duminică, 31 ianuarie 2021

Un vis de acum 5 ani a devenit realitate - fratele Maris Adrian

In urma cu 5-6 ani am un vis de noapte in care multi frati si surori din adunarea de "frankisti" - cum li se spune- din Cluj si nu numai, erau intr-un autocar mare. Imi pare rau ca nu l-am scris atunci, dar in mare parte mi-l amintesc foarte clar.

Fratele Adrian Maris era aproximativ in mijlocul autocarului vorbea catre o parte din cei ce stateau pe scaunele din spate. Ei erau tare bucurosi mai raspundeau cu cate un Amin si aleluia. Cei mai din fata nu auzeau ce el vorbeste si nici nu erau atenti. Stiti cum e intr-un autocar. Unii mananca, altii dorm, altii citesc, altii povestesc, altii pe telefon.

La un moment dat autocarul incepea sa se zgaltaie si lovea ceva ca intrase pe un drum mai stramt. Oglinda laterala dreapta s-a spart, incepea sa se miste necontrolat tot mai mult. Apoi s-a linistit putin.

Dupa un scurt timp autocarul a lovit ceva bolovan ca s-a zguduit tare. Tot mai tare. Incepea sa cada bagaje. Soferul in loc sa reduca viteza sa opreasca si sa verifice care e problema sau daunele autocarului, continua sa apese pedala de acceleratie.




                       Lucrarea care are adevarul va propasi.

Autocar distrus. Imagine sugestiva.
Se poate evita o tragedie daca luam masuri intelepte de preventie. Fratii conducatori pot sa evite scandal si dezbinari.


Ciudat era ca cei care dormeau, nu se trezisera. Dormeau in continuare. Unele surori tipau, alti frati erau ingrijorati dar inca nu spunea si nu faceau nimic. 

La un moment dat fratele Adrian Maris se oprise din ceea ce vorbea fratilor din spate si a strigat catre fratii din fata de langa sofer: "Faceti ceva fratilor ca acest autocar se distruge. Voi nu vedeti ca drumul acesta nu e cel bun? Am intrat pe un drum rau. Opriti sa vedem unde suntem ca poate ne-am ratacit." 

Au fost unele situatii atat de grave ca unii frati si surori, bagaje, unii tineri, au zburat afara prin geam de la zguduiturile acelea.

A mai spus multe lucruri inca nu imi amintesc totul. Imi mai amintesc ca soferul disparuse si autocarul mergea de la sine dar din ce in ce mai rau. Cateva voci dintre cei care il ascultau pe fr. Maris au zis ceva de genul: "Fa ceva frate." sau "Ajuta-ne frate" nu imi amintesc exact. 

Atunci el a strigat catre fratii care stateau in fata langa volanul fara sofer sa preia conducerea sa salveze situatia. Acei frati 3-4 la numar stateau fara sa faca nimic in fata, langa volanul fara sofer (probabil, asta a fost concluzia mea, asteptand ca autocarul sa se echilibreze singur).

Fratele Maris a continuat sa strige catre ei, "Fratilor faceti ceva ca ne prabusim, nu vedeti ca nu avem sofer?". Acei frati din fata au stat nepasatori. A mai zis ca daca ei nu fac nimic se va aseza el pe scaunul gol al soferului ca sa salveze situatia si cei din autocar sa nu moara. A mers catre volan, a preluat controlul si imediat drumul a inceput sa se faca mai neted si lucrurile au devenit mai calme insa cineva a zis ca mai e de trecut de cativa bolovani periculosi.

M-am trezit. 

A fost un vis profund cum nu visasem de ani si ani de zile. Eu nu am fost niciodata prieten, sau sa am vreo relatie frateasca mai apropiata cu fratele Adrian Maris. Niciodata. L-am simpatizat mereu ca om, a fost mereu amabil si politicos cu mine, l-am apreciat intotdeauna insa atat. Ne salutam, daca ne vedeam, poate ca o data la 5-6 ani, dar nimic altceva.

A fost atat de profund visul incat nu am stiut ce sa cred. Dupa vreo doua trei zile, merg la piata in Mihai Viteazu la hala sa cumpar legume, fructe. 

Acolo in piata ma intalnesc cu fratele Vasile din Baci, Gugu ii spunem noi, tot de la acesti frati din adunare. Si el un om cu bun simt ma saluta, ma intreaba de sanatate. Nu ma pot abtine si ii povestesc visul cu fr. Maris. Era foarte proaspat visul si i-am povestit cred ca mult mai multe detalii decat scriu aici.

Ulterior am aflat ca i l-a povestit si lui fr Maris. M-am bucurat ca a facut asta ca sa fie o dovada, in caz ca Dumnezeu a dat acel vis cu caracter premonitiv, profetic.

Nu stiu ce a gandit fr Maris atunci, cand fr. Vasile din Baci i-a povestit despre acel vis cu privire la el.

Cat despre interpretarea visului fiecare poate sa inteleaga ceva. Recent am aflat ca fr Adrian Maris nu mai crede multe lucruri din ceea ce Branham si fr Frank invata, si-a dat seama ca exista mult fals si minciuna si ca atare nici nu mai frecventeaza adunarea lor. 

ll invit deci pe fratele Adrian Maris, daca vrea desigur, sa ne povesteasca putin intr-un comentariu ce doreste si are pe inima si desigur daca el crede ca acest vis are legatura cu faptul ca el a parasit minciunile si ideile false ale lui Branham, pastrand desigur ideile biblice, dar nu pentru ca Branham sau fratele Frank le-a spus, ci pentru ca pur si simplu sunt scrise in Cuvant. 

Adrian daca esti in zona, m-as bucura sa ne scrii ceva.

203 comentarii:

  1. Foarte interesant intradevar. Dumnezeu sa dea claritate si lumina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da așa e...hmm!
    Atunci când am auzit visul din gura fr.Gugu, am râs, i-am zis fr.Gugu, bine mă, eu îl bag în seamă pe Lică? Păi el e un " rătăcit" nu mai crede ca fr.Branham e Ilie. Dupa un timp prin 2017, am reintrat pe blogul fr.Lica. Și mi-am adus aminte ca eu l-am întrebat pe fr.Florin Duca în 2003 , cum de ei înțeleg că fr.Branham e prorocul Ilie din Maleahi 4;5-6, căci eu nu pricep asta , fiindca acolo e clar scris despre Iliei și Legea lui Moise?
    Apoi mi-a zis de Matei 17;11. L-a interpretat subiectiv ca acolo iar e vb de fr.Branham, din nou m-am mirat, căci și acolo e scris clar de Ilie și doar în Slava era văzut Moise și Ilie - nu era fr.Branham.Dar m-am lăsat convins fiindcă am văzut botezul corect din Fapte 2;38 și am înțeles Dumnezeirea.
    Au trecut anii și Domnul mi-a vb.în inimă să citesc Maleahi. Am citit odată, apoi încă odată și deja din capit.1;1, Domnul m-a făcut atent la primul verset că Domnul vb.prin Maleahi poporului Israel, nicidecum neamurilor. Și așa a căzut tot castelul de nisip al mesajului orei, clădit pe minciuna că, fr.Branham e Ilie din Maleahi 4;5-6.
    Mulțumesc Domnului că mi-a dăruit liberatea în gândire și m-a scos din înșelăciunea mesajului orei.
    Fiți binecuvântați toți cei ce iubiți adevărul Scriptural și doriți să-L urmați doar pe Isus și nu pe oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ps.
      Am uitat să mă semnez..
      Adrian Mariș.

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa fie laudat si El sa te binecuvinteze frate Maris.

      Ștergere
    3. Acest blog trebuie dat tuturor care vor să iasa din cursa celui rău! Pot fii mulți salvați din rătăcire! Domnul Isus să-L binecuvânteze pe fr.Lică!

      Ștergere
    4. Frate scump, ma bucur mult ca ai dat ascultare indemnurilor inimii si Cuvantului. ma rog tot la fel ca si ceilalti frati sa pastreze ce e bun si sa scape din cursa minciunilor si iluziilor lui Branham si a celor care il promoveaza.

      Dar inainte de toate e nevoie, cum ai zis si tu, O NASTERE DIN NOU nu din adevarul partial ci din puterea Jertfei de la Golgota, din simpla Evanghelie, care este adevarata veste buna a mantuirii noastre.

      E nevoie de o lepadare de sine pentru a-L primi pe Domnul in noi intr-o forma lipsita de interventia, insistenta si presiunea omului. Trebuie sa fie o initiativa personala, o daruire, o alegere de dragoste, benevola pentru scumpul nostru Mantuitor Domnul Isus Cristos.

      El sa ajute pe fiecare cititor. fr Lica.

      Ștergere
    5. Auzi, frate Maris, dar sa te lasi de minciuna, nu ti-a vorbit Dumnezeu in inima? Sa te lasi de certurile si jignirile interminabile pe care le faceai pe facebook, de aruncatul cu anatema si de asa zisa slujba de invatator online, nu ti-a vorbit Domnul in inima?

      Ștergere
  3. Proverbe 29
    25. Frica de oameni este o cursă, dar cel ce se încrede în Domnul n-are de ce să se teamă.
    Psalmi 5
    12. Căci Tu binecuvântezi pe cel neprihănit, Doamne, și-l înconjori cu bunăvoința Ta, cum l-ai înconjura cu un scut.
    Dacă Dumnezeu e cu tine, nu mai contează câți sunt împotriva ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Incredibil.La rivna lui pentru mesaj nu as fi crezut vreodata ca renunta si se suceste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru oameni e incredibil, dar pentru Dumnezeu e ușor să -l scape din mâna oamenilor și din organizația Krefeld.

      Ștergere
    2. A văzut el ceva negativ care sa tot acumulat. Oamenii compromit totul prin caracterul și atitudinea lor. Frank nu le spune sa se comporte urat. Are și derapajele lui dar atmosfera din adunari e făcută de frați, prin comportament și atitudine.

      Noi oamenii avem o natura duală adică suntem și îngeri și demoni. De noi depinde ceea ce vrem sa fim cu alți oameni.

      Odată ce am gustat din pomul binelui și răului, am cunoscut și incorporat în noi înșine cele două fețe ale naturii sau realității adică binele și răul, care au devenit parte integrantă din noi înșine.

      Deci de noi depinde ceea ce vrem să fim cu ceilalți semeni.

      Peter

      Ștergere
    3. Scuza.ma că intervin frate Lică dar tu spui că nu faci atac la persoane dar îți permiți să spui că fratele Branham a fost mincinos și că la krefeld este organizatie. Oare te gândești că va trebui conform Bibliei să dai socoteală de fiecare cuvînt care l.ai pronunțat?

      Ștergere
    4. Dacă acuzi pe nedrept da, dar dacă găsești ca un om care se pretinde ca fiind profetul Ilie și înger și mesager și altele, minte, deci e mincinos, atunci Biblia îți permite să îi spui mincinos.

      Despre Krefeld nu am zis dar bănuiesc ca e o imensă manipulare și acolo. Dacă nu ai voie sa pui întrebări care nu convin atunci e ceva dubios. Oriunde nu doar la Krefeld. Fr. Lica

      Ștergere
    5. Hai baaa dute-n pustie ... Păi subiectul acestui blog e chiar Branham. Dacă e găsit mincinos cum să ne facem că nu vedem asta? Numai voi branhamistii și frankistii procedați așa. O adunătură de struți. Fără supărare.

      Iar la Krefeld e manipulare prin simplu fapt că Frank ridică în adunare poze cu Branham cu norul și neonul sfânt pe post de "stâlpul de foc" cică.

      Dumnezeu nu e sluga nimănui. Cine e găsit mincinos e mincinos. Mai terminați cu fixațiile astea idolatre, de domeniul patologicului.

      Peter

      Ștergere
  5. În Germania nu poate funcționa o biserică fără să fie încadrată cu un statut de organizare. Biserica din Krefeld platește la stat impozite. Și are o denumire " Misiunea Liberă din Krefeld.
    Deci e o biserică ca oricare alta. Doar că " frankiștii" habar nu au. Ei cred ca sunt liberi, de fapt ei sunt "liberi" să creadă ce zice bro E.Frank.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici tu: Doar că " frankiștii" habar nu au.
      Pai voi nu intelegeti diferenta intre o denominatie si un ONG. Eu am fost in Krefeld si oricine intra pe siteul oficial stie ca Misiunea e inregistrata si recunoscuta de stat. Dar ce are asta cu a fi o denominatie, un cult cu cartier general si cu directive de la centru? Corespondez frecvent cu fratele Frank si mi s-a parut vreodata ca ar da directive cu privire la ce sa se faca sau sa nu se faca intr-o tara sau adunare. Voi vorbiti despre lucruri pe care nu le pricepeti .

      Ștergere
  6. Ei așteaptă de 56 de ani să se restitue slujbele din Efeseni 4;11-12... să vină ploaia tarzie, deci nu au nici o slujbă, doar un om are voie să predice, bro Frank. Iar la branhamisti, toți sunt predicatori, deși nu cunosc Biblia deloc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ivan the terrible1 februarie 2021 la 12:16

    Era interesant daca acest vis ar fii fost scris acuma 5 ani....că să știm cu siguranță că s-au împlinit....că altfel se pot ticluii multe, nu?

    Un vis-prorocie....se spune dinainte de a se intplinii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost scris dar a fost transmis direct prin viu grai atunci imediat chiar la cei despre care visul se referea si a ajuns chiar la urechile lui Adrian Maris. Daca nu s-ar fi spus atunci da, acum ar fi fost mult mai greu de crezut, dar s-a spus si asta e bine.

      Ștergere
    2. Asa cum deja sa mentionat, eu am mers in piata M Viteazu, si am spus visul fratelui Gugu din Baciu, care l-a spus lui fr. Adrian Maris si altor frati, cu aprx. 5-6 ani inainte. A fost spus.

      Desigur ca a fost luat in deradere, dar uite ca se pare ca a fost ceva serios.

      Sincer sa fiu nici eu nu ma gandeam ca 100% se va intampla, insa pentru ca a fost de o intensitate atat de mare si mi-a lasat asa o puternica simtire speciala, am avut curajul sa il povestesc si altor frati. Abia acum ne-am adus si noi aminte, nu de mult timp am facut legatura visului cu evenimentul acesta.

      Asa ca faptul ca nu l-am scris pe hartie, nu anuleaza veridicitatea faptului real, din cauza ca l-am spus si am mai mult decat doi martori pentru ca mai multi frati au auzit despre vis atunci, nu acum.

      Biblic vorbind daca ai doi martori minim, pentru ceva anume, acel lucru poate fi considerat ca fiind serios sau corect.

      Fr Lica.

      P.S. - Citeste articolele Cosmarul din acest blog si interesant ca si la adunarea aialalta din Cluj am avut cateva vise de noapte care s-au implinit tot asa la litera, numai ca fratii de acolo au fost atat de lipsiti de umanitate incat m-au batjocorit pentru acele visuri si au preferat sa creada propriile minciuni si inventii absolut false si dezgustatoare.

      Ștergere
  8. Și eu am avut un vis despre tine Lică. Era că se făcea că se crăpa că se lumina și se despica de ziuă dar nu era încă ziua că era noapte spre dimineață. Și te-am văzut sub un copac de cioroporozbâci cum spărgeai semințe de floare. Și peste tine a trecut un stol de ciori. După trecerea lor, erai asemeni unui dalmațian. Tot pătat și găinățat. Apoi o voce s-a auzit din fundul mlaștinii: "Licaaaa! Licaaaa! Lasă vrăjeala și sapă-ti groapa." Brusc m-am trezit și eram tot uscat. I-am povestit visul lui Mariș. El poate sa confirme. Ne-am întâlnit la bodega din gara de Nord.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aroganța și miștocăreala asta de 2 bani, arată calitatea caracterul vostru de oameni falși. Singuri vă demascați prostia și limita voastră intelectuală.

      Ștergere
    2. Iti multumesc ca imi arati ca nici bunul simt uman, nici Biblia si nici predicile nu te-au invatat nimic bun. nu ai respect de sine. Te afisezi gol in fata noastra.

      Omule scump, oare ti-ai risipit anii degeaba in religie? Se pare ca Dumnezeu nu a construit in tine inca nimic de valoare. Dar inca nu e tarziu.

      A fi credincios inseamna si a dobandi caracter, a avea demnitate, a avea un minim de educatie.

      In ciuda tuturor imperfectiunilor noastre, a slabiciunilor, a fi om si crestin inseamna a avea respect de sine, totusi nu poti pretinde ca iubesti pe Dumnezeu daca nu iubesti adevarul si pe aproapele tau.

      Ștergere
    3. Frate, ce poți cere de la niște frustrați, sunt mai frustrați decât orice cult religios, oameni de nimic.

      Ștergere
    4. Așa vă învață fratele Florin să vorbiți ca și în Gara de Nord, boschetarii?
      Fr.Frank nu vorbește obraznic cu nimeni. Măcar luați ce e bun de la Fr.Frank, pâna vine tornada târzie!

      Ștergere
    5. Deci așa urât vorbește " ceata slugilor" ?
      Păi parcă " robul" era înțelept, se pare că " ceata" nu e deloc înteleaptă. Se pare că robul vorbește în vânt de 50 ani.
      Ascultați mii de predici de la rob și voi tot pe loc sinteți!

      Ștergere
  9. Propun sa ne intoarcem la subiect si mai ales la intrebarea vietii pe care am pus-o deseori.

    A MINTIT BRANHAM SAU NU? EXSITA PESTE 80 DE DOVEZI CU PRIVIRE LA PLAGIAT, LA FALSURI, CIFRE MINCINOASE SI EXAGERATE, POVESTEA CU NORUL FALSA, CU LUMINA FALSA, CU RAUL OHIO FALSA, CU INGERUL FALSA, CU CADDILACUL FALSA, CU PODUL FALSA, CA ERA BAPTIST FALSA, CU VIZITA IN JURUL LUMII DE 7 ORI FALSA, CU DESCOPERIREA EPOCILOR FALSA, CU PECETILE, FALSA, CU INGERUL FALSA, CA EL A DESCOPERIT BOTEZUL SI ALTE TAINE, FALSA....TOATE POVESTILE LUI BRANHAM SUNT FALSE!

    Intrebarea este de ce mai stati in minciuna? De ce nu aveti curajul sa dati dreptate Bibliei si nu unui profet fals numit Branham? Atat de falsi sunteti si voi? Sper ca nu.

    Sa fim tristi ca am iesit din asemenea haos, fals si minciuna? Dimpotriva, eu sunt foarte fericit. Foarte fericit. Pot crede unele lcururi direct din Cuvant nu am nevoie de plagiatorul de Branham sa mi le spuna.

    Si chiar daca nu as cunoaste toate tainele, Biblia spune ca nu aia conteaza in final.

    Fr lica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fain spus. Scurt și la obiect.

