miercuri, 3 martie 2021

SCRISOARE DESCHISA CATRE LIDERII DE LA MESAJUL OREI

SCRISOARE DESCHISA CATRE LIDERII DE LA MESAJUL OREI - PREDICAT DE WILLIAM BRANHAM SI PRELUAT SI DE ALTI PREDICATORI

Dragi frati,


Salutari sfinte in Numele Domnului nostru Isus Hristos, adevaratul Domn si Stapan.


Suntem un grup de frati care ne-am unit pentru a va face de cunoscut gandul si intentia noastra.


De multi ani am auzit ca exista un blog in care sunt expuse lucruri despre fr. Branham si fr Frank cu privire la mesaj. Multi dintre noi am avut teama sa ne gandim macar ca asa ceva ar fi posibil, si desigur ca am criticat si noi pe autorul blogului si l-am lasat in pace.


In lumina noilor evenimente, valuri si descoperiri adevarate, am avut si noi curajul sa incepem sa citim blogul fr Lica, mai ales la indemnurile pline de curaj ale fr Adrian Maris.


Am fost socati sa vedem ca el aduce lucruri, care pot fi verificate foarte usor atat cu Cuvantul sfant, cat si din punctul de vedere al evenimentelor din viata fratelui Branham.


Socul a venit mai mult atunci cand noi nu am mai putut sa il contrazicem pe fr Maris si sa aparam mesajul deoarece a devenit vadit faptul ca in mesaj, pe langa cateva lucruri biblice, exista atat de multa minciuna, plagiat, falsitate si fatarnicie. Noi, din ziua aceasta nu mai vrem si nu mai putem sa ne mintim pe noi insine si nici pe cei cu care ne adunam sau impartasim viata de credinta, promovand minciuna. Ne oprim aici. Este mare pacat si rusine ca dupa ce cunosti adevarul sa continui in minciuna.


Fratilor, Dumnezeu ne iubeste, si nu ne tine seama de vremurile de nestiinta, si ne iarta daca ne pocaim. Dar sa continuam acum cand El ne cheama e grav de tot. Dumnezeu a facut o spartura sa putem scapa de idoli si minciuna. Ar trebui sa strigam de fericire pentru asta.


Noi ne-am pocait de toate falsurile si minciunile, si ce dorim acum e sa ne schimbam obiceiurile si apucaturile lipsite de roada Duhului, daca cumva am schiopatat in aceasta privinta. 


Dumnezeu sa ne schimbe inima si mai mult e ruga noastra.


Acum, noi in dragostea lui Dumnezeu va poruncim in Numele Domnului Isus, sa spuneti adevarul tuturor fratilor din adunarile pe care le conduceti cu privire la falsurile si minciunile din mesajul lui Branham.


Ne adresam in special catre fr Ioan Cetnarovici, Florin Duca, Daniel Opris din Chizatau, Berki Claudiu, Bob Beniamin, Mera Romulus, Gabriel Matanie, Munteanu din Tmisoara, Alexa si Lenghel din Oradea, Adrian Pop din Baia Mare, Radu Lutas din Satu Mare, Vasile Santa din Iernut, si celorlalti frati slujitori din Sibiu, Teius, Bucuresti, Iasi, Brasov, Suceava, Arad, Timisoara, Zalau, de pe sate si comune, din strainatate, si alti pastori, predicatori de pe toate liniile branhamiste, frankiste sau tunetiste sau de alt nume. 

Dumnezeu ne iubeste si ne cheama la El, la adevarul Lui, sa ne scape de secte si falsitati.


Va cerem acum in fata lui Dumnezeu si a sutelor de frati care citesc aici blogul, sa verificati, si sa incetati sa mai mintiti oamenii scumpi care si-au pus incredere in ceea ce le spuneti voi.


Este deja mult dovedit ca fr Branham nu a descoperit nimic, ci ca a furat de la altii invataturi si mai mult, el a inventat multe asa zise intamplari supranaturale, cele mai multe din acestea fiind iluzii si facaturi nerusinate.


Este vadit ca am fost inselati cu totii, asadar va poruncim in Numele Domnului Isus Hristos sa opriti imediat minciuna si falsul!


Opriti imediat falsitatea branhamista si frankista.

Opriti acum fatarnicia.

Opriti acuzatia falsa.

Opriti coruptia duhovniceasca.

Opriti invataturile false ca Branham e Ilie si inger.

Opriti-va sa mai pervertiti Cuvantul in mod constient.

Opriti minciunile cu norul si lumina!

Opriti minciuna a el a descoperit asa zisele taine cu botez si Dumnezeire si altele!

Opriti imediat invataturile false de opresiune a femeilor deoarece ele nu sunt galeti de gunoi, cum a zis Branham.


Opriti restul de invataturi care ne fac sa ne uram si sa ne dispretuim unii pe altii.

Opriti nicolaismul in care tot ne cereti sa ne supunem voua dar voi nu slujiti cu adevarat poporului.


Opriti controlul si dominarea asupra vietii noastre folosind versete biblice in mod necinstit.


Opriti dezbinarea si ura daca cineva priveste o tema biblica putin diferit de voi.


Opriti trufia, minciuna si eroarea catolica, si invataturile nebune ca numai cine e cu voi si cu linia voastra ajunge in Cer.


Opriti duhurile anticriste pe care le pe promovati prin care nu recunoasteti ca prin credinta in Cristos si jertfa Lui, prin har deci, omul este mantuit fara sa apartina la secta voastra.


Opriti-va sa mai slujiti mandriei, orgoliului si rautatii.


Opriti-va acum, in Numele Domnului Isus Cristos.


Noi suntem fratii vostrii care va iubim, nu suntem dusmanii vostrii, nu suntem batjocoritori deoarece nu batjocorim adevarul si nici pe frati si ca chemam la adevar. Cei care au parasit mesajul sunt cu adevarat batjocoriti de voi. Mai mari rautati, ura, minciuna si acuzatie falsa ca in mesaj nu prea exista in alte parti.


Va spunem adevarul care poate fi verificat in mai putin de o ora. DE CE TACETI? ???


Voi de ani de zile se pare ca nu ati dovedit nimic. 

Ar trebui sa fiti pe ganduri si sa va ingrijorati in mod serios. 

Ati ajuns ca si cei pe care ii criticati ca atunci cand le ararati din Biblie ei se fac ca nu vad adevarul.

De ce nu puteti dovedi ca ce scrie in acest blog este fals? 

Daca ati fi avut adevarul de ce nu ati demontat articolele din acest blog? De ce nu ati fost in stare sa dovediti ca fr Lica si alti frati care au scris articole sunt in eroare? Aici ne-am dat seama multi dintre noi ca in realitate voi sunteti cei falsi. Omul lui Dumnezeu e in stare sa combata si sa invete pe cel ratacit, dar voi nu ati dovedit nimic.

Ati aratat slabiciuni grave! Nu va meritati pozitia de conducatori. Prin pozitia voastra, v-ati descalificat singuri, fratilor. 

Meritati oare sa ne mai conduceti? Meritati oare sa va mai urmam? Nu, nu si iarasi nu. 

Sunteti voi insiva in nevoia de a fi condusi si ajutati, cum sa conduceti voi pe altii cand ani si ani de zile dupa ce ati stiut ca Branham si Frank mint, ati continuat sa ne mintiti. De ce? De ce ati facut asta?

Cum de v-ati permis sa faceti un asemenea pacat in mod constient? Sufletele noastre sunt afacerea si ambitia voastra si nu e castigul cu Sange nevinovat al Mielului lui Dumnezeu?

Fratilor fara suparare, dar s-a dovedit ca nu aveti adevarul ci promovati minciuna amestecata cu cateva adevaruri biblice.

Voi fratii lideri in care am crezut, v-am sprijinit, ati ascuns de noi faptul ca Branham a mintit in multe lucruri, ca a creat haos si s-a crezut ditamai ingerul si profetul Ilie chiar  daca Biblia nu il arata ca e. 

Veti da socoteala in curand. Gata cu minciuna si manipularea. Va cerem sa va pocaiti public de minciuna si coruptia in care sunteti acum. Asa va vom ierta. Nu aveti scapare. Adevarul e adevar din vesnicie in vesnicie. Nu aveti unde sa va ascundeti.


Daca nu puteti sa dovediti mesajul lui Branham, de ce oare mai continuati sa il vestiti? Sa ne inselati? Sa luati zeciuielile noastre? Nu este deloc corect ce faceti. Sunteti impostori sau crestini? Va mai dam o sansa la pocainta, corectare si vindecare a trecutului.


Va rugam fierbinte sa nu mai petreceti nici un minut in minciuna!


Confuzia si haosul va veni peste cei care chiar daca stiu adevarul totusi promoveaza minciuna in mod intentionat.


Daca am propovaduit ani de zile ca numai Cuvantul e valabil, atunci asta sa fie o realitate, nu povesti care va servesc intereselor voastre.


Nu mai lansati ura si dispretul intre frati pentru ca adevarul a iesit la iveala. Gata cu minciuna!


Scoateti obligativitatea platii zeciuielii, si lasati la liber decizia credinciosului sa decida cum daruieste dupa cum are pe inima.

Opriti asuprirea femeilor, ele sunt slava barbatului, nu preș de sters pe picioare, si nici galeti de gunoi cum fals a spus Branham.

Daca nu luati masuri dreptul vostru de a fi lideri, predicatori si conducatori trebuie pus la indoiala. Nu sunteti cine spuneti ca sunteti. Ati devenit vestitorii minciunilor si erori? Cum v-ati permis asa ceva? Ati crezut ca Dumnezeu doarme? Ati crezut ca nu va iesi la iveala?

Nu aveti dreptul acesta si va cerem sa incetati imediat sa va jucati cu sufletele a sute si mii de oameni, acei frati si surori scumpi pe care ii inselati cu minciunile lui Branham amestecate cu lucruri scumpe si frumoase din Cuvant.

Treceti imediat de partea lui Isus, care este Adevarul, altfel slujiti minciunii.

Va cerem in Numele Domnului Isus Hristos sa va predati imediat adevarului!


Fratilor dragi, ascultati-ne putin, va rugam. 

Nu aveti unde sa fugiti. 

Nu aveti unde sa scapati de adevar. 

Adevarul vine acum in plinatatea lui si daca nu va predati acum, veti fi dati de rusine intr-o zi si veti pierde totul. 

Dumnezeu nu se schimba. 

Dumnezeu nu minte. Da fratilor, Dumnezeu nu minte, si asta daca nu o credeti si nu actionati ca si cum aste este adevarat, ati stricat totul, ati stricat Cuvantul, ati facut un mare, mare rau.

Dumnezeu nu se teme de adevar, pentru ca el este Adevarul. Voi de ce fugiti de adevar?

Dragi frati, inca putem ca impreuna sa stam la masa si sa punem la punct lucrurile si sa fie pace si armonie in toate adunarile incepand cu armonia noastra cu adevarul.


Diavolul ne-a tinut dezbinati ani si ani de zile in branhamisti, frankisti, tunetisti si de altii. GATA! A fost destul. E timpul manifestarii iubirii si puterii Cuvantului, incepand cu lucrurile mici in care trebuie sa fim credinciosi, altfel nu vom primi nimic mai mult. 

El nu vine pana cand "până vom ajunge toţi la unirea credinţei și a cunoștinţei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la înălţimea staturii plinătăţii lui Hristos."

Ura, rautatea, minciuna, fatarnicia, amaraciunea, supararile, neimplinirile, pacatul dezbinarii si rautatii dintre fratii mantuiti de Domnul, trebuie sa dispara imediat. DESTUL E DESTUL. 

Nefericirea, tristetea, blocajele, apatia trebuie sa dispara si lumina, bucuria Domnului si strigatul de biruinta trebuie sa revina in tabara poporului lui Dumnezeu. Puterea adevarului si a luminii dumnezeiesti revine la poporul Sau.





Este o sansa absolut istorica in Romania de a permite Celui Atotputernic sa faca un nou inceput in vietile noastre, si sa deschida un izvor in pustiu, si sa traim diferit si sa bem din Apa Vietii care este adevarul

Fratilor, cerul s-a apropiat din nou de noi acum. Va rugam fierbinte, nu pierdeti aceasta unica sansa din cauza mandriei si a orgoliului vostru distrugator.

Sa ne caim cu totii impreuna, si sa repornim pe cale cu Domnul, dar acum cu El pe deplin fara amestecuri mincinoase si inselatoare. 

Sa pornim cu dragostea pentru Cuvant, pentru frati si cu iubirea de oameni, ca niste oameni cu statura crescuta in Hristos.

Trebuie sa ne intalnim. Luati legatura cu fr. Maris si stabiliti detalii. Ii multumim ca a facut posibila aceasta actiune.


SemnamFrati si surori, care am iesit nu de mult, din confuzia branhamista si frankista. 

(Il rugam pe fr Lica sa puna aceasta scrisoare in blogul lui si ii multumim pentru tot.)

179 de comentarii:

  1. Foarte adevărat mesajul, oare câți dintre lideri vor accepta mesajul și vor călca pe eul lor, și vor recunoaște Adevărul Scriptural?

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare felicitari dar scumpilor nu vati invatat ca nimeni nu va lua seama.Sunteti naivi sa cedeti ca renunta la zeciuieli si la burtile lor :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Frati scumpi..timp de mai multi ani am slujit impreuna cu fratele Lica unii ma cunoasteti iar altii nu vreti sa mai auziti de mine ...de ce??? Pentru ca de fiecare data cand am constatat nereguli in ceea ce priveste doctrina miscarii create de wmbranham bazanduse pe multe falsuri.presupuneri.inchipuiri.etc...intotdeauna am fost improscat si acuzat ca eu am absolvit teologia ...oridecateori ma aflam in preajma unui lider ..deja ma asteptam la astfel de acuzatii...dureros pentru ca sunt oameni sinceri care vor sa slujeasca Domnului ..dar din pricina sustinerilor eronate nu exista nici un tip de propasire ..ci doar stagnare pe doua subiecte ...Dumnezeirea si botezul...ceea ce asi indemna pe frati este sa inlature asa numitele predici si sa se hraneasca din SFANTA SCRIPTURA BIBLIA .mult Shalom tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine sunt fratii aia menționați? Au preluat și ei variantele despre Branham venite din SUA și Germania. Punct. Unii au avut și interese meschine, gen sa ajungă în Germania sau să-și facă o adunare proprie, cu oameni docili și cu zeciuieli venite regulat.

    Le-am spus și eu în urma cu 25 de ani sa se întoarcă la Evanghelie și sa lase încurcăturile și specialitățile teologice deoparte. Dar râdeau plini de ei, de parca erau niște bancheri și moșieri. Răutate și îngâmfare cât cuprinde.

    RăspundețiȘtergere
  5. Păi au inters normal, se plimba brambura prin lume pe banii naivilor, fac ucenici de 10 ori mai răi decât ei. Fanatici și obraznici cu toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  6. PARTEA I

    Gresiti in unele aspecte, dar aveti dreptate in altele.

    1. Nu puteti sa negati ca daca nu erau aceste slujbe, voi nu stiati nimic astazi despre Dumnezeul cel adevarat, botezul biblic si multe alte lucruri.
    2. Asa cum or fi Duca, Cetnarovici si Opris, nu puteti nega ca au avut o parte importanta la raspandirea mesajului in Romania. Insa, la fel nu se poate nega ca in loc de evanghelizare, unii din ei au facut prozelitism.
    3. Evenimentele private din viata fratelui Branham sunt lucruri care nu tin de mesaj. Aici unii fac confuzie, amestecand viata lui particulara si anumite evenimente din ea, cu vestirea Cuvantului. Acesta este unul dintre motivele pentru care fratele Frank nu a tradus si nu a publicat "cartile albastre". Apoi, de exemplu, niciunul dintre voi, cei care contestati aceste slujbe, nu aveti absolut nicio dovada ca Pavel a auzit glasul Domnului pe drumul Damascului. Pur si simplu luati de buna marturia lui. La fel, nu cred ca vreunul din voi poate baga mana in foc ca epistola catre Evrei e opera lui Pavel. Iar legat de aparentele contradictii din afirmatiile fratelui Branham, orice om sincer si cinstit, recunoaste ca in Biblie sunt evenimente relatate diferit in Evanghelii sau in unele carti ale Vechiului Testament. Cu toate astea, nu cred ca aruncati la gunoi Biblia sau porniti razboaie cu cei despre care credem ca au scris cartile ei.
    4. Ce faceti acum, construiti noi biserici dizidente? In vechile culte e imposibil sa va mai intoarceti, daca ati inteles cat de cat ceva din Biblie. Si ce ati inteles, repet, ati inteles datorita slujbelor acestor slujitori ai Domnului, fratele Branham si fratele Frank.
    5. Nu mai plecati si voi urechea la tot ce spune Maris. Un om care schimba conturile de facebook, cum schimba sosetele, e limpede ca are probleme. La fel ca aceia care se cred mari predicatori online. Viata desfasurata cu precadere online, denota probleme interioare, dorinta de afirmare, sau... probleme acasa. Cunosc un pastor care e de nota 20 (nu de la mesaj), apreciat in toata Romania si de catre romanii din diaspora, dar pe care in ruptul capului nu l-am putut convinge sa intre online, sa-si faca profil de facebook si sa activeze online. Cu toate astea, omul e un exemplu in comunitatea lui locala, in viata de familie, intre credinciosii evanghelici din Romania si, pentru ca il cunosc personal si pe el si pe cei ale caror nume le-ati postat aici in scrisoare, va spun ca ii baga in buzunar pe toti liderii enumerati de la mesaj. Si pe Maris. Acesta din urma, ar trebui sa se lase intai de minciuna. Eu il cunosc personal, am stat la masa cu el si stiu sigur ca e un mincinos. Deci, "spune-mi cine-ti posteaza pe site, ca sa-ti spun cam ce descoperire ai si tu".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai dreptul din pozitie de anonim sa acuzi pe cineva deoarece acesta nu se poate apara.

