vineri, 2 ianuarie 2015

Decat sa stai in branhamism, fa ceva util

Viata ta este darul lui Dumnezeu pentru tine. Nu averi, nu faima, nu idei fictionale, imaginare si nerealiste. In ochii lui Dumnezeu viata ta conteaza cu adevarat. De aceea tu esti responsabil sa o faci frumoasa, utila si mai ales roditoare pentru binele altora si slava Lui.

Mi-am zis hai sa scriu ceva ce cred ca ar putea ajuta pe frati ca apoi incep munca intensiva, alergaturile si nu voi avea mult timp sa fiu aici pe blog.

10 lucruri mai bune de facut decat sa stai in branhamism nefacand nimic toata viata. 

1. Recunoaste-L pe Dumnezeu in toate caile tale, in inima ta, in interiorul tau. (In credinta, in munca, la scoala, in familie, in activitatile de zi cu zi) Si recunoaste ca El lucreaza si in viata altora chiar daca El nu iti cere tie permisiunea pentru asta. Nu trebuie sa recunosti religii si oamenii supranaturali si fantastici.

2. Intelege ca Viata are un scop extraordinar cu tine AICI pe pamant in primul rand. Nu sta degeaba ascultand doar povestile false, emotional-negative, fictive si dramatice ale unui om mort de 60 de ani sau ale altora despre el. Viata e scurta, scopul tau este extraordinar. De ce sa nu traiesti propria ta poveste in care esti binecuvantat si biruitor?

3. Cauta sa gasesti acel scop si sa te pregatesti in mod profesionist pentru a fi util si folositor oamenilor, si societatii, la care trebuie sa ajungi. Scopul tau in viata nu este sa pretinzi in mod fals ca esti cineva (Mireasa, alesii, vulturii, etc) ci este sa descoperi in mod real si practic, rolul tau, chemarea ta, lucrurile tari si frumoase pe care Dumnezeu le-a pus in tine apoi sa le dezvolti si sa lucrezi cu ele pentru binele altora. 

Nu a-ti "religioza" viata inseamna a sluji pe Dumnezeu. Nici vorba! Poti fi un medic, inginer, om de afaceri excelent sau judecator drept sau un profesor bun si prin ce faci bine si drept tu dai valoare si ajuti pe altii si asa tu slujesti lui Dumnezeu. Nu trebuie sa dai citate din mesaj sau din Biblie zi de zi, ca dovada ca tu esti credincios. Sa crezi asa ceva e o mare ratacire si prostie.

4. Nu te desconsidera si nu lasa pe altii sa o faca. Asa cum aroganta si mandria este gresita, tot asa si lipsa stimei de sine si autoinjosirea este la fel de gresita. Nu te considera inferior altora. Nu esti inferior. Nu esti rau. Exista o tehnica de manipulare la mesaj foarte perfida. Am vazut-o incepand cu adunarea lui Mera. Ei si altii folosesc unele lucruri pentru a te face sa te simti nevrednic si nevaloros daca nu esti cu ei 100%, doar ca sa te poata manipula. Nu-i lasa sa-ti foloseasca inclinatiile umane si slabiciunile firesti pentru a te controla si manipula. Nevoia lor diabolica de a controla si manipula vietile enoriasilor are originea in nevrotismul, urletele si nevoia de control a lui Branham.

Nu lasa greselile si esecurile din trecut sau prezent sa te tina la pamant. Nu lasa lipsurile si nevoile sa te tina departe de scopul din viata ta. Nu lasa nimic sa te opreasca din a cauta sa iti implinesti destinul glorios. Nu conteaza unde esti, nu conteaza cat de afectat esti, trebuie sa stii sigur ca Dumnezeu este de partea ta si El este deasupra oricaror probleme, necazuri, suferinte, esecuri, caderi si dezamagiri pe care le infrunti. Nu lasa nimic rau din trecutul tau sau al altora sa iti determine viitorul. Curata ce trebuie curatat. Spala ce trebuie spalat. Iarta ce trebuie iertat. Indreapta ce trebuie indreptat. Bucura-te de tine si de viata.

5. Nu mai eticheta si nu mai judeca pe altii dupa modelul toxic sectant. Biblia iti zice: "Nu judecati ca sa nu fiti judecati" si "Aşadar, omule, oricine ai fi tu, care judeci pe altul, nu te poţi dezvinovăţi; căci prin faptul că judeci pe altul, te osândeşti singur".
De aceea eu cred ca cei de la mesaj s-au osandit singuri, s-au blestemat pe ei insisi, primul fiind Branham care s-a osandit si condamnat singur osandind si condamnand mereu pe altii. Nu fi naiv si ignorant. Nu fi prost. Nu fi badaran si o fiinta josnica sectanta care ii vede pe toti falsi si numai pe sine se vede superioara. Tu fii inteligent/a si curajoasa, vorbeste direct si fara frica cu cine trebuie si vrei si toti veti avea de castigat. 

Barfa, denigrarea, jignirea pe care le-am vazut in mesaj in 25 de ani sunt semnele clare ale unor oameni deosebit de slabi, prost crescuti, nesimtiti dar mai ales afectati emotional si in unele cazuri, chiar si psihic. Ei s elauda ca cunosc pe Dumnezeu deoarece cunosc cateva idei a lui Branham despre Dumnezeu. Asta e pura auto inselaciune. Oamenii de la mesaj nu il cunosc pe Dumnezeu. A cunoaste pe Dumnezeu inseamna a te schimba si a semana cu Domnul, iar ei sunt din an in an tot mai rai, fanatici, toxici si tot mai departe de umanitate si de divininate. 

Schimba-ti stilul de gandire si vorbire toxica. (Daca ei judeca si critica pe altii ei te vor judeca si critica si pe tine cand iti vine timpul. La mesaj nu esti in siguranta. Acolo este o inchisoare spirituala de groaza.)

6. Propune-ti si corecteaza-ti obiceiurile nefolositoare si nespirituale, fie mental, fie psihologic, fie spiritual sau firesc. (Cine mintea, sa nu mai minta, cine fura sa nu mai fure, cine pacatuia sa nu mai pacatuiesca, pierderea inutila a timpului, emiterea de critici, toxicitate mentala si verbala, agresivitate in vorbire, etc.) 

Corecteaza-ti FRICA DE BRANHAMISM. In dragostea lui Dumnezeu adevarata nu exista frica.

In mesaj exista o multitudine de predici care aduc frica si planteaza in subconstientul oamenilor groaza de a parasi mesajul. Iti planteaza temeri ca nu cumva sa ai curajul sa iti pui intrebari despre minciunile lui Branham si plagiatele lui. Branham si ai lui urmasi folosesc aceasta manipulare atunci cand e vorba de a pune intrebari foarte normale. Ei urasc ca tu sa fi liber si sa crezi si sa traiesti asa cum tu doresti sa o faci si nu cum ei ti-au impus. 

Corecteaza-ti gandirea dupa modelul biblic. El este pozitiv si bun. Trebuie si fii sigur ca ai dreptul sa pui intrebari si sa iti expui indoielile vis a vis de mesaj sau de Ewald Frank si orice vrei tu sa afli. 

O gandire iubitoare, pasnica si echilibrata te va ajuta sa devii roditor si productiv in toate domeniile vietii. Iubeste pe Domnul, pe aproapele tau si fa bine tuturor, atat cat poti, desigur si viata ta se va schimba. 

7. Citeste carti ale oamenilor de succes care iti aduc un plus de valoare. Cand zic succes nu ma refer la bani doar. E vorba mai ales de lucruri care te ajuta sa cresti, influenta pozitiva, familie buna, relatii bune, etc. 

In ultimii ani am citit aproape toate cartile lui John Maxwell, Jim Rohn, Brian Tracy, Zig Ziglar, dar si multi altii, care scriu si despre viata, afaceri, dezvoltare personala, dezvoltare emotionala, spirituala, etc. 

Am facut cursuri si seminarii de dezvoltare personala, de leadership, etc. Curand imi iau certificare de trainer, coach si speaker. 

Sunt multumitor pentru tot. (Sunt absolut sigur ca viata mea ar fi fost altfel daca as fi gasit si invatat din aceste carti, inainte de esecurile prin care am trecut. Regret ca mi-am pierdut atatia ani citind predicile plagiate, acuzative, toxice, isterice si non-valoare ale lui Branham.)

8. Ajuta si motiveaza si pe altii sa faca ceva bun cu viata lor. Crede in ei. Acorda-le sansa unui inceput nou. Foloseste o atitudine pozitiva care arata ca omul isi poate reface viata, daca vrea, desigur. Noi nu suntem responsabili numai pentru ceea ce facem pentru noi, ci eu cred cu mare convingere ca Domnul doreste sa aducem un plus de valoare celor din jurul nostru in masura in care stim si putem. Una din reusitele mele din 2014 a fost sa motivez si sa particip la fondarea Comunitatii romanilor din Graz, nu prin bani ci prin implicare, rugaciune si multa pasiune. Este incredibil cat bine poti sa faci altora cu putin efort. Cu o mica donatie. Cu o scurta vizita. Cu o calda imbratisare. Si eu sunt sigur ca si financiar voi fi rasplatit. Slava Lui pentru tot. 

Deci, ajuta oameni din adunarea ta care au probleme. Fa o surpriza celor saraci din apropierea ta. Consilieaza un cuplu care este in pragul divortului. Cumpara o carte cuiva, cumpara haine cuiva, cumpara alimente cuiva, transporta cu masina ta pe cineva, plateste factura de gaz unei familii nevoiase, plateste un curs de calificare unui tanar sau somer, cumpara lemne de foc unei vaduve. 
Fii un om activ si cu initiativa si inspira si pe altii inspre bine.

Esti un om de nota 10 deoarece Dumnezeu
te-a facut asa, nu pentru ca esti la mesaj.

Apostolul Pavel spune clar: "Dragostea nu face rău aproapelui: dragostea este deci împlinirea Legii." (Pricepe odata om bun si preaiubit, ca toate astea nu au nimic de a face cu branhamismul si alte secte, ci este vorba de raportarea vietii tale la ceea ce Dumnezeu iti cere si pune in tine pentru calatoria ta de pe acest pamant. Pricepusi?)

9. Sustine cauze care conteaza cu adevarat. Eu nu mai dau de mult timp zeciuiala sau donatii la biserici de la mesaj deoarece acolo unde am dat nu au folosit-o pentru scopul propus in Cuvant ci doar pentru burtile si masinile liderilor. 

In zeci de ani banii de la mesaj nu au fost utilizati pentru propasirea comunitatii locale si a oamenilor. Nu au fost activitati care sa ajute la cresterea si ajutorarea poporului. De aceea multe adunari s-au inchis. Oamenii au plecat. 

De cand folosesc banii pentru a ajuta in mod concret oameni care nu se pot ajuta singuri, si finantez proiecte care aduc valoare altora, am inceput treptat sa prosper din nou si sa ma simt extraordinar de fericit si binecuvantat. A vedea ca datorita tie multe vieti se schimba in bine, este una din cele mai mari binecuvantari pe care le poti primi aici pe pamant. Desi inca ma confrunt cu unele lipsuri, vad binecuvantare la fiecare pas. Imi doresc ca pe orice pun mana sa se transforme in aur, metaforic vorbind.

10. Nu mai sustine si nu te mai asocia cu persoane neroditoare, fara viziune, fara un scop clar si corect in viata si a caror gandire este toxica si spirit este vampir. 

Cunosc oameni, lideri si comunitati la mesaj care de 25 de ani incoace nu au nici un scop bun, nici o idee buna, nici un proiect, nici o initiativa, nici un plan. 

Nu au hranit nici un flamand, nu au spalat nici un om murdar, nu au imbracat nici un om gol, nu au vizitat la inchisoare pe nimeni, nu au facut nimic decat sa spuna mereu ca "anul asta precis vine Domnul". 

Acestia se intalnesc oricum si toata ziua vorbesc despre teoria conspiratiei din religie, politica, Rusia, scufundarea Californiei, anticrist, babilon, apocalipsa, etc si uite asa si-au pierdut cate 20-30 de ani din viata cu nimicurile acestea. 

Treziti-va odata oameni scumpi si pretiosi! Viata voastra are valoare cu adevarat, nu o pierdeti cu lucruri fara valoare. 

Concluzia mea este ca un mod de viata branhamist-frankist-parazitar este o viata pierduta. Domnul va respinge pe aceia care nu si-au inmultit talantii si au risipit viata cu idei sectante fictionale, cu basme nefolositoare nimanui.

Doresc tuturor cititorilor mei, pro si contra, un An Nou mult binecuvantat, cu viziune, iubire, adevar si succes dupa succes. 

Dragii mei, va doresc sa aveti parte de multa sanatate, curatie, prosperitate, pace si fericire voua si familiilor voastre!

Lista poate continua.


Ce recomandari spirituale si practice ai si tu pentru cititorii blogului care doresc sa iti faca viata cu sens si sa isi inmulteasca talantii primiti de la Dumnezeu si sa nu isi risipeasca viata in branhamism si frankism? 

149 de comentarii:

  1. E de tinut minte si de folos. Apropo fr lica stiai ca este scandal cu banii la florin duca la adunare? unii si-au cerut zeciuiala inapoi dupa 20 de ani. se spune ca sute de mii de euro au dat la krefeld.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca atat ii duce capul...Au dat de bunavoie.Si liderii din Romania probabil au profitat si ei de acesti bani.De aceea sunt asa de secretosi.Nu toti dar sunt.Oricum branhamismul si frankismul sunt sortite esecului.Lui Dumnezeu nu ii place sectarismul si separatismul.Mai ales cand oamenii sunt hipnotizati de un om si il privesc cu reverenta aproape mistica,absurda.

      Am vazut la cineva pe internet pe o pagina ca si-a scris: ""Omul cel mai iubit de pe Pamant""".Era vorba de E.Frank.

      Ștergere
    2. Am dovezi clare ca E.Frank este un invatator fals,dupa modelul lui Branham.Acesta din urma spunea ca roadele Duhului sunt....acceptarea Cuvantului adica a propriei lui invataturi,care nici macar nu era a lui.

      Frank predica aceeasi eroare:roadele Duhului sunt acceptarea ""cuvantului"". ""Cuvantul""in viziunea lor nu este Cuvantul Evangheliei,ci invataturile plecate de la Branham.

      Este regretabil ca Frank predica asta si facea referire tocmai la pomul cu roade de care vorbea Isus . Deci cei 2 rastalmacesc sensul original al Scripturilor,in favoarea invataturilor proprii.

      Ștergere
    3. frate posteaza acele dovezi daca le ai. sunt curios si cred ca si altii sunt la fel de interesati, mai ales ca noi am urmat un timp pe fratele Frank.

      Ștergere
    4. Pai dovezile sunt mai sus .Eu am doar am scris ceea ce am auzit din predicile lui Frank de la Krefeld. Adica despre eroarea cum ca roadele Duhului ar fi acceptarea Cuvantului-in cazul de fata ""cuvantul"" este sa accepti invataturile lui BRanham. Frank face aceeasi eroare cand predica ca roadele de care vorbea Isus in evanghelii ar fi...acceptarea invataturii lui si/sau a lui Branham.

      Ștergere
    5. E.Frank injecteaza inselaciune, eroare si o mare erezie in fratietatea din ROMANIA incepind din anii 80.A incercat nu demult sa faca asta si la fratietatea penticostala romana din STATE dar a fost oprit imediat cind a fost la o mare biserica din SUD.A fost foarte furios ca nu a putut sa-si expuna inselaciunea branhamista la romanii de aici.Fratilor va rog sa va uitati la sfirsitul alergarii lui Branham mai atent si ve-tzi vedea ca cei care s-au hranit cu roada produsa de viata lui au parte de multa rana sufleteasca si spirituala .Din spini nu potzi sa culegi smochine sau struguri ci doar rani.