      Ștergere
    2. Fuge satana cand il infrunti cu adevarul.Nu au argumente si degeaba ca tot il proslavesc pe Branham si Frank si alti lideri mincinosi. Ai mila Doamne Isuse!

      Ștergere
    3. Păi cum se poate așa un " mare" profet să mintă în asemenea hal? Eu nu am găsit în Biblie ca un profet să mintă în asemenea hal.

      Ștergere
    4. Nu mare profet. Cica cel mai mare. Cica profetul Ilie insusi, adica Branham in duhul si puterea lui Ilie. Asta am demascat-o prima data.

      Nici un predicator din SUA, Africa, India sau Europa, inclusiv fr Ewald Frank, nu au putut sa imi dea raspunsul biblic atunci cand am ridicat problema ca Branham nu are in realitate nici o promisiunea ca fiind Ilie, sau in duhul lui Ilie. Nu are nimic. A falsificat scriptura pentru a se crede marele Ilie care trebuie sa vina.

      Va dati seama ca daca existau dovezi biblice ramaneam la mesaj. Adica, trebuie sa fii tampit si idiot rau sa primesti dovezi clare, reale si sa nu le crezi. Voi ce faceti dragi frati in fata atator dovezi de netagaduit, ca Branham a mintit.

      Apoi am gasit restul si de falsuri si am vazut si alte siteuri cu frati care au parasit mesajul si am luat si de la ei informatii, pe langa cele de care mi-am dat seama stand pe genunchi cu lacrimi in ochi.

      Cuvantul e adevarul si Dumnezeu nu poate sa minta. Adevarul VA BIRUI IN ROMANIA, EUROPA SI PRETUTINDENI. Nu am nici o indoiala. Acesta este adevarul. Am credinta perfecta in acest adevar perfect.

      Nu aveti unde sa fugiti. Adevarul vine dupa voi!

      Nu aveti scapare, pentru ca numai in Domnul exista scapare. El nu autorizeaza minciuna, dar iarta pe mincinos daca se caieste. El sa va ajute.

      Eu sunt inca dispus sa vin sa va arat, sa va consiliez, cu dragostea lui Cristos in inima mea si adevarul, tot ce am vazut despre mesajul fals a lui Branham.

      Ștergere
    5. Păi cum așa " Ilie" minte ?
      Ciudat... Mai zic și eu o minciună mică, dar nu atâtea minciuni pe bandă rulantă. Doamne ai milă!

      Ștergere
  10. Doar cine este născut din Adevăr poate scăpa din închisoarea așa zisul mesaj al orei. Ceilalți sunt predestinați să slugărească minciunilor și fanteziilor unor lideri ai minciunii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Branham încă mai are lingăi și slugărnici, la 55 de ani de la moartea lui... Și asta după ce i-a lăsat cu buza umflată, promițându-le răpirea odată cu el. Curat murdar.

    RăspundețiȘtergere
  12. DE CE NU IEȘIȚI din babilonul Branhamo-Frankist?
    Asta spune Apoc 18;4

    RăspundețiȘtergere
  13. Dar cât de sadici pot fii frankiștii?
    Au emis ipoteza că fr.Branham a murit brusc prin accident, fiindcă trebuia ca fr.Frank să intre în slujbă....
    Păi nu putea coexista un " profet" cu un " învățător"?
    Ce se mâncau daca coexistau?
    În timpul lui Pavel câți erau prin care Domnul lucra?
    Bă, dar mare e grădina Domnului...etc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ciudat e că, fr.Branham a zis ca s-au restituit slujbele din Efes 4;11, iar fr.Frank zice că încă nu, doar dupa ploaia târzie...
    Atunci cine predică în adunările frankiste? Oameni fără slujbe și daruri?
    Ce să mai înțelegi din teoria lor?
    Timp de 55 de ani până acum s-a predicat fără slujbe și fără rânduiala biblică a lui Pavel?
    Haos ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Frate oricum ei nu au nevoie de slujbe, ei au doar o singur om în slujbă. Și au zis ca pleacă toti cu bro.Frank ...toți o sa fie rapiți impreună.nu au nevoie de slujbe pleaca asa morti in pacate! Doamne ai mila de ei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt plecați de mult... pe arătură. Moșu Frank ii tot duce cu zăhărelu' și ii momește cu diferite ploi. Săracii sunt ploați de tot. Frank îmbătrânește și ploile se lasă așteptate. Dar ce mai contează? Au ajuns în Germania? Au ajuns. Intelegi aluzia? ;)

      Ștergere
  16. Păi cei care nu mai apucă "tornada târzie" se duc pe apa sâmbetei doar cu zeciuiala luata. Cui rămâne " averea" de la Krefeld peste 1 mil de euro?

    RăspundețiȘtergere
  17. Știa bine ce face bro frank, de cenzura predicile lui Branham...fiindca în fiecare predică originala Branham se contrazicea singur. Cine știe engleză poate asculta predicile in original.

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu inca cercetez ma abtin dar vad ca ceva nu e in regula la mesaj. Inca ceva. Deci sa intelegem ca Dumnezeu il pune la fr Maris Adrian sa conduca adunarea sau ce sa intelegem? E un fel de ales? Altul acuma?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și dacă vezi de ce te abții? Ți-e frică să fi sincer? Înseamnă că e o problemă. Ești infricat dar nu îți dai seama sau nu conștientizezi frica ce ți-a fost inoculată dea lungul timpului.

      Ștergere
    2. " Nu ar trebui să ne fie frică decât de frica însăși" Roosevelt

      Ștergere
  19. Dacă te minți pe tine, e clar că-i vei minții și pe ceilalți.

    Omul orgolios se minte pe sine, și nu poate accepta să fie contrazis.
    https://mesajul.blogspot.com/2018/05/orgoliul-si-mandria-in-mesajul-lui.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  20. Implinirea poate fi mai tarziu. Cine poate spune 100% ca ASTA e implinirea? Asteptati. Conform bibliei trebuie ca cineva sa aiba acelasi vis si implinirea (Iosif, Daniel).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dreptate. Pentru ca in vis nu sunt amintiți anumiți frați. Si daca cei ce erau in autocar nu erau cunoscuți fr. Lică, inseamna ca sunt alții din viitor.

      Ștergere
  21. Cand e vb de Lica știți să analizați visele și "profețiile" dar când e vb de Branham înghițiți tot ce vă servește acesta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al uitat să menționez. M-am referit strict la cei care mai au simpatii branhamiste. Și pt cei cu Frank e valabil

      Ștergere
  22. -Fratele Branham-
    Un dar de vindecare sau un dar moștenit de medium( ghicitor)?
    ��

    Evaluarea predicatorilor vindecători face parte din misiunea de priveghere a Bisericii lui Isus Hristos. Există trei asemenea bărbaţi a căror evoluţie am cercetat-o personal: Branham, Hicks şi Zaiss. Toţi trei organizează mari întruniri religioase urmate de adunări pentru vindecare. Ceea ce voi spune despre aceşti trei oameni nu este o sentinţă uşuratică provenită din vreo dorinţă răutăcioasă de a critica. Ani de zile am adunat cu grijă orice material la care am avut acces despre aceşti trei predicatori-vindecători. Am citit orice comentariu pro şi contra lor, i-am ascultat pe ei înşişi, am cercetat vindecările lor şi am comparat totul cu Sfânta Scriptură. Mă interesează doar respectarea cuvântului biblic: „Cercetaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu.” Mi-e imposibil să redau aici tot materialul care-mi stă la dispoziţie De aceea vor fi date numai câteva indicii. William Branham este fără îndoială cel mai problematic dintre cei trei. La el sunt vizibile însuşiri de ghicitor, de hipnotizator, de magnetopat, de magician, dar şi însuşiri biblice. Totul este îmbrăcat în cuvinte creştine. A moştenit de la părinţii săi, care aveau darul prezicerii o anumită împovărare. În Karlsruhe el a declarat: „Eu am din naştere predispoziţii de vizionar moștenit de la mama mea.” ( mama fr.Branham fiind indiancă)Am fost şi eu de faţă cînd s-a exprimat astfel. În acest caz este trecut cu vederea un adevăr biblic. Darurile Duhului Sfânt (carismata) nu se primesc prin naşterea naturală, ci prin naşterea din nou. Un caz tipic s-a întâmplat la Zürich.
    E/191. Branham a chemat un tânăr pe un podium. S-a desfăşurat următorul dialog: „Noi nu ne cunoaştem încă!” „Nu!”, răspunse tânărul. „În buzunarul hainei aveţi o scrisoare de la o tânără.” „Da.” „În scrisoare este o fotografie de a mea.” „E-adevărat.” Apoi tânărul a fost rugat: „Arătaţi scrisoarea.” Tânărul o scoase din buzunar. Branham a luat scrisoarea şi a arătat-o tuturor cu întrebarea: „Ei, sunt un profet al lui Dumnezeu?” Răspunsul a fost o furtună de aleluia. Să cugetăm: ” Oare o demonstraţie de ghicitor poate fi dovada unui dar profetic? ” Aici ghicitul este socotit profeţie. Însă ghicitul vine de jos, din adânc (Faptele Apostolilor 16:16), pe când profeţia este inspirată de Duhul Sfânt (Faptele Apostolilor 21:1). Şi apoi de ce doreşte Branham aşa de mult să dovedească realitatea darului său profetic ? Ce rost are păgânul obicei de a binecuvânta o ladă cu şerveţele şi împărţirea lor la bolnavi ? Nu are cu siguranţă nici o legătură cu textul din Faptele Apostolilor 19:12. De ce după ce-şi ţine prelegerea, Branham este stors de vlagă ca un vindecător prin magnetism ? Isus şi ucenicii Săi nu erau duşi deoparte epuizaţi după ce vindecau bolnavii prin deplina putere de la Dumnezeu. De ce Branham este deranjat de prezenţa între ascultători a unor fraţi care se roagă ? De două ori a declarat în asemenea situaţie: ”Sunt curente potrivnice.” Ceea ce nu ştia Branham era faptul că printre cei doritori să se vindece erau amestecaţi membrii unui grup de rugăciune care doreau ca Dumnezeu să clarifice situaţia. De fiecare dată prompt, Branham era inhibat în tot ce făcea. El reacţiona deci la fel ca vindecătorii oculţi în cabinetele cărora erau oameni în rugăciune. Sunt atâtea dovezi care nu pot fi redate toate aici şi care îndreptăţesc următoarea concluzie: Branham are puteri de medium.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Şi apoi de ce doreşte Branham aşa de mult să dovedească realitatea darului său profetic ?" - de mandrie si trufie de aia

      Ștergere
    2. Eu am citit predicile și nu am văzut nimic profetic. Și cum se face că și Jim Jones a manifestat aceeași șmecherie ca și Branham, spunând oamenilor anumite detalii din viata lor? Mi se pare mai mult o scamatorie ieftina dar transformată de unii în ceva divin. Să mai faci și o sectă din asa ceva și să crezi că Branhan a fost Ilie din Maleahi care defapt sa ridicat la cer în 1 Împărați? Unii trec ușor de la credință la ridicol.

      Peter

      Ștergere
  23. (Ioan 8:30-36) Pe cînd vorbea ISUS astfel, mulți au CREZUT ÎN EL.
    Și a zis Iudeilor, cari CREZUSERĂ ÎN EL: „DACĂ rămîneți în CUVÎNTUL MEU, sînteți în ADEVĂR UCENICII MEI; veți cunoaște ADEVĂRUL, și adevărul vă va face SLOBOZI.“

    Ei I-au răspuns: „Noi sîntem SĂMÎNȚA LUI AVRAAM, și n’am fost niciodată robii nimănui; cum zici Tu: «Veți fi slobozi!“
    „ ADEVĂRAT, ADEVĂRAT, vă spun“, le-a răspuns ISUS, „că, ORICINE TRĂIEȘTE ÎN PĂCAT, este ROB AL PĂCATULUI.
    Și robul nu rămîne pururea în casă; fiul însă rămîne pururea.
    Deci, DACĂ FIUL vă face slobozi, veți fi cu adevărat slobozi."
    Altfel veți rămâne în păcatul minciunilor din " mesajul orei".

    RăspundețiȘtergere
  24. Ceea ce practica William Branham semăna mai mult a ocultism decât creștinism. Lucrul acesta îl confirmă și chemarea pe care a primit-o. În noaptea de 6 mai 1946, când pentru prima dată i s-a arătat îngerul în chip vizibil și după care și-a început misiunea de vindecare în masă, îngerul i-a spus: „Nu te teme, sunt trimis de la Fața Celui Atotputernic să-ți spun că viața ta specială și căile tale nepătrunse au un singur scop. Ele trebuie să-ți arate că Dumnezeu te-a rânduit să primești darul divin de vindecare pentru toate popoarele lumii. Dacă vei fi sincer și vei putea convinge oamenii să creadă în tine, atunci, nimic, nici chiar cancerul, nu va rezista în fața rugăciunilor tale.” Îngerul i-a spus că prin vibrațiile mâinii va fi capabil să recunoască bolile.
    Evident că un înger al Domnului nu i-ar fi făcut așa „o provocare”: să convingă lumea să creadă în el. Însuși William Branham nu o dată a pus la îndoială natura îngerului care-i vorbea. Un motiv a fost faptul că astrologi și ghicitori au recunoscut „alegerea” lui, dar îngerul i-a spus că și în cazul Domnului Isus, duhurile rele Îl recunoșteau și mărturiseau despre El și același lucru i s-a întâmplat și cu Pavel la Efes (Fapte 16:17).
    Totuși, Dumnezeu ne avertizează cu privire la prorocii mincinoși și ne învață cum să-i recunoaștem:

    Dar proorocul care va avea îndrăsneala să spună în Numele Meu un cuvînt pe care nu-i voi porunci să-l spună, sau care va vorbi în numele altor dumnezei, proorocul acela să fie pedepsit cu moartea”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ingerul ia spus doar să se roage pt bolnavi. Nu i-a spus ca e Ilie din Maleahi și că trebuie să restituie niște taine... preluate de la alții. Deci Branham a dus lucrurile prea departe iar fiu-su a preluat și răspândit imaginea pe care Branham și-a făcut-o despre sine. Chiar din viata lui Branham putem afla cine a fost acesta. A început bine și a sfirsit rău.

      Ștergere
  25. Nici un proroc sau apostol nu a zis cuiva sa creadă în el..
    Sau sa recurgă la practica ghicitoriei.
    Apostolii nu ghiceau și nu se scoateau pe ei în prim plan sa facă spectacole de vindecari in masă, cu muzică și bilete de rugăciune.
    Citeste dragul meu Biblia..
    Nici macar Domnul nu facea spectacole de vindecari în masă, facea pe ascuns si le zicea sa nu spuna cine i-a vindecat. Spectacole cu vindecări, apoi plecau cu sacul de bani. Iar copiii lui bro.Branham s-au certat de la averea făcută de tata lor.
    Primeau apostolii bani de la cei vindecați? Peste 3 milioane de dolari a agonisit Branham din slujba lui de " vindecător"!
    Darurile Duhului sunt date pentru afaceri?
    Treziți-vă!

    RăspundețiȘtergere
  26. Vă rog să suferiți puțină nebunie din partea mea, dar doresc să vă împărtășesc câteva cuvinte....

    Ps. 1:1-2:

    "Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se opreşte pe calea celor păcătoşi şi nu se aşază pe scaunul celor batjocoritori! Ci îşi găseşte plăcerea în Legea Domnului şi zi şi noapte cugetă la Legea Lui."

    Etapele succesive din viaţa celui rău:

    (1) umblarea într-o direcţie generală a acelora care sunt străini de Dumnezeu, conformarea cu obiceiurile lumeşti

    (2) oprirea în vederea asocierii cu răzvrătiţii sub vraja păcatului, cochetarea cu ispita;

    (3) unirea clară cu ceata păcătoşilor, prin aşezarea de partea dispreţului faţă de lumină, mai exact spus - batjocuri la adresa trimișilor lui Dumnezeu.

    Un rabin spunea:

    "Dacă doi stau laolaltă şi între ei nu sunt rostite cuvinte din Tora, ei sunt o adunare de batjocoritori,iar despre care se spune: ‚" Un om bun" nu stă în tovărăşia batjocoritorilor'."

    Dumnezeu este preocupat de succesul final al omului bun, în timp ce sfârşitul omului rău este nimicirea.

    Ebr. resha'im, un termen comun pentru nelegiuire ca opusul lui şedeq, "dreptate".

    Păcătoşi= Ebr, chatta'im, din rădăcina chata', "a greşi ţinta", fie din neştiinţă, fie din lipsă de tărie morală.

    Scaunul celor batjocoritori = creștinul evlavios nu va fi găsit în tovărăşia celor care, alegând în mod deliberat răul, găsesc plăcere în exercitarea influenţei lor dăunătoare asupra altora.

    Vă regăsiți :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câtă inteligență... La nivelul unui pantof găurit. :)

      Atâta poți. Nu avem pretenții prea mari de la tălâmbii de branhamisti și frankisti.

      Sunteți setați pe Branham și Frank. Orice demers e de prisos.

      Branham tot rămâne Mincinosul mincinosilor iar Frank ucenicul lui fidel, care îl pupă în dos de fiecare dată când are ocazia.

      " Omul prost când nu are argumente, atacă pe cei cu care dialoghează".

      Vă gândiți toată ziua să denigrați pe cei care și-au dat seama cum stau lucrurile cu Brănhămel-Minciunel și aburelile cu care va fermecat.

      Te regăsești? :)

      Peter

      Ștergere
    2. Cred ca la Branham te referi cand ti-ai scris- Tu esti fratele mai mare- ca nu aveti nici o treaba cu Domnul Isus. Va folositi de numele Lui ca sa il acreditati pe capul miscarii voastre Branham. Bine a scris cel de mai sus :voi veniți cu o evanghelie falsa. Iar potrivit apostolului Pavel sunteti anatema. Mesajul evangheliei voastre nu e Domnul Isus ci mesajul lui Branham si Frank. E trist ca nici nu stiti ce credeti. Daca ati stii vati intoarce la ceea ce a scris Ap Pavel.

      Ștergere
    3. Dupa ce raspunzi la cele peste 80 de dovezi evidenta ca Branham a mintit, a exagerat, a plagiat si ca afost fatarnic, putem discuta.

      Pana atunci esti in urma. Esti intr-o capcana dar tu esti ingrijorat de estetica parului nu de prinsoarea care te tine.

      Esti hazliu.

      Cand vei crede ca Dumnezeu nu poate sa minta si aplici acest adevar si lui Branahm si Frank e semn ca incepe sa iti vina mintea la cap si inspiratia lui Dumnezeu in inima ta.

      Adevarul nu poate fi ascuns. Adevarul singur va birui in final. Nu am nici o grija, nici un stres, nici o indoiala.

      Iti urez succes in aflarea adevarului.

      fr Lica.

