sâmbătă, 3 iulie 2021

Da, fratele Tim Humes vine in Romania - invitatie la conferinta

Se confirma. 

In 7 august va avea loc o adunare la Alba Iulia cu unul din cei mai vechi, cunoscuti si credinciosi pastori de la mesaj din SUA, dar care a studiat profund si a ajuns in ultimii ani la concluzia ca Biblia, Evanghelia, trebuiesc puse mai presus decat ideile unui om care are grave erori si contradictii si care se pretinde si infailibil. El a fost la mesaj mai mult de 56 de ani, de mic copil deci, iar parintii lui l-au cunoscut direct si personal pe Branham in anul 1949. 

Acest frate are de zis lucruri importante si va raspunde la intrebari, cu smerenie si dragoste oricui va avea intrebari. Nu exista aroganta, rautate si orgoliu acolo unde se cheama Numele Lui din inima curata. Iubim pe fratii din Romania si dorim sa va avem in mijlocul nostru.

Nu dorim sa va convingem de nimic, decat ca Isus este adevaratul Domn care merita toata cinstea, slava si inchinarea si ca El si Cuvantul Lui este suficient pentru mantuirea si desavarsirea celor care cred in El.

Invitam pe toti fratii si surorile, toti cei care sunt IN NUMELE DOMNULUI in special, nu conteaza ca sunt in legatura cu fr Ewald Frank sau alte linii sau grupuri. Scopul divin va fi manifestat in aceasta adunare, si anume Cuvantul lui Dumnezeu sa fie onorat si cautat. Sangele Mielului si Numele Lui ne face frati, va rog nu permiteti duhurilor rele de ura, secta si dezbinare sa va opreasca de a participa la aceasta adunare care se anunta a fi minunata. 

Este si o ocazie minunata pentru cei de la mesaj, sa stea de vorba cu un adevarat veteran al mesajului care a slujit timp de zeci si zeci de ani la mesaj. In aceste intalniri nu exista rautate, falsitate, duhuri de partida si de secta izolata cu pretentii arogante. 

Exista dragostea lui Dumnezeu, lumina lui Cristos, adevarul si libertatea Lui si puterea Duhului Sfant de a schimba inimi si vieti.


Fratele Tim a scris cateva cuvinte adresate fratilor din Romania.


"Catre sfinții din România,

Salutări în Numele Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, care ne-a mântuit și ne-a chemat cu o chemare sfântă, nu după faptele noastre, ci după propriul Său scop și har, care ne-a fost dat în Hristos Isus înainte de a incepe lumea. 

Nu te teme de turmă mică, pentru că este plăcerea Tatălui tău să-ți dea Împărătia. 

Moartea a fost desființată și lumina și nemurirea au fost scoase la lumină prin Evanghelie. Binecuvântat să fie numele Domnului! 

Este o mare onoare să ne adresăm fiecăruia dintre voi care suntem foarte iubiți de Tatăl nostru ceresc. Voi ați fost acceptați în Preaiubitul Lui înainte ca lumea să înceapă și niciun om sau situație nu poate schimba asta. Aleluia!




Scopul acestei scurte scrisori este de a vă face cunoscută dorința mea sinceră de a veni în România la începutul lunii august 2021 pentru a fi printre voi și a permite lui Dumnezeu să ne folosească într-un fel pentru a vă încuraja în dragostea lui Dumnezeu prin simpla Evanghelie a lui Iisus Hristos. Căci știm că nimic nu ne va putea separa de dragostea lui Dumnezeu care este în Hristos Isus, Domnul nostru. 

Dorința mea este să fiu frate pentru frați, slujitor pentru slujitorii lui Dumnezeu, prieten pentru cei care își doresc un prieten și să fiu o binecuvântare pentru toți cei care au nevoie de o binecuvântare. 

Vreau să vă împărtășesc speranța care zace în mine pe care am găsit-o în Hristos Isus Domnul nostru. Fratele Lica a contribuit foarte mult la a face posibilă această ocazie și îi mulțumesc pentru prietenia și asistența sa pentru împărăția lui Dumnezeu. Domnul să-l răsplătească foarte mult. 

Voi veni la voi în dragoste și respect pentru toți crezând că va avea loc o mișcare a lui Dumnezeu și că mulți dintre noi ne putem bucura de reînnoirea Duhului Sfânt. 

Tema vieții și a lucrării mele poate fi rezumată în primul rând în trei lucruri. 

