vineri, 27 noiembrie 2015

Cresterea la mesaj

Am mai spus ca sunt aproape 8000, (opt mii) de comentarii pe blog, ca in toate paginile pe FB si siteurile, blogurile, celor ce urmeaza mesajul gasesti doar inspiratia lor de la cele 4 fapturi moarte, cand e vorba despre a dovedi ca ceea ce cred e adevarat. 

In rest, si in realitate nu doar in online, foarte des gasim fraze de genul "nu vrem sfaturi", "nu mai crezi mesajul, lasa-ne in pace si vezi-ti de treaba ta nu ne spune tu nimic ca nu vrem sa auzim nimic."

Va marturisesc ca o persoana si-a astupat urechile, cand am spus ceva si am intrebat de ce Branham a mintit, si a fugit in goana strigand "TACI". Nu glumesc.


In leadership invatam sa evaluam si sa putem trage o concluzie, sa putem spune ce inseamna in mod obiectiv, o situatie, o problema, un concept, o mentalitate, o atitudine, un discurs, un articol, samd. 



Sau care este motivul posibil din spatele unei afirmatii violente, sau nedrepte, subiective. 

Invatam astfel sa raportam apoi lucrurile respective la valorile umane, crestine si ale vietii in general dpdv si al conducerii. Si rezultatul este evident imediat.

Analizand istoria mea la mesaj si conectiunile mele cu urmasii mesajului lui Branham precum si al celorlalti intre ei, imi este usor sa fac si sa concluzionez, incercand sa imi pastrez neutralitatea si obiectivismul, o lista cu 10 puncte, cu 10 niveluri. 
Aceasta ne poate arata interesul nostru pentru ceva ce poate ajuta, schimba, transforma. 
Imi amintesc ca am scris unor lideri cu dovezi clare din mesaj si Biblia ca mesajul este frauda si plagiat, nicidecum Cuvantul descoperit. Atitudinea lor si a poporului este identica. Nu vor sa auda. 
Din cele 10 puncte de mai jos, oamenii de la mesaj, in opinia mea, niciodata nu au depasit nivelul 3. 

Foarte rar cate unul se apropie usor de nivelul 4 sau 5 dar si asta pentru ca acesta, inainte de a veni la mesaj, a fost un baptist, sau altceva, a fost om, a fost un om normal, care aprecia valorile vietii chiar si nereligios fiind. 

Aceasta atitudine ce o au ei, cum vom vedea mai jos, tradeaza supraaprecierea si importanta exagerata pe care si-o dau singuri si ca in realitate nu sunt ce pretind ca sunt. 

Desigur ca de la Branham li se trage asta, si de la ceilalti lideri care au preluat acel mod foarte iritant si irascibil de a fi si de a raspunde. 

Se enerveaza extrem de usor. Raspund cu rautate rapid si gata, te-au vopsit si te-au etichetat negativ.

Cine a fost asa mai intai? Ei sau Branham? Branham desigur.

Branham a predicat "Leadership" inainte sa moara, dar acolo nu e vorba de conducere, ci de control. El nu a invatat oamenii, liderii, sa invete conducerea, ce e conducerea, cum poti devenii un lider bun, ci i-a invatat ca ei trebuie sa asculte de el, profetul, liderul. 

Branham nu a dat valoare audientei prin predica respectiva, ci a intarit controlul manipulatoriu asupra lor, reamintindu-le cine e "profetul" acolo. 

Nu s-a apropiat de oameni, in slujire, ci le-a spus, ca de obicei in ultimi ani, "cine e seful", adica el, si cat de "biblic" e sa asculti de profet. (va dati seama ce toxicitate?)

Aveti aici jos lista. Puteti sa va analizati si sa va evaluati singuri, atat ca indivizi si ca si comunitate. Unde va aflati in acest moment?

(Voi imparti apoi nivelurile pe zone. Veti vedea mai jos.)

1. Nu ne intereseaza nimic
2. Nu vrem sa auzim nimic
3. Nu vrem sfaturi
4. Sfaturile nu sunt toate pentru noi 
5. Sfaturile sunt rar binevenite
6. Uneori ne intereseaza sfaturile si le cautam
7. Cautam, cercetam activ sfaturi, moduri de a creste
8. Urmam deseori sfaturile care ni se ofera
9. Aplicam in mod practic toate sfaturile bune
10. Alocam timp, energie si sume importante de bani si logistica pentru a afla tot ce ne poate ajuta sa evoluam, sa crestem si sa oferim tot ce este mai bun membrilor nostrii, oamenilor, prietenilor etc.
10 +. Stim ca a evolua, a creste la o statura de om mare in Hristos este cel mai important lucru si este cea mai serioasa cerinta a lui Dumnezeu pentru noi. 

Stim ca a creste in iubire, bunatate, curatie, disciplina personala, si tot ceea ce Cuvantul ne cere ca Biserica si ca indivizi, este esential pentru rolul nostru ca si urmasi ai lui Isus.

Am cercetat cu toata adunarea timp de 2-3 ani, saptamanal, Cuvantul lui Dumnezeu cu privire la cerintele Lui practice pentru noi urmasii Sai, apoi ne-am rugat, am postit si acum stim voia Lui desavarsita. Asa ca de acum incolo alocam tot timpul, energia, rugaciunea, postul, studiu biblic si studiul oamenilor care au avut biruinta si succes in viata lor de slujire pentru a pune in practica ce stim si vom lua de acolo si exemple vii. 

Alocam si sume importante de bani si logistica pentru a cumpara carti, a participa la conferinte, adunari, etc si de a afla ce ne poate ajuta sa evoluam, sa crestem ca indivizi, familie, adunare si sa oferim tot ce este mai bun in noi din partea lui Dumnezeu membrilor, prietenilor, societatii, pacatosilor, bolnavilor, orfanilor, celor suferinzi si respinsi. 

Incurajam liderii sa isi dedice tot timpul numai pentru cresterea lor si pentru adunare si sa isi foloseasca mai ales abilitatile date de Dumnezeu, nu sa stea doar in functia in care sunt.

Ne dedicam pentru a ne dovedi noua insine in primul rand ca suntem reali in ce credem si in ceea pretindem si spunem zi de zi ca suntem: oameni, fii si fice ale lui Dumnezeu."

Interesant, nu?

Hai sa evaluam un pic pe foarte scurt, vocile fiecaruia de la nivelul la care sunt.


