sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Alt pastor renumit paraseste mesajul lui Branham

Zvonuri 99% confirmate...asteptam inca acel 1% ca John Tim Humes pastor la una din cele mai mari si renumite biserici de la mesaj din America LIVING WORD TABERNACLE a parasit mesajul lui Branham. 


Poza interior  - LIVING WORD TABERNACLE

Si aici jos link de la siteul adunarii lor:


Aici jos video clip cu pastorul Tim plin de ravna pentru Branham si mesaj, marturiseste cum a intalnit oameni care au experimentat vindecari adevarate in adunarile lui Branham.


Vindecarile sunt frumoase, sunt biblice si sunt corecte daca sunt reale si ajuta oamenii, cum facea si Isus, dar acestea nu sunt un etalon biblic pentru a stabili doctrine sau adevar spus de cineva. 

Darul de vindecare nu stabileste doctrina bisericii, ci Cuvantul intreg stabileste baza, fundamentul adevarului biblic.

Acest pastor dupa ce  a studiat toate invataturile, contradictiile si plagiatele despre care sincer a crezut aproape 40 de ani ca sunt corecte, sincere si descoperiri adevarate a ajuns la concluzia la care orice om, orice crestin sincer si de buna credinta ajunge: Branham nu a fost ce a pretins ca este iar descoperirea este un fîs plin de minciuni și plagiate, furt intelectual de la alți predicatori.

Pastorul John Tim Humes

Aceasta veste este un șoc deoarece acest pastor la fel ca Jeff Jenkins si altii sunt de top. Sunt pastori de notorietate, oameni care nu au gresit cu nimic, fara pacate, fara caderi, fara divorturi, fara frauda financiara, fara zeciuieli ascunse ci doar cu contabilitatea la zi, om bun, om generos, plin de ravna pentru bine si pentru mesajul lui Branham.

Vestea buna pentru noi este ca se pare ca mai mult de jumatate din biserica il va urma. 

Unul din diaconi a zis ca banuia ceva cand de vreo cateva saptamani incoace Tim a spus ca simte ca ar trebui sa vorbeasca mai mult despre Isus si Biblie. Asta nu le place demonilor din mesaj. Ei își vor idolul, nu pe Isus. Predicatorii din mesaj din SUA stiu ca atunci cand un alt predicator incepe sa predice despre Isus si Biblie, acela nu este corect in ochii lor si curand se va lepada de mesaj.

Se va ajunge oare la mesaj asa cum se pare ca deja sunt tot mai mult? Va ajunge Isus si Biblia sa fie dispretuite total la mesajul lui Branham din cauza unei nevoi bolnave pentru false revelatii ale unui profet dovedit ca fiind mincinos, posesiv, nevrotic, fals, urator de femei si de alti crestin pe nume Branham? E posibil.

S-a ajuns ca daca vorbesti despre adevarata descoperire care este Cristos daruita omenirii acum 2000 de ani, sa fi considerat fals, iar daca vorbesti despre falsa descoperire a lui Branham sa fi considerat corect. Urmasii lui Branham au ajuns sa numeasca adevarul drept minciuna si minciuna drept adevar.

Ma rog sa fie adevarat tot scandalul acesta in care oamenii rup lanturi si deschid usile inchisorilor sectante. 

Ce e interesant e ca NIMENI DIN GREII LIDERI DE LA MESAJ DIN SUA NU I-AU DAT NICI UN RASPUNS CAND I-A INTREBAT DESPRE TOATE GRAVELE DEVIERI DE LA CUVANT SI MULTELE MINCIUNI SI FRAUDA SPIRITUALA A LUI BRANHAM. Nimeni. (Apropo de asta. Nici mie, Ewald Frank nu mi-a mai răspuns la ultima scrisoare în care, cu bun simt si respect, l-am intrebat direct despre toate minciunile lui Branham de care chiar si el stie si predica deseori faptul ca nu sunt corecte multe idei si invataturi ale falsului profet.)

Acelasi lucru este peste tot pamantul. Mesajul lui Branham este total incapabil sa se apere singur. Despre Baal s-a spus: APERE-SE SINGUR. DAR NU POATE.

40 de comentarii:

  1. Branhamismul se prabuseste...inca o confirmare puternica. Acum poti sa vezi ca mesajul este fals in 30 de minute. Sa nu iti pese este altceva. Este o ratacire si orbire a celui rau. Cine este interesat de adevar va afla ca mesajul lui Branham este fals.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice e construit în jurul unui om se prăbușește, fie că vorbim de sistemele politice sau religioase.

      Creștinismul a început cu învățăturile celor 12 apostoli. Vedeți? Cei 12 apostoli. Nu cu un singur apostol, care ii calcă în picioare pe ceilalți. Nici vorbă.

      La urma urmei,chiar și pe porțile și zidurile Noului Ierusalim scrie numele celor 12 apostoli!.

      Nu scrie numele lui Branham sau Frank sau a altui presupus mesager al unor presupuse epoci!. Nu e interesant? Eu zic că este. Dar cine mai vede aceste lucruri? Ma refer la cei dintre branhamiști sau frankisti. Indoctrinarea religioasa și politica au același sâmbure care este cultul personalitatii.

      Peter,

      Ștergere
  2. Totusi de ce asa de tarziu a facut pasul? In SUA se stie demult timp ca mesajul e fals.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o lupta teribila la nivel sufletesc si mental.

