sâmbătă, 6 iulie 2019

Inca un pastor a parasit mesajul

Tot mai multi lideri, pastori si predicatori parasesc mesajul, unii cu toata adunarea sau scot afara invataturile false de la mesaj insa raman stabili in aceeasi adunare. Asta am propus liderilor din Romania. Sa ii ajut sa inteleaga, sa stam de vorba in lumina Cuvantului, apoi sa faca corectiile necesare, sa se pocaiasca de necredinta si razvratiea lor impotriva lui Dumnezeu, de neascultare si sa mearga mai departe inainte cu ceea ce este bun si corect. Pot iubi si pot ierta pe toti fratii si de aceea pot si doresc sa ii ajut.

E o adevarata miscare de constientizare prin care Duhul Sfant da lumina si intelegere asupra sectei numita mesajul orei si ne arata ca Branham nu a fost ceea ce a pretins ca este si ca ce a invatat nu a fost ceea ce el a pretins ca este, o revelatie, ci majoritatea au fost plagiaturi si furturi intelectuale de la alti teologi care au spus si lucruri bune si lucruri asupra carora Biblia nu explica detaliat.

Pe pastorul Joe l-am intalnit in SUA in 2001 si 2004, la el in adunare. Este pastor la adunarea de la mesaj unde cativa frati romani din Cluj erau membri, la Cape Girardeau, nu departe de Saint Louis, Missouri.

Joe Heflin este si prieten cu Ewald Frank datorita conexiunilor pe care le are cu comunitati de credinciosi din Germania. 

Dupa ce a studiat contradictiile enorme din mesaj, dupa ce a aflat ca povestea cu norul este falsa si ca Branham a plagiat Epocile, Pecetile si multe invataturi pe care le-a numit in mod necinstit propriile sale descoperiri, si dupa ce aflat multe multe alte minciuni si stilul de exagerare a lui Branham, pastorul Joe a ajuns sa numeasca miscarea Mesajul orei drept o inchisoare religioasa sectanta! Inchisoarea lui William Branham! Ce curaj, frate! Asta inseamna sa fi ancorat deplin in Cristos si in Cuvantul Lui. Nu ai de ce sa te temi sa spui ceeea ce vezi ca e adevarat! Daca verifici si afli ca Branham a mintit o poti spune linistit. Adevarul va triumfa mereu! Dumnezeu NU minte. 

Dumnezeu nu este impotriva celor care sincer cauta sa afle adevarul, pentru a fi siguri ca nu sunt inselati. Dumnezeu este de partea noastra cand din inima curata, nu din ura si dispret, cautam adevarul in orice situatie, mai ales ca aici e vorba de eternitate.

Incercarea cea mare NU VINE SA NE INCERCE DACA STAM LOIALI MESAJULUI LUI BRANHAM, CI SA NE INCERCE DACA STAM LOIALI MIRELUI, DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS SI CUVANTULUI SAU! ASTA ESTE ADEVARATA INCERCARE!

Felicitari frate JOE! Ai stat de partea adevarului biblic si a constiintei.

Respect total pentru curajul unui crestin lider de peste 35 de ani in mesaj, de a spune adevarului ADEVAR, si falsului, FALS. 

Crezi crezi pentru ca nu stii dar cand afli atunci ce faci? Ramai in minciuna? De ce ai face asta? Cat de naiv trebuie sa fi sa faci asa ceva. Nu trebuie sa fi loial unei miscari CI LUI DUMNEZEU!

Oamenii care au demnitate si onoare si respect pentru Dumnezeu si Cuvantul Lui, dar si pentru ei insisi, daca cerceteaza sincer, vor ajunge in final sa stea de partea adevarului demascand sistemul fals de la mesajul lui Branham. Unii pleaca recunoscand in acelasi timp si lucrurile bune pe care le-a invatat de la Branham in special cu privire la vindecare, semne si minuni. 