      Ștergere
    6. Ca bine ai spus omule.Punctezi clar lucrurile.Se si vede daca ne uitam la ei adica la branhamisti,frankisti...sunt dispretuitori si ii judeca pe toti care nu gandesc ca ei. Asta nu e cuvantul evangheliei adica cuvantul original,ci mult venin si amaraciune injectata de Branham apoi de proprii lor pastori.Acestia se comporta ca niste tirani si dictatori ,si ii obliga pe altii din adunarile lor sa le asculte orbeste regulile lor . Tot ei sunt si cei care sau folosit de zeciuiala altora.Apoi vorbesc si predica despre altii adica despre baptisti,penticostali...etc.Sa nu li se vada viclenia si smecheria.

      Ștergere
    7. Viclenia si smecheria lor o sa fie descoperita si este si acum cind sint expusi la LUMINA. Cunosc personal doi lideri branhamisti si nu-i acuz pe ei ca indivizi , dar gindirea lor bolnava este foarte primitiva. ORGANISMELE PRIMITIVE SE IMULTZESC PRIN DIVIZARE........Adunarile de la ...mesaj...se imultzesc prin DIVIZARE si in ......timpul de sfirsit......(sa folosesc jargonul orei).....LUMINA a venit s-a nimiceasca lucrarea celui rau zice ; Un Penticostal

      Ștergere
  2. Sunteti RUPTI de realitate ! Fratii care au fost nascuti din nou prin Cuvantul vorbit nu sunt deloc afectati de straduintele voastre in denigrari si nici aceia care cauta mai intat Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui Departe de ei descrierile cu care-i blagosloviti voi ! LAUDELE VOASTRE nu au nici cel mai mic efect de distrugere a credintei, ( cum ati sperat voi si v-ati trambitat victoria in propaganda ) acelora care s-au intalnit cumva cu Mantuitorul si au o marturie vie a acestui eveniment . Priza voastra este conectata , dupa cum se vede din cuvintele voastre, doar cu fiinte fara identitate , peste care doi -trei -o noua trinitate ? -si-au impus o dominatie trecatoare, care va tinea doar pana cand acel ultim " proscris " de voi va devani constient de originea lui , de SANGELE care-i curge prin vine , purtator de samanta fagaduintei data parintelui nostru Abraham . TAINA ASCUNSA DIN VESNICII, pe care Dumnezeu a pastrat-o pentru noi, generatia, care incheie timpul de har, descoperita in glasurile celor sapte tunete, , nu mai este o tema pentru viitor, si numai aceia care au auzit si constientizat nepretuita valoare a Mesajului orei au parte de binecuvantarile date de Dumnezeu prin aceat Cuvant vorbit direct acestei generatii SORTITA RAPIRII .
    Faptul ca cineva este impotrivitor, nu face decat sa puna in evidenta diferenta intre cine slujeste Domnului si cine nu-i slujeste . Stim cu totii ca o mare parte a omenirii este SORTITA PIEIRII, si ca moatrea fizica este dovada concludenta a acestui fapt . Din IGNORANTA , insa nu toti stim ca SEMNELE INVIERII sunt tot mai clare si mai des intalnite in Biserica lui Isus Hristos pe intreg globul terestru Aceasta STIINTA , descoperita de catre Dumnezeu Insusi numai DESCENDENTILOR din familia Lui . Asa este scris, ASA VORBESTE DOMNUL : ". Se cuvenea, in adevar, ca Acela pentru care si prin care sunt toate si care voia sa duca pe multi fii la slava sa desavarseasca, prin suferinte, pe Capetenia mantuirii lor.
    Caci Cel ce sfinteste si cei ce sunt sfintiti sunt dintr-unul. De aceea, Lui nu-I este rusine sa-i numeasca "frati" cand zice: "Voi vesti Numele Tau fratilor Mei; Iti voi canta lauda in mijlocul adunarii."
    . Si iarasi: "Imi voi pune increderea in El." Si in alt loc: "Iata-Ma, Eu si copiii pe care Mi i-a dat Dumnezeu!" Astfel, dar, deoarece copiii sunt partasi sangelui si carnii, tot asa si El insusi a fost deopotriva partas la ele, pentru ca, prin moarte, sa nimiceasca pe cel ce are puterea mortii, adica pe diavolul,. si sa izbaveasca pe toti aceia care, prin frica mortii, erau supusi robiei toata viata lor."
    CINE CITESTE, SA INTELEAGA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai baliverne scrii amestecate cu versete biblice. Nu esti tu un invatator fals? Esti! Taina tinuta ascunsa de veacuri este Cristos nu branham.
      "In El avem rascumpararea, prin sangele Lui, iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Sau pe care l-a raspandit din belsug peste noi, prin orice fel de intelepciune si de pricepere; caci a binevoit sa ne descopere TAINA VOII SALE, dupa planul pe care-l alcatuise in Sine insusi, ca sa-l aduca la indeplinire la implinirea vremurilor, spre a-Si uni iarasi intr-unul, in Hristos, toate lucrurile: cele din ceruri si cele de pe pamant. Efeseni1: 7-10.

      Apostolul Pavel scrie Efesenilor despre acest mare mister ascuns de veacuri in Dumnezeu si arata dispozitia in care sa aratat Dumnezeu in timpul acestei descoperiri, unde zice: Caci a BINE VOIT,cuvintele acestea ne arata ca Dumnezeu facea aceasta revelatie prin voia Sa (nesilit de nici o imprejurare) apoi ne arata ca Dumnezeu era bucuros, ba mai mult facea aceasta descoperire cu placere, ca un tata care are o surpriza, un motiv de bucurie pentru un copil al sau. Buna dispozitie si bucuria pe care o avea Dumnezeu in a descoperi omului taina, sau secretul voii Sale, este o garantie ca ceea ce contine taina voii Sale este o mare binecuvantare si un mare prilej de bucurie pentru orice om care ACCEPTA LUCRAREA LUI, nu a lui Branham sau alt lider sectant afectat psihic.

      Se vede clar ca Dumnezeu era in deplina bucurie sa ne descopere VESTEA BUNA, taina voii Sale, intr-un fel intr-o masura cum nu a fost descoperita oamenilor in veacurile trecute, dupa cum gasim scris: "Prin descoperire dumnezeiasca am luat cunostinta de taina aceasta despre care va scrisei in putine cuvinte. Citindu-le va puteti inchipui priceperea pe care o am eu despre taina lui Hristos, care n a fost facuta cunoscut fiilor oamenilor in celelalte veacuri, in felul cum a fost descoperita acum sfintilor apostoli si proroci ai lui Hristos prin Duhul. Efeseni 3: 3-5.
      REPET: Vreau sa zic: taina tinuta ascunsa din vesnicii si in toate veacurile,dar descoperita acum sfintilor Lui. Coloseni 1: 26.
      Asa ca fiule, nu te lasa prostit de secta asta de nimic numita "Mesajul orei". Branham nu avea nimic de descoperit deoarece TAINA a fost descoperita in Domnul nostru Isus Cristos si spusa clar in paginile din Noul Testament! Pentru asta II aducem lauda si Biblia spune ca TOATE POPOARELE IL VOR LAUDA! CACI MARE ESTE EL! CACI MARE ESTE EL!

      Ce ai scris tu fiule, nu repara cu absolut nimic minciunile si haosul din mesajul lui Branham. Frate ar trebui sa ne spui si nou de ce aperi un om care s-a dovedit a fi mincinos si care a copiat de la altii lucrari.

      Ștergere
    2. Suntem rupti bine zici. Dar suntem rupti de inchipuirile false si invataturile mincinoase a lui Branham.Aici ai dreptate.

      Ștergere
    3. Raspundeti intai voi, care ziceti ca nu aveti nevoie de descoperire, ca Voia Lui deplina o cunoasteti de cand lumea, Daca este asa, de ce va feriti s-o faceti de cunoscut ? Ioan Botezatorul a zis ": Eu nu-L cunosteam, dar tocmai pentru aceasta am venit sa botez cu apa: ca El sa fie facut cunoscut lui Israel." (Ioan.1:31) Care este , deci, acea TAINA pe care Pavel a deconspirat-o in scrisoarea catre Efeseni si nu numai acolo ?
      Indemnul Domnului dat ucenicilor a fost " Lucrati nu pentru mancarea pieritoare, ci pentru mancarea care ramane pentru viata vesnica si pe care v-o va da Fiul omului; caci Tatal, adica insusi Dumnezeu, pe El L-a insemnat cu pecetea Lui." (Ioan.6:27) Va intreb : Ce lucrati voi pentru ca sa aveti mancarea care ramane pentru viata vesnica? Gandurile voastre exprimate pe acest blog arata tuturor ca sunteti preocupati doar de firea pamanteasca, cautand bube in capul unui frate pe care generatia care a trait evenimentele inpreuna cu el a vazut PECETEA LUI DUMNEZEU si a crezut Cuvantul , cel putin pe baza lucrarilor acelea pe care le-au vazut si le-au marturisit Ce credeti voi ? Ati spus DESTUL , vreti oare sa repetati , ca popa la inmormantari, "vesnica pomenire "? (o predica invatata pe de rost, fara sa-i vedeti macar rostul, fara sa trageti vreodata foloasele )

      Ștergere
    4. Fratii au fost nascuti din samanta branhamista o samanta a urii si a ratacirii nu din Cuvint. Din ce Cuvint au fost nascuti? Din ratacirile fara numar a lui Branhamel? Din doctrinele mincinoase si de care azi zice una miine alta?Du-te ma culca-te ca acuma nu mai puteti sa inselati pe nimeni cu povestile voastre nescripturale.

      Ștergere
    5. ...nu mai puteti sa inselati pe nimeni cu povestile voastre.

      https://www.youtube.com/watch?v=nTTR2skEON8

      Ștergere
    6. De la behaitul citire : "" TAINA ASCUNSA DIN VESNICII, pe care Dumnezeu a pastrat-o pentru noi, generatia, care incheie timpul de har..."".

      Foarte falsa aceasta propozitie.Este denaturata si rastalmacita la maxim!.

      Sa vedem adevarata propozitie scrie de Pavel in Coloseni 1 :

      "" 25. Slujitorul ei am fost facut eu, dupa ispravnicia pe care mi-a dat-o Dumnezeu pentru voi, ca sa intregesc Cuvantul lui Dumnezeu.
      26. Vreau sa zic: TAINA tinuta ascunsa din vesnicii si in toate veacurile, dar descoperita ACUM sfintilor Lui,
      27. carora Dumnezeu a voit sa le faca cunoscut care este bogatia slavei tainei acesteia intre Neamuri, si anume: Hristos in voi, nadejdea slavei."".

      Deci vedem ca TAINA tinuta ascunsa adica"" Hristos in noi nadejdea slavei""a fost descoperita in urma cu 2000 de ani pe vremea apostolilor,si predicata de Ap Pavel sfintilor...

      Si mai vedem ceva:Ca TAINA nu este vreo invatatura speciala si speculativa,ci este ""Hristos in noi nadejdea slavei"".

      Inca o data branhamistii nu fac decat sa denatureze (a nu stiu cata oara) sensul real al Scripturilor,sa fure practic intelesul original al Scripturilor apoi sa pretinda altora ca DOAR ei au descoperirea....

      Ștergere
    7. Nelutule, tin sa iti amintesc ca Domnul va spune multora care au facut vindecari, semne si minuni: "PLECATI DE LA MINE" iar altora care au hranit pe altii si s-au preocupat de binele altora le va spune: "INTRATI" zic asta referitor la afirmatia asta a ta: "Gandurile voastre exprimate pe acest blog arata tuturor ca sunteti preocupati doar de firea pamanteasca."

      De aceea am scris in articol ce spune apos Pavel: "Dragostea nu face rău aproapelui: dragostea este deci împlinirea Legii."

      Cuvantul implinit nu este sa crezi niste idei carora tu le dai o nuanta extrem de mistica si de senzationala.

      Nu este socant ca unii oamenii L-au intrebat pe Domnul "cand noi Te-am hranit, sau imbracat, etc?" Aceia NU ERAU RELIGIOSI, NU CUNOSTEAU ASA ZISE PRETINSE TAINE DAR AU FACUT CE TREBUIA. Aceea va fi rasplatit.

      Am zis ca exemplu biblic elocvent, desigur ca nu toti trebuie sa faca aceleasi lucruri.

      Partea practica si pragmatica a Evangheliei este tot ce conteaza cu adevarat in opinia mea. Idei si teorii toti pot avea, dar numai cine face voia Lui va ajunge la El.

      Isus a slujit oamenilor in mod PRACTIC NU CU IDEI MISTICE. Apostolii la fel ba chiar Domnul a zis ca liderul adevarat este cel care SLUJESTE.

      La mesaj se vehiculeaza doar explicatii diferite, teorii mistice, idei aiurea care nu au folosit si nu vor folosi nimanui.

      Acelea NU SUNT CUVANTUL DESCOPERIT. Sunt doar alte idei ale unei alte banale secte.

      Ștergere
    8. Cea mai mare dovada de iubire si de viata duhovniceasca este sa ne pazim neintinati si sa dovedim iubirea lui Cristos in relatiile cu ceilalti restul sant teorii fara valoare. Domnul Dumnezeu sa ajute pe cei care isi doresc nu numai sa tot vorbeasca ci si sa faca intradevar ceva. ma intrebam mereu de ce Wurmbrand, Traian Dorz, Moldoveanu si alti au trait atata de frumnos si au avut mari mari inspirati desi nu au inteles atat teologie din Biblie. Stii de ce? pentru ca au cautat Persoana si Caracterul divin a lui Isus Cristos in viata lor si nu motive sa critice ori sa jigneasca alti copii ai lui D-zeu.Au exprimat ce Duhul Sfant a reusit sa creeze in traiul lor. Asa ceva are nevoie biserica si crestinismul nu povesti stiintifico fantastice inventate de oameni afectati mintal.

      Ștergere
    9. Apostolul Pavel a " vestit" tot planul lui Dumnezeu ( inseamna ca a vorbit si despre evenimente care urmau sa se infaptuiasca dupa plecarea lui ) si a " intregit " Cuvantul lui Dumnezeu ( inseamna ca Dumnezeu a vorbit celor din generatia lui , lucruri pe care Isus nu le-a vorbit , si Pavel a purtat chiar suferinte " care lipseau la Hristos , pentru trupul Lui ....( Col.1.24 )
      Dumnezeu a vorbit in continuare , prin epoci, fiecarei generatii in parte, lucruri care n-au fost aratate celor anterioare , desi Pavel le-a VESTIT de la inceput .. El a zis ca " am pus TEMELIA " pentru aceia care urmau sa zideasca deasupra , avand grija deosebita la piatra din capul unghiului cladirii, pentru ca Piatra de incheiere sa poata completa in mod desavarsit Templul Duhului Sfant
      Avand in vedere cele citite, eu zic, nu ar trebui sa tragem concluzii pripite, atunci cand ne referim doar la unele lucruri citite de noi, ci sa ne straduim sa ne gandim la Cuvant ca si la un INTREG, nu doar pe de-o parte sau de alta . Asa ca , daca citim si in epistola catre Efeseni cap.3 : " Prin descoperire dumnezeiasca am luat cunostinta de taina aceasta despre care v-am scris in putine cuvinte.
      . Citindu-le, va puteti inchipui priceperea pe care o am eu despre taina lui Hristos,
      . care n-a fost facuta cunoscut fiilor oamenilor in celelalte veacuri, in felul cum a fost descoperita acum sfintilor apostoli si proroci ai lui Hristos, prin Duhul."
      Despre aceasta TAINA este intrebarea, nu faptul ca slava lui Hristos aduce schimbarea ,prin Duhul Domnului, ci , daca ai putea sa ne spui cine sunt acesti VOI , locuitori printre natiuni, pentru care Pavel a fost ales de Dumnezeu sa le fie apostol
      Nu este taina faptul ca cineva are nadejdea slavei, chiar daca nu prea stie cum este Hristos in voi . Apropo, tu ce zici ,in privinta acestei experiente ?

      Ștergere
    10. Stii si la ce te ajuta ca stii? Asta o stii?
      Sa te dai mare ca tu esti "Mireasa" si ca vai de mine ce oameni cu o revelatie speciala exista? Sunt doar glume seci si fara umor toate pretentiile voastre fratilor.

