sâmbătă, 26 iunie 2021

Pastorul Tim Humes vine in Romania?


Pastorul Tim Humes vine in Romania? Asa circula vestile.

Ar fi minunat sa primim confirmarea ca cel mai renumit pastor din SUA, foarte iubit si apreciat pentru slujirea sa timp de peste 35 de ani, si care a fost la mesajul lui Branham timp de aproape 50 de ani, va veni in Romania!

Daca va fi asa, e clar, sunteti invitati cu totii. 

Vom avea ocazia sa ii punem intrebari unui lider deosebit de important si care a parasit mesajul lui Branham dar a pastrat lucruri Evanghelice, care sunt biblice. 

Asteptati sa revin cu noutati!





2 comentarii:

  1. Pace voua. Deci inca nu se stie unde va veni si cand? Noi venim in Romania in concediu in luna august ar fi bine sa reusim sa venim la adunare daca cumva vine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum se stie.

      In 7 august va avea loc o adunare la Alba Iulia cu unul din cei mai vechi, cunoscuti si credinciosi pastori de la mesaj din SUA, dar care a studiat profund si a ajuns in ultimii ani la concluzia ca Biblia, Evanghelia, trebuiesc puse mai presus decat ideile unui om care are grave erori si contradictii si care se pretinde si infailibil. El a fost la mesaj mai mult de 56 de ani, de mic copil deci, iar parintii lui l-au cunoscut pe Branham in anul 1949. Acest frate are de zis lucruri importante si va raspunde la intrebari, cu smerenie si dragoste oricui va avea intrebari. Nu exista aroganta, rautate si orgoliu acolo unde se cheama Numele Lui din inima curata. Iubim pe fratii din Romania si dorim sa va avem in mijlocul nostru.

      Nu dorim sa va convingem de nimic, decat ca Isus este adevaratul Domn care merita toata cinstea, slava si inchinarea.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.