luni, 29 februarie 2016

Colonia branhamista Dignidad - film nou


Urmasii lui Branham, au reusit sa atraga atentia in societate, in presa, in public in mod negativ in multe feluri.

Urmasii mesajului nu sunt cunoscuti nicaieri ca ar fi adus vreo contributie omenirii pentru slava Domnului, construind un orfelinat, un camin de batrani, ceva umanitar cu impact, sau ca ar fi facut ceva in mod practic care sa aduca bunastare si bine general. Nu. Sau un lider al lor sa fi adus vreo idee, o tehnologie, ceva folositor care sa ajute omenirea, indiferent de religie, rasa, sex, nu nici vorba. 

Liderii iau banii oamenilor, au privilegii, au burti ca nu isi mai vad partea de jos, rusinea, de ea, traiesc numai pentru ei si secta lor proslavind niste idei care nu aduc valoare nimanui daca le repeti in particular, deoarece credinta fara fapta este moarta.

Oriunde, aproape oriunde, urmasii lui Branham si Frank, sau altii, sunt cunoscuti in special pentru renumitele certuri, barfe, dezbinari, ura, neintelegeri, agresiuni emotionale, abuzuri verbale, nevoia bolnava de a se crede superior altor crestini si oameni, nevoia excesiva de control asupra credinciosilor prin a le impune idei fictive si imaginare, sau cu ce sa se imbrace, cum sa isi traiasca viata, cum sa nu o traiasca. Sunt cunoscuti prin manipulare spirituala, amenintari apocaliptice, si din pacate multe, foarte multe sinucideri, si vieti distruse, inselate, tradate, mintite.


Nu cred ca Branham este de vina pentru toate deciziile unor lideri care i-au urmat ideile sale si au facut mult rau altor oameni, care au ajuns fie agresori, fie criminali ori s-au sinucis de disperare. 

Dar o responsabilitate importanta o poarta si Branham deoarece el a creat si sustinut ideile astea anti-educatie, anti-societate, anti-progres. 

Branham a creat teren propice pentru cultivarea urii, sau a udat semintele existente deja inainte in sufletele oamenilor, care erau religiosi, sau nu. 

Mesajul lui Branham nu este "taine descoperite" ci o intreaga masinarie de falsificat informatii dar prezentate ca taine intr-o forma radicalizata, dura, cu tipete impotriva oricaror valori existente in viata, societate, cultura, arta, dezvoltare personala etc.

Aceste lucruri atat de triste, duc la nefericire si la o viata nu numai nebiblica ci seaca, fara lumina si maretie in ea. 

Si se intampla deseori lucruri care produc dureri mari in vietile oamenilor, inclusiv unele catastrofe, despre care am scris. E vorba de cei 1000 de oameni care s-au sinucis la ordinul lui Jim Jones, prietenul si omul pe care Branham l-a sustinut si motivat ani de zile. 


"Eu stiu ca sunt lucruri despre mesaj pe care voi nu le vedeti, dar e Dumnezeu." Jim Jones

Oameni care asteptau ca prezicerea lui Branham sa se implineasca cu "Da si Amin" in 1977 ca Isus revine, au trait deziluzii grave si au inceput sa urasca lumea atat de mult, incat singura solutie a fost sinuciderea impreuna cu copiii lor in 1978, la cateva luni dupa dezamagirea totala. 

Aici este un articol mai vechi scris:


Problema nu este la mesaj doar, ci asta este mentalitatea de secta la modul general. Este periculoasa. Este controlativa, manipulatorie si este identica in orice miscare religioasa izolata si care se crede mai presus decat altii si care uraste societatea. 

Exista multe documentare pe Youtube despre Colonia Dignidad, fondata si condusa de Paul Schäfer, un lider si urmas al mesajului lui Branham, fost nazist. 

Poti citi despre el aici:

https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Sch%C3%A4fer

Mesajul lui Branham, in special in ultimii lui ani de viata, arata de fiecare data, cu insistenta, cu tipete, cu amenintari, ca toti ceilalti oameni sunt rai, ca societatea e a dracului, ca adunarile crestine sunt "prostituate" si ca numai ei sunt alesii Domnului. 

Asta i-a intarit lui Paul Schäfer multe din convingerile personale naziste, (mai ales Samanta Sarpelui, pe care si Hitler o promova) si i-a alimentat iluzii false despre viata, credinta si societate, facand abuzuri inimaginabile.


De ce cad in capcana asta a asupriri chiar ei care se considera deseori ca victime sau ca ei vor fi prigoniti? 


Explicatia este foarte simpla. 

Cand tu crezi ca toti ceilalti nu au valoare este si normal ca ii abuzezi. Cand te simti superior fata de altii e si normal ca ii etichetezi negativ. Ii dispretuiesti, ii desconsideri, ii ataci fara nici o remuscare deoarece atat constientul cat subconstientul tau i-a declarat "non fiinte", adica nu sunt semeni tai, ci sunt dusmanii tai. Asa ca iti permiti sa le pui tot felul de nume urate, cu o usurinta mare. 

E greu de crezut ca niste crestini al caror cap ar fi Cel pe care Cuvantul il numeste DRAGOSTE isi permit asa ceva. Se pare ca de fapt de fapt credinta lor este de fapt o mascarada, un circ si fals grosolan si cam tot ce se intampla la ei este la fel.

Si cel mai grav lucru, invatat de la Branham, si il fac urmasi lui, este ca neaga mantuirea celorlalti crestini. Il confisca pe Dumnezeu si intreaga mantuire a Lui, si o pastreaza doar pentru ei. Le fura altora mantuirea. 

Acesti descreierati fura oamenilor dreptul incontestabil dat de Dumnezeu tuturor prin Jertfa lui Isus, de a avea acces liber la iertare. Da. Exista mantuire fara mesajul sau aprobarea lui Branham, Frank sau altii.

Ganditi-va cum fac ei pe altii sa sufere si cate abuzuri au facut ei, gandind atat de infect! 

Si cat rau isi fac lor insisi, dar si celor care nu mai ii aproba.

Acum inteleg mai clar de ce s-au purtat si in Romania asa cu mine si cu alte sute de oamenii. (Aici este articolul in 3 parti, Cosmarul http://mesajul.blogspot.ro/2015/12/cosmar-in-branhamism.html )

Ii judeca fara sa ii cunoasca cu adevarat, fara sa le cunoasca credinta din inima, greutatile, durerile, ispitele, luptele, trecutul.

Gandind la rece, aceasta mentalitate bolnava otravita este una dintre cele mai toxice mosteniri preluate de la Branham de catre urmasii acestuia. 

Tu care te crezi a lui Dumnezeu, chiar tu privesti oamenii prin propriile emotii negative si prejudecati si nu prin umanitate si dragostea lui Dumnezeu? Atunci esti la riscul de a fi pur si simplu un ipocrit religios fara valori crestine pe care pretinzi ca le ai. Atat. Si precis ca nu vrei asta nu? (Pai tu, la pretentiile de ales si nu stiu ce, tu ar trebui sa fi "salvatorul" oamenilor, nu acuzatorul lor, daca apartii de Domnul asa cum pretinzi, deoarece El asta este: Salvator. Inca nu ati inteles nimic din Biblie ci doar impliniti planul lui Branham si Frank.)

Ideile negativiste de viata a lui Branham a creat monstrii. 

Parerea mea, strict a mea, este ca daca si altii ar deveni potenti financiar si material, si cu sprijin politic, ar putea deveni exact ca si Paul Shafer, Jim Jones si Leo Mercer. Monstrii diabolici.

Acestia pot deveni extrem de periculosi tocmai din acest motiv: ei cred exact cum Branham i-a invatat, si anume ca toti ceilalti crestini si oameni sunt pierduti, sunt semnul fiarei, ca sunt rai, ca sunt samanta sarpelui. 

Crezand asta despre ei, le pot face rau fara ezitare si isi pot justifica usor abuzurile, agresiunile si raul facut asupra lor. 

Asta s-a intamplat pretutindeni la mesaj. Oamenii de la mesaj se urasc extrem de mult doar din cauza unor mici diferente de opinii. Se infurie, se cearta, se barfesc, se dezbina, se urasc ani de zile. 

Incapabili de iubire, de dialog, de iertare si negociere, ei se demonizeaza unii pe altii si ca persoane dar si ca adunari.

Nevrozele si demonii isteriei mosteniti de la Branham, ii duc la setea de control si manipulare asupra altora. 

Ei sunt mereu interesati cum sa isi impune ideile: Ce sa creada altii, ce sa nu creada. Cum sa se imbrace altii, cum sa nu se imbrace. Ce sa faca, ce sa nu faca. Ce sa spuna, ce sa nu spuna. Ce e corect, ce nu e corect.

Iar nesupunerea totala, aduce mai intai jignire, apoi agresare emotionala si verbala cum Nelu Dascalu si alti branhamisti au facut mereu cu noi. 

Iar cand acestia ar capata puterea politica, militara, financiara ar aduce si pedeapsa fizica asupra oamenilor care li se opun. De ce? Deoarece ii considera samanta sarpelui. Ii considera carne de tun. 

Asa Branham a otravit mintile oamenilor cu otrava sarpelui.

Ei asa au facut mereu. E vorba de un demon al asupririi altor oameni care difera de ei.

Dar se pare ca acest aspect negativ, total neduhovnicesc, le aduce chiar si lor grave prejudicii de imagine dar si suferinte mari celor dinauntru care, nu putini, sunt chiar sinceri cautatori ai unui sens spiritual mai profund si nu inteleg ce se intampla acolo. Sa revin la subiect.

Ideea mea principala era ca s-a facut un nou film despre Colonia, cu acelasi nume, si curand va fi lansarea lui. 

E o varianta mai actualizata deoarece s-au mai facut cateva. 

Cred ca merita sa mergem la cinema cand apare. 


Acum poate fi vazut aici:



Vom intelege mai bine pericolul care exista in aceste secte, mai ales atunci cand aceasta devine potenta financiar si isi creeaza parghii de acces nelimitat la vietile oamenilor pentru a le controla si manipula.

Trailere.








Exista multe documentare pe net despre acest caz incredibil, dar si altele care sunt asemanatoare, si surpriza, aproape toti au avut legatura directa cu ideile de control abuziv din mesajul lui Branham, cu ideile sale tarzii, radicale din anii 60 pana la moartea sa.

Apare si Ewald Frank in acest scandal. Dar nu ca agresor.

Aici e linkul cu el:

William Branham Cult Rape And Torture of Children


Articol in limba romana:

https://www.dw.com/ro/dosarul-colonia-dignidad-se-deschide/a-19217562

Idei care sunt dovedite ca fiind nebiblice, anti sociale, necrestine si inumane.


Asa ca asigurati-va ca liderii pe care ii urmati nu va forteaza si abuzeaza emotional, spiritual.


O intrebare sa va puneti singuri. Sau chiar mai multe.

Voi decideti asupra vietii voastre sau altii decid? 

Va respecta ei alegerile? 

Ei decid ce sa faceti cu timpul, banii si viata voastra? 

Ei decid cum sa va imbracati si unde sa iesiti sau nu?

Va respecta ei dreptul la fericire si la o viata plina de creativitate?

Va respecta ei dreptul de a va face viata roditoare, frumoasa, constructiva si extraordinara, in armonie cu vocatia si talantii vostri primit de la Domnul, si nu cu limitarile lor?

Va incurajeaza sa faceti bine altora? 

Sa ajutati in mod practic pe cei din adunare si din societate? 

Va simtiti in siguranta, iubiti si apreciati de catre ei? 

Ati vazut in decursul anilor interesul lor pentru binele altora si al vostru in mod practic (nu teoretic)? 

Au lucrat ei cu alti oameni in spiritul lui Cristos de slujire? 

Ati vazut dovezi de iubire, bunatate, altruism in vietile lor?

Au apreciat eforturile voastre de a sustine material, financiar, cu respect si cu prezenta voastra adunarea? 

Au fost transparenti vis a vis de colecte, zeciuieli si banii adunarii?

Daca raspunsul tau este NU, eu cred ca locul tau nu este intr-o asemenea secta infecta si bolnava!

Impun ei ideile lor, multe fiind manipulative, mai presus decat ideile valoroase ale Bibliei, democratiei, valorilor sociale, care respecta fiinta umana, constitutia, viata in general si dreptul de a alege in deplina responsabilitate?


Daca raspunsul este DA, locul vostru nu este intr-o asemenea secta.

140 de comentarii:

  1. Schaefer followed the teachings of American preacher William M. Branham, one of the founders of the post World War II healing revival. Branham advocated "a strict adherence to the Bible, a woman's duty to obey her husband and apocalyptic visions, such as Los Angeles sinking beneath the ocean." [5]

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine spus Lica.Mai ales ultimele intrebari ,sunt foarte elocvente. Din pacate nu prea exista acceptare si toleranta in branhamism.Trebuie sa te supui ""cadentei Miresei"" daca vrei sa le frecventezi sanatoriul,pardon adunarea.

    Multe abuzuri se fac cu anumite texte care suna biblic,cum este si cel cu ""cadenta Miresei"" si ""sa nu iesi din cadenta"" ,adica nu cumva sa traiesti Cuvantul asa cum stii tu mai bine,sau sa faci ceva contrar adunarii.

    Asta e manipulare de joasa speta.Nici vorba de ""lucruri divine revelate"".

    RăspundețiȘtergere
  3. "Paul Schäfer, un lider si urmas al mesajului lui Branham, fost nazist..."

    De fiecare data cand a fost vorba despre invatatura "Samanta Sarpelui" am incercat sa subliniez ca luarea in serios (literal) a unei astfel de aberatii demente este deosebit de periculoase. Am vazut deja la Adolf Hilter si la nazistii lui, unde poate duce credinta ca sunt o "Rasa Aleasa" sau o "Super Rasa".

    https://exmesajulorei.wordpress.com/2016/02/17/taina-samanta-sarpelui/

    Mesajul este de aceea TOXIC si dela "cel rau", pentru ca lasa loc de orice fel de abuz, de la cel fizic, comis de niste ticalosi precum Jim Jones sau Paul Schäfer (toti au fost Branhamisti), pana la cel psihic si emotional, pe care il comit mai toti pastorii, diaconii, sau alti lideri religios, pana si chiar barbatii care isi trateaza sotiile si copiii dupa cum i-a invatat Branham...

