duminică, 10 ianuarie 2021

Din 2021 fara Branham


Urmati-i falsurile, minciunile si laudati-va ca sunteti unici si singura Mireasa, ca nimanui nu-i pasa, nici macar lui Dumnezeu. 

Dumnezeu nu minte, nu sustine minciuna si nici nu o autorizeaza. Asa ca voi sunteti inafara programului Sau.

Aveti atatea dovezi ca mesajul nu e ce s-a pretins ca e, dar totusi continuati. Aveti obraz gros fratilor si prin asta s-a descoperit ca nu aveti respect fara de Cuvantul lui Dumnezeu asa cum tot strigati in gura mare ca aveti. Nu aveti nici rusine, nici respect. 

Ati decis sa va incapatanati sa duceti oamenii in eroare inca ani si ani de zile. Cat de mostruos lucru faceti cu voia. Si cat de naivi sunt cei care va urmeaza. Este complet imoral si lipsit de etica sa faceti asa ceva. Dar se pare ca nu va pasa.

M-a sunat un frate, deja exista biserica de peste 40 de suflete la Sibiu, ei sunt tot in Numele Domnului, dar fara Branham si falsurile lui. Mi-a multumit si a zis cat de important e ca nu am tacut. Cat de bine am facut ca am scris despre falsurile si contradictiile pe care le-am vazut in mesajul lui Branham. A zis, "frate Lica esti cel mai binecuvantat om din Romania, esti cel mai documentat in materie de mesaj, nimeni nu a putut sa stea in fata ta sa spuna ca nu e asa." Acest lucru a ajutat zeci de frati din Romania sa iasa de sub influenta bolnava si toxica a lui Branham. 

In timp ce alti radeau de mine ca sunt blestemat de aceea numai cred mesajul lui Branham, in realitate am fost sub puterea harului lui Dumnezeu mai mult decat oricand inainte si mai mult decat oricare altul. Slava Domnului pentru asta.

Cel care ajuta pe altii sa vada lumina in intunerec e sub mana si influenta lui Dumnezeu. 

Am dovezi si martori aici ca prin harul Sau m-am documentat, v-am scris articole si am petrecut mii de ore din propria mea viata ca sa va ajut. Da, ca sa va ajut. 

Iau Cerul martor acum ca dragostea lui Dumnezeu m-a calauzit, adevarul Sau m-a inspirat si Duhul Sfant mi-a aratat multe falsuri si contradictii din mesajul lui Branham. La fel si Abel, Mihai si altii care au vazut adevarul, nu de la mine, ci din mesaj si Biblie. Aici in blog doar li s-a confirmat ca banuielile lor si lipsa de raspuns la contradictiile lui Branham sunt justificate si adevarate. Aici in blog doar au vazut mai multe informatii dar inlautrul lor stiau ca ceva nu e in regula in mesajul lui Branham.

Unele adevaruri sunt atat de puternice ca nici un lider de la mesaj nu a reusit sa imi dea raspuns, nici macar fr. Ewald Frank. Adevarul e puternic. Adevarul e tare. Adevarul triumfa. Adevarul nu poate fi invins. Adevarul s-a nascut inainte de Branham si Frank si va fi mult timp dupa ce acestia pleaca. Dumnezeu nu poate sa minta. Adevarul nu va putea fi ignorat pana la sfarsit. Slava Domnului. 

Recent un frate, lider important de la frankisti m-a sunat si a zis ca paraseste si el secta in curand dar mai sta inca un pic acolo.

Vedeti, nu e demn pentru un crestin sa acopere minciuna si falsul doar ca sa isi dea singur dreptate. Iata un om care are demnitate si respecte pentru Dumnezeu si Cuvantul Sau. Acesta desi poate ca ma critica in trecut, a ajuns sa citeasca si sa verifice cateva lucruri si a ajuns la concluzia ca Branham nu e nici pe departe ce pretindea ca e. 

El stia de eroarea cu Ilie inca de mai demult, din Biblie direct, nu de la mine din blog. A zis ca niciodata nu i-a fost clar cum era cu Branham ca profet Ilie deoarece acolo in Maleahi profetia se adresa Israelului si Domnul a confirmat la fel iar lui Branham nu i-a ramas nici o promisiune. Una era pentru Ioan Botezatorul si alta la Ilie care vine. Doua veniri ale lui Ilie. Nu trei. A vazut la Branham mai multe contradictii majore in Cuvant, dar stim cu totii cum e...ne e frica sa spunem ceva deoarece am fost ani si zeci de ani la rand infricati si speriati de altii ca sa nu indraznim sa ne indoim de fr Branham si Frank. Toti am fost asa.

Mi-a multumit si mi-a spus cuvinte frumoase de apreciere. 

Restul stau pe loc desi stiu ca mesajul e fals. Dumnezeu sa aiba mila de voi. Nu uitati cat timp mai aveti o sansa, ca prefacutii si fatarnicii nu vor avea loc in imparatia dragostei Fiului Sau.

Din 2021, fara Branham, asta imi doresc. Domnul, e suficient. 
Din El prin El si pentru El sunt toate lucrurile...si noi.... Daca nu intelegi asta, traiesti in idolatrie punand mai presus pe Branham decat pe Isus si mesjaul lui intortocheat decat Cuvantul lui Dumnezeu. 

Asta arata ca nu ati inteles nimic din baza, din esenta crestinismului, din mesajul Evangheliei. Voi stiti doar cateva asa zise taine. Atat. Si asta nu va ajuta la nimic. La nimic.






106 comentarii:

  1. Bah oilor dacă Branham a fost Ilie, de ce nu a revenit Hristos odată cu el, după cum TOT EL predica?

    În mod normal ultima epocă înseamnă sfârșitul bisericii și răpirea ei la ceruri. Iar Branham sa folosit de această teorie. De aceea așteptau să învie din sicriu.

    Chestiile astea nu vă dau de gândit? Nu, fiindcă sunteți niște oi și nu oameni.

    Nu am nimic cu credința și invatatura sănătoasă ci doar cu fanatismul și prosteala unora din SUA, ca să mențină vie amintirea lui Branham.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minciuna are picioare scurte. Mai devreme sau mai târziu se află adevărul.

    E valabil și pt bro Frank, cel care își tot amăgește adepții cu promisiuni deșarte gen " ploaia târzie și Rusaliile" precum și cu afirmații radicale și grandomane de genul " cât timp sunt eu pe pământ Hristos nu a revenit".

    De când Dumnezeu și Hristos au devenit slugile unui om și că acțiunile Lor depind de vreun vierme muritor din Germania sau din SUA?

    Nu am știu că s-au schimbat proporțiile. În biblia mea altcumva stau lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maleahi 4;5-6 nu are nici o legătură cu neamurile.
      E nebiblic să scoți din context niște versete și să introduci fanteziile unui om.
      Maleahi este exclusiv despre cei 2 Unsi, Moise și Ilie care va veni pentru poporul evreu. Nu e productiv să răstălmăcești un verset ca să-ți iasă " descoperirea".
      Maleahi prorocul era trimis la evrei nu la neamuri.

      Ștergere
  3. Cine e fratele acela de la frankisti care a spus ca nu îl mai crede pe Branham?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu doreste sa se cunoasca numele sau. Va veni vremea sa stim cu toti. Doamne ajuta pe toti.
      Lica

      Ștergere
    2. e vorba despre fratele Adrian Maris?

      Ștergere
    3. Da! E vorba despre Adrian Mariș!

      Ștergere
    4. Probabil ipocrizia unora de la frankisti la determinat sa părăsească adunarea sau/și teologia seacă și rece a lui Frank. Se știe că frankistii sunt oameni reci și plini de ei. Asa au fost și în urma cu pese 20 de ani. Unii au și interese meschine apoi se dau mari frați cu nasu pe sus.

      Ștergere
    5. Adrian Mariș vrea să-L urmeze doar pe Isus.
      S-a debarasat de oameni și interpretările arbitrare al Biblie după un șablon omenesc. A primit Har să fie liber.

      Ștergere
    6. Toți avem acest Har prin Hristos.

      " Hristos va eliberat ;nu vă faceți robi oamenilor". Ap. Pavel

      Ștergere
    7. Deci ati aflat ca fratele Adrian Maris e cel care a decis ca a sta intr-o adunare unde se promoveaza, pe langa adevaruri biblice frumoase, si multa minciuna, falsitate, e de fapt un compromis murdar cu minciuna.
      E un compromis si cu constiinta si cu adevarul pe care Dumnezeu ni-l cere sa fie ghidul vietii noastre.

      Ma bucur ca a luat aceasta decizie curajoasa in ciuda tuturor dificultatilor care au fost si atacurile care vor veni.

      Trebuie sa ai sange in instalatia spirituala ca sa faci asa ceva. Sangele Mielului care a biruit si va birui mai departe.

      Un lucru doresc sa il mentionez. Cand ai adevarul devii de neinvins. Este o asa putere in inima si mintea celui care crede in adevar, nu doar teologic sau spiritual vorbind, ci in general in orice situatie minora sau majora, cand spui adevarul esti un om de onoare, ai demnitate, esti de partea lui Dumnezeu si Dumnezeu e de partea ta.

      Ma pregatesc sa scriu un scurt articol despre cum am visat cu fratele Maris in urma cu multi ani si se pare ca are legatura perfecta cu acest eveniment. Ma bucur ca l-am spus atunci altui frate de la ei de la adunare, ca sa fie dovada, altfel cine ar fi crezut un asemenea vis daca as fi zis ca uite am visat. Nimeni. Dar ma bucur ca am martori si ei sunt chiar de la ei de la adunare.

      Slava Domnului pentru tot. Nu e Domnul minunat? Ba da. E cel mai minunat, dragi frati!

      Stati aproape.

      Maine il scriu si public.
      fr Lica.

