joi, 9 iulie 2020

Lucrarea lui Dumnezeu in acest timp - Ce face Dumnezeu astazi?


(Preluate din niste ciorne si notite mai vechi nefinalizate dar interesante. Le-am legat intre ele, sper ca se intelege destul de bine. Le-am scris mai demult, altele mai tarziu....dar foarte actuale sunt si acum. Nu pot schimba unele fonturi si culori la texte si pare ciudat, dar mai incerc.)

Am fost la Krefeld in 1991, prima data, am vorbit atunci de 4 ori, cateva zeci de minute cu Ewald Frank. A venit la gara dupa mine cu masina impreuna cu Matei. Am stat 5 zile acolo au fost adunari, m-am bucurat am apreciat, totul la nivelul meu de atunci. Am fost in Jeffersonville, am cunoscut personal pe Iosif si Billy Paul Branham, si pe faimosul fondator al miscarii celor 7 tunete Joseph Coleman. Un om minunat si foarte carismatic.

In ultimii 25 de ani am ascultat cu atentie sute de predici, am citit sute de brosuri, zeci de carti, am vizionat alte multe sute de videori. Am organizat si fost prezent in zeci de adunari, conferinte, conventii, adunari de 1000 sau de 3 oameni. 

In multe din acestea am fost vorbitor si deseori speakerul principal. 

Am participat la zeci de dezbateri si discutii ale fratilor cu privire la subiecte din mesaj si Biblie. 

Cand nu am inteles ceva am scris sau am sunat lideri considerati proeminenti ai mesajului de anumite categorii, incepand cu Ewald Frank, Peary Green (atunci inca traia) si altii din SUA care au predicat ani la rand in Romania si au umblat cu Branham. Am cunoscut personal multi lideri de calibru. Multi dintre ei oameni buni, corecti si unii din ei chiar foarte spirituali.

Am recapitulat cam tot ce am studiat si ceea ce au afirmat cateva sute de predicatori, enoriasi simpli sau alti lideri. Pe acest subiect voi scrie cateva cuvinte. 

Am intalnit un urmas al mesajului lui Branham din Cluj si dupa cateva cuvinte, am realizat ca exista o grava, grava si foarte grava problema de perceptie a adevarului in acest sens si mi-am zis ca e necesar sa scot acest lucru in evidenta. 

Acesta nu este un alt articol in care "sa batjocoresc" cum fals spuneti, ci e vorba de dragostea lui Dumnezeu, deoarece va dau din viata mea, din timpul meu pentru a va ajuta cu informatii pe care le consider cruciale pentru sufletul vostru. 

In multe organizatii religioase exista ideea foarte tentanta cu privire la "lucrarea lui Dumnezeu in prezent" sau "lucrarea lui Dumnezeu din acest timp". 

Incepand cu martorii lui Iehova, mormoni si diverse grupuri pana la branhamisti, frankisti si alte miscari din secta numita mesajul orei toti pretind ca daca esti cu ei, atunci esti cu lucrarea lui Dumnezeu de astazi si doar asa esti corect. Ei au aplicat versete biblice pentru ei insisi, versete care par concludente si multi pretind ca anumite experiente personale considerate "deosebite" inseamna si obligativitatea celorlalti de a-i urma orbeste, fara a le chestiona vreodata ideile si invataturile. 

Tot la fel cum a refuza nejustificat si neintemeiat o idee buna, noua, biblica, pe care sa o practicam este gresit, tot la fel si exagerarea, idolatrizarea si confiscarea unei posibile lucrari din prezent, doar pentru o secta, este gresita si total nebiblica. Am fost ametiti de ideile acestea pana cand ne-au iesit pe nas.

Insasi sintagma "mesajul orei" incearca sa ne trasmita ca aceasta miscare este lucrarea prezenta si unica a lui Dumnezeu pe pamant. (Extrem de trufașă pretenția lor luciferiană, nu-i așa?)

Ni s-a spus zeci de ani ca daca ai fi fost in timpul lui Noe si ai fi crezut mesajul lui sa intri in corabie, ai fi fost salvat, si daca nu, atunci ai fi pierit in potop si tot la fel e si astazi. Iata o teorie buna de manipulat suflete, nu? 

Este ca si cum corabia astazi nu e Cristos, ca simbol, ci e mesajul lui Branham. Iata alte idei si mentalitati profund gresite.

Insa recitind cap coada Noul Testament observ lucruri cu adevarat extraordinare. Asa mi-am improspatat ideile biblice din punctul biblic de vedere, nu cum mi le-a turnat unul sau altul.

CE AM AFLAT EU SI CE AM INTELES DIN CUVANTUL LUI DUMNEZEU? HAI SA AFLAM.

De fiecare data cand un om este mantuit, vindecat, eliberat prin Numele Domnului acolo este lucrarea lui Dumnezeu din acest timp. 

Cand o mama indurerata se roaga pentru mantuirea copiilor ei si Domnul raspunde acolo este lucrarea lui Dumnezeu din acest timp. 

Cand se intampla o fapta a credintei pentru binele aproapelui, aceea o face Dumnezeu astazi. 

Cand oamenii răi devin buni prin Cristos, aceea este lucrarea lui Dumnezeu din timpul prezent. 

Cand un medic operează un bolnav, il ingrijeste si nu cere spaga, el slujeste pe Dumnezeu. 

Cand oamenii ISI CER IERTARE pentru raul facut altora, acolo este lucrarea lui Dumnezeu prezenta.

Când ii vine unui om ideea sa infiinteze o organizatie prin care salveaza fete tinere din traficul de carne vie, droguri, sclavie, aceea este lucrarea lui Dumnezeu astazi.

Cand cineva din dregatorie gandeste sa faca legi pentru binele societatii, a oamenilor, acela este slujitorul lui Dumnezeu pentru astazi, pentru aceasta zi. 

Cand un om bogat este cercetat in inima de catre Dumnezeu si isi doneaza banii pentru a ajuta bolnavi de cancer, saracii, cand construieste o scoala, un orfelinat aceea este lucrarea lui Dumnezeu astazi.

Oriunde si oricand se ridica buni samariteni, care aduc lacrimi de fericire in vietile celor nenorociti, iata, ei sunt lucrarea lui Dumnezeu in timpul prezent. 

Odata am trecut pe langa un animal lovit de masina si l-am luat l-am dus la un medic veterinar. Modul in care s-a purtat medicul cu el si cu mine, m-a facut sa zic ca in acest moment, in acest timp, acest om slujeste lui Dumnezeu. Si aici este lucrarea lui Dumnezeu. Acest om, prin bunatatea, prin faptele lui, ma face sa aduc slava Tatalui ceresc. Exact cum zice Isus. Faptele facute vor aduce slava lui Dumnezeu.