    Un astfel de "Mesaj" orgolios, dezumanizant, defaimator, injositor, sovin, misogin, lipsit de pretuire, de dragoste si de respect fata de OM, nu are in vecii vecilor cum sa vina de la Dumnezeul Adevarat. Oricat de mult ar fi decorate cu citate Biblice, cu "semne si minuni" si cu fotografii si povesti masluite, acestea nu sunt nimic altceva decat elucubratiile intunecate ale unei minti grav bolnave, grandomane si inrobite.

    Toti cei ce intra contact cu acest "Mesaj", risca foarte mult sa ajunga la dependenta si faliment psihic si emotional, sa isi piarda personalitatea si calitatile UMANE si devina niste ANTI-OAMENIl.


    ABEL ben ADAM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schaefer followed the teachings of American preacher William M. Branham, one of the founders of the "faith healing" movement in the 1940s and ‘50s. Born in a log cabin in Kentucky, Branham said he had been visited by angels and attracted tens of thousands of followers with sermons that advocated a strict adherence to the Bible, a woman's duty to obey her husband and apocalyptic visions, such as Los Angeles sinking beneath the ocean.

      Former members of the sect say that Schaefer preached against "sins of the flesh." He also segregated men and women, they say, subjecting all but a few to enforced celibacy. Anyone who disobeyed was brutally punished, often by Schaefer personally.

      Ștergere
    2. Bine ai spus Abel ben ADAM.

      Mesajul este de aceea TOXIC si dela "cel rau", pentru ca lasa loc de orice fel de abuz, de la cel fizic, comis de niste ticalosi precum Jim Jones sau Paul Schäfer (toti au fost Branhamisti), pana la cel psihic si emotional, pe care il comit mai toti pastorii, diaconii, sau alti lideri religios, pana si chiar barbatii care isi trateaza sotiile si copiii dupa cum i-a invatat Branham...

      Un astfel de "Mesaj" orgolios, dezumanizant, defaimator, injositor, sovin, misogin, lipsit de pretuire, de dragoste si de respect fata de OM, nu are in vecii vecilor cum sa vina de la Dumnezeul Adevarat. Oricat de mult ar fi decorate cu citate Biblice, cu "semne si minuni" si cu fotografii si povesti masluite, acestea nu sunt nimic altceva decat elucubratiile intunecate ale unei minti grav bolnave, grandomane si inrobite.

      Toti cei ce intra contact cu acest "Mesaj", risca foarte mult sa ajunga la dependenta si faliment psihic si emotional, sa isi piarda personalitatea si calitatile UMANE si devina niste ANTI-OAMENIl.

      Ștergere

  4. Branham apare ca mentor si lider al criminalului, in acest caz horror de tortura si abuz in forma continua, pe pagina Reuters
    http://www.reuters.com/article/us-germany-chile-sect-idUSBRE8480MN20120509

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Ewald Frank apare in articol. Probabil el l-a adus pe acel psihopat la mesaj. Se pare ca intreaga secta a plecat de la Frank din adunare deoarece toti se trag din Krefeld si imprejurimi.

      Ștergere
    2. Ewald Frank a dat presa locala in judecata pentru ca aceasta ar fi spus ca are dovezi ca ei il ascund pe un fugitiv, asociat cu nebunul celalalt.

      Ștergere
    3. "Ewald Frank a dat presa locala in judecata pentru ca aceasta ar fi spus ca are dovezi ca ei il ascund pe un fugitiv, asociat cu nebunul celalalt."

      Alesul anglo-saxon a trecut la politici de stat! ;)

      Ștergere
    4. Parca era alesul Domnului ,unic pe Pamant . De ce se comporta ca un om ""lumesc"" ? De ce nu traieste Cuvantul,si sa ierte pe cei care il defaimeaza?

      Ștergere
    5. Sau putea sa faca o dezmintire, ca drept la replica.

      Eu zic ca le putea explica exact si se putea delimita clar de acei oameni, intr-un mod elegant, profesionist. Asa s-a emotionat si a reactionat virulent amenintandu-i deoarece s-a simtit amenintat si el.

      Am invatat ca multe lucruri chiar si eu le puteam face altfel in viata mea si as fi evitat o groaza de probleme. Dar asa am fost "educati". Sa reactionam.

      Ștergere
    6. Exact.Ceva de genul unei dezmintiri.S-a simtit amenintat doar daca e ceva adevarat la mijloc.Daca erau doar vorbe-n vant,nu avea de ce sa se simta amenintat.Mai ales ca se lauda cu o pozitie privilegiata in ochii lui Dumnezeu.Sa comportat reactiv ,asa cum era si Branham.

      Ștergere
    7. Tine la pozitia lui fiindca Dumnezeu nu il confirma cu semne si minuni.

      Ștergere
  5. E foarte bun materialul. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Unul care a fost 36 de ani la mesaj cu Paul Schaffer a scris o carte de care nu stiam. E in germana.

    http://www.amazon.de/gp/product/3550076134/ref=s9_simh_gw_p14_d0_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=0KYD28PEVXETJ4SM054Y&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=585296347&pf_rd_i=desktop

    RăspundețiȘtergere
  7. Ati spus mult adevar in aceste cuvinte. Domnul Dumnezeu sa va binecuvinteze.

    Cand crezi ca ceilalti nu au valoare si normal ca ii abuzezi. Cand te simti superior e si normal ca ii etichetezi, ii dispretuiesti, ii judeci, ii condamni fara sa ii cunosti cu adevarat, fara sa le cunosti greutatile, durerile, ispitele, luptele, trecutul.

    Gandind la rece, aceasta mentalitate bolnava este una dintre cele mai toxice mosteniri preluate de la Branham de catre urmasii acestuia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate daca erau homosexuali Branham nu ii judeca. Asa erau persoane normale,si normal ca sa legat de viata lor. Cata rautate pe acest Branham. Judeca si critica oamenii normali,dar simpatiza cu homosexualii. Asta e un model demn de urmat? Nu cred.

      Cine vrea sa fie episcop,trebuie sa fie un om cumpatat,intelept...etc. Nu sa iti neglijezi familia si sa petreci cu 2 homosexuali zile in sir in intimitate in munti si paduri.

      Halal exemplu de om umplut cu Duhul. :)

      Ștergere
    2. Ia dati un search la "homosexual" in mesaj... Aproape ca poti sa le numeri pe degete... Si de fiecare data cam acelasi citata, ca "ziarele au spus ca homosexualii au crescut la numar cu 40%", in alta versiune spune ca in guvern sunt 40% homosexuali :)

      In rest, in afara ca a rostit si termenul de "perversiune" in acelasi context, este foarte fascinant, ca BRANHAM niciodata nu a condamnat aceasta practica, in timp ce pe femei le facea curve si catele in fiecare predica

      Nu este aceasta ciudat? Deci daca 40% sunt homosexuali, asta inseamna 4 din 10 sau 2 din 5. Si aia doi erau baietasii veseli, Tape Gay sau cum le zicea, care au inregistrat tot materialul pe care astia de la VGR ;) il comercializeaza prin toata lumea...

      Ștergere
    3. HAAAAAAAAAAAAAAA

      Am vrut să vă pun citatul despre homosexualitate si ce sa vezi, am găsit şi care e cauza, pentru care "săracii barbaţi" sunt aşa cum sunt: Evident, tot femeile sunt de vină, că nu au avut grijă cum trebuie de acestia.... :)

      Citat direct din COD
      http://download.branham.org/pdf/ROM/ROM54-0103E%20Questions%20And%20Answers%202%20VGR.pdf

      95 Păi, voi ştiţi ce este aceasta? Vreţi să vă spun în câteva cuvinte? Eu vă voi spune exact. Lumea a ajuns în acest fel de situaţie, deoarece este o Sodomă şi Gomoră modernă. Exact! În California am luat un ziar. Şi am uitat câte mii în fiecare an de care ei ajung să afle, să ştie, despre creşterea homosexualilor. Chiar dorinţa lor naturală de--cei--între soţ şi soţie, şi aşa mai departe, au părăsit oamenii. Exact ce a spus Dumnezeu că se va împlini. Şi propriile lor...
      96 Voi luaţi ceva... Vedeţi cine obţine ceva fel de popularitate. Ascultaţi la radioul vostru, sau televizoare, sau orice aveţi, şi aflaţi. Este cea mai rea şi murdară... Există ceva cântec despre ceva femei sau ceva de felul acela, acela-i lucrul care capătă reputaţia.
      97 Şi a ajuns la un loc unde se pare că nouă nu ne pasă de femeile noastre--sau femeilor noastre nu le pasă de ele. Aceea este ceea ce este. Dacă o femeie s-ar păstra corect, bărbatul va trebui să meargă corect. Şi aceea nu este să ţin partea bărbatului, dar eu ştiu că acela-i adevărul. Da, domnule! Dar ce este aceasta? Este doar o--o situaţie oribilă, şi aceasta doar există. Şi aceasta este conform cu Scriptura. Biblia a zis că va fi în felul acela. Astfel cum putem noi avea o trezire? Cum putem noi avea o trezire?

      INCREDIIIIIIIIIIIIIIBIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLL

      Repet, nu am găsit nici o singură condamnare a bărbaţilor homosexuali, niciunde.

      În rest, cine e interesat de acest domeniu, nu trebuie să citească ziarele ca să afle care era rata homosexualilor acum 50 ani. Acum 2000 ani, în vechea Romă, era mult mai mare ;)

      https://www.youtube.com/watch?v=sLCnzpotvLU

      ABEL ben ADAM

      Ștergere
    4. "Şi aceea nu este să ţin partea bărbatului..."

      Cu siguranţă nuuuu, frate Branham :D :P :)

      Ștergere
    5. Asta da Abel! Super descoperire!
      Bravo!

      Ai adus victorie totala pe acest subiect!

      INCREDIBIL!!!!!!!!!!!!

      Branham critica tot femeia la un articol din presa despre homosexuali!

      Branham era la mana homosexualilor?? Asa se pare.

      Asta sa cred? Asta chiar si mie imi este foarte greu sa cred.

      Stiu ca a exagerat, stiu ca a plagiat, stiu ca a mintit si inselat audienta foarte des, stiu ca a mintit ca a descoperit taine, dar sa cred ca a ajuns la mana celor doi perversi, pe care i-a pus intr-o pozitie sa fie alaturi de ei, imi este greu sa cred.

      Dar se pare ca adevarul merge dincolo de emotiile mele, si de ceea ce eu as accepta sau nu. Adevarul este adevar chiar daca ne place sau nu ne place.

      Pai si in acest caz, se pare ca Branham este modelul cel mai evident de fals, ipocrizie si sarlatanie.

      Abel, si tu acuma nu intelegi problema reala? Daca i-ar fi criticat pe homosexuali, cei doi ar fi oprit inregistrarile imediat. :)))

      Ștergere
    6. Treaba e serioasa, Lica, si incerc sa fiu si eu... Nu vreau sa il acuz pe Branham ca ar fi fost homosexual, pentru ca deocamdata nu am probe...

      Dar din ce vad eu, cititnd inca odata foarte atent toate cele cateva pasajele in care Branham vorbeste despre homosexualitate, constat cu mare uimire umratorul fapt:

      1 - Branham vorbeste aproapte tot timpul despre CRESTEREA NUMARULUI de homosexuali in California, in Guvern, etc...

      2 - Branham vorbeste uneori despre "cum a fost pe timpul Sodomei..."

      Acum, ce trebuie sa intelegem noi din asta?

      1 - Cand suntem in pragul alegerilor, si ni se spune mereu la stiri ca "POpescu a crescut sau a scazut in sondaje", asta nu reflecta neaparat realitatea, ci faptul ca cineva face LOBBY PUTERNIC PRO sau CONTRA candidatului POpescu :)

      2 - Si partea cu Sodoma face parte din "agenda electorala a Profetului". Pentru ca daca avem "alegeri democratie", trebuie sa existe si o "opozitie". Acestia sunt - in mod evident - SODOMITII cei viciosi, sau LOTITII cei prefacuti, pe care Branham trebuie sa-i faca cumva de ocara. "Candidatii" lor sunt Billy Graham si Oral Roberts, care datorita numelui din "doar 6 litere" nu se mai pot califica in turul doi, si raman la statutul de "gaini denominationale", asta din perspectiva CURcanului Angelic... :)

      Asa merge deci treaba in USA, am citit COD-ul zeci de ani si nu ne-am prins... "Profetul" ipocrit vorbeste ca un miel, se da evlavios si sfant, dar pe din DOS :) face "ADVERTISING" miscarii GAY RECORDINGS (caci ce altceva ar incerca sa faca?), spunand la toti, in cel mai clar limbaj "electoral" cat de mult a crescut procentajul poponarilor din tara?

      Nu spun ca si el ar fi fost unul dintre ei, dar cu siguranta era la mâna acestora!!! Nu incape indoiala. Nu ii condamna, asa cum SE PARE ca o face, atunci cand vorbeste despre "perversiunile Sodomei", aceasta fiind doar o alta manevra tactica menita sa-si puna la pamant "concurenta".

      Daca cumva cineva indrazneste sa argumenteze, ca Profetul nu stia de "perversiunile" celor doi baietasi veseli cu care se juca pac-pac in FUNDUL muntilor, atunci indraznim si noi sa punem la indoiala faptul ca Branham ar fi fost un "Profet", si sa intrebam, cum de a ingaduit Dumnezeu ca pe acest "Mesaj" atat de pretios si minunat sa se depuna atata Ungere, pardon, Unguent Spiritual???

      Poate ca nu stim noi, si Branham este trotusi un "om trimis de dumnezeu", dar de un dumnezeu al POPO-ului, un dumnezeu "invers", un dumnezeu care dispretuieste femeile, pe care le considera "creatia divaloului", si pentru care nu se merita sa irosesti nici macar un glonte curat...

