duminică, 8 martie 2015

Ruinarea slujbei lui Branham

Oamenii care urmeaza mesajul ar face orice, numai sa nu raspunda la intrebarile care arata ca de fapt tot ce ei urmeaza si cred este o facatura. Nu asa e si Opris Nelu din Bucuresti, veteranul singuratic al mesajului. 

El iti spune totul. Tot ce crede. Cu el pot discuta orice, nu sare si nu ataca. In schimb are idei care sperie pe unii chiar de la mesaj.


Poate veti spune ca Opris este gresit. Da asa este, dar daca compari ce spune el cu mesajul, luand rand dupa rand, citat dupa citat, el este in armonie cu ce a spus Branham despre sine, mai ales in ultimii doi ani inainte sa moara.

Cand am intrebat pe Opris care este revelatia, el a spus, si bine a spus dupa mesaj, nu dupa Biblie, ca revelatia adevarata este ca Branham este manifestarea lui Dumnezeu in acest timp.



Este adevarat deci ca Branham s-a autoproclamat Dumnezeu in trup? Conform cu mesajul orei, da, este adevarat. 


Sa fie si acesta motivul ca Dumnezeu a permis moartea lui naprasnica? Sa fie ratacire? Sa fie schizofrenie? Halucina?

Sa fi avansat nevrotismul lui, afectiunile sale psihice atat de mult incat iata ca nu numai ca Branham se blestema dar se si autoproclama "Dumnezeu in trup din nou in aceste ultimele zile".

In predica "Sarpele Ranit" din 1961, Branham spune ca a primit telefoane din toata America despre grupul de membrii de la "Tabernacolul Branham", care se botezau in Numele lui William Branham, deoarece ei credeau ca acesta este Numele cel Nou promis de Domnul in Apocalipsa. Invatatura "Cristos Branham este Domnul", deja avea o oarecare vechime, dar se pare ca cuiva ii placea si nu a interzis-o deocamdata. 

Pentru ei era clar ca Dumnezeu in trup in acest timp este Domnul Branham, nu domnul Branham ci Domnul Branham Cristos. (vedeti unde a dus invatatura falsa ca fiecare generatie trebuie sa aiba un ales special?)


Abia dupa reclamatiile primite din SUA, Branham realizeaza cat de grava e situatia si blocheaza doctrina asta, declarand in public ca oricine spune asa ceva despre el, este posedat de un spirit anticrist si este o inselatorie.  


El spune chiar si un zelos si galagios "ASA VORBESTE DOMNUL".


Tot atunci el povesteste despre un vis, in care vede acel sarpe, care reprezinta idolatria din biserica lui "Tabernacolul Branham", dar in loc sa il omoare pe sarpe, il raneste, iar cand e intrebat de ce nu l-a ucis nu raspunde nimic concret. Sarpele ranit ii scapa si fuge. Branham nu face nimic in acest sens. Il lasa sa plece.


Branham, in prima instanta foloseste termeni duri impotriva celor care il idolatrizeaza si le spune ca acest spirit ii va ruina slujba si o "va arunca la canal" si mai spune ca daca el ar crede asa ceva atunci si el ar fi anticrist. 


Branham cere insistent ca ei sa se opreasca din inselatorie. El spune "Nu imi ruinati slujba, va rogEu sunt fiul lui Ella si Charles Branham nu sunt Mantuitorul. Sunt fratele vostru salvat prin har, nu sunt Dumnezeu. "


Adunarea e tacuta. Foarte tacuta. De obicei sala se umplea de "Amin" si "Aleluia." De data asta nu. 


Probabil erau confuzi de faptul ca Branham nega acum ce de fapt le spunea toata ziua. El folosea deseori propozitii precum: "Dumnezeu este pe scena din nou in piele umana trebuie sa credeti asta", sau "Dumnezeu s-a manifestat in aceste zile din nou si cine nu crede nici daca ar fi fost in timpul lui Isus nu ar fi crezut" (ce manipulare ieftina) sau ca "daca Isus ar trai azi ar arata ca mine" zicea Branham, si multe multe altele de acest gen. 


Nu insist, dar am o nelamurire. 


De ce cineva care a oprit comunitatile de la acest spirit anticrist de idolatrie, ar incepe sa predice cu putere si entuziasm multe mesaje care din nou ar putea trezi in ei aceeasi ispita de a crede ca Branham este Domnul Isus in aceasta generatie si de a-i indeparta de la Evanghelie?


Branham predica dupa acest episod, dupa 1961 si puteti sa ascultati sau sa cititi, multe sunt si in limba romana, titluri extrem de tentante: 


"Dezvaluirea lui Dumnezeu", - se refera din nou la el si slujba lui.

"Dumnezeu puternic aratat inaintea noastra", - la fel
"Unul mai mare decat Solomon este aici", - la fel
"Semnul lui Mesia - Manifestarea lui Dumnezeu" - la fel. 
Branham inalta darul de a discerne "tainele inimii" la rang de "Dumnezeu absolut." Oamenii aproape se inchina darului sau care se manifesta de multe ori fara greseala. Sau cel putin asa parea in public.

Si la fel in toate seriile predicate de el cu Avraam vedem insistenta lui pe ideea ca "Elohim a venit in trup la Avraam" si ca el reprezinta pe Avraam, "Elohim venind astazi in el, in Branham" ideile acelea le stiti. 


Aproape peste tot din 1962-63 incoace observam apetitul urias a lui Branham de a combina toate elementele si ingredientele necesare si insistenta lui pe ideile care "dovedesc" ca el este de fapt "Cristosul orei", "Dumnezeu din nou pe scena", "Cuvantul acestul ceas", etc. 


Orice predica Branham, numai la el si la darul lui se refera, presand ca oamenii sa il creada ca este mesagerul, folosind exemple cu tablouri din Biblie si din slujba lui Isus. Isi idolatriza chemarea si darul lui in fata oamenilor? Este posibil. 


Pana si titlurile predicilor incepeau sa se refere numai la el insusi si numai la mesajul lui. 


"Mesagerul timpului de sfarsit"

"Recunoaste-ti ziua si mesajul ei"
"Un tip ciudat" si multe altele asemanatoare.

Mandria, egocentrismul si nevoia disperata de a fi crezut si le face cunoscute prin titlurile acestea. 


Practic, se pare ca singurul scop in cuvintele lui Branham a devenit ca noi sa credem ca el este cineva. Ilie, inger, Dumnezeu in trup, etc. Scazuse intensitatea predicarii evangheliei pana la minim crescand insa presiunea pe "slujba si chemarea lui".


Insista, preseaza, tipa, urla si ameninta pe cei care si-ar permite o indoiala. Acestia ar fi ca Eva cu sarpele, inselati. Ba predica si ACUZATIA, unde isi face mult rau propriei sale slujbe.


Se poate observa in stilul lui de a predica, tendinta promovarii de sine excesiva. De ce majoritatea predicilor sale sunt atat de asemanatoare? Cu Noe, cu Moise, cu X si Y iar apoi urmeaza el, Branham. 


Ideea in sine, aplicata atat de ingust ne-a sucit mintile dar nu puteam spune nimic impotriva deoarece parea atat de "biblic". Cine credea pe Moise si l-a urmat a fost salvat cine nu, nu. Asa ne-a pacalit Branham.


Branham insista ca "Noe a avut un mesaj si cei alesi l-au crezut. Moise a avut un mesaj si cei alesi au crezut....astazi este la fel."


Sau mai zice: "Cine era Moise? era numit Dumnezeu deoarece el avea Cuvantul el chiar era Cuvantul orei sale. Moise era cristos, unsul acelei zile... Daniel era cristosul timpului sau, Isus era Cristosul in zilele lui, Pavel era cristosul in epoca lui si ASTAZI EL ESTE ACELASI, DEOARECE CUVANTUL NU SE SCHIMBA." 


Adica, mai clar: "Eu, Branham sunt cristosul de astazi." 


El se predica pe sine, injectand minciuna, folosindu-se de tablouri biblice frumoase dar total neaplicabile la Branham si la realitatea secolului 20. 


Branham a interpretat in mod fals scripturile in favoarea sa.


Ma intreb ceva de bun simt. 

Nu este extrem de ispititor ca sa incepi din nou sa predici subiecte atat de sensibile unei comunitati crestine de care stii bine ca se lupta foarte greu cu acel duh anticrist de inselatorie si idolatrie?

Ca sa folosesc metafora, nu ar fi tentant pentru fosti alcoolici sa le tii o intalnire a "Alcolicilor Anonimi" care se lupta din greu cu ispita betiei, intr-un bar plin de alcool?


Sau nu ar fi extrem de greu sa tii intalniri cu frati care au avut probleme, ispite, caderi in pacat sexual si droguri, in cluburi de stripteuze unde se si trage pe nas?


Prin comparatie, cam asta a facut Branham celor din Tabernacol. 


De ce ai predica ceva ca fiind "foarte special", iar acest lucru "special" il numeai anticrist si inselaciune cu doar doi-trei ani in urma? Si mai mult, spuneai oamenilor sa nu mai creada asa ceva, deoarece este absolut fals.


Deci, Branham le-a spus adevarul ca el nu este Mesia, dar doi ani mai tarziu incepe sa predice cu insistenta mesaje care insinueaza sau spun pe fata ca el este inger, Ilie, singurul mesager si mai mult decat atat: "Dumnezeu in carne umana din nou in aceasta epoca." Stia cat rau poate face? Stia, ca doar el a spus ca asta ii va ruina intreaga slujba.


De ce creste aceasta miscare care sustine asa ceva? Poate pentru ca avand acces liber la toate predicile lui Branham au inteles clar "adevaratul mesaj." Ca Branham este Isus al acestor zile.

Cand lui Branham i s-ar fi spus in Pecetea a 7-a, sa nu mai spuna nimic despre Numele cel Nou conectat cu Piatra alba si Cele 7 tunete, i s-a spus (dupa afirmatiile lui Branham ma refer) ca sa puna "STOP" adica sa nu continue cu acea taina, deoarece daca ar spune-o "s-ar face paguba in Mireasa".

Asadar, cele 7 tunete au descoperit piatra alba din Piramida si acolo este ascuns Numele cel nou al lui Isus pentru timpul sfarsitului: Branham. 



Poza de pe www.seekyethetruth.com
"Dar 
Ilie din acest timp este Isus Cristos"
Si Mireasa va primi prin descoperire asta si apoi vor primi credinta de rapire, care se afla in taina celor 7 tunete, cum tot s-a spus.

Tind sa cred ca asta era de spus atunci, dar Branham s-a oprit, nu ca la oprit Domnul cu acel STOP. 

Asta este de fapt "mesajul tainic al celor 7 tunete"? 


In India, Africa, SUA si alte parti toti care urmeaza ideea asta din mesaj, se roaga in numele lui Branham, ii canta lui, il slaveste pe el ca fiind Domnul.

Branham stia ca inca nu lucrase destul la "pregatirea" audientei ca el e cristosul? S-ar fi produs paguba deoarece oamenii s-ar fi poticnit? Poate. 

Desi din anul 1961 il promoveaza pe ultimul mesager, profet, ca fiind Ilie restauratorul, referindu-se la sine, predica acest lucru doar in Tabernacol pana in 1963. In public o spune prima data in randul de rugaciune, intr-o adunare in New York, aratand, despre sine, ca el este profetul Ilie din Maleahi 4:5. (El zice: "Crezi tu ca sunt profetul din Ilie din Maleahi 4?" schimband acum traditionala intrebare: "crezi ca sunt profetul lui Dumnezeu?")


Deocamdata a continuat sa se promoveze ca fiind ingerul si Ilie din Maleahi 4:5. 

Apoi a inceput incet si ca e Elohim, si ca e Fiul Omului, ba ca e Moise, ba ca e Elisei, ba ca e Pavel...mereu ii placea sa se identifice perfect cu vedetele Bibliei iar pe alti crestini, cum am mai spus deja, care nu ii impartaseau toate ideile, sa ii identifice cu cei rai din Biblie. De boala asta "cronica" si infecta sufera cam 99% din cei care urmeaza mesajul lui Branham.

Apoi totusi o spune, pe fata, cei drept mai tarziu un pic, tot in noiembrie 1965 ca si blestemele acelea din articolul precedent. Branham zice: "Dar Ilie din acest timp este Isus Cristos. Nu un om. Ci Dumnezeu." (Inspaimantator sa spuna cineva asta, nu e asa?) 

Acest lucru grav l-a spus inainte sa moara cu o luna, cum am mai zis, cam in timpul cand se si jura si blestema in fata oamenilor si isi invoca moartea daca minte despre peceti, nor si ingeri. 

In plus, chiar si numele ales al adunarii sale "Tabernacolul Branham" inseamna ca Branham era "tabernacolul" lui Dumnezeu in aceasta epoca. Se leaga. Se leaga intreaga eroare, intreaga inselaciune.

Pentru mine candva aceste lucruri ma motivau, ma zguduiau, acum insa le vad falsitatea si vad ca ele anuleaza inchinarea la adevaratul Mantuitor, Domnul Isus Cristos si a devenit evident ca Branham vroia sa ii ia locul. 

O facea in mod involuntar si inconstient? Asta nu stiu. Si ce nu sunt sigur nu pot spune. Dar ce stiu e ca a reusit sa insele pe multi. Ei nu mai iau aproape nimic din Biblie daca acel lucru Branham il spune diferit. Ei cred nu ce spune Biblia ci ce spune Branham. 
Iata ca i-a tinut inselatoria. 


E un inlocuitor al lui Isus si mesajul lui un inlocuitor al Bibliei in cele mai multe cazuri iar oamenii il urmeaza ca orbii. Multi ne jignesc si nu ne inteleg, deoarece am ales sa respingem ce spune Branham pentru a crede ce spune Biblia la subiectul respectiv.

Apoi, in ultima sa predica din decembrie 1965, "Impartasire", Branham spune ceva total in opozitie cu prima afirmatie. 

El zice ca priveste spre cer si realizeaza "ca el de fapt nu e fiul lui Ella si Charles Branham"....in cateva zile de la aceste afirmatii, moare in chinuri. 


Sa fie o legatura intre toate aceste lucruri atat de clar spuse de Branham si moartea lui si blestemele lui? 


Sa fie mandria si ratacirea lui motivul ca si-a ruinat slujba si a atras milioane in eroare?


Branham a anuntat ca a vrut sa predice inainte sa moara mesajul "Urma sarpelui pe stanca". Despre asta ar fi fost vorba in ce isi propuse sa predice de revelion? Nu stim. 


Ar fi vrut sa demaste totul si el sa se pocaiasca de toata minciuna si idolatria? A fost deja prea tarziu si Dumnezeu pecetluise soarta lui? Nu stim.


A pus diavolul capcana in viata lui Branham ca el sa nu mai ajunga sa predice si sa se pocaiasca de eroare, de minciuna, ucigandu-l in accident? Blestemele autoproclamate de el asupra lui insusi nu mai puteau fi anulate? Intrase in zona fara intoarcere a propriei judecati? Probabil.


Sau a vrut prin mesajul sau sa faca si mai mult rau altora, acuzand si insultand pe altii, si desigur aparandu-se, ca de obicei, pe sine. Nu stim.


Ce este foarte posibil, este ca, metaforic spus, acel sarpe ranit s-a vindecat si a revenit la Tabernacolul Branham, inselandu-i pe toti si infaptuind ceea ce Branham anticipase cand a spus in urma cu trei ani: "Aceasta imi va ruina intreaga slujba. Definitiv."


P.S. - Abel din Germania a scris despre idolatria din branhamism: http://mesajul.blogspot.ro/2014/07/lepadarea-de-credinta-1.html

223 de comentarii:

  1. Saracul om...de fapt am ajuns la o concluzie:Cand oamenii il pierd pe Hristos din inima,ei se agata de un hristos exterior ,artificial....sa isi umple golul interior.

    Chiar azi am citit intr-o predica intamplator, despre afirmatia lui Branham ca el era ""Dumnezeu in piele umana"". Ce chestie... Deci Branham chiar spunea si dadea de inteles ca el era Dumnezeu manifestat.

    Daca tot repeti ""asta e adevarul absolut,asta e adevarul absolut"" asta nu inseamna ca ceea ce exprimi si este adevarul absolut. Deci se confirma ce am scris mai sus:Acestia oameni L-au pierdut pe adevarul Hristos din inima lor,si au pus in locul Lui un hristos artificial. Apoi isi tot repeta ca asta e adevarul absolut.sa se agata de ceva pana acolo incat se mint pe ei insisi cu buna stiinta.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://youtu.be/2S5N9BGHkj4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg ce legatura este intre Iosif Ton si ce se dezbate pe acest blog.Poate imi spui tu ce ai vrut sa ne arati cu Iosif Ton.

      Ștergere
    2. Din pacate acest domn simpatic numit Nelu Opris a ajuns sa se inchine creaturii in locul Creatorului,daca merge atat de departe si il face pe Branham insusi Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Iosif Ton NU ESTE Dumnezeu. Ce diferenta intre acest interviu si cel de mai sus...

      Ștergere
    4. Ce frumos spune Ton: sa scoatem oamenii din rautate. In mesajul timpului exista atata rautate ca nu mai poate fi stavilita.

      Ștergere
    5. Pe asta este fondat defapt branhamismul: pe rautatea si ostilitatea la adresa altor credinciosi. Nu are nimic spiritual acest asa zis mesaj al lui Branham...Doar o forma de evlavie,dar ii tagaduieste puterea!. Adica tagaduiesc puterea evlaviei,nu puterea Duhului Sfant cum spun branhamistii. Se si vede pana la urma: majoritatea sunt afectatii de propria lor rautate si porniri nevrotice sa demonstreze la altii teoriile si povestile lui Branham,povesti care tot el le face praf intr-o luna ....

      Ștergere
    6. Iosif Ton a fost primul meu profesor de religie , chiuleam de la orice materie predata la seral in zilele cand el predica in Iris . Am dat acest link ca sa vedeti ca si el a observat, abia la batranete, cat este de importanta vindecarea divina pe taramul evanghelizarii . Fratele Branham a fost cel mai mare evanghelist al vindecarii divine , dupa Domnul Isus, din toate epocile Bisericii crestine . Si v-ati gasit voi, cativa pierde-vara, sa clantaniti din dinti impotriva slujbei lui. Domnul sa va mustre, satanelor ce sunteti !

      Ștergere
    7. Aiurezi in rautatea tipic sectei voastre.

      Nu cunoasteti nici unul Scripturile, deloc. Nu sunteti legati de Cuvant.

      Ce nu stii tu Nelutule si voi branhamistii, este ca daca cuiva i sa dat un dar de vindecare, nu il face mare, nu il face stapanul nostru, ci il face slujitorul nostru.

      Si cu cat a primit mai mult, cu atat are mai mare responsabilitate inaintea lui Dumnezeu si cu atat mai mult el trebuie sa raporteze mai Sus pentru ce va face cu ce a primit.

      Este intre el si Datator nu trebuei eu sa il urmez ca prostul pentru ca Dumnezeu i-a dat un dar.

      Si orice lider, in crestinismul original, este slujitorul tuturor, si nu trebuie privit ca ceva superior altora, prin prisma darului sau slujbei sale. Trebuie respectat si daca deviaza folosind darul sa orbeasca oamenii, si sa-i minta, trebuie parasit imediat.

      "Darurile orbesc pe cei ce le primesc" spune Solomon.

      Arata-mi unde vreodata eu sau altii am criticat pe Branham pentru ca se ruga pentru bolnavi?

      Nimeni nu a "clantanit" pentru ca Branham avea campanii evanghelistice, ci pentru ca ne-a mintit si s-a dat mare si a plagiat si ne-a "obligat" sa credem ca el e Ilie si inger si Dumnezeu in trup.

      Profetii mincinosi fac si ei semne si minuni asa ca nu te precipita atata. Aceste daruri, nu sunt etalonul de baza pentru a stabilii adevarul.

      Nelutule, nu am vrut sa zic asta dar esti unul dintre cei mai mari ignoranti si naivi oameni din toate epocile Bisericii crestine. Si nu esti fara o pereche. Il ai pe Iacob Dan.

      Iosif Ton si-a revenit la batranete, bravo lui, Branham si-a inselat proprii urmasi tarandu-i in invataturi mincinoase. Ce a zis Ton aici, Branham nu a mai invatat in anii 60 aproape deloc.

      A fost in schimb ocupat sa ne convinga ca el e ultimul inger si mesager si sa tipe la noi sa credem in el. Ce prostie mare.

      Nici oamenii de la mesaj, astazi nu prea mai invata adevarul despre vindecarea de rautate, coruptie si boli.

      La mesaj asa ceva nu mai e decat amintiri, nicidecum ca o invatatura sanatoasa de baza si combinata cu practicarea ei.

      Oamenii de la mesaj stiu numai teoriile conspiratiei, stiu sa jigneasca pe altii si sa se laude cu un mort care a deviat grav de la Cuvantul lui Dumnezeu.

      Mai ignorantule, cum crezi tu ca lui Dumnezeu ii place ca pe unul fals si mincinos sa il idolatrizezi si sa il aperi, iar pe altii frati sa ii numesti satane numai pentru ca acestia au idei diferite de tine? Ma omule, rau si habarnist ai devenit.

      Ce spui despre altii arata cine esti tu, nu cine sunt ei.

      Sa te mustre pe tine constiinta pentru prostie si rautatea cu care ataci oamenii.

      Se vede ca nu ai inteles NIMIC din ce a vorbit nici Iosif Ton, nici Branham in anii 50 si nici ce Domnul Isus ne-a invatat.

      Ștergere
    8. Ce e o mare binecuvintare si fireste si duhovniceste poate deveni un mare blestem daca nu e smerenie si bunatate la acei oameni.
      "Să nu primeşti daruri; căci darurile orbesc pe cei ce au ochii deschişi şi sucesc hotărârile celor drepţi." (Ex 23:8)

      Ștergere
    9. Behaitul se lauda cu ce a facut altul acum 60 de ani ca sa injoseasca pe fratii in prezent. Ce mare idiot. Macar Branham a inceput bine ceva. dar chiar si asa Biblia invata sa privim la sfarsitul lor nu inceputul. Asa ca ruinarea slujbei lui Branham e si ruinarea credintei voastre false. Behaiala te rog mai pune mana pe Biblie ca intradevar nu o cunosti. In afara de a face publicitate la prorocul tau mincinos nu stii nimic si nici pe ala nu-l stii bine.

