marți, 27 noiembrie 2012

Discutii, comentarii 2

Discutii comentarii cu Nelu Dascal.

*******

Domnul VasiLica, adica eu, nu a spus nici un lucru negativ despre acel om recunoscut mondial de care zici tu ci i-a analizat foarte bine anumite afirmatii, invataturi, si le-a gasit majoritatea ca fiind, plagiaturi, contradictii, erori si neadevaruri care nu sunt in armonie nici intre ele insele si nici cu Biblia.

- Daca are asa mari pretentii de spre sine am dreptul sa cercetez. Nu fi catolic/comunist/nazist sa urasti cercetarea si dreptul omului de a spune ce crede. Daca erau afirmatii simple ale lui WMB, sigur ca toti putem gresi, atunci nu era o problema. Dar el a ridicat aceste lucuri la nivelul de “ori crezi mesajul ori ajungi in iad”. Din 1961 el nu a mai predicat, sau tot mai putin, ceea ce (frumos) ai prezentat tu mai sus despre Sange, Calvar, etc. Va rog oameni buni cititi Mesajul.

- Nelutule vezi ca ai schimbat esenta Mesajului cand ai zis ca: ” el (fr Branham) a preluat toate adevarurile Biblice descoperite prin oamenii lui Dumnezeu din celelalte veacuri”. L-ai facut un simplu invatator, pe profetul tau.

- Mesajul spune (poezia) ca “in generatia noastra D-zeu a trimis un profet sa restituie ( ca doara Ilia asta se banuieste ca ar face) adevarul care s-a pierdut la Niceea, etc etc. E a adus adevarul despre divinitatea, botez, antihrist, babilon etc etc ” Asta spune Mesajul. Asa ca spune si tu ce spune Mesajul daca il urmezi. Iar daca spui exact ce a spus Mesajul atunci spui lucruri neadevarate. Si daca corectezi Mesajul, marturisesti ca acesta nu este bun. E mess -age in realitate. Observi?

- Daca nu cunosti si intelegi cu adevarat Mesajul in care esti de peste 30 de ani, cum vei intelege ceva despre subiectul motivational? Nu ai cum.
Doamne ajuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.