miercuri, 15 mai 2019

Stâlpul de lumina a lui Branham



Iosif Branham fiul cel mic al  lui Branham, predica din mesajul tatalui sau, cele 7 tunete. Asta este conform mesajului 100%. 

Ascultandu-l mi-am amintit de momentele frumoase din conferintele  la care mergeam cate 3 autocare pline de romani. Au fost multe momente frumoase. Desigur ca toate acestea s-au datorat unei bune organizari a intalnirilor si omeniei si seriozitatii fratilor care se ocupau. Si predicarea era dinamica, era exprimarea bucuriei si a credintei ca noi suntem Mireasa, singurii alesi. Cum sa nu te bucuri cand auzi asa ceva? Era conform cu mesajul, insa erau exagerari, exaltari, emotii si foarte multe lucruri false fata de Cuvantul lui Dumnezeu. 

Emotiile pozitive vindeca si ajuta psihicul uman si eu salut pe oricine predica pozitiv si din inima, insa putem sa ne bucuram enorm de adevarul biblic deja existent, ca Dumnezeu ne numeste fii si fiice a le Lui prin credinta in Isus, si ca Isus ne iubeste si ne numeste Mireasa Lui. Asta de ce nu o vreti? De ce la aceste cuvinte nu saltati? Vreti sa ziceti ca nu e valabil acum si ca acum mesajul lui Branham e valabil? Asta este fals. Evanghelia biblica este SINGURUL ADEVAR valabil, nu mesajul lui Branham. 

Toate promisiunile de care va bucurati din mesaj si le-ati confiscat numai pentru voi din Cuvant, acelea sunt de fapt promisiuni biblice adevarate valabile PENTRU TOTI CARE SE POCAIESC SI CRED IN EVANGHELIE si traiesc frumos nu sunt destinate branhamistilor.

Pacat ca oamenii alearga dupa idoli umani care au furat adevaruri biblice si se dau mari ca si cum ei au inventat Evanghelia. Dar nu mai insist asupra acestui aspect. Sa revenim la lumina. Uitati-va si vedeti cum apar doua lumini pe tabloul cu Branham.





Vizionand acest clip video observ si eu ca deasupra lui Branham in poza atarnata sus pe perete, apare inca un stalp de lumina. Al doilea. Avem deci doua lumini. 
Cea veche binecunoscuta si inca una, care se vede bine ca este reflectia lumii din sala. De fapt acum, nu ca nu stiam, am aflat mai clar cum a aparut prima. Lumina a aparut in imagine. Desigur ca contexul a fost putin diferit dar ca idee e acelasi lucru.





Observati asemanarea acestei lumini cu prima lumina, cea de langa ea despre care s-a facut atat tam-tam ca ar fi supranaturala? Observati deci ca nu e deloc supranaturala!

Mai jos avem declaratia lui George Lacy (care nu a lucrat niciodata la FBI, nu mai spuneti minciuna asta nimanui va rog) originala in engleza, o aveti si voi in limba romana in predici, in care daca citim vedem ca desi declara ca nu a fost retusata sau doctorită in vreun fel, declaratia finala a lui este una TOTAL LIPSITA DE VREUN ELEMENT SUPRANATURAL. El spune simplu ca lumina a lovit negativul. Este corect probabil asta, dar nu e nimic divin si nimic supranatural in asta. Tuturor ne-au aparut lumini in imagini mai ales cand aveam camera foto cu film. 

FBI nu au fost niciodată implicat în examinarea fotografiei.
Imaginea nu a fost atârnată niciodată în Sala de Artă Religioasă din Washington, D.C. De fapt, Sala de Artă Religioasă pare să fie o fantezie a imaginației lui William Branham. Nu este deloc adevarat. Poza este depusa de catre autorul ei, la libraria statului, pentru a fi protejata ca drept de autor. Atat. Asta fac toti fotografii care vor sa isi protejeze anumite fotografii reusite.

