joi, 4 decembrie 2014

Mesajul este plagiatura

Am gasit un video clip dinamic cu un cantec in care versuri poti vedea toata invatatura "de baza" de la mesajul lui Branham. 

Vedem femei cu par lung, fuste lungi, botez Fapte 2:38, fara bijuterii, etc. E vorba de penticostalii de "moda veche", apostolici.

Si aceste lucruri le-au trecut in cantare, laudandu-se si fiind mandrii ca au par lung, botez apostolic, un singur Dumnezeu -ISUS-, etc. 

Credeti sau nu -am mai scris asta in blog de multe ori- ei cantau si invatau aceste lucruri inainte ca Branham sa se nasca si s-a extins in SUA cand Branham era inca un copil mic. 

Asa ca invatatura ca Branham a descoperit aceste lucruri este o minciuna grosolana si nerusinata cu care Behaitul si alti lideri mint oamenii. 

O simpla cautare in istorie ne lamureste ca si chiar inainte de penticostali au fost pe ici pe colo grupuri mici sau mai mari care invatau in acest mod. 

Nu invatatura "apostolica" e marea mea problema. 

Desi si aici sunt unele chestii minore de discutat, ci aroganta si minciuna cu care cei de la mesaj isi conduc viata inselandu-se pe sine si inseland pe altii ca ei au un profet care a descoperit taine. Ce ridicol. 

Incepand cu aceste lucruri "mici" Branham a mintit tot restul vietii lui. Ce sa mai spun de Epoci, de babilon, de taina antihristului, taina Romei, etc TOATE ACESTEA SUNT FURATE SI PLAGIATE DE BRANHAM SUB MASCA NESIMTITA A REVELATIEI UNICE. Le-a preluat de la adventisti, martorii lui Iehova, penticostali, de la teologul Larkin, etc. 

Cei care urmeaza mesajul incep sa stie si sa vada aceste lucruri. Vor fi in stare sa spuna adevarul propriilor constiinte si oamenilor pe care i-au mintit atatia ani? Sper ca mai au un pic de omenie in ei totusi.

Mesajul este cu adevarat cea mai mare plagiatura dintre secte. 

Mesajul lui Branham nu are continut propriu, revelatie proprie. Tot ce are cat de cat real, si aia partial ,este vindecarea divina, care a avut succes, dar si aici sunt prea multe de spus.

Sau vor continua sa isi piarda sufletul, timpul si viata si sa critice pe altii frati, pe Uniunea Europeana, sa creeze frici prin teoriile conspiratiei, sa manipuleze adunarile, sau sa critice fie pe Papa de la Roma fie pe alti pagani sau crestini? Continuati cu aceste non-sensuri si nu veti ajunge nicaieri. 

Drumul vostru este infundat si fara directie. Tot ce aveti este o iluzie, nu o realitate. 

Dar, hai sa nu inchei intr-o nota dramatica...va invit la o adunare penticostala de moda veche cu un cantec foarte dinamic in care ni se spune ca ei au parul lung, botezul apostolic, fuste lungi si tot ceea ce Branham a mintit ca el a descoperit. Adevarul este ca toate aceste lucruri nu Branham le-a descoperit ci el le-a preluat de la penticostalii unitarieni, care zic chiar ca Isus este Tatal!

Daca sunteti genul mai adormit, poate nu va va place. 

https://www.youtube.com/watch?v=6vd_C5KX_lk



171 de comentarii:

  1. Destept mai esti, nu te-ai deochia, da , nici atata nu stii ca la vestirea Evangheliei NU EXISTA COPYRIGHT sau monopol. Acuzatia ta de " plagiat " nu are suport divin , este o inventie satanica moderna . Daca cineva accepta si apoi promoveaza descoperirea, Duhul Sfant il rasplateste , asa cum este scris : " Celui ce are i se mai da " Dar la voi e invers, vi s-a luat si ce vi s-a parut candva ca aveti .
    Voi numiti cu toate negativele posibile pe aceia care " se lauda " ca sunt botezati biblic si cred si urmeaza invataturile sanatoase, pe care BINEINTELES ca LE-AU PRELUAT DE LA INAINTASI, ca n-aveau cum sa le obtina hocus-pocus
    Ce idee la voi, sa acuzati fara temei si sa insistati pe pozitia de LATRATORI din spatele gardului la aceia care-si vad de drumul lor PE CALEA VESNICIEI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ori le-a restabilit Branham aceste invataturi ori le-a preluat de la altii? Hotarati-va odata. Sau o intoarceti si de data asta?

      Stai sa ma lamuresc:deci cand vreti voi Branham este Ilie restauratorul,apoi iarasi cand vreti Branham a preluat de la altii ,ca doar nu le-a obtinut hocus-pocus....:))

      Tu omule de 50 de ani,sincer acum,ori esti senil si nu iti mai dai seama ce scrii,ori iti place sa joci teatru....?! .

      Ștergere
    2. Esti ne-om. Nu esti capabil sa recunosti adevarul pe care toti oamenii normali la cap il vad.

      BRANHAM A MINTIT CA ESTE PROFETUL CARE RESTITUIE SI DESCOPERA LUCRURILE APOSTOLICE copiindu-le de la altii dar spunand ca sunt revelatiile lui. ASTA ESTE PLAGIAT. FURT MINCINOS. PRETENTII MINCINOASE.

      Nu are nici o legatura ce am zis eu cu ce ai scris tu despre Evanghelie.

      Ștergere
    3. Ragaiala de lup mincinos acuma zici ca nu aveau cum sa le obtina hocus pocus? Adica deja dintr-o data sugerezi ca Branham nu mai e profet care sa va voua reveleze taine? ai vazut ca de fapt el nu a descoperit nimic si ai dato la intors. Te-ai dat singur de gol mincinosule.

      Ștergere
    4. Parca ar fi niste soareci prins la furat de porumb dintr-un hangar.Cand aprinzi lumina fug toti soarecii ,si cauta sa se ascunda pe unde pot.

      Cand demasti faptul ca Branham a preluat de la altii ""tainele descoperite"",brusc incearca ca disperatii sa gaseasca o portita de scapare. Astia se mint si pe ei insisi,ce sa mai spun pe altii?

      Ștergere
    5. satanice-s minciunile tale behaitule.

      Ștergere
    6. Voi nu stiti ce-i aia "descoperire", cum sa ma astept de la voi la un lucru bun, doar e normal ca NU ORICE GAZA FACE MIERE . Cat despre voi, nici pureci macar , atata de SARACI la minte sunteti
      Dupa cata scoala am urmat eu, macar atata am retinut ca " reasezare" inseamna a aranja iarasi lucrurile la locurile de unde au fost imprastiate , nicidecum a fabrica altele in locul lor Si "descoperire" este un cuvant care se refera tot la lucruri existente , nu la ceva care n-a mai fost decand lumea .
      Si daca in Biblie nu-i interdictie la predicare, ci INDEMN,, cum pretindeti voi de la cineva vre-un "plagiat" ? Unde va este RATIUNEA , ca-n materia cenusie nu se vede !

      Ștergere
    7. Il contrazici in fata pe Branham care a spus invers. Esti in plop.

      Ștergere
    8. Mai nelu sau cum te-o chema. tu faci pe prostul sau chiar esti prost. Este vorba ca prorocul tau mincinos a spus ca el a descoperit tainele alea dar alea nu erau taine pentru ca altii in timpul lui le practicau de multimulti ani asa ca nu mai era nici o taina descoperita de prorocu. Esti un catar incapatanat fara nici o frica pentru adevar.

      Ștergere
    9. Wiliam Branham putea să predice ce vrea dar după opinia mea a greșit că a spus că lui și numai lui ca și înger i s-au revelat acele lucruri speciale și nemaiîntîlnite. Dar așa ceva nu a fost adevărat. Păcat că el s-a lăsat de slujba lui și a intrat în lucruri ce aparțin mai mult de domeniul imaginatiei și nu acela evanghelic, biblic.

      Ștergere
    10. Se vede ca acest behait se chinuie sa iasa dintr-o situatie penibila.Pai una e un indemn si alta e sa afirmi ca Branham A RESTITUIT NISTE INVATATURI PIERDUTE...Daca le restituia Branham atunci cum de teologul Larkin vorbeste de ele pe cand Branham era copil? Doar nu i le-a predicat Branham cand avea 5 ani?

      Behaitule esti fals si iti place sa te minti pe tine insuti. Ajungi pana in ridicol si penibil cu ceea ce scrii pe aici.Mai bine ai tacea si ai reflecta .Dar se vede ca tu VREI SA CREZI in acest mesaj...de aceea ignori cu buna stiinta anumite lucruri.

      Ștergere
    11. ""Voi nu stiti ce-i aia "descoperire",...""

      Unde scrie in Biblie ca va mai veni o descoperire prin Branham? Pavel spune ca el a vestit TOT PLANUL LUI DUMNEZEU,in Fapte.

      Aceste teorii ale lui Larkin si preluat de Branham, nu sunt descoperiri ci doar niste invataturi si pareri . Descoperirea adevarata a venit prin apostoli,cei carora Isus le-a spus ca le da cheile Imparatiei.

      Lui Branham nu, i sa spus de catre inger sa aduca descoperiri speciale sau ca el va fi Ilie,ci doar sa vindece oamenii.

      Nu mai inventati lucruri care nu au fost spuse sau scrise.

      Ștergere
    12. Bine zici Behaitule, Evanghelia nu are copyright si nici monopol deci ea nu este in proprietatea lui Branham sau a celor ce il urmeaza. Numai ca ce a predicat el nu e evenghelia ci invataturi luate de la altii. El a mai spus ca numai cine urmeaza mesajul lui este salvat. Asta va face pe toti anticristi si falsi.

      Ștergere
    13. Descoperirea lui Isus Hristos i-a fost data odata apostolului Ioan , el a scris-o intr-o " carte" si a trimis-o, conform poruncii ingerului , la cele sapte Biserici di ASIA Mica . De la crestinii acelor biserici a fost dusa in toata lumea , dar lumea de atunci a primit-o la fel ca lumea de astazi , " in palme" si cu batai de batjocura . Cei ce AU AVUT DESCOPERIREA ATUNCI, la fel cum o au si astazi unii, la fel de putini la numar, , au fost si sunt doar crestinii care au stiut si au dorit sa moara fata de lume, impreuna cu Invatatorul lor ,Ei au dat marturia cugetului lor curat la botezul in Numele Domnului lor Isus Hristos , asa cum au spus apostolii la Cincizecime si urmasii lor in fiecare generatie crestina pana in zilele noastre . Gruparea Nicolaitilor care s-a format intre crestinii primelor generatii dupa Hristos si urmasii ei pana astazi , carora le plac articolele acestui blog si sar cu gura inspumata la mine, ca si comentataor asiduu si impotrivitor nascocirilor lor, au schimbat slava Dumnezeului nemuritor care a fost aratata omenirii pe fata lui Isus Hristos , intr-o icoana care seamana cu omul muritor ,inchipuind pe Dumnezeu cu trei persoane stand la taclale sa puna lumea la cale .intr-un fel de trai "usor " intocmai ca mintea lor !
      Nicolaitii din vechime NU AU NUME, la fel ca si aceia de azi , fiindca ei NU APAR SCRI|SI IN CARTEA VIETII . Ei au pretins totdeauna recunoastere de la ACELA care in ulitele lor a invatat pe norod si l-a vindecat ,dar mersul lor dupa El a fost doar ca sa-I gaseasca vina si sa-L reduca la tacere prin orice mijloace . Doar conducatorul lor ,duhul cel razvratit este numit , fiindca ei sunt Legiunea de robiti ai aceluiia care-i asmuta la bataie din gura ( latrat) Afara de ham-ham-maiieri, i-ati auzit azi sau vreodata sa zica ceva ziditor de durata ? Eu nu, de aceia le zic : eunuci -lor, nu parintii vostri, ci aceia care v-au prins si robit va fac artagosi fara frontiere, promitandu-va VIATA IN MAINILE TALE , dar nu ca s-o primiti, ci ca SA V-O LUATI VOI SINGURI, cu mainile voastre ( scriind asemenea comentarii anonime fara responsabilitate ) : asta inseamna SINUCIDERE PE PROPRIE RASPUNDERE Behehe , asta e, fara recunoastere -a drumului de-ntoarcere , ratacire din credinta ce duce la neputinta de-a castiga biruinta .
      Veti ramane-n judecata care-o faceti , ea sta gata si v-asteapta s-o-mpliniti, dupa cum in asta viata ati fost mandri sau smeriti .

      Ștergere
    14. Ești un disperat mincinos și inșelator.

      Ștergere
    15. Toti care s-au ridicat impotriva minciunii nu au fost laudati. Razvratirea este a voastra impotriva adevarului. L-ati pus pe Branham Dumnezeu si mesajul lui drept adevarul. Sunteti cei mai mari inselatori religiosi.Revelatia data lui Ioan si Asia Mica si tot ce ai scris nu are nici o legatura cu hotia lui Branham despre cele 7 epoci de la Larkin. Nu mai fugi de adevaratul subiect tratat in acest loc. Voi faceti spume la gura cand oamenii va arata adevarul ca Branham nu e prorocul Elijah si nu a avut nici o descoperire de taine. da da uneori latram la lupii care sfasie si distrug turma Domnului care sunteti voi.

      Ștergere
    16. Degeaba sunteti botezati in Numele lui Isus fiindca nu sunteti pocaiti deloc.Voi trebuie sa va pocaiti mai intai fiindca fara pocainta este cu neputinta sa il vedem pe Dumnezeu. Vor fi multi care vor striga ca ei au facut multe lucruri in Numele Domnului,iar acesta ii va trimite in intunericul de afara.

      Inventati scenari si tablouri cu Nicolaiti ,doar din placerea sa ii acuzati pe altii si sa ii incadrati intr-o anumita eticheta.Nicolatii nu au nimic de a face cu trinitatea sau cu alte invataturi.

      Asa va invatat mentorul vostru WMB sa judece pe altii.El prin acest mod a actionat impotriva Evangheliei si a voii lui Dumnezeu. Pentru voi conteaza doar semnele unui om,nu si felul lui de vorbire si comportare. Prin asta aratati ca sunteti rataciti si nu aveti Duhul lui Hristos in voi.

      Duhul lui Hristos ne indreapta pasii inspre trairea Cuvantului,inspre smerenie,toleranta ,compasiune.,facere de bine...etc. Nu ataca pe nimeni care vede lucrurile diferit de voi.

      Prin asta aratati ca voi sunteti ucenicii lui Branham,nu ucenicii Domnului.

      Si degeaba va mandriti cu ce a facut Branham in urma cu 50 de ani.Fiecare isi va purta osanda lui insusi. Va laudati cu un om desi Ap Pavel ne spune ca cel ce sadeste nu este nimic in fata lui Dumnezeu. Doar Dumnezeu conteaza aici fiindca El face sa creasca.

      Ce sa mai spun de invataturile lui Branham ,care defapt nu au fost invataturile lui?

      Asa mesaj fals,asa oameni falsi ,care sunt cu Dumnezeu pe buze si cu dracii in inima.

      Ștergere
    17. Si descoperirea data lui Ioan a fost ACEEASI descoperire data si apostolilor. Si cu asta sa incheiat descoperirea. Pavel a predicat TOT PLANUL LUI DUMNEZEU.Cititi ce a invatat Pavel ,Petru si alti apostoli si este de ajuns!.Ei ne incredinteaza ca cine vine cu alta evangheliei sa fie ANATEMA!. Nu trebuie sa cititi predici balbaite si cu lucruri scoase din maneca. Alea nu sunt descoperirea lui Dumnezeu.Nici macar nu se aseamana ceea ce a predicat Branham cu ceea ce au predicat apostolii.

      Isus a dat cheile Imparatiei apostolilor.Biserica este pe temelia apostolilor si a prorocilor.Nu pe invatatura confuza si haotica a lui WMB. Acesta din urma trebuia sa vindece prin credinta!.Asta a fost misiunea lui.Asta i-a spus ingerul. NU i-a spus ca el este Ilie din Maleahi.

      Nu mai adaugati lucruri care nu au fost scrise sau vorbite.

