duminică, 18 ianuarie 2015

Marimea prostiei in branhamism

Tot ce stiu islamistii stiu si branhamistii: RAMANETI CU PROFETUL.
Un non-sens.


Cineva a comentat recent in blog ca el "sta cu profetul" indiferent de ce zicem noi. Marimea prostiei lor se pare ca nu are limite. Credeam ca au creier cat de cat, dar creierul lor nu gandeste ci dormiteaza.

Deoarece le-au jignit profetul, islamisti -majoritatea- cred ca este mai ok pentru Dumnezeu sa ucizi pe cei care critica un profet decat sa permiti dreptul la analiza, exprimare si critica.

Eu cred ca oricine are dreptul sa analizeze si sa critice pe orice om care se pretinde a fi un inger si profet. Fie ca il cheama Mohamed, Branham sau Joseph Smith. Sa nu faci asta, este sinucidere spirituala.


Dragii fiinte umane cu creier si suflet in voi, ascultati: daca renuntati la acest drept si la aceasta libertate data de Dumnezeu Insusi, voi va autodeclarati ca fiind cei mai naivi, ignoranti, nespirituali si prosti oameni de pe pamant. 

Nimeni nu va jigneste. Voi faceti asta. Voi va incadrati singuri in categoria oamenilor manipulati si dusi de nas.

La fel ca si musulmani extremisti, - nu toti sunt extremisti- pretinzand ca apara un profet, ei isi arata ura si crima si prostia din ei cand ucid pentru niste caricaturi. Nu caricatura cu profetul Mohamed ii face sa urle, sa strige sa ucida, CI LIPSA UNEI MATURIZARI SPIRITUALE SI PSIHOLOGICE. Cei care ucid pentru ca se simt "ofensati" si-au pierdut umanitatea din ei inlocuind-o cu otrava ucigatoare.

Cu Branham nici atat. Nimeni nu s-a apucat sa caute greseli in viata personala a lui Branham, pacate din trecutul lui sau vicii ascunse. Nu mai fiti atat de ignoranti.

Este vorba de a analiza pur si simplu ceea ce el spune despre sine. El spune ca el este singurul trimis a lui Dumnezeu pentru epoca asta si ca mesajul lui este singurul adevar al acestui ceas. Bun. 

Asta spune el, dar hai omule sa verificam daca e chiar asa. Ce e gresit in a verifica si analiza afirmatiile unui pretins inger?

Nu ne cere apostolul Pavel sa facem asta? Ne cere. Pai si atunci de ce va tulburati atat de repede? Nu e greu sa comparam si sa decidem pentru adevar. Mai ales ca beneficiem de tehnologie, de carti, de internet.

Ce e mai bine si biblic? Sa credem ca cei mai naivi si prosti oameni de pe pamant in orice ni se spune si sa se dovedeasca gresit sau sa verificam si apoi sa decidem in capacitatea facultatilor mentale ce vrem sa facem?

Cine v-a facut atat de redusi mental incat sa nu vedeti acest simplu lucru? Chiar si voi ar trebui sa analizati acest lucru despre pretentiile lui Branham. 

Dumnezeu va cere sa verificati cand un om vine si are pretentii extraordinare despre el si daca se dovedeste ca e adevarat sa il urmati, iar daca se dovedeste fals sa il parasiti. 


Iar cand vedeti ceva fals pus langa adevar, alegeti fratii mei doar adevarul. De ce? Pentru numai adevarul este de la Dumnezeu.

Nu e greu sa intelegi asta. Voua va e greu? Credeti doar adevarul dragii mei.


Adevarul este atat de simplu incat in marimea prostiei lor nu il vor vedea nici daca este scris clar. 

Prostia nu poate alege un lucru intelept deoarece este prostia care domina mintea acelui creier manipulat si infantil. 
Mintea  slaba si proasta va alege intotdeauna ceva ce e langa adevar, dar nu e adevar. 
Hai sa va vad ce alegeti? 
Dovediti-va intelepciunea acum.


"... Mărturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta că, dacă va adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu îi va adăuga urgiile scrise în cartea aceasta."

121 de comentarii:

  1. Citind articolul am realizat ca prostia e prostie si la extremistii islamici si la branhamisti. Prostia e prostie domnule. E un duh rau care insala mintile oamenilor. Prostia nu are doctrina.Are lacasuri in creierasele goale ale celor prosti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imaginile cred ca spun totul este un adevarat razboi care sa declansat ,voi puteti sta cu cine vreti ca nu sunteti in adevar uramriti imaginile nu eu le-am scris si ziarul evenimentul zilei

    http://www.evz.ro/manifestatii-anti-charlie-hebdo-trei-biserici-au-fost-incendiate-patru-persoane-au-murit.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi Lica si Anonime aveti Duhul Sfant de il faceti mincinos si plagiator mesajul orei si pe Fr Branham ?Daca nu aveti taceti pentru totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Vindecarea" demonilor

    UŞI DUPĂ UŞĂ
    (DOORS IN DOOR)

    William Branham, Flagstaff, Arizona, SUA, 6 februarie 1965

    Eram acolo când a venit regele George. Am avut onoarea să mă rog pentru el şi el a fost vindecat de scleroză multiplă. El suferea de scleroză şi avea ulcer. Mulţi dintre canadieni şi americani ştiu asta.

    Dar când l-am văzut plecând în trăsură, era un adevărat rege. Statura lui era ca a unui rege. Lângă el stătea regina lui, frumoasă, într-o haină albastră.
    ...

    -----------------------------------

    Mai marii lorzi ai dictaturii ştiinţifice continuă fără milă un război împotriva celor mai neajutoraţi
    dintre noi. În decembrie 1974, guvernul SUA a făcut din reducerea populaţiei lumii a 3-a o problemă centrală a securităţii naţionale.

    Planul de operaţiune intitulat: Memorandum de Studiu al Securităţii Naţionale 200, a fost pur şi simplu o regurgitaţie a Comisiei Britanice a Populaţiei creată de Regele George al VI-lea al Angliei în 1944, care în mod deschis a afirmat că; populaţia naţiunilor lumii a treia reprezintă o ameninţare la adresa monopolului puterii globale al elitei internaţionale.

    Jocul final, Alex Jones

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un branhamist care citeste asta imediat e in extaz si exclama plin de sine:"" uite vezi,fr.Branham sa rugat pentru regele George si a fost vindecat!""

      Cam asta e atmosfera in branhamism,frankism,tunetism...etc.Totul tine de faptul ca unii VOR SA CREADA CEEA CE SPUNE BRANHAM.Dar asta NU inseamna ca si asta sa intamplat.

      La o scurta cautare despre subiect ,am gasit ceea ce cautam. Interesante vremuri traim.Oamenii nu mai pot sa fie prostiti cum erau odata cand traia Branham,si cand le spunea orice si ei credeau imediat ,apoi se mandreau la altii cu ceva ce nici ei nu aveau vreo dovada certa!.

      Deci daca vreti sa cititi dai click pe link: http://en.believethesign.com/index.php?title=King_George_VI

      Ștergere
  5. Da voi pentru ce va rugati?Va ascultat Dumnezeu cand va-ti rugat pentru bolnavi?A oprit Dumnezeu sa nu fie zapada la rugaciunea voastra?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) .Esti trist ca nu e zapada? Eu personal nu in inteleg intrebarea cu zapada. Dumnezeu nu este mascariciul nimanui ca sa suspende fenomenele naturii.Doar Ilie si Moise din Apocalipsa vor avea control sa opreasca ploaia sau sa coboare foc din cer in Numele lui Isus-Yahsuah-.Asta va fi o dovada puternica pentru evrei s isi intoarca fata inspre cel care L-au strapuns.Dar asta e cu totul altceva.

      Dupa intrebarile tale imi dau seama ca tu crezi ca Dumnezeu a fost proprietatea doar a lui Branham. Imi pare sincer rau pentru tine,fiindca esti manipulat sa vezi doar Branham in fata ochilor. Sunt multe vindecari in toate cultele crestine.Nu au legatura cu Branham aceste vindecari. Sunt si altii care au facut vindecari din timpul lui WMB. Dar sunt si pseudovindecari,unde au dat gres rugaciunile chiar daca spunea ""Asa vorbeste Domnul"".

      Voi sunteti mintiti pe fata cu o istorisire costemizata in jurul lui Branham.

      Ștergere
    2. Asa cum biserica mormona a recunoscut recent ca Joseph Smith a avut mai multe neveste,desi multi ani au sustinut contrariul.Doar sa il scoata cu fata curata. Branhamismul ,frankismul...etc,tot ce are legatura cu Branham este in aceasi situatie ca si biserica mormona.

      Deci parerea mea este sa terminati cu exagerarile din viata lui Branham ,si sa cercetati cum au stat lucrurile.Exemplul cu regele George al VI este graitor in acest sens. A spus ca a fost vindecat cu ""asa vorbeste Domnul"" apoi regele a murit 2 ani mai tarziu.

      Ștergere
    3. Branhamiștii fanatici nu vor recunoaște nici peste 100 de ani ca au fost înșelati. E nevoie să fii un gentleman, un om de onoare pentru a face acest gest iar ei nu stiu ce este asta.Ei știu numai că "D-zeu a trimis un pororoc"și că "trebe să vină Domnul și să iși ia Mireasa". In rest nu contează nimic atâta de încuiați la cap sunt. Sunt paraziți și inculți.

      Ștergere
  6. Analogiile falsificatorului, mai mult sau mai putin...


    Mărturia (Zeugnis – Testimony), William Branham
    10 februarie 1960, San Juan, Puerto Rico


    Dintr-o dată am auzit vuietul unui vânt. Peste tot era o linişte mare, de aceea m-am mirat de unde vine
    acest vuiet. Pomul sub care mă aflam era foarte mare, de aceea m-am retras puţin ca să văd de unde vine acest vânt.

    Domnul i S-a arătat la stejarii lui Mamre, pe când Avraam şedea la uşa cortului, în timpul zădufului zilei.
    Avraam a ridicat ochii şi s-a uitat... Geneza 18:1~2

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Când am vrut să botez a şaptesprezecea persoană am auzit o voce care spunea: „Priveşte în sus!” Aceasta m-a speriat. Eu eram încă foarte tânăr.

    De îndată ce a fost botezat, Isus a ieşit afară din apă. Şi în clipa aceea, cerurile s-au deschis, şi a văzut pe Duhul lui Dumnezeu coborându-Se în chip de porumbel şi venind peste El. Matei 3:16

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ea a răspuns: „Dumneavoastră v-aţi născut sub acest semn.
    M-aţi crede dacă v-aş spune când v-aţi născut?” Apoi am răspuns:
    „Doamnă dragă, dumneavoastră nu-mi puteţi citi gândurile. Eu nu voi
    crede acest lucru”.
    Ea a spus: „V-aţi născut în data de 6 aprilie 1909, la ora cinci
    dimineaţa. Aceasta s-a întâmplat când s-au aliniat anumite stele” – sau
    cam aşa ceva.

    După ce S-a născut Isus în Betleemul din Iudeea, în zilele împăratului Irod, iată că au venit nişte magi din răsărit la Ierusalim şi au întrebat: "Unde este Împăratul de curând născut al iudeilor? Fiindcă I-am văzut steaua în răsărit şi am venit să ne închinăm Lui." Matei 2:1~2

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Hristos tot aşa mesajul care ţi-a fost dat ţie va fi un premergător al celei de-a doua veniri a lui Hristos”. Nu că eu aş fi premergătorul, ci Mesajul va fi premergătorul.

