joi, 11 octombrie 2012

Ilie este pentru Israel - III -

*****Din conversatiile mele cu urmasi ai mesajului lui William Branham, despre Ilie profetul*****

Nu mi-ai raspuns cum de mai mult de 20-25 de ani si inca si acum se invata ca sunt 5 veniri ale lui Ilie? De aici porneste o mare dilema. Nu ? Nu s-a adus nici o dovada biblica de fapt, eu asa vad din ce in ce mai clar.
In cuvântarea lui, Petru zice către norod :
“Petru, când a văzut lucrul acesta, a luat cuvântul şi a zis norodului: „Bărbaţi israeliţi, pentru ce vă miraţi de lucrul acesta? De ce vă uitaţi cu ochii ţintă la noi, ca şi cum prin puterea noastră sau prin cucernicia noastră am fi făcut pe omul acesta să umble? Dumnezeul lui Avraam, Isaac şi Iacov, Dumnezeul părinţilor noştri, a proslăvit pe Robul Său Isus, pe care voi L-aţi dat în mâna lui Pilat; şi v-aţi lepădat de El înaintea lui, măcar că el era de părere să-I dea drumul.Faptele apostolilor 3:13-14
- Apoi mai departe in vers 21, si mai departe el se adreseaza direct si spune ca LOR, barbatilor Israeliti, Dumnezeu le va trimite restituirea.
- Petru a fost in Matei 17 martor ocular pe munte cand Iisus a zis ca Ilie, acela care era acolo pe munte cu Moise, (ca de el vorbeau si carturari in sinagogi nu de altul, sa fim cinstiti) deci acum in Fapte 3 devine autorizat sa retransmita profetia lui Iisus de pe munte referitor la restituirea ce o va aduce Ilie.
- Daca Ilie trebuia sa vina singur cum de a venit cu Moise pe munte, desi Moise nu era anuntat in mod direct nicaieri. Totusi apare. Daca gandesti spiritual poti urmari firul cel rosu din vechime despre ei doi.
- Moise si Ilie nu au murit, apoi in simbol li se spune cei doi maslini, apoi apar amandoi in Maleahi 4:4,5, apoi pe munte in Matei 17, apoi in Apoc 11. Nu trebuie sa fi foarte duhovnicesc sa vezi aceasta minunata continuitate. Ilie a restituit la ISRAEL CREDINTA ODATA, o va face din nou !
- Eu stiu ca la Ohio in 1933, nu s-a auzit in public nici o voce.
- Lumina a fost vazuta de cateva suflete e adevarat. Ani multi mai tarziu, doar Meda, care a devenit d-na Branham mai pe urma, a spus ca a auzit un glas la Rau, atunci cand era doar o adolescenta. In relatarea originala, asa este despre experienta Ohio. Si in revistele lui Rebeka Branham si scrierile lui Peary Green, tot asa era scris si in ale nenumarate mesaje. Doar lumina pentru public. Poate doar in Romania s-a mai adaugat, pentru a crea forta acelui eveniment.
- Oameni nu au auzit nimic. Aceste detali pot fi sau nu lipsite de importanta. Depinde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.