      Ștergere
  4. Evanghelia este simplă, nu e filozofie, teologie, vorbarie multă. Nici secrete,,asa zise taine''...etc. Ioan 14;6.
    Ioan 14;20

    RăspundețiȘtergere
  5. Fr.Frank zicea în multe predici că noțiunea de rob și roabe se referă la pop.evreu.
    Dar el zice că e robul din Matei 24;45-47.
    Vedem și în Luca 12;35-43 care vb.despre același lucru ( ispravnic) că este vorba despre evrei nu despre neamuri.
    Nu poate zice Matei una și Luca alta. Ambele texte vb.despre un rob, respectiv ispravnic care provine din poporul evreu.
    Domnul Isus să vă dea lumină și înțelegere clară asupra textelor Scripturii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine citește cu atenție cartea lui Maleahi în special capit.4...observă că profețiile se referă clar la venirea lui Ilie pentru poporul evreu. Mulți în decursul istoriei s-au identificat cu Ilie, dar au avut propriile lor fantezii.
    Nici în Matei 17 nu ne vorbește de venirea unui proroc dintre neamuri. Lucrararea pentru neamuri a început de abia după ziua cincizecimii. E riscant să mistificăm Biblia ca să ne dea nouă așa zisa descoperire a unui proroc al neamurilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Referitor la afirmația fr.Branham că el este îngerul din Apoc 3 - mesagerul ptr epoca a 7 a- trebuie să citim cu atenție cui îi este adresată mustrarea, nu este dată epocii sau unei biserici la plural.
    Ci îi este adresată îngerului la SINGULAR.
    UNDE este singular se adrsează unei singure persoane, nicidecum unui grup sau unei biserici.
    Iata pasajul
    Apocalipsa 3
    17. Pentru că zici: „Sunt bogat, m-am îmbogățit, și nu duc lipsă de nimic”, și nu știi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb și gol,
    18. te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur curățat prin foc, ca să te îmbogățești; și haine albe, ca să te îmbraci cu ele și să nu ți se vadă rușinea goliciunii tale; și doctorie pentru ochi, ca să-ți ungi ochii și să vezi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Branham își revendica multe titluri, din îngâmfare și trufie.

    Cea mai " tare" fază e când spune naivilor care căscau gura la el, să întoarcă într-o parte adică în partea dreaptă poza cu norul , pt ca să vadă " chipul" lui Iisus.

    Întrebarea care se ridică este:

    Ce sens avea ca îngerii să ne arate într-o parte capul lui Iisus? Ca apoi să vină Branham și să ne dezvăluie taina " capului sucit "? Probabil. :)

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  9. Branham a furat promisiuni ale evreilor si le-a pus pentru el.Nu a cunoscut Biblia si a interpretat-o asa ca sa ii iasa lui socotelile si ne-a prostit pe multi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu are nici măcar o prorocie care poate fi arătată cu degetul în predici și care ulterior să se împlinească .

    Ce atâta vociferează unii? Indirect ii fac fraieri pe majoritatea celor care cer dovezi.

    Vorba lui Carl Sagan: " Argumentele extraordinare cer dovezi extraordinare".

    Până și biblia enunță acest principiu al dovezilor și faptelor.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are. Cum nu are? Ca in anul 1977 se va intra in mileniul apocaliptic.

      Ștergere
  11. Mesajul orei spune: " Să ne întoarcem la Faptele Apostolilor!"
    Atunci de ce avem doar un " SINGUR MARE PROFET" și un singur " rob credincios și înțelept" ?
    În Fapte găsim mai mulți proroci și mulți robi înțelepți.
    Acum avem doar "UN SINGUR PROFET" și "UN SINGUR ROB"????!!!
    DACĂ păstrăm analogic proporția procentuală a oamenilor lui Dumnezeu din timpul Apostolilor, acum ar trebui să avem foarte mulți proroci ( autentici) și mulți robi credincioși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul zice dar biblia nu zice să ne întoarcem la faptele apostolilor. De parcă oamenii pot produce aceste fapte .

      Aici iarăși e o cursă lansată de Branham și continuata de Frank dar fără bază biblica.

      Menirea și scopul unui creștin e altul și nu să fugă după circ ieftin și poze retușate.

      Niciunde în Biblie Dumnezeu nu ne cere să avem faptele apostolilor. Ar fi nedrept să ne ceară asa ceva.

      Învățătorii falși pun diferite juguri peste creștini.

      Ștergere
  12. Semnele unei organizații religioase:
    1.Interpretarea Bibliei prin minte omenească.
    2. Oameni puși de oameni să-i învețe pe ceilalți oameni.
    3.Liderii sunt intangibili, infailibili, ceilalți trebuie corectați, mustrați, învătațati.
    4. Interese personale îmbinate cu popularitate și idolatrie.
    5.Exclusivism și închiși până la fanatism pentru " adevărul" pe care-l dețin.
    5.Legi și doctrine închise pentru a manipula psihic enoriași.
    6.Ridicarea în slăvi a unui lider așa zis special, care deține adevărul.
    Dacă vezi că ești în aceste organizații, roagă-te sincer lui Dumnezeu și El te va călăuzi spre Adevărul unic și absolut al Bibliei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o organizatie sectanta ca organizatie care are randuiala nu e ceva rau. Eu la baptisti pot depune o cerere la biserica in care reclam un abuz si comitetul ia masuri si aduce cazul meu la judecata si ma pune fata in fata cu fratele care mi-a facut mult rau. La mesaj pentru ca nu exista randuiala si nu e bine organizata lideri pot abuza si pot face rau altora si nimeni nuf ace nimic.

      Ștergere
    2. corectie sa nu se inteleaga gresit.

      O organizatie sectanta face asa ceva pentru ca organizatie care are randuiala nu e ceva rau. Eu la baptisti pot depune o cerere la biserica in care reclam un abuz si comitetul ia masuri si aduce cazul meu la judecata si ma pune fata in fata cu fratele care mi-a facut mult rau. La mesaj pentru ca nu exista randuiala si nu e bine organizata lideri pot abuza si pot face rau altora si nimeni nuf ace nimic.

      Ștergere
  13. Cine citește cu atenție Maleahi de la capitolul 1 primul verset găsim pentru cine vorbește Domnul și prin cine:
    Spune clar la începutul cărți lui Maleahi- pentru cine vb Domnul și cui.

    Maleahi 1
    1. Prorocia, cuvântul Domnului, CĂTRE ISRAEL, prin Maleahi:...
    Lucrurile sunt simple.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ilie vine la Israel inainte de a veni ziua Domnului cea mare si infricosata. Acest Asa Vorbeste Domnul din Biblie nu poate fi desfintat nici de o suta de Branhami si Frank.Acestia doi mint poporul si falsifica Cuvantul lui Dumnezeu.
    Fratele Florin stie, Ionut stie , Daniel stie, Frank stie, toti stiu dar prefera sa ne minta.Intrebarea e pana cand le permitem sa ne insele acesti invatatori falsi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mesajul lui Branham nu e pt rapire, pt simplu motiv ca e un plagiat și ca sunt multe variante și interpretari ale predicilor lui.

    Și atunci cum sa fie ceva nesigur un mesaj pt rapire?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul penrtu rapire e in noi daca la venirea Lui suntem cu candela curata si plina de untdelemn simbolic .

      Ștergere
    2. Asa este. Pomul fără roade este considerat mort, fără viață. Este tăiat și aruncat în foc.

      Omul fără lumină rătăcește, o ia când pe o uliță când pe alta. Bâjbâie în întuneric. Nu e conectat la sursă, nu are candela cu lumină în mână.

      Iar lumina cine este? Iisus ne spune că " înainte de Mine au fost hoți și tâlhari".

      E logic dpdv spiritual. Când a venit Lumina, prorocii adică cei dinainte de El nu mai au nici o importanță. Și-au îndeplinit menirea și scopul. Au făcut " ceea ce trebuie făcut" după cum le spune același Iisus apostolilor într-o pildă.

      Să asculți orbeste de un predicator și să-i mai pui și chipul pe pereți cu tot felul de poze, denotă rătăcire și idolatrie de cea mai joasă speță.

      Peter

      Ștergere
  16. Atunci, care este Biserica la care trebuie să merg? Care este credința autentică și unde sunt cei care au fost cuprinși de Adevăr? Ce cale să urmez și cum am siguranța că aceea este calea corectă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioan 14;6
      Urmează-L pe Isus....atât.

      Ștergere
    2. e aiurea asa teorie. eu am nevoie de frati si adunare partasie Cina Domnului

      Ștergere
    3. Nu exista oameni care sa detina tot adevarul. Nu mai cautati iluzii. Adevarul e Isus. Cat de mult luati din El ca si credinta si fapta atat adevar ai. E minciuna satanei sa crezi ca daca stii asa zise niste taine explicate tu ai fi in adevar.Esti in adevar cand traiesti si vorbesti cat mai mult ca si Domnul Isus.

      Ștergere
  17. Mărturia proprie a fr.Branham ca el nu e un profet.

    LUÂND PARTEA LUI ISUS, 62-0601

    757-62 De multe ori, oamenii mă consideră ca fiind un Profet. Eu nu mă consider asta. Nu domnule, eu nu [mă consider], eu nu am... Eu nu spun aceasta ca să fiu smerit, eu o spun ca să fie adevărat. Eu nu mă consider a fi un Profet al Domnului. Eu nu am această onoare. Eu cred că Dumnezeu m-a folosit pe mine în mici lucruri deosebite ca să ajut, poate, la punerea unei temelii pentru un Profet care va veni. Dar un Profet nu operează (acţionează) în felul cum operez eu, voi ştiţi aceasta. Un Profet nu este un evanghelist şi un evanghelist nu este un Profet. Un păstor nu este un evanghelist şi un evanghelist nu este un păstor. Dar Dumnezeu a aşezat în Biserică întâi apostoli, apoi profeţi, apoi învăţători, apoi păstori şi aşa mai departe. Dumnezeu i-a aşezat pe ei în Biserică şi Dumnezeu le-a dat lor o slujbă, dar eu nu sunt profet, sunt un simplu evanghelist."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e dovada cat de incurcat si de fatarnic a fost.

      Daca ai pune cele peste 450 de locuri in care Branham se declara singur ingerul Bisericii Laodicea, mesager, profet, profetul Ilie, ingerul din Apoc 10, Fiul Omului, Dumnezeu manifestat in carne umana, ai vedea cat de mult falsifica ce spune. Era nebun? Nu stiu sigur dar mintea zi de zi. Era innebunit de placere sa se compare mereu cu Avraam, Pavel, Moise, Ioan Botezatorul ... si alte minciuni falsuri...plin plin plin.

      Iti multumesc ca ne-ai amintit cat de haotic si fals era Branham.

      Azi zicea una dupa o zi alta. In aproape fiecare predica zice: CREZI CA SUNT
      PROFETUL LUI DUMNEZEU? CREZI CA SUNT PROFETUL LUI DUMNEZEU? CREZI CA SUNT PROFETUL LUI DUMNEZEU?

      Verifica si vezi cu proprii tai ochi.

      Poti citi si acest articol sa vezi cu ochii tai cat de mult se contrazice. NU poti merge pana la magazin pe cuvintele lui Branham.

      https://mesajul.blogspot.com/2014/04/a-fi-sau-nu-fi-profet.html

      fr. Lica

      Ștergere
    2. Deci Frank nu poate să aibă și slujbă profetică și de evanghelist în același timp. Branham îl desființează pe Bro Frank. :)

      Oare Frank ce spune în fața acestor cuvinte ale lui Branham?

      Ștergere
    3. Frank nu crede multe din ce Branham spune ca e 100% corect.Ori a vazut ca Branham minte dar tace ori nu intelege ca un profet vede mai mult decat un teolog.