      Ștergere
    4. Ilie e american?

      Haideți să vedem ce spune Domnul despre Ilie, ce au înțeles ucenicii.
      Și ce zic Branhamiștii despre aceste versete.
      Și vom vedea și Maleahi 4;5-6.
      Deci Domnul afirmă ca Ilie trebuie să vină, dar a și venit dar oamenii nu l-au cunoscut.
      Ucenicii înțeleg ca Domnul le vorbește de Ioan Botezătorul.
      Caz închis.
      Branhamistii spun, vezi ca trebuie să vina Ilie și că e vorba de Branham...🤔🤔🤔🤔
      Ce legătură are?
      Apoi ei vin cu următoarea afirmație scoasă din contextul Biblie din Maleahi 4;5-6...
      Haideți să vedem ce zice Biblia si apoi cum îsi bat joc branhamistii de Biblie și de cuvantul lui Dumnezeu.
      Maleahi 4
      4. Aduceți-vă aminte de Legea lui Moise, robul Meu, căruia i-am dat în Horeb rânduieli și porunci pentru tot Israelul!
      5. Iată, vă voi trimite pe prorocul Ilie înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare și înfricoșată.
      6. El va întoarce inima părinților spre copii și inima copiilor spre părinții lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc țara cu blestem!”

      Deci vedem că din nou Biblia ne spune prin Maleahi că este vorba despre Ilie care trebuie sa -i întoarca pe evrei la Legea lui Moise, pentru a nu lovi țara cu blestem.
      Care țară, America, România?
      Desigur că nu, e vorba de Israel.
      Vedem deja din primul verset că Domnul vb.poporului Israel, nu are nicio legătură cu cineva dintre neamuri.
      Interpretarea branhamistilor e că, Bramham e Ilie din Maleahi 4;5-6🤔🤔🤔🤔
      Cum fac ei hocus-pocus cu Biblia și rup versetul 6 în două. Ei spun că prima parte A, e pentru evrei si s-a împlinit cu Ioan Botezătorul, și ca partea B - s-a împlini cu Branham.🤔🤔🤔
      Deci " abracadabra" și apare un Ilie dintre neamuri. 😀
      Și așa îi duc pe oameni în rătăcire.
      Prin Har vă zic ca, eu niciodata nu am crezut in răstălmacirea acesta mizerabilă.
      Cum să faci Biblia harcea -parcea să-ți iasă rastălmacirea?
      Doamne ai milă de cei sinceri și scoate-i afară din lagărul branhamist.
      Amin!

      Ștergere
    5. Lumina îi deranjează doar pe cei care trăiesc în întuneric.

      Ștergere
  27. Și așa se rupe vraja imperiului groazei, se prăbușește și castelul de la Krefeld construit pe nispul plagiatorului branham.
    Vraja s-a rupt, ies toți din mreaja lui Lucifer...
    Lumea se trezește în toată Europa și nu numai..
    Slavă Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  28. Copilașilor , este ceasul cel de pe urmă. Și, după cum aţi auzit că are să vină antihristul , să știţi că acum s-au ridicat mulţi antihriști – prin aceasta cunoaștem că este ceasul de pe urmă. Ei au ieșit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai noștri. Căci, dacă ar fi fost dintre ai noștri, ar fi rămas cu noi; ci au ieșit ca să se arate că nu toţi sunt dintre ai noștri.
    1 Ioan 2:18‭-‬19

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și Branham nu era un antihrist prin atitudine? Hristos sa jertfit pt omenire ca să o împace cu Dumnezeu. Branham ii condamnă pe toți care nu erau ca el. A fost total opus la cum scrie în Biblie și la cum învață Pavel, Petru, Iacob.

      Frank e în aceeași situație. Și-a făcut o altă evanghelie din mesajul lui. Din moment ce trebuie sa credem ceea ce predică el ca să ajungem la Dumnezeu, e evident că și-a fabricat o altă evanghelie, diferită de cea predicata de Ap Pavel.

      Peter

      Ștergere
    2. Ilie e american?

      Haideți să vedem ce spune Domnul despre Ilie, ce au înțeles ucenicii.
      Și ce zic Branhamiștii despre aceste versete.
      Și vom vedea și Maleahi 4;5-6.
      Deci Domnul afirmă ca Ilie trebuie să vină, dar a și venit dar oamenii nu l-au cunoscut.
      Ucenicii înțeleg ca Domnul le vorbește de Ioan Botezătorul.
      Caz închis.
      Branhamistii spun, vezi ca trebuie să vina Ilie și că e vorba de Branham...🤔🤔🤔🤔
      Ce legătură are?
      Apoi ei vin cu următoarea afirmație scoasă din contextul Biblie din Maleahi 4;5-6...
      Haideți să vedem ce zice Biblia si apoi cum îsi bat joc branhamistii de Biblie și de cuvantul lui Dumnezeu.
      Maleahi 4
      4. Aduceți-vă aminte de Legea lui Moise, robul Meu, căruia i-am dat în Horeb rânduieli și porunci pentru tot Israelul!
      5. Iată, vă voi trimite pe prorocul Ilie înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare și înfricoșată.
      6. El va întoarce inima părinților spre copii și inima copiilor spre părinții lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc țara cu blestem!”

      Deci vedem că din nou Biblia ne spune prin Maleahi că este vorba despre Ilie care trebuie sa -i întoarca pe evrei la Legea lui Moise, pentru a nu lovi țara cu blestem.
      Care țară, America, România?
      Desigur că nu, e vorba de Israel.
      Vedem deja din primul verset că Domnul vb.poporului Israel, nu are nicio legătură cu cineva dintre neamuri.
      Interpretarea branhamistilor e că, Bramham e Ilie din Maleahi 4;5-6🤔🤔🤔🤔
      Cum fac ei hocus-pocus cu Biblia și rup versetul 6 în două. Ei spun că prima parte A, e pentru evrei si s-a împlinit cu Ioan Botezătorul, și ca partea B - s-a împlinit cu Branham.🤔🤔🤔
      Deci " abracadabra" și apare un Ilie dintre neamuri. 😀
      Și așa îi duc pe oameni în rătăcire.
      Prin Har vă zic ca, eu niciodata nu am crezut in răstălmacirea acesta mizerabilă.
      Cum să faci Biblia harcea -parcea să-ți iasă rastălmacirea?
      Doamne ai milă de cei sinceri și scoate-i afară din lagărul branhamist.
      Amin!

      Din 2021 - fără Branham!

      Ștergere
    3. Harcea-parcea o facut si Isus cand o implinit doar jumate din versetul din Isaia 61:2

      „Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc vești bune celor nenorociţi: El M-a trimis să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia și prinșilor de război, izbăvirea; să vestesc un an de îndurare al Domnului și o zi de răzbunare a Dumnezeului nostru; să mângâi pe toţi cei întristaţi; -Isaia 61:1‭-‬2

      „Duhul Domnului este peste Mine, pentru că M-a uns să vestesc săracilor Evanghelia, M-a trimis să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc robilor de război slobozirea și orbilor, căpătarea vederii, să dau drumul celor apăsaţi și să vestesc anul de îndurare al Domnului.” -Luca 4:18‭-‬19

      Ștergere
    4. Și dacă a făcut Isus, hai să facem și noi? Cum vine asta? Ce mod infantil de gândire. De aici apar sectele, din versete rupte și scoase din context.

      Sau Branhamel-Minciunel a vrut să fie ca și Domnul Isus? Ce ambiții mari a avut proorocul vostru, care o dădea în bară cu pronosticurile. :)

      Peter

      Ștergere
    5. Și încă ceva important : Știați că în original adică în biblia evreiască nu apare nici o virgulă în Maleahi 4:6? Virgula apare doar în variantele traduse în occident și Europa adică Cornilescu, King James și altele.

      Ăsta asa pt cultura și curiozitatea voastră.

      Peter



      Ștergere
    6. Isus nu a facut harcea parcea, El a impartit perfect si corect profetia. Tot El a impartit profetia cu Ilie.

      Ilie si Moise sunt pe munte cu Domnul si 3 ucenici.

      Ucenicii il vad pe ACEL Ilie si intreaba pe Domnul ca de ce carturarii spun ca trebuie sa vina mai intai Ilie.

      Domnul le raspunde perfect.

      Domnul ISUS, ca nimeni altul, preia cele doua profetii din Maleahi 4,5-6 a si b si le imparte in doua (nu in trei) una pentru Ioan Botezatorul, si alta pentru Ilie acela de care fusese intrebat. BRANHAM NU MAI ARE LOC PENTRU CA NU MAI ARE PROMISIUNE!

      Deci, despre care Ilie a profetit Maleahi conform cu ce Domnul a raspuns? Despre Ioan Botezatorul si despre ACEL ILIE real care era acolo cu ei.

      Intrebare 1. Despre care Ilie au intrebat ucenicii?
      2. Despre care Ilie le-a raspuns Domnul?

      Raspunsul se afla in Biblie. Despre acelasi Ilie, cu includerea desigur si a acelei profetii despre Ioan Botezatorul care era in duhul lui Ilie. Deci doi de Ilie. Unul sa implinit altul se va implinii la Israel. Altul nu mai exista. Domnul a interpetat perfect Scripturile! TOTUL E PERFECT!

      Branham a adus invatatura falsa si ne-a mintit ca el este acel Ilie. Ewald Frank a mintit si el. Coleman la fel. Toti liderii de la mesaj care au preluat aceasta invatatura falsa si au dat-o mai departe sunt mincinosi. Si eu am fost la fel de mincinos de aceea am trimis scrisoarea si mi-am cerut iertare de la voi toti. Ei spun inca invatatura falsa ca Branham a implinit acea parte finala din Maleahi 4,5 si 6 DAR CUVANTUL LUI DUMNEZEU ETERN SI INFAILIBIL SPUNE ALTCEVA.

      Ștergere
  29. Hmmm...--> "Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
    Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai voi branhamistii defaimați pe toți cu care dialogați. Ce vă mai place să faceti pe moraliștii... De fapt niște lupi moraliști. Și în privința asta vedeți greșit lucrurile. Ați luat chipul lui Branham.

      Peter

      Ștergere
  30. Faptele Apostolilor 13:41

    „Uitaţi-vă, dispreţuitorilor, miraţi-vă şi pieriţi; căci în zilele voastre, am să fac o lucrare pe care n-o veţi crede nicidecum dacă v-ar istorisi-o cineva.”

    Acum Pavel îşi încheie argumentaţia şi face o aplicaţie aspră.

    Făptuirea îndelungată de rele rezultă în necredinţă şi împietrire a inimii faţă de avertizările aduse de robii chemați și trimiși de Dumnezeu.

    Psalmul 119:118

    "Tu dispreţuieşti pe toţi cei ce se depărtează de orânduirile Tale, căci înşelătoria lor este zadarnică."

    Prin propria lor alergare, cei nelegiuiţi se autodistrug.

    Ei nu doresc deloc să umble cu Dumnezeu, iar Dumnezeu n-are altă alternativă decât să-i nimicească.

    Cel nelegiuit se auto-distruge cu armele mândriei, idolatriei, senzualităţii şi anarhiei. Păcatul are întotdeauna un caracter sinucigaș.

    În timp ce de-a lungul întregii istorii a neamului omenesc mânia şi ruina constituie dreapta răsplătire a omului păcătos, bunătatea şi îndurarea constituie darurile unui Dumnezeu drept şi iubitor.

    Ce Evanghelie mai aveți voi - luminaților ?




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o aroganta de tip luciferian sa crezi ca cine crede in Domnul Isus nu va fi mantuit ci doar cine urmeaza doi lideri (dovediti ca pe langa cateva adevaruri biblice promveaza falsul la proportii uriase).

      Duhul anticrist neaga mantuirea prin Cristos ca sa puna inlocuitori. De cand am iesit de la mesaj in urma cu vreo 10 ani, am vazut la mesaj manifestarea profunda a acestui duh complet anticrist. Acest spirit mizerabil si josnic PRETINDE IN MOD FALS CA TREBUIE SA URMEZI UNUL SAU DOI OAMENI SPECIAL CA SA AJUNGI IN CER.

      Acest spirit care este sub influenta intunerecului neaga eternul adevar ca NUMAI CREDINTA OMULUI IN JERTFA LUI CRISTOS SI CUVANTUL SAU IL SALVEAZA, nicidecum acceptarea unor oameni.

      Idolatria si fuga dupa fundul unor oameni (fie ei si buni, dar cu atat mai mult ca Branham si Frank sunt dovediti ca multe falsuri) v-au facut sa cadeti in negarea valabilitatea si puterea Sangelui lui Isus pentru cei care cred in EL. in EL. Doar in EL.

      Tot ce negati la altii, o faceti pentru ca VOI ATI PIERDUT-O!

      Ștergere
    2. Evanghelia lui Pavel. Tu ce evanghelie ai? A unui mitoman de peste ocean. Și rimează.:)

      A unui zăpăcit dovedit că se juca cu vorbele și o dădea cu pronosticuri apoi se prezenta ca și proroc,in fața celor fără discernământ. Asa au procedat toți întemeietorii de secte și mișcări.

      Scoateți versete din context și le folosiți să vă susțineti ideile bolnave și dovedit neadevărate,cum faceți și cu alte versete gen Maleahi sau Matei 24,pilda cu robu credincios.

      Vă arătați propria neputință și micime. Nu sunteți capabili decât de a folosi biblia ca pe o unealtă împotriva celor ce vă atacă idolul preferat.

      Îmi pare rău de voi, că ați făcut o fixație idolatră din Branham și Frank, de domeniul patologicului.

      Peter

      Ștergere
    3. MITOMANÍE s. f. Boală psihică caracterizată prin tendința de a denatura adevărul, de a inventa fapte care nu s-au petrecut în realitate; p. gener. mania de a minți. – Din fr. mythomanie. (Sursa: DEX '98)

      Uite aici. Poate ai inteligenta și pricepi ceva. Și apoi gândești de două ori înainte de a înșira versete ca un om fără minte, un tălâmb autentic.

      Ștergere
    4. " Mă mir că aţi trecut atât de repede de la cel care v-a chemat, prin harul lui Cristos, la o altă evanghelie. 7 De fapt, nu este alta, ci sunt doar unii care vă tulbură şi vor să deformeze evanghelia lui Cristos. 8 Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar predica o altă evanghelie în afară de aceea pe care v-am predicat-o, să fie anatema. 9 Aşa cum am mai spus, o spun acum din nou: dacă cineva vă predică o altă evanghelie în afară de aceea pe care aţi primit-o, să fie anatema. "

      Ștergere
    5. Când spuneți că mesajul lui Branham sau Frank sunt necesare pt rapire, deja ați făcut o alta evanghelie.

      Voi vă afiliați cu invatatura apostolilor dar în realitate nu aveți nici o legătură cu aceasta. Nu va leagă nimic de invatatura lor. Doar un botez în apa și atât. Ați locuit evanghelia Ap. Pavel cu cea a lui Branham și Frank.

      Ștergere
  31. Branhamiștii și Frankiștii sunt mai fanatici și mai aroganti decât orice sectă existentă, a lăsat deja în urma lor secte martorii lui Iehova sau adeventiștii.
    Tactica e asemănătoare. Îți vb.puțin de Isus, apoi te îngroapă cu un vagon de broșuri și cărți beletristice. Și urmează spălarea pe creier. Toată mascarada și inșelăciunea mesajului stă pe 3 -4 versete pescuite din Biblie. Amos 3;7 scos din context, Maleahi 4;5-6 Cică B :))))
    Și domnul Frank are doar Matei 24;45-47, să fie și el băgat în seamă. Toate aceste versete sunt scoase din contextul Bibliei. Asta fac acești fanatici periculoși.
    Feriți-vă de ei!
    Mai bine vă uitați la un meci de fotbal sau la sport, decât să-i ascultați pe " pierduții" aceștia periculoși.

    RăspundețiȘtergere
  32. Bineînteles ca domnul E.Frank nu a tradus integral predicile lui W.M.Branham, le-a cenzurat cat de mult a putut. Din predicii de 3-6 ore, ale "profetului" a tradus maxim o oră. Sau o predica care trebuia sa fie de 200 de pagini cel puțin, a facut broșurele de 50-60 de pagini.
    Inteligent domnul Frank.
    Cum sa traducă toate fanatismele și minciunile, contrazicerile și prezicerile așa zisului mesager al epocii Laodiceea? Daca le traducea fidel, cine îl mai urma în rătăcirea așa zisului mesaj al orei?!��
    Mari șarlatani!

    RăspundețiȘtergere
  33. 2 Corinteni 11
    13. Oamenii aceștia sunt niște apostoli mincinoși, niște lucrători înșelători, care se prefac în apostoli ai lui Hristos.
    14. Și nu este de mirare, căci CHIAR SATANA se preface într-un înger de lumină.
    Aici vedem clar că în zilele din urmă vor venii mulți "apostoli" și "unși"
    falși care vor înșela pe mulți, dacă ar putea și pe cei ALEȘI.
    MATEI 24;24-25
    Dragii mei frați și surori chiar SATAN se preface în înger de lumină pentru ai înșela pe mulți.
    El poate face multe semne și minuni pentru ai amagii pe copiii lui Dumnezeu.
    Dacă nu aveți prin Har, darul descoperirii duhurilor, riscați să mergeți dupa mulți apostoli și proroci falși.
    Rugați-vă Domnului să vă dea acest dar prin Har.
    Vă dau cateva semnalmente;
    1. Îsi scoate oridecate ori are posibilitatea, slujba sa în prim-plan.
    2. Își caută versete scoase din Scriptură pentru așa zisă chemare a sa.
    3.Amintește mereu de suportul financiar fraților pentru slujba sa, in special aduce obligativitatea zeciuieli.
    4.De obicei își părăsesc serviciile publice, pentru așa zisa consacrare totală în " slujba "Domnului.
    5. Planteaza comunităti și le "păstoresc" din umbră.
    6.Dacă cineva părăsește " organizația", se aruncă anatema prin " ucenicii" fideli organizației.
    7. Au dogme și doctrine speciale, numindu-le " taine" descoperite doar lor. Aduc o altă evanghelie deosebită de cea adusă de apostolul Pavel.
    Galateni 1
    6. Mă mir că treceți așa de repede de la Cel ce v-a chemat prin harul lui Hristos la o altă Evanghelie.
    7. Nu doar că este o altă Evanghelie; dar sunt unii oameni care vă tulbură și voiesc să răstoarne Evanghelia lui Hristos.
    8. Dar, chiar dacă noi înșine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema!
    Șarlatanul Branham a fost prins cu ocaua mică. A adus o altă evanghelie,un mesaj al caruselului minciunilor.

    RăspundețiȘtergere
  34. 1 Ioan 3:11-15

    "Acesta este mesajul pe care l‑ați auzit de la început: să ne iubim unii pe alții, nu precum Cain, care era de la cel rău și care l‑a ucis pe fratele lui.