      Ștergere
    18. Si ""prorocii au tinut pana la Ioan..."". Deci cine vine dupa Ioan are doar o slujba in Biserica lui Dumnezeu. Si Branham a avut slujba de vindecator.Dar nu mai sunt trimisi proroci unici,cu o slujba unica pe tot pamantul. Doar 2 vor mai trimisi la Israel:Ilie si Moise.

      Dar Biserica are slujbe -la plural. Si Branham cu alti vindecatori aici le este locul.

      Dar Branham a iesit din limitele puse de Dumnezeu prin insarcinarea ingerului.Si sa crezut unic si special atacand pe altii care faceau parte din Biserica Domnului.

      Ștergere
    19. Dumnezeu " a inchis pe tpti oamenii in neascultare, ca sa aiba indurare de toti " El " le-a asezat anumite vremuri si a pus anumite hotare locuintei lor, ca ei sa caute pe Dumnezeu si sa se sileasca sa-L gaseasca bajbaind, macar ca nu este departe de fiecare din noi."
      Omule,( daca esti ) de la 15.57 pana la 16.12, cat ti-a ingaduit Dumnezeu sa-ti pui marturia gandurilor tale, cum poti tu sa stabilesti care a fost misiunea si ce i-a spus su nu i-a spus Ingerul unui om caruia El a binevoit sa-i vorbeasca ? Tie ti-a vorbit vreodata acel Inger ? Marturia ta ar fi corect sa se limiteze la lucrurile care sunt in dreptul tau , despre celelalte ar trebui sa precizezi ca sunt doar PARERILE TALE, pe care ti le-ai format sub diversele influente care s-au napustit asupra mintii tale dezorientate spiritual , nicidecum sa arunci marturii mincinoase in ochii cititorilor neavizati si lipsiti, ca si tine, de cunostinta . Eu insa ma tem ca tu , la fel ca si catelusii din ograda lui Lica, ( care, daca pot sa vada printre gratiile gardului, SE SIMT LIBERI ) esti lipsit chiar si de constiinta, , de aceea NU MAI AI PARTE DE MUSTRARE pentru afirmatiile negandite pe care le faci

      Ștergere
    20. Poti sa te agiti cat vrei dar Biblia ne spune clar ca ""prorocii au tinut pana la Ioan."". Deci adio cu Ilie americanul care avea o slujba unica. Poate avea o slujba de vindecator fiindca in Efeseni sunt scrise diferite slujbe in Biserica.Dar in nici un caz sa mintiti lumea ca Branham a fost Ilie promis din Maleahi. Modelul vechi testamentar sa terminat cu Ioan. Isus cheama dupa Sine 12 ucenici,nu doar unul. Si ii mai si trmite in toata lumea sa predice Evanghelia.

      Deci teoriile voastre nu se potrivesc cu perioada Noului Testament,perioada in care ne aflam.

      Ștergere
  2. Intrati va rog pe blogul lui Adi sa vedeti cat de urat vorbeste Behaitul cu el.

    E de necrezut asa ceva. Biblia zice: "S-au falit ca sunt intelepti, dar au innebunit"

    Se pare ca acesti sectanti branhamisti nu mai au rusine si respect si sunt cele mai acre si rele personaje ale lumii sectelor care urmeaza inchipuiri.

    Noi le-am oferit "scena" potrivita unde pot arata cu adevarat ce poarta in sufletul lor.
    Imi pare rau sa vad ca oameni pe care Isus ii uneste, si ii face buni, Branham ii dezbina si ii face atat de rai.

    Branham si mesajul lui este cu adevarat un rau iesit din comun si produce cei mai rai oameni din cati eu am vazut, si se afla total la polul opus fata de roadele DS din Galateni.

    https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/12/02/lipsa-de-timp/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se observa lamurit ce STOFA DE POLITICIAN este pielea ta ! ( vorba romaneasca : " a dracului pielea pe tine! ") Parca-ai fi Ponta in al doilea tur de scrutin ! Dar n-ar trebui sa te temi, ca oricum, NU TE INTREC !. Eu niciodata n-am urmarit sa-mi fac "bisericuta" ca tine, dupa ce ai prins gustul de lider ( ziceai ca ai urmat si cursuri speciale in ultimii (tai) ani !

      Ștergere
    2. Cinismul si aroganta ta nu schimba adevarul ca Branham a mintit, a plagiat si a creat urmasi deosebit de toxici si vampirici, spiritual. Nu mai poti schimba nimic.

      Nu te mai poti scuza de minciunile pe care le plantezi in sufletele oamenilor si le promovezi.

      Esti responsabil DIRECT de apararea minciunilor. Cu voia.

      Ștergere
    3. Nimic nu scuza atitudinea ta de handicapat mental rautate ce esti behaitu naibii. Daca oamenii nu-s cu voi va permiteti sa ii batjocoriti in halul asta. Cine va credeti gunoaielor ce santeti? Ati pierdut si simtamintele omenesti de bun simt. Lupule a lui branham care sfasii pe frati sa te pocaiesti de rautatea ta, santeti la fel toti. Nu mai aveti cum sa scapati.numai Dzeu va mai poate scapa.

      Ștergere
    4. Vorbeste urat fiindca a falimentat spiritual.Cand nu are raspuns la anumite intrebari incepe sa atace persoanele cu care dialogheaza. Asta ne arata un gol spiritual si totodata o inima rea ,pusa pe cearta . Din inima vorbeste gura. Este bine totusi fiindca ne sunt aratate efectele mesajului lui Branham,care sunt opuse voii lui Dumnezeu din Evanghelii.

      Ștergere
    5. Esti obsedat de teoriile conspiratiei. E boala specifica celor de la mesaj. Voi predicati mai mult despre Roma decat toti ecumenicii la un loc.Parca sunteti legati.

      Iar predicarea Mesajului inseamna predicarea minciunilor din care acesta este facut si impodobit cu unele lucruri biblice dar mai ales furate de la altii.

      Branham nu are nici macar o singura descoperire. Cu cat vei continua sa minti ca are cu atat se vede ca habar nu ai ce inseamna adevarul si ce inseamna pervertirea lui.

      Cu cat vei continua sa minti cu atat te vei afunda in intunerec si tu si tovarasii tai ignoranti si necititi si ignoranti.

      Mantuirea si vindecarea sunt partile esentiale are Evangheliei nu ale mesajului lui Branham. Ca si Branham a folosit parti din asta nu il face cu nimic mai presus.

      Mesajul este plagiatura despre taine si Epoci, Peceti, Tunete, Ilie, nor fals, etc.

      Esti cu totul inafara intelegerii a ceea ce Branham a invatat si predicat. Si esti complet inafara capacitatii duhovnicesti de a discerne si selecta si separa lucrurile de pret de cele fara de pret.

      Ștergere
    6. Este rupt de realitate acest behait cu ranjet de lup imbracat in oaie.Amenintarea Europei este islamul radical si nu Roma sau monedele. Se vede ca traieste in predicile plagiate si balbaite ale lui Branham si nu in realitatea prezenta.Probabil ii place sa aibe tot timpul o sursa de descarcat nervii si episoadele nevrotice.Se crede si un soi de revolutionar ,care critica tot si pe toti. Nu este exlclus sa aiba nemultumuri care sunt cuibarite adanc in subconstient.Si atunci isi proiecteaza nemultumirea pe lumea din jurul lui.

      Ștergere
  3. Se vede lipsa si nevoi suferiti si ar fi bine sa va eliberati cu adevarat,caci nu sunteti liberi in Isus Cristos si doar aveti un fel de duh de razvratire dar ma rog Domnului Isus Cristos sa va elibereze de sub acest duh rauvoitor ceea ce vreau sa va spun este faptul ca ati fost clar indusi in eroare de cei din linia tunetelor si ati intrat in alta linie care va face sa fiti mult mai rai sper ca Domnul Isus sa se indure si sa va limpezeasca si in privinta tainelor spuneti-mi Larkin al vostru v-a descoperit toate tainele ?Eu va arat aici un verset care spune despre acest lucru

    Si ingerul mi-a zis: "De ce te miri? Iti voi spune taina acestei femei si a fiarei care o poarta si care are cele sapte capete si cele zece coarne. (Apoc.17:7)

    Eu va intreb v-a descoperit Larkin toate tainele si daca da enumerati care anume.


    In ceasul acela, Isus S-a bucurat in Duhul Sfant si a zis: "Tata, Doamne al cerului si al pamantului, Te laud pentru ca ai ascuns aceste lucruri de cei intelepti si priceputi, si le-ai descoperit pruncilor. Da, Tata, fiindca asa ai gasit cu cale Tu. (Luc.10:21)

    Deci iata tainele sunt descoperite pruncilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pune-i lui Branham intrebarile astea si branhamistilor ca el a zis toate astea inteligentule. larkin e al lui Branham sursa de furt intelectual.

      Mai bine taceai. iti arati prostia si lipsa de citire a mesajului.

      Ștergere
    2. Iacob Dan,sa stii ca pe cand Branham era mic copil Larkin a invatat Epocile Bisericilor,Dumnezeirea prin calitati si nu prin persoane...etc. Deci acestea nu sunt revelatiile lui Branham ci doar niste pareri ale lui Larkin.Chiar asa le numeste Larkin ""parerile lui personale privitoare la cele 7 scrisori din Apocalipsa"". Nici o secunda acest Larkin nu a pretin ca are niste descoperiri ci doar a sugerat ca cele 7 scrisori ar putea fi 7 Epoci.Atat si nimic mai mult.

      In schimb WMB le-a preluat repede fiindca i se pareau ceva deosebit si nemaintalnit,apoi a invatat ca Ilie a descoperit aceste lucruri. Deci cine este cu adevarat Ilie,pana la urma? Larkin sau Branham? Daca ar fi sa fim sinceri,Larkin ar fi trebuit sa fie numit ""Ilie"" si nu Branham,fiindca el a adus cele 7 Epoci si invatatura ca Dumnezeu este in mai multe calitati.

      Branham nu a facut decat sa preia aceste invataturi si sa predice ca sunt ""descoperirile""lui proprii.

      Ștergere
  4. De ce nu spuneti cine este Ingerul al 7-lea caruia ii sunt descoperite acele taine scrie cat se poate de limpede si voi deviati iarasi de la tema aceasta asa cum fac de obicei cei ce nu cunosc aceste lucruri astept sa imi raspundeti voi ,cine este al 7-lea Inger caruia ii este descoperit taina cu femeia?Daca nu este Fr Branham cine este atunci?Ati auzit de vreun altul cumva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Branham este mort de mult timp si a ajuns sa fie mincare ptr. viermi,deacea branhamistii nu produc honey. V.G.R. inca mai trimit mincare ptr. cei care cred minciunile lui Branham ,cei mai trist ca fratii din ROMANIA inca se mai hranesc cu minciunile acestui american mort.

      Ștergere
    2. Iacob Dan, tu auzi ce prosti vorbesti?
      Citez : "astept sa imi raspundeti voi ,cine este al 7-lea Inger caruia ii este descoperit taina cu femeia?Daca nu este Fr Branham cine este atunci?Ati auzit de vreun altul cumva?"

      Unde ai citit tu in BIblie ca ingerului al saptelea ii este descoperita taina cu femeia?
      Te faci de tot rasul !!!

      Ștergere
  5. orb ai fost orb ai ramas.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aroganti sunteti voi chiar nu rxplicati nimic limpede am zis bine aveti doar duh de razvratire intocmai ca Datan Aviram si Core dar Dumnezeu va lasa sa traiti ca apoi sa pieriti pentru totdeauna.si poate nu intelegeti sunteti setati ca si papa Francisc si preafericitul ortodoxs sa faceti raul fara sa va dati seama

    by rodi in NEWS / STIRI Tags: 30.11.2014, CERE UNIREA RELIGILOR, Liturghia si Discursul despre unitate 30 Noi, PAPA FRANCISC LA ISTANBUL, Realitatea TV, Transmisiunea Vaticanului (3 1/2 ore), Turcia: Papa Francisc & Bartolomeu I, Vizita la Moscheea Albastra Islamica


    http://media02.radiovaticana.va/photo/2014/11/30/RV1282_Articolo.jpg


    Duminică, 30 noiembrie 2014, sărbătoarea liturgică a apostolului Andrei, sfânt patron al Bisericii din Constantinopol, la ora 9.30, papa Francisc a participat împreună cu Sanctitatea sa Bartolomeu I la dumnezeiasca Liturghie în biserica “Sfântul Gheorghe” de la Patriarhia Ecumenică de Constantinopol. La sosirea sa la Phanar, papa a fost primit de patriarh care l-a însoţit în interiorul bisericii unde “Dumnezeiasca Liturghie a sfântului Ioan Gură de Aur” deja era începută. La sfârşitul celebrării, patriarhul ecumenic Sanctitatea Sa Bartolomeu I şi Sfântul Părinte Francisc au rostit discursurile pe care le prezentăm în continuare:


    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wBDRI48XiQ4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Explicatie limpede; Asa cum Branham este mort sub o piramida mare in Jef. INDIANA asa o sa fie mort si Papa si Bartolomeu .Lasa-i pe cei morti sa-si ingroape mortii si tu urmeaza pe CRISTOS nu urma pe un eretic american sau roman.

      Ștergere
  7. Pentru a nu ramane in necunostinta de cauza cititi cu atentie aceste versete

    7. ci, ca in zilele in care ingerul al saptelea va suna din trambita lui, se va sfarsi taina lui Dumnezeu, dupa vestea buna vestita de El robilor Sai, prorocilor.

    Seci prin urmare Tainele sunt descoperite cand acest Inger ultimul vine ,dar el a venit si tainele sunt descoperite pruncilor si daca tot nu intelegeti si taina cu femeia ii este descoperita acestui Inger al 7 lea

    Si ingerul mi-a zis: "De ce te miri? Iti voi spune taina acestei femei si a fiarei care o poarta si care are cele sapte capete si cele zece coarne. (Apoc.17:7)

    Deci i-a spus taina aceasta si Ingerului al 7 lea caruia ii este descoperite toate tainele.

    Decat sa vorbiti degeaba mai bine nu mai vorbiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai inteligentule.
      In Apocalipsa 10:7 ingerul este anuntat ca va suna din trambita si in Apoc11:15 el trambiteaza exact cum s-a zis despre el. Nu are NICI O LEGATURA CU BRANHAM.

      Apoc11:15. Îngerul al şaptelea a sunat din trâmbiţă. Şi în cer s-au auzit glasuri puternice, care ziceau: „Împărăţia lumii a trecut în mâinile Domnului nostru şi ale Hristosului Său. Şi El va împărăţi în vecii vecilor.”
      16 Şi cei douăzeci şi patru de bătrâni, care stăteau înaintea lui Dumnezeu pe scaunele lor de domnie, s-au aruncat cu feţele la pământ şi s-au închinat lui Dumnezeu,
      17 şi au zis: „Îţi mulţumim, Doamne Dumnezeule atotputernice care eşti şi care erai şi care vii, că ai pus mâna pe puterea Ta cea mare şi ai început să împărăţeşti.

      Ștergere
  8. Nu citesti bine versetul anonimilor sunt anonimi in toate vad ca

    7. ci, ca in zilele in care ingerul al saptelea va suna din trambita lui, se va sfarsi taina lui Dumnezeu, dupa vestea buna vestita de El robilor Sai, prorocilor.

    Ingerului al 7lea i se dezvaluie taina lui Dumnezeu deci citeste versetul mai de sus si deci el are dezvaluirea si a tainei cu femeia ori nu intelegi bine limba romana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, care este taina lui Dumnezeu Iacobe?
      Taina lui Dumnezeu nu sunt toate hotiile si plagiatele lui Branham copiate de la adventisti si penticostali ci momentul cand Cristos incepe domnia. Despre aceste lucruri au scris prorocii.

      Branham nu a descoperit nici o taina om sec la cap nu ai citit inca un pic de istorie?

      Apocalipsa 10:7 se implineste literal in Apoc 11:15. daca nu vezi simplitatea si armonia scripturilor este din cauza ca esti orb ca si ingerul laodicean. Orb, gol, ticalos, nenorocit, sarac si nici macar nu stia ca este asa. urmasii lui nu pot fi diferiti. Sunt la fel ca el.

