joi, 11 octombrie 2012

Ilie este pentru Israel - II -

- In Fapte 3 Petru vorbeste despre restituire barbatilor lui Israel. Petru a fost acolo in Matei 17 pe munte cand a auzit pe Domnul zicand despre Ilie, cu care tocmai a sta de vorba, ca va veni si restitui toate lucrurile.
- In concluzie, Maleahi :4:5, 6 are doua profetii. Doua fagaduinte. Una s-a implinit cu Ioan si a ramas inca una pentru Ilie cel pe care Petru si ceilalti doi l-au vazut pe munte stand cu Isus de vorba si de care Isus a zis 5 minute mai tarziu ca “Da este adevarat ca va veni si va restitui din nou toate lucrurile”.

- Deci Isus la viitor a zis ca UN SINGUR ILIE VA VENI. Da? Si in Apoc 11 vedem ca el vine impreuna cu tovarasul sau Moise de care nu a fost despartit in evenimentele din cursul istoriei. El va restitui evreilor credinta cum a facut pe muntele Carmel.

- NU pot sa realizez ca dupa ce Isus si ucenici au vazut si stat de vorba cu Ilie, ei, carturari si Isus s-ar fi referit la un altul decat acela prezent de acolo. Hai sa fim cinstiti cu noi insine si cu Dumnezeu.
- Mireasa Lui va fi aceea care va fi sfintita si plina de Duhul Sfant la Rapire. Oricine s-a pocait, boteazat si chemat NUMELE Domnului ISUS sincer, si randuit, va fi luat acasa. NU trebuie sa ai credinta sa muti muntii sau sa stii taine ci sa primesti si transmiti Dragostea Desavarsita. IN rest e vorbarie, certuri, dezbinarii, si asta vedem in Romania de peste 25 de ani.
- Nu poti ajunge la cer pentru ca un om minunat al lui Dumnezeu acum 60 de ani a fost folosit in mod deosebit. Nu. Eu cred ca numai daca cauti propria experienta cu Dumnezeu dupa convertire si Il urmezi, poti ajunge Acasa la Tatal ceresc.
- POate vei fi socat sa afli ca Dumnezeirea, botezul si inca multe taine se stiu cu mult inainte sa se fi nascut fr Branham. Inainte sa fie el, erau deja milioane care au pornit “tainele” acestea pe care noi stim ca DOmnul i le-a descoperit lui fr Branham. Nu este adevarat. Ca el a preluat si a vazut ca sunt biblice multe e altceva, da dar povestea frumoasa asa cum o stim noi nu e reala decat putin.
- Eu am fost socat sa aflu de exemplu ca Luther a blestemat pe unii care credeam exact ca noi divinitatea lui Isus, botezul, Cina, etc.
- Chiar nu sunt inca lamurit nici azi. Ce mesager, stea, cu Duhul Sfant blestema pe unii care aveau ADEVARUL dupa cum noi il credem si numim ? Greu de zis. Auzi: Luther a blestemat si numit eretici pe cei ce botezau IN NUMELE DOMNULUI IISUS CRISTOS ! Poti crede.
- Ovidiu, vei fi socat sa afli inca multe lucruri care nu sunt asa cum totul ne-a fost prezentat !
- Exista doar CONFUZIE SI CONTRADICTIE.
- Eu am inceput sa descopar simplitatea si adevarul scump al Evangheliei. SHalom.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.