      Ștergere
    10. Bine punctat.Imi place claritatea ta.Din pacate idolatria creata in jurul lui Branham are si ea mierea ei.Ei ii injosesc pe altii pentru care a murit Hristos. Ca sa vedeti ce ""mesaj divin"" si ce ""taine dumnezeiesti"" au ei....Multa nebunie si stricaciune. Spiritul acesta egocentric plecat de la Branham il preiau din predici acesti oameni egocentrici si stricati la minte,care preiau invataturi doar sa se simta ei deasupra altora. Prin asta ei merg din rau in mai rau.

      Branham a fost avertizat si eliminat si datorita acestei atitudini care este defapt o scarba inaintea Domnului.

      Ștergere
    11. Da ce ai cu ""viata in mainile tale""? Suna incurajator si te motiveaza sa stii ca viata iti apartine,dar bineinteles ca un dar dat de Dumnezeu. Deci nu iti inteleg frustrarea.Voua fanaticilor in general va place sa ii tineti pe altii robi si sclavi ai unor teorii si invataturi ,facandu-i dependenti de adunarile voastre si de ideologia voastra . Turbati cand vedeti ca un om are curajul sa le insufle altora incredea in ei insisi . Arma voastra a branhamistlor,frankistilor este frica si legarea oamenilor de niste povesti si istorisiri inchipuite din viata lui Branham,povesti care chiar Branham le calca in picioare intr-o luna demonstrand oamenilor ca ceea ce a trait el a fost o minciuna si o inchipuire sora cu nebunia.

      Deci du-te fa un dush rece si impacate cu ideea ca Branham a nascocit multe povesti .Nu eu o spun ci chiar el a demonstrat-o.

      Adica Dumnezeu prin el. ;)

      Ștergere
    12. Desi ei vad clar ca sunt in eroare, nici morti nu ar recunoaste.

      Schimba subiectul discutat, crezand ca poate asa, dintr-o data, prin magie, minciunile lui Branham devin adevar. Unde in lumea asta exista atata viclenie si prostie ca la ei? Nicaieri.

      Nu ne-ai injosit pe noi, Nelutule. Ai incercat doar asta, in realitate, te-ai injosit pe tine si ne-ai confirmat ceea ce mereu am stiut.

      Ca nu sunteti interesati deloc de adevar, ci sunteti interesati numai sa aveti dreptate in ideile voastre false.

      Asa e frate.
      Controlul si manipularea sufletelor prin frica si minciunile lui Branham este arma lor. Mesajul si branhamismul este o inchisoare a mintii si sufletelor oamenilor. O boala psihica.

      Ștergere
    13. NU vedeti ca nu isi da seama ce scrie?El se crede intelept, dar a innebunit cu viata lui Branham legata la gat. Nici macar nu stie ce predica Branham dar ii face publicitate de parca e fun-ul lui infocat. Behaitule ai postere prin camera cu Branham?

      Lica ne-a aratat doar niste lucruri din predicile lui Branham,lucruri pe care voi nu le-ati fi aratat nimanui .Nu este tartorul nostru. Invidia si frustrarea se pot vindeca ,daca ceri lui Dumnezeu asta. Nu trebuie sa fiti frustrati de aceste lucruri pe care voi le tineti ascunse .

      Ruinea slujbei lui Branham e si ruinarea voastra. Bine a spus Anonimul de mai sus.

      Ștergere
    14. Pentru mine Lică e omul cu care viața a fost dură și l-a dat de pământ dar el ca de obicei zâmbitor s-a ridicat. Și de acolo ne-a ridicat pe noi și ne-a arătat în scris cu dovezi ce nici unul din noi nu am avut curaj să gândim măcar. Ne-a fost teamă să gândim ceea ce el a scris în public. Așa am aflat că Branham a fost învățător și proroc fals și s-a rătăcit și că suntem păcăliți de ""marele proroc al tainelor"". M-am trezit că suntem pierduți. Ce mireasă d-le? Să fim serioși. Eram ca morți. Teleghidați și mințiți. Branhamiști eram da, nu creștini că respectam regulile lor cu care ne-au ținut sub control total. Lică e cel mai hulit și batjocorit om din România dar eu cred că el este omul la care mulți vor fi recunoscători pentru că nu a tăcut. Așa, călcați-l în picioare branhamistior pentru că va arătat Adevărul. Hienelor și lupi ce sînteți. Urâtori ai Adevărului, asta sînteți. Dar Adevărul ne dă viața. Eu personal multumesc Domnului neîncetat pentru că Dumnezeu a lucrat Adevărul Lui in viața mea și la încă f mulți frați prin curajul și claritatea cu care a scris Lică. Acuma mulți scriu și bine fac dar atunci erai aproape ca un nebun să ai curaj să spui că ""prorocul"" este fals și să si o dovedești cu Biblia si Mesajul și întâmplări din viața lui Branham care nu au fost adevărate dar noi ne hrăneam cu ele.
      Frate Lică deși sunt câteva diferențe între ce gândim noi doi, mai mare e dragostea lui Isus și eu iți multumesc frate pentru dragostea ta frățească de mare preț și curajul tău pentru a spune Adevărul și doresc ca bunul Dumnezeu să te ridice iarăși din nou să binecuvînteze viața și munca ta în toate. Mă bucur și nu sunt singurul, pentru că ai stat pentru Adevăr și că ai înfruntat minciuna în față. Acum ești în ochii lor ca un hulitor și ești călcat în picioare de toți dar pentru cei care caută Adevărul și verifică ce ai scris și compară și văd că ai spus Adevărul, frate tu ești un om prețios și un frate adevărat. Ți-a păsat și de alții și nu ai tăcut. Ne-ai făcut mult bine, poate tu nu îți dai seama. Am fost ca dintr-o pușcărie a sufletelor și am trăit cum alții au vrut ca să trăim. Mulțumim Domnului că am scăpat.
      Domnul Isus Hristos să te binecuvînteze și să te inspire mereu fratele meu drag. De departe te salut dar cu inima aproape. C. B.

      Ștergere
    15. Multumesc mult pentru incurajare si apreciere. Costi cred ca esti da? Ce surpriza placuta. Sper ca esti bine. Ai acelasi stil si incisiv si pozitiv.

      Slava Domnului pentru tot.

      Stii ce zice Apos Pavel? "Ce ai si nu ai primit, iar daca ai primit ce te lauzi ca si cum nu ai primit?" Asta o ziceam la frati si cand eram la mesaj dovedindu-le ca nu e motiv de aroganta si rautate faptul ca noi stim mai mult decat altii.

      Si eu multumesc Domnului ca a fost indurator cu mine. Mai departe am facut numai ce am crezut ca e normal sa fac. Sa spun si altora. Deci cu toti sa fim Lui multumitori.

      Ei ataca si lovesc pentru ca asa au fost invatati, nu cred ca ei sunt asa in inima lor.

      Dumnezeu i-a facut buni. Cineva a plantat ura si dispretul fata de altii, in inima lor.

      De aceea nu pun totul la suflet. Inteleg procesul spiritual dar si psihologic prin care ei trec. Si ei duc lupte teribile la nivel sufletesc si mental mai ales de cand au indoieli despre mesaj.

      Ei apara ceea ce ei cred in mod fals ca ii salveaza. E si logic. Oricine ar face asta.

      Dar cand vor intelege ca mesajul lui Branham este o facatura, o plagiatura si haos si ca nu poate salva pe nimeni vor incepe sa puna intrebari. Lor trebuie sa le predicam mantuirea prin Jertfa si Sangele lui Isus Cristos. Si cand vor vedea ca doar Evanghelia a fost data pentru a ne salva, vor incepe sa iasa din branhamism.

      Pana atunci ei urasc pe cineva care isi permite sa gandeasca si sa exprime adevarul pe care l-a vazut sau perceput in Sfintele Scripturi. Asta este o dovada din partea lor de imaturitate spirituala, emotionala, intelectuala si mentala.

      Dar vorba aia, nu ma pot ei uri cat de mult ii pot eu iubi.

      Si eu apreciez curajul vostru extraordinar de a lua noi decizii de viata, sanatoase, bazate pe libertatea constiintei si mai ales pe adevar, pe ce vreti voi sa faceti in viata si nu pe ceea ce altii v-au manipulat si condus sa credeti si sa faceti.

      Suntem liberi! E un motiv de mare mare bucurie.

      Sa avem atunci un mod de viata in bucurie si atitudine pozitiva, sa ne bucuram celebrand viata, urmandu-ne chemarea si dand slava Mielului!

      Costi dragul meu, Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe familia ta minunata.

      Astept sa ne vedem in Romania cand vei veni.
      Te imbratisez cu drag fratele meu. Multumesc.
      Shalom.

      Ștergere
    16. Zilele astea am primit mai multe aprecieri din mai multe parti. E o bucurie interioara pentru mine. Ca o mangaiere.

      E interesant ca pe langa unii din Romania, chiar si un frate din Africa ce a emigrat in SUA acum 4 ani, m-a sunat zilele trecute.

      El era unul din evanghelistii din Africa pe care ii sponsorizam, in vremurile mele bune materiale si financiare.

      Desi eram la mesaj, si chiar la tunete, am pus o conditie inainte de a-l sponsoriza: sa predice pe ISUS nu pe profet, si sa predice nasterea din nou si credinta in jertfa de la Golgota. Iar dupa ce oamenii se pocaiesc, isi schimba viata cu una noua, desigur sa ii invete lucrurile din mesaj fara sa accentueze in mod special pe o doctrina.

      M-a surprins ca mi-a zis despre o conferinta la care a participat in SUA si acolo speakerul a spus audientei sa isi aminteasca de cele mai dificile momente ale vietii lor si sa vada ca a fost cineva care i-a ajutat, motivat si dat sens si directie.

      El imediat si-a amintit de mine si a simtit profund in inima lui sa ma sune sa imi multumeasca pentru ca m-am lasat folosit de Dumnezeu si am ascultat de indemnurile Duhului Sfant, investind in oameni si in Evanghelie tocmai in Africa.

      M-a surprins deoarece cei care urmeaza mesajul lui Branham nu prea fac asa ceva, decat daca au un nivel de educatie si spiritualitate cat de cat ridicat.

      Inseamna ca el a crescut putin si a inteles viata si credinta prin prisma iubirii lui Dumnezeu si a dragostei de oameni nu prin prisma toxicitatii din mesaj care ataca si critica si jigneste pe alti oameni.

      Probabil pe langa ce fac acum, trebuie sa cred si sa vad in ce zone ale vietii pot fi de folos altora si sa si dezvolt activitatea, in acest sens.

      Simt ca fac totul natural, nu ma stresez deloc, si nu ma incanta nimic mai mult decat sa vad ca datorita unor sponsorizari, sfaturi, intalniri, conferinte, scrisori, etc alte vieti devin mai bune, mai bogate, spiritual si financiar.

      Cand aveam firma si fundatia ma simteam vinovat ca fac ceva bun cand alti predicatori tipau si urlau ca sa nu umbli dupa faima si bani, etc stiti voi predici cu adresa directa la persoana.

      Nu trebuie sa ne scuzam si sa ne dezvinovatim ca sa facem ceva maret in viata, daca Dumnezeu ne cheama sa facem asta. Nu trebuie sa ne simtim vinovati cand cineva ne face un compliment pe drept si ne face sa ne simtim utili si folositori. Nu trebuie sa ne fie frica sa facem si noi complimente sotiei, copiiilor prietenilor colegilor care au rezultate bune.

      Chiar si Wurmbrand a spus ca un mod bun de a elimina rautatea personala, ura si invidia este sa faci complimente sincere celor din jurul tau, din viata ta. Sa vezi ce e bun in fiecare si sa uzi, sa cresti acel lucru in viata aceluia. Aici incepe Cerul. Aici incepe Imparatia lui Dumnezeu. Aici incepe domnia lui Cristos.

      In contextul acestui blog, cred ca Branham a inceput sa piarda cand a accentuat pe ce e rau in viata fiecaruia si mereu scotea asta in relief. De aceea urmasii lui sunt atat de acrii.

      Ștergere
    17. Daca Branham stia ca o femeie e sfanta, curata, face mult bine, posteste, iubeste sincer oamenii, ajuta copiii orfani, doneaza, se roaga si dedica timp pentru slujire, dar acea femeie are parul scurtat, atunci el stergea totul si nu vorbea decat partea negativa a respectivei surori crestine.

      Era obsedat in a le eticheta negativ si pe surori ca despre cele din lume, din scroafe, sugatoare de tigari si galeti de gunoi nu le scotea. Obsesia aceasta pentru rau, pentru ce e negativ a contribuit din plin la ruinarea slujbei sale.

      Ascultati predica lui "De ce nu suntem noi un cult" si vedeti cat urla la toti. Ii face praf pe toti si se scoate pe sine in evidenta ca ce bine ca el nu promoveaza un cult, dar de fapt asta facea. Isi promova cultul personalitatii si insela audienta ca ceilalti sunt falsi pentru ca sunt organizati.

      De ce sa faci rau si discordie cand de fapt poti aduce atata de mult bine in viata altora? Doar pentru ca in cateva idei nu privesti la fel cu altul?

      Naivitate si prostie maxima.

      Ștergere
    18. Si Ewald Frank face la fel. Toti fac la fel.

      Ștergere
  3. Lica parcă ai fi un reporter al vreunui ziar de lume care relatează evenimente deosebite să sti că și eu sunt de acort cu Fr Nelu Opriș.Timpul pentru această epoca s-a sfărșit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt de acord. Bine ca s-a sfarsit! Era si timpul, nu credeti?....

      Ștergere
    2. :)) Chiar ca sa sfarsit. De fapt cred ca sa sfarsit cand Branham L-a pus putin la incercare pe Dumnezeu iar Aceasta i-a confirmat...Pacat ca nu a vazut confirmarea decat pe lumea cealalta.Aici in lumea asta o vad in schimb branhamistii ,frankistii,tunetistii...si alti Branham-isti.

      Dar oare vor ei sa vada ? Sau le place in lumea lor unde ei sunt cei normali si restul sunt vazuti ca nimicuri ,bolnavi ,si alte apelative cu care branhamistii isi ling ranile?!

      Ștergere
    3. Pe ce baza afirmi ca timpul pentru aceasta epoca s-a sfarsit?

      Facem pariu ca si peste 5 ani tot pe acest blog vei scrie? Si chiar peste 10...asta daca nu ti se intampla ceva personal. Chiar si peste 20 pot sa spun...daca nu cumva Romania va fi campul de batalie dintre NATO si Rusia. Dar asta nu cred ca are vreo legatura cu sfarsitul epocii Laodiceea.

      Ștergere
    4. multi asa zisi crestini - un numar enorm, mai bine zis,- vor fi carnea de tun a luptei de la Armaghedon . Fiindca ei n-au habar ca numai poporul Israel este ales de Domnul pentru mantuire , si din acesta , doar Samanta lui Abraham nascuta prin fagaduinta . Si fagaduinta este aceasta : "... veti primi o putere, cand Se va cobori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului." (Fapt.1:8)

      Ștergere
    5. Se observa ca , cineva nu a inteles versetul
      " ca , adica, Dumnezeu era in Hristos, impacand lumea cu Sine : netinandu-le in socoteala pacatele lor, si ne-a incredintat noua propovaduirea acestei impacari ". (2Cor.5:19)
      Cu doua versete mai sus, citim : . Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi.
      Si toate lucrurile acestea sunt de la Dumnezeu, care ne-a impacat cu El prin Isus Hristos si ne-a incredintat slujba impacarii;"
      Ar fi timpul sa cititi si voi asa cum este scris, ca adica Dumnezeu ne-a impacat cu El Insusi, fiindca Dum,nezeu era in Hristos, si Glasul Lui, al Celui ce a locuit in Omul Isus Hristos , a zis :Ce este mai lesne: a zice slabanogului: "Pacatele iti sunt iertate", ori a zice: "Scoala-te, ridica-ti patul si umbla"? (Marc.2:9)
      Dumnezeu este in toti copiii Lui carora le este incredintata slujba impacarii , adica iertarea pacatelor urmata de vindecare divina , asa cum a precizat si Iov :
      " Si prin durere este mustrat omul in culcusul lui, cand o lupta necurmata ii framanta oasele.( cand omul este bolnav)
      . Atunci ii este greata de paine, chiar si de bucatele cele mai alese.. Carnea i se prapadeste si piere, oasele care nu i se vedeau raman goale; sufletul i se apropie de groapa, si viata de vestitorii mortii.
      Dar daca se gaseste un inger mijlocitor pentru el, unul din miile acelea care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze,
      . Dumnezeu Se indura de el si zice ingerului: "Izbaveste-l, ca sa nu se coboare in groapa; am gasit un pret de rascumparare pentru el!"
      Si atunci carnea lui se face mai frageda ca in copilarie, se intoarce la zilele tineretii lui.
      Se roaga lui Dumnezeu, si Dumnezeu ii este binevoitor, il lasa sa-I vada fata cu bucurie si-i da inapoi nevinovatia.
      . Atunci el canta inaintea oamenilor si zice: "Am pacatuit, am calcat dreptatea, si n-am fost pedepsit dupa faptele mele; Dumnezeu mi-a izbavit sufletul ca sa nu intre in groapa, si viata mea vede lumina!"
      Dupa cunostinta mea, fratele Branham a fost probabil cel mai insemnat din miile acelea de ingeri mijlocitori care arata omului calea spre iertarea pacatelor si spre vindecare , pentru foarte multi care au cantat asa cum a zis Iov , fiindca Dumnezeu le-a fost binevoitor si i-a lasat sa-I vada Fata , cu bucurie si le-a dat inapoi nevinovatia .
      Si eu sunt unul din ei

      Ștergere
    6. Domnul Isus a invatat pe ucenici ca vindecarea este data ca urmare a iertarii pacatelor in urma recunoasterii acestora in fata lui Dumnezeu acceptat ca Vindecator prin acela caruia i-a fost incredintata slujba impacarii . Si apostolul Pavel a subliniat ; ". Caci, ca o mustrare a zis Dumnezeu lui Israel: "Iata, vin zile, zice Domnul, cand voi face cu casa lui Israel si cu casa lui Iuda un legamant nou;
      nu ca legamantul pe care l-am facut cu parintii lor, in ziua cand i-am apucat de mana, ca sa-i scot din tara Egiptului. Pentru ca n-au ramas in legamantul Meu, si nici Mie nu Mi-a pasat de ei, zice Domnul.
      Dar iata legamantul pe care-l voi face cu casa lui Israel, dupa acele zile, zice Domnul: voi pune legile Mele in mintea lor si le voi scrie in inimile lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, si ei vor fi poporul Meu.
      Si nu vor mai invata fiecare pe vecinul sau pe fratele sau, zicand: "Cunoaste pe Domnul!", caci toti Ma vor cunoaste, de la cel mai mic pana la cel mai mare dintre ei.
      Pentru ca le voi ierta nelegiuirile si nu-Mi voi mai aduce aminte de pacatele si faradelegile lor."


      Ștergere
    7. Inca un verset care zice ce am aratat mai sus :
      "Rugaciunea facuta cu credinta va mantui pe cel bolnav, si Domnul il va insanatosi; si, daca a facut pacate, ii vor fi iertate. (Iac.5:15).
      Toata stima din partea mea pentru fratele Branham !
      Dumnezeu a zis prin gura Domnului Isus, catre ucenicii Lui din toate timpurile ":Celor ce le veti ierta pacatele, vor fi iertate; si celor ce le veti tine, vor fi tinute." (Ioan.20:23)
      Voi, daca sunteti cu adevarat ucenicii Lui, vegheati asupra sufletelor voastre , si fiti cu bagare de seama asupra celor ce le veti tine pacatele !
      "Asa vorbeste Domnul ostirilor: "Uitati-va cu bagare de seama la caile voastre! (Hag.1:7)

      Ștergere
    8. Chiar esti idiot. Citezi un verset de la Iacov dar stima o dai la Branham nu la Iacov de parca Branham a inventat Scripturile. Prosti santeti.

      Ștergere
    9. Mai si ia versete aiurea unde Domnul Isus se refera la cei 12 carora le-a incredintat cheile Imparatiei Cerurilor.Lor le-a dat aceasta putere : ""Celor ce le veti ierta pacatele...."".

      Nicidecum lui Branham sau Frank,Coleman sau behaitului cu ranjet de lup dar imbracat in blana de oaie .

      Putem vedea idolatria creata in jurul cultului lui Branham chiar dupa cuvintele adoratorilor lui Branham care ne spun plini de ingamfare si mandrie ca slujba lui Branham a fost cea mai puternica din toate epocile!.

      Intradevar branhamistii s-au intors in timp si au vazut ca Branham a facut cele mai multe vindecari din istorie. Sunt oameni rataciti pana acolo incat il ridica pe Branham pe un pediestal si il adora nascocind tot felul de istorisiri in jurul imaginii lui Branham.

      Bine a spus un anonim mai sus: ""Priviti la sfarsitul alergarii lor..."".

      Care proroc sau apostol sa mai indoit de ceea ce a trait si ii cere lui Dumnezeu o confirmare prin insasi moartea sa?

      Si ce este interesant este ca aceasta cerere al lui Branham se potriveste exact cu dovezile vremii si cu propriile lui cuvinte adica ca el nu a fost in nici un nor supranatural ,sau ca nu sa auzit nici o voce la Ohio cu sute de martori....etc.

      Ștergere
  4. Anonime dacă vorbești aceleași Cuvinte ca ale Domnului Isus ești un idiot?Cred că nu și mai degrabă ești umplut cu Duh Sfănt,sunt în perioada de pregătire a miresei ,ea se îmbraca ca să meargă acasă la mire unde va trăi etern cu mirele așa după cum vezi război va fi dar după plecarea miresei ea nu va rămînea în necazul cel mare.O întrebare simplă tu îți lași nevasta în necaz dacă cade?Lică te rog să mai înregistrzi și pe alți Frați de la mesajul orei și sa le treci pe blog poate așa veți înțelege că mesajul orei este cît se poate de viu precum Isus Cristos Domnul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Branham sa dovedit ca a mintit.Tot mai multi vad asta.Chiar el a dovedit asta prin faptul ca L-a pus pe Dumnezeu sa il elimine DACA CUMVA A MINTIT CU CEVA!. Mireasa adevarata traieste cuvintele lui Hristos,nu ii face publicitate lui Branham .

      Daca va intreb care este defapt acest mesaj al orei nu stiti.