Branham a spus de multe ori ca George Lacy a spus ca acea poza "este singura poza din istoria omenirii a unei fiinte supranaturale" sau ca asa ceva scrie dedesubtul pozei la Washington DC. Branham a mintit, a mintit si din nou a mintit. El si noi toti am mintit deoarece am crezut pe cuvant ca ce spune e corect. Uite dar ca si asta se dovedeste a fi o frauda, o minciuna.

Asta seamana tot fel ca si asa zisa trimitere a ingerului catre Branham: "Daca ii vei face pe oameni sa te creada si vei fi esti sincer cand te rogi, nimic nu va sta in fata rugaciunii tale, nici macar cancerul". E foarte frumos sa te rogi pentru oameni, dar acesta este un act al capacitatii de a convinge a lui Branham, nicidecum nu e vreo chestiune supranaturala. 

Intelegeti acum realitatea? 

Alte exemple complet asemanatoare de lumini aparute in poze.








Credinta lui Branham in actiune putea convinge oamenii ca pot fi vindecati. Vindecarea oamenilor e ceva bun si foarte frumos, este biblic, dar nu este nimic supranatural in forma in care Branham a prezentat lucrurile cu asa zisa trimitere a ingerului. Branham ne-a inselat.

De retinut:

Branham nu pomeneste NIMIC despre aceasta lumina decat dupa ce a aparut poza asta de mai jos. Tot la fel a facut si cu evenimentul de la raul Ohio din 1933. A rescris istoria de la acel eveniment dupa ce a auzit-o pe Anna Schrader profetind aproape 20 de ani mai tarziu dupa 1933. (puteti citi aici despre adevarul de la raul Ohio din 1933 https://mesajul.blogspot.com/2014/03/la-raul-ohio-in-1933.html )

Deci pana cand nu a aparut poza asta, Branham NICIODATA NU A ZIS CA LA NASTEREA LUI AR FI APARUT ACEST STALP DE LUMINA si alte despre lumina despre care a spus  ulterior ca s-au intamplat de cand era tanar. 

Deci, Branham a rescris din nou povestea vietii lui dupa noile fantasmagorii inventate din propria lui imaginatie bolnava si a introdus lumina asta in multe evenimente din copilarie, adolescenta si asa mai departe. Inselaciunea perfecta. 

Slava Domnului ca avem predicile, brosurile, afirmatiile si cartile lui Branham de dinainte de aceste cateva evenimente prin care vedem ca ulterior a inceput sa minta. Ani de zile nu a spus nimic dar cand s-a ivit ocazia a recreat istoria.











Opinia finala din copia de mai sus a lui George Lacy:

Based upon the above described examination and study I am of the definite opinion that the negative submitted for examination, was not retouched nor was it a composite or double exposed negative.
Further, I am of the definite opinion that the light streak appearing above the head in a halo position was caused by the light striking the negative.

Respectfully submitted,
George J. Lacy. 

Da, lumina a lovit negativul. Si? Si ce daca? Nu este absolut nimic divin si nici supranatural in asta. NU A FOST DEASUPRA LUI BRANHAM. Acesta nu a zis ca O LUMINA SUPRANATURALA A FOST DEASUPRA LUI BRANHAM. El a zis adevarul, o lumina, dar care nu are nimic supranatural in ea. A fost o reflectie a unei lumini de acolo. Branham a speculat imediat acest aspect. Ba chiar s-a spus deseori ca lumina era vizibila in audienta. Ei bine, iata ca nu a fost deloc asa.

As fi fost tentat sa cred ca e posibil ceva anume, daca Branham ar fi zis despre lumina asta cu mult inainte sa fie pozata si cand a aparut sa fie o confirmare. Dar cum am zis deja, el a creat o poveste in jurul acestei lumini abia DUPA CE A APARUT. Asa a facut cu toate povestile lui. 