    A venit un om trimis de Dumnezeu: numele lui era Ioan.
    El a venit ca martor, ca să mărturisească despre Lumină, pentru ca toţi să creadă prin el.
    Nu era el Lumina, ci el a venit ca să mărturisească despre Lumină. Ioan 1



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe 6 aprilie 1909 nu a avut loc nimic "special" dpdv astronomic sau astrologic. Am verificat asta deja cu multi ani in urma, pe cand mai eram la mesaj.

      Sorry Branham, poveste inventata...

      Pe vremea cand se pare ca s-ar fi nascut Isus, totusi, a avut loc o constelatie unica dpdv astrologic. Nu am descoperit eu treaba, ci am luat-o de undeva de pe net, dar nu mai stiu exact sursa. Cine vrea si e in masura sa verifice, o poate face cu un program pentru creearea diagramelor astrologice. Data cu pricina este anul -4 luna treia, ziua a doua. Aceasta constelatie (sau grafic) se mai repeta de-a lungul istoriei, dar nu are absolut nimic comun cu data nasterii lui Branham...

      Branham si-a insusit insa data de 6 aprilie, care era insa "insusita" cu mult inaintea sa de diverse persoane sau grupari mai mult sau mai putin oculte. Ei spun - si Branham repeta aceasta in predicile lui - ca Isus s-ar fi nascut si ar fi murit (sau inviat?) pe 6 aprilie....

      Si ca sa para totul autentitic, invaluie povestea intr-o aura mistica, scornind treaba cu ghicitoarea din autobuz, care a venit la el, asa cum magii (astrologi) au venit la Isus...

      Dar din pacate pentru Branham si din fericire pentru noi, s-au facut publice documente ale lui Branham in care a trecut de fiecare data o alta zi/an de nastere, cred ca s-a scris despre asta pe blog, daca nu, sunt undeva pe siturile in limba engleza...

      ABEL ben Adam

      Ștergere
    2. Aici apare o problema. In Vechiul Testament era interzis sa asculti asa ceva.

      Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. Deut. 18:14

      In Noul Testament gasim magii practicand aceste lucruri in totala contradictie cu Deut 18:14...

      După ce au ascultat pe împăratul, magii au plecat. Şi iată că steaua pe care o văzuseră în răsărit, mergea înaintea lor, până ce a venit şi s-a oprit deasupra locului unde era Pruncul.

      Când au văzut ei steaua, n-au mai putut de bucurie.

      Au intrat în casă, au văzut Pruncul cu Maria, mama Lui, s-au aruncat cu faţa la pământ şi I s-au închinat; apoi şi-au deschis vistieriile şi I-au adus daruri: aur, tămâie şi smirnă. Matei 2

      Branham, mai departe...:
      Eu am răspuns: „Eu nu ştiu nimic despre aşa ceva şi îmi este indiferent”. Apoi mi-a răspuns: „O puteţi ignora, dar dacă o veţi respecta atunci lumea se va cutremura”.
      Eu am spus: „Spuneţi-i acestui marinar tânăr când s-a născut el”. Ea a răspuns: „Asta n-o pot”.

      Abel, cum vezi aceste lucruri?

      Domnul sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    3. 16"" Pe când ne duceam la locul de rugăciune, ne-a ieşit înainte o roabă care avea un duh de ghicire. Prin ghicire, ea aducea mult câştig stăpânilor ei.

      17 Roaba aceasta s-a luat după Pavel şi după noi şi striga: „Oamenii aceştia sunt robii Dumnezeului celui Preaînalt şi ei vă vestesc calea mântuirii.”
      18 Aşa a făcut ea timp de mai multe zile. Pavel, necăjit, s-a întors şi a zis duhului: „În Numele lui Isus Hristos îţi poruncesc să ieşi din ea.” Şi a ieşit chiar în ceasul acela.""

      Fapte 16

      Deci apostolii au scos acel duh de ghicire din femeie,nu sau laudat la altii ca acea ghicitoare confirma ceea ce sunt ei.

      Ștergere
    4. Da anonimule, in ce priveste ghicitul e corect, amin!
      Aici e vorba de cititul in stele care nu e tot una cu ghicitul.

      Ce vrea sa zica femeia din autobuz cu:
      Ea a răspuns: „Dumneavoastră v-aţi născut sub acest semn.
      M-aţi crede dacă v-aş spune când v-aţi născut?” Apoi am răspuns:
      „Doamnă dragă, dumneavoastră nu-mi puteţi citi gândurile. Eu nu voi
      crede acest lucru”.

      Ea a spus: „V-aţi născut în data de 6 aprilie 1909, la ora cinci
      dimineaţa. Aceasta s-a întâmplat când s-au aliniat anumite stele” – sau
      cam aşa ceva.

      Eu am răspuns: „Eu nu ştiu nimic despre aşa ceva şi îmi este
      indiferent”. Apoi mi-a răspuns: „O puteţi ignora, dar dacă o veţi
      respecta atunci lumea se va cutremura”.

      ...atunci lumea se va cutremura.

      Ștergere
    5. Înainte ca să îmi dau cu părerea vreau să vă arăt ceva ce poate să fie adevărata „stea“ de la Bethlehem. Nu ştiu cu siguranţă dacă aceasta este ceea ce Biblia numeşte „steaua“ pe care au văzut-o magii în Răsărit. Dar până acum nu am găsit nici o altă explicaţie mai plauzibilă din punct de vedere ştiinţific, adică ceva în legătură cu comete, supernove sau anumite conjuncţii între planete.

      http://www.aloha.net/~johnboy/pageone.htg/Solomon.gif

      Această diagramă din imagine se poate verifica fie cu programul cu care s-a făcut screenshotul, fie cu alte programme. Într-adevăr datele sunt corecte, singura “modificare” este efectul de lumină adăugat în centrul cadranului, care vrea să reprezinte soarele.

      Pentru cine nu a mai văzut astfel de diagrame, aceasta este o reprezentare a celor 9 planete plus Luna care stau aliniate foarte perfect în jurul Soarelui, cel care se află în centru. Cu alte cuvinte, diagrama este “heliocentrică”, nu “geocentrică”, dacă pământul ar fi în centru...

      Evident, că aceasta este o reprezentare grafică, care nu redă felul în care un observator de pe pământ vede planetele. Cadranul (cercul) de 360 grade este ecliptica, în cuvinte mai simple, “traseul” pe care îl urmează planetele pe cer în jurul soarelui. Noi ştim că toate planetele se rotesc în jurul soarelui, pe traiectorii aproape circulare. Dacă nu mai ţinem cont de distanţele diferite pe care planetele le au faţă de soare, şi le punem toate pe acelaşi cerc, respectând doar unghiurile pe care le au între ele, nu obţinem altceva decât diagrama din imagine.

      Nu vă preocupţi de simbolurile ciudate (care sunt explicate în legendă) ele reprezintă planetele care stau în anumite „case” şi constelaţii (cele 12 semne zodiacale). Ceea ce este însă remarcabil în imaginea noastră, este că toate cele 10 planete se află într-o relaţie geometrică de mare precizie care redă perfect „STEAUA” lui David, mă rog, a cui o fi nu ştiu, dar este asociată cu Israel. Din ce scrie pe situl acela, o astfel de aliniere perfectă are loc odată la 40.501.760 ani. Eu nu sunt atât de deştept să pot calcula aceasta, dar din câte am analizat eu, nu am mai descoperit o astfel de aliniere undeva în istorie, evident că nici în ziua de 6 aprilie 1909... Şi chiar dacă, prin absurd să zicem, că ar fi avut loc pentru un astrolog este cu neputinţă să creeze diagrama pe loc, să zicem în autobuz, fără mijloacele uzuale, de obicei un program pe calculator.

      Pe vremuri, astrologii sau astronomii făceau aceste diagrame din mână, era mult mai greu, dar principiul nu s-a schimbat. Este probabil că cei din „Răsărit” (Babilon) dar şi peste tot în lume să fi alcătuit zilnic sau cu câteva zile sau ani în avans astfel de diagrame şi să fi observat alinierea nemaipomenită în formă de stea a lui David, să fi asociat aceasta cu Israel şi să fi tras concluzia că trebuie să aibă loc ceva foarte important acolo. Asta explică, de ce ei s-au dus mai întâi la palatul regelui ca să vadă dacă nu i s-a născut vreun copil. Abia acolo au aflat (de la preoţi şi cărturari) că Mesia trebuia să se nască la Bethlehem. De la Ierusalim până acolo nu mai era cale lungă, şi locul exact (cu precizie de GPS să zicem) le-a fost arătat – părerea mea – nu de „steaua” lui David, adică diagrama pe care au descoperit-o ei poate cu ani înainte, ci de o altă „stea” – mai degrabă o lumină supranaturală mai apropiată de Pământ, ceva de felul globului luminos care a stat deasupra Muntelui Templului în 2011. De ce cred asta? Pentru că dacă era să le arate calea „Steaua de la Răsărit”, aceasta nu i-ar mai fi dus (în eroare) la palatul regelui, ci direct la destinaţie (ca un GPS). Şi dacă ar fi fost vorba, cum zic unii, de un fenomen natural, cometă, stea mai srălucitoare, supernovă, etc, acelea sunt mult prea sus deasupra Pământului şi se văd în acelaşi loc de peste tot. Uitaţi-vă şi voi seara la lună, luceafăr sau orice stea, cometă (când apare) dacă vă poate indica cu mare precizie o casă anume...

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    7. Continuare...

      Până aici v-am expus faptele (ceea ce se poate cerceta şi dovedi) dar şi speculaţiile mele. Nu ştiu sigur dacă este aşa, acestea sunt doar teorii. Ce ştim cu siguranţă este că A AVUT LOC o constelaţie deosebită în data de 2 martie -4, care însă nu putea fi observată de oricine pe pământ, pentru că aceasta se determină prin calcule şi desene. Şi ce mai ştim, este că ea NU A MAI AVUT LOC la presupusa dată de naştere a lui Branham, pe 6 aprilie 1909!

      Ceea ce nu prea avem cum să aflăm niciodată este ziua exactă (nici măcar anul) în care s-a născut Isus. De când mă ştiu, am auzit tot felul de date, dar nici una nu e sigură. Oricum anul -4 (astronomic) respectiv 5 înainte de Cristos se situează în perioada în care cei mai mulţi cercetători plasează naşterea Domnului... O altă posibiliate ar fi ca „steaua” formată de planete în data respectivă să nu reprezinte, ci doar să anunţe naşterea lui Mesia, acesta urmând să se nască peste câteva luni pâna la câţiva ani... God alone knows...?...

      Părerea mea e că una este să creezi o diagramă, adică să pui pe hârtie poziţiile stelelor în raport cu Soarele sau Pământul ca într-un sistem de coordonate şi cu totul altceva este să faci „preziceri”, adică să interpretezi diagramele în x feluri. Primul lucru este de natură ştiinţifică, acolo doar creezi o hartă” a cerului, al doilea este de natură pur speculativă. Şi chiar dacă anumite interpretări ar fi corecte în oarecare măsură, eu cred că porunca biblică este să nu le crezi ca fiind ceva definitiv, ceva ce are stăpânire asupra soartei şi felului tău de dezvoltare. Prin aceasta tu te „închini stelelor”, prin faptul că te simţi influenţat şi prin urmare stăpânit de ele. Dar pe măsură ce tu creşti şi te devolţi din toate punctele de vedere, tu poţi să schimbi destinul ce parea că îţi este scris în stele, acesta nu mai este fix şi tu ajungi să stăpâneşti peste ele, nu ele peste tine. :)

      Părerea mea este că este posibil ca Dumnezeu să „arate în cer” ce urmează să facă pe pământ, şi că stelele sigur pe undeva arată ceva, dar cine înţelege aceasta în mod corect, în afară de Dumnezeu? Eu unul nu mă iau după ele. Presupusa acţiunea a magilor (astrologi), de a crea astrograma cerului, şi asocierea acesteia cu venirea lui Mesia nu o văd în mod neapărat ca o încălcare a legilor lui Dumnezeu.