      Mesajul orei a fost defapt ca Branham este Ilie ,ingerul din Apoc.10:7,Dumnezeu manifestat in trup,ingerul-proroc care primeste pecetile...etc.....Asta e defapt mesajul orei: imaginea lui Branham despre sine insusi si acceptarea acestuia.

      Nimic de trairea evangheliei,de urmarea lui Hristos si de trairea cuvintelor Lui . Prin ceea ce a scos Branham pe gura el sa impotrivit cuvintelor Domnului Isus Hristos si a semanat multa ura si dispret fata de alti credinciosi. Deci a actionat impotriva cuvintelor lui Hristos si a apostolilor.

      .



      Ștergere
  5. Aștept să mai publici Lică mai multe interviuri cu frați de la mesaj cănd veți vedea cutremurul din Los Angeles nu veți mai avea nimic de comentat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacobeee te mint fratii tai cu povestile lui Branham. De falia San Andreas se stia inca pe cand Branham era un copil si tanar. Branham nu a facut decat sa preia aceasta informatie din ziare si sa spuna ca va fi un cutremur.Dar asta au spus-o altii din generatia lui,dar inaintea lui Branham.

      El a spus ca Billy Paul NU VA FI BATRAN SI PESTII VOR INNOTA IN LOS ANGELES. Si cel mai grav este ca a pus asta PE SEAMA LUI DUMNEZEU,ca insusi Dumnezeu i-ar fi spus asta.

      O simpla cautare pe google si se poate vedea ce batran este Billy Paul Branham.

      Continuati sa stai in minciuna daca asa va place dar nu raspanditi in mod voit o minciuna cu titlul de adevar . Asta e un pacat .Si voi il faceti din propria voastra alegere.

      Ștergere
    2. Dane nu vreau sa te jignesc dar ma intreb si eu ca tot omul, unde incape atata prostie, incultura si ignoranta in mintea ta?

      Despre Falia San Andreas s-au publicat rapoarte geologice inca din anii 1800 si ceva. Ai face bine ca inainte de a spune ceva despre un subiect sa te documentezi, nu sa faci copy paste de la Branham.

      Sincer, mie mi-ar fi rusine sa arunc in discutie subiecte pentru care nu sunt deloc pregatit.

      Si tie ar trebui sa iti fie rusine sa fii atat de nepregatit pe un subiect anume, dar sa iti mearga gura continuu despre el.

      Asa este frate, Branham nu a facut nimic decat sa preia o stire pe care sa o transforme intr-o profetie personala.

      Este putin frustrant sa auzi poezia asta mincinoasa si sa vezi pe cei de la mesaj cum spun prostia asta "Fratele Branham a profetit ca intr-o zi California se va scufunda si vedem fratilor ca se intampla. Atunci ce vor mai zice cei ce nu cred mesajul? Dar noi vom pleca in slava. (Adunarea zice bucuroasa Amin."

      Iata un mod simplu prin care oamenii sunt manipulati si tinuti sclavi intr-o secta bazata pe plagiat, minciuna si dispret fata de altii copii ai lui Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Citind acest blog observ ca ei sunt nepregatiti in tot mesajul lui Branham,nu doar in asta cu falia San Andreas. Efectiv ei nu cunosc predicile lui Branham.Au preluat doar o cosmetizare facuta in jurul lui Branham si a vietii lui si o raspandesc mai departe ca si cum ar fi adevarul absolut.

      Ștergere
  6. Sunt documentat și din biblie Lică în apocalipsa scrie

    In clipa aceea s-a facut un mare cutremur de pamant si s-a prabusit a zecea parte din cetate. Sapte mii de oameni au fost ucisi in cutremurul acesta de pamant. Si cei ramasi s-au ingrozit si au dat slava Dumnezeului cerului. (Apoc.11:13)

    Deci aici în acest verset se vorbește de acest mare cutremur unde vor fi uciși numai puțin de 7000 de oameni Fr Branham la acest lucru se referea acest lucru nu sa întămplat încă dar urmează a se întămpla,că au spuso și altii inaintea lui este adevărat deci nu are cum să mintă sunt confirmări .Deci sunt sigur că tu din păcate ai ieșit de la mesajul orei și mergi pe un drum greșit,eu continui să mă rog pentru tine ca Domnul să te readucă în lumina mesajului orei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacobeeee desteptule ai dreptate dar nu uita ceva ca daca au spus-o altii inaintea lui Branham atunci el nu mai e chiar atat de proroc cum il numiti voi. Tu nu realizezi? de ce spuneti ca el a prorocit ca se scudunda california? de ce el a spus asa ceva cand colo nu Domnul ia aratat nimic ci el a citit in reviste? Se vede ca e doar un sarlatan. Da el se da drept proroc dupa ce a citit in reviste americane studii de geologie si isi spune ""prorociile"". Apocalipsa 11:13 nu are legatura cu Branham si nici cu california. Daca se scufunda california vor muri sute de mii si milioane nu 7000.

      Ștergere
    2. Voi branhamistii aveti niste obiceiuri foarte tampite de a lua versete din contextul lor si a le aplica acolo unde va convine voua. Acel verset se poate aplica si la cutremurul din 77 si la alte 100 de cutremure. Unde scrie ca ar fi vorba de California si de Branham in acel context din Apocalipsa?

      Atata prostie si intunecime doar in branhamism mi-a fost dat sa vad.

      In branhamism credulitatea si intunecimea au luat locul gandirii sanatoase.

      Ștergere
  7. Eram sigur că tu răspunzi și nu Lică nici măcar nu ești atent la ce scrie ,putea fi fost oricare dar nici unele în care au fost nu au murit atîțea mii de oameni dacă ar fi fost ar fi fost deja scris,tu spui ceva și cu Lică doar de dragul de a contrazice profetul Branham și vă spun în mod sigur că nu mai puteți să-i faceți nici un rău nici lui și nici urmașilor mesajului pentru că noi avem descoperirea lui Dumnezeu și noi acum vedem doar derulîndu-se aceste evenimente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi vedeti numai ce vreti voi...

      Numai 7000 de morti?????

      Uite aici cele mai fatale cutremure:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_earthquakes#Deadliest_earthquakes_on_record

      526, Antiohia, Turcia, 240.000 victime
      533, Siria, 130.000 victime
      893, Iran, 150.000 victime
      1138, Siria, 230.000 victime
      1556, China, 830.000 victime
      1908, Italia, 123.000 victime
      1920, China, 273.000
      2004, Oceanul Indian, 230.000 victime
      2010, Haiti, 100.000 - 300.000 victime


      La care din ele s-o fi referind Apocalipsa?

      Taman la cel din California?

      Eu astept sa vad fata branhamistilor dupa un eventual cutremur, dupa care nici nu se va scufunda California, nici nu va fi nimeni "rapit"...

      Abel

      Ștergere
  8. Biblia spune așa nu eu voi contraziceți și biblia ,și mai spune biblia cum nu a fost altul se referă la cutremur se pare că acesta este unul mai deosebit nu spune că au murit toți și doar 7000 de oameni ce cifre mi-ai dat tu Abel nu este nici unul cu 7000,cei care au rămas uite ce spune că fac Si cei ramasi s-au ingrozit si au dat slava Dumnezeului cerulu.

    Și uite ce se întămplă înainte de cutremur

    12. Si au auzit din cer un glas tare, care le zicea: "Suiti-va aici!" Si s-au suit intr-un nor spre cer; iar vrajmasii lor i-au vazut.apoc 11,12

    De aceea acel cutremur e mai deosebit.Deci ce ați cercetat voi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda...acolo in context cred ca e vorba despre Moise si Ilie,dupa cate imi dau seama.Si cutremurul cred ca are loc in cetatea Ierusalimului. Daca nu ma inseala memoria celor 2 li le spune sa se suie intr-un nor...

      Ce faceti voi branhamisiti ca luati versete si le aplicati aiurea la situatii si persoane,se numeste prostie si intunecime mentala si spirituala.

      Ștergere
    2. Ti-am dat cifrele tocmai ca sa ai idee cam cati oameni vor muri la un cutremur care ar "scufunda California".... Nu 7000, poate de 1000 ori mai multi?

      In cazul asta, Apocalipsa nu vorbeste de acelasi cutremur de care vorbeste Branham si la care te referi tu...

      Ștergere
  9. Mie nu îmi este frică nici de Izabela ,nici de duhul lui Iane și Iambre care băntuie blogul acesta în tot ce spuneți faceți exact acest lucru, vă măguliți singuri unii în ochiul celuilalt și vă lăudați că nu aveți nimic de lăudat aici nu este izvorul de apă vie .Domnul să vă lumineze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu iti place aici, ce te mai tine in acest loc "bantuit"?

      Ștergere
    2. Iacobe saracul de tine. Cred ca ai mintea bantuita de tot felul de idei ostile la adresa altor credinciosi, si inima de multa ingamfare si mandrie.

      Parca era vorba de cutremurul din California.Acum parca cand ai vazut ca mi-am dat seama ca acel verset face referire la Moise si Ilie si nu l-a Branham si California,brusc o intorci si incepi sa debitezi prostiile specifice branhamismului si evului mediu: judecati,amenintari,etichetari...etc.

      Sincer cred ca ai probleme grave spirituale si mintale. Pastorii vostrii va tin intr-o intunecime sora cu Evul Mediu.

      Ștergere
    3. Asa fac unii aici pe blog (se stiu ei cine). Atunci cand nu mai au argumente si se vad dati pe fata, schimba repede subiectul, se iau de tot felul de nimicuri.

      Si ce e cel mai trist, isi arata caracterul lor bolnav si subdezvoltat incepand sa eticheteze, sa jigneasca, sa acuze si sa condamne pe cei care nu se potrivesc modului lor de gandire.

      Ei nu sunt nimic altceva, decat niste religiosi zelosi pana la fanatici, cu parere de rau o spun, si eu am fost unul ca ei pana acum ceva vreme. Imi pare rau ca mi-am pierdut zeci de ani pana sa observ lucrul acesta...

      Abel

      Ștergere
  10. Eu am spus de duhurile care sunt în voi,cu voi nu este de dialogat nimic,că voi orice spunem noi huliți spre pierzarea voastră. Așa că spor mai departe să aveți că pe mine nu mă hrănește nimic din toate astea doar voi făcînd așa vă credeți mai măreți în ochii voștri,mai bine singur pe drum decăt cu astfel de tovarăși.Dumnezeu să vă binecuvănteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, prea-neprihanitule, tu te hranesti din a jignirile si atacurile pe care le adresezi altora.

      Ștergere
    2. Iacobe ai fost lovit la cap ? Tu nu vezi ca se dialogheaza tocmai despre lucrurile din predicile lui Branham? Cu voi nu se poate vorbii nimic fiindca aveti idei fixe despre viata lui Branham.Si cand cineva va arata si alte lucruri din predici incepeti sa o dati in epitete .

      Eu iti recomand sa mergi la un psiholog.Si sa ii spui ca ai porniri ostile la adresa altor semeni care gandesc diferit de tine. Si ai sa vezi ce iti va spune. Fiindca sincer alta scapare nu vad pentru tine decat consilierea psihologica.

      Ștergere
    3. Asa este, Iacobe, daca vrei sa intelegi invatura pe pielea ta : "Sa nu dati cainilor lucrurile sfinte si sa nu aruncati margaritarele voastre inaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce in picioare si sa se intoarca sa va rupa. (Mat.7:6)

      Ștergere
    4. Da da ce lucru sfint e stirea despre california furata de Branham si transformata in prorocie. Behaitule esti dus cu pluta ffff rau.

      Ștergere
    5. Raspuns de nota 10 Anonimule.

      Pentru ei stirile din presa americana, fie ca e masina-ou, unirea religilor sau cutremurul din California si plagiate fara rusine de catre Branham, sunt lucruri sfinte.

      Nu ni le dati fratilor, pastrati-le in arhiva Marii Plagiaturi numite "Mesajul Orei". Acolo sa piara toate minciunile voastre.

      Sa ma ierte Dumnezeu, dar nu imi amintesc ca in 41 de ani sa fii citit, sa fii vazut sau sa fii auzit ceva mai stupid, mai naiv, mai prostesc si total inafara subiectului abordat, decat ce discuta si ce replica acesti doi urmasi ai lui Branham.

      Jesus!

      Ștergere
    6. Asa este behaitule .Ai dreptate.Ce ne-a aratat Lica aici pe blog sunt adevarate margaritare.Fara aceste lucruri pretioase stateam in intunecimea branhamismului si in minciunile numite ""mesajul orei"". Adevarul e ca voua nu va plac asemenea margaritare pretioase.Preferati minciunile si cosmetizarile din viata lui Branham. Aveti nevoie de aceste minciuni si cosmetizari sa va hraniti ego-ul supradezvoltat si caracterul subdezvoltat.

      Ștergere
    7. Asa vad si eu. Din pacate isi hranesc ego-ul si se mint doar ca sa apere o mare minciuna si o frauda religioasa de proportii uriase, numita "Mesajul Orei".

      Asa e cum a mai zis cineva aici ca la ei adevarul este considerat minciuna iar minciuna este considerata adevarul si se inchina ei.

      Toata revelatia lor este de fapt ca Branham este Dumnezeu in acest timp si ca "numai el are Cuvantul descoperit." Iata minciuna minciunilor in gura mincinosilor.
      Iata amagitorii, iata mincinosii.

      Ștergere
    8. Branham trebuia sa manifeste doar vindecarea prin credinta.Descoperirea a venit prin apostoli si sa incheiat odata cu ei.Acestia ne spun ca cine vine cu o alta Evanghelie sa fie anatema. Deci descoperirea ,daca asa va place sa o numiti,este in scrierile apostolilor . Aici vedem cine este Isus Hristos apoi simbolic in Apocalipsa ni se arata importanta Mielului lui Dumnezeu.

      Dar Branham sa strecurat pe sine in Apocalipsa minimalizand importanta Mielului lui Dumnezeu ,singurul vrednic sa priveasca in cartea cu 7 peceti. De ce? Fiindca El este si singurul Rascumparator !.

      Deci Apocalipsa si apostolii prin scrierile lor ne arata si ne descopera pe Isus Hristos . Cititi-le daca vreti sa vedeti cine este Isus. Si lasati teoriile lui Branham preluate de la dr.Larkin.

      Or fi bune,n-or fi bune dar Biserica sta pe invatatura apostolilor. Nu pe teoriile si ipotezele lui Larkin ,care ulterior au fost preluate de Branham si facute "'adevar absolut,revelatie."" etc.

      Ștergere
    9. Voi nu puteti gasi margaritarele, fiindca nu le recunoasteti , de aceea latrati mereu cu ochii la nor si la plagiaturi, calcand in picioare lucrurile sfinte , cum este indemnul la pocainta de faptele moarte si credinta in Isus Hristos ca Domn , si sariti sa sfasiati cu coltii chiar si berbecul din turma Stapanului vostru . Voi nicidecum nu sunteti cainii de la turma, ci corcituri salbatice , pripasiti si nedresati , pe care El ii mai rabda o vreme fiindca -i este mila sa-i legene de o creanga de copac, ca pe Iscarioteanul

      Ștergere
    10. "America sub judecata" nu are nici o legatura cu subiectul tratat in articol sau blog legat de corectitudinea mesajului.

      Teoriile conspiratiei de pe youtube, fie corecte fie false, nu au legatura cu ce vorbim noi aici.

      Stirile din presa americana, corecte sau nu, copiate de Branham si puse ca profetie, ca revelatie, nu sunt lucruri sfinte, nici margaritate. Ba da le-am gasit numai ca nu erau ce se spunea ca sunt.

      Ba dimpotriva, am gasit ca pretinsele "margaritare" sunt minciuni.

      De ce as fi acuzat de tine sau alti habarnisti, daca am dovezi clare in acest sens? Am sute de dovezi ca mesajul nu corespunde cu Biblia si ca e haotic si fals, iar ce e adevar, mult din acesta este plagiat, furat de la altii dar prezentat de Branham si voi (mincinosii) ca fiind revelatia lui Branham.

      Noi nu am ridiculizat adevarul ci doar minciunile lui Branham al carui avocat esti tu.

      Aveti niste incercari de domeniul penibilului. Nu aratati seriozitate deloc vis a vis de realitatea lucrurilor/

      Voi nu aveti cum sa faceti mesajul lui Branham sa devina corect, venind cu idei mai mult sau mai putin interesante de pe net.

      Nu puteti transforma minciunile lui Branham in adevar, daca puneti niste idei mai bune sau nu, mai dramatice si mai apocaliptice, pe tapet.

      Scufundarea Californiei, judecata americii, rapirea bisericii, si alte lucruri, nu au nici macar o singura legatura cu autenticitatea asa zisului Mesaj al orei. Pur si simplu debitezi niste prostii mai mari decat tine.

      Mai oameni fara minte, o stire cu iz apocaliptic, doua, 99, nu face ca falsul sa devina adevar. De ce tot incercati sa faceti minciuna sa para adevar? Pe cine mai credeti ca puteti prostii? Pe cei ca voi da, nu pe oamenii care isi cunosc propria Biblie.

      Ștergere
  11. La minutul 5:00 pana si Branham il face anticrist pe acest Nelu Opris si el confirma ca e anticrist ca zice ca nu branham spune ci eu zic dar tocmai asta spune Branham ca cine il face Dumnezeu e un anticrist. La ei minciuna este adevarul si adevarul e minciuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum esti tu de nestiutor, si cat de putin iubesti tu descoperirea lui Isus Hristos ! Cum nu iei tu seama la afirmatiile Cuvantului Bibliei,prin care Dumnezeu Se descopera in Biserica Lui : " Eu in ei, si Tu in Mine - pentru ca ei sa fie in chip desavarsit una, ca sa cunoasca lumea ca Tu M-ai trimis si ca i-ai iubit cum M-ai iubit pe Mine. (Ioan.17:23)
      Eu le-am facut cunoscut Numele Tau si li-l voi mai face cunoscut, pentru ca dragostea cu care M-ai iubit Tu sa fie in ei, si Eu sa fiu in ei." (Ioan.17:26)
      Interpretarile voastre si modul in care privesc ochii vostri intunecati de filozofii sunt mincinoase , nu lucrarile facute de Domnul prin proorocul Lui si marturisite de cei care au fost de fata . Dupa 50 de ani insa Satana v-a pus sub ochi imagini diferite, ca sa credeti minciunile prezentate de Potrivnicul, acelasi care s-a prezentat si la Iov prin slujitorii care ziceau : " Numai eu am scapat, ca sa-ti dau de stire ! " Cine citeste, sa inteleaga !

      Ștergere
    2. Du-te mai calaule si debiteaza prostiile tale in alta parte. Ai un stil de mare inchizitor care este plin de sine. ISus nu spune un nume in adevaratul sens al cuvantului,ci se refera la autoritatea Tatalui...Voi ganditi fireste aceste lucruri si vorbiti de ele de parca Isus si Tatal ar fi doi vecini cu acelasi nume de familie ,unde Isus vorbeste de tacsu din gradina: Vezi ba tata ca ti-am facut cunostinta cu astia de pe ulita.

      Cam asa pricepeti voi aceste lucruri duhovnicesti adica relatia Tata-Fiu: O luati pur omeneste,fireste,ca din topor... Asa faceti cu toate pasajele si tablourile din Biblie: le coborati la nivelul oricui aveti voi chef si folositi versetele si contextele din Biblie in orice situatie si la orice persoana care va convine.

      Daca o persoana vine in numele sefului sau sau a presedintelui unei tari,asta nu inseamna ca aceea persoana este fiul presedintelui . Este doar o exprimare care arata ca vine sub autoritatea presedintelui tarii respective.

      Dar ce pretentii sa am de la voi branhamistii? Voi sunteti setati pe ""prorocul a zis,prorocul a facut"" chiar daca nu a profetit nimic si tot ce a spus nici macar nu erau ideile lui proprii,ci imprumutate putin de la altii.

      Ce sa mai zic ca Branham intr-o singura luna da cu piciorul in toate asa zisele experiente ,si se indoieste de ele pana acolo incat ii cere lui Dumnezeu o confirmare prin insasi moartea sa.

      Foarte mare siguranta va da Branham daca el insusi isi desfiinteaza propriile trairi din anii anteriori.

      Ștergere
    3. Nu exista nici o legatura intre Ioan 17:23 si 26 si toate doctrinele false si idolatrice de autoindumnezeire personala, promovate de Branham in ultimii doi ani inainte sa moara napraznic.
      Pur si simplu DEBITEZI PROSTII.

      Ștergere
    4. Caiafa are urmasi demni de rangul lui ! Nu va fie cu deochi ! Si el a gasit sute de motive pentru rastignire, dar a marsat pe una singura : "Tu, care esti un om, Te faci Dumnezeu."

      Ștergere
    5. Isus era Domn si Dumnezeu sie ste si astazi dar imitatorul de carton si prorocul mincinos Branham nu e Dumnezeu nebunule!

      Ștergere
    6. Voi luati din Ioan 17 doar ce va convine.Dar refuzati sa vedeti si alte versete care va contrazic teoriile.

      ""Tata proslaveste-Ma cu slava pe care o aveam la Tine inainte de intemeierea lumii"".

      Cum spuneti voi ca era Fiu doar cand era pe Pamant?

      Isus a facut de cunoscut numele Tatalui adica puterea Tatalui,autoritatea Tatalui in Numele caruia a venit Fiul.... Voi o luati fireste de parca Isus a facut cunostiinta cu cei din vremea Lui .dupa modelul firesc,omenesc : "" Buna ziua ,sunt Isus si asta e numele Tatalui"". Cam asa intelegeti voi lucrurile spirituale din Biblie adica fireste.

      Isus nu doar ne-a descoperit ca Dumnezeu este Tatal nostru dar ne-a aratat si Numele Tatalui adica ne-a facut de cunoscut puterea si autoritatea in care a venit adica a Tatalui Sau care este si Tatal nostru.

      Iar apostolii au inteles foarte bine asta si isi incep epistolele cu inchinarea in fata Tatalui Slavei,care este Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos.

      Ștergere
    7. Chiar si dupa inviere Isus nu se pune egal cu Tatal,ci ne spune ca se intoarce la Tatal Sau si Tatal nostru,la Dumnezeul Sau si Dumnezeul nostru. Ev.dupa Ioan.

      Ștergere
  12. Uitațivă la acest filmuleț și apoi găndiți-va la ruinarea voastră.

