joi, 17 septembrie 2020

Dezbatere publica part 1 - ex message lider si pastor la mesaj Jesse Smith, profesor universitar

Dezbatere publica ex message Rod Bergen si pastor la mesaj Jesse Smith, profesor universitar. 


Prima data dupa multi ani am simtit ca pot sa respect un pastor de la mesaj care cunoaste mesajul si doreste ca in mod public sa il apere. El nu fuge precum ceilalti lideri care cam dau dovada de lașitate si care sunt incapabili sa stea, chiar si daca stiu ca la unele lucruri nu au raspuns, in fata publicului sa isi apere CREDINTA LOR. 


Pai dragi frati, daca nu va puteti apara credinta, si sa marturisiti public, fara ezitari, NU CUMVA ASTA ARATA CA SUNTETI PE UN DRUM GRESIT? Daca ar fi corect mesajul ar fi trebuit sa aveti argumente, dar nu aveti. Nu va inspaimanta faptul ca va pierdeti timpul, viata si poate sufletul in mesajul fals a lui Branham? Faptul ca a avut cateva idei bune, nu il face nici inger nici Ilie Profetul. A fost predicator si trebuia sa spuna si lucruri bune. Dar acelea poti fi momeli.


Nu as putea urma o credinta care poate fi demontata cu argumente corecte, in 20 de minute. Eu nu vreau asa ceva. Vreau credinta data sfintilor odata pentru totdeauna! Aceea nu poate fi desfiintata! Mesajul lui Branham nu este credinta originala si exista sute de dovezi n acest sens.


Desigur ca nu e usor deloc sa aperi mesajul atata timp cat Branham spune multe multe minciuni, afirmatii contradictorii, referiri incorecte la anumite Scripturi, si multe lucruri grele de inteles chiar si pentru urmasii mesajului. In schimb Biblia e simpla, mesajul Evangheliei e simplu e pentru toti. Cristos, taina ascunsa a fost manifestata, a fost rastignit, a inviat, sta la dreapta Tatalui si mijloceste. Ne cere sa fim nascuti din nou si sa rodim conform Galateni si sa facem binele.


Partea 1












6 comentarii:

  1. Iti dai seama bietul pastor de la mesaj Jesse Smith crede ca Branham a descoperit botezul din Fapte 2:38. Saracul de el. Cati inca cred la fel si de Epoci si Peceti si restul de invataturi furate de Branham de la altii dar declarate ca fiind "descoperiri divine venite doar lui".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mormonii știau de mult de botezul în numele lui Iisus. Se poate citi chiar în cartea lor unde același Iisus ii spune lui Joseph Smith că ambele botezuri sunt acceptate de El! și să nu-i disprețuiască pe cei care au fost botezați în titluri. Deci până și Iisus-ul lui Joseph Smith e ceva mai tolerant decat al mitomanului și nevroticului de Branham.

      Ștergere
  2. Va dati seama?

    Un pastor de la mesaj spune celor plecati din mesaj:

    VA RESPECT CA VRETI SA RESPECTATI 1 Petru 3,15. "Fiţi întotdeauna pregătiţi să răspundeţi oricui vă întreabă despre motivul nădejdii care este în voi.." si Fapte 17:11 "Au primit Cuvântul cu toată râvna şi cercetau* Scripturile în fiecare zi, ca să vadă dacă ce li se spunea este aşa."

    In sfarsit un om de la mesaj care nu e toxic mental, emotional si psihologic.

    Adica pastorul de la mesaj recunoaste dreptul celorlalti de a cerceta si verifica pe Branham daca au gasit ceva care nu corespunde cu adevarul si Biblia.

    IN SFARSIT AFLAM LA MESAJ UN OM NORMAL!

    Vai e o minune accest pastor Jesse Smith. Ma rog din suflet sa cerceteze si el mai bine mesajul cu Biblia si sa ajunga sa dea dreptate ADEVARULUI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi-a trebuit mult sa-l ascult pe Jesse.Smith ca sa imi dau seama ca el este tipul de credincios care nu sta penru Mesajul Orei, dar nu este nici impotriva lui. Este credinciosul caldicel. Pentru mine acest tip de credinciosi sunt cei mai ''periculosi''...fi domnle integru, nu sta intre doua opinii!...Daca va continua asa, in scurt timp va deveni rece, rece fata de Mesajul Orei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Comiți o eroare. Identifici mesajul orei cu evanghelia. Nu cred ca Iisus a avut în vedere asa zisul mesaj al orei, când spune de cei caldicei sau cei în clocot. Chiar mai mult, Isus îl cheamă pe om la El,să cineze cu El și să-i dea alifie pt ochi să vadă.

    " Iată Eu stau la ușă și bat..."

    " Vino la Mine să-ți dau alifie pt ochi...".

    Iar în privința unor mișcări, da, poți fii " câldicel" fiindcă adevărul nu se află exclusiv într-o anumită mișcare sau sectă exclusivistă .

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei la 55 de ani de la moartea lui Branham inca se mai cred o specie superioara si o miscare elitista.Saracii de ei...mai trec inca 55 de ani si tot aici jos vor fii adica pe Pamant. Au un dumnezeu care ia lasat balta ,dupa ce a murit Branham. Dar ei tot tin la textele si aiurelile lui Branhamel-Minciunel.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.