marți, 1 iulie 2014

Introducere peceti


De la prima fraza pana la ultima nu este decat eroare si minciuna. "Descoperirea tainelor celor 7 peceti" este o frauda spirituala de proportii uriase. 80-90% din Peceti sunt preluate din Epoci care sunt copiate de la Larkin, un teolog care a trait inainte de Branham.

In rest, pecetile predicate de Branham sunt istorii anti-catolice, anti-papale, anti-denominationale preluate de Branham aproape 100% de la adventisti si martorii lui Iehova si din alte documente aparute de la diversi reformatori din perioada renasterii. 

Branham este un plagiator, nu un revelator al Cuvantului. Si cei ce il urmeaza promoveza falsul si neadevarul.

Ei inca promoveaza non-valoarea si interpretarea falsa a Scripturilor numai ca sa apere un profet fals.

Desi ei stiu ca norul acela nu a fost niciodata la Tucson ci in Flagstaff, Arizona ei totusi MINT cu buna stiinta. 

Iar Branham NU A FOST NICIODATA IN 28 FEBRUARIE LA TUCSON LA VANATOARE. Nu poti decat sa le amintesti ca duc in eroare publicul usor credul.

Cum sa le mai spui? Ce sa le mai spui? Caci ei stiu adevarul. Ei stiu clar deja toate acestea. Dar nu vor sa marturiseasca adevarul ca au fost mintiti si ca au urmat un profet fals. 

Si aici, in acest punct, mandria si infumurarea transmisa de Branham, isi face efectul toxic in vietile lor si ii tine blocati de la a se intoarce la adevar.

Au ajuns atat de slabi si de influentati de minciuna incat nu le mai pasa ce ESTE ADEVARUL.

15 comentarii:

  1. Ce minciuna grosolana:

    ""Din sutele de vedenii pe care Domnul i le-a dat fratelui Branham in jurul lumii,NICI O SINGURA DATA nu a avut loc o vedenie care sa nu fie CONFIRMATA si ATESTATA de a fi Cuvantul Domnului"".

    Ce sa mai spun de descoperirea celor 7 peceti?!...deparca doar Mielul si Branham au fost vrednici sa priveasca in cartea cu cele 7 peceti. Cand defapt in Biblie scrie negru pe alb ca DOAR MIELUL a fost gasit vrednic sa PRIVEASCA IN CARTE adica sa-i vada continutul,sa cunoasca ceea ce contin pecetile....sau mai exista un alt Miel cu numele de Branham si Biblia nu il mentioneaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpul nu sa incheiat cu ''ultimul mesager "' ci se desfasoara de 50 de ani de la moartea lui...Dar dupa teoria lui Branham, odata cu ultimul mesager revine si Isus Hristos....adica ultimul mesager introduce Biserica in rapire.E clar ca a picat aceasta invatatura odata cu moartea lui WMB.

      Ștergere
    2. Ce sa mai spunem?

      Ca totate scrierile, predicile si in general maculatura emanata de acesti trepadusi internationali anglo-saxoni, autointitulati prooroci si robi credinciosi sunt BLASFEMII grosolane!

      E atat de grav!

      Poate cineva sa vada ca numai Cel ce a biruit poate deschide cartea si cele sapte peceti?

      Poate cineva sa vada ca nu a fost gasit NIMENI vrednic nici in cer nici pe pamant ca sa deschida cartea si cele sapte peceti?

      --------------------

      Apoi am văzut în mâna dreaptă a Celui ce şedea pe scaunul de domnie o carte scrisă pe dinăuntru şi pe din afară, pecetluită cu şapte peceţi.

      Şi am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: "Cine este vrednic să deschidă cartea şi să-i rupă peceţile?"

      Şi nu se găsea nimeni, nici în cer, nici pe pământ, nici sub pământ, care să poată deschide cartea, nici să se uite în ea.

      Şi am plâns mult pentru că nimeni nu fusese găsit vrednic să deschidă cartea şi să se uite în ea.

      Şi unul din bătrâni mi-a zis: "Nu plânge; iată că Leul din seminţia lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea şi cele şapte peceţi ale ei.
      ...
      Când a luat cartea, cele patru făpturi vii şi cei douăzeci şi patru de bătrâni s-au aruncat la pământ înaintea Mielului, având fiecare câte o lăută şi potire de aur pline cu tămâie, care sunt rugăciunile sfinţilor.

      Şi cântau o cântare nouă şi ziceau: "Vrednic eşti Tu să iei cartea şi să-i rupi peceţile: căci ai fost junghiat şi ai răscumpărat pentru Dumnezeu, cu sângele Tău, oameni din orice seminţie, de orice limbă, din orice norod şi de orice neam.

      Ai făcut din ei o împărăţie şi preoţi pentru Dumnezeul nostru, şi ei vor împărăţi pe pământ!"