    Și de ce l‑a ucis?

    Pentru că faptele lui Cain erau rele, iar cele ale fratelui său erau drepte.

    Nu vă miraţi, fraţilor, dacă vă urăşte lumea. Noi ştim că am trecut din moarte la viaţă, pentru că-i iubim pe fraţi. Cine nu îl iubeşte pe fratele său rămâne în moarte. Oricine îl urăşte pe fratele său este un ucigaş; şi ştiţi că nici un ucigaş n-are viaţa veșnică rămânând în el."


    Să ne iubim unii pe alţii. Aceasta este mesajul pe care îl  transmite Ioan cititorilor în epistola  lui.

    Acest mesaj este Porunca nouă dată de Hristos urmaşilor Săi  (Ioan 13,34.35). Importanţa acestei porunci este mai presus de orice îndoială, iar adevărații credincioși ar trebui să o pună pe primul loc între standardele ei, astfel încât fiecare să îşi poată da seama că una dintre primele sale datorii este de a cultiva şi de a exprima o iubire practică, sinceră pentru fraţii săi.

    Cain.

    Aici este singurul loc din epistola aceasta unde se face referire directă la un incident din Vechiul Testament. Ioan îl prezintă pe Cain ca un exemplu concludent în privinţa lipsei de iubire frăţească. Se poate observa că istoricitate uciderii lui Abel de către Cain nu este pusă la îndoială: apostolul acceptă că relatarea din Genesa este autentică şi analizează cauzele faptei lui Cain (Genesa 4,8–15).

    De la cel rău.

    Cain a dovedit că este un fiu al diavolului, la fel cum un creştin poate dovedi că este copilul lui Dumnezeu.

    A ucis. ( = astăzi se face uciderea reputației)

    De ce?

    "Pentru că faptele lui Cain erau rele, iar cele ale fratelui său erau drepte."

    Ioan priveşte dincolo de aparenţele evenimentului şi observă că adevărata cauză a urii şi a geloziei lui Cain faţă de Abel a fost contrastul dintre faptele celor doi (Evrei 11,4).

    Faptele, care îşi au izvorul în gândurile oamenilor, arată caracterul, şi reiese că adevărata natură a lui Cain s-a dat pe faţă înainte de actul culminant al uciderii.

    Abel nu avea nici o greşeală care să scuze sau să explice fapta abominabilă a lui Cain.

    Ascultarea smerită faţă de Dumnezeu, de care a dat dovadă Abel, a trezit ura şi invidia fratelui său.

    Unica jignire pe care i-a adus-o Abel era DREPTATEA lui.

    În conştiinţa sa Cain se simţea condamnat, şi s-a văzut pus faţă în faţă cu alegerea de a-şi recunoaşte păcatul sau de a-l ucide pe Abel, care-l făcea să fie conştient de păcătoşenia lui .

    La fel s-a întâmplat şi cu liderii religioşi evrei atunci când l-au condamnat pe Isus la moarte, tot astfel se întâmplă și astăzi.

    Am o nouă recomandare pentru grupul vostru, și anume să îi schimbați numele în - PEȘTERA  DE  TÂLHARI -

    Tâlharii profanau lucrurile sfinte şi jefuiau pe Dumnezeu de onoarea şi slava Lui, batjocorind pe robii și trimișii Lui. De asemenea, jefuiau pe toţi închinătorii de o cunoaştere a caracterului şi cerinţelor lui Dumnezeu.

    Tâlharii sunt jefuitori organizaţi, nu simpli pungaşi.

    Sigur nu este vorba de cei care postează în grupul acesta, și cu siguranță nu vă regăsiți în această expunere.

    Faptele voastre sunt drepte și voi toți sunteți iubitori de frați, voi lăudați Numele Domnului în orice loc și recunoașteți felul de lucrare a lui Dumnezeu de - astăzi (nu de acum 2000 de ani).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biblia si DOMNUL INSUSI ii numeste pe prorocii care mint drept mincinosi. NU e nici o batjocura sa ii zici unui profet si invatator mincinos ca e mincinos.

      Tu batjocoresti pe Domnul pentru ca ai ales doi Baraba spirituali in loc de scumpul nostru Domn Isus. Esti JALNIC!

      Mai bine ai dovedi ca nu au mintit decat sa tot aperi pe cei doi amagitori Lolek si Bolek.

      Ii aperi si ii pupi in fund lingaule. Adu dovezi si argumente acuzatorule fals.

      Adu dovezi si argumente care dovedesc ca ei doi sunt corecti!

      Adu dovezi si argumente care dovedesc ca ei doi sunt corecti!

      Adu dovezi si argumente care dovedesc ca ei doi sunt corecti!

      Adu dovezi si argumente care dovedesc ca ei doi sunt corecti!

      Daca vei aduce si dupa aceea noi nu vomr crede, abia atunci ai dreptul sa ne etichetezi, boule! Habar nu ai de dreptatea biblica ca sa o aplici. Dumnezeu uraste nedreptatea, deci uraste ce faci tu. calci ce e drept in picioare ca sa pupi in fund un profet fals!? Vai si amar de tine. Vai si amar.

      Ștergere
    2. Mai multa ura si Caini cum am vazut la voi la mesaj nu am vazut nicaieri in culte si niciunde. Cei mai dezbinati si cei mai lipsiti de umanitate si spiritualitate oameni. Cat venin si otrava scoateti din voi arata natura voastra, fara suparare.

      Ștergere
    3. Presupuneri și supoziți de om frustrat și care își arată neputința și micimea în a demonstra falsurile din viata lui William Branham.

      E bine că ne arătați că sunteți conduși de fals și impostura. Cum putea sa fie altfel?

      Sunteți născuți din minciuna și falsitate. De aceea in loc de argumente atacați pe cei cu care dialogați.

      Noi suntem iertați și acceptați de Dumnezeu în Hristos. Evanghelia lui Pavel explica clar acest lucru prețios și veșnic valabil. De ceea i se spune "Evanghelia veșnic valabila ".

      Voi ați pus în locul acesteia evanghelia lui Branham și Frank și prin asta sunteți anatema.

      Sa dovedit că doar Hristos rămâne Stanca noastră și nu vreun mitoman de peste ocean. ;)

      Ștergere
  35. Bla bla bla... Tot nu puteti demonstra ca Branham a fost cine a pretins. Va ajuns neputinta, vorba celui de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  36. Geneza 4:10

    "Şi Dumnezeu a zis: „Ce ai făcut? Glasul sângelui fratelui tău strigă din pământ la Mine."

    Ce ai făcut?

    Apropierea indirectă şi cu tact dovedindu-se nefolositoare, Dumnezeu a continuat să îi ceară socoteală lui Cain pentru crima sa. Întrebarea Ce ai făcut? - cuprinde cunoaşterea perfectă a faptelor.

    Glasul sângelui fratelui tău.

    Criminalul care tremura s-a găsit în faţa unui Dumnezeu atotvăzător şi atotcunoscător, citindu-i în sufletul lui dezgolit. Cel care ia seama la căderea unei vrăbii, care este autorul vieţii, cum putea să fie surd la strigătul tăcut al celui dintâi martir?

    Viața este în sânge, ca atare, este preţios pentru marele dătător al vieţii (Geneza 9,4).

    După cum Dumnezeu venise la primii oameni după căderea în păcat cu o întrebare, tot aşa vine acum la Cain.

    Cu toate acestea, rezultatele au fost foarte diferite. Cain neagă cu îndrăzneală vinovăţia sa. Neascultarea îl condusese la ucidere (astăzi nimicire de reputație) .

    La această crimă el a mai adăugat acum minciuna şi sfidarea, încercând orbeşte să-şi ascundă păcatul faţă de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suferi tare omule.

      Adu dovezi si argumente care dovedesc ca ei doi sunt corecti!

      Adu dovezi si argumente care dovedesc ca ei doi sunt corecti!

      Adu dovezi si argumente care dovedesc ca ei doi sunt corecti!

      Ștergere
    2. Are traume săracu. Să-l lăsăm să-și lingă rănile. Atât le-a mai rămas.

      Ăștia cu fixații idolatre văd dușmani închipuiți peste tot, care atentează la integritatea lor emoțională.

      Peter

      Ștergere
    3. O carte pt vremurile astea tulburi. :)

      https://carturesti.ro/carte/amurgul-idolilor-245421572

      Ștergere
    4. Am scris ironic cu gândul la Branham și Frank. ;)

      Ștergere
    5. Duhul lui Balaam alias Branham- amenința, blesteamă, condamna, urăște!
      Imediat se demască singur!
      E vizibil duhul lui Cain!

      Ștergere
    6. Din prisosul inimii vb gura

      Ștergere
  37. Tainele din cartea cu 7 peceți.
    Despre fanteziile și ereziile prorocului mincinos W.M.Branham.
    Acest impostor religios, afirmă ca, el a primit revelația Cărți pecetluite în cer de către Dumnezeu.
    El numind cartea cu cele 7 peceți. Și vorbea cu îngerul ( probabil cu lucifer) și a deslușit ceea ce e scris în Carte.
    Haideți să vedem ce spune Biblia.
    Apocalipsa 5
    1. Apoi am văzut în mâna dreaptă a Celui ce ședea pe scaunul de domnie o carte scrisă pe dinăuntru și pe din afară, pecetluită cu șapte peceți.
    2. Și am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: „Cine este vrednic să deschidă cartea și să-i rupă pecețile?”
    3. Și nu se găsea nimeni, nici în cer, nici pe pământ, nici sub pământ, care să poată deschide cartea, nici să se uite în ea.
    4. Și am plâns mult pentru că nimeni nu fusese găsit vrednic să deschidă cartea și să se uite în ea.
    5. Și unul din bătrâni mi-a zis: „Nu plânge; iată că Leul din seminția lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea și cele șapte peceți ale ei.
    6. Și la mijloc, între scaunul de domnie și cele patru făpturi vii și între bătrâni, am văzut stând în picioare un Miel. Părea junghiat și avea șapte coarne și șapte ochi, care sunt cele șapte Duhuri ale lui Dumnezeu trimise în tot pământul.
    7. El a venit și a luat cartea din mâna dreaptă a Celui ce ședea pe scaunul de domnie.
    8. Când a luat cartea, cele patru făpturi vii și cei douăzeci și patru de bătrâni s-au aruncat la pământ înaintea Mielului, având fiecare câte o lăută și potire de aur pline cu tămâie, care sunt rugăciunile sfinților.
    [...]
    12. Ei ziceau cu glas tare: „Vrednic este Mielul, care a fost junghiat, să primească puterea, bogăția, înțelepciunea, tăria, cinstea, slava și lauda!”

    Ce reiese din aceste pasaje biblice?

    Apocalipsa 5
    1. Apoi am văzut în mâna dreaptă a Celui ce ședea pe scaunul de domnie o carte scrisă pe dinăuntru și pe din afară, pecetluită cu șapte peceți.
    2. Și am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: „Cine este vrednic să deschidă cartea și să-i rupă pecețile?”
    3. Și nu se găsea nimeni, nici în cer, nici pe pământ, nici sub pământ, care să poată deschide cartea, nici să se uite în ea.
    4.● Și am plâns mult pentru că NIMENI NU FUSESE GĂSIT VREDNIC să deschidă cartea și SĂ SE UITE ÎN EA!!!!
    5. Și unul din bătrâni mi-a zis: „Nu plânge; iată că Leul din seminția lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea și cele șapte peceți ale ei.
    6. Și la mijloc, între scaunul de domnie și cele patru făpturi vii și între bătrâni, am văzut stând în picioare un Miel. Părea junghiat și avea șapte coarne și șapte ochi, care sunt cele șapte Duhuri ale lui Dumnezeu trimise în tot pământul.

    Vedem că DOAR MIELUL ERA VREDNIC SA DESCHIDĂ CARTEA!
    DAR acest șarlatan cu un tupeu extraordinar, afirmă că lui i-a spus un înger ce scrie in carte!

    7. El ( Mielul)a venit și a luat cartea din mâna dreaptă a Celui ce ședea pe scaunul de domnie.
    Mielul a luat cartea, nu Branham a luat cartea, și nici un alt înger.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Doar Mielul a fost găsit vrednic să privească în carte. Nu un aiurit care dădea făcea prorocuri dând cu zarul.

      Ștergere
    2. Adică făcea prorociri dând cu zarul.

      Ștergere
  38. " Învățătorul cel fals, Frank, ne învață că e o diferență între cartea vieții și cartea vieții Mielului(citat din spusele lui mai jos):

    »Cartea Vieţii Mielului se referă la cei care au parte de prima înviere; Cartea Vieţii, la cei care trec în viaţa veşnică la a doua înviere. Cei găsiţi în Cartea Vieţii, sunt oameni care, atunci când au trăit pe pământ, cu siguranţă că au crezut în Isus Hristos ca Mântuitorul lor personal şi de aceea au primit viaţă veşnică. Ei nu au crezut făgăduinţele pentru timpul în care au trăit; poate că au fost ţinuţi în întuneric în diferite confesiuni religioase şi de aceea nu au putut să participe la ospăţul nunţii Mielului şi au pierdut domnia de o mie de ani cu Hristos. Dar toţi aceia care au crezut cu adevărat în Isus Hristos ca Mântuitorul lor personal vor intra în viaţa veşnică, căci este scris: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică” (Ioan 3:16).«
    (Ewald Frank, Ce spune Scriptura?, pagina 151)

    Biblia însă ne învață că nu e nici o diferență și nu sunt nici două cărți nici două părți a unei cărți.(dacă sunt două părți ale unei cărți, cum se numește cartea? :D )
    Gândiți-vă puțin la textul din Filipeni 4:3. Aici scriitorul biblic zice că „...te rog să vii în ajutorul femeilor acestora, care au lucrat împreună cu mine pentru Evanghelie, cu Clement și cu ceilalți tovarăși de lucru ai mei, ale căror nume sunt scrise în Cartea vieții."
    Cum vi se pare această afirmație în lumina lui Frank? Ca un motiv de bucurie sau de întristare? Conform crezului lui Frank de mai sus, aici scriitorul biblic ar aduce o condamnarea și îi plasează pe acești oameni ca fiind oameni care NU AU CREZUT FĂGĂDUINȚELE TIMPULUI ÎN CARE AU TRĂIT și care nu o să aibă parte de prima înviere! Probabil pt că au fost ținuți în întuneric în vre-o denominațiune :D . Evident că textul din Filipeni nu zice asta ci laudă acești oameni fiindcă sunt trecuți în cartea vieții; defapt acești oameni sunt arătați ca fiind lucrători împreună cu Pavel, nu oameni în întuneric.
    Pe lângă asta, una dintre făgăduințele oferite biruitorilor (care au parte de împărăția de 1000 de ani - vezi Apocalipsa 2:26,27 -) este aceea că nu le va fi șters numele din Cartea Vieţii(Apocalipsa 3:5). Deci vedem că numele lor e in Cartea Vieţii și totuși, au parte de împărăție.

    Pocăiți-vă de Frank! "

    Copiat de pe Facebook de la Florin Teodor Constantin, membru în grupul creat de Adrian Mariș.

    Interesantă observație, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ales că cei din România cred că Bro. Frank nu poate greși în învățătură.

      Ștergere
    2. Apoc13:8
      Apoc21:27
      Citește-le singur și apoi poți sa retractezi comentariul răutăcios și expus după mintea ta.
      Apoi citește 1Cor2:14

      Ștergere
    3. Apoc20:12 aici vorbește despre mai multe cărți ... deschise pentru judecată finala unde nu vor mai fi prezenți cei scriși in Cartea Vieții Mielului care deja și-au primit cununiile împărătești și viața veșnica la prima Înviere .

      Ștergere
    4. Nu e nimic răutăcios. Nu va convine că Bro. Frank a dat-o-n bară. Nu e nimic. Se mai întâmplă. Nu e prima oară. :)

      Ștergere
    5. Ciudat că Branham spune clar după cică " deschiderea peceților" că el e îngerul din Apoc.10;7...el a adus tainele.
      Bro Frank de ce -l corectezi pe profetul Ilie? Mare curaj are bro.Frank sa l corecteze pe profetul cu care a umblat 10 ani PE LÂNGĂ MAȘINA profetului Ilie.
      Oare l-a plimbat cu Cadilacul primit de la oamenii de afaceri din Los Angeles?

      Ștergere
    6. Nu știu cu ce la plimbat dar când citeam predicile lui Branham nu am întâlnit nici un salut la adresa lui bro. Frank. În schimb Branham ii saluta pe alți predicatori. Și din câte țin minte, o făcea pe la începutul predicii.

      Doctorul teolog Frank nu accepta decât anumite operații teologice gen Maleahi 4:5,6. Știe mai bine ca și profetul Ilie cum stă treaba cu însăși plagiatele pardon "descoperirile" lui Branham. Deci ucenicul își corectează maistrul. Ca să vezi ce lucrare divină... plină de gafe și erori. :)

      Ștergere
    7. Deci care e Ilie pana la urmă? Branham sau Frank? După cum se vede, Frank e mai deștept ca însăși prorocu.

      E ca și cum Ilie din VT o dădea în bară și apare Elisei care ii spune de fapt cum stă treaba.

      Și unii mai au tupeul să ne spună că asta face Dumnezeu astăzi... Ce Dumnezeu nehotărât și retardat aveți bah. :)

      Ștergere
    8. Apocalipsa 22
      13. Eu sunt Alfa și Omega, Cel Dintâi și Cel de pe Urmă, Începutul și Sfârșitul.”
      14. Ferice de cei ce își spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieții și să intre pe porți în cetate!

      Frank a cam dat-o în bară cu explicatia lui despre " cartea vieții".

      Cel de mai sus are dreptate. ;)

      Ștergere
    9. Si cine e în cartea vieții Mielului? Cei care îl cred pe Elisei de la Krefeld, cel care își corectează mentorul adică Ilie din Maleahi?

      Bah caraghiosilor, Ilie din VT sa înălțat la ceruri și a reapărut cu Isus și Moise adică " sa arătat" ca o teofanie.

      Au fost în israel amândoi deci tot acolo vor revenii, potrivit profeției din Maleahi și împlinită în apocalipsa.

      Unde naiba scrie că va renaște în America? Ați ieșit de mult din limitele cuvântului. Ați deraiat ca o mașină stricată.

      Ștergere
  39. " Iluzia Branhamistă cu privire la Matei 17:11 și Marcu 9:12

    Pentru inceput să cităm din Biblie:

    Ucenicii I-au pus întrebarea următoare: „Oare de ce zic cărturarii că întâi trebuie să vină Ilie?”
    Drept răspuns, Isus le-a zis: „Este adevărat că trebuie să vină întâi Ilie și să așeze din nou(apokathistémi) toate lucrurile.
    Dar vă spun că Ilie a și venit, și ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el ce au vrut. [...]
    Ucenicii au înțeles atunci că le vorbise despre Ioan Botezătorul.