      Încă odată diagrama, pentru cine nu a citit prima parte:

      http://www.aloha.net/~johnboy/pageone.htg/Solomon.gif


      Shalom
      Abel Ben Adam

      Ștergere
    8. Femeia din autobuz "umfla" intentionat treaba cu semnul ceresc.
      Branham minte cand spune ca a cunoscut-o inainte, cand inca nu incepuse sa predice.
      Dealtfel, reactia lui e repulsiva, nu-i place deloc ce aude.
      Femeia, spune el ca; lucra la Casa Alba.

      "Steaua a lui David":
      Veţi ridica, dar, pe Sacut, împăratul vostru, şi pe Caivan, chipurile voastre idoleşti, steaua dumnezeului vostru pe care vi l-aţi făcut, şi vă voi duce în robie dincolo de Damasc, zice Domnul al cărui nume este Dumnezeul oştirilor!" Amos 5:26~27

      Atunci Dumnezeu S-a întors de la ei şi i-a dat să se închine oştirii cerului, după cum este scris în cartea Prorocilor: "Mi-aţi adus voi vite înjunghiate şi jertfe timp de patruzeci de ani în pustiu, casă a lui Israel?...
      Aţi purtat cortul lui Moloh şi chipul stelei zeului Remfan, chipurile acelea pe care le-aţi făcut ca să vă închinaţi lor! De aceea vă voi strămuta dincolo de Babilon." Fapte 7:42~43

      Da, Dumnezeu e mai presus de stele si de toate semnele oculte!

      Pace!

      Ștergere
    9. Nu exista nici o persoana oculta in lumea asta care sa se uite la tine apoi sa iti spuna DATA CAND TE-AI NASCUT!.

      Daca exista o mama omida dinasta pe vremea lui Branham, scria in presa vremii despre o asemenea persoana cu capacitati supraumane,care sa iti spuna ziua de nastere.Nu cred ca trecea neobservata fiindca americanii au obiceiul sa consemneze in scris tot felul de ciudatenii si evenimente care sau petrecut de-a lungul istoriei lor.

      Deci parerea mea este ca avem iarasi de a face cu o nascocire in stilul lui Branham.

      Iarasi o relatare o fara martori!. De ce sa ne mai miram?Doar e Branham,nu?

      Ștergere
    10. Nu discutam despre mama omida sau ghicitori, cititori in stele, ci strict despre dialogul pe care-l are cu acea femeie. Am scris ca femeia baga de la ea treaba cu semnul ceresc exact ca in Scripturi.

      Branham, cum se spune; daca tacea filosof ramanea, nu trebuia sa povesteasca asa ceva, fiindca isi da cu stangul in dreptul.

      Cum el era "prorocul" care stie tot, a venit cu verdictul ca sa iasa "biruitor":
      "Dacă mă întâlneam cu fraţii mei baptişti la conferinţe şi le povesteam despre ele, atunci ei îmi spuneau: „Billy, nu asculta de astfel de lucruri. Ele sunt de la diavolul. Diavolul încearcă să te prindă”.
      Oh, aceasta m-a speriat. Mi s-a făcut frică. Nu vreau deloc să am de-a face cu diavolul."

      Femeia putea sa obtina data zilei de nastere a "prorocului" de la evidenta populatiei, deoarece lucra la White House.

      Intrebarea este, de ce femeia spune: "...atunci lumea se va cutremura".

      Trebuie vazut tot contextul si dialogul dintre cei doi.

      Numai bine!

      Ștergere
  7. Anonime te faci ca nu pricepi intrebarea?O pricepi dar vad ca eviti raspunsul direct eu chiar va rog sa ramaneti samanta a lui Cain.In rest astept urmatorul subiect.Sa vad ce va mai debiteaza mintea,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Samanta lui Cain sunt talibanii si nebunii spirituali ,care i-au versete din contextul lor apoi acuza pe altii.Acestia precum nebunii psihici,nu mai judeca normal si orice le-ai spune ei simt nevoia sa isi descarce nebunia si prostia pe altii.Ei nu mai tin cont de contextul versetului,si nici de promisiunile biblice care sunt valabile PENTRU TOTI CEI CARE CRED si privesc la Golgota.

      Sunt intunecati si si-au pierdut orice urma de discernamant .Pentru ei conteaza doar sa acuze si sa atace pe altii,doar fiindca vad lucrurile diferit de ei. Prin aceasta isi dau pe fata nebunia lor.

      Si situatia spirituala din sectele branhamiste,frankiste este tocmai aceasta nebunie spirituala ,fiindca sunt invatati sa priveasca la un om muritor -Branham sau Frank.Ei zic ca nu!,si ca ei privesc la Dumnezeu. Dar daca ar privii la Dumnezeu nu ar fi asa de inversuanti si nevrotici cand intalnesc o persoana care cerceteaza anumite pretentii divine ale unui om.

      Si cum recunoastem devierea acestor secte?Isi revendica pentru ele toate promisiunile din Biblie.Merg pana acolo incat dau de inteles ca Harul si Bunatatea lui Dumnezeu se regasesc doar in sectele lor.Si tu trebuie sa aderi la gruparea lor daca vrei sa fi pe placul Domnului.

      Uitati ratacirea! Uitati nebunia si intunecimea!.

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Va rog sa va retrageti cuvintele. Hai sa nu facem aici un loc pentru asa ceva. Aici nu e nici instanta sa judecam pe cineva, nici spatiu pentru mizerile voastre brahamistilor.

      Cercetam pretentiile autointitulatului profet si inger Branham. Haideti sa ramanem cinstiti fata de noi insine si de scopul blogului.

      Dane intradevar ai devenit un nesimtit, dar asta nu-i da dreptul anonimului sa te jigneasca chiar asa. Desi sunt partial de acord cu el nu pot lasa asa ceva aici.

      Daca nu va cereti scuze unul de la altul va trebui sa sterg comenturile voastre.

      Dane iti voi sterge toate comentarile in care jignesti pe frati si oameni.
      Esti gol in suflet, si in cap, nu ai argumente la subiectele discutate si ai inceput sa faci asa ceva.

      Dane, esti imaginea perfecta de branhamist fara minte si plin de rautate. Lup esti tu cand faci asa ceva.

      Comentariile voastre provocatoare sa le faceti acasa nu aici.

      Ștergere
    3. Frate LICA ar fi frumos sa stergi aceste doua comentarii .I-tzi multzumeste; Un Penticostal

      Ștergere
  9. Multumesc de apreciere anonime,te simti si asta se vede inseamna ca priceperea este casa intelepciuni si cine are pricepere stie cum sa manuiasca Cuvantul.Sa vad cat de iscusita iti este pana sau sa tocit cumva intre timp si nu mai poti scrie :)))) ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un papagal Dane. Mai lasa-ne cu povestile tale.

      Nu ai fost in stare sa raspunzi in mod serios si biblic la nici un subiect ridicat aici pe blog. In schimb te tii de provocari si jigniri.

      Esti un vampir de energie si timp. Incerci sa ne ocupi timpul si energia cu mizeriile tale.

      Aici nu mai esti binevenit cu asemenea atitudine.

      Ștergere
    2. Cred ca in curand veti afla toti branhamistii ca Branham a mintit in multe feluri.Multi din branhamism vor recunoaste ca Branham a nascocit multe lucruri sau macar isi vor da seama ca Branham fabrica tot felul de evenimente doar sa isi acorde importanta. De aici a aparut apoi cultul numit ""mesajul orei"" care este defapt cultul lui Branham .

      Ștergere
    3. Deja tot mai multi vad asta. Unii lideri chiar m-au sunat sa ma intrebe cateva lucruri. Sper sa fie cinstiti fata de ceea ce deja au inceput chiar ei sa se intrebe si sa vada.

      Adevarul va triumfa!

      Minciuna este tot mai vadita in "mesajul orei".

      Ștergere
  10. Lica daca te uiti bine nu stiu cine a inceput primul cu jigniri de copii si de alte lucruri ,cred ca anonimul si in primul rand nu sunt nesimtit ca si acest anonim care nici macar nu se semneaza cine este, Dumnezeu nu aduce asemenea jigniri si vorbe care nu isi au rostul la un crestin, eu nu ma supar daca stergi comentariile orsicum le-au vazut multi si acest anonim orsicum si chiar si tu Lica nu aveti Duhul Sfant .Asa ca ori de cate ori voi avea ocazia voi ataca dur astfel de duhuri care vin de la cel rau ,Lica nu esti in masura sa ma judeci tu eu stiu de ce esti de acord cu anonimul din principala cauza ca iti sustine ideile care nu sunt venite de la Dumnezeu.Dumnezeu sa va de-a pricepere caci vad ca pana voastra incepe sa se clatina rau si sa deraieze in vorbe foarte murdare spunemi si mie macar o data ca am spus ceea ce a spus anonim aici.Sumnezeu sa se indure de voi.Am sa stau pe acest blog si sa sutin ideile mesajului orei indiferent ce spuneti voi ca sunt v-am raspuns intotdeauna la subiect dar nu va placut raspunsul dat pentru ca nu era acela care il asteptati voi.Voi va credeti intotdeauna mai superior raspunzand cu o alta intrebare.Deci repet voi sustine intotdeauna mesajul orei si am sa va arat si cateva lucruri pe care nu le stiti si nici nu vreti sa le stiti.Dumnezeu sa se indure si sa va de-a o inima de carne.Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai inceput sa jignesti inca de cand ai inceput sa comentezi pe acest blog.Ma refer ca nu aduceai nici un argument la ceea ce se discuta,in schimb stiai sa acuzi si sa judeci pe toti ,de parca te-a pus cineva judecator peste noi sau de parca te-a pus cineva sa sustii pe Branham...Si culmea, te mai foloseai si de versete biblice sa iti sustii nebunia si intunecimea.

      Deci dupa ce ca nu stii sa aduci argumente la ceea ce ai invatat ci doar atacuri si jigniri prostesti demne de un bolnav mintal care se foloseste de Biblie sa atace fizic pe altii,vad ca mai esti si prefacut si te afisezi in mieluselul nevinovat.

      Ti-am mai scris in alt coment:Ori nu esti constient de ceea ce scrii,ori esti un om prefacut care cand se vede fara argumente incepe sa atace persoanele cu care dialogheaza.

      Ștergere
    2. Sa sustii ideile mesajului esti binevenit dar poti face asta cu argumente biblice nu cu jigniri si etichetari.

      Tu ai inceput cu jignirile Dane.

      Ce vorba e aia Dane? "spor la latrat lupilor" si apoi sa razi ca un psihopat. Daca nu iti ceri scuze iti sterg comentariile.

      Dane nu te mai purta ca un sectant. Nu mai ataca oamenii.

