sâmbătă, 5 septembrie 2015

Catre liderii de la mesaj

Dragi frati, ca lideri, cunoasteti responsabilitatea si obligatia pe care le aveti numai fata de Dumnezeu, Cuvantul Sau si fata oamenii carora le predicati si pe care ii invatati din Cuvant.

Nimeni si nimic de pe acest pamant, nu va poate obliga sa urmati ce este dovedit ca fiind fals si mincinos. In acest caz, vorbim despre asa zisul "mesaj al timpului de sfarsit."

Am gresit in multe feluri cu totii. Ne pare rau normal, si incercam sa reparam tot ce putem. Asta este o atitudine corecta. Nu suntem perfecti, dar putem actiona perfect mai ales atunci cand vedem eroarea in care am ajuns. 

Ma adresez liderilor, pastorilor, conducatorilor adunarilor numite "la mesaj" sau "crestine libere" sau altfel, care cred mesajul venit prin William Branham in Romania si caruia ii acorda titulatura de "Cuvantul descoperit" pentru acest ceas.

Dragi frati, dragi prieteni.

In ultimii ani s-au scris in multe randuri zeci si sute de dovezi ca ceea ce voi numiti si urmati "mesajul timpului" este o frauda de proportii mondiale.

S-a dovedit si biblic si istoric si faptic ca Branham nu a avut o chemare asa cum el a pretins si ca era bine daca ramanea ca evanghelist sa isi urmeze chemarea de a ajuta si sluji pentru suflete si vindecarea trupeasca.

Voi sunteti slujitori publici. Aveti de transmis societatii ceva anume important. Da? Voi administrati vietile spirituale -si altfel uneori- ale catorva mii de persoane, adunate in total. 

Este o mare onoare ce o aveti dar si o imensa responsabilitate.

Doresc sa va amintesc, ca eu cred ca aveti dreptul sa credeti orice vreti sa credeti, si ca eu personal respect orice ati crede, si va respect, indiferent de opinie, deoarece a fi OM intrece orice pretentie culturala sau religioasa. 

Dar daca aveti pretentia ca numai voi aveti adevarul si va puneti tot sufletul, timpul, banii, energia, familia etc in aceasta, atunci ma simt responsabil sa va scriu sa verificati daca ceea ce pretindeti este chiar asa. Va si ajut in acest context.

Sa crezi, doar ca sa crezi, denota o imensa naivitate.

Am gasit sute de dovezi ca am fost inselati de Branham si ca acum voi care inca il urmati, sunteti intr-o mare minciuna, eroare, numita mesajul orei, mesajul timpului. 

Faptul ca de 3 ani liderii de la mesaj cu care am discutat si studiat, nu au putut sa dea dovezi asupra a ceea ce ei cred, mi-a intarit toate argumentele ca sunteti cu adevarat in prapastie si pe calea pierzarii.

Cu dragostea lui Dumnezeu in inima mea va scriu pentru a va ajuta sa iesiti afara din una dintre cele mai ratacite secte din lume. 

Am o rugaminte. Nu ma credeti pe mine. 

Credeti-va inima dupa ce cititi articolele pe care le recomand scrise de frati, si de mine, care au gasit si ei minciuna in mesaj.

Branham a spus, si noi am dus mai departe invatatura asta, ca daca un om, profet, predicator, spune corect 99% din ce spune, dar 1% este fals atunci sa il parasiti pe acel om deoarece este fals.

La mesaj destul de surprinzator am gasit situatia invers. Branham a mintit si plagiat cam 99% din tot ce a spus si invatat. Cu atat mai grava este situatia la voi decat la oricine. Nu e asa?

Aceasta scrisoare este si o provocare pozitiva, pentru a va ajuta. Pentru a va starni ravna pentru adevar.

Eu stiu acum ceva: Daca nu va pasa de adevar, nu va pasa nici de Dumnezeu. Daca nu va pasa de Dumnezeu, nu va pasa nici de oameni. 

Daca nu va pasa de oameni nu va pasa nici de sufletul lor atunci inseamna ca asta sunteti: doar unelte ale ipocriziei.

Eu va cunosc pe aproape toti din Romania si stiu ca sunteti bine intentionati si de aceea si cred ca nu veti lasa lucrurile in halul in care sunt acuma. 

Ori raspundeti la argumente cu Cuvantul lui Dumenzeu, ori recunoasteti ca ati fost inselati. Nu exista alternativa. 

Tacerea voastra va agraveaza situatia foarte mult. Nu uitati ce v-am spus in 05.09. 2015. Tacerea voastra, va agraveaza situatia foarte mult.

Sa fiu scurt, va solicit sa cititi articolele urmatoare din linkuri. 

Daca si dupa aceea veti continua la mesaj, este responsabilitatea voastra, dar in ochii mei veti fi ceea ce aratati ca sunteti. 

Sa incepem.


1. Aici dedesubt aveti dovezi ca mesajul ce il urmati nu este nici pe de parte Cuvantul descoperit

http://mesajul.blogspot.ro/2014/05/nici-o-taina-si-nici-o-descoperire-in.html


2. Aici despre faptul ca la raul Ohio in 1933 nu a fost nici un eveniment special si nici o trimitere supranaturala



https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/06/18/botez-de-3000-de-oameni-in-lima/

3. Dovezi de netagatuit ca Branham nu a descoperit nici Epocile, nici Pecetile si nici alte taine asa cum ne-a spus


http://mesajul.blogspot.ro/2014/12/descoperire-sau-plagiatura.html

http://mesajul.blogspot.ro/2015/05/iata-revelatiile-lui-branham.html



Video subtitrat in romana de catre Abel, cu faptul ca Larkin un teolog si nu Branham a invatat Epocile, Saptamanile, Samanta sarpelui etc iar Branham a furat tot, tot, tot de la el si a pretins ca Dumnezeu i-a descoperit si asa ne-a inselat pe toti.




4. Aici aveti dovezi ca ideea de "mireasa, mesaj si profet" sunt idei nebiblice si fanteziste care nu exista in realitate

http://mesajul.blogspot.ro/2014/05/mireasa-inexistenta-si-ilie-inchipuit.html


5. Aici aveti dovezi ca ideea de "profetul Ilie" promis in Maleahi 4,5 si aplicata lui Branham nu este biblica


http://mesajul.blogspot.ro/2013/05/profetul-ilie-in-grafica-simpla.html


6. Aici aveti dovezi ca ideea lui Branham despre necesitatea unei "descoperiri speciale" este periculoasa, manipulatorie si nebiblica

http://mesajul.blogspot.ro/2015/04/descoperire-sau-inselatorie.html


7. Aici aveti dovezi ca toata povestea cu Branham si cu norul din 28 februarie 1963 este falsa 

http://mesajul.blogspot.ro/2013/04/norul-buclucas-si-lamuriri.html

http://mesajul.blogspot.ro/2012/11/eroarea-cu-asa-zisul-nor-supranatural.html

http://mesajul.blogspot.ro/2015/04/ce-este-minciuna-de-pe-munte.html


8. Aici aveti cateva idei si invataturi din mesaj pe care daca le-ati fi aflat mai demult, nu ati mai fi venit la mesajul lui Branham niciodata

http://mesajul.blogspot.ro/2014/03/ati-urma-mesajul-daca-ati-stii-asta.html


9. Aici aveti articol despre ingerul laodicean, despre care voi credeti ca e Branham. Veti observa ca Isus ne spune total altceva despre el, decat el se crede si noi il credeam. 

http://mesajul.blogspot.ro/2013/10/scrie-i-ingerului-din-laodicea.html


10. Aici aveti dovezi despre faptul ca Branham minte cu privire la Apocalipsa 10:7 despre care a vorbit de sute de ori cu referire la sine, in ultimii 3 ani din viata sa.

http://mesajul.blogspot.ro/2012/10/doua-personaje-in-apocalipsa-10.html


11. Aici aveti cateva zeci de intrebari pe care cei care sunt la mesaj se tem sa si le puna. Ar trebui ca nimeni sa nu stea intr-o grupare, care crede in lucruri ce nu pot fi dovedite, sau mult mai rau si foarte grav, care au fost dovedite deja ca fiind false.

http://mesajul.blogspot.ro/2014/01/25-de-intrebari-pentru-cei-ce-urmeaza.html


12. Aici aveti un articol cutremurator despre faptul ca Branham se blestema pe sine sa moara daca minte, si cere lui Dumnezeu sa il ucida, si imediat dupa aceea, moare in chinuri groaznice intr-un accident.

http://mesajul.blogspot.ro/2015/02/blestemul-lui-branham.html


13. Aici aveti dovezi despre faptul ca Branham nu a lasat slujbele biblice asa cum Biblia le-a randuit, ci pur si simplu a stricat Cuvantul lui Dumnezeu si a inventat tot felul de invataturi false despre diaconi si alte chestii

http://mesajul.blogspot.ro/2015/06/diaconii-in-branhamism.html


14. Aici aveti dovezi despre faptul ca Branham era haotic si inconsecvent si el credea si predica trinitatea si in acelasi timp o ura si o respingea. Asta inseamna grave contradictii!

http://mesajul.blogspot.ro/2013/07/branham-trinitar-si-unitar.html

http://mesajul.blogspot.ro/2014/05/exista-trinitate-in-mesaj-sau-nu.html

15. Aici aveti dovezi despre faptul ca Branham era haotic si nesincer cand spunea lucruri despre sine.

http://mesajul.blogspot.ro/2014/04/a-fi-sau-nu-fi-profet.html

http://mesajul.blogspot.ro/2014/02/un-profet-fals-care-inseala-oamenii.html


16. Aici aveti dovezi despre faptul ca Branham este idolatrizat de milioane de urmasi, dar el poarta vina pentru asta deoarece el s-a proclamat Dumnezeu in trup si multe alte titluri de profeti, care i-a si ruinat slujba.

http://mesajul.blogspot.ro/2014/07/inchinarea-la-idoli-in-branhamism.html

http://mesajul.blogspot.ro/2014/07/lepadarea-de-credinta-1.html


http://mesajul.blogspot.ro/2015/08/branham-se-autodeclara-cuvantul-lui.html


http://mesajul.blogspot.ro/2015/03/ruinarea-slujbei-lui-branham.html

http://mesajul.blogspot.ro/2015/09/branham-dumnezeul-omnipotent.html

Dovada ca Branham accepta si promoveaza rugaciunea la poza lui cu lumina deasupra capului. Aici: https://www.youtube.com/watch?v=fW0hQk-4CnM

17. Aici aveti dovezi despre faptul ca Branham a lasat mostenire, nu numai invataturi false sau furate, ci si o gandire toxica, bolnava, provenita din propriile prejudecati si afectiuni psihice. Acest fapt a facut ca mii de adunari in lume sa se dezbine si sa se urasca intre ele

http://mesajul.blogspot.ro/2015/02/gandirea-subiectiva-in-branhamism.html


18. Aici aveti dovezi despre faptul ca Branham nu a fost atat de smerit cum mereu a predicat si ca ne-a mintit deseori chiar si cu privire la faimosul Cadillac


http://mesajul.blogspot.ro/2015/08/smerenia-falsa-lui-branham.html


19. Aici aveti dovezi despre faptul ca Branham a fost cel mai contradictoriu si haotic predicator care a existat si ca niciodata nu a spus acelasi lucru despre aceeasi situatie, fapt ce dovedeste haosul din mintea lui, nesinceritatea si exagerarile lui. El duce exagerarea la nivel de minciuna grosolana.

http://mesajul.blogspot.ro/2014/05/afirmatii-haotice-ale-lui-branham.html

http://mesajul.blogspot.ro/2014/05/afirmatii-haotice-omul-din-windsor.html

Iata cum exagereaza Branham!

https://mesajul.blogspot.ro/2016/02/cum-exagereaza-branham.html


20. Aici aveti dovezi despre faptul ca Branham nici in invataturile mai neinsemnate, sa zic asa, nu a fost corect

http://mesajul.blogspot.ro/2013/07/femeie-inger.html

http://mesajul.blogspot.ro/2014/03/predica-anti-imbracaminte.html

http://mesajul.blogspot.ro/2014/03/imbracamintea-femeii.html

http://mesajul.blogspot.ro/2014/06/femeia-in-branhamism.html

http://mesajul.blogspot.ro/2013/12/amos-37-in-branhamism.html

(Incultura si prostia lui a mers pana acolo a zis ca masina de spalat e de la diavolul:)

http://mesajul.blogspot.ro/2014/08/aruncati-masina-de-spalat.html


21. Dovezi de netagaduit ca intre Branham si Frank sunt contradictii uriase de invatatura si ca in realitate Ewald Frank nu crede aproape nimic din ceea ce Branham a numit "descoperirea" si "hrana duhovniceasca"

http://mesajul.blogspot.ro/2015/06/ewald-frank-un-branhamist-eretic.html

22. Nu puteam sa nu pun articolul foarte documentat cu anul 1977, despre care inca nu se stie deplin adevarul. 

Intrebarea vietii: a zis sau nu Branham cu gurita lui despre sfarsitul lumii in anul 1977? 

Cititi aici: http://mesajul.blogspot.ro/2015/07/1977-jubileul-final.html

http://mesajul.blogspot.ro/2015/07/de-la-1977-la-2017.html



23. Filoanele de aur ale lui Branham sunt demontate de Adi cu ajutorul Bibliei. Este incredibil cata invatatura falsa a strecurat Branham in Biserica. 

Cititi aici:

https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/01/30/filoane-de-aur/

https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/02/01/filoane-de-aur-partea-2/


24. Aici aveti dovezi despre faptul ca mesajul lui Branham este nascut din orgolii, raspandit tot din orgolii, nu din dragostea de adevar si de oameni. Asa aflam despre orgoliile liderilor de la mesaj. Chiar si cateva adevaruri spuse in mesaj sunt transmise din orgolii, nu din iubire.



Cititi aici:

https://mesajul.blogspot.com/2018/05/orgoliul-si-mandria-in-mesajul-lui.html


24. Aici aveti dovezi despre faptul ca Branham a folosit deseori Cuvantul doar pentru altii. Iar cand uneori a vorbit corect ceva, fie ca a calcat in picioare ce a zis, fie nu respecta si nu credea el insusi ceea ce el predica la altii. Cititi aici:

https://mesajul.blogspot.com/2017/12/cuvantul-este-valabil-si-pentru-branham.html


25. Dovezi foarte plauzibile si de bun simt ca ingerul care a venit la Branham in 1947 este de fapt un om, vindecatorul faimos din anii 40, Avak. Acesta s-a intalint cu Branham si acesta corespunde perfect cu descrierea facuta de Branham si Billy Paul.

Cititi aici: https://mesajul.blogspot.com/2017/08/vizita-ingerului-la-branham.html

Ajunge deocamdata. Aveti deja zeci si sute de dovezi de verificat. 

Fratilor, sper ca nu v-ati pierdut dintr-o data apetitul pentru studierea Cuvantului lui Dumnezeu. Sper ca veti fi seriosi in aceasta privinta.


Ascultati va rog: Daca as fi avut numai 2-3 marturii din istorie si Biblie ca Branham minte, voi trebuia deja obligatoriu sa renuntati la secta lui si sa va reformati imediat ideile si sa va reformulati viziunea dupa Cuvantul lui Dumnezeu nu dupa Branham si nu dupa Frank. 


Dar avem zeci si sute de dovezi ca mesajul este fals si ca Branham a mintit si inventat lucruri spirituale si supranaturale si ca multe adunari si vindecari au fost exagerate. Ce veti face cu aceste dovezi?!



Nu e nici o filozofie. Totul e simplu. 

Nu trebuie decat sa va intereseze cu adevarat dragi frati CE ESTE FALS SI CE ESTE ADEVARAT! Atat. 

Va pasa sau nu? VOM AFLA CURAND.

Daca va pasa, noi ne auzim curand, sa avem un nou inceput. Dar de data asta cu Dumnezeu, nu cu iluzii despre Dumnezeu! 

Sa avem cu totii un nou inceput, sa vedem unde am gresit, si cum putem vindeca si repara raul facut de noi toti si sa mergem mai departe numai cu adevarul, nu cu ce Branham si Frank si altii ne-au spus ca este adevarul.

Sunteti gata sa credeti dragostea adevarului sau veti continua sa credeti o minciuna pentru a fi inselati mai departe?

Viata si sufletele voastre si ale altora sunt in mainile voastre!

Dragi lideri, predicatori, pastori, frati, prieteni, ma rog sa reusiti si sa biruiti minciuna cu ajutorul CUVANTULUI LUI DUMNEZEU CURATIT PRIN FOC.

Eu nu mai am ce sa va spun. Aici este dovada mea de iubire adevarata pentru voi. 

Am dat zeci si sute si mii de ore pentru ca sa va ajut. 

Adi si Abel si alti frati la fel. 

Ei sunt ca niste eroi, carora le pasa de voi. Aveti si in noi oameni care va iubesc cu adevarat.

Sunt in urma cu multe in plan personal, si am realizat ca nu vreau sa imi pierd inca 25 de ani cu discutii cu Branham. Eu ma apuc de lucru in mod serios, sa imi achit responsabilitatile si sa finalizez proiectele mult visate. 

Am vrut sa las ceva consistent pentru voi ca sa va ajute. 

Datoria mea nu este sa va conving, nu, ci doar sa va spun adevarul. Atat. 

Nu cred ca exagerez, dar asa cum eu simt si vad, este ca nimeni din tara asta nu va iubeste asa cum eu va iubesc, si nimeni dintre cei ce urmeaza mesajul si cei din jurul vostru, nu va doresc binele, fericire si mantuirea asa cum eu o doresc pentru voi. Stau in fata lui Dumnezeu cand spun asta. 

Dincolo de micile greseli personale, multi ma cunoasteti de cand am fost doar un tanar. 

Nu am tiparit zeci de mii de brosuri cu Branham? A fost o invatatura din mesaj pe care nu am crezut-o?

A fost cineva in tara asta sa nu il iubesc sincer si sa fiu oricand gata sa sar sa il ajut? 
A fost un om trist sa plece de la mine tot asa? 
A fost un om flamand, dezbracat, amarat, cu buzunarele goale sa plece tot asa din prezenta mea? 
Au fost lideri sa nu ii respect si sa ii sprijin? Nu cred. Nimeni. 

Spun asta ca sa va amintesc inima mea autentica pentru voi, nicidecum ca sa ma laud. 

Fratilor, nu glumesc cu mesajul si nu pretind sa credeti nimic fara sa verificati de o mie si o suta de ori. Dar verificati.

Timpul si Dumnezeu va va arata intr-o zi adevarul. Sper sa fie curand.

Pun cateva imagini cu citate interesante, gasite in calculator, care se leaga oarecum cu viata traita in minciuna si nu in adevar.

Din Biblie am tot pus in blog, si nu le luati in seama, si le stiti si voi foarte bine. Poate si acestea o sa va ajute oarecum.

























258 de comentarii:

  1. Foarte bine spus fr.Lica. Dar ma tem ca ei nu vor recunoaste nimic,macar fata de ei insisi si nu fata de noi.Au functii in adunarile lor,si administreaza zeciuielile altora.Plus ca au si credintele astea care le da un sentiment de superioritate. Si cum vrei sa renunte la toate astea ?? Mai bine se mint pe ei insisi si le modifica ei cumva, doar sa isi mentina MINCIUNA DULCE in care traiesc.

    Nu au demnitate si sinceritate fata de ei.Cum vrei sa aiba fata de noi sau fata de altii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca mai imi pasa ce cred ei si ce fac ei? Nu.

      Dar nu ca nu ma intereseaza de sufletul lor. Nu in sensul asta, ei stiu ca imi pasa, ci ca nu imi pasa ce imi spun si ce fac, imi pasa ca ce le spun sa fie adevarul. Ca responsabilitate ma refer.

      E fix treaba lor sa ne arate in continuare tuturor, si lumii intregi, cat de necredinciosi se arata fata de Cuvantul lui Dumnezeu tinand cu dintii de o minciuna dovedita de zeci de ori ca minciuna.

      Ștergere
    2. Octavian Paler spune ca "Adevarul care ii face pe oameni liberi, este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda."
      Branhamistii nu au de gand sa auda adevarul. E prea puternic pt niste oameni asa slabi ca ei.

      Ștergere
  2. Fr. Lica, vezi ca niste linkuri nu sunt bune (din ce am vazut la nr. 1,2,15,16). Corecteaza-le te rog.

    Eu sunt de parere ca secretul consta in a ne schimba noi mai intai atitudinea si reactia fata de fratii ce mai sunt la Mesaj, iar apoi se vor trezi si ei din "somnul cel de moarte...". Adica vreau sa spun, ca trebuie ca noi, astia care am iesit afara, sa nu avem o atitudine negativista fata de ei, ci sa credem cu toata puterea ca Dumnezeu le va deschide si lor ochii.

    Asta este de fapt unul din lucrurile noi pe care le-am inteles in ultimul timp, care se poate aplica in oricare domeniu al vietii. Daca vrei sa vezi o lume mai buna, atunci o creezi mai intai in mintea ta, in viziunea ta, in inima si in gura ta. Daca de exemplu ne plangem mereu cat de greu ne este, sau ce rau merg lucrurile in Romania, in biserica, in Mesaj, in familie, oriunde, lucrurile nici nu se vor schimba. Trebuie sa ne schimbam optica, perceptia, sa incepem sa "visam", sa ne imaginam, sa credem si sa vorbim nu ceea ce vedem, ci ceea ce am vrea sa fie (=Bine-Cuvantare). Si stiind ca: "Cuvantul este aproape de tine, in gura ta si in Inima ta..." putem fi co-creatori impreuna cu Dumnezeu la o lume noua, o lume schimbata, o lume mai buna.

    Scriu asta pentru ca am citit recent ca o sora din Timisoara a scris ca are un sot intr-una din adunarile de la Mesaj. Poate mai sunt si alte cazuri similare in care familia nu este unita dpdv. spiritual. Indemnul meu ar fi, ca cele doua parti sa nu se "lupte" intre ele. Nimeni nu isi poate transforma partenerul in mod fortat, doar incercand sa-l convinga cu argumente. Nici noi aici pe blog nu vom reusi aceasta, oricat am scrie si ne-am osteni. Aceste lucruri sunt totusi necesare si de folos, pentru ca adevarul faptual despre Branham si Mesaj trebuie adus la suprafata si pus vizavi de pseudo-misticism. Ceea ce mai lipseste, si asta este cheia, este ca noi mai avem o sarcina, o misiune de implinit. Aceasta este, daca vreti sa ii spuneti "CREDINTA", dar as vrea sa intelegem prin aceasta nu doar o speranta vaga, ca poate, candva, cineva se va trezi... Asa cum am spus, trebuie sa fie o actiune activa, care porneste de la o atitudine schimbata fata de fratii nostri, sau partenerii nostri care mai sunt inca la Mesaj. NU TREBUIE sa mai intretinem ganduri negative cu privire la calea pe care aceste persoane au ales sa mearga pe ea, sa nu ne mai gandim la cat de intunecata si intortocheata este, sau ca nu vor gasi calea de intoarcere. Trebuie sa avem o credinta "activa" in care sa traim in tot trupul nostru, mai intai in mintea, imaginatia noastra, intarita prin cuvinte, afirmatii pozitive, faptul ca cei pe care dorim sa ii schimbam, sunt deja schimbati sau asa cum ne-am dori noi sa fie. Atunci, "minunea", are loc, schimbarea chiar se va produce, "cuvantul devine trup"...

    Dumnezeu sa ne ajute si sa ne binecuvanteze
    Abel ben ADAM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am modificat, multumesc. Daca ai vreo sugestie de linkuri astept.

      Sunt foarte de acord cu tine. Dar in general, cu mici exceptii, cred ca noi ne-am purtat destul de bine.

      Trebuie sa scapam de emotia negativa pe care o nutrim uneori fie de la regretul ca am pierdut ani si zeci de ani acolo, sau ca cineva de la ei ne-a facut mult rau sau in cazul sorei, ea simte ca l-a pierdut definitiv, si se emotioneaza, refuleaza.

      Eu sunt mult, mult vindecat fata de anii trecuti. Se observa asta si din afara, Abel?

      Imi place atitudinea ta pozitiva si cred ca ai mare dreptate si ca se poate mai mult din partea noastra.

      O zi binecuvantata sa ai.

      Shalom si Dumnezeu sa va binecuvanteze.

      Ștergere
    2. sunt sora din timisoara referitor la sotul meu ce sanse de intoarcere mai are daca sa rebotezat?,incerc si vreau sa cred ca Dumnezeu mai are mila de el sa-l intoarca la adevar fara adaugari omenesti ,eu am incetat sa mai lupt de al aduce inapoi cat despre mine nu am nici o putere sper sa pot face cum ati scris sa-mi traiesc viata langa Domnul sa pot sa astept in tacere indurarea Lui fata de familia mea,

      Ștergere
    3. Rebotezat?Sa stii daca a facut-o in Numele Domnului Isus Hristos, atunci acela e singurul botez valabil apostolic.Altceva e facatura.
      "Orice faceti cu fapta sau cu vorba sa fie in Numele Domnului Isus Hristos".
      Acesta nu e botezul lui Frank sau Branham, ci e modelul biblic dupa care trebuie sa se ghideze toti crestinii.