    Știați că în Maleahi 4:6 în LXX(traducerea greacă a vechiului testament) apare același cuvânt ca în Matei 17:11?
    LXX oferă varianta asta: „care va apokathistémi inima...."

    De Ioan se zice că o să așeze din nou(apokathistémi) toate lucrurile și în Fapte scrie că Isus stă în cer până la vremea așezării din nou a tuturor lucrurilor. Asta nu e o dovadă că acel Ilie nu era Ioan. Faza că e vorba de 2 așezări din nou diferite. Nu oriunde găsim un cuvânt(sau un grup de cuvinte) înseamnă că acel cuvânt se referă la același lucru în orice context. De exemplu cuvântul a mântui(sinonim: a salva)... Să zicem că oriunde apare acesta se referă la salvarea făcută de Isus la golgota? Nicidecum! Cuvântul poate fi folosit în diferite contexte, după cum și e folosit în Biblie.
    Ioan prin ceea ce a făcut a făcut întradevăr o așezare din nou. Că nu vedeți voi în Ioan o slujbă de așezare din nou e altceva...bine că vedeți în Branham. Ce a făcut Branham?

    În orice caz, faptul că v.11 din Matei s-ar referi la un Ilie viitor e o iluzie. Nu aveți nici un suport real pentru credința voastră; și de timpurile verbale din v.11 nu vă puteți lega fiindcă acest castel se poate prăbuși ușor.
    Noi trebuie să înțelegem că ucenicii au adresat o întrebare lui Hristos, o întrebare cu referire la ce spuneau cărturarii: „De ce zic ei că trebuie să vină Ilie primul?"
    Isus atunci când le-a răspuns ucenicilor la întrebare a dat un răspuns complex. În primul rând a dat dreptate doctrinei cărturarilor, zicând: „Este ADEVĂRAT că Ilie trebuie să vină primul."(fiindcă era adevărată această pre-vestire Biblică). În al doilea rând a adus lumină asupra subiectului: „Dar Ilie deja a venit și cărturarii nu l-au cunoscut." În al treilea rând, după această discuție ucenicii au ajuns la concluzia că le vorbise de Ioan. Este simplu.
    Faptul că timpii verbali folosiți de Isus vi se par că ar vorbi de un alt Ilie, este doar o eroare de gandire fiindcă voi nu vă gândiți că Isus le-a răspuns ucenicilor, primadată declarând ca adevărată doctrina cărturarilor (doctrină care la nivel de doctrină spunea „trebuie să vină Ilie" nu că deja a venit, fiindcă în VT nu se zice că a venit ci că vine) și în al doilea rând, după ce a declarat adevărată doctrina, a adus și revelație asupra ei zicând: dar deja Ilie a venit.
    E ca și cum mergi în Israel și vine un copil la tine și zice „Domnule, de ce ne spun rabinii că trebuie să vină un Mesia?" Și tu îi răspunzi, primadată dând dreptate doctrinei rabinilor „Băiete, este adevărat că Mesia trebuie să vină" și apoi îi aduci revelație asupra subiectului „însă îți zic că deja a venit și ei nu l-au recunoscut". E simplu. Isus când a făcut acea afirmație doar a dat dreptate doctrinei, fiindcă acea doctrină era adevărată. "

    Copiat de pe Facebook de la Florin Teodor Constantin, membru în grupul creat de Adrian Mariș

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mărturia lui Isus despre Ioan
      11:7 Pe când* se duceau ei, Isus a început să vorbească noroadelor despre Ioan: „Ce ați ieșit să vedeți în pustie? O trestie** clătinată de vânt?
      *Lc. 7:24; **Efes. 4:14;
      11:8 Dacă nu, atunci ce ați ieșit să vedeți? Un om îmbrăcat în haine moi? Iată că cei ce poartă haine moi sunt în casele împăraților.
      11:9 Atunci ce ați ieșit să vedeți? Un proroc? Da, vă spun, și* mai mult decât un proroc;
      *Mat. 14:5; Mat. 21:26; Lc. 1:76; Lc. 7:26;
      11:10 căci el este acela despre care s-a scris:
      ‘Iată* , trimit înaintea Feței Tale pe solul Meu, care Îți va pregăti calea înaintea Ta.’
      *Mal. 3:1; Mc. 1:2; Lc. 1:76; Lc. 7:27;
      11:11 Adevărat vă spun că, dintre cei născuți din femei, nu s-a sculat niciunul mai mare decât Ioan Botezătorul. Totuși cel mai mic în Împărăția cerurilor este mai mare decât el.
      11:12 Din* zilele lui Ioan Botezătorul până acum, Împărăția cerurilor se ia cu năvală, și cei ce dau năvală pun mâna pe ea.
      *Lc. 16:16;
      11:13 Căci până la Ioan au prorocit toți* prorocii și Legea.
      *Mal. 4:6;
      11:14 Și, dacă vreți să înțelegeți, el este Ilie* , care trebuia să vină.

      Ștergere
    2. Ucenici au inteles bine... concluzia ta este greșita...

      Ștergere
    3. 14. " Şi, dacă vreţi să înţelegeţi, el este Ilie* , care trebuia să vină.

      15Cine* are urechi de auzit să audă. " Matei 11

      Branhamistii și frankistii nu vor sa înțeleagă.

      Sunt spălați pe creier de Elisei de la Krefeld , cel care era mai isteț decât însăși Ilie-mitomanul, simpatizantul celor 2 gay. Dacă mai trăia Branham probabil ii făcea cei doi măslini din cartea Zaharia. Le găsea el un loc in Biblie. Cu banii de la VGR se rezolvă. :)

      Ștergere
    4. Asta face Dumnezeu astăzi? La ridicat pe Elisei ca să-l corecteze pe Ilie americanul și chiar să-l facă mincinos direct sau indirect? Mare dumnezeu aveți... mari oameni a mai trimis acest dumnezeu. :)

      Ștergere
  40. Cum de domnul E.Frank care afirmă că W.Branham e Ilie din Maleahi 4;5-6 îl contrazice pe " profet" că ar fi îngerul din Apoc.10;7( și are dreptate E.Frank)?
    W.Branham în nenumarate predici dupa anul 1963 a afirmat ca el este îngerul din Apoc.10;7.
    Deci e clar că fiecare crede ceva diferit de celalat. Iar W.Branham niciodata nu a amintit în predicile sale despre Matei 24;45-47 despre venirea unui rob. Nici nu l-a amintit în vreo predică pe E.Frank. Daca era profet nu stia el continuitatea slujbei? Deci e confuzie și multă fantezie în mesajul orei.
    W.Branham se vedea : Moise, Iosua, Ilie, ingerul din Apoc3. , îngerul din Apoc 10;7.
    Deja la sfarsitul slujbei a afirmat ca e dumnezeu întrupat..����

    RăspundețiȘtergere
  41. ��De ce Ewald Frank nu a lasat predicile originale asa cum erau si a sters din toate din predicile lui Branham traduse in Germania, absolut tot ce apartine de Lojele masonice si legaturile lui Branham cu ele, pe alocuri numindu-le doar "Asociatii ale bisericilor"?

    Stie Ewald Frank contextul extrem de grav al acestui amestec toxic de crestinism, masonerie, pseudovindecari, KKK, idei anticriste etc si nu vroia sa isi piarda din adepti. E posibil.
    Nici unul dintre cei care acum sunt înștințati de ADEVĂR- nu se mai pot scuza înaintea Domnului că nu au știut de cursa în care am căzut sau în cazul lor, au căzut!
    Mă tem să nu fie prea târziu pentru unii dintre ei, cei care vor să rămână în minciuna și vrăjitorie!

    Apocalipsa 22
    13. Eu sunt Alfa și Omega, Cel Dintâi și Cel de pe Urmă, Începutul și Sfârșitul.”
    14. Ferice de cei ce își spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieții și să intre pe porți în cetate!
    15. Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigașii, închinătorii la idoli și oricine iubește minciuna și trăiește în minciună!

    RăspundețiȘtergere
  42. Vă promit că nu o să vă mai deranjez, dar o ultimă opinie totuși trebuie să vă.....


    Matei 12:31

    "De aceea vă spun: orice păcat şi orice hulă vor fi iertate oamenilor; dar hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertată."

    Hula.

    În situaţia deosebită la care se referă Hristos, o grupă de Farisei atribuiseră puterea Duhului Sfânt  (v. 28) diavolului (v. 24) deplin conştienţi că acuzaţia lor era falsă.

    Tocmai această lepădare deliberată a luminii îi ducea, pas cu pas, la „hula împotriva Duhului Sfânt”.

    E important de observat că afirmaţia făcută de Farisei a ajuns la un punct culminant al unui proces prelungit a lepădării sporite a dovezilor clare ale divinităţii lui Isus, un proces care începuse cu naşterea lui Isus, dar care a devenit mai intens pe măsură ce lucrarea Lui progresa.

    Cu cât dovezile erau mai lămurite, cu atât opoziţia faţă de El era mai tare.

    Pe măsură ce timpul trecea şi fiecare ciocnire cu Isus servea numai ca să descopere făţărnicia lor, ei deveneau tot mai îndârjiţi şi tot mai răspicaţi.

    Acum s-au manifestat pe faţă, declarând despre Hristos că este stăpânit de demon şi că lucrează în colaborare cu Satan, ca unul din complicii Lui.

    De acum încolo ei erau chiar sub stăpânirea puterii aceleia căreia Îl acuzaseră pe Hristos că îi este supus.

    Hula împotriva Duhului Sfânt, sau păcatul de neiertat, consta din împotrivirea progresivă la adevăr şi culminând într-o finală şi irevocabilă decizie contra lui, luată în mod deliberat în deplină cunoaştere că făcând aşa se alege urmarea propriului său curs de acţiune în opoziţie cu voia divină.

    Persoana cea mai nenorocită din lume este aceea a cărei conştiinţă nu-l mai tulbură când săvârşeşte răul ştiind că ar trebui să facă binele.

    O persoană a cărei conştiinţă îl tulbură, poate rezolva problema şi îndepărta tensiunea pe una din două căi:

    - el poate să se supună puterii transformatoare a Duhului Sfânt şi să răspundă la îndemnurile Duhului Sfânt îndreptând greşelile faţă de Dumnezeu şi faţă de om sau îşi poate face conştiinţa insensibilă şi să elimine îndemnurile ei dureroase aducând la tăcere Duhul Sfânt ( Efeseni 4,30).

    Persoana care alege calea din urmă nu se poate pocăi, deoarece conştiinţa sa a fost făcută pentru totdeauna insensibilă şi nu doreşte să se pocăiască.

    El şi-a aşezat în mod deliberat sufletul dincolo de raza de acţiune a harului divin.

    Persistenta pervertire a puterii lui de alegere are ca rezultat pierderea puterii de a discerne între bine şi rău.

    În cele din urmă răul pare că este ceva bun, iar binele pare că este ceva rău (Isaia 5,20).

    Aşa este înşelăciunea păcatului.

    Conştiinţa a fost potrivit numită ochiul lui Dumnezeu în sufletul omului.

    Ea este un monitor sădit de Dumnezeu care îndeamnă mereu pe oameni să trăiască în ascultare de mesajul lui Dumnezeu, de lumina Cuvântului descoperit adus de robii trimiși de Dumnezeu în fiecare epocă.

    Forţarea conștiinței în cea mai mică măsură, înseamnă a risca pericolul pierderii veşnice.

    Neascultarea deliberată şi persistentă faţă de Dumnezeu devine în cele din urmă o deprindere care nu poate fi întreruptă.

    Procesul este numit de Biblie ~ „împietrirea inimii” ( Exod 4,21).

    Nu va fi iertat.

    Nu pentru că Dumnezeu n-are bunăvoinţă să ierte, ci pentru că acela care a săvârşit păcatul n-are dorinţă de a fi iertat.

    O astfel de dorinţă este vital necesară pentru iertare.

    Unul ca acesta a întrerupt linia de comunicare cu cerul, pentru ca să nu mai fie tulburat de chemările de avertizare ale Duhului Sfânt.

    Cine întrerupe legătura cu Dumnezeu, Cerul și Cuvântul descoperit de trimișii Lui pentru timpul vieții sale, acela a intra în "Autocarul - 1001 de nopți", a cărui traseu este calea cea largă care duce la pierzare.





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și să faci dintr-un muritor care fura ideile altora Ilie din Maleahi și singurul care a privit îl cartea cu 7 peceți alături de Mielul Iisus, deci asta nu e hula împotriva Duhului Sfint? ;)

      Nu prea gândești ce scrii. Ai anumite fixații idolatre, de domeniul patologicului.

      Ștergere
    2. A aduce idei cu invatatura despre hula, e una, si a dovedi pe cineva ca a hulit a alta.
      Obiceiul prost de a aplica hula cuiva, fara ca inainte de asta sa il judeci cu martori, si sa dovedesti ca a hulit, e apa de ploaie. E nevoia ta de a-ti consolida psihicul fragil care sufera din cauza a adevarul a sosit si in aceasta directie. Adevarul va cauta, adevarul doreste sa va ajute.
      In toate discutiile cu Branhamistii vad un singur lucru: EI NU APARA NICIODATA PE DOMNUL NOSTRU, NU CAUTA ADEVARUL. Niciodata. Tot ce cauta e sa isi dea dreptate.
      Pacatul de neiertat la voi si apropierea de adevarata hula este la voi. Cat de mare. Mai pierdeti inca 10,20, ,30, 40 de ani in secta falsa a lui Branham daca asta vreti si hraniti-va numai cu stiri din apocalipsa si cu ura impotriva altor crestini si oameni.

      Ștergere
    3. Amin! Exact asa e. Sa acuzi pe cineva de hula e una si daca nu dovedesti ti ai racit gura degeaba acuzatorule fals sa stii ca Biblia e impotriva ta cand faci lucrurie de astia.

      Ștergere
    4. " Din tâmpeniile lui Branham...
      Cum să zici așa ceva?

      „Eu prefer mai degrabă ca băiatul meu să fie un bețivan decît să fie un fumător de țigări. Acesta este adevărul. Eu mai degrabă mi-aș vedea soția întinsă pe dușumea, beată, decît să o văd pe ea cu o țigară."
      (William Branham, Povestea vieții mele, pagina 17-18, data: 19.04.1959A)"

      Ștergere
    5. Vai am ras de ma durut burta. El ii pune pe altii la inaintare. Ce comparatii bolnave frate....ce idei nebunesti ii treceau in cap.

      Ștergere
    6. chiar circula pe net o poza cu Branham si cativa din familie cum inchina paharele de bautura...acum mi clar de ce...voia sa ii vada morti de beti decat sa ii vada ca fumeaza ===)))))))))))

      vai ce seara minunata am ras mult cu pofta

      Ștergere
  43. Abia a zărit Ahab pe Ilie şi i-a zis: „Tu eşti acela care nenoroceşti pe Israel?”

    Vina încearcă întotdeauna să se sustragă de la răspunderea pentru răul pe care ea-l aduce.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai mare rau în situația de față e să scoți versete din context, cum faci acum apoi să faci o întreagă acuzație prostească și fără sens...asa după cum și voi susțineti lucruri fără sens. Doar aiurelile lui Branham corectate de Frank alias Elisei, după cum ii place să se vadă pe sine.

      Ce dumnezeu aiurit aveți. Trimite un zăpăcit care își încearcă talentu de profet și invatator apoi trimite altu ca să-l corecteze pe primul. Ce lucrare divină... La nivelul unui pantof găurit. :)

      Ștergere
    2. Doar niște oameni bolnavi pot accepta taina din gradina Eden, sau alte aberații pe care le-a preluat profetul lui pește prăjit de pe la adventiști sau Kabaliști..

      Ștergere
  44. -Cand Dumnezeu o despicat Marea Rosie pentru ca Moise si poporul sa treaca si sa scape de egipteni, oamenii de stiinta spun de fapt ca ar fi avut loc o maree in acel loc. Eu cred ca e foarte posibil sa fie adevarat. Dar Dumnezeu a potrivit lucrurile de asa natura.
    -Cand Isus a murit pe cruce si s-a făcut intuneric bezna in mijlocul zilei, oamenii de stiinta spun ca ar fi fost de fapt o eclipsa de soare. Eu cred ca aceasta e probabil ce s-a intamplat. Dar aceasta nu neaga lucrarea lui Dumnezeu ci doar explica un fenomen. De la Dumnezeu vin si eclipsele si tot.
    -Cand Dumnezeu a pedepsit Sodoma si Gomora prin foc, oamenii de stiinta spun ca de fapt cauza a fost o explozie a unui meteorit. Stiintific probabil asa a fost. Dar tot Dumnezeu a folosit acel meteorit ca pedeapsa.
    -Cand stalpul de foc a aparut deasupra capului lui Fr. Branham si a fost făcută acea fotografie, explicatia stiintifica e ca o lumina a lovit negativul si a produs acel efect. Aceasta e adevarat, aceasta e explicatia. Dar Dumnezeu a potrivit lucrurile ca lumina sa loveasca negativul fara sa se arda filmul sau sa distorsioneze imaginea( nu erau camere digitale la vremea aia). Si unghiul din care a fost facuta fotografia si faptul ca exista o altfel de fotografie netrucata nu fac decat sa aprobe evenimentul care avut loc.
    -Cand David l-a ucis pe Goliat, unii spun ca Goliat era un om batran si nu vedea bine si se misca greu. Aceasta posibil sa fi fost adevarat. Dar toata lumea se temea de el. El era un urias si Si Dumnezeu a ghidat piatra lui David.
    -Cand a aparut norul supranatural pe cer la Fr. Branham, unii spun ca de fapt a fost lansarea unei rachete provocand acel nor. E foarte posibil sa fie aceasta explicatia stiintifica confirmand evenimentul. Isus a uns ochii orbului cu tina si orbul s-a vindecat. Elisei l-a trimis pe Naaman sa se scalde in Iordan de 7 ori. Oare ce ar spune stiinta? Namol cu efecte vindecatoare, apa de nu stiu care, etc. Aceasta nu ar nega nimic.

    Dumnezeu a creat legile naturii si totul. El lucreaza prin ele. El potriveste lucrurile conform Cuvântului Sau ca sa-l implineasca. "Ai ajuns tu pana la camarile zapezii? Ai vazut tu camarile grindinei.. - Iov 38
    Stiinta nu face decat sa confirme ceea ce este scris si nu neaga evenimentele din biblie. Unii ar spune insa ca nu e nimic supranatural atunci. Dar la Dumnezeu totul e supranatural. El lucreaza cand într-un fel cand in altul.
    Oamenii cand aud de supranatural, de semne si minuni se asteapta la hocus-pocus, sau la ceva ce izbeste ochiul. Iar daca ei nu vad nimic de genul acesta isi pierd rabdarea, se plictisesc si pleaca. Dar Avram cu cat trecea timpul cu atat era mai intarit in credinta desi nu era nici un semn vizibil sa-i confirme asta. A asteptat 25 de ani. Oare ar fi astepta el 30 de ani? Sau ar fi facut ca in bancul cu evadatii care aveau de sarit 100 de garduri si la 99 spune unu:Nu mai pot. Hai sa mergem inapoi!
    "Atunci , unii din cărturari și din farisei au luat cuvântul și I-au zis: „Învăţătorule, am vrea să vedem un semn de la Tine!”
    Matei 12:38 VDC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut rusinos sa compari niste facaturi branhamiste cu elemente biblice.