      Acesta este deci "Profetul", veniti sa ne plecam si sa ne inchinam in fata lui, dar nu ii intoarceti niciodata spatele, ca sa nu aveti surprize (ne)placute...? ;)

      Ștergere
    7. Ilie americanul era prieten cu sodomitii. Foarte spiritual acest Ilie. Ii contrazice pe toti profetii si pe invatatura si sfaturile apostolilor privitoare la cum trebuie sa fie un slujitor,mergand pana acolo incat calca in picioare si frumusetea feminina,numind-o ""creatia diavolului"". El uita voit ca Solomon lauda frumusetea si formele feminine,in Cartea Cantarilor.

      A predicat vreodata Branham din Cartea Cantarilor? Eu personal nu am intalnit. Ciudat,nu?

      Asa cum nu a predicat nici din Matei 7,unde Isus ii trimite direct pe iad pe cei care se laudau cu semne si minuni,dar defapt nu erau pocaiti si nu traiau Cuvintele Lui.

      Deci sunt paragrafe pe care Branham nu le aminteste mai deloc ,si pe altele le trunchiaza la maxim in folosul sau propriu si a mentalitatii din loja masonica din care se pare ca facea parte,sau cel putin simpatiza cu ea: vezi ""samanta sarpelui,ura la adresa femeilor"". Poate era o loja masonica formata din homosexuali.Cine stie?!.

      Nu am aflat lucrurile astea fiindca noi am inghitit gogoasa venita din SUA privitoare la viata lui Branham,si care este nascocita de fiul sau Billy Paul si alti simpatizanti ai lui Branham,probabil homosexuali si ei.

      Ștergere
    8. Poate dau navala homosexualii in branhamism.Au o sustinere foarte puternica:viata si misiunea lui William Branham. In orice caz se vede de la o posta ca acest mesaj nu era destinat oamenilor normali ci unei alte categorii ,evident mai ""rebele"'. De aceea Branham critica si injoseste tot ceea ce era natural si firesc,dar simpatiza cu aberatia si anormalitatea. Era foarte nemultumit de toti si de toate.Doar comunitatea gay il mai intelegea.

      Acest Branham era "'Ilie care a restaurat toate lucrurile""? Inseamna ca va bateti joc de Dumnezeu daca afirmati asa ceva,si atunci sa aruncam la gunoi tot ceea ce ne invata Pavel,Petru ,privitor la cum trebuie sa fie un slujitor autentic. Interesant ca apostolii nu spun ca acest slujitor trebuie sa aiba semne si minuni .

      Ștergere
    9. Chiar simpatiza si cu travestitii.A vrut sa lase deoparte ""chemarea"" sa mearga sa primeasca cele 7 peceti,ca sa salveze pe un travestit criminal de la moarte adica de la scaunul electric.

      Va dati seama ce important era acel travestit?Chiar mai important decat "'chemarea ingerilor"" sa ii dea cu pecetile in cap. Trebuia sa il trimita in alt oras sa ii dea pecetile,acolo pe loc nu se putea...:).

      Poate pecetile se gaseau in libraria din orasul unde vroiau sa il trimita ingerii?!.

      https://www.youtube.com/watch?v=EnfJd0jJwVo

      Ștergere
    10. Am gasit un posibil raspuns.Ingerul din capul lui Branham l-a trimis acasa sa primeasca pecetile,fiindca acasa le avea Branham in biblioteca alaturi de alte teorii ale lui Larkin. ;) Deci Branham tot ce facea punea pe seama ingerilor sau lui Dumnezeu insusi.Era un om care avea nevoie cronica de recunoastere,de consideratie din partea celorlalti .

      Mai era unul prin anii 70 ,pe nume James Hydrick,care pretindea ca are capacitati paranormale ,prin faptul ca putea sa miste obiecte.

      Evident totul a fost un fake,si capacitatile erau doar in mintea lui,fiindca el defapt avea nevoie de recunoastere din partea celorlalti semeni. La sfarsitul episodului rabufneste si recunoaste asta.

      Si cum credeti ca a sfarsit si acest ''inzestrat cu daruri divine""? Prin a molesta copii,fapt pentru care a fost si condamnat.

      Branham cum a sfarsit?Prin a-si petrece timpul cu 2 homosexuali.

      Ce au cei 2 in comun? Grave lacune afective.

      Seriile de episoade ""Xendrius-exposed"" sunt un raspuns pentru Xendrius si pentru cei care promoveaza ideea ca magicienii sunt ajutati de forte demonice.Cand in realitate sunt doar trucuri la mijloc,si efecte speciale prin intermediul CGI.

      https://www.youtube.com/watch?v=OujdKRpohFk

      Ștergere
    11. Faza cu James Hydrick incepe de la minutul 13. La inceput are loc o confruntare intre magicieni renumiti,respectiv Cris Angel cel care sta pe fotoliu,si alt pretins magician .

      Ștergere
    12. Foarte tare.La minutul 54:17 un renumit psiholog american vorbeste de ...Jim Jones!.

      Ștergere
    13. Abel, e serioasa treaba, nu ma indoiesc, eu m-am amuzat foarte tare si am ras singur de modul in care combini treaba serioasa cu umorul.

      Ștergere
    14. Peter ai scris ca Branham "Era un om care avea nevoie cronica de recunoastere, de consideratie din partea celorlalti."

      Acestea sunt nevoi psihologice "normale". Lipsa lor in copilarie face omul sa tanjeasca dupa ele toata viata lui, intr-o masura mare sau nu.

      Aceasta nevoie combinata cu talentul sau vocatia cuiva poate "ajuta" in cariera si diferite performante.

      Eu inteleg ca problema majora a lui Branham nu sunt "nevoile" fiziologice respective, ci modul incorect in care si le-a satisfacut inventand minciuni si calcand alti oameni in picioare jignindu-i, batjocorindu-i doar pentru ca difera de el.

      Aceste nevoi sunt la fel de "normale", adica cu o frecventa uriasa, si sunt clasificate ca fiind aproape precum e somnul, alimentatia, sexul, etc.
      Modul in care le folosim conteaza.

      Eu am fost lipsit de dragostea si intelepciunea tatalui meu in mare masura, si mi-am gasit remediul in Cristos, in carti si in cativa mentori.

      Poate ca pe langa "taine descoperite" de asta am si venit la mesaj. Crezand ca Branham completeaza nevoile mele de a avea un lider-mentor-tata-protector -etc, l-am urmat.

      In mod normal pastorii unor bisericii ar trebui sa fie atat de plini de iubire, blandete si intelepciune incat sa inspire audienta catre Cristos si catre oameni si carti de valoare, pentru a completa nevoile si lipsurile lor.

      La mesaj am vazut ca oamenilor li se serveste frica, ura, discordie si multe scenarii politico-apocaliptice mai mult decat orice altceva.

      Acest tip de lidership nu este doar abuzator si falimentar ci este de o toxicitate sufleteasca si mentala mortala.

      Ștergere
  8. Magicianul William Copperfield Branham ne invata in PRIMA sa predica inregistrata, in 1947... :)

    ----------------------------------

    37 And I said, "Now, if you believe with all your heart, and you prove to me now that you've got faith… Now, you look right directly at that bracelet," and it hanging there in mid-air, "and you make that bracelet swing around and around in the room. Then you make it swing back and forth in the room, and then stop it, and I'll believe you have faith."

    She said, "Oh, Brother Branham," said, "my, why ask me something like that?"

    I said, "I wanted to see if you had faith." I said, "Jesus said, 'All things are possible if you believe.'"

    38 Now, that's just pure faith, friends. Magicians use it many times to play pranks and so forth, burst glasses and things. It will, if you believe. But I'm trying to base your—the thought on faith so you know what I'm talking of. And I want you to set still now so you'll catch this. Wake yourself up, so when I get through with it you'll know what it's all about.

    39 Then she said, "Why, Brother Branham, no one could do that."

    I said, "Oh, yes, anyone can that believes."

    And she said, "Well, I don't believe that anyone could do that."

    I said, "I thought you said you believed for all things." See how she was caught right there. I said, "You said you believed all things. I want you to prove it."

    And she said, "I don't believe there's anyone can do that; that's material, Brother Branham." She said, "Could you do it?"

    I said, "Yes, ma'am."

    And she said, "Well, could I see it done?"

    I said, "If you desire."

    And she said, "I desire."

    40 Then of course, putting my mind on it, and having her to watch that and not me. As many times in a meeting, I'll take any cross-eyed child you've got in this meeting, you bring it up here without even praying for it, and just let me look at it straight in the eyes like that, I'll make its eyes come straight. But when I turn my head… [End of record—Ed.]

    ...

    42 Now, then of course, fastening my eyes to that bracelet, which you can yourself, if you won't doubt it in your heart, and it started moving around. And then it moved back and forth, around, crossways, and stopped it.

    She said, "Brother Branham," she said, "that's spiritualism."


    I said, "I—I thought maybe you'd say something like that."

    My, isn't it strange how people that profess they know God, and know so little about Him. Isn't that right?

    (47-0412 - Faith Is The Substance, Rev. William Marrion Branham, http://table.branham.org )

    ----------------------------------

    Pe scurt pentru cei necunoscaturi, nu ma pun sa traduc toata povestea... Branham vroia sa o faca pe o fata bolnava de apendicita, sa creada ca el are puteri de vindecare, si pentru asta a intrebat-o daca crede ca el ar putea sa faca sa se miste o oarecare bratara. El admite ca acelasi lucru il fac si magicienii care prostesc poporul, dar ca in cazul acesta, "Toate lucrurile sunt cu putinta" celor ce cred... Fata a zis mai apoi, ca asta e spiritism, dar Branham raspunde ca oamenii il cunosc atat de putin pe Dumnezeu... Cu alte cuvinte, daca nu crezi in scamatorii din astea, nu ai cum sa fi vindecat...

    Cati dintre voi ati vazut vreodata o demonstratie ca aceasta si apoi v-ati vindecat? Nu stim, daca fetita s-a vindecat cu adevarat de apendicita, sau a fost nevoie ca un chirurg sa faca sa se miste un bisturie prin abdomenul ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca imi amintesc bine tot in mesajul asta Branham face sa apara un briceag in buzunarul pacientului.

      Ștergere
    2. Conform spuselor sale, Branham folosea "3 cuvinte secrete" pe care cica nici un muritor nu le stie si separat le pronunta si asa se intamplau multe din "miracole".

      Ștergere
    3. Exact, si asta mai era, cu bgriceagu...

      Faza cu acele cuvinte secrete chiar e ciudata, nu are nimic biblic in ea, dar nimic, mai degraba suna a initiere intr-o tehnica secreta...

      Ștergere
    4. Pe mine toate chestiile astea ma duc cu gandul la ceea ce spunea Branham tot timpul: puterea Cuvantului. Ce era in mintea lui Branham cand spunea tot timpul ""Cuvantul,Cuvantul""'? Oare se referea la puterea cuvantului de a sugestiona si vindeca pe cineva? Nu cred ca se referea la Cuvantul in sine si invataturile sale,fiindca le calca foarte des sau le deforma in interesul lui propriu,meschin si egocentric.Mai degraba era vorba de forta cuvantului si puterea lui de a sugestiona si influenta pe cineva.

      Ciudat ca trucurile folosite de Branham au fost preluate de Jim Jones dar folosite sa-i inrobeasca pe alti semeni.

      James H. spune in documentar ca anumite organizatii au vrut sa il racoleze si sa il folosesca in spalarea creierelor altor semeni. Si chiar se poate,daca acel magician manuieste foarte bine arta de a manipula prin cuvant.

      Tot el spune ca o femeie credea atat de puternic in el incat a afirmat ca a fost vindecata de o boala de inima. 51:02

      La minutul 49:43 el intreaba sincer: Cum convertesti alti oameni? :)

      Deci ca o concluzie a mea personala: Saracii branhamisti si frankisti au preluat ideea de la Branham cu ""Cuvantul vorbit..."" fara sa stie cu adevarat la ceea ce sa referit Branham.

      Mai corect ar fi fost : ""Cuvantul vorbit este sugestia,hipnoza originala"".

      Ștergere
    5. O mica adaugare:

      Pana si James H.recunoaste ,la minutul 53:22, ca aceste trucuri pot fi folosite pentru a ...infiinta un cult!. Oare la ce va duce gandul?

      Ștergere
    6. Branham a fost "initiat" in tehnici secrete de maestrul oriental Avak Hagopian. Acesta a venit in Amerika in 7 mai 1947.

      https://books.google.com/books?id=X0gEAAAAMBAJ&pg=PA34&lpg=PA34&dq=avak+hagopian&source=bl&ots=Z-Iuqa62D_&sig=UrJqH__7UEh6otRPwOLr1SZkG9g&hl=de&sa=X&redir_esc=y#v=onepage&q=avak%20hagopian&f=false

      Mai tarziu Branham a pretins ca un "inger" l-a vizitat in aceeasi zi de 7 mai, dar cu un an mai devreme, in 1946. Numai ca pe spusele lui Branham nu te poti baza, la fel cum are si8 vreo 3 date diferite de nastere, si in acest caz, a amestecat borcanele, afirmand ca Israel a devenit un stat independent in ziua cand l-a vizitat "ingerul"... Numai ca istoria ne spune ca aceasta nu a avut loc in 1946, nici in 1947, ci abia in 1948.

      Ceea ce stim sigur, este ca Branham si AVAK s-au intalnit si au facut "schimb de experienta"... Si ca au in comun aceeasi data: 7 MAI...

      https://www.youtube.com/watch?v=iULMQUobEJ8

      Ștergere
    7. Da exact.Si ii mai spune ceva interesant acest pretins inger lui Branham: "" Daca ii faci pe oameni sa te creada..."". Aici e toata esenta acestor mascarici ,incepand cu Branham,Jim Jones,si pana la cei din zilele noastre.


      Ștergere
    8. Si...in acelasi timp Billy Paul declara ca l-a vazut pe inger.

      Faza cu "faci oameni sa te creada" a copiat-o de la Moise.

      In prima instanta Branham s-a referit la "cuvantul exprimat" ca forta, preluat din cuvintele Domnului "daca vei spune muntelui...." dar in final a schimbat la "tainele descoperite", cuvantul vorbit, nu scris este samanta originala, la asta s-a referit.
      Ca anume profeti primeau Cuvantul si il vorbeau si aceea era original deoarece deveneau Scripturi ulterior.