1. Nu ne intereseaza nimic
2. Nu vrem sa auzim nimic
3. Nu vrem sfaturi
4. Sfaturile nu toate sunt pentru noi. 

De la 1 la 4 este ZONA 1. ZONA INTUNECATA! Asta este zona in care branhamistii si frankistii se afla! Este universul lor in care traiesc si se simt in siguranta.

Nimeni nu iese de acolo de la sine.
Este imposibil sa iesi de aici doar asa, simplu.

Viata in acest univers ii face: 

Depresivi, manipulati, nefericiti, apocaliptici, irascibili, nervosi, rautaciosi, nevrotici, iluzorii, violenti verbal, controlativi, dominativi. 

Ei traiesc limitati de inchipuirile lor bolnave despre viata, credinta, Cuvant, sfarsitul lumii. 

Ei fac tot ce e posibil sa nege ca exista si altceva mai bun decat au ei, de aceea mereu vor refuza sa asculte. Chiar ei intre ei se urasc si se dezbina mereu. 

Vor merge atat de departe in ratacirea asta, incat pe fata vor NEGA CUVANTUL LUI DUMNEZEU, BIBLIA, JERTFA LUI ISUS etc, DOAR PENTRU A-SI APARA IDEILE. (Am dovezi cu sutele ca ei fac asa ceva zi de zi. Lideri, pastori, blogeri etc.) 

Sa mergem mai departe.

5. Sfaturile sunt rar binevenite
6. Uneori ne intereseaza sfaturile si le cautam
7. Cautam, cercetam activ sfaturi, moduri de a creste
8. Urmam deseori sfaturile care ni se ofera
De la 5 la 8 este ZONA PERMISIBILA! 


De aici oamenii pot evolua si creste incet. Cresterea le poate aduce si intrebarile potrivite in mintea lor pentru a vedea ca sunt intr-o inchisoare. Daca frica nu ii biruie, oricine de la acest nivel scapa din orice secta. 

Din cate am studiat si inteles eu, cei introvertiti si melancolici, ca personalitate, crescuti de femei depresive abuzate sau de tati sau frati mai mari violenti, sunt cei mai supusi la riscul de a ramane dominati de frica si de a nu putea iesi dintr-o secta, decat extrem extrem de greu. (faptul ca Dumnezeu m-a facut "Extrovertit" m-a ajutat cand am decis sa ies din secta.)

9. Aplicam in mod practic toate sfaturile bune

10. Alocam timp, pasiune, iubire, energie, sume importante de bani si logistica pentru a afla tot ce ne poate ajuta sa evoluam, sa crestem si sa oferim tot ce este mai bun membrilor nostrii, oamenilor, prietenilor etc.

De la 9 la 10 este ZONA OAMENILOR REALI. 

Ei inteleg importanta intelepciunii, cautarii unei vieti cu sens, inteleg/percep scopul vietii cu ei, inteleg valoarea iubirii, adevarului, inteleg valoarea de a se corecta, de a evolua, de a creste, de a trai cu scop si de a da si transmite mai departe valori si beneficii spirituale, materiale si inspiratie altora asa cum Domnul a poruncit.



10+ este ZONA OAMENILOR care cauta excelenta in viata lor. 

Excelenta inseamna administrarea cu intelepciune a succesului de orice fel si pastrarea calitatilor umane si valorilor ei, indiferent de cat de faimos, bogat, spiritual sau intelept esti. 


Oamenii care imi sunt mentori au atins excelenta in multe arii ale vietii lor si cred ca imi vor influenta si mie viata in mod pozitiv in mod definitiv.

Zona 10+ este nivelul pentru cei care s-au tinut de treaba si au fost seriosi, pe termen lung, dupa ce au trecut prin nivelul 9 si 10, fara regrese, fara stagnari, fara greseli majore. 

Acestia sunt cei care nu au nici o pretentie infumurata despre ei insisi, dar dovedesc in viata lor ceea ce cred. Inima si intentia lor e curata pentru Imparatia lui Cristos, pentru frati, pentru oameni, pentru societate, pentru cei in nevoi.

Este un scenariu interesant pentru mine, deloc exagerat, nici foarte idealist. 

Am inteles acum mult mai bine zonele si nivelurile in care branhamistii, frankistii si sectele in general se invart de zeci de ani irosindu-si viata in micime si ignoranta. 

Oamenii nu sunt perfecti la nici un nivel superior, dar sunt perfect constienti ca pot fi mai buni si lucreaza la asta zi de zi. Atitudinea asta este singura care poate aduce crestere.

Este normal ca cei cu stil de viata sectant sa fie la nivelul 1-4, iar mai sus sa fie cei care inteleg ca nu pretentia aroganta de a fi "mireasa" sau "ales" conteaza, nu sa te tot lauzi conteaza, ci totul este rezumat la a deveni om, la a face voia lui Dumnezeu daca esti credincios, si de a intelege rolul tau in scopul vietii pe Pamant. 

Cineva a zis, imi scapa acum numele lui, dar el spune ca "obstacolul in calea descoperirii, nu este lipsa inteligentei ci este iluzia cunoasterii." Atata retin doar. E bogat ce spune. Oamenii sunt blocati de propria iluzie a cunoasterii. 

Stiati ca ce pare a fi o binecuvantare poate fi si o limitare si o mare capcana pentru sufletul vostru?

Iluzia fanatica a cunoasterii si ingamfarea venita odata cu ea, este factorul principal de la secte, care limiteaza si distruge destine, dar pe care Dumnezeu, desigur, mereu a intentionat sa le faca vieti frumoase si glorioase. 

Cei limitati de propria (ne)cunoastere au tinut si alti oameni sub talpile lor si le-au manipulat vietile, sufletul, dorintele, hainele, banii, concediul, Sarbatorile, ce sa gandeasca, ce sa nu gandeasca, le-au spus mereu propriile idei despre ce e bine si ce nu e bine.

Asadar, iluziile cunoasterii ale unor redusi mentali, care nu pot mai mult de nivelul 1-3, au facut milioane de vieti praf si pulbere in istorie si in prezent. Ce poate fi mai trist decat asta?

Dar si cei care isi lasa viata in mainile lor sunt la fel de redusi ca si ei.

Ei se lauda ca sunt intelepti, dar...sunt iluzorii.

Stiti ce vor face branhamistii si frankistii dupa ce vor citi acest articol? 