Dumnezeu lucreaza atat de puternic in China, in India, Africa, Rusia, peste tot, dar voi nu stiti nimic despre asta. DUMNEZEU NU LUCREAZĂ ÎN SECTA VOASTRĂ, DUMNEZEU LUCREAZĂ MÂNTUIREA ȘI SCHIMBAREA ÎN BINE A VIEȚILOR OAMENILOR CONFORM CUVANTULUI SAU SI A VOII SALE EL NU TREBUIE SĂ PRIMEASCĂ APROBAREA VOASTRĂ SĂ SALVEZE CHIAR ACUM O FAMILIE ÎN MONGOLIA, SĂ ZIC AȘA. 
Biblia e foarte precisă în acest sens.

În realitate voi nu stiti despre lucrarea lui Dumnezeu, la timpul prezent. 

Aveti o inchipuire nebunească și eronată că numai ce se intampla la voi este lucrarea lui Dumnezeu. Cu aceasta amagire pierdeti LUCRAREA LUI DUMNEZEU.

Da, știu, voi aveti o pretentie mare, insa este una din cele mai false, seci si goale pretentii despre care au auzit vreodată. E o infumurare a lui lucifer, este o aroganta satanica, toate nascute din orgolii si ambitii egoiste grave. Este falsă, este absolut diabolică și plină de răutate. Este manifestarea duhurilor răutății și a egoismului. Nu e nimic din Cristos acolo, decat niste idei despre Cristos.

CE BINE CĂ DUMNEZEU NU GÂNDEȘTE SECTANT, CA ȘI VOI! 

CE BINE CĂ DUMNEZEU A DAT MÂNTUIREA PRIN CREDINȚĂ ÎN JERTFA LUI CRISTOS CĂ ALTFEL VOI, TIRANII, AȚI FI BLOCAT-O ȘI AȚI FI DAT-O NUMAI CELOR CARE VĂ URMEAZĂ PE VOI. AȚI CONFISCAT MÂNTUIREA PRIN CREDINȚĂ, PRIN HAR CA SĂ MINȚITI OAMENII CĂ TREBUIE SĂ CUNOASCĂ NIȘTE AȘA ZISE TAINE DESCOPERITE. Sunteti intr-o mare nebunie.  

Voi îi faceti serpi pe oameni pentru ca nu accepta ideile voastre? Drept cine va credeti? Voi nu puteti face asta doar daca ati anulat mantuirea oamenilor prin Jertfa lui Cristos. Si in opinia mea asta va face cei mai toxici anticristi. Sunteti in top. Din nou in top, din nou in lucruri rele si false. 

HAI SĂ VĂ SPUN CEVA. 

ACEIA DINTRE VOI CARE FAC MIZERIA ASTA DE ANI ȘI ANI DE ZILE ȘTIIND CĂ NU ESTE AȘA, ACESTIA SUNT ADEVĂRAȚII SERPI.


SERPI, DA SERPI SUNT CEI DE LA MESAJ, CARE, NEAGĂ MÂNTUIREA PRIN CELE 5 SOLA CARE AU DAT RANĂ DE MOARTE FIAREI, ÎN TIMPUL REFORMEI SI Ei SUNT SI ACUM TOT IN SPIRITUL CATOLIC, DAR NU AU PAPA, CI AU PROFET FALS SI ROB DERUTAT SI RATACIT:

- Sola gratia ("Numai prin har")
- Sola fide ("Numai prin credință")
- Sola scriptura ("Numai prin Scriptură")
- Solus Christus ("Numai prin Cristos") si
- Soli Deo Gloria ("Glorie numai lui Dumnezeu")

Stiti ca Branham si ideile lui nu au rezistat la aceste 5 sola. 

VĂ INVIT LA O DEZBATERE BIBLICĂ ÎN SPIRIT FRĂȚESC, PENTRU CĂUTAREA ADEVĂRULUI. VENIȚI?AVEȚI DORINȚA SĂ AFLAȚI ADEVĂRUL?

DACA MESAJUL LUI BRANHAM REZISTA LA CELE 5 SOLA EU MA POCAIESC URGENT DE NECREDINTA FATA DE MESAJUL LUI BRANHAM SI MA INTORC LA MESAJ!

DAR DACA NU REZISTA, ATUNCI VOI TREBUIE SA VA POCAITI IN SAC SI CENUSA IN FATA TRONULUI HARULUI SAU. Si inca urgent. O veti face? Niciodata. De ce? Pentru ca pentru voi conteaza mai mut orgoliul vostru, nu conteaza adevarul lui Dumnezeu.

Se vede ca în realitate, tot ceea spuneți despre alții de ani si ani de zile, voi sunteți de fapt așa. 


Doar dacă aveți o inimă pentru adevăr, sunteți cu adevărat pe drumul cel bun.

CE BINE CĂ DUMNEZEU NU ESTE UN OM CARE SĂ FIE ATÂT DE UȘOR DE CORUPT ÎN MINTE ȘI SUFLET PRECUM SUNTEȚI VOI. 

Slavă Eternă Lui pentru că El nu minte, deși voi urmându-i, pe Branham și Frank si altii Il faceti mincinos pe Dumnezeu și mințiti zi de zi, zi de zi și furați și altora mântuirea.
 
V-am văzut cum zeci de ani la rând ați dat și ați luat mântuirea oamenilor după cum vă simțeați sau după cât de bună sau rea era relația cu cine vă certați. Că sunteți experți în manevrarea de Scripturi și texte din mesaj. 

Unii din voi puteți găsi imediat versete sau citate care să vă ajute să demolați pe unul sau pe altul. 

Mulți sunteți experți în viclenie și răutate și cunoașteți litera Cuvântului mai bine și decât Branham sau Frank. Însă în final, nu vă ajută. Dumnezeu întoarce armele Sale spirituale împotriva voastră. Nu ca să vă distrugă ci să vă ajute.
 
Dar, ce bine, ce bine, că Dumnezeu nu dă mântuirea după apucăturile emoțional-negative ale lui Branham sau altul dintre voi. Ar trebui sa vedeti cata aroganta si trufie se ascunde in aceasta mentalitate absolut bolnava. Si sunteti cam toti la fel indiferent de linia de la mesaj pe care sunteti.

Îmi amintiți de o întâmplare din Scriptură.

Un lucru interesant adresat neamurilor este atunci cand evreii au vrut sa puna jug cu legi peste ele. Fapte 15.

Câţiva oameni veniţi din Iudeea învăţau pe fraţi și ziceau: „Dacă nu sunteţi tăiaţi împrejur după obiceiul lui Moise, nu puteţi fi mântuiţi.” 

Cu alte cuvinte au vrut sa anuleze mantuirea data in har gratuit prin credinta in Cristos, pentru un ritual numit taierea imprejur. Zel religios extraordinar, dar complet fals. Au conectat un ritual cu mantuirea.

Ei nu au inteles nimic despre puterea unica si mantuitoare a Jertfei. 