      Asa ca sa dat profet de acela care creeaza Scripturi furand invataturile altora.

      Nu exista nicaieri o asemanare intre Branham si vreun profet VT. Nicaieri Branham nu a primit Cuvantul ca si cei din vechime. IN plus, el spune de multe ori: "Ceva" mi-a spus, Ceva mi-a spus."

      Era intuitia lui de cele mai multe ori. Uneori abuza de ea, spunand Asa Vorbeste Domnul pentru tot felul de chestii care apartineau de ambitiile lui personale.

      In cartea "Generalii lui Dumnezeu" am citit ca Branham a devenit un abuzator care folosea A. V. Domnul sa isi exprime frustrarile si invataturile false.

      Devenise un cicalitor. Multe nu sunt inregistrate. Suna pe altii sa le spuna AVD.

      Am vazut acest stil de abuz la Cluj. Au mai multe prorociri si vedenii scrise decat toate predicile lui Branham si Biblia si Frank la un loc.

      Dar intuitia cu totii o avem si o putem dezvolta. Este darul ce il avem in noi.

      La penti si carismatici folosesc si ei mereu "Domnul mi-a aratat" si in parte putem spune ca e asa, dar nu in felul divin, ci in felul in care noi am perceput si atins lucruri dincolo de constient si normal cu ajutorul darului Domnului.

      Eu am experimentat de cateva ori in viata mea "lucruri supranaturale" si acum inteleg mult mai bine ce a fost.

      Stiati ca vocea pretinsa de Ewald Frank poate fi "reala" pentru el si el este sigur ca nu minte?

      Poate exista acumulare de imaginatie in subconstient care adunata, conservata si alimentata continuu (de ex. alimentata de rugaciune: "Doamne trimite-ma, Doamne vreau sa merg pentru Tine sa predic in alte orase, etc")
      poate avea un return care iti spun ce vrei sa auzi, iti valideaza dorinta acumulata si hranita ani de zile.

      Este posibil ca a auzit ceva, dar sigur acel lucru e pentru el nu pentru noi.

      Ștergere
    9. Branham a spus despre acelasi lucru in doua feluri:

      1. Domnul i-a spus sa ii angajeze pe cei doi homosexuali
      2. "Eu ii iubesc pe baieti si am vrut sa ii pun intr-o pozitie unde pot sa fiu cu ei".

      De aici imensa confuzie si haos pe care la creat Branham. Oamenii l-au crezut pe cuvant dar cand a dat gres de multe ori l-au parasit. Apoi el a pozat in victima ca si pe Isus oamenii L-au parasit, ca ei nu cred Cuvantul, etc.
      A facut orice, numai ca sa iasa el mereu deasupra.

      Asa sunt toti cei ce il urmeaza. Ei se inflameaza daca cumva le dovedesti ca ce ei stiau despre mesaj si Branham nu este adevarat.

      Nu sunt interesati sa afle adevarul ci sunt interesati doar sa aiba dreptate.

      Acest lucru arata ca au boli si afectiuni psihice si tulburari de personalitate deoarece nu alinieaza propria lor fiinta la adevarul obiectiv.

      Ștergere
    10. Lica, ai grait exact ceea ce am inteles si eu de cateva luni incoace...

      Domnul "vorbeste" unui "profet" intotdeauna prin vise si vedenii de noapte (sau de zi), intr-un limbaj "simbolic", trecut prin filtre mentale care sunt construite individual in functie de backgroundul cultural si religios al fiecarei persoane. Un catolic va avea probabil vedenii cu "Maica Domnuluii", un ortodox poate la fel, sau poate ii va vorbi parintele Arsenie Boca, unui "protestant" i se va "arata" Isus, unui musulman Mahomed sau Jabriel, unui evreu Ilie Profetul sau un rabin din vechime, la budisti sau hindusi evident alte "zeitati" si la oameni ne-religiosi, poate ca va fi omul cu pachetele de la DHL...

      A fi pe un canal de comunicare sau pe nivele de constiinta extinsa, nu este mare lucru, oricine poate atinge aceasta... Dar a fi un "profet" inseamna mai mult decat atat: Inseamna a avea discernamant, inseamna a sti sa dai la o parte toata "simbolistica" si imaginile arhetipale (mitologice), a intelege deplin fenomenul psihologic care se petrece TOTAL in mintea si imaginatia "vazatorului", de a-l incadra intr-un context corect.

      Evident ca din aceasta perspectiva, Branham, Frank sau penticostalii, sau Edgar Cayce si multi altii, nu sunt mai mult decat niste "mediumi", care doar au "vazut" ceva, si aia IN MINTEA LOR, nu spun ca acel lucru nu le este aratat de Dumnetzeu - PRIN INGERI, TRECUT PRIN FILTRE MENTALE - dar nimic mai mult. Si eu si tu si toti avem acces la astfel de experiente... Se spune ca nici un alt Profet din Biblie nu avea "acces direct" la mintea lui Dumnezeu, decat MOISE (care "a vazut spatele lui Dumnezeu" - evident ca Dumnezeu nu are un "spate", aceasta metafora insemnand ca el putea citi direct "mintea" Lui, fara intermediul imaginilor simbolice. Totusi, nu a vazut si "fata" Lui, pentru ca nimeni nu reuseste aceasra performanta, asta insemnand sa poti "cuprinde" in totalitate INFINITUL...

      Acele timpuri au trecut de mult, de atunci incoace totul merge pe acelasi principiu: DUMNEZEU - INGERI (MESAGERI) - MINTEA SI IMAGINATIA OMULUI (SIMBOLURI ARHETIPALE)...

      Si aici intervine "pacatul" (firea "pamanteasca"), pentru ca oamenii incep sa se creada "buricul pamantului", cei mai speciali, cei mai alesi, cei mai super-mega, si incep sa impuna visele si vocile LOR (pe care abia daca pot sa le inteleaga) asupra celorlalti, asupra intregii lumi... ASTA CHIAR CA SE CHEAMA ABUZ!!!!

      Credeti voi ca degeaba erau in Biblie "scoli ale Profetilor"? Nu erau destinate atat de mult dobandirii capacitatilor extra-senzoriale, cat erau menite sa-i invete pe bietii oameni (pe atunci poate si mai "primitivi" decat noi) cum sa gandeasca in termeni RATIONALI, cum sa traduca in viata REALA imaginile SIMBOLICE.

      Uitati repede de tot treaba ca "Dumnezeu alege un om (profet) si ii vorbeste direct, si el nu mai trebuie decat sa "se ia creionul si sa scrie" ce a "auzit". NU ASA MERGE PROFETIA BIBLICA (nici cea "nebiblica" :) !!! Profetii nu "aud" nimic direct, ei vad imagini si simboluri. Ce ni se pare noua atat de "simplu" in V.T. sunt de fapt rezultatele a unor ani buni de pregatire, pentru a stii cum sa le traduca.

      Un "Profet" nu este deloc un om cu "capul in nori" care este luat pe sus in "nori de ingeri", ci mai degraba un om foarte bine ancorat "pamanteste" (rational, cumpatat, echilibrat mental si emotional, adica nu tipa si acuza pe toata lumea care nu il intelege si il accepta... ce sa va mai zic?...)

      ABEL



      Ștergere
    11. Frumos spus. Multumesc de completare.

      Poate de aceea in NT nu mai exista atata Asa Vorbeste Domnul. Adica s-a ajuns la un nivel spiritual si intelept atat de sus, incat adevarul e adevar, adica e clar, nu trebuie mereu sustinut de AVD-uri.

      Aici in NT, s-a ingustat mult calea pentru prorocii falsi, fata de VT, deoarece ei au mult de muncit sa creeze idei fantastice pentru a insela oamenii sa lase Evanghelia deoparte pentru ideile lor...cum suna asta?

      Intelegi ce spun?

      Ștergere
    12. Cat de "redus mintal" putea fi Branham, cand dispretuia EDUCATIA data de "Scoala Profetilor Biblici"?

      "He didn't have to go to the school of prophets to get any education. Glory. Whew. No education in that boy, and he walked. Mental theology was finished. He had it in his soul. Watch him, he done like Elijah done." 55-0731 - The Uncertain Sound

      Va dati seama ca avem de a face cu un alt abuz. Bineinteles, ca pentru oile "pioase" a lui Branham, aceasta suna foarte frumos, dar unde vedeti voi ca Biblia dispretuieste Educatia, Scoala, Intelepciunea? Biblia nu vorbeste negativ la adresa acestei "scoli de educare", dar perversul de Branham o face (perverteste intelesul, ca sa-i taie pe toti si sa se puna deasupra tuturor, dse parca ar fi "Ingerul Lucifer"...)

      Ștergere
    13. Am vazut cu totii cat de "sigur" era sunetul lui Branham, cu AVD-ul lui. Se vede, ca i-a lipsit nu doar educatia naturala, pe care de asemenea o dispretuia, ci si cea spirituala, daca injosea pe ceilalti "profeti"...

      Ștergere
    14. Incredibil Branham asta!

      El nu intelegea educatia si atunci o blestema si o considera ca ceva rau.

      Asa a facut cu toate lucrurile.

      Ce nu pricepea, sau ce nu era potrivit pentru el personal, gafa enorm si propovaduia ca si cum nu e bun pentru nimeni si nu e bun deloc si e de la satana.

      Doamne! Acest om era plin de venin si otrava sarpelui!

      Ștergere
    15. Asta e ca si cum daca mie nu imi plac sarmalele sa predic tuturor ca ele sunt rele si sunt de la diavolul! :)))

      Sau ca si cum nu imi place un anumit sport, si gata, il consider ca ceva diabolic...

      Vai oameni buni, iesiti afara din secta aia otravita....nu e locul vostru acolo...

      Ștergere
    16. Abel, stiai ca Roy Davis pastorul care l-a ordinat pe Branham era mason si KKK de statutul sau pozitia "Vrajitor Imperial" si fusese in inchisoare inainte pentru jafuri, hotii, talharii inainte?

      https://www.facebook.com/SeekYeTheTruth/photos/pb.214739791960759.-2207520000.1457980205./721109274657139/?type=3&theater

      https://www.facebook.com/SeekYeTheTruth/photos/pb.214739791960759.-2207520000.1457980205./720605688040831/?type=3&theater

      Daca un mason si KKK, Roy Davis, Vrajitor Sef, isi pune mainile si te ordineaza, putine sanse ai sa nu devii una cu el.

      Heiii....de ce te-ai lasa ordinat de un VRAJITOR mason KKK???? Ce duhuri vrei sa primesti de la un asemenea specimen? Duhul Sfant in orice caz nu.

      Cum am mai zis...Branham nu inceteaza sa ma uimeasca cu ce ascundea dincolo de perdeaua dinlauntrul vietii lui.

      Ai material pentru un articol zdrobitor, Abel, sau oricare vreti. Ajungem la sursa puterii si calauzirii lui adevarate? Nu stiu dar se pare ca ne apropiem chiar fara sa cautam asa ceva.

      Eu unul nu am stiut si nu as fi putut crede ca Branham, marele vindecator si profet a fost ordinat DE UN VRAJITOR MASON LIDER AL SECTEI RASISTE CRIMINALE KKK! As fi zis oricui ca inventeaza asa, chiar atat de anti mesaj cat sunt, nu as fi crezut.

      Am verificat cateva surse...INCREDIBIL!

      ESTE FOARTE POSIBIL CA PUTERILE LUI BRANHAM SA FIE DIN MAINILE VRAJITORULUI ROY DAVIS!?!

      Pfffffffff mamaaaaa asta rastoarna totul si lamureste multe enigme de ghicire si moarte si ura si minciuna din slujba lui Branham!

      Nu credeti nimic pana nu cercetati! Raman la acest echilibru la care am, fost aproape tot timpul. Cercetati si voi.

      Eu am cercetat si deja 99% pot spune ca asa este.

      Ștergere
    17. https://www.facebook.com/SeekYeTheTruth/photos/pb.214739791960759.-2207520000.1457980205./702254019875998/?type=3&theater

      Si marele vindecat William Upshaw e la fel Vrajitor Imperial.

      https://www.facebook.com/SeekYeTheTruth/photos/pb.214739791960759.-2207520000.1457980205./701938456574221/?type=3&theater

      NU CRED ASA CEVA OMULE?!

      ASTIA AU FOST IN CARDASIE!?! Foarte probabil!

      Ștergere
    18. Da, am cunostiinta de aceste lucruri, este pur si simplu INCREDIBIL. Este o mina uriasa care inca nu a fost exploatata pe blogurile in limba romana.

      Stiu ca Branham ne-a mintit cu fiecare ovazie, ne-a tinut de fraieri si ne-a dus cu zaharelul religios...

      Iata in continuare cateva din informatiile extrase din anumite documente prezentate in diverse filmulete:

      ---------------------------------

      Roy Davis a trăit viaţă duală, in Texas sau Georgia se ascundea sub numele "Lon Davis"...

      Arestat 10 zile pentru relatii sexuale cu o minora de 17 ani... apoi eliberat... (era oare prea influent?)

      Apoi a fost totusi condamnat, si pentru a scapa de urmariri, Davis a fugit din Kentuky in Indiana (acolo era un cuib masonic si de KKK)

      Biserica era doar o fatada in spatele careia isi desfasura activitatea politica. Si biserica lui, ca si a lui Branham nu se chema Baptista, ci Penticostala, desi Branham pretinde ca nu avea nici o treaba cu acest cult...

      KKK (Ku Klux Klan) este cunoscut pt propaganda urii rasiste... Doctrina rasista "Samanta Sarpelui" este numai potrivita pentru a hrani si sustine ideologii gen NAZIST, ANTI-UMAN...

      Biserica lui Davis se chema "Eastern Star", Steaua de Est, acesta fiind un simbol ocult si numele unui ordin masonic. Observati steaua cu cinci colturi pusa pe fatada primului tabernacol Branham...

      Branham recunoaste ca KKK sunt masonii care i-au platit spitalizarea si tratamentul...