1. Absolutul, infailibilitatea și ineranța Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu, care este Biblia 

2. Întâietatea lui Hristos, și 

3. Împuternicirea Duhului Sfânt.

S-ar putea spune mult mai multe, dar las detaliile vizitei noastre pentru fratele Lica și toți slujitorii credincioși ai lui Dumnezeu din România pentru finalizare. 

Cu voia Domnului ne vedem în curând și ne vom închina  împreună Mântuitorului nostru și, în curând, Rege. 

Prietenul și fratele tău în Hristos, 

Fratele Tim Humes

(Incheiere scrisoare)

Detalii despre conferință.





Intalnirea este organizată de catre frații din Alba Iulia - ei sunt frați scumpi in Numele Domnului Isus.

Data conferintei: 7 august, sambata, in Alba Iulia. 

Locatia: Vila Steaua Nordului 

Adresa locatiei: Bulevardul Republicii Nr. 5A Alba Iulia, Judetul Alba

Important:
Vor fi doua adunari sambata, una dimineata si una dupa amiaza - si desigur o intalnire pentru intrebari si raspunsuri. 

Daca dupa aceea, pentru urmatoarea zi duminica, vreo adunare doreste sa il invite pe fratele Tim Humes la ei in adunare pentru ziua de duminica sa fie pregatit din timp iar fratele va incerca sa onoreze invitatia.

Rezervari si inscrieri:

fratele Vasile Edves din Alba Iulia: telefon 0744. 550642 

si

fratele Adrian Maris din Cluj Napoca 0745. 606031

Intrarea este libera, cost pranz 50 lei.

Acei fratii si familliile care nu isi permit deplasarea sau rezervarea mesei de pranz, sunt rugati sa ne contacteze. Vom incerca sa gasim solutii.

38 de comentarii:

  1. In sfirsit se vede ca rabdarea si credinta in adevar da roade. Slaba Domnului pentru toate. Dumnezeu sa va binecuvinteze fratilor scumpi care ati stat doar cu adevarul biblic si ati avut curaj sa demascati fatarnicia si minciuna lui Branham si cei care il urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur pentru acea ocazie ...vom fi acolo! Bineinteles cu ajutorul Stapanului ceresc...multa pace !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frate Ștefan Dumnezeu sa te binecuvinteze mult. Amin.

      Ștergere
    2. Stefan, bravo! Ma bucur sa aud asta. Slava Domnului.

      Hai sa luam legatura.

      Il poti suna pe fr Adrian Maris din Cluj Napoca 0745-606.031 pentru rezervare. Propun sa va intalniti cativa frati din Cluj pentru a va informa cu detalii si de a va pregati. Sa ne intalnim undeva. Ce spui?

      Stefan, tu mai ai nr meu de telefon? fr. Lica

      Ștergere
  3. Cine este gresit in inima lui intelege totul greșit. Mă bucur că toată neghina iese afară din mesaj. Dumnezeu nu poate să înceapă ultima sa lucrare cu atâția falși credincioși in mijlocul nostru. Așteptăm cu nerăbdare să iasă cât de mulți fiindca sunt foarte mulți batjocoritori si falși trimisi in mijlocul nostru. Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cuvintele unui disperat care în lipsa argumentelor ca mesajul este corect, vorbește balivernele arogantei sa își liniștească falsa conștiința.

      Cat de disperat ești încât sa nu ții cont de jertfa lui Hristos care e valabilă pentru cri care cheamă Numele Domnului.

      Ești disperat la maxim.

      Există har există milă în Domnul nostru Isus Hristos. Nu lăsa amărăciunea sa te ducă în iad.

      Ștergere
    2. Demonii branhamisti si frankisti sunt speriati si contrazic pe fata Cuvantul lui Dumnezeu care spune ca "Căci știm că nimic nu ne va putea separa de dragostea lui Dumnezeu care este în Hristos Isus, Domnul nostru."
      Prin credinta in Isus se da mantuirea nu prin acceptarea lui Branham sau Frank orbilor.

      Ștergere
    3. Se vede unde sunt ei. De ex. de zeci de cani Frank predică ideea că suntem în vremea Rusaliiilor. Dar problema e că nimeni nu trăiește aceste Rusalii. Totul e la nivel declarativ. Asta ne arată valoarea a ceea ce predică bro. Frank. Mai bine rămânea doar la învățătură și atât, fără să mai promită marea cu sarea și ploi supranaturale.