      Ștergere
    4. Stimată soră din Timişoara, nu vă pot da nici o asigurare că soţul dvs. va renunţa la credinţa "Mesajului Orei". Aceasta este o cale pe care el a ales să meargă, la fel cum cei mai mulţi de aici au ales-o. Dar vedeţi, că unii din noi, chiar oameni cu multă "vechime", experienţă şi râvnă faţă de această credinţă, mai târziu au ales să o părăsească. Poate aţi auzit de pastorul Jeff Jenkins, care după părerea mea a fost unul din cei mai buni oameni şi slujitori ai Mesajului, el a făcut o întoarcere de 180 de grade părăsind credinţa sa veche de peste 40 ani. Faptul că ai fost botezat sau ai botezat chiar pe alţii, nu are absolut nici o importanţă, este doar alegerea individuală a unui om de a-şi schimba modul de viaţă, după ce priveşte altfel lumea. Eu însumi mă mir de mine când mă gândesc cum eram acum câţiva ani şi de schimbările profunde în felul de a privi lucrurile acum, aproape că nu mă mai recunosc.

      Dacă vă faceţi griji cu privire la siguranţa sufletului soţului dvs, pot să vă liniştesc. Acesta nu este niciodată în pericol. Chiar dacă nu înţelegem întotdeauna căile întortocheate ale Domnului, amintiţi-vă că Biblia spune că toate lucrurile lucrează împreună spre bine. Sufletul soţului dvs, ca şi al meu sau al multora de pe acest blog a ales să experimenteze pentru un timp viaţa cu acest "Mesaj al orei". Motivele sunt numeroase şi complexe şi de multe ori nici noi nu le înţelegem. Un lucru însă este sigur: a fost în acord cu Voia Divină. De multe ori sufletul trebuie să înveţe o lecţie, de aceea se coboară la nivele mai joase, pentru a face mai bine diferenţa între lumină şi întuneric. Nu uitaţi că noi, omenirea în general, a "mâncat" din pomul cunoştinţei binelui şi răului, ceea ce înseamnă că sufletul nostru are potenţialul de a cunoaşte (prin trăire, experimentare, nu doar teoretic) cele mai îndepărtate forme ale "binelui şi răului." Şi nu mă refer acum în mod absolut la credinţa Cranhamistă că ar fi "răul" sau alta că ar fi "binele"... Ci la stările interioare pe care le trăim. Cineva poate să fie Branhamist sau Martor al lui Iehova sau orice altceva şi să trăiască o stare de bine, să fie cel mai "bun om de pe pământ". Şi altul, poate care a ieşit din Branhamism, dar să fie în continuare un om lipsit de pace, bucurie, bunătate...

      Nu ştiu dacă soţul dvs sau orice alt om se va debarasa de un anumit set de credinţe. La bază, credinţa Branhamistă doreşte evoluţia omului, ca acesta să atingă desăvârşirea. Omul (mai ales Branhamistul) trebuie să înţeleagă aici, că nu trebuie să se aştepte la o perfecţiune absolută de 100%, că va trăi "ca Isus, fără păcat". Dar în principiu, şi această formă de credinţă vrea să creeze un om mai bun, ceea ce este un început bun.

      Faptul că acest lucru nu se realizează în practică ţine pe de-o parte de cel care a înfiinţat această formă de credinţă (Branham), dar aceasta este poate cea mai mică parte. O altă parte, mai mare, este conştiinţa de grup, sau spiritul de turmă. Oamenii care se simt bine şi în siguranţă într-un grup, vor adopta conştiinţa grupului, vor "merge cu valul" cum se spune. Aceştia sunt cei mai nefericiţi, pentru că ei nu au învăţat încă să iasă în evidenţă deasupra grupului, să aibă şi să îşi susţină propria poziţie. Din păcate, în multe din adunările de la Mesaj, liderii grupurilor îşi "bat membrii", nu la propriu, ci la un nivel psihologic. Când cineva nu se conformează, nu se "uniformizează", acela devine ţinta atacurilor de la amvon (asta se întâmplă şi la alte biserici). Dar chir şi această formă de "răutate" are un lucru bun în ea, prin aceasta, unii oameni sunt "bătuţi afară" din adunare, şi aşa ei se pot ridica şi îşi dezvoltă alte laturi umane...

      Ștergere
    5. ...continuare

      Am observat că în Mesaj există toate tipurile de oameni. Există şi oameni cu adevărat sfinţi, evlavioşi, cu bunătate, bun simţ, dar şi alţii... Am înţeles că credinţa Branhamistă nu schimbă oamenii, adică pe cei buni nu îi face răi sau invers. Este doar un set de credinţe, dar ce se întâmplă, acest "Mesaj" este ca un amplificator, el poate face din oameni cu potenţial predominant bun oameni mai buni şi din oameni cu potenţial predominant negativ, oameni mai înrăiţi şi mai încuiaţi. Aceasta însăşi ar trebui să fie o dovadă că Mesajul nu este ceea ce se pretinde (divin), ci doar o altă creaţie omenească. Cred că şi alţii pot confirma aceasta

      DAR, nu uitaţi că toţi dintre noi avem în noi ambele potenţiale, atât spre bine cât şi spre rău. Am spus mai înainte, că am mâncat cu toţii din pomul cunoştinţei dualităţii. Dumnezeu a spus că ne pune înainte cele două variante, binele şi răul, binecuvântarea sau blestemul. Ce alegem? În final, nu ţine de Branham şi de nici o altă religie, ci ţine NUMAI DE NOI. Ce alegem? Branham vrea să întoarcă inimile la Dumnezeu, dacă cineva are o înclinaţie bună, o inimă devotată către Dumnezeu, acela va putea deveni mai devotat. Dacă cineva are o înclinaţie rea, se crede mai deosebit, el va găsi în Mesaj multe lucruri care îi vor amplifica această stare, va deveni un om închis, fără înţelegere şi iubire faţă de semeni, va trăi grandomania unei rase superioare. Asta este ce face Mesajul din oameni...

      De aceea vă spun, că scopul dvs. sau al nostru al tuturor nu trebuie să fie doar să îi scoatem pe oameni dintr-un anumit set de credinţe. Ei vor îmbrăţişa altele... Noi le arătăm doar lumina şi o deosebim de întuneric. Pe lângă aceasta, scopul nostru trebuie să fie în a alege să vedem în cei de la Mesaj nişte oameni mai buni, mai evoluaţi şi mai plini de dragoste. În primul rând, trebuie să fim noi la acest nivel, cum am vrea să fie ei, şi în al doilea rând, este necesar să ne scoatem complet din minte imaginea negativă, tristă şi lipsită de speranţă pe care o avem vizavi de ei, pentru că aceasta nu face altceva decât să proiecteze în aceştia, ceea ce noi de fapt nu vrem ca să fie.

      Aceasta este general valabil, nu doar ce priveşte Branhamismul, ci la orice schimbare pe care o dorim, pentru noi, familiile, colegii, naţiunea noastră.

      În final nişte gânduri pe care le recomand tuturor să medităm asupra lor...
      https://www.youtube.com/watch?v=ukfxlmQLex0

      Dumnezeu să ne binecuvânteze!
      ABEL ben ADAM
      (Abel fiu al Umanităţii)

      Ștergere
    6. Arătaţi dragoste şi înţelegere pentru soţul dvs. Nu vă luptaţi ci încercaţi să acceptaţi, să întegraţi această cale pe care umblă el în acest moment, conştientizând că în orice moment se poate schimba. Nu înseamnă că trebuie să acceptaţi aceleaşi seturi de credinţe (false) şi orice pretenţii, acuzaţii sau jigniri care poate vi se aduc. Acceptaţi doar că acesta este rolul temporar pe care soţul dvs. a ales să îl joace. Poate lucrurile se schimba dacă nu încercaţi să-l scoateţi cu forţa, pentru că va opune rezistenţă, ci dacă doar credeţi că el poate mai mult de cât atâta.

      Încercaţi, în rugăciune, meditaţie şi imaginaţie activă să creaţi o altă realitate, o nouă relaţie cu soţul dvs. decât cea actuală, şi vedeţi dacă lucrurile se schimbă. Nu rămâneţi într-o stare joasă, de frică, disperare sau resemnare. Încercaţi să fiţi dvs. ceea ce vreţi să fie soţul, sau chiar cu o treaptă mai sus. Dumnezeu este gata oricând să fie alături de dvs, dar trebuie să deveniţi activă pentru a produce schimbarea, să nu vă mulţumiţi cu starea actuală!

      Dumnezeu să vă binecuvânteze!
      Abel

      Ștergere
    7. Abel teoretic ai dreptate.Dar in realitate noi si altii stim ca aceasta credinta branhamista este fondata pe o minciuna,pe viata lui Branham infrumusetata de altii.

      Toti care devin branhamisti,frankisti,au senzatia ca l-au prins pe Dumnezeu de picior,dar in realitate aceste secte si miscari sunt fondate din start pe minciuni,exagerari si lucruri inventate.

      Deci nu este doar o simpla alegere a cuiva de a urma ""mesajul orei"".Este ca si cum de maine ma hotaresc sa devin mormon.Si nu doar atat dar sa incep sa atac si sa critic pe alti credinciosi care se limiteaza doar la cuvintele lui Isus si ale apostolilor.Sa strig in gura mare ca eu am nu stiu ce taine si revelatii speciale,si cine nu crede ca mine este un nimic si nu este pe placul lui Dumnezeu.

      Despre asta este vorba.Si de aici tragem concluzia ca nu e nimic bun in branhamism,frankism.Absolut nimic bun.Fiindca sunt fondate pe minciuni si exagerari.

      Ștergere
    8. Nu scrie niciunde ca alt botez este o facatura. Botezul in titluri este poruncit de insusi Domnul Isus Hristos.Exista dovezi istorice ca inca din anul 100 oamenii se botezau in titluri. Deci nu doar dupa 325,cum invata fals Branham.

      Chiar voi spuneti ca Numele Tatalui,al Fiului si al Duhului Sfant este Domnul Isus Hristos. Deci automat cei botezati in titluri sunt defapt botezati si in Numele lui Isus . Sunteti dusi in eroare chiar de teoriile lui Branham dar saracul nu isi dadea seama ca spune defapt acelasi lucru,dar in alt fel de exprimare.

      Nu mai duceti lumea in eroare ,fiindca tot ce credeti despre viata lui Brnaham este defapt o facatura,incepand cu Ohio si pana la norul de racheta,totul este o facatura si o exagerare dusa la extrem.

      Ștergere
    9. Nu ma intereseaza ce s-a facut din anul 100, in Biblie nu scrie nicaieri ca s-a facut vreodata vreo lucrare sau vreun botez in titluri.
      Si nu , nu e acelasi lucru.Asa putea sa faca in titluri Petru in ziua de Rusalii,Pavel, Filip,dar nu au facut-o. O sa vii cu explicatii de prin cartile de teologie,dar nu am nici un interes din nou pt ele.

      Ștergere
    10. Fraţilor, nu va certaţi degeaba pentru nişte moduri diferite de a interpreta o porunca biblica. Ambele variante sunt valide şi recunoscute înaintea lui Dumnezeu.

      Da, credinţa branhamista este născuta şi clădita pe minciuni, asta este un fapt dovedit şi de asta sunt convins. Şi asta încercăm să expunem aici. La fel este de altfel şi cu alte religii...

      Dar nu cred că toţi care apucă calea Branhamismului încep să atace pe alţii sau să se ridice deasupra lor, chiar dacă în inima lor poate se cred mai presus. La fel cum nu toţi care apucă calea Islamului încep să măcelăreasca oameni.

      Eu cunosc personal fraţi branhamişti cu care este o plăcere să ai părtăşie, cu care mă simt minunat în prezenţa lor. E adevărat că din România am mai multe exemple negative, dar asta nu înseamnă că nu există şi excepţii.

      Aş dori să scăpăm de astfel de prejudecăţi, chiar dacă deocamdată lucrurile par a fi aşa cum le cunoaştem. Partea interesantă e că noi am creat această stare, tocmai prin astfel de prejudecăţi. Şi vorbesc acum nu numai de Branhamism, ci în general de imaginea proastă pe care o au românii despre ei înşişi şi despre cei care îi conduc. Situaţia în ţară este cum este nu pentru că ţara nu are resurse, ci pentru că mereu ne plângem cât de rău ne merge, cât de puţin câştigăm, cât de scumpe sunt lucrurile, cât de mult se fură şi se înşeală. Uitaţi-va doar la ştiri, să vedeţi cu ce suntem alimentaţi zi de zi, numai cu ştiri despre crime, violuri şi corupţie.

      Ăsta este motivul real pentru care ţara nu propăşeşte, pentru că în conştiinţa colectivă (de grup) s-au adâncit foarte mult aceste crezuri false, că suntem cum suntem şi nu putem mai mult. Ăsta e şi motivul că bisericile din România sunt cum sunt, pentru că noi înşine am alimentat conştiinţa colectivă a naţiunii cu tot felul de prejudecăţi care în final au devenit realitate.

      Da, este o realitate că Mesajul este o falsitate, mincinos, orb şi gol, absolut ne-divin, şi conducătorii acestuia ştiu în parte aceste lucruri, dar nu vor să recunoască pentru că sunt corupţi la fel ca şi mulţi din conducătorii politici ai ţării, care caută doar avantajele lor personale sau de grup. Dar trebuie sa le dam o şansa celor din Branhamism, şi oamenilor în general, să îi acceptam în dragoste şi să nu-i etichetam din start, pentru că ei sunt mai mult decât ce se vede şi de cât manifestă în momentul de faţă.

      Lucrurile nu se vor schimba imediat, dar pe măsura ce noi ne vom schimba percepţia şi atitudinea faţă de restul, se vor schimba şi alţii, unul câte unul, se vor ridica de la pământ unde zac în lanţuri şi vor începe să umble ca nişte OAMENI (nu ca găinile sau vulturii mistici ai lui Branham). Noi nu suntem chemaţi să fim zburătoare, ci în primul rând fiinţe UMANE (Benei Adam). Domnul spune „Fiul omului, stai în picioare, şi-ţi voi vorbi!” (Ez. 2:1). Aceasta presupune să te ridici din ignoranţă şi letargie – nu o spune şi imnul ţării „Deşteaptă-te Române din somnul cel de moarte!”?

      Poate vom mai ocoli de multe ori zidurile împietrite ale bisericilor în care am fost şi noi; cu gura noastră vom vesti adevărul şi cu inima noastră îi vom iubi şi accepta pe fraţii dinăuntrul zidurilor, până când pietrele şi solzii de pe ochii lor vor cădea singuri şi vor vedea dincolo de lumea lor ireală în care se află acum. Aceasta va fi „prăbuşirea Branhamismului” şi trezirea omului la o viaţă nouă, o viaţă de „calitate”.

      Shalom
      Abel ben ADAM

      Ștergere
    11. "" Nu ma intereseaza ce s-a facut din anul 100, in Biblie nu scrie nicaieri ca s-a facut vreodata vreo lucrare sau vreun botez in titluri. ""

      Cum sa nu. Nu scrie in Biblie ca au fost botezati in Numele Domnului Isus? Ba da. Si nu spuneti voi ca Numele Tatalui,si al Fiului...etc,este Domnul Isus Hristos? Ba da.

      Deci vezi ca cei botezati in Numele Domnului Isus sunt defapt botezati si in Numele Tatalui,si al Fiului...?!.

      Tu nu vezi ca spui acelasi lucru dar te exprimi diferit? :)).

      Ștergere
    12. Da Abel,asa este.Unii sunt oameni faini.Pana cand incepi sa discuti cu ei din Biblie.Si atunci sa vezi cat de faini sunt. Incep sa-i judece pe toti,si merg pana acolo incat afirma ca NIMENI nu are viata vesnica ci doar cei cu ""mesajul orei"",sau incearca sa-ti impuna parerea lor apoi daca nu o crezi incep sa afirme ca ""nu ai descoperirea"" .chiar daca ii arati negru pe alb anumite pasaje.

      Deci mi se pare ca atitudinea lor ""faina"' cu altii este mai mult din interes,si nu din convingere .

      Ștergere
    13. Pai atunci prefer sa nu discut cu ei desprie Biblie, Branham, sau punctele care ne deosebesc...

      ABEL

      Ștergere
    14. va multumesc frate Abel pentru incurajare si sfaturi doresc din toata inima sa fiu o lumina pentru sotul meu chiar imi pare rau , am impresia ca nu are siguranta totala in ce-a ce vorbeste din mesaj spune cum scrie sau predica pastorul lor dar in adancul lui calca un Adevar ,calca intenrionat constiinta care ii arata ca nu este Branham absolut mie numi recunoaste dar se pare din ce-a ce simnt eu la el ca se (minte singur) doar pentru ca nu cumva sa-i spun eu ca-i minciuna in ce-a ce crede el ,sper si cred ca Domnul il iubeste si nu-l va lasa cu acesti solzi branhamisti pe ochi ,pentru mine personal in familie este un sot bun harnic care ma iubeste si respect tot ce face el pentru mine ,de asta nu pot sa stau nepasatoare si ma doare pentru ca a plecat la aceasta grupare si nu mai vine cu mine la adunare, plecare lui se datoreste colegului sau de munca care este un branhamist fiind si cumnat cu pastorul lor Ivan pe langa celalalt cumnat pastor tot la branhamisti Petrica Munteanu care sau despartit am scris mai detaliat poate ati auzit de ei sunt di Timisoara (Uliuc).Domnul sa se indure incepand cu liderii lor Amin !!!

      Ștergere
    15. "" Pai atunci prefer sa nu discut cu ei desprie Biblie, Branham, sau punctele care ne deosebesc..."'

      Discuta ei cu tine si te fac samanta sarpelui. :) . Parerea mea este ca nu se poate discuta cu fundamentalistii. Uitati-va si la fundamentalistii islamici.Poate cineva sa discute ceva cu ei? Au impresia ca il au pe adevaratul dumnezeu adica Alah si gata...toti ceilalti sunt nimicuri si vrednici sa moara.

      Aceasi mentalitate este in branhamism,frankism cu deosebirea ca acestia cu agreseaza fizic oamenii,ci verbam,emotional,psihologic.

      Daca tu poti sa inchizi ochii la asemenea rautati doar fiindca te intelegi bine cu cineva,dupa ce le-ai aratat multe viziuni false de ale lui Branham,sau profetii si preziceri false...

      Ștergere
    16. Dragă Soră!

      Da, am auzit de ruperea bisericii din TM, au trecut deja nişte ani de atunci... Din câte am înţeles, fratele Munteanu, care a fost pus manager general în lucrarea Voice of God din România, la scurt timp după aceasta nu s-a mai înţeles cu cumnatul său Ivan (sau viceversa). Îmi imaginez şi de ce, pentru că politica VGR nu recunoaşte alte lucrări, traduceri sau predicatori, în afară de linia „oficială”, adică cea a lui Joseph Branham (fiul lui William Branham). Evident, dacă fr. Petrică este plătit de aceştia, trebuie să se supună politicii lor. În schimb, fratele Ivan, dar şi alţi fraţi din România, sunt mult mai deschişi şi mai cooperatori cu predicatori internaţionali de renume în Mesaj. Eu personal consider aceasta un lucru bun, deoarece aşa se mai aduc idei noi în acest mesaj vechi, prăfuit şi aproape mort de 50 ani. Cei de la VGR nu fac altceva decât să invite oameni din străinătate care povestesc cum duc ei broşuri la africani, din când în când le mai arată bicicletele lor vechi puse „în slujba Mesajului” sau Biblia de studiu al lui Branham. Am participat la convenţiile lor în TM şi în afara ţării, este mereu acelaşi tipar sec şi uscat, uneori mai ridicol decât în bisericile Frankiste. În afară de acest comportament infantil, ei atacă şi combat pe orice predicator din străinătate care aduce hrană solidă, chiar de calitate, raportat la standardele româneşti din Mesaj. Dacă aş fi încă la Mesaj şi aş locui în TM aş prefera să merg la adunarea fratelui Ivan. Poate între timp mai există şi alte adunări în TM, nu ştiu (în afară de cele de pe linia lui Frank). Pe aceaasta (Frank) aş evita-o total, este cea mai toxică dintre toate. Dacă soţul dvs. merge la adunarea fr. Ivan, atunci eu zic că a nimerit „răul cel mai mic” :) Dvs. din ce biserică faceţi parte sau care doriţi să o frecventaţi?

      Mă bucur să aud că soţul vă iubeşte şi vă respectă, aceasta este fundamentul oricărei relaţii inter-umane. Consolidaţi în continuare această relaţie, fără să puneţi mult accent pe diferenţele doctrinare. Vedeţi în el în mai departe un soţ devotat care ţine la familia lui, indiferent de crezul său actual. Şi dacă spuneţi că el însuşi nu e aşa de sigur de ceea ce crede sau i se spune la biserică, s-ar putea ca să îşi schimbe în final şi crezul. Nu cred că un om integru, serios, din moment ce vede că a fost minţit sau s-a înşelat, ar putea să-şi mai calce în continuare conştiinţa. Dar aşa cum aţi simţit şi dvs, el nu ar vrea ca să-i spuneţi acest lucru, aşa că aşteptaţi ca să-l descopere el, şi să vi-l spună, ca şi când el şi-ar fi dat singur seama de adevăr... Nici un bărbat nu cred că vrea aceasta, cu atât mai mult cei de credinţă Bramhamistă care sunt de părere că ei sunt superiori femeilor, şi femeile nu au dreptul să îi înveţe pe ei... De aceea nu încercaţi să-l combateţi „cu Biblia”, acolo unde el se crede cel mai tare, deşi nu este, din moment ce îşi pune şi el întrebări. Lăsaţi-l să se creadă mai presus, dar fiţi dvs. la un nivel mai sus, în înţelegere, toleranţă, acceptare, iubire. Nu purtaţi dezbateri teologice aprinse, dar din când în când mai puneţi-i câte-o întrebare „curioasă” referitor la un subiect despre care ştiţi că nu se simte în siguranţă şi lăsaţi-i lui timp ca să găsească răspunsul...

      Nu vă pierdeţi nădejdea, oamenii se pot schimba oricând. Eu însumi şi cei ce mă cunosc suntem miraţi cât de mult m-am schimbat. Eu nu credeam că există altceva mai măreţ şi mai sfânt decât Mesajul şi nu îmi imaginam că o să-l resping cu totul. Fratele Lică la fel, era cel mai plin de râvnă şi dăruire dintre toţi fraţii. Şi BUUUUM, lumea noastră s-a prăbuşit dintr-o dată, fără ca noi să dorim, să credem, sau să ne aşteptăm la aceasta. Aşa că nu vă faceţi griji prea mari, aceasta se poate întâmpla oricui. Cred că trebuie să îi ajutăm pe oameni mai mult în a-şi cultiva laturile umană precum sinceritate, integritatea, dragostea de adevăr şi de oameni, şi atunci când li se vor deschide ochii, ei înşişi îşi vor arunca la gunoi frunzele de smochin ale credinţelor false.

      Dumnezeu să ne binecuvânteze!
      Abel ben ADAM

      Ștergere
    17. foarte frumos si de folos indemn multumesc ,Domnul sa va ajute sa aduceti Lumina prin Duhul Lui cel Sfant celor ce o doresc cu adevarat ,mi-as fii dorit sa cunosc fosti lideri devotati mesajului pe care Dumnezeu le-a dat Lumina si nu mai vad acest mesaj un absolut pentru zilele noastre ci Cuvantul Evangheliei BIBLIA fara adausaturi omenesti .i-am spus sotului meu de fr. Lica Nemes dar... se pare ca nu am nimerit exemplu cel mai bun ptr. el sa consultat cu colegul lui si fr. Ivan stau cu pietre in mana ca si pe timpul femei prinse in adulter asa stau si ei .Eu cred ca doar daca nu avem pacat atunci Domnul Isus a zis sa se arunce cu piatra din pacate toti avem pacat daca zicem ca nu avem mintim , ideia este nu de al judeca pe fratele Lica ci as fi vrut sa fie mai multe exemple care sau autoinselat si Dumnezeu i-a scos la Lumina sper ca am fost inteleasa Doamne fereste de a indrazni sa judec eu pe cineva mai ales ca nici nu cunosc, as vrea cat mai multi sa capete indurare de la Dumnezeu sa aibe puterea de a spune Adevarul cu indrazneala ,am citit ce-a ce mi-ati scris chiar asai inaintea lor numai este valabila nici o alta invatatura decat a lui Branham ma astupa cand vrea sa-mi explice samanta sarpelui,ingerul al saptelea cele sapte peceti ilie premergatorul si nu mai zic profetul Domnului in sus profetul in jos ,multumim Domnului ca ne-a trimis un profet sa ne descopere tainele s.am.d. multe altele care vede si cel mai slab in stufierea cuvantului ca e fals ,eu nu zic ca e inposibil sa fim inselati dar sa ne inselam singuri zic ca-i foarte grav Domnul sa ne de-a Lumina Amin

      Ștergere
    18. Vă mulţumesc, mă bucur dacă v-am putut fi de ajutor. Dumnezeu să vă binecuvânteze.

