joi, 10 decembrie 2020

S-a confirmat: pastorul Humes denunta mesajul lui Branham ca fiind frauda.

In luna mai a acestui an am publicat un articol prin care spuneam ca unul dintre cei mai mari si renumiti pastori din SUA, de la mesaj Tim Humes a sters din siteul lui toate predicile in care cita si pomenea pe Branham. 

Se zvonea ca nu mai crede pe Branham si ca e in cautarea explicatiilor si dovezilor care arata clar ca Branham a fost un profet fals. Iata ca dupa mai multe luni a iesit in public dand explicatii clare dar si cu noua sa directie de credinta simpla in Cuvant, in Evanghelie, asa cum e scris, fara plagiatele, minciunile si erorile grave ale lui Branham. Ce frumos si corect.

Asa cum se spunea inca de anul trecut si cum am anticipat primavara aceasta, pastorul Tim Humes a parasit mesajul lui Branham dar si a inceput sa inregistreze o serie de expuneri prin care explica gestul sau si dovedeste fara dar si poate ca Branham nu a fost ce a spus ca este si ca mesajul lui este in cea mai mare parte plagiatura si eroare. 

Tim Humes este unul dintre cei mai renumiti pastori la mesaj din SUA care timp de aproape 40 de ani a vestit pe mesajul lui Branham. 

Ce dezamagire crunta e sa te trezesti dupa 40 de ani ca o mare parte din ceea ce ai invatat si predicat altora este fals. Totusi e mai bine sa o faci mai tarziu decat niciodata.

Aici aveti introducerea si apoi urmeaza mai jos partea 1 a dovezilor (pe care noi le-am prezentat aici deja de ani de zile).








10 comentarii:

  1. mare lucru ca un pastor asa de renumit sa plece si el din secta lui Branham. Slava Domnului. Oare boteaza tot in Numele Domnului nostru Isus?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da a anuntat ca pastreaza invaataturile biblice. E normal.

      Dar banuiesc ca si el tot la fel ca multi dintre noi, le pastreaza pentru ca sunt multe idei care par corecte, nicidecum pentru ca Branham le-a predicat si invatat. Branham in mod total necinstit a spus ca el le-a descoperit.

      Probabil ca Tim Humes merge si el pe principiul "Cercetati totul si pastrati ce e bun, dar feriti-va de ceea ce pare rau."

      Ștergere
  2. Ce tragedie săracul îl compătimesc na fost pentru el și-a arătat culorile a fost și în România și a predicat adevărul și acuma nu mai crede un mesaj Venus de la Dumnezeu păcat pentru cei 40 ani petrecuți cu adevărul și la sfârșit și-a arătat culorile ce fățarnic nu mai are credibilitate Dumnezeu să aibă milă Satana la biruit după 40 de anii și amăgit că și pe voi decizia lui nu va afecta pe aleși

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu compatimesc pe cei care nu sunt in stare sa raspunda la intrebarile grave cu privire la erorile si minciunile lui Branham. Nu as compatimi pe unul ca Tim Humes care a avut curajul sa spuna la fals ca e fals.Eu apreciez un astfel de om. E ca Pavel....cand lumina iti arata adevarul nu poti sa ramai pe loc...nu ai cum decat daca esti sectant orbit.

      Daca ati putea raspunde la minciunile lui Branham, ati fi tari si oameni nu ar parasi mesajul...dar tocmai pentru ca DUMNEZEU NU POATE SA MINTA oamenii stiu asta si iasa din mesaj. Cu cat stati mai mult in mesaj voi vestiti de fapt ca Dumnezeu poate sa minta si permite minciuna si chiar o face intentionat...asta spuneti voi zi de zi.

      Dumnezeu nu cauta la fata omului asa ca oricine spune adevarul ESTE DIN DUMNEZEU. Tim a avut curajul acesta.

      Tu ai curajul sau esti sclavul frici, infricat de urletele lui Branham? Liber in Cristos sau sclav intr-o secta...tu alegi...

      Ștergere
    2. Da man... Minciunile satanei. Cât de inteligent ești.

      Branham le băga la greu și punea minciunile pe seama lui Dumnezeu. Asta nu e grav? Nu, fiindcă aveți simpatii cu Branham adică fixații idolatre, care sunt de domeniul patologicului.

      Dovada că ai duhul sfânt sunt roadele și nu darurile și relatările fără dovezi.

      Îți recomand Matei 7. Poate se îndură Sfântul Duh de tine și înțelegi ceva.


      Ștergere
    3. În SUA deja branhamistii sunt considerați o sectă sau un cult. Îngrădesc libertatea membrilor și dacă îndrăznesc să părăsească "raftul cu minciuni" adică adunarea atunci sunt blestemați și amenințați cu lucruri negative.

      Cei de la postul TLC vor sa facă un ciclu de emisiuni și cu branhamisti, cum au făcut și cu tinerii Amish care și-au părăsit comunitățile, din cauza modului de viață și diferitelor restricții.

      Ștergere
  3. Păi era și normal. Tot mai mulți oameni își dau seama de caracterul infect al sectelor religioase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Botezul biblic în Numele lui Isus Hristos nu fr.Branham l-a descoperit sau facut primul.
    Deci ce e biblic e scris în Biblie. Nu îți trebuie descoperire la ce e scris negru pe alb în Biblie.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce vrajeala are asta, amazing dupa 40 de ani s-a trezit ca a fi parte din comisia de judecata trbuie sa join partidul democrat sau republicat so isi credinta in Isus, o leapada

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine mai târziu decât niciodată. Voi restul dormiți în continuare în adorarea lui Branham.

      E ca și cum se descoperă un remediu pt o boală, după zeci de ani. Iar unii nu vor să accepte că de ex. infecția ar fi produsă de microbi. Ei stau în continuare în credința lor eronată, făcându-și singuri rău și făcând și la alții același rău.

      Peter

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.