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h1KUFw-guE8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacobe noi am trecut de mult de entuziasmul tau fanatic de care dai dovada.Tu crezi doar o infrumusetare facuta in jurul lui Branham de cei din SUA. Fiul sau Billy P.are in conturi zeci de milioane de euro facute din povestea tesuta in jurul lui Branham,asa cum si mormonii au sute de milioane de dolari facuti din povestea lor cu Joseph Smith care era alt ""Ilie care reaseaza lucrurile"" ,cu mult inaintea lui Branham. Acestia au si un oras in SUA cu peste 70% mormoni.Ei se botezau in Numele lui Isus cand parintii lui Branham erau mici copii.

      Tu esti un ruinat fiindca ai facut un idol din Branham prin faptul ca il crezi si iei de buna toate predicile lui si le acorzi valoare de adevar infailibil,chiar daca insusi Branham ajunge sa se indoiasca de ceea ce a trait si ii cere lui Dumnezeu o confirmare pentru experientele lui.

      Dar daca te limitezi doar la cuvintele lui Hristos asta nu inseamna ruina,ci a avea lumina vietii .Mai lasa ingamfarea asta deoparte ca degeaba ai poza cu Isus la avatar,in realitatea tu crezi TOT ceea ce a spus Branham ,nu ceea ce a spus Domnul Isus Hristos.


      Ștergere
    2. Tu in ignoranta ta iti contrazici idolul adica pe Branham ,fiindca el nu a spus niciunde de aceste cipuri ca ar fi 666, in schimb a predicat ca daca aderi la un cult ai primit semnul fiarei .

      Deci iata-va in pom si pomul in aer...voi va contraziceti dumnezeul apoi veniti si faceti pe superiorii. :))

      Ștergere
  13. Anonime eu ma-m referit la cu totul altceva decît ce spui tu, și cred că Fr Branham a spus adevărul că voi nu îl aceptați asta e cu totul altceva ,eu cred că cu cipul nu e o joacă de-a securitatea și tu primești acel semn pe măna dreaptă și dacă nu te recunoaște mașinăria lor nu vei pute cumpăra nici apă ,la fel cum ai un cont și ca să intri în el îți trebuiesc userul și parola și daca ai schimbat sau uitat parola nu mai intri în cont.

    si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. (Apoc.13:17)



    numărul fiarei este cipul căruia i se va da și un număr ca să te recunoască că ai datele biometrice
    ei zic că asta este pentru securitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. 6. Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,

    Am uitat să îți trec versetul de mai sus ,pe măna dreaptă iți trece cipul,mai informeazăte că noi nu spunem prosti sau să vorbim degeaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Branham nu a vorbit de nici un cip Iacobe, iarasi incepi cu prostiile? orice vezi undeva spui ca Branham a zis? esti si tu mincinos ca behaitul. nu va e rusine ??? nu va opriti odata din minciuna si pervertire mai nesimtitilor???? branham a spus ca semnul este sa fi in organizatie. Eu zic ca semnul e sa fi sectant care neaga pe Domnul si Scripturile si iau doctrinele unor rataciti osanditi la pieire care inseala omenirea. parerea mea.

      Ștergere
  15. Eu vorbeam cu un--un domn nu cu mult timp în urmă, un teolog Creştin şi un gentleman. El a zis, „Domnule Branham, noi refuzăm toate descoperirile.”
    Eu am zis atunci, „Atunci tu trebuie să-L refuzi pe Isus Christos, pentru că El este descoperirea lui Dumnezeu; Dumnezeu descoperit în trup uman.” Dacă tu nu vezi aceasta, tu eşti pierdut. Isus a spus, „Dacă voi nu credeţi că Eu sunt El, voi veţi muri în păcatele voastre.” Dacă tu nu poţi să crezi aceasta, tu eşti pierdut. Voi Îl puneţi pe El a trei-a persoană, a doua persoană, sau oricare altă persoană în afară de Dumnezeu; tu eşti pierdut! „ Dacă voi nu credeţi că Eu sunt El, voi veţi muri în păcatele voastre.” O DESCOPERIRE.
    UNSII DIN TIMPUL SFARSITULUI_ JEFF.IN V-5 N-3 SUNDAY_ 65-0725M Par. 54

    Priviti cum introduce eroarea printre oameni, modificand versete Biblice:
    Branham citeaza asa " Isus a spus, „Dacă voi nu credeţi că Eu sunt El, voi veţi muri în păcatele voastre.”
    Fiti atent la aceasta fraza "că Eu sunt El".
    Sa vedem ce spune Biblia: "-Ioan 8 :24-27 De aceea v-am spus că veţi muri în păcatele voastre; căci, dacă nu credeţi că Eu sunt, veţi muri în păcatele voastre.”
    Fiti atenti la aceasta fraza "că Eu sunt"

    Deci ca sa duci oameni in eroare trebuie doar sa adaugi un singur cuvant "El" la acest verset !

    Rusine profetului mincinos W.M.Branham !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ce a zis opris. Branham se refera la el insusi. "EU SUNT EL! Eu branham sunt Domnul veti muri daca nu credeti asta." Branham este un anticrist!

      Ștergere
  16. Fiul Omului a venit deja din Slavă ?

    Fiul Omului este acum descoperit, din Ceruri. Va veni El cândva după un timp, Frate Branham? (Nu). El este acum.! Şi eu sper că nu va trebui să fac aceasta personal din acestă adunare, dar că duhul vostru care este în voi, care v-a fost dat de Dumnezeu, poate citi lucrurile despre care eu vorbesc acum. Fiul Omului deja a venit din Slavă şi se descoperă pe El Însuşi în ultimi câţiva ani către acestă biserică, în milă, arătându-le lor Măreaţa Sa Prezenţă, făcând aceleaşi lucruri pe care El le-a făcut când El a fost aicea pe pământ, descoperindu-Se pe Sine Însuşi aşa cum a făcut-o lui Abraham înainte de distrugere. El a venit acum în milă, descoperindu-se Bisericii; (dar) aceasta fost luat în râs şi batjocorit.
    Data viitoare când El se va descoperi, va fi în Judecata pentru lume şi neamurile care L-au uitat pe Dumnezeu, şi au păcătuit calea lor de har -- faţă de ziua de har pentru ei, (mai degrabă).
    CHEMATI AFARA _ CHICAGO.IL THURSDAY_ 58-0109 Par. E-24

    Iata amagitorul, iata mincinosul: Branham elimina rapirea in acest text si se expune pe el insusi ca fiind Fiul Omului !
    Rusine amagitorului si mincinosului profet fals W.M.Branham !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar a mintit fara nerusinare si incepea sa se predice pe sine "smeritul" de Branham. Ascundea un sarpe in sanul lui. Mandria diavoliceasca.Ne mai miram de amaratii de branhamisti ca se inchina lui Branham? Uita-te ca Branham e vinovatul principal.

      Ștergere
  17. Și defapt voi înșivă sunteți deja ruinați pentru că sunteți deja bolnavi spirituali voi ați căpătat deja semnul fiarei,nu vedeți că nu vorbiți deloc de la Dumnezeu?Pe cănd Fr Branham va spus cine sunteți de aceea îl acuzați,defapt nu pe Branham îl acuzați și pe Isus.Dumnezeu să vă de-a minte și să se descopere în voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar baliverne spui,dar nimic din Cuvant. Pentru tine tot ceea ce a spus Branham este Da si Amin. Din acesta cauza pot sa spun ca voi cei cu ""profetul fara nici profetie"" sunteti cei bolnavi,nu cei care raman pe Cuvant . Sfatul meu este sa te intorci la cuvintele si simplitatea in Hristos,si sa lasi oamenii decedati cu minciunile lor .

      Ruinat a fost Branham fiindca a ajuns sa se indoiasca de toate experientele care le predicase in anii anteriori,cerandu-i lui Dumnezeu sa il omoare daca a mintit cu ceva. Uite ruinarea si urmasii ei: voi cu Branham in frunte.

      Ștergere
  18. Asa l-a lovit Dumnezeu pe Branham cand oamenii i s-au inchinat:
    "Norodul a strigat: "Glas de Dumnezeu, nu de om!" Îndată l-a lovit un înger al Domnului, pentru că nu dăduse slavă lui Dumnezeu. Şi a murit mâncat de viermi." Fapte Apost. 12:22-23

    RăspundețiȘtergere
  19. "Isus a fost Branham, astazi." Ori a fost ori e astazi. Branham e mort. Isus nu e mort. Oamenii de genul asta sufera de boli mintale si ar trebui sa se interneze in ospiciu nu sa li se publice nebuniile pe internet.

    RăspundețiȘtergere
  20. NU MĂ MAI LAȘI SĂ POSTEZ ,CREZI CĂ UNDE MERGI VEI SCĂPA TU OARE DE CEEA CE FACI ACUM?DUMNEZEU SĂ AIBE MILĂ DE TINE LICĂ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dane, nu lua personal dar tu scrii numai prostii, de cand esti.

      Un verset biblic nu ai fost in stare sa scrii decat daca ai jignit pe cineva cu el. Ai un stil toxic. Uitate aici ce ai scris recent.

      Le copiez aici ca exemplu, dar e plin de asa ceva:
      Iacob Dan 22 martie 2015, 18:56
      "Și defapt voi înșivă sunteți deja ruinați pentru că sunteți deja bolnavi spirituali voi ați căpătat deja semnul fiarei,nu vedeți că nu vorbiți deloc de la Dumnezeu? Pe cănd Fr Branham va spus cine sunteți de aceea îl acuzați,defapt nu pe Branham îl acuzați și pe Isus.Dumnezeu să vă de-a minte și să se descopere în voi."

      Ai vazut ce scrii? Trebuia sa scrii de ce Branham si-a predicat propria lui Dumnezeire si de ce el a spus ca se va ruina ca asta era subiectul de sus din articol, nu sa ataci sa ataci mereu tu pe altii care au opinii.

      Tu esti cu cenzura presei, tu esti cu securitatea, sau cine esti tu?

      Eu nu am nevoie de otrava ta aici pe blog. Asa ceva va dispare de aici.
      Pleaca odata cu mizeriile astea de doi bani. Toti te-au respectat dar mereu i-ai lovit si etichetat ca ei sunt Iuda si Corem datan si nu stiu cine. Esti nesimtit cand faci comparatiile astea toxice. Ca Branham si Frank faci. Dar fa asa cu familia ta cu vecinii tai nu cu publicul meu, ca asa v-a invata Branham. Clar?

      Sa vad iti place?

      Ori scrii la subiect, ori vezi-ti de blogul tau. Nu te-am invitat sa ne murdaresti toata ziua dupa spiritul lui Branham.

      De cativa ani numai sa etichetezi pe altii stii. ca ala e, ca ala nu e. ca ala are Duhul Sfant ba ca nu are ca are semnul fiarei etc etc

      NUMAI PROSTII SCRII. DU-TE SI INVATA SA TE PORTI IN SOCIETATE SI CU FRATII IN COMUNITATEA ACESTUI BLOG. Dai dovada de needucat si si nesimtit. Asta esti? Sper ca nu.

      Consuma-ti singur otrava sau da-o altor branhamisti. Reciteste ce ai scris in ultimii 3 ani pe blog. Numai baliverne si prostii. Un subiect nu ai fost capabil sa dezbati dar sa ne faci in toate felurile nu te-ai mai oprit. Si tu si altii.

      Maturizati-va odata si treceti la discutii serioase sau aici nu aveti ce cauta cu dintii vostrii sa muscati mereu.

      Ștergere
    2. Dincolo la comentariile cu norul ti-am pus 3 intrebari si tu incepi sa spui minciuna ca eu sunt anonimul si ma jignesti ma ataci si mai spui nu stiu ce prostii.

      Tu nu esti sanatos Dane. Ce avea una cu alta? Eu te-am jignit punandu-ti acest subiect? Uite il pun din nou aici. RASPUNDE ODATA LA SUBIECT NU MAI JIGNII OAMENII.

      1. EXISTA O POSIBILITATE CA BRANHAM SA FIE PROFET FALS?
      Bineinteles ca, teoretic exista o posibilitate. E clar.

      2. CUM POT VERIFICA ASTA?

      Verificand si confruntand invataturile si afirmatiile lui cu Biblia, cu ele insele intre ele, cu istoria si cu altii invatatori, teologi, reformatori care au trait inaintea lui si au predat aceleasi lucruri sau nu. Nu trebuie uitat, in cazul lui Branham in mod special, si analizat biblic in mod serios pretentiile lui extrem de periculoase si arogante cu privire la titlurile pe care singur si le autoproclama. (Ilie, Inger, mesager unic, dumnezeu in trup, Fiul Omului, cristosul orei etc)

      3. IMI CERE DUMNEZEU SA VERIFIC PRETENTIILE ORICUI FACE CHIAR SEMNE SI MINUNI (si nu stiu ce mesager unic?)

      Bineinteles ca da.
      Pe langa faptul ca este o porunca biblica, este si placerea si bucuria lui Dumnezeu ca noi sa verificam pe absolut orice pretins mesager si inger autoproclamat.
      Ii aratam Lui prin asta ca Il respectam.
      Orice inger de lumina vine si ne impresioneaza cu lucruri extraordinare, noi suntem atenti la Cuvantul Lui sa comparam. Aratam de ce anume suntem legati in momentul acestui "test" daca pot sa-i zic asa.
      Dumnezeu se uita la noi pe cine si pe ce ne bazam in acele momente dificile.
      Daca acest mesager s-ar dovedi adevarat, slava Domnului, trebuie luat ce e bun de la el dar nu trebuie idolatrizat sau urmat orbeste.
      Dar frate, daca se dovedeste fals....TREBUIE SA FII STUPID SI ORB TOTAL sa nu vrei sa verifici, si mai mult chiar sa il urmezi intr-un mod prostesc si paranoic fiind dezinteresat sa afli adevarul.

      Ștergere
    3. Inca o intrebare de mult bun simt pentru tine si urmasii mesajului:

      1. ATI VERIFICAT DACA BRANHAM ESTE PROFET FALS SAU NU ATI VERIFICAT? Daca nu ati verificat, TOATE POVESTILE VOASTRE SUNT DE DOI BANI SI NU AU NICI O DIRECTIE SI NICI UN SENS.

      Ștergere
    4. Lica, imi place ca l-ai pus la punct pe Iacob, si eu l-am eliminat de pe Facebook, a inceput sa faca niste aberatii si sa se dea in spectacol insa en nu stie nici macar sa scrie corect romaneste !
      Trebuie pus la punct pentru aberatiile sale !

      Ștergere
    5. Eu il eliminam de mult pe Iacob Dan de pe blog, nu stiu cum de ai avut atat rabdare cu un astfel de personaj.

      Poti sa stergi linistit comentariile lui (si ale oricui altcineva) daca sunt obraznice, nesimtite, jignitoare si atacatoare. Peste tot a scris numai prostii, ba ca "suntem bolnavi spirituali", ca "avem semnul fiarei" ca "nu avem Duhul Sfant" si altele. El nu intelege ca exista oameni care vad si altceva decat optica branhamista ingustata, extrema si fanatica. Ar trebui sa consulte un psihiatru pentru ca are probleme grave....

      ABEL

      Ștergere
    6. Am evitat asta, dar se pare ca pentru el si ei, in general, este un non sens sa ai o discutie civilizata, spirituala, frumoasa, constructiva, la subiect, care sa ajute ambele parti sa isi clarifice anumite indoieli sau nedumeriri. Branham nu i-a invatat asa ceva.

      El i-a invatat sa atace, sa acuze, si apoi sa pozeze in victime, ca vezi Doamne, ce victime si "martiri" sunt ei...

      Cu adevarat, i-a imbolnavit Branham, rau de tot. Mintea si sufletul lor sunt fara viata si fara Cuvantul lui Dumnezeu in ele. Sunt intoxicate cu branhamism.

      Ștergere
  21. Eu in primul rand ca nu beau si nu fumez si in al doilea rand te creezi prea mandru pentru ceea ce faci pe mine mesajulorei ma schimbat si astazi nu mai beau si fumez aur si argint nu am dar tot ce iti dau iti dau in Numele Domnului Isus Cristos.Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aha deci nu Domnul isus te-a schimbat ci "mesajulorei". De ce dai slava la ceva ca nu te ajuta Iacobee. Ce legatura are fumatul si bautura cu invataturile false din mesaj? Te comporti ca un copil ratacit si prostut.

      Ștergere
  22. Si cei care se duc la Mormoni si la Adventisti si la Martori lui Iehova se lasa de baut si de fumat, ce mare scofala ai facut !
    Ai dat-o in bara rau de tot daca te iei doar dupa asta !

    RăspundețiȘtergere
  23. Oare biblia nu face asa cu unii ca si voi uitati versetul biblic esti un nerusinat Lica nu te poti numi crestin poti sterge ce postez caci spun lucruri adevarate pe care voi nu le puteti suporta uite ce spune versetul aici pentru unii ca voi si nu va puteti scuza.

    2 Timotei 4. 2 propovăduieşte Cuvantul stăruie asupra lui la timp şi ne la timp, mustră, ceartă îndeamnă cu toată blandeţea şi învăţătura.
    3. Căci va veni vremea cand oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gadila urechile să audă lucruri plăcute, şi îşi vor da învăţători după poftele lor.
    4. Îşi vor întoarce urechea de la adevăr, şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite. Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu ai adus invatatura biblica cu blandete si nici fara blandete tu ai atacat oameni. esti un mincinos.Iacobe tu nu ai propovaduit Cuvantul ci ai aparat branhamismul. Este o mica-mare diferenta fraiere. Istorisirile inchipuite sunt la voi. Ati inventat norul mantuitor si stalpi imaginari de lumina si povestile lui branhamel sunt inchipuiri sicare se dovedesc mincinoase pe zi ce trece. v-ati intors urechea de la Biblie ce e invatatura sanatoasa si mancati zilnic hrana stricata si inchipuirile bolnave a lui Branham. AMIN!

      Ștergere
  24. Anonimule daca tu ai fi un crestin intors la Domnul si Branham ar fi un mincinos cum zici nici nu trebuia sa aveti frica de el sau sa mai ziceti ceva la adresa lui.Asta dovedeste ca Branham nu e mincinos si tot ce spuneti voi despre el sunt simple nascociri imi pare rau de voi dar nu cunoasteti biblia deloc.


    1. Daca se va ridica in mijlocul tau un proroc sau un visator de vise care-ti va vesti un semn sau o minune,
    2. si se va implini semnul sau minunea aceea de care ti-a vorbit el zicand: "Haidem dupa alti dumnezei" - dumnezei pe care tu nu-i cunosti - "si sa le slujim!"
    3. sa n-asculti cuvintele acelui proroc sau visator de vise, caci Domnul Dumnezeul vostru va pune la incercare ca sa stie daca iubiti pe Domnul Dumnezeul vostru din toata inima voastra si din tot sufletul vostru.

    Deci e limpede?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul lui Branham nu sa implinit nimic.

      Scrie aici macar o profetie spusa de Branham si care sa implinit.Dar sa fie in predici aceea profetie,sa o poata vedea si altii.

      Ștergere
    2. De mincinosul de Branham nu se teme nici dracu, asa sa stii. Numa voi branhamistii poate, de aia va inchinati la el...

      Ștergere
    3. Da mai Anonimule, daca erai crestin intors la Domnul, nu aveai voie sa verifici un autointitulat inger-profet. Cum iti permiti tu asa ceva?

      Trebuie sa crezi totul ca un prost, nu sa cercetezi. Un crestin adevarat crede totul chiar si minciuna si haosul.

      Daca profetul zice in fiecare predica tot altceva si se contrazice nu conteaza.

      Daca aduce invataturi false nu conteaza.

      Daca minte ca a descoperit Epocile si pecetile si babilonul si altele, nu conteaza, noi trebuie sa credem. Daca se blestema nu conteaza. Si daca se blestema si moare tot nu conteaza.

      Daca inventeaza revelatii, nu conteaza.

      Daca azi se roaga la Sfanta Treime si maine o uraste si apoi iarasi o imbratiseaza apoi iara o blagostoveste, nu e treaba ta. Tu trebuie sa crezi ca daca nu ajungi in iad si esti Core Datan si Abiram.

      Esti un Iuda daca nu crezi tot ce a zis profetul orei Miresei Lui iubite, ea predestinata, sfinta, curata, preanevinovata.

      Poti crede in Jertfa de la Calvar si sa te pocaiesti, aia e zero, degeaba zice Biblia, deoarece aia a fost hohoo demult, acum e mesajul, descoperirea.

      Poti primi pe Isus ca Salvator, aia e zero. PROFETUL OREI E BAZA.

      Treaba ta e sa crezi in mesaj, nu sa gandesti. Indoiala e de la satana. Voi nu credeti mesajul.

      Educatia e de la Cain. Noi trebuie sa ramanem prosti rau si needucati si cu ura fata de alti asa zisi crestini din denominatiuni. Sa ne separam de ei. Ei au semnul fiarei. Sa nu ne organizam. Sa fim dezorganizati si needucati. Sa ramanem prosti si fara scoala ca asa a zis profetul.

      Voi nu credeti mesajul.

      El sa ne manipuleze cum vrea ca noi il credem orice ar zice. Si daca ar zice ca nu primeste Cadilac ca si cadou dar apoi il vedem la volan, nu ne pasa deoarece minciuna unui profet, este adevar pentru noi cei care nu stim Biblia. Mesajul lui e Biblia noastra. Voi nu credeti mesajul.

      Noi suntem Mireasa, caci noi credem pe profetul orei. Voi nu credeti mesajul.
      Restul sunt falsi deoarece ei cred numai in Domnul Isus si asta nu ajunge.
      Sa marturisesti cu gura pe Isus ca Domn si sa crezi ca Dumnezeu L-a inviat din morti, nu duce la mantuire.

      Voi nu credeti mesajul.

      Trebuie sa marturisesti pe Branham ca profet si ep Frank ca rob sa ajungi la cer. Voi nu credeti mesajul.Noi detinem cheia mantuirii. Isus nu mai poate fi Mijlocitor. Branham si Frank este astazi Usa catre cer. Fara ei nu ajungi la Tatal. Voi nu credeti mesajul.

      Isus a fost demult, saracul, pe cruce, vai de El, da, dar acum Branham e mesagerul orei. Puternic profet, nu gluma. Cuvantul e cristos astazi, nu Domnul Isus de acum 2000 de ani. Nu Sfintele Scripturi. Voi nu credeti mesajul.