      Ștergere
    19. Sora. Sunt de acord si eu cu Abel.

      Daca va iubiti si va intelegeti in casnicie atunci nu trebuie sa incercati sa presati lucrurile.

      Lucrurile pot scapa uneori de sub control si din triste experiente, stiu ca nu functioneaza.

      Si pe de alta parte, e dreptul dansului sa aleaga sa creada in mesajul lui Branham.

      Povesti despre mine au aparut dupa ce am parasit mesajul lui Branham. Pana atunci toti ma laudau si ma iubeau. Va asigur ca majoritatea sunt exagerari si unele sunt inventii razbunatoare, iar cele care au un pic de adevar in ele sunt mult exagerate si rauvoitor expuse.

      Femeia prinsa in adulter a fost prinsa de acuzatori, ea nu a fost barfita. Este o diferenta totusi, nu? Ma rog nu are nici o legatura.

      Sunt lucruri vechi din trecut, care nu au nici o legatura cu subiectul din blog.

      Eu cred ca toate incercarile si ce am suferit mult, a fost ca sa pot iesi de la mesaj, deoarece am avut multe semne ca secta asta este falsa, dar m-am impotrivit ani de zile.

      Dar cum am mai spus. Faptul ca eu sau altcineva a gresit in viata, asta nu face ca mesajul lui Branham sa devina dintr-o data bun. Intelegeti?

      Nu greselile personale ale noastre sunt dovada ca mesajul lui Branham este bun. Cuvantul lui Dumnezeu si adevarurile din viata lui Branham trebuia sa dovedeasca ca Branham e corect.

      Eu sau cineva care renunta la religie si credinta dupa ce pleaca de la Mesaj, nu face ca mesajul lui Branham sa fie adevarat. Intelegeti?

      Nu faptele mele bune sau rele sunt dovada ca Branham este corect sau nu. Haideti sa privim matur lucrurile.

      Abel multumesc si eu pentru indemnuri. Cu adevarat utile.

      Ștergere
    20. Ce mai au de facut disperati de branhamisti decit in disperare sa atace personal si sa scotoceasca in marea uitarii pacatele altora. ar trebui sa vada de mizerile lor mai intii si ca insala sufletele oamenilor. Mie mi o mare scarba cand vad atata fatarnicie la ei.

      Ștergere
    21. fiti Binecuvantati de Domnul toti care ati primit lumina in Cuvantul Evangheliei Domnul va deschis ochii laudat sa fie El, probabil a fii umilit de acei care candva ai fost apreciat, tocmai acea apreciere nu a placut Domnului ,asa a fost ingaduit fr. Lica sa ramaneti singur fara prieteni,frati si cei mai apropiati care vati pus increderea tocmai in asta vad lucrarea Domnului ca noi sa nu ne bizuim pe nimeni pe nimic ce vine de la om ,atata vreme cat santem ancorati in om ne prabusim ptr. omul este limitat in toate gandire ,dragoste si orice alceva, eu cred ca pana nu vine o zii cand si sotul meu care in prezent este ancorat in om "mesaj",trebuie mai intai sa fie coborate ideile omenesti la pamant atunci de acolo de jos Dumnezeu il va putea ridica si pe sotul ca si pe dumneavoastra fratilor, dar asta cred eu ca doar mila Domnului o poate rezolva ,stiu sigur ca daca ar fii sa nu mai creada acest mesaj la fel de hulit si bajocorit va fii daca nu si mai rau ca si acei care nu mai sant partasi la invataturile eronate,.Aveti dreptate fr.Lica. a "fi prins"sau a "fi barfit" nu e tot una,ma bucur ca ati avut puterea sa treceti cu ajutorul Domnului BIRUITOR si nu ati dat inapoi sa nu mai faceti nimic, vad ca sunteti inplicat pentru a raspandi Lumina asupra ereziilor branhamiste Domnul sa va ajute in aceasta lucrare ca nu este o lucrare la voia intamplarii chiar este de folos ma gandesc ptr. mult care sincer doresc sa stie Adevarul, Domnul sa va binecuvanteze sa va de-a mult Har si Pace sa aduceti Lumina prin Duhul Lui cel Sfant mai ales liderilor acestor grupari care nu sunt putine .Fiti Binecuvantati de Domnul toti care luptati sa tineti dreptarul invataturii sanatoase.Amin!!!!.

      Ștergere
    22. Pe fr. Lica l-au criticat fratii si acum 20 ani, cand era la Mesaj. Am fost personal de fata cand cei mai mari din liderii Frankisti, care ei insisi ar trebui sa fie un exemplu nou pentru turma, il luau in derâdere pentru ca a facut nu mai stiu ce proiect...

      Motivul era atunci pur si simplu ca era cu tunetistii, si nu cu frankistii. Daca ar fi fost cu frankistii il batjocoreau cei de la VGR si daca ar fi fost cu VGR iar comentau altii...

      Asa ca oriunde esti, mereu esti tinta cuiva din Mess-Age-ul orei, pentru ca asta e de fapt mesajul lor, ca ei singuri sunt cei buni si corcti si ceilalti sunt pleava omenirii. Numai ca si intre ei se mananca unul pe altul, pana acolo incat unii renunta si la spiritul de grup si se vad doar ei insisi, persoane individuale corecte inaintea lui Dunezeu. Branham i-a invatat asa, spunand ca acum este ca pe vremea lui Noe, cand au fost salvati 8 oameni. Si mai spune, ca daca va fi numai o persoana in "Rapire", trebuie sa crezi ca tu esti acela, si ca nu mai este loc pentru altul. Nu mai mai mira atunci atitudinea lor bolnava cu care ii trateaza pe ceilalti oameni, si ei intre ei.

      Shalom
      ABEL

      Ștergere
    23. Asa e Abel.Pe drept nu putem sa ii numim crestini ci cretini....autentici. :))

      Ștergere
    24. Noi le spunem lideri dar lider este un cuvant mare dincolo de notiunea de "sef".

      Din pacate nu a fost nimeni sa ii invete lideshipul autentic cand erau tineri. Imi amintesc ca mentorii nostrii erau Matei, Mera si inca doi-trei.

      Acestia mostenisera profund o mentalitate comunisto-dictatoriala pe care au adaptat-o cat au putut de bine la religie si implicit mesaj dar a iesit ceva urat.

      Nu cred ca au facut-o cu rea vointa dar pur si simplu nu au invatat de la nimeni despre conducere, esenta conducerii si abilitatile de care ai nevoie atunci cand conduci oamenii. Ei credeau ca asa trebuie procedat.

      Oricum lipsa de valori crestine, a roadei Duhului ar fi trebuit sa le arate ca sunt pe o cale gresita deoarece erau certuri si dezbinari non stop.

      Intrigi, drame, "executii", concurenta, ambitii diabolic de egoiste....cand imi amintesc simt un profund regret ca mi-am pierdut tineretea in prezenta unor astfel de "lideri" non-valoare. Ei gandesc non valoare, simt non valoare, vorbesc non valoare, si actioneaza la fel.

      Ei sunt dogmatico-mistici. Atat. Si-au limitat mintea si viata la cateva idei a lui Branham si Frank. Nu stiu daca realizati cat de grav poate fi asta. E maxim de grav.

      Au trait viata dupa cum altii au vrut nu dupa cum ei s-au Dumnezeu ar fi vrut ca ei sa traiasca. Dpmd vedere este unul dintre cele mai grave, absurde si diabolice rele pe care religia falsa o face oamenilor naivi.

      Am invatat de la ei ce am invatat de la tatal meu: SA NU FIU CA EI.

      Ștergere
    25. Eu cred ca au facut-o cu rea vointa.Pur si simplu le place sa domine si sa aiba sentimentul ca detin controlul asupra adunarii,asupra vietilor fratilor,surorilor. Si in consecinta se comporta de parca ai sentimentul ca esti intr-o boxa a securitatii,nu in mijlocul adunarii acolo unde se spune ca ar fi trebuit sa fie Isus Hristos.

      Daca nu o faceau cu rea vointa atunci macar aveau valorile crestine care puteau foarte bine sa le puna in aplicare.Dar ei refuzau in mod constient sa traiasca aceste valori sau le aplice in adunare. Pur si simplu ii interesa sa domine si atat.Nici vorba de implinirea Cuvantului.

      Acum nu este la fel?Daca Branham,Frank nu le spune sa traiasca Cuvantul ei nu il traiesc.

      Oare de ce sunt dezbinati?Tocmai din motivele enumerate mai sus:dorinta de a domina peste altii,si fiecare sa fie "'sef"' in adunarea lui. De aceea sunt dezbinari si branhamistii si frankistii ,de nu se mai aduna la Cugir . La mijloc sunt interese amestecate cu urme de credinta ,dar credinta in ceea ce spune Branham,Frank,nu in ceea ce scrie in Biblie.

      Ștergere
    26. Corectare:De aceea sunt dezbinari si la branhamisti, si multe adunari,cand ar trebui sa fie una singura. Frankistii nu stau mai bine. Nu se mai aduna la Cugir,din cate stiu.Au hotarat 2-3 lideri sa nu se mai adune,si gata! nu se mai aduna. Stati sa vedeti cand moare Frank,ce ""distractie"" o sa fie. Si asa sunt voci care nu le convin ca trimit zeciuielile la Krefeld.

      Ștergere
    27. Mai Lica Lica daolica tu esti prea finut pentru ei. Ei rad de tine, Esti prea finut sa nu zic bleg. Esti de la cluj acolo santeti mai educati, dar ei is niste sarlatani si inselatori sivipere sa le spui nu lideri asa trebe sa ne purtam cu javrele branhamiste si franchiste care manca zeciuielile umbla in masini delux au vile au palate si nu le pasa de oameni nici de ce le zici tu ei is lideri? la acesti comunisti boriti falsi serpi care batjocoresc oameni si tot ei se fac ca pe ei altii ii batjocoresc spunele serpi. serpi cu venin si otrava care se fac ca nu vad nimic si continua sa minta. ANATHEMA PESTE LIDERII FALSI DE LA MESAJ A LUI BRANHAM DACA NU SE INTORC LA D-ZEU!
      BLESTEMUL LUI D-ZEU SA VA AJUNGA CUM L-A AJUNS PE BRANHAM DACA NU VA POCAITI!!! SERPILOR SOPARLELOR FRANCHISTE!!!!OTRAVA E IN LIMBA VOASTRA ATI INSELAT MII DE SUFLETE INVATATORILOR FALSI MINCINOSI SARLATANI!!! MUSTREVA DUMNEZEU BLESTEMATILOR CE URMATI UN PROROC BLESTEMAT CE A MURIT BLESTEMAT SI A LASAT UN MESAJ BLESTEMAT. BLESTEMATILOR!!!

      Ștergere
    28. Abtine-te, poate iti crapa vreo vena.Nu esti cu nimic mai prejos decat branhamistii daca procedezi in felul acesta.

      Ștergere
    29. din pacate nu rezolvam nimic,imi pare rau ca au influenta si inca se mai boteaza la ei suflete amagite cu minciunile lui Branham ,acesti lideri (sefi) vor raspunde ptr. ratacirea care o raspandesc cu voia sa nu-mi spuna cineva ca in adancul lor nu stiu ca aceasta doctrina branhamista nu vine de la Dumnezeu o fac intentionat doar ca le place ca sunt sefi peste grupare. asta include mandrie,aroganta ,incapatanare ,bajocoritori clevetitori ,nervosi deci cu un cuvant cei din Dumnezeu se vede "Ii veti cunoaste dupa roadele lor"si roada Duhului se stie care este ,Domnul sa-i Lumineze sa nu mai duca in ratacire suflete

      Ștergere
    30. Stii bine ca respect dreptul fiecaruia de a crede si de a urma ce crede ca este corect. Nu sunt de acord sa jignim fratii.

      Te inteleg foarte bine. La inceput si eu am simtit frustrare profunda crede-ma si acum uneori nu sunt fericit ca ii vad cat de slabi si cat de rataciti sunt si lipsiti de orice argument, dar nu imi permit sa ii atac si jignesc. Hai sa ne maturizam.

      Totusi, daca Dumnezeu ti-a spus sa spui ce ai scris, e ok, daca nu, te rog sa nu mai ataci fratii.

      Cred ca "adevarul se spune in dragoste" cum si Abel ne-a si indemnat recent.

      Ștergere
    31. Nu cred ca Dumnezeu i-a zis sa urle asa.

      Ștergere
    32. imi cer scuze fr Abel eu sunt sora TM. nu am raspuns la o intrebare pe care mi-ati dat-o , era discutia despre sotul meu care merge la adunarea lui Ivan din TM.ma-ti intrebat :..." la ce adunare merg sau as vrea sa merg?", m-am luat cu alceva si am omis sa va raspund la aceasta intrebare,Merg la adunare in comuna in care locuesc la 30km de Timisoara la o adunare de Penticostali,aici m-am nascut,botezat si casatorit cu sotul meu,durerea asta e in mine ca de 21 ani chiar azi in 17 septembrie inplinesc de casatorie ,a fost bine pana cativa ani in urma de cand si-a schimbat locul de munca din care a rezultat aceasta invatatura branhamista prin colegul sotului branhamist fiind cumnat cu acest lider (pastor) Ivan ,adevarul ca lucreaza inpreuna de 10 ani dar.... explozia de a nu mai veni cu mine la adunarea din care facem parte este de vreo 3 ani, nu stiu cum ,dar sa intamplat , cred ca de 2-3 luni de zile are botezul la ei ,asta m-a socat si mai tare parca s-a rupt ceva si nu-mi mai pot revenii, strig in adancul meu catre Dumnezeu sa aibe mila, sper din toata inima ca lucrurile sa nu ramana asa,bine ar fi ca cat mai multi care ati iesit din aceasta invatatura sa aduceti Lumina prin Duhul Sfant se pare ca e foarte greu dar la Dumnezeu stiu ca e posibil Doamne ajuta.

      Ștergere
  3. Am inceput sa trimit email cu linkul la acest articol Catre lideri.

    Daca Abel tu ai, sau alti frati, ceva adrese de email de la lideri de la mesaj ii puteti ajuta, daca le dati linkul pe email sau pe facebook in mesagerie nu pe pagina lor vizibila public.

    Desigur cu politete si bun simt si mai ales cu dragostea lui Dumnezeu.

    Adevarul nu este abuziv, nu este agresiv, ofensiv, nu, ci adevarul se cauta, se descopera...

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Lica, insa cred ca sunt atat de lasi incat nu vor raspunde absolut deloc ! Ii cunosc prea bine si stiu cum gandesc....chiar daca majoritatea sunt sinceri, in toate organizatiile sunt oameni sinceri care cred ca sunt pe calea cea mai buna.....
    M-am intors in Romania si lucrez foarte mult, nu prea mai am timp pentru blog....
    Va salut si va incurajez pe toti sa propovaduiti adevarul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sant lasi si corupti nu vor ceda niciodata la bani ce ii mulg de la bieti de fraieri care cred intrun proroc care nu a dovedit cu nimic ca e proroc. Tatal ceresc sa aibe mila de popor.

      Ștergere
    2. Adi, multumesc! Sper sa ne vedem curand. Din pacate "lasi" e cuvantul potrivit pentru ei.

      Ștergere
    3. Pe nici un site sau pagina de You tube si Facebook si branhamisti si frankisti au blocat comentarile drept dovada ca is lasi si fricosi nu au curaj sa discute tot am incercat sa vb cu unu de la Ultima Chemare nimic domnule nimic nu se poate s-au blocat in inchisorile lor sa nu auda nimic ce e impotriva idolilor lor. Bine ai zis frate Adi ca ei is lasi si. Au ajuns de tot rasul ca nu isi pot apara credinta apoi ce credinta lui Peste ii aia ce ti frica sa o discuti si sa o testezi?

      Ștergere
    4. Este un semn bun pe de alta parte.
      Ne arata ca le este frica si se retrag din lipsa de dovezi. Le-am gasit punctul slab: MESAJUL PE CARE EI IL PROMOVEAZA NU ESTE ADEVARUL. Si noi si ei, toti stim asta. Frica ii conduce nu adevarul.

      Ei doar nu pot sa recunoasca. Dovezile le au. Si asta i-a infricat.

      Se mai vede prin atitudinea asta a lor, ca argumentele noastre sunt tari corecte si sunt de neinvins pana in acest moment, iar ceea ce ei cred ca promoveaza este de fapt o iluzie, o naluca.

      Idolii lor se prabusesc. Iluziile lor se pierd in ceata iar adevarul strabate pretutindeni. Isus este CALEA ADEVARUL SI VIATA.

      Niciodata nu a fost nimeni altul si nici altceva, iar mesajul haotic a lui Branham nici macar cat trezirea baptista sau altele.

      Preluarea de idei mincinoase de diferiti urmasi cum este Ewald Frank nu justifica eroarea in care zac ei.

      Nu a fost, nu este, si nu va fi un alt mesaj decat Evanghelia.

      Fratii nostrii isi risipesc timpul si viata in secta numita mesajul orei. Cu cat urca acum in ignoranta, cu atat se vor prabusi mai tare.

      Cu cat resping acum adevarul si isi linistesc constiinta cu numite idei, cu atat mai amare vor fi lacrimile de pe urma.

      Dumnezeu sa fie cu inima si mintea voastra lideri ai mesajului din Romania.

      La 3 dovezi ca Branham minte, ar fi trebuit sa dovediti loialitate fata de Biblie si Dumnezeu. V-a prelucrat emotional cu vindecari si cateva idei furate. Slabi sunteti.

      Responsabilitatea voastra se va transforma intr-o tensiune permanenta. Iar nepasarea voastra, in totala dezamagire.

      Nu sunt sigur ca intr-o zi adunarea pe care o conduceti nu va va linsa si alunga afara in strada, cand vor afla cat de mult i-ati mintit si folosit, numai ca sa va aparati EGOUL urias care va domina viata.

      Nu va dati seama cat rau va faceti?

      Daca cineva m-ar pune sa fac o evaluare obiectiva si sa definesc rezultatele, nu ati vrea sa aflati rezultatele, sunt sigur.

      Ștergere
  5. Un lider a raspuns! dar e de rasul curcilor raspunsul lui. astia sunt lideri de la mesaj. Sunt cu adevarat goi si isi arata si prostia. E behaiala. Frate Lica e adevarat ca nu il lasi sa dea comenturi aici? eu nu il cred.
    Nebunie totala, sa nu va ispititi sa va faceti Cruce la ce raspuns a dat la intrebarile de sus unul printre cel mai vechi la mesaj din Romania. va rog cititi.
    https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2015/09/06/rica-nu-stia-sa-zica-rau-ratusca-ramurica-sau-despre-maturitate-in-mesajul-orei-pronuntarea-corecta-a-cuvantului-vorbit/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce mai poate face altceva prietenul nostru Behaiala decat sa o scalde in ballade? Dar bine si asa, ca sa mai radem si noi, de cand nu mai exista Vacanta Mare... :))

      Ar putea sa scrie aici, ca Behait sau Anonim sau cu orice pseudonim doreste (uneori a si facut-o, chiar el, care tipa impotriva anonimilor). Nu cred ca este blocat, ci mai degraba ca aici a dat de ziduri de granit in care si-a cam rupt coarnele (de berbec alfa, desigur ;)

      In rest, numai vechile atacuri personale, ca el "stie cine sau ce este/a fost Lica", cu care incearca sa sperie alte Ovine, ce prefera sa asculte mai degraba de "Glasul Pastorului" decat de propriul creier si de cele 5+1 simturi omenesti.

      Cu Behaitul nu discut serios decat atunci cand se apuca sa raspunda - tot atat de serios - la intrebarile care multi le-am pus lui si celorlalti branhamisti. Atata timp cat el deviaza subiectul si o arde cu "Miorita", il tratez ca atare (ca pe Baciul Moldovean ;)

      BeHeHeeee
      Abel

      Ștergere
    2. Vezi frate, si uite asa ma debarasez si de te-ologii destepti ai Branhamismului. Mai am eu pe unul din vechea adunare caruia ii place vorbaria multa, si din politete il mai ascult din cand in cand. Dar cand incepe sa imi toarne aberatiile cum ca descoperirea finala pentru omenire si singura sansa pentru omenire e in acest Mess-Age, dar ca acesta nu este decat pentru cei care pot sa primeasca aceasta, dar ceilalti nu au o "representare", (ca sa inteleg bine din ce categorie fac parte, ca nu imi spune direct ca sunt samanta sarpelui) atunci sa auzi numai ce mustruluiala ii trag fratelui, ca ajunge sa isi doreasca sa nu ma fi sunat. :) Uneori imi doresc si eu sa nu ma sune :))

      Ștergere
    3. Rectific, Behaitul este Baciul Ardelean, ca e din Cluj. Adaptam si noi balada un pic, nu conteaza :)

      Ștergere
    4. Nelu Dascal are posibilitatea sa posteze la fel ca ceilalti. Nu a fost blocat niciodata. E dezastru ce a scris si cum a interpretat acest articol.

      Este exact atitudinea celui care nu are nici un argument si celui care oricat vede si stie ca ce spune el e minciuna, vorbeste si spune lucruri fara sens mai departe si fuge de adevar.

      Daca cineva vede asta, eu cred si asta in sine, este un ajutor sa vada ca mesajul este fals.

      Ștergere
    5. Nelutu, nu este un lider, asa ca inca asteptam un lider sa raspunda ......!

      Ștergere
    6. Intreb a treia oara,si ultima:Cine a restabilit toate lucrurile? Branham sau Frank?

      Ștergere
    7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    8. (Acest comentariu este (in parte) un pamflet)

      Chiar că nu e LIDER... Dacă mă uit pe blogul Behăitului, nu prea e nimeni să-l susţină. Mă întreb, oare unde s-au ascuns toate mioriţele Branhamiste? Să nu-mi spui că a avut loc „Răpirea” şi pe noi nu ne-a anunţat!

      Numai un singur susţinător am găsit la stâna Baciului Ardelean. Vă daţi seama ce tare? Să te uiţi la TV la un meci de fotbal şi în tribune să vezi... un singur suporter. Poate fi aceasta o echipă de lideri? Şi acest unic suporter are şi un nume deosebit de drăguţ: îşi zice "licaangelyca". :) Daaa, pe bune... Poate nu e oaie, poate e lupu care a răpit toate oile fără să ne anunţe? Nuuu, că prea e în asentiment cu stăpânul stânei. Atunci poate e câinele stânei? Sau chiar Ciobanul însuşi? Că acesta prea este pasionat (şi obsedat) de Rimă, Rică, Lică, Frică şi alte maladii :) Putem să-l înţelegem, viaţa ca lup singuratic al Mesajului Orei, chiar şi la o stână pustie, dăunează grav personalităţii...

      Acum, ascultaţi: Răspunsul lui "licăangelică" la articolul "Rică nu ştia să zică: Râu, Răţuşcă, Rămurică" este fantastic, genial, nemaipomenit. O Mantră ce o aud de 40 de ani, parcă mestec aceeaşi gumă de mestecat din clasa 1-a:

      "Trăim ultimele clipe a Miresei lui Isus Cristos pe acest pamant, nu are sens sa ne mai preocupe alte probleme a altora. e timpul meu si al tau sa ne revizuim vietele, daca pretindem ca facem parte din Mireasa… " (îmi cer scuze pentru gramatica textului, dar nu mi-am permis să modific un citat)

      Ultimele clipe zici Brother Angelică? Pe bune? Au murit profeţi (aşa zişi;) şi generaţii întregi după el, şi Mireasa prezentată de Branham ajunge... Fată Bătrână... sau „pauză, lipsă gaură”, ca şi tribunele Behăitului... Adventiştii de ziua a Şaptea sunt deja de 175 ani în „prelungiri”. Ştii ce e aia clipă, frate? O secundă, o clipeală din ochi. Băiete, ai idee câte secunde, câte clipe au trecut, de când Branham „has left the building”? Ia ghiceşte matale. (Răspunsul corect va fi postat la sfârşit). Şi nu ne lua cu analiza matematică... că „o clipă la Dumnezeu sunt cât o mie de ani”, că în o mie de ani te „cureţi” de vreo 20 de ori. Ne raportăm clipele la vieţile noastre pământeşti, OK?