      Ștergere
  11. Eu nu te-am facut anonime porc nesimtit si vai de copii tai asa cum ai scris tu si doar un lucru am scris spor la latrat si puteti sa latrati linistit ca voi nu detineti adevarul,duceti o lupta surda care nu isi are rostul Lica nu am de ce sa imi cer scuze si nu sunt nici pshiopat sau sectant cum tot spuneti voi vam spus sustin si va voi arata mesajul orei de fapt stiti si voi de aceste versete ,ori daca nici ce se intampla astazi in lumea religioasa nu va sunt suficiente argumente ca spusele Fr Branham se implinesc sub ochii nostri inseamna ca sunteti orbi si nu vedeti nimic.Si am inceput sa va atac numai prin prisma bibliei asa cum sunt denumiti in biblie cei care sunt impotriva profetilor si care nu au nevoie de ei,consider ca Fr Branham este un profet si Inger totodata si in zadar tot incercati voi sa il faceti mincinos si plagiat caci deja el este scris in carte si voi nu rezolvati nimic ca nu voi puteti sa il scoateti din cartea vietii.Si daca pentru adevar imi stergi comentariile nu ai decat nu rezokvi nimic cu astfel de atacuriSi cred ca sa descoperit acum ceea ce sunteti voi de fapt chiar voi insusi scrieti cu pana voastra ce sunteti.Spor la latrat :)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca consideri ca e proroc trebuie sa o dovedesti dar tu nu ai dovedit nimic. Esti si tu un amarat de sectant si psihopat pe deasupra. Dar si mincinos ca branham. Biblia spune sa demascam prorocii mincinosi. tu esti ca si ei de aceea ii aperi. Nu ai cum sa iti ceri scuze pentru ca asa e tot neamul de branhamisti. nu stiu sa se smereasca niciodata. Esti chiar un gunoi de om.

      Ștergere
  12. Daca esti un om normal cu ceva neuroni nici nu spuneai asa ceva dar asta dovedeste ce este in inima ta ,caci din prisosul inimii vorbeste limba ,pacat de jargoanele care le folosesti nu isi au locul in vocabularul unui crestin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu imi vorbesti mie de vocabular? nesimtitule. uitat-te la tine ce vorbesti mai intai.

      Ștergere
    2. Iacob este culmea fariseismului si a prefacatoriei din branhamism.Jigneste pe cineva apoi brusc face pe smeritul...dar e doar o smerenie falsa,asa cum a fost invatat in adunarea care o frecventeaza. Si pe deasupra mai si latra cum a fost invatat in adunare.Toti de acolo latra toata ziua ""Branham Branham,mesajul orei,mesajul orei"" si apoi isi ling ranile ca ei sunt ""alesii ,mireasa,rasa pura"" si restul sunt pierduti si fara valoare,chiar daca Dumnezeu II VEDE ALTCUMVA PRIN DOMNUL ISUS HRISTOS!. Pentru branhamisti nu conteaza asta ci doar sa latre asa cum ii invata Branham in predici,apoi pastorul din adunare...etc.

      Sunt oameni cu discernamant redus.Nu vedeti? Repeta toti ca papagalii ceea ce aud in adunarile lor. Dar unul nu e receptiv sa cerceteze macar ceea ce se discuta pe acest blog.

      Fiindca sunt oameni slabi si lasi carora le place sa traiasca in minciuna si intr-o poveste inventata de Branham. Dar adevarul nu mai poate fi ascuns:Branham nu a descoperit nimic .El doar a preluat de la altii ceea ce a predicat,invatat...Vindecarile lui din anii 50 palesc in fata multor minciuni pe care le-a predicat.

      Vor trece anii si veti vedea ca am avut dreptate.Tot mai multi brahamisti si frankisti vad ca Branham nu a descoperit nimic.Dar nu se pot desprinde din secta.

      Ștergere
    3. Iacob prefacutul...Jigneste pe altii apoi spune ca din prisosul inimii vorbeste limba,si dintrodata face pe nevinovatul. Stii ce a spus Domnul Isus ? : ""Daca neprihanirea voastra nu o va intrece pe cea a fariseilor si a saducheilor,cu NICI UN CHIP NU VETI INTRA IN IMPARATIA CERURILOR"". Deci pocaieste-te de prefactorie,fatarnicie si de rautatile tale ,si intoarcete la Evanghelia Domnului,dupa care TOTI vom fi judecati... Nu vom fi judecati dupa predicile lui Branham,Frank,Coleman.....

      Ștergere
    4. E un taran.Nu vedeti cum vorbeste? Ce sa-i ceri unui ghiolban sa cerceteze ceva? :))

      Ștergere
  13. Fr anonim se vede ca te atinge cuvantul eate bine asta.Si te rog nu mai jugni cu asemenea votbe ca nu sti cum este acolo unde este scrasnirea dintilor sa nu ti se intoarca impotriva ta aceste vorbe tare ma tem pentru tine si Lica si Adi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca aceasta lucrare nu ar fi fost adevarata nu sar fi scris si spys de ea atatea lucruri ,dar si astazi Duhul Sfant prin intermediul acestor mesaje intoarce pe oamenii la credinta adevarata si se fac vindecari.Dumnezeu sa va binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preaiubiţilor, să nu daţi crezare oricărui duh; ci să cercetaţi duhurile, dacă sunt de la Dumnezeu; căci în lume au ieşit mulţi proroci mincinoşi. 1 Ioan 4 :1-2

      Ștergere
    2. În norod s-au ridicat şi proroci mincinoşi, cum şi între voi vor fi învăţători mincinoşi, care vor strecura pe furiş erezii nimicitoare. 2 Petru 2 :1-3

      Ștergere
  15. ""Afara sunt toti mincinosii"" Apoc,22....Aici intra si branhamistii,frankistii fiindca raspandesc minciuni plecate de la Branham ,cu titlul de ""descoperire"". Voua va place sa va tavaliti in minciunile lui Branham precum porcii in propria mocirla...

    . Nu are ce sa ma atinga decat poate prefacatoria si fatarnicia de care dai dovada. Pe toti cautatorii sincer de adevar ii doare cand vad in jurul lor prefacuti si fatarnici. Deci ma atinge ceva...dar nu minciunile tale si ale lui Branham.

    Si nu mai imi spune frate fiindca nu sunt frate cu tine.Nu pot fi frate cu cineva care jigneste pe altii si ii priveste de sus ,apoi tot el se afiseaza in victima.Asta e un prefacut ,nu un frate autentic si sincer.
    ___________________________________________________________________________________

    Vindecari sunt peste tot unde este credinta.Nu trebuie sa fi branhamist ca sa fi vindecat.Dumnezeu nu este branhamist,frankist ca sa conditioneze vindecarea de cultul lui Branham. Din pacate voi nu mai judecati normal si duhovniceste,si legati toate fagaduintele din Biblie de Branham si cultul lui. Prin asta aratati ca ati picat in groapa idolatriei si a vitelului de aur.

    Asta e ceea ce ne spunea Pavel despre o alta evanghelie.Priviti-o!. Este in fata ochilor vostrii. Cultul lui Branham=o evanghelie straina de cea predicata de apostoli. De ce ? Fiindca spune ca daca nu crezi ""mesajul orei"" nu vei fi rapit,nu ai Duhul Sfant,nu esti rascumparat,nu poti trai mantuirea ...etc.

    Priviti ratacirea si adeptii ei,care va ademenesc cu cuvinte lingusitoare dar in spate sunt spini,maracini,duhuri ale rautatii si mandriei,limba de sarpe gata sa atinga pe atii daca nu ii accepti teoriile...Asta e ratacirea mascata in cuvinte biblice:cuvantul vorbit,mesajul orei,mireasa ceasului...etc.

    Totul are la baza cultul egocentric al lui Branham numit""mesajul orei,ilie revenit,ingerul din Apoc.10:7..."".

    Observati ca si adeptii lui au aceasi inversunare si rautate pe oricine care nu le accepta ideile,asa precum a avut si Branham.


    RăspundețiȘtergere
  16. Frica de Domnul este inceputul intelepciunii.Daca macar ai avea putina pricepere sa imi spui si mie ,de ce nu am frica de ce spuneti voi despre Fr Branham si despre mine este pentru faptul ca nici un Cuvant de la voi venit nu poate face ceva decat sa aduca doar rautate si nu Cuvant spus cu putere din pacate pentru voi acest lucru nu se poate realiza pentru ca nu sunteti parte din Cuvant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frica de Domnul corect.nu de Branham nu de frank nu de secte nu de mesaj ci frica de DOMNUL.

      Ștergere
  17. Adest Cuvant este adeverit astazi el este implinit.

    Si a zis: "Ascultati bine ce va spun! Cand va fi printre voi un proroc, Eu, Domnul, Ma voi descoperi lui intr-o vedenie sau ii voi vorbi intr-un vis. (Num.12:6)


    Uitati-va si vedeti prima masina a timpului care inseamna implinirea profetiei a ceea ce a spus Fr Branham si care nu a copiat nici nu a plagiat absolut nimic.

    http://www.enational.ro/old/prima-masina-care-merge-singura-inmatriculata-in-sua-151697.html/

    Dati un copy paste si vedeti in browser.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahahha Branham nu a vazut nimic a copiat din revista din anii 30. Nu a fost nici o profetie. Nu stii ce inseamna o profetie. oamenii de stiinta au prevazut lucruri extraordinare cu mult inainte sa fie dar asta nu ii face profeti ci oameni cu viziune. Jules Verne, Leonardo da Vinci si multi, multi alti dar asta nu are nici o legatura cu implinirea vreunei profetii mai incultule. Mai pune mana pe carte analfabetule.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Iacobe Cuvantul este adeverit in slujba lui Branham aici "În norod s-au ridicat şi prooroci mincinoşi, cum şi între voi vor fi ...Se vor scula mulţi prooroci mincinoşi, şi vor înşela pe mulţi ” (Matei 24:10-11)

      Ștergere
    3. Tesla a publicat un articol in New York Times parca, daca tin bine minte, in care isi imagina o lume in care toti oamenii puteau comunica prin intermediul undelor radio gratuit, o lume fascinanta in care domnea echilibrul, o lume fara conflicte si razboaie.

      Astazi, o parte din viziunile lui(internetul) s-au implinit dar asta nu-l face proroc, sau...?!


      Unul dintre ei, chiar proroc al lor, a zis: "Cretanii sunt totdeauna nişte mincinoşi, nişte fiare rele, nişte pântece leneşe."
      Mărturia aceasta este adevărată. De aceea mustră-i aspru, ca să fie sănătoşi în credinţă şi să nu se ţină de basme evreieşti şi de porunci date de oameni care se întorc de la adevăr.

      Totul este curat pentru cei curaţi; dar pentru cei necuraţi şi necredincioşi, nimic nu este curat: până şi mintea şi cugetul le sunt spurcate.

      Ei se laudă că cunosc pe Dumnezeu, dar cu faptele Îl tăgăduiesc, căci sunt o scârbă: nesupuşi şi netrebnici pentru orice faptă bună. Tit 1:12~16

      Ștergere
    4. Branham a spus ca regele George VI a fost vindecat dar el a murit 2 ani mai tarziu,tocmai de boala care suferea.Apoi nu a spus nimic de asasinatul lui Kenedy .Nici de internet nu a spus nimic sau ca vom putea sa vorbim instantaneu din orice punct de pe Pamant cu oricine. Nu a spus fiindca nu a citit niciunde de asemenea lucruri. Internetul aparuse in anii 90. Daca citea de internet sigur spunea ceva apoi adeptii lui sareau si spuneau: ""uite, Branahm a profetit."".

      Nu are nici o profetie autentica Branham.Are doar niste vedenii ....false,si preziceri cat cuprinde. Plus idei preluate din ziare,reviste...apoi prezentate de el ca fiind profetiile lui.

      Astea sunt glume ieftine.

      Ștergere
  18. Mai Iacobe Branham al tau a zis ca masina va fi in forma de ou ca asa o vazuse tiparita in revista. ce ai dat tu acolo nu e forma de ou . Eu am impresia ca voi nu cunoasteti ce a vorbit Branham mai baieti.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe cand masina timpul care nu era Fr Branham a vazut-o era ca un ou ,inca nu are forma de ou dar va capata nu te teme,de mers merge singura cum a spus nu i-a spus Clarence Larkin despre ea,Cuvantul se implineste repede pe pamant nu uita Putin a deschis un razboi impotriva aliatilor si va fi infrant.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am inteles voi nu aveti nevoie de proroc ca sa traiti si mai degraba vreti ca sa muriti,dinpacate nu aveti de ales ori il acceptati ca proroc ori sunteti predispusi pierzari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ESTI UN MINCINOS TU SI TOTI URMASII LUI BRANHAM!!!! BIBLIA SPUNE ALTCEVA!!!