      Noi trebuie sa credem in acest Cristos de azi: profetul Branham si mesajul lui perfect fara nici o greseala. Profetul meu iubit a predicat numai adevarul. Nici o greseala nu are. Voi nu credeti mesajul.

      Mai Anonimilor sa va fie rusine ca va permiteti sa credeti Biblia. Lasati-o balta si luati mesajul orei. A mintit Branham? Mai bine sa credeti minciunile unui profet dovedit ca e fals decat sa credeti Biblia. Eu cred in profetul meu. Dumnezeu l-a trimis pentru mine. Voi nu credeti mesajul.

      Ștergere
    4. (continuare)

      Acuma ce conteaza ca a mintit, ca a plagiat, tot profet e. Si cei daca e dovedit fals?
      Voi faceti minunile si vindecarile lui? Rusine sa va fie necredinciosilor, veti pierde rapirea, dar aleluia, noi vom zbura in slava si voi ramaneti in ecumenism ha ha ha, veti pieri, vai de voi, noi suntem Mireasa, noi suntem alesii, nu ca voi...Voi nu credeti mesajul.

      Noi stim ca suntem alesii si ca norul si profetul e adevarat. Iata dovada:

      Deoarece numarul 7 e desavarsirea si 5 harul iar 7+5 e 12 adica 12 apostoli, vedeti? Voi nu credeti mesajul. Voi nu stiti asa ceva si 12+12 cat e 24 adica si ceilalti patriarhi plus ca daca punem 28 cat e? Voi nu credeti mesajul. Vedeti ca nu stiti? Noi stim. Voi nu credeti mesajul.
      E o revelatie in 10 cu 7. De ce? Noi stim de ce. Mireasa stie. Amin. 10 plus 7 cat e? 17. Amin. Aleluia. cate litere sunt pe revista ? 7. Amin. Iata dovada. 10+7 = 17. In ce zi a predicat pecetile? 17. Amin. Va e clar ca citind nr 17, Dumnezeu ne-a dovedit adevarul cu norul si profetul? Amin.

      E revelatia Miresei adevarate, ca doar ea aduna 12 cu 17 cu 24 si 10 plus 28 si 22 plus 1963 inmultit cu 8, care ce e? Nu stiti ce e 8. Vai de voi ca nu creeti mesajul. E eternitatea, ha ha, noi stim, voi nu stiti. Si atunci ne iasa la fix. Ce? Nu stiti. Nu stiti pentru ca e numai o revelatie secreta pentru Mireasa. Voi nu credeti mesajul. E 5+5+5, faith - cinci litere, vedeti? Acum o vedeti?

      Rezultatul final se aduna cu anul in care reforma a inceput si inmultit cu 3. Ce e 3? Noi stim ca avem descoperirea, voi nu stiti. Sunteti in Laodicea. Voi nu credeti mesajul. Apoi suma finala adunata cu 1933 si cu Matei 18 si Ioan 10 da un rezultat pe care numai Mireasa il va stii. Si cand va stii va pleca in rapire.

      (Acest comentariu e un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu realitatea este posibila la o categorie de sectanti care sufera de infantilism.)

      Poftim? Ce e ala un pamflet? Oh scuzati, credeam ca Branham v-a invatat importanta umorului in viata unui om. Dar nici el nu stia, saracul om depresiv si nefericit.

      Ștergere
    5. Minunat, Aplause!

      Dumnezeu sa te binecuvanteze, frate Lica!
      ABEL

      Ștergere
    6. Numarul secret e 289, sau 17x17. Ala il stie Mireasa doar cand "mananca carticica" (Mesajul din mana ingerului din 10:7)

      Ștergere
    7. Am ras de m-a durut burta la "dovezile" numerologice. Au ajuns de domeniul penibilului cu explicatiile lor.

      "Sa marturisesti cu gura pe Isus ca Domn si sa crezi ca Dumnezeu L-a inviat din morti" chiar duce la mantuire. Asta este adevarul lui Dumnezeu. M-a intristat ca ei au scos acest adevar din predicile lor si au inlocuit cu povestea lor cu noe si corabia lui in zilele noastre adica "prorocul" Branham astazi si mesajul. Comparatile alea a lor de trei lei. Da frate sunt infantili si sunt si mai si sunt necredinciosi fata de Dumnezeu si adevarul Sau din Sfinta Scriptura. Sa aiba mila Dumnezeu de ei. Cu un ochi iti vine sa razi cu altul sa plangi.

      Ștergere
    8. Si Ioan din Apocalipsa a plans de bucurie...ce stim noi ...Asta da revelatie .

      Ștergere
    9. 3. sa n-asculti cuvintele acelui proroc sau visator de vise, caci Domnul Dumnezeul vostru va pune la incercare ca sa stie daca iubiti pe Domnul Dumnezeul vostru din toata inima voastra si din tot sufletul vostru.

      Adica daca vezi ca prorocul acela minte, incercarea este daca atunci te intorci la Domnul nu la proroc. Esti incercat daca stai credincios lui Dumnezeu nu prorocului Iacobe. Tu cui stai credincios. Voi nici nu stiti citii mai analfabetilor.

      Ștergere
  25. Scrie și tu o profeție care a avut Petru în timpul vieți lui și nu sa împlinit în timpul vieți lui și nici pînă acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cine s-a laudat 30 de ani ca a avut sute de mii de vedenii si profetii si toate s-au intamplat la litera? Petru sau Idolul vostru?

      Ștergere
    2. Si s-a dat Petru, Pavel sau oricine altcineva in Noul Testament vreodata mare Profet?

      Ștergere
    3. Iacobe saracul de tine.Asta e raspunsul la ceea ce ti-am cerut? Nu vezi ca indirect il faci pe Branham mincinos ?De ce spun asta ? Fiindca Petru nu a avut nici o profetie care nu sa implinit.Deci nici Branham nu a avut o profetie care sa implinit.Asta vroiai sa ne spui defapt? Nu de alta dar asta reiese din stralucitele tale argumente pro Branham:Ca nu aveti nici o dovada macar ca Branham a fost un profet cu o profetie autentica care poate fi aratata cu degetul intr-o predica.

      Ca o concluzie:Asa cum nu se poate dovedi ca Petru a avut o profetie si nu sa implinit,asa si in cazul lui Branham nu se poate dovedi ca a avut macar o profetie si care apoi s-ar fi implinit ...si care poate fi aratata in predici.

      De aici reiese ca sunteti in pom si pomul in aer...nu aveti radacini solide adica nu aveti dovezi in favoarea lui Branham ca ar fi profetit ceva autentic.

      Ștergere
    4. "" Si s-a dat Petru, Pavel sau oricine altcineva in Noul Testament vreodata mare Profet?"" .

      Nu doar profet ci inger-profet...un concept si o combinatie noua care nici macar in Biblie nu se regaseste.Si cei 12 apostoli aveau toate motivele sa se numeasca mari profeti fiindca ei au primit cheile Imparatiei Cerurilor si Biserica este fondata tocmai pe invatatura lor...si cu toate acestea nici ei macar nu au fost vrednici sa priveasca in Cartea cu 7 peceti ....Doar Mielul a fost gasit vrednic sa priveasca in Carte!. Deci nici macar cei 12 apostoli...!.

      Oh...am uitat.Doar Mielul si Branham au fost gasiti vrednici sa vada continutul Cartii cu 7 peceti. In cazul asta Branham este deasupra celor 12 apostoli....adica deasupra celor care au primit Cheile Impartiei Cerurilor.

      Ștergere
    5. Branham nu a observat acest aspect foarte important : "" NIMENI nu a fost gasit vrednic IN CER ,PE PAMANT SI SUB PAMANT...."". El doar a preluat teoria celor 7 epoci si a celor 7 peceti de la Larkin apoi sa pus si peste cei 12 apostoli precum si peste toti prorocii Vechiul Testament.

      Ștergere
  26. E limpede ca branham are legatura cu ce ai scris tu. De el ai scris iacobe. El ne a chemat la dzeii falsi. Unul din dzeii falsi e norul la care ia zis Isus cristos. Ne a invatat sa ne inchinam la icoana unui nor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Aici este despre ceea ce spuneam ca a spus Petru si inca nu s-a implinit dar asta nu il face mincinos ca nu s-a implinit nici pe Petru si nici pe Fr Branham cercetati si vedeti daca este asa si apoi deschideti-va gitlejul si spuneti ce vreti la ceea ce este scris ,eu la asta m-am referit la faptul ca Fr Branham a avut aceea profetiesi inca nu s-a implinit si vam adus in fata un alt lucru care este acelasi cu al Fr Branham aceasta vedenie a lui Petru care va urma sa se intample uitati versetele

    9. Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca niciunul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta.
    10. Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde.
    11. Deci, fiindca toate aceste lucruri au sa se strice, ce fel de oameni ar trebui sa fiti voi, printr-o purtare sfanta si evlavioasa,

    Sunt sigur ca veti spune tot ceea ce va convine si nu vreti sa vedeti adevarul faptul ca nu sa implinit acest lucru inca nu il face pe Petru mincinos si nici pe Fr Branham nu il face mincinos asa ca imi pare rau de voi ca sustineti neadevaruri.Am adus comparati biblice nu nebiblice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimenu nu a negat ce Petru a zis. Care e legatura? Vorbesti sa nu taci. Branham a adus invataturi false nu apostolul Petru.

      Ștergere
    2. Branham a prezis fals ca in 1977 incepe mia de ani mileniul. A mintit.

      Ștergere
    3. Asta nu îl face mincinos stai liniștit și eu am prezis multe lucruri și nu sau întîmplat ar fi mai bine sa încetați cu ura voastră împotriva mesajuluiorei și a mesagerului nu vă aduce nimic buh.Mulți sunt foarte bine ancorați în Cuvant și îl apreciză pe Fr Branham,dacă mi-ai putea dovedi măcar o dată că tu te rogi pentru un bolnav și se vindecă atunci se vede că ești asculta de Domnul Isus Cristos.

      Ștergere
    4. Ba da tocmai asta il face. MINCINOS. E un prezicator mincinos nimic mai mult. Si tu ai duhul lui de minciuna daca si tu ai prezis si nu s-a adeverit. Voi il faceti pe Dumnezeu mincinos prin asta. Nu aveti rusine! Nu cunoasteti cum lucreaza Dumnezeu. Dumnezeu e suparat pe prorocii mincinosi.
      Deuteronom18
      10 Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor.

      "vestitoral viitorului" sunt prezicatorii si Branham a zis ca prezice, nu ca proroceste. dacael era proroc de ce nu a prorocit in Numele Domnului.
      De unde pana unde un proroc spune de la sine "eu prezic prin inspiratie divina ca in anul 1977 se srirseste ordinea luimii si intre mileniul"

      21 Poate că vei zice în inima ta: ,,Cum vom cunoaşte cuvântul pe care nu-l va spune Domnul?"
      22 Când ceea ce va spune proorocul acela în Numele Domnului nu va avea loc şi nu se va întâmpla, va fi un cuvânt pe care nu l-a spus Domnul. Proorocul acela l-a spus din îndrăzneală: să n-ai teamă de el.

      NU DOMNUL A VORBIT PRIN GURA LUI BRANHAM! BIBLIA NU MINTE. BRANHAM MINTE.

      ,,Aşa vorbeşte Domnul oştirilor: ,N'ascultaţi cuvintele proorocilor cari vă proorocesc! Ei vă leagănă în închipuiri zădarnice; spun vedenii ieşite din inima lor, nu ce vine din gura Domnului.

      Jeremias 23:16

      ,,Am auzit ce spun proorocii, cari proorocesc minciuni în Numele Meu, zicînd: ,Am avut un vis! Am visat un vis!`
      Pînă cînd vor prooroci aceştia să proorocescă minciuni, să proorocească înşelătoriile inimii lor?
      Jeremias 23:25-26

      Branham a mintit. Tu minti. Voi mintiti.

      Mincinosilor pocaiti-va falsilor si nerusinatilor, pe cine incercati sa inselati? Pe cei care nu cunosc Cuvantul Sfant a lui Dumnezeu, nu pe noi.
      Hai sictir prezicatorilor inselatorilor mincinosilor.

      Ștergere
    5. ,,Iată, zice Domnul, am necaz pe proorocii cari iau cuvîntul lor şi -l dau drept cuvînt al Meu.``
      ,,Iată, zice Domnul, am necaz pe cei ce proorocesc visuri neadevărate, cari le istorisesc şi rătăcesc pe poporul Meu, cu minciunile şi cu îndrăzneala lor; nu i-am trimes Eu, nu Eu le-am dat poruncă, şi nu sînt de niciun folos poporului acestuia, zice Domnul.``

      Jeremias 23:31-32

      DE NICI UN FOLOS!!!!

      Ștergere
  28. Si inca un lucru tot biblic care spune ca poti fi numit dumnezeu sunt aceste 2 versete care il pot arata pe Fr Branham ca este un dumnezeu din pricina caci Cuvantul a venit la el asa ca va astept argumentele voastre sunt sigur ca nu va convine nici acest lucru ce scrie chiar Isus

    Isus le-a raspuns: "Nu este scris in Legea voastra: "Eu am zis: sunteti dumnezei"? (Ioan.10:34)
    Daca Legea a numit "dumnezei" pe aceia carora le-a vorbit cuvantul lui Dumnezeu - si Scriptura nu poate fi desfiintata - (Ioan.10:35)

    Deci daca Isus a zis sunteti dumnezei Fr Branham sa putut numi asa caci Cuvantul a venit la el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce Cuvant a venit la Branham si cand? Esti obligat fata de afirmatia ta sa raspunzi.

      Ștergere
    2. Cuvîntul vorbit este sămînța originală, acest Cuvînt numit Isus și care s-a făcut trup și a locuit printre oameni plin de har și de îndurare pe care voi îl negați și îl respingeți degeaba,a venit și la Fr Branham doar pentru faptul că ați fost răniți de cel rău și nu de mesajulorei sau de mesager dar sunt sigur că ce ați căutat ați gâsit voi nu mai aveți liniște și pace .

      Ștergere
    3. Iacobe in afara de amenintari si judecati altceva nu stii.Ti-am cerut sa ne arati o profetie spusa de Branham din predici. Si vad ca o dai in prosteala si in lucruri care nu au legatura cu Evanghelia si invatatura apostolilor.

      Branham a preluat niste invataturi de la cei din vremea lui gen dr.Larkin si altii. Nu a adus nimic nou Branham.Si ceea ce a adus nou sunt doar preziceri si povesti fara o baza reala gen ""vocea de la Ohio cu 500 de martori"" sau ""ca a fost ridicat in nor sa primeasca pecetile"".

      Daca repeti ca un papagal ceea ce auzi in adunarea care o frecventezi,asta nu il face pe Branham credibil si un profet autentic. Tu vorbesti din ale tale asa cum si Branham a vorbit din ale lui .

      Deci arata omule o profetie autentica din predicile lui Branham.NU o mai da intr-una in povesti si istorisiri fara dovezi. Arata o profetie autentica daca il tot faci profet.

      Macar Petru nu sa facut cel mai mai mare profet al tuturor timpurilor .El nici nu a fost profet macar ci apostol. Deci vorbesti aiurea sa te aflii in treaba. Voi spuneti de Branham ca a fost cel mai mare profet de la Pavel incoace.Dar nu stiti nici macar sa aratati altora o profetie spusa de Branham si care sa implinit.

      Ștergere
    4. Continuare : In locul vostru mi-ar fi rusine sa mai deschid gura. Il imbodobiti pe Branham cu tot felul de apelative gen ""profet,inger,Ilie "" dar daca vi se cere sa aratati o profetie spusa de Branham si care poate fi regasita in predicile lui ,nu puteti sa o aratati.

      Stiti de ce? Fiindca Branham al vostru nu a avut nici macar o profetie autentica. El doar dadea cu presupusul.Cum face Ewald Frank in zilele noastre,dupa ce vede un anumit eveniment.

      Dar totul este o minciuna tesuta in jurul acestor doi mincinosi ,care le place sa autointituleze profeti.

      Ștergere
    5. Mai mincinosule de Iacob inselator ti-e numele Cuvantul s-a facut trup se refera la DOMNUL ISUS nu la Branham mai nebunule!
      Arata unde i-a vorbit Cuvantul lui Branham si ce i-a vorbit mai surdule, ce taine a descoperit orbule. Team intrebat ceva si tu nu esti in stare sa spui decat minciuni si baliverne? Dispari sarlatanule!!!!

      Ștergere
    6. Evanghelia propovaduita este Cuvantul vorbit .Nu sa predici experientele nascocite ale lui Branham,Frank sau ca Branham a fost inger,proroc,Ilie adica ""all in one"". Si la acest capitol a-ti denaturat lucrurile pana acolo incat aveti impresia ca daca vestiti povestile din viata lui Branham automat vestiti si Cuvantul vorbit.

      Sunteti intr-o mare eroare si greseala. Pavel ne spune ""Ce frumoase sunt picioarele celor ce vestesc Evanghelia...."" . Nu ale celor ce vestesc experientele lui Branham sau Frank,experiente care la urma urmei nici nu pot fi dovedite cu martori ....

      Ștergere
    7. Anonimule nu te supara eu nu te-am jignit cu nimic asa cum vorbesti tu aici sarlatan orb surdule un crestin nu face asta si spune Cuvantul, Cuvantul este cel ce se face trup si locuieste in vase curatate si burdufuri noi si Domnul Isus insusi se coboara in acel om ,asta daca cumva ai citit biblia de atatia ani, un crestin are un altfel de vocabular nu ca si al tau.Degeaba tot faceti si spuneti ceva de rau la adresa Fr Branham ca asta nu il face mincinos si un plagiator denumit de voi asa dupa cele petrecute intre Basescu si Ponta denumire luata de acolo ,daca nu este adevarat ceea ce spune Fr Branham spunemi atunci cati bolnavi sau vindecat in urma rugaciunilor Fr Branham si cati bolnavi in urma rugaciunilor tale si faptul acesta numai il face pe Fr Branham un neprihanit pentru ca biblia o spune si uite aici versetul care arata ce se intampla in adevar poti tu trece cu privirea peste asta si sa negati mai departe ceea ce a facut Fr Branham?

      Rugaciunea facuta cu credinta va mantui pe cel bolnav, si Domnul il va insanatosi; si, daca a facut pacate, ii vor fi iertate. (Iac.5:15)

      Au fost public facute aceste vindecari asa ca cred ca tu bati campi dar nu esti pe o pajiste verde ca sa te indrume Isus.Psalmul 23.

      Si nu mai ne fa mincinosi atata timp cat nu ai nici o descoperire legata de viata noastra.

      Ștergere
    8. Iarasi minti. Tot timpul ai jignit pe toti care nu asculta de prorocul tau mincinos. Tu ne-ai jignit tot timpul mincinosule. Tu ai zis ca ai prozis fals. Deci esti mincinos si tu. Mai dementule daca cineva se roaga pentru un bolnav nu inseamna ca e dumnezeu cum il faceti voipe Branham. Esti si incult. Plagiator inseamna altceva. Mai documenteaza-te incultule.

      Ștergere
  29. Tu altceva nu ști anonimule decît să ataci și să vorbești urît nu ți-a ieșit din pană nici un cuvințel frumos de fapt nu ști că vorba dulce mult aduce ești incult .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa faceti voi cu toti. Va place cum va purtativoi cu altii care nu vor sa creada mesajul lui Branham?

      Ștergere
  30. Uitate mai atent peste tot ce ai scris si spune cine pe cine a jignit mai tare eu unul nu ti-am adus asemenea cuvinte de mahala daca te uiti atent vei vedea acest lucru caci eu sunt responsabil pentru ceea ce fac ,poate tu nu esti asa de responsabil din moment ce dai frau guri numai la rau se vede ce este in inima ta aceea ai in inima cum spune Scriptura caci din inima voastra ies toate aceste lucruri iata versetul care spune cum esti

    Caci din inima ies gandurile rele, uciderile, preacurviile, curviile, furtisagurile, marturiile mincinoase, hulele. (Mat.15:19)

    furtisagurile, lacomiile, viclesugurile, inselaciunile, faptele de rusine, ochiul rau, hula, trufia, nebunia. (Marc.7:22)

    Si nu s-au pocait de uciderile lor, nici de vrajitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furtisagurile lor. (Apoc.9:21)

    Ar trebui sa te pocaiesti pentru aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ar trebui sa te pocaiesti de trufia care o ai fiindca te crezi deasupra altora si iti permiti sa ii judeci doar fiindca ei nu cred ""mesajul orei"". Ce sa mai spun de marturiile mincinoase care ies din gura voastra a branhamistilor,frankistilor... defapt voi preluati niste minciuni de la Branham si le dati mai departe ca si o invatatura cu aceasi valoare ca si insasi Evanghelia Domnului,legand mantuirea si harul divin de credinta in predicile lui Branham. Pai nu spune Pavel ca sunteti anatema daca veniti cu o alta Evanghelie? Voi asta ati facut cu mesajul orei: L-ati pus PE ACELASI NIVEL CU INSASI CUVINTELE LUI HRISTOS,CARE SUNT DUH SI VIATA.

      ""Cuvintele Mele sunt duh si viata"".

      Deci nu mai reactiona infantil ci gandeste putin prin prisma Cuvantului,inainte de a scrie ceva.

      Ștergere
    2. Branhamistii sufera de acelasi sindrom ca si Branham. Incapacitatea de a-si vedea partea lui de vina, greseala.

      In 25 de ani am vazut poate doi-trei oameni care a avut regrete sincere, si si-au cerut iertare, scuze, de la altii carora le-a gresit pentru atitudineas sau cuvintele lor. Si acolo probabil pentru ca au fost presiuni.

      Vezi ce bine stiu ei sa vorbeasca "de ce iese din inima" cand e vorba de altul, dar cand e vorba de ei insisi, in nici un comentariu nu ai vazut sa isi ceara scuze pentru jignirile aduse altora.

      Ei cer altora sa se pocaiasca, cand ei mustesc de ura, rautate si otrava.

      Sunt cei mai mari ipocriti si cei mai lipsiti sectanti, de simplele si elementarele notiuni umane si crestine de relationare si comunicare.

      Bine ai zis. Needucati si prost crescuti. La asta sa mai adaugi si religie toxica iti dai seama ce speciemene se nasc.

      Ei niciodata nu vor face lucruri de genul smereniei, si asta deoarece Branham le-a intarit ego-ul in ei si privesc pe toti de sus, cu o aroganta diabolica.