      Nu e asa de simplu ca lider de notorietate mondiala, cu atata activitate, istorie, succes sa faci asa un pas de important. Acolo e vorba si de rezolvarea legata de administrarea cladirii, bani, resurse, proiecte...sunt multe...sa vedem cum va iesi.

      Dupa cata manipulare, control si dominare exista nu ma mir. Dupa cum a legat de tare cel rau lucrurile in mesaj, nimeni nu scapa de acolo, asa ca uite se mai intampla cate un miracol.

      Ștergere
    2. Sectanți de rahat. Pt ei Branham e mai important decât însăși apostolii Domnului. De aceea în alt comentariu am dat exemplu cu Noul Ierusalim, să vadă că l-au pus pe Branham chiar și deasupra apostolilor. Dar cred ca a avut efect ca nuca în perete. Când ai creierul spălat nu mai vezi și altceva. Asta acționează ca o comanda data unui robot.

      Peter

      Ștergere
  3. Branhamiștii și frankistii sunt pe pilot automat. Nu mai are rost să ne pierdem vremea cu niște talibani și maimuțe, dresate să repete mecanic niște teorii seci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ce proști... Frank e aproape pe moarte și ei se adună de 3-4 ori pe săptămână crezând că vine răpirea. Cum să crezi că fosila aia vie te va duce în Ceruri? Vor pății ca în cazul papei Ioan, crezând că își va reveni și va merge la Ierusalim, când el de fapt de abia se mișca. Același lucru vor pății și în cazul lui Frank. Până la urmă prostia se plătește.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mesajul este fals2 ianuarie 2020 la 12:48

    Sosesc din nou informatii din SUA ca e adevarat faptul ca pastorul John Tim Humes face miscarea aceasta de a iesi din una din cele mai mari inselatorii americane: mesajul lui Branham.

    El a spus ca "Este interesat de adevar deoarece iubeste ADEVARUL mai mult decat orice pentru ca ADEVARUL ESTE ISUS." Ce frumos a spus....ce real....ce viziune sfanta si corecta...

    Cati lideri, predicatori, pastori sau credinciosi ai mesajului lui Branham sunt interesati de adevar?

    Cati sunt interesati sa AFLE CU ADEVARAT ca Branham a fost profet mincinos? Stiti ca fapt ca acceptati falsul cu bunastiinta va face si pe voi falsi?

    Stiti ca sunteti de bunavoie mincinosi si falsi acum daca stiti ca Branham a mintit si plagiat, dar totusi il urmati?

    Dumnezeu va priveste de Sus si stie ca voi stiti ca traiti in fals si minciuna dar totusi in loc sa alegeti si voi adevarul precum si acest pastor sincer, voi alegeti in continuare minciuna. Oare cu cine semanati cand faceti asta?

    5 intrebari pentru anul 2020 pentru urmasii mesajului:

    1. Stiti cine este tatal minciunii?
    2. Stiti ca Dumnezeu nu poate sa minta?
    3. Stiti ca acceptarea de a umbla in minciuna de buna voie este tradarea a propriului suflet, a oamenilor pe care ii calauziti si cel mai grav a lui Dumnezeu?
    4. Stiati ca toate pacatele au fost iertate si sterse dar tradarea nu va fi iertata?
    5. Cum ati dori sa se gandeasca Dumnezeu la voi in anul 2020?
    a.) Sunteti cei pe care ii iubeste iertandu-i de orice pacat si carora le da un scop si un sens sau b.) sunteti cei care stiti adevarul dar nu va pasa tradandu-L pe El pentru a fi loiali unul DOVEDIT PROFET FALS?

    Este alegerea voastră pentru 2020.

    Va cunosc pe nume pe cei mai multi...cand va voi privi in fata doriti sa va privesc ca pe niste pacatosi iubiti si iertati sau ca e niste tradatori fara scapare?

    E alegerea voastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://trinidadexpress.com/news/local/pastor-m-in-tithes/article_06cc1a06-2cfe-11ea-bc86-9f2ac9dc0a37.html?fbclid=IwAR1yqS6zpdY3PUEu_HmOWYTallKlMgx0RY9lxZvAVl3FXeY86-Q7AN-Vg4w

    Pastor la mesaj prins cu 28 de milioane de dolari nedeclarati.Te mai intrebi de ce nu pleaca de la mesaj?Aici le este asigurata zeciuiala.Sunt bogati pe spatele bietilor oameni naivi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu a fost el ultimul mesager al bisericii? Și în calitate de ultim mesager, nu trebuia sa ducă biserica și credincioșii lui în răpire? Nu predicase ca Ilie adică el este premergătorul și cel care îl întâmpină pe Domnul? De ce așteptau să învie dacă a murit? Fiindcă se bazau pe ceea ce predicase Branham!.

    Este exact cum face Frank:leagă răpirea și sfârșitul harului și al timpului tocmai de slujba lui. Și după ce o sa moară și Frank ce or sa zică frankistii? Că Frank nu a spus ' Asa vorbeste Domnul", chiar dacă insistă pe slujba lui ca fiind ultima? În același mod a procedat și Branham.

    Deci pt mine e evident: branhamismul a murit odată cu Branham. Nu a fost cine a pretins că este adică nu a dus biserica lui în nici o răpire și nici nu a fost Ilie care îl întâmpină pe Domnul. Mai degrabă a dus biserica în haos și i-a făcut sa aibă cap de oaie în loc de cap de om. Oameni care în loc de cap de om au cap de oaie.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  8. Vin Dayal??? Nu se poateeeee... Ce-ai făcut Bobiţă?