      Ștergere
    4. Fraza asta " Slujba biblică, apostolică și profetică" e falsă din start. Un evanghelist nu poate fi și proroc, după spusele lui Branham. Dar Frank se crede ultimul mesager si atunci crede că e și evanghelist și proroc, chiar dacă ii lipsesc prorociile.

      De aproximativ 10 ani bro. Frank și-a însușit calitățile astea de evanghelist și proroc. Mă întreb cu ce drept sa autodenumit și apostol și profet? A făcut dovada unor profeții?

      Întreb fiindcă sunt curios cum a luat ființă această pretenție care am văzut-o pe YouTube la bro Frank : " Slujba biblică, apostolică și profetică".

      La urma urmei nici măcar semnele unui Apostol nu le are.

      Ștergere
    5. De la un simplu rob care împarte hrana, a ajuns să se numească apostol și proroc, totul cu eticheta " Slujba biblică". Adică 2 în 1 sau 3 în 1, după modelul lui Branham. Cam prea exagerat. Vrea totul pt el. Moșu neamț se crede un fel de împărat și conducător de oști.

      E trist că are multă plebe în jurul lui. Un fel de papă neoficial.

      Plebea nu vede că moșu ăsta capricios se degradează pe zi ce trece și că nu se întâmplă nimic din ceea de predică adică ploaia timpurie și târzie?

      Ce oameni lipsiți de înțelepciune și pricepere.

      Ștergere
  18. Ce sfat mi-ați dat: urmează-L pe Isus. Atât.
    Cum să-l urmez? Merge așa pe stradă, umbla prin magazine și piețe? Dacă mi-l arătați îl voi urma. Până atunci am nevoie de o adunare. Îmi puteți recomanda una?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E timpul sa ne cam schimbam paradigmele...

      Cautati cartile "Conversatii cu Dumnezeu" de Neale Donald Walsch" si "Secretele intregii vieti" de Elena Iuliana Neagu si cititi-le cu atentie. Posibil sa va raspunda la multe intrebari.

      Ștergere
    2. A-L urma pe El e alegerea ta de a deveni asemanator caracterului Sau si de a deveni folositor altora. Nu e mare lucru sa faci asta. Poti sa il vezi si sa afli despre viata Lui din cartile Bibliei si din vietile multor sfinti si oameni din ultimele doua mii de ani. Adunarea e buna pentru partasie si alte beneficii insa relatia ta cu ce face Dumnezeu in viata ta conteaza cu adevarat. In ce oras locuiesti?

      Ștergere
  19. Efeseni 4
    25. De aceea, lăsați-vă de minciună: „Fiecare dintre voi să spună aproapelui său adevărul”, pentru că suntem mădulare unii altora.

    RăspundețiȘtergere
  20. Locuiesc in Calarasi. Este o adunare aici in care sa am partasie cu cineva care crede ce spuneti voi aici? asa cum primii crestini aveau locuri in care se adunau sa franga painea, sa cante si sa aiba partasie cu DUmnezeu si unii cu altii, consider ca si acum ar trebui sa fie asa pentru ca Dumnezeu nu se schimba. EU am o relatie personala cu Dumnezeu insa si o partasie cu altii care cred aceleasi lucruri ca mine, este deasemena necesara. Din ce am citit pe site, voi ati iesit din sectele amintite mai sus insa inainte de a intra in ele ati fost in alte secte, credinte, religii, comunitati,partasii sau adunari. Deci daca ati iesit de acolo si ati intrat in acestea si din acestea din nou ati iesit atunci banuiesc ca inapoi la cele din care ati iesit nu va veti mai intoarce pentru ca un astfel de lucru n-ar avea niciun sens sau logica (cel putin pentru mine). Asadar daca nu va veti intoarce in niciuna din cele in care ati fost atunci ce anume vestiti voi? Ce sfat mi-ati putea da mie, un simplu om care doreste sa aiba si partasie? Incotro sa merg, cu cine sa ma adun, in ce adunare sa merg? Sfatul ultra-scurt "urmeaza-l pe Isus si atat" este (pentru mine cel putin) unul cat se poate de ambiguu si care m-a bagat mai mult in ceata decat cat eram inainte de a va adresa intrebarea. Din cate spune Biblia, Domnul Isus s-a inaltat la cer acum aproximativ 2000 de ani, nu? Si daca sunteti de acord cu asta, inseamna ca fizic nu-L mai pot urma acum ci doar prin calauzirea Duhului Sfant care este si El dat unor oameni care stiu ce vorbesc si stiu ce sfaturi ofera celorlalti. Banuiesc ca acelasi sfat pe care Domnnul Isus l-a dat ucenicilor ca ei sa propovaduasca Evanghelia peretutindeni, inca mai este valabil si astazi. Iar in urma vestirii Evangheliei, de catre oameni trimisi si insarcinati cu aceasta (nu de capul lor) atunci au aparut si comunitati (un exemplu simplu ar fi slujba lui Pavel). Si de acele comunitati aparute cu ajutorul lui Dumnezeu, prin voia lui Dumnezeu si printr-o slujba autorizata de Dumnezeu, prin vizite regulate sau mai putin regulate a slujitorilor Sai, au putut sa creasca si sa ajunga la maturitatea spirituala dorita de Dumnezeu. Ei bine, asta doresc si eu sa aflu de la dumneavoastra: cine sunteti voi, ce anume credeti, cine v-a vestit voua mai intai Evanghelia, unde anume aveti adunari regulate, partasii, intalniri? Printre voi, sunt oameni care au slujbe autentice, daruri autentice, roada Duhului, toate in urma primirii botezului cu Duhul Sfant, conform celor scrise in romani 10:14,15, Efeseni 4:11, Galateni 5:22,23.
    In speranta ca nu am suparat pe nimeni cu multele mele intrebari si nelamuriri, astept cu interes raspunsurile dumneavoastra. Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fratele meu, tu nu urmării lucruri mărețe, fă-le pe cele mici corect, iubește-ți familia, vecinii, oamenii să-l vadă pe Hristos prin tine. Iubește-ti dușmanii. Binecuvântează pe cei ce te urăsc. Fii un exemplu pentru familie și comunitatea unde trăiești. Si Dumnezeu te va călăuzii în tot Adevărul.
      Fii binecuvântat! Nu imita pe nimeni, fii unic și iubitor de oameni.

      Ștergere
  21. CRYSTI REBY

    MESAJUL ,ADEVARAT ,,PREGATIND CALEA LUI DUMNEZEU PRIN ,MALEAHI...

    Maleahi 1:1 Prorocia, cuvântul Domnului, către Israel, prin Maleahi::::
    In acest verset de intelege ca prorocirea este catre ISRAEL..
    —————————————————————————
    Maleahi 2:1 Acum, către voi se îndreaptă porunca aceasta, preoţilor!:::
    In acest verset se intelege ca pt preoti din Israel ..
    ———————————————————————-/
    Maleahi 4:2 Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii și tămăduirea va fi sub aripile Lui; veţi ieși și veţi sări ca viţeii din grajd.
    Maleahi 4:3 Și veţi călca în picioare pe cei răi, căci ei vor fi ca cenușa sub talpa picioarelor voastre în ziua pe care o pregătesc Eu”, zice Domnul oștirilor.
    Maleahi 4:5 Iată, vă voi trimite pe prorocul Ilie înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare și înfricoșată.
    Maleahi 4:6 El va întoarce inima părinţilor spre copii și inima copiilor spre părinţii lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc ţara cu blestem!”:::

    In aceste versete arata ca,DUMNEZEU si-a,pregatit calea,prin PROROCUL ILIE,,,spune clar ca prorocul ,ILIE, pregateste ,calea lui DUMNEZEU ,ziua ce mare ca nu cumva la VENIREA LUI DUMNEZEU SA NE BLESTEME,, Nu se refera,la acea zi mare in care va veni DOMNUL PE NORI CERULUI,se refera la venirea DOMNULUI ,pe pamint ,pt mintuirea noastra ,ILIE ia pregatin calea ca NORODUL, oameni sa,fie pregatiti...
    ———————————————————————
    Luca 1:13 Dar îngerul i-a zis: „Nu te teme, Zahario; fiindcă rugăciunea ta a fost ascultată. Nevastă-ta, Elisabeta, îţi va naște un fiu, căruia îi vei pune numele Ioan.
    Luca 1:14 El va fi pentru tine o pricină de bucurie și veselie, și mulţi se vor bucura de nașterea lui.
    Luca 1:15 Căci va fi mare înaintea Domnului. Nu va bea nici vin, nici băutură ameţitoare, și se va umple de Duhul Sfânt încă din pântecele maicii sale.
    Luca 1:16 El va întoarce pe mulţi din fiii lui Israel la Domnul Dumnezeul lor.
    Luca 1:17 Va merge înaintea lui Dumnezeu, în duhul și puterea lui Ilie, ca să întoarcă inimile părinţilor la copii și pe cei neascultători, la umblarea în înţelepciunea celor neprihăniţi, ca să gătească Domnului un norod bine pregătit pentru El.”:::

    Aici arata ca IOAN BOTEZATORUL,,pregateste cale,si NORODUL in puterea si DUHUL lui ILIE..
    ———————————————————————-

    Matei 17:11 Drept răspuns, Isus le-a zis: „Este adevărat că trebuie să vină întâi Ilie și să așeze din nou toate lucrurile.
    Matei 17:12 Dar vă spun că Ilie a și venit, și ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el ce au vrut. Tot așa are să sufere și Fiul omului din partea lor.”
    Matei 17:13 Ucenicii au înţeles atunci că le vorbise despre Ioan Botezătorul.::::::::::::;

    AICI ARATA CA DOMNUL ISUS SPUNE CA ILIE A SI VENIT DAR OAMENI NU LAU CUNOSCUT,CA ERA IOAN BOTEZATORUL,CA LAU OMORIT LA FEL L-AU OMORIT SI PE DOMNUL.

    CALEA ,NORODUL,O FOST PREGATITA DE ILIE
    CA LA VENIREA DOMNULUI SA NU NE BLESTEME SI SA NU NE FIE FRICA....DACA DOMNUL ERA IN FATA LOR CALEA O FOST PREGATITA AMIN
    ——————————————————————————

    Isaia 35:4 Spuneţi celor slabi de inimă: „Fiţi tari și nu vă temeţi! Iată Dumnezeul vostru, răzbunarea va veni, răsplătirea lui Dumnezeu; El Însuși va veni și vă va mântui.”
    Isaia 35:5 Atunci se vor deschide ochii orbilor, se vor deschide urechile surzilor;
    Isaia 35:6 atunci șchiopul va sări ca un cerb și limba mutului va cânta de bucurie, căci în pustie vor ţâșni ape și în pustietate pâraie;

    AICI SE INTELEGE CA INSUSI DUMNEZEU A VENIT SA NE MINTUIASCA,,..