      1 Cor 13.
      1 Chiar dacă aş vorbi în limbi omeneşti şi îngereşti, şi n-aş avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zăngănitor.
      2 Şi chiar dacă aş avea darul prorociei şi aş cunoaşte toate tainele şi toată ştiinţa; chiar dacă aş avea toată credinţa, aşa încât să mut şi munţii, şi n-aş avea dragoste, nu sunt nimic.

      Ștergere
    11. Cu ce va deranjeaza pe voi faptul ca eu insist sa va prezint o descoperire completa a Cuvantului lui Dumnezeu , care ne-a fost data, prin har, nu printr-o intelepciune dobandita prin educatie seminaristica . Oare n-am si eu dreptul sa-i cer parerea lui Lica asupra acestei afirmatii citita din Biblie:" Isus le-a zis: "Adevarat, adevarat va spun ca Ma cautati nu pentru ca ati vazut semne, ci pentru ca ati mancat din painile acelea si v-ati saturat.
      . Lucrati nu pentru mancarea pieritoare, ci pentru mancarea care ramane pentru viata vesnica si pe care v-o va da Fiul omului; caci Tatal, adica insusi Dumnezeu, pe El L-a insemnat cu pecetea Lui."
      . Ei I-au zis: "Ce sa facem ca sa savarsim lucrarile lui Dumnezeu?"
      . Isus le-a raspuns: "Lucrarea pe care o cere Dumnezeu este aceasta: sa credeti in Acela pe care L-a trimis El."
      Ar putea fi posibil ca si astazi oamenii sa accepte orice fel de religie , pentru faptul ca cineva le da ajutor material , fara sa mai fie interesati de adevarata Paine a vietii
      Vreau sa dai dovada ca Dumnezeu te-a trimis pe tine ca sa imprastii in Romania indoielile americanilor care n-au cunoscut nici pe fratele Branham nici lucrarea lui Dumnezeu , dupa mai mult de cincizeci de ani de la evenimente, cand martorii oculari sunt deja plecati, , tocmai in aceasta vreme a informatiilor confuze, cand fiecare se indreptateste pe sine in a aduce dezmintiri si a prezenta o alta imagine la oricare eveniment relatat in mass-media , abuzand de dreptul la comentarii fara semnatura pe internet

      Ștergere
    12. Daca Branham era ingerul al 7-lea atunci potrivit afirmatiilor lui ,trebuia sa nu moara ci sa introduca Biserica in rapire.Asta era esenta a ceea ce a predicat el.Si a mai spus ca asta era ""Asa vorbeste Domnul"".

      Deci a predicat o minciuna in Numele Domnului.Si e doar una dintre ele.Mai sunt si alte afirmatii false pe care el le pune pe seama lui Dumnezeu.

      In concluzie te chinui aiurea pentru o minciuna.Dumnezeu nu infiinteaza secte si miscari.EL nu este atat de limitat cum sunt oamenii.

      Ștergere
    13. Daca ai predicat sau invatzat, pe oameni minciunile lui Branham ani de zile si apoi ai ajuns sa cunosti adevarul despre nevroticul american sau german , nu-i nevoie sa ai o trimitere speciala de la Dumnezeu ca sa spui ADEVARUL........Este doar o chestie de omenie....

      Ștergere
    14. Pe mine nu ma deranjeaza, chiar dimpotriva mi-ar fi placut sa ai o "descoperire completa", si Branham la fel, dar din (ne) fericire toate ideile lui majore nu pot fi dovedite.

      Dimpotriva chiar, pot fi dovedite ca fiind false sau preluate de la altii. Cu tot respectul, dar aceea nu mai este nici o descoperire. Completa nici atat.

      Eu nu cred ca Evanghelia se rezuma numai la a ajuta pe altii, dar am scris ce am scris deoarece acest aspect de dovada a iubirii si fratietatii este intens promovat in Cuvant iar in mesaj este in totalitate neglijat, lucru care arata neascultare si nesupunere fata de adevar.

      Am vrut sa scot in evidenta ca alergarea dupa imaginatiile si inchipuirile cuiva este doar timp pierdut si asta se intampla la mesaj de zeci de ani. Minciunile din mesaj FURA VIETILE OAMENILOR, ocupandu-le timpul, sufletul, duhul si mintrea si energia cu multe nimicuri amestecate cu putin adevar.

      Pe mine, care am umblat si eu dupa nalucile acestea, chiar ma doare sa vad cum oamenii discuta ani de zile ca "papa de la roma nu stiu ce" si "moneda euro" si "rusia" si de astea, NEFACAND ABSOLUT NIMIC din ceea ce gasim pe fiecare pagina a Noului Testament, adica sa iubim, sa facem bine, sa traim in pace cu oamenii, sa fim blanzi si buni, sa dam valoare altor vieti.

      Eu cred ca decat sa traiasca pentru ei insisi tot asa inca 20 de ani, blocati in inchisorile faurite cu cuvintele lui Branham, m-ai bine ar incepe sa faca ceva ce nu eu ci Biblia le porunceste ferm. Dar nu au nici o calauzire si nici un plan deoarece Branham nu le-a dat decat sunete nesigure iar ei singuri nu stiu si nu inteleg ca pot accesa Cerul. Gratuit. Fara bani si fara plata si fara permisiunea celorlalti urmasi a lui Branham.

      Invatatori mincinosi ne-au invatat ca numai prin mesajul orei putem fi placuti lui Dumnezeu si numai asa Il putem cunoaste. Minciuna asta este otrava distrugatoare.

      Dar decizia de a continua in felul parazitar, sau urmand minciuni, sau a schimba ceva, le apartine, e clar. Respect oamenii indiferent de decizia pe care o iau.

      Sunt de acord cu anonimul, e o chestie de omenie, de bun simt, sa afisezi pe tapet ceea ce ai vazut ca e fals si nu duce pe oameni nicaieri. Nicaieri.

      Domnul nu se refera la Branham cand zice "sa credem in Acela pe care Dumnezeu L-a trimis."

      Ștergere
    15. Relatarile tale creaza impresia ca unii nu fac nimic altceva decat sa polemizeze pe temele enumerate de tine . Parca n-ai sti ca toata lumea e cu ochii pe papa, pe rusia, si pe mai stiu eu ce, si ca din ce in ce mai multi oameni trec zilnic cu capul prin nori .Dar nu inseamna ca asta le este singura preocupare din viata. De unde la tine idea ca branhamistii fac numai lucruri inutile ? Si ca musai tu sa le dai indicatii pretoiase de felul cum ar trebui sa actioneze ? Oare n-ai citit tu sfatul Domnului, sau, daca l-ai citit, n-ai vrut sa-l bagi in seama ? "Ci tu, cand faci milostenie, sa nu stie stanga ta ce face dreapta," (Mat.6:3)

      Ștergere
    16. da deci politica o face toata lumea voi asa zisi mireasa nu aveti altceva mai bun de facut?

      Ștergere
    17. Speram ca , daca ai zis ca tu cunosti foarte bine Mesajul orei, stii cine este Acela pe care L-a trimis Dumnezeu, dar constat ca m-am inselat amarnic , si ca nici despre ce scrie in Biblie macar nu ai decat o vaga cunostinta , Lica! Si nu stii ca ai iarasi , nevoie de invatatura , ca sa ajungi sa-L cunosti pe Domnul
      .Studiile tale in privinta lucrarilor omenesti n-au facut decat sa te indeparteze tot mai mult de accesul la hrana care ramane pentru viata vesnica .

      Ștergere
    18. Anonimule de la mijlocul bobotezei, care-ti dai aere de ortodox=drept credincios, ce zici de " politica "Domnului Isus predicata ucenicilor, cand le-a zis asa : ". Cand veti vedea Ierusalimul inconjurat de osti, sa stiti ca atunci pustiirea lui este aproape.
      . Atunci, cei din Iudeea sa fuga la munti, cei din mijlocul Ierusalimului sa iasa afara din el, si cei de prin ogoare sa nu intre in el.
      . Caci zilele acelea vor fi zile de razbunare, ca sa se implineasca tot ce este scris.

      Ștergere
    19. Hrana pentru viata vesnica sunt Cuvintele Domnului.Nu rastalmacirile si inchipuirile lui Branham.Ati facut o alta Evanghelie din predicile lui Branham.Potrivit lui Pavel sunteti ANATEMA.

      Mesajul orei nu exista.Este o inchipuire plecata de la Branham.Si in jurul acestei inchipuiri a legat pe multi de slujba lui,facandu-i sa creada ca el este ultimul mesager apoi odata cu el revine Isus.De aceea si asteptau sa invie Branham,fiindca au luat de buna predicile lui Branham . Deci toata teoria asta a PICAT cand a murit Branham.

      Te agiti aiurea,ca un om imbatat de minciunile lui Branham.Revino cu picioarele pe pamant si nu mai anula fagaduintele din Cuvant care sunt valabile pentru TOTI CEI CARE CRED IN DOMNUL ISUS.

      Evanghelia produce fericire si implinire prin trairea ei.(Cel care crede in Mine din inima lui vor curge rauri de apa vie).

      Predicile lui Branham produc dezbinare,amaraciune si mult venin,sectarism si saracie afectiva,spirituala,oameni cu idei obsesive care nu se bucura fiindca nu pot produce roada prin mesajului lui Branham. Acest mesaj este doar o nevroza si numultumire ale lui Branham.Si cei care se adapa din acest mesaj ajung sa fie chipul lui Branham.

      Ștergere
    20. Ai tu ce ai cu " chipul lui Branham", ceva de cosmar , probabil, de fiecare data cand inchizi ochii ca nici sa dormi linistit nu mai poti, de cand ai citit ceva predici ale lui care mai mult ca sigur ti-au infierat unele metehne de care nu te poti pocai . Desigur, n-ai vrut niciodata sa observi faptul ca Mesajul orei este in primul rand o chemare la pocainta deaceea folosesti atatea invective in marturia ta , de care suferi tu insuti , fara drept de apel si fara sa cunosti vre-un leac pana in momentul de fata : nevroza, nemultumirea, amaraciunea, dezbinarea, veninul, sectarismul, saracia spirituala si afectiva, ideile obsesive pe care nu le poti parasi cu de la tine putere .
      Sa stii ca sunt sincer ingrijorat pentru situatia ta, fiindca nu am auzit pana acuma despre altcineva interesat in acest Mesaj sa mai aiba astfel de simptome, afara de prietenul Lica , si ma intreb daca nu cumva este o boala foarte urata si molipsitoare , care ar putea sa dea nastere la o epidemie necunoscuta pana acuma la noi in tara contactata pana acuma doar de cativa ex-branhamisti ,care obisnuiesc sa comenteze aici, ca Abel si Adi , de exemplu

      Ștergere
    21. Stiu foarte bine mesajul orei si stiu ca Acela pe care Dumnezeu L-a trimis nu e Branham ci Isus. ca nu mai accept ideile voastre nu inseamna ca nu stiu ce vorbesc.

      Studiile mele in privinta celor omenesti nu sunt ce iti inchipui tu nelutule, in Biblia mea scrie ca una din roadele DUHULUI SFANT este facerea de bine, asa ca se pare ca tu nu ti-ai citit de mult timp Biblia ta. Hrana eterna e tocmai Cuvantul si nu minciunile din mesaj.

      Iar cu privire la ajutoare, da e corect sa nu stie stanga ce face dreapta in cazurile personale de ajutor.

      Recent te-am implicat si pe tine intr-unul din cazurile ce le ajut -si ma bucur ca ai acceptat- sa ajuti o persoana ce ne este prieten comun dar nu cred ca tu ai vazut undeva sa ma laud sau sa scriu pe bloguri ca ce fapte bune am facut. Deci ce ai scris mai sus "Ci tu, cand faci milostenie, sa nu stie stanga ta ce face dreapta," (Mat.6:3) e corect dar nu se aplica peste tot. Iata de ce.

      In Faptele Apostolilor si epistole nu se vorbeste despre aceea ci despre activitatea Bisericii ca organism, ca institutie care isi cunoaste responsabilitatile, la asa ceva ma refer cand zic caBranhamismul calca in picioare Cuvantul lui Dumnezeu cu privire la aceste lucruri clar poruncite in Biblie.

      Apost Pavel merge pana acolo incat el personal organizeaza strangerea de ajutoare si alte chestii. Sunt multe de discutat, dar timpul e scurt, si vad ca nu are sens sa tot repet lucruri atat de simple pe care voi trebuia sa le stiti de acum 30 de ani.

      Mesajul orei nu este chemare la pocainta. Evanghelia este chemarea la pocainta. iarasi nu citesti Biblia? Ei ei, mai nelutule.

      Mesajul orei este descoperirea unor taine care nu erau taine, idolatrizarea unui Ilie inchipuit si al unei mirese inexistente plus batjocorirea si etichetarea negativa altor crestini din alte culte.

      Ștergere
    22. "Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, încât să vadă faptele voastre bune şi să îl preamărească pe Tatăl vostru din ceruri" (Mt 5,16).

      Ștergere
    23. Este regretabil ca stiti mai multe din predicile lui Branham decat din Predica de pe Munte.Asta se intampla fiindca ati facut o alta evanghelie din predicile lui Branham.

      ""Cuvintele Mele sunt duh si viata.."".

      Ștergere
    24. Interesant si aplicabil oricaror pretentii venite din partea "trimisilor" lui Dumnezeu.
      Moise Guran, in legatura cu atentatul islamic din Paris. S-au suparat adeptii fanatici si au ucis pentruca cineva le-a criticat si desenat "profetul."

      "Nu cred, însă, că, dacă ar exista trimiși ai lui Dumnezeu printre noi, Dumnezeu n-ar fi de acord să-i analizăm. De aceea, cred că faptele liderilor religioși pot fi comentate, criticate sau aprobate. Ei sunt lideri pământeni, nu sunt Dumnezei."

      http://www.realitatea.net/moise-guran-reac-ie-foarte-dura-dupa-atentatul-din-fran-a_1605162.html

      Ștergere
    25. Necunoscatorii Mesajului, in special aceia care au trecut prin apa botezului precum o gasca prin helesteu, citesc Realitatea net si judeca dupa aparente religioase omenesti . Ei nu citesc Realitatea asa cum a vazut-o Dumnezeu atunci cand a prezentat-o prin Cuvantul vorbit cu mult timp inainte ca sa vina pe lume cei care urmeaza s-o traiasca : Ingerul Domnului i-a zis: "Iti voi inmulti foarte mult samanta, si ea va fi atat de multa la numar ca nu va putea fi numarata."
      Ingerul Domnului i-a zis: "Iata, acum esti insarcinata si vei naste un fiu caruia ii vei pune numele Ismael; caci Domnul a auzit mahnirea ta. El va fi ca un magar salbatic printre oameni; mana lui va fi impotriva tuturor oamenilor, si mana tuturor oamenilor va fi impotriva lui; si va locui in fata tuturor fratilor lui."

      Ștergere
    26. Trebuie sa fi foarte dus cu pluta sa ucizi pe alti oameni pentru o amarata de caricatura.Asta arata gradul de indobitocire al unora.Bine ca i-au lasat in Franta sa faca o droaie de copii...asta le place,sa atarne pe banii statului. Dar cand vine vorba de un sarcasm jurnalistic,isi arata prostia si salbaticia din ei. Din pacate mesajul lui BRanham va indeparteaza de Evanghelia Domnului. Felul vostru de vorbire spune ce aveti in inima. Si limba este o arma cu care se poate ucide.

      ""Fara pocainta nimeni nu va vedea pe Domnul"".

      Bine mai behaitule ca ai nimerit si tu un verset.Dar vad ca asa te umflii in pene de parca totul se invarte in jurul tau.Esti disgratios si foarte respingator.Nu ai roade vrednice de pocainta.Manevrezi litera asa precum faceau fariseii din vremea lui Isus.Dar in rest esti gol spiritual.