      Peter

      Ștergere
  4. Ai dreptate Peter.
    La ei totul e la nivel declarativ. Am fost aproape 7 ani la frankisti. Iubirea la nivel declarativ, bunatatea la nivel declarativ, Duhul Sfant la nivel declarativ, Rusalii la nivel declarativ, orice apartine de a fi asemanator Domnului nostru in viata si caracter e doar la nivel declarativ dovada ca nu le pasa decat de ei si de ideile lor sant incuiati in capcana lor personala. Asta inseamna ca se inseala pe ei insisi si pe altii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trimiteti invitatii speciale si pe la Teius, in biserica unde a fost Vasile Edves "membru" cu mai mult timp in urma :). Am fost la aceeasi biserica, o vreme... E greu pentru multi sa iasa dintr.o secta. Problema e ca asa cum au fost manipulati majoritatea o data, asa si daca iasa s ar putea sa fie manipulati intr o alta "secta" care declara ca nu e secta. Prea mare interesul unora si prea usor de influentat oamenii...normal ca unii profita din plin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rog sa inregistrati intrunirile si cu voia organizatorilor sa le punem pe YouTube.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar vă lasă sa faceți întrunirea, cu restricțiile astea?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar ce restricții? Lumea încă se poate aduna. Îți pui botniță și aia e. Sunt sigur că nu vor veni mulți.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cineva a întrebat daca pot veni si surorile. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. I have sat and heard with heartfelt conviction the preaching of the message with signs and wonders, angels and William Branham appearing and speaking to Bro. Tim Humes for 13 years I've heard him preach Jesus Christ is the Message of the Hour. I received the Holy Spirit by this and many many more the same testimony. Now to hear him discredit and call his own personal testimony into question and reproach his own witness of Jesus Christ to point you to who? A different Christ then the one he preached the last 40yrs? Go and hear him preach again another gospel, but one is a lie! Or does he now tell the same truth? Either he was lying about the Angels and Revelations and the Holy Spirit leading him through the library of The U.S. Congress to find that photo of the Pilar of Fire in Houston, Texas or it is true and now he is lying to tell you it's all fanaticism, and you can't trust his personal experiences. I believe he's right, you can't trust him, and you don't have to hear him, but you must hear that Angel of Revelations.
    Do you believe him here
    https://youtu.be/-Lj_vvfDY9A
    Or Here?
    https://youtu.be/caTOAkSVkKo

    Same man, same enthusiasm, conflicting testimony.

    I've seen them leave the message, start cutting their hair, wearing makeup, wearing pants and shorts Tim Humes preaching he sees nothing wrong with having a television in your home. Go ahead embrace this, but the truth of The Message (Christ) is still Jesus Christ on display to a lost and dying world.

    God Bless and may you go by the leadership of the Holy Spirit and not by invitation.


    RăspundețiȘtergere
  11. Fratele Tim va predica duminica si la Sibiu la adunarea fratilor. Da e adevarat. Confirm.
    (am fost intrebat daca e adevarat.)

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu a confirmat pe fratele Branham. A confirmat pe fratele Frank și pe mine. Voi nu ne huliti pe noi ci pe Duhul lui Dumnezeu care a făcut toată acestă lucrare și a confirmato. Voi nu o primiți niciodată o confirmare directă de la Dumnzeu. Nu o să fiți niciodată chemați de Duzmmeu. Citiți Scriptura. Enoh a umblat cu Dumnezeu și a primit mărturia lui Dumnezeu că plăcut înaintea lui. Adrian Maris dorește să aibă cât de mulți ucenici dar Dumnezeu nu a vorbit niciodată cu El. Rusalii le trăiesc foarte puțini. Dacă voi ați crede cuvântul lui Dumnezeu atunci Dumnezeu ar fi obligat să confirme cuvântul său. Voi nu puteți dovedi nici o zi din viața voastră când Domnul a venit la voi și vă ales pentru a face o lucrare. Asta-i cuvântul confirmat. Duzmmeu a mâncat la masă cu avraam și ia spus tot ce trebuie să facă. Voi nici nu puteți dovedi o astfel de trăire. Veniti cu învățături în care fiecare face ce vrea, se pune în ce slujbă vrea, dar așa nu merge. În matei 25 domnul le va spune la fecioarele nechibzuite " eu niciodată nu v-am cunoscut!". Si cam asta este totul. Zicețimi voi când ați avut o trăire reală cu Dumnezeu? Sau știți doar teologie și vorbe goale despre Scriptura? Eu după ce am recunoscut cum domnul a lucrat prin fratele Branham, însuși domnul a venit la mine și mi-a vorbit. Nu a venit la mine nici fratele Frank nici fratele Branham, ci însuși DOMNUL. Exact cum spune Scriptura. Voi puteți dovedi astfel de trăire sau numai povești de adormit copii? Eu nu mint, ci vorbesc cu un cuget curat. Eu văd clar conform cuvântului lui Dumnezeu ca voi nu l-ați trăit personal pe Domnul niciodată. Pe mine nu mă interesează să ascult vorbe goale. Duzmmeu să aibă milă de voi și să vă deschidă ochii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu avem voie sa alergam dupa experientele nu stiu cui. Este interzis de catre Biblie asa ceva.