    Ce mult l-am admirat pe omul ăsta când eram cu "Mesajul". Îl consideram printre primii trei din lume în ceea ce priveşte "înţelepciunea" adunată din "Mirajul Orei". Era greu de ascultat (şi înţeles) din pricina dialectului dar şi a lungimii predicilor, dar nu am mai auzit pe nimeni spunând lucrurile pe care le spunea el...

    Acum, urmărind această scurtă ştire la Pro-TeTeTe-Ve-Re-ul lor, găsesc că nu este înţelept deloc, ci un mare "Dorel" care a crezut că o să fenteze DNA-ul şi ANAF-ul lor. Iată cam care era ideea, după cum ne spune ştirea:

    https://www.youtube.com/watch?v=_IeNGT_kC8A

    Vine Pastorul Vin "Dorel" la Banca Centrală a tărişarei sale (Trinidad şi Tobago, o insuliţă în Marea Caraibelor de care nu au auzit nici curcile) şi îi spune angajatei de la ghişeu:

    - (DAyal): Fă tu, Ricketto, am găsit prin casă o puşculiţă veche cu bani, vreau să mi schimbi de urgenţă!

    (Era ultima zi când anumite bancnote vechi din şărişoara lui Dorel se mai puteau schimba, înainte de a se devaloriza de tot)

    - (Angajata): Bună ziua domnule, nici o problemă, daţi încoace ca să îi numărăm...

    - (Dayal): Fiule, trage camionul în curte. Încet, cu grijă, să nu-l zgârii că te trăzneşte Sfântul Ilie!

    - (Fiul lui Dayal): Gata Boss, vine acuma...

    - (Bancheriţa se freacă la ochi): Ce caută camionul ăsta la aici la noi în curte?

    - (Dayal): Păi ştiţi, puşculiţa mea e un pic mai mare, nu o pot căra singur.

    (Din camion se dau jos doi bodigarzi cu costume şi ochelari negri. Încep ei să descarce rând pe rând nişte cutii şi să le pună pe tejghea pentru a fi numărate...)

    - (Bancheriţa): Doamne, dar nu se mai termină? O să ne prindă 2027 numărând mormanul...

    - (Dayal): Nu-i nimic, Doamne Doamne e ocupat, nu va veni în curând. Doar să nu ne prindă fiscul. Vorbeşte şi tu mai încet, Izabelo, că te dau la câini...

    - (Bancheriţa): Mă scuzaţi. Dar câte cutii aveţi aici?

    - (Dayal): 29! În fiecare din ele se află câte un milion.

    - (Bancheriţa): Wooow. Dar cu ce vă ocupaţi, de aţi reuşit să adunaţi atât bânet?

    - (Dayal zâmbind şmechereşte): Sunt Pastor. Eu le vorbesc oamenilor ore în şir din Mesajul lui William Branham până îi ameţesc de cap. La urmă îi ameninţ că dacă nu îmi dau 10 procente din veniturile lor, după cum mi se cuvine, o să îi judece Dumnezeu ca fiind nişte hoţi şi lacomi de averi.

    - (Bancheriţa): Şi oamenii vă cred?

    - (Dayal): Bă, eşti nebună? Păi nu vezi aici dovada?

    - (Bancheriţa): Mda... De când practicaţi meseria aceasta bănoasă?

    - (Dayal): Din 1990. Exact 29 ani. Am fost un rob destoinic, am călătorit în toată lumea şi am adunat în fiecare an câte o cutie cu un milion. Anul şi cutia, anul şi Milionul. Vorba fratelui Guţă din România: "Milion cu milion fac mai multe milioane, ei îşi cumpără maşini, eu îmi cumpăt avioane"... HE HE HE HE HEEE (Râsete gen Becali) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum lăsând gluma la o parte, iată traducerea ştirii, din descrierea filmului pe YouTube:

      "Într-o întorsătură surprinzătoare, cu doar câteva minute înainte de expirarea termenului de schimbare a bancnotelor vechi de 100 de dolari, un pastor în vârstă de 65 de ani din Chaguanas a încercat să schimbe bani în valoare de 29 de milioane de dolari.

      Pastorul Vinworth Dayal al Bisericii "Al treilea Exod", a apărut cu puțin timp înainte de închiderea Băncii Centrale cu 29 de cutii de carton, fiecare conținând câte un milion de dolari.

      Mărturii contradictorii au spus că pastorul a susținut că sursa fondurilor provenea din zeciuiala colectată de către biserica sa, în timp ce alții au spus că (pastorul) a declarat băncii că banii sunt fondurile sale personale. Pastorul era însoțit de fiul său, nora sa și de doi avocați.

      Membrii Filialei de Informații Financiare (FIB) din cadrul Serviciului de Poliție au declarat că bărbatul a promis cu câteva zile înainte că va veni cu banii și a vizitat în mod repetat Banca Centrală promițând acest lucru.

      Numerarul a fost confiscat de ofițerii FIB, care lucrează cu unitatea de informații financiare pentru investigarea cazului. Bărbatul nu a fost arestat, dar poliția va căuta să-l facă să explice sursa de venit. Cercetările poliției continuă. Potrivit FIB, banii confiscaţi marți sunt cea mai mare sumă confiscată vreodată de poliție."


      "Puşculiţele" se pot vedea de la minutul 0:40.