Nu vor permite nimanui sa treaca din zona 1 in zona 2. Ii vor invata si mentine la nivelul lor de la 1 la 4.

Vor intari intunerecul din vietile bietilor oameni scumpi si pretiosi pentru care Domnul Isus a varsat Sangele Nevinovat la crucea de la Calvar! 

Vor fereca portile! 

Vor inalta zidurile!

Vor pune mai multe lanturi! 

Vor pune mai multe lacate! 

Vor mintii mai mult! 

Vor juca teatru mai mult! 
Vor barfii mai mult! 
Vor uri mai mult!
Vor dispretui mai mult!
Vor tipa mai mult!
Vor otravi mai mult!
O vor scalda mai mult!

De ce toate acestea?... Pentru ca ei....pentru ca ei... nu vor sa auda nimic si pentru ca pe ei nu ii intereseaza nimic...iar cresterea consta tocmai in a primii in plus fata de ce ai.

Tu sau comunitatea din care faci parte la ce nivel se afla? Dupa zeci de ani in mesaj unde te afli?
Asta este prima intrebare pe care sa ti-o pui.

Sunt curios sa aflu.

61 de comentarii:

  1. Lica tu la ce nivel esti? Mai intai zi ne tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca eu sunt cam pe la 6-7....cu unele idei, normal, si din celelalte de mai sus dar si regrete pentru cele de mai jos. Nu e vorba de sfaturi clasic inteles ci de informatii care ajuta cresterea.

      Am si eu inca multe sa invat. Sunt abia la inceput de un nou drum. Ma rog sa fiu cel mai bun in ceea ce trebuie sa fiu si sa fac.

      Inca mai am blocaje la mai multe paliere, dar nu pot exprima in cuvinte fericirea si libertatea in care ma gasesc acum, dupa ce am inteles ca ele sunt daruri extraordinare ale lui Dumnezeu pentru noi oamenii.

      Lamurit?

      Ștergere
    2. Interesant articol. La mesaj ai valoare atata timp cat frecventezi adunarea si iti aduci zeciuiala.Daca renunti la acestea brusc nu mai ai valoare,ci incep sa foloseasca Biblia intr-un mod pervers si josnic sa te eticheteze negativ. Asta ne arata foarte simplu ca acest mesaj nu este pe aceeasi frecventa cu mesajul lui Isus si al apostolilor. Este un ""mesaj"" nascut din ura,frustrare si resentimente la adresa altor credinciosi.





      Ștergere
    3. Asa este. Asta este din cauza ca etalonul lor sunt emotiile pe care le simt ei fata de altii atunci cand acestia sunt sau nu cu ei. Sunt in cea mai josnica pozitie spirituala, umana, psihologica etc. Ei sunt doar emotionali. Atat.

      Ei chiar sunt prelucrati emotional (cum cineva spusese lui Branham) iar in momentele in care cineva nu face ceva ce le mentin lor emotiile la un status pozitiv, ei izbucnesc.

      E semnul prostiei maxime. Nu au nimic decat niste emotii ieftine.

      Apropo de asta, iata ce a raspuns un branhamist unei femei, pe FB, care si-a postat o poza si a zis ceva ca sa ai doua televizoare, dar era ca o gluma.

      Femeia aia nu avea nici o treaba si branhamistu s-a baga in seama cu o femeie nepocaita. L-am si sters de la prieteni. Vreau sa ies definitiv din asemenea conjucturi si relatii.

      Sitaru Grigore Credinţa noastră este biruinţa asupra lumii. Isus şi-avărsat sângele lui sfânt, ca noi să nu-l călcăm în picioare.
      Noi nu urmărim TV. Trebuie să ne obişnuim de pe acum că în cer nu-s TV.
      Dacă luăm o poziţie corespunzătoare faţă de Dumnezeu, El ne va Binecuvânta.
      Duhul Sfânt conduce oamenii la Cuvânt, nu la TV. Dacă ai lucruri în viaţă care te condamnă, scapă-te de ele. Când profetul striga într-una " aruncaţi afară TV " desigur avea un scop absolut pentru Mireasă pentrucă " toate vocile din TV sunt ale diavolului. Şi acele voci sunt focalizate ca să aşeze îndoială în inima voastră".
      Acestea sunt lucruri " tari " care mişcă orice inimă, dar dacă tu spuni că ai DS înseamnă că suporţi corectarea, pentrucă DS suportă corectarea din Cuvântul descoperit. Fără DS orice om nu este mai mult ca un animal, luând semnul fiarei.
      Şi s-ar cuveni ca noi să luăm seama numai la Glasul Lui Dumnezeu, şi ştim că Mireasa Lui nu face nici un compromis cu Cuvântul, ea nu mai merge pe calea inimii ei. "Nu ştiţi că noi vom judeca lumea" ? Păi cum ? Tu care ai TV ca şi lumea, cum ai mai putea-o judeca, fiindcă lumea te atrage înapoi ca să fii ca ei.
      Ca popor ales al Lui Dumnezeu, trebuie să ne dăm toate silinţele, pentru că deplina supunere la întreg Cuvântul Lui Dumnezeu ne dă dreptul la " Însemn ".

      Acesti abuzatori sunt total deplasati mental.

      Ștergere
    4. Chiar si faptul ca "profetul striga intr-una aruncati afara TVul" arata multe, nu mai insist. Mi-a placut ca altcineva i-a raspuns pe masura lui Sitaru Grigore.

      Fereasca Dumnezeu cata toxicitate. Simt cu adevarat ca nu mai vreau sa am tangente cu ei.

      Este incredibil ce specimene a facut Branham din ei.

      Ștergere
    5. Cat obscurantism. Pe Branham il deranja TV-ul dar nu il deranja armele Asta spune multe despre acest asa zis profet. Ati observat ca Branham nu predica nimic impotriva armelor? Oare fiindca ii placeau lui ? Deci reiese tot mai mult ca Branham predica doar impotriva acelor lucruri care nu ii conveneau lui,nu erau pe placul lui. Dar nici vorba sa critice armele,fiindca ii placea vanatoarea. Ar trebui sa fie cineva orbit de-a dreptul sa nu vada acest comportament tendentios al lui Branham. Observati ca si branhamistii sunt exact ca si Branham,in gandire,vorbire si comportament. Ei critica doar ceea ce nu pot accepta,cea ce nu este pe placul lor.