      Daca lumina sau norul sunt de natura fizica, nu au nimic supranatural in ele.
      Branham nu a stiut absolut nimic de nor decat dupa cateva luni dupa ce a vazut intr-o revista.

      Pentru a acoperi niste inselatorii ati ajuns sa spuneti ca fumul de la o racheta fotografiat in cu totul alt loc al Americii fata de unde se afla Branham, e nor supranatural? Adica o racheta defecta explodata la comanda confirma pe Branham ca e profet si inger? Ce ai fumat omule?

      E un semn de slabiciune psihologica grava. E o disperare de a va agata de ceva franghii fals salvatoare. Insa exista un singur adevar. Sunt basme izvorate din mintea grav nevrozata a lui Branham.

      Ca fiinta umana regret directia grava pe care ati luat-o. ca sa salvezi o aparenta treceti chiar peste ce a zis Branham despre acele evenimente pentru a-l salva?

      Il contraziceti pe Branham pentru a-l apara pe Branham? Grava situatie.

      Pai atunci nu mai credeti in ce a spus el despre lumina si nor? Cum vina asta? Sunteti incurcati rau de tot. Domnul sa va ajute sa va eliberati din temnitele intunerecului si minciunilor lui Branham.

      Maestru al iluzoriului, Branham v-a dus la un nivel psihologic intr-o inchisoare bine ferecata. Nu puteti iesi usor de acolo. Imi pare rau pentru voi. Ani si ani de zile am lucrat aici la blog, cu Abel si altii, pentru a va ajuta.

      Decizia va apartine.

      Rugati-va si tineti cateva zile de post sa primiti lumina si claritate. Altfel vad ca va adanciti tot mai mult in groapa pierzaniei, si cu siguranta multi sunteti oameni minunati si credinciosi, insa prinsi in capcana acestui fals profet.

      Doamne ajuta sa va eliberati!



      Ștergere
    2. Ăștia sunt maniaco-obsesivi. Oricât le-ai spune că Branhan nu a stiut nimic de norul ăla făcut de îngeri într-o parte decât după ce a la văzut Într-o revistă, eu tot repetă ca niște mașinării stricate aceeași versiune falsă si distorsionata despre un nor cică divin dar care trebuie să-l întorci înspre dreapta ca să-l vezi pe Jesus și care defapt seamănă leit cu o pictură.

      Asta e lucrare divină? E făcătură pur omenească. Fake de 2 bani.

      Mai arătați-mi un caz în care îngerii se arată într-o parte sau cu picioarele în sus, și atunci va credem pe cuvânt. :)

      Până atunci, sunteți ridicoli și penibili. Poate cea mai penibila sectă care a existat vreodată, care umblă cu fake-uri de 2 bani.

      Ștergere
    3. " Credința în zeități, profeți și întemeietori de secte și mișcări de orice fel poate deveni foarte ușor o dependență cu drepturi depline. Un mare procentaj de credincioși sunt maniaco-obsesivi în legătură cu opiniile lor religioase. Un alt număr de credincioși devotați - similari cu simpatizanții fascismului, nazismului, comunismului și ai altor doctrine - devin atât de fanatici încât se opun cu violență necredincioșilor sau altor credincioși și membrilor altor grupări încât recurg la blesteme, abuzuri fizice verbale, violență fizică,șantaje emoționale etc. Acest tip de comportament maniaco-obsesiv poate fi o tulburare în sine și duce la nedreptăți și vătămări de tot felul. "

      Ștergere
    4. Au gresit îngerii orientarea în spatiu. Astia sunt îngerii care iau deschis lui Branham pecetile. Pierduti in spatiu ca el.

      Ștergere
    5. Branham a avut îngerii lui care faceau vindecari in contradictie fata de ce spun toti prorocii si apostolii ca Duhul Sfint savarseste semne si minuni . A rescris biblia dupa bunul lui plac.

      Ștergere
    6. Băi Viorele ...
      Tu du-te și culege floricele pe câmpii...că bați câmpii!

      Ștergere
  45. " E greu să eliberezi proștii de lanțurile pe care le venerează. "

    RăspundețiȘtergere
  46. Hopa, iară am apărut......

    Matei 13:13

    "De aceea le vorbesc în pilde, pentru că ei, măcar că văd, nu văd, şi măcar că aud, nu aud, nici nu înţeleg."

    De aceea le vorbesc în pilde.

    Scopul lui Hristos nu era de a ascunde adevărul de aceia ale căror percepţii duhovnicești erau insensibile, ci mai degrabă de a pătrunde insensibilitatea inimii lor, cu nădejdea de a crea o capacitate de a primi adevărul.

    Hristos a venit în lumea aceasta pentru a „mărturisi despre adevăr”, nu pentru a-l întuneca (Ioan 18,37).

    Motivul pentru care unii au dat greş de a produce roadă nu se află în semănătorul seminţei, ci în pământ (Matei 13,3).

    Văd, nu văd.

    Deşi persoanele acestea par să vadă şi îşi închipuie că văd, de fapt ele nu văd de loc.

    Deoarece zic: „Vedem”, când în realitate sunt orbi, „păcatul” lor „rămâne” (Ioan 9,41).

    Ei sunt voit orbi ( Osea 4,6).

    Vederea naturală nu este însoţită de o putere de pătrundere duhovnicească.

    Fariseii au prins înţelesul pildelor lui Hristos, dar se făceau că nu înţeleg,  ca și batjocoritorii din grupul acesta.

    Ei tăgăduiau şi cele mai desluşite cuvinte ale lui Hristos, deoarece nu doreau să le primească, şi de aceea vinovăţia lor era mai mare decât aceea a altora.

    Ei şi-au orbit ochii sufletului în mod deliberat şi s-au ferecat în întuneric.

    Matei 13:4

    "Şi cu privire la ei se împlineşte prorocia lui Isaia, care zice: „Veţi auzi cu urechile voastre, şi nu veţi înţelege; veţi privi cu ochii voştri, şi nu veţi vedea."

    Întunericul îndelungat descalifică adesea ochii de a funcţiona bine în prezenţa luminii; de fapt, ochii obişnuiţi cu întunericul tind să evite lumina Cuvântului descoperit pentru timpul acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți place să trăiești în minciună. Ii minți des pe alții?

      Branham a fost dovedit ca mincinos. Expresia " cuvântul descoperit" nu are legătură cu Branham. De ce? Fiindcă nu a descoperit nimic. Poate sa descoperit pe sine ca fiind un plagiator și mincinos.

      Ștergere
    2. Ce a descoperit Branham?

      Am întrebat pe doi branhamisti ce profeții autentice a avut Branhan, și ce credeți? Unul a spus că am drac și celalalt tace de aprox. o săptămână. Nu a vrut să-mi spună ce îl face pe Branham să fie numit proroc și de ce îl fac proroc.

      Ștergere
    3. is deprimati si terminati. se fac valuri peste tot oameni is speriati ca ar fi posibil sa fi fost inselati atatia ani. tot mai multi vad si intreaba. Doamne ajuta sa scape.

      Ștergere
    4. Unu e Iacob Dan iar celălalt e Gelu Manuel. Discuția am avut-o în grupul creat de Adrian Mariș.

      Văd că Gelu Manuel a șters comentariul, fiindcă l-am cautat și nu l-am mai găsit. Am vrut să-l copiez și să-l postez aici, pt ca să vedeți ce poate să spună un simpatizant al lui Branham când ii întrebi de calitatea de proroc a lui Branham.

      Ștergere
    5. Țin să menționez că Iacob Dan e fel care a tăcut și încă tace. Nu vrea să-mi spună ce îl face pe Branham profet.

      Ștergere
  47. Scopul lui Hristos nu era de a ascunde adevărul de aceia ale căror percepţii duhovnicești erau insensibile, ci mai degrabă de a pătrunde insensibilitatea inimii lor, cu nădejdea de a crea o capacitate de a primi adevărul.- minciuna diavolului care a otravi mintea branhamistilor.

    1 Timotei 1:15-17 VDC
    O, adevărat și cu totul vrednic de primit este cuvântul care zice: „Hristos Isus a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoși”, dintre care cel dintâi sunt eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frumos verset. cum de sfantul Pavel nu urla ca Branham ca e mireasa???

      Ștergere
  48. Hopa - iată că mai am de făcut o mică precizare....

    Matei 12:38

    "Atunci unii din cărturari şi din farisei au luat cuvântul şi I-au zis: „Învăţătorule, am vrea să vedem un semn de la Tine!”


    Unii din cărturari.

    Cărturarii erau învăţătorii oficiali ai Legii şi tradiţiei. Cei mai mulţi dintre ei erau Farisei. Aceşti tâlcuitori profesionişti ai legii orale şi scrise erau în constantă controversă cu Isus.

    Ei explicau adesea Scripturile în aşa fel încât să arunce îndoială asupra înţelesului lor, în loc să le facă înţelese şi se ocupau cu tradiţiile părinţilor pe care le considerau egale sau superioare faţă de Scripturi, desfiinţând Legea lui Dumnezeu.

    Învăţătorule.

    „Învăţător”, adresându-se lui Isus ca „Învăţător”, cărturarii şi Fariseii nu-L admiteau în nici un chip că este aşa ceva.

    Era doar un simplu fapt că El învăţa, iar "învățător" era forma populară de a se adresa cuiva care învăţa.

    Am vrea să vedem un semn.

    Cererea pentru un semn relatată în capitolul 16,1-5 a avut loc probabil în vara anului 30 d. Hr., cam cu vreo nouă luni, sau cam aşa ceva, după întâmplarea relatată aici.

    Având în vedere minunea remarcabilă săvârşită chiar înainte de aceasta (cap. 12,22,23 ), cererea unui „semn”  nu era altceva decât o insultă.

    Ea lăsa să se înţeleagă că ceea ce avusese loc nu era o minune şi, în chip subtil, insinua că Hristos până la data aceasta nu dăduse dovezi care să ateste pretenţiile Lui supranaturale.

    Ce fel de „semn” doreau sau aşteptau ei?

    Poate că doreau să vadă vreun „semn” de felul acelora prin care Moise îşi dovedise însărcinarea divină înaintea lui Faraon ( Exod 7,9-13) .

    Un asemenea semn ar fi putut să fie considerat de ei o manifestare convingătoare de putere supranaturală.

    În cursul judecării lui Hristos înaintea Sinedriului, conducătorii iudei au cerut din nou un semn.

    Irod a făcut o cerere asemănătoare şi a făgăduit să-L elibereze pe Isus dacă ar fi făcut un astfel de „semn”.

    Nesinceritatea tuturor acestor cereri reiese din faptul că nici unul din cei care le făceau nu răspunsese favorabil la minunile pe care le făcuse Hristos.

    Fiecare dovadă de divinitate doar îi făcea cu atât mai hotărâţi să-L aducă la tăcere, până când în cele din urmă învierea lui Lazăr din morţi a slujit ca să-i facă să-şi dubleze sforţările de a-L îndepărta din cale.

    Luca 16:31

    "Şi Avraam i-a răspuns: „Dacă nu ascultă pe Moise şi pe profeți , nu vor crede nici chiar dacă ar învia cineva din morţi.”

    Dacă ar învia cineva.

    La câteva săptămâni după aceasta Domnul a înviat pe Lazăr dintre morţi (Ioan 11,1), ca şi cum le-ar oferi criticilor Săi o împlinire a cererii exprimate de omul bogat din pildă.

    Voi care astăzi respingeți cu uşurătate mesajul profetic solemn care premerge cea de-a doua venire a lui Hristos până la marginile pământului, voi a-ți face face bine să cântăriți soarta omului bogat din această pildă care, deşi aveți acces la predici şi robii trimiși de Dumnezeu pentru timpul acesta, nu trageți folos de pe urma acestui lucru.

    Nu veți scăpa....





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Vai de prorocii fără minte, care umblă după duhul lor şi nu văd nimic!

      Vedeniile* lor sunt înşelătoare şi prorociile lor, mincinoase. Ei zic: ‘Aşa vorbeşte Domnul!’, măcar că Domnul nu i-a trimis, şi fac pe oameni să tragă nădejde că se va împlini cuvântul lor.


      8 De aceea, aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Pentru că spuneţi lucruri înşelătoare şi vedeniile voastre sunt minciuni, iată, am necaz pe voi”, zice Domnul Dumnezeu. "

      Ezechiel 13

      Asa că mai lasă-ne cu Branhamul vostru care făcea pe prorocu și o dădea în bară. Bine ca sunt dovezile în predici ca mărturie.

      Mi-ar fi rușine să umblu cu amenințări infantile pt ca să justific un proroc fals.

      Ești un om fără minte și pricepere, condus de un duh de minciună și răutate.

      Ștergere
    2. NU cred ca vreunul din noi si-ar permite sa respinga un mesaj profetic real. Ne insulti inteligenta infumuratule. Mai intai trebuie sa prezinti argumente ca mesajul este profetic.

      Daca in 3 zile nu aduci dovezi aici in blog ca mesajul la care te referi este profetic, esti ca si el. Un fals si un amagitor si un mincinos, un corupt spiritual.

      Ștergere
    3. Profet fără o profeție dovedită
      Mi-ar fi rușine să mai vorbesc. Doar mincinoșii se mint pe ei înșiși și pe alții. Ați observat? Întotdeauna cine umblă cu minciuni e un om care se minte și pe sine. Ipocrizia și fățărnicia e o tulburare de comportament.

      Ștergere
  49. Tit 1:12

    "Unul dintre ei, chiar profet al lor, a zis: „Cretanii sunt totdeauna nişte mincinoşi, nişte fiare rele, nişte pântece leneşe.”

    Adică un profet cretan!

    Adică un profet cretan, adică Epimenides, care a trăit în Knossos în secolul al VI-lea î.Hr.

    În loc de a-şi exprima propria părere, Pavel citează cu înţelepciune, nu din adversarii cretanilor, ci din unul din reprezentanţii lor respectaţi.

    În antichitate cuvântul a cretaniza, însemna a minţi, a înşela ca un cretan.

    Această trăsătură cretană şocantă era manifestată acum de învăţătorii religioşi răzvrătiți și stricaţi, ei erau niște împotrivitori a Cuvântului descoperit de Domnul prin Pavel, ei erau niște creștinii prefăcuți - nesupuşi ai diferitelor adunări, ca de altfel toți simpatizanții acestui blog.

    Fiare rele.

    Aroganţa nedisciplinată, aceeaşi lipsă de responsabilitate morală - este observată acum şi de Pavel.

    Pântece leneşe.

    Sau lacomi leneşi. Cretanii erau mai dispuşi să se îndoape decât să lucreze sârguincios pentru îmbunătăţirea propriei lor situaţii şi pentru binele lor comun al fraților și Adunării Dumnezeului Celui Viu.

    Așadar -  este f. clar că nu vorbim acum de cretanii din timpul lui Pavel acum, dar ne oprim aici astăzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acel tablou nu are de-a face cu noi, obraznicatura. Satanica atitudine. Ti-am cerut argumente, tu ne faci cretan?

      Nu esti deloc gentleman. Esti un idiot, un taranoi bolnav la cap.

      Noi suntem relaxati si fericit si protejati sub Sangele Mielului care ne-a rascumparat prin Jertfa Lui. Cristos ne-a mantuit. Credem in El si suntem ai Lui. Orice crede in El nu va pieri.

      Satana ai venit prea tarziu cu sperietorile tale de ciori.

      Orice crede in El este in Lumina.
      Prin credinta in El, in El in El suntem mai mult decat biruitori!
      Prin har am fost mantuiti!
      Prin credinta am fost salvati.
      El ne-a iubit intai!
      Toate pacatele noastre au fost aruncate in marea uitarii.
      Cei care cred in EL sunt ai Lui.

      Infumuratule rusinea si dezamagirea de ta ajunge. Inima ta va fi mereu goala. Tristeea sa te umple.

      Esti mai rau decat un necredincios pentru ca un necredincios nu vorbeste impotriva copiilor lui Dumnezeu, el pur si simplu nu vrea sa creada, dar el nu e fatarnica ca tine.

      Iti vad sufletul intunecat.

      Tot ce ai spus mai sus ai spus despre tine.

      Ti-am cerut dovezi despre mesaj, dat tu ai ales sa murdaresti. Oare nu tu esti o fiara? Oare nu tu esti pantece lenese? Om fara minte nu stii ca argumentul biblic este sfant? Aduci mizerii in loc de argumente deoarece mizeria e IN TINE.

      Te-ai murdarit pe tine, te-ai injosit pe tine, nu pe noi.

      Ce caracter mizerabil ai ca in loc sa aduci argumente aduci tablouri care nu se potrivesc.

      Boule. Ar fi trebuie cu bucurie si mandrie sa prezinti in mod transparent si sa dai nadejde de credinta ta, sa pui pe tapet frumos, dovezi ca sa iti sustii credinta, asa cum spune Biblia ca sa faci.

      Sunt fericit ca stiului tau imi arata ca sunteti mai rai ce adventistii sau altii pentru ca nu va puteti sustine propria credinta.

      Trebuie sa fi tare dus rau de acasa sa faci asemenea miselie. Dumnezeu sa se indure de tine cel care traieste in marele intunerec branhamisto-frankist.

      Ștergere
    2. Vrea să ne arate cât e de tălâmb.

      E frustrat săracu, că nu poate dovedi pe Branham ca proroc autentic. E demn de compătimit.

      " Omul nebun când nu are argumente, începe să atace pe cel cu care dialoghează".

      Ștergere
    3. Bine ca nu ne-a facut Cretini ;)

      Eu cred ca in versetul citat (Tit 1:12) Pavel vorbea despre Fratele Branham. Se pare ca lui i se potriveste perfect titulatura de profet "Cretan", intrucat conform definitiei enuntate de Fratele Talâmbu "a cretaniza însemna a minţi, a înşela ca un cretan"...

      Nu stiu, voi ce ziceti? (Intreb si eu pentru un prieten...)

      P.S.:
      "Aroganţa nedisciplinată, aceeaşi lipsă de responsabilitate morală" - este observată acum şi la Branham ;)

      Ștergere
  50. Hopa - ați învățat acum de unde vine cuvântul "cretin".