      Notă: Suma de 29 miliane de dolari "trinidadezi" echivaleaza cu vreo 4,1 milioane de dolari americani.

      https://www.youtube.com/watch?v=_IeNGT_kC8A

      Ștergere
    2. Să sperăm că şi DNA-ul lor e tot atât de vigilent pe cât era cel a lui Koveşi :) Atunci poate că următoarele predici de la "Biserica al Treilea Exod" se vor transmite Live din Puşcărie?

      Şi cum e cu abuzul în serviciu? De mult, pe când eram încă la Miraj auzisem că Vin Dorel ăsta era dumnezeu în biserica lui. El hotâra şi aranja cine cu cine se căsătoreşte şi cine ştie câte mai făcea...

      Şi nu mă mir deloc, pentru că nici în bisericile "normale" oamenii nu mai ştiu să gândească şi să ia decizii, trebuie mereu să-i întrebe pe pastorii lor ce să facă şi unde să se ducă. Eram scârbit de o asemenea atitudine cu ani buni înainte de a părăsi Mirajul şi ziceam la mişto că asemenea oameni nu merg nici la budă fără aprobare pastorală... :D Asta pentru că eu din fire nu recunoşteam "pastor" peste mine pentru că nu acceptam să mă las condus. Totuşi am fost fraierit de Branham şi uneltele lui perverse (gen Dayal)... :(

      P.S. MIRÁJ s. v. atracție, farmec, iluzie, închipuire, nălucire, părere.
      http://www.archeus.ro/lingvistica/CautareDex?query=MIRAJ

      Ștergere
  9. Mesajul este fals4 ianuarie 2020 la 10:31

    Woai mama!

    Nu stiu daca Vin Dayal este vinovatul principal pentru ca este putred de bogat. Bogatia este subiectiva.

    Problema lui, ca si a altor pastori putrezi de bogati, este ca nu a facut nimic cu acei bani. Sa zicem ca Domnul i-a dat. Dar daca "Domnul" i-a dat atunci acei bani ar fi trebuit investiti in lucrare, in tot felul de proiecte care aduc beneficii oamenilor, prin educatie, credinta, sanatate, etc. In plus Dayal are legaturi in Africa unde chiar este nevoie de a investii si ajuta dar lacomia si rautatea din inimile care nu sunt regenerate isi arata mereu chipul hidos la mesajul lui Branham. Insusi Branham avea 3 milioane de dolari la saltea ascunzi cand a murit.

    Eu am experimentat mai demult binecuvantarile lui Dumnezeu si in plan financiar dar niciodata nu m-am gandit ca as putea aduna pentru mine multi bani iar lucrarea si poporul sa stagneze si sa sufere, sa nu beneficieze de aceste binecuvantari.

    Eu asa am inteles crestinismul. Sunt binecuvantat mai mult decat am nevoie eu si casa mea pentru A AJUTA ALTE ADUNARI, OAMENI, PROIECTE.
    Desigur ca am fost si naiv uneori si am pierdut zeci de mii de euro...dar asta nu inseamna ca e ceva gresit sa ajuti pe altii mai ales atunci cand paharul tau este plin de da peste.

    Concluzia: Profetul e extrem de profitabil. Cum ar parasi liderii mesajului un loc in care le curge profitul fara sa faca nimic creativ. Le vine bani din parazitism, din naivitatea enoriasilor care dau bani de ani de zile si desi nu vad propasire si nu li intocmeste raport sau nu li se elibereaza chitanta, ei continua sa finanteze burtile pastorilor, in timp de propriile burti fac deseori foame. Noi muncim din greu cate un an sau doi sa punem deoparte 1000-2000 euro sa mai achitam din datorii sau sa investim in ceva iar pastorii FARA NICI UN MERIT se imbogatesc sub privirile enoriasilor naivi si dusi de nas.

    P.S. - De aceea e de apreciat cand cate un pastor precum Jeff Jenkins sau altii, RENUNTA la privilegiile si la toata aceasta bogatie financiara si parasesc mesajul lui Branham doar pentru a fi de partea frumoasa a adevarului. Adevarata bogatie este ADEVARUL. Ei si-au dat seama.

    Despre averea uriasa a lui Vin dayal ce pot spune....Domnul a dat, Domnul a luat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu i-a dat DOMNUL nimic, ca altfel nu i-ar lua. Si ma rog sa se faca dreptate si FISCUL lor sa vina sa ii ia tot ce nu a impozitat.

      I-am dat NOI fraieri fiind, respectiv OILE de la turmele lui din insula curcilor si cei de prin toate tarile pe unde s-a mai perindat.

      Omul ce-i drept a "muncit" mult pentru cutiile cu 29 milioane... Pastorul asta tine la el acasa niste servicii religioase, de zici ca fiecare e revelionul, frate... Predica lui tine minim 3 ore si cu tot cu cantari sunt peste 5 ore. Ma mir cum de rezista lumea la asa ceva?

      Ștergere
    2. Ia uite aici exemplu, sa nu ziceti ca va aburesc. De fapt, daca ascultati la aceasta predica, sunteti aburiti total (si adormiti!). Numai titlul iti ia jumatate de pagina:

      THINGS THAT ARE TO BE PT 59-The STARS WARS PT 3-The Eagle Under The Palm Tree Betrothal Of Bro Isaiah John & Sis Charity Matthews

      (Asta apropo de ce intrebam noi mai demult: De ce nu au titluri predicile lui Frank? Foarte simplu, neamtul e asa mai pe economie... Vedeti si la dl. Presedinte Joianis, ce bine "tace si face"? :)

      Serviciul lui Vin Dayal incarcat pe net are o lungime de 5 ore si 21 minute! Are trei titluri, probabil tine trei predici, vorba aia, platesti doua si primesti trei?