      Davis a fost chiar unul din cei care au pus la cale asasinatul lui J F Kennedy, fiind chiar sub investigatia Serviciului Secret...

      Branham l-a laudat pe Davis ("Vrajitorul Imperial") pentru ca l-a convertit, l-a salvat si i-a dat invatatura...

      Nu doar Davis, ci si parlamentarul Upshaw (pe care Branham se lauda ca l-a vindecat si nu il cunostea, desi isi facea mare publicitate in acel timp in Indiana), si acesta era un cunoscut al lui Davis si un activist in KKK.

      "Vrajitorul Imperial" este un titlu care i se acorda "Comandantului Suprem" al ordinului KKK. Deci era SEFUL ACESTORA. Si Branham era mana lui dreapta, sluga lui, pana si-a facut si el biserica, dupa ce a "invatat" de la el cum sa traga sforile, cum sa manipuleze prin impresionare si alte tehnici de spalare pe creier cu ajutorul relegiei, o arta pe care acesti masoni o cunosc de sute de ani...

      ---------------------------------

      https://www.youtube.com/watch?v=_uS7nIkMS-k

      ABEL ben ADAM

      Ștergere
    19. Atentie, niste limbrici caraghiosi au inceput sa scrie pe blogul lui MB sub numele de "Abel". Nu are rost sa mai spunem ale cui slugi sunt, ii recunoasteti foarte simplu dupa felul lor jegos de a se exprima, care reflecta gradul lor josnic de cultura si educatie cretina (fara S la mijloc!)...

      Ștergere
    20. Asa deci...."Prorocul" e ordinat de mai marele mason vrajitorul imperial...

      Ștergere
    21. https://www.youtube.com/watch?v=4efw7pHpmk4
      https://www.youtube.com/watch?v=_uS7nIkMS-k
      https://www.youtube.com/watch?v=lSUTZXN2VTU
      https://www.youtube.com/watch?v=Z7T0XUj3EHY
      https://www.youtube.com/watch?v=8fAumAWxF60
      https://www.youtube.com/watch?v=vxMFI0eQyPA
      https://www.youtube.com/watch?v=aKgyrj_K4JU

      Ștergere
    22. Fratilor va rog puneti-le la articole pt ca sant foarte bune.De le ati si traduce v-am fi recunoscatori ca nu toti stiu engleza asa bine ca voi.Multumim.
      Branham ordinat si pus un slujire de un vrajitor masonic! cel mai tare titlu. Bieti oameni care nu stiu asa ceva si sant la mesaj trebuie sa afle adevarul.

      Ștergere
    23. Pai de masonerie a fost si Branham promovat.Acelea cu ghicitul actiunii oamenilor din ""Adancul cheama Adancul"" a fost regizata tot de masoni. Mai e alta inregistrare de felul aceleia? Nu.Exista doar povestile lui Brnaham. Acestia ii racoleaza pe cei cu anumite ""capacitati"" pentru ai folosi in spalarea creierelor,si infiintarea de culte si secte obscure si fanatice.

      Branham avea idei si convingeri masonice.De aceea era si agresiv cu celelalte culte crestine.Fiindca masonii ii desconsidera pe toti ceilalti,si doar ei se cred elita care detine adevarul absolut.

      Ștergere
    24. Branhamistii si frankistii care vorbesc urat de celelalte culte religioase nu fac decat sa imite un comportament plecat de la Branham,dar fara sa ii stie originile si motivatiile. Saracii de ei,sunt doar o adunatura de papagali si maimute care imita apucaturile lui Branham dar in totala necunostiinta de cauza.

      Frank e printre singurii care si-a dat seama de asta ,el fiind educat in spirit teologic ,avand si titlul de doctor in teologie. Dar tot ii place si lui sa pastreze aroganta si tendinta de a-si da importanta si un sens vietii ,criticand pe toti ceilalti crestini.

      Un om puternic gaseste resursele in sine insusi,dar un om slab simte tot timpul nevoia sa se compare cu ceilalti denigrandu-i si comparandu-i cu tot felul de etichete murdare si josnice,mergand pana acolo incat il revendica pe Dumnezeu si Harul Sau secte/liniei sale din care face parte,si pe care a infiintat-o.

      Ștergere
    25. Pledoaria lui Branham pentru masoni

      ‘Cause I—I believe that the Masons are all right, but the Mason Lodge will never take the place of the Church, or the Blood of Jesus Christ. All my people are Masons, and they’re all right as a lodge.
      – Branham, 61-0414 – Be Not Afraid, It Is I

      162. Brother Branham, is there anything wrong with belonging to a lodge after we have become a Christian, such as the Masons? No, sir. You be a Christian wherever you are. I don’t care where you are, you can still be a Christian.
      – Branham, 61-1015M – Questions And Answers – See more at: http://seekyethetruth.com/resources-deep-davis.aspx#sthash.7kmJXsLp.dpuf

      Ștergere
    26. Masonii erau in regula,baieti faini,de gasca,dar baptistii si penticostalii erau curvele si raul de pe Pamant. Doar un dezechilibrat spiritual poate sa afirme asa ceva.

      Ștergere
    27. Exact.

      Branham spunea ca, crestin baptist sau de alt fel nu puteai fi, e semnul fiarei etc, dar mason nu e o problema. Poti fi.

      Cat de deplasata afirmatie. Asa a inrait oamenii.

      Ștergere
    28. Fatarnicii branhamisti. Branham INVATA ca Mason poti sa fii dar nu poti sa fii crestin care crede in Domnul Iisus Cristos? Frati crestini omul acela este de la diavolul care spune asa ceva!!! Acest proroc fals a amagit oamenii sa nu mai fie crestini ca sa fie Masoni!! ATENTIE MARE LA PROROCII SI APOSTOLII FALSI!!

      Ștergere
  9. Frate ai scris in articol ca ei fura mantuirea de la altii. Nu sant de acord cu asta. Ei vor doar sa o fure dar nu au cum sa faca asa ceva. Mantuirea este libera pentru orice om ce se pocaieste si crede in Domnul Hristos.Sa fie clar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da te inteleg. Asta am si vrut sa spun, ca incearca sa o fure. Adica ei cred ca au exclusivitate pe Biblie si pe mantuire.

      Este un abuz extraordinar pe care ei il fac.

      Ei sperie si ameninta pe altii ca nu sunt mantuiti daca nu le accepta explicatiile lor despre Biblie.

      E o impostura si sarlatanie fara margini ce fac ei, desi pozeaza in sfinti sunt pe lista invatatorilor falsi.

      Ștergere
  10. Explicatie pentru problema la intrebarea de ce branhamistii nu vor sa permita realitatii sa ii cuprinda.

    Sunt bolnavi!

    "Informații esențiale despre tulburarea de personalitate de tip paranoid.

    Principala caracteristică a acestei tulburări de personalitate este reprezentată de un pattern de neîncredere și suspiciune față de alții, ale căror intenții
    sunt interpretate ca fiind răuvoitoare, fără a ține cont de dovezile care le-ar putea demonta aceste suspiciuni.

    O persoană suspicioasă nu va fi convinsă să își abandoneze suspiciunea, ba dimpotrivă, atunci când i se vor aduce argumente raționale, va încerca să găsească în ele anumite aspecte care să îi confirme punctul de vedere inițial. Va elimina ceea ce nu este relevant pentru presupunerile sale nefondate și va amplifica tot ceea ce i le-ar putea confirma. Dacă va găsi un oarecare indiciu, irelevant pentru oricine altcineva, va transforma acel indiciu într-o dovadă incontestabilă care să îi confirme suspiciunea, ignorând toate faptele din jur care l-ar putea corecta și modifica."

    RăspundețiȘtergere
  11. Ewald Frank aceleasi povesti de 30 de ani nimic nou nimic nimic nimic doar proprile lui inchipuiri.
    https://www.youtube.com/watch?v=tvHyMw5nxNM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cica " Domnul a luat mesagerul dar Cuvantul a ramas cu noi"". 2:45

      Pai asta contrazice toata teoria cu cele 7 Epoci unde Branham sa plasat ca ultimul mesager,el introducand si Mireasa in rapire.

      Sau nu mai conteaza ceea ce a predicat Branham,si atunci ""noi credem doar ce ne convine""? Cam asa stau lucrurile in frankism si branhamism.

      Oricum branhamismul a murit odata cu Branham,iar frankismul se chinuie sa il scoata pe Branham ca ultimul mesager chiar daca este evident ca nu a fost ultimul ,si ca Frank a urmat dupa Branham. Chiar ei predica ,cum ca slujba lui E.Frank este "" defapt continuarea slujbei care a inceput cu Branham"".

      Cat haos a produs Branham cu toate teoriile care le preluase de peste tot...si cat haos mai mare produce Frank prin faptul ca se foloseste de aceste teorii doar cand ii convine lui.

      Ștergere
    2. Ce trist si nefericit pare Ewald Frank.

      Lipsit de argumente reale, spune aceeasi poveste rutinata.

      Ștergere
    3. Am facut un comentariu si l-a sters. Cristian din Sibiu a facut asta. Nu ma supar.

      Atat de slabi sunt in argumente, incat ne sterg comentariile, neavand capacitate biblica de raspuns.

      Frankistii sunt slabi!
      Branhamistii si mai slabi!
      Restul de linii de la mesaj nici atat.

      Ce fel de credinta au acesti sectanti incat nu pot da socoteala de nadejdea lor?

      Am mai spus si repet. M-as ingrozi sa fiu intr-o secta, miscare, cult, care atunci cand este provocata cu argumente clare, sa nu poata sa raspunda simplu, biblic si cu bun simt.

      Ce as mai cauta intr-o miscare sau grupare care este pe langa Biblie si pe langa adevar si nu este in stare sa isi dovedeasca invataturile si sa isi argumenteze pretentiile arogante?

      Iata intrebari de bun simt pe care ei evita sa si le puna, deoarece asta ar arata minciuna in care traiesc si starea jalnica in care se afla.

      Ștergere
    4. Slabi si in acelasi timp vor sa se simta cei mai tari si cei mai spirituali. De aceea le este frica de intrebarile incomode.Le distrug sentimentul de superioritate . Sunt o adunatura de oameni care se mint si pe ei insisi. Mai pe romaneste ""isi fura propria caciula"".

      Ștergere
  12. Ewald Frank a mascat in traducerile lui faptul ca Branham conlucra cu masonii! Robul mincinosilor!!!

    Suflete care sunt acum in inchisoare

    Versiunea originala:

    Eu pot să-mi amintesc că doamna Röder din spital stătea lângă mine. Eu nu o voi uita niciodată pe această femeie. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, dar eu nu o voi uita. Atunci ea mai era o femeie tânără. Bărbatul ei avea o funcţie înaltă la o fabrică de maşini. Eu îmi amintesc că ea a şezut lângă mine împreună cu doamna Steward. Ele două au fost cele care au plătit cheltuielile pentru spitalizarea mea. Noi nu aveam nici măcar ce mânca acasă, cum am fi putut să plătim nota de plată pentru spital care era de sute de dolari? Ea a plătit nota de spitalizare pentru mine prin asociaţia biserici ei si cu ajutorul KuKlux Klan. Ele au platit factura pentru spital- Francmasonii. Eu nu voi uita aceasta niciodată. Indiferent de ceea ce vor face ei sau ce va fi, ceea ce au făcut pentru mine rămâne în amintirea mea. Ei au plătit şi nota de plată de la dr. Reeder. El mai trăieşte aici în Fortville şi poate să vă povestească întâmplarea. 63-1110M

    Versiunea periata (Frank):

    Eu pot să-mi amintesc că doamna Röder din spital stătea lângă mine. Eu nu o voi uita niciodată pe această femeie. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, dar eu nu o voi uita. Atunci ea mai era o femeie tânără. Bărbatul ei avea o funcţie înaltă la o fabrică de maşini. Eu îmi amintesc că ea a şezut lângă mine împreună cu doamna Steward. Ele două au fost cele care au plătit cheltuielile pentru spitalizarea mea. Noi nu aveam nici măcar ce mânca acasă, cum am fi putut să plătim nota de plată pentru spital care era de sute de dolari? Ea a plătit nota de spitalizare pentru mine prin asociaţia-bisericilor. (……periat…..) Eu nu voi uita aceasta niciodată. Indiferent de ceea ce vor face ei sau ce va fi, ceea ce au făcut pentru mine rămâne în amintirea mea. Ei au plătit şi nota de plată de la dr. Reeder. El mai trăieşte aici în Fortville şi poate să vă povestească întâmplarea. 63-1110M

    Aceste doua texte nu corespund, sa vedem ce nu s-a tradus din acest text:

    De ce oare s-au ferit Frank sa foloseasca aceste cuvine (Klu Klux Klan, si Masoni)?

    https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/06/17/frank-vs-branham/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai iata de ce: In America e cred ca si acum o onoare sa fi mason, si pe vremea aceea probabil era la moda si sa fi Ku Klux.

      Dar Frank, un german cu experienta nazismului traita pe propria piele, nu isi poate permite sa se laude cu un Profet ce simpatiza cu un "Klan" ce avea aproape aceeasi ideologie anti-umana ca si Hitler...

      Ștergere
    2. Asemanarile branhamismului cu islamul:
      În 885, devenise deja o crimă capitală copierea cărţilor de filosofie. În următoarele două secole, dez-elenizarea culturii arabe era completă. Din Islam au dispărut întrebările fundamentale, judecăţile independente şi raţiunea. Această moştenire s-a păstrat peste secole – chiar şi azi, de exemplu, un lider taliban poate declara cu toată seriozitatea că “educaţia vestică este păcătoasă deoarece afirmă că evaporarea apei şi transformarea ei în ploaie este efectul soarelui, pe când noi ştim că este numai voinţa Domnului”.