      Ștergere
    2. Acum am văzut că cineva a scris că Maris e mincinos. Păi toți suntem mincinoși inclusiv tu și eu, asa a zis Pavel ...Dar mai mare mincinos ca Branham eu nu am vazut în nici o religie. Acum am citit niste dezvăluiri din America. Er mitoman, mincinos înăscut acest pseudo profet de carton. A reușit Satan să i ducă în eroare pe foarte mulți. Dar cine e sincer cu adevărat va scăpa din marasma acesta idolatră.

      Ștergere
  7. PARTEA A II-

    6. Nu stiu cine v-a obligat pe voi sa dati zeciuiala. Eu am fost in Krefeld si-l cunosc pe fratele Frank de peste 25 de ani, dar nu l-am auzit sa oblige pe nimeni la asta. Din contra, a scris o brosura in care a afirmat cu subiect si predicat ca IN NOUL TESTAMENT ZECIUIALA NU E OBLIGATORIE. Daca voi ati picat pe mana unor impostori, e altceva.
    7. Inteleg frustrarea lui Lica. Pe langa unele puncte doctrinare la carPe el, un om cu o inteligenta fireasca peste medie, nu are un raspuns logic, a mai fost si muscat de unii dintre cei din mesaj. Si eu am patit-o. Muscat, "batut", amenintat, exclus, barfit, denigrat, mintit, lepadat (de liderii lor din mesaj). Asta nu ma face sa pornesc un razboi cu ei, razboi pe care, va garantez, l-ar pierde toti liderii mentionati in scrisoarea asta. Nu sunt ei atat de "tari in Scripturi" cum au impresia. Ba, unii sunt mincinosi, altii sunt orgoliosi. Marea majoritate sunt convinsi ca au slujbe de la Dumnezeu sau de la... fratele Frank, insa daca veti cauta dovada unei legitimari supranaturale, ma indoiesc ca o veti gasi. Dar asta nu ar trebui sa va impiedice pe voi sa traiti cu Dumnezeu. Pe mine nu m-a impiedicat. Am vazut cu cine am de-a face, am vazut cat sunt de diletanti unii din ei, manipulatori altii si cand mi-am dat seama ca nu au nicio autoritate divina (caci asta nu vine din Jeffersonville sau Krefeld), i-am lasat in "amaru lor", cum zice Duca. Vedeti-va si voi de viata, crestinismul nu e fratricid pe facebook. Nu veti obtine de la ei nimic, sunt oameni reci, neinteresati de sufletele din Imparatia lui Dumnezeu, ci de o... "lucrare" sau de propriile "slujbe". Asa ca, va pierdeti vremea cu scrisori si cu tot ce veti mai vrea sa faceti. Corect era sa nu iesiti din adunarile lor pana nu veti fi fost scosi afara cu forta. Trebuia sa cereti clarificari asa cum se procedeaza biblic: fata in fata, cu toate partile de fata si nu de la "vicari", ci de la cel care e cu adevarat insarcinat de Dumnezeu.
    8. Domnul va interveni personal in toata harababura asta, va asigur. Si veti vedea ca adevarul nu e nici la voi, nici la ei. Adevaratii copii ai lui Dumnezeu nu fac idoli din oameni. Chiar daca acesti oameni sunt trimisi de Dumnezeu. Dar nici nu trec pe langa acestia cu dispret.

    Fratilor, pe "lideri" - cel putin pe acestia la care faceti referire - nu-i veti putea pune la o masa, ca sa discutati. Pentru ca ei nu sunt lideri. Sunt conducatori de grupari. Liderii sunt oameni zdrobiti de Dumnezeu, oameni cu o inima moale atunci cand e necesar sa fie moale si tare ca diamantul cand e vorba de Cuvantul lui Dumnezeu. Ma indoiesc ca vreunul din cei mentionati de voi in scrisoarea asta, are calitatile astea. Asa ca va pierdeti vremea. V-o spune unul care cunoaste taberele si din interior si din afara. Dar cum va spuneam, in culte nu puteti sa reveniti, ca atunci demonstrati ca nu ati inteles nimic din Biblie. Si atunci ce veti face? O noua "denominatie non-denominationala"? Si acuma sincer, chiar si voi ati inteles gresit unele lucruri din "mesaj". Si din Biblie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai zis nimic de faptul ca Branham si Frank mint in multe invataturi. NU ai zis nimic de zecile da falsuri ale lui Branham.Exista adunari in NUmele Domnului Isus si in SUA si peste tot de zeci de ani si fara plagiatorul de Branham care a furat de la altii.
      Nu mai aveti scapare decat pocainta!

      Ștergere
    2. Hai baaa... Compari biblia cu predicile lui Branham sau Frank?

      Mai degrabă tu nu ai înțeles nimic din acest blog și faci pe evlaviosul și judecătorul altora, prin faptul ca îl faci pe Mariș mincinos, fără să fie prezent în discuție. Nu e corect ce faci. Apoi culmea, vorbești de corectitudine și afișezi o atitudine smerita. Dar știi ca Pavel vorbește de smerenie falsă? Nu cred ca știi.

      Iar privitor la zeciuiala, chiar Frank spunea ca zeciuiala și spălarea picioarelor sunt biblice!. Unde ai întâlnit tu ca Frank să spună că zeciuiala nu e biblică? Ești chiar mincinos. După ce că vorbești de rău pe Mariș aici pe blog, mai și ai tupeul să ne minți pe față în privința zeciuieli de parcă am fi copii proști și neștiutori.

      Apoi e chestiunea cu experienta lui Pavel : acolo au fost martori mincinosule!. Citește atent și belește ochii. Și oricum epistolele lui Pavel și ale celorlalți sunt de referință fiindcă au fost din cei 12 apostoli, a căror nume e scris pe Noul Ierusalim. Creștinismul însăși e fondat pe mărturia apostolilor și a proorocilor!. Nu pe Branham și Frank.

      Faci niște asemănări care forțate, doar să îi scoți pe Branham și Frank imaculati.

      Nu e corect cum ai procedat.

      Ștergere
    3. Dacă ești corect nenea, nu vinde castraveți la grădinar, verzi și uscate.
      Profetul era un mincinos, iar Frank un șarlatan care a dus mai departe " comedia " lui Branham pe toate meleagurile. Eu cred că tu ești o biată victimă a îndoctrinării.
      Cu cea te-a mințit Mariș la masă, nu ți-a adus vin și ți-a dat apă?

      Ștergere
    4. Adică să rămânem prostiți mai departe în branhamism și frankism? Sau ce să facem?
      Și să-i lăsăm pe frații înșelați de " profetul" și" robul" să rămână în înșelăciune mai departe?
      Eu cred ca dumneata habar nu ai de Biblie și nici de ce se întâmplă dacă crezi pe niște mincinoși care se pretind ceea ce nu sunt.
      Ce slujbe sunt la branhamisti sau frankisti?
      Niște analfabeți cum era profetul lui pește prăjit.
      Deci doctorul Frank, a facut o brosura specială cu zeciuiala cum sa nu dea frații zeciuiala? Asta e bancul zilei. Dar de ce baga din VT- și din Maleahi 3- ca sunt blestemati cei care nu dau zeciuiala, și ca ea este valabilă și in NT? Tu nenea habar nu ai ce vorbești.
      Caută-ne în altă parte!

      Ștergere
    5. Hai bă nene nu ne mai aburii cu mesajul lui Balaam ( Branham) că e deja demascata minciuna lui Branham ( Balaam) de 55 ani. Omul nu era bun decat sa omoare animale în Africa și în America. Vrei tu omule sa ne droghezi cu balivernele tale, nu ne-a aburit destul profetul și robul 56 de ani?

      Ștergere
  8. Prabusirea sectelor frankiste si branhamiste se va intampla anul acesta

    RăspundețiȘtergere
  9. Cel care a adus mesajul si pe domnul Frank Ewald în țară e Matei din Cugir. El nu mai colaboreaza cu domnul Frank din anul 1994. Oare de ce?
    Simplu, când l-a întrebat pe Frank Ewald omul corect ca rob, de ce nu traduce predicile profetului în întregime, Frank îi dă o replică bombă: " cum sa-i traduc toate prostiile care le-a zis Branham în 4-6 ore? Deci profetul delira în 6 ore, se contrazicea și îsi dadea cu dreptul în stângul.
    Iar Matei s-a lămurit ca Frank vrea sa si faca un nume și o slujba specială. De aceea Matei s-a lepadat de rob. Și robul a avut și tupeul maxim să i ceara fata lui Matei de soție, iar diferența de vârstă e de 35 de ani!!!!!!!
    Clar ca Matei a vazut cine e de fapt " robul credincios și viril( înțelept)....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pervers e robul ăsta închipuit, după ce se laudă că i-a vorbit însăși Domnul cu voce cerească... Nu prea are deprinderi specifice unui om căruia i-a vorbit Dumnezeu!.

      Ștergere
    2. Și eu am auzit de un dialog între Matei și Frank,unde Matei l-a întrebat pe Bro. Frank de ce nu e botezat în apă iar Frank i-ar fi răspuns că Branhan nu a avut timp să-l boteze. Așa i-a răspuns Frank lui Matei.

      Dar nu știu cât e de adevărat fiindcă Frank a spus acum câțiva ani că el a fost botezat în apă. Probabil a auzit și el relatarea asta și a simțit nevoia să o corecteze.

      Deci cineva minte aici. Frank sau Matei? Asta nu se știe.

      De aceea îmi place de apostolul Pavel și îl tot amintesc fiindcă el spune într-o epistolă că " mărturia fiecăruia să fie sprijinită cu 2-3 martori".

      Ștergere
  10. Hopa - ia citiți cu atenție.....

    Numeri 14:4

    "4 Şi au zis unul altuia: „Să ne alegem o căpetenie şi să ne întoarcem în Egipt.”

    Neemia 9:17

    "N-au vrut să asculte şi au dat uitării minunile pe care le făcuseşi pentru ei. Şi-au înţepenit grumazul; şi, în răzvrătirea lor, şi-au pus o căpetenie ca să se întoarcă în robia lor."

    Şi-au înţepenit grumazul.

    Aici vedem un comportament asemenea unui bou care se fereşte de jug şi se trage înapoi când i se cere să-l poarte. Aceasta era o obişnuită expresie biblică însemnând o încăpăţânare rigidă si o voinţă egoistă îndărătnică. Această perversitate şi încăpăţânare s-a dovedit a fi ruina lor și a voastră astăzi.

    Căpetenie.

    Ei au mers atât de departe încât să numească o căpetenie care să-l înlocuiască pe Moise.


    Evrei 4:2

    "Căci şi nouă ni s-a adus mesajul bucuriei ca şi lor; dar lor Cuvântul care le-a fost propovăduit, nu le-a ajutat la nimic, pentru că n-a găsit credinţă la cei ce l-au auzit."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credință în cine și în ce ( frate mai mare)?
      Credință în delirul prezicătorului Iliei Branham?
      Sau în contrazicerile lui Frank, referitoare la slujba de înger a lui Ilie Balaam Branham?

      Ștergere
  11. Pentru pescarul fratele mai mare!
    Când vă lasati de sportul asta de a arunca cu versete scoase din contextul Scriptural, pescuitul în Biblie este interzis!
    Crezi că ne mai impresionează aruncatul cu versete în cei care se pun dea curmezișul împotriva minciunilor din așa zisul mesaj al orei?
    Mai bine v-ați pocăi de prostie și indobitocire!

    RăspundețiȘtergere
  12. Contradictii majore intre "teologul" Ewald Frank si "profetul" William Branham.

    Misionarul german Ewald Frank este unul din primii adepţi ai mişcării create în jurul lui William Branham, încă din anii 1950, cel care i-a adus apoi „Mesajul” în Europa.

    El l-a întâlnit personal pe Branham, a participat la multe din adunările lui şi începând de prin 1962, de când spune că l-ar fi auzit pe Dumnezeu vorbindu-i „personal şi cu voce audibilă”, si se pretinde a fi „Robul Credincios”, conform cu Matei 24:45, adică ar fi singurul autorizat (de Branham şi de Dumnezeu) să „împartă Hrana” celorlalţi slujitori la vremea hotărâtă...

    Ca şi în jurul lui Branham, tot la fel şi în jurul lui Frank s-a creat un puternic cult al personalității, atât în Germania, în România, în Africa, dar şi în multe alte ţări.

    Liderii şi membrii acestui cult nici nu stau de vorbă cu tine, dacă nu crezi că Frank este ceea ce pretinde şi dacă nu accepţi ideologia Frankistă, numită şi „linia lui Frank”.

    Această linie stabileşte că Hrana trebuie dată doar de Frank slujitorilor săi, care apoi o împart poporului de rând. Tot ce vine pe alte surse (căi, linii, filiere, chiar şi prin VoGR) este declarat "spurcat, "amestecat" sau "necurat" şi este respins ca atare.
    Deci cine are dreptate? Prezicătorul Balaam Ilie Branham? Sau " robul " tălmăcitor și viclean al fanteziilor lui Balaam Branham?
    Mai multe citiți aici pe blog....



    https://mesajul.blogspot.com/2015/06/ewald-frank-un-branhamist-eretic.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  13. Hopa - ia citiți ce a spus profetul Amos și Isus

    Citiți de mai multe ori, să nu uitați iară - și nu interpretați

    Matei 10:40-41:

    "Cine vă primește pe voi Mă primește pe Mine, și cine Mă primește pe Mine Îl primește pe Acela care M-a trimis.

    Cine primește un profet pentru că este profet va primi răsplata unui profet..."

    Amos 3:7

    "Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fără să-Şi descopere taina Sa robilor Săi, profeții ."

    Aici se despart duhurile!

    Voi nici nu aveți cum să aveți acces la "Taina Sa" -

    Am un sfat bun pentru voi!

    Ia mergeți voi frumos la muncă, și după ce ați ajuns - nu uitați să și munciți, că se plâng nevestele de voi și de lenevia voastră.






    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catre Tu esti fratele mai mare4 martie 2021 la 12:03

      Ai zis ca aici se despart duhurile si ai pus Amos 3 cu 7.

      "Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fără să-Şi descopere taina Sa robilor Săi, profeții ."

      Intrebare pt tine si ceiilalti de la mesaj.

      Ce a vrut sa faca Dumnezeu dar nu a facut-o pana cand i-a aratat lui Branham mai intai? Abia astept sa imi spui.

      Ce?

      va referiti la Amos dar nu are legatura cu Branham si nici cu Noul Testament.

      Duhurile se despart la Iisus. Negati mantuirea Lui pentru cei ce cred in El, sunteti pierduti!

      Ștergere
  14. Voi ați primit un prezicator mincinos. A zis -o robul ....
    Hahahah...
    Vreți să mergeți unde a zis prezicatorul ? El a zis o ca merge in Iad și s-a blestemat singur.

    RăspundețiȘtergere
  15. Fratele mai mare( care e de fapt tare la cerbice)
    Iata ce a zis prezicatorul cu 2 sapt. înainte de a muri in accident.
    " Daca eu sunt un profet mincinos, sa ma ucida Domnul înaintea tuturor americanilor!"
    Singura dorința i s-a împlinit peste 2 sapt. 24 dec.1965.

    RăspundețiȘtergere
  16. Hopa " fratele mai mare" ne trimite la muncă, tocmai ei care traiesc ca niste paraziti din banii saracilor si a vaduvelor. Mari bandiți mai sunteți " frate mai mare"..

    RăspundețiȘtergere
  17. Wow..
    Și eu am auzit de la ex-frankiști ca unii lideri și-au făcut ferme, alții vile și diferite afaceri din zeciuiala ilegala luata din punga ca si Iuda....
    Trist daca e adevarat...