Dar cum am mai spus, Branham a fost predicator si este normal ca a spus si lucruri frumoase si bune. Asta face un predicator, spune lucruri bune. Nu e nimic special in asta. NU e nimic supranatural in asta. Este pur si simplu normal, mai ales ca Branham a avut carisma, a avut puterea de a convinge, la inceput se purta cat de cat frumos cu oamenii indiferent de confesiunea din care faceau parte. In anii 50 se poate observa un interes de SLUJIRE din partea lui, nu de dominare, nu de impunere, nu de control, nu de trufie, nu de mandrie, cum apare in slujba lui Branham in anii 60 si pana la moartea lui cand a spus lucruri false si grave impotriva lui Dumnezeu. 

Branham a ajuns sa se proclame ca el fiind insusi Dumnezeu in carne umana, din nou pe pamant si apoi sa se blesteme singur, de parca isi pierduse mintile. A proclamat cu gura lui moartea. A chemat pe Dumnezeu sa il nimiceasca daca minte. In 3 saptamani a murit in chinuri in teribilul accident.

Totusi, spune Joe, semnele si minunile unui profet fals care minte, devin iluzii inselatoare, deoarece numai prin semne si minuni, un profet fals poate insela multimile. Prin nimic altceva nu o poate face. 

El mai arata ca asa zisele idei de mesaj confirmat cu care Branham insista, sunt total false. Are mai multe clipuri video pe Youtube, le puteti viziona.William Branham and my Deliverance from a religious prisonWas William Branham's message confirmed?

"Fiii oamenilor până când va fi batjocorita Slava mea până când veți iubi deșertăciunea și veți umbla după minciuni?"

Psalmul 4.2-3

14 comentarii:

 1. Si biserica lui a parasit mesajul?

  RăspundețiȘtergere
 2. Mesajul este fals9 iulie 2019, 09:19

  Asta nu stiu. As putea intreba.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce mai conteaza semne minuni trucuri si maini pe care cica scria cancerul? Branham a predicat ca el este ultimul mesager al ultimei epoci,si deci odata cu slujba lui revine Isus ,iar el este premergatorul aceste reveniri . Dar prim moartea lui stupida sa dovedit ca ceea ce invata si predica a fost un fals,un fiasco!. Nu este corect sa exista o miscare religioasa in jurul povestilor unui om,fie el Branham sau Ewald Frank.Minciuna are picioare scurte.Intotdeauna sarlatanii vor fi deconspirati de proba timpului!. Iar in cazul lui Branham sa dovedit ceea ce trebuia sa se dovedeasca.Mai urmeaza Ewald Frank cu ale lui povesti cu rapirea miresei...etc. Timpul nu iarta nimic si pe nimeni.

  "" Timpul, legănul speranței… Înțelepciunea merge înaintea lui, oportunitatea odată cu el, iar remușcările după el. – Charles Caleb Colton ""

  Peter

  RăspundețiȘtergere
 4. Peter bine ai spus într-un comentariu : "Ei doar vând iluzii pe zeciuieli"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cea mai mare afacere. Sa dai minciuni la schimbul zeciuielilor si devotamentului fidel al celor naivi si prosti.

   Ștergere
 5. ��Vrem să găsim Acel sens al vieții suficient de puternic și de înalt încât să fie aplaudat și acceptat de ceilalți, să primim susținere pentru el. De aici, e posibil, în timp, să devenim nefericiți, nemulțumiți pentru că nu era sensul nostru, ci unul indus/impus.

  ��Sensul este unic și diferit de la o zi la alta, de la o vârstă la alta și de la un om la celălalt. Găsim un nou scop/ sens, după ce am împlinit unul, în acord cu noi înșine, iar apoi privim lumea printr-o nouă optică în care altceva devine important de atins.

  ��Nu putem să xeroxăm viața cuiva, nici să o repetăm ad literam. Prin urmare de unde apare judecata de valoare (e corect sau greșit) despre ceea ce îi dă scop și semnificație cuiva să își continue viața? Fiecare e unic în problemele și viața lui/ei.