      Ei spun ca "dragostea este corectiva" ca asa a zis Branham. Dar ea este corectiva numai atunci cand ei o cer altora. Cand ei cer altora sa se corecteze, ei nu si-o spun si lor insasi niciodata.

      Stiti ce e asta de fapt in realitate? ESTE NEVOIA DE CONTROL ASUPRA ALTORA.

      Mesajul fals a lui Branham a nascut acesti pui de potentiali dictatori, lipsiti de spiritualitate, de bunatate, de umanitate.

      Ba si ce a fost bun in multi oameni pe care eu ii cunoscusem inainte, a fost omorat.

      I-a dezumanizat, branhamizandu-i. (am inventat un nou termen in limba romana. Branhamizare :))))

      Ștergere
    3. Ei isi spun cu mandrie Mireasa dar au uitat sa fie oameni normali.

      Ștergere
    4. Pai este foarte grav. Am observat ca le plac doar lucrurile de suprafata gen :sa isi puna peste tot capul lui Isus...etc. Dar nu ar face mai nimic din ceea ce a spus Isus Hristos. Imi vine in minte un verset : ""Daca nu sunteti in cele mai mici lucruri,cum veti in cele mari? "". L-am scris din memorie. Deci daca nu traim fiecare cuvant al lui Hristos din Evanghelia Lui ,cum vom putea noi sa fim rapiti? Doar asa la comanda,fiindca ne-am facut branhamisti,frankisti? Observ ca in aceste secte Branham si Ewald Frank au luat locul lui Hristos. Si aceasta pozitie este intarita si de pastorii lor,care ii indruma pe un drum gresit . Ma gandesc ceea ce a scris Solomon in Proverbe : ""Multe cai i se pot parea bune omului dar in final duc la moarte"". Poate si lui Branham i sa parut bine sa fie ingamfat si arogant crezandu-se mai mult decat ceea ce i-a spus Domnul. Si in final a ajuns la moarte si a lasat in urma un cult al personalitatii lui numit ""mesajul orei"".

      Nu are nimic acest cult cu trairea si simplitatea in Hristos. Doar vindecarile au fost de valoare in acest cult. Dar si acestea palesc in fata a ceea ce a lasat Branham in urma: fanatism,fatarnicie ,idolatrie si oameni care au dat la o parte Evanghelia Domnului in favoarea teancului de predici numit impropriu ""mesajul orei"".

      Orice mesaj al orei autentic trebuie sa te intoarca inapoi la Hristos si la trairea cuvintelor Lui,nu la ridicarea in slavi a unui om si a ceea ce a spus el .

      Ștergere
    5. Corectare ""Daca nu sunteti credinciosi in lucrurile mici,cum veti fi in cele mari?"".

      Ștergere
  31. Frate Lica, ti-am trimis materialul despre "Norul Supranatural" in lumina noilor "explicatii" aduse de pastorul Chad Lamb. Eu zic ca ceva mai bun (sau mai prost, depinde la ce privesti) nu ne putea cadea in mana. Am facut o analiza detaliata a "argumentelor" pe care ni le aduce Lamb, este destul material pentru 2 articole.

    ABEL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine. Ma uit imediat pe el. Multumesc mult.

      Ștergere
    2. Eu nu am inteles niciodata ceva despre acest nor: Daca ingerii vroiau sa vedem capul lui Jesus de ce mai este nevoie sa intoarcem poza inspre dreapta? Nu puteau sa faca sa se vada in pozitie normala? De aici mi-am dat seama ca aceast nor ar putea fi o facatura.

      Ștergere
    3. Dar si daca chiar ar fi fost un chip asemanator cu Isus, Domnul ne spune clar ca :hristosii mincinosi si prorocii mincinosi vor incerca sa insele pe credinciosi spunandu-le ca "Hristos s-a aratat in pustiu." Tot Domnul, Binecuvantat sa-I fie Numele, ne spune sa nu ii urmam. Sa nu ii urmam. Pot veni ei cu explicatii inutile si nefolositoare pentru ca Domnul ne-a spus clar ca aceia vor fi proroci mincinosi care inseala pe oamenii nestatornici. Pacaleala.

      Ștergere
    4. Nu e o facatura, dar Branham a inteles gresit, trebuiau intoarse spre stanga.

      http://exmesajul.bplaced.net/img/cloud_left.jpg

      Nu e aceasta uimitor? Hahahaha
      ABEL

      Ștergere
    5. Totul e o facatura in secta asta.Chiar si lumina aia de deasupra capului deparca sa copiat de pe picturile catolice unde ingerasii au un cerc deasupra capului. Doar sa fi foarte naiv sa crezi ca aceea lumina este de origina supranaturala.

      Ștergere
    6. Imi vine in minte ce zic branhamistii despre pictura lui Hofmann:"" este cea mai apropiata de chipul real al lui Isus"". Si atunci intreb in aceasi idee ca al lor: Oare picturile cu ingerasii cu cerculete aurii deasupra capului sunt cel mai aproape de real intocmai ca si aceea pictura? Asa ar fi logic daca pictura lui Hofmann reda aproape cel mai real chipul lui Isus. Si uite asa branhamismul defapt ne da de inteles ca in catolicism este defapt baza branhamismului care consta in pozele acelea inspirate din catolicism.

      Ce ironie...strigi impotriva catolicismului dar cei care au facut fake-urile alea sau inspirat tocmai din catolicism.

      Ștergere
    7. Abel, e foarte bine facut articolul, aproape nu am nimic ce sa ajustez. Nici eu nu puteam scrie atata de bine ca tine.

      Ma bucur ca noi cu totii, am evoluat impreuna, si cu Adi si cu altii am crescut. Slava Domnului. Slava Domnului.

      Eu facusem un articol cu afirmatia aia a lui Chad cu 1 milion de ani, dar nu stiu daca e ok sa-i dau drumul inainte de ale tale. Ar fi obositor zic eu.

      As prefera sa dau intaietate la articolele tale. Si apoi la al meu daca zici ca e ok asa. Vin Pastele si oamenii vor avea timp sa stea sa citeasca mai mult.

      Stiu ca vroiai la o data anume. Branham si-a dat 3 date a zilei sale de nastere, asa ca zi-mi "in cinstea" carei dintre ele sa pun articolul? :))

      Zi-mi tu cand sa lansez rachetele tale, ca replica la "rachetele" lui Chad: 10....9....8...7...6....5.....4.....3...2...1...

      Ștergere
    8. Shalom Frate Lica, multumesc de apreciere. Avem deci trei articole si propun sa le publicam in datele de:

      6. Aprilie (1909) - data "oficiala" de nastere trecuta de Branham pe certificatul de casatorie cu Meda
      8. Aprilie (1908) - data trecuta de Branham pe certificatul de casatorie cu Hope
      19 Aprilie (1963) - data cand a aparut Norul in revista Science.

      Initial ma gandeam sa punem al doilea articol al meu in 17 mai, dar ma gandesc ca nu putem lasa cititorii sa mai astepte 28 zile (oauu ce numar, nu e amazing?) si sa-l publicam mai devreme, adica in 19 Aprilie.

      Atunci ne mai ramane 6 si 8 aprilie, putem incepe cu articolul tau daca vrei si daca e gata, daca nu, pune-l pe al meu pe 6 si si al tau pe 8. Nu conteaza insa prea mult ordinea, important e sa fie cate ceva in aceste zile.

      De ce si-o fi schimbat Branham ziua de nastere? Cred ca am gasit raspunsul si o sa scriu un mini-articol pe tema asta, sa vedeti si voi cam cum gandea omul asta...

      ABEL ben ADAM



      Ștergere
    9. Frate Lica, tocmai ti-am trimis un articol mai special care trebuie puse maine, caci e in legatura cu ziua profetului. Celelalte urmeaza apoi pe parcurs :)

      Shalom
      ABEL

      Ștergere
  32. Un lucru care va intereseaza cu siguranta cititi acest articol

    http://www.descopera.ro/maratonul-misterelor/3382125-edgar-cayce-ultimul-profet-al-umanitatii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne intereseaza, Cayce nu a fost nici el profet, ci clarvazator, ba mai mult, a avut o gramada de preziceri neimplinite.

      http://www.topsecretwriters.com/2011/03/the-many-failed-edgar-cayce-prophecies/

      Ștergere
  33. O alta dovada ca va fi adevarat cu falia San Andreas uitati aici in articolul acesta vedeti si video

    http://www.gandul.info/international/planul-rusilor-pentru-distrugerea-completa-a-dusmanului-american-atacarea-yellowstone-si-a-faliei-san-andreas-14107362

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu a spus ca nu e adevarat. Dar asta nu este descoperirea lui Branham ci a oamenilor de stiinta din vremea lui. Tu chiar nu pricepi ce scriem atat de raspicat? Vad ca ai idei fixe si ai o obsesie pentru tot ceea ce a spus Branham.Ai impresia ca Branham a adus primul aceste lucruri,asa cum credeam si eu ca el a adus primul cele 7 epoci ,botezul,pecetile.... apoi sa constat peste ani ca el doar le preluase de la dr.Larkin si altii din vremea lui sau dinainte de el.

      Branham a adus doar vindecarea prin credinta.Dar si aici nu a fost singur ,ci au fost si alti vindecatori in vremea lui. Dar noua ni sa servit pe tava doar Branham si versiunea oficiala cum ca el a adus totul....in realitatea EL A PRELUAT TOTUL.

      Ștergere
    2. Chiar si E.Frank spune ca Branham a preluat Epocile Bisericii de la dr.Larkin si ca tot el adica Branham adaugase si mesagerii fiecarei epoci. Si ca tot venii vorba de Epoci,pecetile contin tot Epocile Bisericii. Deci ce peceti a primit Branham de la ingeri daca contin Epocile Bisericii aduse de Larkin? Totul pana la urma este o minciuna plecata de la Branham si intretinuta de fiiul sau Billy Paul pentru anumite avantaje financiare,morale...etc. Si noi am preluat si am crezut exact minciuna inventata de fiu su in jurul persoanei lui Branham.

      Ștergere
    3. E buna asta : "" Deci ce peceti a primit Branham de la ingeri daca contin Epocile Bisericii aduse de Larkin? "'.

      Ștergere
  34. Evanghelia branhamistilor. Intarirea legendei.
    Poeziile lor plicticoase si extrem de naive: "A fost in urma cu 106 ani in urma ca ingerul Domnului a vizitat o saraca si smerita familie de pe dealurile dinKentucky. Sa ne luam un moment astazi sa multumim Domnului nostru Isus ca a trimis un profet sa intoarca inimile noastre la credinta parintilor."

    Stie careva unde exista macar o singura dovada, martori, si dovada biblica la faza cu inimile?

    It was 106 years ago today that the Angel of the Lord visited a poor, humble family in the hills of Kentucky.
    Let’s take a moment today to thank our Lord Jesus for sending us a prophet to turn our hearts back to the faith of the fathers.
    http://branham.org/articles/432015_WilliamMarrionBranham

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau asta cu ""ingerul care era pe platforma si facea vindecari..."". Cand defapt Pavel ne spune ca Duhul Sfant facea felurite vindecari,minuni si semne,in Corinteni. Ingerii din Fapte doar aduceau anumite instiintari cum este cel cu Corneliu,sau ii scapau pe apostoli din inchisoare. Dar nici o vindecare nu este atribuita vreunui inger.

      Adevarul e ca Branham a lasat doar o ciorba in urma lui,care nu are legatura cu Biblia.

      Ștergere
    2. Nici un Branhamist nu a reusit sa imi explice clar Maleahii 4:6 !
      El va întoarce inima "părinţilor" spre "copii" şi inima "copiilor" spre "părinţii" lor,
      Am intrebat intruna : Cine sunt "parintii" si cine sunt "copii" ?
      Toti mi-au spus ca:
      - in prima parte din verset "parintii" sunt "evreii" si "copii" sunt "Apostolii. Iar Ioan Botezatorul a intors inima evreilor catre apostoli !
      Deja e gresit, pentru ca Ioan nu a intors inima evreilor catre apostolii ! In timp ce Ioan a murit, apostolii erau ucenici si umblau cu Isus, ei inca nu erau in lucrare !
      -iar in a doua parte a versetului, "copii" sunt "crestinii" iar parintii sunt "apostolii" ! Iar Branham a venit sa intoarca inima crestinilor inspre apostoli !
      Gresit din nou ! Daca in prima parte a versetului parintii sunt evreii si in a doua parte ar trebui sa fie tot evreii, iar daca copii sunt apostolii si in a doua parte tot apostolii ar trebuii sa fie !
      De ce o data parintii sunt evrei iar apoi apostolii?
      De ce o data copii sunt apostolii , apoi crestinii?

      Ștergere
    3. Ai ridicat o noua intrebare, la care cred ca nimeni sau putini s-ar fi gandit. Eram deja serviti cu explicatiile lor, asa ca nu ne interesa altceva.

      Ne-ai dat tema de casa si noua :))

      Ștergere
  35. Cand martori si asociati ai slujbei de vindecare a lui Branham sunt intrebati, ei spun ca intr-adevar Branham a avut o slujba puternica si credem. Dar cand sunt intrebati mai multe lucruri despre Branham ei spun in continuare adevarul complet. Branham a deviat grosolan de la Scriptura dupa aceea.

    One of the reasons for my leaving him was that he was starting to say some seriously wrong things!

    "Branham saw himself as a teacher of some kind of “in” truth. To me, some of it was quite esoteric. I became aware early in his ministry that there was a mixture. I urged him not to say some things in public. As long as we worked together he refrained. One of the reasons for my leaving him was that he was starting to say some seriously wrong things. When that, coupled with other circumstances, eventually became unbearable, I resigned.
    I think there can be a lesson in this. Branham, as a miracle worker, had a real place. Branham as a teacher was outside of his calling. The fruits of his teaching ministry are not good." Ern Baxter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost unii care au studiat de aproape pretinsele vindecari supranaturale ale lui Branham,si au observat ca multi asa zisi vindecati au decedat dupa o perioada de timp,sau multi nu au fost vindecati deloc. Si au ajuns la concluzia ca Branham a exagerat cu multe lucruri. Cuvantul ""exagerat"" nu este exagerat in acest caz.

      Ștergere
    2. .....PACE , am gasit o carte interesanta , legata de ocultism din perpectiva crestina , un expert in domeniul acesta DOCTORUL KURT E KOCK, fara partinire la pagina 68, pargraful E 190 , IL are ca si caz pe profetul branham, si alti 2 oameni, .....va adaug mai jos o parte din ce spune acest om din perpectiva unui om bine documentat, avand peste 20000 de cazuri , in omeniul ocultismului, cartea se cheama HRISTOS SAU SATAN, o puteti iti de pe linkul urmator

      http://www.horst-koch.de/fremdsprachen-140/hristos-sau-satan.html


      8. Predicatori vindecători
      Mişcările emoţionale, exaltate, de vindecare sunt una dintre cele mai mari plăgi ale comunităţii creştine de azi. E vorba aici de ”carismata” şi ”pseudocarismata”, care nu pot fi confundate una cu alta. Diferenţierea dintre minunile mediumnice şi minunile dumnezeieşti este totuşi posibilă numai când există darul deosebirii duhurilor. Este important să se recunoască caracterul mediumnic al forţei care acţionează. Înainte însă este necesară o explicare a cuvântului medium, mediumnic.

      Filologic el este de provenienţă latină. Medium=iu, mijloc, mijlocitor. Acest termen este întrebuinţat şi pentru persoanele spiritiste de contact. Un medium stabileşte legătura între oameni şi forţe, domenii, duhuri necunoscute . Energia care se dezvoltă în acele momente se numeşte energie mediumnică.
      Mediumnitatea poate lua naştere în trei feluri:

      1) prin transmitere;
      2) prin experimentare magică sau spiritistă;
      3) prin moştenire.

      E/190. Un exemplu notoriu privind transmiterea mediumnică este pastorul - vindecător Oral Roberts. El este un medium puternic. În prezenţa mea a spus în 1966 la Berlin: "În copilărie am fost bolnav şi am fost vindecat de un indian bătrân. De atunci am darul de vindecare.'' E grav când creştinii îşi descoperă într-o zi mediumnitatea şi cred că au forţe carismatice, dăruite de Duhul Sfânt.

      Mediumnitatea poate fi şi dobândită. Atunci când un om se lasă tratat de un vindecător mediumnic devine de obicei şi el medium.

      Mediumnitatea moştenită este, dimpotrivă, un efect întârziat al păcatelor vrăjitoreşti ale strămoşilor. Aceste predispoziţii mediumnice moştenite sunt uneori necunoscute celor ce le au. La început nu poate fi considerată vinovăţie. Spre exemplu un nepot nu poate fi tras la răspundere de ceea ce a făcut bunicul său. Într-adevăr, mediumnitatea se transmite ereditar uneori chiar până la al patrulea neam, şi asta este o împlinire a pedepsei aplicate pentru nerespectarea primei porunci. Chiar dacă nu este o vină directă, decurge din ea o împovărare. Cine se foloseşte de această mediumnitate moştenită se face vinovat. Mediumnitatea moştenită nu este demonică, ci doar o uşă deschisă pentru influenţele demonice. De aceea creştinul care descoperă o astfel de moştenire trebuie să-l roage pe Hristos să i-o ia şi să-i dea în loc puterea Duhului Sfânt.

      Evaluarea predicatorilor vindecători face parte din misiunea de priveghere a Bisericii lui Isus Hristos. Există trei asemenea bărbaţi a căror evoluţie am cercetat-o personal: Branham, Hicks şi Zaiss. Toţi trei organizează mari întruniri religioase urmate de adunări pentru vindecare. Ceea ce voi spune despre aceşti trei oameni nu este o sentinţă uşuratică provenită din vreo dorinţă răutăcioasă de a critica. Ani de zile am adunat cu grijă orice material la care am avut acces despre aceşti trei predicatori-vindecători. Am citit orice comentariu pro şi contra lor, i-am ascultat pe ei înşişi, am cercetat vindecările lor şi am comparat totul cu Sfânta Scriptură. Mă interesează doar respectarea cuvântului biblic: "Cercetaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu." Mi-e imposibil să redau aici tot materialul care-mi stă la dispoziţie De aceea vor fi date numai câteva indicii.

      Ștergere
    3. CONTINUARE - William Branham este fără îndoială cel mai problematic dintre cei trei. La el sunt vizibile însuşiri de ghicitor, de hipnotizator, de magnetopat, de magician, dar şi însuşiri biblice. Totul este îmbrăcat în cuvinte creştine. A moştenit de la părinţii săi, care aveau darul prezicerii o anumită împovărare. În Karlsruhe el a declarat: "Eu am din naştere predispoziţii de vizionar." Am fost şi eu de faţă cînd s-a exprimat astfel. În acest caz este trecut cu vederea un adevăr biblic. Darurile Duhului Sfânt (carismata) nu se primesc prin naşterea naturală, ci prin naşterea din nou. Un caz tipic s-a întâmplat la Zürich.

      E/191. Branham a chemat un tânăr pe un podium. S-a desfăşurat următorul dialog: "Noi nu ne cunoaştem încă!" "Nu!", răspunse tânărul. "În buzunarul hainei aveţi o scrisoare de la o tânără." "Da." "În scrisoare este o fotografie de a mea." "E-adevărat." Apoi tânărul a fost rugat: "Arătaţi scrisoarea." Tânărul o scoase din buzunar. Branham a luat scrisoarea şi a arătat-o tuturor cu întrebarea: "Ei, sunt un profet al lui Dumnezeu?" Răspunsul a fost o furtună de aleluia. Să cugetăm: '' Oare o demonstraţie de ghicitor poate fi dovada unui dar profetic? '' Aici ghicitul este socotit profeţie. Însă ghicitul vine de jos, din adânc (Faptele Apostolilor 16:16), pe când profeţia este inspirată de Duhul Sfânt (Faptele Apostolilor 21:1). Şi apoi de ce doreşte Branham aşa de mult să dovedească realitatea darului său profetic ? Ce rost are păgânul obicei de a binecuvânta o ladă cu şerveţele şi împărţirea lor la bolnavi ? Nu are cu siguranţă nici o legătură cu textul din Faptele Apostolilor 19:12. De ce după ce-şi ţine prelegerea, Branham este stors de vlagă ca un vindecător prin magnetism ? Isus şi ucenicii Săi nu erau duşi deoparte epuizaţi după ce vindecau bolnavii prin deplina putere de la Dumnezeu. De ce Branham este deranjat de prezenţa între ascultători a unor fraţi care se roagă ? De două ori a declarat în asemenea situaţie: ''Sunt curente potrivnice.'' Ceea ce nu ştia Branham era faptul că printre cei doritori să se vindece erau amestecaţi membrii unui grup de rugăciune care doreau ca Dumnezeu să clarifice situaţia. De fiecare dată prompt, Branham era inhibat în tot ce făcea. El reacţiona deci la fel ca vindecătorii oculţi în cabinetele cărora erau oameni în rugăciune. Sunt atâtea dovezi care nu pot fi redate toate aici şi care îndreptăţesc următoarea concluzie: Branham are puteri de medium.

      E/192. În Karlsruhe a venit la confesiune de mai multe ori un fost medium spiritist. Voia să-l urmeze pe Hristos şi s-a debarasat de toată activitatea spiritistă anterioară. Din păcate mai era de luptat cu înzestrarea de medium. Când am stat de vorbă mi-a explicat: "I-am auzit pe cei trei vindecători miraculoşi, Branham, Hicks şi Zaiss. Cu toţi trei am intrat în contact mediumnic, cel mai repede cu Branham, dar cu dumneavoastră n-am putut." I-am răspuns: "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu puteţi intra în contact mediumnic şi cu mine!" Acelaşi lucru s-a repetat la München. După o conferinţa cu temă lămuritoare asupra magiei s-a prezentat o femeie la mărturisire şi a relatat că a intrat imediat în contact mediumnic cu cei trei mari vindecători.

      Ștergere
    4. CONTINUARE 2 -

      Branham a venit în tinereţea sa la Hristos, purtând cu sine fără să ştie predispoziţiile mediumnice. Acum atât el cât şi adepţii săi cred că ele sunt daruri ale Duhului Sfânt. Lucrarea sa produce în mediul creştin rupturi, confuzii şi fanatism. El este tipul exaltatului caracteristic, faţă de care creştinul cu respect faţă de Biblie este obligat să atragă atenţia. Exaltarea are multe în comun cu ocultismul. Se observă din efectul care se produce. De multe ori punerea mâinilor de către fanatici are aceleaşi efecte ca descântatul ocult. Demonstrativ este şi faptul că oamenii lui Dumnezeu, americani, precum Billy Graham, se distanţează de Branham şi de mişcarea propulsată de el.