      IOAN 6:47 Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine are viaţa veşnică. 48 Eu sunt Pâinea vieţii.
      Ioan 10:7 Isus le-a mai zis: „Adevărat, adevărat vă spun că Eu sunt Uşa oilor.
      Ioan10: 11 Eu sunt Păstorul cel bun. Păstorul cel bun Îşi dă viaţa pentru oi.

      VOI VETI PIERII PT CA ATI SCHIMBAT ADEVARUL LUI DUMNEZEU IN MINCIUNA. SANTETI ANTICRISTI.

      Ștergere
    2. Da Iacobe nu avem nevoie de proroci....mincinosi,care mint poporul cu preziceri si cu vedenii false,apoi au indrazneala sa spuna ""asa vorbeste Domnul"". Intradevar de asemenea proroci nu avem nevoie...acestia seamana doar spini si maracini.

      Ștergere
  21. https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2015/01/27/pentru-ce-l-urmaream-noi-cu-referire-la-fratele-branham/
    Pentru ce-l urmaream noi ? ( cu referire la fratele Branham )
    Posted on ianuarie 27, 2015 by behaitul oilor si Glasul Pastorului
    ” nu pentru o lucrare buna aruncam noi cu pietre in tine “, ci pentru ca tu, un om, ziceai c-ai fost Ilie ! Ziceai ca un Inger iti spunea ce facem si ce gandim, iar tu expuneai public faradelegile noastre ! Te rugai pentru bolanvi si acestia erau vindecati, chiar mortii inviau la rugaciunile tale, noi te acuzam ca prin asta oamenii ne paraseau bisericile de sub jurisdictia noastra si se atasau gruparii care te urma pe tine. , te acuzam ca erai un hot de suflete ! Ai confirmat si demonstrat cu Biblia faptul ca invataturile biblice ale unor oameni pe care noi i-am ignorat si pe care noi i-am respins ,sunt de la Dumnezeu, ba mai mult, le-ai si completat cu lucruri noi pe care noi nu le-am invatat niciodata, erijandu-te in Restauratuor al tuturor lucrurilor sfinte, de caeea te acuzam ca esti nimic mai mult decat un plagiator al lui Larkin , al unor invataturi ale mormonilor si adventistilor, ale penticostalilor oneness si ale altora care tineau inaintea ta aceste invataturi propovaduite de tine, pe care noi le-am refuzat dintotdeauna ! . Ziceai ca ti S-a aratat Domnul intr-un nor si ti-a aratat Cartea Pecetluita, despre care Ioan a zis ca in ea nici un om nu era vrednic sa priveasca, , noi te acuzam de blasfemie si minciuna gogonata, fiindca stiinta noastra a zis ca tu erai departe de acel loc, in ziua cand pe cer s-a ridicat fumul unei rachete balistice explodate de catre razboinicii nostri, care-l sfideaza pe Dumnezeul tau. Semnele si minunile pe care ai zis ( in sutele tale de predici inregisrtrate pe care le-ai vorbit inainte de rugaciunile pentru bolnavii care veneau sa le asculte ) ca le-a facut El prin tine seamana in conceptia noastra mai mult a Povesti Nemuritoare, decat cu lucrari reale , te acuzam de abuz de incredere , asa ceva nimeni inaintea ta si nici dupa tine n-a mai facut vreodata , de la Domnul Isus , si noi nu credem ca altcineva ar mai fi capabil .sa insele lumea in felul cum ai facut-o tu . Erai un pacatos si un vanituos care-i intrecea pe toti, noi ti-am incarcat peste masura carul cu acuzatii , ca acuma ne este peste putinta sa-l mai descarcam vreodata fara sa ne striveasca greutatea lucrurilor negative pe care ti le-am pus in spinare , ( oricum, tu ziceai ca atunci cand te rugai pentru bolnavi si suferinzi psihici, luai pe mana ta toate siptomele bolilor lor pe care le simteai si tu, fizic, dar noi ti-am mai pus si greseli inventate de noi, ca sa nu te mai plangi doar de ale altora , si sa ai ce duce cu tine la tronul de judecata )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. continuare ...oi am aratat tuturor si am distribuit prin Internet toate vicleniile tale, sperand ca lumea sa te stearga cat mai curand din amintirea ei si si din istorie ,, socotindu-te doar ca prooroc mincinos, fara nici o proorocie care sa defineasca asteptarile noastre, afara de asa zisa revenire a Domnului in aceasta generatie, care oricum , noi nu credem ca se mai implineste, fiindca a trecut deja un jubileu de la propovaduirea ei . \Unde este deci, promisiunea pe care-ai lansat-o despre venirea Lui, / te acuzam ca ai facut-o doar ca sa tulburi sufletele noastre si sa bagi frica in ele , in mod nejustificat, Proorocii nostri ecumenici au inceput sa vesteasca cu mult curaj prabusirea invataturii tale, pe care nici o voce notorie din lume nu o mai apara astazi ., numai cativa inculti si ratati , de care-ti promitem ca vom avea grija noi, cand ne va fi ingaduit lucrul acela .

      pentru o mai adanca intelegere , cititi pe acel blog si articolele anterioare

      Ștergere
    2. Din articolul de mai sus. Era bine sa il fi citit.

      "Nimeni nu s-a apucat sa caute greseli in viata personala a lui Branham, pacate din trecutul lui sau vicii ascunse. Nu mai fiti atat de ignoranti.

      Este vorba de a analiza pur si simplu ceea ce el spune despre sine. El spune ca el este singurul trimis a lui Dumnezeu pentru epoca asta si ca mesajul lui este singurul adevar al acestui ceas. Bun.

      Asta spune el, dar hai omule sa verificam daca e chiar asa. Ce e gresit in a verifica si analiza afirmatiile unui pretins inger?

      Nu ne cere apostolul Pavel sa facem asta? Ne cere. Pai si atunci de ce va tulburati atat de repede? Nu e greu sa comparam si sa decidem pentru adevar. Mai ales ca beneficiem de tehnologie, de carti, de internet.

      Ce e mai bine si biblic? Sa credem ca cei mai naivi si prosti oameni de pe pamant in orice ni se spune si sa se dovedeasca gresit sau sa verificam si apoi sa decidem in capacitatea facultatilor mentale ce vrem sa facem?"

      Nelutule dincolo de emotie, daca DUMNEZEU INSUSI iti cere sa cercetezi si sa stai de partea adevarului si sa dai la o parte minciuna vadita, eu nu mai am ce sa-ti spun, este intre tine si EL.

      Nu e vorba de acuzatie. Nu vad decat o drama fara sens in cuvintele tale.

      Sau daca e vorba de acuzatie, atunci sa stii ca nimeni nu a acuzat pe nedrept pe altii precum branham si urmasii lui au facut-o.

      La fel ati cerut si voi in ultimii 30 de ani altora. Sa cerceteze si sa vada daca Fapte 2:38 e corect sau nu... si inca multe altele ati cerut altora, da?

      Acum pur si simplu a venit si momentul pentru voi, sa faceti acelasi lucru. Nimeni care nu sta cu Cuvantul nu va castiga. Nimeni.

      Ștergere
    3. Pentru behaitul. Preaiubiţilor, să nu daţi crezare oricărui duh; ci să cercetaţi duhurile, dacă sunt de la Dumnezeu; căci în lume au ieşit mulţi proroci mincinoşi. 1 Ioan 4 :1-2
      În norod s-au ridicat şi proroci mincinoşi, cum şi între voi vor fi învăţători mincinoşi, care vor strecura pe furiş erezii nimicitoare. 2 Petru 2 :1-3

      Ștergere
    4. Cica mortii inviau la rugaciunile lui Branham , hai sa nu exageram. la fel si cu vindecari nu e adevarat tot ce se spune si multe cazuri nu s-au vindecat voi aveti un talent sa exagerati si sa mintiti probabil ca duhul de minciuna de la el a venit peste voi urmasi ai prorocului fals.

      Ștergere
  22. Cu cine voi asemana, dar, pe oamenii din neamul acesta? Si cu cine seamana ei?
    . Seamana cu niste copii care stau in piata si striga unii catre altii: "V-am cantat din fluier, si n-ati jucat; v-am cantat de jale, si n-ati plans."
    . In adevar, a venit Ioan Botezatorul, nici mancand paine, nici band vin, si ziceti: "Are drac."
    . A venit Fiul omului, mancand si band, si ziceti: "Iata un om mancacios si bautor de vin, un prieten al vamesilor si al pacatosilor."
    Totusi Intelepciunea a fost gasita dreapta de toti copiii ei."
    cine citeste, sa inteleaga !
    " Ilie era un om supus acelorasi slabiciuni ca si noi; si s-a rugat cu staruinta sa nu ploua, si n-a plouat deloc in tara trei ani si sase luni. (Iac.5:17). Apoi s-a rugat din nou, si cerul a dat ploaie, si pamantul si-a dat rodul.
    . Fratilor, daca s-a ratacit vreunul dintre voi de la adevar, si-l intoarce un altul,
    . sa stiti ca cine intoarce pe un pacatos de la ratacirea caii lui, va mantui un suflet de la moarte si va acoperi o sumedenie de pacate."
    Fratele Branham s-a rugat pentru multi si Dumnezeu a onorat rugaciunile lui . Diferenta dintre el si noi cei de astazi sta in faptul ca noi nu suntem capabili decat de binefaceri materiale, pe cand el a pus accentul pe vindecarea divina si lucrarea lui Dumnezeu in schimbarea inimii celor care-l asculta , chiar si astazi, prin sutele de predici inregistrate, in care este adus la lumina Cuvantul lui Dumnezeu catre aceasta ultima generatie de copii ai lui Abraham , care au iesit afara din tabara la El, in stare sa sufere ocara Lui
    Cui i pasa de faptul ca voi numiti asta " spalare de creier, " in loc sa acceptati adevarul ca este o spalare de pacate a inimilor ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Behaitule, daca mai postezi vre-o doua trei din-astea esti de-al nostru !

      Ștergere
    2. Cred ca Branham a gresit conform vers 3 si cei care l-am urmat la fel. Si nu a recunoscut ca in Biserica sunt mult mai multe daruri si chemari si slujiri decat vindecarea trupeasca. Prea mult a insistat pe ce el avea si a blocat, a limitat restul lucrurilor duhovnicesti.

      Romani 12:3 Prin harul care mi-a fost dat, eu spun fiecăruia dintre voi să nu aibă despre sine o părere mai înaltă decât se cuvine; ci să aibă simţiri cumpătate despre sine, potrivit cu măsura de credinţă pe care a împărţit-o Dumnezeu fiecăruia.

      4 Căci, după cum într-un trup avem mai multe mădulare, şi mădularele n-au toate aceeaşi slujbă,

      5 tot aşa şi noi, care suntem mulţi, alcătuim un singur trup în Hristos; dar, fiecare în parte, suntem mădulare unii altora.

      6 Deoarece avem felurite daruri, după harul care ne-a fost dat: cine are darul prorociei să-l întrebuinţeze după măsura credinţei lui.

      7 Cine este chemat la o slujbă să se ţină de slujba lui. Cine învaţă pe alţii să se ţină de învăţătură.

      8 Cine îmbărbătează pe alţii să se ţină de îmbărbătare. Cine dă să dea cu inimă largă. Cine cârmuieşte să cârmuiască cu râvnă. Cine face milostenie s-o facă cu bucurie.
      Dragostea să se arate în toate.