      Ștergere
  9. Anonimule draga voi sunteti pe o alta planeta tu crezi ca ma duci cu zaharelul spunandumi ceva care duce la altceva?In primul rand ca voua va lipseste dinamica voi nu o detineti pe cand Fr Branham da cei ce cred acest mesaj au o descoperire nu vorbesc de la ei cum vorbiti voi asta se vede prin invatatura primita un adventist se deosebeste de un pesticotal prin vorbire acestea sunt 2 duhuri diferite cred si sunt sigur ca nu ai darul deosebiri duhurilor.Dumnezeu sa se indure ,tu inca esti un om firesc la fel ca si Lica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am arata Biblia ce vorbeste despre trambita ingerului 7. Esti un catar incapatanat nu mai am ce sa vb cu tine.

      Ștergere
  10. Nu ai Cuvant pentru ce spui tu anonimule in toate vezi limpede ce scrie la Ingerul al 7 lea si tot nu incetati cu prostiile de aceea nu mai ai ce sa vorbesti cu mine .Anonime eu zic sa ramai in continuare anonim sa nu te faci de cunoscut ca ce spui tu si Lica nu ma sperie deloc.Domnul sa se indure de voi care sunteti sub duhul lui Core Datan si Abiram.Decat sa am o religie falsa ca a voastra mai bine lipsa asculta mai bine pe youtube biblia .

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu-i nevoie sa intrati pe acel blog numai ca sa vedeti ce-i spun , ci si sa cititi ce -i debiteaza lui mintea , acele lucruri ma determina sa iau atitudine . Si o spun si aici, invataturile pe care le-a abordat nu-i fac deloc cinste la oamenii care cunosc Scriptura. Are succes doar la unii " nime-ndrum" adica la putinii anonimi care habar n-au nici macar pe ce lume traiesc, cum ar putea deci cunoaste CUVANTUL VORBIT de Dumnezeu catre aceasta generatie ? Adi selecteaza versetele care se potrivesc invataturii dupa poftele lui, netinand cont de faptul ca neluand in seama toate cuvintele Scripturii ce-i dau peste cap cu acea invatatura face fara putere Cuvantul lui Dumnezeu si da prilej de bucurie batjocoritorilor . Daca n-are de gand sa se pocaiasca, ma gandesc ca-ar putea fi si el printre ei .

    RăspundețiȘtergere
  12. Din pacate Eu v-am avertizat ca nu prea ai ce sa ii explici lui Dan Iacob, asa ca nu va mai bateti capul sa ii explicati lucruri pe care nu le poate intelege!

    RăspundețiȘtergere
  13. O intrebare pentru toti cei care intra pe acest blog : cine era "Ingerul Domnului" din vechiul testament?
    Era un inger, era YHVH sau era Isus?

    RăspundețiȘtergere
  14. Iacobe pentru tine toti care vad diferit in Scriptura sunt Core,Datan si Abiram?Atat de limitat poti sa fi incat sa-i acuzi cu tablouri biblice plasate intentionat? Nu scrie niciunde in Apocalipsa ca acel inger este Branham. Oamenii nascuti din femei nu sunt ingeri. Niciunde in Biblie oamenii trimisi de Dumnezeu nu au fost numiti ingeri. In Evrei citim ca ingerii sunt facuti din flacari de foc. Nu sunt oameni nascuti din femei.

    Deci Branham nu a fost nici un inger. V-a mintit el poate ...asta e altceva. Dar in toata Biblia nici un om muritor nu este numit inger. Voi rastalmaciti si adaugati in Biblie dupa placul vostru,ca sa sustineti un om muritor de acum 50 de ani,care la randul lui rastalmacea Biblie dupa bunul lui plac pana acolo incat afirma ca el a privit in cartea cu 7 peceti adica i-a fost descoperita,chiar daca in Biblie scrie ca doar Mielul a fost gasit vrednic sa priveasca in cartea cu 7 peceti.

    Ti-am mai dat un exemplu ca sa vezi ca voi sunteti nascuti din rastalmacirile lui Branham.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citind ce scrie Iacob, Nelutu si altii care urmeaza mesajul vad din ce in ce mai clar ca ei sunt chipul prostiei, arogantei, naivitatii si ignorantei celor care urmeaza mesajul lui Branham.

      E O PROSTIE DE JOASA SPETA SA ASCULTI CEVA SI SA TE GANDESTI LA CE SA REPLICI SI NU LA A DISCUTA IN MOD OBIECTIV SUBIECTUL RIDICAT. ASTA FAC EI DE CAND II CUNOSC.

      Cred ca ei sunt cei mai apropiati ca mentatiltate de cei radicali din lumea islamului care ar ucide oricand pe altii pentru a-si apara profetul.

      Sunt de acord cu Adi. E pierdere de vreme cu oameni neinteresati in subiectele ridicate.

      Ei sunt interesati sa aiba dreptate nu sa caute adevarul despre acel subiect chiar daca raspunsul gasit ar demola tot ce au stiut ei vreodata despre asta.

      LE E FRICA DE ADEVAR.

      TRAIESC IN SPAIMA BAGATA DE BRANHAM IN EI. LE E FRICA SA NU FIE SI EI ETICHETATI DE ALTII CU NUME CA SI CORE DATAN ABIRAM, CUM EI FAC CU ALTII.

      BRANHAMISTII TRAIESC IN FRICA DE NUME NEGATIVE ALE BIBLIEI. DE ACEEA NU VOR SA AUDA ADEVARUL.

      ACESTEA SUNT ROADELE DE SPINI ALE LUI BRANHAM PENTRU URMASII LUI. I-A INCHIS IN INCHISORI MENTALE SI SUFLETESTI. IN SPAIMA. IN FRICA.

      Ștergere
  15. Mai sustine ca sexul e pacat?(de parca am fost creati la misto cu organe sexuale). Sau ca Branham sa catapultat pana in atmosfera sa primeasca ceva ce doar Mielul avea slava si puterea sa priveasca?! Sau poate Mielul din Apocalipsa si-a impartit slava cu Branham si l-a facut vrednic sa priveasca si el in carte?!....Dar in Apocalipsa nu scrie. Si cand te gandesti ca Duhul Sfant prin Ioan ne spune ca Mielul a fost gasit vrednic...poate a glumit cu noi si cu Ioan...sau Isus o fi pe felie cu Branham si nu stie nimeni din toata creatia. Poate io fi promis Isus lui Branham : -Lasa ma Branhamele ca te las sa privesti in cartea cu 7 peceti. Astia is fraieri si cred ca doar eu ma pot uita in carte. Te las si pe tine pe furis,dar sa ramana intre noi .Sa nu te lauzi la altii ca ma supar.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincer nu mai am dispozitia sa citesc prostiile acestui infumurat idolatru

    RăspundețiȘtergere
  17. Adi am ascultat invitatia si am fost pe blogul behaitul.Am vazut acolo pe unul;GRIGORE care i-l educa pe behaitu si-i spune multe minciuni pe care FRANK le spune despre BRANHAM si spune ca FRANK a avut mai multe femei ca este divortat,intreaba de ce mai predica astfel de om intreaba ce profetii are FRANK ? Grigore asta stie multe despre FRANK si-l face pe behaitu sa dea in poezie.Am mai invatat ceva si eu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai draga daca nu iti mai place ca va tot numesc Core Datan si Abiram ,atunci va pot numii oameni batjocoritori din timpul lui Noe mai degraba asa as putea sa va numesc pentru ca si ei radeau de bietul Noe cand a construit arca ,la fel cum si voi va bateti joc de acest mesaj si de mesager si nu vedeti ca papa isi aduce la el bisericile curve care sau despartit de el si va ridica apoi semnul de supunere din vechiul testament ,sunteti chiar orbi ca sa nu va zic prosti aveti inteligenta artificiala in voi caci nu puteti infaptui nici o minune si doar rastalmaciti adevarul dupa buna placere a voastra spre pierzarea voastra caci astfel patesc cei ce nu se pocaiesc eu unul cred ca va fi foc si pucioasa pe pamant o zi de groaza cum nu a mai fost nicicand niciodata voi nu vedeti ca soarele aproape ca nu mai vrea sa straluceasca la fel ca altatadata Imparatii pamantului se aduna sub conducerea papala inchinandu-se papei fmi banca mondiala vrea sa puna noi biruri pe capetele oamenilor dar sunteti nauciti de ura voastra impotriva Fr Branham si a mesajului,dureros dureros.Dumnezeu sa se indure de voi.Eu unul vreau sa ma ascund sub aceasta stanca numita Isus Cristos si ii multumesc ca mi-a deschis ochii la timp si a trimis pe profetul sau Fr Branham pentru timpul acesta din urma Dumnezeu sa fie binecuvantat in veci vecilor Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mai respira putin.Soarele straluceste dar daca stai in acelasi loc nu ai cum sa il vezi.

      Eu cred ca tu nu pricepi anumite lucruri.Si esti setat pe mantrele lui Branham precum adeptii anumitor guru ,care repeta tot ce spun acestia dar fara sa gandeasca cu propria lor minte .

      Noe macar traia cand ii chema ii arca.Dar Branham a murit de mult deci nu poti sa ii compari pe amandoi.Nu se potriveste tabloul.Gaseste alta comparatie.Este expirata asta cu Noe.Doar Branham a folosit-o sa se compare cu cei din vechiul testament.Era valabila cat timp traia ,de aceea multi credeau ca el este ultimul mesager si ca va introduce Biserica in rapire.

      Dar uite ca lucrurile stau diferit de cum vor unii si altii.

      Stii doar sa foloseste niste clisee de genul: ""batjocoritori,batjocoritori..."". Dar nu stii sa arati si sa sustii ceea ce a predicat idolul tau Branham. Defapt asa esti programat in adunarea care o frecventezi. Asta e placerea voastra,sa va comparati cu altii tot timpul si sa va consolati ca voi sunteti perfecti si corecti si toti ceilalti sunt pierduti .

      Pai afla omule ca asa faceau si fariseii din timpul lui Isus. Acelasi comportament si atitudine de superioritate o manifestau fata de altii. Si Isus ii mustra aspru si ii numeste ""pereti varuiti"". Adica erau in ordine doar in exterior ,la nivelul literei,dar ei erau reci si plini de rautate.

      Ștergere
    2. Dar voi nici macar la nivelul literei nu sunteti.Preluati toate rastalmacirile si povestile lui Branham,fara sa le cercetati. Cei cu inima aleasa cerceteaza lucrurile.Fanaticii si rautaciosii preiau repede ,ca apoi sa aiba un motiv sa ii umileasca si sa-i atace pe altii. Asta ne arata anumite lipsuri spirituale grave.

      Mai pe romaneste: Multa prostie.

      Ștergere
    3. Nu cred ca cei care au parasit mesajul lui Branham au ura ptr.el. Ieri am citit povestea cu accidentul care i-a curmat viata si cind am vazut cum i-a cerut lui Billy Paul sa-l scoata din masina zdrobita mi-a fost mila de el .O viata trista si un sfirsit si mai trist ,pacat de el.

      Ștergere
  19. Va faceti ca nu stiti ( sau sunteti toti handicapati mintal si nu realizati ) ca VA UZATI =folositi ORGANELE SEXUALE in fiecare zi ca sa va pisati prin ele , si aceasta utilizare a fost intr-adevar data ca binecuvantare, ca altfel ati crapa din pricina acumularii urinei .. Va bateti joc de porunca lui Dumnezeu pe care v-a dat-o zicand : " Trebuie sa va nasteti in nou ", fiindca samanta fireeasca iesita prin acelasi loc cu urina nu are alt viitor decat al urinei, adica INGRASAMANT pentru pamant, nicidecum sa treaca in viata vesnica Prostia acumulata de voi prin inteligenta fireasca este fara leac,voi nu mai puteti gandi nici omeneste macar .Trupul acesta muritor trebuie sa manance mult pentru a obtine PUTINA ENERGIE , majoritatea hranei pe care o evacueaza produce PUTOARE , ceea ce iese din omul firesc SPURCA .( chiar si ejectiile sexuale, care Domnul a poruncit sa fie spalate , si preotii sa nu se impreuneze cu femeia lor cu trei zile inainte de a intra in slujba Templului ) si este rusinos sa se faca IN PUBLIC . Daca organele sexuale ar fi fost binecuvantate pentru nasterea prin sex, Dumnezeu le-ar fi SFINTIT = curatit odata pentru totdeauna si nu le-ar fi dat si destinatia de DRENARE . Ziceti ca ati citit in blogul meu, dar sunteti mincinosi cu M-mare , fiindca ati cautat doar pricina de galceava , si nu v-a interesat SCRIPTURA EXPLICATA prin versete ordonate prin descoperire . Voi nu stiti ca proorocul Ilie a mancat doar o turta primita de la INGER si a avut energie pentru un drum de 40 de zile prin pustie pana la muntele Horeb . Domnul a trait si El 40 de zile fara hrana fizica, fiindca , dupa cum a explicat ucenicilor : " "Mancarea Mea este sa fac voia Celui ce M-a trimis si sa implinesc lucrarea Lui. (Ioan.4:34) " Si El n-a facut lucrari " cu forta muschilor " cum face omul firesc, ci VORBIND CUVANTUL, asa cum a stabilit El inca din Geneza : " Sa fie ! " Asa este si NASTEREA ORIGINALA A OMULUI, prin Cuvant . Si ISUS HRISTOS a REASEZAT-O , incepand de la Rusalii incoace , pentru fiecare CRESTIN . Dar pentru voi, oameni firesti si batjocoritori, pentru care "binecuvantarea" a venit prin sex,,viitorul vostru ramane la nivel de URINA

    RăspundețiȘtergere
  20. Vorbesti aiurea despre ceva care nu are nici o legatura cu discutia noastra si cu faptul ca Branham a mintit si plagiat lucrarile si revelatiile altora, pretinzand in mod fals ca e profetul Ilie si ca are descoperirea pentru acest ceas.

    Nici nu merita sa mai spun ceva. Esti la milioane de mile distanta de realitate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamne ce retardat.Adica avem organe sexuale doar pentru eliminat deseurile? Si hormonii sexuali pentru ce sunt fanaticule? Sa ne chinuie noaptea cu vise erotice? Sau lichidul spermatic pentru ce a fost creat? Asa de fantezie?

    Cu raspunsul asta m-am lamurit despre persoana matale.Esti deplasat rau si stai si prost cu materia cenusie.Atat de fanatici sunteti cu Branham incat ati renuntat sa mai ganditi cu propria voastra minte.

    Sincer omule cred ca ai grave probleme intelectuale.Te bagi in toate domeniile precum musca in rahat. Dar vorbesti doar cum ti se pare tie,fara sa ai cunostinte de biologie.

    Chiar si Dumnezeu da porunca ,dupa ce a fost creata femeia,ca cei 2 vor fi UN SINGUR TRUP.Si asta inainte de caderea in pacat. Deci erau destinati sa se uneasca sexual.

    "" 26. Apoi Dumnezeu a zis: "Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra; el sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele care se misca pe pamant."
    27. Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul lui Dumnezeu; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.
    28. Dumnezeu i-a binecuvantat si Dumnezeu le-a zis: "Cresteti, inmultiti-va, umpleti pamantul si supuneti-l; si stapaniti peste pestii marii, peste pasarile cerului si peste orice vietuitoare care se misca pe pamant."

    Genesa 1:26. Nu a fost creat nici sarpele,nici Edenul si nici nu avusese loc caderea in pacat.

    Deci omul era destinat sa se inmulteasca si sa stapaneasca Pamantul.

    Prostii lui Branham iarasi dau cu bata in balta si acuza ceva BUN ce a facut Dumnezeu ca fiind RAU .

    31. "" Dumnezeu S-a uitat la tot ce facuse; si iata ca erau FOARTE BUNE. Astfel, a fost o seara, si apoi a fost o dimineata: aceasta a fost ziua a sasea.""

    RăspundețiȘtergere
  22. Behaitul asa vb de parca Domnul Isus Hristos a murit numai pentru ei si pentru noi care nu credem minciunile prorocului Branham Isus nu ar fi murit. ce scrie arata lamurit ca nu mai stiu pe unde sa o scalde ca sa iasa curati cu Mesajul. Frate Behaiala ati dat-o in bara deoarece este lamurit dovedit ca Branham este mincinos si a copiat invataturile altor frati si teologi. In toate acestea Domnul ne iubeste pe toti la fel.

