Cum pot să te ajut?

- Sunteți membru într-un grup care are legătură cu mesajul lui William Branham, sau altă grupare, sectă, organizație și aveți întrebări sau îndoieli dar vi s-a spus, sau ați fost amenințați și înfricați, că nu aveți voie să căutați răspuns și că trebuie să credeți totul ? Vă rog scrieți-mi.

- Îți este groază și frică să vorbești cu cineva despre problemele tale? Nu ai încredere că cei din comunitatea din care faci parte sunt interesați de tine ca om, creștin și ca membru în adunarea lor? Ai vazut ca nimeni nu vrea să te ajute? Scrie-ne.


- Dacă sunteți lider sau membru într-o comunitate, grup, organizație care stagnează, este blocat, nu are propășire spirituală, relațională, de mult timp și doriți ajutor și consiliere, vă rugăm scrieți-ne.


- Dacă sunteți într-un moment dificil al vieții și aveți nevoie de susținere, încurajare, ajutor și locuiți în Cluj-Napoca vă rog scrieți-ne. (Puteți să ne scrieți de oriunde sunteți, dar posibilitățile noastre de a acționa în avantajul Dvs. sunt în Cluj-Napoca.)

- Dacă cunoașteți pe cineva care are o problemă dificilă sau suferă într-un fel sau altul, ori care este respins, abandonat, ignorat de familie, biserica, prieteni și credeți că acceptă încurajarea și ajutorul nostru, am fi bucuroși să știm și să acționăm necondiționat. Scrieți-ne.  

- Daca cunoașteți pe cineva in spital, inchisoare, sau este singur, bolnav, are cancer, depresie, este izolat, la care eu, noi, am putea scrie o scrisoare motivationala, spirituală, o vizită, o facem cu drag.
 
Doresc să pornesc din nou activitatea pe fundație după o pauză de câțiva ani și mă simt motivat să încep chiar cu pași mici, ceea ce cred că face parte din destinul și chemarea mea. Între timp pregătesc planul și oamenii care să mă ajute la dezvoltarea activității.

Scopul principal al activității este susţinerea încurajarea, zidirea și motivarea persoanelor aflate în dificultate, indiferent de vârstă, sex sau apartenență religioasă. 

Dorim să ajutăm și încurajăm pe fiecare să nu renunțe la el însuși, ci să își trăiască viaţa știind că are dreptul la fericire în iubire, sănătate, credință, profesional, relații, etc. Voi pregăti noul plan, inspirat de ideile constructive și pozitive din  blogul motivational.

Cum poți ajuta? Fii voluntar! 

Transformă-te prin slujire, schimbă-ți viața prin lucrarea cu talanții pe care Dumnezeu ți i-a dat! Nu sta neroditor. Nu sta nepăsător. Vrei sa iti risipesti viata inutil in idei sectante?

Dumnezeu nu e mulțumit să te vadă că aparții unei mișcării religioase ci El vrea ca acolo unde ești să fii o binecuvântare, să fii de ajutor celorlalți cu darul și chemarea pe care o ai.

Dacă nu știi cum să începi contactează-ne.

Căutăm voluntari, parteneri care au experiență bogată spirituală și profesională în lucrul cu oamenii și sunt calificați (lideri, medici, psihologi, juriști, presă, media, internet, etc.) dar și simpli oameni care vor să ajute pe alții în comunitatea și orașul lor, în toată țara sau printre românii de dincolo din străinătate.


Mai multe informatii despre proiectul meu motivational aici: mesajulorei@gmail.com

"Credința că poți face ceva bun în viața ta îți dă entuziasm, dar credința că poți face diferența în viața altora, te transformă" 

15 comentarii:

 1. pace ma poti ajuta de fapt te poti ajuta pe tine macar daca nu mai vezi corect nu critica. cine esti ca sa te creada cineva pe tine, care nu ai fost niciodata legimat de DUMNEZEU ca sa pot sa iau vreun cuvint de la tine pe cind fratele Branham a fost destul.......................
  asa ca mai bine chiar daca nu mai crezi macar ramai smerit si nu avea asa invataturi, caci in vremea din urma multi se vor ridica ca fiind mari invatatori.............etc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. va rog frumos ajutati-ma sa-mi remediez sotul meu a intrat printrun coleg de munca in aceasta grupare mesaj braham de mai bine de 8 ani lucreaza inpreuna acum de vreo 2 ani nu este tot mai afundat in acest mesaj in ultimil timp am mers si eu sa vad de ce are atata drag de acest mesaj am zis ca poate o fi adevarul am mers la acea adunare in repetate dati dar acum din 28 iulie 2013 nu am mai mers la adunarea unde este acest mesaj nu mai pot inghitii ereziile ce le-am auzit comndamna cu asprime pe toti din jurul lor si pretind ca numai ei sant a lui Hristos, as vrea sa stiu ce pot face? daca vreti sa ne ajutati in Domnul sa il ducem din nou la scriptura Biblia avem mari neintelegeri pe tema asta parca mi-a luat pacea din casa nu pot sa vorbesc nimic inpotriva acestui om sau a celor din adunarea care merge pune mare suflet este de nelipsit de la toate intrunirile lor eu trebuie sa merg itro parte el sotu in alta parte eu stiu ca cuvantul spune cautati mai intai pacea in fam in casa in care locuiesti si o familie unita poate sa treaca cu bine prin orice .va multumesc mult har si pace de la Domnul nostru Isus Hristos