    Semneaza Zorro.
    Ps. Trebuie trimis ANAF-ul la lideri sa vada cum îsi justifica averile ilicite!

    RăspundețiȘtergere
  18. Hmmm!
    Păi adunaturile lor toate functioneaza ilicit, si branhamisti si frankisti sunt la negru, doar Centrul Misionar din Krefeld e legal, si au sponsori din lumea întreaga.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ei spun ca mesajul lui Ilie-Branhan precede a doua venire, fiind dus pe tot pamantul. Dar în Maleahi nu scrie niciunde ca slujba lui Ilie ca fi pe tot mapamondul ci valabila doar la arealul sau ținutul țării Israel. Scrie clar în ultimul verset :

    "... ca nu cumva la venirea Mea să lovesc tara cu blestem".

    Deci de unde ați scos-o că mesajul lui Branham trebuie răspândit pe tot Pamantul? Biblia nu zice asta despre slujba lui Ilie.

    Și aici avem desface cu o alta rastalmacire și denaturate a adevărului biblic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai totul e fantezie religioasa.
      Iar Domnul spune clar despre cine este vorba in Maleahi 4;5-6.

      Matei 11
      13. Căci până la Ioan au prorocit toți Prorocii și Legea.
      14. Și, dacă vreți să înțelegeți, el este Ilie care trebuia să vină.
      15. Cine are urechi de auzit să audă.

      Lucrurile sunt simple si clare!
      Doar pentru cei sinceri si iubitori de adevarul biblic.

      Ștergere
    2. Da da amin asa e. Dar mai vine si la Israel Ilie dar nicidecum un Ilie american dintre neamuri.Nicidecum.

      Ștergere
  20. 33 de comentarii? Sunteți toți masoni , indiferent ce etichete purtați. Hai pa, clovnilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drum bun și cale bătută frate mai mare...

      Proverbe 18
      2. Nebunului nu-i este de învățătură, ci vrea să arate ce știe el. –
      3. Când vine cel rău, vine și disprețul; și odată cu rușinea, vine și ocara. –

      Ștergere
    2. Hopa, iară repeți ca un papagal abureala orei...

      Ștergere
  21. Răspunsuri
    1. Că îngerii lui Branham fac capul lui Jesus într-o parte, în loc să-l arate în poziție normală?

      Sau și asta e o taină ce trebuie descoperită? :)

      Într-adevăr aburii rachetei v-a sucit mințile rău de tot,încât sunteți îmbătați de "abureala orei".

      Ștergere
    2. Scuze frate mai mare, tu ești prost sau doar te prefaci?
      Hopa... tu chiar ești prost, acuma am primit descoperirea!
      :))))

      Ștergere
  22. O poruncă în vigoare!

    Exod 20:16

    "Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău."

    Mărturie strâmbă.

    Porunca aceasta poate fi călcată în mod public prin mărturie mincinoasă depusă într-o sală de judecată (cap. 23,1).

    Jurământul fals a fost întotdeauna considerat o serioasă ofensă contra societăţii şi a fost pedepsită ca atare.

    La Atena, mărturia mincinoasă era aspru amendată. Dacă era condamnat de trei ori pentru acest delict, se pierdeau drepturile civile.

    La Roma, o lege a celor Douăsprezece Table îl condamnau pe delincvent să fie aruncat cu capul înainte de pe stânca Tarpeian.

    În Egipt, pedeapsa consta în tăierea nasului şi urechilor.

    Această interdicţie a Decalogului este călcată adesea prin vorbirea de rău, prin care caracterul cuiva este ponegrit, motivele sale sunt greşit prezentate şi reputaţia lui este depreciată.

    Prea mulţi consideră o prostie a lăuda şi a vorbi de bine pe semeni.

    Ei simt un fior vicios în a scoate la iveală defectele din purtarea altora, judecând motivele lor şi criticând străduinţele lor.

    Deoarece, din nefericire, mulţi sunt gata şi nerăbdători să asculte la această presupusă înţelepciune, fiorul creşte şi eul egoist şi păcătos al defăimătorului este sporit.

    Porunca aceasta mai poate fi călcată şi de către cei care tac când aud cum este calomniat un om nevinovat.

    Ea poate fi călcată printr-o ridicare de umăr, sau printr-o arcuire de sprâncene.

    Oricine falsifică în vreun fel oarecare adevărul cel curat, cu scopul de a câştiga foloase personale sau pentru orice alt scop, se face vinovat de mărturie mincinoasă.

    Inițiatorul și toți delincvenții acestui blog - vor da socoteală de fiecare cuvânt scris aici.

    Râsul și trufia vă va pieri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ironia e că vouă branhamistilor și frankistilor vi se potrivește perfect ceea ce ai spus.

      Vreți să ne arătați " sămânța originală" și roadele ei?!. :)

      Ștergere
    2. Hopa..
      Copile nu mai încerca marea prostiei cu degetul.
      Sunteți sortiți prostiei!
      Te faci tot mai mult de comedie!
      Du-te si da ți zeciuiala lui Frank. Caci fiul lui trebuie sa-si faca avere dupa ce e răpit moșul!

      Ștergere
    3. Cică și fiu-su e mare predicator și are bisericuță. Are balta pește :)

      Ștergere
    4. Românii și africanii sunt culmea prostiei. Cu tot respectul pt ceilalți dar doar la noi întâlnești atâția creduli și naivi pe metru pătrat. Se vede asta și la alegeri și în domeniul religios.

      Ștergere
    5. Ferește-te de întrebările nebune și nefolositoare, căci știi că dau naștere la certuri. Și robul Domnului nu trebuie să se certe; ci să fie blând cu toţi , în stare să înveţe pe toţi, plin de îngăduinţă răbdătoare, să îndrepte cu blândeţe pe potrivnici, în nădejdea că Dumnezeu le va da pocăinţa ca să ajungă la cunoștinţa adevărului; și, venindu-și în fire, să se desprindă din cursa diavolului, de care au fost prinși ca să-i facă voia.
      2 Timotei 2:23‭-‬26

      Ștergere
  23. Va fi putrezit "robul credincios" in pamant de 50 ani ca si profetul mincinos, si ametitii astia inca ii vor adula, vorbind despre "mareata lucrare a lui dumnezeu din zilele noastre", si asteptand rapiri si cai verzi pe pereti... cui ii mai pasa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi Branham a fost deja răpit. Cică l-a văzut Frank în somn pe un norișor. Din păcate a fost răpit singur. Biserica lui a lăsat-o de izbeliște, pt ca să-l țină 3 luni să învie din sicriu.

      Ăștia-s nebuni ca islamiștii. Simpatiile astea pt profeți închipuiți sunt de domeniul patologicului.

      Ștergere
    2. Vă dați seama? Să țină un mort 3 luni pt ca să învie? Apoi agaricii ăștia ne vând nouă minciunele cu poze cu capete întoarse într-o parte și taine "restituite și descoperite"?

      De râsul curcilor. Ar trebuie aruncați la groapa de gunoi a istoriei.

      Și cum înclinația spre mitomanie e genetică, fiu-su a dus mai departe minciuna și abureala orei pe tot mapamondul.

      Ștergere
  24. Adrian Mariș pe Facebook :

    " Vremea sfârșitului"
    " Începutul durerilor"

    Trăim timpul sfârșitului, această generație este ultima de pe pământ înaintea revenirii Domnului Isus. Semnele timpului vorbesc o limbă clară.
    Doar cei iluminați de spiritul profetic văd clar și sunt trezi și vegheatori. Ei se pregătesc intens pentru ultima etapă din planul lui Dumnezeu cu omenirea. Pentru a fi pregătit trebuie să ieși din orice organizație religioasă.
    "În curând noi vom pleca, o ce fericită zi...."
    Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
    Luați seama la voi înșivă, ca nu cumva să vi se îngreuieze inimile cu îmbuibare de mâncare și băutură și cu îngrijorările vieții acesteia, și astfel ziua aceea să vină fără veste asupra voastră.
    Căci ziua aceea va veni ca un laț peste toți cei ce locuiesc pe toată fața pământului.
    (Luca 21;33-35)
    Sfârsitul este aproape ...
    Doar cine este ascuns în Hristos va avea scăparea!
    Nu cine este ascuns în culte sau denominații religioase.
    Dragi prieteni, noi acum trăim în acea perioadă de timp pe care Sfânta Scriptură o numeşte ,,VREMEA SF RȘITULUI”.
    Şi aceasta este o perioadă de timp profetică în care prorociile şi textele profetice din Scriptură se împlinesc şi devin realitate acum sub ochii noştri.
    Partea bună a acestor lucruri este că prorociile din Biblie nu trebuie interpretate, ci trebuie văzute în împlinirea lor.
    Fiți binecuvântați!"

    ______________________________________

    Până la urmă e tot un frankist dar fără Frank?

    Un dialog cu Adi Mariș pe baza textului de mai sus postat pe Facebook :

    - Parcă nu credeai în ceea ce spune Frank.

    - Adrian Mariș : Asta nu e de la el. Sunt profețiile biblice. Pe care mulți le-au monopolizat ca fiind descop.și mesajul lor.

    - : Dar reflecta credința lui: " planul lui Dumnezeu cu omenirea"

    " Ieșiți din culte și denominatiuni.."

    Astea sunt textele lui Ewald Frank

    - Adrian Mariș :
    Da! Dar nu să intram în alte organizatii. El spune iesiti de acolo ca sa intrați la noi! ;)... talmacit, nu mai sponsorizati denominațiile, sponsorizați-ma pe mine! ;)."

    Deci fr Adi Mariș e un frankist dar fără bro. Frank?

    Dacă nu mai ești cu Frank nici nu ii mai promovezi textele și credințele. Nu? Eu asa gândesc.

    Mai ales că unele chestii sunt cam deplasate gen" Cine este în gridtis6va avea scăparea, nu cine este ascuns în denominatiuni ".

    Ce ziceți de asta? Apoi spune ca nu mai e cu Frank dar ii împrumută gândirea și exprimarea.

    Eu știu din Biblie că mântuirea e personala ca și relația cu Dumnezeu. Acestea sunt chestiuni personale, nu la nivel de grup și denominatiuni, ca să ajungi să spui să ieșim din ele.

    Ap Pavel : " Fiecare își va purta osânda lui însuși..."

    " Fiecare se va înfățișa în fata scaunului de judecata a lui Hristos...".

    " Iată Eu stau la ușa și bat. Dacă aude cineva glasul Meu și deschide ușa, voi cina cu el și el cu Mine".

    Am pus doar câteva versete, pt ca să se vadă că relația cu Dumnezeu e o chestiune personala și nu colectiva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un fel de - Adio dar raman cu tine -.

      Ștergere
    2. Versetele biblice nu sunt monopolul lui Branham sau Frank. Poate ca ar trebui totusi sa nu mai accentuam atat de mult pe Apocalipsa dar ne ia mult timp sa ne dezvatam ce am invatat acolo in secta infricarii prin apocalipsa.Aici in Germania cam toti predica asa ca sa tina in tensiune adunarile.E o manipulare.Omul trebuie invatat sa fie si sa umble cu Domnul si cand vine il ia nu trebuie creata aceasta groaza apocaliptica.Biblia e foarte clara ca la venirea Domnului doi munceau, altii dormeau, unul luat altul lasat. Nu era nici o micscare in cort de la Branham sau ploaie tarzie de la Frank. Era simplu si asta e nevoie sa invatam si noi care am iesit din sectele astea care ne-au deformat incat ne ia timp sa ne revenim.

      Ștergere
    3. Versetele nu dar anumite texte, cum este și cel de mai sus, ii invenția lui Ewald Frank.

      Adică spui că ai părăsit frankismul dar postezi tocmai textele lui Frank și ceea ce învață el?

      Ștergere
  25. Răspunsuri
    1. Exact. Nu ii înțeleg pe oamenii ăștia. Părăsesc frankismul dar îl citează pe Frank și teoriile lui pe postează pe Facebook.

      Tu înțelegi ceva de aici?

      Din câte am văzut, fr. Adi Mariș a părăsit frankismul. Cel puțin asa a dat de înțeles. Azi am rămas uimit să văd ce texte postează.

      Ștergere
    2. Inteleg ca pentru cineva care a fost integrat zeci de ani intr-un anumit sistem de credinte, este foarte dificil (ia mult timp) ca sa isi schimbe conceptiile si modul de gandire. Nu e destul sa te dezici de Frank sau de Branham, cat timp inca esti imbibat de aceste dogme... Trebuie sa lucrezi mult cu tine pentru a le putea schimba cu altceva...

      Daca citesti lozinci precum "ultima generatie" sau "semnele timpului" si "spiritul profetic", iti dai seama ca de fapt a acelsi duh toxic pe care Branham si Frank l-au mostenit de la inaintasii lor Adventistii de ziua a 7-a. Ei erau chipurile "ultima generatie" care asculta de "spiritul profetic" (E.G.White, Miller si altii) si credeau ca in 1843/1844 se vor cara de pe planeta... Dar iata ca a urmat "Marea Dezamagire" din care ,din pacate, nu au invatat nimic, asa ca o tin tot inainte cu aceleasi lozinci. Nimic altceva nu face Branham, Frank, Maris si toti urmasii lui, lozinci usor modificate si adaptate la propriiul lor cult (al personalitatii!). In loc sa se preocupe de ce exista acum, de momentul prezent, de cate lucruri minunate ar putea crea, ei se imbata mereu cu asteptari si inchipuiri iluzorii despre ce va fi candva... Parca se spunea undeva ca toti au fost "imbatati de vinul curviei...", daca ii asculti, iti dai seama cat de ametiti sunt, si stim doar, ca pe un cetaten turmentat nu-l poti convinge de ceva. Sa mai avem putintica rabdare, pana s-o trezi din betia lui...

      A, si apropo de "sa iesim din organizatii". Cei ce propovaduiesc asta sunt complet inconstienti, ca totul pe lumea asta este intru-un fel sau altul organizat. Altfel ar fi anarhie. Chiar biserica lui Branham a fost, si biseria lui Frank este "organizata", este chiar inregistrata in randul cultelor evanghelice din Germania. Este la fel ca si orice alta organizatie/persoana juridica, ca orice alt cult. Aaaaa, ca nu este integrata intr-o organizatie bisericeasca mai mare, o uniune de biserici de acelasi cult, pai asta e alta problema. E problema pe care si-au creeat-o insisi. Nu sunt ei fiecare "linie" din "Harababura Orei" fiecare impotriva celorlaltor linii? Pai cu cine sa te mai "unesti", daca Frank nu mai recunoaste pe nimeni altul ca Papa pe langa el? Asa ca, ei sunt totusi organizati, sunt inregistrati ca forma juridica, platesc impozite, au cladire de biserica, au servicii regulate, program religios, orchestra si cantareti, diaconi slujitori, usieri, ce mai au ei pe acolo... Dar nu au... ce sa vezi... carte de cantari, pentru ca asa a declarat domnul Frank, prin urmare nu mai pot fi considerati "organizatie". Numai ceilalti sunt "organizatii", vai s-amar de ele, curve si gaini denominationale, sa scuipati cand le rostiti numele :D

      Ștergere
    3. Avem inca apucaturi branhamiste si dupa 3 ani de cand eu cu sotia am iesit.Sa fim buni sa avem rabdare.Sotia mea abea a vrut sa stea la plaja cu mine anul trecut la noi in gradina la tara unde eram doar noi.

      Ștergere
  26. Hopa - următoarea lecție,

    Mt. 23:29-30:

    "Vai de voi, cărturari şi Farisei făţarnici!

    Pentru că voi zidiţi mormintele profeților, împodobiţi gropile celor drepți, şi ziceţi: Dacă am fi trăit noi în zilele părinţilor noştri, nu ne-am fi făcut vinovați cu ei la vărsarea sîngelui profeților."

    Martirii unei generaţii devin adesea eroii celei următoare.

    În timp ce profeţii erau în viaţă era ceva popular să se arunce cu pietre în ei; dar, după ce fuseseră morţi pentru un timp, a ajuns ceva popular să li se ridice monumente de piatră elaborate pentru a-i comemora.

    Iudeii nu puteau onora pe profeţii în viaţă fără a le primi mesajele, dar era un lucru simplu de a-i onora pe profeţii morţi - așa cum fac actorii acestui blog.

    Dacă am fi trăit.

    Fiecare generaţie tinde să se laude că este mai înţeleaptă şi mai tolerantă decât generaţiile de mai înainte.

    Profeţii vremurilor de mai înainte suferiseră din cauza că atacaseră crezurile, standardele şi acţiunile nebiblice contemporanilor lor.

    Același lucru sa întâmplat și în timpul nostru - prin slujba confirmată de Dumnezeu a lui William Marrion Branham.