  ��E ca și cum am întreba un maestru de șah: “Care este cea mai bună mutare din lume?” Nu există mutarea “aia”, ci doar mutări specifice Unei Anumite partide, în prezența personalității unui Anume adversar.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mesajul este fals26 iulie 2019, 10:07

   Este interesanta expunerea.

   Ma duce cu gandul la viata mea risipita la mesajul orei. Credeam ca e sensul dat de catre Dumnezeu vietii mele. Si da, asta mi-a adus nefericire si frustrare intr-o masura semnificativa. Asta mai ales dupa ce am vazut clar ca la mesaj noi traiam ideile lui Branham despre noi, nu ideile noastre si ale lui Dumnezeu despre noi.

   Dar filozofia aceasta este valabila, desigur, pentru toate cazurile din societate nu doar in cazul nostru de la mesaj.

   Dar in anumite situatii si din fericire multe cazuri, oamenii devin fericiti pentru ca ce fac este sensul lor natural si spiritual nefiind impus...As spune ca cea mai buna mutare pe care o putem face este cea pe care o facem, pentru ca avem curajul sa o facem, chiar daca gresim pe moment. Apoi realizam ca era nevoie de mutarea gresita pentru a invata lucruri care ne erau noua strict necesare pentru revelatie, crestere, evolutie, transformare.

   Ștergere
 6. Inca un frate plecat de la mesaj cu argumente solide nu cu frustrari si care dovedesc falsitatea din mesajul lui branhamel. https://www.youtube.com/watch?v=DpAjdRBMwes

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poti sa pleci de la mesaj si cu frustrari,nascute justificat, din erorile si minciunile lui Branham.La urma urmei suntem oameni.Doar cand ne acceptam asa cum suntem ,putem sa ajungem sa ne cunoastem pe noi insine.Si doar cand acceptam realitatea asa cum este,putem sa ajungem sa o cunoastem,fara erori,exagerari si deviatii . ;)

   Gestionarea emotiilor negative-Frustrarea

   https://www.backtobasics.ro/blog/gestionarea-emotiilor-negative-frustrarea/

   Peter

   Ștergere
 7. Oamenii se trezesc si încep să-și asculte vocea interioară si intuiția. Nu mai pot fi influențați și fermecați cu "adevăruri" prefabricate de alții.

  RăspundețiȘtergere
 8. Si inca unul a plecat din mesaj

  William Branham Cult Pastor Stands For Truth:

  Forty years. The pastor asks his congregation, what is forty years? For forty years, this pastor stood for the "Message," the cult following of William Marrion Branham. And after a long examination of the facts presented, he has decided that he can no longer lead his followers in the same error.

  According to the pastor, this was not an easy decision. It was not one or two nights. Painfully studying the overwhelming number of facts stacked up against William Branham's self-proclaimed title of prophet, it led him through over a year of agony. He even suffered high blood pressure as he started deprogramming from the cult's indoctrination. Over time, and as the evidence was examined, pastor and evangelist Charles McDonald made his decision.

  At the beginning of his testimony given January 3, 2016, Pastor McDonald walks his congregation through the Bible scriptures instructing us to test all things, holding fast to what is good. And reminds them of the scriptures instructing Christians to follow Truth, and that truth will set us free. As the congregation silently watched, McDonald described his journey out of the cult and into Truth.

  This Truth, according to the pastor, cannot be received through blind faith. It must be examined. It must be tried, tested, and found worthy of belief. Like a gold ring, he says, the buyer must test the gold to see if it is pure. And the seller need not fear of the testing if the ring is pure gold -- every test applied to the ring will vindicate the claims by the seller. But the "Message," according to this pastor, could not withstand the test.

  He reminds his congregation that we live in a very different age. At the stroke of a finger, one can easily search the wealth of information available. And even that information must be tested. Test all things, hold fast to what is good. When one searches William Branham's claims, one must apply the scriptural test for a prophet. And according to scripture, if one single aspect of any prophecy is not true, then it is a lie. And if there is one single lie, then there is no true prophet.