    RăspundețiȘtergere
  23. Dumnezeu i-a binecuvantat si le-a spus sa sa inmulteasca adica sa faca SEX.Nu i-a binecuvantat si le-a spus sa urineze ...Si animalele au organe sexuale si au perioade de imperechere.Deci asa a lasat Dumnezeu si asa a fost FOARTE BINE!. Doar branhamistii hulesc si schimba sensul Scripturii acuzand ca niste bezmetici actul sexual ca fiind ceva rau. Automat il acuza pe Dumnezeu care a vazut ca toate sunt FOARTE BINE create.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nici nu meritati sa va bage in seama cineva discutiile, fiindca v-ati dovedit a fi " fiii ploiii artificiale " pe care o arunca nemtii peste campuri in fiecare primavara cu cisternele

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonimilor comentatori anteriori, le atrag atentia la faptul ca FUNCTIA de " organ sexual " nu este activata la nastere, ci cu mult timp dupa ,ca o CONSECINTA a unui fapt anumit , dar organul este uzat pentru urinare de la inceput . Si sexualitatea asa cum o stim si o vedem si la animale N-A FOST LA CREEREA OMULUI, ci numai dupa ce acesta si-a manifestat NEMULTUMIREA pentru ceea ce Dumnezeu i-a prezentat ca " ajutor potrivit " in lumea mamiferelor , si a fost ADORMIT (ca mort ) la vremea separarii sexelor . Cand a zis Dumnezeu ca " toate erau foarte bune " ? Unde era Eva atunci, ? Cand Dumnezeu a prezentat deosebirea intre " pomii din gradina " si a interzis MANCAREA din pomul cunostintei binelui si a raului ? O intrebare mai aproape de lectia mea : Unde este chiar si astazi impreuna binele cu raul, daca nu in FIREA OMENEASCA ? si ce este firea , afara de POFTA ? - urmata de LAUDAROSENIA VIETII ( in mainile tale ) Zice domnul Lica ( cu d mic ca si el ) ca am deraiat de la subiectul =obiectivul lui pe care si-l urmareste cu indarjire, HRANINDU-va spiritele cu INVECTIVE tintite asupra celor care JUDECA INEPTIILE mintii lui. si comportarea lui in societate in contradictie cu Scriptura
    Mersajul orei a dat celor care l-au crezut si l-au inteles HRANA SPIRITUALA la timpul potrivit , fiindca Dumnezeu a facut orice lucru FRUMOS LA VREMEA lui https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2014/12/02/maturitate-in-hristos-fiecare-lucru-el-il-face-frumos-la-vremea-lui-ii/
    Abia cand a ajuns LA MATURITATE, si i-a fost data posibilitatea alegerii, modului de implinire a UNICEI PORUNCI primita ca binecuvantare, omul ( ADAM ) a ales atunci modul gresit =rau de implinire . Care a fost acea porunca si CUM ERA BINE sa fie implinita ? Cum a procedat " omul dintai " pe care -l imita urmasii lui , sau cum ne-a invatat " omul al doilea " ? ( daca puteti intelege ce va spun ) A venit pacatul prin MANCARE ? Sau cum s-a prezentat el ?
    Ce-mi raspundeti, ca sa dati dovada de " spiritualitatea " voastra? ca sa dovediti ca ati venit pe lume prin alta cale decat aceea a urinei , si nu sunteti , asa cum a zis anonimul de mai sus, " fii ai ploii artificiale" ?

    RăspundețiȘtergere
  26. De inceput ai inceput sa scri Lica si Anonime da ma intreb cand o veti sfarsi cum va fi cu voi si ceea ce scrieti aici?

    RăspundețiȘtergere
  27. Behaitu a sters imediat articolul despre FRANK unde GRIGORE arata toate falsurile frankismului.GRIGORE a aratat f. multe minciuni la FRANK pe care la urmat din tinerete si il cunoaste .Oare ce vrea sa ascunda behaitu sub pres?Caci doar si GRIGORE este branhamist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta arata cat de ""sinceri""sunt ei...defapt sunt niste prefacuti de ultima speta.Nici nu are rost sa le arati ceva din Scripturi ca imediat fac o ciorba si apoi o numeste ""revelatie"". De fapt e o prostie plecata de la Branham.

      Ștergere
    2. Anonimule care te-ai trezit la 04:19, iar esti gasit fara caciula, dar cu NOAPTEA-n cap, ca sa nu ti se vada cornitele, sa stii ca mai degraba te-as sterge pe tine la fund si apoi as face pe tiganu, stergandu-te si la gura, decat sa sterg comentariile pe blogul meu, oricat de " incapatanate" ar arata . Numai CUMATRUL Lica face asa ceva, chiar alaltaieri a decupat unul care-l deranja enorm prin adevarul exprimat . Si mai sunt si alti cenzuristi ca el, si nu-s putini , dar macar aceia spun ca aplica asa zisa " moderare "
      Iar anonimul dela ora 5 pretinde c-ar fi aratat ceva din Scripturi, a vazut cineva CE ? De fapt " e o prostie " plecata de nicaieri , sa ajunga unde nu te-astepti

      Ștergere
    3. Ewald Frank ii da in cap lui Branham spunand adevarul:

      Întrebarea nr. 25 : A fost durata fiecareia din cele sapte epoci ale Bisericii descoperita fratelui Branham?

      Răspuns: Nu a fost nevoie de nicio descoperire pentru a determina perioadele epocilor Bisericii. Fratele Branham l-a menţionat de câteva ori pe istoricul dr. Clarence Larkin. În cartea lui „ Adevărul dispensaţional ” în paginile 130 şi 131 se poate găsi definirea perioadelor, pe care le-a folosit şi fratele Branham. Numele mesagerilor au fost adăugate, bineînţeles, de fratele Branham. Am adus cu mine din Jeffersonville harta pe care a folosit-o fratele Branham pentru a ilustra epocile Bisericii şi cele şaptezeci de săptămâni ale lui Daniel. Harta indică exact ceea ce învăţa el despre acest subiect. Aceasta o găsim confirmată de afirmaţiile lui.

      http://www.evanghelia.ro/citeste/159:329/Oamenii_intreaba_Dumnezeu_raspunde_prin_Cuvantul_Sau.html

      Pana si Ewald Frank incepe sa recunoasca faptul ca BRANHAM A MINTIT CU PRIVIRE LA MULTE INCLUSIV CU CELE 7 EPOCI.

      Minciunile nu mai pot sta ascunse. LIDERII MARI AI MESAJULUI NU MAI POT ASCUNDE ADEVARUL.

      Pipernicitii si pupincuristii, lingusitorii, de tip Behaitul si altii inca se mai streseaza sa apere minciuna dar asta nu va mai dura mult timp deoarece adevarul VA INVINGE.

      Ștergere
    4. Si mai sunt si alte invataturi preluate de BRanham ,cum este Dumnezeirea,botezul in apa...Toate Branham le-a preluat apoi a prezentat audientei ca si cum sunt revelatiile lui. Foarte rusinos este sa faca asa ceva.

      E.Frank sa spuna oamenilor ca si dumnezeirea sau alte invataturi sunt preluate de Branham.

      Deci pana la urma ce fel de Ilie era daca nu a restituit nimic ci doar a PRELUAT ?

      Ștergere
    5. Interesant dar Frank nu isi da seama de un aspect:Daca epocile nu a fost descoperite de Branham pai atunci nici pecetile nu i-au fost descoperite lui BRanham fiindca pecetile contin epocile!.

      Indirect E.Frank ne spune ca si pecetile nu sunt descoperirile lui Branham.

      Ștergere
  28. Esti deplasat de la ceea ce afirma Scriptura.In Genesa 1:26 scrie clar ca Dumnezeu i-a binecuvantat si le-a poruncit sa se inmulteasca...Chiar inainte de crearea Edenului si de caderea in pacat. Te faci intentionat ca nu vezi asta,doar sa ITI SUSTII PUNCTUL DE VEDERE. Apoi Dumnezeu a vazut ca toate erau FOARTE BUNE. Doar branhamistii vad totul doar pentru urinare si defecatie.Probabil la acest nivel au ajuns .

    Voi nu faceti decat sa schimbati sensul intregii Scripturi.Aveti niste prostii plecate de la Branham si din simpatie pentru el sustineti aceleasi prostii mai mari ca voi.

    RăspundețiȘtergere
  29. Behaitule nu mai schimba sensul Scripturii ca pacatuiesti.Animalele au fost create INAINTE de crearea omului,nu dupa caderea in pacat!. Si animele si plantele au fost facute si apoi sa dat porunca ca fiecare sa produca urmasi respectiv rod dupa soiul lui,adica sa se inmulteasca.

    Deci nu te mai chinuii sa ne arati o prostie drept revelatie .Biblia este foarte clara.Doar voi ,care existati doar pentru urinat si defecat ,nu vedeti ceea ce scrie in Biblie fiindca minciunile si rastalmacirile lui Branham v-au intunecat mintile,sa va credeti speciali si cu mari ""revelatii"" ....Intradevar revelatii bune de urinat si defecat,atata timp cat schimba sensul Scripturii si scopul clar al lui Dumnezeu adica inmultirea oamenilor,animalelor si plantelor pentru ca Pamantul sa fie locuit si populat,dupa ce in prealabil primii oameni au fost BINECUVANTATI ...

    Doar niste rataciti de ultima speta vad aici un blestem si un scop respingator adica eliminarea de deseuri biologice. Se joaca Satana cu mintea voastra ,sa denaturati simplitatea Scripturilor,in detrimentul unor ""taine adanci"".







    RăspundețiȘtergere
  30. Behaitule ti-ai pierdut mintile?Pai Dumnezeu insusi i-a binecuvantat pe primii oameni si le da porunca sa se inmulteasca si sa populeze pamantul.Se vede ca asta a fost scopul cu planeta Pamant:sa fie populata cu plante ,animale si oameni.Si apoi Dumnezeu a vazut ca toate au fost bune,in ziua a 6 a.

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu se poate dialoga cu acest individ.Nu vedeti ca el reduce Biblia la mesajul lui Branham? In loc sa aduca predicile in Scriptura,el aduce Scriptura in predici. Prin asta ei pacatuiesc si il fac pe Branham un dumnezeu de care asculta orbeste pana acolo incat schimba sensul Scripturilor doar sa se potriveasca cu ceea ce a invat Branham. Nici nu e de mirare ca ei vorbesc urat cu alti credinciosi.Pai cum se poate altfel din moment ce submineaza autoritatea Scripturilor?

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu cred ca totusi as putea dialoga cu oricare anonim, chiar daca este deocamdata voit nepriceput in citirea Bibliei , dar daca accepta sa fie ajutat ..... Doar cateva observatii, si punerea la lucru a gandirii va vor ajuta ca , prin rugaciune, " Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatal slavei, sa va dea un duh de intelepciune si de descoperire, in cunoasterea Lui, si sa va lumineze ochii inimii ca sa pricepeti care este nadejdea chemarii Lui, care este bogatia slavei mostenirii Lui in sfinti (Efes.1:18)
    S-o luam in ordine, dupa cum au comentat anonimii :( lasand laoparte " aprecierile " lor la adresa mea , ca sunt satul de " laudele " lor ) si sa observam unde este GRESITA gandirea lor .
    Pornesc de la afirmatia ca " in Biblie nu sunt contradictii " Cine gaseste totusi asa ceva, i se poate demonstra ca (virgula ) contradictiile exista doar in mintea lui, din pricina LIPSEI DE CUNOSTINTA , acesta fiind si motivul pentru care PIERE " poporul Meu si copiii lui " ( Osea 4.6 )
    Anonimul de la ora o4.2o se pare ca " s-a sculat cu noaptea-n cap " de aceea gandirea lui este cam intunecata . altfel ar fi gandit putin mai profund asupra mersului evenimentelor si ar fi "vazut " ca inainte de creerea Edenului omul era unul singur, nu doi si nu avea inca UN TRUP DE TARANA . Si nu era pe pamant nici un copacel sau vre-un fir de iarba , astfel, daca animalele ar fi fost "aduse la existenta" inaintea omului, n-ar fi supravietuit decat cateva zile terestre, din lipsa de hrana( si si din lipsa de oxigenul creat prin fotosinteza plantelor .
    Din aceste considerente ( si nu mumai ) trebuie sa acceptam ca :( doua puncte ) 1 ce este scris in Geneza 1 este doar PREZENTAREA proiectului facut de Dumnezeu , INAINTE DE INTEMEIEREA LUMII terestre . si 2 , inceputul LUCRARII PROPRIUZISE , adica ISTORIA cerului si a pamantului IN ZIUA in care au fost facute - aceasta este ziua a saptea , care a inceput SEARA . Cititi inca odata Geneza 2 , acolo scrie ca " in ziua a saptea si-a SFARSIT Dumnezeu lucrarea si ( in aceiasi zi ) in ziua a saptea S-a odihnit DE TOATA LUCRAREA LUI . Nicidecum in ziua a sasea , cand a vazut ca toate lucrurile PROIECTATE erau foarte bune . Chiar si noi, oamenii, cand vrem sa construim = facem ceva, de exemplu o locuinta ( de fapt OMUL a fost proiectat sa devina O LOCUINTA A DUHULUI SFANT ) facem intai planul si ne sfatuim cu cei care vor lucra , zicand :" Vreau SA FIE asa si asa .." Noi trebuie sa ne sfatuim cu altii, dar sa nu uitati ca Dumnezeu ". a binevoit sa ne descopere taina voii Sale, dupa planul pe care-l alcatuise in Sine insusi, (Efes.1:9).. ca sa-l aduca la indeplinire la IMPLINIREA vremurilor, , Problema cu " urinarea si defecatia " n-o gasim la prezentarea planului ( daca nici in vremea noastra nu sunt oameni care s-o priceapa, cum ar fi putut sa fie descoperita in trecut ?) Chiar daca Isus a punctat-o ,cand .".. a chemat multimea la Sine si a zis: "Ascultati si intelegeti:
    continuare...

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu ce intra in gura spurca pe om; ci ce iese din gura, aceea spurca pe om."
    Atunci ucenicii Lui s-au apropiat si I-au zis: "Stii ca fariseii au gasit pricina de poticnire in cuvintele pe care le-au auzit?" Drept raspuns, El le-a zis: "Orice rasad pe care nu l-a sadit Tatal Meu cel ceresc va fi smuls din radacina.
    14. Lasati-i: sunt niste calauze oarbe; si cand un orb calauzeste pe un alt orb, vor cadea amandoi in groapa." Petru a luat cuvantul si I-a zis: "Desluseste-ne pilda aceasta.". Isus a zis: "Si voi tot fara pricepere sunteti? Nu intelegeti ca orice intra in gura merge in pantece si apoi este aruncat afara in hazna?
    Dar, ce iese din gura vine din inima, si aceea spurca pe om.. Caci din inima ies gandurile rele, uciderile, preacurviile, curviile, furtisagurile, marturiile mincinoase, hulele.
    . Iata lucrurile care spurca pe om; dar a manca cu mainile nespalate nu spurca pe om."
    Porunca de inmultire si modul de implinire pentru fiecare vietuitoare in parte ( adica pentru fiecare specie ) este DIFERITA . Omul contemporan stie astazi cu lux de amanunte cum se desfasoara, fiindca a studiat fenomenul cu PRETUL VIETII a nenumarate fiinte din ambele regnuri ( a TAIAT firul vietii acestora dar n-a mai stiut cum sa-i refaca continuitatea ).
    Anonimul de la 05.23 , nu este nici el mai "trezit", in afara de faptul ca " s-a trezit vorbind discutii " Zice el " Pai Dumnezeu insusi i-a binecuvantat pe primii oameni si le da porunca sa se inmulteasca si sa populeze pamantul " si asa este, Ceea ce el nu a observat este ca inainte ca ei sa fie invatati despre impreunarea sexuala , Domnul i-a invatat ca TREBUIE SA DEOSEBEASCA BINELE DE RAU . Astfel, daca impreunarea sexuala ar fi fost BINE si la aceea se referea binecuvantarea, , de ce a fost urmata de RUSINEA GOLICIUNII , de ascundere in tufis , de sortul pus la brau si de NASTERE cu dureri ? De ce Dumnezeu a pedepsit cu moartea intreaga creatie, din pricina CALCARII PORUNCII de care numai omul era vinovat ? o ALTA cHESTIUNE = intrebare este in legatura cu necesitatea unei NASTERI DIN FECIOARA , prin " samanta femeii "destinata sa zdrobeasca ( nu doar sa impinga deoparte ) samanta acelui animal care " era cel mai siret dintre toate FIARELE campului " Pe de alta parte, ce-ar fi fost daca Dumnezeu ar fi proiectat nu numai nasterea din fecioara a unui barbat, ci si a unei fete , si Isus s-ar fi casatorit si ar fi inceput in omenire o alta spita de neam,?
    continuare....