    TRIMITINDU-L PE IOAN BOTEZATORUL CARE ERA INSUSI ILIE SA PREGATEASCA CALEA SI NORODUL ,....
    ILIE MAI VA VENI CU ENOH IN INAINTE DE A VENI ,DOMNUL NOSTRU SI DUMNEZEUL NOSTRU PE NORI CERULUI ..

    1:ZIUA CEA MARE A FOST CIND IOAN BOTEZATORUL ( ILIE) A PREGATIT CALEA SI NORODUL CA LA VENIREA DOMNULUI PE PAMINT SA NU FIM BLESTEMATI.....

    2: SI VA URMA INCA O ZI MARE,SI ULTIMA...ZIUA CIND DOMNUL ,DUMNEZEUL NOSTRU VA VENI
    PE NORI CERULUI...HRISTOS DOMNUL AMIN..

    LUCRAREA DOMNULUI TREBUIE SA SE IMPLINEASCA CU DA SI AMIN..

    SLAVIT SA FIE NUMELE DOMNULUI DUMNEZEULUI NOSTRU ,ISUS
    AMIN...

    RăspundețiȘtergere
  22. Galateni 6:7-8,10-11
    [7]Nu vă înșelaţi: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce seamănă omul, aceea va și secera.
    [8]Cine seamănă în firea lui pământească va secera din firea pământească putrezirea, dar cine seamănă în Duhul va secera din Duhul viaţa veșnică.
    [10]Așadar, cât avem prilej, să facem bine la toţi, și mai ales fraţilor în credinţă.
    [11]Uitaţi-vă cu ce slove mari v-am scris, cu însăși mâna mea!

    RăspundețiȘtergere
  23. Păi sunt contrariat. La toate întrebările pe care vi le-am adresat, nu am primit din partea voastră niciun răspuns. Doar niște sfaturi aruncate așa la repezeală.
    Eu bănuiesc că voihabar nu aveți ce sunteți, cine sunteți, de unde veniți și nici încotro vă îndreptați. De atacat oameni, știți. La.asta am observat că vă pricepeți de minune însă la a da răspunsuri clare cuiva ce are nevoie de ele, nu știți. Acum doar repetați aceeași placă: ieșiți de acolo, ieșiți de dincolo că noi o să vă călăuzim mai departe unde? Oare încotro se îndreaptă autobuzul vostru? Oare chiar știe șoferul din vis, încotro este drumul? Mai are el o țintă clară? Eu conchid cu versetele ce consider că din păcate vi se aplică din plin:
    Iuda 1
    8. Totuși oamenii aceștia, târâți de visările lor...
    10. Aceștia, dimpotrivă, batjocoresc ce nu cunosc și se pierd singuri în ceea ce știu din fire, ca dobitoacele fără minte.
    11. Vai de ei! Căci au urmat pe calea lui Cain! S-au aruncat în rătăcirea lui Balaam, din dorința de câștig! Au pierit într-o răscoală ca a lui Core!
    12. Sunt niște stânci ascunse la mesele voastre de dragoste, unde se ospătează fără rușine împreună cu voi și se îndoapă de-a binelea; niște nori fără apă, mânați încoace și încolo de vânturi, niște pomi tomnatici fără rod, de două ori morți, dezrădăcinați;
    13. niște valuri înfuriate ale mării, care își spumegă rușinile lor; niște stele rătăcitoare, cărora le este păstrată negura întunericului pentru vecie.
    [...]
    16. Ei sunt niște cârtitori, nemulțumiți cu soarta lor; trăiesc după poftele lor; gura le este plină de vorbe trufașe și slăvesc pe oameni pentru câștig.
    Dumnezeu să aibă milă de voi dacă mai puteți fi încadrați în mila Sa, și să aibă milă și de cei atinși de răscoala voastră oarbă și infantilă.
    V-ați săturat de bunătatea Domnului și acum vreți un loc ce nu vă aparține? Iată-vă ajunși la faza in care au fost și Aaron și Maria:
    Numeri 12:2 Și au zis: „Oare numai prin Moise vorbește Domnul? Nu vorbește oare și prin noi?” Și Domnul a auzit-o.
    Da! Domnul a auzit-o pe ea atunci și v-a auzit și pe voi acum. El sa judece,El să aibă milă și El să dea fiecăruia după faptele și vorbele lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti decat un alt ticalos religios care daca nu primeste raspunsuri dupa placul lui incepe sa puna etichete negative din Biblie oamenilor cu care are dialogul.Esti un om fara scrupule si nemernic josnic fara Dumnezeu si fara lumina in sufletul lui. Ti sa dat raspuns dar tea-i afcut ca nu vezi. Si oameni mai lucreaza nu au atat timp ca tine, nu sunt ei la comanda ta. Poate esti un parazit care nu face nimic toata ziua.

      Ștergere
    2. Abureală ieftină. Insiri versete ca un tălâmb dar fără să știi să răspunzi la chestiuniile ridicate despre Branham.

      Decât într-o minciuna dulce mai bine în adevărul amar.

      Ștergere
    3. Și voi unde sunteți cu Branham? Care e mesajul pt mireasă și care precede a doua venire? Cel din USA sau cel din Krefeld?

      Dacă e cel din USA atunci care linie e cea corecta?

      Dacă e cel din Europa, de ce Frank predică de zeci de ani aceleași lucruri fără ca nimeni sa experimenteze ceea de predică?

      Toți cu Branham și cu bro. Frank sunteți în pom și pomul în aer.. Doar înșirați versete la foc automat dar vă e frică să vă analizați propria viață și propriul crez. Sunteți oameni slabi și lipsiți de curaj. Tremurati de frica propriului dumnezeu, făcut după chipul și asemănarea omului

      Ștergere
    4. Tipic pentru cei găsiți în fantezia lor exuberantă. Când le dărâmi castelul de nisip, te blestemă elegant cu tablouri scoase din contextul VT. ATÂTA POT, LĂSATII să meargă pe calea lor fantasmagorică.

      Ștergere
  24. Tălâmb, ticălos, nemernic josnic, parazit. Cu adevărat niște cuvinte demne de "luminații" și"treziții" orei. Niște frustrați cu pretenții de eliberatori ai sectanților. cum să eliberați voi pe alții dacă voi înșivă sunteți prinși în mreaja și în vraja Satanei?
    Arătați-vă "dragostea" folosind cuvinte blânde, pline de har și drese cu sare nu sărind la jugulara tuturor celor ce își permit să vă contrazică.
    Mușcați mâna celui ce v-am hrănit. Scaieți de stepă ce sunteți. :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Confirmi că chiar ești tălâmb, în frunte cu Branham și Frank, mitomanii orei :)

      Ștergere
  25. O carte interesantă despre Branham și plagiatele lui.

    https://www.amazon.com/Investigating-William-Branham-Unfolding-Plagiarisms/dp/1096076187

    Am tradus descrierea cărții cu Google :


    " Cine a fost William Branham (1909-1965) și care au fost pretențiile sale? A fost pastor și evanghelist american creditat pentru că a condus revigorările după vindecarea celui de-al doilea război mondial din anii 1940 și 50. În anii 1960, el a început să se vadă pe sine ca pe Ilie, profetul din Maleahi 4: 5-6, care readuce pe aleși la cuvântul lui Dumnezeu ca un precursor al revenirii lui Hristos; al șaptelea înger mesager din Apocalipsa 3:14 și 10: 7, care dezvăluie fiecare mister ascuns al Bibliei în timpul sfârșitului; și împlinirea lucrării Fiului omului din Luca 17:30, care îl descoperă pe Hristos generației din urmă ca profet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuare :

      De asemenea, el a crezut că mesajul său a fost „strigătul” celei de-a doua veniri a lui Hristos în 1 Tesaloniceni 4: 16. În prezent, se estimează că două milioane de oameni cred afirmațiile lui Branham. Cu toate acestea, această carte de dimensiuni complete, compusă din 17 capitole și 320 de pagini, provoacă afirmațiile și învățăturile sale dintr-o perspectivă din interior, printr-o cercetare de investigație de opt luni. Procedând astfel, autorul oferă o compilație convingătoare a mai mult de 3.000 de fragmente, referințe credibile, documente oficiale, articole de ziare arhivate, fapte istorice și scripturi perspicace. Această compilație descoperă plagiaturi de amploare, revendicații supranaturale infirmate și înfrumusețate, viziuni eșuate, profeții eșuate, eșecuri „Așa zice Domnul”, predicții eșuate și vaste erori doctrinare nescripturale. Printre cele mai celebrate afirmații ale lui Branham, dezvăluirea celor șapte pecete din cartea Apocalipsa sunt considerate culmea învățăturilor sale. Se presupune că a făcut ceea ce profeții Vechiului Testament, apostolii Noului Testament, reformatorii bisericii, sau orice alt cler de-a lungul istoriei nu realizase niciodată. El a susținut că șapte îngeri au dezvăluit aceste mistere ascunse. Cu toate acestea, această carte în timp util examinează, compară cu sârguință și oferă aproape 100 de pagini de dovezi care sugerează că Branham a înțeles cu siguranță că a înțeles cele șapte pecete și alte 20 de învățături revelatoare semnificative - presupuse revelate de Dumnezeu —De la mai mulți scriitori biblici cunoscuți din trecut. Aceste învățături includ cele șapte epoci și mesageri ai bisericii, îngerul al șaptelea din Apocalipsa 3:14 și 10: 7, două veniri ale lui Ilie, fiara din Apocalipsa 13, misterul Babilonului și fiicele; imaginea, semnul și numărul fiarei; Statele Unite în profeție, șaptezeci de săptămâni ale lui Daniel, aplicații istorice ale a patru fiare, doctrine ale lui Dumnezeu, semințe de șarpe, botez în apă și multe altele. Autorii acestor comentarii și cărți sunt în mare parte Clarence Larkin (1850-1924), un profesor biblic foarte distins și cu cunoștințe; Uriah Smith (1832-1903), educator și teolog al adventistului de ziua a șaptea; Charles Taze Russell (1852-1916), restaurator și fondator al unei mișcări care a devenit ulterior organizația Martorilor lui Iehova; John Gill (1697-1771), un cunoscut savant biblic și teolog; și Albert Barnes (1798-1870), un notor teolog. Vom lua în considerare și alți cărturari biblici notați din aceleași epoci (de exemplu, Cyrus Scofield și Henry Halley). Mai mult, această cercetare oferă dovezi scripturale extinse care descoperă erori vaste în învățăturile lui Branham, inclusiv o falsă evanghelie a mântuirii. Cum? În ultimii ani, Branham a crezut că mesajul său este necesar sau dovada mântuirii, botezul Duhului Sfânt, noua naștere și răpirea către cer; mai degrabă decât Evanghelia lui Hristos propovăduită de apostoli. Această carte examinează, de asemenea, inexactitățile și revizuirile repetate din viziunile lui Branham din 1933, prin care Dumnezeu ar fi dezvăluit șapte evenimente majore care ar urma să apară înainte de întoarcerea lui Hristos în 1977.