      Ștergere
    9. ...continuare

      Cutreierăm mai departe adâncimile Internetului în lung şi în lat. Şi ce să vezi, şi prietenul nostru RicăAngerică (scuzaţi, dar de când am citit articolul – GENIAL, EXCELENT, FĂRĂ CUVINTE – al Baciului Ardelean, nu ştiu ce se întâmplă că nu mai pot să-l pronunţ bine pe „L”. Aşa că îl numesc pe unicul său fan sau ce o mai fi „Rică”, sau „Ricky”, că e mai pă limba Profetului ;)... Deci, ce să vezi, iată că Ricky al nostru este pă net. Are şi un blog propriu, cu numele lui, bineînţeles:
      https://licangelyca.wordpress.com

      Păi cum credeţi voi? În ziua de azi dacă nu ai BLOG eşti un nima-n drum. Până şi „Ghiţă Ciobanul” e pă net, uitaţi aici cu ce turmă de mioare grase, frumoase şi sănătoase se făleşte, nu ca cele pauză-lipsă-gaură dar bolunde la cap şi beate de vinul Mesajului de la stâna ardeleană:
      https://www.facebook.com/ciobanulghita

      Dar îmi place şi blogul lui Ricky, e special, e cu poze, filme, ştiri... Ai tot ce vrei, citeşti acolo şi eşti la curent cu totul de pe pământ. Şi din cosmos, de oriunde. Serios, nu vă mint, uite un articol oarecum CREDIBIL, zice aşa:
      https://licangelyca.wordpress.com/2015/08/07/un-alt-articol-oarecum-credibl/

      „Nu există un alt importantă semn al sfârșitul , care va avea loc în ceruri, vineri 7 august 2015. Este o conjuncție între Jupiter, Mercur, și Regulus. După cum veți vedea în scurt timp acest lucru, coroborat este plasat numeric într-un moment oportun pentru a ne anunța de semnificație și semnificația evenimentelor viitoare în vremurile din urmă cronologie.

      Conjunctia vineri a fost remarcat de a fi 777 de zile inclusiv înainte de Sărbătoarea Trâmbițelor 2017 și că a fost, de asemenea, un an lunar (354 zile), după prima conjuncție semnificativ de Venus-Jupiter pe 18 august, 2014. Aceste perioade cumulate sunt 1131 zile, care este, de asemenea, egal cu 360 de zile înainte de X pi sărbătoare. Apoi alte calcule ale pi privind Sărbătoarea Trâmbițelor 2017 au fost demonstrate în ceea ce privește al doilea coroborat semnificativ de Jupiter-Venus la 1 iulie 2015 (a 814 zile = 7 ani solare scufundat de pi). Aceasta a fost o valoare justă de pi (e)!“

      (Ştiu ştiu, nu numai gramatica, şi matematica e uneori mai dificilă...)

      Vedeţi, nu o spun eu, o spune LicăAngelică, sau Behăitul… O spune Profetul, Biblia, nu vedeţi? Toate lucrurile merg împreună? Mai sunt câteva „clipe”, în Septembrie 2015 vine „Trenul Răpirii”. Uraaaa, (şi la gară)!

      Acum serios, am citit comentariile autorului şi ale lui Cherie, o doamnă pe care o cunosc de pe un alt blog şi pe care o apreciez f. mult. După ce prietenul nostru Ricky o scaldă că de fapt a pus articolul nu pentru că s-a gândit la sfârşitul lumii, ci ca să arate „aberaţiile oamenilor”, după aceea iar o întoarce zicând că urmează necazul cel mare, terminarea harului, şi că „nu avem altceva de aşteptat”. La urmă Cherie îl lasă cu gura deschisă când îl întreabă ce-l preocupă pe el mai mult, viaţa aceasta sau cea viitoare? Hai Ricky, răspunde ceva, sau ştii doar să faci copy-paste de pe net?

      Un ultim exemplu şi am terminat. RicăAngerică ne mai informează (pe cei ce au urechi să audă) că „IN 35 DE ZILE LUMEA SE VA SCHIMBA PENTRU ( TOTDEAUNA?)” Şi că „Papa este mintal bolnav şi/sau un slujitor al Satanei”

      https://licangelyca.wordpress.com/2015/08/07/cine-are-oghi-de-vazut-sa-vada-si-cine-are-urechi-de-auzit-sa-auda/

      Nu ştiu cine e mai bolnav mintal dintre toţi... Dar concluzia este a doamnei Cherie, care îl desfiinţează din nou pe bietul Ricky din două mişcări:

      „Am impresuia ca tu crezi ceea ce spui. Majoritatea celor care spun ca cred… doar nu vor sa se gandeasca si sa analizeze ce spun ca cred.
      Oricum, iti doresc numai bine si m-as bucura daca in timp vei reusi sa iubesti mai mult oamenii asa cum a aspus Isus.“


      Trăim pe plaiurile mioritice şi Mess-Age-ul Orei ne ocupă tot timpul!
      (De 50 de ani aproape. Sunt 1.577.880.000 „clipe”. Un miliard şi jumătate de la moartea lui William Branham)

      Cu toată dragostea
      Abel ben ADAM

      Ștergere
    10. Apropo de cel ce a intrebat daca Behaitul poate sa scrie aici... Dupa cum stiti, oricine poate scrie ce vrea si ii apare instantaneu raspunsul.

      Pe alte bloguri nu este asa, la Behaitul nu pot scrie deloc la unele articole. De ce oare?
      La alte articole comentariul tau este lasat in asteptare, si daca la Stapanul Blogului ii convine ce ai scris, ti-l publica. Este Ok asa.

      Sunt curios, daca RicaIngerica imi va publica raspunsul pe blogul sau. Nu l-am atacat, ci de fapt m-am adresat lui Cherie. Pentru ca o cunosc de pe blogul Conversatii cu Dumnezeu si am vazut ca a intrat in vorba si cu Behaitul, i-am trimis linkul la acest articol ca sa stie cu cine are de a face si ce este defapt Mess-Age-ul Orei.

      Shalom
      Abel

      Ștergere
    11. Ce s-a mai întâmplat între timp:

      1. "licaangelica" nu mi-a aprobat comentariul meu la articolul său "oarecum credibil" în care îi scrisesem lui Cherie să citească acest articol. În schimb a dat curs chemării mele de a-i răspunde la întrebarea ce îl preocupă pe el mai mult. A zis că este interesat de această viaţă, pentru că de ea depinde cea viitoare. Eu nu îl cred, pentru că mulţi ani am gândit şi eu în tiparele acestea. Iar în legătură cu Cherie, o să-i scris direct pe blogul ei, pentru că este o persoană deosebită şi vreau să o avertizez cu privire la mentalitatea celor din Mesaj. Cherie, dacă citeşti aici, poţi să-mi răspunzi.


      2. "behaitul oilor si Glasul Pastorului" a scris un articol "Comentariu cenurat". În acesta îşi expune pretinsul răspuns la articol, susţinând că acesta "s-a evaporat" de pe blog...
      https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2015/09/08/comentariu-cenzurat/

      Eu nu cred în evaporări misterioase şi nori buclucaşi... Oricine care a scris pe acest blog cunoaşte că răspunsurile noastre apar imediat online şi nu sunt supuse nici unei aprobări. Mi se pare mai degrabă că Behăitul a adormit cu capul pe tasta DELETE..

      Ca dovadă voi posta (sub un nume fictiv) răspunsul lui Nelu Dascăl imediat după acest răspuns. Va apare instantaneu şi nu va fi şters de nimeni, pentru ce oare? Nu conţine nici măcar acuzaţii sau atacuri personale, e cu totul inofensiv.


      3. "behaitul oilor si Glasul Pastorului" a scris un alt articol "Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui…." ca "sa fie un raspuns pentru comentariul batjocoritor al lui Abel ben Adam de pe blogul ex-mesagistilor"
      https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2015/09/09/domnul-nu-intarzie-in-implinirea-fagaduintei-lui/

      În acest articol, Nelu Dascăl nu explică de ce Abel a scris un comentariu "batjocoritor" ci mai degrabă că revenirea Domnului şi implicit „Ziua Domnului” a venit deja, pentru fiecare în parte. Pot să înţeleg imaginea arhetipală la nivel psihologic, dar ironia lui ben Adam se îndrepta mai degrabă către declaraţia mantrică a lui "licaangelyca" care susţinea zelos că „Trăim ultimele clipe" şi că "Nu mai are sens să ne preocupe alte probleme". Prin aceasta însă arată că nu e preocupat de viaţa aceasta pământească, aşa cum scrisese mai târziu (vezi punctul 1 mai sus).

      Abel înţelege foarte bine contextul în care Isus a spus că vine curând şi că „nu întârzie în împlinirea făgăduinţei”. Dar la afirmaţii de TROL ca cea de mai sus, care sunt înrădăcinate într-o concepţie bolnavă de „Rapturing” şi „Left Behind” a turmelor neoprotestante, Abel nu poate decât să răspundă pe măsură...

      Shalom
      Abel ben Adam

      Ștergere
    12. Am raspuns, dar am dar si eu cu bâta in balta si cu mausul pe langa si am pus comentariul jos de tot, nu ca raspuns aici... Ce sa fac, sunt si eu un Fiu al Omului, adica gresitor :)

      Ștergere
  6. Un comentariu "cenzurat" si apoi "evaporat"?
    https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2015/09/08/comentariu-cenzurat/

    Dragi prieteni
    aceia care ati devenit dintr-un motiv sau mai multe ,dusmani declarati ai Mesajului fratelui Branham

    In ultimii ani s-au scris in multe randuri zeci si sute de dovezi ca ceea ce voi numiti si urmati „mesajul timpului” este cea mai puternica lucrare a Duhului Sfant , vizibila si recunoscuta mondial, de la timpul consemnarii Faptelor Apostolilor , pana astazi
    S-a dovedit si biblic si istoric si faptic ca Branham a avut o chemare speciala care a fost o binecuvantare pentru milioane de oameni contemporani cu el si PANA IN ZILELE NOASTRE ., chemare pe care a legitimat-o Ingerul Domnului Insusi prin prezenta si lucrarea Lui in adunare , de nenumarate ori cand era fratele Branham la amvon. Acesta este adevarul si este lumina din candelele pline cu ulei ale fecioarelor intelepte care au fost invitate sa intre pe usa , in locasurile Mirelui ceresc
    Comentaţi ca:
    Publicaţi Previzualizaţi
    Editaţi profilul
    Nume de utilizator WordPress:
    behaituloilorsiglasulpastorului
    https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com
    Continuaţi…….
    Doar atat ! Comentariul nu a mai urmat cursul spre aprobare , si s-a evaporat de pe pagina blocului lui Lica . De aceea l-am copiat , impreuna cu al lui, ca marturie , in acest scurt articol . Nu trebuie sa judecati voi ,care vedeti doar la suprafata , are Cine sa judece : Acela care vede in ascuns
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    Draga Behaitule, daca mai vrei sa publici ceva aici si crezi ca esti cenzurat, trimite-mi mie sau la cineva care stie sa “dea cu mausul” :)

    Shalom
    Abel ben Adam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fim seriosi. Optiunile de coment sunt deschise nimeni nu are nevoie de aprobare aici. La el in schimb este asa.

      Cum de oare tot aia care fac spun de altii? People are strange :)

      Nu l-am cenzurat. Nici nu am motive si eu cred mult in dreptul la libera exprimare a oricui, doar stiti asta. Poate nu a functionat ceva dar mai degraba este altceva.

      Ce scrie el este povestea lor siropoasa de doi lei. Tot ce scrie Nelutu despre Branham se refera mai ales pana prin 1958-59 ceea ce aici pe blog nu s-a negat.

      Partea slujbei de vindecare a lui Branham a fost un succes in anii 50. Ca au fost exagerari, si vindecari neadevarate si multe chestii confuze, astea au fost la fiecare evanghelist. Oamenii se autosugestioneaza ca sunt vindecati, spun ca sunt, se simt mai bine apoi mor.

      Si deseori evanghelistii erau criticati pentru asta. Ma rog. Ideea este ca noi aici pe blog nu asta discutam. Slujba de vindecare a lui Branham, ci falsurile, minciuna si erorile de dupa aceea. S-a purtat exact ca si profetii falsi. Face semne si minuni si apoi aduce minciuna ca sa insele chiar si pe cei alesi, iar cei care nu au fost bine ancorati in Cuvant au fost inselati.

      La Branham e inca si mai mult decat atat ca el a lansat unele lucruri apostolice biblice care au starnit ravna noastra pentru Cuvant facandu-ne sa credem ca el le-a descoperit. Ne-a pacalit.

      Am devenit dusmanii minciunilor lui Branham nu al Cuvantului lui Dumnezeu.

      Niciodata nu l-am jignit pe Nelutu s-au nu i-am negat dreptul de a crede in Branham si mesajul lui.

      Tot ce l-am rugat si i-am rugat frumos pe ceilalti frati, a fost sa dovedeasca ceea ce promoveaza. Asta a starnit multe controverse, nici nu mai amintesc de ele.

      Ștergere
    2. Uite ce a postat Nelutu:

      "Eu am iubit Cuvantul vorbit prin fratele Branham din clipa in care El mi-a luminat inima, ca sa pricep ca Dumnezeu era in Hristos , impacand lumea cu Sine."

      De parca pana la Branham omenirea -saraca- nu a stiut ca Dumnezeu era in Hristos impacand lumea cu Sine. Of of of, copiii imaturi la minte.

      Mesajul lui Branham nu are de a face cu asa ceva. Mesajul lui Branham este ca Branham este Ilie si inger si Dumnezeu in trup si ca a descoperit toate tainele. Nu are nici o legatura cu Evanghelie. Tainele sunt taine, evanghelia e evanghelie.

      Stim ca nu a descoperit nici o taina, dar ala e alt subiect.

      Ce e grav aici, este ca ei uneori citesc adevarul din Biblie, il exprima, dar fac apoi un lucru urat de tot. Ei aplica acel adevar biblic lui Branham, desi orice baptist sau alt crestin poate avea si poate beneficia de acel adevar fara intermediarul de Branham Frank sau alt lider.

      Au intins limita prostiei si a orbirii la maxim, din cate eu vad. Va spun in numele Domnului. Simt o profunda mila si compasiunea pentru asemenea suflete ratacite.

      Dumnezeu sa aiba multa multa mila pentru ei.

      Ștergere
    3. Asa e, la Behaitul pe blog e cu aprobare, ca pe majoritatea blogurilor, ceea ce gasesc ca e OK, nu pentru a cenzura, ci pentru a pastra limitele decentei uneori.

      Aici la noi nu e asa, exista riscul ca oricine sa vorbeasca urat, sa atace sau sa jigneasca pe cineva. Si asta e OK, deoarece comentariile urâte pot fi sterse ulterior. Dar apreciez mult ca fr. Lica da dovada de un mare curaj, o deschidere si incredere in membrii acestui blog, prin faptul ca permite maximul, mai mult decat este permis altundeva.

      Pur si simplu nu inteleg de ce se plange Behaitul si face pe victima, in loc sa recunoasca ca nu se pricepe la calculator...

      Shalom
      Abel

      Ștergere
    4. E un fatarnic ca si ceilalti. A spus sa nu umblam dupa bani ca vine Domnul si el si-a facut case si le da in chirie si tot in anglia lucreaza. lupul moralist lupii moralisti branhamistii tin lectii de morala la altii si ei vai si amar ce fac in ascuns.

      Ștergere
    5. Asa e si la frankisti.Predicau sa nu facem scoala si sa nu umblam dupa bani ca vine Domnul,dar sa mergem la el pe pamantul lui sa lucram pamantul daca se poate.Si el isi schimba masinile si am auzit ca si-a maritat fiica la Krefeld ,dupa ce a facut facultate. Cand a fost intrebat de zeciuiala incepea sa dea in colturi,doar sa nu raspunda . Vorbesc de un "'frate"" pastor care avea o adunare langa Timisoara.Si branhamistii si frankistii sunt cei mai mari fatarnici . Absolutul lor este Branham si Frank.

      Ștergere
  7. Fratilor voi ati vazut ca toate prorociile lui Branham sunt dupa evenimente si is si fff sucite si incurcate si schimbate in timp.
    http://en.believethesign.com/index.php/Prophecy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai de aceea unii au spus sa li se arate macar o profetie care poate fi aratata IN PREDICI ,si care dupa aceea sa si implinit. Dar dupa toate dovezile,se pare ca NU EXISTA ASA CEVA!.

      Ștergere
    2. Deci mai pe romaneste am fost dusi de nas de Branham,apoi de cei care l-au promovat si ridicat la rangul de profet...sau poate au vrut sa spuna profet fals,dar cand au vazut ce bani fac cu povestea lui Branham au lasat doar varianta "'profetul Branham"". ;)

      Ștergere
    3. Asa cum nu a fost nici profetul Ilie .Si a fost profetit ca va murii fiindca a produs daune Trupul lui Hristos ,prin invataturile care le promova. Trebuia doar sa continue cu vindecarea prin credinta,si sa fie o binecuvantare pentru altii. Nu sa inceapa sa promoveze idei si teorii nebiblice despre persoana lui.

      http://en.believethesign.com/index.php/Hagin_Prophecy

      Ștergere
    4. Si inca asa zisul lui mesaj mai produce daune spirituale si nu numai.Uitati-va la cate adunari branhamiste sunt .Doar in Romania sunt vreo 8 variante .Fiecare il dispretuieste pe celalalt din alta adunare.Barfa si indiferenta sunt "'calitatile" lor . In loc sa se adune in jurul cuvantului lui Isus,ei se aduna in jurul predicilor lui Branham. Deci se aduna in numele lui Branham,nu in numele lui Hristos.

      Nici la frankisti nu e mai roz. Se dezbina unii impotriva altora,si merg pana acolo desfiinteaza adunari care odata erau ""adunari binecuvantate "". Ma refer la cele de pe tara,de la Cugir si nu numai.

      Ca o concluzie,tot ce vine de la Branham produce daune spirituale,emotionale,psihologice...

      Nu pot sluji la doi stapani.Ori il aleg pe Branham in continuare si vor perpetua acest duh care a fost mustrat de Domnul,ori revin la simplitatea in Hristos si la cuvantul Lui care ramane in veac.

      Ștergere
    5. fie ca indurarea Domnului sa fie peste cei ce au pierdut legatura cu Adevarata partasie care uneste si nu dezbina Harul Domnului nostru Isus Hristos sa fie peste cei ce nu-si mai gasesc linistea ,pacea si bucurie Mntuirii nu o mai simnt,sa stiti fratilor ca ma doare pentru toti acei care au fost asa de plini de ravna pentru Domnul si acum stau asa de nepasatori intr-o incapere (adunare) fie ea mica sau mare daca mai stau sau mai merg la adunare in cel mai fericit caz, cum si la aceasta doctrina branhamista nu activezi cu nimic,cand intri inauntru parca ai intrat intr-un mormant toti stau cu bibliile sau cu vreo carte de a lui W.M.B. SI CA INTR-O SURDINA SE AUDE PIANUL am fost laei in adunare nu era inceputa slujba eu pentru ei am fost o straina , am vazut ca nu imi spune nimeni un salut sau sa ma intrebe de unde sunt ,am inceput eu vorba cu o sora de langa mine dar vai ce surpriza cineva a venit sa-mi atraga atentia sa nu vb. doar am vrut sa-i spun de unde sunt si sa o salut pe ce-a de langa mine mentionez nu era inceput nici o activitate clar ca nu vb. in timp ce se predica sau se canta sau cand ne rugam dar.... mam interesat cel ce ma oprit a fost fiul pastorului functia de diacon infine vreau sa spun ca-i multa ipocrizie.Adevarata partasie in dragoste sa pierdut nu mai e cum era candva, veneau musafiri repede re interesai de unde sunt reflecta dragostea lui Dumnezeu in vorbire si pe fata lor vedeai ca ai intrat intr-o adunare in care era prezent Domnul ,e adevarat ca sunt adunari foarte mari unde nu cunosti cinei musafir sau cinei local ,vrau sa spun ca poate se va schimba aceasta fatada de crestini cu numele poleita cu programe fara sa fie inplicat Suveranul . Faca Domnul o TREZIRE in poporul Lui nu numai cei de la mesaj dar si la celelalte adunari parca nu mai este insufletita nici predica nici cantarea nici rugaciunea se simnte o apasare peste toate bisericile probabil sunt atatea despartiri si pareri inpartite din cauza nemultumiri si starii care intalnim in bisericile de azi, bune asta nu inseamna sa ne facem alt hristos sau doctrina sa ne ramanem in Cuvant stiu ca rezolvarea teoretic e sa incep cu mine sa ma apropii de Domnul in rugaciune Cuvant in traire ,tocmai aici e problema,si greumantul ca lipseste apropierea in odaita, am incercat de atatea ori prind elan viata si dintr-o data parca din nou aceas stare simnt o mare amaraciune cand vad ca ipocrizia a luat amploare pana si la amvoane asta ma doare rau, stiu ca nici viara de psnic nu rezolva nimic pentru a ma putea ridica spiritual .Astept o inviorare de la Domnul si calauza pe Calea Lui

      Ștergere
    6. :)) Ce tare descriere.Si adevarata. Asa e la ei,parca esti la scoala de corectie. Eu tot ma mir ce au putut sa faca niste predici ale unui om din alti oameni,in loc sa ramana la cuvantul si simplitatea in Hristos.

      Este este cand oamenii fug dupa senzational.Ajung sclavii unor lideri de adunari.

      Ștergere
    7. Corectare: "" Este este cand oamenii fug dupa senzational.Ajung sclavii unor lideri de adunari.""

      Am vrut sa scrie: Asa este cand oamenii fug dupa senzational....

      Ștergere
    8. Priviti la Behaiala ce minciuni. https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2015/09/14/ce-inseamna-pentru-mine-dumnezeu-era-n-hristos-impacand-lumea-cu-sine-3/

      ia uite ce zice: Dumnezeu l-a luat pe fratele Branham in tinturile de vis dupa ce si-a incheiat slujba pentru Biserica Laodicea, „ca sa intoarca inimile parintilor la copii si pe cei neascultatori la umblarea in intelepciunea celor neprihaniti, ca sa gateasca Domnului un norod bine pregatit pentru El.” (Luc.1:17)
      In Luca 1:17 nu e vorba de Branham . Behaitu perverteste Biblia fara rusine. Asa is toti. Santeti mizerabili sectanti nebuni care schimbati adevarul in minciuna. Boala lui Branham este in voi. MINCIUNA este hrana voastra!!!
      Rusine sa-ti fie Inselatorule!!!! Gunoi ordinar falsificator!! sarpe cu venin ce esti!! continui sa otrvaesti amaratii de credinciosi. sufletul tau va ajunge in iad. esti posedat de tatal minciuni!!! pocaiestete sarlatanule! mintii oamenii pe fata nu te mai ascunzi sarpe!!!

      Ștergere
    9. Asa-i nu am vazut ca ai scris, intre timp compuneam raspunsul meu, mai jos :)

      Ștergere
  8. S O S S.O.S S.O.S
    CITITI VĂ ROG ARTICOLUL SI DUPA ACEASTĂ DATĂ COMENTATI
    SE ACCEPTĂ.


    http://www.express.co.uk/news/weird/584602/Rare-Blood-Moon-September-huge-earth-destroying-earthquakes-prophets-warn-USA-pope

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce e cu asta? Crezi ca daca esti branhamist scapi cu ceva? Sau crezi ca dam navala in adunarile branhamiste?

      A spus-o doi evanghelisti din America. Mare branza. Mai era unul care a spus ca in 2012 vine sfarsitul, Si a facut milioane de dolari din naivitatea altora.

      La urma urmei Isus este Salvatorul.Nu Brnaham sau Frank. Cand o sa pricepi asta nu o sa mai umblii cu tabloide ieftine.



      Ștergere
    2. Iacob Dan tot cu aiureli umblii? Unde scrie in Biblie sa ne ghidam dupa super-luni? Arate-ne macar un verset . Nu sunteti decat o secta apocaliptica,fondata pe minciunile lui Branham.

      Nu va pica nici un asteroid in septembrie.Nu va incepe nici al 3-lea razboi mondial.Nu va venii nici rapirea si nici Isus Hristos. Eu iti garantez 100% ca nimic din acestea nu se va intampla.

      Tot dupa naluci umblati.

      Ștergere
    3. Ce-ai patit Dane, ti-e rau, de ce strigi S.O.S? Sa chemam o ambulanta sau elicopterul?

      Ștergere
    4. Alarme si conspiratii si promovarea fricii e tot ce stiu branhamistiica si cum asta ar confirma pe Branham si mesajul lui. Ce naivitate.

      Dane iara incepi?

      Avertizarile in privinta cataclismelor mondiale nu e parte din mesajul lui Branham ci e parte din mass media pe care deseori -pe langa faptul ca ea deja ne manipuleaza destul- fanaticii religiosi preiau informatii si le retransmit prin prisma crezului lor religios pentru a raspandi frica sau altii pentru a "ajuta" oamenii pierduti.

      Stiu ca isteria este parte din manifestarea societatii dar nu trebuie sa o preluam noi.