      Ștergere
    6. Tin sa-l corectez pe branhamistul Sitaru, care nu se uita la TV, ca sa se - chipurile - obisnuiasca de pe-acum cu obiceiurile ceresti, unde "nu exista TV".

      Eu nu stiu daca exista TV, nu spun nici ca exista, nici ca nu exista. Dar idolul lui Sitaru spune clar ca exista, cand afirma ca in cer se va pune in fata un "MARE ECRAN" pe care se va vedea.....? eeee....? ghiciti ce.....?

      Oameni bucurosi ca au ajuns in cer, care se imbratiseaza, si pe care PROFETUL II VA PREZENTA LUI DUMNEZEU CA PE NISTE TROFEE ("O marturie pe mare", 62-0720, E-87)

      Asta da Canal TV, are ceva in comun cu "Hunting and Fishing Channel", ca ideea cu "trofeele" nu cred ca i-a venit din Biblie ci din desele excursii vanatoresti.

      Whatever, Branham va fi starul emisiunilor ceresti, pentru ca "THE SHOW MUST GO ON"...

      Abel

      Ștergere
    7. :)). Doamneee cat de ingusti sunt branhamistii astia.Nici Branham nu era atat de fanatic.El isi pastra un locusor secret : Spunea una si facea alta!.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi, de ce blog anti-Branham?
    De ce nu un blog si anti-satanism? Anti-terorism(ca`i la moda)? anti-taxe mari la stat? anti- orice e rau pe lumea asta?
    De ce strict anti-branhamism? Ia fa cate un blog pe toate ramurile. ....ca tot esti expert in ale existentei pe pamantul asta.

    Ca ce chestie tot tragi pe anti-branham? Lasa-i in pace pe oameni, oricum is putini. De ce nu te axezi pe alta zona unde sufera mai multi oameni? :-)
    Cred ca iti place ideea ca ai creat mirare mare in grupu asta mai restrans. Iti place sa vorbeasca lumea despre tine. Coach-ule :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiindca Lica a fost in branhamism si a fost confruntat cu minciuna,rautatea si mandria acestei secte toxice. Si pentru ca tot el a tradus predici si ulterior a descoperit ca toata viata lui Brnaham este o exagerare si infrumusetare duse la extrem.

      Si la urma urmei este un blog de cercetare a lucrurilor ce tin de branhamism.Sau nu avem dreptul sa cercetam viata lui Branham? :)

      Ștergere
    2. Branham e mort de aproape 50 de ani si s-a dus viata lui,dar viata ta cand ti-o cercetezi sa vezi daca e in regula?

      Ștergere
    3. Ok, desteptilor. Atunci voi 2 sa identificati in biblie un profet pentru era in care traim. Vreti sau nu vreti, in biblie gasiti un pattern in care cam tot timpul a fost un profet. Daca nu o puteti face, ati cam dat-o in bara, prieteni. Poate Mr. Coach stie mai bine.

      Ștergere
    4. Salut Marius.

      Ai crescut, si observ ca si retorica ta la fel. Sper ca viata ta este foarte frumoasa.

      Te stiu ca fiind un baiat foarte finut si galant nu stiu cum de te adresezi asa, dar ma rog, fiecare are evolutia sau involutia sa.

      Am considerat ca fiind responsabilitatea mea sa continua sa scriu dupa ce mai intai am fost provocat pur si simplu de catre un urmas al mesajului.

      Aici aici istoria acestui blog care te poate lamuri putin.

      http://mesajul.blogspot.ro/2013/05/cum-am-inceput-acest-blog.html

      Si inafara de asta respecta si tu alegerea altora la fel cum si tu ai nevoie sa iti fie respectata alegerea ta.

      Confruntarile de idei sunt altceva si sunt foarte bune. Ele ar trebui privite ca fiind ceva constructiv si benefic dar din pacate cei care au mentatitatea de sectanti iau totul ca un afront personal si se victimizeaza, se supara, ataca inapoi ca si cum ei ar fi fost atacati.

      Problema principala nu este daca trebuie sa fie vreun profet ci daca ceea ce Branham, care s-a autointitulat singurul mesager, ne-a invatat a fost chiar revelatiile sale si daca sunt ok ele.

      Am un articol care te poate ajuta cu mai multe linkuri sa nu tot scriu aici.

      Eu consider ca ajut oamenii, nu sa iasa de la mesaj neaparat, dar sa isi dea valoare vietii lor si sa traiasca asa cum Dumnezeu intentioneaza nu cum o secta pus lanturi pe ei si le-a impus tot felul de credinte limitative, imaginare si false.

      M-am adresat liderilor in speranta ca ii va ajuta.
      Aici ai linkul.
      http://mesajul.blogspot.ro/2015/09/catre-liderii-de-la-mesaj.html

      Sa aveti cu totii o duminica binecuvantata.

      Ștergere
    5. Pur si simplu nu este nevoie de un profet UNIC si preaindumnezeit precum Branham s-a tot laudat ca el este. Dar el nici nu a fost profet ca cei din VT asa cum Branham pretindea.

      El a fost util bisericii prin darurile si carisma sa dar a deviat urat de tot si a mintit tot mai mult ulterior ajungand sa se declare in tot felul de nume de hula pana la Dumnezeu in trup.

      Nu uita ca un lider, vine sa ajute oamenii sa devina ceea ce ei trebuie sa devina, si nu sa urmeze ca orbii un lider super talentat si sa-i dovedeasca obedienta naiva si ignoranta.

      Insusi super darurile si talentele si abilitatile respectivului, sunt date PENTRU OAMENI ca el sa ajute oamenii cu ele, nu sa ii faca pe oameni sa urmeze prosteste, orbeste acel om.

      Ștergere
    6. Am inteles. Deci nici profetu nu ii ok sa existe. Pai ce ii ok? Ce aveti voi in cap?
      Daca negi profetii, tocmai ai negat multe lucruri din biblie.

      Sau ce, si cu Dumnezeu faci curs de leadership in care ii spui ce si cum sa faca? Sau chiar asa am involuat noi...

      Ștergere
    7. Am scris ca a avut rolul lui, problema de negare e la tine nu la mine.

      Tu negi posibilitatea ca el sa fie un profet mincinos despre care Domnul ne avertizeaza ca vor fi.

      Care este etalonul prin care putem face diferenta intre un profet fals si unul real? Biblia, nu? Aici ar trebui sa fie discutia noastra, nu sa ne invartim aiurea.

