duminică, 10 februarie 2013

Numele Lui contra alte nume

Recitind articolul precedent am realizat ce valoare avem la dispoziție. Numele Domnului.

De asemenea El a spălat cu Sângele Lui, numele noastre. În cartea Vieții Mielului și numele noastre sunt în supunere față de Autorul Cărții. Aceste nume urmează Numele Lui nu pentru a arăta laudă de sine ci îl urmează, dându-I onoarea cuvenită, întâietatea meritată, atenția neîmpărțită.  

Dragi frați și surori, numele vostru de pe o pagină sau de pe un rând scris în Cartea Vieții Mielului nu poate să urască și să bârfească, să anihileze, să batjocurească, să facă rău, celorlalte nume scrise în Carte. 

Dacă urmați Numele Domnului și El este scris pe frunțile voastre, spiritual vorbind, veți iubi, veți sluji, veți căuta celelalte nume deoarece Numele cel mare vă îndeamnă să faceți asta deoarece voi sunteți conectați la El nu la un alt nume inferior Lui care vă face să disprețuiți pe alții.

Din Numele Lui curge miere și lapte, curge iubire și bunătate, curge iertare și binecuvântare. Priviți cât de scump este Numele Lui și adăpați-vă din El. Când cineva vă vorbește ceva URMĂRIȚI ȘI OBSERVAȚI DACĂ VORBEȘTE ÎN NUMELE DOMNULUI, ADICĂ DACĂ ÎN VORBIREA LUI VALOAREA NUMELUI DOMNULUI ESTE MAI PRESUS DE URĂ, DE DOCTRINE, BÂRFE, NEIERTĂRI, etc. Asta înseamnă că acel om vorbește în Numele Domnului. Dacă direcția lui este din, prin, și pentru Numele Domnului aduce roada Duhului și ne face mult bine prin asta

De aceea se spune că "În Numele Lui suntem vindecați, eliberați, etc" căci punând Numele Lui mai presus de alte nume, autoritatea Lui se dezlănțuie. De ce nu există putere în adunări? De ce este atât de sec și este doar o învățătură fără ungere, fără bucurie, fără efect? Numele ISUS nu conduce acolo, chiar dacă se pomenește despre El.

Vedeți bine acum, slăbiciunea altor nume. 

Vedem cum alte nume NE DEZBINĂ. De ce? Nu ele au fost date pentru unirea credinței. Nu prin ele suntem salvați. Nu prin ele suntem vindecați. Ele ne aduc ură, boală, sărăcie, depresie, ceartă, când sunt puse deasupra la Numele lui Isus. Nu există mișcare, grupare, sectă, etc. care să fie mai lipsită de autoritatea Numelui Domnului, decât cei de la mesaj. 

Fraza biblică "În Numele Domnului" nu înseamnă să repeți doar aceste cuvinte, ci să îi dai întâietatea cuvenită în relația ta cu EL cât și în relația ta cu alții !

Ce ador la Domnul, este că dacă punem Numele lui Isus deasupra altor nume, ne învață să ne respectăm unii pe alții, ne face să ne iubim unii pe alții, ne înmoaie inima, o face de carne, ne motivează să ne ajutăm, să colaborăm, să vedem interesul comun pentru Împărația Lui. Autoritatea Numelui Său ne face să ne dorim să fim ca El. 

Autoritatea altor nume peste noi ne face să nu vrem să avem de-a face unii cu alții și ne manipulează să spunem celorlalți ca să se supună acestor nume.

Alte nume ridicate prea sus, ne țin separați. La Cluj cel puțin în 4 grupuri. Se vorbesc de rău unii pe alții și aceste nume nu ne lasă să avem părtașie. Numele oamenilor, numele lor, ne despart. Numele ISUS ne aduce TOT CERUL ÎNTRE NOI.

Vă rog nu mai dați autoritate numelor care fac asta, ci începeți acolo unde sunteți să dați TOATĂ AUTORITATEA NUMELUI DOMNULUI ISUS CRISTOS, și apoi să vedeți schimbare adevărată.

Dacă am înălța cu adevărat Numele Lui, acesta ne-ar unii fraților. Numele Lui este în acțiune de peste 2000 de ani. Numele Lui încă merge după cei pierduți, încă iartă păcătoșii, încă vindecă bolnavii, încă aduce oaia rătăcită. Numele Lui este în mișcare continuă pentru ființele umane. 

Sper că puteți vedea! 

Vă rog, vă rog nu vă lăsați corupți de puterea altor nume. Așezați-le, nu la gunoi, nu asta vreau să spun, ci sub autoritatea Numelui lui Isus.

Când tu onorezi NUMELE LUI ISUS NU ARUNCI ALTE NUME LA GUNOI CI LE IUBEȘTI! CÂND EȘTI CORUPT DE PUTEREA ALTOR NUME ATUNCI NU DAI VALOARE LA NUMELE FRAȚILOR TĂI.