      Si, precum la Teleshopping TV, dupa tot pachetul de hrana tare, mai baga si un "Betrothal" adica o "Logodna". Daca ai supravietuit unei ore de cantari si la vreo 3 predici tari, primesti si nunta la pachet... :P

      Ce vreti, acolo aia sunt ca intr-o mare familie: totul se petrece in cadrul "bisericii" si sub atenta supraveghere a lui Vin Dayal. El e Cezarul care te scoate din burta (nastere prin Cezariana), tot el te insoara/marita cu partenerul ales evident tot de el, si tot el iti face si parastasul cand ti-a venit ceasul... :D

      Hai sa nu fim insa rautaciosi si invidiosi, la cate servicii ofera omul asta, cum sa nu i se cuvina o rasplata atat de banoasa? ;) Daca erai din Romania, gandeste-te cat te-ar fi costat toate astea...

      Acum referitor la predici, auziti aici titlu: "Star Wars, III"... Pai cum sa nu te duci cu placere, ca sa asculti povestea despre Luke Skywalker si printesa Leia (care btw. se tot mesteca si ea de vreo 40 ani...) Dar sper ca au cumparat franchisa, altfel risca sa vina Disney si sa ii mai ia si restul de malai pe care nu l-a lasat FISCUL... :P

      http://www.thirdexodus.website/index.php/en/?option=com_tea_sermons&tasks=sermons.view&id=3882&title=the_stars_wars#full-audio

      Deci din cuprins:

      1. LUCRURI CARE VOR VENI, Pt 59
      2. RAZBOIUL STELELOR, Pt. 3
      3. VULTURUL SUB PALMIER
      BONUS: Logodna fr. Isaia Ion si sora Caritate Matei


      Cum ar zice Becali: "Ba esti nebun???"

      Prost sa fii sa stai acasa, sa nu te duci la biserica la asa oferta. Sau sa asculti predicile fara titlu trase la indigo ale lui Ewald Frank...

      Oare cum e aia "Vulturul sub palmier" Ba esti nebun? M-as pune sa o ascult dar mi-i frica ca imi pierd mintile... Branham ne spunea ca vulturii adevarati sunt sus de tot pe munti. Acolo pe munti cresc palmieri? O fi, poate i-a plantat Udrea cand a fost in Costa Rica.

      Hai, cine se risca sa asculte predica sa ne povesteasca un pic? Mai, dar nu cred ca o sa intelegem nimic, cum adica, partea 59? Esti nebun? Trebe luate de la capat toate, si sa nu pierdem nici un episod, ca la telenovela...

      Hai la multi ani si la mai multi bani!

      Ștergere
    3. Noooo, auziti aici, unde s-a predicat acest serial minunat:

      Sunday January 24, 2010
      by Bro. Vinworth Dayal
      Location Abel Country, Longdenville, Trinidad and Tobago
      Series: The Stars Wars

      Ba, esti nebun? Nu, deci este un semn clar de la Domnul Branham ca ABEL trebuie sa urmareasca acest serial.

      Am mai gasit una (adica... trei in una): :P

      THE STARS WARS PT 24
      The Book Of Joel Pt 17
      The Desire Of Ahab & Jezebel for The Control Of Jerusalem


      http://www.thirdexodus.website/index.php/en/?option=com_tea_sermons&tasks=sermons.view&id=3958&title=the_stars_wars_pt_24_the_book_of_joel_pt_17_the_desire_of_ahab_jezebel_for_the_control_of_jerusalem#full-audio

      Bai, esti nebun? Nici nu am stiut ca Star Wars are 24 episoade si prorocul Ioel (3 pagini in Binlie) este umflat la 17 episoade? NU trebuie sa scapam nici thrillerul despre Ahab care incerca sa controleze Ierusalimul impreuna cu Izabela. Cum adica "incerca"? Nu era Ahab imparat in Ierusalim? Daca era imparat inseamna ca avea deja controlul?

      Gata, renunt definitiv la Netflix si Amazon Video, si imi fac abonament doar la "Al Treilea EXOD".

      All inclussive!
      AMIN


      Ștergere
  10. Religia creștină... Cea mai bună afacere. Vinzi iluzii și trăiești pe picior mare.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact. Buna observatie!

      Apropo "afacere", n-ar trebui sa pun ghilimelele... Iti mai aduci aminte cat de des ii pomenea Branham pe "Full Gospel Business Men". In traducere le zicea "Oamenii de Afaceri ai Evangheliei Depline". La cat de indobitocit eram pe vremea aia, nici nu imi puneam intrebarea ce fel de oameni sunt aceia si ce afaceri invart. Adica cumparau si vindeau "Evanghelia", ca doar asta inseamna "afacere"? Dar, daca erau acreditati de Branham era suficient pentru mine, sa inghit galusca...

      Numai ca Branham ii critica dur pe evanhelistii (cu sau fara afaceri declarate) dar care nu erau din "businessul" lui, precum Billy Ghraham, Oral Roberts, etc... Si in general ii facea mai tot timpul "gaini" si "curve" pe sutele de mii si milioane de crestini sinceri...

      Pe cine nu acuza/critica/condamna Brsnham? Pai pe acesti "oameni deplini de afaceri", pe homosexuali, pe francmasoni, pe republicani si pe teroristii de la Ku-Klux-Klan...