    Dacă profeţii ar fi  în viaţă astăzi, ar fi prezentat aceleaşi mesaje de demascare a păcatului şi aceste mesaje ar fi întimpinat aceeaşi răzvrătire, nepăsare împietrită şi ar fi provocat aceleaşi încercări de a aduce la tăcere pe profeţii care le făceau cunoscute.

    Matei 23:21

    "Prin aceasta mărturisiţi despre voi înşivă că sunteţi fiii celor ce au omorât pe profeți."

    Despre cine este vorba aici?

    Despre voi înşivă - !





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus se refera la cei din timpul lui, nu la cei care au văzut minciuna și falsitatea din "abureala orei".

      Iarăși aplici aiurea texte și versete. Vrei să-ți descarci frustrarea și răutatea pe niște oameni care au hotărât să nu mai creadă în Branham ci doar în Biblie respectiv evanghelii și epistole.

      Eu îți recomand o cură cu diazepam și 2 câini de pază. Poate mai ai șanse de reabilitare deși fixațiile astea sectare și idolatre sunt o tulburare maniaco-obsesivă.

      Ștergere
    2. Domnul nu se refera la noi care credem in El. Noi suntem fii si fice ale Lui prin har.Nu suntem perfecti dar suntem perfectibili.
      Duhurile frankiste asta stiu doar sa aplice versete biblice negative celor care nu sunt de acord cu ei ba care i-au si demascat cat sunt de falsi. Putine lucruri stiti atunci daca doar asa ceva faceti. cei mai jalnici de pe suprafata pamantului. Un baptist nu intelege tot dar ce stie aplica in viata lui si asta ii da trecere in fata Domnului. Voi stiti ca traiti in minicuna dar nu va pasa. Duhuri amagitoare va conduc viata.

      Ștergere
  27. Răspunsuri
    1. Tu cu aerele tale ca tu intelegi totul si noi nimic tu nu esti decat un frankist frustrat incapabil si impotent spiritual ca sa iti dovedesti credinta. nici nu poti dovedi ca Branham e profetul Ilie disperatule e vai si amar de voi. vai si amar.

      Ștergere
    2. Lica draga, nu poti sa-l blochezi pe Hopa Mititelu asta? Este ultra-penibil, ca si un copil de gradinita care se baga intr-un curs de fizica cuantica. Tot ceea ce scrie nu are nici o legatura cu subiectele tratate de acest blog. El doar "Hopa" si "BatMan, BatMan" striga. Trebuie sa fie o regula sa il punem la tacere, daca nu, sa o creem :) Eu unul m-am saturat de comentariile lui gretoase!

      Ștergere
    3. Hopa-vrei să ne arăți cât ești de incapabil să dovedești ceva din viața lui Branham. Am înțeles ideea. Nu te mai chinui să ne dovedești că pământul e plat. E plină lumea de aiuriți ca tine, incapabili să dovedească ceea ce cred și susțin. Doar neputința și folosirea aiurea a versetelor ți-a mai rămas.

      Într-un fel te înțeleg. În lipsa argumentelor, faci doar hopuri. Asta e valoarea mesajului lui Branham. Faceți hopuri de 57 de ani de la moartea lui. Nimic real și palpabil.

      Ștergere
  28. Mesajul este fals10 martie 2021 la 09:30

    Abel nu am optiune de block, dar as putea sa il sterg, dar apoi se poate reloga cu alt nume. Totusi inca nu a incalcat regulile noastre, si ca fiinta umana ii respect dreptul la opinie, fie aceasta incredibil de stupida.

    Ce ma bucura e faptul ca la fiecare postare ce o face el sau alt branhamist/frankist, imi confirma cat de incapabili sunt de a-si apara credinta si ideile cu argumente, si imi reconfirma cat de inspirati de Dumnezeu am fost noi cand am decis sa iesim din secta lor.

    Ma mir ca pot sa reziste intr-o grupare a carei baza, fundament este desfintat de catre adevar si dovedita ca fiind falsa.

    Fa ca mine. Ignora-l.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un tălâmb ce bate câmpii, ca un boschetar pe stradă. Cine ține cont de ceea ce spune? Așa sunt ăștia ce vorbesc din ale lor.

      Ștergere
    2. Un aparent iesit din minti care sta pe margine si arunca cu rahat in trecatori, turuind mereu aceeasi placa stricata. Si eu m-am gandit la inceput sa il ignoram, dar este mai mult decat un nerod. Acum am impresia ca este un fanatic si un terorist religios. Nu doar ca nu raspunde la provocarea la dialog, scopul lui este sa ne invinuiasca si sa ne ameninte.

      Nu ca mi-ar pasa de ceea ce spune, dar nu mai reusesc sa urmaresc discutiile si comentariile interesante, ca peste tot apare Hopa Mitica. Daca am fi musulmani, er ar fi teroristul taliban sau ISIS care ne-ar ucide nu cu vorba, ci cu bomba sau cu sabia. Are exact acelasi caracter mizerabil si insuportabil.

      Eu l-as avertiza (pe toti de fapt) sa inceteze cu aceste abominatii si daca nu se conforma i-as sterge pur si simplu aceste comentarii. Motivul: Nu sunt la subiect si sunt de natura TERORISTA. Eu unul ma simt terorizat de acest CRETIN DESCREIERAT. Sterge-i doar cateva din amenintari, un click nu ia timp, si apoi sa vedem daca mai are pofta de scris ;)

      Ștergere
    3. Abel, tu ai părăsit mesajul de mult , te știu și de pe blogul behaitului. Aminteai acolo de cabala dar și alte cărți. Ai putea sa îmi recomanzi o literatură buna din aia care o citești tu acuma? Mulțumesc.

      Ștergere
    4. Salut!

      Am ascultat in trecut multe materiale despre Kabbalah dar nu in limba romana, doar in engleza si germana. Aici treaba e mai complicata, ca sa progresezi e nevoie de sute ore de ascultat, cunostinte de ebraica cat de cat. In plus, exista multe sisteme diferite, depinde si mult de ce invatator dai. Acum nu ma mai ocup de Kabbalah, totusi aceasta mi-a fost de baza pentru a-mi reformata sistemul si de a ma invata CUM sa gandesc (nu CE sa gandesc). Practic eu am iesit din Mesaj nu pentru ca am descoperit minciunile si contradictiile lui Branham, eu am descoperit blogul lui Lica abia dupa vreo 2 ani de cand l-a creat. In acesti doi ani eu imi schimbasem incetul cu incetul paradigmele cu privire la Branham si la mesajul lui dar si despre religie in general datorita Kabbalei. Restul a venit apoi ca o confirmare, de aia mi-a fost usor sa ies repede din acest sistem, fara sa am indoieli, regrete sau temeri... :)

      Am inceput si eu un blog in care nu am vrut sa scriu nimic despre Mesaj, intentia era sa impartasesc din "noile cunostinte" despre Kabbalah, poate l-ai vazut si pe ala:
      https://abelbenadam.wordpress.com/

      Dar nu am fost prea harnic, am scris decat vreo 3 articole dupa care m-am lasat. ;) Kabbalah este un domeniu vast si complex, din care pot sa spun ca am inteles o farama, (care intr-adevar m-a zidit spiritual) dar despre care nu ma simt eu in masura sa "predau" altora. Am elaborat insa enorm de multe comentarii ample bazate pe acest sistem la multe articole pe diverse bloguri: aici, la Behaitul dar mai ales pe blogul Mihaelei.

      Intre timp am mai citit/ascultat si alte lucruri, si am observat ca acele nivel spiritual pe care poti sa il obtii in foarte multi ani prin studiul Kabbalei (care este veche, greoaie si bazata pe multe simbolui), il poti atinge mult mai rapid cititnd diverse carti mai noi care spun lucrurile mult mai direct :) Practic poti sa le gasesti in orice librarie, exista o sectiune cu carti de spiritualitate si dezvoltare personala. Eu am multe carti, dar de citit am citit mai putine. :( Din cele putine pe care le-am citit (si nici alea in totalitate), as putea sa fac o lista. Acum, ca m-ai intrebat, eu o pun aici, ea se potriveste mai degraba cu felul meu actual de a intelege universul. Dar s-ar putea ca tu sau altii sa nu rezonati cu unele sau multe din lucrurile scrise in aceste carti...

      Ștergere
    5. ...Totusi, iata lista mea:

      Aaron David
      "Viata secreta a lui Dumnezeu"
      (Autorul este un evreu kabbalist cu care am rezonat foarte bine dupa ce am invatat Kabbalah de la altii mai multi ani. Nu stiu sa mai fie ceva de calitate in limba romana, nu zic ca nu ar fi, dar nu am gasit - nici nu am cautat)

      Robert A. Monroe
      "Calatoria Suprema"

      Neale Donald Walsch
      "Acasa cu Dumnezeu"
      "Conversatii cu Dumnezeu" (mai multe volume, exista si un film biografic despre autor pe Youtube)

      Dr. Joe Dispenza
      "Tu eşti placebo - cum să îţi transformi mintea în materie, făcând-o să conteze"
      "Supranatural - cum pot oamenii obişnuiţi să facă lucruri neobişnuite"
      (Si alte carti, conferinte, workshopuri)

      Bruce Lipton
      "Biologia credinţei - eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor"
      (Si alte carti, conferinte, workshopuri)

      Florence Scovel Shinn
      "Jocul vieţii şi cum să-l jucăm"
      (O carte interesanta, autoarea s-a nascut in 1871, cartea a scris-o in 1925! Pe atunci Branham se juca prin mlasitina de pe langa casa. Dar nu ma mira, sa fi devorat aceasta carte... Si apoi te intrebi, de unde a invatat el "darul vindecarii"?)

      Prof. Dumitru Constantin Dulcan
      "Inteligenţa materiei"
      (A scris cartea pe vremea lui Ceausescu, fentand practic cenzura securista. Are si alte carti, interviuri, emisiuni pe Youtube)

      Elena Iuliana Neagu
      "Secretele intregii vieti"
      (Practic o compiatie din o droaie de alte carti, autorii au incercat sa extraga esenta lucrurilor. Au aparut deja 2 volume, eu inca nu l-am terminat pe primul. Pentru cei ce au cumparat cartea exista un grup privat pe facebook, care actualmente are decat vreo 45000 membri... ;) )

      Si multe altele... Da-i o tura prin librarii (si online).
      Unele carti se pot descarca in PDF de pe scribd.com sau kupdf.net

      Plus mii de filme emisiuni pe Youtube, sau pe HealSummit, FlowSummit, mai nou pe portalul de streaming Gaia.com (care mai este si numit un Neflix al spiritualitatii)

      Mult succes in cautare!
      Abel ben ADAM

      Ștergere
    6. Mulțumesc frumos pentru tot.

      Ștergere



  29. 2 Cor. 4:3-4:

    "Iar, dacă Evanghelia noastră este acoperită, este acoperită printre cei ce pier, în mijlocul cărora dumnezeul veacului acestuia a orbit mințile necredincioșilor, ca să nu strălucească asupra lor lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu."

    Pe vremea lui Pavel, situaţia rămăsese aceeaşi de pe vremea lui Moise: pentru mulţi adevărul încă era ascuns.

    Situaţia aceasta nu se datora lipsei de claritate a Evangheliei, ci atitudinii inimii cărora le era adresată.

    Este acoperită printre cei ce pier.

    Omul nu poate să-şi procure singur lumină, dar îşi poate face întuneric, închizând ochii în faţa luminii. Oricât de strălucitor ar fi soarele, razele lui sunt acoperite pentru cel orb.

    Pavel vorbeşte despre cei care au refuzat lumina Evangheliei din cauza întunericului lăuntric, de care ei înşişi erau răspunzători (Osea 4,6).

    Anumite situaţii pot duce la acoperirea puterii mântuitoare a Evangheliei - Mesajului Mântuirii.

    În adunarea din Corint, de pildă, spiritul de partidă, rivalitatea, cearta, imoralitatea, mândria şi egoismul din viaţa unora ascundeau mesajul mântuirii de ei, iar la final eu au părăsit adunarea pentru " noua lumină", urmând niște apostoli mincinoși.

    Evanghelia descoperită trebuie să fie întâmpinată cu inimi deschise (Ioan 8,47; Ioan 4,6).

    Oamenii nu leapădă adevărul din cauza lipsei de dovezi. Ei pot să creadă o mie de lucruri pe temeiul unor dovezi mult mai nesemnificative.

    Dar resping adevărul pentru că îi condamnă, le mustră păcatele şi le tulbură conştiinţa.

    Acum o mică reflecție în timpul nostru.

    Dacă lucrurile propovăduite în timpul acesta prin descoperire profetică rămân ascunse pentru voi -  voi din blogul acesta, atunci este clar și limpede că aparțineți de cei ce vor pieri și nu sunteți destinați pentru salvare.

    E simplu!











    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si mai simplu decat crezi tu ca e simplu.

      Numai un stricat la minte pune verset biblic in fata si apoi il apara pe profetul fals si pe Frank invatatorul fals.Lasa adevarul sa triumfe.

      Pavel nu a vorbit de ideile false ale lui Branham ci de Evaghelie.

      Nu mai strica Cuvantul mai disperatule, ca oricum nu ai scapare dcat sa te pocaiesti de falsuri si sa partezi ce e bun si sa iti vezi de viata.

      Nu aveti unde sa fugiti. NU aveti. NU aveti unde sa fugiti.

      Ștergere
    2. Are fixații idolatre. E caz patologic.

      Dacă și plagiatul a devenit cuvânt profetic, e clar cu ăștia... O adunătură de spălați pe creier,cu un profet ce o dădea în bară și fura ideile altora.

      E simplu.

      Ștergere
    3. Semnele unui disperat care nu mai are ce argumenta.

      Ștergere
  30. pentru noi nu e acoperita Evanghelia. Dimpotriva o credem mai mult ca si cand eram cu voi in secta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hopa, același duh se împotrivea lui Pavel.... și folosea aceleași cuvinte

      Fapte. 24:14:

      "Îți mărturisesc deschis însă că eu Îi slujesc Dumnezeului părinților noștri, potrivit Căii despre care ei spun că este o sectă, și cred toate lucrurile care sunt scrise în Lege și în Profeți."

      Ștergere
  31. Voi ati cazut din lac in put. Ati iesit din traditii si obiceiuri ca sa intrati in kabalism, adica in alte traditii?? Exista o singura carte sfanta si o singura practica crestina. Nu exista nimic pe langa. Restul e mocirla si amestec.

    Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veșnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine. - Ioan 5:39

    Cercetati Scripturile nu carti despre kabala si alte nebunii.

    Drept răspuns, Isus le-a zis: „Vă rătăciţi! Pentru că nu cunoașteţi nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu. - Matei 22:29

    Sola Scriptura!

    Doamne iartă-i ca nu stiu ce fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu intram in nimic. ne cultivam dupa ce sectele false ne-au amagit. Daca citim evoluam nu inseamna ca renuntam la Domnul sau la credinta in El.Sa iesi din branhamism si frankism nu inseamna sa ramai incult. Sf Pavel zice "Cercetati toate lucrurile si PASTRATI ce e bun".

      Ștergere
    2. Daca iesim din frankism e bine sa iasa si frankismul din noi.

      Ștergere
    3. Cine a zis că nu am voie sa citesc din cabala? Asta înseamnă că îmi fac un cult sau grupare? Așa se întâmplă când stai într-o închisoare a minții. Nu cumva să ieși din mentalitatea de oaie, ești anatemizat, dat deoparte pentru că nu mergi cu turma.. beheeehee. Treziți-va din Matrix!

      Ștergere
  32. Sa iasa frankismul sa intre cabalismul. okkkk
    Si lucifer era foarte cult. Si Pavel era foarte cult. Dar Pavel o lepadat toata invatatura si a socotit-o un gunoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals11 martie 2021 la 11:48

      Haideti sa nu stricam harul care ne-a scos din secte si sa nu ne judecam dupa modelele de acolo. Un lucru e clar. Avem inca reziduri de acolo din secta.

      Branham si Frank nu apreciaza nici arta, nici educatia, nici cultura tocmai ca un om educat nu poate fi manipulat usor cu ideile lor.

      Propun sa ne respectam, chiar daca diferim in anumite idei. Sa nu repetam aceeasi pattern ca si la ei adica daca nu esti de acord cu mine deci esti fals. Nu, va rog. Cine face asta, are nevoie sa reflecteze.

      Domnul Isus a spus ani de zile oamenilor multe pilde si povesti frumoase cu caracter educativ, inspirativ, de incurajare, de schimbare, El nu a citat toata ziua doar versete din VT.

      Dumnezeu are multe moduri prin care schimba vieti si atinge inimi, va rog nu Il limitati la propria intelegere. A forta inseamna a domina, dar inimile raman neschimbate.