Voi realizați cine este sămânța de discordie, sămânța șarpelui? Fiecare nume pus mai presus de Domnul este întinat și întinează pe cei care înalță aceste nume. Alte nume puse mai presus de părtașia noastră și cu Isus, ESTE DISCORDIE ȘI ANTICRIST! 

Aceste nume pot fi ok, pot fi respectate, dar ele trebuiesc să fie puse sub Numele Domnului nostru Isus Cristos, nu peste El, nu mai presus de El. 

Și dacă facem asta NOI NU NE MAI PUTEM URÎ ȘI DISPREȚUI ȘI DEZBINA IAR DIAVOLUL ESTE ÎNVINS DE PUTEREA NUMELUI CEL MARE DOMNUL ISUS CRISTOS! NUMELE LUI ÎNVINGE TOATE CELELALTE NUME. LE SUPUNE. LE ARATĂ LOCUL ȘI POZIȚIA CORECTĂ. Aleluiah !

Nu vă cer decât să reflectați, relaxați, destinși, la ce am scris aici. 

Iubesc numele fraților mei, le respect numele, îi iubesc pe toți, dar cum privesc atent în paginile cărții Vieții Mielului și văd CLAR fiecare nume unde își are locul atunci știu bine cine trebuie urmat. Domnul.

ACOLO ÎN CARTE TOATE NUMELE NOASTRE SUNT SUB NUMELE LUI ISUS, SUB AUTORITATEA LUI ISUS CU INFLUENȚĂ ÎNSPRE SLAVA LUI ISUS. ASTFEL, NUMELE NOASTRE SUNT CONDUSE DE EL. TOATE NUMELE ÎL URMEAZĂ PE EL. ȘI AICI EL LE SPALĂ. 

SÂNGELE LUI ISUS CURGE ÎN JOS, NU ÎN SUS, PESTE NUMELE NOASTRE DIN CARTE, SUB EL, DE ACEEA NUMELE NOSTRU TREBUIE SUPUS LUI. ADICĂ PUS SUB EL CA SĂ FIE SPĂLAT DE SÂNGE CARE CURGE DE LA CRUCE ÎN JOS

Toate numele scrise în cartea Vieții Mielului vor îngenunchea în fața Numelui Său. Celelalte nume, care nu sunt scrise, sau care sunt scrise dar vor fi șterse, se vor răzvrăti împotriva Numelui Său.
 
Numele răzvrătite mereu vor găsi să înalțe alte nume mai presus decât Numele lui Isus. Iar dacă tu înalți Numele Domnului atunci tu devii robul lui ca slujitor și fiul, fica Lui ca relație. Iar ceea ce Numele Lui îți cere să faci devine mai presus decât tot ce rutina te-a obișnuit să faci zi de zi. 

O nouă viață, viziune, perspectivă ți se deschide și de la înălțimea Numelui Său, privești diferit. Privești nu arogant, mândru, plictisit, răutăcios și neiertător ci privești oportunitatea extraordinară ce o ai să POȚI SLUJI TUTUROR DIN PARTEA LUI DUMNEZEU, fără părtinire, fiind loial, nu doar comunității tale, sau ideilor ci Cuiva care este cu mult mai presus și cu adevărat vrednic de ascultare. Numele Lui te va conduce diferit.

Chem Numele Lui peste mine, peste cei dragi. 

Simt cum îmi dă o inimă de carne, cum îmi aduce lacrimile pocăinței, acest Nume minunat. Isus, Isus, Isus. Mă face dulce, blând și bun. Numele Lui are putere. 

Nu am obligații de supunere divină față de nici un alt nume. Nici tu nu ai nici obligație divină față de nici un nume, fie el și al celui mai mare înger. Tu ești liber să cobori toate numele idolatrice, pompoase, din viața ta sub autoritatea Numelui Domnului. 


Vei simți imediat că FRICA și manipularea numelor lor, nu mai au putere asupra ta. Și eu am trecut prin asta. 

ACUM SUNT LIBER SĂ VĂ IUBESC. SUNT LIBER SĂ IERT. SUNT LIBER SĂ STAU DE VORBĂ CU CINE VREAU, CÂND VREAU, CÂT VREAU. NICI UN NUME OMENESC NU MĂ MAI STĂPÂNEȘTE. 

Sunt liber să cercetez orice, fără frică căci în Numele Lui nu este teamă, ci Dragostea Numelui Său a învins pe cel rău.

Aleluiah ! Mi-am găsit drumul, căci am găsit calea.

Grăbiți-vă să găsiți puterea ascunsă în Numele Lui. Numai în El vom găsi adevăratul Botez cu Duhul Sfânt.

Am scris acest articol ÎN NUMELE DOMNULUI. Am venit în Numele Domnului. Mă simt extraordinar de bine. 

Biblia spune: "Binecuvântat este cel ce vine în Numele Domnului."  

Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.