      Eu cred ca majoritatea de la mesaj ati trecut prin apa botezului precum gasca prin helesteu.Va mandriti cu litera de parca Branham a adus acele invataturi.Saraci oameni mai sunteti si voi...Pomi uscati,fara rod in ei.Stapanul cand vine cauta sa vada daca pomul are rod.Daca are se mandreste cu el.Daca nu il taie si va fi aruncat in foc.

      Ștergere
    27. E adevarat ca Allah este Isus asa cum Branham ne-a invatat?
      Este Dumnezeul islamistilor Dumnezeul nostru?

      Ștergere
    28. Ei ei, cum ai ocolit tu esenta comentariului meu, mai Nelutule.

      Ce a scris Guran pe Realitatea net si eu am postat nu are legatura directa cu islamul, ci cu dreptul nostru de a analiza si critica pe asa zisi "trimisi" ai lui Dumnezeu.

      Sunt si ei oameni nu sunt dumnezei si chiar daca ar pretinde ca sunt ingeri si dumnezei cu atat mai mult,-repet- cu atat mai mult- bunul simt ar trebui sa ne spuna sa verificam PRETENTIILE LOR. (absurde). Sau...hai sa ne lasam mintiti? Atunci care mai e sensul?

      Salbatici precum ismaelii sunt/au fost si tatarii, mongoli, au fost si chinezii si rusii.

      Ștergere
    29. Normal.Fiecare are dreptul sa analizeze pe oricine care se ridica cu pretentii de trimis al lui Dumnezeu.Doar manipulatorii si tiranii vor sa iti apleci capul in fata cui vor ei. Prin asta arata ce duh au in inima.Duh de frica si teroare. Cei care au primit dragostea lui Dumnezeu se apropie de Dumnezeu si traiesc binecuvantari fiindca traiesc cu dragostea Lui in inima in fiecare zi.

      Doar Cel Rau vrea sa va fure acest drept si aceasta binecuvantare,venind cu puterea literei.Intocmai cum a facut in Eden,rastalmacind litera si furandu-le primilor oameni binecuvantarea Creatorului : ""De aceea Dumnezeu i-a binecuvantat si le-a spus:Cresteti,inmultiti-va si umpleti pamantul...."".

      Evanghelia originala ne arata dragostea Tatalui. Evangheliile false seamana amaraciune si multa invinovatire,fiindca le opresc oamenilor accesul direct la Tatal Ceresc,aplecandu-i sa accepte o invatatura a unui om.

      Ștergere
    30. Esenta comentariului tau este prezentarea Mesajului intr-un mod cat mai intunecat posibil , si in comparatie cu cele mai inumane actiuni , ai ajuns pana acolo sa zici ca Branham te-a invatat sa te comporti asa , si culmea, numai pe tine ! Si , dupa ce te-ai comparat cu cei din jur, incerci sa bagi pe toti in oala ta cu smoala . Se pare ca bunul simt nu te invata sa-ti verifici pretentiile tale in primul rand . Sau....hai sa ne lasam mintiti de tine, nu de Branham . Atunci, care altul mai e sensul la articolele pe care le scrii ? Daca iti dau fericire si automultumire, da-i inainte ! Ai scris insa ca Mesajul iti produce scarba si vomituri si asta arata ca te incadrezi in categoria fricosilor, necredinciosilor,ucigasilor, curvarilor , vrajitorilor, inchinatorilor la idoli si tuturor mincinosilor ( Apoc 21.8 ) Mai bine ar fi , desigur, sa uiti definitiv ceea ce zici ca ti-a zadarnicit viata , decat sa te intorci mereu spre ceea ce odata ai varsat . Treaba ta, oricare-o faci, ca doar nu degeaba ti-ai luat viata in mainile tale !

      Ștergere
    31. Tu chiar crezi ca daca cineva pretinde ca e inger si profetul Ilie si are sute de falsitati dvedite nu trebuie verificate pretinsele sale autoproclamari si trebuie sa trecem asa usor peste ele?

      Adica ai ajuns sa traiesti in atat intunerec spiritual incat ti se pare ceva atat de rau sa verifici pretentiile cuiva?

      Cum e posibil ca un om care pretinde ca e crestin si studiaza Cuvantul lui Dumnezeu sa ajunga in faza asta de negare a realitatii clare si limpezi?

      Si mai ai obiceiul vechi si prost de a fugi de la subiectul discutat la tot felul de afirmatii aiurea.

      Branham m-a invatat ca Allah e Isus. E adevarat sau e fals ce a zis?

      Ștergere
    32. E adevarat ca Allah este Isus asa cum Branham ne-a invatat?
      Este Dumnezeul islamistilor Dumnezeul nostru?

      Ștergere
    33. Ei fug de raspunsuri pentru ca nu au nimic. doar nu ai vrea sa iti spuna ca DA Branham a gresit. Iti pierzi timpul cu ei cum si eu aproape 10 ani am ratacit in adunarea lor cu oameni extrem de falsi si tristi femeile isi lasa parul in fata ca vrajitoarele sunt neingrijite palide si foarte foartew nefericite.

      Ștergere
    34. Curios, cum de te-a invatat Branham pe tine, ceea ce n-am auzit pana acuma sa fi invatat pe cineva, si tocmai pe tine, care zici ca nu crezi ca invatatura lui este de la Dumnezeu Totusi, zici ca AI INVATAT asa ceva .. ar trebui sa stii mai bine, asadar, daca-i adevarat sau nu, si sa nu mai faci pe desteptul punand intrebari retorice , cu raspunsuri pregatite sa le scoti din maneca . Subiectele discutate de tine numai Biblice nu sunt, de ce zici ca fug de la subiectul tau, daca de fiecare data te readuc la Scriptura ? Doar pentru ca Scriptura te corecteaza in modul tau firesc de gandire ?

      Ștergere
    35. raspunde ma branhamistule la intrebarea pusa Este Dumnezeul islamistilor Dumnezeul nostru?

      Ștergere
    36. Da raspunde tu, care te iei dupa prostirile lui Lica ! Nu stii ce-a zis apostolul Pavel ? " Caci chiar daca ar fi asa numiti "dumnezei" fie in cer, fie pe pamant (cum si sunt in adevar multi "dumnezei" si multi "domni"),
      totusi pentru noi nu este decat un singur Dumnezeu: Tatal, de la care vin toate lucrurile si pentru care traim si noi, si un singur Domn: Isus Hristos, prin care sunt toate lucrurile, si prin El si noi.. Dar nu toti au cunostinta aceasta.

      Ștergere
    37. Branham a invatat ca Allah e Isus nu Lica. Deci prostiile sunt ale lui Branham. Iarasi nu raspunzi la intrebari. Ce parere ai de afirmatia lui Branham ca Allah e Isus?

      Ștergere
  3. Lupta cea mai mare - Jeffersonville, Indiana, S.U.A. 11 martie 1962

    EL stă acolo şi comandă ca Comandant suprem al armatei Sale. Moise se afla pe munte cu mâinile ridicate în timp ce Israel se lupta şi îşi croia drum. Astfel el a stat cu mâinile ridicate până la apusul soarelui şi ei au trebuit să-i sprijine braţele.

    ----------------------------------------

    Să nu ucizi. Deuteronomul 5:17

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La oamenii firesti lupta intre bine si rau se da corp la corp . La cei nascuti din apa si din duh, lupta se da " impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti. (Efes.6:12) Asta ar trebui sa inteleaga chiar si anonimul de mai sus , care a incercat sa insinueze ca in Biblie ar fi scrise niscai contradictii

      Ștergere
    2. El va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Preaînalt, va asupri pe sfinţii Celui Preaînalt şi se va încumeta să schimbe vremurile şi LEGEA... Daniel 7:25
      ======


      Să nu ucizi. Deuteronomul 5:17
      ----------------
      |
      |
      |
      |
      \/

      Când Domnul Dumnezeul tău te va aduce în ţara în care vei intra şi o vei lua în stăpânire, şi va izgoni dinaintea ta multe neamuri: pe hetiţi, pe ghirgasiţi, pe amoriţi, pe canaaniţi, pe fereziţi, pe heviţi şi pe iebusiţi, şapte neamuri mai mari la număr şi mai puternice decât tine; când Domnul Dumnezeul tău ţi le va da în mâini şi le vei bate, SĂ LE NIMICEȘTI CU DESĂVÂRȘIRE, să nu închei legământ cu ele şi să n-ai milă de ele. Deuteronomul 7:1~2



      NIMICÍ, nimicesc, vb. IV. Tranz. A face să nu mai existe, a reduce la nimic (omorând, distrugând, lichidând); a distruge, a desființa, a prăpădi, a extermina, a lichida, a nimicnici.

      Ștergere
  4. Anonimului cu " furatul binecuvantarii " : trebuie sa-i amintesc ca Eva si Adam tocmai cand se straduiau sa " beneficieze " de placerea sexuala , au fost RAUCUVANTATI , unul sa munceasca pe branci ca sa-si scoata hrana din pamant si sa se intoarca la scurt timp acolo de unde a provenit, si alta sa aduca pe lume cu suferinta marita fructul dragostei eros pe care a jnvatat-o de la VECINUL Sarpe (,care era doar o fiara a campului chiar daca era mai siret decat toate celelalte ) , fiindu-i dupa aceea legate prin Lege dorintele sexuale de barbat. Relatarea biblica despre acel mamifer masculin care a sedus pe mama tuturor celor vii care s-a lasat atrasa in FLIRT ne arata ca tot blestemul a fost pus pe capul lui si al primului sau urmas strecurat in rasa umana, pe nume Cain , prin amestec de gene intr-o conceptie neautorizata de Creator .Asa ca nu va mai mirati de atrocitatile pe care vi le aduce la cunostinta Realitatea net si de care vuieste permanent toata mass-media nici de atatarile la ura impotriva branhamistilor pe care le propaga autorul articolelor de pe acest blog , in plasa caruia ati cazut nevinovati sau pe proprie raspundere , acei care v-ati luat si voi viata in mainile voastre

    RăspundețiȘtergere
  5. Simeoane, adu-ti aminte istoria Biblica, cand Dumnezeu a dus pe poporul sau in robia Egiptului, a facut-o si dintr-un motiv care v-a scapat pana acuma din atentie : " Si Domnul a zis lui Avram: "Sa stii hotarat ca samanta ta va fi straina intr-o tara care nu va fi a ei; acolo va fi robita si o vor apasa greu, timp de patru sute de ani.
    Dar pe neamul caruia ii va fi roaba, il voi judeca Eu: si pe urma va iesi de-acolo cu mari bogatii.
    Tu vei merge in pace la parintii tai; vei fi ingropat dupa o batranete fericita.
    . In al patrulea neam, ea se va intoarce aici; caci NELEGIUIREA AMORITILOR NU SI_A ATINS INCA VARFUL "
    Dumnezeu a dus NEAMUL LUI in cel mai mare si superdezvoltat imperiu al timpului si l-a tinut patru generatii in robie doar ca sa-i pazeasca de nelegiuire si sa-i dea forta si motivatie ca sa NIMICEASCA pe aceia care traiau in ea . Poate ca voi nu stiti ce este aceea " nelegiuire " in ochii lui Dumnezeu , de aceea va sfatuiesc sa cercetati cu mai multa credinta Cuvantul vorbit de Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonimule de la 19.45 , ca sa poti sa te culci pe o ureche , si totusi cu cealalta sa poti auzi , iti zic si tie , care ai ratacit 10 ani , nu ti-a fost deajuns ? Ce oare te face sa porti cu tine amintiri care -ti fac o viata de cosmar ? Crezi tu oare ca toti cunoscutii tai s-au scaldat in apele tale ? Eu ma gandesc ca de aceea blamezi pe acele surori fiindca nu s-au lasat ademenite in flirturile tale si sa faca haz de necazurile tale , cum te-ai fi asteptat Daca nu te-ai simtit bine in mijlocul lor, de ce-ai stat acolo atata timp ? Nu cumva esti parsiv ? Si acuma daca zici ca ai parasit, n-ai facut-o cumva fiindca ai fost tu patasit in acelasi timp ? Si se prea poate ca asta te roade pe tine . Nu stii acele versuri dintr-un cantec de muzica folk : " ....., galagiosi cand vorbim, parasiti chiar in timp ce si noi parasim, Suntem OAMENI ... "

    RăspundețiȘtergere
  7. Iarasi bati campii cu amestecatul genelor.NU intelegi ca Dumnezeu a dat porunca ca fiecare creatura sa produca urmasi DUPA SOIUL EI? Deci nu se puteau amesteca genetic un sarpe cu o fiinta umana,ca sa produca o alta fiinta umana.Nici in ziua de azi cu toata manipularea genetica,nu se pot amesteca speciile intre ele ca sa produca urmasi.Este o incompatibilitate .Deci este o prostie ceea ce afirmi.Cain era de la rau fiindca a savarsit o crima.Nu era genetic de la cel rau.

    Branham a inteles prost aceasta invatatura si a transpus-o in plan fizic.

    Nu sa gandit o clipa ca in Vechiul Testament neascultarea mai este numita curvie spirituala.El a transpus aceasta in plan fizic si nascocit o teorie care anuleaza randuiala lui Dumnezeu privitoare la inmultirea creaturilor Sale,adica prin sex precum si legea stabilita de Dumnezeu intre specii:Fiecare sa produca urmasi DUPA SOIUL LUI!. Deci a pus o BARIERA GENETICA imposibil de trecut si in zilele noastre. In concluzie termenul "de la cel Rau"" este in sens spiritual datorita faptei care a infaptuit-o adica crima.

    ""Dumnezeu i-a binecuvantat si le-a zis:Cresteti,inmultiti-va si umpleti pamantul.... Apoi Sa uitat la ceea ce facuse si iata ca toate erau FOARTE BUNE"".

    Deci ""curvia"" a fost defapt NEASCULTAREA de ceea ce a spus Dumnezeu,nicidecum o curvie in sens sexual . Vedem ca si poporului Israel, cand nu asculta de ceea ce ii spune Dumnezeu si se indreapta inspre alti dumnezei i se spune ca a ""curvit"" fiindca a ascultat de alti dumnezei adica sa inchinat lor,le-a dat ascultare,sa ""unit"" cu ei...deci a curvit spiritual cu acesti dumnezei.

    Apoi mai intervine si chestia cu pomii si libertatea (sexuala?) de a manca din TOTI POMII din gradina...Nu se potriveste deloc daca vedem totul in plan fizic sau mai rau sexual.



    Si de ce s-au rusinat Adam si Eva cand sau vazut goi?Fiindca li sa deschis ochii si au cunoscut binele si rau.Si este un lucru rau si rusinos sa umblii gol.

    In concluzie pacatul din Eden este curvia spirituala care este neascultarea de Dumnezeu!. Nicidecum actul sexual,pe care insusi Dumnezeu l-a randuit pentru toate creaturile Lui,cu scopul sa populeze Pamantul.