      Ștergere
    2. Doamne ferește și păzește ...
      " Ilie " plagiază ?

      Și turma nu verifică cu SCRIPTURILE cum făceau cei din Bereea?

      Ștergere
    3. Știi cum se numește asta? Șarlatanie și escrocherie. De multe ori e mai periculoasă decât dacă te înșală cineva cu o sumă de bani fiindcă îți faci toată viața după ideile lui Branham considerate corecte și infailibile.

      Mai țineți minte când se spunea ca Branham a adus cuvântul infailibil și credința de rapire? Uitați. Astea sunt cuvintele lui infailibile și credința lui pt mireasă : niște teorii subtilizate de la teologi dinaintea lui.

      Ștergere
    4. Dar unde e poza cu cei 4000 care au asistat in 1933 11 iunie la marea chemare a lui Ilie? )))))
      Eu in poze am vazut 2 barci si 4 oameni)))))

      Ștergere
    5. O țin în seiful cu milioanele de dolari. Când rămân fără bani o vor scoate. :)

      Ștergere
  26. Trebuie să fii plecat cu sorcova, pentru a profeții date și ani că vine Domnul!
    Halal Ilie!
    Dă-dea Ilie cu " ghiciul" ..?
    Vai și amar de " descoperire" și " tainele" voastre SF.

    RăspundețiȘtergere
  27. Dar cât de sadici pot fii frankiștii?
    Au emis ipoteza că fr.Branham a murit brusc prin accident, fiindcă trebuia ca fr.Frank să intre în slujbă....
    Păi nu putea coexista un " profet" cu un " învățător"?
    Ce se mâncau daca coexistau?
    În timpul lui Pavel câți erau prin care Domnul lucra?
    Bă, dar mare e grădina Domnului...etc.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ciudat e că, fr.Branham a zis ca s-au restituit slujbele din Efes 4;11, iar fr.Frank zice că încă nu, doar dupa ploaia târzie...
    Atunci cine predică în adunările frankiste? Oameni fără slujbe și daruri?
    Ce să mai înțelegi din teoria lor?
    Timp de 55 de ani până acum s-a predicat fără slujbe și fără rânduiala biblică a lui Pavel?
    Haos ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e când baza credinței lor e minciuna. Nu mai știu cum să le potrivească.

      Aia nici nu știu să predice. Nu au subiect și predicat. Repetă ce spune capul mișcării bro. Frank. Oameni săraci spiritual.

      Ștergere
    2. Nu cunosc bIblia chiar cei care se lauda ca cunosc tainele.Ei de fapt cunosc ce a plagiat Branham de la altii.Si in plus au multa amaraciune si nefericire.

      Ștergere
  29. Alte cărți despre proorocul Ilie de la sculărie, cel care făcea pronosticuri cu " Asa vorbește Domnul" :

    https://www.amazon.com/Stone-Mountain-Dallas-Untold-Elonza/dp/1533587434

    https://www.amazon.com/Jim-Jones-Malachi-Elijah-Prophecy/dp/1548102636

    https://www.amazon.com/William-Branham-Century-Charlatan-Overview/dp/1512227188

    https://www.amazon.com/Preacher-Behind-White-Hoods-Examination/dp/1735160903

    Sunt interesante de citit descrierile. Se pot citi cu google translate.

    RăspundețiȘtergere
  30. E trist ce se întâmplă. Toți am luat în serios ceea ce ni sa spus despre Branham și acum când am văzut cum stau lucrurile cu adevărat adică multe pretinse profeții și "revelații" furate, vin unii și se manifestă de parcă le-ai luat averea și sufletul. În loc să aprecieze munca altora care au cercetat viața și misiunea lui Branham, ei se folosesc de Biblie pt a lovi în acești căutători sinceri ai adevarului. Sunt niște oameni ingrați și fără educație și caracter. Ii caracterizează minciuna, slugărnicia și avantajele materiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai le este mai ușor să creadă în continuare basmele predicate la branhamisti si frankisti, decât să creadă toate adevărurile Scripturale. Lumina nu poate fi biruită, mai repede sau mai târziu iasă la suprafță.
      Întunericul nu poate birui lumina!

      Ștergere
  31. Știa bine ce face bro frank, de cenzura predicile lui Branham...fiindca în fiecare predică originala Branham se contrazicea singur. Cine știe engleză poate asculta predicile in original.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi în acest caz e părtaș la minciunile lui Branham. Bro Frank are aceeași vină în promovarea minciunii branhamiste ca cei din VGR, chiar dacă ii critică și ii desconsideră,ca și cum doar el ar fi corect. Dar în realitate nu e corect cum procedează. Eliminând contradicțiile din predicile lui Branham, și-a făcut o imagine de infailibil, exact cum se spunea de predicile lui Branham în urmă cu peste 20 de ani.

      Toată aiureala asta cu Branham e ca și cu Elena Ceaușescu : partidul a făcut-o academiciancă dar ea avea doar 4 clase primare.

      Ștergere
    2. Sa facut singura academiciana asa cum Branham sa facut Ilie din Maleahi.

      Ștergere
  32. -Fratele Branham-
    Un dar de vindecare sau un dar moștenit de medium( ghicitor)?
    ��

    Evaluarea predicatorilor vindecători face parte din misiunea de priveghere a Bisericii lui Isus Hristos. Există trei asemenea bărbaţi a căror evoluţie am cercetat-o personal: Branham, Hicks şi Zaiss. Toţi trei organizează mari întruniri religioase urmate de adunări pentru vindecare. Ceea ce voi spune despre aceşti trei oameni nu este o sentinţă uşuratică provenită din vreo dorinţă răutăcioasă de a critica. Ani de zile am adunat cu grijă orice material la care am avut acces despre aceşti trei predicatori-vindecători. Am citit orice comentariu pro şi contra lor, i-am ascultat pe ei înşişi, am cercetat vindecările lor şi am comparat totul cu Sfânta Scriptură. Mă interesează doar respectarea cuvântului biblic: „Cercetaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu.” Mi-e imposibil să redau aici tot materialul care-mi stă la dispoziţie De aceea vor fi date numai câteva indicii. William Branham este fără îndoială cel mai problematic dintre cei trei. La el sunt vizibile însuşiri de ghicitor, de hipnotizator, de magnetopat, de magician, dar şi însuşiri biblice. Totul este îmbrăcat în cuvinte creştine. A moştenit de la părinţii săi, care aveau darul prezicerii o anumită împovărare. În Karlsruhe el a declarat: „Eu am din naştere predispoziţii de vizionar moștenit de la mama mea.” ( mama fr.Branham fiind indiancă)Am fost şi eu de faţă cînd s-a exprimat astfel. În acest caz este trecut cu vederea un adevăr biblic. Darurile Duhului Sfânt (carismata) nu se primesc prin naşterea naturală, ci prin naşterea din nou. Un caz tipic s-a întâmplat la Zürich.
    E/191. Branham a chemat un tânăr pe un podium. S-a desfăşurat următorul dialog: „Noi nu ne cunoaştem încă!” „Nu!”, răspunse tânărul. „În buzunarul hainei aveţi o scrisoare de la o tânără.” „Da.” „În scrisoare este o fotografie de a mea.” „E-adevărat.” Apoi tânărul a fost rugat: „Arătaţi scrisoarea.” Tânărul o scoase din buzunar. Branham a luat scrisoarea şi a arătat-o tuturor cu întrebarea: „Ei, sunt un profet al lui Dumnezeu?” Răspunsul a fost o furtună de aleluia. Să cugetăm: ” Oare o demonstraţie de ghicitor poate fi dovada unui dar profetic? ” Aici ghicitul este socotit profeţie. Însă ghicitul vine de jos, din adânc (Faptele Apostolilor 16:16), pe când profeţia este inspirată de Duhul Sfânt (Faptele Apostolilor 21:1). Şi apoi de ce doreşte Branham aşa de mult să dovedească realitatea darului său profetic ? Ce rost are păgânul obicei de a binecuvânta o ladă cu şerveţele şi împărţirea lor la bolnavi ? Nu are cu siguranţă nici o legătură cu textul din Faptele Apostolilor 19:12. De ce după ce-şi ţine prelegerea, Branham este stors de vlagă ca un vindecător prin magnetism ? Isus şi ucenicii Săi nu erau duşi deoparte epuizaţi după ce vindecau bolnavii prin deplina putere de la Dumnezeu. De ce Branham este deranjat de prezenţa între ascultători a unor fraţi care se roagă ? De două ori a declarat în asemenea situaţie: ”Sunt curente potrivnice.” Ceea ce nu ştia Branham era faptul că printre cei doritori să se vindece erau amestecaţi membrii unui grup de rugăciune care doreau ca Dumnezeu să clarifice situaţia. De fiecare dată prompt, Branham era inhibat în tot ce făcea. El reacţiona deci la fel ca vindecătorii oculţi în cabinetele cărora erau oameni în rugăciune. Sunt atâtea dovezi care nu pot fi redate toate aici şi care îndreptăţesc următoarea concluzie: Branham are puteri de medium.

    RăspundețiȘtergere
  33. (Ioan 8:30-36) Pe cînd vorbea ISUS astfel, mulți au CREZUT ÎN EL.
    Și a zis Iudeilor, cari CREZUSERĂ ÎN EL: „DACĂ rămîneți în CUVÎNTUL MEU, sînteți în ADEVĂR UCENICII MEI; veți cunoaște ADEVĂRUL, și adevărul vă va face SLOBOZI.“

    Ei I-au răspuns: „Noi sîntem SĂMÎNȚA LUI AVRAAM, și n’am fost niciodată robii nimănui; cum zici Tu: «Veți fi slobozi!“
    „ ADEVĂRAT, ADEVĂRAT, vă spun“, le-a răspuns ISUS, „că, ORICINE TRĂIEȘTE ÎN PĂCAT, este ROB AL PĂCATULUI.
    Și robul nu rămîne pururea în casă; fiul însă rămîne pururea.
    Deci, DACĂ FIUL vă face slobozi, veți fi cu adevărat slobozi.""
    Altfel veți rămâne robi păcatului minciunilor din " mesajul orei"!

    RăspundețiȘtergere
  34. Sunteți oameni care nu au nici o relație adevărată cu Dumnezeu. Mândria și fatarnicia lui Domnul Adrian Maris sa văzut de mulți ani. El defaima și prigonea pe cei care îl contraziceau cu orice învățătură. El pur și simplu îi bloca pe facebook. Acum El pur și simplu și-a arătat adevărata natură. El nu crede Cuvântul lui Dumnezeu și niciodată nu a fost chemat de Dumnezeu la o slujbă. De aceea el doar interpretează Scriptura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa aduci o asemenea acuzatie trebuie sa o faci transparent, adica sa iti spui si numele ca cel acuzat sa se poata apara.