      De cand sunt la mesaj urmasii acestuia an de an, an de an, nu au stiut nimic altceva decat "anul asta precis vine Domnul" "ati auzit de Papa de la Roma ce a zis?" "ati auzit de ecumenism?" si ale bla blauri.

      Imaturi si nestiutori ai Cuvantului.

      Biblie o face extrem de simplu: "Doi barbati erau la camp...unul a fost luat, altul lasat." Asa ca vedeti-va de campul vostru (menirea, scopul in viata, talantul) si la timpul potrivit, daca va trebui sa pleci, pleci.

      Mai fratilor, decat sa va isterizati si sa raspanditi asta, invatati oamenii sa isi caute rostul si sensul in viata, facand ceva bun si frumos, deoarece asta este legat de misiunea fiecaruia pe Pamant.

      Nu mai pierdeti timpul inutil cu niste idei religioase, deoarece nu prin aceste idei puteti fi salvati.

      Sfatul meu pentru voi, apucati-va de treaba, caci este inca ziua si puteti lucra.

      Ștergere
    5. Ce privire pierduta are.

      Mai degraba islamistii sunt o amenintare ,nu super-luna.

      Dar bineinteles ca Branham nu a spus nimic despre asta. Nici nu avea cum din moment ce nu era un profet. ;)

      Ștergere
    6. Ba da era profet. => MINCINOS :)

      Abia astept sa treaca super luna, sa vedeti apoi comentarii ;)

      Abel

      Ștergere
    7. lasati iluziile oamenilor si veniti la Cuvant doar Biblia ne da lumina nu vedenii sau vise de asa zisul mesaj ,parerea mea acest mesaj este cu totul diferit de Biblie e o alta evanghelie trebuie sa fie anatema (blestemat) pentru noi asa ne-a zis ap. Pavel daca va veni chiar el Pavel cu o alta evanghelie sa fie anatema chiar si un inger ce sa mai zic se pare ca sa inplinit ce ne spunea ap. Pavel dar nu sant ochi sa vada nici urechi sa auda asta e grav!!! Domnul sa ne Lumineze .Amin!!

      Ștergere
    8. SOS a disparut mincinosii de branhamisti iacob dan ai fugit ci prorociile false

      Ștergere
  9. Voi nu sunteti deloc originali din Cuvant si doar niste stele cazatoare ratacite,ideea ce am spus-o aici sta in faptul ca si altii americani vorbesc de ceea ce se va intampla asta vroiam sa spun si sa va dovedesc ,caci ceea ce voi spuneti despre FrBranham sunt neadevaruri si Larkin spunea cu totul altceva decat ceea ce a spua Fr Branham am studiat scrierile lui Larkin pe net asa ca numai spuneti neadevaruri, va rog mult de tot daca il iubit pe Domnul Isus Cristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te invartindu-te, Dane, si transmite SOS-uri cate vrei pe blogul Behaitului sau al lui LicaAngelica, ca si asa e pustiu pe la ei si lasa-ne pe noi in pace, nu ne mai insira minciuni

      Ștergere
    2. Te ai dovedit fals mincinosule branhamist inselator.

      Ștergere
  10. BehaitulOilor scrie o serie de articole intitulate: “Ce inseamna pentru mine “Dumnezeu era-n Hristos, impacand lumea cu Sine” din care dau cateva citate

    ----------------

    … si zic eu in completare ceea ce fratele nostru Richard n-a predicat probabil niciodata), conform firii omenesti, dupa o cunostinta stiintifica fireasca[…] Dar, conform firii dumnezeiesti, adica conform sfintei Scripturi, lucrurile stau complet diferit, de invatatura propagata si de Wurmbrant iar imaginea creata de el prin cuvinte proprii care sunt in concordanta cu o invatatura nicolaita nebiblica, este chiar contrara imaginii creata de apostolul Pavel care a folosit alte cuvinte, care insa sunt in concordanta cu acelea ale tuturor profetilor biblici

    Ceea ce va prezint este din invatatura biblica a Mesajului Orei, care pentru mine, asa cum v-am aratat in articole anterioare, este Facultatea de Constructii Divine si Spirituale, care nu prea are candidati la admitere astazi, si nu o gasiti la nici un cult religios pana acum fiindca ei nu predica asa, pentru ca ei cred diferit, trecand cu privirea si cu atentia inimii lor peste aceste versete

    Oamenii invatati ai lumii acesteia sunt toti cramponati in invatatura nicolaita trinitara, ei nu pot pricepe si nu accepta in ruptul capului, descoperirea lui Isus Hristos, asa cum ne-au prezentat-o imediat dupa Rusalii apostolii Domnului si, in timpul acesta de pe urma in care traim noi, fratele William Branham Aceia care nu sunt israeliti adevarati urasc aceasta descoperire, si motivul principal pentru care ei batjocoresc pe cei care cred a fost aratat de Domnul Isus: ei provin din lume

    Daca vreunul dintre acei care se lauda ca ei pot sa scoata din ratacire pe unii din cei care sunt credinciosi in Mesaj, crede ca-si poate dovedi capacitatile, invit pe toti – in special pe Lica si pe Abel – sa ne arate descoperirea lui Isus Hristos in alt fel decat o prezint eu si ceilalti care cunosc si iubesc Mesajul orei, inainte ca sa continui acest articol, (atentie, fara sa se nege pe ei insisi si ideile pe care le-au sustinut pana acum)

    ----------------

    Din câte am înţeles eu, Cristos nu aruncă cu pietre şi nu acuză. Nu îmi vine să cred că Behăitul se poate coborî atât de joc încât îl face pe “Fratele Richard” (Wurmbrand) “nicolait” nebiblic şi un predicator conform “firii omeneşti”. Fraţilor, nu mai am cuvinte! În faţa unui sfânt ca Wurmbrand eu nu aş îndrăzni nici să-mi ridic ochii, dar mai să vorbesc…

    Nu îmi vine să cred că mentatlitatea Behăitului şi evident, a celorlalţi Branhamişti este dominată doar de mândrie, de negativism, criticism şi atacuri personale la adresa altora, nu contează a cui... Dar nu e treaba mea să înţeleg, în fond articolul spune clar că exprimă părerea Behăitului despre cam ce înseamnă pentru el că “Dumnezeu a locuit în Cristos”. Aceasta nu trebuie să corespundă neapărat cu viziunea mea.

    Dar dacă Behăitul ar fi vrut să-şi exprime gândurile sale cu privire la interpretarea unui verset, la ce l-a mai introdus acolo şi pe Richard Wurmbrand? Era nevoie să mai arunce cu noroi în bietul om, martir al lui Dumnezeu?

    Şi apoi, după ce l-a făcut pe Wurmbrand hârtie igienică şi l-a pus în colţul opus apostolului Pavel, are neruşinarea să ne prezinte “invatatura biblica a Mesajului Orei” pe care acum îl numeşte (Mesajul): “Facultatea de Constructii Divine si Spirituale”.

    Vedeţi deci făţărnicia şi nemernicia unui astfel de caracter josnic? Este un lup în blană de oaie, care cu tot dinadinsul vrea să sfâşâie orice valoare umană. Acelaşi caracter ca al fanaticilor de la I.S. care ucid oamenii şi aruncă în aer chiar monumente antice pentru că nu se încadrează în orizontul lor limitat. Nu pot să cred că l-a făcut varză tocmai pe omul Richard Wurmbrand, şi pentru ce? Pentru a introduce şi promova ideile toxice şi non-valorile unui xenofob şi bolnav mintal pe care el îl numeşte “Profet”?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E dus cu pluta behaitul.De aceea si behaie la oricine.Nu are capacitatea sa vorbeasca cu zidire.Vorbeste din ale lui,nu din cuvintele Domnului si ale apostolilor Sai.

      O da intr-una cu ""Dumnezeu era in Hristos"' deparca s-ar ascunde cine stie ce taina nestiuta de nimeni ,ci doar de branhamisti.

      Raspunsul este foarte simplu si se afla chiar in cuvintele lui Isus: "" Tatal este Mine si Eu in Tatal""; ""Toata puterea Mi-a fost data in Cer si pe Pamant...""; "" Eu nu fac nimic fara sa imi arate Tatal facand.."". "" Eu si Tatal Una suntem ""....etc.

      ____________________________________________________________________________

      "" 2:2 ,,Ştiu faptele tale, osteneala ta şi răbdarea ta, şi că nu poti suferi pe cei răi; că ai pus la încercare pe cei ce zic că sunt apostoli şi nu sunt, şi i-ai găsit mincinoşi. ""

      Deci acestia sunt nicolaitii:Cei nepocaiti,cei care spuneau ca sunt apostoli dar cu faptele iL tagaduiau pe Dumnezeu,dupa cum ii spune Pavel lui Tit : """ Ei se lauda ca il cunosct pe Dumnezeu dar cu faptele il tagaduiesc. Departeaza-te de acestia,caci sunt o scarba..."".

      Nu are nici o legatura cu trinitatea.Asta e o prostie plecata de la Branham . Acesta din urma nu avea habar de Biblie,dar vroia sa faca pe invatatorul desi i sa spus sa lase pe altii sa se ocupe de partea de invatatura. Si a facut totul harcea-parcea. Consecinta a fost ca Domnul l-a avertizat prin Ana Schrader sa se intoarca la darul lui de vindecare,si sa nu mai aduca daune Trupului lui Hristos. Si nevrand sa se tina de chemarea lui,a sfarsit tragic.

      http://en.believethesign.com/index.php/Hagin_Prophecy

      Ștergere
    2. Cum a subliniat şi colegul meu mai sus, Lupul în blană Mioritică a behăit următoarea behăială:

      “Dumnezeu l-a luat pe fratele Branham in tinturile de vis dupa ce si-a incheiat slujba pentru Biserica Laodicea”

      (La cât am corectat punctuaţia în citatele de mai sus, ca să se poată înţelege ceva, cred că şi Behăitul este deja în “ţinuturile de vis”, influenţat fiind şi de anumite substanţe (sau doctrine) toxice, ce dau dependenţă. Mai are un pic şi adoarme din nou cu coarnele pe DELETE... Dimineaţa când se trezeşte nu îşi mai găseşte articolul, si pe Lică îl va acuza că l-a cenzurat… în propria lui stână. Să nu ziceţi că nu v-am spus. :-)

      Asta ca paranteză, că de fapt voiam să mai dau câteva comparaţii între Wurmbrand şi Branham.

      Nu că cei doi titani s-ar putea compara vreodată... Unul este întruchiparea curajului, înţelegerii, a acceptării şi a iubirii divine, deşi Behăitul se pare că (scuzaţi-mă!) s-a şters undeva cu teologia acestuia. L-a îmbrâncit pe “nicolaitul” Wurmbrand de pe scenă, pentru a-i face loc celui care avea să fie întruchiparea fricii, a psihozei, a schizofreniei, a xenofobiei, a rasismului, a misoginismului, a terorismului psihic-religios: Daţi-mi voie să vi-l prezint pe: “Profetul William Marrion Branham”.

      Nu trebuie să vedeţi lucrurile în felul cum le văd eu. Dar dacă vreţi totuşi câteva paralele “mistice” între cei doi, vă voi arăta ce lucruri îi leagă.

      Amândoi s-au născut în 1909, Wurmbrand cu numai 16 zile înaintea presupusei date declarate de Branham. Sunt aşadar din aceeaşi generaţie, s-au născut sub “aceeaşi stea”. Şi amândoi şi-au început “activitatea” cam în acelaşi timp, în 1948, unul pe străzile Americii, al doilea în subteran, sub străzile României. Unul se plângea şi acuza mereu, deşi era înconjurat de zeci şi sute de mii de oameni, altul nu se plângea deloc, deşi nici nu mai ştia cum arată lumea...

      Şi cum bine a behăit lupul, “Dumnezeu l-a luat pe fratele Branham în ţinuturile de vis”, de Crăciunul anului 1965. În exact aceeaşi zi, când “Îngerul” trâmbiţător, neînţeles şi respins de “Biserica Laodicea” părăseşte scena (către “lumea de vis”, în care poate că va fi mai mult acceptat), şi Martirul Richard Wurmbrand părăsesşte o lume a chinului (România comunistă) pentru a începe o nouă etapă a vieţii în libertate, într-o lume reală.

      Dacă pentru Behăitul, Branham îşi încheiase slujba, după ce i-a împuţit şi acuzat pe toţi, şi acum aşteaptă doar “Judecata lui Dumnezeu ” – care în fiecare an este anunţată de câte o Eclipsă, o Super-Lună sau un discurs al Papei – Wurmbrand abia aştepta libertatea, pentru ca să poată câştiga cât mai multe suflete pentru Dumnezeu şi să se ocupe de martirii din întreaga lume...

      Judecaţi şi voi, dacă nu este cum spune Domnul: “Unul este luat, unul lăsat” :) Primul a fost luat în mod cumplit, ca urmare a suto-blestemului său şi a refuzului de a mai accepta lumea aşa cum era. Al doilea a fost eliberat şi i-a fost îngăduit să trăiască încă 36 ani în care şi-a dedicat întreaga viaţă lui Cristos şi ceilalţi fraţi care suferă pretutindeni în închisorile comuniste.

      Unul a respins lumea, a negat viaţa aceasta, pentru o fantezie mistică în cer, şi prin urmare a fost „expulzat” violent din lumea pe care a urât-o; pe când celălalt a iubit lumea până la capăt, şi drept răsplată a primit o viaţă lungă şi şansa de a se dedica mai mult acestei lumi pe care şi Dumnezeu o iubeşte.

      Cam asta înţeleg eu prin „Dumnezeu era în Cristos, împăcând lumea cu Sine”. Păcat că pentru Branham, Frank, Behăitul şi alţii aceasta înseamnă mai degrabă „Acuzând lumea” în loc de „Împăcând lumea”...

      Voi încerca să răspund pe blogul Behăitului, sunt foarte curios dacă mă lasă să îmi exprim şi eu părerea, sau mă cenzurează?

      ABEL ben ADAM

      Ștergere
    3. Multumesc pentru comentariu Abel. Interesanta paralela intre cei doi. Chiar spune Biblie sa le privim sfarsitul vietii lor.

      Unul mereu nemultumit, critic, nevrotic, urator de bine si de frumos in SUA. - Branham

      Altul bland si bun iubitor chiar si de dusmani, intr-o celula umeda, murdara, infecta de sub pamant in Romania. - Wurmbrand

      Obsesia nebuna antitrinitara a lui Nelutu il face sa fie atat de amar la suflet si de necioplit? Posibil. Inca nu a inteles nimic din Biblie.

      Asta e stilul lui Matei si Mera. Debarasarea de personaje care nu le canta in struna desi au calitati divine si impact pozitiv in vietile oamenilor. Nu le pasa.

      Vedeti? Urmasii lui Branham nu au valori, cum am mai zis, ci au doar pretentii la niste idei. Privesc viata si credinta prin pretentia lor nu prin valorile umane si biblice.

      Daca altii nu cred 100% ca si ei, trebuie eliminati. Iata mentalitatea diabolica de la mesajul lui Branham a liderilor.

      El inca crede ca o explicatie unitariana, este adevarul absolut, iar o explicatie trinitariana este falsul total. O ignoranta de asemenea proportii cosmice, cred ca o au doar islamistii extremisti si sectantii aia bolnavi mental.

      Ei nu se pot elibera de demonul urii antitrinitarian.

      Sunt atata de incuiati in mintea lor si activeaza atata ura, de parca Tatal, Fiul si Duhul Sfant sunt calitatile diavolului nu ale lui Dumnezeu. Si de parca cine crede in Tatal Fiul si Duhul Sfant crede in diavolul. Atata de orbi sunt, ce sa le mai zici. Trebuie lasati in pace.

      Atata pot saracii, ce sa le faci? Nici ei nu stiu in ce cred cu adevarat.

      Este incredibil cat de lipsiti sunt de inteligenta elementara. Eu le ignor total prostiile astea nici nu le mai citesc aberatiile.

      Spor la treaba Abel. Apreciez ca ai rabdare si energie.

      Ștergere
    4. Asa vorbeste nelutu de apos Pavel de parca acesta l-a numit secretar personal.

      Nelutu uita ca apos. Pavel a crezut ca exista un singur Dumnezeu, Tatal, si un singur Domn, Isus Cristos, si el isi pleca genunchii inaintea Tatalui Domnului Isus Cristos, fara explicatii unitariene. Deci care e problema?

      S-au creat probleme false majore, dramatice, din cateva idei simple, pentru a evidentia un lucru non sens: Mesajul lui Branham. Stiti ce e asta? Manipulare.

      Iar daca Wurmbrand a crezut ce a citit in Biblie nu e nicolait. Cum sa spui asemenea baliverne domnule? Incredibil ce buruieni le-au crescut in suflet si minte.

      Nicolaismul nu are de a face cu o idee explicata diferit ci cu o conducere diferita de cea de slujire pe care Domnul ne-a invatat.

      Branhamistii sunt cei mai mari nicolaiti daca e vorba de lidership. Ei sunt catastrofe mondiale la acest capitol, fara suparare dar pe masura ce ei acuza pe altii arata ca de fapt ei sunt cei cu bube si nu reusesc inca sa isi vada propriile gunoaie.

      Asta inseamna aroganta.

      Ștergere
    5. "" Facultatea de Constructii Divine si Spirituale "" ?. Ragaitule ce fumezi in UK? :))

      Nu de alta dar nu vad pe nimeni de la mesaj sa aiba macar vreo calitate divina si spirituala. In schimb ii vad ca se ghideaza dupa Luni si Super-Luni,comete,asteroizi si ce mai scuipa Papa de la Roma.

      Ștergere
    6. se tin de prostii in loc sa ridice subiectul falsurilor din mesajul cica al orei adica de ora de acum 70 de ani. ca si astia cu imigrantii. numai sa ii tot primeasca dar cine raspunde de pericolul de teroristi nu zice nimeni niimica. cum e ingerul lor asa sunt si ei orbi ticalosi nenorociti saraci si goi. si nu o stiu. si daca un orb calauzesc alt orb ajung in groapa amandoi. Unde santeti branhamistilor? Santeti fix IN GROAPA.

      Ștergere
  11. Nu stiu de ce se aduce in discutie persoana lui Wurmbrand, el a murit de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A murit dar Wurmbrand a lasat multa inspiratie si intelepciune in urma lui.

      Branham a lasat ura si minciuna.
      Ura si minciuna.
      Ura si minciuna si prostie.
      Ura si minciuna si prostie si ratacire.

      Ștergere
    2. si ce daca a muritWurmbrand, Branham nu a murit??? noi vb. de o diferenta ce a lasat unul in urma, si ce a lasat celalalt in urma asta e diferenta !!!! doar iti trebuie un pic de discernamant sa faci diferenta intre cele doua persoane , inportant ce lasam in urma noastra cand plecam din aceasta lume Dragoste sau ura??

      Ștergere
  12. daca ar asculta din meditatiile fr. Wurmbrand poate ar avea alta parere,dar de fapt acesti oameni sunt invatati sa respinga orice invatatura ptr. a avea dreptate Branham doar ptr. asta, nu ADEVARUL conteaza conteaza Branham (profetul,Ilie ingerul e.t.c),asta e grav!!!!, Ar fi bine sa vada sfarsitul fiecarui lucru ce a lasat in urma cand vorbesti cu cei ce au apreciat oameni cu adevaratele valori spirituale parca nu te mai saturi ascultandui iti face direct placere sa le sorbi cuvintele binecuvantate ptr. ca au ramas in Adevar si daca au fost intelepti au invatat de la alti ce inseamna Dragostea , pana si de dusmanul care la batut si torturat in cei 16 ani de puscarie ptr. Adevar si din dragoste de Adevar e un Har sa mai intalnesti asfel de fiinte,dar..pe cand cei ce tin in brate o erezie nu se poate discuta in ce priveste o viata adevarata de credincios , te taie in cuvinre ba mai mult chiar se inerveaza tipa s.a.m.d. nu are rost sa ma sc. ca-i cunoasteti destul de bine mai bine ca mine, eu am sc. despre adunarea care m-i sa atras atentia sa nu vb. la Ivan in TM. e in regula oricum nu mai merg la ei mergeam cand si cand de dragul sotului meu ,dar..poate nu am facut bine din doua motive: una ca-i dadeam sperante ca voi urma mesajul,alta ca fiind de pareri diferite vazand multe nereguli care nu le gasesc scrise in Bible ne ciondaneam in cuvinte,deci chiar imi faceam singura rau , am hotarat si sper sa-mi ajute Dumnezeu sa nu mai incerc sa-i deschid eu mintea spre Adevar sa-L la-s pe Domnul prin Duhul Sfant sa lucreze asta ar fii cel mai sigur convingator. -Mai sunt frati care au suferit plini de iubire ,in suferinte grele cantau si chiar a fost un compozitor de cantari noi cantam cantarile facute si inspirate din propia suferinta a lui fr. Nicolae Moldoveanu poezii de fr.Traian Dorz si altii, in iparatia Domnului zic eu ca nu ne va intreba din ce confesiune am fost penti.,bapti., oastea Domnului .de ex. fr. Nicolae Moldoveanu a fost ortodox a primit credinta la oastea Domnului, a fost membru la Baptisti si de cand a iesit din puscarie nu a fost mebru niciunde se facea adunare la el acasa a murit in afara cultului ,chiar are meditatii despre asta ,cautati pe internet "Crestin fara codita" de N.Moldoveanu (meditatii) ,mie imi plac cantarile comp. de fr.N.M. am volume cu cantarile harului primul volum este inspirat din puscarie il gasiti pe internet .Ce vreau sa spun cu asta,ca nu numai unora le este dat aceasta descoperire sa nu mai fie intr-un cult ,fr. N.M. a murit in afara cultului dar.... este o diferenta la inmormantarea fratelui se certau cine sa-l inmormanteze oastea Domnului a zis ca e a lor baptisti la fel penticostalii au zis e si al nostru pentru ca-i iubim cantarile si le cantam in adunare deci, mai un exemplu demn de urmat."uitativa la sfarsitul lor" si atunci stii daca este un exemplu ptr. cei ce raman in urma,asta cred ca este important ce lasam in urma Dragoste sau ura .Cine are urechi de auzit sa auda si ochi de vazut sa vada cum stau lucrurile . Fiti Binecuvantati de Domnul toti cei ce iubiti Adevarul si urati minciuna Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se pare ca cei de pe acest blog nu-s interesati de o partasie ,zidire vb. de cei care sustin o minciuna, merg inainte cu a-le lor, am vb. cu o persoana da la acest "mesaj" despre oameni a lui Dumnezeu care Dumnezeu a avut lauda si slava nu omul iam aratat o carte foarte buna ptr. zidire si consolidare in credinta autorul fiind A.W.Tozer a citit cateva cuvinte respingand sa mai citeasca spunandu-mi "nu,nu,eu citesc doar (mesajul)" asta ma uimit cumva cum adica ??,dar ce sa mai zic daca pe fratii nostri din Romania nu pun nici un pret cu toate ca au fost un bun exemplu pentru noi si a lasat in urma Dragoste si nu dezbinare.Poate se va indura Dumnezeu sa-i scoata din aceasta bezna groasa in care isi scot ochii unul altuia ,Domnul sa Lumineze cu Lumina Sa peste bezna in care traiesc si se simnt confortabili crezand ca au totul si in fond n-au nimic doar o inpresie amagitoare ,doar Harul Domnului mai poate schimba inima amagita si inselata .Trebuie sa strigam. DOAMNE AI MILA !!!!!..

      Ștergere
    2. Asa este .Ei au pus semnele si vindecarile facute de Branham pe langa Harul si indurarea Domnului,prin care am fost rascumparati. De aceea sunt asa de intunecati,si nu ii mai intereseaza cuvantul Domnului Isus si al apostolilor Sai. Au ravna doar pentru predicile lui Branham,preluand duhul lui Branham in comportamentul si relatia lor cu fratii,cu oamenii,cu membrii familiei. Pacat ca nu constientizeaza acest aspect.

      Ștergere
    3. Daca ai citit meditatiile din Inchisoare a lui Wurmbrand - si ti-au intrat in inima - te-ai incarcat cu AUR CURAT. Pot doar sa incurajez pe toti sa le citeasca, acestea iti INNOBILEAZA SUFLETUL

      Sau sa le asculte...
      https://www.youtube.com/playlist?list=PLehpsaQTnO9jXi-Xjt5VFgdnXuPRQNlqg

      Abel

      Ștergere
    4. aceste meditatii sunt o adevarata COMOARA ferice de cine a gasit aceasta comoara si pune pret pe aceasta HRANA SUFLETEASCA (MANA CEREASCA) coborata prin Duhul Sfant,Domnul sa fie Laudat si Glorificat pentru Lucrarea Sa Binecuvantata prin oameni binecuvantati ,la care nu ai nimic de reprosat, doar sa ne ajute Dumnezeu sa intelegem adevaratele valori,pline de DRAGOSTE pentru semeni si pentru dusmani asta e in-adevar lucru mare numai cine ramane in Adevar in Cuvant (BIBLIA) REUSESTE sa fie plin de DRAGOSTE , oamenii lui Dumnezeu se cunosc prin DRAGOSTEA CARE O AU IN EI ...."Prin aceasta va va cunoaste ca sunteti ucenicii Mei daca, va IUBITI unii pe altii" nu ne mai trebuie alta explicatie este foarte limpede,se vede la fiecare ce a lasat in urma DRAGOSTE sau ura si dezbinare certuri s.am.d. stim si se vede,doar daca vrem sa vedem daca nu, o tinem tot asa in incapatanare ca un catar care nu ai ce face cu el .Domnul sa n-e ajute sa intelegem ce vrea de la noi.Amin.