      Ștergere
    3. Liderii talibani care mint si tin poporul sub profetul lor mincinos...vorbesc de Branham si de Muhamad. Acelasi duh de inselaciune si minciuna.normal ca educatia este pacatoasa pentru ei pentru ca oricine devine putin mai rasarit nu poate fi inselat de aceste scursuri de profeti falsi si invatatori mincinosi ce ii urmeaza si promoveaza.Santeti scursuri bai mincinosilor care stiti ca Branham a inselat si a mintit dar tot o dati cu placa ca profetul a zis profetul a zis profetul a zis si robul a zis si robul a zis! Nu aveti rusine! Nu va interesat adevarul niciodata. Scursuri mizerabile care duceti oameni in iad cu inselatorul de branham cu tot.Unde a descoperit el Cuvintul?Ce cuvint a descoperit el ?Cind a descoperit? Unde ia vorbit Dumnezeu? Ce ia vorbit? Dumnezeu este mincinos ca el? Judecata mincinosilor si fatarnicilor este la usa!

      Ștergere
    4. Pai daca Branham a spus ca masina de spalat este de la Satana,branhamistii isi pot da mana cu fundamentalistii islamici.Au multe in comun,pana acolo incat se lauda ca doar ei au pe dumnezeul adevarat,intocmai ca si musulmanii.. Asta e alta prostie si pretentie nejustificata.

      Ștergere
  13. De pe forumul la mesaj pe care sunt abonat. Un frate, om bun, nu a mers la medic din cauza ca a crezut ca se va vindeca prin credinta. Astazi a trimis alerta ca e grav. El mustra simptomele si "stie ca e vindecat" dar e pe moarte.

    Cum vedeti voi asta?

    Unii iau literar ce spune Branham ca numai Dumnezeu este vindecatorul. Este chiar asa? Dumnezeu nu vindeca prin mainle altora, inclusiv a medicilor?

    Stiti ca multi de la mesaj "cred tot ce a zis profetul" si sufera mult din cauza asta? Si asta desi Branham a zis de cateva ori ca medici sunt ok.

    Dear Saints,
    Please keep me in prayer, as my kidneys are starting to fail.
    I know i'm healed and i rebuke the symptoms, but just thought you'd like to know.

    God bless.
    Your friend in Christ,

    Brother Shane


    Sa ne rugam sa ii fie bine, mai ales sa ii vina mintea la cap sa sune la urgente si sa se lase in mainile medicilor deoarece Dumnezeu i-a dat si pe ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Isi merita soarta.Dumnezeu ne-a lasat si creier nu doar credinta. Calea autentica este cand le armonizezi pe amandoua,nu cand pendulezi intre extreme. Apoi astepti ca Dumnezeu sa iti faca pe plac,de parca ar fi un tonomat in care bagi o fisa si iti vine melodia.

      "" Linia care separa credinta de ridicol este foarte subtire.""

      Ștergere
    2. Din pacate Branham a produs o adunatura de fanatici,dupa chipul si asemanarea lui. Astia cand se imbolnavesc se lasa sa moara ,asa cum au fost si cei care l-au urmat pe Jim Jones. Credinta oarba fara pic de minte si intelepciune.

      Branham prin predicile lui a facut mai multi morti dpdv social,afectiv si spiritual,decat a facut Jim Jones dintr-o data.

      Incurajeaza Biblia extremismul? Nu. Pavel ii spune lui Timotei sa mai consume putin vin,pentru desele lui imbolnaviri.De ce nu ii spune DOAR sa se roage ca sa fie vindecat?

      Ștergere
    3. De acord cu voi. Credinta sau atitudinea "sunt vindecat" este ok, dar vindecarea efectiva nu vine intotdeauna "ca prin minune". Trebuie sa recurgem la toate mijloacele care ne sunt oferite, inclusiv medicina, normal, evident. Mai ales in cazul in care se afla acum, probabil are nevoie de dializa, transplant de rinichi, io mai stiu ce, in situatiua lui, cand este atat de jos (slabit trupeste) nu prea mai ajuta doar atitudinea de "sunt bine" si mustratul de demoni...

      Ștergere
  14. Pe data de 15 aprilie se lanseaza filmul Colonia Dignidad.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nici ei intre ei nu isi fac bine.Vin si pleaca din adunari de parca sunt roboti,fiinte mecanicizate.Niste pereti varuiti,dupa cum ii numeste Isus pe cei religiosi din vremea lui.

    RăspundețiȘtergere
  16. Asta stiu de la o persoana care recent a fost printre ei.Si il cred fiindca asa se comportau si cu ani in urma.Deci tot asa au ramas. Branham nu ii schimba in bine cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne, ce bine seamănă sora "Stareţă" din film pe "Robul credincios"....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact stilul acela de femeie de la mesaj nefericita, izolata, strict religioasa, dedicata fanatic chiar ideilor pe care le crede singure ca fiind adevarate.
      http://mesajul.blogspot.ro/2014/06/femeia-in-branhamism.html

      Branhamismul - o forma de abuz emotional grav asupra femeilor. Secta asta detine modul perfect in care le fura viata, fericirea, relatiile, familia si scopul dat de Dumnezeu.

      Mesajul este secta care doreste sa impuna tuturor modul de viata perceput de Branham, Frank sau alti lideri falsi.

      In psihologie se spune ca atunci cand nu poti controla parti din viata ta doresti sa controlezi a altora, mai ales daca esti inclinat nevrotic.

      A zis Branham undeva ca e nevrotic? Da a zis:"Toata viata mea am fost un nevrotic".

      Tradus asta inseamna: "Toata viata am fost un controlativ, manipulativ, mincinos, exagerator, fals, arogant, certaret, invidios pe altii, dar mi-am dat toate silintele sa ascund toate astea incercand sa par foarte smerit si bun sa nu vedeti partea mea intunecata deoarece mi-a fost teama ca ma veti respinge asa cum tatal meu ma respins si cum toti oamenii din copilaria mea m-au respins."

      Ștergere
    2. E chipul femeii neiubite nici cu inima nici sexual si in nici un fel.

      Ștergere

    3. Nevrotismul este o dimensiune biologică a personalităţii manifestată prin activarea unor instanţe subcorticale sub acţiunea unor stimuli ameninţători (pierderea identitatii, a corectitudinii ideilor, fundamentului pe care isi cladeste viata si credintele)

      – un nivel ridicat de nevrotism (instabilitate emoţională) se manifestă prin reacţii emoţionale exagerate (atacuri personale, jigniri, acuzatii, agresivitate emotionala si verbala, injosirea, umilirea adversarilor reali sau imaginari)

      – persoanele instabile emoţional sunt mai uşor şi mai intens activate la nivelul centrilor emoţionali din creier de stimulii ameninţători din mediu (scenarii apocaliptice, razboi, cataclisme naturale etc)

      http://mesajul.blogspot.ro/2015/12/boli-psihice-in-branhamism.html

      Ștergere
    4. Pierderea identitatii este specifica la nevrotici! Desi scriasem despre asta abia acum inteleg mai bine acest aspect.

      Acum se poate intelege mai clar de ce Branham a luat identitatea altora, pana cand a ajuns chiar si la a se crede Dumnezeu. A dorit sa fie inger, mesager, Ilie, fiul Omului, etc deoarece isi pierduse identitatea.

      Un om cu identitatea pierduta a dat o identitate falsa si urmasilor lui. I-a amagit ca sunt Mireasa daca urmeaza invataturile lui false. I-a inselat ca vor avea parte de Cer daca il urmeaza.

      Mesajul si Branham aduna cu precadere oameni care si-au pierdut identitatea partial sau complet in Cristos si in societate. Aduna oamenii (naivi) care sincer vor sa ajunga la Cer curand, si ii duce cu zaharelul zi de zi an de an cu scenarii apocaliptice, politice, cu stiri senzationale...de parca ei detin monopolul pe plecare la Cer.
      Mesajul aduna oamenii care il cred sincer ca a descoperit taine si a adus invataturi speciale si adevarate, pana cand afla ca a mintit si ca a furat de la altii.

      Ștergere
    5. Cica el a fost trimis sa adune Mireasa.Numai ca el a plecat mai repede,si inchipuita mireasa a ramas . Si aceasta mireasa se tot chinuie de 50 de ani sa-i creada invataturile,in speranta ca va pleca la cer . Asa se intampla cu toti intemeitorii de secte: Ofera sperante false oamenilor,apoi ei pleaca pe lumea cealalta,si raman in urma lor naivii si fanaticii care se chinuie sa creada si sa faca ceea ce a spus capul sectei respective.

      Ștergere
    6. Super! Comentariul de mai sus cu pierderea identitatii merita scris cu litere ingrosate. Pentru mine chiar ca este o revelatie.

      Ștergere
    7. Vaaai, asta cu "identitatea" e tare de tot si il da pe fata pe Branham! Va mai amintiti cum predica el ca "ceilalti" (mentinonand concret, preoti, farisei, dar avand in minte catolici, baptisti, metodisti si penticostali!) nu au o "reprezentare eterna in cer"?

      Acestui subiect ar trebui dedicat un articol intreg, intrucat este tot atat de toxic ca si "samanta sarpelui". Este nazist si este criminal, dezumanizator, sa sustii ca o parte (cea mai mare parte de fapt) a rasei umane s-a nascut la intamplare, nu din "voia lui Dumnezeu", doar prin "pofta sexuala", si ca acestia sunt "necredinciosii" care nu au "identitate in Crisotos" pentru ca nu au o "reprezentare in cer", echivalent ca si cand ai spune "nu au suflet (sau duh)" sunt pur si simplu "carne"...

      Aceasta, fratilor, este doctrina Ku-Klux, sau Hitlerista, si am vazut cu totii unde a dus...

      Si asta totul din cauza unui nebun lipsist de propria identitate, care isi ia o identitate falsa, cum a spus Lica...

      Secta aceasta ar trebui expusa public si interzisa nu numai minorilor, dar si adultilor! ESTE OTRAVA!

      Ștergere
    8. Da, si pentru mine a fost ca o revelatie de asta am si zis ca recintind am inteles si pe loc am zis: WOOW, ASTA ERA!

      La fel ca alte lucruri Branham a confundat ideea de a lua modele de viata ca exemple, cu identificarea bolnava cu personajele Bibliei.

      De exemplu eu pot lua ca model de viata, de curaj, credinta sau diferite calitati ale unor eroi ai Bibliei, pe Avraam, Moise, David, Domnul Isus etc.

      Asta se numeste un fel de mentorship. Iau ca model parti din viata lor de lideri, de luptatori, etc si le aplic in viata mea. Asta este una si e foarte bine sa facem asta.

      Partea bolnava din mintea lui Branham era ca el SE CREDEA MEREU RESPECTIVELE PERSONAJE: El era Avraam, el era Moise, el era Ioan Botezatorul, el era Isus, el era Pavel, el era mesagerul, el era Ilie, el era ingerul, el era profetul orei, el era, el era, el era....oricand era vorba de vreun erou din Biblie, el era ala.

      Ii placea la nebunie sa se compare cu ei si pe adversarii reali sau imaginari sa ii compare cu personajele negative ale Bibliei.

      Aici vedem nevroza de care ne-a spus el, ca e super-confirmata si ca e in stare avansata.

      Nevrozele netratate, si mai ales cele hranite cu misticism religios exagerat si inchipuiri, se extind precum tentaculele unei caracatite in tot felul de afectiuni mentale grave si duc pacientii in cele mai grave afectiuni ale mintii si sufletului.

      Asa ca omul, pacientul, fara sa vrea, devine un demon al lui insusi asuprindu-se singur mai intai creandu-si durere, iar apoi asupreste pe cei din jurul lui producandu-le durere, restrictie, limitari, control, manipulare, dominare, asuprire, agresivitate emotionala, verbala si chiar fizica.

      Branham si urmasii lui sunt oameni bolnavi de aceasta afectiune grava. Nu ma mir ca oamenii l-au parasit pe Branham. Era violent verbal. Era toxic. Limba lui devenise plina de venin. Un acuzator si critic etern nu se putea stapani in a urla si otravii oamenii.

      Si daca el a zis ca a fost nevrotic intreaga lui viata, e clar ca toata viata si-a construit-o in jurul identitatilor false despre sine.

      A fost cel mai mare fals. Da, asa este.

      Si tot la fel, avand o falsa identitate, Branham a dat si altora identitatile care ii conveneau: aia sunt asa, aia nu sunt buni, aia sunt semnul fiarei, baptistii sunt fica curvei, etc etc.

      Noi nu stim inca cine era Branham cu adevarat deoarece el a falsificat si amestecat zeci de personaje biblice de marca si le-a transformat in el insusi.

      Ștergere
    9. Abel ce zici de asta?

      "Deoarece motivatia principala a raului este deghizarea, unul dintre locurile in care e cel mai probabil sa fie gasiti oamenii rai este biserica.
      Ce cale mai buna de a-si ascunde propriul rau de sine si, de asemenea, de ceilalti exista decat aceea de a fi vazut ca bun crestin? Nu vreau sa afirm ca motivatiile religioase ale celor mai multi oameni ar fi in vreun fel contrafacute.
      Vreau doar sa precizez ca oamenii rai tind sa graviteze in jurul pietatii pentru deghizarea si ascunderea pe care le-o ofera." M. Scott Peck

      Ștergere
    10. Iata idei si realitati care ma motiveaza tot mai mult sa reduc si sa inchei in final acest blog...

      "Dupa cum spuneam mai sus, acesti oameni nu pot fi ajutati deoarece ei nu cred ca ar avea o problema.
      Din contra, au tendinta sa dea vina pe altii, sa-si justifice actiunile neortodoxe si sa caute tapi ispasitori. Neasumarea este o caracteristica centrala a acestor oameni.

      Important este pentru cei care au de suferit de pe urma oamenilor rai este sa nu se autoiluzioneze ca ii pot schimba sau ca ei se vor schimba vreodata.

      Singura metoda de a te proteja de rau este sa pleci din calea lui.

      Altfel exista riscul sa devii victima lui sau sa te atraga si pe tine intr-o realitate negativa: fie pentru ca simti nevoia sa te aperi si sa lupti cu raul, fie pentru ca ajungi sa copiezi acel model."

      Psihoterapeut, autor, Ursula Sandner

      Ștergere
  18. Raportat la Romania se poate spune ca exista si o ""Colonia Romania"",care cuprinde totalitatea adunarilor branhamiste si frankiste,cu abuzurile verbale si emotionale,si cu folosirea pasajelor din Biblie cu scopul de a injosii,umilii si expune in fata altora pe acei frati care nu se supun ""cadentei Miresei"",adica regulilor unor lideri nevrotici si dusi cu pluta.