      Intrebarile esentiale sunt acolo in acel link cu subiecte clare de discutie. Dar daca tu nu ai curajul si nici responsabilitatea sa verifici si sa discutam despre subiecte respective, e numai treaba ta, nicidecum a mea. Pisica e in curtea ta acum.

      Cu cat esti mai obiectiv si nepartinitor, si drept in gandirea ta, cu atat te detasezi emotional de subiect si il tratezi in mod serios, asa cum este si corect. Cu cat esti mai partinitor, subiectiv si nedrept, cu atat vei trata orice vom discuta aici in mod neserios, asa ca nu are rost sa ne contrazicem.

      Marius dragul meu, totul depinde ce vrei tu. Vrei sa iti dai dreptate in ce crezi? Ok da-ti dreptate si nu asculta nimic de la nimeni. Sau vrei sa afli mai mult despre realitatea lucrurilor? Ok atunci verifica si alte posibilitati pe care Cuvantul lui Dumnezeu le arata.

      De aici porneste totul. Ce vrei tu de fapt? Afla ce vrei si apoi pornesti in cautarea lucrului respectiv.

      Cea mai mare greseala a urmasilor de la mesaj este sa excluda orice posibilitate ca Branham ar putea fi fals si cel de a fi drepti cand analizeaza mesajul lui Branham.

      Oricum gandeste-te ca Dumnezeu stie cand tu esti obiectiv sau subiectiv atunci cand gandesti sau vorbesti ceva.

      Nu fac leadership cu El, fac cu mine ca sa inteleg leadershipul Lui. Biblia e carte de leadership plina de lideri. Cand spunem Avraam, Moise, David, Isaia, Isus, Petru, Pavel etc e vorba numai de lideri.

      Lidershipul este esenta vietii si comunicarii lui Dumnezeu cu noi si a noastra intre noi insine.

      Deci, cu El nu fac leadership. De la El invat lidershipul.... in schimb cu tine....un curs nu cred ca ti-ar prinde rau.

      Iti fac si reducere :)).

      Have fun young man! God bless you.

      Ștergere
    8. nu zic ca Branham e un profet mincinos. Il exclud de tot daca cineva imi arata ca exista unul la ora asta.

      Ștergere
    9. The young man got the best answer !!!!!!!!!!

      Ștergere
    10. poate D-l Lica e profetul - dar cel fals in orice caz :)))

      Ștergere
    11. Ce e cu obsesia asta a voastra pentru "profet"?

      Ștergere
    12. Marius,in perioada Harului sau a Bisericii nu sunt trimisi profeti asa cum era in V.T.

      In 1 Corinteni 14 Pavel ne spune clar ca prorocii exista....dar in bisericile locale.Si au rolul sa aduca mangaiere,zidire ci imbarbatare.


      Cum iti explici ca Branham sa crezut proroc ,evanghelist si pastor?

      Sau ca a predicat ca "" Ilie va introduce Biserica in rapire"" sau ca"" Ingerul al-7-lea il va intampina pe Hristos la a doua lui venire"". ?

      Doar nu vrei sa sugerezi ca Ewald Frank este noul mesager ,si ca el este Ilie care il premerge pe Hristos? . :)







      Ștergere
    13. Pai profetu` a murit.Traiasca profetu`.

      Ștergere
    14. Am inteles.
      Sunteti 2 prosti si tu si Lica.

      Intr-o zi o sa aveti o surpriza mare. I'm done here.

      Ștergere
    15. Un raspuns "" inteligent" din partea cuiva care pretinde ca are toate tainele descoperite,dar cand ii arati ceva elementar din Biblie incepe sa isi arate ignoranta si obscurantismul .

      Iti recomand sa consulti un psiholog,poate te vindeci de atitudinea asta demna de un psihopat care pune ceva la cale. :))

      La urma urmei ce ne mai miram ? Asa profet,asa adepti...:))



      Ștergere
    16. Marius, Marius, ai mostenit atitudinea branhamista, nu mai esti tinerelul acela smerit si bun.

      Eu am fost amabil cu tine si nu regret. Regret ca esti intoxicat. As putea fi tatal tau ca varsta, Nu cred ca se cuvine sa vorbesti asa, dar daca atata te-au invatat parinti si Branham, e ok, trec peste asta si nu ma supar deoarece stiu ca asa sunt toti branhamistii.

      Marius, surpriza o vor avea branhamistii cand toate iluziile lor se vor prabusi la fel ca si la biserica infiintata de Branham care in 1978 s-au sinucis 1000 de oameni cu grave deziluzii ca Domnul nu venise in 1977 cum Branham le-a spus.

      http://mesajul.blogspot.ro/2014/03/profetul-psihopat-jim-jones.html

      Masacru total.

      Atitudinea aroganta, plina de mandrie este caracteristica de baza la mesaj. Violenta spirituala, psihologica si uite chiar si fizica arata multe despre voi.

      Ștergere
    17. La ce folos sa fii asa religios daca esti un ingamfat boule? Asta arata ca chiar tu esti prost marius.

      Ștergere
    18. Pai tocmai ati scos afara profetii din biblie. Un verset care vi se potriveste la amandoi ii "Nebun ce esti...."

      Nu-i nici o violenta. Am identificat prostia care musteste in voi. Peter-pan habar n-are pe ce lume traieste.

      Imi mentin idea: 2 nebuni/prosti.

      Ștergere
    19. ....si cred ca as putea sa stau 3 zile si 3 nopti in fata voastra sa va argumentez ca sunteti 2 nebuni, da nu merita. Deja ati trecut linia.

      Ștergere
    20. Nu ai dovedit cu nimic ca suntem doi nebuni si prosti. Sau stai! Doar pentru ca nu ti-am raspuns la timp si in modul in care tu astepti, ne face doi prosti si nebuni?

      Hmmm...te compatimesc. Vezi ca versetul acela se refera ca acel om care si-a strans averi dar nu a facut nimic pentru suflet. Scoti si tu ca Branham din context doar ca sa poti face rau altuia? Sunteti oameni slabi facand asta.

      In crestinism esenta acestuia, este vorba de a iubi si de a salva pe cel rau si pacatos.

      Voi la mesaj, cautati solutii sa infundati pe cei care sunt doar simpli oameni care il iubesc pe Domnul, dar care nu va impartasesc ideile. E criminal ce faceti.