    Repet:"Branham a citit undeva de invatatura asta si a transpus-o in plan fizic,fara sa o analizeze cu Biblia.El a uitat ca Biblia vorbeste spiritual de fii neascultarii,fii lui Dumnezeu...etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. domnule Sens Spiritual, analizeaza tu cu Biblia aceste versete : "Fugiti de curvie! Orice alt pacat, pe care-l face omul, este un pacat savarsit afara din trup; dar cine curveste pacatuieste impotriva trupului sau. (1Cor.6:18) Tot asa este si calea femeii preacurve: ea mananca si se sterge la gura, si apoi zice: "N-am facut nimic rau." - (Prov.30:20) Acum blestemat esti tu, izgonit din ogorul acesta, care si-a deschis gura ca sa primeasca din mana ta sangele fratelui tau! (Fac.4:11) . nu cum a fost Cain, care era de la cel rau si a ucis pe fratele sau. Si pentru ce l-a ucis? Pentru ca faptele lui erau rele, iar ale fratelui sau erau neprihanite.. Prin aceasta se cunosc copiii lui Dumnezeu si copiii diavolului. Oricine nu traieste in neprihanire nu este de la Dumnezeu; nici cine nu iubeste pe fratele sau. Vrajmasie voi pune intre tine si femeie, intre samanta ta si samanta ei. Aceasta iti va zdrobi capul, si tu ii vei zdrobi calcaiul." (Fac.3:15) Si veti calca in picioare pe cei rai, caci ei vor fi ca cenusa sub talpa picioarelor voastre, in ziua pe care o pregatesc Eu, zice Domnul ostirilor. (Mal.4:3)
      "te sfatuiesc sa cumperi de la Mine aur curatat prin foc, ca sa te imbogatesti; si haine albe, ca sa te imbraci cu ele si sa nu ti se vada rusinea goliciunii tale; si doctorie pentru ochi, ca sa-ti ungi ochii si sa vezi. (Apoc.3:18)

      Ștergere
    2. In Biblie mai scrie : " Daca o femeie se apropie de o vita, ca sa curveasca cu ea, sa ucizi si pe femeie si pe vita; sa fie omorate: sangele lor sa cada asupra lor."Levitic 20.16
      Oare n-ar fi fost lumea plina se sirene si minotauri, asa cum gasim reletat in scrierile antice, daca Dumnezeu n-ar fi stopat amestecul genetic ? Si nu este OAIA-CAPRA care s-a nascut anul trecut in Scotia, o alta dovada ca Biblia nu minte in privinta posibilitatii unui astfel de amestec ? Numai tu sa nu fi vazut, macar din greseala, unele din acele filmulete cu tot felul de ciudatenii genetice care exista astazi pe pamant , si a caror cauze sunt tocmai calcarea Legii date de Dumnezeu oamenilor ?
      Se pare ca tu insuti esti un exemplu evident de branhamist fara cultura biblica , si nu-i de mirare de ce esti un autorespins din mijlocul celor care cunosc Cuvantul vorbit de Dumnezeu si se incred in Acela pe care L-a trimis El , dupa fagaduinta Domnului Isus data celor care-L urmeaza in zilele noastre : "Dar Mangaietorul, adica Duhul Sfant, pe care-L va trimite Tatal in Numele Meu, va va invata toate lucrurile si va va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu. (Ioan.14:26)

      Ștergere
    3. Va mai postez un comentariu pe care l-am facut mai demult pentru un alt blog , cu o invatatura simpla , care explica cum si de ce a venit raul in lume , prin actul sexual incrucisat intre om si animal , si de ce nu ar trebui sa fie de mirare ca unii cred ca au originea intr-o specie preistorica de maimuta :
      "PACATUL LUMII este pur si simplu nerecunoastea dependentei creaturii fata de Creatorul ei . Citind in Biblie , aflam ca spiritul care a adus PACATUL= NECREDINTA in existenta Creatorului ( este scris : ” Cine se apropie de Dumnezeu trebuie sa creada ca El ESTE si ca rasplateste pe cei ce-l cauta” Evrei 11.6 , si de asemenea , cand Moise i-a cerut Numele, raspunsul lui Dumnezeu a fost ” EU SUNT CEL CE SUNT “. Isus a vorbit aceleasi cuvinte :” Daca nu credeti ca EU Sunt , veti muri in pacatele voastre ” Ioan 8.24 ) spiritul acela deci, care a inselat pe mama omenirii intai pe plan spiritual, cu PROMISIUNEA falsei cunostinte, care sa o faca sa fie ” CA DUMNEZEU”, eliminand astfel DEPENDENTA de EL a amagit-o si pe planul fizic, prin semanarea neghinei = samanta sarpelui Ceea ce pana acum a fost tinut in secret este insa faptul ca Dumnezeu are totdeauna sub control creatia Lui si tot EL ” l-a facut si pe CEL RAU, pentru ziua nenorocirii ” fiindca tot ce face El ARE O TINTA Proverbe 16.4 Este bine de stiut si faptul ca Cel rau a fost creat ” la cea mai inalta desavarsire ” Ezechiel 28.12 , dar acolo a fost pusa si NELEGIUIREA, care a fost gasita MAI TARZIU, si a fost scoasa la suprafata prin intermediul sentimentului de MANDRIE , care apare la orice urmas al lui , chiar inaintea CADERII . Isaia 14.12-14 ISUS a ridicat pacatul, aratandu-se omenirii IN SLAVA SA, ca biruitor si Stapan pe toate lucrurile, prin faptul ca a nimicit PUTEREA MORTII , care apasa greu peste toata creatia , A SCHIMBAT LEGEA dreptatii Sale cu legea DRAGOSTEI nepieritoare. Astfel, raul a fost exterioriizat cu scopul de a putea fi nimicit si lucrul acesta s-a intamplat prin OM . Crearea acelui HERUVIM DESAVARSIT a fost cu scopul exteriorizarii, iar crearea OMULUI , dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, a fost cu scopul ca raul sa poata fi capturat si nimicit Capturarea a avut loc in Eden, prin intermediul EVEI iar VICTORIA a fost obtinuta prin cursa intinsa pe crucea de la Golgota prin ISUS HRISTOS, care, prin coborarea in Locuinta mortilor, i-a zdrobit portile ( intocmai cum Samson a fost capturat cu scopul nimicirii tuturor domnitorilor filisteni
      "

      Ștergere
    4. Domnul Dumnezeu a făcut să răsară din pământ tot felul de pomi, plăcuţi la vedere şi buni la mâncare, şi pomul vieţii în mijlocul grădinii, şi pomul cunoştinţei binelui şi răului. Geneza 2:9
      ...
      Vai de voi, învăţători ai Legii! Pentru că voi aţi pus mâna pe cheia cunoştinţei: nici voi n-aţi intrat, iar pe cei ce voiau să intre i-aţi împiedicat să intre." Luca 11:52


      CUNOȘTÍNȚĂ, cunoștințe, s. f. 1. Cunoaștere (2). ◊ Expr. A avea (sau a lua) cunoștință de ceva = a ști, a fi informat. A aduce (ceva) la cunoștința cuiva = a informa pe cineva (despre ceva). A aduce la cunoștința publică = a da de știre tuturor. În cunoștință de cauză = cunoscând bine ceva. ♦ Facultatea de a simți, de a primi impresii din afară. ◊ Expr. A-și pierde cunoștința = a nu mai ști de sine, a leșina. (Rar) A-și veni în cunoștință = a se trezi din leșin. ♦ (Rar) Minte, rațiune. 2. (La pl.) Totalitatea noțiunilor, ideilor, informațiilor pe care le are cineva într-un domeniu oarecare.

      Ștergere
    5. Domnul Dumnezeu a facut din pamant toate fiarele campului si toate pasarile cerului; si le-a adus la om, ca sa vada cum are sa le numeasca; si orice nume pe care-l dadea omul fiecarei vietuitoare, acela-i era numele (Fac.2:19) Toate lucrurile pamantesti sunt facute din pamant, chiar si Fiul a fost supus acestei proceduri ( si El a mancat smantana si miere pana cand a invatat sa lepede raul si sa aleaga binele (Isa.7:15) ) Dar cheia de intrare in Imparatie nu este cunostinta mintii si a ratiunii si nici totalitatea informatiilor pe care le are cineva intr-un domeniu oarecare , ci este NASTEREA si maturizarea in Hristos Cheia CUNOSTINTEI , care este invatarea Legii : "Iata, v-am invatat legi si porunci, cum mi-a poruncit Domnul Dumnezeul meu ca sa le impliniti in tara pe care o veti lua in stapanire. (Deut.4:5)
      Sa le paziti si sa le impliniti; caci aceasta va fi intelepciunea si priceperea voastra inaintea popoarelor care vor auzi vorbindu-se de toate aceste legi si vor zice: "Acest neam mare este un popor cu totul intelept si priceput!" (Deut.4:6) si pe care Domnul a poruncit sa fie legata la maini ". Si poruncile acestea, pe care ti le dau astazi, sa le ai in inima ta.
      Sa le intiparesti in mintea copiilor tai si sa vorbesti de ele cand vei fi acasa, cand vei pleca in calatorie, cand te vei culca si cand te vei scula.
      Sa le legi ca un semn de aducere aminte la maini si sa-ti fie ca niste fruntare intre ochi.
      Sa le scrii pe usorii casei tale si pe portile tale.
      este si astazi manevrata de fachirii religiosi , prin rationarea cuvinteleor Bibliei, cu mintea fireasca , ca sa abata privirile celor care-i asculta de la Pomul vietii care da tuturor copiilor lui Dumnezeu "hrana potrivita la timpul potrivit "= Mesajul orei

      Ștergere
    6. Oameni buni omul asta deviaza grav, Nu exista mesajul orei ci doar o invatatura branhamista inafara Bibliei, falsa si plagiata.Behaitul este un mincinos si aparator al sarlatanului Branham.

      Cititi aici dovezile ca mesajul orei este o mare minciuna.

      https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/11/05/afirmatii-neadevarate/

      https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/10/10/branham-vs-biblia/

      http://mesajul.blogspot.ro/2014/12/descoperire-sau-plagiatura.html

      http://mesajul.blogspot.ro/2014/12/mesajul-este-plagiatura.html

      http://mesajul.blogspot.ro/2014/12/fals-falsfals.html

      Ștergere
    7. Daca ai vrea sa stii si tu si sa pricepi, Simeone, ca nasterea din nou este tocmai botezul cu Duhul Sfant, ca Domnul a promis sa-i dea lui Petru aceasta cheie a Imparatiei , ai citi aceste versete si ai intelege de ce in ziua de Rusalii el, Petru a vorbit multimii adunate in curtea templului din Ierusalim, iar Dumnezeu a onorat cuvantarea lui prin pocainta a trei mii de suflete " dintr-o lovitura ",( vorba scrisa pe blazonul Croitorasului cel viteaz din povestile copilariei )
      Iata versetele : "Iti voi da cheile Imparatiei cerurilor, si orice vei lega pe pamant va fi legat in ceruri, si orice vei dezlega pe pamant va fi dezlegat in ceruri." (Mat.16:19) "
      Isus i-a raspuns: "Adevarat, adevarat iti spun ca, daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu. (Ioan.3:5)"Pocaiti-va", le-a zis Petru, "si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Isus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre; apoi veti primi darul Sfantului Duh. (Fapt.2:38)
      Tu si ceilalti prieteni ai tai v-ati facut o profesiune de credinta din blamarea fratelui Branham si a branhamistilor, dar propovaduirea voastra n-a adus nici un suflet la pocainta ceruta de Domnul, ci, dupa cum va laudati voi insiva intre voi, numai adepti la lucrarea de prabusire , fie ea a cui o fi, chiar cu pretul negarii multor cuvinte scrise in Scripturi si neintelese de voi asa cum sunt scrise in legaturile date in Carte, ci numai prin interpretarile seculare ale organizatiilor religioase carora le sunteti tributari inca

      Ștergere
    8. Branham a mintit atunci in predica "Trebuie sa va nasteti din nou" ca nasterea din nou nu este Botezul cu Duhul Sfint. Nici un conducator de cult sau secta nu se contrazice asa ca 'prorocul' Branham.

      Ștergere
    9. Oameni buni, trebuie sa fiti tare de tot orbiti de acesti PARACIOSI AI FRATILOR VOSTRI, ca sa nu vedeti diferenta intre ce zic si predica ei si ceea cea ce a zis si a predicat fratele Branham, intre ceea ce scriu ei despre Scriptura si ceea ce scriu eu cu privire la Domnul meu si al vostru .

      Ștergere
    10. Da da vedem diferenta. Tu si BRANHAM MINTITI OAMENII CA EL E INGERUL SI CA E ILIE PROROCUL SI CA A FOST IN NORI SI CA A AVUT REVELATIIA EPOCILOR SI PECETILOR! SA ITI FIE RUSINE CA PROMOVEZI MINCIUNILE LUI BRANHAM SARLATANULE!!!!!!!!!!!! SARLATANULE!!!!!!!!!!!! SARLATANULE!!!!!!!!!!!! SA TE MUSTRE DOMNUL SA NU MAI MINTI SUFLETELE CARE AU FOST INSELATE DE VINDECARILE PREZICATORULUI MINCINOS.

      Ștergere
    11. cat priveste libertatea de exprimare, vis-a vis de cazul din Franta , avem un articol interesant in ce priveste opinia celui intervievat pe Yahoo news:
      Terrorists will respond violently to violence: Aiyar on Paris attack

      New Delhi, Jan 8 (IANS) Congress leader Mani Shankar Aiyar Thursday condemned the terror attack in Paris that left 12 people dead but said that terrorists had hit back as they were "upset" about the war on terror.

      Aiyar told IANS that terrorists will retaliate if there is violence in war on terrorism and that the western countries will face a "backlash".

      "If you unleash a war, the other side is not just going to sit back and take it. There is bound to be a backlash," he said.

      Asked if Paris attack was such a backlash, Aiyar said there are terrorists who were upset about the war on terror and "they have hit back".

      "I severely condemn the attack. My heart goes out to those who have been killed. This kind of violence has no place in civilised life but all violence begets violence," said Aiyar, a nominated member of Rajya Sabha.

      "If you unleash a war on terror, you cannot expect the terrorist to just take it and not hit back. And the terrorist is hitting back," he said.

      On if the western countries will face consequences, Aiyar said: "I am not suggesting that they should face consequences, I am saying they will face consequences."

      Agreeing the Paris attack was an attack on the freedom of expression, he however said: "But when drones go and kill people sleeping in their beds and they are not allowed to express themselves again ever because they are dead, is it not an attack on their right to freedom of expression."

      Aiyar said he opposed to all forms of violence but his "sole point" was that if violent means are used in war on terrorism, it is only to be expected that terrorist will retort the same way.

      Asked about the way to deal with terrorism, he said there should a combination of restraint, understanding and action.

      Two masked gunmen Wednesday burst into the Charlie Hebdo magazine's office in Paris and killed, among others, a cartoonist whose Prophet Mohammed caricature ignited a row.
      ..


      .


      .
      .

      Ștergere
    12. Articolul de mai sus este in agrement cu ce v-am spus din Biblie despre poporul lui Ismael : "mana lui va fi impotriva tuturor oamenilor si mana tuturor oamenilor va fi impotriva lui " Cuvantul vestit de Inger se dovedeste sub ochii nostri. In aceasta dimineata " teroristii" au declarat ca vor muri ca martiri De aceea am scris pe blogul meu un titlu de articol cu aceasta Evanghelie : Vrajmasul cel din urma care va fi nimicit este moartea .

      Ștergere
    13. Bati campii grav.Ti-am demonstrat ca in Eden a avut loc o curvie spirituala adica NEASCULTAREA de cuvintele lui Dumnezeu ,nicidecum un act sexual intre 2 specii incompatibile!. Doar nu crezi ca insusi Dumnezeu instiga la orgii sexuale cand le spune primilor oameni: ""Puteti sa mancati din ORICE POM DIN GRADINA...""?. Deci dupa mintea ta goala asta inseamna ca ei puteau sa FACA SEX CU ORICE SARPE DIN GRADINA.... !!!

      Bineanteles ca problema se complica cand Eva ii da si lui Adam sa manance din pom, adica dupa mintea ta Eva il plaseaza pe sarpe lui Adam sa il calareasca putin.

      Orice om normal la cap vede deja absurdul situatiei si penibilul invataturilor rastallmacite de Branham.Acest individ a preluat tot felul de teorii si doctrine si le-a modificat dupa bunul lui plac adica dupa cum ii convenea lui la un moment dat.

      Doar daca vedem in ansamblu si observam ca Israelul cand a dat dovada de NEASCULTARE este numit ""curva"" fiindca sa dus dupa alti dumnezei si le-a dat ascultare,doar atunci putem sa vedem ceea ce sa intamplat in Eden:NEASCULTAREA si concomitent ascultarea de alti dumnezei,care in Biblie este numita """curvie spirituala"".

      Nu exista nici o referinta in Biblie ca pomul ar fi sarpele sau ca neascultarea inseamna un act sexual cu o reptila ,care era cel mai siret animal din cate a creat Domnul Dumnezeu!.

      Sarpele semnifica tentatia,dorinta de a calca ordinea stabilita!. Si Dumnezeu a stabilit clar limitele in gradina Eden.