Povestea lui Branham devine pe zi ce trece exact ca povestea unui sarlatan. Urmasii lui care stiu ca este vorba de minciuna si continua sa promoveze dar si sa inventeze alte minciuni sunt si ei sarlatani.

Ca idee sa vedeti la ce rang au inaltat minciuna urmasii mesajului. 

Iata ce fac unii falsificatori si sarlatani din mesaj doar ca sa il inalte si promoveze in mod necinstit pe Branham.

Poza originala cu tabloul de la Washington DC. alaturi de fostul presedinte Obama.



Mai jos vedeti poza falsificata de catre branhamisti cu care insala oamenii. 

Ei au falsificat asta pentru a confirma afirmatia lui Branham ca poza aceea se afla acolo in locurile sus puse. 

Cu alte cuvinte, au creat o falsitate pentru a acoperi o alta. 

Dar, ce bine e sa nu minti. Daca nu minti de la inceput nu trebuie sa creezi alte minciuni ca sa le acoperi pe primele. De aceea eu cred ca adevarul este, alaturi de credinta si iubire, cea mai mare forta a omenirii. E frumos sa spui mereu adevarul pentru ca nu ai de ce sa minti, decat daca vrei sa inseli pe altii. Asa fac ei.



Aici e ceva extrem de grav. Daca minciuna le satisface sufletul atunci ei inca nu au cunoscut pe Domnul. Asa ceva este un lucru extrem de grav si nu are de-a face cu adevarata si simpla credinta. 

Frate, este adevarat cu toti am gresit, toti am pacatuit in viata asa ca oameni, insa sa creezi inselatoria cu buna stiinta este pacatul de neiertat. Este hula impotriva adevarului. Este o crima duhovniceasca impotriva oamenilor de buna credinta. Este nerusinare, cancer si intunerec. Este o samanta blestemata de oameni care produc minciuna in mod intentionat. Acestia sunt uneltele celui rau.

Ca om, prieten si frate, va sfatuiesc sa fugiti cat puteti de repede de minciuna si inselatorie. Nu veti avea nici o rasplata. Nu veti ajunge la Cer niciodata cu minciuna in suflet. Veti ajunge sa fiti despartiti etern de Fata lui Dumnezeu.

Dragi frati si surori, dragi lideri, exista suficient de mult adevar, lumina, iubire, bunatate si mantuire in Cristos Domnul si Sfintele Scripturi. Pur si simplu minciuna nu ajuta pe nimeni. Nu avem nevoie de minciunile nu stiu cui. 

Sa fiti siguri ca minciuna si neadevarul va vor aduce voua multa dezamagire si descurajare, insa adevarul elibereaza si aduce claritate.

Oamenii sarmani, nefiind ancorati in realitatea biblica, alearga dupa lumini si semne care nu au de-a face cu caracterul, puterea si adevarul Evangheliei lui Dumnezeu prin Domnul nostru Iisus Cristos.

Alte detalii despre acest subiect: http://en.believethesign.com/index.php?title=The_Houston_Photograph&fbclid=IwAR0Gin0DPYLVr9wR7Z8tXhpZoFRGmCVw5Gag2sRM9sWUZRJWrudgS42YP7Y


26 de comentarii:

  1. Mi se pare ca viata lui Branham este un amestec de adevar si minciuna,de credinta si ridicol.Este bine sa te rogi pt bolnavi ,dar este rau sa iti faci o imagine pe spatele unor fotografii si afirmatii ale altora,cum este cazul cu Ana Schrader,apoi sa predici ca tu esti Ilie din Maleahi(!),chiar daca biblic acest Ilie sa inaltat la ceruri,si a reaparut cu Moise alaturi de Isus. Problema nu e doar la Branham ,ci si la cei care i-au raspandit imaginea asta pe tot mapamondul,in special vina lui Billy Paul. Asa cum am fost mintiti cu poza de mai sus ,am fost mintiti si cu cea cu pretinsul nor supranatural,si cu pretentia ca Branham nu a gresit in nici o viziune!. Va amintiti fraza asta? Scrie in deschiderea cartii Cele 7 Epoci ale Bisericii.