Au avut tupeul sa impuna un inlocuitor (despre care aveau chiar versete biblice) pentru suprema Jertfa a Mielului lui Dumnezeu. Acesta este spiritul religios care uraste faptul ca Dumnezeu ne-a dat totul in Cristos. 

Cand cearta s-a amplificat vine raspunsul de la apostoli pentru acei dintre neamuri care se întorc la Dumnezeu.

"Fraţilor, ascultaţi-mă! Căci s-a părut nimerit Duhului Sfânt și nouă să nu mai punem peste voi nicio altă greutate decât ceea ce trebuie, adică să vă feriţi de lucrurile jertfite idolilor, de sânge, de dobitoace sugrumate și de curvie, lucruri de care, dacă vă veţi păzi, va fi bine de voi. Fiţi sănătoși.”

Cam asta s-a decis de catre apostoli pentru neamuri. 

Lucruri care nu tin de mântuire, ci acolo zice CA VA FI BINE DE NOI, adica sa tinem aceste lucruri pentru binele nostru, pentru sanatatea, evolutia, cresterea si moralitatea noastra. 

Observati ce diferenta este intre apostol si acei fanatici religiosi, nu?

Hei, dar ce va place voua sa spuneti si voi altora ca daca nu cred nu stiu ce, sau daca nu fac nu stiu ce, exact ca voi, atunci ei nu sunt mantuiti. 

Ce mult va place sa va dati singuri in figuri cu versete, cu asa zis taine...sau uneori chiar si cu cateva adevaruri biblice evidente, corecte, voi incercati sa convertiti suflete la secta falsa in care sunteti. 

E o placere perversa pe care o aveti, si de zeci de ani o practicati. Unii dintre voi sunteti chiar mai rau decat acei fanatici. Ati intrat atat de adanc in idei false incat Cuvantul simplu, clar, frumos, nu mai are valoare, si nici chiar Jertfa lui Isus pentru voi pare ceva invechit deoarece voi aveti o alta Evanghelie. 

Cand eu aud sau citesc ca urmasii mesajului (dar si alte secte) au impresia ca pot sta linistiti pentru ca ei cred ca fac parte din ceva numit drept lucrarea lui Dumnezeu din acest timp, ma apuca transpiratia si mila. 

Ganditi-va, ei cred in mod sincer ca daca si-au formulat niste fraze ce par inteligente si prin care isi tot spun ca papagalii ca lucrarea prezenta a lui Dumnezeu este doar in grupul lor religios. 

Ce confortabila mantuire falsa! 

Nu mai trebuie sa iti schimbi inima, nu trebuie sa ai un duh nou, nu trebuie sa iti rastignesti orgoliul, nu trebuie sa cauti sa fi umplut cu iubirea lui Dumnezeu, nu trebuie sa rodesti, nu trebuie sa iti inmultesti talantii, ci poti stai doar ca o vechitura si acritura de om cu cateva peteci noi la haina veche, poti sa stai linistit deoarece grupul din care faci tu parte s-a autointitulat pe sine ca fiind lucrarea lui Dumnezeu din acest timp. Frumos, ce sa mai zic. Bravo, stati sa putreziti murind in fiecare zi ascultand predicatori care nici ei nu simt, si nu predica inspirati de Cer ci doar de invataturi, dupa invataturi prin care isi hranesc orgoliul si falsa liniste ca ei sunt bine.

Deși este scris: "Căci s-a părut nimerit Duhului Sfânt și nouă să nu mai punem peste voi nicio altă greutate" cand vii la mesaj, tu trebuie sa crezi ideile false de la Jesus Only ca Isus e Tatal, trebuie sa crezi descoperirea celor 7 Peceti, trebuie sa crezi si sa stii bine cele 7 Epoci, trebuie sa porti parul lung, fusta lunga, trebuie sa crezi vocea si trimiterea de la raul Ohio a lui Branham, trebuie sa crezi norul, trebuie sa crezi parousia, trebuie sa crezi tunetele din apoc 10, trebuie sa crezi ca Branham este ingerul, trebuie sa crezi ca Branham este Ilie, trebuie sa crezi piramida, trebuie sa crezi saptamanile lui Daniel, trebuie sa crezi samanta sarpelui, trebuie sa crezi ca femeia e sugatoare de tigari si e tomberon de gunoi. 

Da, da trebuie sa crezi ca trebuie sa dai toata zeciuiala numai la pastor, trebuie sa crezi masina de spalat haine e de la diavolul, trebuie sa crezi povestile de la vanatoare a lui Branham, trebuie sa crezi invierea pestisorului, trebuie sa crezi Dumnezeirea lui William Branham, trebuie sa crezi Numele cel nou, trebuie sa crezi, trebuie sa crezi si sa urmezi la litera pe robul credincios si ceata slugilor, trebuie sa tii regulile lor, sa nu pui intrebari niciodata despre abuzurile si rautatea lor, nici ce fac ei cu atatia banii, sa nu pui niciodata intrebari nici despre mesaj, nici despre lideri, pentru ca daca o faci esti Core, Datan si Abiram si Iuda. Esti respins, esti lepadat, esti un paria. 

La ei nu ai dreptul sa gandesti, nu ai dreptul sa faci analize asupra veridicitatii lucrului despre care se spune ca ar fi a lui Dumnezeu in acest timp. Bravo mai fratilor, ati depasit catolicismul in manipulare! 

Ati devenit o secta periculoasa si unii dintre voi chiar cu apucaturi de interlopi din moment ce amenintati si distrugeti vietile altora. 

E mare spalatura pe creiere si manipularea fratilor. Sa nu aveti impresia ca veti scapa de judecata lui Dumnezeu.

Ei impun falsul, cu ajutorul fortei psihologiei manipulative, folosind versete biblice pe care le distorsioneaza grav, la fel ca si cei de sus, care incercau sa schimbe mantuirea prin HAR cu obligativitatea unor lucruri exterioare, cum era si taierea imprejur. 

La ei nu ai voie sa te indoiesti de nimic ci trebuie sa crezi ca tot ce spun ei este conform Scripturii, este adevarul, sa nu mai cercetezi nimic, ci sa crezi totul precum cei prosti si nestiutori, ca atunci sigur si tu vei fi la fel ca si ei.

Analizand toate acestea sunt sigur ca acestia de fapt habar nu au despre lucrarea lui Dumnezeu din acest timp. Ei nu stiu nimic, sau aproape nimic despre ce face Dumnezeu astazi. 

Astazi 10 iulie, Dumnezeu aduce har, pace, mantuire, eliberare, vindecarea sufletului acolo unde cineva cauta asta si se roaga pentru asa ceva. Acolo este lucrarea lui Dumnezeu din acest timp.