      Oamenii la mesaj cunosc multe multe multe din Biblie, dar poate ca 90 % sunt reci ca un zid de piatra si nu sunt schimbati deoarece litera le-a omorat spiritul creativ venit de la Dumnezeu.

      Dumnezeu are multe, multe lucrari, El nu se limiteaza la ideea mea sau a altuia. Lucrarea Lui e mare peste tot pamantul in multe forme.

      Oamenii au talanti diferiti, traiesc in culturi diferite, au grad de intelectualitate diferit, sa respectam asta, sa nu incercam sa tragem pe cineva in jos la pozitia noastra ci sa respectam locul unde Dumnezeu il aseaza.

      A promova lipsa de educatie inseamna nevoia de a controla si domina. Sa ne ajute Domnul sa promovam statura inalta pentru un om, nu pozitiile josnice in care omul nu vede nimic si e usor de manipulat.

      Va iubesc pe toti si impreuna vom birui, pentru ca Domnia Lui este suprema. Amin. Bro Lica.

      Ștergere
    2. Mesajul este fals11 martie 2021 la 12:00

      Creativitatea si activitatea noastra poate sa fie nelimitata atat timp cat ceea ce facem este etic, moral si aducem lauda si slava Domnului pentru succes si binecuvantari.

      "Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească."

      Sa incepem sa FACEM ce e bine. Am vorbit destul. Am criticat pe altii destul, am dus in eroare fara voie pe altii destul cu mesajul lui Branham.

      Invatati ca totdeauna sa faceti binele - spune ap. Pavel.

      Sa incepem iubiti frati fiecare cu ce a pus Dumnezeu in el.

      Ștergere
  33. Voi vorbiti doar despre faptul ca Dzeu e dragoste. Dumnezeu este dragoste dar el este si un Dzeu drept. Tocmai pentru ca ne iubeste si este drept el trebuie sa pedepseasca pacatul. Nu ne putem ascunde in faptul ca Dzeu e dragoste si el accepta orice si oricum.
    El ce a scris va implini si cel rau va fi judecat, nu va inselati. Nu putem sluji la 2 domni. Trebuie o alegere fara compromis.

    Va e frica de judecata si de ce e scris ca va veni? Doar intr-un mod puteti trece de la judecata la viata vesnica. Cel care are siguranta mantuirii nu se teme de judecata care va veni.

    Timpul indurarii si a harului e pe sfarsite. Urmeaza ziua de razbunare a Domnului (Isaia 61:2). Pentru unii va fi o zi stralucita si pentru altii va fi o zi de intuneric si de negura (Ioel 2:1-11)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frate eu vad ce in realitate frica si prostia nu schimba pe nimeni ba inca ii face mai rai. Iubirea lui Dumnezeu da ne schimba. "Fiindca atat de mult A IUBIT....
      Nu stim noi cand vine ziua aceea.
      Mesajul Evangheliei nu e groaza apocaliptica amestecat cu fanatism important e sa fim gasiti in lucru bun. Eu asa vad lucrurile.

      Biblia spune ca In dragoste nu este frica. deci nu ne e frica.frica e o stare joasa nu e a Duhului lui Dumnezeu.

      Iubirea a fost solutia lui Dzeu la pacat, ura minciuna si tot raul de pe pamant.

      Ștergere
  34. Totusi mesajul lui Iona a fost unul apocaliptic, daca nu va pocaiti toti veti muri . Mesajul lui Noe, la fel, daca nu intrati in corabie toti veti muri.

    Dumnezeu a curatat pământul atunci prin potop. Acum il va curata prin foc, pamantul va arde cu tot ce este pe el.
    Mesajul lui Dzeu e acelasi, El nu se schimba. Atunci a fost o corabie la fel si acum exista o corabie.

    Cum se vor pocai oamenii daca nu sunt avetizati? Cand vestim evanghelia vestim toata lucrarea lui Dzeu nu doar o parte.

    Să nu credeţi că am venit s-aduc pacea pe pământ; n-am venit să aduc pacea, ci sabia.
    Matei 10:34
    Începutul înţelepciunii este frica de Domnul și știinţa sfinţilor este priceperea.
    Proverbele 9:10

    RăspundețiȘtergere
  35. esti profet ca noe iona si altii?

    da da asa a fost atunci dar totusi Biblia spune nu vezi tu ca BUNATATEA lui Dumnezeu te indeamna la pocainta? NU frica. Nu frica. Bunatatea Lui. Aici nu putem fenta nimic. Trebuie noi sa fim schimbati si sa devenim buni in Domnul ca sa vestim mantuirea si sa stii ca si bunatatea lui Dumnezeu din noi influenteaza spre mantuire cum zice acolo ca suntem pietre vii, sarea pamantului lumina lumii nu doar vestitorii de groaza. Atunci oameni primesc duh nou nu de frica si de putere a Celui de Sus. In frica nu este dragoste in NT este alta hrana frate.Domnul fie cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  36. Kabalah e esența mistică a iudaismului. Și Branham, idolul vostru infailibil, a citat teorii din kabala, cum este " sămânța șarpelui" chiar dacă nu a înțeles-o apoi Frank a preluat-o și o numește o taină descoperită chiar dacă e preluată și nu descoperită.

    Apoi mai e idea lui Branham ca biblia e în zodiac sau în piramidă . Deci alte teorii preluate și prelucrate după bunul lui plac.

    Vedeți? Nu va mai dați mari sfinți și săriți repede să aruncați cu pietre fiindcă însăși Ilie-mitomanul jongla cu totul felul de teorii și învățături.

    Nu sunteți corecți cu alții. De ce? Fiindcă nu sunteți corecți și vă mințiți pe voi înșivă.

    Noi suntem sinceri și vă spunem ceea ce gândim, în special în chestiunea cu Branham și Frank.

    RăspundețiȘtergere
  37. Dragii mei frati si prieteni, iata o pilda care mi-a schimbat viata in urma cu multi ani si care mi-a impactat modul de e gandi mai adanc si mai profund si de a ma raporta diferit la oameni, fie credinciosi, fie nu. Intre timp am recitit Biblia, incercand sa nu amestec vechile mele idei si dupa ce am inchis ultima pagina, am realizat (pentru mine) ca lucrurile sunt mai simple in realitate decat noi incercam sa le facem si ca a trai frumos, in credinta, in iubirea, bunatate, inseamna mai mult pentru Dumnezeu, decat a cunoaste taine si explicatii care de care mai sofisticate. Mi-am promis sa ma schimb si in mare parte am reusit.

    Mai jos pilda de care am spus. Nu va grabiti sa judecati pilda, deoarece exista multe lucruri dincolo de aparenta si se poate aplica in multe domenii ale vietii. Ma rog dragi frati, sa va ajute, si sa va inspire. bro. Lica

    Pilda cu sclavul nemilostiv


    23 De aceea, Împărăţia Cerurilor poate fi asemănată cu un împărat care a vrut să-şi pună în ordine socotelile cu sclavii săi. 24 Când a început să facă socotelile, a fost adus la el unul care-i datora zece mii de talanţi[b]. 25 Dar fiindcă nu avea cu ce să plătească, stăpânul a poruncit să fie vândut el, soţia lui, copiii lui şi tot ce avea, pentru a fi plătită datoria.
    26 Sclavul a căzut la pământ, i s-a închinat şi i-a zis:

    – Mai ai răbdare cu mine şi-ţi voi plăti tot!

    27 Stăpânului acelui sclav i s-a făcut milă de el, aşa că l-a lăsat şi i-a iertat datoria.

    28 După ce a ieşit afară, sclavul acela s-a întâlnit cu un confrate de-al său, care-i datora o sută de denari[c]. El l-a înşfăcat şi, în timp ce-l strângea de gât, i-a zis:

    – Plăteşte ce-mi datorezi!

    29 Atunci confratele său a căzut la pământ şi i-a zis:

    – Mai ai răbdare cu mine şi-ţi voi plăti!

    30 Dar el n-a vrut, ci s-a dus şi l-a aruncat în închisoare până va plăti ce este dator. 31 Când confraţii acestuia au văzut cele întâmplate, s-au întristat foarte tare. Ei s-au dus şi i-au povestit stăpânului lor tot ce se întâmplase.

    32 Atunci stăpânul lui l-a chemat la el şi i-a zis:

    – Sclav rău, eu ţi-am iertat ţie toată datoria aceea, pentru că m-ai rugat! 33 Nu trebuia oare să ai milă de confratele tău, aşa cum am avut milă şi eu de tine?

    34 Stăpânul s-a mâniat şi l-a dat pe mâna celor care torturau, până va plăti tot ce este dator.

    35 Tot aşa vă va face şi Tatăl Meu ceresc dacă nu-l iertaţi fiecare, din inimă, pe fratele vostru.

    RăspundețiȘtergere
  38. Hopa - citiți vă rog încet și cu mare atenție.

    Matei 13:11

    "Isus le-a răspuns: „Pentru că vouă v-a fost dat să cunoaşteţi tainele Împărăţiei cerurilor, iar lor nu le-a fost dat."

    V-a fost dat.

    Pământul nedesţelenit al inimii ucenicilor fusese desţelenit de fierul de plug al Duhului Sfânt (Osea 10,12) şi ucenicii primiseră sămânţa adevărului cu bucurie.

    Numai aceia care voiesc „să facă voia Lui” pot aştepta să cunoască „despre învăţătura aceasta” (Ioan 7,17).

    Perceperea adevărului depinde nu atât de mult de agerimea intelectului și pregătirea academică a minții, cât de sinceritatea dorinţei din inima omului.

    Tainele.

    Adică, lucrurile care sunt ascunse de aceia care nu sunt sincer interesaţi de a cunoaşte adevărul.

    Ele nu sunt taine în sensul că nu pot fi înţelese sau că sunt în mod deliberat reţinute de la unii şi acordate altora.

    Mesajul mântuirii care premerge cea doua venire a lui Hristos este „nebunie” pentru unii (voi) (1 Corinteni 1,23) deoarece „omul firesc” neinfluenţat de Duhul Sfânt, nu are capacitatea de a primi „lucrurile Duhului lui Dumnezeu” (1 Corinteni 2,14) descoperite în timpul acesta - iar reacția omului firesc - carnal este.......... face un blog și își bate joc de ce nu înțelege - asta este.

    Motivul pentru care el nu le poate cunoaşte este simplu că „trebuie judecate duhovniceşte” şi el este lipsit de discernământul, sau de puterea de pricepere necesară pentru a prinde înţelesul lor.

    Percepţia duhovnicească (sau descoperirea) vine numai prin lucrarea Duhului Sfânt (Ioan 16,13; Matei 16,17).

    Nu le-a fost dat.

    Nu are rost să se descopere adevărul celor care nu ar dori să-l aibă (Matei 7,6).

    Numai aceia care „flămânzesc şi însetează după dreptate pot aştepta să fie „săturaţi” (Matei cap. 5,6).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pervertitorule! Tu vii pe noi sa ne amagesti? Se vede ca esti fiul pervertitorului de Branham si Frank.

      Cuvantul spune altceva si esti demascat duh de amagire. "Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării, dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu."ce faci tu e pervertire pa fata a Cuvantului nerusinatule nu e descoperire. Rusine tie!

      Ștergere
    2. Umblă cu cioara vopsită și o numește "descoperire". Se minte pe el însăși că are descoperiri. Se amăgește singur săracu... Are lipsuri emoționale grave. Mai bine îl lăsăm în lumea lui imaginară, unde la târât Branham și Frank.

      E clar ca e caz patologic, din moment ce o ține pe a lui, in loc să vadă adevărul despre Branham. Ii e frică că o se năruie castelul de nisip pe care și la creat singur.

      Ștergere
    3. Asta e adevarul "Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării, dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu."

      Ștergere
  39. Hopa - la,

    am știut că va fi greu de înțeles pentru voi, dar ați citit interesați cu toții cu f. mare atenție de mai multe ori.

    Bravo








    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e adevarul "Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării, dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu." - nu frankismul si branhamismul

      Ștergere
    2. https://www.amazon.com/Investigating-William-Branham-Unfolding-Plagiarisms/dp/1096076187

      Descriere
      Cine a fost William Branham (1909-1965) și care au fost pretențiile sale? A fost pastor și evanghelist american creditat pentru că a condus revigorările după vindecarea celui de-al doilea război mondial din anii 1940 și 50. În anii 1960, el a început să se vadă pe sine ca pe Ilie, profetul din Maleahi 4: 5-6, care readuce pe aleși la cuvântul lui Dumnezeu ca un precursor al revenirii lui Hristos; al șaptelea înger mesager din Apocalipsa 3:14 și 10: 7, care dezvăluie fiecare mister ascuns al Bibliei în timpul sfârșitului; și împlinirea lucrării Fiului omului din Luca 17:30, care îl descoperă pe Hristos generației din urmă ca profet. De asemenea, el a crezut că mesajul său a fost „strigătul” celei de-a doua veniri a lui Hristos în 1 Tesaloniceni 4: 16. În prezent, se estimează că două milioane de oameni cred afirmațiile lui Branham. Cu toate acestea, această carte de dimensiuni complete, compusă din 17 capitole și 320 de pagini, provoacă afirmațiile și învățăturile sale dintr-o perspectivă din interior, printr-o cercetare de investigație de opt luni. Procedând astfel, autorul oferă o compilație convingătoare de peste 3.000 de fragmente, referințe credibile, documente oficiale, articole de ziare arhivate, fapte istorice și scripturi perspicace. Această compilație descoperă plagiaturi de amploare, revendicații supranaturale infirmate și înfrumusețate, viziuni eșuate, profeții eșuate, eșecuri „Așa zice Domnul”, predicții eșuate și vaste erori doctrinare nescripturale. Printre cele mai celebrate afirmații ale lui Branham, dezvăluirea celor șapte pecete din cartea Apocalipsa sunt considerate culmea învățăturilor sale. Se presupune că a făcut ceea ce profeții Vechiului Testament, apostolii Noului Testament, reformatorii bisericii, sau orice alt cler de-a lungul istoriei nu realizase niciodată. El a susținut că șapte îngeri au dezvăluit aceste mistere ascunse. Cu toate acestea, această carte la timp examinează, compară cu sârguință și oferă aproape 100 de pagini de dovezi care sugerează că Branham a înțeles aproape sigur că a șapte sigilii și alte 20 de învățături revelatoare semnificative - presupuse revelate de Dumnezeu —De la mai mulți scriitori biblici cunoscuți din trecut. Aceste învățături includ cele șapte epoci și mesageri ai bisericii, îngerul al șaptelea din Apocalipsa 3:14 și 10: 7, două veniri ale lui Ilie, fiara din Apocalipsa 13, misterul Babilon și fiicele; imaginea, semnul și numărul fiarei; Statele Unite în profeție, șaptezeci de săptămâni ale lui Daniel, aplicații istorice ale a patru fiare, doctrine ale lui Dumnezeu, semințe de șarpe, botez în apă și multe altele. Autorii acestor comentarii și cărți sunt în mare parte Clarence Larkin (1850-1924), un profesor biblic foarte distins și cu cunoștințe; Uriah Smith (1832-1903), educator și teolog al adventistului de ziua a șaptea; Charles Taze Russell (1852-1916), restaurator și fondator al unei mișcări care a devenit ulterior organizația Martorilor lui Iehova; John Gill (1697-1771), un savant și teolog biblic remarcabil; și Albert Barnes (1798-1870), un teolog remarcabil. Vom lua în considerare și alți cărturari biblici notați din aceleași epoci (de exemplu, Cyrus Scofield și Henry Halley). Mai mult, această cercetare oferă dovezi scripturale extinse care descoperă erori vaste în învățăturile lui Branham, inclusiv o falsă evanghelie a mântuirii. Cum? În ultimii ani, Branham a crezut că mesajul său este necesar sau dovezile mântuirii, botezul Duhului Sfânt, noua naștere și răpirea către cer; mai degrabă decât Evanghelia lui Hristos propovăduită de apostoli.





      Ștergere
    3. Continuare ;

      " Această carte examinează, de asemenea, inexactitățile și revizuirile repetate din viziunile lui Branham din 1933, prin care Dumnezeu ar fi dezvăluit șapte evenimente majore care ar urma să apară înainte de întoarcerea lui Hristos în 1977. Această cercetare identifică tendințele și evenimentele istorice în curs de dezvoltare. între anii 1920 și 1960, care au influențat eventual cele șapte profeții și revizuiri. Versiunea actualizată finală a acestor viziuni apare în cartea sa din 1965 despre cele șapte ere bisericești, în care erorile evidente din predicile anterioare fuseseră înlăturate cu pricepere. Astfel, atunci când faptele sunt ponderate, învățăturile și afirmațiile lui Branham sunt dovedite în mod concludent că sunt greșite. "

      Tradus cu Google.