    Ilie din Maleahi care sa aratat cu Isus pe munte,revine in America ,si asta dupa ce sa inaltat la ceruri? Unde scrie asta in Biblie? In Biblia mea scrie,in Apocalipsa, doar ca Ilie va reveni cu Moise...in Israel,inaintea revenirii lui Hristos!. Exact cum scrie la sfarsitul cartii Maleahi.

    Si la urma urmei,insasi moartea lui a daramat tot castelul care l-a construit in jurul persoanei sale. Ce dovada mai graitoare este decat insasi moartea lui? Asta a dovedit tuturor ca el nu este Ilie din Maleahi,cel care duce biserica in rapire. De ce asteptau sa invie? Fiindca aveau aceasta credinta implantata de Branham in ei. Deci odata cu moartea lui ,a picat si teoria lui cu ultimul mesager ,care odata cu acesta vine si rapirea bisericii.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt de acord ca viata lui Branham este un amestec de minciuna credinta deseori falsificata si ridicol. Dar daca viata lui e asa si cei care il urmeaza au parte de aceleasi lucruri amestecate,.

      Ștergere
    2. "" Prorocii au tinut pana la Ioan...".

      Ștergere
  2. Ati observat ca lumina a doua care apare ca reflectie este exact ca si cea din fotografia aceea? Poate ca in America asemenea tipuri de aplice si plafoniere sunt clasice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce spectacol ieftin...se ridica in picioare si aplauda ca ei sunt mireasa lui Isus,de parca Isus ar fi vreun superstar.Daca intradevar erau mireasa lui Isus atunci si daca Branham era ultimul mesager,atunci trebuia sa revina Isus iar ei sa fie rapiti.Doar asa a invatat Branham,nu? Dar acelasi Branham a murit,adica pretinsul ultim mesager.Si atunci unde sunt ei?Isi isi mentin anumite credinte depasite,prin sfoartari si spectacole de 2 bani,specifice sectelor americane. Apoi ,culmea,tot aceleasi persoane arata inspre denominatiuni si le critica. Asta ne arata ca e o secta fondata pe minciuni,exagerari si spectacol de tip Hollywood.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu se manifestă prin fiecare dintre noi. Nu există un Dumnezeu separat de ceva sau cineva și care să vină să facă ordine în viața noastră. Astea sunt poveștile bisericii care-i vrea pe oameni mici și neajutorați în comparație cu un dumnezeu puternic care deține toată puterea și o folosește după cum îi vine lui bine și după un sistem de apreciere discreționar. Dumnezeu nu trebuie să facă NIMIC. Dumnezeu, Creatorul, Sursa doar ESTE și noi alegem cu ce parte/energii din acea Sursă ne alimentăm. Dumnezeu/Creatorul/Sursa, nu impune absolut NIMIC. Noi, bucățelele sau părticelele de Dumnezeu/Creator/Sursă alegem la ce voltaj/vibrație/frecvență ne conectăm: una înaltă sau una joasă. Dumnezeu/Creatorul/Sursa nu se amestecă și nu se va amesteca niciodată în ciorba pe care fiecare dintre noi ne-o gătim. Ce gătim, aia mâncăm/servim. Cu toate acestea, Universul își are propriile lui legi și mecanisme de funcționare și va corecta ”erorile” cauzate de diferite ”componente” care stânjenesc buna funcționare a Întregului. Este mai mult decât clar că biserica a dat greș cu creația sa pe care a numit-o dumnezeu, că omul nu se mai teme de, dar nici nu iubește, invenția asta și că este momentul să întoarcem foaia și să mergem mai departe. Să-l căutăm și să-l găsim pe acel Dumnezeu adevărat/Creator/Sursă acolo unde el/ea se află: PESTE TOT, ÎN TOT ȘI ÎN TOATE!