Lucrarea lui Dumnezeu astazi este acolo unde o femeie lupta prin post si rugaciune, smerenie si intelepciune si isi vede sotul eliberat de alcoolism, de ura, minciuna, rautate, viclenie, vorbe urate, si se vindeca si se intoarce la Dumnezeu si isi ajuta familia. 

Lucrarea lui Dumnezeu astazi este acolo unde o organizatie ajuta la salvarea copiilor din traficul de carne vie, prostitutie sau de organe. 

Lucrarea lui Dumnezeu de astazi este acolo unde oamenii infaptuiesc astazi dreptatea si judeca oamenii si situatia fara sa caute la fata omului, fara sa fie corupti, cumparati si mafioti.

Cunosti ASTAZI un orfan, o vaduva? Ajuta-i ASTAZI caci in aceste lucruri isi gaseste ASTAZI placerea Cel Preainalt. Aceasta este lucrarea lui Dumnezeu pentru tine ASTAZI, daca o faci ASTAZI.

Cand un interlop, infractor, om rău, se intoarce la BINELE lui Dumnezeu, devine om cinstit si familist si face binele in viata, iata lucrarea lui Dumnezeu la timpul prezent. 

Cand te rogi pentru un om deosebit de rau, si acesta ajunge sa se puna in genunchi plin de lacrimi de cainta, iata lucrarea lui Dumnezeu din acel timp. 

Cand tu tii post si plangi lui Dumnezeu pentru un suflet robit de vicii, pacate si dependente de alcool, droguri, si el se pocaieste si se vindeca, IATA LUCRAREA LUI DUMNEZEU DE ASTAZI!

Când ajuti un frate sau o sora, ori o familie care are nevoie, cand TU AI INITIATIVA DE A AJUTA PE CINEVA FARA CA SA ITI CEARA ASTA, iată, tu esti lucrarea vie a lui Dumnezeu astazi.

Cand duci un pachet cu hrana unor vecini nevoiasi, tu faci lucrarea lui Dumnezeu la prezent.

Cand vecinii tai te stiu ca esti un om cald si bun si iubitor si bland si corect, TU ESTI PARTE DIN LUCRAREA PREZENTA A LUI DUMNEZEU pentru ca esti manifestarea calitatilor Lui. ESTI SAREA SI LUMINA LUMII acolo unde esti.

Cand oamenii stiu ca ai fost un scandalagiu si certaret dar acum esti miel bland oamenii stiu ca Dumnezeu a lucrat azi in viata ta. 

Daca ai nedreptatit vreodata pe un frate sau o sora ori un coleg de serviciu repara lucrurile si vei vedea cum Dumnezeu va lucra in viata ta ASTAZI.

Când cineva s-a purtat urat cu tine candva si ai tot carat cu tine frustrarea si durerea, daca te pui azi pe genunchi si te rogi sincer cu harul lui Dumnezeu in inima si invoci iertarea, si oferit iertarea iata, lucrarea lui Dumnezeu astazi este in viata ta. 

Cand vamesul s-a pocait si a zis ca repara lucruri din viata celor carora le-a pricinuit pagube Iisus a zis: "Astăzi a intrat mântuirea în casa aceasta, deoarece și el este un fiu al lui Avraam!"

ASTAZI MANTUIREA A INTRAT IN CASA TA CA URMARE A UNOR DECIZII PENTRU DUMNEZEU, nu ca urmare a apartenentei tale la un grup.

Dumnezeu nu este branhamist sau frankist. Dumnezeu este Domnul si El este VIU. Astazi prin credinta, prin actiuni ale credintei tu faci lucrarea lui Dumnezeu adevarata in viata ta si asta nu are nevoie de aprobarea lui Branham, Frank sau alt lider. Tu faci prin credinta, lucrurarea lui Dumnezeu asa cum spune apos Pavel despre altii ca ei prin credinta au facut acele lucrari minunate. 

Cand un om de cultura, de arta, medic, filozof, un om de stiinta, inginer sau alt fel de om, isi aduc contributia în societate si fac ceva bine prin ideile si lucrarile lor, acolo este lucrarea lui Dumnezeu din prezent.

Cand doi lideri certati de multi ani de zile renunta la orgolii, la demonii urii si rautatii si ei se impaca, si se iarta, Il aduc pe Cristos intre ei, iata lucrarea lui Dumnezeu prezenta! 

Cand pastorii si predicatorii sunt eliberati de demonii orgoliilor personale, de ambitiile egoiste si merg dupa oile "ratacite" sa le salveze, sa le vindece, iata lucrarea lui Dumnezeu de astazi.

Cand un lider care stie ca a facut rau unor frati si surori si el are smerenia sa isi ceara iertare, iata un om care faca lucrarea lui Dumnezeu astazi.Cand oamenii si-au criticat si barfit mereu pastorii si liderii si se pocaiesc, iaat ca Dumnezeu lucreaza atunci pe loc.

Cand oamenii se iarta unii pe altii, cand isi cer iertare cu sinceritate, cand se roaga, se pocaiesc si regreta pacatele cu gandul, cu vorba, cu fapta, cand ei tin post si au propasire sufleteasca, iata Dumnezeu asa lucreaza astazi! 

Cand oamenii au rabdare si bunatate unii cu altii, cand isi fac bine unii altora si nu rau, cand exprima iubirea lui Cristos in mod liber, fara conditii si fara fortare, iata lucrarea lui Dumnezeu ASTAZI! 

Cand crestinii promoveaza curatia inimii, dragostea de frati si iubirea de oameni, ei fac cu adevarat lucrarea lui Dumnezeu astazi. 

Nu te ajuta cu nimic sa insirui citate de Branahm si Frank daca INIMA SI VIATA TA E GOALA ASTAZI si nu nici nu poti ierta lucruri din trecut nici nu poti sa iti ceri iertare! Daca nu ai putere sa iti ceri iertare si sa ierti, cum crezi ca vei putea ajunge in Ceruri?

Dar daca invingi raul si judecata inveninata din inima ta, lasand Duhul Sfant sa te curete, sa lucreze, tu esti parte din lucrarea lui Dumnezeu din acest timp.

In fiecare zi vedem lucrarea prezenta si extraordinara a lui Dumnezeu in noi, in oameni, in natura. 

Cerurile vestesc zi de zi gloria lui Dumnezeu, zi de zi. ZI DE ZI ESTE ASTAZI! 

ZI DE ZI LUCRAREA LUI DUMNEZEU PE TOT PAMANTUL ESTE PROASPATA, ESTE VIE, ESTE CURATA, ESTE DREAPTA, ESTE IUBITOARE, ESTE SALVATOARE, ESTE PLINA DE BUNATATE, ESTE IN INIMILE CELOR CARE O CAUTA, EA NU SE INGAMFA, NU SE GANDESTE LA RAU, NU FACE RAU, CI FACE BINELE! 