      E/193. O femeie din Zürich a fost la o adunare de vindecare condusă de Branham care i-a declarat: "Văd o lumină deasupra dumneavoastră. Un înger vine spre dumneavoastră. Vă veţi face bine." Femeia se ruga în timpul acestei proceduri, de aceea nu i-a mers mai bine, ci mai rău. Săptămâni întregi a avut încercări şi îndoieli. Până la urmă marea ei disperare a adus-o la mine pentru confesare spirituală.

      E/194. Într-o adunare de vindecare Branham a lansat îndemnul: "Cine crede că sunt un profet al lui Dumnezeu să confirme prin da !-" Un pastor aflat acolo a confirmat şi el. La întoarcerea acasă, pe drum, pastorul a leşinat. A vomat şi a avut o hemoptizie. La spital n-a putut fi detectată cauza. Pastorul a devenit depresiv şi era foarte zbuciumat. Criza lui de credinţă şi luptele interioare au durat câteva luni.
      Până la urmă William Branham a devenit un medium spiritist foarte activ.

      E/195. Branham a spus cu ani în urmă translatorului său, pastorul Ruff: "Dacă îngerul meu nu-mi dă un semnal nu pot vindeca". Şi pentru că Ruff observa la el practici spiritiste l-a părăsit. Acest ''înger'' nu este decât un duh rău îmbrăcat în haine de lumină ( 2 Corinteni 11:14).
      Dacă Branham dînd impresia unui creştin lucra intensiv pe baze mediumnice, Tommy Hicks pe lângă elemente creştine are şi mari puteri sugestive. Uneori vindecă prin şoc sufletesc.

      E/196. Un academician cu formaţie psihologică suferea de paralizie cronică. După ce a fost tratat de Hicks boala s-a ameliorat. Însă în decurs de trei săptămâni vechea suferinţă a revenit treptat. Pacientul însăşi a socotit ameliorarea drept terapie de şoc sugestivă. Sugestivitatea lui Hicks combinată cu rugăciuni şi cuvinte din Biblie, ca la Branham, este confundată cu darul Duhului Sfânt. Totuşi mulţi fraţi creştini sunt de părere că Hicks nu acţionează aşa de sinistru precum Branham, însă face parte din grupul exaltaţilor.

      Ștergere
    5. Ft. MAX ai deschis un subiect; pe care multi frati care au iesit din branhamism nu vor inca sa-l discute : "vindecarile lui Branham"....si aici sint mai multe motive. Dar mai devreme sau mai tirziu o sa fie nevoie ca acest subiect sa fie analizat. ADI a deschis si el acest subiect pe blogul lui. Banuiesc ca ai o orientare penticostala si probabil vorbesti si limba engleza!!! Daca da pot sa te intreb daca ai citit cartea :LEGEND of the FALL de P. M. Duyzer ??? Daca ai timp sa raspunzi poti sa o faci si aici sau pe celalalt blog!! May GBU and yours!

      Ștergere
    6. .....orientarea mea este strict sfanta scriptura, sunt intr-o biserica din hunedoara in care se predica numai aceasta carte, si in care DUHUL SFANT is face cu adevarat simtita prezenta, nu suntem multi, dar suntem sinceri, eu i-am gasit pe ei cu ajutorul DOMNULUI, auzisem de acesti frati care acum 20 de ani nu au acceptat MESAJIL OREI adus de americani si au ramas independenti, pe motiv, ca domnul ea avertizat cu privire la acest om, wmb, si lucrarea sa de amagire, ....chiar eu personal am scris pe blog 2 lucrari din partea DOMNULUI care le-am avut cu privire la mesaj si profet, mama mea intradevar este de la penticostali, dar cultul lor e mult mai aproape de adevar decat aceasta secta ,pe care am avut ocazia sa o cunosc mai bine datorita sotiei mele si a neamului ei, pe care am incercat cu orice pret sa o fac sa inteleaga ADEVARUL care este numai unul, si deaiceea a plecat ambitia mea de a ma informa si mai bine cu privire la acest subiect , ..... Cartea o am descarcata dar trebuie sa imi fac timp sa o citesc, pace frate

      Ștergere
    7. Max bine ai revenit. Nu ne-am auzit de mult nici la telefon. Sper ca esti bine.

      Auzi, curand, in iunie, va fi o adunare cu participanti ex-mesaj. Daca esti interesat, te invit. Vorbim la telefon intre timp.

      E interesant de studiat subiectul. Totusi trebuie sa facem diferenta bine si clar pentru a nu devenii confuzi.

      Eu de pilda am experimentat vindecarea divina si personal si cand m-am rugat pentru altii in timpul cand slujeam. In SUA la fel, am intalnit multe persoane care unele nu sunt la mesaj dar in timpul lui Branham au fost vindecati si niciodata nu au mai fost bolnavi.

      Stiu ca au fost multe cazuri in slujba lui Branham in care oamenii au devenit mai rau sau au murit.

      Stiu ca vindecarea este posibila prin multe metode. Sa cercetam si sa vedem calea lui Dumnezeu si in aceasta directie. Exista si multi fanatici care nu cred deloc in ceea ce Dumnezeu poate face astazi.

      Va multumesc tuturor pentru comentarii si aprecieri si critici.

      Sunt cam ocupat acum, mai postez si dincolo mai rar, dar intru cand pot si urmaresc pagina.

      Ștergere
    8. Isus, de multe ori videca bolnavii, si spunea....CREDINTA TA TE-A VINDECAT, si in alte locuri spune FACASE DUPA CREDINTA TA, si in alte cazuri nu am putut face nici o minune......bineinteles, ce a fost aratat mai sus, e doar o parte nevazuta de multi cei ce cred ca facea minuni exclusiv cu puterea lui DZEU ,si care capatau vindecarea, dar in final ramaneau in ratacire, fara sa li se intample aparent nimic grav, daca o citesti cartea vei vedea ,ca sunt da si variante pro si contra de neanteles ,dar care au totusi un anumit pret chiar nevazut rau in aparenta pe termen lung, oricum plecand de la ingerul care i-a spus de aceasta slujba de vindecare, ca daca ii faci pe oameni SA TE CREADA , NICI CHIAR CANCERUL, NU ITI V-A STA IN CALE, e un mare semn de intrebare, atunci acest tip de ,,dar,, si efectele sale adverse, tot pe termen scurt, mediu si lung, care se pot manifesta diferit de la om la om, la fel ca un vaccin aparent bun, dar cu un alt scop de a distruge SISTEMUL IMUNITAR SPIRITUAL al omului, trebuie vazuta aceasta vindecare a lui si din alta perspectiva mult mai profunda, nu contest ca nu a avut videcari, dar ma gandesc si la alte efecte ale acestor vindecari.......

      Ștergere
  36. CONTINUARE 3 - din cartea KURT E KOCK

    9. Fenomene şi vindecări pseudocarismatice
    Biblia vorbeşte clar despre o perioadă viitoare de mare rătăcire spirituală. Situaţia actuală a omenirii corespunde pe deplin acestei perioade. Rătăcirea şi autorătăcirea sunt emblematice pentru timpul nostru. Împotriva duhului, sufletului şi trupului nostru este îndreptată întreaga forţă a înşelăciunii (1 Tes. 5. 23 ). Omul inteligent este indus în eroare în domeniul intelectual. El devine victima filozofiilor contemporane curente. În această rubrică se înscrie şi teologia neoraţionalistă. Ea neagă tot ceea ce nu este croit conform raţiunii umane. Omul materialist se rătăceşte şi este ispitit în domeniul plăcerilor vieţii. Sex –acesta este cuvântul care îl farmecă.. Omul cucernic se rătăceşte în domeniul religios. Isus de fapt a prezis că vor apare hristoşi falşi care vor face semne şi minuni demonice şi vor duce astfel pe mulţi în rătăcire (Mat. 24. 4;11;24). Există astăzi grupări creştine care vin în întâmpinarea dorinţei sincere după noi binecuvântări prin aceea că vorbesc mult despre darurile Duhului Sfânt. Cu darurile Duhului Sfânt suntem de acord, absolut de acord, dar să fie cu adevărat daruri ale Duhului Sfânt. (1 Cor.12. 7-11) şi nu imitaţii psihice sau chiar demonice. Exaltarea psihicului nu înseamnă în mod necesar şi puterea şi darul Duhului Sfînt. Din păcate mişcarea carismatică care cuprinde astăzi întrega lume nu are caracterul unei treziri spirituale cu adevărat carismatice, ci dă impresia unei epidemii psihice ce se dezvoltă în subconştientul omului religios sau chiar credincios. Trebuie precizat că pe lîngă toate influenţele nebiblice, se pot găsi în această mişcare şi mulţi credincioşi sinceri, cărora din păcate le lipseşte darul deosebirii duhurilor, altfel ar părăsi această cale. În ce priveşte începuturile, adepţii acestei mişcări pot fi înţeleşi foarte bine. Comunităţile bisericeşti reci, cu activitatea lor tradiţionalistă lipsită de duh, nu pot mulţumi foamea spirituală a multor creştini. Dacă această foame şi această căutare ar fi rămas în limitele biblice, ar fi adus creştinătăţii multă binecuvîntare. Aşa însă, puhoiul carismatic s-a acumulat într-un mare cazan în care se amestecă forţe şi rătăciri religios sugestive, isterice, hipnotice şi oculte. Această avalanşă pseudocarismatică a devenit o ameninţare pentru întregul Pământ, inducând în eroare pe mulţi credincioşi sinceri. Pseudocarismaticii sunt elita, avangarda lui Satan ,care vrea să atace prin ei nucleul cel mai valoros al comunităţii lui Hristos. În această epocă haotică nu avem numai dreptul, ci şi datoria de a cerceta toate curentele în lumina Sfintei Scripturi.'' Cercetaţi duhurile ca să vedeţi dacă sunt de la Dumnezeu '' (1. Ioan 4.1). Dorinţa exagerată de minuni este periculoasă pentru viaţa de credinţă. Cine vrea să meargă doar pe culmi înalte, va sfârşi într-o zi în prăpastie. Diamantele au apărut în natură numai la presiuni şi temperaturi înalte. Creştinul are nevoie de presiunea zilelor monotone, de presiunea luptelor sufleteşti, de presiunea situaţiilor grele, căci altfel îşi pierde profunzimea. Minunile nu sunt toate la fel. Ele pot să-şi aibă originea fie în înălţimi, fie în abis. Nu numai Duhul Sfânt, ci şi Satan
    poate face semne şi minuni. Puterea lui Satan şi a falsului profet de a face minuni sunt amintite în Mat.24:24; Marc.13:22; 2 Tes.2: 8-9; Apoc.13:13; Apoc.16:14. Moise făcea minuni pe baza puterii venite de sus, în timp ce vrăjitorii Egiptului aveau puterea primită de jos (Exod 7-8). Petru şi Ioan îşi primiseră puterea de sus, vrăjitorul Simon, Elima, vrăjitoarea din Endor şi prezicătoarea din Filipi erau alimentaţi de jos. Pentru a ne descurca în jungla minunilor demonice, trebuie să fim înarmaţi cu: -naşterea din nou prin Duhul Sfânt; -darul de a deosebi duhurile; -o experienţă religioasă îndelungată; -o bună pregătire ştiinţifică. Se ştie însă că sunt destui creştini care chiar dacă n-au cine ştie ce pregătire ştiinţifică, au în schimb un simţ deosebit pentru deosebirea fenomenor biblice de cele nebiblice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CARTEA AMINTITA MAI SUS O DEDIC TUTUROR CELOR CARE VOR SA INTELEAGA GRANITELE BIBLICE DE CELE SATANICE,....cred ca autorul acestei carti are experienta necesara sa explice si autoritatea de a da un VERDICT CORECT acestui om care a amagit ATATEA SUFLETE NEVINOVATE, noi cunoastem inparte fiecare , deaceea incercam sa demascam acest OM MISTIC grav in istoria CRESTINATATII,si sper sa fie invatatura de minte pentru multi alti voluntari, si alti pretendenti LA MESS-AGE

      si pentru cei ce nu stiu substantivul MESS inseamna - DEZORDINE - INCURCATURA - MURDARIE - GUNOI - NEORANDUIALA - HARABABURA - BELEA - BATAIE DE CAP - NECAZ -
      AGE - TIMP - VARSTA - EPOCA

      CAM ASTA INSEAMNA MESAJUL OREI scris in engleza , CAM ASTA A SI FACUT ACEST MESSAGER CU NOI TOTI , nu credeti iubitori de mess-age?

      Ștergere
  37. http://www.floarea-vietii.ro/site/php/school-of-life.php?article_id=30

    Întâlnirea cu îngerii

    Aflându-mă la Vancouver, împreună cu soţia mea, am decis că doream să ştim mai multe despre meditaţie, deci am început să studiem cu un învăţător hindus care locuia în zonă. Luasem foarte în serios această dorinţă a noastră de a afla ce era cu meditaţia. Ne făcusem chiar şi veştminte albe de mătase, cu glugă, şi tratam cu cea mai mare seriozitate această nouă îndeletnicire.

    Apoi, într-o bună zi, după ce practicam meditaţia de vreo patru-cinci luni, în camera noastră apărură doi îngeri înalţi cam de 3 metri! Acolo erau.

    Unul verde, iar celălalt purpuriu. Puteam vedea prin corpurile lor transparente, dar ei se aflau - fără nici o îndoială - acolo. Nu ne aşteptasem la o astfel de apariţie. Nu făceam decât să urmăm instrucţiunile pe care ni le dădea învăţătorul nostru hindus. Nu cred că el a înţeles întrotul ceea ce se întâmplase, având în vedere că ne tot punea întrebări pe care părea să nu le înţeleagă. Din acel moment, viaţa mea nu a mai fost aceeaşi. Nici măcar pe aproape.

    Primele cuvinte pe care le-au spus îngerii au fost: "Noi suntem voi." Nu aveam nici o idee de ceea ce însemna aceasta. Le-am spus: "Sunteţi eu?" Atunci încet-încet, ei au început să ne înveţe o serie de lucruri despre mine şi despre lume, despre natura conştiinţei... până ce, într-un final, mi-am deschis complet inima faţă de ei. Puteam să simt acea iubire nemaipomenită care mi-a schimbat radical viaţa.

    După o perioadă de mai mulţi ani, ei m-au condus către cca 70 de învăţători diferiţi. Ei sunt cei care mi-au spus care era adresa şi numărul de telefon al profesorului pe care trebuia să îl întâlnesc. Mă puneau, de obicei, să dau un telefon în prealabil sau să apar, pur şi simplu, în faţa casei acestora. Deci am făcut aceasta - şi întotdeauna era exact persoana de care aveam nevoie! Apoi tot ei m-au instruit să stau pe lângă acea persoană o anume perioadă de timp.

    Uneori, chiar în mijlocul unei lecţii, îngerii aveau obiceiul să-mi spună: "Ei bine, gata. Pleacă acum." îmi amintesc de momentul când m-au trimis la Ram Dass. Am stat prin casa lui cca trei zile, întrebându-mă ce căutam eu acolo; atunci, într-o bună zi, m-am dus să-l ating pe umăr şi să-i spun ceva şi am primit una de m-am trezit la pământ. şi asta fusese totul, mi-au spus îngerii: "Poţi să pleci acum." Iar eu am răspuns: "Okay." După aceea, Ram Dass şi cu mine ne-am împrietenit, dar tot ceea ce trebuia să învăţ eu de la el s-a consumant în acea singură secundă.

    Învăţăturile lui Neem Karoli Baba, învăţătorul lui Eam Dass, sunt foarte importante pentru mine. El credea că "modalitatea cea mai bună de a-l vedea pe Dumnezeu era să îl vezi în orice formă." Am ajuns şi la Yogananda şi m-am bucurat de tot ceea ce reprezintă acesta. Apoi am discutat cu Sri Yukteswar şi o parte a învăţăturii acestuia. M-am implicat intens în aproape toate religiile lumii. Am rezistat credinţelor sikh, întrucât nu cred că este nevoie de o pregătire militară, dar le-am studiat şi le-am practicat pe aproximativ toate care mai rămâneau - cea musulmană, evreiască, creştină hindusă, budistă tibetană. Am studiat în mod aprofundat taoismul şi sufismul - 11 ani i-am petrecut cu sufismul. în cadrul acestei învăţături, cei mai puternici dintre învăţători mi-au fost, totuşi, amerindienii. Ei sunt cei care mi-au deschis poarta prin care s-a putut produce creşterea mea spirituală. Ei sunt cei care s-au constituit în una din cele mai puternice influenţe asupra vieţii mele.

    Toate religiile lumii vorbesc despre aceeaşi Realitate. Folosesc cuvinte diferite, concepte şi idei diferite, dar Realitatea la care se referă este aceeaşi, şi nu există decât un singur Spirit care se mişcă prin orice formă a vieţii. Or fi existând felurite tehnici de a ajunge acolo, dar nu există decât ceea ce este real şi atunci când ajungi acolo, nu mai ai îndoieli. Indiferent cum numiţi asta - şi îi puteţi atribui diferite nume - este vorba despre unul şi acelaşi lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, este foarte interesant.

      ABEL

      Ștergere
    2. Si pe acesta l-au invatat ingerii ce trebuie sa faca, cititi invataturile lui, apoi o sa constatati ce fel de ingeri erau....!

      Ștergere
  38. Aveti aici un material care va va aduce descoperire si intelegere asupra mesajuluiorei descoperirea care arata adevarul venind dintr-o inima sincera si curata si nu alergand degeaba ,nu mai scrieti lucrari care nu sunt de la Domnul prezentandu-le ca si cum ar fi caci la fel a patit si profetul Hanania si cred ca astazi sar impune asa ceva ca sa arate Domnul credinciosilor calea,vedeti ce ne spune Domnul in Matei cap 13

    . Cine are urechi de auzit sa auda."
    10. Ucenicii s-au apropiat de El si I-au zis: "De ce le vorbesti in pilde?"
    11. Isus le-a raspuns: "Pentru ca voua v-a fost dat sa cunoasteti tainele Imparatiei cerurilor, iar lor nu le-a fost dat.
    12. Caci celui ce are, i se va da, si va avea de prisos; iar de la cel ce n-are, se va lua chiar si ce are.
    13. De aceea le vorbesc in pilde, pentru ca ei, macar ca vad, nu vad, si macar ca aud, nu aud,

    Dumnezeu sa va dea lumina si Dragoste,caci Dragostea nu va pieri niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai omule tu chiar esti lunatic? Sau iti place sa crezi mesajul orei atat de mult incat nu mai judeci normal? Nu vezi ca o scrii doar amenintari luate aiurea din Biblie,dar ca nu stii sa demonstrezi ceva negru pe alb?

      Esti doar un mincinos branhamist fiindca propagi niste minciuni plecate de la dumnezeul tau numit William Branham. El a vorbit din ale lui asa cum si voi vorbiti din ale voastre ,precum primul mincinos adica Satana care este tatal minciunii.

      Deci lasane cu prostiile tale nascute din disperare.Daca ai vreun argument solid ca Branahm a spus adevarul cu norul,cu raul Ohio atunci adu-l aici. Daca nu,stai jos si nu mai fi aparatorul mincinosilor .

      Ștergere
  39. Nu bat campi si nu sunt nici lunatic si sunt doar cu Dragoste pentru voi care respingeti mesajulorei care este adevarat si a fost pedeplin aratat fata de toti oamenii si care este indragit de foarte multi din toata lumea cine este defaimatorul decat satan care nu face nimic altceva decat sa minta,daca nu face altceva decat sa defaimeze acest mesaj al orei dar fara nici o izbanda din partea lui iata am sa iti arat aici ce spune scriptura despre chemarea lui Pavel precum si a Fr Branham ,uite aici 1:Pavel, rob al lui Isus Hristos, chemat sa fie apostol, pus deoparte ca sa vesteasca Evanghelia lui Dumnezeu, (Rom.1:1)
    ce este Pavel rob si este chemat si pus deoparte cu mult inainte din vechiul testament a fost spus prin gura prorocilor ca va veni ca si Inger si Apostol al neamurilor iata 2V-o spun voua, Neamurilor: "Intrucat sunt apostol al Neamurilor, imi slavesc slujba mea (Rom.11:13) deci este Apostol si al neamurilor la fel si Petru spune tot asa Petru, apostol al lui Isus Hristos, catre alesii care traiesc ca straini, imprastiati prin Pont, Galatia, Capadocia, Asia si Bitinia, (1Pet.1:1)
    Simon Petru, rob si apostol al lui Isus Hristos, catre cei ce au capatat o credinta de acelasi pret cu a noastra, prin dreptatea Dumnezeului si Mantuitorului nostru Isus Hristos: (2Pet.1:1)

    3 In acest verset vorbeste despre Pavel care este pus deoparte din pantecele mamei sale pentru slujba de Apostol
    "Mai inainte ca sa te fi intocmit in pantecele mamei tale, te cunosteam, si mai inainte ca sa fi iesit tu din pantecele ei, Eu te pusesem deoparte si te facusem proroc al neamurilor." (Ier.1:5)

    Si inca un verset care arata caci Pavel este Inger

    Un inger al Dumnezeului, al caruia sunt eu si caruia Ii slujesc, mi s-a aratat azi-noapte (Fapt.27:23)
    Pavel i sa arata ca o teofanie el si-a vazut teofania el sa vazut pe sine da da chiar sa vazut pe sine ca Infer si inca un verset unde arata clar ca el Pavel se numeste Inger

    4Si n-ati aratat nici dispret, nici dezgust fata de ceea ce era o ispita pentru voi in trupul meu; dimpotriva, m-ati primit ca pe un inger al lui Dumnezeu, ca pe insusi Hristos Isus. (Gal.4:14)

    Pavel spune ma-ti primit ca pe un Inger.

    Acum despre Fr Branham ceea ce stim si nici voua nu va este necunoscut aceste versete

    Iata ce a proorocit prin Maleahi Domnul in aceste 2 versete referitor la slujba Fr Branham William stiti cu toti ca inseamna Ilie

    5. Iata, va voi trimite pe prorocul Ilie inainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare si infricosata.
    6. El va intoarce inima parintilor spre copii si inima copiilor spre parintii lor, ca nu cumva, la venirea Mea, sa lovesc tara cu blestem!"