      Puneti un copil intr-o gradina si spunetii sa nu manance din anumiti pomi.El exact din acei pomi va fi tentat sa manance.Deci NEASCULTAREA are la baza DORINTA,TENTATIA DE A CALCA ORDINEA CARE A FOST STABILITA!.

      Bineanteles ca si tentatia sexuala tot in aceeasta categorie intra deoarece este o DORINTA ca alte pofte dar sa faci o intreaga doctrina de aici si sa spui ca Eva sa impreunat cu cel mai siret animal creat de Dumnezeu,este culmea prostiei si absurdului. Doar un frustrat sexual si care avea remuscari poate sa nascoceasca asa ceva.



      Branham nu a inteles asta ,sau poate a inteles dar intentionat a plasat curvia spirituala in plan fizic,el fiind cunoscut pentru accesele lui de furie si nervozitate la adresa femeilor. Deci nu este exclus ca un frustrat sexual sa conceapa o teorie dupa propriile lui frustrari.

      Ștergere
    14. Branham a spus ca pomul vietii din Eden era Isus.Deci cuplul primordial putea sa guste adica sa se impreuneze cu Isus? Daca ne luam dupa teoria branhamista asa este deoarece a gusta din pom =a face sex cu pomul adica cu sarpele sau cu Isus.

      E clar ca e o prostie de invatatura,care nu face decat sa denatureze esenta a ceea ce sa intamplat in Eden.

      Daca si predicile alea sunt hrana potrivita ,pai inseamna ca pe voi va hranesc doar rastalmacirile ,frustrarile si inchipuirile lui Branham.

      Hrana adevarata este sa facem voia lui Dumnezeu,sa traim intr-un chip vrednic de pocainta.

      ""Mancarea Mea este sa fac voia Celui ce Ma trimis..."". Nu sa aplecam urechea la tot felul de invataturi si teorii care ne indeparteaza de evanghelie si de trairea acesteia,facandu-ne sa idolatrizam si sa privim la un om muritor ca fiind infailibil adica la Branham.

      Ștergere
    15. Vedeti voi, asta a invatat Satan pe oameni, sa scoata esenta si sa arunce fibra , fara insa sa spuna nimic despre denaturarea care se va produce in trup prin aceasta procedura . Cu alte cuvinte vreau sa va arat eroarea in care ati intrat cand ati separat idei pe baza franturilor de Scriptura fara sa va pese de faptul ca astfel ajungeti sa -i contraziceti intreg continutul si astfel sa batjocoriti din nou Cuvantul lui Dumnezeu si sa-l rastigniti iarasi, pentru voi .
      Totusi, crestinii stiu ca Duhul spune adevarul si ne-a descoperit insemnatatea afirmatiei Domnului Isus : "Dupa cum Tatal, care este viu, M-a trimis pe Mine, si Eu traiesc prin Tatal, tot asa, cine Ma mananca pe Mine va trai si el prin Mine. (Ioan.6:57)
      Astfel, mancarea din pomul cunostintei ne-a dat sfarsitul vietii pamantesti prin moarte, la nasterea prin sex , iar mancarea din pomul vietii ne-a dat inceputul viatii vesnice prin nasterea din nou , si noi am intrat deja in acea viata la momentul botezuluil cu Duhul Sfant .

      Ștergere
    16. Nu cunosti Scriptura behaitule. Voi urati trupul si il negati dar rascumpararea trupului este nadejdea mantuirii. Tu ai scris in mai multe locuri impotriva Bibliei si ca Apostolul Pavel este unealta Satanei doar ca sa iti sustii ideile inguste si branhamiste. Scoti din context texte nu le armonizezi cu restul si faci harcea-parcea ideile duhovnicesti biblice ca fiind de la Diavol.
      "Dar ştim că până în ziua de azi, toată firea suspină şi suferă durerile naşterii. Şi nu numai ea, dar şi noi care avem cele dintâi roade ale Duhului, suspinăm în noi şi aşteptăm înfierea, adică răscumpărarea trupului nostru. Căci în nădejdea aceasta am fost mântuiţi." Rom. 8:19-23

      Ștergere
    17. Informatia inseamna putere, ignoranta inseamna sclavie
      --------------------------------------------------------------------------------

      Căci în El aţi fost îmbogăţiţi în toate privinţele, cu orice vorbire şi cu ORICE CUNOȘTINȚĂ. 1 Cor. 1:5

      De pildă, unuia îi este dat, prin Duhul, să vorbească despre înţelepciune; altuia, să vorbească despre cunoştinţă, datorită aceluiaşi Duh; altuia, credinţa, prin acelaşi Duh; altuia, darul tămăduirilor, prin acelaşi Duh; altuia, puterea să facă minuni; altuia prorocia; altuia, deosebirea duhurilor; altuia, felurite limbi; şi altuia, tălmăcirea limbilor.
      Dar toate aceste lucruri le face unul şi acelaşi Duh, care dă fiecăruia în parte, cum voieşte. 1 Cor. 12:8~11

      După cum sporiţi în toate lucrurile: în credinţă, în Cuvânt, în cunoştinţă, în orice râvnă şi în dragostea voastră pentru noi, căutaţi să sporiţi şi în această binefacere. 2 Cor. 8:7

      Şi mă rog ca dragostea voastră să crească tot mai mult în cunoştinţă şi ORICE pricepere, ca să deosebiţi lucrurile alese, pentru ca să fiţi curaţi şi să nu vă poticniţi până în ziua venirii lui Hristos, plini de roada neprihănirii, prin Isus Hristos, spre slava şi lauda lui Dumnezeu. Filipeni 1:9~11

      Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea pe care o dă credinţa, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, să fiţi tari în nădejde!
      În ce vă priveşte pe voi, fraţilor, eu însumi sunt încredinţat că sunteţi plini de bunătate, plini şi de ORICE fel de cunoştinţă, şi astfel sunteţi în stare să vă sfătuiţi unii pe alţii. Romani 15:13~14

      --------------

      Vai de voi, învăţători ai Legii! Pentru că voi aţi pus mâna pe cheia cunoştinţei: nici voi n-aţi intrat, iar pe cei ce voiau să intre i-aţi împiedicat să intre." Luca 11:52

      Ștergere
  8. Trebuie sa intervin in acest lucru si nu -pot sta pe margine sa ma uit sincer,anonime daca nici nu vezi negru pe alb scris in biblie ce sa mai spun scrie limpede si clar sarpele inainte de blestem putea sa vorbeasca asa este apoi dupa blestem nu mai putea vorbi si nici merge normal ca un om pentru ca Domnul Dumnezeu l-a blestemat sa se tarasca pe pamant ,asta dupa faptul ca a facut actul sexual vreau sa imi spui daca sarpele in ziua de astazi mai vorbeste la fel ca si atunci si mai este un alt lucru un alt animal a putut vorbi si sti care magarul ...Da Da am sa ma lupt cu voi pentru ca nu aveti dreptate nu mai fiti trufasi si mandri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Iacobe ! Daca magarul din Biblie a vorbir inseamna ca putea sa se impreuneze si cu o femeie, nu?
      Deschideti-va ochii ...... cand Dumnezeu a blestemat sarpele, acestuia i-au cazut aripile, pentru ca sarpele avea 4 aripi ! De aceea l-a blestemat sa se tarasca !

      Acum dovedeste Biblic ca nu e asa !

      Ștergere
    2. Si asi dori sa il intreb pe "Behaituloilor", in timp ce sarpele facea sex cu Eva, oare Adam nu facea sex cu femela sarpelui?
      Sau oare femela sarpe statea pe un pietroi si se uita la ei? Si Adam pe un alt pietroi se uita si el?
      Apoi daca femela sarpelui nu a participat de ce a fost si ea blestemata ?
      Apoi daca sarpele a fost blestemat sa se tarasca, scupul lui fecior numit Cain, de ce nu sa tarat si el?
      Sa nu imi spui ca era un amestec intre om si fiara ca nu te cred, Branham spune ca samanta vine de la barbat, descendenta vine intodeauna de la barbat, asta afirma Branham. Atunci Cain era 100% sarpe ! De ce nu sa tarat si el ?
      Urmatorii urmasi ai sarpelui cei care se tarau pe pamant, se numeau frati cu Cain?De ce erau diferiti?

      Raspunde-mi la intrebari .....apoi mai vorbim !

      Ștergere
    3. In scriptura citim aceste indemnuri : "Nu raspunde nebunului dupa nebunia lui, ca sa nu semeni si tu cu el. - Raspunde insa nebunului dupa nebunia lui, ca sa nu se creada intelept. - (Prov.26:4-5)
      Sarpele despre care ni se spune ca a amagit-o pe Eva nu era reptila, si nu ne putem face o imagine despre el ca aspect fizic , fiindca relatarile sunt mai mult in raportul spiritual fata de Eva si fata de urmasii ei ( fiindca ea a fost mama tuturor celor vii, dar despre Adam nu gasim o relatare asemanatoare , dimpotriva, aflam din spusele Domnului isus ca omenirea are doi tati fizici). Nici nu stim daca " balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit diavolul si Satana, acela care insala intreaga lume, care a fost aruncat pe pamant; si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui" (Apoc.12:9) avea partea feminina si aceea masculina in trupuri diferite, atunci cand s-a apropiat de Eva Fiindca acel Sarpe a fost blestemat in trup, precum si Eva a fost pedepsita in trup, fiindca numai curvia este pacatul savarsit impotriva trupului (1Cor.6:18) Stie cineva ce si unde este acea fiinta care era odata mamifer , " fiara a campului " in care a locuit pentru o vreme duhul anticrist - pana cand a intrat in urmasii omului - si al carui trup nu a fost nimicit , ci doar transformat prin blestem ? daca ati auzit despre cercetarile medicale prin ingineria genetica, care fiinta de pe pamant este cea mai apropiata de om din privinta stiintei genetice ? Si care este genul lui (ei ) ? Aceeasi stiinta a descoperit ca trupul omului este compatibil chiar si cu al porcului, incercand sa obtina din porci clonati organe interne de schimb pentru om . Despre aceasta compatibilitate ne-a avertizat Dumnezeu , atunci cand duhurile rele iesite din indracitul din Gadara au intrat in porcii colectivitatii , cauzandu-le inecul in mare
      Daca ai zis ca trebuia sa fie Cain 100% sarpe , asta arata cat de multa cunostinta generala ai atat in domeniul uman cat si in cel scriptural , fiindca stiinta medicala a demonstrat ca la o conceptie genele de la tata si cele de la mama se repartizeaza la urmasi pe jumatate , de la ambii parinti Numitul "sarpe " a realizat fecundarea inainte ca sa fie blestemat, si urmasul lui cu Eva n-avea nici un motiv sa se nasca tarator si fara grai, nicidecum sa manance tarana , - sper ca stii ca speciile de serpi nu mananca tarana, ci insecte , pasari, oua si chiar animale mici si mari , nu mananca nici verdeturi - Poate nu ti-ar strica sa te mai cultivi si tu putin, ca de aceea ti-a dat bunul Dumnezeu " Wikipedia the free enciclopedia " chiar pe limba ta .
      Daca nu esti multumit, de ce-am scris , sau ce-am gandit, este o solutie : scrie o petitie si -o du la Judecator , ca orice om din popor care are-un Dumnezeu . Si-ti va spune El, nu eu, cum e drept de socotit si ce-i vrednic de primit .

      Ștergere
    4. Dupa teoria branhamista Dumnezeu instiga la orgii sexuale: "" Puteti sa mancati din ORICE POM DIN GRADINA,dar din pomul binelui si raului sa nu mancati"" si asta dupa ce tot Dumnezeu le spune primilor oameni sa creasca,sa se inmulteasca si sa umple pamantul!.

      Teoria branhamista: Mancatul din pom=sex .

      Ca erau doar niste pomi,este evident cand Dumnezeu stabileste ca vegetatia sa le slujeasca de hrana primilor oameni!. Deci pomi erau in Eden,pusi de Dumnezeu ca hrana primilor oameni,si nu serpi sau alte prostii!.


      Ei nu inteleg ca Branham a preluat o invatatura care vorbea de o curvie spirituala fiindca Eva in loc sa asculte de Dumnezeu a ascultat de sarpe si a gustat din pomul binelui si raului,iar Branham a plasat aceasta scena in plan fizic ,material si a inceput sa huleasca insasi SEXUL in sine,care a fost un mijloc prin care Dumnezeu a hotarat ca sa fie populat Pamantul,dupa ce au fost binecuvantati .Iar dupa aceasta lucrare de creatie S-a uitat si a vazut ca toate au fost FOARTE BUNE. Doar o minte bolnava poate sa denatureze ceea ce a facut Dumnezeu si sa afirme ca sexul este un lucru rau si un blestem.

      Blestemul vine in urma neascultarii asa cum poporul Israel nu a mai ascultat de Dumnezeu si sa dus dupa alti dumnezei,fiind numit curva fiindca a curvit spiritual prin neascultare.

      Si nu scrie niciunde ca sarpele umbla vertical.Daca a fost blestemat sa se tareasca asta nu inseamna ca avea doua picioare,doua maini ,adica avea chip uman!. In sarpe a intrat Satan ca sa-i determine pe primii oameni sa calce ordinea stabilita de Dumnezeu adica interdictia de a nu manca din pom.

      Bineanteles ca neascultarea Evei a produs o impresie spirituala negativa asupra urmasului ei adica asupra lui Cain,asa cum neascultarea lui Israel se pedepsea pana in al 3-lea sau al 4-lea neam!. Dar scrie clar ca Adam sa impreunat cu nevastasa si a nascut pe Cain.

      Daca era ""de la cel Rau""nu inseamna ca fizic era de la cel Rau,asa precum cei care sunt din Dumnezeu sau numiti ""fii lui Dumnezeu"" ,nimeni nu se gandeste aici ca acesti oameni sunt biologic vorbind ""din Dumnezeu. "' Totul are inteles spiritual.


      Ștergere
    5. 22. Domnul Dumnezeu a zis: "Iata ca omul a ajuns ca unul din Noi, cunoscand binele si raul. Sa-l impiedicam, dar, acum ca nu cumva sa-si intinda mana, sa ia si din pomul vietii, sa manance din el si sa traiasca in veci."

      Vedem ca omului ii este interzis accesul la pomul vietii,deci era posibil sa MANANCE SI DIN ACESTA,nu doar din pomul cunostintei binelui si raului!.

      Ștergere
    6. Daca "Puteti sa mancati din ORICE POM DIN GRADINA," ar fi egal cu sex, atunci ar fi "Puteti sa faceti sex cu toti pomii din gradina" daca teoria lui Branham ar fi adevarata. ce penibili is branhamistii.

      Ștergere
    7. Da,asa este.Totul a inceput de fapt cu ASCULTAREA si NEASCULTAREA. Primilor oameni le-a fost randuit sa manance din rodul tuturor pomilor din Eden adica sa fie vegetarieni.Dar Dumnezeu a pus in mijlocul gradinii un pom mai deosebit numit '""pomul binelui si raului"". Totul depindea de Adam si Eva daca dau ascultare lui Dumnezeu si raman in limitele lui sau se lasi condusi de tentatie si gusta din pomul binelui si raului. Gestul lor le-ar fi adus moartea ""in ziua in care vei manca din el vei muri"" fiindca avea la baza NEASCULTAREA de ceea ce a spus Dumnezeu.

      Vedem in Genesa 3 ca insusi sarpele vorbeste de acest pom al binelui si al raului si de consecinta NEFASTA dar REALA a mancatului din acest pom: ""veti cunoaste binele si raul"" .Au cunoscut binele si raul fiindca dupa ce au mancat din el au vazut ca sunt goi. Si este o rusine sa fi gol .Nu vorbeste despre sine sau despre organele lui sexuale.

      Este vorba doarr despre fructul oprit ,in constrat cu celelalte fructe care au fost randuite de Dumnezeu pentru hrana primilor oameni.Asta in plan material.Iar in plan spiritual este vorba despre tentatie,ispita,neascultare!.

      Al doilea Adam adica Isus a dat dovada de ASCULTARE in tot ceea ce a zis Tatal,fiind pe placul Tatalui. Biserica Lui este din sangele Lui prin faptul ca ASCULTA vocea Mirelui.