    RăspundețiȘtergere
  34. Gasim scris ca El a fost " Unul care in TOATE lucrurile a fost ispitit ca si noi, dar fara pacat. (Evr.4:15) Daca Isus ar fi " a doua persoana "a lui Dumnezeu, cum va imaginati voi , adica " dumnezeu fiul " de ce nu este si " dumnezeu fiica", pe undeva ? De ce este BIESRICA , mireasa lui Hristos ? Este numita chiar "trupul Lui " si " Templul Duhului Sfant ": observati legatura cu Nasterea cea Noua ? Nasterea prin Cuvantul Evangheliei, care a asezat din nou in omenire NASTEREA ORIGINALA, asa cum vrea Dumnezeu, nu " srapanitorul lumii acesteia " si doar cei care se nasc din nou vor avea parte de MOSTENIRE divina Aceasta este realitatea pentru crestinii care au auzit pe Pavel
    " Caci, chiar daca ati avea zece mii de invatatori in Hristos, totusi n-aveti mai multi parinti; pentru ca eu v-am nascut in Hristos Isus, prin Evanghelie ". El ne-a mantuit si ne-a dat o chemare sfanta, nu pentru faptele noastre, ci dupa hotararea Lui si dupa harul care ne-a fost dat in Hristos Isus, inainte de vesnicii,
    dar care a fost descoperit acum prin aratarea Mantuitorului nostru Hristos Isus, care a nimicit moartea si a adus la lumina viata si neputrezirea, prin Evanghelie. "
    Anonimul de la 14.51 zice si el : " Nu se poate dialoga cu acest individ.... il fac pe Branham un dumnezeu de care asculta orbeste pana acolo incat schimba sensul Scripturilor doar sa se potriveasca cu ceea ce a invat Branham. " Vorbe goale, fara suport real, izvorate dintr-o minte stricata si osandita ,( dupa cum ne-a avertizat acelasi apostol ) in ceea ce priveste credinta (2Tim.3:8) Fratele Branham a predicat numai Scriptura, dar cum vor putea fi ajutati aceia care vorbesc fara minte ? pentru ca mintea trebuie intrebuintata si omul sa ajunga la maturitate, inainte de-a-si promova gandurile , dupa cum este scris ; "Dar hrana tare este pentru oamenii mari, pentru aceia a caror judecata s-a deprins, prin intrebuintare, sa deosebeasca binele si raul." (Evr.5:14)
    o ultima remarca pentru aceasta sesiune : Daca sexualitatea era neaparat necesara omului, de ce a dat Pavel acest indemn : ". Cu privire la lucrurile despre care mi-ati scris, eu cred ca este bine ca omul SA NU SE ATINGA de femeie.
    . Totusi, din pricina curviei, fiecare barbat sa-si aiba nevasta lui si fiecare femeie sa-si aiba barbatul ei.... Eu as vrea ca toti oamenii sa fie ca mine; dar fiecare are de la Dumnezeu darul lui: unul intr-un fel, altul intr-altul.
    . Celor neinsurati si vaduvelor le spun ca este bine pentru ei sa ramana ca mine.. Dar, daca nu se pot infrana, sa se casatoreasca; pentru ca este mai bine sa se casatoreasca decat sa arda.
    Celor casatoriti le poruncesc nu eu, ci Domnul, ca nevasta sa nu se desparta de barbat.
    . (Daca este despartita, sa ramana nemaritata sau sa se impace cu barbatul ei.) Si nici barbatul sa nu-si lase nevasta.
    Ultimul verset este UN AVIZ DIRECT catre Bloghistul Sef al ex-mesagistilor , si ma adresez si celorlati , amintindu-le proverbul : " cine se aseamana se aduna impreuna "

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu ai dat raspuns la problema ridicata.
    Dar ca de obicei ai reusit sa ataci si sa jignesti pe altii. Intrebarea mea e ca daca voi in asta sunteti specializati, ce anume v-a nascut pe voi cu adevarat?
    Nu sunt vorbe goala falptul ca ti-a scris un anonim ca voi il faceti pe Branham dumnezeu.
    Chiar asa este.
    Ai mintit fata nerusinare zicand ca: "Fratele Branham a predicat numai Scriptura, dar cum vor putea fi ajutati aceia care vorbesc fara minte ?

    Te intreb din nou doar cateva din cele peste 75 de intrebari la care nu ati rapsuns:
    Ilie la neamuri in persoana lui Branham e scriptura? Descoperirea tainelor prin ingerul 7 e scriptura? Norul fals din Flagstaff e scriptura? Isus e anticristul din Daniel 9:27 e scriptura? Apocalipsa 10:7 in Arizona in 28 febr 1963 e scriptura? Branham inger infailibil si urmasii lui sunt Mireasa e scriptura? Sa se contrazica zi de zi e scriptura? Sa spuna azi una maine alta despre acelasi subiect e scriptura? Esti deviat grav omule.

    Nu ar trebui sa mintiti doar ca sa aparati un american mort acum 50 de ani.

    Iata cat de mult Branham a predicat Scriptura. Pardon. "Numai scriptura."

    https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/11/05/afirmatii-neadevarate/

    https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/10/25/atentionare-pentru-predicatorii-mesajului/

    http://mesajul.blogspot.ro/2014/01/25-de-intrebari-pentru-cei-ce-urmeaza.html

    RăspundețiȘtergere
  36. Dovezi ca Branham nu a predicat numai Scriptura. ba a predicat IMPOTRIVA EI DE MULTE ORI.
    https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/10/10/branham-vs-biblia/

    RăspundețiȘtergere
  37. Aberatii marca Behait Disperat. Ti-am aratat cu dovezi biblice ca sexul nu este rau ci din contra este stabilit de Dumnezeu in ziua in 6 a pentru Adam si Eva ,ca ei sa populeze Pamantul ,dupa ce in prealabil au fost BINECUVANTATI....Apoi in zilele dinainte adica 3,4 au fost create animalele,plantele si sa dat porunca ca fiecare sa PRODUCA ROD DUPA SOIUL LUI...

    Deci aberatiile tale nu fac decat sa huleasca ceea ce a stabilit Dumnezeu ca fiind facut FOARTE BINE,in ziua a 6 a.

    Esti atat de disperat sa sustii o prostie plecata de la BRanham incat schimbi sensul Scripturii,doar sa iti sustii prostia numita revelatie.

    Intradevar imi confirmi ca voi nu faceti decat sa aduceti Scriptura in predicile lui Branham,in loc sa aduceti predicile in Scriptura.Modificati si sensul Scripturilor ,sau mai grav VEDETI BLESTEME SI LUCRURILE RELE ACOLO UNDE DUMENZEU BINECUVANTEAZA SI VEDE CA ''TOATE AU FOST FOARTE BUNE'',

    Doar niste nebuni pot sa vada aici un blestem si un lucru rau.

    Iti mai repet inca o data versetul ,poate iti intra mintea la cap si lasi asa cum este scris.

    Pavel ii spune lui Timotei:"" Nu sari peste ce este scris.Predica Cuvantul...'". Voi din pacate predicati lucruri iesite din imaginatia lui Branham sau teorii citite de el dar intelese foarte prost.

    "" 26. Apoi Dumnezeu a zis: "Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra; el sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele care se misca pe pamant."
    27. Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul lui Dumnezeu; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.
    28. Dumnezeu i-a binecuvantat si Dumnezeu le-a zis: "Cresteti, inmultiti-va, umpleti pamantul si supuneti-l; si stapaniti peste pestii marii, peste pasarile cerului si peste orice vietuitoare care se misca pe pamant."

    31. "" Dumnezeu S-a uitat la tot ce facuse; si iata ca erau FOARTE BUNE. Astfel, a fost o seara, si apoi a fost o dimineata: aceasta a fost ziua a sasea.""

    Deci sexul si inmultirea prin sex nu au aparut cand Eva a mancat din pom,ci ASA A FOST STABILIT DE DUMNEZEU CU MULT INAINTE DE PACATUL DIN GRADINA EDEN.

    Cand femeia a fost luata din barbat,Dumnezeu a stabilit ca cei 2 vor fi un singur trup,si nu numai ei ci toti oamenii isi vor parasii parintii si se vor lipii de nevestele lor. Genesa 2:38

    Deci asta nu e consecinta unui pacat si un lucru rau ci o lege naturala stabilita de Dumnezeu.

    Ce scrii tu sunt doar supozitii,presupuneri ...

    RăspundețiȘtergere
  38. Deci pacatul din Eden a fost NEASCULTAREA de ceea ce a poruncit Dumnezeu.

    Nu se poate unii sexual femeia cu o reptila fiindca Dumnezeu a stabilit ca fiecare sa produca rod dupa soiul lui...deci nu se poate combina o pasare cu un mamifer. Deci era o relatie de incompatibilitate intre un om si o reptila,si prin urmare nu putea sa apara un om dintre cei 2.

    Si la urma urmei scrie ca sarpele era cel mai siret ANIMAL de pe suprafata pamantului...Dumnezeu doar pe om l-a facut dupa chipul Lui.!.

    Sa credem ca exista vreun sarpe cu picioare care avea limbaj,inseamna sa adaugam acolo unde Biblia tace adica sa sarim peste ceea ce este scris.

    RăspundețiȘtergere
  39. Lica si anonimul viseaza erorile Fr Branham,dar eu nu stiu ce lider zice Lica ca a spus asa ceva mergeti langa domnul cu masca si sustinetil pe blogul lui,de fapt voi sunteti marea eroare nu altcineva intunecati la minte mai sunteti Lica si anonime cred ca voi vorbiti cu satan el va sopteste ce sa mai scrieti dar foarte curand veti inceta sa mai scrieti baliverne.

    RăspundețiȘtergere
  40. Anonimule, oricare-ai fi , Psalmistul zice : " Cat de mari sunt lucrarile Tale, Doamne, si cat de adanci sunt gandurile Tale!
    . Omul prost nu cunoaste lucrul acesta, si cel nebun nu ia seama la el. "
    Cine ti-a spus tie ca " sarpele cel vechi" era o reptila ? Biblia spune ca era diavolul insusi, si tot Biblia spune ca Isus Hristos este Dumnezeu insusi
    Duhul lui Dumnezeu a creat omul pentru a-i fi locuinta , si duhul diavolului vrea s-o ocupe abuziv, intotdeauna cand o gaseste GOALA ( asa ne-a spus Domnul Isus ):"Atunci se duce si ia cu el alte sapte duhuri mai rele decat el: intra in casa, locuiesc acolo, si starea din urma a omului acestuia ajunge mai rea decat cea dintai. Tocmai asa se va intampla si cu acest neam viclean." (Mat.12:45)

    RăspundețiȘtergere
  41. Lica ziceca " n-ai dat raspuns la problema RIDICATA " Eu ma mir ca are atata forta si nu-l doare nimica decand insista ridicand aceeasi problema , ca aceia care merg zilnic sa alerge pe banda de la fitness pentru a-si consuma bezmetic energia in surplus crezand ca vor prezenta o " imagine " mai buna daca-si subtiaza grasimea de sub piele . Eu i-am dat-o jos de mai multe ori, deja, dar el se incapataneaza s-o ridice iar si iar, tinand-o sus pentru cei ce n-au habar ca-i una ARTIFICIALA , fabricata din prosteala si din duh de slava desarta , asa cum spune Inteleptul in Proverbe 9 , din acea " intelepciune" care este NEBUNIA insasi , STRIGAND DUPA CEI CARE MERG PE CALEA CEA DREAPTA : .......
    Tot in capitolul 9 puteti citi si aceste cuvinte, pe care sunteti liberi sa vi le insusiti : " Cel ce mustra pe un batjocoritor isi trage dispret si cel ce cauta sa indrepte pe cel rau se alege cu ocara.
    Nu mustra pe cel batjocoritor, ca sa nu te urasca; mustra pe cel intelept, si el te va iubi ! "

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu stiu daca preotii ortodoxi pot sa arunce anateme asa cum le arunca behaitul si ceilalti lideri branhamisti.Daca asa se exprima be blog nu asa vrea sa stiu cum vorbeste cu fratele LICA pe email.

    RăspundețiȘtergere
  43. Am observat ca sefii branhamisti devin foarte agresivi si turbati de manie atunci cind le arat-i ca prorocul lor Branham a prorocit minciuni.Se aseamana la comportament cu musulmanii care devin la fel de agresivi daca le amintesti cine a fost profetul lor.Baptistii sau penticostalii nu devin agresivi daca zici ceva de JESUS,mare diferenta am vazut aici frati romani.GOD HAVE MERCY on us.

    RăspundețiȘtergere
  44. Pocaiti-va, dar, si intoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele, ca sa vina de la Domnul vremurile de inviorare (Fapt.3:19) si sa trimita pe Cel ce a fost randuit mai dinainte pentru voi: pe Isus Hristos,
    . pe care cerul trebuie sa-L primeasca, pana la vremurile ASEZARII DIN NOU a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfintilor Sai proroci din vechime. "
    Conform intelesului acestor cuvinte biblice, fratele Branham nu a gresit cu nimic .
    Acuzatia voastra ( asa priviti voi si alti nestiutori si prosti , aceasta notiune de "preluare" ) este neavenita = lipsita de valabilitate, considerata ca inexistenta , din moment ce "a prelua" inseamna " a lua in primire DE LA CINEVA, a lua in grija, a lua asupra sa si as-si asuma " si " a reaseza " inseamna a aseza din nou , a pune pe baze noi " Fratelle Branham asa a facut , si nu pentru ca numai el a vrut, ci pentru ca Dumnezeu i-a dat aceasta INSARCINARE BIBLICA .
    Voi, in prostia si lipsa voastra de minte si de cunostinte elementare a vorbirii "omeneste "( biblia zice : " ca dobitoacele fara minte " pierzandu-va singuri in ceea ce STITI DIN FIRE ( Iuda 1.10 ), v-ati apucat de scornit si apoi de interpretat tot felul de bazaconii = fapte sau vorbe nesocotite cu urmari neplacute dar lipsite de gravitate
    Cine citeste cu interes real, observa ca in Biblie scrie VREMILE , si intelege ca REASEZAREA nu s-a facut dintr-o data, ci, asa cum fratele Branham a repetat mereu, fiecare Epoca a avut de la Dumnezeu O PARTE DE REVELATIE, si vremurile ei de inviorare , in care Duhul Sfant a lucrat la inimile celor alesi sa primeasca descoperirea vremii lor, in care au trait. Dar trimisul Lui pentru ultima epoca crestina are misiunea sa PUNA PE BAZE NOI toate acele descoperiri . Si numai oamenii cu mintea intunecata de stiinta si educatia pagana a veacului acestuia nu pot vedea ca ASA A FACUT DUMNEZEU PRIN FRATELE BRANHAM , El =Dumnezeu sa fie laudat !
    Zica , Lica , cine ce-o zice si ce i-o fata mintea lui bolnava de autoapreciere Biblia mea zice ca ADEVARUL ESTE ABSOLUTUL LUI DUMNEZEU, si toti oamenii sa fie gasiti mincinosi, dupa cum este scris: "Ca sa fii gasit neprihanit in cuvintele Tale si sa iesi biruitor cand vei fi judecat." (Rom.3:4)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care dintre baptistii de pe vremea lui Larkin sau din comunitatile baptiste de astazi si-au asumat responsabilitatea de a prelua invataturile lui, care erau O NOUTATE pentru ei, cei cramponati pe descoperirile vremurilor anterioare ? Are dreptate anonimul de la ora o4,02,ca ."Baptistii sau penticostalii nu devin agresivi daca zici ceva de JESUS", ei nu mai sunt in stare sa lupte pentru gloria Lui, au lasat jos scutul si s-au predat miscarii ecumenice, lasandu-se luati de tavalugul triniTARIlor . Pentru ei nu mai este Medicul cel Bun, care S-a manifestat glorios in adunarile de rugaciune tinute pe vremea fratelui Branham, fiindca si-au pus increderea in " doctori de nimic " (Iov.13:4) Ei, ca si voi, anonimilor, n-au inteles secretul ascuns de Dumnezeu in Cartea lui Iov, prin prezentarea " discursurilor" impotriva lui Iov tinute de prietenii lui BINE INTENTIONATI in gandul lor de a-l ajuta sa scape de suferinta . Ei au sarit citirea primului capitol, in care zice ca Dumnezeu a ingaduit diavolului sa-l incerce pe "robul Meu Iov ",dandu-i putere asupra trupului muritor( fiindca nasterea actuala din femeie prin sex este apanajul dracului si "coasta lui de drac" l-a indemnat chiar sa blasteme pe Dumnezeu , ca o femeie nebuna ce era ). Daca au omis, deci, premizele , cum ar fi putut observa ei - si voi, anonimilor - ca toate vorbele intelepte ale prietenilor au fost FARA VALOARE in ocii lui Dumnezeu, si i-a trimis la Iov sa-l roage sa aduca o jertfa de mila pentru ei, fiindca , a zis EL, ".....
      lui Elifaz din Teman: "Mania Mea s-a aprins impotriva ta si impotriva celor doi prieteni ai tai, pentru ca n-ati vorbit asa de drept de Mine, cum a vorbit robul Meu Iov. (Iov.42:7)
      Priviti-va cu atentia in aceasta OGLINDA a Cuvantului, si straduiti-va sa va reasezati privelistea in locul vostru corect din acest tablou

      Ștergere
    2. Oricat te-ai chinui sa il scoti pe Branham cel care a adus tainele ,nu merge...efectiv NU MERGE. A iesit la iveala faptul ca Branham nu a adus el invataturile care le predica...Nu suporti adevarul?Rau lucru faci. Adevarul este mai dulce ca mierea. In toate vremurile adevarul a fost considerat o comoara pentru oameni,societate...