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adu dovezi mai Branhamistule26 februarie 2021 la 08:47

      cred ca de un timp brahamistii si frakistii traiesc un cosmar continu pentru ca ei se bazeaza pe ceva care nu poate fi argumentat...eu nu as putea trai sa imi un sufletul si inima si viata eterna insasi pe tava unor idei mincinoase si false amestecate si cu cateva subiecte corecte din Biblie.

      Este un act absolut sinucigas spiritual din partea voastra. Sa stiti ca exista atata fals si sa acceptati sa traiti in el ba mai rau sa criticati pe cei care nu va inghit orava si veninul...e un semn clar de nebunie. Mila Domnului cu voi.

      Ștergere
    2. Voi aveți un dumnezeu cretin.

      Cică îl trimite pe Ilie din Maleahi care lasă un ghiveci în urma lui, după ce gafează cu încercările lui disperate de a face pe proorocul, apoi îl trimite pe Elisei din Krefeld ca să-l corecteze și să elimine mizeria adică minciunile și neadevărurile din " ghiveciul orei".

      Mare dumnezeu aveți.. Un cretin și bezmetic ca voi branhamistii și frankistii.

      Ștergere
    3. Tot nu ne-ai arătat ce îl califică pe Branham ca proroc. Măcar o profeție care sa împlinit arată-ne. Să o vedem și noi negru pe alb în predici apoi ulterior împlininită.

      Dar văd că îți place să o tot scalzi, ca un infractor prins în flagrant. Cred ca doar gura e de voi.

      Ștergere
  51. Hopa - iară ați vorbit și v-ați dat de gol....

    1Cor. 1:22-24:

    "Într-adevăr, iudeii cer semne, iar grecii caută înțelepciune; noi însă propovăduim un Hristos răstignit, care pentru iudei este o pricină de poticnire, iar pentru neamuri, nebunie.

    Prin iudei şi greci, Pavel desemna cele două categorii proeminente ale vremii sale.

    Iudeii.

    Iudeii umblau după demonstraţii fizice exterioare în minuni, miracole şi întâmplări uimitoare supranaturale.

    Grecii.

    De secole, neamul acesta se distinsese prin realizări intelectuale şi prin dependenţa lor de raţiune. Ei credeau că inteligenţa omenească era în stare să pătrundă totul şi să înţeleagă totul.

    Evanghelia - sau Mesajul Mântuirii mai exact spus, era direct contrarie concepţiei lor despre Mesia şi era, deci, respinsă de ei, spre ruina lor.

    Atitudinea iudeilor faţă de ideea că cineva crucificat ar fi putut fi Mesia - era o pricină de poticnire.

    Pentru Neamuri (greci)

    Pentru aceia care se întemeiau pe filosofie, logică, ştiinţă şi descoperiri intelectuale, ideea că cineva care a fost dat morţii prin cea mai înjositoare formă de pedeapsă folosită de romani – crucificarea – ar fi putut să-i mântuiască, era un curat nonsens.

    Dificultatea pe care o încearcă mintea filosofică, în acceptarea unui profet făgăduit in Sf. Scriptură, reflectată și astăzi în blogul acesta - aceleași spirite.


    RăspundețiȘtergere
  52. Folosești contexte biblice total aiurea și fără sens. Asta nu îl face pe Branham proroc autentic. Ai fixații idolatre, de domeniul patologicului.

    Eu zic să te lași bătut. Nu îl poți face pe Branham ceea ce nu este. Doar te minți pe tine și ii minți și pe alții. Rușinos din partea ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Branham a fost un proroc închipuit, nu făgăduit.

      În Maleahi scrie de prorocul Ilie, cel din cartea Regilor, și care sa înălțat la ceruri. Nu scrie niciunde ca va renaște în alta țară.

      Făgăduințele pt Israel au legătură doar cu Israel. Nu se pot aplica aiurea altor state și națiuni.

      După ce că nu cunoști biblia, mai și trăncăni aiurea.

      Ștergere
    2. "... ca nu cumva la venirea Mea să lovesc țara cu blestem".

      Maleahi 4:5,6

      Mai bine culcă-te, decât să tot postezi aiureli și bazaconii teologice.

      Ștergere
    3. Băi Hopa Mitică, eu cred că tu vrei doar atenție și să te dai mare; este oare posibil că la școală nu te-a băgat nimeni în seamă? Te crezi deştept, vorbeşti de toate și nimic, vrute şi nevrute fără nici o noimă, vrei să ne impresionezi cu citate biblice, încercând să pari evlavios...

      Voi ăştialalţi, zdraveni la cap, ignoraţi-l pe fratele mai mititel, întrucât problema lui nu e de fapt ca să-l apere pe Branhan, să "ţină steagul sus în lupta cu necredincioşii", ci doar să se facă şi el remarcat. Aşa că, nu vă mai pierdeţi timpul cu pişpiricul, de ce să se hrănească din energia voastră?

      El ne tot zice nasoale despre grecii care "cereau înţelepciune", totuşi ei au fost părinţii logicii şi ai gândirii raţionale (printre multe alte realizări). Păi logica lui Hopa Mitică e sub orice critică, chiar mai proastă decât a unui banal robot de bucătărie, care măcar îşi face treaba chiar dacă nu îl mângăi pe cap...

      Ștergere
  53. În adevăr, a venit Ioan Botezătorul, nici mâncând pâine, nici bând vin, și ziceţi: ‘Are drac.’ A venit Fiul omului, mâncând și bând, și ziceţi: ‘Iată un om mâncăcios și băutor de vin, un prieten al vameșilor și al păcătoșilor.’ Totuși Înţelepciunea a fost găsită dreaptă de toţi copiii ei.”
    Luca 7:33‭-‬35

    RăspundețiȘtergere
  54. Hopa - Atenție!


    Matei 26:1

    "Fariseii şi saducheii s-au apropiat de Isus şi, ca să-L ispitească, I-au cerut să le arate un semn din cer."

    Fariseii și Saducheii.

    Acum, pentru prima dată Saducheii s-au unit cu Fariseii într-o încercare de a-L aduce la tăcere pe Isus.

    Câteva săptămâni mai înainte de aceasta, Isus plecase din Galileea pentru a-i evita pe aceşti critici cusurgii ( Matei cap.15,21).

    Acum, aproape chiar în clipa când a pus piciorul pe pământul galilean, ei îşi reînnoiesc atacul asupra Lui.

    Ispitească.

    Întrucât şi mai înainte Îl confruntaseră pe Isus chiar cu aceasta întrebare, fără îndoială presupuneau cam cum va fi răspunsul Lui.

    El avea să refuze şi probabil ei intenţionau să prezinte refuzul acesta poporului ca dovadă că pretenţiile Lui la mesianitate erau false.

    Ei Îl puneau pe Isus la încercare aşa cum făcuse Satan în pustie (Matei. cap. 4,7), nu cu o dorinţă sinceră de a vedea ceva care i-ar convinge, ci mai degrabă cu nădejdea că El nu o va face, şi în felul acesta să le dea un prilej de a-L acuza în mod public şi de a tăgădui pretenţiile Lui.

    Evident, Isus avea putere de a face asemenea minuni, dar el a refuzat în mod consecvent să facă aşa ceva (Matei cap. 4,3-11; 7,6).

    El ar fi putut, dar a refuzat, deoarece ar fi fost contrar principiului divin dacă ar fi făcut aşa ceva.

    Semn din cer.

    Până la data aceasta Isus săvârşise tot felul de minuni, inclusiv demonstraţii de putere asupra bolilor, demonilor, morţii şi forţelor naturii.

    Fiecare minune fusese răspunsul Său la o nevoie adevărată.

    Faptul că fiecare minune a avut ca rezultat binecuvântare pentru oameni, era, de fapt, cea mai bună dovadă cu putinţă cu privire la puterea divină prin care toate aceste minuni erau săvârşite.

    Dar Fariseii şi Saducheii doreau „un semn din cer” şi tăgăduiau că multele minuni pe care le săvârşise Isus erau dovezi îndestulătoare pentru obârşia divină a misiunii Lui.
    Pe cât se pare, ei căutau un semn cu totul depărtat de domeniul controlului omenesc, ca de pildă un tunet în afară de vremea lui, sau foc din cer, sau oprirea soarelui, şi erau gata să afirme că dacă Isus nu făcea aşa ceva, El nu era nici măcar atât de mare ca profeţii de pe vremuri, ca Samuel sau Ilie.

    Deşi aveau cunoştinţe despre vestirea făcută de către îngeri păstorilor la Betleem (Luca 2,8-14), de steaua care îi adusese pe magi la Ierusalim (Matei 2,1-6), de porumbelul care cobora şi de glasul din cer (cap. 3,16-17) – toate aceste minuni care ar fi putut fi clasificate ca „semne din cer” – ei au refuzat să recunoască aceste dovezi directe că Isus era Fiul lui Dumnezeu (Matei cap. 13,13-16).

    Ei erau fără cunoştinţă datorită faptului că aleseseră să respingă lumina - și aceleași lucruri și aceeași slujbă sa repetat în timpul nostru, și aceleași duhuri răzvrătire se opun adevărului.

    RăspundețiȘtergere
  55. Trebuie să mărturisesc că intru aici doar pentru a compara dacă ultimele show-uri de stand up comedy de pe YouTube, v-au putut surclasa dar de fiecare dată rămân uimit să văd că voi conduceți detașat. :)))

    Prin ceea ce spuneți,faceți sau gândiți, dovediți că într-o zi, voi veți fi combustibilul satanei și nimic mai mult. Popularea iadului. O infimă masă de manevră și nici măcar una de calitate. Dacă Satana ar fi un crap și iadul iazul în care trăiește, ei bine voi ați fi icrele depuse de acesta. Prolifică cultură drăcească a scos în România, cel puțin până acum.
    Acum că aveți o prospătură, pe paznicul-prea-mult-timp-liber, conducător de autobuz fără frâne, permis sau atestat, un postaci ratat pe Facebook, idolul babelor sectante, rujate și machiate exact ca și scroafa din "The Muppets" - Miss Piggy, ați prins voce. Trompetelor.
    Citindu-vă vărsăturile am realizat că până și prostituatele din filmele porno, care în mijlocul curvăsăraiei spun "o, dumnezeul meu!" sunt mai evlavioase decât voi când susțineți că vă aflați sub sângele lui Hristos.
    Și vă citez:
    Satanica atitudine. Ti-am cerut argumente, tu ne faci cretani?
    Nu esti deloc gentleman. Ești un idiot, un țărănoi bolnav la cap.
    Noi suntem relaxati si fericiți si protejați sub Sângele Mielului care ne-a răscumpărat prin Jertfa Lui.
    Tristețea să te umple. (Blestem)
    Cristos ne-a mantuit. Boule.
    Credem in El si suntem ai Lui.
    Iti vad sufletul intunecat.
    Ce caracter mizerabil ai...

    Aia cu boule a fost maximă.
    Parcă îmi și imaginez o discuție de-a voastră cu un om căruia îi spuneți că voi sunteți umpluți cu Duhul: "Cristos ne-a mantuit. Boule."
    :)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cineva trebuei sa inceapa va spuna ce sunteti. Aia cu bou nu e chiar asa o drama nu te mai victimiza.

      Taranoi si neciplit esti... asta e ceva normal la voi. Incapabili sa va dovediti credinta si jigniti pe cai care au dovezi ca sunteti falsi, la nesfarsit...si in urma acestor nesimtiri ale voastre de ani si ani de zile, cineva trebuie sa va dea un diagnostic...aveti o problema...aruncati cu mizerie si cand cineva va spune ca cineva arunca cu mizerie e un idiot si bou si taran imputit...va suparati.

      Chiar nu trebuie. Asa sunteti.

      Daca ai fi fost un crestin gentleman...ai fi acceptat dialogul si dezbaterea frateasca, cu bun simt, cu respect...dar ai preferat sa jignesti....ei bine, doar un taranoi necioplit poate faca asa ceva. Uita-te si tu in oglinda Cuvantului, boule.

      Ștergere
    2. Cand negi mantuirea prin Cristos a unui crestin, doar pentru ca acela nu accepta idei de la Frank sau Branham, esti mai mult decat un bou.
      Esti un fals. Esti un anticrist.

      Ștergere
    3. Ai o imaginatie bolnava. Voi faceti asta cu cei care nu sunt la mesaj. Ii jigniti in chip si fel. Noi suntem copii mici fata de excrementele cu care voi aruncati in baptisti, in altii doar pentru ca ei nu va urmeaza secta veninoasa.
      Iar noi facem asta cu boule" doar cu fanatici nesimtiti care arunca mizerie si jignire in noi la nesfarsit. Esti slab hranit copile. Du-te la alt san si hraneste-ti sufletul din Adevarul etern al DUmnezeului celui Viu.

      Ștergere
    4. Sunt infantili sipiritual. Branham i-a infantilizat și regresat la un stadiu pe care îl întâlnești în sectele antisociale și cu probleme de ordin patologic respectiv psihiatric.

      Ștergere
    5. Prostul nu e prost destul până nu e și fudul, frate mai mare! Esti mare doar la prostie ...

      Ștergere
    6. VARANULE
      Du-te și i-a tabloul cu lumina de la neon, și tabloul Isus pictat de Hoffman, plus Norul cu fumul de la avioanele cu reacție și pupa-le toată ziua, nu ne mai plictisi ca și moșul Frank cu mireasa lui! Cânta la alta masa, unde sunt naivi care va cred balivernele și fanatismele voastre medievale. Pa...

      Ștergere
  56. Fanii lui Branhamel-Minciunel și-au unit forțele și vor să ne arate mocirla în care se scaldă. În lipsa dovezilor încep să bălărească pe oricine și orice. Vor să ne arate valoarea mesajului "divin", de fapt un ghiveci lăsat de Branham, maestrul plagiatorilor și vrăjitorilor care o dau cu alba-neagra. Și totul cu " Asa vorbește Domnul" sau cu minciuni de genul " asta mi-a arătat Dumnezeu".

    Rău să fi prost dar mai rău să fi pervers și să nu vezi minciuna din " abureala orei".

    RăspundețiȘtergere
  57. Arhanghelul Mihail , când se împotrivea diavolului și se certa cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să rostească împotriva lui o judecată de ocară, ci doar a zis: „Domnul să te mustre !” Aceștia , dimpotrivă, batjocoresc ce nu cunosc și se pierd singuri în ceea ce știu din fire, ca dobitoacele fără minte. Vai de ei! Căci au urmat pe calea lui Cain! S-au aruncat în rătăcirea lui Balaam din dorinţa de câștig! Au pierit într-o răscoală ca a lui Core!
    Iuda 1:9‭-‬11 VDC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi batjocorim ceea ce cunoaștem adică "abureala orei" , impropriu și nedrept numit "mesaj divin".

      Iuda se refera la cei care respingea Evanghelia, nu pe Branham sau Frank.

      Un mesaj divin transforma oamenii și are un fond pozitiv.
      Nu ii face surse ale răului și al fanatismului sectant cu toate formele lui de manifestare, pana la fixații patologice.

      Ștergere
    2. Și voi ce minuni aveți? Trebuie sa întorci poza cu norul într-o parte ca să-i vezi chipul lui Jesus, și ăsta preluat dintr-o pictura. Ce îngeri " inteligenți"... Nici nu arată arată față lui Iisus așa cum trebuie ci într-o parte.

      Câtă inteligență divină... Am rămas stupefiați. :)

      Mi-ar fi rușine să umblu cu abureli dinastea, parcă -s preluate din vreun bâlci sau scamatorii ieftine.





      Ștergere
    3. Au un nor lăsat de avioanele de reacție și poză cu lumina de la neonul din Tabernacol.
      Și le poarta ca pe moaștele lui Paraschiva!

      Ștergere
  58. Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă, ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute și își vor da învăţători după poftele lor. Își vor întoarce urechea de la adevăr și se vor îndrepta spre istorisiri închipuite. Dar tu fii treaz în toate lucrurile, rabdă suferinţele, fă lucrul unui evanghelist și împlinește-ţi bine slujba.
    2 Timotei 4:3‭-‬5

    RăspundețiȘtergere
  59. Contradictii majore intre "teologul" Ewald Frank si "profetul" William Branham.

    Misionarul german Ewald Frank este unul din primii adepţi ai mişcării create în jurul lui William Branham, încă din anii 1950, cel care i-a adus apoi „Mesajul” în Europa.

    El l-a întâlnit personal pe Branham, a participat la multe din adunările lui şi începând de prin 1962, de când spune că l-ar fi auzit pe Dumnezeu vorbindu-i „personal şi cu voce audibilă”, si se pretinde a fi „Robul Credincios”, conform cu Matei 24:45, adică ar fi singurul autorizat (de Branham şi de Dumnezeu) să „împartă Hrana” celorlalţi slujitori la vremea hotărâtă...

    Ca şi în jurul lui Branham, tot la fel şi în jurul lui Frank s-a creat un puternic cult al personalității, atât în Germania, în România, în Africa, dar şi în multe alte ţări.

    Liderii şi membrii acestui cult nici nu stau de vorbă cu tine, dacă nu crezi că Frank este ceea ce pretinde şi dacă nu accepţi ideologia Frankistă, numită şi „linia lui Frank”.

    Această linie stabileşte că Hrana trebuie dată doar de Frank slujitorilor săi, care apoi o împart poporului de rând. Tot ce vine pe alte surse (căi, linii, filiere, chiar şi prin VoGR) este declarat "spurcat, "amestecat" sau "necurat" şi este respins ca atare.
    Mai multe citiți aici pe blog....
    Din categoria Lolek îl contrazice pe Bolek!
    https://mesajul.blogspot.com/2015/06/ewald-frank-un-branhamist-eretic.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  60. Dar tu fii treaz în toate lucrurile, rabdă suferinţele, fă lucrul unui evanghelist și împlinește-ţi bine slujba.

    RăspundețiȘtergere
  61. Pentru " Fratele mai Mare"..Și " Varanul"..
    Dupa ce dr.Frank va fi " rapit" și mireasa violata de Papa, pe cine o sa l mai aibă ca Idol?
    O sa poarte poza sau un tablou cu dr.Frank cu o perna la cap în loc de o lumina de la neon.
    Se râd și curcile de ce aberații susțin amărâții aceștia îndobitociți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))).

      Am râs cu poftă la ceea de ai scris. Ăștia nu văd că moșu Frank de-abia mai vede tableta aia și ei au impresia că moșulică ăsta ii va duce în ceruri? Ii și plin de răutate și îngâmfare.

      Simbata la Krefeld spune că, cine nu îl crede pe el si cine nu e cu el, de fapt nu e în planul lui Dumnezeu. Ceva de genu " Cine nu e cu mine e împotriva mea".

      Deci moșu ăsta arogant și îngâmfat ii face pe toți pierduți și " pe calea cea largă" și doar adepții lui sunt cei mai imaculati și curați.