      Acum, voi lideri si "pastori" ai Mirajului Orei, care cititi acest blog cu ura si scrasnire din dinti, voi pereti varuiti si voi "afaceritisti", voi slugoi ale aparatului de propaganda de la Jeffersonville, care vindeti gogosi si iluzii la oamenii sinceri care v-au dat acces si control total la mintile si inimile lor, voi care va adunati cutii cu milioane de dolari, euro si roni, voi toti astia care adunati zeciuielile celor care muncesc din greu pentru voi, voi astia care tineti legate sufletele inca ne-trezite, pe voi va trimit la ce a zis autorul acestui articol in comentariul sau din 2 ianuarie:

      "Cati lideri, predicatori, pastori sau credinciosi ai mesajului lui Branham sunt interesati de adevar?

      Cati sunt interesati sa AFLE CU ADEVARAT ca Branham a fost profet mincinos? Stiti ca fapt ca acceptati falsul cu bunastiinta va face si pe voi falsi?

      Stiti ca sunteti de bunavoie mincinosi si falsi acum daca stiti ca Branham a mintit si plagiat, dar totusi il urmati?"

      Dumnezeu va priveste de Sus si stie ca voi stiti ca traiti in fals si minciuna dar totusi in loc sa alegeti si voi adevarul precum si acest pastor sincer, voi alegeti in continuare minciuna. Oare cu cine semanati cand faceti asta?

      Ștergere
    2. Deloc ghilimelele. E chiar o afacere bănoasă. Dacă știam dădeam dracului la teologie și mă făceam un păstoraș industriaș, cu multă producție la hectar. Văd că e destul material pt ați asigura un trai îndestulat. Mai e multă prostie în omenire, și asta chiar dacă trimitem roboței pe alte planete și vedem universul la miliarde de ani lumină... Pt o minte normală toate astea ar trebui să ridice câteva întrebări pertinente și de bun simt. Nu mă refer aici la a deveni agnostic dar nici să devenim unealta unor secte care trăiesc din scorneli și abureli. De asta e vorba, la urma urmei. Mulți sunt oameni doar la formă și la mers, în rest sunt animale bune de sacrificat pe altarul sectelor și pt traiul îmbelșugat al unora.

      Peter

      Ștergere
    3. " Oamenii nu vor să audă adevărul deoarece nu vor să le fie distruse iluziile" F. Nietzsche

      Ștergere
    4. In culte si bisericii se tine o evidenta contabila, predicatorii au salarii si compensatii legale poate ca mai primesc si ei asa pe sub mana in numele Domnului drept cadou dar asta e altceva dar la mesaj e frauda si evaziune fiscala grava.

      Ștergere
    5. Pai da, si in culte si biserici trebuie sa existe salarii legale, sa se plateasca taxe si contributii ca in orice alta meserie, ca mai tarziu, lucratorii sa isi primeasca pensiile cuvenite.

      Sa fie oare si asta un motiv, pentru care Brnham era atat de pornit impotriva "religiei organizate"? El, care si asa avea probleme cu fiscul, dorea evaziunea fara limite, adica sa ia el totul...

      Ce "biserica" rusinoasa si ce "profet" josnic!

      Ștergere
    6. Și când te gândești că Frank la Krefeld,în 4.01, ridică poza cu Branham cu neonul sfânt și cu fâsul ăla de rachetă pe post de nor divin, cu chipul lui Isus luat de pe o pictură,și care de fapt trebuie întors înspre dreapta ca să vezi tabloul cu Isus... Poate or fi greșit îngerii și în loc să se alinieze în planul vizual, s-au aliniat într-o parte...

      Peter

      Ștergere
    7. Branham spunea ca este impotriva religiei organizate fiindca aceasta nu permitea manifestarea Duhului Sfant.De parca acest Duh Sfant nu se poate manifesta daca biserica respectiva este organizata... :)

      Si Frank este organizat.In predica din 4.01 citeste versetele de pe o hartie,dovada ca si-a pregatit dinainte predica.Deci sa organizat in sensul predicarii,nu a fost ceva spontan si "" de la Duhul Sfant"" ,asa cum le place sa creada.

      Ștergere
    8. :)

      Niste fatarnici afaceristi cu totii!

      Ștergere
  11. Politia a retinut milioanele de dolari ale pastorului de la mesaj. Sa ne rugam ca sa ii confiste de tot. :)))

    Trinidad: Magistrate allows police to hold pastor’s $2.6m
    By Trinidad Express
    January 7, 2020

    (TRINIDAD EXPRESS) – A Chaguanas magistrate yesterday granted the police detention orders to hold millions more purportedly given in tithes to Pas­tor Vinworth Day­al of the Third Ex­o­dus As­sem­bly Church in Longdenville.
    The Express understands that Magistrate Rajendra Rambachan granted the application to the police to hold on to some $2.6 million found at the pastor’s church last week during a police raid.
    The police had received a previous detention order to seize over $28 million from Dayal when he and his attorney attempted to exchange $28,046,500 in old $100 cotton notes for new polymer bills at the Central Bank on December 31.
    Under the Proceeds of Crime Act detention orders are sought by the police which gives them authority to hold money, in this case the pastor’s millions, for a period not exceeding three months from the date of the order.
    The law provides that the magistrate can authorise the further detention of the cash with the total period of detention not exceeding two years. Dayal has not been charged with any offences and the law also allows him to apply to the court for his money to be released.
    The magistrate ordered that Dayal’s millions be placed in an interest-bearing account at the Central Bank. If there is no breach of the laws, the millions, including the interest, will be returned to the pastor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cei 30 milioane de dolari din Trinidad, sunt echivalentul a 4 milioane de dolari americani. Omul poate a strans banii sa-si construiasca o Biserica mai mare. Poate este cinstit. Este un bun gospodar, un bun administrator. De cel judeci? Biserica il sustine si are incredere in el. Il judecati, doar ca este de la Mesaj? sau sunteti invidiosi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals11 ianuarie 2020 la 08:38