      Ștergere
    5. apoi sa stiti ca multi frati si surori de la mesaj nu asculta casetele cu Branham de multi ani si asculta pe Wurbrand si vladimir pustan si alti predicatori care spun ceva de valoare pentru suflet nu urla toata ziua ca bezmeticul ala de Branham,.

      Ștergere
    6. Dragostea lui Dumnezeu face asta sa nu mai asculte casetele de la mesaj, se pare ca Dumnezeu chiar nu vrea moartea pacatosului dar nici acelor ce au lasat Adevarul (Biblia) si au luat in braye invatatura unui om mort Domnul sa fie laudat ssa scoata la Lumina din bezna in care traiesc Doamne ajuta Amin

      Ștergere
  13. Eu sunt sigur ca se va intampla ceva pe plan mondial indiferent c ziceti voi stiu ca nu doriti cu nici un chip sa mai auzit de Fr Branham dar repet inca o data este Ingerul Biserici Laodiceea nu ca vreau eu sau nu vreti voi si este scris in cartea vieti mielului din pacate pentru voi nu poate fi sters.Comentari va voi mai spune in 2 octombrie 2015.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa fii sanatos, nu ma sperie ce se intampla pe plan mondial avem promisiune ca va fi cu noi in toate zilele vietii mele asa ca daca il am pe Domnul ce-mi mai trebuie un ce este acum mort cu ce ma poate ajuta un mort?

      Ștergere
    2. Mai Iacobe tu gandesti ceea ce spui ? Cum poti sa crezi toate prostiile care le spun 2 pastori din SUA? Asa sa spus si despre 2012. Parca si Behaitul spunea ceva despre 2012 si inversarea polilor.Acum ce mai spune dupa 3 ani? Incepe sa o dea cu facultatea de facultati spirituale....ce sa zic. Sunt plini branhamistii de facultati spirituale...da ,facultati spirituale negative poate.

      Ștergere
    3. Domnul ii spune ingerului: "şi nu ştii că eşti ticălos, nenorocit, sărac, orb şi gol!"

      daca e Branham, branham nu stia ca ce e de fapt cu adevarat. Nici branhamistii nu stiu ce e cu ei. ei se lauda ca ce au ei dar de fapt sant cea mai amarata secta condusi de cel ma decazut dinrte ingeri.

      Cum e ingerul lor asa sunt si ei orbi ticalosi nenorociti saraci si goi. si nu o stiu. si daca un orb calauzesc alt orb ajung in groapa amandoi. Unde santeti branhamistilor? Santeti fix IN GROAPA.

      Ștergere
    4. Un inger ticalos care a dus biserica de rapa.

      https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/12/17/ingerul-bisericii-din-laodiceea/

      Ștergere
    5. "Facultatea de Constructii Divine si Spirituale". Din cate scrie Behaitul, nu se prea fac multe admiteri (ca nici dracu nu da la facultatea aia) in schimb poti sa-ti faci un "master" acolo... Dintr-o data le plac numle pompoase si titlurile academice, desi Branham era impotriva acestora. Ce fatarnici... Si ce e mai grav, "Constructiile" lor "Spirituale" nu se bazeasza pe nimic, sunt doar castele de nisip... Cel mult, constructii mentale desarte, scornite in capul unei minti bolnave, si rupte de orice realitate si adevar biblic si spiritual... Behaitul si-a imbuteliat cacarezele si vrea sa le vanda acum cel nestiutori drept bombonele cu ciocolata... Nu ma mir ca nimeni nu le cumpara...

      Iacob Dan (zis Talibanul) e un zelot plin de ravna si convins ca "se va intampla ceva pe plan mondial". Asta se intampla zi de zi, nu e nimic nou sub soare... De fapt, nu e ravna pentru Mesaj care il "mananca" pe el, ci mai degraba disperarea. Am sa va spun de ce, pentru ca mi-a aratat Domnul:

      Branham din pacate este singurul "Profet" care nu a profetit nimic dinainte, ce sa se fi intamplat - pe plan mondial vorbesc. Si asta au inceput si Branhamistii sa observe. De aceea, ei asteapta cu sufletul la gura ca macar unul din lucrurile pe care Branham le-a "prezis" - evident inspirandu-se din surse stiintifice sau de la alti vazatori, precum Joe Brand care a visat scufundarea Californiei, sau din cartile cu benzi desenate, unde apare masina ce merge singura cu oameni ce se joaca inauntru...

      Doar doar o pica vreun asteroid sau cometa...
      Doar doar va veni un curtremur...
      Doar doar va mai fi o ecplisa, o super luna, sau o luna de sange...
      Doar doar va incepe un nou an sabatic (Shemita) cum le spune Jonathan Cahn
      Doar doar va mai incepe un razboi
      Doar doar va merge Papa la Ierusalim
      Doar doar va vorbi Papa la ONU
      Doar doar va invada Putin o tara
      Doar doar va incepe o noua Intifada
      Doar doar vor construi evreii un templu

      That's all. Welcome to the "University of Spiritual Deceiving". No Hope, No Prophet, No Future. Please turn back to Christ.

      Shalom
      Abel ben Adam
      (abel.ba73@gmail.com)


      Ștergere
    6. Abel ben Adam, in urma cu ceva timp te-am criticat ca esti cam dur cu branhamistii !I-mi cer
      scuze ptr. atunci. Iar acum afirm ca nu am auzit pe nimeni sa l-e raspunda asa cum l-e raspunzi tu .Esti talentat cu o carisma speciala, asa ca trebuie sa le raspunzi cu darul pe care i-l ai.Eu personal cind am vazut ce scrie Behaitul am tras concluzia ca si-a pierdud facultatile mentale si nu am mai gasit cuvinte. Felicitari!!! i-ti spune cu respect . ION










      Ștergere
    7. Abel, ai dreptate , cred ca dracul scrie la facultatea Behaitului.

      Ștergere
    8. Superb Abel:

      Doar doar o pica vreun asteroid sau cometa...
      Doar doar va veni un curtremur...
      Doar doar va mai fi o ecplisa, o super luna, sau o luna de sange...
      Doar doar va incepe un nou an sabatic (Shemita) cum le spune Jonathan Cahn
      Doar doar va mai incepe un razboi
      Doar doar va merge Papa la Ierusalim
      Doar doar va vorbi Papa la ONU
      Doar doar va invada Putin o tara
      Doar doar va incepe o noua Intifada
      Doar doar vor construi evreii un templu

      That's all. Welcome to the "University of Spiritual Deceiving". No Hope, No Prophet, No Future. Please turn back to Christ!

      Multumesc.

      Ștergere
    9. Bine spui Abel : "" Please turn back to Christ."". El ne cheama sa ne ofere Apa Vietii,Painea Vietii....pe scurt o viata din belsug,traind Cuvantul Lui.

      Sectele nu ofera decat dezamagire,castele de nisip si istorisiri mestesugit alcatuite.

      Ștergere
    10. Va multumesc, dar nu am nici un merit in asta. Chiar nu imi doream sa joc rolul acesta. Dar o fac, pentru Unitatea trupului celui Sfant, binecuvantat sa fie EL.

      Lica, eu acum leg asta, cu ce ai spus si tu, ca aceasta secta nu are nimic de ferit (doar pretentii), ceea ce inseamna SARACIE SPIRITUALA. Si asta iarasi se leaga de ce i-a spus Domnul ingerului din Laodicea (nu Branham, ci in Biblie): SARAC, ORB, GOL...

      Deci, din cauza SARACIEI SPIRITUALE in care traiesc cei mai multi branhamisti (dar si alte culte), ei se agata din rasputeri de orice li se pare "suprasnatural" sau "miraculos" sau un "semn in soare si in stele" si "vesti de razboaie"

      Stii ce cred? Ca acestea sunt de fapt "fecioarele neintelepte" care (SARACELE) nu mai au ULEI,. nu au AUR (ca am scris mai sus de meditatiile lui Wurmbrand), sunt si GOALE PUSCA (nu mai au HAINE, MATERIAL, stofa, caracter sa afiseze)....

      Asa ca, asa vorbeste Fiul lui Adam: Oamenii acestia sunt disperati pentru ca DUC LIPSA... Si eu am fost printre ei, si abia acum cateva zile mi-am seama ca AM STAT PASIV. Si in loc sa ma pun pe treaba, sa ACTIONEZ, am asteptat sa pice PARA MALAIATA de la DUMNEZEU in capul meu (natafleata)...

      Asa ca formele de manifestare pe care le vedeti la branhamisti si alte secte asemanatoare sunt de fapt expresia SARACIEI MENTALE si SPIRITUALE, dar si a INCOSTIENTEI ("si nu stii ca esti gol, sarac"...)

      ABEL CHIAR EL

      Ștergere
    11. corectare: "aceasta secta nu are nimic de OFERIT (doar pretentii)"

      Ștergere
    12. Poti sa iti dai seama ce saracie si foamete e in sufletele acestor fecioare neintelepte ale mesajului Orei? Wurmbrand, desi a stat mai mult printre ne-oameni, avea de oferit din belsug, AUR CURAT, inca 36 ani dupa ce Branham s-a saturat si a iesit din lumea asta pacatoasa si necredincioasa, plina de "Rickete" si curve religiase?

      Si urmasii lui? Niste ZOMBIE, si SCHELETE INFOMETATE, - si tot ei citeaza ca "in vremurile din urma va fi o foamete dupa Cuvantul Domnului". De ce nu citeaza Wurmbrand asta? Cineva vorbeste din ce are (sau N-ARE ;) in inima lui.

      Niste MUMII umblatoare, care alearga din colt in colt, ca sa-si umple rezervorul, hranindu-se cu gunoiul si senzationalul de pe net, fie acceptandu-l ca Iacob Dan, fie negandul, ca Behaiala. Doar doar s-o intampla ceva, ca sa mai prinda si ei putere.

      Nu va dati seama, ca ei se hranesc CU NOI? Aici se implineste unde spune ca fecioarele intelepte alearga la cele intelepte.... PENTRU CA VOR ULEIUL NOSTRU.

      Ei sunt niste VAMPIRI ENERGETICI, se hranesc nu doar cu iluzii mistico-apocaliptice, ci si cu energia noastra, cu emotiile noastre, deoarece noi REACTIONAM si prin asta ii tinem in viata. Fratilor, va indemn sa nu mai reactionati, nu va lasati provocati, nu va coborati la nivelurile joase prin cuvinte jignitoare, care nu isi au rostul, ci doar pun paie pe foc...

      Eu unul nu am de gand sa ii mai alimentez, singurul lucru pentru care scriu si sunt activ, este nu sa ma cert cu ei, ci sa dovedesc restului lumii crestine, care sunt sigur ca citeste aici, sau celor care nu sunt de mult la mesaj, se indoiesc, isi pun intrebari, pentru ei ma zbat ca sa isi dea seama sa stea deoparte de aceasta groapa de deseuri toxice, radioactive.

      Shalom
      Abel

      Ștergere
    13. Domnul sa-ti ajute fr.Abel sa faci tot ce este bine inaintea Lui,pentru ca niciodata minciuna nu poate fii deasupra Adevarului Dumnezeu nu se lasa bajocorit,acesti oameni se vede ca nu-i intereseaza Adevarul , interesul lor este sa-i sustina invatatura falsa a lui Branham asta e strigator la cer ,e normal sa ne comportam asa fata de minciuna, stiu ca Dumnezeu nu are nevoie de noi sa-L sustinem ptr. ca este Dumnezeu noi avem nevoie de sprijinul Lui,dar cum ati scris mai sus ,bine faceti ca puneti la Lumina Cuvantului minciuna acestor branhamisti,pentru ce-i ce-si pun semne de intrebare fata de aceasta invatatura cu totul eronata ,bine ar fii sa aibe ochi sa vada acest ADEVAR ,incepand cu liderii lor daca liderii ar capata Lumina ar fi salvate multe suflete din aceasta bezna groasa,asa de groasa incat nu pot face un pas inainte ,daca ar incerca si-ar scoate ochii unul celuilalt,asa este in intuneric nu vezi nimic,Domnul sa te ajute sa faci Lucrarea Lui cu multa Dragoste si pasiune de Dumnezeu si de semeni chiar si fata de cei ce te urasc, sa se indure Dumnezeu de fiecare suflet sa-i calauzeasca prin Duhul Lui cel Sfant la LUMINA LUI .AMIN.!!!!

      Ștergere
    14. 2 octombrie a trecut de mult iacob dan dar tu pe unde hoinaresti ? Nu ati nimerit iara tu si gabriel matanie tot prezicatori falsi santeti.amagitorilor va va bate Dzeu. pereti varuiti voinu intrati si nu lasati nici alti sa inrte in Imparatia cerului.

      Ștergere
  14. Din păcate sunteți bolnavi cu capul ,biblia spune ce însemnătate are luna si ce arată i-a ,am învatat la scoală că datorita lunei sunt declansate fluxul si refluxul mărilor și oceanelor ,datorită lunei care are o mare însemnătate biblică arată mai clar timpul în care suntem ,de fapt luna este un ceas al universului timpul final îl va arăta cu siguranță după acest tetrad se pot face cutremure si declsnsare de tsunami,ar trebui să vă apuce groaza cînd veți auzi urletul mărilor cum este descris în evanghelii,acum nu este nimic altceva decît liniștea dinaintea furtunii.Pe curînd...

    RăspundețiȘtergere
  15. nu trebuie sa va temeti de ce va veni daca santeti in Adevar, nici de ciuma ,nici de groaza noptii,nici de molima care bantuie ziua 1000 sa cada la dreapta si 10000 la stanga de tine nu se va apropia, ce semne?,ce luna ?, unde scrie sa ne uitam la luna , soare,stele sau nori pai atunci probabil esti un zodiac (ghicitor) pagan nu stii ca avem Cuvantul Biblia avem pe Mangaietorul care ne calauzeste in tot Adevarul nici macar nu avem trebuinta sa ne invete cineva, Insusi Duhul ne invata ce trebuie sa facem ,"..nu va tulburati aveti credinta in Mine" zice Domnul de ce atata inclinatie spre alceva inafara Cuvantului, daca stai in Cuvant urle marea cat o vrea noi ramanem in FAGADUINTA DATA "VOI FI CU VOI PANA LA SFARSITUL VIETII VOASTRE" e greu sa intelegem asta? ,ca nu ne va parasii,cu nici un chip nu Te Voi lasa..Doamne ajutane , la toti, sa ne incredem in Tine , sa nu ne clatinam , purtati de valuri in coace si in colo, ci sa ne ancoram in Cuvantul Tau care esti Tu Isus Hristos Domnul nostru Calea Adevarul si Viata ,da-ne Lumina Ta, nu bajbaim dupa invataturi omenesti ,care ar putea sa ne insele ,si apoi sa pierdem cararea dreapta ,,ai mila de noi Dumnezeule.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu nu ma tm anonimule care esti anonim si eu vreau sa spun ca se va intampla tot ceea ce a spus Domnul prin Fr Branham ,voi degeaba tot respingeti si sustineti minciuni la adresa profetului caci la timpul potrivit adevarul va iesi la lumina si tare ma tem pentru voi ca veti fi dati de rusine in ziua aceea mare,la fel si inflacaratul Abel ben Adam care nu cred ca este numele lui real dar in fine eu nu ma tem asta sunt Iacob Dan si il voi sustine in continuare profetul Branham ,mult timp nu va mai fi si adevarul se va releva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarul a iesit la iveala. Branham e proroc fals! ricum vine Domnul si vin necazuri dar astea nu vin pentru ca voi sunteti la mesaj ci pentru ca sunt scrise in Cuvant.

      Ștergere
    2. Si cei care umbla prin culte sunt in adevar?Asta dai de inteles?

      Ștergere
    3. Toti care traiesc cuvantul lui Isus sunt in Adevar,fiindca El este Calea,Adevarul si Viata.

      Nu calea branhamista,frankista ,cu obsesiile lor pentru Branham si Frank. Nici gand de asa ceva.Domnul nu ne spune sa urmam un om ,ci sa iL urmam pe El. Apostolii si ei ne spun acelasi lucru:Sa privim doar la Hristos si la Harul care S-a aratat prin El.

      Iacob Dan esti genul fanaticului care din lipsa de argumente incepe sa bata campii ,adica sa vorbeasca din ale lui,precum fac toti indracitii si fanaticii care nu il au pe Hristos in inima,ci pe Satan. Acesta este si acuzatorul fratilor . Exact ca si branhamistii,frankistii...nu este nimic ziditor si constructiv in mijlocul lor. Se hranesc cu acuzatii,judecati si duhuri de mandrie.

      Stiti din ce cauza?Ca nu au nimic spiritual in inima lor,in ei insisi.Si atunci isi umplu acest gol cu gunoaie.

      Ștergere
    4. Nici a urma un om nu e ceva rau,atat timp cat e in limitele Scripturii.Pavel spunea sa calcam pe urmele lui, intrucat si el calca pe urmele lui Hristos.

      Ștergere
    5. Intrebarea ce ridica este: Ce a spus Domnul prin Branham si care urmeaza sa se intample,dupa cum ne spune Iacob Dan?

      Ștergere
  17. Priviti acest documentar despre o secta cretinoida cu un Profet schizofrenic. Veti vedea ce multe asemanari sunt cu secta "MESAJUL OREI"

    http://www.antena3.ro/actualitate/in-premiera-asteptandu-l-pe-e-t-301422.html

    ABEL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corespunde pe mesajul lui Branham ca si el a zis ca rapirea este cand vin OZNuri dupa oameni. Branham insusi a zis.

      Ștergere
    2. Profetii neimplinite,conturi cu milioane de dolari,promisiuni false si sfaturi stupide pe care le poate oferii orice psiholog. :))

      Ștergere
    3. Branhamismul si frankismul sunt nascute din haos. predicile lui Brnaham sunt un mare haos .Oare cum pot fi credinciosii lui Branham? Haotici.

      Nici frankismul nu sta mai bine.Defapt E.Frank se chinuie sa transforme haosul intr-o ""revelatie"",fiindca si-a legat persoana si slujba de cea a a lui Branham.

      Ștergere
  18. Multi din cei ce dati un post aici, nu aveti nici o treaba cu acest fenomen numit mesajul orei.Pe Lica sau Abel ii inteleg,dar multi nu se uita in gunoiul din care mananca zi de zi de la vreun cult, nici nu se gandesc sa iasa afara de acolo si vor continua sa traiasca in ograda cultelor.
    Ma uit la acea sora si Dumnezeu sa aiba mila, aceeasi lupta am dus-o cu parintii mei ani de zile cand am iesit de la penticostali,Nici nu era nevoie sa amintesti sora de la ce denominatie faci parte pt ca simteam dinainte deja de unde faci parte.Cu acelasi duh penticostal am si inca de-a face ani de zile , nu eu, ci pt ca traiesc langa asemenea oameni.
    Am incercat sa-i conving prin versete biblice, nici nu am amintit de vreun prooroc sau altceva, ca mantuirea este individuala si nu depinde de vreo secta sau vreun cult, fie el branhamist sau raelian,Dar nu vor sa priceapa si gata.Aici citez si pe Branham si-i dau dreptate. "Pt multi o dogma sau o biserica reprezinta absolutul"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acelasi lucru fac branhamistii. iau de bun orice si aproape se inchina lui Branham. oricat le spui ca nu e nici un inger nici un proroc Ilie degeaba. ei cred ce vor ei sa creada.

      Ștergere
    2. cum poti sa spui ca mancam din gunoi ? ,din moment ce in acest adunari se cheama numele Domnului se citeste cuvantul nu povestile lui Branham, daca chiar vreti sa stiti nu sant contra ca nu esti in cult si altii au iesit "afara din tabara" si au purtat ocara fara decoperirea lui Branham asta era ideea nu trebuie sa va pripiti a va trage concluzii despre mine sa aibe mila Dumnezeu de mine chiar vreau iti multumesc ca te rogi in felul acesta, nu ma supar doresc mila Domnului sa fie asupra mea, ideea nu e aceasta de a tine de o confesiune sau cult , e ca nu numai acest Branham a avut aceasta revelatie , din anii "60 din USA a fost si Tozer care creitica raceala din adunarile confesionale , la noi in Romania a fost fr. N.Moldoveanu la care-i cantam cantarile si noi si voi deci nu trebuie sa ne jicnim unii pe altii daca suntem in cult sau nu, fara cult sau fara o idee omeneasca se poate trai dar fara Dumnezeu nu, eu chiar nu vreau sa va jicnesc pe nici unul care postati aici ma scriu anonim ptr. mai multe motive, unul este acesta pentru ca sotul meu urmeaza acest "mesaj" si nu vreau sa-i fac rau daca cumva un branhamist de la adunarea unde merge el sa-mi vada numele, sotul meu stie ca eu ma interesez de a scoate la lumina minciuna din acest mesaj dar nu ptr. el sau altii ci ptr. mine eu vreau sa stiu , am ascultat si eu predici am mers si eu la adunare , ceva nu ma lasa sa cred ca acest om Branham are dreptate, nu ca are dreptate penticostelii si mesajul nu are dreptate , dar.. e ceva ce pretinde si in biblie nu se gaseste , e treaba fiecaruia pana la urma ce facem si daca vam deranjat sau suparat imi cer scuze eu pot sa nu va mai deranjez se pare ca pe acest blog prea putini sunt acei care in mod sincer se exprima ce-i mai multi doresc sa se afirme si sa jicneasca daca nu am cu ce sa ma zidesc intr-un dialog renunt a mai dialoga multumesc de intelegere Domnul sa fie cu voi, si in voi Amin

      Ștergere
    3. Nu a fost nici un proroc anuntat pentru Biserica inainte de revenirea lui Isus. Ultimul proroc a fost Ioan : "" Prorocii au tinut pana la Ioan..."",dupa cum ne spune insusi Isus Hristos in Matei.

      Doar 2 mai sunt asteptati,si acestia sunt exclusiv pentru Israel.Este vorba despre Moise si Ilie,care ii vedem anuntati in Maleahi 4 si Apocalipsa 17 parca.

      In rest nici vorba de vreun proroc pentru Neamuri inainte de revenirea lui Isus. Asta e o idee scoasa de burta,nicidecum din paginile Bibliei.

      Exista doar proroci in adunarile locale.1 Corinteni 14. Dar nu cred ca unul dintre acestia se poate numii Ilie,Moise, sau vreun amestec gen inger-proroc. Ar fi o grava eroare ca vreun proroc local cu un anumit dar supranatural sa inceapa sa se puna pe acelasi nivel cu prorocii din Vechiul Testament.

      Deci parerea mea este ca Branham isi are locul alaturi de alti proroci,evanghelisti etc, care au fost randuiti in Biserica.

      Ștergere
  19. Am citit multe predici , fie ca au fost de alea vechi cu spicul de grau pe ele , fie ca sunt mai noi cu poze pe ele,eu nu am vazut nici un haos.De luat ,am luat lucrurile care "bateau" cu Scriptura. "Voi trebuie sa va nasteti din nou" sau "Acea zi de pe Calvar" sunt niste predici minunate.
    Haosul vine atunci cand lucrurile care le citesti, nu le aduci in Biblie. Unde nu intelegi sau nu inteleg, e bine sa lasi asa ca mai tarziu sigur o sa capeti lumina asupra lucrurilor daca intradevar esti sincer in inima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toti au ceva bun in ce spun. nu ar fi putut mintit tot ca oamenii si-ar fi dat seama. haosul la mine a venit cand branham imi zice sa cred ce spune el ca daca nu cred atunci satana ma inselat si eu prostul iau aia nu mai cercetez. asa m-a mintit si m-a inselat sarlatanul.

      Ștergere
    2. Anonim, logica ta nu este consecventă. Desigur că în titluri ca „Acea zi de pe Calvar” sau „Voi trebuie să vă naşteţi din nou” găseşti lucruri frumoase, când e vorba de ce a făcut Domnul Isus, jertfa Lui, naştere din nou, etc... Aceste lucruri le găseşti şi la mulţi alţii, citeşte John Bunyan, Dwight L. Moody, Billy Graham, Richard Wurmbrand...