      De fapt tu nu cunosti Cuvantul si nu ai respect fata de ceea ce iti cere El.
      Ai lansat o rautate cu caracter razbunator, motivat de propriile emotii negative.

      Astept numele tau si inca un martor ca acuzatia ta sa fie credibila.

      Eu cred ca esti un mincinos, deoarece daca ar fi fost asa adunarea si fratii ar fi luat masuri. Pe Facebook da e necesar ca uneori sa dai block, nu celor care te contrazic, deoarece dezbaterea e constructiva si aduce solutii, ci celor care devin toxici, veninosi si acuzatori falsi. Si se pare ca mai toxici si atacatori ca si cei de la mesaj nu gasesti.

      Fr. Lica

      Ștergere
    2. El crede Cuvantul mai mult ca niciodata, si mai mult decat oricare dintre voi.

      Imi poti spune ce anume nu crede fr Maris din Cuvant sau acuzi asa ca orice idiot, fara dovezi fara argumente? Asa ceva e imbecilitate! 99% din voi sunteti asa pentru ca Branham si Frank nu v-a educat sa aveti un dialog biblic frumos, in dragoste si spirit fratesc. Imi e mila de voi. Mila deoarece inca nu ati invat despre Dumnezeu nimic. Fr Lica

      Ștergere
    3. Aveți voi o relație cu dumnezeu dar nu cu adevăratul Dumnezeu ci cu dumnezeul-Branham căruia ii slujiți cu atâta ardoare încât ii credeți toate minciunile debitate în predici.

      Eu dacă as avea bani l-aș da în judecată pe fiu-su și pe ceilalți de la Jeffersonville fiindcă au răspândit o minciună pe tot mapamondul, cu pretenția de "revelație, descoperire, cuvânt infailibil". Asta ar merita cei de la VGR. Slava Domnului că sunt dovezile chiar în predici.

      Și pe Bro Frank l-aș da în judecată fiindcă a modificat predicile lui Branham și a dus pe mulți în eroare.

      Ăștia sunt niște escroci, mai periculoși decât un găinar care te înșală cu 50 de lei. Ăștia îți fură sufletul, libertatea și frumusețea lui dăruite de Dumnezeu.

      Peter

      Ștergere
  35. Adrian Mariș Luca 6:26 Vai de voi când toţi oamenii vă vor grăi de bine! Fiindcă tot așa făceau părinţii lor cu prorocii mincinoși!

    RăspundețiȘtergere
  36. Cel mincinos are o singură teamă, de ADEVĂR.

    RăspundețiȘtergere
  37. Ceea ce practica William Branham semăna mai mult a ocultism decât creștinism. Lucrul acesta îl confirmă și chemarea pe care a primit-o. În noaptea de 6 mai 1946, când pentru prima dată i s-a arătat îngerul în chip vizibil și după care și-a început misiunea de vindecare în masă, îngerul i-a spus: „Nu te teme, sunt trimis de la Fața Celui Atotputernic să-ți spun că viața ta specială și căile tale nepătrunse au un singur scop. Ele trebuie să-ți arate că Dumnezeu te-a rânduit să primești darul divin de vindecare pentru toate popoarele lumii. Dacă vei fi sincer și vei putea convinge oamenii să creadă în tine, atunci, nimic, nici chiar cancerul, nu va rezista în fața rugăciunilor tale.” Îngerul i-a spus că prin vibrațiile mâinii va fi capabil să recunoască bolile.

    Evident că un înger al Domnului nu i-ar fi făcut așa „o provocare”: să convingă lumea să creadă în el. Însuși William Branham nu o dată a pus la îndoială natura îngerului care-i vorbea. Un motiv a fost faptul că astrologi și ghicitori au recunoscut „alegerea” lui, dar îngerul i-a spus că și în cazul Domnului Isus, duhurile rele Îl recunoșteau și mărturiseau despre El și același lucru i s-a întâmplat și cu Pavel la Efes (Fapte 16:17).

    Totuși, Dumnezeu ne avertizează cu privire la prorocii mincinoși și ne învață cum să-i recunoaștem:

    Dar proorocul care va avea îndrăsneala să spună în Numele Meu un cuvînt pe care nu-i voi porunci să-l spună, sau care va vorbi în numele altor dumnezei, proorocul acela să fie pedepsit cu moartea”. Oamenii trebuia să-l creadă pe WMB că el e un profet al Domnului, dar care domn? Al văzduhului care înseală pe cei lesne crezători cu mari semne și minuni.

    RăspundețiȘtergere
  38. Nici un proroc sau apostol nu a zis cuiva sa creadă în el..
    Sau sa recurgă la practica ghicitoriei.
    Apostolii nu ghiceau și nu se scoateau pe ei în prim plan sa facă spectacole de vindecari in masă, cu muzică și bilete de rugăciune.
    Citeste dragul meu Biblia..
    Nici macar Domnul nu facea spectacole de vindecari în masă, facea pe ascuns si le zicea sa nu spuna cine i-a vindecat. Spectacole cu vindecări, apoi plecau cu sacul de bani. Iar copiii lui bro.Branham s-au certat de la averea făcută de tata lor.
    Primeau apostolii bani de la cei vindecați? Peste 3 milioane de dolari a agonisit Branham din slujba lui de " vindecător"!
    Darurile Duhului sunt date pentru afaceri?
    Treziți-vă!

    RăspundețiȘtergere
  39. Ilie e american?

    Haideți să vedem ce spune Domnul despre Ilie, ce au înțeles ucenicii.
    Și ce zic Branhamiștii despre aceste versete.
    Și vom vedea și Maleahi 4;5-6.
    Deci Domnul afirmă ca Ilie trebuie să vină, dar a și venit dar oamenii nu l-au cunoscut.
    Ucenicii înțeleg ca Domnul le vorbește de Ioan Botezătorul.
    Caz închis.
    Branhamistii spun, vezi ca trebuie să vina Ilie și că e vorba de Branham...🤔🤔🤔🤔
    Ce legătură are?
    Apoi ei vin cu următoarea afirmație scoasă din contextul Biblie din Maleahi 4;5-6...
    Haideți să vedem ce zice Biblia si apoi cum îsi bat joc branhamistii de Biblie și de cuvantul lui Dumnezeu.
    Maleahi 4
    4. Aduceți-vă aminte de Legea lui Moise, robul Meu, căruia i-am dat în Horeb rânduieli și porunci pentru tot Israelul!
    5. Iată, vă voi trimite pe prorocul Ilie înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare și înfricoșată.
    6. El va întoarce inima părinților spre copii și inima copiilor spre părinții lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc țara cu blestem!”

    Deci vedem că din nou Biblia ne spune prin Maleahi că este vorba despre Ilie care trebuie sa -i întoarca pe evrei la Legea lui Moise, pentru a nu lovi țara cu blestem.
    Care țară, America, România?
    Desigur că nu, e vorba de Israel.
    Vedem deja din primul verset că Domnul vb.poporului Israel, nu are nicio legătură cu cineva dintre neamuri.
    Interpretarea branhamistilor e că, Bramham e Ilie din Maleahi 4;5-6🤔🤔🤔🤔
    Cum fac ei hocus-pocus cu Biblia și rup versetul 6 în două. Ei spun că prima parte A, e pentru evrei si s-a împlinit cu Ioan Botezătorul, și ca partea B - s-a împlinit cu Branham.🤔🤔🤔
    Deci " abracadabra" și apare un Ilie dintre neamuri. 😀
    Și așa îi duc pe oameni în rătăcire.
    Prin Har vă zic ca, eu niciodata nu am crezut in răstălmacirea acesta mizerabilă.
    Cum să faci Biblia harcea -parcea să-ți iasă rastălmacirea?
    Doamne ai milă de cei sinceri și scoate-i afară din lagărul branhamist.
    Amin!

    RăspundețiȘtergere
  40. Și așa se rupe vraja imperiului groazei, se prăbușește și castelul de la Krefeld construit pe nispul plagiatorului branham.
    Vraja s-a rupt, ies toți din mreaja lui Lucifer...
    Lumea se trezește în toată Europa și nu numai..
    Slavă Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  41. Ce Ilie, ce ziua Domnului? Dupa 55 de ani vine ziua Domnului? Se cam lasă așteptată. Chestia asta e ca și cu profețiile lui Russel al martirilor lui Iehova. Deși sa demonstrat că a dat-o în bară , unii mai întrețin Cultul martorilor lui Iehova. Interesele financiare sunt mari și aici.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  42. Ilie e american?

    Haideți să vedem ce spune Domnul despre Ilie, ce au înțeles ucenicii.
    Și ce zic Branhamiștii despre aceste versete.
    Și vom vedea și Maleahi 4;5-6.
    Deci Domnul afirmă ca Ilie trebuie să vină, dar a și venit dar oamenii nu l-au cunoscut.
    Ucenicii înțeleg ca Domnul le vorbește de Ioan Botezătorul.
    Caz închis.
    Branhamistii spun, vezi ca trebuie să vina Ilie și că e vorba de Branham...🤔🤔🤔🤔
    Ce legătură are?
    Apoi ei vin cu următoarea afirmație scoasă din contextul Biblie din Maleahi 4;5-6...
    Haideți să vedem ce zice Biblia si apoi cum îsi bat joc branhamistii de Biblie și de cuvantul lui Dumnezeu.
    Maleahi 4
    4. Aduceți-vă aminte de Legea lui Moise, robul Meu, căruia i-am dat în Horeb rânduieli și porunci pentru tot Israelul!
    5. Iată, vă voi trimite pe prorocul Ilie înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare și înfricoșată.
    6. El va întoarce inima părinților spre copii și inima copiilor spre părinții lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc țara cu blestem!”

    Deci vedem că din nou Biblia ne spune prin Maleahi că este vorba despre Ilie care trebuie sa -i întoarca pe evrei la Legea lui Moise, pentru a nu lovi țara cu blestem.
    Care țară, America, România?
    Desigur că nu, e vorba de Israel.
    Vedem deja din primul verset că Domnul vb.poporului Israel, nu are nicio legătură cu cineva dintre neamuri.
    Interpretarea branhamistilor e că, Bramham e Ilie din Maleahi 4;5-6🤔🤔🤔🤔
    Cum fac ei hocus-pocus cu Biblia și rup versetul 6 în două. Ei spun că prima parte A, e pentru evrei si s-a împlinit cu Ioan Botezătorul, și ca partea B - s-a împlinit cu Branham.🤔🤔🤔
    Deci " abracadabra" și apare un Ilie dintre neamuri. 😀
    Și așa îi duc pe oameni în rătăcire.
    Prin Har vă zic ca, eu niciodata nu am crezut in răstălmacirea acesta mizerabilă.
    Cum să faci Biblia harcea -parcea să-ți iasă rastălmacirea?
    Doamne ai milă de cei sinceri și scoate-i afară din lagărul branhamist.
    Amin!