      Nu este vorba de nici o legatura genetica aici. Doar daca gandesti fireste si copilareste.

      Ștergere
    8. ""Cei care implinesc Cuvantul lui Dumnezeu sunt fratii si surorile Mele"". Isus.Vedem "urmasii,samanta"" lui Isus ,care sunt in sens spiritual si nu fizic fratii si surorile Lui.

      Ștergere
    9. Branham si branhamistii nu inteleg ca sexul este doar mijlocul prin care a intrat pacatul in lume.Nu este pacatul in sine.De ce spun asta? Fiindca sexul il stabileste insusi Dumnezeu pentru toate creaturile inclusiv omul.-Genesa 1:26 .

      Ștergere
  9. Mai Adi pai eu ce sustin ca inainte de blestem lucifer avea aripi era un inger decazut si a facut actul sexual el putea si vorbi ca un om si apoi dupa ce s-a intamplat acest act Domnul Dumnezeu s-a maniat pe inger si l-a blestemat si a pus vrasmasie intre samanta ei si samanta lui ce intelegeti voi prin cuvantul samanta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu confunzi pe lucifer cu animalul numit sarpe !

      Lucifer a fost inger si inca se mai preface in inger de lumina!
      Eu insa vorbeam de animalul numit sarpe! Biblia nu ne spune cum arata acel sarpe inainte de cadere asa ca au pot sustine ca avea aripi, tu poti spune ca avea 2 picioare , si altul sa spuna ca arata ca un bou si avea 4 picioare. Asta am vrut sa arat ca daca Biblia nu spune noi nu avem de unde sa stim exact cum arata !
      Asa ca mai bine lasam asa cum spune Biblia ca ajunge !

      Ștergere
  10. Mai adi tu poti sa imi spui si mie ce intelegi prin samanta sau nu eu asta v-am intrebat nu tot va credeti destepti intreband apoi altceva ce inseamna samanta ce spune Domnul vrasmasie voi pune intre samanta ta a femeii si a sarpelui ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sti ca acel verset, nici macar nu se refera la sarpe, ci la Satan , care era in sarpe !

      Daca samanta femeii este Isus , atunci samanta sarpelui sunt cei pe care Satan ii conduce.

      Tradus , asta inseamna ca cei ce asculta de Satan vor face rau lui Isus si urmasilor lui, insa Isus ii va zdrobi capul , adica il va invinge si il va trimite unde ii e locul.

      Ștergere
    2. Normal.Biblia vorbeste de urmasi in sens spiritual,nu fizic.Asa cum scrie ca Isus este fratele nostru mai mare,sau ca Biserica este din sangele Lui. Nimeni normal la cap nu se gandeste ca faca aici o legatura la nivel fizic,genetic. Ci totul trebuie inteles in plan spiritual.

      Ștergere
  11. Sfatul meu este sa nu incercati sal intelegeti pe dumnezeu cu mintea si intelepciunea omeneasca,si apropo de samanta sarpelui,e descoperit ca sangele sarpelui este cel mai apropiat de al omului,lipseste o singura veriga ca sa se poata impreuna cu sangele omului,si ma gandesc ca daca eva si adam au mancat mere isi puneau sorturile la gura,nu la brau,si daca pacatul a fost doar ca a mancat un mar de ce sa cerut intodeauna o jertfa de sange?pentru un mar nu cred ca blestema dumnezeu pamantul si pe om!asa ca nu mai lasati aceste duhuri de partida sa va munceasca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. unde va e mintea duhovniceasca oameni buni? NU e vorba nici de sex nici de mar ci de neascultare!

      Ștergere
  12. Da bine ai zis prima data apoi ai dat-o in bara normal ca trebuia o jertfa de sange pentru pacatul facut caci nu isi punea sortul la brau si-l punea poate la gura daca manca un mar sau un par caci din samanta unui mar sau par nu ies oameni,dar nici nu porti compara samanta cu neascularea niciodata.Dar voi nu aveti nevoie de prooroci ca Fr Branham ca sa traiti si dati cu piciorul in toate ca sa muriti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Voi vedeti cumva ca a inceput un alt genocid impotriva evreilor din intreaga lume ,ei inca nu sau repatriat in Israel.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si cei care au deschis acest razboi sunt Islamisti.

    RăspundețiȘtergere
  15. Behaitule pacat ca aici pe blog nu poti sa dai like ca iti dadeam.Dar sa stiti ca dupa cei 1000 de ani noi va vom judeca pe voi caci vom deveni transformati in preoti ai Dumnezeului celui viu ,daca nu stiati asta inseamna ca aveti inteligenta artificiala injectata de alti asa zisi pastori ca de trebuie sa fie Frati adevarati si Frati falsi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi e mila de copii tai.

      Ștergere
    2. Behaitul da un raspuns foarte academic...... nu mai potzi sa adaugi nimic la raspunsurile lui.

      Ștergere
  16. Si nu trebuie sa spui tu asa ceva anonime caci de mine si de copii mei are grija Isus nu te necaji tu pentru asta nu cauta sa jignesti pe cei care sunt cu adevarul.Si noi suntem in adevar nu cautam invatatori dupa placul urechi noastre cum fac cei ca si tine anonime,Lica, Abel care nu cautati decat neadevaruri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neadevaruri spun cei care vin cu invataturi care nu au legatura cu Biblia.Este logic.Pavel ii spune lui Timotei : ""Nu sarii peste ce este scris.Predica Cuvantul..."". Se pare ca pentru voi aceste cuvinte nu sunt valabile.

      Ștergere
  17. El va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Preaînalt, va asupri pe sfinţii Celui Preaînalt şi se va încumeta să schimbe vremurile şi LEGEA... Daniel 7:25



    Sinagoga Satanei

    Dar cu cât îl asupreau mai mult, cu atât se înmulţea şi creştea... Exodul 1:12

    But the more they afflicted them, the more they multiplied and grew. Exodus 1:12 K.J.V.

    But the more they were oppressed, the more they multiplied and SPREAD... Exodus 1:12 New International Version

    https://www.youtube.com/watch?v=ge8h8XCeaGs&feature=player_detailpage#t=325

    RăspundețiȘtergere
  18. Si satan stie Cuvantul si cand se implinesc toate,la fel si voi stiti Cuvantul dar nu aveti puterea sunteti doar niste acuzatori ,daca sar fi intamplat ceva din ce ati fi zis va-si fi crezut,puteti sa cautati tot felul de acuzatii mincinoase ca nu va tine teoria in picioare si la timpul potrivit veti fi dati de rusine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu realizezi ce prostii spui?Cine te-a acuzat aici pe blog de ceva? Tu esti cel care acuzi pe toti cu focul iadului,cu judecata,ca tu si fratii tai ne veti judeca... etc, si alte prostii spuse din intunecimea minitii voastre.

      Ștergere
    2. Noi cercetam invataturile lui WMB .Dupa atata timp ce ai descoperit acest blog atat de greu e sa iti dai seama de asta? Vei raspunde tu pentru minciunile si nascocirile lui Branham,de tot ii tii partea atat? Citeste Biblia sa vezi la ce suntem chemati .Nu sa credem orbeste un om si experientele lui. Ci sa traim cuvintele Domnului ,fiind lumini in lumea asta intunecata . Nu sa ne inchinam unui om prin faptul ca il facem infailibil.

      Ștergere
  19. Eu nu spun prosti anonime ,nu te supara doar pentru faptul caci cred mesajul orei si cred ca este profetul timpului descoperit ceea ce tie si lui Lica nu va place acest adevar?Poti sa cercetezi in voi caci nu vei gasi altceva decat mesajul orei restul ce spuneti voi sunt vorbe goale fara putere.Cuvantul trebuie spus cu putere caci nu este lipsit de putere asa ca sunteti slabuti fara vlaga.Nu demonstrati nimic absolut nimic.
    Branhamisti intotdeauna fac ceva util

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uita-te mai sus ce spui si lasa smerenia asta falsa,ca nu suntem prosti.Oricine iti poate citii comentariile sa vada ce minte intunecata ai ,daca ajungi sa rostesti judecati si amenintari cu focul iadului sau sa spui ca voi ne veti judeca pe noi....Cum poti sa spui ca nu spui prostii? Cred ca nu esti constient de ceea ce scrii.Te crezi victima,si daca cineva nu crede ca tine atunci ai impresia ca are ceva cu tine. Asa a-ti ajuns datorita predicilor lui WMB si in special pastorilor vostrii.

      Nu exista nici un adevar ca BRanham a fost profetul timpului,prin faptul ca nu are nici o profetie autentica.Are doar niste preziceri evident false.Si vedenii false ,de care tot el spune ca nu au fost asa cum le-a visat adica nu sau implinit. Deci despre ce vorbim?Despre ce place noua sa credem sau despre cum erau lucrurile in realitate? Sunteti doar niste invatatori falsi fiindca preluati invataturi false de la BRanham si le dati mai departe cu lozinca de adevar absolut!.

      Daca eu iti spun ca am o invatatura speciala de la Dumnezeu iar apoi tu descoperi ca defapt altul a avut inaintea mea aceasta invatatura,cum ai reactiona?Ai crede in continuare ca eu am adus aceea invatatura,sau ca am preluat-o de la cel de dinaintea mea? Si asta nu ar fi deajuns,dar sa si descoperi in predicile mele ca amintesc de cel de dinaintea mea ..Cum ai reactiona? Ai crede in continuare ca am adus ceva special si unic?

      Ștergere
  20. Sweet harmony

    https://www.youtube.com/watch?v=Ks3dE4CN83w

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 2018 sunt 70 de ani de la infiintarea statului Israel.Tot in 2018 sunt 100 de ani de la infiintarea statului unitar roman adica aparitia Romaniei .In V.T intalnim invataturi centrate in jurul valorii de ""70"".

      Ștergere
    2. SUA estimează că Statul Islamic va intra în faliment peste trei ani
      http://www.evz.ro/sua-estimeaza-ca-statul-islamic-va-intra-in-faliment-peste-trei-ani.html

      :)

      Ștergere
    3. vedeti ca nimic din nenorocirile si din descoperirile din acest timp Branham habar nu a avut absolut nimic. cum sa-l numesti profetul timpului acestuia daca el nu stie nimic despre asta. nici internet nici masina zburatoare nici pe luna nici islamul extremist nimic din ce a spus nu il face proroc ci dinc e a vorbit doar ne arata ca e un proroc fals care si-a facut un nume pe invataturile altora el nefiind capabil de nimic.

      Ștergere
    4. 100 de la Marea Unire 1918 si 170 de la proclamatia de la Islaz (1848)

      Ștergere
  21. Da anonime eu voi raspunde ca nu mi-a fost rusine sa spun despre adevar si iti spun ca voi nu sunteti in adevar nimic din ce spui tu nu ma poate atinge spui doar vorbe goale lipsite de putere si cum nu intelegi nimic arnci toata Scriptura in aer nu spui nimic care sa arate sustinerea ta biblica si nu eu te acuz Cuvantul este acela care te acuza.Eu ma rog ca Domnul sa se indure de voi.Sau va e frica de Islamisti ca va decapiteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te si fa un dus cu apa re ce si lasa-nee...ca bati campii urat de tot.Daca eu spun vorbe goale fiindca te indemn ca si Pavel catre Timotei sa ramai DOAR in Cuvant,atunci omule din partea mea poti sa crezi si ca Branham a zburat in spatiu si s-a intalnit cu fecioara Maria...etc.

      Esti cazul tipic de fanatic care rosteste doar judecati si rautati infantile la adresa altora,cu mintea si inima intunecata de povestile lui Branham,dar care nu poate dovedii nimic din ceea ce a predicat Branham.

      Branham a murit de 50 de ani,deci adio mesagerul timpului.Deci a picat toata invatatura celor 7 epoci ale bisericii.Si odata cu ea ati picat si voi direct in cap,cu idolul vostru si cu prezicerile lui de 2 lei.



      Ștergere
    2. Frank spune clar ca Branham a adaugat ""mesagerii epocilor"". Deci Branham s-a adaugat pe sine la ""epoca""Laodiceea.Nu i-a spus nimeni ca el este mesagerul epocii. Ingerul i-a spus doar sa vindece oamenii ,nu sa infiinteze alta secta in jurul propriei lui persoane,fiindca sectele invariabil conduc la idolatrie si fanatism. Dar vindecarea in Numele lui Isus era si este pentru toti oamenii,indiferent de secta ,cult...etc. Vindecarea nu este ""proprietatea""nici unui om.

      ""Prin ranile Lui sunteti vindecati"".

      Ștergere
    3. Un măgar islamist... :)

      https://www.youtube.com/watch?v=OR7Vd5iVUBE

      Ștergere
    4. Frank defapt nu mai stie ce spune .Acesta este adevarul.Incepe sa spuna ca Branham este in Apoc.10:7,dupa ce ani la randul a spus contrariul .Astea sunt sectele defapt oameni buni.Daca intrii sub influenta lor ajungi sa dai din bara in bara.Iti prezinta ceva frumos si ""unic,tainic,nemaiauzit de nimeni"" dar inauntru se ascund duhuri ale rautatii. Incercati sa ii contraziceti sau sa cercetati ceea ce predica aceste secte si ve-ti vedea multa rautate si intunecime indreptate impotriva voastra.Totul este prezentat intr-un ambalaj atragator,dar cand deschizi cutia ies doar serpi si viermi adica te vei alege cu ultimele judecati si amenintari,de parca ai fi pe vremea inchizitiei.

      Ștergere
    5. Nu conteaza ce spuneti eu stau cu Profetul acestui ceas si necredinta voastra nu ma pot impiedica! Amin.

      Ștergere
    6. Pai stai...ca stai degeaba.Nu are nici macar o profetie autentica.Are doar preziceri si vrajeli puse pe seama lui Dumnezeu.In loc sa spui ca stai cu Domnul si cu evanghelia Lui,tu spui ca stai cu profetul...mai scrii si cu P mare. Ce minti intunecate aveti...

      ""Cuvintele Mele sunt duh si viata..."".

      ""Frumoase sunt picioarele celor ce vestesc Evanghelia..."". Nu a celor ce vestesc viata si misiunea lui Branham.

      Ștergere
  22. Anonime Domnul imi spune asa ,daca tu ai Cuvantul si nu Fr Branham sunt sigur ca nu poti nici macar sa te rogi Domnului ca si Ilie care l-a cuvantul lui nu a plouat timp de 3 ani ,asa ca poti sa insirui aici toata biblia ca nici macar ploaia sau furtuna nu se opresc la cuvantul tau si spui doar basme,caci de mesajul orei vei da cu siguranta indiferent unde te vei ascunde asta va fi marea nenorocire a voastra a ta si a lui Lica,Adi,Abel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insiri doar tampenii.Du-te si deschide Biblia sa vezi care este chemarea credinciosului,sa vezi cine este Invatatorul autentic al crestinului...nu Branham,Frank sau alt lider de secta/miscare.

      Potrivit cuvintelor Domnului din Matei 7 ,multi vor merge in intuneric desi au facut semne si minuni in Numele Lui!. Deci nu te mai lauda cu viata lui Branham fiindca nu a inceput totul cu Branham si SIGUR NU SA SFARSIT TOTUL CU EL!.

      Nici nu trebuie sa ma rog sa nu ploua.Ploaia este buna pentru pamant si recolte.Deci ce rost are sa ma rog sa nu ploua? Apropo ,de ce nu s-a rugat Branham sa nu ploua asa cum a facut-o Ilie din Vechiul Testament,daca tot era Ilie ?

      Ilie din Vechiul Testament cat si cel din Apocalipsa nu se roaga pentru bolnavi.Semnul lor este ca pot sa inchida cerul sa nu ploua deci pot controla fortele naturii. Acesta este semnul distinctiv al lui Ilie din Biblie. Nu sa se roage pentru bolnavi .

      Viata lui Ilie americanul nici macar nu se potriveste cu cea a lui Ilie din Biblie.Mai degraba se potriveste cu cea a lui Moise ,fiindca Moise putea citii pe mana lui bolile oamenilor.