    Corect era daca se specifica faptul ca acel pastor a fost influentat de ideile radicale,abuzive si fundamentaliste ale lui William Branham.

    RăspundețiȘtergere
  19. Articole despre secta groazei http://www.religionnewsblog.com/category/colonia-dignidad

    RăspundețiȘtergere
  20. Ingeri si stalpi de lumina a la Branham:

    http://viatasilumina.com/minune-la-sfinta-liturghie-un-inger-a-coborat-printre-oameni/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au inceput si ortodocsii dupa modelul sectelor lui Branham. Probabil s-au inspirat de la branhamisti. Ce nu fac oamenii ca sa isi sustina propriile idei...recurg la orice metode .Chiar falsificand si poze si raspandind tot felul de povesti si inchipuiri.

      Ștergere
    2. predicile sany publice jegosilor.nimic nu este adevarat din ce vomitati aici barfitorilor si prost crescutilor

      Ștergere
    3. predicile sany publice jegosilor.nimic nu este adevarat din ce vomitati aici barfitorilor si prost crescutilor

      Ștergere
    4. Ce limbaj ales si vorbe dulci ai, frank-IS-tule :)

      Ștergere
    5. Predicile sunt publice dar Ewald Frank a scos din ele pasaje intregi. :))

      Tocmai acele pasaje unde scrie ca Branham a avut legatura cu masonii sau cu kukux klanul. Sau ca lui Branham ii placeau icoanele.Chiar avea si una langa el,pe birou. Deci lui Ilie americanul ii placeau icoanele...sau crucifixele.

      Nu vrem asa predici, cre(s)tin original. :))

      Ștergere
  21. http://www.filmeonline2013.biz/fara-cale-de-intoarcere-2016/#comment-54741

    Apare peste tot este un film de succes

    RăspundețiȘtergere
  22. Psihopatul asta din film se aseamana foarte bine cu anumiti pastori din frankism. Acestia aveau prostul obicei sa te expuna de la amvon in fata altora. Practic sa te umileasca si injoseasca in fata altora. Apoi aveau nesimtirea sa spuna ca a vorbit Domnul. O adunatura de zdrente si gunoaie,cu practici preluate de la mentorul lor din Cluj Mera Romulus. Amintesc doar de Daniel Opris , Florin Duca si alti zapaciti din Cluj,care si-au facut scolarizarea tot la Mera in adunare. Apoi mai sunt ceilalti din tara ,care au preluat modelul de comportament al acestora din urma. Nesimtiti,inumani si plin de orgoliu.Va recomand sa nu aveti legaturi cu adunarile frankiste din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  23. Am fost 12 ani cu ei si 2 ani la VGR dar rautatea frankistilor nu se compara nu nimic. Branhamistii sunt mult mai finuti. Frankismul este sub influenta nazisto-germana dura rigida distrugatoare de oponenti.Cei care vad ceva rau la ei si le spune sunt executati imediat. Bine spune titlu secundar al filmului ca e cale fara intoarcere. Cum a scris un articol aici despre cosmar. Fix asa este cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  24. Si eu am fost 6 ani cu Frankistii si pot confirma. Ceea ce a scris Anonim e adevarul, si nu e deloc exagerat.

    Daca sunteti branhamisti, si vreti sa ramaneti "la Mesaj" feriti-va: - in primul rand de Frank (este ultra-toxic, ugigator, dezumanizator)
    - de VGR condusi de Munteanu (e veninos si perfid, nu va dati seama din prima, amagitor ca "sarpele din gradina", va fierbe la foc mic, sa nu va dati seama, dar tot morti spiritual veti ajunge)

    Grupurile "indepente" (mai liberale) sunt ok, aveti chiar sanse de crestere spirituala in ele, pana veti atinge limitele, atunci "hainele" o sa va ramana mici si o sa iesiti automat din sistem.

    Dumnezeu sa va binecuvanteze!
    ABEL fiul OMULUI

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa dat publicitatii panoul intreg cu abuzati si abuzatori ai Coloniei Dignidad infiintata si condusa de predicatorul de la mesaj Paul Schafer, in cea mai mare parte, dupa ideile de dispret fata de viata, educatie, cultura si fata societate ale lui William Branham, autoproclamat profet.

    http://www.msn.com/en-ca/news/world/germany-opens-files-on-nazi-paedophile-sect-in-chile/ar-BBsiR97?li=AAggFp5&ocid=UE07DHP

    Dupa peste 25 de ani de studiu al branhamismului pot spune ca "Colonia Dignidad" este in aproape fiecare adunare de la mesaj, in chip metaforic, simbolic, spiritual.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu stiu despre Daniel Opris si Duca Florin dar stiu sigur ca Mera Romulus este undezastru.Un om mai perfid si mincinos nu cred ca exista in toata Romania. Si la Iasi a facut foarte mult rau ca la voi la Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  27. Toti sunt copia fidela a lui Branham si Frank.Daca nu il imita pe unul atunci il imita pe celalalt.

    Religia limiteaza omul in niste crezuri :"" Trebuie sa crezi asta,sau cealalta...ca sa fi pe placul Domnului"". Deci conditioneaza oamenii in dogme si crezuri,adesea negativ ,inoculand frica si teama si distrugand libertatea constiintei.

    Spiritualitatea iti lasa libertatea sa iti descoperi drumul in viata si calea care ti se potriveste,precum si sa iti descoperi potentialul pus de Dumnezeu in tine . Nu trebuie sa crezi ceva stabilit de altii sau fiindca asa le place lor.

    RăspundețiȘtergere
  28. De pildă, Hartmut Hopp, fostul adjunct al lagărului, care a fugit în Germania în 2011. Hopp fusese judecat în Chile şi condamnat la 5 ani de închisoare pentru multiple abuzuri sexuale împotriva unor copii. "Şocant este că autorii acestor fapte pot trăi liniştiţi în Germania", spune, mâhnit, Wolfgang Kneese. Se ştie de pildă că Hartmut Hopp locuieşte în Krefeld.
    (In acest context a fost scandalul in care presa din Krefeld, il acuza pe Ewald Frank ca il ascunde pe locotenentul monstrului Shafer. Ei se stiau bine de dinainte. Ewald Frank a botezat multi chilieni si nemti din Chile.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ewald Frank nu se ocupa cu mizeriile pe care i le aduci pt ca are o insarcinare prea inalta pt a face aceste mizerii din care tu esti facut.

      Ștergere
    2. Ce limbaj ales si vorbe dulci ai, frank-IS-tule :)

      Ștergere
    3. Ewald Frank nu are nici o insarcinare reala.
      E doar un comis voiajor care repeta de 30 de ani aceleasi povesti false si adevarate amestecate.
      Voi ziceti ca are slujba apostolica si profetica dar nu are nici un semn al unui apostol sau profet. Este doar un invatator fals care va ia zeciuiala si va tine in priza cu toate stirile politice, religioase ale lumii.

      Nu a fost in stare nici el nici alt lider din Romania, sa imi raspunda la subiectul Ilie din Maleahi 4:5 si altele.

      El recunoaste ca Branham a avut multe invataturi false dar inca spune ca Branham e adevaratul profet. Cum poate fi asa ceva? Cuvantul nu recunoaste asa ceva.

      Ai ravna, dar degeaba. De ce nu ai verificat mai intai inainte sa spui asa prostii de copil mic?

      Mesajul este dovetit clar, 100% ca e o secta falsa cu invataturi false sau bune dar furate de la altii. Verifica daca e asa sau nu ai abia apoi vino si spune ca nu avem dreptate.

      Si inca ceva: El va hraneste ura si dispretul impotriva oricaror altor crestini. lica

      Ștergere
    4. "" El recunoaste ca Branham a avut multe invataturi false dar inca spune ca Branham e adevaratul profet. Cum poate fi asa ceva? Cuvantul nu recunoaste asa ceva. ""

      ""Se poate ca din acelasi izvor sa iasa apa dulce si apa amara? "" . Undeva prin Biblie.

      "" Si inca ceva: El va hraneste ura si dispretul impotriva oricaror altor crestini. "".

      Asta e una din strategiile lui ,si baza teoriilor lui: Ca Dumnezeu se comporta ca un fanatic si separatist,ignorandu-i pe crestinii din culte,si acceptandu-i doar pe cei care il cred pe Ewald Frank.

      E biblica aceasta mentalitate? Clar nu este.

      Ștergere
  29. Articol in presa din Romania despre infioratoarea secta:
    http://www.flux24.ro/infioratoarea-secta-colonia-dignidad-si-implicarea-diplomatilor-germani-zeci-de-mii-de-baieti-au-fost-violati/

    RăspundețiȘtergere
  30. Marţi, 26.04.2016, ministrul german de externe s-a întâlnit cu victimele sectei Colonia Dignidad. Decenii la rând, zeci de mii de copii au fost violaţi chiar sub nasul ambasadei Germaniei în Chile. Care a fost rolul diplomaţilor?

    RăspundețiȘtergere
  31. "Tranşant, Wolfgang Kneese dă glas tristeţii tuturor victimelor: "Suntem cu toţii handicapaţi din punct de vedere sufletesc". Firesc, multe victime solicită un ajutor sporit din partea statului german, de pildă prin finanţarea unor programe de consiliere psihologică profesională.
    "Ar fi timpul să se întâmple acest lucru, să ne ia cineva de pe umeri această povară", crede şi Schellenkamp. Alte victime merg mai departe şi solicită despăgubiri pentru suferinţele trăite.

    Făptuitori nepedepsiţi

    O povară în plus pentru victime este şi gândul că mulţi dintre făptuitorii sectei nu au fost pedepsiţi. De pildă, Hartmut Hopp, fostul adjunct al lagărului, care a fugit în Germania în 2011. Hopp fusese judecat în Chile şi condamnat la 5 ani de închisoare pentru multiple abuzuri sexuale împotriva unor copii. "Şocant este că autorii acestor fapte pot trăi liniştiţi în Germania", spune, mâhnit, Wolfgang Kneese. Se ştie de pildă că Hartmut Hopp locuieşte în Krefeld."

    RăspundețiȘtergere
  32. Nou!

    Branham il cunostea pe Schaffer si il numea "sfint" si "frate iubit" si "prieten bun". Da da, liderul monstruos al Coloniei Dignidad era ca si cei doi homosexuali, foarte iubit de catre Branham.

    53-1129A THE.FAITH.THAT.WAS.ONCE.DELIVERED.TO.THE.SAINTS_ E-88 And I heard a Baptist preacher say the other day, which is a good friend of mine, Dr. Schafer, a dear, godly, beloved brother.

    Ca si in cazul cu Jim Jones, pe care Branham il lauda si il mentora, ma intreb, daca nu cumva avem de-a face cu o pepiniera de monstrii in mesajul lui Branham?

    In SUA abuzul (cum am vazut si in cazul lui Jim Jones, a lui Larkani care scrisese cartea Persuasiunea, Leo Mercier, si multi altii, plus si eu stiu si in Romania oameni deosebit de rai care au calcat in picioare fara nici o ezitare vietile altora) emotional, verbal si fizic asupra credinciosilor mesajului este o gradina care rodeste spinii astia.

    Mesajul lui Branham atrage pe de-o parte sincerii cautatori ai unor lucruri mai "deosebite" decat simplele denominatiuni si pe de alta parte oameni care isi pot manifesta ura si dispretul fata de alti crestini, societate, educatie, cultura, etc. in mod religios, adica, avand o justificare, pentru a-si linisti constiinta atunci cand fac rau altora, cand ii manipuleaza, cand ii domina, cand ii controleaza.

    Interesant este ca "profetul" nu a vazut nimic din MIILE DE MORTI PE CARE ACESTI URMASI AI IDEILOR SI MESAJULUI OREI, I-AU FACUT.

    Secta aceasta branhamista atrage si formeaza monstrii care distrug, resping, dispretuiesc, alunga, persecuta pe cei buni si sinceri din mijlocul lor.

    O fac in mod fizic, psihic, sufleteste, mental, in toate formele posibile, deoarece Branham si alti lideri i-au inarmat cu citate care "le da dreptul" sa ii numeasca pe altii cu nume negative, sa ii urasca, nu pentru ca acestia fac rau neaparat, ci pentru ca ei au unele idei diferite de ceilalti sau o fac si pentru ca se simt amenintati de calitatile adevarate ale celorlalti.

    Asadar eu multumesc Domnului din nou, si din nou, si din nou, ca am scapat din secta din care "nimeni nu scapa" cum a spus si Schafer tinerei care venise in Colonia Dignidad sa isi salveze prietenul.

    Multumesc Domnului si pentru oameni ca MB, Abel, Petre si altii si celelate sute si mii care scapa din mesajul orei pe intreg pamantul.

    Semintele nebuniei acestor prieteni buni ai lui Branham, care au distrus mii de vieti sunt semintele diavolului care inseminteaza mintea si inima oamenilor, in pepiniera urii, rautatii si toxicitatii din spatele perdelei de fum, numita mesajul orei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincerii cautatori ai adevarului care au crezut ca mesajul este chiar ce se spune ca este, dar care afla, dupa ce cerceteaza, ca a fost o inselaciune, NU AU CUM SA MAI STEA IN SECTA ASTA FALSA, deoarece sentimentul de control, dominare, manipulare nu ii intereseaza, pentru ca ei nu au intrat in mesaj sa isi satisfaca EGO-UL religios infect, CI PENTRU CA AU CREZUT SINCER CA BRANHAM A DESCOPERIT TAINE, ca a adus Cuvantul, ca este profetul, ingerul, Fiul Omului, mesagerul, etc.

      Cand acestia afla adevarul, NU MAI AU MOTIVE SA STEA ACOLO IN MINCIUNA, FALSITATE, INSELACIUNE. Ei nu au demonul interior de a jigni, critica si de a da sentinte la moarte celor care parasesc mesajul lui Branham.
      Ei nu urasc pe cei care isi permit sa puna la incercare mesajul si pretentiile lui Branham cu Cuvantul. Asa ca ei pleaca din coloniile lui Branham.

