sâmbătă, 8 august 2020

Lucrarea lui Dumnezeu astazi - ce face Dumnezeu azi? - partea 2

Iata ce facea Dumnezeu in Biserica originala acum 2000 de ani!

Daca cei cu pretentia ca s-au intors 100 % inapoi la Cuvant si sunt singura Biserica in care Dumnezeu lucreaza astazi sa isi compare Biserica cu ceea ce scrie mai jos. Imediat se vede ca pretentiile lor sunt false.

 Sunt felurite daruri, dar este acelaşi Duh;

sunt felurite slujbe, dar este acelaşi Domn; 
sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi. 
Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora. 
De pildă, unuia îi este dat, prin Duhul, să vorbească despre înţelepciune; 
altuia, să vorbească despre cunoştinţă datorită aceluiaşi Duh; 
altuia, credinţa prin acelaşi Duh; 
altuia, darul tămăduirilor prin acelaşi Duh; 
10 altuia, puterea să facă minuni; 
altuia, prorocia; 
altuia, deosebirea duhurilor; 
altuia, felurite limbi; 
şi altuia, tălmăcirea limbilor. 
11 Dar toate aceste lucruri le face unul şi acelaşi Duh, care dă fiecăruia în parte cum voieşte.




Şi Dumnezeu a rânduit în Biserică 
întâi apostoli; 
al doilea proroci; 
al treilea învăţători; 
apoi pe cei ce au darul minunilor; 
apoi pe cei ce au darul tămăduirilor, 
ajutorărilor, 
cârmuirilor 
şi vorbirii în felurite limbi. 

29 Oare toţi sunt apostoli? Toţi sunt proroci? Toţi sunt învăţători? Toţi sunt făcători de minuni? 
30 Toţi au darul tămăduirilor? Toţi vorbesc în alte limbi? Toţi tălmăcesc? 
31 Umblaţi dar după darurile cele mai bune.  
Şi vă voi arăta o cale nespus mai bună. 

(1 Corinteni 12)


Aratati-mi UNUL dintre voi care manifesta vreun dar sau slujba din ce scrie mai sus apost Pavel. Nu este! De ce? Pentru ca ati inteles gresit aproape totul. Pretentiile voastre sunt false si asta va face falsi chiar daca voi nu o vreti.


Oh, va rog dragi frati si surori, nu mai umblati,  după morți și idoli care nu va pot mantui! Ce a pus Dumnezeu in voi este etern. Nu pierdeti LUCRAREA LUI DUMNEZEU DE ASTAZI DIN VOI! Umblati dupa slujire cu cele mai bune daruri ASTAZI. Daca azi incepeti cautarea incepeti-o, nu pe internet, ci pe genunchi.



"... tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună și orice laudă, aceea să vă însufleţească." 

12 comentarii:

  1. Asta din Filipeni îmi place. E actual tot timpul, în comparație cu textul din Corinteni, care era adresat doar Corintenilor. Dacă erau atât de importante darurile atunci scria de ele și în celelalte epistole. Dar Pavel le scrie doar Corintenilor să umble după daruri, fiindcă a văzut darurile în mijlocul lor. Dar problema nu e asta ci că unii imită darurile inchipuindu-si ca au și ei darurile Duhului. Ei cred ca mai e valabil 100% ce scrie acolo. Alții, cum sunt frankistii, nu le imită dar stau și își predică de zeci de ani că ei sunt în vremurile Rusaliilor dar realitatea ii contrazice. Dar ce mai contează realitatea? Contează ce zice Frank și atât.

    Dar îmi place că ai adaptat textul și că vezi de fapt calitățile fiecăruia ca un dar primit de la Dumnezeu și nu ești cantonat la litera strictă a textului.

    Teoria că darurile încă mai există, în forma din textul din Corinteni, este falsă. Dacă era adevărată se experienta și se putea experimenta, nu? Eu asa gândesc.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dpmd vedere aceste lucruri desfiinteaza complet pretentia celor de la mesaj, mai ale frankisti, de a fi unica Biserica in care Dumnezeu lucreaza azi.