      9 Dragostea să fie fără prefăcătorie. Fie-vă groază de rău, şi lipiţi-vă tare de bine.

      10 Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.

      11 În sârguinţă, fiţi fără preget. Fiţi plini de râvnă cu duhul. Slujiţi Domnului.

      12 Bucuraţi-vă în nădejde. Fiţi răbdători în necaz. Stăruiţi în rugăciune.

      13 Ajutaţi pe sfinţi când sunt în nevoie. Fiţi primitori de oaspeţi.

      14 Binecuvântaţi pe cei ce vă prigonesc: binecuvântaţi, şi nu blestemaţi.

      15 Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

      16 Aveţi aceleaşi simţăminte unii faţă de alţii. Nu umblaţi după lucrurile înalte, ci rămâneţi la cele smerite. Să nu vă socotiţi singuri înţelepţi.

      (Cei de la mesaj se socotesc singuri intelepti. Dar nu sunt.)

      Ștergere
    3. Cum ai reusit sa tragi astfel de concluzie, dupa ce ai citat aceste sfaturi minunate ? As fi spus cu bucurie Amun, daca n-as fi citit si ce ai adaugat la Cuvant , ingaduind unui duh strain sa-si pastreze locul in sufletul tau

      Ștergere
    4. Branham a inlocuit Romani 12 de mai sus cu o noua filozofie. Cea a dezbinarii si a urii.

      De exemplu nu poti sa spui ca tu crezi mesajul fara ca sa te uiti mereu in adunare dupa 3 feluri de credinciosi, mai ales daca unul ar putea vedea ceva diferit intr-o tema fata de tine.

      Filozofia mesajului lui Branham se poate vedea in mentalitatea liderilor si a urmasilor care nu au reusit sa se nasca din nou ci au aderat la miscarea lui Branham care i-a invatat,mai ales dupa 1963 - nu in anii 50- sa eticheteze, sa fie mereu suspiciosi, mereu incruntati, mereu pusi pe a numi pe altii Core, Datan, Iuda, etc doar pentru mici conflicte personale sau neintelegeri.

      Branham de dupa 1963 a devenit un om cu mari probleme fata de filozofia de viata si credinta a apostolului Pavel din Romani 12 de mai sus.

      Branham abia se suporta pe el insusi sau pe altii, cum sa propovaduiasca el asa ceva? El se propovaduia NUMAI PE EL INSUSI ca fiiind Ilie, Inger, Fiul Omului, restauratorul, vindecator, profet, mesager, si ale titluri la fel de necinstite si incorecte precum cele ale unor prea-fericiti,cardinali sau papi,

      De aceea mesajele cat de cat spirituale ale anilor 50, nu le mai vedem in anii 60 ci doar mesaje de genul: TREI FELURI DE CREDINCIOSI, MESAGERUL TIMPULUI DE SFARSIT, RECUNOASTETI ZIUA SI MESAJUL EI, ACUZATIA, ETC ETC. Concluzia trasa dupa ce inchizi fiecare brosura citita din 1963 pana in 1965 este una singura: toti sunt pierduti si rataciti si ajung in iad si numai cine il urmeaza pe el si mesajul lui sunt Mireasa.

      A creat un curent in gandirea noastra limitat la propriile sale emotii negative si depresii, afectiuni nevrotice si desigur ne-a blocat la lipsa unei educatii duhovnicesti solide din Cuvantul lui Dumnezeu.

      Nu s-a mai promovat IUBIREA DIVINA.

      Branham invata astazi ceva din Biblie si tipa, si dovedeste si arata fff clar iar dupa 4 luni suceste tot, dar tot, creand mult haos si confuzie pe care le vedem la toate adunarile de la mesaj. STII BINE CA NU SUNT DOUA ADUNARI CARE SA CREADA LA FEL.

      Branham e vinovat pentru haosul din invataturile sale si pentru filozofia asta a dezbinarii si a urii pe care el a promovat-o.

      Ștergere
    5. Wow behaitule ce drama ai putut scrie...pai tu compari pe Isus cu Branham? Daca dramatizezi asta nu il face pe Branham Ilie care a restaurat nu stiu ce invataturi ale lui Larkin...Ai observat absurdul? ""Ilie care a adus defapt invataturile lui Larkin"". Este cunoscut deja asta.Nu mai are rost sa o dati in lacrimogene si sa faceti pe ranitii. Ce sa mai spun de descoperirea pecetilor? Ti-am scris de zeci de ori aici pe blog ca Branham nu avea cum sa priveasca in aceea carte pecetluita din moment ce DOAR MIELUL A FOST GASIT VREDNIC SA PRIVEASCA IN EA...Fiindca EL A FOST SI ESTE RASCUMPARATORUL.

      Si oricum Branham a murit de zeci de ani.Asta a contrazis propria lui invatatura cum ca el a fost ultimul mesager si odata cu el vine si rapirea...se vede ce rapire a venit si ce mesager a fost. Chiar si Frank care abereaza urat de tot recunoaste ca Branham a adaugat personajele din fiecare ""epoca"".

      Daca vrei sa crezi in Branham orbeste ,asta nu il face nici mesagerul orei,nici Ilie,nici ingerul din Apocalipsa...Toate aceste titluri si le-a luat singur .Nu i-a spus nimeni ca el este Ilie,ingerul din Apocalipsa...etc.

      Mesajul orei este defapt cultul lui Branham ,in jurul lui Branham...este un cult egocentric centrat in jurul unui om cu pretinse vindecari,minuni,vedenii false si preziceri fara numar.

      Am scris ""pretinse vindecari"" fiindca au fost si multe pseudovindecari.Cazul regelui George VI este elocvent in acest caz.Branham ii spune ""asa vorbeste Domnul"" si apoi spune ca este vindecat ,dar regele moare dupa 2 ani tocmai de boala care suferea.

      Deci este cazul sa lasati idolatria si obsesia pentru Branham,ca doar nu este Dumnezeu...

      Daca era ultimul mesager atunci trebuia sa vina rapirea in timpul vietii lui,fiindca el asta predica si dadea de inteles in predici:ca in timpul vietii lui se reantoarce Hristos.

      Dar uite ca intotdeauna oamenii sunt gasiti mincinosi,si doar Dumnezeu si Hristos sunt Adevarul...

      Ștergere
    6. "Wow behaitule ce drama ai putut scrie...pai tu compari pe Isus cu Branham?"
      ...

      Intrebarea este, de ce femeia spune: "...atunci lumea se va cutremura".

      http://mesajul.blogspot.com/2015/01/marimea-prostiei-in-branhamism.html?showComment=1422009281004#c5859189834334170425

      Ștergere
    7. Branham e vinovat pentru haosul din invataturile sale si pentru filozofia asta a dezbinarii si a urii pe care el a promovat-o. si pe care noi o promovam in continuare, pe blogul acesta , asa cum am preluat-o de pe altele de acelasi gen

      Ștergere
    8. Behaitule faptul ca unii vad haosul si minciuna din Mesajul Orei si o publica nu inseamna promovarea haosului ci doar evidentierea lui. Nu te-ai intrebat de ce exista atata contrazicere si minciuna si situatii neclare in spusele lui Branham? Azi e alba maine e neagra. Slava Domnului Isus pentru oameni care nu se tem sa scrie adevarul. Si mai ales o fac in dragoste. Rusine mare celor ca tine Behaitule care desi vad adevarul si ca Branham a mintit mult si nu a fost prorocul Ilie inca continua sa propage nori falsi inger fals si ilie fals.

      Ștergere
    9. Simeone de ce trebuie sa credem orice aberatie care o spunea Branham? El a tesut o poveste in jurul propriei lui persoane,adica a facut un cult al persoanei lui proprii numit ""mesajul orei"".

      Au fost martori la acel dialog ?Nu cred.Sunt doar cuvintele lui Branham.De ce sa credem tot ce spunea Branham? Asta inseamna sa idolatrizezi un om:"sa crezi tot ce spunea acesta despre sine,despre experientele lui...etc.

      Ma doare undeva de cutremuratul lui Branham.Probabil sa cutremurat lumea lui interioara si atunci a inceput sa se creada Ilie din V.T,inger din Apocalipsa...etc. Deci ne-am cutremurat,dar de cat poate sa minta un om si sa se creada cel mai mare proroc/inger/trimis de la Pavel incoace( teorie pe care o predica branhamistii).

      Ștergere
    10. Stiti ce zic eu, draga Lica si tovarasii de clica, anonimi fara pereche ce stati toti " intr-o ureche " ? Mesajul, la fiecare se-adreseaza cu rabdare, insa fiecare-si ia ce-i dupa urechea sa : tipete si urlete pentru cine vrea s-asculte, ceva dupa genul lui ,, cum e "firea" omului . ; mangaieri si vorbe bune pentru cei iesiti din lume , ce-s rastigniti cu Hristos si-nteleg al vietii rost, : nu acela de-ati lua viata in mana ta, ( ca sa faci ce vrei cu ea, de ti-i hotara candva......) ci s-o pui de la-'nceput ,cand crestin tu te-ai nascut, , in mana Duhului Sfant ca Tatal , sub legamant cel facut prin sange sfant,( la botezul cu apa, prin Cuvant (Efes.5:26)
      Am promis, in sinea mea, de-a nu va mai tulbura gandirea cea "minunata " de ponegriri incarcata , ce cauta neobosita sa gaseasca la tot pasu pricina de dat cu capu in grinda cea coborata mai jos de tinta dorita s-o ajunga cel ce sare peste dansa cu rabdare , inaltand-o tot mai sus inspre telul ce-i propus pentru premiul acordat chiar de Marele Imparat
      va las deci, cu bine, acum, sper sa nu mai stati in drum, ca talhari si vanatori de suflete, ( nu de ciori ) ci sa va gasiti de lucru pana nu se-ncheie timpu, macar in ceasul din urma sa lucrati cu drept de munca platita cu-acelasi pol ca si primul lucrator ce-a intrat in via Lui , de dragul Stapanului .care ne cheama pe toti , ca suntem buni, sau doar hoti .la raspantie de drum, urmarind pe UN OM BUN

      Ștergere
    11. Cred ca nu pasa nimanui ce zici tu pentru ca te-ai eschivat de la a comenta ce trebuia, adica ceea ce Branham a invatat fals. Ai tras pe langa tinta intotdeauna si nu ati putut nici unu dovedi ca exista un Mesaj al Timpului de sfarsit si un proroc Ilie si as amai departe nu mai amintesc si de inger si alte lucruri complet false ce le-a spus Branham.