      ------------------------------
      Amagitorul se preface in Hristos(Singurul vrednic sa deschida cartea si pecetile)

      Isus a răspuns: "Băgaţi de seamă să nu vă amăgească cineva. Căci vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: "Eu sunt Hristosul" şi "Vremea se apropie." Să nu mergeţi după ei. Luca 21:8


      INCA O DATA:
      Vrednic eşti Tu să iei cartea şi să-i rupi peceţile: căci ai fost junghiat şi ai răscumpărat pentru Dumnezeu, cu sângele Tău...Amin!

      Ștergere
    3. Apocalipsa 10:7 "ci, că în zilele în care îngerul al şaptelea va suna din trâmbiţa lui, se va sfârşi taina lui Dumnezeu, după vestea bună vestită de El robilor Săi, prorocilor."

      Se implineste aici:

      Apoc. 11:15 Îngerul al şaptelea a sunat din trâmbiţă. Şi în cer s-au auzit glasuri puternice, care ziceau: „Împărăţia lumii a trecut în mâinile Domnului nostru şi ale Hristosului Său. Şi El va împărăţi în vecii vecilor.”

      In Apocalipsa 10:7 nu exista nici un inger care suna din trambita. Asta le-a scapat la Branhamisti. Acolo ingerul puternic care coboara din cer doar face un anunt DESPRE INGERUL A 7 LEA. Apoi in Apoc 11:15 vedem ca a avut dreptate, ca acel inger anuntat chiar a venit si a sunat din trambita si s-a sfarsti taina, care era cand Mesia va prelua conducerea lumii. Asta asteptau toti profetii din VT.

      Cuvantul lui Dumnezeu este in armonie si curat. Mesajul lui Branham contrazice Biblia la fiecare aspect pe care il promeaza. Lica

      Ștergere
    4. Vrednic eşti Tu să iei cartea şi să-i rupi peceţile: căci ai fost junghiat şi ai răscumpărat pentru Dumnezeu, cu sângele Tău...Amin!

      Ștergere
  2. In explozia de care spune Billy Paul aici, Branham aude si tipatul lui Iosif care era un copil de vreo 12 ani pe atunci.

    Apoi Branham spune in nenumatare locuri ca el crede sigur acea explozie ESTE IN LEGATURA CU MOARTEA SA. Apoi schimba asta, -ca orice de altfel- explicand ca ar fi primit un semn de la Dzeu ca acea in explozie nu e vorba de moartea lui, dar desigur o spune la trecut ca ar fi stiut-o la viitor, abia dupa ce s-a intamplat "Descoperirea pecetilor" si leaga aici contextul exploziei.

    Iosif nu a fost cu ei la vanatoare in 1963 martie la Tucson, ci abia un an mai tarziu in 1964 unde s-a si facut poza cu ei doi pe o piramida din stanca.

    In schimb, cand Branham a murit simasinile s-au ciocnit la viteza aceea s-a produs o explozie - Iosif a tipat- cand mama lui era "moarta" sau asa parea si a vazut dezastrul accidentului.
    Branham, cu regret spun, fiind rupt in bucati, cu piciorul incolacit pe langa volan si el proiectat prin parbriz desfigurat...

    Branham avusese dreptate prima data...era vorba despre moartea lui.

    Aceasta nu avea NICI O MACAR O SINGURA LEGATURA CU NORUL CARE S-A ARATAT IN O CU TOTUL ALTA ZI, IN O CU TOTUL ALTA PARTE A AMERICII.

    Daca fratii slujitori continua sa minta in continuara adunarile de la Mesaj, cu buna stiinta, acum dupa ce au fost luminati si au verificat ei insisi, si au gasit clar ca Branham a MINTIT la foc continuu, a fost confuz, a calcat in picioare Cuvantul, atunci ei devin FRATI MINCINOSI, APOSTOLI MINCINOSI, INVATATORI MINCINOSI SI PREDICATORI MINCINOSI CARE INSALA OMENIREA distrugand sufletele pretioase ale oamenilor pentru care Isus a platit pretul Suprem.
    Lica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asadar introducerea de mai sus este introducere IN MINCIUNA.

    In realitate nu avem nici Ilie, nici ingerul al 7lea, nici intalnirea cu norul ala....doar minciuna. E TOTUL PRAF SI PULBERE.

    Tot ce avem nevoie pentru mantuire, vindecare, Cer, gasim totul in Cristos. In El gasim toate comorile si bogatiile stiintei si toate lucrurile...restul sunt afara in inchipuiri bolnave nevrotico-schizofrenice ale autoproclamatilor profeti si mirese...

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar daca epocile bisericii ca durata de timp au fost intelese si de alti predicatori unsi dinaintea profetului chiar el recunoaste ca a citit scrierile lor dar el fiind un proroc ca cei din vechiul testament adica un vazator el a venit la noi cu un cuvint biblic complect manifestat un cuvint viu plin de putere nu doar litera ci marcu 16 in actiune noi am avut acum la timpul sfirsitului de har slujba fiului omului intrun fiu al omului numit w m branham asa a vrut dumnezeu si noi ii multumim amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astea sunt infrumusetari . Branham a spus ca Ilie va introduce Biserica in rapire. Iar el adica Ilie a murit intr-un accident de masina.