      Ei nu au aproape nimic din ceea ce se spune ca se manifesta in Biserica. Dar ei urla toata ziua pe toate gardurile ca ei s-au intors la originalul Cuvant. Doar pretentii false, pretentii mincinoase.

      Ei bine iata mai sus originalul Cuvant. Pot spune ei ca au asa ceva in mijlocul lor? Nu.

      Ei se lauda cu un predicator care cica ar avea o slujba apostolica, profetica si biblica....serios? In asta isi pun ei viata si sufletul?

      Treziti-va fratilor si haideti sa stam la masa discutiilor, altfel va risipiti viata de credinta si timpul. Nu aveti creier in cap sau ce e cu voi?

      Eu v-am spus de multe ori aceste lucruri.

      Sa nu spuneti intr-o zi ca fr Lica nu v-a iubit si ca el a ascuns de voi faptul ca mesajul si Branham nu e ceea ce se pretinde ca e. Tot ce e in acest blog e dovada de iubire frateasca autentica pentru voi.

      Cautati in alta parte si va garantez ca veti gasi asta mai greu decat aurul di Ofir.

      Ștergere
    2. Frank indirect ii face necredincioși pe credincioșii lui, fiindcă aceștia nu trăiesc făgăduința și rusaliile. Și nu o dată.

      Ștergere
    3. Dar ei tot îl urmăresc și ii acordă atenție și importanță. Iar el ii acuză de lipsa supranaturalului din viețile lor. Asta ce este din partea lor? Prostie și ignoranță. Din partea lui E. Frank ce este? O formă de abuz de putere și autoritate. Degeaba predică " Revenirea lui Hristos..." prin toată lumea fiindcă predicile alea sunt de fapt centrate în jurul lui și a lui Branham.

      Ștergere
    4. Asa este. A facut din el un mijlocitor între Dumnezeu si oameni. Deci biblia si mesajul ei nu mai e de ajuns. Trebuie sa fim în lucrarea lui Frank si sa îl credem pe el, pe langa mesajul bibliei.

      " Acesta este Fiul Meu. De El sa ascultați".

      Dar bro. Frank crede probabil ca se refera la el sau si la el.

      Ștergere
  2. "De pildă, unuia îi este dat, prin Duhul, să vorbească despre înţelepciune."

    Branham a vorbit constant impotriva intelepciunii. Nu are nici un mesaj sau sfat catre adunare de a cauta intelepciunea pentru a evolua, pentru a creste, pentru a evit sau rezolva probleme.

    Nimeni nicaieri de la mesaj nu a facut lucrul acesta niciodata. Oamenii de la mesaj sunt atat de jos incat nu stiu absolut nimic despre lucrurile acestea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. " Nebunul urăște înțelepciunea si prostul știința ". Solomon. Am scris din memorie.

      Ștergere
    2. Dacă eu as apărea mâine și v-aș spune că am un mesaj de la Dumnezeu apoi as trece strada și m-ar lovi mașina, ați spune imediat că sunt un șarlatan. Exact așa a procedat Branham. A predicat că are credinta de rapire pt mireasă dar a sfârșit într-un accident. Asta spune multe despre cine era el în realitate.

      Ștergere
    3. Si totusi cum ramane cu " credinta de rapire", dupa 55 de ani? Cand Branham a adus-o, toti credeau ca se încheie epoca laodiceea si revine Iisus iar ei vor fi rapiti cu Branham. Acum dupa 55 de ani cum ramane cu credinta asta? Nu a trecut cam mult de atunci? A cam expirat credinta asta. Era în voga când traia Branham dar dupa 55 de ani nimeni nu mai spune nimic de ea. Interesant nu? Asta îmi suna ca si "profetiile" martirilor lui Iehova sau alte secte care dadeau cu presupusu si faceau pronosticuri, totul cu sufletele celor naivi si idealisti.

      Ștergere
    4. credinta de rapire ramane o promisiune pentru voi si pentru copiii copiiilor copiiilor vostrii

      Ștergere
    5. E bună ironia.

      Ștergere
  3. foarte frumos ati spus Nu pierdeti LUCRAREA LUI DUMNEZEU DE ASTAZI DIN VOI! amen!

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.