      Ștergere
    2. Am studiat mai mult si nu cred ca acel Schafer este Schafer al Coloniei Dignidad.

      Daca nu este asa imi retrag afirmatiile in acest context. Imi mentin convingerea spusa si la inceput, ca voi fi obiectiv si corect si voi posta doar lucruri ce pot fi dovedite 100%.

      Dar voi mai cerceta si voi anunta despre Schafer.

      Dar imi mentin afirmatiile legate de restul, deoarece avem zeci, sute, mii de morti si de vieti distruse de lideri urmasi ai lui Branham precum Paul Schafer, Jim Jones, Leo Mercier si restul de lideri si de "diaconi-politisti" din adunarile lui Branham de-a lungul anilor.

      Ștergere
    3. Ura lui Branham fata de educatie, cultura, societate in general l-au privat de a afla ca exista multe modalitati de a ajuta si de a solutiona prin educatie si cultura diferite probleme ale oamenilor.

      Existand acest vid, singura solutie "corectiva" a ramas cea de ordin abuziv, agresiv fie emotional, mental si sufletesc, fie fizic.

      Acum realizez ceva grav: el nu a avut ca optiune "corectiva" convingerea prin educatie, dezvoltarea personala a individului, prin care el insusi sa creasca sa se corecteze, sa evolueze, sa isi inteleaga erorile si sa le corecteze.

      De ex: Branham a avut drept solutie pentru femeia care nu asculta: sa fie batuta cu scandura de nu stiu cati toli, iar in adunare daca cineva nu e de acord cu ceva de acolo, sa fie catalogat drept un "credincios prefacut" sau Iuda, sau Core, Datan si Abiram.

      Aceste lucruri ne arata ca semintele nebuniei violentei, urii, nevrotismului si ale diavolului insusi au fost semanate de catre Branham personal in biserica. Iar cei naivi au cazut in capcana lui preluandu-i mentalitatea aceasta extrem de toxica si otravitoare.

      Ștergere
    4. Un orb a dat nastere la alti orbi. Asta fac intemeietorii de secte.Produc ""morti in viata"' pe banda rulanta.Acesti aiuriti cand nu mai au resurse incep sa insire povesti ""supranaturale"".

      Ștergere
  33. Aproximativ 2.670 (de) rezultate (0,61 secunde)
    Rezultate Căutare
    Predici lunare Krefeld - Predici de William Branham si Ewald Frank
    www.evanghelia.ro/predici/sort_k_misiune/1/lista.html
    Ultimele predici de la Krefeld, scrisori circulare, rezumate video in format html, pdf sau mp3.
    Evanghelia - Biblia si predici in format mp3, pdf sau html
    www.evanghelia.ro/
    Distribuim literatura cu caracter profetic de misionar Ewald Frank. Evanghelizari, video: OTV, RTN Chicago, youtube, caut, Botezul in Numele Domnului Isus ...
    Evanghelia - prezentarea misiunii libere de la Krefeld
    www.evanghelia.ro/desprenoi.php
    In 1955, Ewald Frank a luat parte timp de o saptamana la adunarile tinute de pastorul ... Suprafaţa totală a centrului de misiune este de 10000 de metri pătraţi.
    Provocarea teologiei crestine - de Ewald Frank - Scribd
    https://ro.scribd.com/doc/90746242/Provocarea-teologiei-crestine-de-Ewald-Frank
    de misionar Ewald Frank ...... Ei au stabilit teza paradoxală, dar total nebiblică, că Fiul a existat deja în cer ca persoană divină ...... Fiecare preot ştie foarte bine că, după ritualul de dedicare, hostia şi vinul rămân ceea ce au fost şi înainte.

    Cititi aceste carti si comparati cu Biblia defaimatorilor si mincinosilor si pocaiti-VA necredinciosilor.Toate predicile fr Frank sant publice si nimic nu se face pe ascuns idiotilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te invartindu-te. Isus cand sa rugat Tatalui a spus :

      "" Şi acum, Tată, proslăveşte-Mă la Tine Însuţi cu slava pe care o aveam la Tine, înainte de a fi lumea. "' Ioan 17

      Deci reiese clar ca Isus nu a fost Fiu doar atunci cand sa nascut,ci era cu Tatal inainte de a fi lumea.

      ""Sa facem om dupa chipul Nostru,dupa asemanarea Noastra..."".

      Teoria ca Dumnezeu sa consultat cu ingerii e o tampenie,deoarece Dumnezeu nu are nevoie sa se consulte cu nimeni,si ingerii nu au rol creator deci Dumnezeu nu prin ingeri a creat pe om si tot ceea ce exista ,ci prin Isus Hristos.

      "Toate lucrurile au fost create prin El si pentru El..."",adica pentru Fiul Sau Isus Hristos pe care L-a facut Domn si Mantuitor,dupa cum ne spune Pavel in Fapte 5.

      Dar nu ai cum sa vezi asemenea lucruri fiindca esti indoctrinat cu teoriile lui Frank ,dar care nu are baza biblica.

      Si vad ca esti indoctrinat nu doar cu teoriile depasite ale lui Frank ci si cu aroganta si mandria de care da dovada.



      Ștergere
  34. nu am auzit de mera romulus defaimatoriule .Pe Daniel Opris si Duca Florin,ii cunosc foarte bine,si tu pt ai ajunge cat de cat trebuie sa te nasti din nou. predicile sant publice jegosilor.nimic nu este adevarat din ce vomitati aici barfitorilor si prost crescutilor
    http://www.evanghelia.ro/ Luati si cititi si dati-va cu capul de pereti pana va vine mintea la cap

    RăspundețiȘtergere
  35. nu am auzit de mera romulus defaimatoriule .Pe Daniel Opris si Duca Florin,ii cunosc foarte bine,si tu pt ai ajunge cat de cat trebuie sa te nasti din nou. predicile sant publice jegosilor.nimic nu este adevarat din ce vomitati aici barfitorilor si prost crescutilor
    http://www.evanghelia.ro/ Luati si cititi si dati-va cu capul de pereti pana va vine mintea la cap

    RăspundețiȘtergere
  36. Da ce te ai enervat frankistule. Si cata violenta afișezi. Tocmai ai confirmat că așa sunteți voi, mereu morocănosi si nefericiți, dar mai ales sunteți violenți si in eroare. Cred ca esti un om caruia începe să îi fie frică sa vadă că este într o sectă falsă. Pe orice site este postat doar ce vor alții să știm. Nu ai cum sa zici ca este postat totul. Nu fi copilăros. lica

    RăspundețiȘtergere
  37. Saracul...vorbeste de nastere din nou in timp ce se exprima ca un frustrat patologic. Cea mai multa barfa si nesimtire este tocmai in mijlocul lor.Se barfesc si se vorbesc de rau unii pe altii mai ceva ca ortodocsii.Mai ales ii barfesc pe cei care au plecat din mijlocul lor.Fac predici din orice barfa care au auzit-o ,chiar daca nu au dovezi ca este adevarata vorba despre unul sau despre altul.Si chiar daca ar fi ,nu te apuci sa vorbesti de la amvon ce a facut unul si altul.Mai ales fara dovezi.

    Astia sunt cre(s)tinii originali...Ce pretentii sa ai de la asa specimene?

    Au fost setati sa creada ca niste obsedati doar ceea ce predica Frank. Si nici chiar ceea ce predica Frank nu respecta in totalitate fiindca de multe ori Frank predica impotriva barfei si altor lucruri,in special in transmisiile live.

    Apoi se mira ca unii pleaca la Krefeld sau se multumesc sa asculte doar transmisia directa din Krefeld. Pai ce sa auda oamenii in adunari? Zvonuri si barfe facute sub forma de predici!?

    Ei spicuiesc de la Frank doar ce le convine Eu-lui lor egocentric si arogant,ca sa aiba cu ce sa se mandreasca fata de altii.Si restul se fac ca nu le aud. Le baga subtil sub pres. Astia sunt frankistii din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  38. Dacă va câștiga dna Hillary Clinton, branhamistii se vor lauda ca Branham a profetit asta. Dacă nu va ieși președinta Americii vor spune ca Branham a spus ca femeia din "profetie" era Biserica Catolica.
    Acest mesaj dualist, trialist, patrulist, este asa de incalcit încât orice se întâmplă sau nu, ei mereu vor găsi minciuni cu care sa si hrănească sufletul și mintea. Lica

    RăspundețiȘtergere
  39. Foarte bun filmul. se poate vedea pe internet dar nu ii spune Colonia ci Fara cale fara intoarcere. Asta e la mesaj. nu au nici o sansa sa se intoarca la normal. unii vor putea. recomand filmul.
    http://www.filmeonline2013.biz/fara-cale-de-intoarcere-2016/

    RăspundețiȘtergere
  40. Un film care trebuie vazut neaparat!!!. Oriunde branhamisti au calcat au facut numai rau.

    RăspundețiȘtergere
  41. Colonia FRANKISTA nu branhamista.
    Bruder Ewald Frank a fost acolo la ei si a predicat.Acel lider a fost prietenul lui. A ascuns ani dezile teroarea si abuzul de acolo.E complice! Sarlatanul.Sarlatanilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Mesajul este fals22 ianuarie 2018 la 06:31

    Aseara la History Chanel la emisiunea Pe urmele lui Hitler a aratat aceasta Colonie si au sugerat ca ar fi fost ascunzatoarea lui dupa ce si-a inscenat moartea la Berlin si a fugit in America de Sud.

    Pot fi speculatii desigur, dar a fost interesant sa vad in detalii elemente ale acestei inchisori fizice, psihice si spirituale de la mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  43. Dacă W M Branham şi Evald Frank au o slujbă de la Dumnezeu şi amândoi au o trimitere directă de la Dumnezeu ați păcătuit împotriva Duhului Sfânt prin comentarii mincinoase şi nu vi se va ierta nici în veacul acesta,nici în cel viitor.....domnilor.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca nu incepi cu sperietori de ciori dupa ce ai vazut ca nu ai dovezi biblice sa iti sustii afirmatiile de mai sus.

      Ar arata o grava eroare si prostie din partea ta. Sper sa te tii de argumente biblice nu de tentative de infricosare. Maturizeaza-te, te rog.

      Adevarul este Isus Cristos si prin El avem pace cu Dumnezeu Tatal. In El avem mantuirea si iertarea. Nu avem nevoie de profeti si oameni care sunt dovediti ca mint.

      Dragul meu.

      Exista multe dovezi ca cei doi -Branham si Frank- se contrazic foarte tare si ca ei nu urmeaza intru totul adevarul ci au invataturi false atunci tu urmezi un profet si un invatator fals.

      Aici ai dovezi ca cei doi se contrazic foarte mult.

      https://mesajul.blogspot.com/2015/06/ewald-frank-un-branhamist-eretic.html

      Scrie-mi te rog ARGUMENTE biblice, nu sperietori de ciori. Nu suntem ciori.

      Ștergere
    2. Si Lucifer si altii au fost slujitorii lui Dumnezeu. Nu asta este important. Este important daca ei au tinut slujba incredintata sau daca au inceput sa falsifice si sa insele pe altii.

      Insusi Apos. Pavel spune ca el se lupta ca nu cumva dupa ce a propovaduit altora el insusi sa ajunga sa fie lepadat. Deci un mare om a lui Dumnezeu poate ajunge sa fie lepadat, sa nu uiti asta.

      Asa ca faptul ca cineva a avut experiente cu Dumnezeu sau ca li s-a incredintat o slujba nu ii face infailibili.

      Dimpotriva, asa ceva ii face foarte responsabili de ceea ce vor predica si invata pe oameni.

      Ștergere
    3. Poti arata care comentariu si care articol este mincinos?

      Poti arata ca o singura afirmatie din acest blog este falsa, cu privire la Branham si Frank si unele din ideile lor?

      Daca le gasesti le sterg imediat si imi prezint scuzele. Dar daca nu gasesti iti vei cere tu scuze?

      Ștergere
    4. Nu au argumente ci doar copy/paste la ideile lui Frank.

      Ștergere
  44. Voi nu înțelegeți un lucru esențial: Dacă Branham a fost ultimul mesager atunci trebuia să revină Hristos, fiindcă asta a fost ideea masajului său. De aceea si Așteptau să învie Branham,fiindcă oamenii aceia au crezut ceea ce le-a spus Branham.Dar prin moarte lui toată esență mesajului său a picat.

    Acum sa nu îmi spuneți că și Pavel a crezut că revine Isus jn vremea lui si nu a revenit.

    În aparență e bun argumentul ,dar Pavel nu a spus niciunde ca el ar fi ultimul mesager!. Este foarte importantă această diferență între Pavel si Branham.

    De Frank ce să mai spun? Când cineva îi cere semnele unui apostol,spune ca el are slujba de învățător.

    Când vrea să se creadă unic si deasupra altora, spune că lui i-ar fi vorbit direct Dumnezeu, întocmai ca si in cazul profeților din vechime.

    Adevărul este că aceeași confuzie care există în cazul lui Branham ,există si cazul lui Frank. Știți de ce? Fiindcă sunt clădite pe interpretări si denaturări ale unor fapte si fenonene,denaturări făcute din mândrie și dorința de a fi cineva special unic si diferit.


    Peter

    RăspundețiȘtergere
  45. Am spus denaturări, ca să nu spun minciuni. Dar în esență asta a fost .Minciuna este dată pe față de proba timpului.Iar în cazul lui Branham se potrivește de minune.Mai urmează și Frank să fie testat în proba timpului.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  46. Orice secta e periculoasa. Sentimentul pe care l-am avut cand am vazut filmul a fost ca sa multumesc lui Dumnezeu ca ne-a pazit de asa ceva cat timp am fost la mesaj. Dar intrun fel nu am fost departe de asa ceva dar la un nivel diferit nu asa grav ca in film. Sefii de adunari la mesaj sunt dictatori care iau toata zeciuiala pentru ca Branham asa ia invatat si educat.Ei sunt capul bisericii si nimeni nu le poate spune ceva pt ca sunt vazuti rau.

    RăspundețiȘtergere
  47. Am vazut aseara filmul.Este foarte zguduitor si trist ca sa ajuns la asa ceva si tocmai in cadrul Mesajului.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.