      Dumnezeu nu a vorbit niocidoata uni disperat care urla ca Dumnezeu i-a vorbit si ii desconsidera pe altii.

      Mantuirea nu se capata prin asa zisele experiente, CUM DE NU STITI ATATA? Se capata prin credinta in Domnul Isus, in mantuirea Lui.

      Daca ti-a vorbit Dumnezeu tie, lui Branham si Frank cum de nu aveti martori ca si Isus sau pavel sau Moise sau altii?

      Am fost chemati de Dumnezeu sa fim mantuiti in Hristos. Chemarea lui Dumnezeu este penrtu toti. El ne cheama pe TOTI. Chemarea Lui este una: VENITI LA JERTFA MIELULUI pentru pocainta, mantuire si o viata schimbata si duhovniceasca. ba da mincinosule! Dumnezeu ne-a chemat INAINTE DE INTEMEIEREA LUMII si ne-a confirmat chemarea Lui pentru noi in Preaiubitul Sau Isus Hristos.

      Cuvantul nu mai poate fi perfertit de Branhamisti. V-am prins cu minciuna. Zi de zi cand ati postat aici comentarii ati mintit, tu minti acum din nou. Voi toti mintiti. Nu mai cunoasteti adevarul biblic.

      Haideti la conferinta, daca aveti ceva adevar de zis de ce va este teama?

      Ștergere
    2. Corect Anonim 18 iulie 2021,15:16

      Ștergere
  13. Dumnezeu a confirmat pe fratele Branham. A confirmat pe fratele Frank și pe mine.

    Cat de tare, bro! Daca e asa, trebuie ca esti o veriga foarte importanta in planul lui Dumnezeu. De ce nu ne spui numele tau, ca sa te stim si noi si sa na plecam inaintea Slavei Tale?


    Voi nu o primiți niciodată o confirmare directă de la Dumnzeu. Nu o să fiți niciodată chemați de Duzmmeu.

    Eu am primit deja chemare si confirmare de la Dumnezeu, nu stiai? Ok, nu m-am prea laudat cu asta, credeam ca nu e nevoie...


    Voi nu puteți dovedi nici o zi din viața voastră când Domnul a venit la voi și vă ales pentru a face o lucrare

    Ba da, in fiecare zi, fiecare ora, fiecare minut si fiecare secunda Domnul vine la mine si face o lucrare. Daca El si-ar lua Suflarea Sa de la mine, atunci nu as mai povesti acum despre minunile Sale...


    Zicețimi voi când ați avut o trăire reală cu Dumnezeu?

    Intreaga viata e o traire reala cu Dumnezeu. Nu stiai?


    Nu a venit la mine nici fratele Frank nici fratele Branham, ci însuși DOMNUL

    Si la mine a venit Domnul DOMNULUI meu... Ti-e ciuda?


    Eu nu mint, ci vorbesc cu un cuget curat.

    Si eu la fel!


    Eu văd clar conform cuvântului lui Dumnezeu ca voi nu l-ați trăit personal pe Domnul niciodată.

    Pune-ti ochelari, EGOistule!


    Pe mine nu mă interesează să ascult vorbe goale.

    Atunci ce d...umnezeu mai cauti pe blogul asta? Esti cumva frustrat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are fixații idolatre, de domeniul patologicului.

      Ștergere
    2. Poate e unul din ăștia doi. :)

      https://youtu.be/0_ZACLfzjqU

      Ștergere
  14. Răspunsuri
    1. Aleluia. A venit lepadarea de falsul profet branham si alti mincinosi.