      Îl face pe Dumnezeu un despot și tiran care e limitat la mișcarea lui senilu Frank. E mai trist ca sunt atâția care ii acordă atenție. Aceștia îl țin în slujba și ii întrețin atitudinea. E grav că oamenii sunt vrăjiți de un moș senil și care bate câmpii pe banda rulantă și vorbește de parcă Dumnezeu e proprietatea lui. Câtă prostie în lumea asta...

      Ștergere
    2. Grandomanie la superlativ. Asta îl învață " cuvântul original"?

      Ștergere
  62. Bună ziua, eu sunt neutru în lupta asta dintre ex- branhamisti și branhamisti.
    Dar câtă ură și fanatism învelite în prostie umană nu am mai văzut.Branhamistii sunt mai periculosi decât mormonii sau martorii lui Iehova ...mai indobitociți decat orice sectă religioasă..

    RăspundețiȘtergere
  63. Pentru " descoperitorii " tainelor o dedicație din partea lui Dumnezeu.
    Cain era de la cel rău, era inspirat de cel rău nu creat sau nascut prin adulter cu Eva, se pare ca tocmai voi care îi faceti pe toți pierduți și din sământa lui Cain, tocmai voi aveți comportamentul lui Cain...
    Geneza 4
    6. Și Domnul a zis lui Cain: „Pentru ce te-ai mâniat și pentru ce ți s-a posomorât fața?
    7. Nu-i așa? Dacă faci bine, vei fi bine primit; dar dacă faci rău, păcatul pândește la ușă; dorința lui se ține după tine, dar tu să-l stăpânești.”

    RăspundețiȘtergere
  64. Pentru nenea "neutru": eu sunt neutru in povestea cu rasismul.. Mie doar nu-mi plac negrii. Sunt niste necivilizati, mai rai decat chinezii. Dar n-am treaba, sunt neutru.

    In caz ca n-ai observat D-zeu nu are cale de mijloc. Exista doar bine si rau, zi-noapte, alb-negru... DA-ul vostru sa fie da si nu-ul vostru sa fie nu (Matei 5:37). Starea caldicica e cea mai rea (apoc. 3:16)

    RăspundețiȘtergere
  65. Întrebare pentru adepții lui mister Frank!
    De ce i minte pe discipolii săi că ex-soția lui a intentat divorțul?
    Le propun ucenicilor lui mister Frank- sa intrebe și partea cealalta ce zice de divorț, și de ce a fost intentat divorțul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce garantie ai ca „partea cealalta” nu minte? Asa cum a mintit si in alte randuri?

      Ștergere
  66. PARTEA I-a

    Gresiti in unele aspecte, dar aveti dreptate in altele.
    1. Nu puteti sa negati ca daca nu erau aceste slujbe, voi nu stiati nimic astazi despre Dumnezeul cel adevarat, botezul biblic si multe alte lucruri.
    2. Asa cum or fi Duca, Cetnarovici si Opris, nu puteti nega ca au avut o parte importanta la raspandirea mesajului in Romania. Insa, la fel nu se poate nega ca in loc de evanghelizare, unii din ei au facut prozelitism.
    3. Evenimentele private din viata fratelui Branham sunt lucruri care nu tin de mesaj. Aici unii fac confuzie, amestecand viata lui particulara si anumite evenimente din ea, cu vestirea Cuvantului. Acesta este unul dintre motivele pentru care fratele Frank nu a tradus si nu a publicat "cartile albastre". Apoi, de exemplu, niciunul dintre voi, cei care contestati aceste slujbe, nu aveti absolut nicio dovada ca Pavel a auzit glasul Domnului pe drumul Damascului. Pur si simplu luati de buna marturia lui. La fel, nu cred ca vreunul din voi poate baga mana in foc ca epistola catre Evrei e opera lui Pavel. Iar legat de aparentele contradictii din afirmatiile fratelui Branham, orice om sincer si cinstit, recunoaste ca in Biblie sunt evenimente relatate diferit in Evanghelii sau in unele carti ale Vechiului Testament. Cu toate astea, nu cred ca aruncati la gunoi Biblia sau porniti razboaie cu cei despre care credem ca au scris cartile ei.
    4. Ce faceti acum, construiti noi biserici dizidente? In vechile culte e imposibil sa va mai intoarceti, daca ati inteles cat de cat ceva din Biblie. Si ce ati inteles, repet, ati inteles datorita slujbelor acestor slujitori ai Domnului, fratele Branham si fratele Frank.
    5. Nu mai plecati si voi urechea la tot ce spune Maris. Un om care schimba conturile de facebook, cum schimba sosetele, e limpede ca are probleme. La fel ca aceia care se cred mari predicatori online. Viata desfasurata cu precadere online, denota probleme interioare, dorinta de afirmare, sau... probleme acasa. Cunosc un pastor care e de nota 20 (nu de la mesaj), apreciat in toata Romania si de catre romanii din diaspora, dar pe care in ruptul capului nu l-am putut convinge sa intre online, sa-si faca profil de facebook si sa activeze online. Cu toate astea, omul e un exemplu in comunitatea lui locala, in viata de familie, intre credinciosii evanghelici din Romania si, pentru ca il cunosc personal si pe el si pe cei ale caror nume le-ati postat aici in scrisoare, va spun ca ii baga in buzunar pe toti liderii enumerati de la mesaj. Si pe Maris. Acesta din urma, ar trebui sa se lase intai de minciuna. Eu il cunosc personal, am stat la masa cu el si stiu sigur ca e un mincinos. Deci, "spune-mi cine-ti posteaza pe site, ca sa-ti spun cam ce descoperire ai si tu".

    RăspundețiȘtergere
  67. PARTEA A II-A

    6. Nu stiu cine v-a obligat pe voi sa dati zeciuiala. Eu am fost in Krefeld si-l cunosc pe fratele Frank de peste 25 de ani, dar nu l-am auzit sa oblige pe nimeni la asta. Din contra, a scris o brosura in care a afirmat cu subiect si predicat ca IN NOUL TESTAMENT ZECIUIALA NU E OBLIGATORIE. Daca voi ati picat pe mana unor impostori, e altceva.
    7. Inteleg frustrarea lui Lica. Pe langa unele puncte doctrinare la carPe el, un om cu o inteligenta fireasca peste medie, nu are un raspuns logic, a mai fost si muscat de unii dintre cei din mesaj. Si eu am patit-o. Muscat, "batut", amenintat, exclus, barfit, denigrat, mintit, lepadat (de liderii lor din mesaj). Asta nu ma face sa pornesc un razboi cu ei, razboi pe care, va garantez, l-ar pierde toti liderii mentionati in scrisoarea asta. Nu sunt ei atat de "tari in Scripturi" cum au impresia. Ba, unii sunt mincinosi, altii sunt orgoliosi. Marea majoritate sunt convinsi ca au slujbe de la Dumnezeu sau de la... fratele Frank, insa daca veti cauta dovada unei legitimari supranaturale, ma indoiesc ca o veti gasi. Dar asta nu ar trebui sa va impiedice pe voi sa traiti cu Dumnezeu. Pe mine nu m-a impiedicat. Am vazut cu cine am de-a face, am vazut cat sunt de diletanti unii din ei, manipulatori altii si cand mi-am dat seama ca nu au nicio autoritate divina (caci asta nu vine din Jeffersonville sau Krefeld), i-am lasat in "amaru lor", cum zice Duca. Vedeti-va si voi de viata, crestinismul nu e fratricid pe facebook. Nu veti obtine de la ei nimic, sunt oameni reci, neinteresati de sufletele din Imparatia lui Dumnezeu, ci de o... "lucrare" sau de propriile "slujbe". Asa ca, va pierdeti vremea cu scrisori si cu tot ce veti mai vrea sa faceti. Corect era sa nu iesiti din adunarile lor pana nu veti fi fost scosi afara cu forta. Trebuia sa cereti clarificari asa cum se procedeaza biblic: fata in fata, cu toate partile de fata si nu de la "vicari", ci de la cel care e cu adevarat insarcinat de Dumnezeu.
    8. Domnul va interveni personal in toata harababura asta, va asigur. Si veti vedea ca adevarul nu e nici la voi, nici la ei. Adevaratii copii ai lui Dumnezeu nu fac idoli din oameni. Chiar daca acesti oameni sunt trimisi de Dumnezeu. Dar nici nu trec pe langa acestia cu dispret.

    Fratilor, pe "lideri" - cel putin pe acestia la care faceti referire - nu-i veti putea pune la o masa, ca sa discutati. Pentru ca ei nu sunt lideri. Sunt conducatori de grupari. Liderii sunt oameni zdrobiti de Dumnezeu, oameni cu o inima moale atunci cand e necesar sa fie moale si tare ca diamantul cand e vorba de Cuvantul lui Dumnezeu. Ma indoiesc ca vreunul din cei mentionati de voi in scrisoarea asta, are calitatile astea. Asa ca va pierdeti vremea. V-o spune unul care cunoaste taberele si din interior si din afara. Dar cum va spuneam, in culte nu puteti sa reveniti, ca atunci demonstrati ca nu ati inteles nimic din Biblie. Si atunci ce veti face? O noua "denominatie non-denominationala"? Si acuma sincer, chiar si voi ati inteles gresit unele lucruri din "mesaj". Si din Biblie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adică să rămânem prostiți mai departe în branhamism și frankism? Sau ce să facem?
      Și să-i lăsăm pe frații înșelați de " profetul" și" robul" să rămână în înșelăciune mai departe?

      Ștergere
    2. Cel care a adus mesajul si pe domnul Frank Ewald în țară e Matei din Cugir. El nu mai colaboreaza cu domnul Frank din anul 1994. Oare de ce?
      Simplu, când l-a întrebat pe Frank Ewald omul corect ca rob, de ce nu traduce predicile profetului în întregime, Frank îi dă o replică bombă: " cum sa-i traduc toate prostiile care le-a zis Branham în 4-6 ore? Deci profetul delira în 6 ore, se contrazicea și îsi dadea cu dreptul în stângul.
      Iar Matei s-a lămurit ca Frank vrea sa si faca un nume și o slujba specială. De aceea Matei s-a lepadat de rob. Și robul a avut și tupeul maxim să i ceara fata lui Matei de soție, iar diferența de vârstă e de 35 de ani!!!!!!!
      Clar ca Matei a vazut cine e de fapt " robul credincios și viril( înțelept)....

      Ștergere
    3. Astea-s povesti, banuieli rele. Cumva Dumnezeu a facut sa cunosc detalii din familia Henrich. Cand te ocupi de aruncat cu noroi si vorbit lucruri din auzite si nu de la surse direct, oare ce fel de caracter dovedesti ca ai? Cat priveste paradigma diferentei de varsta, pentru asta nu ai argument scriptural. Asta e o paradigma a societatii actuale. In vremurile biblice, lucrurile nu erau gandite in modul asta. Dar daca pt tine fratele e "domnul", nu prea are sens sa discutam.

      Ștergere
    4. Asta cu " paradigma" diferentei de varsta nu e biblică, m-ai dat peste cap!!!
      Deci trebuie să scrie în Biblie ca un om normal la cap nu -si i-a de nevasta pe nepoata sa. Și un om care nu a citit niciodata Biblia are în el bunul simț și nu se gândește sa -si bată joc de o fetiță.

      Ștergere
    5. Avraam cu Sara 10 ani diferenta parca merge, diferenta de varsta e buna, dar nu 35.

      Ștergere
  68. Întreabă-l pe Matei daca nu crezi. Omul nu minte. Crezi ca Matei s-a lepădat de rob de kiki? Dupa ce l-a idolatrizat zece ani ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am ce sa-l intreb, pentru ca stiu cum au stat lucrurile. Iar cu kiki.... e clar. Vorbirea te da de gol. Esti „spiritual”.

      Ștergere
  69. Nu ești la ora de rugaciune ?
    Nene spiritualule, vrei să ne înveți ce înseamna spiritual?
    Nu face pe spiritualul cu noi aburindu-ne cu povești de amețit muștele picate în oțet!

    RăspundețiȘtergere
  70. Hopa - iată că nu aveți informații corecte în legătură cu fr. Matei.

    El frecventează adunarea locală din orașul Erbach din Germania, și ascultă predicile robilor lui Dumnezeu.

    El crede mesajul care premerge cea de-a doua venire a lui Hristos.

    Toții copiiii (4) și nepoții lui sunt credincioși.

    Mergeți vă rog frumos la muncă - să nu mai aveți timp de diversiune în bloguri.

    Mergeți și munciți ceva și faceți ceva util.

    RăspundețiȘtergere
  71. O poruncă în vigoare!

    Exod 20:16

    "Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău."

    Mărturie strâmbă.

    Porunca aceasta poate fi călcată în mod public prin mărturie mincinoasă depusă într-o sală de judecată (cap. 23,1).

    Jurământul fals a fost întotdeauna considerat o serioasă ofensă contra societăţii şi a fost pedepsită ca atare.

    La Atena, mărturia mincinoasă era aspru amendată. Dacă era condamnat de trei ori pentru acest delict, se pierdeau drepturile civile.

    La Roma, o lege a celor Douăsprezece Table îl condamnau pe delincvent să fie aruncat cu capul înainte de pe stânca Tarpeian.

    În Egipt, pedeapsa consta în tăierea nasului şi urechilor.

    Această interdicţie a Decalogului este călcată adesea prin vorbirea de rău, prin care caracterul cuiva este ponegrit, motivele sale sunt greşit prezentate şi reputaţia lui este depreciată.

    Prea mulţi consideră o prostie a lăuda şi a vorbi de bine pe semeni.

    Ei simt un fior vicios în a scoate la iveală defectele din purtarea altora, judecând motivele lor şi criticând străduinţele lor.

    Deoarece, din nefericire, mulţi sunt gata şi nerăbdători să asculte la această presupusă înţelepciune, fiorul creşte şi eul egoist şi păcătos al defăimătorului este sporit.

    Porunca aceasta mai poate fi călcată şi de către cei care tac când aud cum este calomniat un om nevinovat.

    Ea poate fi călcată printr-o ridicare de umăr, sau printr-o arcuire de sprâncene.

    Oricine falsifică în vreun fel oarecare adevărul cel curat, cu scopul de a câştiga foloase personale sau pentru orice alt scop, se face vinovat de mărturie mincinoasă.

    Inițiatorul și toți delincvenții acestui blog - vor da socoteală de fiecare cuvânt scris aici.

    Râsul și trufia vă va pieri!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ipocrizie frankista6 martie 2021 la 10:47

      Am prieteni baptiști adventiști penti și alți care nu și ar permite ură falsitatea minciuna fățărnicia acuzația falsă pe care doar la secta branhamista și frankista.

      Ștergere
    2. Ipocrizie frankista6 martie 2021 la 10:47

      ... Le întâlnești.

      Ștergere
  72. Hopa - următoarea lecție,

    Mt. 23:29-30:

    "Vai de voi, cărturari şi Farisei făţarnici!

    Pentru că voi zidiţi mormintele profeților, împodobiţi gropile celor drepți, şi ziceţi: Dacă am fi trăit noi în zilele părinţilor noştri, nu ne-am fi făcut vinovați cu ei la vărsarea sîngelui profeților."

    Martirii unei generaţii devin adesea eroii celei următoare.

    În timp ce profeţii erau în viaţă era ceva popular să se arunce cu pietre în ei; dar, după ce fuseseră morţi pentru un timp, a ajuns ceva popular să li se ridice monumente de piatră elaborate pentru a-i comemora.

    Iudeii nu puteau onora pe profeţii în viaţă fără a le primi mesajele, dar era un lucru simplu de a-i onora pe profeţii morţi - așa cum fac actorii acestui blog.

    Dacă am fi trăit.

    Fiecare generaţie tinde să se laude că este mai înţeleaptă şi mai tolerantă decât generaţiile de mai înainte.

    Profeţii vremurilor de mai înainte suferiseră din cauza că atacaseră crezurile, standardele şi acţiunile nebiblice contemporanilor lor.

    Același lucru sa întâmplat și în timpul nostru - prin slujba confirmată de Dumnezeu a lui William Marrion Branham.

    Dacă profeţii ar fi în viaţă astăzi, ar fi prezentat aceleaşi mesaje de demascare a păcatului şi aceste mesaje ar fi întimpinat aceeaşi răzvrătire, nepăsare împietrită şi ar fi provocat aceleaşi încercări de a aduce la tăcere pe profeţii care le făceau cunoscute.

    Matei 23:21

    "Prin aceasta mărturisiţi despre voi înşivă că sunteţi fiii celor ce au omorât pe profeți."

    Despre cine este vorba aici?

    Despre voi înşivă - !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ��Branham ordinat de un vrajitor?!

      Nu, Branham nu a fost ordinat de un vrajitor din jungla Africii, sau de un scamator de la circ. Nu.

      Branham a fost botezat si ordinat in slujba, de un om despre care se scria in presa ca avea titlul de Vrajitor Imperial - Mason si era membru de varf in Ku Klux Klan. Desigur, este vorba de Dr Roy Davis. Cum se poate mai rau. Dar poate ca si acestia au practici oculte vrajitoresti daca asa le si pune numele, titlul.
      ��De ce Ewald Frank nu a lasat predicile originale asa cum erau si a sters din toate din predicile lui Branham traduse in Germania, absolut tot ce apartine de Lojele masonice si legaturile lui Branham cu ele, pe alocuri numindu-le doar "Asociatii ale bisericilor"?

      Stie Ewald Frank contextul extrem de grav al acestui amestec toxic de crestinism, masonerie, pseudovindecari, ocultism, kabalism, zodiac, KKK, idei anticriste etc si nu vroia sa isi piarda din adepti. E posibil.
      Nici unul dintre cei care acum sunt înștințati de ADEVĂR- nu se mai pot scuza înaintea Domnului că nu au știut de cursa în care am căzut sau în cazul lor, au căzut!
      Mă tem să nu fie prea târziu pentru unii dintre ei, cei care vor să rămână în minciuna și vrăjitorie!

      Apocalipsa 22
      13. Eu sunt Alfa și Omega, Cel Dintâi și Cel de pe Urmă, Începutul și Sfârșitul.”
      14. Ferice de cei ce își spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieții și să intre pe porți în cetate!
      15. Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigașii, închinătorii la idoli și oricine iubește minciuna și trăiește în minciună!

      Ștergere
  73. Bilanțul blogurilor "Ex mesajul orei" este:

    Voi poftiţi, şi nu aveţi; ucideţi, pizmuiţi, şi nu izbutiţi să căpătaţi; vă certaţi şi vă luptaţi, şi nu aveţi.

    Oricare ar fi rezultatul forţei şi al violentei voastre , adevărata fericire şi satisfacţie nu o veți dobândi, ci mai degrabă vă luptați cu depresiile (duhuri rele) voastre zi și noapte - care vă stăpânesc.

    Rasplata voastră va fi o mare dezamăgire

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.