    Fr Branham a infaptuit ultima parte a slujbei inima copiilor catre parintii lor ,parintii lor insemnand Avraam Isaac si Iacov si copii fiind noi cei ce credem in Numele Domnului Isus Cristos a intors inimiile copiilor catre parinti prima parte inima parintilor catre copii fiind facute in vechime.
    La fel ne arata Sfanta scriptura slujba Fr Branham ca fiind Ingerul al saptelea

    ci, ca in zilele in care ingerul al saptelea va suna din trambita lui, se va sfarsi taina lui Dumnezeu, dupa vestea buna vestita de El robilor Sai, prorocilor. (Apoc.10:7)
    Aceasta incheie slujba prorocita din Maleahi cap4,5

    Dumnezeu sa va dea lumina si Dragoste.Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vedem ce invata Branham :



      Branham = ingerul al saptelea( ingerul Epocii Laodiceea) (62-3012)

      Ingerul al saptelea(ingerul din Laodiceea) aduce mesajul catre Laodiceea(62-3012)

      Ingerul al saptelea (Ilie = Branham) scoate poporul din Laodiceea

      Ingerul al saptelea (ingerul Epocii Laodiceea) are trambita(62-3012)

      Ingerul al saptelea (ingerul din Laodiceea) este acelasi inger cu cel din Apocalipsa 10 :7 (65-1204)

      Ingerul al saptelea(ingerul din Laodiceea) este pe pamant la venirea Domnului(63-0317E)

      Ingerul al saptelea descopera taine(62-3012)(63-0623)

      Ingerul al saptelea va face semne si minuni, exact ca si Isus (62-3012)

      La acest al saptelea inger sa prezentat un inger si i-a descoperit taine (62-3012)

      ARTICOLUL https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/12/17/ingerul-bisericii-din-laodiceea/

      Ștergere
  40. 1 in MALEAHI 4.5-6 nu se refera la un profet pt. neamuri, in capitolul 1 si peste tot in maleahi face EXCLUSIV referire la poporul ISRAEL - daca gasesti un verset unde face referire CLAR la un pasaj pt. neamuri - te rog sa argumentezi cu BIBLIA pe blog.
    2. in apocalipsa nu sunt numai 7 ingeri, asa cum se confunda la mesaj, cei pt biserici nu sunt tot una cu cei care au trambite, iar cei cu potire nu sunt cei care erau pt biserici, deci ingerul al 7 lea cu trambita, in apoc 10.7 INGERUL nici macar nu a coborat pe pamant, iar acolo spune clar, ca in momentul in care va trambita, TAINA LUI DZEU se v-a sfarsi , nu descoperiirile lui branham la plural, ....si apoi cand v-a suna nu v-a mai fi nici o zabava, deci INTRAM in milenium, dar vedem ca el este mort de 50 de ani, iar milenium nici vorba ,o sa fie in viitor dupa ce 7 ANI DE NECAZ, deci nu bate cu scriptura , care nu va trece, si care este etalonul suprem al crestinului, Iar ingerul bisericii din LAODICEA adica ilie pt cei de la mesaj, nu primeste nici o Descoperire directa de la Isus, ci este facuta prin IOAN care i se spune SCRIEI !
    3. ca si profet il vei gasi INTRADEVAR in toate capitolele cu profetii mincinosi, cu ingeri de lumina decazuti ,care sunt de la cel rau, cu ghicire, transe, si telepatie mentala, ....daca el a vut capacitati de medium, si a inbracat ocultul in crestinism , pervertind evanghelia care ramane aceasi si nu se schimba,.....Nu fi un PROMOTER a unui FALS, PROMOVEAZA ORIGINALUL, adica pe ISUS HRISTOS si EVANGHELIA care nu vor trece ....... nu fi subiectiv cauta fara partinire mai adanc, nu ai nevoie de un ILIE sa-ti interpreteze scripturiile, ci de o DESCOPERIRE la mesajul profetului, ca sa intelegi ca sunt o MARE AMAGIRE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 in MALEAHI 4.5-6 NU se refera la un profet pt. neamuri...


      MALEAHI 1:1
      Prorocia, cuvântul Domnului, CĂTRE ISRAEL, prin Maleahi...

      MALEAHI 4:5
      Iată, VĂ VOI TRIMITE PE prorocul Ilie înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare şi înfricoşată.



      MALEAHI 4:5, IMPLINIREA IN NOUL TESTAMENT
      --------------------------------------------------------------------------

      El le-a răspuns: "Ilie va veni întâi; şi va aşeza din nou toate lucrurile; tot aşa după cum este scris despre Fiul omului că trebuie să pătimească mult şi să fie defăimat.

      Dar Eu vă spun că Ilie a şi venit, şi ei i-au făcut ce au vrut, după cum este scris despre el." Marcu 9:12~13

      ...

      Căci până la Ioan au prorocit toţi Prorocii şi Legea.

      Şi, dacă vreţi să înţelegeţi, el este Ilie care trebuia să vină.

      Cine are urechi de auzit să audă. Matei 11:13~15



      Ghici ciuperca cine este Williem Merrion Brenhem si toti trepadusii saltimbanci ezoterici de curte aleasa care-l trambiteaza si astazi ca fiind Ilie, ingerul 7, ultimul proroc inainte de..., etc..., fiind mort de 50 ani?

      Ștergere
    2. Eh nu e chiar ultimul proroc.Niste saltimbaci l-au facut pe dr.Ewald Frank ca avand o ""slujba biblica,apostolica si profetica"". Deci minciuna trebuie sa continue,si totul se face cu tablouri biblice insusite fara nici un drept din Vechiul Testament ,unde Ilie ii inmaneaza stafeta lui Elisei.

      Dar buba este ca acest Elisei adica Ewald Frank are o insarcinare divina directa care nici macar Branham ( Ilie) nu a avut-o !. Deci or i-a dat Branham stafeta cand sau intalnit amandoi,or a fost insarcinat direct ? Daca e una atunci o exclude pe cealalta.

      Concluzia: Chiar daca minciuna continua cu mult avant si fanatism,se vad de la o posta fisurile si bubele ascunse ale acestei pretinse insarcinari divine .

      Ștergere
  41. Maxule cred ca gresesti ,arata-mi tu atunci cu biblia atunci ce Inger Descopera taina lui Dumnezeu si cine este acela?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. apoc 10 , 5-10 5 Şi îngerul pe care-l văzusem stând în picioare pe mare şi pe pământ şi-a ridicat mâna dreaptă spre cer
      6 şi a jurat pe Cel ce este viu în vecii vecilor, care a făcut cerul şi lucrurile din el, pământul şi lucrurile de pe el, marea şi lucrurile din ea, că nu va mai fi nicio zăbavă,
      7 ci, că în zilele în care îngerul al şaptelea va suna din trâmbiţa lui, se va sfârşi taina lui Dumnezeu, după vestea bună vestită de El robilor Săi, prorocilor.
      8 Şi glasul pe care-l auzisem din cer mi-a vorbit din nou şi mi-a zis: „Du-te de ia cărticica deschisă din mâna îngerului care stă în picioare pe mare şi pe pământ!”
      9 M-am dus la înger şi i-am cerut să-mi dea cărticica. „Ia-o”, mi-a zis el, „şi mănânc-o; ea îţi va amărî pântecele, dar în gura ta va fi dulce ca mierea.”
      10 Am luat cărticica din mâna îngerului şi am mâncat-o; în gura mea a fost dulce ca mierea, dar, după ce am mâncat-o, mi s-a umplut pântecele de amărăciune.

      Ștergere
    2. “Căci dacă credem că Isus a murit şi a înviat, credem şi că Dumnezeu va aduce înapoi împreună cu Isus pe cei ce au adormit în El. Iată, în adevăr, ce vă spunem, prin Cuvântul Domnului: noi cei vii, care vom rămânea până la venirea Domnului, nu vom lua-o înaintea celor adormiţi. Căci Însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer, şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreuna cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul.” (1 Tes. 4.14-17).

      Ștergere
    3. .......vezi ca INGERUL AL SAPTELEA , nu pune piciorul pe pamant, este doar cel care are carticica, care sta in picioare pe mare si pamant , iar carticica sigur nu este MESAJUL OREI , tu ce crezi?........iar taina lui DUMNEZEU cred ca se v-a sfarsi odata cu RAPIREA din cap 1TES 4.14-17, .....

      Ștergere
    4. 1 COR 15 , 51 51 Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi,
      52 într-o clipă, într-o clipită din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi. ......SI CU ACEASTA ...va suna din trâmbiţa lui, se va sfârşi taina lui Dumnezeu, după vestea bună vestită de El robilor Săi, prorocilor

      NICI UN VERSET DIN BIBLIE NU SE TALMACESTE SINGUR !, deci orcat ai incerca ,orcat te-ai chinuii, oricat ti-ai dori SA SE POTRIVEASCA cu PROFETUL OREI, APOC 10.7, NU BATE, iar asta DEMONTEAZA tot suportul care il are profetul pt. cei de la mesaj in biblie, ....CAND TRAMBITEAZA - Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi.......va suna din trâmbiţa lui, se va sfârşi taina lui Dumnezeu, după vestea bună vestită de El robilor Săi, prorocilor

      AI ALTA DESCOPERIRE MAI BUNA ? decat biblia ?

      Ștergere
  42. Cand apocalips spune ce Descopera Ingerul al 7 lea voi vedeti că suntem precum Noe cu potopul acum est Fr Branham cu focul din cer sau voi sunteti din aceeia care sustineti ca satan va fi mantuit? ,))))))))))0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....ce a DESCOPERIT acet profet pentru tine, ca eu sa nu am parte de mantuire si de rapire la fel ca si tine, tinanduma numai de scriptura ?, sau unde ai citit in biblie ca as avea nevoie de DESCOPERIREA PROFETULUI NEAMURILOR, ca sa inteleg SCRIPTURA ? , si de ce ai crede ca nu o pot intelge fara INTERPRETAREA lui branham, este EL CONDITIA MEA pentru rapire, unde AI CITIT tu asta ???

      Ștergere
    2. Nu a citit niciunde.Pur si simplu asa ii place lui sa creada, si sa se simta deosebit si deasupra celorlalti "rataciti"". La mijloc sunt defapt anumite deficiente de natura psihologica si educationala.

      Ștergere
  43. Vad ca nu intelegi bine am mai aratat pe acest blog despre Ingerul al saptelea si chiar te rog sa te uiti ce am zis.Daca tu intelegi biblia fara un indrumator atunci nu te cred ce spui si vad ca va împotriviti adevarului.Dumnezeu sa va dea lumina si Dragoste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2 Timotei 3:16-17

      Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.


      Acolo se va croi o cale, un drum, care se va numi Calea cea sfântă: niciun om necurat nu va trece pe ea, ci va fi numai pentru cei sfinţi; cei ce vor merge pe ea, chiar şi cei fără minte, nu vor putea să se rătăcească. (Isaia 35:8).


      ......de ce faci ca si martorii lui iehova, crezand ca doar liderii au aces la adevaratul inteles al scripturii, martorii lui branham cred acelasi lucru, ..... cauta fara partinire , si cheama-l pe hristos, sa iti Descopere aceasta "descoperire wmb", pentru ca tu din dragoste vrei sa ne illuminezi pe noi cei care nu il mai credem , .....eu personal am avut 3 lucrari cel putin, cu privire la acest om si aceasta cale, " am fost scos dintr-un mare intuneric", "mi-am pus increderea in om, blestemat e omul....", si "....m-am intrebat Doamne de ce ingadui asta ?", ......raspunsul e si pentru tine ca si pentru mine PILDA NEGHINEI, asta am primit raspuns de la Domnul,......deci am in spate si o confirmare DIVINA , nu doar una de intelegere personala , deci eu cred ca am fost iluminat si cu versete biblice si cu un raspuns din partea Domnului, .......si SIGUR 100% Adevarul nu e Branham si mess-age lui.

      Ștergere
  44. Eu nu fac ca și martorii lui iehova nu mai faceți nici un fel de aprecieri la persoane și dai cu biblia adevarul ,Fr Branham nu a mintit cu nimic și nici nu va făcut vre-un rau nu îl huliți pe El și voi huliți lucrarea lui Dumnezeu prin el,,eu nu iți cred ție lucrările avute eu cred că Isus se adreseazză direct și personal așa cum sunt arătate multe versete din vechiul testament și cum spune și Pavel și eu pot să spun ca și Pavel că mi s-a arătat și mie,vreau să vă dau un verset care arată foarte multe și vedeți dacă cumva o aveți

    Dragostea nu face rau aproapelui: dragostea deci este implinirea Legii. (Rom.13:10)

    Nici Fr Branham nu va făcut vreun rău să îl pizmuiți atîta și încă un verset și vă întreb dacă cumva o aveți și să spuneți da sincer să nu vă treziți că luptați împotriva adevărului

    Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia, (Gal.5:22) Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi branhamstii si frankistii inconstient vorbiti si va doriti ceea ce nu aveti ,adica roadele Duhului Sfant.Oricine care a avut tangenta cu voi poate confirma ca nu aveti nici macar o roada a Duhului.Aveti doar o forma de smerenie...dar falsa.

      Ștergere
    2. ....roada mesajului din experienta mea din ce am vazut, auzit si simntit este
      1 DEZBINARE
      , 2 BARFA,
      3 CONFUZIE
      , 4 AMAGIRE,
      5.RATACIRE DE LA ADEVAR
      6.URA FATA DE ALTI FRATI.......pentru care a murit hristos,si lista poate continua....
      ...... pacat ca literatura asta oculta , made by branham, a afectat spiritual discernamantul si perceptia celui ce le citeste,la fel ca magia alba care tot neagra este, nu mai pot intelege diferenta intre FALS SI ADEVAR, pune stapanire pe subconstientul omului la fel ca o vraja ,este GRAV , dar adevarat ce ROD da nastere acest mesaj in oameni , ...... multi de la mesaj au mostenit aceasta invatatura de la familie sau neamuri, deaceea inteleg ratacirea aceasta la unii frati, ..... dar altii din curiozitate a vrut sa descopere SUPRANATURALUL CRESTIN, si DESCOPERIRI NEMAISTIUTE, .....le-a placut sa se simnta ALESI, mireasa,superiori si VULTURI, fata de alti crestini care sau multumit doar cu EVANGHELIA.....

      .....IN ACELASI STIL ACTIONEAZA si alte organizatii oculte cand vor sa atraga in plasa lor persoane naive si lesne crezatoare , ....cand ti-au captat atentia cu ceva WOW,si iti place, si le dai crezare, esti numai al lor , metoda e veche de secole.......numai ca lipsa de cunoastere, proasta informare, si nevoia de senzatii dau nastere la astfel de legaturi , din care greu mai scapi

      Ștergere
  45. Maxule nu ști să citești în carte și din păcate trebuie să vă spun că voi ați dat dar de partea cealaltă a mesjului întrucît va-ți uitat la oameni și vedeți greșelile lor firești nu va-ți uitat la Descoperirea mesajuluiorei din păcate pentru voi nu vedeți partea adevăraată a lucrurilor așa că..... Dumnezeu să vă de-a lumină și Dragoste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IACOB DAN BIBLIA SPUNE: "II VETI CUNOASTE DUPA ROADE". BIBLIA NU SPUNE CA II VETI CUNOASTE DUPA "DESCOPERIRE." MAI IA BIBLIA SI CITESTE-O RATACITULE.

      Ștergere
  46. Anonimule dute de i-ați perna și dormi în pace că tu nu ai roada Duhului Sfănt dintre timp ce mai jignit de atîtea ori ,biblia spune îți facde cunoscut numele tău numele meu îl ști tu nu vrei să îți spui numele adevărat,așa că nu îmi spune tu de roade.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de mine. Nu pricepi nimic.E vorba de ce ai spus tu lui Max.Repet. IACOB DAN BIBLIA SPUNE: "II VETI CUNOASTE DUPA ROADE". BIBLIA NU SPUNE CA II VETI CUNOASTE DUPA "DESCOPERIRE." MAI IA BIBLIA SI CITESTE-O RATACITULE.

      Ștergere
    2. Exact.Dupa roade se cunoaste un pom,nu dupa frunze sau omizile de pe el.

      ""Credinta vine in urma auzirii"" . Nu in urma descoperirii.

      Ștergere
  47. Daca credinta vine in urma auzirii Cuvantului descoperirea este data pentru a intelege si mai bine Cuvantul vedem ce spune Isus lui Petru nu carnea si sangele ti-a facut descoperit lucrul acesta si Tatal meu care este in ceruri

    Isus a luat din nou cuvantul si i-a zis: "Ferice de tine, Simone, fiul lui Iona; fiindca nu carnea si sangele ti-a descoperit lucrul acesta, ci Tatal Meu care este in ceruri. (Mat.16:17)

    Si Lica nu aveti de cat sa imi stergeti postarile care le fac caci ata va mai ramas in curand foarte curand va reveni Isus pe nor de Slava.Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti doar din ale tale,asa cum a vorbit si Branham. Apostolii nu spun absolut nimic de necesitatea de a avea vreo descoperire speciala. Ei ne spun doar ca ""credinta vine in urma auzirii Evangheliei"" iar aceeasi credinta duce la mantuire. Restul sunt povesti si idei scoase din maneca care nu folosesc nimanui,doar unora sa se mandreasca fata de altii.

      Ștergere
    2. ""Prin har ati fost mantuiti,prin credinta.Si aceasta nu vine de la voi,ci este darul lui Dumnezeu"".

      Ștergere
    3. el zice ceva si el isi zice singur Amin. Comic.

      Ștergere
  48. Matei,Luca,și Ioan nu sunt apostoli ei au scris ce au văzut și auzit să îți arăt mai jos cateva versete unde se arată cît de iimportantă este descoperirea:

    Cand nu este nicio descoperire dumnezeiasca, poporul este fara frau; dar ferice de poporul care pazeste Legea! - (Prov.29:18)

    Inveleste aceasta marturie, pecetluieste aceasta descoperire, intre ucenicii Mei. - (Isa.8:16)

    In adevar, fratilor, de ce folos v-as fi eu, daca as veni la voi vorbind in alte limbi si daca cuvantul meu nu v-ar aduce nici descoperire, nici cunostinta, nici prorocie, nici invatatura? (1Cor.14:6)

    Si, daca este facuta o descoperire unuia care sade jos, cel dintai sa taca. (1Cor.14:30)

    Si ma rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatal slavei, sa va dea un duh de intelepciune si de descoperire, in cunoasterea Lui, (Efes.1:17)

    Citeste draga anonime cu atentie ce insemnatate are descoperirea sau vrei sa negi si aceste vesete ca de altfel multe altele ca noi interpretam ceva anume cum spune in ultimul verset aici si ma rog Domnului sa va de-a un Duh de intelepciune si de DESCOPERIRE ospune chiar insus Apostolul Pavel si deci nu vad ce ai mai avea de zis dar ma rog in primul rand cauta sa ai intelepciune in felul cum vorbesti si mai ales in felul cum foloseste Cuvantul nu arunca doar asa la intamplare cuvintele care nu au nici o insemnatate si lipsite de valoare.

    www.facliaiubirii.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si care e descoperirea lui Branham? ce descoperire a adus el? adu dovezi clare nu versete biblice aplicate gresit. versetele care desi sunt adevarate, nu se potrivesc lui Branham.

      Ștergere
  49. Da cred ca se cuvine să îți sbun un lucru descoperirea tocmai asta este că Fr Branham este Ingerul Biserici Laodiceea si totodata cu venirea Fr Branham au fost deschise și pecețile carții vieți mielului ,îți vine să crezi sau nu așa este sunt 2 cărți ,cartea vieții și cartea vietii mielului,de ce ți-am dat versete biblice pentru că totul este scris deja fie că vreți să acceptați fie că nu,la fel cum unii nu vor fi găsîți în acele cărți.

    Nimic intinat nu va intra in ea, nimeni care traieste in spurcaciune si in minciuna; ci numai cei scrisi in Cartea Vietii Mielului. (Apoc.21:27)

    Si deci aceasta este alta carte si se refera la judecata uite acest verset este vorba de mai multe carti

    Si am vazut pe morti, mari si mici, stand in picioare inaintea scaunului de domnie. Niste carti au fost deschise. Si a fost deschisa o alta carte, care este Cartea Vietii. Si mortii au fost judecati dupa faptele lor, dupa cele ce erau scrise in cartile acelea. (Apoc.20:12)

    Aceasta ne-a spus profetul Branham si deci orice negare a voastra nu duce la nimic.Dumnezeu sa va de-a lumina si Descoperire in deplina cunoasterea Sa.Amin!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu avem nici o promisiune in Biblie ca vor fi descoperite pecetile.Scrie clar ca DOAR Mielul a fost gasit vrednic sa priveasca in CARTEA CU 7 PECETI.De ce oare ? Fiindca EL a rascumparat cu sangele Lui oameni din orice semintie...etc.Citestei Apocalipsa 5 sa vezi ca acolo ni se arata importanta lui Isus Hristos ca si Rascumparator.Nu ni se arata importanta lui Branham . Deci nici macar cei 12 apostoli sau prorocii din Vechiul Testament adica Ilie,Moise si alti proroci NU AU FOST GASITI VREDNICI DE ACEASTA ONOARE,CINSTE SA PRIVEASCA IN CARTEA PECETLUITA...etc. Tu intelegi semnficatia acestor cuvinte sau vorbesti doar din ale tale,asa cum facea Branham?

      Apoi de cand Ilie din Maleahi ar fi vreun inger in Noul Testament? Unde mai gasim in Biblie conceptul de ""proroc-inger"" ?

      Voi tot comparati pe Branham cu Noe.Dar Noe cand a profetit ca vine ploaia,aceasta a si venit!.Nu au trecut zeci de ani si Noe sa prapadit ,si ploua a uitat sa mai vina.

      Pe cand Branham a spus ca in timpul vietii lui revine Isus ,el fiind ultimul mesager si odata cu el se incheie perioada de Har. Asta a fost defapt esenta mesajului lui Branham.

      Dar Branham a murit intr-un accident.Deci TOT ceea ce el a predicat a picat ca un castel de nisip. Esenta mesajului a disparut odata cu moartea lui.

      Acum vezi diferenta intre Noe si Branham? Unul a spus adevarul,celalalt a spus doar preziceri si profetii false.

      Si voi branhamistii ,frankistii nu faceti decat sa aparati un mincinos si un profet fals.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.