      Sunteti la polul opus mesajului Evangheliei.

      Ștergere
    21. Marius fa un dush cu apa rece si revino.Poate te trezesti la realitate.

      Ti-am aratat clar cu 1 Corinteni 14 ca prorocii exista...dar in adunari locale.De ce ignori unele versete ? Fiindca esti un obsedat de Branham . Cu parere de rau iti spun.

      Se si vede ce argumente ai: Prosti,nebuni + jumatate de fraza luata cu tupeu dintr-o pilda! :))

      Mari taine descoperite aveti....probabil nici voi nu le cunoasteti . :-)

      Ștergere
    22. Marius Bob te asteapta focul ghenei daca nu te pocaiesti de rautatea si infumurarea ta:
      ASA VORBESTE DOMNUL: "iar oricine-i va zice: ‘Nebunule’ va cădea sub pedeapsa focului gheenei. Sa arzi in foc pe veci merita?asculti de Branham sau de Domnul Iisus?

      Ștergere
    23. Asa aud in adunarile lor:Aici se predica doar cu versete rupte din context apoi aplicate aiurea,unde le convine,la frati ,surori ,neamuri,prieteni,cunoscuti,necunoscuti . Nu asa a facut si Branham? Urmasii lui de ce sa fie mai prejos? :))



      Ștergere
    24. A spus cineva: "" Omul slab si las cand nu are argumente incepe sa ii atace pe cei cu care dialogheaza"".

      Ștergere
    25. Marius intoarce-te la Domnul Isus Hristos.El iti poate da pacea si odihna spirituala. Doar EL a putut sa spuna ca este Lumina Lumii. Si nu mai denatura pildele Lui,care sunt adevarate margaritare care ne arata adevaruri spirituale cu privire la suflet,la viata si moarte....etc.

      Uite o mare intrebare,un adevar dupa care sau scris milioane de carti,si care a schimbat alte milioane de vieti:

      ""Ce folos este sa castigi toata lumea daca iti pierzi sufletul? "".

      Deci sfatul meu este sa nu mai denaturezi intelesul spiritual al pildelor lui Isus ,in favoarea unui om oricare ar fi el ,Branham sau Frank sau altcineva.

      Din comentarii am inteles ca esti o persoana tanara.Nu devenii chipul si asemanarea liderilor din adunarea care o frecventezi. Ei vor sa te faca sa fi ca si ei,sa gandesti si sa crezi ca ei.

      Tu esti tanar si poti discerne mai bine lucrurile. Iti dau un sfat:

      ""Gandeste cu propria ta minte.Daca nu,o va face altcineva in locul tau"".

      Ștergere
    26. Mucosul ăsta nu e fiul lui Bob păstorul de la Cluj?

      Ștergere
    27. Daca dai pe numele Marius Bob apoi pe "" How to make your code work"" ,apoi te uiti in dreapta jos a paginii o sa vezi ca e pagina unui anume Alexa Adrian. E din adunarea lui Munteanu de langa Timisoara,fiindca vad ceva poze cu ei la o conventie.

      Ștergere
    28. Alexa Adrian e fiul lui fr Alexa din Oradea, nu inteleg de ce s-ar preta la asa ceva? E un tanar foarte de bun simt. Si el si frate sau. Ii cunosc de mici copii. Mereu am respectat familia lor. Nu cred ca el e. Ei chiar au bun simt nu cred ca s-ar murdari precum Marius a facut-o.

      E Marius cel care comenteaza. El era finut candva, era tinerel, mai timid, acuma, nah, are par pe picioare si pe piept si el. Isi permite. La ei altceva decat la Adrian. E spiritul conflictual accentuat. Cunosc asta de zeci de ani.

      Dincolo, pot garanta, ca la familia Alexa nu exista asa ceva.

      Amandoi Marius si Adrian sunt "coderi" si lucreaza in IT.

      Acolo in acel link, arata ca Marius Bob urmareste blogul lui Adrian despre programare.

      Ștergere
    29. Ba da, e chiar fiul lui Bobu "pastorul", unul dintre cei multi din Cluj. "Pastori" care s-au pus toti singuri la amvon, dupa opinia mea, fara nici o chemare, calificare sau competenta, fara nici un act duhovnicesc care sa ii recomande.

      Tot ce au ei sunt brosurile lui Branham. Acum inteleg cat de valoros e Branham pentru ei. Ii tine in slujba.

      Saracul, macar Branham s-a rugat pentru bolnavi si a avut succes, a miscat masele in anii 50, dar ei stau doar ca trantorii, pe munca raposatului, nefacand mai nimic zeci de ani.

      Ei cresc, dar in rautate, in prostie, in oribire, in aroganta (ati vazut comentariile de mahala ale lui Marius, fara sa il jigneasca cineva cu ceva, ati vazut cum s-a purtat. Mandrie, aroganta, plinatate de sine, nu de bunatate.)

      Ce convenabil pentru pastori, ocazia data de Branham, mai ales ca sunt si platiti pentru ca citesc din brosuri. Platiti de oamenii care nu stiu ca sunt inselati.

      Umple fiecare spatiul cu ceva. Degeaba.

      Ștergere
  4. Marius si branhamistii sant descalificati complet. Branham a inceput cu discordia intre oameni ca si stramosul lui pe nume Cain. Fiii lui Cain branhamistii mustesc de ura si manie.
    2 Dar Eu vă spun că oricine se mânie pe fratele său va cădea sub pedeapsa judecăţii; şi oricine va zice fratelui său: ‘Prostule!’ va* cădea sub pedeapsa soborului; iar oricine-i va zice: ‘Nebunule’ va cădea sub pedeapsa focului gheenei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, aia e din Biblie. E perfecta, dar ei nu cred asta.

      Ei cred "numai ceea ce profetul spune" iar el le-a spus sa urasca pe cei care nu sunt accepta "mesajul" pentru ca sunt samanta sarpelui.

      Asa ca orice spune Dumnezeu prin Cuvantul Sau, Biblia, nu are valoare pentru ei, nu ii misca, nu le poate atinge corzi spirituale.

      Pentru ei au valoare doar minciunile lui Branham spuse de la tatal minciunii.

      Ștergere
  5. Deşteptule care scrii că ce avem noi cu "Profetul" mort de 50 de ani... Tocmai că dacă ar fi mort, ar fi bine. Ăentru că chiar dacă tai capul şarpelui, înca te mai poate otrăvi.