      Tot el a spus ca ingerul al 7-lea il va intampina pe Hristos la a doua Lui venire.

      Ce fel de vazator? In Deuteronom 18 scrie clar ca cine se da drept proroc si spune ceva si nu se implineste trebuie sa nu avem frica de acel proroc. Insusi Dumnezeu ne spune .

      Branham a avut multe viziuni care nu sau implinit ,si nici macar o profetie autentica ,biblica nu a avut.

      Tu anonimule doar dai mai departe ceea ce ai fost invatat . Si eu credeam ca tine. Dar cautand si cercetand am vazut ca lucrurile nu au stat deloc asa cum ne-au fost prezentate intr-un sablon frumos .

      Ștergere
  5. ma intrb cine conduce armata aceasta de impotrivitori ai mesajului a cuvintului proaspat venit din cer impotrivitori a lucrari lui dumnezeu din epoca aceasta impotrivitori ai lui cristos si imi aduc aminte cine au fost impotriva liu cristos la prima lui venire si vad aceias saminta de personificatori din nou genesa 1 cu11 si 3 cu 1 si vad ca se repeta din nou se implineste cuvintu din efeseni 6 cu 12

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine e impotriva lui Branham si mesajul lui bine face ca sa dovedit ca Branham este proroc fals. dar hai zi tu si cine conduce branhamisti sa minta sa insele cu mesaju a lui Branham?

      Ștergere
    2. Care cuvant proaspat venit din cer? Mantuirea a fost data odata pentru totdeauna.Apostolii vorbesc de incheierea revelatiilor sau descoperirilor prin avertismentul clar dat de Pavel: "" Daca chiar si un inger din Cer vine si vesteste o Evanghelie diferita de cea vestita de noi,sa fie anatema!"".

      Ce evanghelie au vestit apostolii?Pavel o numeste Evanghelia Harului,a indurarii si bunatatii lui Dumnezeu aratate prin Isus. Cititi si Fapte si epistollele sa vedeti care a fost punctul central al predicarii apostolilor: Harul,Dragostea,Bunatatea,Indurarea lui Dumnezeu ,toate aratate prin Isus.

      Ce a predicat Branham?Un mesaj centrat in jurul persoanei sale,a slujbei sale si obligatia sa il accepti pe el ca fiind Ilie,ingerul al-7-lea ,daca vrei sa ai parte de....rapire!.

      Nu mai are rost sa spun de viziunile si prorociile false precum si minciunile cu care a amagit audienta. Se pot gasii pe YouTube.

      Ștergere
    3. Pe Isus nu l-ai vazut acum 2000 de ani, dar cuvantul manifestat astazi a fost dovedit prin Profet.

      Ștergere
    4. Si ce are ca nu l-am vazut pe Domnul?

      Dumnezeule! Voi urmasi ai mesajului, voi chiar nu cunoasteti Cuvantul, voi aveti poeziile lui Branham. Sunteti catastrofe nu te supara.

      Branham nu a manifestat nimic din Cuvant.

      De aceea sunteti rataciti si dusi de nas de Branham si altii. Necunoasterea Cuvantului si nevoia de "supranatural" ne-au dus in secta asta. Nu am timp sa intru in discutie. Biblia nu ne cere sa "vedem" in felul in care o spui tu.


      8 pe care voi Îl iubiţi fără să-L fi văzut, credeţi în El fără să-L vedeţi şi vă bucuraţi cu o bucurie negrăită şi strălucită,
      9 pentru că veţi dobândi, ca sfârşit al credinţei voastre, mântuirea sufletelor voastre.

      1 Petru 1

      Ce simplu este Cuvantul lui Dumnezeu, nu? El identifica imediat falsul mesajului.

      Ștergere
    5. Anonimule pana una alta Branham a spus ca Ilie va introduce Biserica in rapire. Iar Branham a murit in urma cu 50 de ani . Deci despre ce vorbim totusi? Despre ce vrem noi sa credem sau despre ceea ce este conform cu realitatea? Asa zisul mesaj al lui Branham sa stins odata cu el. Esenta acestui asa zis mesaj a picat odata cu moartea lui Branahm.

      Deci odata cu moartea lui Brnaham a picat toata constructia care a creato in jurul persoanei sale. A venit rapirea pe timpul lui Brnaham? Nu . A introdus Branham Biserica in rapire ASA CUM A PREDICAT? NU. Doar ""NU"'-uri gasim in viata acestui om.

      Si ce daca a facut cateva minuni in anii 50? Au fost si altii in timpul lui .Ai stiut asta?

      Branham a spus multe vedenii false, care nu sau implinit deloc. In privinta profetiilor nu are nici macar o profetie autentica ,care o poti regasii in predici si care apoi sa o vezi implinindu-se!.

      Daca va place sa traiti in minciuna traiti,dar nu subminati Cuvantul si ceea ce ne invata el ,pentru predicile balbaite si plagiate ale lui Branham.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.