      Chiar recent si mormonii au recunoscut ca Joseph Smith a avut mai multe neveste,,dupa ce au incercat sa COSMETIZEZE unele aspecte din viata acestuia!.

      http://www.realitatea.net/biserica-mormona-a-recunoscut-adevarul-dupa-doua-secole_1567774.html

      Pe toti acestia care au umblat cu cioara vopsita,istoria ii va scoate la lumina. Asa sunt vremurile. Minciuna are picioare scurte,chiar daca dureaza 30-40 de ani,ca in cazul acestor fondatori de secte si miscari obscure care propaga mesaje si povesti traite doar de ei si care ii face pe oameni sa actioneaze impotriva Evangheliei si a Cuvantului,chiar daca ei vin si urla ca au invataturi originale,descoperiri stiute si intelese doar de ei si de fondatorul lor,dar ceea ce lasa ei in urma este doar amaraciune,o falsa ""mustrare"",rautate si dispret la adresa altora...Intotdeauna adevarul elibereaza pe oameni din lanturile acestor tirani imbracati in blanuri de oi.

      Reasezarea din Fapte nu este reasezarea Bisericii ci reasezarea lui Israel cu sarbatorile si datinile originale.Asta o va face Ilie din Maleahi cand va stabilii pacea si unitatea : ""copiii se vor intoarce catre parinti si parintii catre copii"". TOtul trebuie reasezat in tara lui Israel inainte de revenirea Domnului ""Ca nu cumva la venirea Mea sa lovesc tara cu blestem".

      Asta nu are nimic de a face cu Branham ca fiind Ilie din Maleahi.Pentru simplu fapt ca Branham nu reasezat nimic ci doar a adus niste teorii inventate de altii.

      Ștergere
    3. "" Lica si anonimul viseaza erorile Fr Branham,"" . Nu le visam ci le vedem in fata ochilor.Si nu doar noi le vedem ci multi altii din toata lumea le vad.Chiar si sustinatorul infocat al lui BRanham,Ewald Frank,cel care ridica in adunarile lui din Krefeld poza cu norul inchipuit supranatural, deci chiar si el recunoaste ca cele 7 Epoci nu sunt revelatiile lui Branham ci ....parerile teologului Larkin. Urmeaza sa recunoasca ca si dumnezeirea este tot invatatura lui Larkin deoarece acesta a spus ca Dumnezeu ar putea avea mai multe calitati...etc.

      Deci ideea este ca Branham nu a descoperit nimic.Ceea ce el a citit a dat mai departe ,intr-un mod denaturat ca fiind descoperirile lui,si chiar sa folosit de aceste invataturi sa ii atace pe altii si sa-i umileasca facandu-i rataciti si alte apelative...Branham a fost si fatarnic.Asa a vorbit de altii de parca erau i nvataturile lui. Cum vreti sa fie branhamistii? Exact ca si Branham. Acelasi limbaj si acelasi fanatism ,de parca de la ei a plecat Cuvantul .

      Ștergere
    4. Behaitul intreaba despre baptistii de pe vremea lui Larkin .Pot sa afirm ca un baptist din vremea noastra si-a asumat si chiar si-a riscat viata ptr. inaintarea Evangheliei mult mai mult decit Branham.Stiu ca il cunosti pe IOSIF TON ,daca ai fi ramas la invatatura lui ai fi propasit mult si nu ai fi in groapa azi. Poate azi ai fi pastor la IRIS cine stie?Daca ii compari pe cei doi afla ca Branham este nimeni in drum ,cum zici tu pe cind IOSIF TON este un titan al evanghelicilor din ROMANIA.Acuma sa nu-l suni pe fr. LICA ca el nu se trezeste la ora 02 sau o4 sa-ti spuna tzie cine-i JOSEPH TON .Miine poate o sa-ti spuna sa iesi din groapa pe care a sapat-o Billy The Hillbilly.

      Ștergere
  45. Cine mi-a spus ca era o reptila?Pai scrie in Biblie ratacitule!.

    1 Şarpele era mai şiret decât toate fiarele câmpului pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. El a zis femeii: „Oare a zis Dumnezeu cu adevărat: „Să nu mâncaţi din toţi pomii din grădină”?” GENESA 3:1 !!!

    Nu voi spuneti ca a fost blestemat sa se tareasca? Satan ca entitate spirituala a fost blestemat sa se tareasca pe pamant si sa manance tarana?

    Ma faci sa rad cand te vad cat esti de disperat sa arati o prostie drept revelatie. :))

    Dar asta ne si arata smecheria voastra cand sunteti in impas si se descopera contradictii si nepotriviri in invataturile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  46. De fapt nu esti doar ratacit,vad ca esti si pervers si brusc dintr-o data nu iti mai cunosti propria invataturia ,si mai si ai tupeul sa pui intrebari ca un nestiutor.

    Stii cum se numeste asta?Prefacatorie. ""Feriti-va de aluatul fariseilor"" care este fatarnicia!.

    Tu si cu gasca ta branhamista nu ati fost sinceri in nici o discutie care a fost aici pe blog.De fiecare data le intoarceti si va prefaceti ca nu stiti anumite lucruri.



    RăspundețiȘtergere
  47. Cand vor ei ""sarpele a fost reptila care umbla vertical "". Cand se descopera anumite nepotriviri si contradictii in ceea ce invata ,brusc ""unde scrie ca sarpele a fost o reptila:""? :))

    Comedia asta voi o numiti revelatie,descoperire? Sincer sunteti jalnici si cu probleme grave de judecata.

    RăspundețiȘtergere
  48. Ati citit mesajul Fi sigur de Dumnezeu?Daca da cate erori are acest mesaj si daca voi Lica si anonime care de fapt cred ca anonimul e tot Lica suntei sigur ca ce sustineti este adevarat eu personal cred ca sunteti pe o cale gresita i-a sa vedem biblia spune ca Ingerului al 7 lea ii sunt descoperite toate tainele Larkin Clarence este al 7 lea Inger el nu sa identificat ca si Inger voi cred ca doar rastalamaciti acest verset biblic pur si simplu negati acest verset si prin asta nu sunteti pe o cale buna deci ati citit acest mesaj?Dati citate unde sunt erori.

    RăspundețiȘtergere
  49. A căzut, a căzut Branhamismul, precum Babilonul, sau zidurile Ierihonului odinioară.

    Vă mulţumesc şi vă felicit totodată, fraţilor, care staţi neclintiţi şi luptaţi pentru adevăr şi dreptate, care aţi zărit lumina şi o transmiteţi mai departe, pentru ca oricine să poată realiza câtă nebunie a produs această sectă psihotică şi paranoidă, şi care este calea de ieşire din ea. Fiţi tari în continuare şi nu cedaţi, fiţi mereu conştienţi că în final lumina va birui întunericul.

    "În ziua aceea, proorocii se vor ruşina fiecare de vedeniile lor, când vor prooroci, şi nu se vor mai îmbrăca într-o manta de păr ca să mintă pe oameni." (Zaharia 13:4)

    Baruch Hashem!
    Abel ben Adam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place versetul.Bine ai revenit pe blog.Sincer as vrea sa intrii mai des pe aici.Parerea ta conteaza,cel putin pentru mine.Nu stiu cum pot crede unii orbeste pe BRanham,cand sunt dovedite vedeniile lui ca fiind false si prezicerile lui preziceri mincinoase.Cat de disperati sunt unii incat sa creada lucruri nedovedite si imprumutate?

      Iacob Dan nu vezi ca esti in pom si pomul in aer? Pai scrie undeva in Apocalipsa ca acel inger este Branham? De aici incep ratacirile,sectele fanatice,cu ochi de cal:cand apare cate unul ca Branham si se baga in Scriptura cu tupeu in persoana unui inger,si apoi urla ca trebuie crezut orbeste chiar daca Biblia ne cere sa cercetam fiecare vant in invatatura...Si voi chiar trageti multe vanturi cu tot felul de invataturi dubioase,anacronice si scoase din maneca.

      Ti-am scris intr-o postare ca in Biblie NICIUNDE oamenii nu sunt numiti ingeri.Ei sunt creati din flacari de foc...nu sunt fiinte nascute din femei. Evrei 1.

      Nu vedeti ca deja pute chestia asta cu Branham? Ati fost toxici ,sunteti toxici si sper ca pe viitor sa se recunoasca mai multe lucruri din viata lui BRanham ,asa cum sa intamplat cu mormonii care au recunoscut dupa DOUA SECOLE ca Joseph Smith a avut mai multe neveste,dupa ce tot aceasta biserica a COSMETIZAT anumite aspecte din viata lui.

      Exact cum fac branhamistii cu Branham:tot ce ne prezinta ei este o poveste cosmetizata si inventata de cei din USA,pentru avantaje materiale,morale...etc.

      Ștergere
    2. Toate relele vin din USA , si nu-i de mirare campania de denigrare pe care o duci, Nemes, fata de cineva plecat , din moment ce semeni de-ai tai in ce priveste scornelile mincinoase au facut un film in care se straduiesc sa convinga pe altii ca nevasta presedintelui in exercitiu nu-i femeie, ci barbat , si nu cu lucruri complicate, ci cu poze si explicatii care ar insela chiar pe cei apropiati de familia lui ,, darmite pe cei straini si neavizati ( nepregatiti sa faca fata informatiei mincinoase ) https://www.youtube.com/watch?v=gvuulZPbfBg

      Ștergere
    3. Toate relele nu vin din USA ci ele vin de la cel rau .GOD BLESS THE U.S.A.

      Ștergere
  50. Unde a cazut Branhamismul Abel Doamne ce bolnavi sunteti la cap nu aveti nici o logica in tot ce spuneti se vede cat de dereglati spiritual sunteti,nu sunteti sigu nici macae pe Dumnezeu ,dar eu suht sigur ca la sfarsit o sa vi se steraga numele si din cartea vietii,nu puteti fi cu Duh Sfant dintre timp ce atacati Duhul Sfant chiar sunteti orbi si nu vedeti nimic.De-a dreptul doar niste bieti pshiopati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prostia si rautatea intruchipata numele tau e branhamism!!!!!

      Ștergere
    2. Branhamismul a cazut in groapa ,ptr. ca este calauzit de un orb american.Acest orb este in groapa deja in Jefr. INDIANA de foarte multi ani.Este trist sa-i vezi cum se duc in pelerinaj si se inchina la piramida de piatra rece a acestui mic faraon american.PLEASE.....GOD.....deschide-le ochii si ajuta-i sa iasa din groapa.

      Ștergere
    3. Dar are vreo logica sa spui ca Branham a fost ingerul din Apocalipsa 7 ? Sau ca a descoperit niste taine? Branhamismul a cazut fiindca a iesit la iveala faptul ca nu Branham a adus presupusele taine.Poate a avut un dar de vindecare,dar asta nu inseamna ca el a adus niste taine descoperite,sau ca a fost ingerul din Apocalipsa sau ca a fost Ilie din Maleahi. E o diferenta de la cer la pamant intre un dar de la Duhul Sfant si o misiune ca cea a lui Ilie din Maleahi. Si se vede ce Ilie a fost din moment ce a inceput sa prezica sau ca a avut vedenii si viziuni care nu sau implinit. Sau mai rau, sa spuna ca si el ca si Isus a privit in cartea cu 7 peceti!. Aici doar Mielul a fost gasit vrednic,fiindca a Rascumparat cu sangele lui multi oameni din orice semintie....cititi tot textul din Apocalipsa 5 sa vedeti de ce a fost gasit vrednic DOAR Mielul.Si lasati minciunile unui om muritor ,ca nu veti raspunde voi pentru minciunile lui.

      Ștergere
    4. Iacob:
      Asa au crezut si babilonienii, cand le-a prorocit Isaia caderea...

      Branhamismul nu este de la Ruah HaKodesh (Duhul Sfant) ci de la Ruah HaTumah (Duhul necurat)

      Ștergere
    5. Voi cantati in adunarile voastre cantarea ""Doar Mielul,doar Mielul""dar defapt il puneti pe Branham pe acelasi nivel cu Isus ,SINGURUL gasit vrednic sa priveasca in cartea cu 7 peceti,fiindca a rascumparat cu sangele lui oameni din orice semintie....

      Deci aceasta onoare si cinste castigata de Isus nu poate fi comparata cu nimeni si impartita cu nimeni.Spunand ca Branham a primit acest drept ,practic il puneti pe acelasi nivel cu Rascumparatorul...

      Voi pricepeti esenta si ideea din Apocalipsa cap.5 sau aveti mintea intunecata de invatatura lui Branham? Nu vedeti ce ni se arata de fapt in acel tablou? Nici Ilie,nici Moise,nici apostolii si nici prorocii nu au fost gasiti vrednici sa priveasca in cartea cu 7 peceti.

      De aceea Ioan plange fiindca NIMENI DIN CELE 3 DIMENSIUNI ADICA DIN CER,DE PE PAMANT SI DE SUB PAMANT,NU A FOST GASIT VREDNIC

      Cum Doamne iarta-ma puteti crede ca Mielul si-a impartit slava si cinstea cu Branham?

      Ștergere
    6. Imi place observatia.Ei invata ca Branham a fost Ilie dar in Apoc.5 scrie negru pe alb ca doar Mielul a fost gasit vrednic sa priveasca in carte.Deci nici macar Ilie,Moise sau alti proroci.Inca o contradictie vrednica de luat in seama.

      Ștergere
    7. Chiar acum e o emisiune pe National Geographic: ""Am scapat din secta!.Despre latura intunecata a controlului mental,a minciunii,a fricii...""

      Ștergere
    8. Branham a spus:
      "Dumnezeu nu este autorul denominatiilor, pentru ca denominatia este Babilon si El nu este autorul confuziei." (65-1128M /92)

      Intrebare:
      Cum se face ca exista atata confuzie in mesaj, daca acesta este de la Duhul Sfant?


      Un lider de secta a spus:
      "Noi avem o biserica babiloniana, denominatiile. Ele sunt in Babilon. Si noi avem un Billy Graham si un Oral Roberts, si pe ei afara acolo facand de asemenea galagie. Si tineti minte, voi istoricii, nu a existat niciodata un barbat in toata istoria epocilor bisericii, care a mers acolo afara in Babilon predicand, si numele lui sa se termine cu H-A-M, pana acum: Billy G-R-A-H-A-M, care este sase, nu sapte." (64-0318 / 159)

      Iata un siretlic pe care il fac liderii de secta, pentru a construi o aura "mistica" in jurul lor. De parca, vezi Doamne, ce mare "minune" cand numele cuiva se termina in H-A-M si e din 7 litere. Un lucru mai urat insa, este ca ii face varza pe altii, care din nefericire au numai 6 litere.