      ________________________________

      Acum ințelegi ce spunem noi aici?

      Nu poți să vi și spui că plagiatul este descoperire sau revelație divină. Dacă este descoperire atunci nu mai e plagiat. Dacă e plagiat nu mai e descoperire.

      E ca și cum ai fura o comoară apoi ai spune la alții că tu ai descoperit-o. Păi ori ai descoperit-o ori ai furat-o de la alții, evident. Nu pot exista cele doua fapte în același timp.

      Acum pricepi cum stau lucrurile în chestiunea Branham?

      Peter







      Ștergere
  40. Cioc, cioc....

    Filipeni 3:2

    "Păziţi-vă de câinii aceia; păziţi-vă de lucrătorii aceia răi; păziţi-vă de scrijeliţii aceia!"

    Păziţi-vă de câinii aceia.

    Aici Pavel atrage atenţia către o anumită grupă de oameni.
    Descrierea cuprinde diferite aspecte ale activităţilor  oponenților.

    De cele mai multe ori în Orient câinii nu aveau stăpân şi cutreierau încoace şi încolo pe străzi şi pe câmpii.

    Conform legii levitice, ei erau necuraţi (Levitic 11,2–7), iar a numi pe cineva câine era exprimarea unui dispreţ puternic (1 Samuel 17,43; 2 Împărați 8,13).

    Termenul îi descrie pe scurt pe cei neobrăzaţi, neruşinaţi, răuvoitori, arţăgoşi, nemulţumitori şi puşi pe ceartă.

    Pavel se referă la o categorie de oameni, de aşa-zişi "creştini" , (Filipeni 1,15), a căror tactică, ce provoca tulburare, îi făcea să merite să fie numiţi câini.

    Deşi apostolul nu îi descrie detaliat pe tulburători, multe din caracteristicile lor pot fi găsite  în blogurile "ex mesajul orei" din timpul nostru - vezi Apoc. 22:15

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești comic. Nu vezi că tot ce scrii se potrivește branhamismului? Atât ești de orbit de branhamism încât ai ajuns să te asemeni cu simpatizanții nazismului, fascismului, comunismului și bineînțeles branhamismului.

      Sectant dezaxat... Tu iei textele lui Pavel și le aplici împotriva celor care se opun branhamismului. Când de fapt Pavel se referea la cei care resping evanghelia predicată de el și o denaturează.

      Mai studiază cum să studiezi biblia. Ești varză la capitolul ăsta.

      Ștergere
    2. Si-a scris singur osanda!

      Ștergere
    3. Sper ca nu! Sper ca Domnul ii va da har si lui. cat timp un om este in viata, poate primi har. eu nu vreau sa ingradesc pe Dumnezeu. Destul am facut asta in branhamism, destul fac ei asta.

      Dumnezeu este deasupra oricarui lucru rau si poate ajuta un suflet ratacit in intunerec.

      Doamne, in Numele Tau Te rog ajuta pe fiecare urmas al mesajului lui Branham si Frank sa vada ca puterea Jertfei Tale e cu mult superioara oricarei lucrari si idei si fanatism si rautate, si acuzatie, si critica, si ratacire, si nebunie, si indoiala. Amin!
      Bro Lica

      Ștergere
  41. Corect, insa mai intai trebuie sa aduci argumente si dovezi. Trebuie sa ii chemi la judecata sa iti prezinti argumentele, ei sa isi prezinte apararea si abia dupa ce dovedesti, poti sa judeci pe cineva.

    Branham a lasat un mare blestem si un mare necaz asupra voastra. Sa judecati oamenii prin prisma emotiilor negative si nu prin dreptatea, adevarul si Cuvantul lui Dumnezeu.

    Tu realizezi in ca mare rahat va bagat acel om bolnav de nevrotism in stare metastazica?

    Sunteti sub blestemul erorilor grave de gandire, logica si spiritualitate. V-a dus departe de cele mai elementare notiuni de cunostinta biblia si actiune conform cu ce e placut lui Dumnezeu. Bro lica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are rost sa-i explici că pământul se învârte în jurul soarelui. El tot va crede ca pământul e plat și ca soarele se învârte în jurul lui. Asa e cu acești fanatizati și îndobitociti. Niște papagali setați pe Branham și Frank. Sunt debili mintal. Au obsesii cu Branham și Frank. Tulburare maniaco-obsesivă. E ca și cum ai vorbi cu un nebun care se crede Isus sau Napoleon.

      Ștergere
    2. Cunosc femei de la frankisti care toata ziua asculta doar predicile lui Frank si stau toata ziua cu castile în urechi. Altceva nu le mai intereseaza. Miau spus ca vor pleca la Domnu odata cu fratele Frank.

      Ștergere
  42. Cu pământul ce se învârte nu mă mai miră. De aici și explicația de ce văd așa mulți amețiți pe Terra.

    RăspundețiȘtergere
  43. DESTUL !


    Numeri 16:1-2:

    "1 Core, fiul lui Iţehar, fiul lui Chehat, fiul lui Levi, s’a răsculat împreună cu Datan şi Abiram, fiii lui Eliab, şi On, fiul lui Pelet, cîteşi trei fiii lui Ruben.

    2 S’au răsculat împotriva lui Moise, împreună cu două sute cincizeci de oameni din copiii lui Israel, din fruntaşii adunării, din ceice erau chemaţi la sfat, şi cari erau oameni cu nume.

    3 Ei s’au adunat împotriva lui Moise şi Aaron, şi le-au zis: „Destul! căci toată adunarea, toţi sînt sfinţi, şi Domnul este în mijlocul lor. Pentruce vă ridicaţi voi mai pesus de adunarea Domnului?“

    Core.

    Core a fost un descendent al lui Levi (Exod 6,16; 18,21; 1 Cronici 6,37.38).

    Coretiţii tăbărau în partea de sud a Cortului, aproape de rubeniţi.

    Copiii lui Core au fost destinaţi pentru lucrarea muzicală şi cântări pentru serviciile de la Sfântul locaș (Psalmi 42, 44 la 49, 84, 87, 88).

    Datan şi Abiram.

    Numele de Datan nu mai este întâlnit niciunde în Vechiul Testament. Tatăl acestor doi oameni a fost fiul lui Palu, al doilea fiu al lui Ruben (cap. 26,5; 8,9).

    On.

    Persoana aceasta nu mai este amintită niciodată. Unii cred că aceasta poate să indice că ea s-a retras din conspiraţie, refuzând orice participare activă la ea.
    ( - mie îmi place gândul acesta :) )

    Fiii lui Ruben.

    Datan şi Abiram, căpetenii ale seminţiei lui Ruben, au pretins pentru ei înşişi, ca descendenţi ai întâiului născut al lui Iacov, dreptul conducerii civile în Israel.

    Împotriva lui Moise.

    Literal, împotriva feţei lui Moise, adică deschis şi sfidător.

    Fruntaşii adunării.

    Oamenii aceştia ai adunării au aparţinut, atât celorlalte seminţii, cât şi seminţei lui Levi.
    Chemaţi la sfat.

    Aceasta se referă la faptul că erau chemaţi pentru consultări şi hotărâri în probleme grele.

    Oameni cu nume.

    În această răzvrătire au fost implicaţi oameni care se bucurau de o înaltă cinste în adunare, făcând-o prin aceasta mai serioasă.

    Adunarea, toţi erau sfinţi.

    Dar acum, slujba aceasta a fost încredinţată unei singure familii, şi numai aceasta se bucura de toate foloasele care decurgeau din privilegiul acesta.

    Este adevărat, desigur, că într-un sens toată adunarea era sfântă, prin aceea că poporul era ales de Dumnezeu şi despărţit de neamuri din jur (Exod 19,6; Levitic 20,26).

    Dar acum Dumnezeu rânduise ca adunarea teocratică să exercite funcţia ei exterioară preţioasă prin acea singură familie, pe care o pusese deoparte pentru acel scop.

    Răzvrătiţii sugerau că în afară de YAHWEH nu mai era necesar nici un alt conducător (Exod 29,45), iar același lucru sugerează toți răzvrătiții de astăzi din blogurile nelegiuiților - zicând :

    "Noi nu avem nevoie de robul și profetul trimis de Dumnezeu, noi îl avem pe Isus, apostolii și Evanghelia.... “

    Același duh "evlavios" de răzvrătire ce era în Core, Datan și Abiram acționează în toate blogurile " Ex Mesajul orei" - iar sfârșitul lor este cunoscut de toată lumea.

    Ioan 12:39-40:

    "39 De aceea nu puteau crede, pentru că Isaia a mai zis:

    40 „Le-a orbit ochii, şi le-a împietrit inima, ca să nu vadă cu ochii, să nu înţeleagă cu inima, să nu se întoarcă la Dumnezeu, şi să-i vindec.“

    Pe timpul lui Isaia și a lui Ioan, nu Domnul a fost acela care a orbit ochii poporului sau le-a împietrit inima, ci ei şi-au atras starea aceasta prin lepădarea avertizărilor pe care li le-a trimis Dumnezeu.

    Cu fiecare lepădare a adevărului, inima ajunge tot mai împietrită şi percepţiile duhovnicești tot mai amorţite, până când în cele din urmă rezultă o deplină incapacitate de a înţelege lucrurile duhovnicești și oamenii devin mai rău ca necredincioșii care nu au cunoscut niciodată pe Dumnezeu.

    Dumnezeu nu are nici o plăcere de moartea nelegiuiţilor şi face tot ce se poate ca să-i abată de la căile lor rele pentru ca să poată trăi şi să nu moară - dar......   .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iarăși ți-ai luat pastila invers?

      Ștergere
    2. Înșiruirea asta de versete și folosirea lor prostește nu îl fac pe Branham Ilie din Maleahi sau vreun profet care ar fi descoperit ceva anume.

      Și totuși cum e cu îngerii ăia care au făcut chipul lui Jesus într-o parte? De ce au greșit orientarea în spațiu? Mai ales că, chipurile, ar fi fost și din prezența lui Dumnezeu. Așa îngeri aiuriți și pierduți în spațiu are dumnezeul vostru? :)

      Ștergere
    3. Am uitat să mă semnez : Petru sau Peter. ;)

      Ștergere
    4. Nu e stylul meu sa copy paste versete la nimereala, dar exista cate unul si pentru fratele pishpiric... :)

      Proverbe 17:28  Chiar şi un prost ar trece de înţelept dacă ar tăcea, şi de priceput dacă şi-ar ţinea gura.

      DESTUL!

      Ștergere
    5. Mai intai trebuie sa dovedesti ca branham sau Frank sunt asemenea lui Moise. Pana nu dovedesti asta vorbesti degeaba. Te adresezi altei audiente. Ma bucur ca zi de zi imi arati cat de ingusti la minte sunteti si ca imi reconfirmi mereu binele pe care l-am facut iesind din secta voastra haotica si confuza care nu deosebeste stanga de dreapta din Cuvantul Domnului.

      Noi am dovedit ca ei sunt adevaratii razvratiti impotriva Cuvantului. Ei sunt adevaratii Core datan si Abiram.

      Ce obicei stricat aveti. Sa luati niste versete cu personaje negative sin BIblie si sa le aruncati catre cei de care nu va place. Ei bine, ca sa stii si tu, acest obicei prost il poate face orice ratat si tampit. Insa daca ai fi intelept ai pune dovezi ca ceea ce sustii tu este biblic si e corect.

      Ori ramai tot asa un prost si un idiot asa cum zice in Proverbe, ori pas cu pas din atatea esecuri pe care le ai aici in ceea ce spui, devii intelept. E decizia ta. Fratele Lica

      Ștergere
  44. Proverbe 18:4:

    "Cuvintele gurii unui om sînt ca nişte ape adînci; izvorul înţelepciunii este ca un şivoi care curge într’una. –"

    Evident că aici se face referire la omul ideal - temător de Dumnezeu care știe ce vorbește!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si din gura ta curge intr-una un sivoi de cuvinte, evident ca nu vin din izvorul intelepciunii si priceperii :P

      Ștergere
  45. Răspunsuri
    1. deci cunosti adevarul, dar totusi preferi sa ratacesti.

      Ștergere
  46. ��Branham ordinat de un vrajitor?!

    Nu, Branham nu a fost ordinat de un vrajitor din jungla Africii, sau de un scamator de la circ. Nu.

    Branham a fost botezat si ordinat in slujba, de un om despre care se scria in presa ca avea titlul de Vrajitor Imperial - Mason si era membru de varf in Ku Klux Klan. Desigur, este vorba de Dr Roy Davis. Cum se poate mai rau. Dar poate ca si acestia au practici oculte vrajitoresti daca asa le si pune numele, titlul.
    ��De ce Ewald Frank nu a lasat predicile originale asa cum erau si a sters din toate din predicile lui Branham traduse in Germania, absolut tot ce apartine de Lojele masonice si legaturile lui Branham cu ele, pe alocuri numindu-le doar "Asociatii ale bisericilor"?

    Stie Ewald Frank contextul extrem de grav al acestui amestec toxic de crestinism, masonerie, pseudovindecari, ocultism, kabalism, zodiac, KKK, idei anticriste etc si nu vroia sa isi piarda din adepti. E posibil.
    Nici unul dintre cei care acum sunt înștințati de ADEVĂR- nu se mai pot scuza înaintea Domnului că nu au știut de cursa în care am căzut sau în cazul lor, au căzut!
    Mă tem să nu fie prea târziu pentru unii dintre ei, cei care vor să rămână în minciuna și vrăjitorie!

    Apocalipsa 22
    13. Eu sunt Alfa și Omega, Cel Dintâi și Cel de pe Urmă, Începutul și Sfârșitul.”
    14. Ferice de cei ce își spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieții și să intre pe porți în cetate!
    15. Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigașii, închinătorii la idoli și oricine iubește minciuna și trăiește în minciună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohohooo, si inca cate se mai pot spune despre "vrajitorul" Roy Davis... Nu o spunem noi, o spune FBI, care il vâna prin toata America pentru ca trafica minore pentru placeri sexuale. El s-a "refugiat" in statul Indiana pentru ca acolo aceste practici erau permise pe vremea aia...

      Si de 5 ani am facut un film despre organizatia terorista Ku Klux Klan, mai trebuie doar sa il urc pe YouTube. Si mai aveam si alte materiale, doar ca nu am mai vrut sa imi pierd timpu cu profetul asta tantalau...

      Ștergere
  47. "Deci dacă Fiul vă eliberează, veți fi cu adevărat liberi".
    (Ioan 8;36)

    În ziua când Isus stătea singur și simţea inimile de piatră ale oamenilor,
    Şi ştia că venise să ispăşească( sa plătească cu viața pentru păcatele noastre)
    În ziua aceea „El a tăcut”.
    Ei mărturiseau strâmb la cuvântul Lui,
    L-au legat strâns cu o funie,
    Şi în batjocură L-au proclamat Domn,
    „Dar Isus tăcea”.
    L-au scuipat în faţă,
    L-au târât din loc în loc,
    Şi-au vărsat asupra Lui tot dispreţul;
    „Dar Isus tăcea”.
    Prietene, te-ai supărat cumva pentru mult mai puţin,
    Şi ai răspuns cu furie, pe care tu o numeai dreptate,
    Cu dispreţ şi cu multă răutate?
    Salvatorul tău „a tăcut”.
    Lumea l-a batjocorit, l-a scuipat. El "a tăcut".
    Când ne conduce un astfel de duh, suntem imediat protejaţi de o toleranţă slabă a celorlalţi, de o îngustime a minţii, de un duh aspru de răzbunare şi de orice ar putea distruge mărturia noastră pentru El, care a venit nu să distrugă vieţi, ci să mântuiască. EL a venit ca să ne mântuiască de orice doctrină religioasă.
    El nu a venit să ne îndoctrineze sau să ne umple capul cu diferite " exegeze " doctrinare.
    El a venit să ne elibereze de jugul religiei, ipocriziei, falsități umane.
    Iată ce spune Cel ce a murit pentru păcatele noastre...
    Matei 5
    46. Dacă iubiți numai pe cei ce vă iubesc, ce răsplată mai așteptați? Nu fac așa și vameșii?
    47. Și dacă îmbrățișați cu dragoste numai pe frații voștri, ce lucru neobișnuit faceți? Oare păgânii nu fac la fel?
    Fiți binecuvântați!
    Adi Mariș

    RăspundețiȘtergere
  48. Fa. 20:29-30:

    "29 Ştiu bine că, după plecarea mea, se vor vîrî între voi lupi răpitori, cari nu vor cruţa turma;

    30 şi se vor scula din mijlocul vostru oameni, cari vor învăţa lucruri stricăcioase, ca să tragă pe ucenici de partea lor."

    Lupi răpitori - Lupi cruzi

    Aici Pavel face o paralelă a alegoriei lui Hristos cu privire la Păstorul cel bun.