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat articol, si super comentariul lui Peter: primul, dar mai in special al doilea. Nu mai ramane nimic de adaugat....

    Cine are urechi de auzit, sa inteleaga doara... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. "Sigur" Obama avea poza cu Branham pe perete :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesti oameni traiesc in lumea lor imaginara,unde minciuna si spalarea creierului sunt la ordinea zilei. Cativa dintre ei au si interese materiale.

      Peter

      Ștergere
  7. Ewald Frank la Bucuresti:"" Cititi predicile lui Branham .Ele contin invatatura personala pentru fiecare..."".

    Daca si aiurelile lui Branham au devenit invataturi persoanale pentru fiecare,atunci e clar...Saracii frankisti sunt ametiti de tot.

    Invatatura pt barbati aka Branham: "" Sa va bateti nevestele cu scandura."" Ce ziceti frankistilor din Romania?Va bagati?

    Invatatura pt femei: "" Masina de spalat este de la Satana..."".

    Foarte trist,daca Ewald Frank a ajuns sa spuna si sa predice asa ceva,spunand ca sunt invataturi inspirate pentru fiecare barbat,femeie si tanar! De fapt e de inteles,Ewald Frank a fost dintotdeauna un simpatizant fanatic al lui Branham!. Acum la sfarsitul vietii isi arata adevarata fata.



    De la 1:00.30 puteti asculta grozavia...

    https://www.youtube.com/watch?v=IjB8bMrLADg

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt de la minutul 41 incepe sa spuna sa citim predicile lui Branham,fiindca contin lucruri personale care se adreseaza personal fiecaruia dintre noi (42.50)...

      Ștergere
    2. "" Dragi frati luati-o in mod serios.Dragi surori luati-o in mod serios.Va implor in Numele Domnului Isus Hristos,cititi si ascultati predicile fratelui Branham.Sunt absolut necesare pentru pregatirea noastra,ca sa il intalnim pe Domnul fara pata si fara zbarcitura!"". ( 43.38)

      Imi vine sa rad ce intorsatura iau lucrurile.Parca Frank era cel care va duce biserica in rapire,nu Branham cu sfaturile lui de 2 bani...

      Peter

      Ștergere
    3. Am văzut si eu acum predica de la București.Frank nu știe să ofere sfaturi,să consilieze,si atunci i-a îndrumat să citească predicile lui Branham,fiindcă el,chipurile, predica doar planul lui Dumnezeu. Cam jenantă această mișcare a lui Frank dar e de înțeles. A aruncat în cârca lui Branham partea asta ,iar el sa spălat pe mâini de această responsabilitate.

      Pana la urmă fraierii sunt cei care îl cred si il urmează orbește. :-)

      Ștergere
  8. Mari dobitoci puteți fi amindoi,oameni de nimic care nu aveți valoare nici unui scuipat dea lui Branham sau Frank

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia uite ce misto vorbesc inghititorii de scuipat "profetic", "evanghelistic si apostolic"... :)

      Ștergere
    2. Vor să ne arate mizeria si prostia care zace-n ei... Frank ii prostește de zeci de ani să se roage si să astepte ca proștii Rusaliile, si tot noi suntem fără valoare... Ca să vezi câtă inteligență.La nivelul unui pantof găurit.

      Am pus si un link cu Frank predicând in '93 aceleași povesti cu darul D. Sfânt din FA 2:38.Ii face pe oameni să astepte lucruri iluzorii. Si atunci cine sunt dobitocii? :)


      Peter

      Ștergere
    3. In ochii lor noi, tot suntem de vina pentru ca am vazut impostura aceasta.

      Duminica am fost invitat la o adunare la mesaj din Cluj. Nici un cuvant jignitor la adresa mea. Dimpotriva unii fratii m-au imbratisat si salutat cald si ii cunosc nu a fost teatru. Sunt multi oameni minunati si buni.