DUMNEZEU NU ESTE IMPRESIONAT CA TU CUNOSTI NISTE VERSETE BIBLICE DAR ESTE MISCAT DACA TE VEDE CA IL IERTI SI IL AJUTI PE APROAPELE TAU. 

CE TI-A INDEMNAT DUHUL SFANT IN INIMA ASTAZI OM PREAIUBIT? 

ACEEA ESTE LUCRAREA LUI VIE IN TINE. SPER DIN TOATA INIMA CA ESTI VIU, FRATE! 

Sa traiesti ca sa te referi la un asa zis profet mort acum 60 de ani nu te face crestin, nu te face viu, nu te mantuie, nu te face fericit.

Dar voi nu vedeti asta inca. Ma rog ca intr-o zi sa scapati de lanturile acelea reci si grele. 

Voi nu vedeti nimic decat idoli cu nume de Branham, Frank si altii in timp ce sufletul vostru este GOL. 


ASTĂZI dacă auziți vocea Lui nu vă împietriti inimile și faceți ce Duhul lui Cristos va indeamna!

Unii din voi semanati foarte mult cu ticalosul de inger al bisericii din laodicea. Hai să ne amintim cum il descrie Isus pe acesta. 

Isus îi spune direct în față îngerului exact ceea ce el e: Ticălos, nenorocit, sarac, orb și gol, și nu el nu o știe. 

Ascultati: Urmașii ideilor acestui inger nu pot fi diferiți de el, oricât ei se mint "că ei urmează numai Cuvântul, nu un profet". 

Lucrarea lui Dumnezeu ASTAZI NU ESTE RELIGIOASA, NICI SECTANTA, NICI FRANKISTA, NICI BRANHAMISTA! Dar cum este lucrarea Lui? Este VIE! Este VIE! Isus a inviat!

Dumnezeu este viu și lucrează pretutindeni unde dorește să lucreze și El nu are nevoie de aprobarea voastră! 

Dumnezeu nu e legat de interpretarea falsa pe care voi o dati Cuvantului Sau!

L-ați târât pe Dumnezeu la nivelul vostru de conștiință joasă, ieftină, lipsită de adevărate calități divine, făcându-L să pară așa cum voi sunteți de fapt. 

Vă urâți unii pe alții de ani de zile, vă dezbinați pentru nimicuri, vă bârfiți, vă alungați, vă prigoniți voi pe voi...neștiind nimic să vorbiți despre Împărăția dragostei Fiului Său ca să o aduceți între voi. Dar nu. 

Voi nu știti despre așa ceva deoarece asta ar însemna să știți ce face Dumnezeu astăzi, dar este ascuns de voi din cauza împietririi voastre in secta falsă în care sunteti.

Voi aproape toți sunteți încă după zeci de ani, plini de mândrie, răutăcioși, invidioși, orgolioși, egoiști, vanitoși, fără bunătate, fără răbdare, fără credință, fără iubire, fără adevăr, fără dreptate, fără smerenie, lipsiți de orice interes în a afla adevărul, lipsiți de dorința de a face bine altora...

Ei bine aflați astăzi că voi sunteți așa, nu EL. 

El nu este așa ca voi și ce bine că este așa. El este așa cum este descris în Cuvânt. 

Eu Sunt Cel ce Sunt...a zis El. Este El...din El, prin El, si pentru El.

Dumnezeu este viu astazi!


Lucrarea lui Dumnezeu astazi ESTE DUHOVNICEASCA SI ESTE IN INTERIORUL CELUI CARE CREDE SI FACE CEVA BUN CU ACEA CREDINTA! Chiar Branham al vostru a zis ca "Dumnezeu este ascuns in puterea de transformare a unui om vechi si rau intr-unul nou asemanator chipului Fiului lui Dumnezeu." - Il credeti acum pe Branham?

DACA NU SE INTAMPLA CEVA IN INTERIORUL TAU ASTAZI, DE ANI DE ZILE, NIMIC, TU HABAR NU AI DESPRE LUCRAREA LUI DUMNEZEU DIN TIMPUL PREZENT. ESTI INSELAT DE PROPRIA APARTENENTA LA UN GRUP SEC, FALS SI GOL.

Oricat te amagesti pe tine, nu are valoare faptul ca tu te bazezi pe faptul ca cineva pretinde ca a avut o experienta. Serios? Pe bune? Asta e credinta ta? Credinta ta se bazeaza ca cineva ti-a zis ca a avut o experienta acum 40 sau 50 de ani? Măi omule preaiubit, mare ignorant poti sa fii tu daca iti bazezi intreaga viata ta de credinta pe asa ceva. Esti catastrofal, nu te supăra. 

"Este sufletul meu viu sau eu incerc mereu sa imi dovedesc orgoliul si sa am intotdeauna dreptate?" Asta ar trebui sa ne intrebam fiecare dintre noi. 

Stiu, multi aveti un fel de credinta dar e una care nu poate sa mantuiasca. 

"Fraţii mei, ce-i foloseşte cuiva să spună că are credinţă, dacă n-are fapte? Poate oare credinţa aceasta să-l mântuiască?" Iacov 2.

Răspunul este evident NU. NU POATE SĂ-L MÂNTUIASCĂ!

Credintele false sunt parazitare si sunt fara valoare reala, deoarece tu nu te poti incalzi la o poza cu foc in ea. Daca lucrarea lui Dumnezeu din acest timp este departe de tine, e undeva la un centru, si ea nu este in interiorul tau tu nu ai inteles nimic despre Dumnezeu.

Intrebarea corecta este AI AVUT VREO EXPERIENTA CU DUMNEZEU ASTAZI? A lucrat El, ceva in tine acum, la timpul prezent asa cum citesti despre El in Cuvant. 

Toate studiile mele din ultimii ani mi-au aratat ca oriunde este ceva adevărat, ceva vrednic de cinste, ceva drept, curat, vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună și orice laudă, este lucrarea lui Dumnezeu la timpul prezent. Dumnezeu o face si trebuie sa recunoastem asta.

Mi-am amintit de Wurmbrand si de multi multi altii care au adus oameni deosebit de răi la mantuire, fara sa vorbeasca prea mult despre credinta. El chiar a fost deosebit de legat de Cristos si a exprimat asta.

El pur si simplu a trait si a iubit si i-a ajutat pe cei din jurul lui. I-a invatat din modelul personal de viata ce inseamna mantuirea, bunatatea lui Dumnezeu, ce inseamna un suflet castigat de Cristos. 

Cristos nu era pentru el o litera moarta, citate si versete insirate, ci El era Viu in atributele Sale din viata sa. Cand se intampla asa ceva in viata cuiva si aceea este lucrarea lui Dumnezeu de astazi. 

Ce construieste, ce zideste Duhul Sfant in tine astazi, acum cand citesti aceste randuri? Aceea e lucrarea lui Dumnezeu pentru tine azi. 