    Cel plătit nu este neapărat asemenea lupului (Ioan 10,12), dar adevăratul păstor al turmei rămâne locului în apărarea oilor neajutorate.

    Hristos, cunoscând primejdia acută a unor astfel de atacuri, a avertizat cu privire la acestea (Matei 4,15).

    Bătrânii Efesului urmau să apere oile faţă de lupii pe care Pavel îi prevede că vor intra din afară în staulul adunarii.

    Avertizarea lui dată acestor bătrâni nu e singura.

    El scrisese tesalonicenilor că urma să vină o mare apostazie (lepădare) (2 Tesaloniceni 2,1-12) şi scria mai târziu lui Timotei, alarmându-l cu privire la primejdii viitoare de acelaşi fel (1 Timotei 4,1-3; 2 Timotei 3,1-15).

    Atunci bătrânii nu au voie să tacă, - ci să ia toiagul în mână, care este Sabia Cuvântului, și să-l taie în două pe lup cu toată nemernicia lui cu tot.

    Desigur că Lupul zbiară după "dragoste" și scoate versete din context.....

    Apostolul Ioan, în ultimele momente ale primului secol apostolic, a văzut apostazia ca o primejdie curentă pe vremea sa (1 Ioan 4,1) şi în Apocalipsa el relatează viziuni care i-au fost date cu privire la îngrozitoarea decădere şi păgânizare a adunarii (Apocalipsa 2,12-24; 6,3-11; 17; 18).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lupi răpitori - Lupi cruzi: Branham si Frank care mint zeci de mii de oameni mai ales Branham e cel mai catastrofal dintre toti.

      Din nou, ai scris mai sus despre tine si secta din care faci parte.

      Mai scrie-ne ceva asa ca sa ne imbarbatezi cum a zis Lica. Ne ajuti sa ne bucuram ca am scapat de voi.

      Ștergere
    2. Pavel a vorbit de lepădarea de credință, nu lepădarea de branhamism și frankism.

      Iar voi sunteți chiar în situația descrisă. Abateți oamenii de la Evanghelie înspre poveștile lui Branham și Frank.

      Deci folosești versete aiurea fără să le știi înțelesul.

      " Dar chiar dacă noi* înşine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o evanghelie deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema".

      Ștergere
  49. Nu am terminat..... "din mijlocul vostru."

    Fapte 20:30

    "şi se vor scula din mijlocul vostru oameni care vor învăţa lucruri stricăcioase, ca să tragă pe ucenici de partea lor."


    Lupii din versetul precedent, care aveau să atace turma din afară, reprezintă influenţele iudaizante şi păgâne catolice care, pe la 400 d.Hr., schimbaseră radical creştinismul original.

    Acum, Pavel avertizează cu privire la influenţele apostaziatoare venind dinăuntru, ca Dima (2 Timotei 4,10) şi Imeneu şi Filet (2 Timotei 2,17), ale căror cuvinte mâncau ca gangrena (cancerul) şi răsturnau credinţa unora.

    Aici este vorba de blogul acesta!



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fratele mai mare
      Poate cândva îți vei scoate creierul din formol și vei gândi cu creierul tău!

      Ștergere
    2. Frătuicul mai mare, tu încă ai rămas la IQ-ul verigii lipsă, pe care a violat-o Eva !

      Ștergere
    3. In primul rand, nu il mai numiti "Fratele mai mare", atat timp cat el insusi se vede mititel... Asa si este, ramas mic la creier, fapt pentru care el ne numeste pe NOI "Fratele mai mare".

      In al doilea rand, nu stiu daca mi se pare mie, dar la fiecare postare, eu citesc tot timpul 2-3 lozinci, ba despre Core (poate face referie la "Intel-lipsa-igenta inside" :)), ba despre niste lupi... De unde tot scoate atatia lupi? Cred ca are o fixa, poate a vrut sa o violeze pe Scufita Rosie, dar i-a venit lupul mai inainte? ;)

      Sunati-l de urgenta pe doctorul Arafat sa trimita un echipaj, cred ca are nevoie de niste perfuzii in cap.. :)

      Daca nu, riscam sa se umple Internetul de Core, Lupi la cate avertizari a postat. Sunati la Goagal, sa mai adauge niste mii de Petabytes... :)

      Ștergere
    4. Bate câmpii săracul.

      Pavel nu avea cum să scrie pt cei din anul 400 fiindcă nu mai era nimeni în viață la vremea aia. Toți erau morți inclusiv aceia pe care îl avertizează. Deci în nici un caz nu se refera la anul 400 adică aprox. 350 de ani după scrierea epistolei.

      E ca și cum aș scrie o scrisoare adresându-mă unor oameni din alt oraș dar de fapt mă adresez unora de peste 30 de ani. Pai atunci ce rost are să mă mai adresez lor, ca si cum ar fi în viață în anul 400? E un non sens,ca și ceea ce vrea să spună acest " tălâmb mai mare".

      Ap. Pavel se adresa unora din vremea celor care le scrisese și nu unora de peste 400 de ani.

      În rest... Încă odată se vede că folosește aiurea versete, texte, contexte istorice. Faci un ghiveci după modelul Branham.

      Peter

      Ștergere
    5. Am vrut să scriu " E ca și cum aș scrie o scrisoare adresându-mă unor oameni din alt oraș dar de fapt mă adresez unora de peste 300 de ani...".

      Ștergere
    6. Continua frankistule sa ne incurajezi pentru binele pe care l-am facut iesind din mesajul fals a lui Branham (amestecat in mod perfid cu lucrurile frumoase ale Cuvantului.)

      Hai mai arata-ne nivelul tau bolnav de aplicare toxica a versetelor biblice impotriva celor curajosi care au dovedit ca ce crezi tu e fals de 100 de ori fals.

      Ștergere
    7. Iar gangrena nu e cancer.

      CANGRÉNĂ ~e f. 1) Alterare a unui țesut din organism (ca urmare a unei infecții, a unui traumatism, a unor tulburări circulatorii etc.). 2) fig. Stare de descompunere morală, de corupție etc. [G.-D. cangrenei] /<fr. gangrene, lat. gangraena (Sursa: NODEX)

      Folosești și termeni aiurea nu doar versete.

      Ștergere
  50. Răspunsuri
    1. Te repeti, pishpiricule...
      Dar stiam, ca doar atata poti... :P

      Ștergere
  51. Oameni tari la cerbice, netăiaţi împrejur cu inima și cu urechile! Voi totdeauna vă împotriviţi Duhului Sfânt.

    Cum au făcut părinţii voștri, așa faceţi și voi. Pe care din proroci nu i-au prigonit părinţii voștri? Au omorât pe cei ce vesteau mai dinainte venirea Celui Neprihănit, pe care L-aţi vândut acum și L-aţi omorât, voi, care aţi primit Legea dată prin îngeri, și n-aţi păzit-o!…”

    Când au auzit ei aceste vorbe, îi tăia pe inimă și scrâșneau din dinţi împotriva lui.
    Dar Ștefan, plin de Duhul Sfânt, și-a pironit ochii spre cer, a văzut slava lui Dumnezeu și pe Isus stând în picioare la dreapta lui Dumnezeu și a zis: „Iată, văd cerurile deschise și pe Fiul omului stând în picioare la dreapta lui Dumnezeu.”

    Ei au început atunci să răcnească, și-au astupat urechile și s-au năpustit toţi într-un gând asupra lui.
    L-au târât afară din cetate și l-au ucis cu pietre.
    Martorii și-au pus hainele la picioarele unui tânăr, numit Saul. Și aruncau cu pietre în Ștefan, care se ruga și zicea: „Doamne Isuse, primește duhul meu!” Apoi, a îngenuncheat și a strigat cu glas tare: „Doamne , nu le ţine în seamă păcatul acesta!” Și după aceste vorbe, a adormit.
    Fapte 7:51-60

    !Mai aveti putin si ucideti si voi cu pietre ca cei din vremea lui Stefan.
    Voi intotdeauna va impotriviti duhului sfant. Va taie pe inima cuvantul si va scrisnesc dintii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin! Asa e....
      Branhamistii si frankistii se impotrivesc mereu Duhul Sfant care este Duhul adevarului, nu al minciunii.

      Dumnezeu nu poate sa minta!

      Exista dovezi multiple ca Branham a mintit si a pervertit Cuvantul pentru a se erija in ingerul 7 din apoc 10 si profetul Ilie.

      Dumnezeu nu poate sa minta!

      Dumnezeu, care nu poate să minta (Tit 1)

      Incetati sectantilor sa il mai faceti mincinos pe Dumnezeu si sa il faceti adevarat pe Frank si Branham. Destul cu inselatoria, nu va este rusine?!

      Ștergere
  52. Bilanțul blogurilor voastre este:

    Voi poftiţi, şi nu aveţi; ucideţi, pizmuiţi, şi nu izbutiţi să căpătaţi; vă certaţi şi vă luptaţi, şi nu aveţi.

    Oricare ar fi rezultatul forţei şi al violentei voastre , adevărata fericire şi satisfacţie nu o veți dobândi, ci mai degrabă vă luptați cu depresiile (duhuri rele) voastre zi și noapte. .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuă. Alte texte care se potrivesc ca o mănușă branhamismului și frankismului.

      Le potrivești bine. Cele mai deprimate și oropsite femei sunt la voi în branhamism și frankism precum și cei mai tălâmbi bărbați, care imită pe Branham și Frank. Ce urât și penibil e să vezi așa ceva. Bine că am ieșit din cocina voastră.

      De prorocițele alea mincinoase nici nu mai re rost să amintesc. Mai rău ca într-o bodegă.

      Ștergere
    2. Dumnezeu nu poate sa minta!

      Dumnezeu, care nu poate să minta (Tit 1)

      Branham a mintit in ultimul hal

      Ștergere
    3. Te roade rau de nefericirile si depresiile noastre? Nu poti sa dormi noapte de grija noastra?

      Auzi la pishpiricul psihopatic: "forta si violenta voastra"... Te-a cautat careva pe-acasa cu mitraliera, ti-a pus tie, drept-credinciosule, un sac pe cap si te-a luat pe sus sa te arda pe rug?

      Noi nu poftim, dar avem, nu ucidem, dar pe tine te roade in cur sa ne ocarasti toata ziua...

      Noi dormim bine in fiecare noapte, tu probabil ai halucinatii pentru ca nu ti-ai luat inca antidepresivele azi?

      Ștergere
    4. Il dor de fapt ale lui.
      El a vorbit despre sine deoarece el nu ne cunoaste starea noastra insa si-o cunoaste pe a lui. E clar. fr Lica

      Ștergere
  53. Hopa, iară nu ați înțeles și ați sucit totul


    Evrei 10:26-27:

    "26 Căci, dacă păcătuim cu voia, după ce am primit cunoştinţa adevărului, nu mai rămîne nici o jertfă pentru păcate,

    27 ci doar o aşteptare înfricoşată a judecăţii, şi văpaia unui foc, care va mistui pe cei răzvrătiţi."

    Nu mai rămâne nici o jertfă.

    Legea mozaică prescria moartea – nu vreo jertfă – pentru apostaziaţii înveteraţi şi împietriţi (v. 28).

    Aşa au fost şi Nadab şi Abihu (Lev. 10,1–5), Core, Datan, Abiram şi cei 250 de bărbaţi care erau de partea lor ( Numeri 16,1–35).

    Dumnezeu nu ar fi acceptat jertfa unor astfel de oameni, deoarece jertfele aveau valoare numai în măsura în care închinătorul avea o inimă pocăită.

    Dar voi păcătuiți cu voia, stăruitor şi sfidător.

    Este apostazie premeditată ce faceți voi şi duce la păcatul de neiertat (Matei 12,31.32).

    Este o stare de continuă revoltă împotriva lui Dumnezeu.

    Dumnezeu îi iubeşte pe păcătoşi şi L-a trimis pe Fiul Său ca să-i mântuiască (Ioan 1,4.5.9–12; 3,16; Matei 9,13).

    Dar dacă lumina vine, iar ei aleg întunericul, atunci se osândesc singuri înaintea lui Dumnezeu (Ioan 3,19) şi nu mai rămâne nici o jertfă pentru păcate (Evrei 10,26; Iacov 4,17).

    Lăsați-vă de hulă și mergeți la muncă - căci soțiile voastre muncesc din greu în străinătate (în cazul că nu au fugit de acasă) pentru a vă finanța trântoreala de pe canapea.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iarta-ne, ca suntem mai grei de cap...

      Mai zine din astea bro :D

      Ștergere
  54. Textul original pentru cei care nu au acces la textele sacre....


    2 Timotei 2:17:

    "17 Şi cuvîntul lor va roade ca o tumoare canceroasă. Din numărul acestora sînt Imeneu şi Filet, care sau abătut de la adevăr......"


    Cred că acum este suficient de limpede pentru

    RăspundețiȘtergere
  55. Ai dreptate insa adapteaza la zilele noastre si schimba Imeneu si Filet, cu Branham si Frank. Si aici ai dreptate. Mai zi-ne. Mai scrie.

    RăspundețiȘtergere
  56. As adauga versetul anterior la ce s-a scris - - >> Ferește-te de vorbăriile goale și lumești; căci cei ce le ţin vor înainta tot mai mult în necinstirea lui Dumnezeu.
    2 Timotei 2:16

    Ce faceti voi aici nu e decat vorbarie goala si il necinstiti tot mai mult pe Dzeu. Cine are ochi sa vada..

    RăspundețiȘtergere
  57. Text "original" in limba romana? Cat de imbecili ne crezi, Pishpirica?

    Originalul (cel putin cel acceptat ca "Textus receptus") este in limba greaca si suna in felul urmator:
    "Kai ho logos auton os GANGRAINA nomen echei on estin Hymenaios kai Philetos"

    Definitie "Gagraina":
    https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?t=kjv&strongs=g1044

    Unde vezi tu aici scris "tumoare canceroasa"?

    In engleza s-a tradus "canker" dar "inteligenti" ca tine, care nu pun mana pe originale ci "traduc" dupa traduceri, sau dupa ureche, au inteles ca inseamna "cancer"

    Mai sapa, bro, mai sapa...

    RăspundețiȘtergere
  58. Fratele " microscopic" vrea să pară inteligent, dar e doar un traumatizat de poveștile cu cei 2 gay ai lui Branham.

    RăspundețiȘtergere
  59. Frate Lică pot sa știu de ce ai șters comentariul despre Adi Mariș? Ești pe felie cu el, să înțeleg?

    Degeaba l-ai șters că tot un impertinent rămâne. Nu acceptă păreri diferite si trece la jigniri gratuite, ca ultimul frankist din șanț.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ce te-am jignit?
      Adi Mariș? Poți scrie jignirile pe care ți le-am adus ? De ce nu ai curaj să te identifici și nu ai curaj să vorbești face tou face cu mine? Te ascunzi sub identități false. Ai curaj și scrie jignirile pe care ți le-am adus.
      Adi Mariș.

      Ștergere
    2. Daca te prezinti si stim cine esti poti aduce la judecata o cauza dar asa de pe pozitie anonima nu e corect, in plus daca ai probleme cu Adrian inteleg, adic apot intelege, dar asta inseamna sa le rezolvi cu el mai intai in mod personal, nu aici. Asa e biblic si corect nu in public.

      El trebuie sa stie cine esti daca acuzi si faci asa ceva.

      Nu ai dreptul de pe pozitie de anonim. Asa fiecare poate incepe sa arunce mizerii asupra unuia pe care nu il simpatizeaza, si atunci unde ajungem.

      Aici discutam daca mesajul lui Branham si Frank este asa cum s-a spus ca e, nu dispute personale intre frati sau prieteni.

      Te rog accepta ce e biblic si corect. Fara dispute si atacuri in public. Rezolva in privat. Multumesc ca intelegi. Fr Lica.

      Ștergere
  60. Daca adevarul biblic nu ii mai misca nici pe cei de la Frankinsti care toata ziua striga ca ei cred numai Scriptura sa ajuns in ultimul hal de rau.

    RăspundețiȘtergere
  61. Nu vă vorbiţi de rău unii pe alţii, fraţilor! Cine vorbește de rău pe un frate sau judecă pe fratele său vorbește de rău Legea sau judecă Legea. Și, dacă judeci Legea, nu ești împlinitor al Legii, ci judecător. Unul singur este dătătorul și judecătorul Legii: Acela care are putere să mântuiască și să piardă. Dar tu cine ești de judeci pe aproapele tău?
    Iacov 4:11‭-‬12

    RăspundețiȘtergere
  62. URIAȘUL ȘI  PIȘPIRICUL

    1 Samuel 17:4

    "Atunci a ieşit un om din tabăra filistenilor şi a înaintat între cele două oştiri. El se numea Goliat, era din Gat şi avea o înălţime de şase coţi şi o palmă."