    Din 2021 - fără Branham!

    RăspundețiȘtergere
  43. Lumina îi deranjează doar pe cei care trăiesc în întuneric.

    RăspundețiȘtergere
  44. Branhamiștii și Frankiștii sunt mai fanatici și mai aroganti decât orice sectă existentă, a lăsat deja în urma lor secte martorii lui Iehova sau adeventiștii.
    Tactica e asemănătoare. Îți vb.puțin de Isus, apoi te îngroapă cu un vagon de broșuri și cărți beletristice. Și urmează spălarea pe creier. Toată mascarada și inșelăciunea mesajului stă pe 3 -4 versete pescuite din Biblie. Amos 3;7 scos din context, Maleahi 4;5-6 Cică B :))))
    Și domnul Frank are doar Matei 24;45-47, să fie și el băgat în seamă. Toate aceste versete sunt scoase din contextul Bibliei. Asta fac acești fanatici periculoși.
    Feriți-vă de ei!
    Mai bine vă uitați la un meci de fotbal sau la sport, decât să-i ascultați pe " pierduții" aceștia periculoși.

    RăspundețiȘtergere
  45. Bineînteles ca domnul E.Frank nu a tradus integral predicile lui W.M.Branham, le-a cenzurat cat de mult a putut. Din predicii de 3-6 ore, ale "profetului" a tradus maxim o oră. Sau o predica care trebuia sa fie de 200 de pagini cel puțin, a facut broșurele de 50-60 de pagini.
    Inteligent domnul Frank.
    Cum sa traducă toate fanatismele și minciunile, contrazicerile și prezicerile așa zisului mesager al epocii Laodiceea? Daca le traducea fidel, cine îl mai urma în rătăcirea așa zisului mesaj al orei?!��

    RăspundețiȘtergere
  46. 2 Corinteni 11
    13. Oamenii aceștia sunt niște apostoli mincinoși, niște lucrători înșelători, care se prefac în apostoli ai lui Hristos.
    14. Și nu este de mirare, căci CHIAR SATANA se preface într-un înger de lumină.
    Aici vedem clar că în zilele din urmă vor venii mulți "apostoli" și "unși"
    falși care vor înșela pe mulți, dacă ar putea și pe cei ALEȘI.
    MATEI 24;24-25
    Dragii mei frați și surori chiar SATAN se preface în înger de lumină pentru ai înșela pe mulți.
    El poate face multe semne și minuni pentru ai amagii pe copiii lui Dumnezeu.
    Dacă nu aveți prin Har, darul descoperirii duhurilor, riscați să mergeți dupa mulți apostoli și proroci falși.
    Rugați-vă Domnului să vă dea acest dar prin Har.
    Vă dau cateva semnalmente;
    1. Îsi scoate oridecate ori are posibilitatea, slujba sa în prim-plan.
    2. Își caută versete scoase din Scriptură pentru așa zisă chemare a sa.
    3.Amintește mereu de suportul financiar fraților pentru slujba sa, in special aduce obligativitatea zeciuieli.
    4.De obicei își părăsesc serviciile publice, pentru așa zisa consacrare totală în " slujba "Domnului.
    5. Planteaza comunităti și le "păstoresc" din umbră.
    6.Dacă cineva părăsește " organizația", se aruncă anatema prin " ucenicii" fideli organizației.
    7. Au dogme și doctrine speciale, numindu-le " taine" descoperite doar lor. Aduc o altă evanghelie deosebită de cea adusă de apostolul Pavel.
    Galateni 1
    6. Mă mir că treceți așa de repede de la Cel ce v-a chemat prin harul lui Hristos la o altă Evanghelie.
    7. Nu doar că este o altă Evanghelie; dar sunt unii oameni care vă tulbură și voiesc să răstoarne Evanghelia lui Hristos.
    8. Dar, chiar dacă noi înșine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema!
    Șarlatanul Branham a fost prins cu ocaua mică. A adus o altă evanghelie,un mesaj al caruselului minciunilor.

    RăspundețiȘtergere
  47. Tainele din cartea cu 7 peceți.
    Despre fanteziile și ereziile prorocului mincinos W.M.Branham.
    Acest impostor religios, afirmă ca, el a primit revelația Cărți pecetluite în cer de către Dumnezeu.
    El numind cartea cu cele 7 peceți. Și vorbea cu îngerul ( probabil cu lucifer) și a deslușit ceea ce e scris în Carte.
    Haideți să vedem ce spune Biblia.
    Apocalipsa 5
    1. Apoi am văzut în mâna dreaptă a Celui ce ședea pe scaunul de domnie o carte scrisă pe dinăuntru și pe din afară, pecetluită cu șapte peceți.
    2. Și am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: „Cine este vrednic să deschidă cartea și să-i rupă pecețile?”
    3. Și nu se găsea nimeni, nici în cer, nici pe pământ, nici sub pământ, care să poată deschide cartea, nici să se uite în ea.
    4. Și am plâns mult pentru că nimeni nu fusese găsit vrednic să deschidă cartea și să se uite în ea.
    5. Și unul din bătrâni mi-a zis: „Nu plânge; iată că Leul din seminția lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea și cele șapte peceți ale ei.
    6. Și la mijloc, între scaunul de domnie și cele patru făpturi vii și între bătrâni, am văzut stând în picioare un Miel. Părea junghiat și avea șapte coarne și șapte ochi, care sunt cele șapte Duhuri ale lui Dumnezeu trimise în tot pământul.
    7. El a venit și a luat cartea din mâna dreaptă a Celui ce ședea pe scaunul de domnie.
    8. Când a luat cartea, cele patru făpturi vii și cei douăzeci și patru de bătrâni s-au aruncat la pământ înaintea Mielului, având fiecare câte o lăută și potire de aur pline cu tămâie, care sunt rugăciunile sfinților.
    [...]
    12. Ei ziceau cu glas tare: „Vrednic este Mielul, care a fost junghiat, să primească puterea, bogăția, înțelepciunea, tăria, cinstea, slava și lauda!”

    Ce reiese din aceste pasaje biblice?

    Apocalipsa 5
    1. Apoi am văzut în mâna dreaptă a Celui ce ședea pe scaunul de domnie o carte scrisă pe dinăuntru și pe din afară, pecetluită cu șapte peceți.
    2. Și am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: „Cine este vrednic să deschidă cartea și să-i rupă pecețile?”
    3. Și nu se găsea nimeni, nici în cer, nici pe pământ, nici sub pământ, care să poată deschide cartea, nici să se uite în ea.
    4.● Și am plâns mult pentru că NIMENI NU FUSESE GĂSIT VREDNIC să deschidă cartea și SĂ SE UITE ÎN EA!!!!
    5. Și unul din bătrâni mi-a zis: „Nu plânge; iată că Leul din seminția lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea și cele șapte peceți ale ei.
    6. Și la mijloc, între scaunul de domnie și cele patru făpturi vii și între bătrâni, am văzut stând în picioare un Miel. Părea junghiat și avea șapte coarne și șapte ochi, care sunt cele șapte Duhuri ale lui Dumnezeu trimise în tot pământul.

    Vedem că DOAR MIELUL ERA VREDNIC SA DESCHIDĂ CARTEA!
    DAR acest șarlatan cu un tupeu extraordinar, afirmă că lui i-a spus un înger ce scrie in carte!

    7. El ( Mielul)a venit și a luat cartea din mâna dreaptă a Celui ce ședea pe scaunul de domnie.
    Mielul a luat cartea, nu Branham a luat cartea, și nici un alt înger.

    RăspundețiȘtergere
  48. Ciudat că Branham spune clar după cică " deschiderea peceților" că el e îngerul din Apoc.10;7...el a adus tainele.
    Bro Frank de ce -l corectezi pe profetul Ilie? Mare curaj are bro.Frank sa l corecteze pe profetul cu care a umblat 10 ani PE LÂNGĂ MAȘINA profetului Ilie.
    Oare l-a plimbat cu Cadilacul primit de la oamenii de afaceri din Los Angeles?

    RăspundețiȘtergere
  49. Cum de domnul E.Frank care afirmă că W.Branham e Ilie din Maleahi 4;5-6 îl contrazice pe " profet" că ar fi îngerul din Apoc.10;7( și are dreptate E.Frank)?
    W.Branham în nenumarate predici dupa anul 1963 a afirmat ca el este îngerul din Apoc.10;7.
    Deci e clar că fiecare crede ceva diferit de celalat. Iar W.Branham niciodata nu a amintit în predicile sale despre Matei 24;45-47 despre venirea unui rob. Nici nu l-a amintit în vreo predică pe E.Frank. Daca era profet nu stia el continuitatea slujbei? Deci e confuzie și multă fantezie în mesajul orei.
    W.Branham se vedea : Moise, Iosua, Ilie, ingerul din Apoc3. , îngerul din Apoc 10;7.
    Deja la sfarsitul slujbei a afirmat ca e dumnezeu întrupat..����

    RăspundețiȘtergere
  50. ��De ce Ewald Frank nu a lasat predicile originale asa cum erau si a sters din toate din predicile lui Branham traduse in Germania, absolut tot ce apartine de Lojele masonice si legaturile lui Branham cu ele, pe alocuri numindu-le doar "Asociatii ale bisericilor"?

    Stie Ewald Frank contextul extrem de grav al acestui amestec toxic de crestinism, masonerie, pseudovindecari, KKK, idei anticriste etc si nu vroia sa isi piarda din adepti. E posibil.
    Nici unul dintre cei care acum sunt înștințati de ADEVĂR- nu se mai pot scuza înaintea Domnului că nu au știut de cursa în care am căzut sau în cazul lor, au căzut!
    Mă tem să nu fie prea târziu pentru unii dintre ei, cei care vor să rămână în minciuna și vrăjitorie!

    Apocalipsa 22
    13. Eu sunt Alfa și Omega, Cel Dintâi și Cel de pe Urmă, Începutul și Sfârșitul.”
    14. Ferice de cei ce își spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieții și să intre pe porți în cetate!
    15. Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigașii, închinătorii la idoli și oricine iubește minciuna și trăiește în minciună!

    RăspundețiȘtergere
  51. Hopa - iată că mai am de făcut o mică precizare....

    Matei 12:38

    "Atunci unii din cărturari şi din farisei au luat cuvântul şi I-au zis: „Învăţătorule, am vrea să vedem un semn de la Tine!”


    Unii din cărturari.

    Cărturarii erau învăţătorii oficiali ai Legii şi tradiţiei. Cei mai mulţi dintre ei erau Farisei. Aceşti tâlcuitori profesionişti ai legii orale şi scrise erau în constantă controversă cu Isus.