      Eu sunt pentru aceste lucruri, mai ales daca ar investi in orfelinate, centre de educatie, si altele insa atunci banii ar fi fost deja in banca, inregistrati contabiliceste, in randuiala cum spune Cuvantul, nu i-ar fi tinut la el acasa pana in ultima zi in care se puteau schimba. Ce fatarnicie uriasa! printre cei mai falsi oameni de pe planeta asta sunt cei de la mesajul lui Branham.

      Adunarea nu stia de banii aceia pentru ca pastorii nu dau raport de activitate, dare de seama despre bani si el nici nu a prezentat vreodata un proiect de modernizare a casei de adunare sau de alt fel.

      Adunarea lui e consternata cand a auzit cati bani are ascunsi la saltea.

      Pastorul de la mesaj care ia toata zeciuiala de la adunare pentru el, este de fapt un infractor, un evazionist, un hoț, un tâlhar religios modern. Nu e de mirare ca nu vor sa paraseasca mesajul. La mesaj ei pot fura multi bani ca si Branham, care era sa faca inchisoare pentru o evaziune fiscala grava.

      Nu erau bani pentru lucrarea Domnului. Ar fi fost frumos sa fie asa.
      Erau bani pentru el personal deoarece pastorii de la mesaj IAU TOATA ZECIUIALA PENTRU EI. E o mare frauda si nedreptate in aceasta invatatura falsa total nebiblica si total imorala.

      Ștergere
    2. De ce judeci ? Omul poate a facut multe acte de caritate. Nu ai de unde sa sti. Fiecare tara are legea ei, poate nu este evazionist. Vorbiti prea usor. Il acuzati doar ca e de la Mesaj. Adunarea sta in spatele lui 100% . 4 milioane nu mi se pare o suma enorma. E chiar mica fata de simple biserici penticostale de la noi din tara. Sa nu mai vorbim de bisericile romane din America. Voi judecati omul ca e de la Mesaj. Nu sunteti corecti. Sunteti raniti si invidiosi

      Ștergere
    3. Tu glumesti. Oamenii de la mesaj nu fac acte de caritate deoarece Branham a fost impotriva la asa ceva sau eventual fac donatii tot oameni din adunare ca pastori nu au de gand sa faca ceva.Arata mi din zeci de saituri de la mesaj unde spune ca ajuta pe cineva sau fac ceva?Nimic. Eu nu judec pe nimeni dar se vede ca sunteti fatarnici ca din nou lideri de la mesaj apar in presa online pentru fapte rele ca si altii criminali, hoti, talhari și pedofili si sinucigasi.Unde apare cineva de la mesaj ca a facut ceva bun pentru semenii lui? Daca ar fi facut fapte bune as fi fost invidios dar penrtu ca fura si minte chiar nu avem pentru ce sa fim invidiosi. Tu esti ranit pentru ca cineva isi permite sa discute ce nu iti convine si ca demascam intunerecul si minciuna de la Branham. Din cate inteleg pastorul hot si evazionist nu a anuntat niciodata nici banca nici adunarea de acei bani ce erau ascunsi dacat in ultima zi. Daca nu aparea legea cu schimbul de bani nimeni nu ar fi aflat veci de bani decat familia lui care traieste in lux.Hoti si talhari fatarnici. Si pentru ameirca si Germania 4 milioane e enorm dar pentru o tara mica in care oamenii castiga 200 dolari lunar este o suma mare de tot. El predica rapirea Miresei tot timpul dar aduna milioane de dolari in pivnita lui. Cea mai mare mizerie si gunoiae asta sunt ei. Si tu esti la fel daca le tii partea si nu stai de partea adevarului.

      Ștergere
    4. Vorbesti prostii. Doar acuzatii false inventate si trucate. Sunteti doar frustrati si invidiosi. Eu am iesit...nu vreau sa pierd timpu pe aici.

      Ștergere
    5. Desigur ca de obicei voi spuneti numai adevarul si noi am inventat ca un pastor pe nume Vin Dayal ascundea 4 milioane de dolari banii jefuiti de la biserica timp de 30 de ani in pivnita. Si tu spui adevarul ca pastorii de la mesaj fac acte de caritate. Am vazut cate acte de caritate au facut pastorii de la mesaj timp de aproape 10 ani cat am fost si eu la mesaj. Du-te fiule cat vezi cu ochii daca asta vrei sa faci.

      Ștergere
    6. Repet. Daca ar fi facut fapte bune as fi fost invidios dar pentru ca fura si minte chiar nu avem pentru ce sa fim invidiosi. Tu esti ranit pentru ca cineva isi permite sa discute ce nu iti convine si noi ca demascam intunerecul si minciuna de la Branham.Sunteti demascati pana si ati ajuns in presa din nou pentru fapte de excroci si mafioti. 4 milioane de dolari se puteau folosi timp de 30 de ani pentru misiuni si alte lucruri dar erau ascunsi. Daca nu stii sa citesti esti si prost si analfabet. Mai bine e sa faci ce ai zis. Sa dispari.