      Ștergere
    12. Sa nu crezi ca nu vazui ca nu-ti pasa de ce-ti spui, ca nu vrei sa stii ce-i bine pentru toti, si pentru tine. Vrei dovezi de aparare pentru minciunile tale si-ale altora ca tine , ce le fabrica-n orbire si-n nestiinta de Cartea ce ne-asigura doar partea aia ce ni se cuvine dupa facerea de bine ce-am implinit-o in Trup , ( Biserica , nu un grup adunat dupa-interese de-a trai fara sa-ti pese si de soarta celorlalti , de se pierd sau raman frati )
      Eu asa am invatat , dupa versetul citat : "Din El tot trupul, bine inchegat si strans legat, prin ceea ce da fiecare incheietura, isi primeste cresterea, potrivit cu lucrarea fiecarei parti in masura ei, si se zideste in dragoste. (Efes.4:16) "Isus le-a raspuns: "Lucrarea pe care o cere Dumnezeu este aceasta: sa credeti in Acela pe care L-a trimis El." (Ioan.6:29)
      Daca ai vrea sa stii si sa intelegi, in Biblie se arata suficient de clar si cu suficiente versete care si cum este lucrarea lui Dumnezeu prin duhul lui ilie , si faptul ca intotdeauna cand un om al lui Dumnezeu a facut o lucrare, credinta prin care acesta a intrat in actiune a fost sustinuta de prezenta unui INGER , pe care omul L-a vazut si ale carui cuvinte le-a auzit , incepand de la Abraham, continuand cu Moise si cu toti profetii si liderii poporului ales . Nu este spatiu suficient aici pentru citatele care ar urma la expunerea acestui adevar , dar pentru un copil al lui Dumnezeu este suficienta amintirea acestei idei, ca Duhul Sfant sa-i aminteasca totul, intocmai precum Domnul Isus a talcuit scripturile celor doi ucenici dezorientati , care mergeau din Ierusalim spre Emaus , nepriceputi si zabavnici cu inima sa creada tot ce au zis proorocii
      Bine-ar fi insa sa avem si noi o inima deschisa ca si a lor, fiindca nmai asa avem o sansa sa ni se deschida si noua ochii pentru adevar , asa cum vede intelepciunea lui Dumnezeu, care a fost gasita dreapta de catre toti fii Sai . Aminteste-ti ca intelepciunea lumii este considerata de Dumnezeu ca fiind nebunie, si tot asa este si reciproca acestui postulat
      Mie-mi pasa ce zici tu, si tot ce zice altu, ca de sunt cumva gresit si nu-i bine ce-am gandit, cel ce-mi spune ma ajuta sa verific , cu mai multa ravna pentru adevar , sa-l gasesc , de-a fir -in-par cercetand dupa Cuvant , cat mai stau pe-acest pamant .. Nu ma iau dupa ce crede unu si-altu care vede cum vad eu, sau diferit, de nu-i din Carte citit . Astfel, draga anonime, care te tot legi de mine sa contrezi mereu ce zic fara sa-mi citezi un pic, cat de cat sa vad ca stii ce-a zis El, nu omul mic care, oricum e sortit a gresi oricand, nitel , sau mai mult, chiar de nu vrea ,cade -n ispita cea rea :"Daca zicem ca n-avem pacat, ne inselam singuri, si adevarul nu este in noi." (1Ioan.1:8) Decat sa insistam a acuza la nesfarsit pe cineva, mai bine ne-am stradui sa nu cadem si noi in aceeasi greseala si ne-am aminti ca " El S-a aratat ca sa ia pacatele; si in El nu este pacat. (1Ioan.3:5) Si decat sa continuam sa alimentam acest blog plin cu paraciosi, mai bine am urma indemnul apostolului : "Orice nelegiuire este pacat; dar este un pacat care nu duce la moarte. (1Ioan.5:17) Daca vede cineva pe fratele sau savarsind un pacat care nu duce la moarte, sa se roage; si Dumnezeu ii va da viata, pentru cei ce n-au savarsit un pacat care duce la moarte. Este un pacat care duce la moarte; nu-i zic sa se roage pentru pacatul acela. (1Ioan.5:16)

      Ștergere
  23. M-am referit ca poate nimanui nu-i pasa ce zici tu cat timp nu incetezi sa aperi minciuna si pe un proroc fals. Tot ce ai scris acum ma frate , nu are nici o legatura cu mincinile si falsurile din Mesajul orei. Faci rau ca pui lucruri sfinte peste minciunile lui Branham. tu aplici niste adevaruri din scripturi unui proroc fals. esti atat de slab de inger? de aceia esti pe un drum gresit. De era adevar nu trebuia sa fie atata minciuna dovedita. si de e Dumnezeu sa il apere adevarul de e Baal sa se apere singur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El aplica versete care se refera la Isus lui Branham.E clar ca a luat-o pe aratura saracul.

      Branham nu era un proroc trimis dupa modelul biblic fiindca nu are nici o prorocie la viitor.El spunea doar ce au facut oamenii in timpul vietii lor.Era bine fiindca asta facea parte din slujba lui de vindecator.Defapt pentru asta a si fost chemat:"sa aduca vindecarea in Numele lui Isus,adica sa fie o binecuvantare pentru altii.

      Dar nu era un trimis unic ,cum erau prorocii din vechiul testament.Biblia ne spune care este semnul acestor trimisi unici:ei spun lucruri la viitor .Daca spun ceva si nu se implnieste,acela nu este un trimis UNIC din partea lui Dumnezeu ci doar un individ care are indrazneala.Si apoi ni se spune ""sa nu va temeti de el"". Versetul este undeva prin Exod sau Numeri.Nu il gasesc nicicum.

      Cititi in acel paragraf sa vedeti semnul unui trimis autentic :El spune ce se va intampla,nu ceea ce sa intamplat! Deci el vesteste lucruri la viitor,nu la trecut( ma refer aici la detaliile pe care le spunea Branham din vietile altora).

      Daca stie cineva unde este paragraful acela din V.T ,il rog sa il posteze.Este foarte elocvent in cazul lui Branham fiindca nu a avut nici o profetie autentica.Deci nu era un trimis UNIC,ci doar avea un dar de vindecare asa cum au avut si altii din generatia lui.

      Ștergere
    2. Behaitul face un lucru groaznic de urit si mizerabil. Il imbraca pe lup in oaie. ni-l serveste pe lup ca fiind oaie cand noi de fapt deja stim ca mesajul lui branham are colti si ca nu face behehe ci urlaaaaaaaa si sfarteca pe cei care nu il urmeaza si mai rau ca asta lupul ast anumit Branham minte si insala lumea ca a descoperit tainele Bibliei si ca el ar fi prorocul Ilie si ca e chiar ingerul din apoc 10;7 si ca e cristosul orei sia lte minciuni. Behaitule nu poti fi oaie ci decit un lup si tu care isi apara lupul "alfa" adica liderul din conducerea haitei branhamiste. lupilooooor ati mintit destul e timpul sa va pocaiti sis a va intorceti la evanghelia mintuirii noastre adica adevaratul MESAJ din Sfinta Scriptura. Amin.

      Ștergere
    3. Mira-m-as sa fiti voi adevaratii israeliti, doar prin faptul ca cititi invers ce li se spune in scris !

      Ștergere
    4. ma tontule!! ca nu t-oi zice mai bine da nu ti inca clar ca nu e vorba de noi si voi ci e vorba de faptul ca s-a dovedit ca mesajul orei este fals si ca branham a mintit si ca a creat haos si ura si a adus invataturi copiate si mai ales un lucru rau e ca s-a dat drept altul. Aicea e problema dar se vede ca tie nu tia pasat de realitate doar trancanesti ca babele.

      Ștergere
    5. Desigur ca nu mi-i clar, nu pot pricepe cum a putut crea haos si ura doar dupa cincizeci de ani si doar la " cateva maini de oameni ", care se vede ca toti si-au luat viata in mainile lor , dupa exemplul mentorului Lica Si iarasi nu inteleg de ce zici ca s-a dat drept altul, fiindca nu am auzit sa fi fost altul contemporan cu el sau din vre-o generatie urmatoare, prin care Dumnezeu sa Se manifeste mai puternic in lucrarea de vindecare trupeasca si sufleteasca a ascultatorilor . De aceea , permite-mi sa-mi pun aceasta intrebare : "Cine este tontul , care da cu ghiontul, " ? Nu cumva acela caruia -i este rusine chiar de numele lui, si si-l tine ascuns sub anonimat ? Pe-al meu il stiu toti, dupa pseudonim si ma cunosc, dupa ce scriu pe blog , ca fiind un berbec adevarat, care este in stare sa va ia pe toti in coarne , si pe rand si deodata

      Ștergere
    6. dar se pare ca, mai in gluma, mai in serios, in aceasta directie a umorului , nu aveti nici o simtire , si tot timpul va incruntati fruntile citind comentariile mele fara perdea . Va vad dupa felul in care-mi raspundeti ! Ganditi-va doar la acel articol pe care l-am scris de curand, despre controlul total pe Facebook, s-ar putea sa cunosc si eu unul din acele programe prin care ni se face analiza de caracter

      Ștergere
    7. Corect! S-a dat altul, adica ar fi Ilie si un inger din apoc 10, etc etc

      Nelutule cu privire la vindecarea divina iata ce iti spune propriul tau profet:

      "Observaţi, Profeţii unşi vor fi falşi. Şi acolo printre ei vor fi şi Unşi Adevăraţi. Cum vei deosebi aceasta? Prin Cuvânt… Observaţi! Cei unşi, doar Cuvântul va face deosebirea (separarea) nu semnele. Oh, nu. Ei vor face aceleaşi semne, dar Cuvântul este Acela care-i separă. Desigur. Ei toţi au profeţit, ei toţi au făcut aceste lcururi, aceea şi cealaltă, desigur, doar la fel. Isus a spus că ei vor face aceleaşi lucruri.Dar Cuvântul este Acela care face separarea între ei, observaţi, nu semnele." 65-0725 M Pag. 167


      Raspuns: Cat de adevarata este aceasta afirmatie! Pana la urma se pare totusi ca Branham a si profetit unele lucruri!
      Cuvantul ne separa de mesajul lui fals. Fratii se lauda cu semnele si minunile lui dar chiar Branham invata ca acelea nu inseamna nimic.
      Priviti la toate marturiile pozitive ale altor lideri crestini despre Branham.
      Toate se refera numai la vindecari NICI UNA LA CUVANT.

      https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/01/30/filoane-de-aur/

      Nelutule nu exista si nu sunt oameni mai incruntati ca voi cei care il urmati pe Branham. Depresivi, nefericiti, traind in iluzii mistico-religioase care va proiecteaza ideile mincinoase ale lui Branham si cei care il urmeaza.

      Deviatiile lui Branham v-a indepartat foarte mult de Dumnezeu si de Cuvantul Sau, de realitate si de iubire. Nu pot decat sa ma rog si sa sper pentru voi.

      In timp ce ascultam predica lui Wurmbrand https://www.youtube.com/watch?v=Emz1mmjcfas am inteles ca trebuie sa va iubesc cu adevarat si pe voi care mi-ai "furat" viata timp de 25 de ani cu minciunile lui Branham si mi-ati inselat sufletul si inca o faceti cu mii de oameni.

      Dar iubirea lui Dumnezeu este singurul balsam pentru mine si pentru voi. De aceea si faptul ca scriu aici cu inima calda si buna pentru voi e o dovada ca Dumnezeu va iubeste si ca eu va iubesc.

      Eu atac o ideologie, nu pe fratii, nu minusurile lor, nu necazurile lor ci ii atentionez in cel mai grav ton, ca sunt pe o cale ratacita si le cer NU SA MA CREADA pur si simplu, ci sa verifice afirmatiile si invataturile lui Branham si abia apoi sa ia decizia de a-l urma sau parasii.

      Fratii dragi nu vedeti ca ei va cer sa crederi fara sa cercetati ? Nu va este suspect acest lucru? Ar trebui sa va dea de gandit.

      Branhamisul este una din cele mai mari acrituri si toxice ideologii din crestinism.

      Ștergere
    8. Nelutule, ura si haosul le-a creat de cand a inceput sa se creada Ilie Restauratorul si de cand a inceput sa invete minciuni si sa le impuna adunarii lui.

      I-a orbit pe oameni cu semnele lui lucru pe care profetii mincinosi il fal la fel cu oamenii. Ii amagesc cu vindecari ca sa ii insele.

      Ștergere
    9. Bine spus .II amagaesc pe oameni cu semne si minuni,ca apoi sa ii lege de cuvantul lor,nu de Cuvantul Domnului....""Cine crede in Mine din inima lui vor curge rauri de apa vie"",""Cine Ma urmeaza pe Mine nu va umbla in intuneric ci va avea lumina vietii"", ""Cuvinele Mele sunt duh si viata"".