  "A year tremendously bad, how I had believed something that had not been tried. Oh, you say but it is easy. But remember, my first responsibility is my family. The second responsibility that I have is the congregation. And I cannot preach something that is not assured. My conscience will not allow it. Not all is a lie. But where there is one lie, then it no longer is a true prophet."
  - Pastor Charles McDonald

  https://www.youtube.com/watch?v=Ayh6c_tp7FE

  RăspundețiȘtergere
 9. Traducerea cu Google translate,pt cei care nu știu engleza. In mare se poate înțelege ceea ce a vrut să spună.

  " Patruzeci de ani. Pastorul își întreabă congregația, ce înseamnă patruzeci de ani? Timp de patruzeci de ani, acest pastor a reprezentat „Mesajul”, următorul cult al lui William Marrion Branham. Și după o lungă examinare a faptelor prezentate, a decis că nu-și mai poate conduce urmașii în aceeași eroare.

  Potrivit pastorului, aceasta nu a fost o decizie ușoară. Nu a fost una sau două nopți. Studiind dureros numărul copleșitor de fapte stârnite împotriva autoproclamatului titlu de profet al lui William Branham, l-a condus peste un an de agonie. El a suferit chiar și hipertensiune arterială în timp ce a început să se programeze de la îndoctrinarea cultului. De-a lungul timpului și, pe măsură ce probele au fost examinate, pastorul și evanghelistul Charles McDonald a luat decizia sa.

  La începutul mărturiei sale, dat pe 3 ianuarie 2016, pastorul McDonald își plimbă congregația prin scrierile biblice, instruindu-ne să testăm toate lucrurile, ținându-ne bine de ceea ce este bine. Și le amintește de scripturile care îi învață pe creștini să urmeze Adevărul și că adevărul ne va elibera. În timp ce congregația urmărea în tăcere, McDonald și-a descris călătoria din cult și în Adevăr.

  Acest Adevăr, potrivit pastorului, nu poate fi primit prin credința oarbă. Trebuie examinat. Trebuie încercat, testat și găsit demn de credință. Cum spune un inel de aur, cumpărătorul trebuie să testeze aurul pentru a vedea dacă este pur. Iar vânzătorul nu trebuie să se teamă de testare dacă inelul este aur pur - fiecare test aplicat inelului va revendica revendicările vânzătorului. Dar „Mesajul”, potrivit acestui pastor, nu a putut rezista testului.

  El îi amintește congregației sale că trăim într-o epocă foarte diferită. La lovitura unui deget, puteți căuta cu ușurință bogăția de informații disponibile. Și chiar aceste informații trebuie testate. Încercați toate lucrurile, țineți-vă bine de ceea ce este bine. Când se caută afirmațiile lui William Branham, trebuie să se aplice testul scripturistic pentru un profet. Și conform Scripturii, dacă un singur aspect al vreunei profeții nu este adevărat, atunci este o minciună. Și dacă există o singură minciună, atunci nu există un profet adevărat.

  "Un an extrem de rău, cum crezusem ceva ce nu fusese încercat. O, spuneți, dar este ușor. Dar amintiți-vă, prima mea responsabilitate este familia mea. A doua responsabilitate pe care o am este adunarea. Și nu pot predica ceva care nu este asigurat. Conștiința mea nu o va permite. Nu totul este o minciună, dar unde există o minciună, atunci nu mai este un profet adevărat."

  Peter

  RăspundețiȘtergere
 10. 3." Binecuvantat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care, dupa indurarea Sa cea mare, ne-a nascut din nou prin invierea lui Isus Hristos din morti, la o nadejde vie" 1 Petru Cap. 1

  Vedeți prin ce suntem născuți din nou? Nu prin plagiatele lui Branhan sau prin visele si vocile lui Ewald Frank.

  Peter

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Slava Domnului, e minunat. Multumesc pentru postare.

   Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.