    Şi "Profetul" Mahomed e mort, de 1383 de ani, totuţi învăţătura lui despre violenţă e mai vie ca niciodată.
    Şi Adolf Hitler e mort de 70 ani, deşi mai otraveste multimi intregi...

    Aşa că nu te oftica băiete, că de fiecare dată când "Profetul" tău mincinos îşi ridică iarăşi capul să ne muşte, va simţi călcâiul nostru care-l va baga din nou la subteran, să mai ia o gură de ţărână...

    Abel

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei care scrieti pe blogul acesta, as fi interesat sa particip la bisericile voastre. Adresa si program va rog, daca se poate. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oriiunde se predica Evanghelia,nu unde se predica un mesaj inlocuitor al Evangheliei si a ceea ce au predicat apostolii. Poti sa alegi unde ti se potriveste.Nu suntem sectari sa infiintam secte si miscari cu pretentii absurde si minciuni cu poze retusate.

      Ștergere
    2. Eu merg la o Biserica Baptista din sect 1 Bucuresti.Daca vrei adresa si esti din Buc. iti dau.Mam invatat sa nu caut perfectiune dar aud mereu Evanghelia si multi se pocaiesc si vietile lor sant noi si sincere. Sunt probleme poate ca si aici dar unde nu sant? Ce imi place f mult e ca poti vorbi cu fratii din comitet orice necaz fara sa te temi ca afla toata Romania sau ca te judeca. Se predica Golgota si Hristos si curatia sufletului.Aici nu sant smecherii ca la mesaj.Is bine organizati.Sincer sa fiu nu iau tot de bun dar la Mesaj nu mai poti lua nimic de bun.NIci baptisti de aici nu iau totu de bun ce se zice la anvon.Esti din Bucuresti iti dau adresa.

      Ștergere
  7. Multumesc, dar nu sunt din Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am o intrebare. Cu ce putere credeti voi ca Branham facea vindecarile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca mai mult era credinta oamenilor.de aia unii nu se vindecau. Dumenzeu a lucrat prin Branham asta se stie. A avut ceva bun in el Domnul stie ce era.multi au murit a doua zi. Sant si semne de intrebare. Dar dc voi puneti atitea intrebari apoi taceti? Sant multe la care trebe sa raspundeti nu sa intrebati. Pace voua.

      Ștergere
    2. Cu puterea credintei.

      Si nu pentru ca ar fi avut Branham o relatie mai privilegiata cu Divinitatea, care i-ar fi facut niste favoruri de vindecare.

      Doar i-a spus clar "ingerul": "Daca ii faci pe oameni sa te creada... nimic nu iti va putea sta impotriva." Puteau sa creada orice, de la batiste fermecate pana la pusca de vanatoare ca are putere vindecatoare.

      Imi pare rau, oameni buni, sa va dezamagesc spunandu-va adevarul pe fata: Nu e Branham, nu e Isus, nu e batista, nu e pusca de vanatoare, nu sunt obiecte sau formule "magice" care va vindeca, ci sunt PRINCIPIILE CUANTICE. In lumea cuantica exista o infinitate de stari si posibilitati, dar intotdeauna devine realitate aceea pe care stai, o observi. Particulele cuantice (energia cuantica) nu tine cont de amanunte nesemnificative, in cine sau ce crezi PENTRU VINDECARE. Este deajuns sa creezi aceasta stare interioara si sa o mentii la nivelul necesar, ca sa devine realitate (vindecare, dar si orice altceva).

      Desigur, un "vindecator" energetic poate contribui in mare masura in schimbarea sau cresterea nivelului de "credinta", prin legea rezonantei. Daca el este la un nivel energetic mai inalt poate ajuta pe "pacienti" sa ajunga mai repede la acea stare. Daca nu exista rezonanta, nu se poate face nimic, si poti sa fi tu ditai Branham sau chiar Isus, ca nu va functiona. Asta ca sa intelegeti de ce nu exista "puteri speciale" si de ce nici Isus nu a putut face nimic in unele cazuri...

      Stiu ca e prea mult pentru unii, si ca acum nu puteti intelege, dar va veni o zi, in care "Duhul adevarului" va va descoperi toate aceste lucruri. Atunci va veti trezi si veti creste in intelepciune si pricepere.

      Ștergere
    3. Tot asa se vindeca si cei care cred in "moastele facatoare de minuni". Moastele au absolut zero putere, dar daca omul crede in ele ce sa-i faci? Legea (cuantica) e lege, nu te joci cu ea... :)

      Si sa nu incepeti iar cu vechile povesti, ca vindecari nu se fac decat "In Numele lui Isus" si restul sunt doar "imitatii", ca doar v-a spus Isus ca e o singura Lege, si anume ca Satana nu scoate afara pe Satana, cu alte cuvinte la baza exista doar un princpipiu fundamental

      Si sa nu ma aburiti ca niste ignoranti (ca Behaitul pe blogul sau) ca Biblia nu cunoaste cuvinte ca "energie" si "cuantic". Ea nu cunoaste nici "electricitate" sau "gravitatie" si totusi noi ne folosim de electricitate chiar si in avionul care aparent sfideaza legea gravitatiei.

      Faptul ca Biblia nu pomeneste termeni moderni nu inseamna ca nu exista si altceva pe langa ea...

      Dar, fiecare poate sa aleaga sa creada si sa utilizeze doar cat doreste, ca si poporul Amish din SUA care merg cu caruta in loc de automobil si nu folosesc electricitatea, doar pentru ca asa ceva nu se gaseste in Biblie.

      Nu va mai prefaceti a fi prea-sfinti si evlaviosi, ci fiti mai degraba intelepti si priceputi, departandu-va de prostie si ignoranta...

      Ștergere
    4. Corect Abel.Asa este. Puterea credintei nu este proprietatea vreunei secte sau grupari anume. Ironia este ca cei care vocifereza ca au ""adevarul absolut,cuvantul original"" si alte superlative fara valoare,tocmai lor le lipseste vindecarea ,si nu putini sau imbolnavit in mijlocul lor,unii dintre acestia decedand. Asta e o realitate atat pentru branhamisti cat si pentru frankisti,si ne arata ca nu conteaza dogma si invatatura seaca si rece, ci alinierea corecta la izvorul de viata.