      Asadar Branham vorbeste urat despre biserici, si le face curve si Babilon.,,,
      Stiu, stiu, imi veti zice ca "Biblia spune..."

      Dar stiti voi vorba ceea: "CINE ZICE ALA E?"


      Totusi, pentru cultura generala a urmasilor lui Branham, liderul de secta a gresit si atunci cand a spus ca in toata istoria nu a mai fost nici un predicator al carui nume se termina cu "HAM" care s-a dus sa le predice "babilonienilor".

      http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_preachers

      Baptist:
      Mordecai HAM (1877–1961)
      ...
      Billy Graham (1918-)

      Penticostal:
      Charles PARHAM (1873–1929) Speaking in Tongues
      ...
      William Branham (1909–1965) Faith Healer


      Ata ete, ce sa-i faci, mandru, deh, dar si incult pe deasupra...?

      Ștergere
  51. Imi pare tare rau de voi ca singuri va-ti sapat groapa indiferent ce spuneti sunt sigur ca nu vedeti din cauza uri voastre asupra Fr Branham voi nu aveti sufletul vindecat si doar ranit pentru ca ati vedea acest lucru,papa dovedeste spusele Fr Branham si a mesajului premergator reveniri Domnului Isus Cristos uitati cu luare aminte la ce face acest ultim papa de fapt voi ce veti spune ca nici lucrul acesta nu este adevarat eu doar va rog sa il urmariti pe acest papa si va zic ca nu sunteti sigur de Dumnezeu si va veti supune papei in inchinare si nu Domnului Isus Cristos.Cam atat e tot timpul o dovedeste ca Fr Branham este mesagerul Bisericii Laodiceea un om cu vindecare spirituala si totodata un Inger in acst trup de carne si care s-a reintors in trupul sau de Slava alaturi fiind de Isus Cristos .Uitati-va cu luare aminte in jurul vostru si sa nu cumva sa nu aveti scapare caci nu sunteti sigur ca Dumnezeu e cu voi,nimic nu dovedeste din tot ce spuneti ca Domnul Isus Cristos este cu voi sau in voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiasca in veci Sfantul Papa Francis, Vicariul lui Dumnezeu pe Pamant!

      De ce?

      1. Pentru ca daca moare el, vine altul, si se duce naibii si lumea ta iluzorie...

      2. Pentru ca de Sfantul Parinte depinde - conform spuselor tale - daca liderul de secta este sau nu mesagerul Bisericii Laodiceea

      3. Pentru ca Papa este cel care ti-a vindecat sufletul ranit.

      Trebuie insa sa te dezamagesc, nici acest Papa nu va fi aici de-a pururea, si peste cativa ani ne vom pregati sa intampinam noul Papa. Atunci iti voi aminti iarasi cuvintele:

      A CAZUT - A CAZUT BRANHAMISMUL

      (Poate ca va cadea totusi chiar mai devreme)

      Ștergere
    2. Bolnav esti tu Iacob Dan, si in loc sa-l mai vorbesti urat pe Papa ar trebui mai degraba sa-i pupi picioarele pentru ca iti intareste credinta in liderul de secta,

      Vai de voi, Branhamisti orbi si rataciti, va plang de mila

      Ștergere
    3. Cel tarziu cand HABEUMS din nou PAPAM o sa se termine si cu branhamismul, daca urmasii acestui lider de secta nu or sa isi revizuiasca teoriile speculative sau vor sfarsi prin casele de nebuni sau - ce ar fi mai degraba de nadajduit - ISI VOR DESCHIDE OCHII

      Ștergere
    4. Frankistii predicau ca Papa Ioan Paul era anticristul si chiar credeau ca va merge la Ierusalim si satana va intra in el si din mosulicul ala ramolit se va transforma brusc plin de vigoare intr-o persoana tanara ,si toti vor ramane uimiti ca fiara si-a revenit din moarte...

      Poate radeti dar asa credeau si predicau frankistii din Romania.Chiar si Frank predica asta si dadea de inteles ca ar fi anticristul.

      Cand a murit Papa ce credeti ca au putut sa spuna? ""Dar cine a predicat ca Papa e anticristul""?

      Deci degeaba le aratati ceva...le schimba subtil si brusc nu isi mai amintesc nici ceea ce au predicat sau invatat.

      Ștergere
  52. Esti de-a dreptul penibil Abel penibil fiara esti di fiara ai sa ramai si tu si anonimul si Adi inclusiv Lica de fapt si Pavel s-a luptat cu fiarele in Efes caci el este Ingerul Biserici din Efes si Fr Branham Ingerul Biserici Laodiceea. ai cumva si tu vreun blog sa postez ceva si la tine pe blog sa ramane scris pentru ca sunt sigur ca toate lucrurile astea conteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posteaza
      https://brasoave.wordpress.com/2009/04/11/blogul-fiarei/

      Ștergere
    2. Dane esti chipul perfect a lui Branham. ataci, jignesti, spui prostii total nebiblice ci doar idei inchipuite.
      Si tu,ca multi alti branhamisti, ai reusit sa iei chipul nevroticului frustrat si arogant in acelasi timp ca ideile lui sunt pareri de cenusa spulberata de puterea adevarului din Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia.

      Ștergere
  53. Abel esti de fapt Cain si nu Abel cel din vechiul testament pentru ca sunt sigur ca nu ai darul deosebiri duhurilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ala sunt, cum de ti-ai dat seama?

      Si tu esti Mickey Mouse :)

      Ștergere
    2. Pavel a fost un inger?Asta nu am stiut.Nici macar in Biblie nu scrie ca ar fi fost ingerul din Efes...ce exprimare nebiblica si deplasata.Niciunde in Biblie oamenii nu sunt numiti ingeri.

      In Biblia mea ingerii sunt ingeri si oamenii sunt oameni.Doar branhamistii vad lucruri care nu sunt scrise.Fiindca asculta mai mult de Branham decat de ceea ce scrie in Scripturi.Voi in loc sa aduceti predicile in Biblie,voi modificati Biblia sa se potriveasca cu predicile lui Branham.

      Pavel ii spune lui Timotei ""Nu sarii peste ce este scris.Predica Cuvantul..."".

      Varianta branhamista este "Nu sarii peste mesaj.Predica mesajul..."". De aceea aveti si invataturi si teorii care nu se regasesc in Biblie,cum este cea cu""Pavel ingerul din Efes"".

      Ti-am spus clar ca ingerii sunt facuti din flacari de foc,nu sunt oameni nascuti din femei.In Evrei 1 scrie.Dar vad ca nu prea te intereseaza Biblia,ci doar ceea ce a invatat Branham.

      Pai in cazul asta nu se poate vorbii nimic cu voi,fiindca denaturati si schimbati sensul Scripturilor si veniti cu invataturi adaugate la Cuvant.Se poate dialoga cu cineva in limitele Cuvantului,dar cand veniti cu chestii scoase din maneca si mai si urlati ca sunt mari descoperiri,pai in cazul acesta orice dialog este sortit esecului.

      De ce sa va cred pe voi si nu pe mormoni? Si astia au descoperiri si taine,normal stiute doar de ei.

      Ștergere
    3. Dane daca nu iti ceri scuze lui Abel pentru etichetarile cu Cain si alte jigniri iti sterg comenturile. Stiu ca Branham asta v-a invatat sa faceti, dar aici nu iti permit sa imi jignesti cititori.

      Nu fi nesimtit. Ori aduci argumente ori taci dar aici nu va mai varsati voi branhamistii mizeriile voastre.

      Ștergere
    4. No problem, nu ma simt eu jignit dintr-atata... Poate ca am meritat sa imi scrie vorbele astea, nu trebuie sa le stergi.

      Ștergere
  54. Anonime i-a citeste aici si spunemi ca nu intelegi despre ce este vorba sunt sigur ca in biblia ta nu spune asa ceva sau cel putin te contrazici singur Pavel spune ca el este ingerul din vis.

    21. Oamenii nu mancasera de multa vreme. Atunci Pavel s-a sculat in mijlocul lor si a zis: "Oamenilor, trebuia sa ma ascultati si sa nu fi pornit cu corabia din Creta, ca sa fi scapat de aceasta primejdie si de aceasta paguba.
    22. Acum va sfatuiesc sa fiti cu voie buna; pentru ca niciunul din voi nu va pieri; si nu va fi alta pierdere decat a corabiei.
    23. Un inger al Dumnezeului, al caruia sunt eu si caruia Ii slujesc, mi s-a aratat azi-noapte
    24. si mi-a zis: "Nu te teme, Pavele; tu trebuie sa stai inaintea cezarului; si iata ca Dumnezeu ti-a daruit pe toti cei ce merg cu corabia impreuna cu tine."

    RăspundețiȘtergere
  55. Fapte 27,23 Pavel este Ingerul Domnului din vis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacobeee tu chiar nu esti in stare sa citesti corect din Biblie? Acolo scrie clar ca Pavel a fost vizitat de un inger.Nu el era ingerul omule.Ma faci sa zambesc.:))

      Deci ingerul i sa aratat noaptea lui Pavel si i-a spus anumite lucruri : ""Nu te teme...."".

      Vai Doamne cum denaturati voi lucrurile.Doar sa credeti teoriile lui Branham. Nu stiu daca nu vezi intentionat sau chiar vezi doar cum ai fost invatat la tine in adunare/biserica sa vezi...Dar un lucru imi e clar:Voi schimbati sensul Scripturilor .Si vad ca nici nu pricepeti ceea ce cititi din Biblie.

      Ștergere
    2. Sunt disperati sa creada tot ceea ce a spus Branham,si sunt in stare chiar sa faca pe prostii schimband textele din Biblie ,chiar daca acolo scrie clar negru pe alb ca Pavel a fost vizitat noaptea de un inger,si nu el era ingerul...branhamisti distrusi,care schimba Biblia sa il apere pe Branham si prostiile lui.

      Ștergere
    3. Iacobe deci asta e argumentul tau ca Pavel a fost ingerul din Efes? Foarte slab...nici macar un argument nu e ,ci doar denaturare a textului.Ai fost un branhamist autentic acum.Felicitari. Ai schimbat cu tupeu sensul textului doar sa iti sustii teoria ca Pavel a fost ingerul din Efes.

      Multumim pentru ""dovada"". Este dovada lasitatii si tupeului pe care il aveti,de a schimba textele dupa bunul vostru plac.

      Ștergere
  56. Abel iti dau un verset sa vezi ca nu vorbesc eu ci Cuvantul spune ce a spus Pavel ca a facut in Efesuite-l aici si mediteaza asupra lui cu o fiara stiu sa ma lupt acuma ca am arma principala Cuvantul care taie i-a cuteste versetul

    Daca, vorbind in felul oamenilor, m-am luptat cu fiarele in Efes, care-mi este folosul? Daca nu invie mortii, atunci "sa mancam si sa bem, caci maine vom muri". (1Cor.15:32)


    Si inca ceva eu nu sunt Micky Mouse mai degraba esti tu un trantor care musca dar musti degeaba lup rapitor ca nu poti prinde nici o oaie din turma caci Pastorul este Isus Cristos.

    RăspundețiȘtergere
  57. Poate ca asta ar fi trebuit sa proroceasca Branham despre timpul din urma:
    https://www.youtube.com/watch?v=kzYb68qXpD0
    https://www.youtube.com/watch?v=nnF2yua4KIw

    Vazand astea as putea si eu sa va prorocesc ca in viitor masinile vor zbura !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ""Prorociri"""preluate din ziare si reviste de benzi desenate... anii 50-60 mai erau denumiti ""era spatiala"" si aparusera benzi desenate cu rachete si masinarii zburatoare.

      Ștergere
  58. Eram sigur ca asa spui pentru ca nu iei tot din context uite aici anonime Lica deci este virguka si scrie asa
    al caruia sunt eu si caruia Ii slujesc, mi s-a aratat azi-noapte al caruia sunt eu adica chiar el insusi Pavel esti un catar care nu vrea sa citeasca aici si un alt verset in Apocalipsa

    Ingerului Bisericii din Efes scrie-i: "Iata ce zice Cel ce tine cele sapte stele in mana dreapta si Cel ce umbla prin mijlocul celor sapte sfesnice de aur: (Apoc.2:1)

    La cine se refera cine era in Efes daca nu Pavel? Anonime chiar ca imi vine sa rad ca esti orb orb ce faci cu versetul asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omule esti analfabet?Sincer acum...Chiar nu stii sa citesti ce scrie? Cum sa apara Pavel in vis si sa vorbeasca cu el insusi apoi sa spuna ca era un inger?

      "" Un inger al Dumnezeului, al caruia sunt eu si caruia Ii slujesc, mi s-a aratat azi-noapte..."".

      Deci un inger al aceluias Dumnezeu caruia ii apartine si ii slujeste si Pavel,I SA ARATAT NOAPTEA...

      Daca nu stii sa citesti nu mai intra pe acest blog,si sa jignesti pe toti cu toate apelativele de genul ""orb"""si alte prostii care le invatati in adunarile voastre reci...du-te domle la scoala,invata sa citesti apoi vino si scrie aici.

      Ștergere
    2. "" Ingerului Bisericii din Efes scrie-i: "Iata ce zice Cel ce tine cele sapte stele in mana dreapta si Cel ce umbla prin mijlocul celor sapte sfesnice de aur: (Apoc.2:1)""

      Bun,versetul il vedem cu totii,dar nu vedem unde este Pavel in acest verset.:))

      Unde scrie in Apocalipsa ca Pavel este ingerul din Efes? Dupa ce ca nu stii sa citesti,mai ai si tupeul sa adaugi la ceea ce scrie.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Dane, mai du-te ia niste meditatii la limba romana.

      AL CARUI este la cazul genitiv, care arata posesia, sau apartenenta (al cui?). Un inger AL LUI Dumnezeu .... mi s-a aratat asta noapte. AL ACELUI Dumnezeu sunt si eu, adica apartin de el, Dumnezeul Ingerului este si Dumnezeul meu (Pavel).

      Daca nu vrei sa intelegi, du-te si uita-te in continuare la Micky Mouse...

      (am sters pentru ca am gresit si eu si nu se poate modifica, acum sper ca e corect)
      CAIN

      Ștergere
    5. "" Unde scrie in Apocalipsa ca Pavel este ingerul din Efes? Dupa ce ca nu stii sa citesti,mai ai si tupeul sa adaugi la ceea ce scrie.""

      Parca sunt niste avertismente la capatul cartii Apocalipsa ,pentru cei care adauga sau scot ceva din aceasta carte!. Aici e valabila si pretentia lui BRanham cum ca el ar fi descoperit pecetile,chiar daca DOAR Isus a fost gasit vrednic sa vada continutul lor .Sau sa spui ca ingerul din Apoc.7 este Branham sau alt inger este Isus,chiar daca nu exista nici un argument ,sau ca balaurul este papa,curvele sunt biserici...etc. Toate acestea sunt adaugiri si scorneli.

      Ce sa mai spun de prostia pe care o predica Branham despre epoci: El spunea ca la inceputul fiecarei scrisori catre biserici scrie: "Si Duhul si prorocul zic vino!.."". ??

      No comment.

      Ștergere
    6. Apoc,10:7 am vrut sa scriu.Oricum toate exemplele de mai sus sunt niste adaugiri grosolane.Daca Biblia tace de ce unii isi permit sa se strecoare in diferite pasaje?De ce nu se lasa asa cum este scris?Daca scrie ca este un inger pai este un inger...nu vreun american din sec.21,sau mai grav ca acel inger ar fi si prorocul Ilie.

      Ștergere
  59. Cred ca tu esti un catar si nu vrei sa intelegi ca Pavel era in Efes si el s-a luptat cu fiarele in efes adica oameni care nu erau oameni si fiare cine altcineva era in efes daca nu Pavel?Ori tu vezi un alt Inger in Efes in afara de Pavel?Daca vrei sa stam de vorba iti dau id de mess si stam de vorba cu biblia in mana sa vedem ca vad ca esti orb si nu vrei sa vezi ca Pavel este Ingerul Biserici Efes.id de mess este al meu chiar te rog sa discutam iacob_dan2 daca nu iti este frica si vrei sa afrlam adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pavel catre Timotei ""Nu sari peste ce este scris.Predica Cuvantul..."".