      Ștergere
    2. Lepădarea de dependența patologică de predicatori și de ghiveciul lăsat în urmă

      Peter

      Ștergere
  15. MESAJUL NU E A LUI BRANHAM E A LUI HRISTOS TIM HUMES EU CRED CA A AVUT CEVA FRUSTARI CU FRATII DE LA MESAJ IAR ACUMA VORBESTE IMPOTRIVA MESAJULUI SUNT SIGUR CA FIECARE VA DA SOCOTELA PENTRU CE A PREDICAT NOI NU SUNTEM BRANHAMISTI NOI SUNTEM CRESTINI CARE FIECARE A AVUT O EXPERIENTA PERSONALA CU DOMNUL ISUS HRISTOS EU INTREB ASA DE CURIOZITATE TIM HUMES ACUM CREDE IN SFINTA TREIME MAI CREDE CA BOTEZUL BIBLIC E IN NUMELE DOMNULUI ISUS HRISTOS POATE DORESTE SA FACA O NOUA RELIGIE SAU SA IESE IN EVIDENTA PRIN FAPTUL CA VORBESTE NU IMPOTRIVA LUI BRANHAM EL VORBESTE DE FAPT IMPOTRIVA AUTORULUI ACESTUI MESAJ ADICA IMPOTRIVA DUHULUI SFINT TREBUIE MARE ATENTIE FIINDCA RAPIREA E FOARTE APROAPE LEPADAREA DE CREDINTA A VENIT IUBITI FRATI SI SURORI CARE CREDETI ACEST MESAJ FITI MAI VEGHEATORI CA NICIODATA SA NU PIERDETI PREMIUL ALERGARII VOASTRE CU MULTA DRAGOSTE AL VOSTRU FRATE IN HRISTOS ISUS FR SORIN DIN GRENOBLE FRANTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răpirea de care vorbești trebuia să vină încă de pe timpul lui Branham. Chiar el o spune în predici, că el este ultimul mesager (!) apoi odată cu Ilie revine și Isus. De ce așteptau să învie Branham? Fiindcă credeau ceea ce predica. Branham le-a dat speranțe false.

      Peter

      Ștergere
    2. Tie frate Sorin am vrut sa postez.

      Gresesti frate. Tim Humes crede tot Cuvantul insa stie ca nu Branham este cel care a descoperit atatea lucruri ci a furat de la altii. Nu exista nici un mesaj al orei. exista Evanghelia.
      Branham este prins cu minciuna si voi la fel.
      Pocaieste te si tu de falsuri si stai cu Cuvantul.
      Adevarul nu mai sta ascuns. Tot mai multi oameni corecti iasa afara d8n secta falsa a lui branham.
      Isus este Domnul. Ieri azi si in veci.

      Ștergere
    3. Deci ăsta e începutul brahamismului: Naivii așteptau să învie Branham fiindcă acesta din urmă sa jucat cu vorbele. Ce a urmat după este ambiția lui fiu-su de a răspândi o variantă cosmetizată și exagerată despre viața lui taică-său William Branham. O ambiție susținută cu milioane de dolari, din conturile lui Branham,Ilie-americanul dar fără nici o legătură cu adevăratul Ilie din Vechiul Testament, cel care potrivit Bibliei sa înălțat la ceruri și nu a renăscut în America.

      Peter

      Ștergere
    4. Tim nu crede in trinitate evident dar si daca ar crede, trinitatea sau unitatea Dzeirii sunt doar explicatii interesante despre Dumnezeu insa Dumnezeu nu poate fi explicat.

      Ștergere
    5. Sorine din grenoble esti un ticalos ca si ingerul laodicean care infrici oamenii sa nu verifice pe profetul fals in care nu crezi. Tu nu ai dat nici un argument ca Branham a spus adevarul prin revelatie si nu furat si plagiat de la altii. Rusine tie predicator te-ai vandut minciunii. Minciuna care e de la satana. Tu esti lepadarea de credinta.

      Ștergere
  16. Gresesti frate. Tim Humes crede tot Cuvantul insa stie ca nu Branham este cel care a descoperit atatea lucruri ci a furat de la altii. Nu exista nici un mesaj al orei. exista Evanghelia.
    Branham este prins cu minciuna si voi la fel.
    Pocaieste te si tu de falsuri si stai cu Cuvantul.
    Adevarul nu mai sta ascuns. Tot mai multi oameni corecti iasa afara d8n secta falsa a lui branham.
    Isus este Domnul. Ieri azi si in veci.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sorine Branham a spus ca Cuvantul nu vine decat la profet nicidecum la teologi. Da? Atunci de ce el a copiat 90 % de la teologi si a mintit ca lui si ca numai lui Dumnezeu i-a descoperit acele lucruri? raspunde daca ai bun simt.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.