      Le-am spus ca ma bucur ca au permis Domnului sa le conduca viata, si nu ideilor sectante pline de ura.

      Spre surpinderea mea, un singur predicator la final a mentionat putin de Branham dar nu i-a zis pe nume ci a zis profetul si cand a uitat ceva din mesaj sa poata continu, de pe scaun, eu i-am amintit de fapt ce spusese Branham si despre ce era vorba.

      Au zambit fratii, si eu la fel. A fost nostima faza.

      Dupa adunare am stat la cafea cu ei 45 minute am vorbit multe dar foarte putin am deschis subiectul anti-branham, si asta doar pentru ca am fost intrebat ceva.

      Ștergere
    4. Lica ai firma sau bani? E posibil de asta să fie asa prietenosi si toleranti. Stiu cazuri dinastea.Nu te lasa fermecat. Atata timp cat cred in Branham sau in Frank vor avea o parere proasta despre tine si te vor vedea prin ochelarii lui Branham sau Frank.

      Ștergere
    5. Da, am firma, dar inca nu am bani multi, adica nu sunt bogat, dimpotriva trebuie sa recuperez multe din urma. Insa de prin luna ianurie-februarie imi vin ceva clienti mari si ma redresez atunci. Revin din minus catre zero si apoi da, voi incepe sa cresc financiar ca in timpurile mele bune de altadata. Era si timpul dupa atata munca si esecuri dupa esecuri.

      Acolo unde am fost la adunare nu sunt genul de frati profitori de bani, asa cum am patit cu altii si asa zeci de mii de euro am avut pierderi trebuind ani de zile sa muncesc din greu sa ma pun cat de cat pe picioare.

      Ștergere
  9. acesti oameni sant distrugatori de pace sau aliat cu satana

    RăspundețiȘtergere
  10. de mai bine de 10 ani miau pus sotul inpotriva mea,miau luat pacea din familie 25 de ani de casnicie din care jumate din rau in m,ai rau ...datorita colegului branhamist ,lau determinat de sa si botezat in loc sa fie mai bun a devenit un extrfemist,presupun ca daca Dumnezeu nu va avea mila ,casnicia se va ruina..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veronica,eu personal i-as interzice fiindca sunt ilegali.Nu sunt recunoscuti de stat.Niste soareci care dupa ce functioneaza ilegal mai si dezbina pe altii.Nenorociti putin spus.Si ei si frankistii.Cuiburi de viespi.Sunt lupi in blanuri de oi.Vin la oameni cu cuvinte pompoase gen "cuvantul original,taine ,descoperiri," si lasa in urma samanta raului si a distrugerii.

      Ștergere
  11. Se vede clar ca lumina acea nu este divina. Au facut idol dintr-o poza cu o lumina de la bec. Daca nici acum cand se demasca falsul mesaj oamenii nu cred isi merita soarta pierzaniei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Așa v-a învățat Frank să scuipați?
    Se vede de ce duh sunteți stăpâniți!
    Vai și amar de pocăința falsă a vpastră...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are impresia că e ultimul mesager înaintea revenirii lui Hristos și că doar prin mesajul sau teologia lui vei avea acces la rapire. Din start e greșită viziunea lui bro. Frank.

      Hristos nu aparține vreunei mișcări sau organizații. Dacă vine, vine pt toți cei care îl așteaptă, cum scrie în Evrei. Nu trebuie să crezi cum vrea Frank ca să ai parte de Hristos.

      Suntem mântuiți prin har nu prin vreo teologie a unui misionar iar această lucrare a harului a fost făcută de Dumnezeu în Hristos pt toți oamenii, nu doar pt credincioșii lui Frank sau a lui Branham.

      Peter

      Ștergere
    2. Ap Pavel explica foarte bine evanghelia harului și avertizează cu privire la cei care vin cu alta evanghelie, diferita de cea predicata de el!.

      Evanghelia lui Branham și Frank o exclude pe cea a lui Pavel și viceversa.

      Peter

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.