      Ce te chinui matale sa ne transmiti sunt inventii,scorneli,inchipuiri,pareri,artificii...

      Ștergere
    2. Deci daca nu cred ca Pavel este ingerul din Efes sunt un catar?Chiar daca nici Biblia nu spune asta? :))

      Acestea sunt argumentele voastre?Jigniri si vorbe urate? Deci asta e descoperirea voastra:totul tine pana cand cineva va cere sa demonstrati ceea ce credeti.Si atunci din lipsa de argumente incepeti sa vorbiti ca ultimii boschetari.

      Nici nu ma chinui sa te jignesc cu ceva.Ar trebui sa ma cobor la nivelul tau josnic si cu mintea intunecata de predicile lui Branham.

      Ștergere
    3. Asta e cam tot ce stiti voi are urmati mesajul lui Branham. Sa luati versete din Biblie negative si sa le aplicati celor care nu sunt de acord cu ideile voastre.

      Asa si eu pot lua ce a zis Isus sau Ioan Botezatorul si sa le aplic voua ca sa imi satisfac frustarea, dar nu am dreptul sa o fac.

      Etichetarile negative sunt ff periculoase.

      Isus, Pavel si altii nu s-au adresat ucenicilor sau fratilor cu asemenea etichetari. Si mai ales fara ca sa fie motive reale, nu simple schimburi de cuvinte cu pareri diferite despre o tema biblica sau alta.

      Este ceva de nedescris halul in care Branham a reusit sa manipuleze oameni sa ajunga sa faca asemenea gesturi impotriva altor fiinte umane pentru care Isus a murit.

      De cand am fost al Mera Romulus in adunare in anii 90, de acolo am vazut acest stil barbaric si plin de otrava.

      Ce uita ei, uita si altii destuld e des. asa cum ei cred ca Domnul ii iubeste pe ei, Domnul ne iubeste si pe noi.

      Nerusinata tentativa de confiscare a iubiri lui Dumnezeu a branhamistilor a esuat. Au tinut pe Dumnezeu numai pentru ei si s-ai falit ca sunt Mireasa. Saracii de ei.

      Branhamismul este fals si nu va mai continua mult timp. Asta este parerea mea.

      Ștergere
  60. Lica numai voi aveti voie sa jigniti vad ca si cand aducem argumente biblice spuneti numai prostii chiar la adresa celor scrise biblic esti jalnic anonime esti jalnic nu eu spun ca Pavel era in efes si Cuvantul spune asta daca esti orb si nu vezi adica nu vrei sa vezi asta clar si limpede cum scrie imi dau seama ca am de a face cu niste jjivine foartele rele care par sa fie niste ursi.Cred ca iti este frica sa discuti cu mine in direct pe yahoo la fel si cu Abel .Lica poti sa le stergi sa beti la vin cat poftiti ca pe mine nu ma intereseaza ce faceti voi in particular fiti prieteni pe vecie mai departe focul ghenei va asteapta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai confirmi ce am scris mai sus.Din lipsa de argumente incepeti sa jigniti si sa bateti campii cu focul ghenei.E bine fiindca vad si altii ca nu aveti nici o descoperire ci doar o teorie a dr.Larkin dar nedemonstrata cu Biblia...O parere ramane o parere.Doar lupii urla la toti care nu le impartasesc parerile.

      Ștergere
    2. Pavel descrie o lupta spirituala cu cei din Efes.Dar de aici nu reiese ca el ar fi ingerul din Efes din Apocalipsa.Voi doar interpretati dupa ureche,cum vi se pare voua bine...Acel inger este mustrat fiindca si-a parasit dragostea dintai. Tu crezi ca Pavel si-ar fi parasit dragostea dintai?

      El ne spune ca si-a sfarsit alergarea si ca il asteapta cununa neprihanirii...

      Esti atat de orbit incat nu vezi ca mustrarea Duhului catre ingerul din Efes nu se potriveste cu viata lui Pavel? Si ti-am mai repetat de 1000 de ori ,ca in Biblie nici unui om nu i se spune""inger"".

      Ingerii vad fata Tatalui din ceruri,cum se spune Isus in evanghelii. Dar nimeni dintre oameni nu a vazut vreodata pe Dumnezeu,adica Fata Lui,natura Lui reala.

      Nu vezi ca amesteci lucrurile?

      Ștergere
    3. Aberezi Dane.Urat de tot.Niciunde in Scripturi nu scrie ca vom fi judecati dupa mesajul lui Branham.Suntem chemati doar sa IL urmam pe Domnul Isus Hristos.Intotdeauna parerile vor ramane doar pareri.Voi nu sunteti decat niste invatatori falsi care strecurati tantarul si inghititi camila.

      Domnul sa va mustre si sa va indrepte pasii inapoi la Evanghelii ,nu la parerile unui om ridicate la rang de ""revelatie,descoperire,taine adanci"".

      Ștergere
  61. Frate ABEL am meditat la comentariul tau din 13 dec.despre ...duhul rau ...care calauzeste pe branhamistisi, sint convins din ce in ce mai mult ca ai dreptate. Apoi am vazut ca LICA scrie in articolul actual si despre penticostali care asa cum stim au multe de spus despre ;DUHUL SFINT(parerea mea) este ca ei ar trebuii sa puna accentul mai mult nu pe daruri ci pe ROADA DUHULUI SFINTdar asta este un alt subiect.Oricum eu sint unul din ei desii nu sint ...de moda veche...si am gasit ca unul dintre ai nostrii adica DEREK PRINCE invata sa ne ferim de cei care poarta mantaua lui Branham ptr. ca el a operat in ....the spirit of divination....care inseamna ca Branham avea sau opera cu un duh de ghicire care implica ca acolo se petrec lucruri foarte grave......Cu respect ;Un Penicostal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil.Fiindca Branham a spus CE AU FACUT OAMENII dar nu putea sa spuna CE SE VA INTAMPLA.Doar prezicea si dadea cu presupuneri in stanga si in dreapta.Dar nu are o vedenie sau o profetie care sa implinit.

      Ștergere
  62. Actes des Apôtres 27.23 Un ange du Dieu à qui j'appartiens et que je sers m'est apparu cette nuit,

    Acest verset din Franceza se traduce astfel : Un înger al Dumnezeului căruia îi aparțin și căruia Îi slujesc a venit la mine în noaptea aceasta,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Binenteles ca nu Pavel era ingerul, ci un inger a venit la Pavel( un inger care avea acelasi Dumnezeu ca si Pavel).

      Ștergere
    2. Sunt atat de disperati sa demontreze o parere fara fundament biblic incat schimba sensul textelor din Scripturi.

      Ștergere
  63. Chiar insusi Pavel spune in Efes m-am luptat cu fiarele si chiar insusi Pavel spune ca chiar el este Ingerul din vis ,deci plecand de la faptul ca Pavek este in efes totodata el spune chiar el ca este Ingerul Biserici din Efes voi negati acest lucru si nu sunteti deloc siguri de Dumnezeu de aceea prea mult nu va mai trambitezi caci sunteti orbi si nu vedeti plini de ura fata de Fr Branham si de Branhamisti in rest de acum inainte puteti sa scrieti ce baliverne voiti nu duceti spre nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dane, tu esti ca o placa stricata.... Ti s-a spus de catre toti aici ca Pavel NU SPUNE despre sine ca este ingerul care i s-a aratat, si tu in loc sa iei aminte... o iei de la capat cu aberatiile tale...

      Nu iti dai seama ca te faci de rusine? Nici macar cei de la Mesaj nu vin sa te sustina, pentru ca orice Biblie citesti, in orice limba, NU SPUNE ce vrei tu sa crezi. Mai studiaza...

      Ștergere
  64. De fapt daca voi nu ba0ti visat niciodata noaptea nu aveti cum sa intelegeti acest verset pentru ca nu va-ti vazut niciodata teofania voastra.Pavel si-a vazut teofania in vis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sti ce inseamna o teofanie! Invata sa citesti si sa vorbesti Romaneste apoi posteaza ce vrei!
      Nici o persoana nu are o teofanie. Doar o divinitate aparand in fata oamenilor putem sa o numim Teofanie!

      TEOFANÍE, teofanii s. f. (Livr.) Formă de apariție (revelație, întrupare etc.) a unei divinității în fața oamenilor.

      Ștergere
    2. Deci asta e tare de tot.Pavel vorbeste cu sine in vis apoi spune altora ca un inger al lui Dumnezeu i-a aparut in vis...:)) Dane esti incredibil de fanatic.Ai atins culmile ignorantei si intunecimii din branhamism. Daca modificati un text atat de simplu si clar,nu ma mir ca il vedeti pe Branham in Apoc.10 sau in alte texte din Scripturi. Voi strecurati tantarul si inghititi camila,vorba lui Isus.

      Ștergere
    3. Ca sa vedeti unde pot ajunge branhamistii cu fanatismul: Desi textul este foarte simplu si clar incat nu necesita studii speciale ,ei ne dovedesc inca o data ca predispozitia lor inspre rastalmaciri si nascociri biblice nu are limite ,si ajunge pana acolo incat se mint pe ei insisi doar sa isi demonstreze si sa isi sustina aberatiile si teoriile preluate si nascocite de Branham.

      Dane doar nu ai o ""descoperire"" si noi nu stim? :))

      Ștergere
    4. Dane, repet: Sincer că îmi pare rău pentru tine. Nu o spun să te atac, dar ai ajuns să gândeşti după aceleaşi tipare ca şi fanaticii islamişti care vor să impună cu forţa în jurul lor şi in lume ceea ce „visează” ei noaptea...

      Uite-te la tine cum vorbeşti, eşti de o agresivitate rar întalnită, îi ataci pe cei care nu îţi susţin felul îngust de gândire („visare”), ai vrea chiar să îi „ucizi”, precum „Îngerul” tau Pavel care „s-a luptat cu fiarele salbatice in Efes”... Sau precum a poruncit Mahomed urmaşilor săi...

      Du-te omule la ăia cu „statul islamic” sau în pustie şi deschide-ţi un „stat branhamist” propriu şi „enjoy it”. Dar lasă-ne pe noi în pace să înţelegem Biblia aşa cum e scrisă, nu cum visează unul şi altul.

      ABEL

      Ștergere
  65. Adi intreabal pe Lica cum e sa te visezi in vis noaptea,apoi i-a versetul cu pricina si citestel si roagate Domnului sa te poata faca sa intelegi ce este o teofanie ma grabesc cand tastez de aceea scriu gresit cine vrea sa citeasca intelege.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai denatura sensul si textele din Scriptura,in favoarea ""intelegerii"" tale.In loc sa lasi cum este scris,tu adaugi si rastalmacesti dupa placul tau.Asta e defapt ""descoperirea ""voastra: lucruri scoase din maneca . Sunteti jalnici unde puteti ajunge.

      Nu trebuie sa se roage nimeni la Domnul doar pentru ca voi adaugati lucruri si fapte imaginare,care nu se regasesc in Biblie. Daca esti incapatanat si nu vrei sa lasi cum este scris si incerci sa impui la altii nascocirile tale,atunci ai probleme grave ,spirituale si psihologice.

      Ștergere
    2. Branhamistii sunt invinsi la fiecare argument pe care nu il dovedesc cu Biblia. Au ratat tinta.Sunt ratati total, sunt pierduti si rataciti pana cand revin la principiile adevarului biblic si recunosc ca au fost inselati si ca ei au inselat pe altii cu privire la doctrinele inventate ale lui Branham. Doar o pocainta sincera si publica ii mai poate ajuta. In rest vor debita inchipurile lor bolnave si intunecate.

      Ștergere
  66. Daca imi puteti spune aici ce eroare a avut Fr Branham sunt sigur ca voi inteligenti artificiali nu vedeti nimic real.Urmariti videoclipul

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LdHXFQmrPKo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A avut o eroare. Una MARE DE TOT. Branham insusi e eroarea.

      Ștergere
    2. Pai nu stiu daca esti la curent cu asta! Sti unde era Branham in momentul in care a avut acele viziuni? Bine , nu sti. Hai ca iti spun eu.

      60-1208 "Vă amintiţi vedenia care s-a citit atunci, în 1933? Clădirea aceasta nu era construită pe atunci. Eu nici nu ştiam ce este o vedenie – o numeam transă. Eu eram atunci un tânăr predicator baptist. O viaţă întreagă am avut vedenii, şi vreau să văd dacă se ridică cineva să spună că vreuna a dat greş vreodată. Niciodată nu a fost cazul. Nu se poate. Nu se va întâmpla. Când eram pe cale să încep cu şcoala duminicală, am avut o vedenie… Fiind un grup mic, noi aveam atunci adunările noastre în „Masonic Home”, unde locuia Charlie Kurn. Eu am văzut atunci cum preşedintele Roosevelt va duce lumea într-un război mondial. Eu am prezis atunci că se vor ridica trei sisteme – nazismul fascismul şi comunismul. Câţi vă mai amintiţi de aceasta?"


      56-0513 America de … Acum, amintiți-vă, dacă nu a-ti scris, atunci scrie-ti. Aceasta este predicția mea. Vedeti? În 1933, când am avut întâlniri acolo unde vechea… cred, Biserica lui Hristos este acum, în momentul în care a fost un vechi … E chiar aici, frate Neville, chiar aici . Charlie Kurn a trăit acolo. Ce a fost asta? Orfelinatul aici pe Meigs Avenue. În 1933, am avut doar un Ford .In 1933 în această dimineață, m-am dedicat la Domnul. Și înainte de a părăsi casa, am avut o viziune. Am marcat pe o hârtie veche de culoare galbenă, care este încă într-o Biblie. Am văzut ce se întâmpla la sfârșitul timpului.

      Ștergere
    3. Câta aroganta a avut ca sa afirme ca vedeniile lui nu au dat si nici nu vor da gres niciodats. E tare de tot, e "dumnezeu pe pamant", prietene...

      Ștergere
    4. Una din erori este ca a spus ca Billy Paul nu va fi batran si rechinii vor innota in Los Angeles.Si a pus aceasta eroare,sa nu ii spun minciuna si tupeu,pe seama lui Dumnezeu. Deci a afirmat ca insusi Dumnezeu i-a spus .....minciuna asta. Si mai sunt si altele,adica multe nascociri.

      Cea cu ""Ilie care restaureaza invatatura originiala"" este cea mai comica si periculoasa in acelasi timp.

      Iacob Dan tu recent ai descoperit ""mesajul""? Ca mi se pare ca esti prea entuziasmat si naiv.Tu de fapt ai preluat o compunere scrisa de cei din USA si tiparita cu multa indrazneala la introducerea cartii ""Cele 7 Epoci ale Bisericii"". Acolo scrie pe scurt cosmetizarea vietii lui Branham.

      Toti am picat in capcana asta cand am citit nascocirea aia de introducere.Acolo scrie ca Branham nu a gresit in NICI O VEDENIE...etc.

      Oricum aici avem de-a face cu multa naivitate,autoinselare si vanitate .

      Ștergere
    5. VANITÁTE, (2) vanități, s. f. 1.= Ambiție neîntemeiată; dorință de a face impresie; orgoliu, trufie, îngâmfare, înfumurare.

      VANITÁTE ~ăți f. =Atitudine de înfumurare sfidătoare și disprețuitoare; trufie; infatuitate.

      Ștergere
  67. Frate Lica, am descoperit din intamplare e-mailurile tale de luni. O sa caut sa fac rost de ce m-ai rugat. Imi pare rau ca nu am vazut mai repede, eu nu prea ma uit pe adresa aceea :(

    Shalom
    ABEL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e bai.
      Cateva zile nu le-a functionat siteul. Am tot incercat nu am reusit sa le salvez si sa le pun intr-o simpla lista sa o dau unui procuror care ne ajuta la cazul ala dificil.

      Ștergere
    2. Gata, terminat lista si ti-am trimis-o
      GBU
      ABEL

      Ștergere
  68. Hahahaha, nu stiam ca Biblia vorbeste si de semne pe.... Marte :)

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.