      Ștergere
    5. Exact. Poti sa te vindeci poate de una alta, dar risti sa te intoxici si sa mori spiritual si chiar fizic, caci mesajele predicatorilor vindecatori sunt toxice, deoarece conditioneaza vindecarea pe care ei o predica in functie de credinta in diversele dogme si interpretari mai mult sau mai putin teologice (adica personale). Astfel, acesti "vindecatori" isi creeaza una sau chiar mai multe "clauze salvatoare", zicand ca in caz ca cineva nu se vindeca, ca fie nu a crezut suficient, fie nu a crezut "mesajul original", fie ca "nu are duhul sfant", fie ca mai are ceva "pacate ascunse", fie ca Dumnezeu are alte planuri...

      E foarte incalcita aceasta "evanghelie a vindecarii divine" de natura penticostal-carismatica, pentru ca nu se concentreaza pe ce este cu adevarat esential, adica pe focalizarea unei stari de sanatate, ci pe diverse alte "credinte". Este ca si cand ai conditiona buna functionare a unei masini, unui avion, unui telefon mobil sau a unui computer in functie de ceva crezuri religioase... Nu are sens, nu?

      Poate ma repet, dar cine inca nu a vazut, sa se uite la cele doua filme pe care le-am postat mai demult. O spune un pastor Branhamist care a fost vindecat si o spune si unul care nu are nici o tangenta cu religia. Mai clar decat atat nu se poate...

      http://mesajul.blogspot.de/2015/08/adevarul-gol-golut.html

      Abel

      Ștergere
    6. Un ""mesaj"" de vindecare ar trebui sa fie fara conditionari si credinte obligatorii in diferite invataturi,ci doar sa ne arate drumul corect pentru a ajunge in starea necesara vindecarii.

      Imi place ceea ce a spus Bruno Goring : "" Dumnezeu este marele fizician"". Corect.El poate sa aranjeze atomii,moleculele la starea initiala de sanatate optima.

      Ștergere
    7. M-am intrebat dupa ce vad postarile tale Peter2100, din ce prisma vorbesti?Din a unuia ex mesaju iti spun ca nu, colcai mai departe in vreo doctrina a unei biserici recunoscute Mondial.Sa spui ca asa mai pe direct ca Tata ,Fiu si Duh Sfant e unul si acelasi lucru cu unul in titluri, esti pe langa, fara suparare.
      Tu cum esti trecut in Cartea de Identitate? Tata ,fiu si nepot sau cu nume?

      Daca o sa spui din nou ca nu e diferenta atunci iti spun ce a spus si Domnul Isus tatalui tau: "Inapoia mea"

      Ștergere
    8. Pai Tatal Fiul Duhul Sfant nu este Domnul Isus Cristos? Ce diferenta este daca voi credeti ca e Acelasi Dumenzeu? Nu e nici una.

      Biblia? Pai Biblia spune ca
      "totuşi, pentru noi*, nu este decât:
      - un singur Dumnezeu: Tatăl, de la** care vin toate lucrurile şi pentru care trăim şi noi,
      - şi un singur Domn: Isus Hristos, prin care sunt toate lucrurile şi, prin El, şi noi.

      Daca un crestin crede asa cum scrie fara sa mai perverteasca, ce tot aveti voi impotriva la ce e biblic?

      Sau:
      "cum ziceţi voi că hulesc Eu, pe care Tatăl M-a sfinţit şi M-a trimis în lume? Şi aceasta, pentru că am zis: ‘Sunt Fiul lui Dumnezeu!’ 37 Dacă nu fac lucrările Tatălui Meu, să nu Mă credeţi. 38 Dar, dacă le fac, chiar dacă nu Mă credeţi pe Mine, credeţi măcar lucrările acestea, ca să ajungeţi să cunoaşteţi şi să ştiţi că Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl.”

      Mai branhamistule, trinitarismul si unitarismul sunt doar explicatii diferite despre anumite versete biblice.

      Cat de grav e sa ii zici lui Dumnezeu TATA? NU asa ne invata si Domnul Isus?

      Care din cele 3 titluri Tatal Fiul Duhul Sfant sunt ale diavolului? Hai spune-mi!

      Va credeti destepti cu o explicatie furata de Branham de la penticostalii unitarieni si facuta varza si terfelita prin toate brosurile lui.

      VOI NU PUTETI EXPLICA DEPLIN TAINA DUMNEZEIRII. NIMENI NU POATE EXPLICA DEPLIN PE DUMNEZEU.

      Iar daca cineva citeste ce scrie si crede ferice de el. Cine tot terfeleste si perverteste fiecare verset e vai de el. Voi asta faceti.

      Ștergere
    9. Anonimule pana una alta si voi sunteti recunoscuti si inregistrati oficial.Nu poate sa existe sediul central din Jeffersonville sau din Krefeld fara sa fie recunoscute oficial,si fara sa deconteze taxe si impozite la stat.Deci mai informati-va despre ograda voastra,apoi judecati pe altii.

      Ai ramas la niste idei invechite de ale lui Branham,pe care doar cei prostiti din Romania le mai repeta ca papagalii. Sunteti tinuti si prostiti de pastorii vostrii cu tot felul de texte expirate. In occident nu poti avea un sediu crestini fara sa fie organizat si inregistrat la stat.

      Tatal,Fiul si Sfantul Duh sunt denumiri ale aceleasi realitati .Este ca si cum as spune ca omul este trup,suflet si duh.Si Pavel chiar afirma asta : "" Si trupul vostru,sufletul vostru si duhul vostru sa fie pazite intregi si fara vina...."".

      Ștergere


    10. Branham al vostru avea in subsol un crucifix imens.In camera lui avea o icoana langa careia ii placea sa stea si sa citeasca Biblia.

      Deci degeba va incordati la altii cu tot felul de texte.Branham insusi va contrazice in multe lucruri. Si voi il contraziceti pe Branham.

      Ștergere
  9. Tu spui ca Tata ,Fiu si Duh Sfant nu e diferenta cu cel din Fapte 2:38, Fapte 8, Fapte 10 sau 19... Please.Pana si un orb vede ca nu e acelasi lucru.Nu mai lua cu Frank sau Branham... e in Biblie ce spun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste asta il recomand:
      https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/01/28/

      Ștergere
    2. ASTEA NU MERG FRATE!
      https://exmesajulorei.wordpress.com/continut/

      Ștergere
    3. Imi cer scuze pentru problema de pe site, pagina "continut" a fost refacuta si functioneaza corect .

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.