Asculta tu amagitorule si tu cel amagit: Nu vei fi mantuit, salvat, eliberat niciodata daca pentru tine lucrarea lui Dumnezeu este intr-un centru misionar in alta tara sau daca a fost candva in America. Aceea ar putea fi lucrarea lui Dumnezeu acolo, daca intradevar este, insa NUMAI CE ZIDESTE DUMNEZEU IN TINE CA INDIVID, RAMANE VALABIL PENTRU ETERNITATE. 

Omule preaiubit sper ca nu va trece pe langa tine acest adevar si tu sa stai ca prostul sub controlul celor care te manipuleaza.

Dar ma mir ca ati uitat asta atat de repede, deoarece la inceput prin anii 40-50 chiar si Branham a spus uneori lucruri frumoase despre lucrarea lui Dumnezeu in interiorul omului si nu in denominatiuni, nu in cladiri, nu in organizatii, nu in a urma un om mare, ci in sufletul omului. In desavarsirea mantuirii dinlauntrul nostru, nu in povesti de doi bani. Cum de ati pierdut LUCRAREA VIE A LUI DUMNEZEU DE AZI? Lucreza El in voi sau voi doar va referiti la un profet, rob, sau alt lider? Stiti ca sunteti pierduti daca faceti doar o referire la cineva si Dumnezeu nu v-a mantuit, nu v-a eliberat, nu v-a aduc credinta in Crucea de la Golgota propovaduita de apost Pavel?

Fratilor, surorilor, va rog, suntem slabi, suntem gresiti uneori ca oameni, dar sa cautam asta mai presus de orice, sa nu ne bazam mantuirea pe apartenenta la un grup, la o miscare, sau adunare. Ati uitat asa usor cele mai importante lucruri ale lucrarii lui Dumnezeu cu voi? Duhul Sfant e Viu. Sunteti vii sau voi sunteti doar la "mesajul fratelui" Branham?

Ati revenit la niste invataturi unele mai bune altele false insa nu ati primit Duhul lui Cristos, si cine nu are Duhul lui Cristos nu este a Lui cu toate explicatiile lui si pretentiile. 

Duhul lui Cristos, acolo pe Cruce a fost interesat sa salveze un pierdut, un talhar, nu a vrut ca acela sa ii explice lui Isus taina celor 7 peceti si epoci si dumnezeirea. In cel mai greu moment al vietii Sale El a cautat sa mantuiasca, sa exprime iubirea, bunatatea, sa ne invete ce inseamna Dumnezeu din VIATA lui nu din explicatiile cuiva. Sunt sigur ca daca nu intelegem asta, pierdem totul. 

Dumnezeu nu e impresionat deloc de cateva cunostinte pe care tu le ai, dar ar fi miscat sa vada ca iti pasa si salvezi un om din iadul depresiei, suferintei, intunerecului, nepasarii, pacatului, durerii, boliilor...El este Acelasi ieri, azi si in veci...AZI...e la fel ca atunci...

Citesc o carte acum din al 2 lea razboi mondial si am gasit acolo ceva ce m-a miscat profund. E scrisa de unul din cei salvati de catre Schindler de la Auschwitz. Exista si filmul Lista lui Schindler. 

Cand citesti asa ceva, asa marturii extraordinare, iti dai seama cat de josnica si cat de goala este secta numita pe nedrept mesajul orei, branhamisti, frankisti, si altii....foarte îndepărtați de esența dumnezeiască, de o viață cu valorile lui Cristos în ea, nu cu impresii false de slavă deșartă, nu cu idei sectante și religioase goale sau idei despre așa zise taine CARE NICI EXISTĂ NICI NU AU CAPACITATEA DE A TRANSFORMA SUFLETUL SI INIMA OMULUI. 

Am făcut o poză la un pasaj din carte, care m-a mișcat, dar acesta are un mesaj mult mai profund și mai puternic decât simpla emoționare. Cine are înțelepciune pricepe.




"Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună și orice laudă, aceea să vă însufleţească. Ce aţi învăţat, ce aţi primit și auzit de la mine și ce aţi văzut în mine, faceţi. Și Dumnezeul păcii va fi cu voi." Filipeni 4:4-9

- Dacă ce scrie aici se întâmplă în viața ta și a mea, atunci lucrarea lui Dumnezeu de astăzi ne-a cuprins și pe noi dragi frați și surori și asta este minunat. Dar dacă nu, putem să începem să ne pocăim în lacrimi și post și să căutăm Împărăția Dragostei Fiului Său de astăzi. Doamne ajută, Doamne dă îzbândă fiecărui cititor, care aude aceste cuvinte astăzi.




24 de comentarii:

  1. Același lucru la enunțat și Petru prin versetul din Fapte :

    " La Dumnezeu nu se are în vedere fața omului și oricine care practică neprihănirea este primit de El". Am scris din memorie

    RăspundețiȘtergere
  2. Fain articol. Întradevar lucrarea lui Dumnezeu poate fi în fiecare zi, daca împlinim și trăim ceea ce scrie în Biblie. Nu trebuie să urmam un lider anume, care sa autointitulat "rob credincios și înțelept" dar predicile lui sunt fără substanță și conținut ,fiind de fapt o sumă de speculații, presupuneri și orgoliu dus la extremis.

    ". Atâta vreme cât oamenii vor continua să-și cedeze puterea, ignorând vocea intuiției interioare, emoții precum " vinovăția, victimizarea, neajutorarea și martiriul " în numele lui Dumnezeu, al unui lider sau al promisiunii într-o viață mai bună vor continua să aibă o influență majoră pe această planetă.

    Epoca Peștilor a fost dominată de guru-și și învățători de tot felul, existând tot timpul riscul ca totul să se dovedească o mare iluzie. La fel ca în cazul bancurilor de pești, acest model presupune întotdeauna un lider și mai mulți adepți. Modelul a fost satisfăcător, dar numai până când am trecut în Epoca Varsatorului. Noua vibrație pune accent mai mare pe comunitate, pe claritate mentală și pe conștiința de sine, zdruncinând din temelii dogma care a stat timp de 2000 de ani la baza atâtor războaie și atrocități, în numele principiului "Calea mea este singura corectă, și orice fel de opinie trebuie călcată în picioare, dacă este nevoie cu forța".

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta faceam eu cand traduceam pe Branham si gaseam contradictii uriase, nu greseli simple.

      "Atâta vreme cât oamenii vor continua să-și cedeze puterea, ignorând vocea intuiției interioare, emoții precum " vinovăția, victimizarea, neajutorarea și martiriul "

      Ștergere
  3. Ai zis ca inviti frati la dezbatere dar nu ai zis unde si cand?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. A fost o expresie insa chiar as vrea. Pot sa fac si asta pentru ei.

      Nu imi este greu sa stau cu ei si sa dezbatem cu cele 5 sola in fata sa luam mesajul lui Branham la puricat.