      Dar ce te faci cu lucrurile care „nu bat cu Scriptura”, pe care spui că le laşi la o parte, recunoscând prin aceasta că ele există în predicile lui Branham? Şi nu ar fi o problemă în asta, pentru că la oricine poţi găsi contradicţii, poate nu neapărat cu Biblia, ci cu felul de interpretare al altor predicatori. Dar dacă Branham se pretinde a fi nu „un” Profet, ci „Profetul” final, vocea ultimă a lui Dumnezeu în această generaţie, cel care a „descâlcit” toate firele încâlcite de biserici în ultimii două ani, şi prin asta înţeleg dogme şi interpretări, atunci mă aştept găsesc puţin sau deloc „haos” în Mesajul Orei. Ori treburile stau exact invers. Aici e mult mai mult haos, nesiguranţă, pretenţii false şi chiar minciună decât la toţi ceilalţi predicatori...

      Apoi, tu spui că dacă nu înţelegi ceva, atunci să laşi lucrurile în pace, şi mai târziu o să capeţi tu lumină... Lasă-mă să-ţi spun că aceasta este exact ce vor liderii de secte, şi pentru aceasta ne-au implementat acest „virus” în modul nostru de gândire noastră. Ei NU VOR că noi să CUNOAŞTEM – şi pentru asta strigă că „cunoştinţa este de la diavolul”. Ei NUVOR ca să cercetăm, pentru ca să nu descoperim cumva neajunsurile predicării lor. Ei VOR ca oamenii să stea cu capul în nisip, să nu se informeze şi să nu pună întrebări neplăcute.

      Biblia spune să CERCETĂM toate lucrurile. Cum altfel crezi că vei „căpăta lumină”? Ceea ce numeşti tu „lumină” este o nouă spălare de creier şi un nou virus mintal, un nou set de credinţe false. Dacă vrei să faci o facultate serioasă (nu cea de „Construcţii Spirituale” ale Behăialei) trebuie să mergi la cursuri, să citeşti o grămadă de cărţi, să îţi faci notiţe. Dar un adevărat inginer învaţă să gândească analitic dar şi creativ. Nu e suficient să citească cărţi, el trebuie să fie în stare ca din informaţiile din cărţi să poată crea ceva nou. Tu chiar îţi imaginezi, că dacă un student nu înţelege o materie să zicem, şi dacă pune cartea în raft, nu se mai ocupă de ea, dar este „sincer în inimă”, o să înţeleagă până la urmă ceva?

      Aşa e şi cu lucrurile lui Dumnezeu, Biblia spune să nu te laşi, să perseverezi, să cauţi, să frămânţi informaţiile primite, să lucrezi cu talanţii, nu să îi îngropi, să îi pui sub pat sau în raft. Aşa NICIODATĂ nu vei primi nimic, doar mai multe voaluri pe ochi, mai multă confuzie şi mai mult haos. Însă te vei crede mai înalt, mai bogat, mai înstărit, deşi nu ştii că eşti de fapt ticălos, sărac, orb şi gol...

      ABEL ben ADAM

      Ștergere
  20. Nu stiu daca se poate edita vreun post,dar "nu eu" , am vrut sa spun ca nu ma afecteaza sufleteste, ci fizic am de-a face cu ei incercand sa ma convinga sa vin "pe calea cea dreapta"

    RăspundețiȘtergere
  21. Abel, ma repet, nu pot sa nu ma amuz la maxim de textul asta ce l-ai postat.

    Probabil ca am starea asta de bine deoarece, explica starea lor de asteptare extrem de naiva si infantila, de parca revenirea Domnului sau evenimentele bune sau rele care vor venii pe Pamant, sunt legate de Branham si de mesajul lui.

    Sunt atat de naivi incat daca aud ca e un cutremur in California imediat spun:" Profetul a spus-o inainte. Se va scufunda California- auzi de ce- pentru ca profetul a spus ca asa va fii." Sau cu Papa de la Roma, sau orice altceva. Sunt de rasul lumii.

    Credinta lor e moarta si e bazata doar pe stirile negativiste. Incredibil. Nimic altceva nu au.

    Nu pot sa cred ca oameni care au creier in cap isi permit "luxul" asta de a ramane copii la minte.

    De fapt ei cauta "confirmari" ca mesajul ar fi adevarat, deoarece din Biblie nu au reusit sa dovedeasca NIMIC-NIMIC-NIMIC in sensul asta. Si-au facut-o singuri.

    Doar doar o pica vreun asteroid sau cometa...
    Doar doar va veni un cutremur...
    Doar doar va mai fi o ecplisa, o super luna, sau o luna de sange...
    Doar doar va incepe un nou an sabatic (Shemita) cum le spune Jonathan Cahn
    Doar doar va mai incepe un razboi
    Doar doar va merge Papa la Ierusalim
    Doar doar va vorbi Papa la ONU
    Doar doar va invada Putin o tara
    Doar doar va incepe o noua Intifada
    Doar doar vor construi evreii un templu

    That's all. Welcome to the "University of Spiritual Deceiving".
    No Hope, No Prophet, No Future.

    Please turn back to Christ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar acestea, dar ei parca au satisfactie si cand cuiva care a fost in mijlocul lor i se intampla ceva rau. Am ramas socat cand am vazut ca ei gasesc satisfactie si in asa ceva.Au falsa impresie ca li se confirma ca cel care a plecat dintre ei ar fi parasit defapt "'adevarata credinta,adevaru,cuvantul original....etc"" : Doar doar va face vreun accident,doar doar se va imbolnavii...etc. Vorba lui Abel:Acesti oameni duc lipsa...de pocainta,de prezenta lui Dumnezeu in inima lor,de afectiune,pe scurt de elemente spirituale autentice,nu vorbe in vant cu care ei se dau mari in fata altora.

      Ștergere
    2. In America cineva care a plecat de la mesaj a avut un accident si si-a rupt un picior cam la 5-6 luni dupa aceea.

      Vai de mine, toata biserica lor a barfit si au tras falsa concluzie ca de aceea a avut accidentul, ca a lasat mesajul lui Branham.

      Dupa un timp cineva tot de la ei a murit in accident, nu mai retin dar cred ca erau doi-trei si dupa un an si ceva alti tineri au murit in accident de avion prabusit de stanci, venind de la conferinta tinuta de VGR a lui Iosif Branham.

      Dar de data asta au spus ca "asa a vrut Domnul" etc au indulcit situatia.

      Vedeti? Au o gandire extrem de egoista, bolnava, subiectiva, partinitoare, nedreapta. Nu inteleg viata, credinta, relatiile, dreptatea. Ei nu inteleg nimic.

      Ei stiu doar un lucru: sa explice diferit fata de altii, cateva idei din Biblie si cu asta au impresia ca ei sunt buricul pamantului, alesii, mireasa.

      Ce prostute si naive pareri au.

      Ștergere
    3. "Doar doar va veni un cutremur..."

      Gata, a venit, si inca unul de 8,3 grade. Au murit 11 oameni.... Vedeti, Mesajul are dreptate?
      http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/Cutremur+8+3+Chile+alerta+tsunami

      Mai un pic, urmeaza luna de sange si asteroidul din cer. Daca o sa supravietuiesc, o sa va informez cat de cumplit... a fost

      Aaaa, sa nu uit, Putin e deja pe drum, bate la poarta Americii, sa-i cotropeasca, ca doar nu de Ucraina, Lituania sau Romania vorbea Profetul...

      Shalom
      AbEL

      Ștergere
  22. Ce oameni destepti va credeti ce inyeligenti pareti si totusi se va intampla acest eveniment la fel cum se va intampla si evenimentul cu rapirea miresei asteptam sa se intample aceste lucruri credem totodata ca se va intampla cu siguranta pe cand voi va credeti mai superiori decit orice animal care nu merita nici o atentie ,sunt sigur ca veti plange cu amar cand va fi momentul mult asteptat rapirea si scufundarea Californiei ,nu stiu ce veti mai putea comenta atunci....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar voi va credeti intelepti cu profetul vostru. Noi doar am dovedit ca nu aveti nimic de fapt decat niste idei care e plin internetul cu ele. Atat.

      Iar evenimentele care se intampla nu au legatura cu Branham si cu mesajul. Ele se intampla, cand se intampla, deoarece Biblia a zis ca se vor intampla. Nu are legatura cu Branham inteligentule.

      Cand veti crede si va veti lega de Biblie odata?

      Ștergere
    2. Mai Iacobe nu te-ai saturat sa tot bati campii? Nu vezi ca vorbesti doar aiureli preluate de pe toate tabloidele internetului? Scufundarea Californiei nu este profetia lui Branham,ci deductia oamenilor de stiinta in urma desscoperirii faliei San Andreas.Deci asta nu are legatura cu Branham zevzecule. Nici nu se stie daca se va scufunda vreodata. Va fi un mare cutremur dar poate sa fie peste 2 ani,peste 50 sau peste 200. Nimeni nu poate prezice un cutremur. Dar nici vorba de vreo scufundare totala a Californiei.

      Pana una alta Branham a spus ca apele vor ajunge in Los Angeles atunci cand Billy Paul nu va ajunge sa fie om batran. Sa intamplat ? Nu sa intamplat. Minciuna asta a lui Branham nu te intereseaza? Vad ca duci lipsa de evenimente dramatice. De parca ai ceva de castigat de aici. E clar ca ai un gol in creier si in inima si vrei sa il umplii cu lucruri senzationale.Fiindca asa va invatat Branham:sa va ghidati dupa senzational,in loc sa fiti implinitori ai Cuvantului.

      Se vede de la o posta ca a fost un proroc fals.Nu a aratat inspre Hristos ci inspre prezicerile lui.Nici nu e de mirare ca a sfarsit asa.Unui om cand i se da un anumit dar supranatural si gusta din puterea Duhului Sfant,are si o mare responsabilitate. Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit.Ce seamana omul aceea va si secera.Ap Pavel.

      Ștergere
    3. M-a sunat un frate de la Florin Duca de la adunare si mi-a zis ce s-a spus de la amvon despre mine, dar nu cu nume.

      Era vorba de articolul http://mesajul.blogspot.ro/2013/10/scrie-i-ingerului-din-laodicea.html

      De parca eu am scris ca ingerul ala e un ticalos, orb, sarac, nenorocit si gol. dati vina pe Isus fratilor ca El a spus-o nu eu.

      Asta ca asta dar mi-am amintit de un curs de lidership pe care l-am facut si acolo era o scara de la 1 la 10. O adaptez si poate fac un articol dedicat liderilor.

      Este vorba despre nivelul scazut al interesului liderilor, oamenilor pentru a experimenta evolutia, cresterea, maturizarea. Fiecare 3 trepte inseamna ceva anume despre acei lideri si oameni care ii urmeaza. E interesant. Se vede de fapt fiecare unde este cu adevarat nu unde fiecare pretinde ca este.

      Branhamistii, frankistii, liderii lor, barbatii care conduc adunarile si exprima opiniile despre crezurile lor, dar si alte secte crestine urmeaza exact aceeasi tipologie comportamentala de la primele 3 niveluri.

      Ei au aceleasi distorsiuni cognitive si erori grave in gandire si atitudine. Am identificat aceleasi tipare, deci faptul ca unii cred intr-un fel si altii in alt fel nu ii face mai buni, ci motivele sunt cu mult dincolo de ideile religioase care difera de la o miscare la alta.

      Nivelul inteligentei, intelepciunii si al spiritualitati creste pe fiecare palier in parte.


      1. Nu ne intereseaza nimic
      2. Nu vrem sa auzim nimic
      3. Nu vrem sfaturi

      4. Sfaturile nu sunt rele
      5. Sfaturile sunt rar binevenite
      6. Uneori ne intereseaza sfaturile si le cautam

      7. Cautam, cercetam activ sfaturi
      8. Urmam deseori sfaturile care ni se ofera
      9. Aplicam in mod practic toate sfaturile bune

      10. Alocam timp, energie si sume importante pentru a afla tot ce ne poate ajuta sa evoluam, sa crestem si sa oferim tot ce este mai bun membrilor nostri, clientilor, prietenilor etc.

      Ștergere
    4. Stiti cum fac branhamistii?
      Ca si vanzatorii din magazinele cand ascund caietul de Sugestii si Reclamatii de oameni. O mentalitate bolnava mostenita din comunism. De ce spun asta?

      Pai acei vanzatori iau personal ideea de "reclamatie" si reactioneaza negativ pe cand colo reclamatia si sugestiile clientilor pot face ca acel magazin sa creasca, sa se imbunatateasca sa devina mai bun, mai performant. Sunt atata de prosti incat ascund caietul respectiv.

      Pe cand colo altii dau bani seriosi sa afle de la clienti ce imbunatatiri pot face pentru a le satisface nevoile vis a vis de un produs, servicii etc. Asta se numeste profesionalism, celalalt infantilism toxic si otravitor.

      Este incredibil cat rau se face doar pentru ca liderii de la mesaj nu au reusit sa inteleaga lucrurile acestea simple de credinta si viata.

      Egoul lor, mandria diabolica si incapatanarea de catar sunt dezvaluite prin aceste simple reguli de lidership si de viata. Cum sa fie Mireasa si alesii, cand ABC-ul nu il pot face?

      Nasterea din nou este esentiala pentru mantuire nu mesajul. Si ei nu sunt nascuti din nou.

      Apost Pavel a zis: CERCETATI TOATE LUCRURILE SI PASTRATI-nu neglijati- TOT CE ESTE BUN!

      Iata o atitudine sanatoasa, clara, divina.

      Ștergere
    5. Da da asa e. E interesant. Si pe ei nu ii intereseaza de aia nu fac nimic.

      Ștergere
    6. Exact ca si comunisti aia. Nu le pasa de nimic numa de ei. Inselatorie! iesiti din sectele branhamiste si frankiste si orice secte care nu is organizate si nu au centru vorbirii si trairii pe Domnul Isus si Biblia. Iesiti sin moartea sectantilor nu le mai dati zeciuieli mai bine ajutati copii cu cancer decit sa ingrasati burtile lor. au vile au masini de lux si va tin sa va mulga. sinteti inselati.

      Ștergere
    7. Da exact ca ei.

      Nu inteleg frumusetea si binecuvantarea corectarii personale. Am studiat recent anumite tipuri comportamentale si am dedus ca cei de la mesaj nu apara nici macar mesajul ci PROPRIILE TEMERI SI EMOTII.

      Isi apara emotiile de a suferi dezamagire si durere, crezand ca nu vor face fata acestei demascari a ceea ce ei credeau ca e adevarat: mesajul fals a lui Branham.

      Frica ii blocheaza, deoarece deja ei cunosc argumentele si stiu ca Branham a mintit si a fost fals.

      Domnul sa le dea mult curaj si biruinta, mai ales liderilor de la mesaj, este rugaciunea mea.

      Ștergere
  23. Stiai fr Lica de cei doi de la casete ca erau homosexuali si ca fratele Branham iesea doar cu ei in munti uite ce am gasit la fratele Collins. Este posibil asa ceva? Doi spurcati sa ne unga benzile cu duhul lor spurcat? https://www.youtube.com/watch?v=XgaZEkwbQFI
    https://www.youtube.com/watch?v=DfW1RIEu6L4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-or tras la fund prin tabernacol lu Branham perversii in timp ce faceau benzile! spurcatii! si Branham a tacut. sunt curioasa unde dormeau cand mergeau ei 3 in munti la relaxare :))))) ptiuuu spurcaciunea. A criticat o femeie ca se tunde dar umbla cu gaozari! :))) mustrei D-zeu de stricati in frunte cu Branham ca poate de aia ura femeile ca iubea barbatii.

      Ștergere
    2. Si voi credeti toate cele spuse de Lee Vayle? Iar pozele cu photoshop se pot modifica oricand.

      Ștergere
    3. De ce nu a spus despre cei doi ca sunt gay in anii 60 dupa ce a murit Branham sau chiar in timpul lui si se trezeste mai tarziu in 1997/2000 sa spuna acest lucru?Probabil ca nu a incasat destui bani de pe urma cartii Epocilor si a trebuit sa inventeze ceva.

      Ștergere
    4. sunt pozele lui Branham originale nu mai va dati la fund :))))

      Ștergere
    5. Imi place si mie sa glumesc, dar va rog, haideti sa ne pastram bunul simt si echilibrul.

      Eu am auzit prima data despre cei doi homosexuali din Tabernacol cam in 2003, de la fratele Fritz din Germania, unul din vechii veterani ce venea in anii 70 cu Frank in Romania si aduceau Biblii si predici lui fratele Bednas, la Anina.

      Cam de acolo de la Anina, a inceput raspandirea mesajului in Romania. Fratele Bednas a fost "parintele" nostru de credinta de la mesaj sa zic asa.

      Apoi cand am fost a doua oara in SUA, in anul 2004, am intrebat pe frati de cei doi gay si intradevar cam toti stiau asta, multi stiau inca din anii 60.

      Nimeni nu intelege de ce Branham se simtea atat de bine in compania lor si i-a luat atat de mult sub propriile aripi de protectie le dadea salarii intregi si ei lucrau doar duminica atunci cand predica Branham.

      Un frate mi-a spus ca Branham a spus de acoperirea cu sangele lui Isus pentru Mireasa si ca ea nu are pacat, stiti ca in ultimul an a invatat si repetat ca "nu exista nimic impotriva Miresei deoarece ea e spalata in Sange." Asta e adevarat intr-un fel.

      Nu sunt deloc pentru a judeca pacatosul ci pentru a fi milostiv cu si Domnul a fost cu mine..

      Dar eu stiu ca trebuie sa ne marturisim pacatul, greseala si sa ne lasam...adica, stai, noi toti cand am pacatuit ne-am cait si am regretat ce am pasit gresit si ne-am luptat greu sa scapam iar altii sa traiasca tot asa ca "ei sunt sun Sange?"

      Cunosc inima lui Dumnezeu si stiu ca nu vrea moartea pacatosului, dar acel om totusi trebuie sa se caiasca, sau nu? Eu asa am invatat, asa am practicat si asa am vazut iertarea si vindecarea mea si a multora.

      Nu stiu ce sa zic, nu prea o vad ok doctrina asta daca e dusa la extrema.

      Intradevar pozele sunt reale, si fac parte din arhiva personala a lui Branham si mai sunt multe altele.

      Ciudat mai e ca Branham nu a stat niciodata sa aniverseze casatoria cu sotia lui, dar iesea deseori la vanatoare cu acesti doi prieteni homosexuali foarte apropiati dar si angajati ai Tabernacolului Branham tocmai la inregistrarea benzilor.

      Dupa moartea lui Branham unul din ei a devenit si pedofil si a violat baieti si abuzat emotional o intreaga adunare, ajungand in inchisoare in final.

      Foarte ciudat si suspicios.

      Ștergere
  24. Frate Lica eu am auzit si intreb altceva. Sa nu fie cu suparare daca ai amintit de el.Este chiar adevarat ca fratele Bernas te-a chemat la el in Anina inainte sa moara ca sa isi puna miinile peste tine sa te binecuvinteze ca urmas a lui?

    RăspundețiȘtergere
  25. ************** BREAKING NEWS **************
    *** IMPACT IMINENT CU UN ASTEROID ***
    ***************************************************
    https://www.youtube.com/watch?v=Up8-nVfFXEY

    „Profeţia Domnului” – dată de Profetul Efrain Rodriguez

    „Guvernele acestei lumi vor spune că aceste informaţii sunt false. Dar convingerea din inima ta îţi spune că această avertizare vine de la Dumnezeu. Cere confirmare de la Duhul Sfânt. ...

    Toate ţările vor fi afectate de acest eveniment, mai ales ţările caraibice, America Latină, SUA, Canada. Este o pedeapsă şi o curăţare a pământului. Şi ţări ale Europei vor fi afectate de valurile de Tsunami. Acest eveniment nu face parte din judecăţile descrise în Apocalipsa. Nu suntem încă în necazul cel mare. Acest asteroid nu este „Wormwood”. Acest eveniment va avea loc înainte de răpire. Biserica prezentă nu este pregătită să meargă în răpire. Mai este doar puţin timp. Autorităţile se pregătesc pentru cel puţin 15 luni în care oraşele sunt devastate şi tac cu privire la aceasta. Dar Domnul Iehova îşi avertizează poporul. Dacă ţi-ai pus nădejdea în Cristos, el va îngriji de toate nevoile tale.

    Impactul cu asteroidul va avea loc la ora 2 dimineaţa în ocean, la vest de Puerto Rico. Impactul va opri rotaţia Pământului pentru trei zile. Timpul va sta pe loc în ţara în care te afli, fie că e zi, fie că e noapte.

    Ordinea evenimentelor este:

    1. Căderea asteroidului
    2. Oprirea rotaţiei. Vor fi trei zile de întuneric în zonele care nu sunt sub lumina soarelui în acel timp.
    3. Un cutremur de 12 grade va avea loc simultan. Este prezenţa Domnului Iehova pe pământ. Se va simţi pe tot pământul.
    4. Unda de şoc va veni rapid şi va crea vânturi cu viteza de 500 Km/h.
    5. Tsunami. Toate râurile se vor revărsa creând inundaţii.
    6. Plăgi datorate descompuneri trupurilor moarte şi neîngropate timp de trei zile.
    7. Oraşe în haos, datorită lipsei de apă, mâncare şi medicamente timp de 15 luni. Legea marţială. Milioane de morţi.

    Aceasta este chemarea de trezire a lui Dumnezeu. Salvare nu există, decât în Isus Cristos.”

    Să nu ziceţi că nu aţi ştiut ;)

    Abel ben Adam vă zice:
    Vaya con Dios (Mergi cu Domnul)
    https://www.youtube.com/watch?v=2-sMvNtqjeU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)), Doamne ce prostii spun unii...Pai daca se opreste Pamantul si doar pentru cateva secunde,se duce totul de rapa. NASA a spus clar ca nu va pica nici un asteroid . Dar la unii le place sa manipuleze masele. Ciudat ca exact langa Puerto Rico,tara pe care SUA vrea sa o asimileze. ;)

      Ștergere
    2. Cateva probleme sunt cu "prorocia" asta. De California nu a zis nimic, de data asta pedepsitii sunt Puerto-Ricanii.... Dar Branham ar gasi o explicatie, este o tara de RICKY si America e dusa daca mai asimileaza multi RICKY :)))

      Nici un asteroid nu ar putea opri pamantul in loc. Ganditi-va, e ca si cand tragi cu prastia intr-un tren ce vine spre tine.... Hmmmm, te face fleasca... :))

      Dar chiar daca prin absurd, pamantul s-ar opri (ca doar s-a asezat Iehova cu picioarele pe el), cum de apoi se pune din nou in miscare? Ganditi-va iarasi ca ii dati un bobarnac trenului din gara, care apoi ia viteza cu 500 KM/h. Da stiu..,. Iehova poate tot, cand isi ia picioarele de pe pamant, face o fenta ca si Cristiano Ronaldo cu mingea, si totul se reporneste...

      Alta intrebare, pentru Iacob Dan, ca eu cred ca lui ii pica numa bine aceasta profetie: CUM se impaca cu fizica geocentrica si a pamantului Plat?

      Apoi, undeva va fi intuneric 3 zile, si undeva lumina 3 zile. Eu sper sa am noroc sa prind lumina :) Dar nu spune parca Biblia ca va fi intuneric pe TOT PAMANTUL?

      In final, dupa ce ne ingrozeste in 7 feluri, zice ca cei ce sunt ai lui Cristos, vor fi feriti? CUM? Zice ca asta nu e nici macar necazul cel mare, nu e Rapirea, atunci ce e? Teatru de papusi? Scamatorie cu iepurasu in palarie? Unde o sa fie cei ai lui Cristos, daca pamantul va fi facut varza?

      Tare ciudat, dar sa nu ziceti ca nu ati fost avertizati!!!
      :)))))

      ABEL

      Ștergere
    3. E adevarat ca fratele Bednas -nu bernas- m-a chemat la el si da s-a rugat, dar hai sa mergem mai departe cu idei de genul asta. Pur si simplu asa s-a intamplat nu are nici o legatura cu mine de "a fi urmasul lui."

      Trebuie sa ne eliberam de ideile acestea false.

      Asta a simtit el si asta a facut. Va rog incetati cu acest stil de gandire, care nu are legatura cu procesul biblic de raspandire a Evangheliei.

      Asa a facut Coleman. Si-a creat o secta pe baza ca Branham si-a pus mainile peste el si a spus cuvinte pozitive despre el.

      Puneream mainilor este o practica corecta si e bine sa se practice si ca urmare a cestor lucruri sa apara binecuvantari si lucrari diferite in vietile oamenilor. Asta e biblic. Simplu. Fara indoctrinari.

      Ștergere
  26. Cateva ganduri despre Iov, ingeri, ce sunt si cum functioneaza acestia:

    https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2015/09/21/zideste-in-mine-o-inima-curata-dumnezeule-pune-in-mine-un-duh-nou-si-statornic-ps-5110/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citatul ala din Branham e din anii 50. Dupa 1958 nu mai gasesti asa ceva in nici una din predicile lui Branham.