    Ei explicau adesea Scripturile în aşa fel încât să arunce îndoială asupra înţelesului lor, în loc să le facă înţelese şi se ocupau cu tradiţiile părinţilor pe care le considerau egale sau superioare faţă de Scripturi, desfiinţând Legea lui Dumnezeu.

    Învăţătorule.

    „Învăţător”, adresându-se lui Isus ca „Învăţător”, cărturarii şi Fariseii nu-L admiteau în nici un chip că este aşa ceva.

    Era doar un simplu fapt că El învăţa, iar "învățător" era forma populară de a se adresa cuiva care învăţa.

    Am vrea să vedem un semn.

    Cererea pentru un semn relatată în capitolul 16,1-5 a avut loc probabil în vara anului 30 d. Hr., cam cu vreo nouă luni, sau cam aşa ceva, după întâmplarea relatată aici.

    Având în vedere minunea remarcabilă săvârşită chiar înainte de aceasta (cap. 12,22,23 ), cererea unui „semn” nu era altceva decât o insultă.

    Ea lăsa să se înţeleagă că ceea ce avusese loc nu era o minune şi, în chip subtil, insinua că Hristos până la data aceasta nu dăduse dovezi care să ateste pretenţiile Lui supranaturale.

    Ce fel de „semn” doreau sau aşteptau ei?

    Poate că doreau să vadă vreun „semn” de felul acelora prin care Moise îşi dovedise însărcinarea divină înaintea lui Faraon ( Exod 7,9-13) .

    Un asemenea semn ar fi putut să fie considerat de ei o manifestare convingătoare de putere supranaturală.

    În cursul judecării lui Hristos înaintea Sinedriului, conducătorii iudei au cerut din nou un semn.

    Irod a făcut o cerere asemănătoare şi a făgăduit să-L elibereze pe Isus dacă ar fi făcut un astfel de „semn”.

    Nesinceritatea tuturor acestor cereri reiese din faptul că nici unul din cei care le făceau nu răspunsese favorabil la minunile pe care le făcuse Hristos.

    Fiecare dovadă de divinitate doar îi făcea cu atât mai hotărâţi să-L aducă la tăcere, până când în cele din urmă învierea lui Lazăr din morţi a slujit ca să-i facă să-şi dubleze sforţările de a-L îndepărta din cale.

    Luca 16:31

    "Şi Avraam i-a răspuns: „Dacă nu ascultă pe Moise şi pe profeți , nu vor crede nici chiar dacă ar învia cineva din morţi.”

    Dacă ar învia cineva.

    La câteva săptămâni după aceasta Domnul a înviat pe Lazăr dintre morţi (Ioan 11,1), ca şi cum le-ar oferi criticilor Săi o împlinire a cererii exprimate de omul bogat din pildă.

    Voi care astăzi respingeți cu uşurătate mesajul profetic solemn care premerge cea de-a doua venire a lui Hristos până la marginile pământului, voi a-ți face face bine să cântăriți soarta omului bogat din această pildă care, deşi aveți acces la predici şi robii trimiși de Dumnezeu pentru timpul acesta, nu trageți folos de pe urma acestui lucru.

    Nu veți scăpa....

    RăspundețiȘtergere
  52. O poruncă în vigoare!

    Exod 20:16

    "Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău."

    Mărturie strâmbă.

    Porunca aceasta poate fi călcată în mod public prin mărturie mincinoasă depusă într-o sală de judecată (cap. 23,1).

    Jurământul fals a fost întotdeauna considerat o serioasă ofensă contra societăţii şi a fost pedepsită ca atare.

    La Atena, mărturia mincinoasă era aspru amendată. Dacă era condamnat de trei ori pentru acest delict, se pierdeau drepturile civile.

    La Roma, o lege a celor Douăsprezece Table îl condamnau pe delincvent să fie aruncat cu capul înainte de pe stânca Tarpeian.

    În Egipt, pedeapsa consta în tăierea nasului şi urechilor.

    Această interdicţie a Decalogului este călcată adesea prin vorbirea de rău, prin care caracterul cuiva este ponegrit, motivele sale sunt greşit prezentate şi reputaţia lui este depreciată.

    Prea mulţi consideră o prostie a lăuda şi a vorbi de bine pe semeni.

    Ei simt un fior vicios în a scoate la iveală defectele din purtarea altora, judecând motivele lor şi criticând străduinţele lor.

    Deoarece, din nefericire, mulţi sunt gata şi nerăbdători să asculte la această presupusă înţelepciune, fiorul creşte şi eul egoist şi păcătos al defăimătorului este sporit.

    Porunca aceasta mai poate fi călcată şi de către cei care tac când aud cum este calomniat un om nevinovat.

    Ea poate fi călcată printr-o ridicare de umăr, sau printr-o arcuire de sprâncene.

    Oricine falsifică în vreun fel oarecare adevărul cel curat, cu scopul de a câştiga foloase personale sau pentru orice alt scop, se face vinovat de mărturie mincinoasă.

    Inițiatorul și toți delincvenții acestui blog - vor da socoteală de fiecare cuvânt scris aici.

    Râsul și trufia vă va pieri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ironia e că vi se potrivește perfect ceea ce ai spus.

      Vreți să ne arătați " sămânța originală" și roadele ei?!. :)

      Ștergere
  53. Hopa - următoarea lecție,

    Mt. 23:29-30:

    "Vai de voi, cărturari şi Farisei făţarnici!

    Pentru că voi zidiţi mormintele profeților, împodobiţi gropile celor drepți, şi ziceţi: Dacă am fi trăit noi în zilele părinţilor noştri, nu ne-am fi făcut vinovați cu ei la vărsarea sîngelui profeților."

    Martirii unei generaţii devin adesea eroii celei următoare.

    În timp ce profeţii erau în viaţă era ceva popular să se arunce cu pietre în ei; dar, după ce fuseseră morţi pentru un timp, a ajuns ceva popular să li se ridice monumente de piatră elaborate pentru a-i comemora.

    Iudeii nu puteau onora pe profeţii în viaţă fără a le primi mesajele, dar era un lucru simplu de a-i onora pe profeţii morţi - așa cum fac actorii acestui blog.

    Dacă am fi trăit.

    Fiecare generaţie tinde să se laude că este mai înţeleaptă şi mai tolerantă decât generaţiile de mai înainte.

    Profeţii vremurilor de mai înainte suferiseră din cauza că atacaseră crezurile, standardele şi acţiunile nebiblice contemporanilor lor.

    Același lucru sa întâmplat și în timpul nostru - prin slujba confirmată de Dumnezeu a lui William Marrion Branham.

    Dacă profeţii ar fi în viaţă astăzi, ar fi prezentat aceleaşi mesaje de demascare a păcatului şi aceste mesaje ar fi întimpinat aceeaşi răzvrătire, nepăsare împietrită şi ar fi provocat aceleaşi încercări de a aduce la tăcere pe profeţii care le făceau cunoscute.

    Matei 23:21

    "Prin aceasta mărturisiţi despre voi înşivă că sunteţi fiii celor ce au omorât pe profeți."

    Despre cine este vorba aici?

    Despre voi înşivă - !

    RăspundețiȘtergere
  54. Trebuie sa dovedesti ca Branham e profet adevarat. Poti? Sau iara iti bagi coada intre picioare cand iti cere cineva asta?

    RăspundețiȘtergere
  55. Profet sau Prezicător?
    W.M.Branham era sigur de încheierea timpului neamurilor în anul 1977.
    Profeții ghiceau, pronosticau sau preziceau????
    Iată ce zice Branham în public :
    """-196 Acum, socotind timpul, noi aflăm că avem exact (ascultaţi) şaptesprezece ani rămaşi, şi noi vom avea acelaşi spaţiu de timp dat nouă, aşa cum Dumnezeu lucrează cu noi în puterea Duhului Sfânt, de la 33 d.c. până în 1977. Acelaşi spaţiu de timp, de o mie nouă sute şi cincizeci şi patru de ani, Dumnezeu lucrează cu noi la fel cum a făcut cu Iudeii. Ce spuneţi de asta! 197 Acum, notaţi în cartea voastră, o Scriptură mică aici care vreau să v-o dau. Levitic 25, începând cu al 8-lea verset. Dumnezeu a chemat un jubileu, la fiecare al patruzeci şi nouă-lea an. Al cincizecilea an era jubileul. Noi ştim asta. Noi înţelegem asta. De la primul jubileu, din Levitic 25:8, în 1977 va fi al şaptezecilea jubileu, făcând exact trei mii patru sute şi treizeci de ani. Jubileu, înseamnă, “Plecarea sus! Eliberarea!”
    61-0806 -predica" A Şaptezecea Săptămână a lui Daniel"
    Rev. William Marrion Branham.
    Iuda a umblat cu Isus, a auzit toate predicile Lui, a scos draci, dar a ajuns în Iad.
    ( Matei 7;21-23)
    :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum bro. Frank e sigur că el e ultimul om însărcinat al lui Dumnezeu apoi după el vine sfirsitul timpului. Aceeași înșelare și amăgire ca în cazul lui Branham. Acum Frank spune de la krefeld adepților lui, să se vaccineze fiindcă, chipurile, și el sa vaccinat în anii trecuți când a fost în Africa. Așa îl călăuzește Dumnezeu? Să spună oamenilor să se vaccineze cu un vaccin experimental?

      Ștergere
  56. Dacă vreți să citiți despre un vindecător prin credință care a vindecat chiar și cancerul de plămâni, dați pe google: Dr. Nemeh.

    Fără plagiate, amenințări și ultimatumuri gen" ultima chemare " precum și alte năzbâtii religioase. Doar vindecarea prin credința în puterea lui Dumnezeu, care e iubire pură, El fiind în noi și în jurul nostru.

    https://www.pathtofaith.com/

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  57. Oare un proroc este doar pt Israel sau este și pt nemurii daca ne uitam in VT el era pt Israel și pt nemurii atunci când Domnul trimitea sa poroceasca și împotriva nemurire el poate folosi cum vrea pe acei poroci și Maleahi vorbește de un proroc 1 ,pe când atât vechiul testament și noul vorbește în timpul din urmă de 2 proroci( 2 maslin,2 slujitori sau robi ) este greu sa înțelegeți Domnul a luat verset și pt Ioan botezătorul din Malawi nu zis că fizic ar fi Ilie tisbitul cum ziceți voi daca nu ar fi Domnul Isus Hristos să zică că Ioan este Ilie cum prezentați că el este Ilie cu VT atunci nu exista NT. Aștept răspuns și vă spun sigur că este răspuns

    RăspundețiȘtergere
  58. Ilie din maleahi e pt iudei. Scrie clar in TOT contextul. Și un copil isi da seama de asta. Iar înainte de versetul cu Ilie scrie de proorocul Moise adica iudeii sa isi aduca aminte de legea ce au primit-o. Intelegi acum cui i se adreseaza contextul din maleahi?

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.