      Deci vezi ca totul este o harababura? Este un mare non sens,asa cum si voi spuneti doar non-sensuri.

      Ștergere
    2. Moise putea citii pe mana lui bolile oamenilor ????

      Ștergere
    3. Da.I sa dat trei semne lui Moise.

      Ștergere
    4. Avem o mare mare problema in Mesaj -ei au- daca lui Moise i s-au dat 3 semne.

      Stiti de ce? Deoarece ingerul lui Branham ar fi spus: " Asa cum lui Moise i s-au dat doua semne, tot asa si tie...."

      Ingerul lui Branham nu cunostea Scripturile? A fost totul o mascarada pana la urma?

      Ștergere
    5. Devine tot mai probabila expli9catia ca de fapt ceea ce Branham a spus ca ingerul i-a spus era doar ceea ce el stia despre Biblie.

      Dovada ca acolo unde nu stia bine ceva din Biblie, a gafat-o rau de tot si a pus in carca ingerului eroarea, adica era tot el de fapt in acele afirmatii, deoarece eu nu cred ca un inger al Domnului ar face o asa gafa urata.

      Ștergere
  23. Pai tocmai aici este puterea ,tu nu ai nici putere sa te rog sa se vindece bolnavi apoi sa mai te rog sa nu ploaie deci voi doar cunoasteti ceva din cuvant si deci nu am de ce sa ma tem de spusele voastre la adresa mesajului orei ca tot ce scrieti voi este fara sens,adica 0.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici Branham nu a avut putere sa aduca ploaia asa cum a facut-o Ilie din V.T sau cum o va face cel din Apocalipsa.Si multe din asa zisele vindecari nici nu au fost macar vindecari autentice,asa cum multe din viziunile lui nici macar NU SAU IMPLNIT.CHIAR EL SPUNE ASTA!.

      Cunoastem adevarul despre viata lui Branham si asta este de ajuns.Stim ca Branham nu a adus nici o descoperire divina,nici o taina ...etc. Vor fi multi care se vor falii ca au facut grozavii in Numele lui Isus iar acesta ii va invita in intunericul de afara. Sigur vor fi si multi Branhamisti ,care sau falit la altii cu Branham dar scoteau pe gura doar rautati si dispret la adresa altor credinciosi.

      Sa stii om ratacit de povestile si basmele orei,ca oricine se poate ruga pentru bolnavi,doar credinta sa ai.Nu scrie ca DOAR Branham sa putut ruga pentru bolnavi. Iarasi insiri prostii si aiureli. Ce spui tu sunt cuvintele unui om obsedat de Branham,unui om care a facut un idol din WMB. Ati uitat complet de Biblie si indemnurile apostolilor.Aveti mintea intunecata de predicile lui Branham.

      Fi atent aici,om ametit de viata lui Branham : ""Mare putere are rugaciunea celui neprihanit"" Ep.lui Iacov. Nu scrie ca doar rugaciunea lui Branham,ci a celui neprihanit.

      Tin sa iti spun ca au fost si altii ca Branham care au facut vindecari .Nu a fost Branham singurul.Dar normal ca pastorii vostrii nu va spun aceste lucruri.Va tin in intunecime si idolatrie,ca sa priviti la un om mai ceva ca la Domnul Isus Hristos.

      Daca ai gandii putin inainte de a scrie,nu ai insira toate ineptiile invatate in adunarile voastre idolatre. Spun idolatre fiindca ati facut un zeu din Branham,desi vindecarile au fost in anii 50.Apoi nu au mai fost vindecari .Chiar Branham are o predica din anii 60 numita ""Unde sunt toate semnele si minunile?"". Fiindca plecasera de mult vindecarile,fiindca incepuse sa se predice pe sine si sa-si faca un cult in jurul propriei persoane ,cult numit ""mesajul orei,Ilie revenit,ingerul din Apocalipsa..."". Desi ingerul i-a spus DOAR SA SE ROAGE PENTRU BOLNAVI.Nu i-a spus ca el va fi mesagerul din Laodiceea sau ca el va fi Ilie din V.T...Ai inteles acum minciuna numita ""mesajul orei"""?

      Ștergere
    2. Iacob Dan stiai ca Branham a predicat ca el va fi in viata cand va revenii Isus,fiindca el era ultimul mesager si a mai spus si ""asa vorbeste Domnul"" la minciuna asta?. Deci parerea mea este sa fiti mai rezervati cu acest Branham ,fiindca a mintit mult acest om chiar daca a avut cateva vindecari in anii 50.Daca un om are vindecari asta nu inseamna ca poate sa predice orice si sa se puna mai presus de Evanghelia Domnului,anuland multe promisiuni si fagaduinte din Biblie,promisiuni care sunt valabile pentru toti cei care cred in Domnul Isus si care cred ca Dumnezeu L-a inviat din morti.Deci Harul si Adevarul care au venit prin Domnul Isus Hristos nu pot fi anulate nici de Branham,Frank sau de alti lideri de secte/miscari .Acestea sunt valabile PENTRU TOTI CEI CARE CRED!.

      Ștergere
    3. Mesajul orei este doar cultul lui Branham,făcut de Branham in jurul lui Branham.Vindecările au ţinut doar câţiva ani in anii 50.Apoi Branham a inceput să se predice pe sine ca fiind Ilie si ingerul din Apoc.10:7. Si cine nu accepta aceasta era pierdut. Din această cauză acest cult nu produce o pocainţă autentică şi oamenii din el nu au roade vrednice de pocăinţă.Au doar o smerenie falsă dar in spatele ei sunt duhuri ale răutăţii, partidelor si idolatriei.

      Ștergere
    4. Pentru Iacob nu conteaza daca crezi Scriptura. Trebuie sa crezi mesajul fals a lui Branham sa fi salvat.
      Prin aceste invataturi mincinoase ei insala oamenii zi de zi injectandu-le un inger fals si profet Ilie ireal..

      Ștergere
  24. Poate va suna si voua :
    https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2015/01/16/unii-mai-curajosi-mananca-altii-nu-ar-trebui-sa-i-judecam-pentru-asta-apropo-de-charles-hebdot/

    RăspundețiȘtergere
  25. Vreau sa spun un lucru ,despre profetul Mohamed nu aveti curajul sa spuneti ceva caci veti fi decapitati,dar la adresa Fr Branham puteti sa spuneti orice minciuni caci stiti ca nu vi se va intampla nimic de genul acesta pentru ca cei ce cred mesajul orei nu cauta sa i-a viata nimanui si doar cauta sa arunce samanta vieti ca fiecare semen sa traiasca si sa nu piara,dar unii ca si voi cauta doar sa omoare ceea ce este adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost atacati cu cuvinte jignitoare, chiar tu mi-ai vorbit foarte urat. Asa ca la nivel spiritual un atac verbal este tot o agresiune.

      Rautatea este rautate. Fanaticii religiosi merg cat de departe le permite legea si nebunia lor.

      "Norocul" nostru ca Branham a trait in America si nu in Arabia Saudita ca cine stie ce ar fi spus.
      Oricum el a etichetat si blestemat pe cine nu il urmeaza pe el ca inger. Ce rusinos.
      Si asta este o crima deoarece Domnul a spus ca daca urasti esti un ucigas.

      La mesaj oamenii urasc mult pe altii chiar si de la mesaj, pe ceilalti si mai mult.

      In 25 de ani am vazut atata ura in branhamism cum nu am vazut nicaieri in alte parti decat in islamul radical.

      URA este una din cele mai des intalnite caracteristici de la mesaj. Apoi ignoranta si prostia. Apoi dezbinarea.

      Se dezbina mereu, se separa mereu se vorbesc de rau se acuza fara sa fie chemati la judecata, fac instante fara sa cheme oamenii implicati in subiect, invrajbesc fratii, mint, acuza fals, nu iubesc sufletele ci isi iubesc argumentele personale pentru a avea dreptate in ce spun.

      Ștergere
  26. Ex musulmani si prezent crestini au mai multa autoritate sa vorbeasca despre adincimile islamului, la fel si ex branhamisti au autoritate sa vorbeasca si sa scrie despre adincimile branhamiste. Si chiar sint multzi ex musulmani care azi sint predicatori crestini.

    RăspundețiȘtergere
  27. Lica are autoritatea lui, de aceea IACOBE,citeste si invatza din acest blog si multzumeste autorului ca i-ti accepta comentariile care de multe ori nu sint acceptabile.

    RăspundețiȘtergere
  28. Din pacate sunt asemenea specii de oamenii care in numele religiei lor omoara oamenii crezand ca fac un serviciu lui Dumnezeu asa cum si voi atacati mesajul orei aducand false acuzatii eu acuz astazi aici pe acest blog,pe acesti teroristi care in Bagu si in Paris au omorat oamenii care mergeau pasnic au tras in ei ,acestia fiind lipsiti de aparare au murit pe loc peste 2000 de oameni si pentru ce aceasta se numeste religie,ori Fr Branham si mesajul orei nu a facut asemenea victime.Voi nu ati acuzat niciodata terorismul eu il acuz astazi aici si acum,cum se poate sa trageti in oameni neinarmati in plina zi cum se poate asa ceva?oi nu ati adus Lica si Anonime nici un fel de acuzatii asupra acestui fel de terorism atunci va intreb ce fel de religie sustineti voi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi ati omorat spiritual cu Biblia mai mult oameni si le-ati distrus familiile si imaginea ,i-ati criticat ,pus la zis in adunarile voastre...apoi spuneati plini de voi ""astazi a vorbit Domnul in adunare"",dar nu era decat rautatea voastra si pornirile voastre nevrotice si pline de frustrare fiindca altii nu va impartaseau teoriile ....Cu limba se poate ucide spiritual. Si voi asta ati facut . Sunt sute de oameni care au plecat din adunarile branhamiste,frankiste...tocmai din cauza terorismului spiritual de care ati dat dovada,din cauza rautatii voastre si a manierei cu care umileati pe alti alti frati si ii marginalizati...apoi mai aveati tupeul sa spuneti ca a vorbit Domnul.

      Intocmai cum fac teroristii dupa ce omoara oameni nevinovati:dau slava lui Allah imbatati de prostie si salbaticie.

      Ștergere
    2. Asa ca lasa-neee Iacobe,nu mai bate campii , ca esti pe langa adevarata situatie spirituala din aceste secte branhamiste,frankiste...esti doar un papagal care repeta ceea ce a auzit in cuiburile voastre de viespi numite ""adunari"".

      Ștergere
    3. Islamistii sint convinsi ca ....profetul ....lor este profetul lui Dumnezeu si i-l apara pina la moarte,iar pe infideli adica (noi crestinii si tu IACOBE cu ai tai) daca nu credem ca ei ,,,,,meritam,,,,,,,sa fim eliminatzi.Convingerile religioase sint cele mai tari convingeri care exista.Ce nu ai face tu IACOBE sa potzi convinge pe altzii ca profetul american este profetul lui Dumnezeu??????

      Ștergere
    4. Stii de ce au tras in oameni neinarmati in plina zi? Deoarece acestia le-au jignit profetul. Islamisti -majoritatea- cred ca este mai ok pentru Dumnezeu sa ucizi pe cei care critica un profet decat sa permiti dreptul la analiza, exprimare si critica.

      Tot asa cred ca oricine are dreptul sa analizeze si sa critice pe orice om care se pretinde a fi un inger si profet.

      Nimeni nu s-a apucat sa caute greseli in viata personala a lui Branham, pacate vechi sau vicii aascunse, este vorba de a analiza pur si simplu ceea ce el spune despre sine. Ca este trimisul lui Dumnezeu pentru epoca asta. OK. Hai sa verificam daca e asa. Ce e gresit in asta?

      Cine v-a facut atat de redusi mental incat sa nu vedeti acest simplu lucru? Chiar si voi ar trebui sa analizati acest lucru despre pretentiile lui Branham.

      Dumnezeu va cere sa verificati cand un om vine si are pretentii extraordinare despre el si daca se dovedeste ca e adevarat sa il urmati, iar daca se dovedeste fals sa il parasiti.

      Nu e greu sa intelegi asta. Voua va e greu?

      Ștergere
  29. Stie cineva unde pot gasi o adunare de penticostali de ziua a saptea in Cluj?
    Au un site melchisedec.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-i gasesti in GALATENI 4:10-11 asa ca nu te mai ostenii pri Cluj.

      Ștergere
    2. Nu serios, as vrea sa iau legatura cu ei....

      Ștergere
    3. Serios, ar trebuii sa iei legatura cu; epistola lui Pavel catre GALATENI ca sa vezi; ca sabatul nu ajuta absolut cu nimic la dobindirea neprihanirii data de DUMNEZRU prin credintza ca sa nu se laude nimeni.

      Ștergere
    4. DUMNEZEU binentzeles

      Ștergere
    5. Nu inteleg ce legatura are sabatul cu galateni 10 unde se face referire la solstitiile si echinoctiile si anii bisecti care probabil erau sarbatorititi cu implicatii idolatre, ca si astazi dealtfel.

      Ștergere
    6. Nu intzeleg ce legatura este intre sabat si nastere din nou.De ce sa mai introduci sabatul in noul legamint???????Cred ca doar vrei sa-ti promovezi siteul sau ziua a saptea.

      Ștergere
  30. Anonime esti cel mai rautacios om religios ,tu nu ai credinta deloc doar te agati de cei care exprima o idee reala de la Dumnezeu ,adica nu aduci nici o acuzatie acestui tip de terorism care fac victime in numele religiei lor ce sa mai zic atunci decat ca va ramane sa se vada ceea ce aveti ca roada si ceea ce iasa se vede caci din gura vorbesti repede si prost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Islamul si Branham faceau victime inainte ca tu sa te fi nascut.Acuzatziile le aduc ei insisi. Asa ca noi hai sa nu fim religiosi, ci credenciosi ADEVARULUI !!!!!

      Ștergere
  31. Dumnezeu nu cred ca procedeaza asa omorand oameni neinarmati chiar daca au adus jigniri profetului ,la fel cum si acum voi de fapt nu cercetati caci ati cercetat asta stand 25 de ani in Branhamism si va placut asta ati savurat fiecare cuvant iar acum voi aduceti jigniri la adresa Fr Branham dar Dumnezeu nu procedeaza asa omorandu-va.Asta este diferenta si o sa constatati spre surprinderea voastra ca mesajul orei este si va ramane un mare adevar.

    RăspundețiȘtergere
  32. Iti cam pare rau Domnule Iacob Dan ca Dum,nezeu nu ne omoara? Cam asta vad ! Iti cam pare rau ca nu ne traznzstz Dumnezeu? Daca ai fi avut tu puterea?.........Mancai coliva la inmormantarea noastra !

    RăspundețiȘtergere
  33. Nici macar nu gandesti ce spui dai drumul la gura aiurea si fara rost.Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului si mai degraba intoarcerea lui.Nu mai spunti prosti la adresa mea ,daca nu va spune Domnul mai bine taceti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacobe nu o data ai spus ca vom arde in focul iadului fiindca nu credem mesajul orei,ca voi branhamistii ne veti judeca pe noi cei care cercetam cultul lui Branham numit ""mesajul orei""....Sa mai insiri si altele rautati si intunecimi de ale tale?

      Ti-am mai spus odata ca tu nici nu esti constient de ceea ce scrii.Doar scrii ceea ce ai auzit in adunarea care o frecventezi.Dar nu esti in lumina Cuvantului cand scrii asemenea aberatii si aiureli specifice unui om schizofrenic. Stiai ca majoritatea bolnavilor psihici care comit crime au in spate pasaje si texte din Biblie? Dar ei nu au minte sanatoasa nici Duh Sfant sa lase textele in contextul lor...Ei traiesc in lumea lor unde ii vad pe toti din jur ca fiind urati,rau si care merita sa moara.

      Deci omule mai analizeaza-te putin si apoi scrie ceva.

      Ștergere
  34. nu doar branhamistii ci toate sectele sunt parazitare si traiesc in lumi inchipuite nu in cele duhovnicesti.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.