    Goliat era peste măsură de mândru de voinicia lui fizică.(= nu era un pișpiric)

    Înălţimea lui de 6 coţi şi o palmă sau 6 1/2 coţi ar echivala cam cu 11 picioare (3,35 m).

    1 Samuel 17:10

    "Filisteanul a mai zis: „Arunc astăzi o ocară asupra oştirii lui Israel! Daţi-mi un om ca să mă lupt cu el.”

    Filistenii erau atât de siguri că nu putea să existe nici un vlăjgan potrivit pentru luptătorul lor, încât au propus ca bătălia să se hotărască printr-o luptă între doi adversari. Provocarea aceasta a continuat zilnic, timp de patruzeci de zile(v. 16).

    1 Samuel 17 :20

    "20 David s-a sculat dis-de-dimineaţă. A lăsat oile în seama unui paznic, şi-a luat lucrurile şi a plecat, cum îi poruncise Isai. Când a ajuns în tabără, oştirea pornise să se aşeze în şiruri de bătaie şi scotea strigăte de război."

    "26  David a zis oamenilor de lângă el:

    „Ce se va face aceluia care va omorî pe filisteanul acesta şi va lua ocara deasupra lui Israel?

    Cine este filisteanul acesta, acest netăiat împrejur, ca să ocărască oştirea Dumnezeului celui Viu?”

    Cine este acest filistean netăiat împrejur?

    David pișpiricul a dat glas dispreţului său pentru uriaşul Goliat. David a putut cu greu să-şi ascundă dispreţul pentru un astfel de lăudăros.El a auzit povestea despre Goliat din multe surse şi a vorbit în mod atât de serios încât vestea a fost dusă curând lui Saul.

    1 Samuel 17:57

    "Şi când s-a întors David după ce omorâse pe filistean, Abner l-a luat şi l-a adus înaintea lui Saul. David avea în mână capul filisteanului."

    Ce lecție frumoasă.





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viorele, pishpirele!

      Am stiut eu ca vei gasi tu pana la urma ceva material adecvat care sa iti mai umfle putin mandria EGOului...

      Ștergere
  63. Un alt frate pishpirel28 martie 2021 la 15:01

    Ioan 1:23 - „Eu”, a zis el, „sunt glasul celui ce strigă în pustie: ‘Neteziţi calea Domnului’, cum a zis prorocul Isaia.”
    Ioan a spus: Eu sunt cel trimis conform Isaia 40. Dar in Isaia nu scrie nicaieri numele de Ioan. Totusi el a spus: Eu sunt cel din profetia lui Isaia. El si-a recunoscut locul desi nu scria clar ca trebuie sa vina unul cu numele de Ioan.

    El a spus: Eu sunt glasul care striga. Ce striga el? Un mesaj.
    Nu Ioan era important ci glasul, mesajul. Un trimis al lui D-zeu isi va recunoaste slujba si trimiterea. Totusi cei mai multi nu recunosc pe trimisii lui D-zeu. Cei mai multi nu l-au recunoscut nici pe Ioan nici pe Isus. Ei trec pe langa ceea ce face D-zeu in prezent. Ei traiesc fie in trecut, fie in viitor dar ignora prezentul.

    Venirea lui Isus era anuntata. Dar inainte trebuia o pregatire, trebuia sa fie un premergator care sa pregateasca. Acela era Ioan pentru venirea lui Isus.
    Dar a 2-a venire a lui Isus este anuntata de asemenea. Trebuie din nou o pregatire, o asezare din nou, un premergator.
    Apocalipsa 19:7- Să ne bucurăm, să ne veselim și să-I dăm slavă! Căci a venit nunta Mielului; soţia Lui s-a pregătit.
    Venirea lui Isus a fost un eveniment important. Evreii asteptau aceasta de mult timp. A 2-a venire a lui Isus va fi un eveniment important si asteptat.
    Apoc. 22:17- Și Duhul și Mireasa zic: „Vino!” Și cine aude să zică: „Vino!” Și celui ce îi este sete să vină; cine vrea, să ia apa vieţii fără plată!
    Apocalipsa 22:20- Cel ce adeverește aceste lucruri zice: „Da , Eu vin curând.” Amin! Vino , Doamne Isuse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti doar un alt glas care striga: "Bagati-ma si pe mine in seama, va rog, va implor!"

      Ștergere
    2. Textele lui Frank. Ăștia nu știu decât să dea copy-paste la ceea ce spune Ewald Frank. Alți tălâmbi la orizont.

      Și ce face Dumnezeu astăzi? Îl trimite pe robu-Elisei pt ca să-l corecteze pe Ilie din Maleahi? Practic asta face robu vostru plimbaret prin lume. Mare dumnezeu aveți... Îl trimite pe unu să-l corecteze și să-l facă mincinos pe celălalt. Așa dumnezeu să tot ai.

      Ștergere
    3. Si toti urla ca Noi credem doar Scriptura. Serios?

      Ștergere
    4. Primului i sa spus că "mesajul lui va premerge a doua venire" iar următorului i sa spus " să predice doar Cuvântul...".

      Adică un fel de " Nu mai predica ce a spus Branham, că a spus vrute și nevrute, tu predică doar biblia... cea stabilită la Niceea de fapt".

      Profund dumnezeu aveți... Mai mult fund decât pro. :)

      Ștergere
    5. Am uitat să mă semnez : Peter sau Petru ;)

      O seară plăcută să aveți

      Ștergere
    6. " Zăpăcitu cel mai mare" a uitat să îmi răspundă la întrebare.

      De ce niște ingeri pretinsi divini, din prezența unui dumnezeu pretins atotputernic, fac chipul lui Jesus într-o parte adică în poziție greșită, în loc să-l facă în poziție normală? Atât de aiuriți și neștiutori sunt îngerii lui Branham? Și-au pierdut orientarea în spațiu, de la câte taine ia-u descoperit lui Branham? Posibil. Or fi fost surmenați, din cauza atâtor peceți deschise.

      Peter

      Ștergere
    7. Aici bro. Frank dă dovadă de șarlatanie și umblă cu cioara vopsită, vorba lui Ion Creangă.

      La Krefeld ridică poza cu norul și o arată de parcă așa ar fi fost în original. Nu e corect robu înțelept. Ar fi trebuit să spună oilor care îl ascultă adevărul despre poza cu norul și că poza în poziție corectă e o născocire și o șmecherie dea lui Branham și că nu așa a fost ok original. Dacă tot ii place cuvântul original ;)

      Peter

      Ștergere
    8. Asa e frate. Ei critica pe cei care au icoane dar ei au poza cu norul. Aici nu mai e valabila Scriptura care ne spune sa nu ne facem chip cioplit. Dar uite ca ingerii lui Branham fac asta. Sola scriptura e doar pt unii. Sunt falsi si mincinosi.

      Ștergere
  64. Există două feluri în care poţi fi prostit. Primul este să crezi ceea ce nu este adevărat; cel de-al doilea este să refuzi să crezi ceea ce este adevărat. -Soren Kierkegaard

    RăspundețiȘtergere
  65. Mincinoșii nu pot renunța la iluziile lor, mitomania era duhul lui Branham.
    Iar Frank a luat duhul de la mitomanul Branham.
    Ps." MINCINOȘII SE NASC MINCINOȘI DIN PÂNTECELE MAMEI LOR!"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frank predică iluzii. De zeci de ani spune că suntem în vremea Rusaliilor, ca si cum aceste Rusalii se pot trăi și experimenta. Ăsta e un argument in sprijinul afirmației că doctorul în teologie Ewald Frank predică iluzii. Poate nu e un argument complex dar simplu și evident pt căutătorii de adevăr.

      Peter

      Ștergere
    2. ...lasati va de defaimare si minciuna la adresa trimisilor lui D-zeu ...altfel sunteti niste hulitori ,mincinosi si nesimtiti .

      Ștergere
    3. Lasa-te tu de inselat oamenii cu prorocul tau mincinos.

      Ștergere
  66. ...pentru toti cei care batjocoresc Cuvantul din timpul acesta, toti veti ramane de rusine...Cuvintul profetului Branham se implineste .https://www.facebook.com/groups/330401981724829/?multi_permalinks=470202247744801&notif_id=1617893177598973&notif_t=group_activity&ref=notif

    RăspundețiȘtergere
  67. .https://www.facebook.com/groups/330401981724829/?multi_permalinks=470202247744801&notif_id=1617893177598973&notif_t=group_activity&ref=notif

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profet cu plagiate? Asa oricine poate fi profet amice. Nu îți dai seama că spui un mare nonsens?

      Cei care promovează o minciună sunt la fel de vinovați ca însăși mincinosul în cauză adică Branham.

      Cum se numește cel care pune viziuni și profeții false pe seama lui Dumnezeu?

      Peter

      Ștergere
    2. Ce anume îl face pe Branham profet?

      Răspunde la întrebare, dacă tot îți permiți să ne faci mincinoși și nesimțiți.

      Dacă nu știi să răspunzi, atunci du-te la culcare și nu mai bate câmpii.

      Peter

      Ștergere
  68. ��Branham ordinat de un vrajitor?!

    Nu, Branham nu a fost ordinat de un vrajitor din jungla Africii, sau de un scamator de la circ. Nu.

    Branham a fost botezat si ordinat in slujba, de un om despre care se scria in presa ca avea titlul de Vrajitor Imperial - Mason si era membru de varf in Ku Klux Klan. Desigur, este vorba de Dr Roy Davis. Cum se poate mai rau. Dar poate ca si acestia au practici oculte vrajitoresti daca asa le si pune numele, titlul.
    ��De ce Ewald Frank nu a lasat predicile originale asa cum erau si a sters din toate din predicile lui Branham traduse in Germania, absolut tot ce apartine de Lojele masonice si legaturile lui Branham cu ele, pe alocuri numindu-le doar "Asociatii ale bisericilor"?

    Stie Ewald Frank contextul extrem de grav al acestui amestec toxic de crestinism, masonerie, pseudovindecari, ocultism, kabalism, zodiac, KKK, idei anticriste etc si nu vroia sa isi piarda din adepti. E posibil.
    Nici unul dintre cei care acum sunt înștințati de ADEVĂR- nu se mai pot scuza înaintea Domnului că nu au știut de cursa în care am căzut sau în cazul lor, au căzut!
    Mă tem să nu fie prea târziu pentru unii dintre ei, cei care vor să rămână în minciuna și vrăjitorie!

    Apocalipsa 22
    13. Eu sunt Alfa și Omega, Cel Dintâi și Cel de pe Urmă, Începutul și Sfârșitul.”
    14. Ferice de cei ce își spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieții și să intre pe porți în cetate!
    15. Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigașii, închinătorii la idoli și oricine iubește minciuna și trăiește în minciună!

    RăspundețiȘtergere
  69. Profet sau Prezicător?
    W.M.Branham era sigur de încheierea timpului neamurilor în anul 1977.
    Profeții ghiceau, pronosticau sau preziceau????
    Iată ce zice Branham în public :
    """-196 Acum, socotind timpul, noi aflăm că avem exact (ascultaţi) şaptesprezece ani rămaşi, şi noi vom avea acelaşi spaţiu de timp dat nouă, aşa cum Dumnezeu lucrează cu noi în puterea Duhului Sfânt, de la 33 d.c. până în 1977. Acelaşi spaţiu de timp, de o mie nouă sute şi cincizeci şi patru de ani, Dumnezeu lucrează cu noi la fel cum a făcut cu Iudeii. Ce spuneţi de asta! 197 Acum, notaţi în cartea voastră, o Scriptură mică aici care vreau să v-o dau. Levitic 25, începând cu al 8-lea verset. Dumnezeu a chemat un jubileu, la fiecare al patruzeci şi nouă-lea an. Al cincizecilea an era jubileul. Noi ştim asta. Noi înţelegem asta. De la primul jubileu, din Levitic 25:8, în 1977 va fi al şaptezecilea jubileu, făcând exact trei mii patru sute şi treizeci de ani. Jubileu, înseamnă, “Plecarea sus! Eliberarea!”
    61-0806 -predica" A Şaptezecea Săptămână a lui Daniel"
    Rev. William Marrion Branham.
    Iuda a umblat cu Isus, a auzit toate predicile Lui, a scos draci, dar a ajuns în Iad.
    ( Matei 7;21-23)
    :(

    RăspundețiȘtergere
  70. -Fratele Branham-
    Un dar de vindecare sau un dar moștenit de medium( ghicitor)?
    🤔

    Evaluarea predicatorilor vindecători face parte din misiunea de priveghere a Bisericii lui Isus Hristos. Există trei asemenea bărbaţi a căror evoluţie am cercetat-o personal: Branham, Hicks şi Zaiss. Toţi trei organizează mari întruniri religioase urmate de adunări pentru vindecare. Ceea ce voi spune despre aceşti trei oameni nu este o sentinţă uşuratică provenită din vreo dorinţă răutăcioasă de a critica. Ani de zile am adunat cu grijă orice material la care am avut acces despre aceşti trei predicatori-vindecători. Am citit orice comentariu pro şi contra lor, i-am ascultat pe ei înşişi, am cercetat vindecările lor şi am comparat totul cu Sfânta Scriptură. Mă interesează doar respectarea cuvântului biblic: „Cercetaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu.” Mi-e imposibil să redau aici tot materialul care-mi stă la dispoziţie De aceea vor fi date numai câteva indicii. William Branham este fără îndoială cel mai problematic dintre cei trei. La el sunt vizibile însuşiri de ghicitor, de hipnotizator, de magnetopat, de magician, dar şi însuşiri biblice. Totul este îmbrăcat în cuvinte creştine. A moştenit de la părinţii săi, care aveau darul prezicerii o anumită împovărare. În Karlsruhe el a declarat: „Eu am din naştere predispoziţii de vizionar moștenit de la mama mea.” ( mama fr.Branham fiind indiancă)Am fost şi eu de faţă cînd s-a exprimat astfel. În acest caz este trecut cu vederea un adevăr biblic. Darurile Duhului Sfânt (carismata) nu se primesc prin naşterea naturală, ci prin naşterea din nou. Un caz tipic s-a întâmplat la Zürich.
    E/191. Branham a chemat un tânăr pe un podium. S-a desfăşurat următorul dialog: „Noi nu ne cunoaştem încă!” „Nu!”, răspunse tânărul. „În buzunarul hainei aveţi o scrisoare de la o tânără.” „Da.” „În scrisoare este o fotografie de a mea.” „E-adevărat.” Apoi tânărul a fost rugat: „Arătaţi scrisoarea.” Tânărul o scoase din buzunar. Branham a luat scrisoarea şi a arătat-o tuturor cu întrebarea: „Ei, sunt un profet al lui Dumnezeu?” Răspunsul a fost o furtună de aleluia. Să cugetăm: ” Oare o demonstraţie de ghicitor poate fi dovada unui dar profetic? ” Aici ghicitul este socotit profeţie. Însă ghicitul vine de jos, din adânc (Faptele Apostolilor 16:16), pe când profeţia este inspirată de Duhul Sfânt (Faptele Apostolilor 21:1). Şi apoi de ce doreşte Branham aşa de mult să dovedească realitatea darului său profetic ? Ce rost are păgânul obicei de a binecuvânta o ladă cu şerveţele şi împărţirea lor la bolnavi ? Nu are cu siguranţă nici o legătură cu textul din Faptele Apostolilor 19:12. De ce după ce-şi ţine prelegerea, Branham este stors de vlagă ca un vindecător prin magnetism ? Isus şi ucenicii Săi nu erau duşi deoparte epuizaţi după ce vindecau bolnavii prin deplina putere de la Dumnezeu. De ce Branham este deranjat de prezenţa între ascultători a unor fraţi care se roagă ? De două ori a declarat în asemenea situaţie: ”Sunt curente potrivnice.” Ceea ce nu ştia Branham era faptul că printre cei doritori să se vindece erau amestecaţi membrii unui grup de rugăciune care doreau ca Dumnezeu să clarifice situaţia. De fiecare dată prompt, Branham era inhibat în tot ce făcea. El reacţiona deci la fel ca vindecătorii oculţi în cabinetele cărora erau oameni în rugăciune. Sunt atâtea dovezi care nu pot fi redate toate aici şi care îndreptăţesc următoarea concluzie: Branham are puteri de medium.
    Cine dintre Apostolii Domnului care a avut darul Duhului Sfânt de vindecare a primit sume de bani, daruri, cadilac, cecuri în alb, iar la sfârșitul vieții au acumulat 3 milioane de dolari din Evanghelizari?
    În acea vreme 3 milioane sunt azi peste 30 de mil$.
    ?????
    Doar magul Simon a vrut sa primeasca darul pentru a produce bani!
    I-a seama CREȘTINE la ingerii de lumina ai Satanei!
    Fii binecuvântat!

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.