      Ștergere
    7. În România cum credeți că este situația? La fel. Pastorasi se comportă ca proprietari de plantații iar membrii sunt negrii pe plantații, dătătorii de zeciuieli. Dacă încerci să afli ce se întâmplă cu banii, ți se bagă pumnul în gură adică ești trimis la plimbare. Eventual ți se face și o predică, pe măsura indraznelii tale de oaie neagră. Și dacă insiști și nu te potolești cu întrebările, ți se servesc două - trei vedenii înfricoșătoare, menite să te facă să ai insomnii și să-ți fie frică să mai ieși din casă.

      Ștergere
    8. Mesajul este fals12 ianuarie 2020 la 15:07

      Nu cred ca vreun ex-mesaj ca sa zic asa, are invidie sau frustrare pe cineva din mesaj. Eventual compatimire ca sunteti intr-o ratacire cum nimeni nu este.

      Frustrarea este altceva. Eu sunt inca putin frustrat pentru ca am petrecut zeci de ani in secta asta falsa, dar e dreptul meu emotional sa fiu frustrat.

      Dar sa fie Anonimul sau altul invidios sau frustrat pentru ca inca odata apare pe prima pagina lideri de la mesaj care fac lucruri ascunse, in ascuns, nu cred. Si eu zic tot la fel ca mai degraba esti tu cel de la mesaj frustrat si ranit deoarece nu aveti argumente sa aparati mesajul in care credeti. Si eu as fi in locul vostru.

      As fi chiar mahnit foarte tare sa stiu ca eu cred din toata inima in ceva care poate fi dovedit ca fiind fals in mai putin de 10 minute. E groaznic. Nu as putea dormi noaptea. M-as intreba cum de nu am nici macar un argument sa dovedesc ca Branham si mesajul lui este corect?

      Frate, fratilor care urmati mesajul. Asta ar trebui sa va fie intrebarea zi de zi pana cand Duhul lui Dumnezeu va da lumina si intelegerea: "Cum de nu am nici macar un argument sa dovedesc ca Branham si mesajul lui este corect?"

      In mod normal VOI ar trebui sa aveti zeci de argumente ca mesajul e corect si sa le postati aici mereu cu iubire si convingere ca sa ne ajutati pe noi cei "razvratiti", sa ne intoarcem la mesaj.

      Voi chiar asa de mult ati orbit? Adica CHIAR ASA DE MULT? Este ceva ce se petrece cu voi si e de domeniul incredibilului. Nu aveti argumente sa convingeti pe nimeni ca mesajul e corect. De necrezut.

      Daca nu aveti argumente dar totusi convingeti oamenii, voi ii inselati.

      Ștergere
  13. Deja fratele Tim, cel mai mare pastor si biserica din SUA de la mesaj, predica pe fata ca mesajul lui Branham este fals. Gata cu citate din Branham. Doar Biblia! Doar harul, doar Sangele Lui, doar credinta in El! Asta da bucurie. https://livingwordtabernaclenc.com/sermons/living-memorials/

    RăspundețiȘtergere
  14. NICI UN CUVANT DESPRE BRANHAM!!!! Aleluiah! Isus, doar Isus!

    Ascultati https://livingwordtabernaclenc.com/sermons/memorial-day/

    RăspundețiȘtergere
  15. Avand in vedere faptul ca "mesajul" a pornit din SUA si acum incepe sa se declare fals acolo, sper sa prind ziua in care si majoritatea de la bisericile din Ro vor declara acelasi lucru. Ce frumos ar fi sa vedem cat mai multi oameni eliberati din lanturile minciunii, fricii, depresiei si arogantei. Desi e grea si lunga vindecarea dupa iesirea dintr-o secta extremista. Pacat ca nu plateste nimeni pentru "inselatorie" spirituala, sau macar pentru abuzuri psihologice. In fine, mai e o vorba..nu e prost cine cere, e prost cel care da. Nu stiu de ce mereu alearga lumea sa fie mai speciala, mai separata, mai cu mot decat ceilalti, si ajunge tot intr-o denominatiune/secta, dar nu isi da seama... Omul a fost lasat cu foarte multa libertate, dar alege sa se ingradeasca singur, sa se pedepseasca pe sine si pe altii cu frica, ura (inclinatia naturala a omului) care combinate cu "credinta" sunt o otrava pentru el si cei din jur. Obsesia pentru un om (branham in cazul de fata), nu are cum sa fie ceva benefic spiritual. Ma bucur ca totusi si in ceasul al treisprezecelea unii isi dau seama, dar e posibil sa dea dintr-o secta in alta, fiindca observ omul e ca oaia. Nu prea ii place sa gandeasca singur, sa fie unic, ci mai degraba accepta minciuni gata servite si impachetate putin pe gustul lui, la gramada, ca dobitoacele. Nu vreau sa jignesc, dar cred ca nu e nevoie de un om foarte inteligent (malefic) care sa prosteasca o multime de oameni...mai degraba exista o multime de oameni ignoranti si usor de prostit. Chiar daca suna dur, nu intentionez sa jignesc, ci mai degraba e un adevar menit sa ne deschida ochii. Ella

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă era adevărat deja venea răpirea, se întorcea Isus etc... Doar Branham a spus ca el este ultimul mesager. Despre ce vorbim? Unii nici nu știu ce cred și susțin. Viața și realitatea ii contrazic temeinic.

      Peter

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.