      Dimpotriva dupa 1960 Branham seamana discordie si ura intre frati si ne spune sa ii etichetam negativ si ca ei sunt credinciosi falsi, Iuda, etc.

      Nu vi se pare ca Branham era ok in anii 50? Imi place abordarea frateasca. Pacat ca s-a lepadat de ce e avut bun cat de cat.

      De ce nu a vrut sa ramana asa si din avocatul fratilor a devenit parasul fratilor, numai el o stie. A devenit acuzator, paras, urator de alti crestini, de femei, de alte adunari, de alte biserici, si stiti de ce toate acestea?

      Pentru ca ceilalti NU AU VRUT SA ii accepte invataturile false si SE INCHINE LUI. Bine au facut ca l-au repins.

      Toti trebuie sa luam ce e bun si restul aruncat inapoi in iad.

      Ștergere
    2. Si inca ceva. De ce Nelutu doar la citirea acestui pasaj din Branham decide sa se smereasca si sa caute iubirea si inima noua?

      Zeci de ani nu a avut Cuvantul lui Dumnezeu si indemnurile Duhului pentru aceste simple lucruri elementare din crestinism?

      Iti trebuie 30-40 de ani la mesaj ca sa te convingi de ABC-ul crestinismului citind o brosura din anii buni ai lui Branham cand nu era plin de ura?

      Unde iti este propria calauzire de la Domnul atunci? Ca si la adunare la fratii cu Ewald Frank cineva s-a ridicat si a spus ceva frumos, altul l-a contrazis foarte dur, dar dupa ce acesta i-a aratat ca citise intr-o predica a lui Frank, astalalt tacuse.

      Peste tot asa este. Nu au propriul creier. Nu au propriul suflet. Nu au propriul spirit. Sunt conectati emotional sub o stapanire straina de Dumnezeu.

      Ce este asta? Crestini marionete condusi de altii prin emotii si sentimente.

      Nu este nimic real in toata povestea lor.

      Ștergere
    3. "" Si inca ceva. De ce Nelutu doar la citirea acestui pasaj din Branham decide sa se smereasca si sa caute iubirea si inima noua?"" .

      Fiindca se confirma ce am spus noi aici pe blog:Branham este pentru ei Absolutul,si daca ceva nu gasesc in predicile lui Brnaham ei nu traiesc,nu implinesc in viata lor,chiar daca au cuvintele lui Isus,ale apostolilor Sai....Pentru ei nu conteaza asta ci doar ceea ce a predicat Branham.

      Daca le spui ca au facut din Branham un alt hristos si din predicile lui o alta evanghelie, se supara imediat si incep sa bata campii. Dar actiunile lor arata credinta lor.

      Asa se intampla si la frankisti.Aceasi mentalitate :Frank trebuie sa le dea ""dezlegarea"" sa traieasca ei ceva din Cuvant,altfel nu o traiesc nici in ruptul capului chiar daca Isus insusi le spune asta,sau apostolii Sai.

      Aici intervin si liderii din respectivele secte,miscari,care ii tin legati pe oameni de Branham,Frank ,si care isi stabilesc propriile reguli in adunarile lor,reguli care sunt centrate in jurul lui Branham,Frank. Practic au picat in idolatrie,dar nu constientizeaza asta.

      Ștergere
    4. Nu am inteles despre ce citat vorbesti, Lica... Acuma am observat ca Behaitul a adaugat aceasta la articolul sau, dupa ce eu am scris comentariul meu despre Ingeri... Eu ma asteptam sa faca un nou articol cu asta, si ii scrisesem ca nu vad legatura intre Predestinare si citatele sale din Biblie...

      Ai citit comentariul meu (mai lung) despre versetele din Iov?

      Shalom
      ABEL

      Ștergere
    5. Se vede ca Branham a fost sincer mai intai. Era bine sa ramana asa cu dragostea lui D-zeu in inima lui ca asta e mai sus de orice vindecari si semne. 1 cor 13 toate tainele si credinta si orice trece dar iubirea e cea mai mare. Asta sa o cautam altfel degeaba alergam.Amin.

      Ștergere
    6. Exact ca in Isaia 63:10
      „Dar ei au fost neascultători și au întristat pe Duhul Lui cel sfînt; iar El li s’a făcut vrăjmaș și a luptat împotriva lor.”

      A murit ca blestemat Branham. Vedeti ca nu inceputul slujbei conteaza ci sfarsitul.

      Ștergere
    7. Shalom Abel. Da am citit, e super.

      Sa stii ca nici nu eu am inteles pana acum in felul acela. Il putem posta si aici ca invatatura ca e foarte bun textul.

      Ce am mai observat e ca dupa ce Nelutu isi da seama ca a luat nota 4 la acel test al iubirii fratesti, pune psalmistul in fata la pocainta, dar eu cred ca daca stie bine de ce a luat nota 4 atunci trebuie sa isi ceara iertare de la aceia din cauza carora a cazut la examenul asta de crestin incepator, adica celor carora le-a gresit.

      E greu pentru branhamisti sa isi ceara iertare de la cineva. Nu exista demon si stapanire de duhuri ale rautatii mai mari peste ei decat acest demon al mandriei. Este mostenita de la Branham.

      Este o stapanire diabolica numita MANDRIE peste oamenii de la mesaj de aceea in 25-30 de ani nu am vazut decat dezbinari, barfe, certuri, despartiri de adunari, de prietenii, etc.

      Trebuie sa isi invinga proprii demoni ai egoului personal si sa inteleaga odata pentru totdeauna ca daca sunt ce sunt, sunt pentru ca Harul a fost dat, nu este nimic de la Branham, de la Epocile si Pecetile plagiate, nimic de la explicatia unitariana a Dumnezeirii, nimic, nimic, decat harul lui Dumnezeu.

      Cum de in timp au uitat de esenta Cuvantului lui Dumnezeu si au alergat dupa nalucile lui Branham?

      Vor ramane in blestemele lui Branham si a ale apost Pavel pana la pocainta. Toti. Branhamisti, frankisti, etc.

      Doresc succes tuturor fratilor care lupta sa isi invinga ura si viata fara sens din secta asta branhamista.

      Promit ca ma rog si eu pentru Nelutu.

      Ștergere
    8. Bun, atunci il mai prelucrez si il facem articol :)

      Shalom
      Abel

      Ștergere
    9. Ingeri mijlocitori? Mi se pare ca behaitul abereaza rau. In afara de textul lui Branham,restul mi se pare aiureli ,cum este si fraza inventata de dansul : "" facultatea de constructii divine..."".

      Mai bine era facultatea de rastalmaciri ale Cuvantului....Macar exprima un adevar. :)




      Ștergere
    10. Ce stil au branhamistii sa denatureze lucrurile,doar dintr-o simpatie dusa la extrem pentru Branham. Cititi sa vedeti ce explicatii puerile ale behaitul:

      "" Atentia ta a fost disturbata catre moartea fratelui Branham in accident de circulatie, dar exprimarea din Biblie ne spune despre felul de vietuire . Multi alti fii de Dumnezeu au avut o moarte napraznica ( precum relateaza Pavel in capitolul despre credinta,) insa aceasta nu i-a descalificat nicidecum in cadrul ceremoniei lui Dumnezeu de premiere= incununare a lor...."".

      Intradevar multi au avut o moarte napraznica....dar datorita credintei lor si nu datorita vreunui blestem sau vreunei profetii care le-a fost adresata direct ,in urma devierii lor de la Evanghelia Domnului inspre o evanghelie a lor insisi.

      Ștergere
  27. Bun articol despre teoriile conspiratiei ale "profetilor" schizofrenici obsedati:

    http://oxigen2.net/2015/09/23/despre-fiare-apocaliptice-si-pisicute-adorabile-pe-facebook/

    RăspundețiȘtergere
  28. Toţi Branhamiştii ar trebui să vadă aceasta:

    POVESTEA ADEVĂRATĂ A UNUI PROFET FALS

    http://documentare.rightbe.com/documentare-spirituale-2/kumare-2011-documentar

    „Sri Kumaré este un guru iluminat din Est care a ajuns în America pentru a-şi răspândi învăţăturile. După trei luni în Phoenix, Kumaré a găsit un grup de studenţi devotaţi care îl îmbrăţişează ca pe un adevărat profesor spiritual. Dar, după barba lui lungă, ochii pătrunzători şi zâmbetul lui fără sfârşit, se ascunde un secret. El nu este real. Kumaré este Vikram Gandhi, un regizor american din New Jersey, care a vrut să vadă dacă se putea transforma într-un guru şi de a construi un grup de oameni care să îl urmeze. Acum, el este în conflict – va putea oare dezvălui adevărul acestor discipoli cu care şi-a petrecut atât de mult timp şi care caută de la el îndrumarea?”

    Acest documentar este un experiment social iar vizionarea acestui film a fost de-a dreptul cutremurătoare pentru mine. Se demonstrează cât de uşor pot fi atraşi oamenii în capcane spirituale şi ţinuţi prizonieri de nişte oameni care promovează „nimicul”, non-valorile. Noroc că totul a fost o înscenare şi „profetul fals” s-a revelat pe sine în final. Dar ce te faci cu aceia care nici măcar NU ŞTIU (atenţie la avertismentul către Îngerul Laodiceei) că sunt nişte profeţi falşi, nenorociţi, orbi şi goi? Acolo treburile nu se termină cu bine, ca în cazul celor aproape o mie de sinucigaşi de la Jonestown...

    Spre deosebire de Branham, acest „învăţător mincinos” Kumare a fost un lider adevărat, pentru că i-a învăţat pe oameni că nu au nevoie de vreun „guru” sau „profet” care să-i ţină în dependenţă religioasă şi emoţională faţă de ei. El nu a „crezut ca un lucru de apucat” să se creadă Fiul Omului, Absolutul, Omnipotenţa, Îngeri sau Mesia....

    Shalom
    Abel ben Adam

    (Lică, ţi-am trimis un email cu un material bun de studiat, despre „Psihologia profeţiilor”, poate vom scrie despre asta?...)

    RăspundețiȘtergere
  29. A ajuns in sfarsit asteroidul 86666 (2000 FL 10). Ce numar interesant, 86 este valoarea numerica a lui ELHOIM, iar 666, stim toti ce este... Sau poate credem doar ca stim :D

    Din pacate (pentru cei ce credeau in falsele profetii si in conspiratia NASA), si din fericire pentru noi, cei care nu dorim distrugerea UMANITATII, asteroidul ne-a ratat in aceasta dimineata, cu vreo 24 milioane de kilometri.

    Ce sa-i faci, poate ELOHIM nu a calculat bine traiectoria, cand l-a trimis pe 666 la noi, dar cu siguranta ne va UCIDE pe toti data viitoare, intre 2039 si 2100...

    http://www.mediafax.ro/life-inedit/un-asteroid-urias-s-a-apropiat-azi-dimineata-de-terra-anuntul-facut-de-nasa-foto-14820853

    ABEL

    RăspundețiȘtergere
  30. Invataturile lui Branham desfiintate si demolate total de Cuvantul adevarat a lui Dumnezeu.
    http://en.believethesign.com/index.php/Revelation_10:7

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant.Acolo e un pasaj in care Branham spune ca nu pot fi 2 proroci sau slujitori in acelasi timp.Apoi da exemplul cu Epocile .

      Deci Branham nu face decat sa il contrazica pe Frank ,care spune ca a fost insarcinat in anul 1962, pe cand traia Branham!.

      Am vrut doar sa arat ca Branham il contrazice pe Frank,si Frank la randul lui il contrazice pe Branham.O adevarata harababura toata mascarada asta cu """mesajul orei"".

      Ștergere
  31. O super colectie de articole de la exbranhamisti!!! Merita citite si alea.Neaparat. Bravo fratilor ati facut un lucru bun pentru noi care nu stiam de atitea falsuri de la fratele Branham. Dumnezeul pacii va sdrobi pe satana sub picioaarele voastre. Stati buni si smeriti numai.
    https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/10/11/ce-gasesti-in-acest-blog/

    RăspundețiȘtergere
  32. La numaru 16 poti pune si informatia cu rugaciunea la poza lui ce a si promovato.

    RăspundețiȘtergere
  33. Pastor dupa 40 de ani la mesaj PLEACA DEFINITIV DIN SECTA PLINA DE MINCIUNA SI INVATATURA FALSA!

    William Branham Cult Pastor Stands For Truth:

    Forty years. The pastor asks his congregation, what is forty years? For forty years, this pastor stood for the "Message," the cult following of William Marrion Branham. And after a long examination of the facts presented, he has decided that he can no longer lead his followers in the same error.

    According to the pastor, this was not an easy decision. It was not one or two nights. Painfully studying the overwhelming number of facts stacked up against William Branham's self-proclaimed title of prophet, it led him through over a year of agony. He even suffered high blood pressure as he started deprogramming from the cult's indoctrination. Over time, and as the evidence was examined, pastor and evangelist Charles McDonald made his decision.

    At the beginning of his testimony given January 3, 2016, Pastor McDonald walks his congregation through the Bible scriptures instructing us to test all things, holding fast to what is good. And reminds them of the scriptures instructing Christians to follow Truth, and that truth will set us free. As the congregation silently watched, McDonald described his journey out of the cult and into Truth.

    This Truth, according to the pastor, cannot be received through blind faith. It must be examined. It must be tried, tested, and found worthy of belief. Like a gold ring, he says, the buyer must test the gold to see if it is pure. And the seller need not fear of the testing if the ring is pure gold -- every test applied to the ring will vindicate the claims by the seller. But the "Message," according to this pastor, could not withstand the test.

    He reminds his congregation that we live in a very different age. At the stroke of a finger, one can easily search the wealth of information available. And even that information must be tested. Test all things, hold fast to what is good. When one searches William Branham's claims, one must apply the scriptural test for a prophet. And according to scripture, if one single aspect of any prophecy is not true, then it is a lie. And if there is one single lie, then there is no true prophet.

    "A year tremendously bad, how I had believed something that had not been tried. Oh, you say but it is easy. But remember, my first responsibility is my family. The second responsibility that I have is the congregation. And I cannot preach something that is not assured. My conscience will not allow it. Not all is a lie. But where there is one lie, then it no longer is a true prophet."
    - Pastor Charles McDonald

    https://www.youtube.com/watch?v=Ayh6c_tp7FE

    RăspundețiȘtergere
  34. Un lider responsabil face asta dupa ce intelege ca el ca pastor are RESPONSABILITATEA A ZECI SAU SUTE DE SUFLETE. Ii pasa de Dumnezeu. ii pasa de oameni. ii pasa de adevar. Iubeste adevarul. Iubeste oamenii. Iubeste pe Dumnezeu.

    Renunta la sine. renunta la minciuna. renunta la intunerec. Nu ii mai pasa de Branham deoarece l-a prins cu minciuna continua. Cu aroganta. Cu ura. L-a prins ca nu e profetul Ilie. L-a prins ca nu e inger. L-a prins ca nu e Dumnezeu.

    Numai cei bolnavi psihic, dupa ce afla aceste adevaruri si le inteleg, mai stau in mesaj.

    Un lider nu vede ca a fi pastor, e un privilegiu cu beneficii pentru a controla si domina adunarea ci a fi lider inseamna a conduce oamenii la adevar, fericire, viata si iubire. Evanghelia este simpla. Mesajul este haotic.

    Liderii sunt conectati cu Liderul Suprem, care este Singurul ce le poate cere socoteala si este Singurul care merita urmat pana la moarte, nu conteaza cine ce spune si cine ce face. ISUS ESTE DOMNUL!

    Salut si imi dau jos palaria in fata acestor lideri, care iubesc mai mult Cuvantul, pe Domnul si oamenii decat toate avantajele si minciunile de la mesaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine spus.

      "Nu pot predica ceva ce nu este sigur. Constinta mea nu imi permite. Nu totul -din mesaj- este minciuna, dar acolo unde este o singura minciuna deja nu mai este un profet adevarat."

      "And I cannot preach something that is not assured. My conscience will not allow it. Not all is a lie. But where there is one lie, then it no longer is a true prophet."

      Ștergere
    2. In schimb urmasilor mesajului care au aflat de sutele de minciuni ale lui Branham, constiinta nu le spune nimic.

      Ei continua sa minta de ingheata apele si continua sa urasca si sa judece pe cei care le spune adevarul, pentru a-i salva din secta toxica care nu ii poate duce nicaieri.

      Ștergere
  35. Ti a raspuns vreun lider la dovezile puse?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca nu au raspuns. M-au mai sunat unii, am avut discutii, dar ei nu pot nega faptul ca Branham a deviat, dar nici nu o spun concret.
      Unii ar vrea sa poata iesi, dar sunt condusi de frica.

      Nu ca nu vor sa raspunda, problema lor este ca nu au ce sa mai argumenteze. Cand minciuna e minciuna, oricat ar incerca sa o vopseasca, tot minciuna e.

      Ștergere
  36. Fain blog. Iti urez succes si asteptam articole si discutii interesante.

    RăspundețiȘtergere
  37. Zsolt, eu salut orice initiativa, dar daca nu aduci dovezi la ceea ce vei scrie, doar iti aduci o osanda mai mare ca si Nelu Dascal. Vei ajunge un promotor al imposturii si sarlataniei.

    Daca vrei sa scrii despre "Perle" din mesaj te ajut si eu cand timpul imi permite.

    Una din perlele lui Branham este aceea ca "masina de spalat haine este de la diavolul". E buna nu? Merita Zsolt sa le cauti si sa le publici.
    E plin de astfel de perle, cred ca le vei gasi si le vei scrie. :)

    Profetul vostru a adus multe perle de acest gen. De fapt, tot mesajul e asa ceva.

    Am glumit, nu am fost ironic, dar Branham chiar are multe perle de felul asta comic si de ras.

    RăspundețiȘtergere
  38. Blogul incepe cu o aberatie:

    "" Fiecare dintre noi intai se naste copil si apoi devine om matur. Cu multi ani in urma Dumnezeu prin Duhul Sfant a dat nastere unei noi miscari de trezire in mijlocul poporului Sau aducandu-i un Mesaj deosebit numit Cuvantul Vorbit. In primii ani ai sai acest Mesaj era inca in fasa, ca un mic bebelus, […] "".

    Nu cred ca Zsolt se refera la perle in sens ironic,ci pur si simplu el crede ca exista perle spirituale in mesaj. Cel putin asa imi da impresia,prin introducerea care o face.

    RăspundețiȘtergere
  39. "" In primii ani ai sai acest Mesaj era inca in fasa, ca un mic bebelus, […] "".

    Defapt e invers,la inceputul misiunii lui Brnaham acest mesaj era fara intoxicari si aberatii biblice cu descoperiri de epoci, peceti,Apoc.10:7. Branham era echilibrat si predica doar vindecarea prin credinta.

    Ulterior a inceput sa puna bazele miscarii branhamiste,cu reguli in adunari si cu invataturi care trebuiau acceptate fara a fi cercetate,si care Branham le dadea aceasi valoare ,poate mai mare,ca insasi Evanghelia . Deci misiunea lui era mai importanta decat misiunea si viata lui Hristos,incat trebuia crezuta daca vroiai sa faci parte din Mireasa.

    RăspundețiȘtergere
  40. Uita-ti continuarea textului :

    "" Cu multi ani in urma Dumnezeu prin Duhul Sfant a dat nastere unei noi miscari de trezire in mijlocul poporului Sau aducandu-i un Mesaj deosebit numit Cuvantul Vorbit. In primii ani ai sai acest Mesaj era inca in fasa, ca un mic bebelus, dar in care a existat potential intreaga putere a Lui Dumnezeu care a transformat vietiile a multor suflete care au fost randuite de El sa auda acesta. Mesajul insa nu a ramas in stare de nou nascut, ci a inaintat si a crescut si s-a dezvoltat. Azi avem in mainile noastre ce mai minunata si cea mai scumpa lucrare al Duhului Sfant, o lucrare desavarsita si plina de putere. Desigur el apare intr-o simplitate uimitoare si totodata izbitoare, astfel incat multi se poticnesc la citirea Lui si nu-i dau mare pret, ba din contra il claseaza printre materialele cele mai inselatoare si distructive. Oare asa stau lucrurile?

    In continuare as dori sa iau in ordine cronologica aceste lucrari si sa scot cateva citate din fiecare adaugand gandurile mele asa cum am inteles eu continutul Lor.

    Despre autor nu am intentie sa scriu pentruca au fost altii care au scris deja mult. Am sa adaug linkuri sub care veti gasi material bogat din care va puteti informa mai pe indelete. ""

    Credeti ca Zsolt vrea sa se refera la perle in sens ironic sau spiritual?

    RăspundețiȘtergere
  41. Am dat sus la ""About"' apoi in stanga la ""Primii pasi"".

    RăspundețiȘtergere
  42. E ""tare "" asta:

    "" Desigur el apare intr-o simplitate uimitoare si totodata izbitoare, astfel incat multi se poticnesc la citirea Lui si nu-i dau mare pret, ba din contra il claseaza printre materialele cele mai inselatoare si distructive. Oare asa stau lucrurile? "".

    Eu cred ca Zsolt din dorinta de a crede in mesajul lui Branham ,precum si dintr-o simpatie pentru Branham ,vrea sa schimbe neadevarul in adevar,si minciuna in revelatie,descoperire.

    Asta e specific celor care vor sa creada ceva,desi dovezile le demonteaza credinta. Este un proces psihologic numit Disonanta Cognitiva.

    RăspundețiȘtergere
  43. Da stiu ca face referire la Perle spirituale de genul celor de "Golden Nuggets" in care s-au pus "citate speciale" ale lui Branham dar pe care MB ex Adi, le-a desfiintat pe rand dovedindu-le total false, nebiblice si chiar unele toxice.

    Iata-le:

    http://mesajul.blogspot.ro/2014/06/filoane-de-aur-sau-ruginite.html

    http://mesajul.blogspot.ro/2014/06/filoane-partea-doua.html

    http://mesajul.blogspot.ro/2014/06/filoane-ruginite-ultima-parte.html

    RăspundețiȘtergere
  44. Tot ce fac acesti aparatori ai minciunilor, este de fapt un proces psihologic de care am mai spus, si in care isi apara propriile emotii si sentimente.

    Au o nevoie teribila de a-si "linistii" constiinta dezvoltand idei care sa le "confirme" ca totusi mesajul este adevarat, netinand cont de nici un indemn, sfat si avertisment biblic cu privire la profetii falsi, la minciuna, si la ce inseamna a mintii cu voia, dupa ce ai aflat adevarul.

    Sarmanii de ei, se tarasc, cautand argumente false, si se mint, recitind povestirile frumoase dar deseori exagerate ale lui Branham despre o vedenie, sau o vindecare.

    Ei nu discern faptul ca vindecarile biblice din anii 50, nu au nici o legatura cu falsitatea mesajului, cu deviatia si pervertirea Cuvantului pe care Branham le-a promovat in anii 60.

    De aceea nu veti vedea nici la Zsolt dovezi concrete, ci doar siropuri emotionale, unele chiar frumoase, din anii 50. In rest, Biblia a desfiintat si demolat intreg asa zisul mesaj al orei si l-a dovedit o impostura, plagiatura si erezie.

    RăspundețiȘtergere
  45. Le repostez si replasez aceste 3 serii de articole ale lui Mihai deoarece sunt foarte bune si sper sa si descurajeze asta (faptul ca nu sunt adevarate) pe Zsolt sa le mai posteze.

    RăspundețiȘtergere
  46. Ma poate ajuta cineva cu o traducere , va rog? Am in engleza scrisoare lui Sarrah Branham si as dorii sa o public in Romana, sunt multi care vor sa o citeasca dar se gaseste doar in Engleza ! Daca cineva e dispus sa o traduca ii multumesc din suflet !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este tradusa, exista, si e publicata pe undeva...cei de la frankisti o au. Oare cum sa dam de ea?

      Ștergere
    2. Eu o am in engleza, dar nu ma ajuta prea mult !

      Ștergere
    3. Deocamdata ma ocup cu predica lui Matanie, dar poate te ajuta asta:

      English:
      http://philippekacou.org/midnight-Cry/letters/Sara-Branham_en.htm

      Francois:
      http://philippekacou.org/prophete/lettres/Sara-Branham_fr.htm

      Tradus cu Google in romaneste:
      https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=ro&js=y&prev=_t&hl=de&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fphilippekacou.org%2Fmidnight-Cry%2Fletters%2FSara-Branham_en.htm&edit-text=

      O mai prelucrezi putin si iese...

      Intrebarea se pune, de unde stim ca e autentica scrisoarea, scrisa chiar de Sara Branham?

      ABEL

      Ștergere
    4. Am inteles ca Frank a rugat-o sa de-a unele detalii, iar ea a publicat asta intr-o revista americana !

      Ștergere
    5. MB daca nu reusesti spune-mi si fac eu corectia materialului.

      Ștergere
    6. Multumesc pentru link-ul in Franceza, am sa-l traduc eu din Franceza ! Va multumesc tuturor de ajutor !

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.