      Ar trebui sa fie o BUCURIE pentru fiecare slujitor ca putem impreuna sa dezbatem si sa aflam mai multe despre adevar si ce e bun sa luam ma departe, iar ce e rau sa lepadam. Asta este esenta sinceritatii si a autenticitatii unei fiinte umane, dar mai ales al unui crestin veritabil care nu se teme sa isi verifice aurul.

      Altfel, vorbim de coruptie sufletesca, de compromis cu cel rau. Pai nu trebuie decat sa stabilesc data si locatia. Asa voi face cu ajutorul Celui de Sus.

      Ștergere
  4. Nu cred ca ai cu cine sa vorbesti.Iti vor arata Maleahi 4 si vor repeta ca roboteii ca acolo e Branham.Apoi frankistii iti vor repeta la fel ca in Matei 24 e Frank.E greu sa-i faci sa vada lucrurile diferit decat le-a fost inoculat.E o spalare a creierelor combinata cu atasamentul fata de Branham si Frank.Cand oamenii sunt atasati de ceva,cu greu ii desprinzi ca sa vada si din alt unghi ceea ce ei cred.E ca si cu indragostirea.Cand esti amorezat nu mai vezi defectele celuilalt.Totul din cauza atasamentului.

    Un intelept spunea odata: " Indoieste-te de ceea ce crezi". Asta nu inseamna sa ne indoim de forma Pamantului si sa credem ca e plat sau ca Luna nu ar exista de fapt,cum afirma cineva .Inseamna sa ne indoim de propiile crezuri,dogme si concepte,care nu se pot dovedii ca fiind adevarate,asa cum este forma Pamantului sau existenta Lunii. Sunt doar niste concepte si crezuri pe care le-am adoptat de la altii apoi am creat un atasament puternic.

    Revenind la discutia cu branhamistii,parerea mea ca nu o sa faci decat sa te enervezi si sa te incarci negativ.Gandeste-te ca o sa ai de a face cu oameni care vad doar intr-o singura directie ,nemaifiind constienti ca repeta niste teorii si idei la care nu au fost martori,doar din atasament obsesiv fata de Branham sau Frank.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals10 august 2020 la 16:55

      Nu ma mai pot incarca negativ pentru ca am sters in mine punctul care unea branhamismul din mine cu branhamismul/frankismul/nevroza din ei...Am dobandit intr-o mare masura pacea lui Dumnezeu care intrece orice cunostinta..,,,dar tot ce simt, este ca daca se iveste o ocazie, iar ei doresc sa o valorifice, sa ii ajut cu tot ce stiu, tot ce pot sa le arat cu dragoste sfanta din Cuvant si din viata lui Branham ca mesajul lui nu este Cuvantul descoperit a lui Dumnezeu.

      Daca ei percep ca acest lucru e ceva rau, asta e fix treaba lor, atunci eu cred ca ei se ingroapa si mai mult in izolare, intunerec si amagire.

      Ei sunt direct responsabili daca vor raspunde la aceste articole, la eventuala invitatie la o dezbatere, ca niste lideri maturi si responsabili cu privire la oamenii pe care ii conduc, invataturi, idei, Cuvant, eternitate, sau vor fi ca acei nebuni despre care citim in Proverbe.

      Eu sper ca in final vor intelege ca Dumnezeu si adevarul Lui, sunt mai presus decat niste emotii ieftine negative prin care ei vad viata, Cuvantul si cam totul in jurul lor. Ca de fapt ei aici sunt blocati.

      Refuz sa cred ca ei sunt atata de mult ingropati in fals, si prosti si lipsiti de orice lumina, de bun stim crestin, de adevar....adica chiar atat de negru sa le fie cerul? Ma rog sa nu fie asa....dar numai Dumnezeu stie adevarul....

      Ștergere
  5. Dumnezeu nu a trimis niciodata teologi sau invatatori.Acestia pot fi in bisericile locale dar nu cu slujba unica si cu voce audibila.Iar cei ce sunt trimisi sunt si confirmati si autentificati.Nu asa sa vorbeasca doar invataturi si teologie.De ex.apostolii sau trimisii aveau semnele care ii confirmau ,dupa cum scrie Ap.Pavel in 2 Corinteni,si pe baza acestor semne au fost pusi la incercare cei care isi ziceau apostoli dar nu erau.Nu pe vorbe si teologie.Asta poate sa difere de la unu la altul dar o slujba unica si mondiala presupune mai mult decat o simpla invatatura respectiv teologie adica teorie.Un om poate fi condus de diferite ambitii dar asta nu inseaman ca e si ceea ce pretinde ca e.Teologia sau invatatura sunt in adunari locale si pot sa difere ,si nu predicate pe tot pamantul.Unde in Biblie Dumnezeu a ridicat un om respectiv invatator apoi sa il trimita dar fara sa il confirme ?Eu una nu am vazut.Ce sa mai spun de continutul sau esenta predicilor: un amestec de comparatii,critici si umilinte la adresa altora. In limba de specialitate se numeste: Infantilism religios!.

    Voi scrie un comentariu despre infantilismul religios,daca imi voi gasi timp.

    O sora in Domnul

    RăspundețiȘtergere
  6. Mesajul este fals13 august 2020 la 17:30

    Inteleg ideea dvs, dar biblic vorbind Dumnezeu a trimis si carturari precum Ezra, Neemia care erau teologi (preoti) si invatatori sunt slujbe biblice spune de apos Pavel ca vor fi in Biserica.

    Un pastor, un invatator, un evaghelist etc trebuei sa fie teologi, adica ce inseamna teolog? Un om care studiaza Cuvantul lui Dumnezeu. Branham si mesajul a aruncat multa murdarie pe acest cuvant teolog, dar ce sa zic nu stiu daca e bine asta.

    Exista multa teologie falsa si goala, e adevarat insa asta nu face ca alti oameni care studiaza serios Cuvantul sa nu fie in regula.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar preotii in VT erau si teologi dar aici vorbim de perioada nou testamentara si a bisericii unde invatatorii sunt in biserici locale,si nu avand o slujba unica pe tot pamantul!. E atat de greu de inteles ceea ce am spus? Nu cred. Un apostol sau trimis are semnele unui apostol,nu teologia unui apostol.Cel putin asa era in biserica primara .Cine isi creaza o filiatie cu biserica primara ar trebui sa corespunda intocmai ca in prima biserica.Degeaba vine cineva si spune sus si tare ca el este ca primii crestini daca nu corespunde invataturii acestora.E o minciuna si ducere in eroare.Daca te lauzi ca esti aidoma primilor crestini atunci demonstreaza asta!. Teoriile nu ajuta la nimic.Teologia este egala cu zero.Nu ajuta pe nimeni,mai ales daca predici intregii lumi ca tu ai fost trimis ca primii apostoli!. Ceva nu se potriveste aici.Ori minte Ap.Pavel ori minte Ewald Frank.