   Ștergere
  2. shalom. va inteleg foarte bine. din ce oras sunteti?
   - imi puteti scrie un email sa corespondez cu el, daca credeti ca il pot ajuta pe sotul dvs.

   Ștergere
  3. Grigore Ile este sotul Dvs? Mi-a scris cineva pe FB.

   Ștergere
  4. pocaitiva de minciuna voita sau nevoita Domnul sa se indure sa cititi biblia nu Branham a murit pentru omenire ca cineva sa-si faca o credinta de baza pe un mesaj zis de la Dumnezeu mesajul de la Dumnezeu pentru mantuirea noastra este Hristos nu Branham ,lasativa de minciuna si intoarcetiva la Domnul pana nu e prea tarziu

   Ștergere
 2. Blogul este ne-biblic din start
  2Cor 4.2 Ca unii care am lepădat meşteşugirile ruşinoase şi ascunse, nu umblăm cu vicleşug şi nu stricăm Cuvântul lui Dumnezeu. Ci, prin arătarea adevărului, ne facem vrednici să fim primiţi de orice cuget omenesc, înaintea lui Dumnezeu.

  Daca a doua parte (aratarea adevarului, nu atacarea altora) nu este indeplinita,
  atunci ca o consecinta prima parte este in vigoare (umblat cu viclesug si stricarea Cuvantului).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate intr-un fel. Imi este destul de greu sa scap de ideile de a ataca, a lui Branham si a celor de la mesaj, din mintea mea adunate in peste 20 de ani. Lucrez la asta si la altele in viata mea.

   - Mai ales ca branhamisti ataca foarte dur, ma rog Domnului sa invat tehnici spirituale biblice sa le pot raspunde cu convingere si cu multa bunatate fara a raspunde cu atac la atacurile lor. Multumesc. Iau de bun (atacul) :), am glumit, sfatul tau.

   Ștergere
  2. Frate Lica eu doresc sa sustin proiectele tale am vazut ca ai si site cu Viata in mainile tale slava Domnului ca nu te-ai lasat. Domnul mereu ti-a dat curaj si initiativa. Ne scoateai in Germania si in Praga eram foarte binecuvintati mie si la familia mea ne e dor frate de asemenea partasii pline de iubire si buna intelegere.familia mea a suferit mult cand ai inceput sa ai probleme de aceia te-am sunat dupa ce fratele Duma mi-a dat numarul tau de telefon. Eu am pe inima si cativa frati sa sustinem asociatia ta si ce faci tu. Amauzit ca dai si ajutoare la oameni si frati amariti. Vrem sa fim parte in binele asta. Cum sa facem? N. A.

   Ștergere
  3. Multumesc pentru cuvintele tale fratesti si calde. Suna-ma sau scrie-mi pe emailul de mai sus. Si mie imi este dor de partasia frateasca veritabila.

   Ștergere
 3. Auzi domle la unii...Nu mai poti sa faci un bine la altii ca trebuie sa fi legitimat! Cata indoctrinare...Cu adevarat ati dat Cuvantul Evangheliei pe o invatatura aroganta si straina de spiritul Evangheliei...

  In aceeasi ordine de idei:de parca E.Frank e legitimat cand predica de 30 de ani!

  Aceasta intrebare trebuie sa-i fie lui Frank adresata fiindca vad ca a avansat de la slujba de invatator la cea de profet!

  Vezi YouTube:Slujba biblica apostolica si profetica.

  RăspundețiȘtergere
 4. Adica de la slujba de evanghelist la cea de profet!

  RăspundețiȘtergere
 5. Multe felicitari si mult spor in munca ce o faceti. Este mare lucru in ziua de astazi sa doresti sa ajuti.Nu este usor dar veti reusi. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti care ajutati altii oameni.

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumim pentru apreciere si incurajare. La fel si pe dvs.

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 8. am mai cerut ajutor referitor ja sotul meu,... e mult mai grav decat va inchipuiti,...e vorba despre acel coleg branhamist care la convins bineinteles sa si botezat din nou.. daca Dumnezeu nu se va indura dupa 25 de ani de casnicie ,jumate din ei a fost nervi ura extreme ,,,

  RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.