      O sora in Domnul

      Ștergere
    2. ""Slujba biblica apostolica si profetica""

      Cine mai e si Frank asta? E un profet ca baba Vanga ?Serios? E profet si ca cioca-boca sau ca toti sarlatanii ascunsi dupa cutia milei .Zi lui parintele sa nu chioreasca si sa nu toarne gogosi ,ca Dumnezeu nu apartine Krefeldului ,nu e branhamisti sau frankist sau alt pocait,si ca toti sunt egali in fata lui si n-a " imputernicit" niciun asa-zis sfint sa-i reprezinte opera si gandurile,in afara de fiu-su pe care la sacrificat degeaba.. Alte paranghelii sunt fantezii d-ale popalailor si pocaitilor ,sa mai adune niste arginti din mila "sfintilor".Pt ca de aia si-au inventat "reprezentanti" ca sfinti,ingeri,profeti si atatea stafii. O namila ca un zeu n-ar face ordine in paduchernita asta de escroci care se ghiftuiesc ascunsi dupa brandul lui Hristos?

      Un vizitator care a poposit putin pe aici..

      Ștergere
    3. :) Tareee comentul. De fapt cam ăsta e creștinismul contemporan : a ajuns o afacere și o peșteră de tâlhari.

      Ștergere
  7. In multe locuri e pestera de talhari da dar si in alte parti e izvor de iubire iertare vindecare si bunatate desigur nu la branhamisti ssau frankisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe la sate în adunari mici sau în munți la mănăstiri. Dar în marile orașe e mare corupție bisericească și frățească. Mamona a luat locul lui Dumnezeu.

      Ștergere
  8. Stau și mă gândesc pare WMB că ne ne-a învățat despre botez,dumnezeire,cina și multe alte învățăturii din biblie oare nu întors pe oamenii la adevăr și nu făcut o lucrare de îndreptare pt oamenii ( nu Domnul a lucrat și diavolul ne dus la adevăr nu cred ori ce om care dreapta pe oamenii la adevăr este din Dumnezeu așa ai zis ) și a vorbit de sfintirea omului cum trebuie sa ne purtam și inbrca potrivit cu VT eu cred că sânt adevăruri marii sa nu facem cum vrem noi și ce înțelegem noi și cum ne călăuzește duhul sfânt în tot adevărul orii cum aștept când va fii desbatrea sa fiu prezent daca accepta careva dar sânt dovezi biblice care atestă lucrurile care s-au făcut de WMB și dovezi că fost și om cu greșelii singurul care nu avut păcat a fost Domnul Isus Hristos pare rău dar a fost o lucrare scripturala atâta timp când ne-a învățat cum să trăim și să ne purtăm diavolul nu face așa ceva sa nu păcătuim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de greseli omenesti de aceea in blog nu gasesti atac la greselile lui Branham ci doar la fatarnicia minciuna si falsitatea lui.

      Problema nu este mereu legata de ceea ce a spus, desi si aici exista mari probleme ci este de faptul ca a mintit ca el a descoperit aceste lucruri, botezul, dumnezeirea si altele.

      A mintit cu lumina si vocea la raul Ohio si multe altele, cu norul cu toate.

      A mintit ca e profetul Ilie, a mintit ca a fost baptist dar a fost penticostal, a mintit atat de mult incat lucrurile bune spuse sunt ca si apa buna intr-un pahar de otrava.

      Apa curata pusa intr-un pahar cu otrava. Asa e mesajul lui Branham.

      Ai curaj sa bei din el? Eu nu mai vreau sa beau dintr-un astfel de pahar. Fiecare poate alege ce face cu paharul lui.

      Ce facem cu toate minciunile lui si falsurile lui?

      Acoperim un mincinos simpatic doar pentru ca uneori a spus si lucruri care par corecte dar si alea furate de la altii??

      Exista zeci si sute de dovezi ca Branham a fost un profet fals pentru ca a mintit multe lucruri.

      Ștergere
    2. Branham a mințit baaa aiuritilor. După atâta timp tot sunteți la nivelul ăsta, că Branham a descoperit ceva? Sunteți distruși rău. Dacă erați în urmă cu 25 de ani mai era de înțeles dar suntem în 22020 și voi tot mai credeți că Branham a descoperit ceva. Tot ce a prezentat Branham nu era revelatia lui ci șmecheria lui, cu care a mințit audienta iar fiu-su a răspândit o minciuna despre tata-su. E ca și cum ai face dintr-unu mincinos un om cinstit. Ce diavol? Branham a învățat ura între creștini. Creștinii aia buni sunt aia care cred pe el iar restul sunt rai. Asta a promovat Branham.

      Sunteti prosti cu Branham în frunte. Va mințit ca duce biserica în rapire dar el a murit într-un accident. Cam mare deosebirea de la una la alta, nu crezi?

      Ștergere
    3. Explicați asta : A predicat ca este ultimul mesager si ca duce biserica în rapire, el primind, chipurile, și revelația pecetilor și credința de rapire, apoi după toate astea moare într-un stupid accident. Explicați-ne contradicția asta, și lăsați demagogia ieftina, că nu mai tine. Oamenii se trezesc și își ascultă intuiția și vocea interioara. Restul sunt povesti de masculi alfa.

      Ștergere
    4. Masculi alfa :)

      Faza cu "Branham care aduce credinta de rapire miresei" am uitat-o de mult.Bine ca ne-ai amintito.Si aici Branahm a dat de inteles ca el duce biserica lui in rapire fiindca a adus "credinta de rapire". Deci inca o dovada ca Branahm se credea ultimul mesager si ca odata cu el revine Iisus.Dar branhamistii si frankistii nu vor sa vada aceste aspecte contradictorii.Lor le place sa se imbete cu apa rece.

      Ștergere
  9. am fost 9 ani in branhamisti sigur e adresat lor articolul. Am vazut la toti semnele prostiei nu semnele Venirii Domnului :))))
    https://www.wawlist.com/2020/07/08/cum-poate-fi-recunoscuta-prostia5-semne-sigure/

    RăspundețiȘtergere
  10. - Sola gratia ("Numai prin har")
    - Sola fide ("Numai prin credință")
    - Sola scriptura ("Numai prin Scriptură")
    - Solus Christus ("Numai prin Cristos") si
    - Soli Deo Gloria ("Glorie numai lui Dumnezeu")

    Branhamisti si frankisti sau departat de asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lor le place doar Sola Scriptura și nici aia în totalitate. Spicuiesc doar ce le convine apoi se bat cu pumnul în piept că au Cuvântul original. Mai degrabă li se potrivește " Sola Branham și Sola Frank".

      Ștergere
  11. Cum se numeste cartea despre Auschwitz?

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.