      Dar oamenilor le place mai mult senzationalul si pseudomisticul,aidoma grecilor din timpul lui Isus care cereau semne si minuni...Credeti ca vindecarile va fac mai pocaiti,? Va inselati amarnic . Cel care a murit a cerut de pe lumea cealalta sa le fie trimis celor apropiati un semn sa nu ajunga si ei in acel loc,deci el credea ca prin semne si minuni oamenii se schimba...

      Dar Isus ce ii spune? Si daca le-ar fi trimis un semn tot NU SE VOR POCAII.

      Voi idolatrii lui Branham nu mai judecati normal si duhovniceste,si din aceasta cauza calcati in picioare Cuvantul Lui prin faptul CA IL DATI LA O PARTE IN FAVOAREA PREDICILOR LUI BRANHAM.

      Ștergere
  24. Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.

    http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/office-plants-computer-chips-under-workers-skin-instead-of-id-cards-10012606.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Behaitule cu anonimi ca si astia nu o scoti la capat doar pierdem timp pretios tot racindune la scris,nu se merita mai bine lasai in plata Domnului caci cine nu aduna cu noi mai mult risipeste si asta da dovada prin tot ce fac si spun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce criterii biblice socotesti ca " nu se merita", Iacob ? Daca Semanatorul a iesit ziua sa samene samanta buna, iar vrajmasul a venit sub acoperirea intunericului ( anonimat, credea el ) Isus a zis ca nu e ceva neobisnuit, fiindca samanta buna nu piere, ci este separata la recoltare , nu inainte ca ambele seminte sa ajunga la coacere . pana atunci, ploaia cade si peste cei buni si peste cei rai

      Ștergere
    2. Permiteti-mi sa rectific , conform cu Biblia : "ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti. (Mat.5:45)
      Iacobe si cei care cititi, va mai zic inca ceva : amintiti-va ,Domnul Isus putea sa cheme in ajutor " mai mult de douasprezece legiuni de ingeri (Matei 26.53), totusi a stat singur si fara sa se apere de cei care-l considerau prooroc mincinos , si-L loveau dupa ce l-au legat la ochi cerandu-i sa prooroceasca cine l-a lovit . . Daca Isus Hristos Cel propovaduit de fratele Branham ar fi Dumnezeul unui mort, nu si al celor vii care-i calca pe urme, acesti anonimi l-ar lasa sa se " odihneasca in pace " si nu s-ar stradui cu toata furia sa-l covarseasca si sa-l astupe cu acuzatiile lor Te gandesti la lucrul acesta ? . Chiar asa!

      Ștergere
  26. Behaitule neghina tot neghina e pana la coacerea si facerea graului doar urmeaza separarea lor ca sa ramana graul frumos cand il treci prontre degete si il iei in palma precum Isus cu ucenicii cand mancay grau din lanuri.Prin descoperire recunosti graul de neghina.De fapt nici nu trebuie prea mult sa sti caci din prisosul inimii vorbeste limba

    RăspundețiȘtergere
  27. Moise i-a raspuns: "Esti gelos pentru mine? Sa dea Dumnezeu ca tot poporul Domnului sa fie alcatuit din proroci, si Domnul sa-Si puna Duhul Lui peste ei!" (Num.11:29)

    Pe timpul lui Moise nu era Domul venit in trup si cei din vechime trebuiau sa asculte de cineva ,era Moise de care trebuiau sa asculte dar tot asa nu au ascultat si deci astazi cand totul sta sa se termine oamenii nu asculta de proroci care ii trimite la oamenii pentru a le arata planul lui cu privire la noi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Domnul a trimis la ei proroci sa-i intoarca inapoi la El, dar n-au ascultat de instiintarile pe care le-au primit. (2Cron.24:1)

    Uite ce face Domnul acum in timpul din urma trimite proroci ca sa va intoarca inimile voastre la Domnul,ca sa aveti viata si sa nu pieriti.Asa la tirmis si pe Fr Branham sa indeplineasca slujba din partea a 2 adica sa intoarca inima copiilor catre parinti lor patriarhii adica Avraam Isac si Iacov

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12- Cuvântul îi va separa

      "Observaţi, Profeţii unşi vor fi falşi. Şi acolo printre ei vor fi şi Unşi Adevăraţi. Cum vei deosebi aceasta? Prin Cuvânt… Observaţi! Cei unşi, doar Cuvântul va face deosebirea (separarea) nu semnele. Oh, nu. Ei vor face aceleaşi semne, dar Cuvântul este Acela care-i separă. Desigur. Ei toţi au profeţit, ei toţi au făcut aceste lcururi, aceea şi cealaltă, desigur, doar la fel. Isus a spus că ei vor face aceleaşi lucruri.Dar Cuvântul este Acela care face separarea între ei, observaţi, nu semnele." 65-0725 M Pag. 167


      Raspuns: Cat de adevarata este aceasta afirmatie! Pana la urma se pare totusi ca Branham a si profetit unele lucruri!
      Cuvantul ne separa de mesajul lui fals. Fratii se lauda cu semnele si minunile lui dar chiar Branham invata ca acelea nu inseamna nimic.
      Priviti la toate marturiile pozitive ale altor lideri crestini despre Branham.
      Toate se refera numai la vindecari NICI UNA LA CUVANT.

      https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/01/30/filoane-de-aur/

      Ștergere
    2. Comedia este ca insusi Branham ii desfiinteaza .Dar ei nu isi dau seama de asta,si tot repeta ca papagalii ""vindecari prin Fr.Branham(observati majuscula F ),vindecari prin Fr.Branham..."".

      Sunt asa de orbiti incat ajung in penibil si fanatism, ca numesc ""neghina"" pe orice nu adera la cultul lui Branham numit ""mesajul orei"". Pai daca luam contextul unde spune Isus de grau si neghina,vedem foarte clar ca nu se refera la branhamisti,frankisti si opusul lor . Se refera la cei care au acceptat Cuvantul Lui in inima lor si il traiesc...Acestia sunt Graul in opozitie cu Neghina adica acei oameni care doar asculta Evanghelia (""Cuvintele Mele sunt duh si viata"") si merg mai departe nepasatori ,fara sa tina Cuvantul Lui in inima lor ca apoi sa aduca roada vrednica de viata vesnica...

      Dar bineinteles ca sectele intotdeauna denatureaza intelesul real si autentic al Scripturilor,revendicand pentru ele toata Scriptura si toate promisiunile...Este evident ca Dumnezeu nu are de aface cu o asemenea intunecime si nebunie spirituala,care este nascuta din idolatria creata in jurul unui om...in cazul de fata in jurul lui WMB.

      Ștergere
    3. Desigur, Cuvantul a adus sabia cu doua taisuri, care separa simtirile si gandurile inimii ,

      Ștergere
    4. Da, Nelutule numai caci Cuvantul a separat mesajul cel fals al lui Branham de adevarul biblic.

      Cuvantul este atat de ascutit incat a patruns chiar si in invataturile mincinoase si pretentiile nefondate si mincinoase a lui Branham si a demascat intreaga inselaciune si mascarada numita "profetul timpului si mireasa si mesajul orei".

      Adevarul nu poate fi invins si nu poate fi pe locul doi. El a detronat minciunile si falsurile numite "mesajul orei" si adat Slava Singurului careo merita DOMNUL ISUS!

      Ștergere
    5. Aveti o mare neintelegere in mintea voastra ; fiindca Mesajul orei nu este cultul lui Branham , despre care bateti voi tot timpul apa in piua !. Despre cultul lui branham nu s-a pomenit decat de cand ati inceput voi sa-l propovaduiti , cu ganduri marsave fata de crestinism . dar nu ati primit o instructie buna, asa ca nu se va realiza o destabilizare la care va asteptati . Mesajul orei nu este al lui branham, este descoperirea Duhului Sfant care face secerisul pamantului Dumnezeu este infinit si in dragoste, si aceasta nu se destabilizeaza la falimentul unui om, oricare-ar fi acela . dar El nici nu lasa nepedepsita batjocorirea Cuvantului Sau ,chiar daca batjocoritorul nu vrea sa recunoasca .

      Ștergere
    6. Daca e asa cum zici spune macar o descoperire a Duhului Sfant . dar restul unde sint ca sa creeze Mesaju? In ce consta descoperirea ca nicaieri nu ati zis.

      Ștergere
    7. Iata lucruri despre care "prorocul" nu a stiu nimic. In schimb a stiut sigur ca Pamantul este patrat si ca oamenii nu vor ajunge pe Luna niciodata. A mai stiut sa fure de la altii cateva invataturi biblice si sa se dea mare ca le-a descoperit. Al naibii proroc.
      http://www.mondonews.ro/top-10-al-inventiilor-si-descoperirilor-care-ar-fi-trebuit-premiate-cu-un-nobel/
      http://www.mondonews.ro/top-10-al-predictiilor-viitorului-afla-cum-va-arata-lumea-in-anul-2025/

      Ștergere
    8. De cand plagiatul este descoperirea lui Branham? Nu vezi ca bati campii? Stii anumite lucruri si totusi continui sa le promovezi ca si cum Branham le-ar fi descoperit.

      Stii cum se spune?Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta.Da ,dar cand promovezi CU BUNA STIINTA o poveste care spune ca Branham a descoperit anumite invataturi,cum te poti numii in acest caz? Un mincinos cu voia adica minti intentionat oamenii doar fiindca TU VREI SA CREZI ANUMITE LUCRURI. Pacatul este ca minti si pe altii nu doar pe tine insuti.

      Ștergere
  29. Cat de prost si fara discernamant trebuie sa fii ca dupa ce vezi atat de multe dovezi ca Branhamel si Mesajul lui este doar o falsitate...... sa continui si sa crezi........ si chiar sa promovezi minciuna.... Parerea mea este ca e prostie maxima........... de la acesti oameni care nu au pic de minte si suflet in ei.... ca sa discearna.... si daca cineva le zice, vai ce urat fac, vai ce urat le raspund. Parca is animale.... Sau ...imi cer scuze...mai bine sa nu jignim animalele atat de tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un anonim cu cap patrat a subliniat intr-un comentariu de mai sus faptul ca pamantul pe care locuieste el este rotund . Pe de alta parte, un crestin cu cap rotund a zis candva ca pamantil pe care locuieste el este patrat . Niciunul din ei nu a mintit, dar cine poate recunoastele din ce punct de vedere a privit fiecare ? Cel cu capul patrat ( din cauza marii lui inteligente , probabil ) nu s-a putut sui cu firea lui mai sus de spatiul cosmic al galaxiei lui de unde vede pamantul locuintei lui ca fiind rotund . si simte ca toate energiile acestuia trebuie sa fie controlate de simturile lui Dar cel cu cap rotund ( probabil din cauza ignorantei fata de lucrurile firii pamantesti si a faptului ca se rostogoleste mai mult cu capul prin nori, vede locul locuintei lui intre zidurile Cetatii Sfinte ca pe o suprafata patrata , si simte ca pentru nimic din lume nu mai poate iesi de acolo , ca sa se intoarca iarasi sub puterea energiilor din viata fireasca

      Ștergere
    2. Din orice punct ai privii o sfera tot sfera ramane.Chiar si de pe Pamant ,daca stii sa calculezi miscarea Soarelui in raport cu Pamantul vei descoperii ca Terra este rotunda,si nu patrata.

      Au descoperit asta matematicienii greci de acum 2000 de ani.Chiar si in Isaia scrie de ""cercul pamantului"". Deci nu il inteleg pe cel care a spus ca Pamantul ar fi patrat. Poate daca capul lui este patrat atunci are impresia ca totul este patrat, inclusiv Terra.

      Probabil a luat niste texte mot-a-mot din Biblie sau de la Branham fara sa judece putin sau sa tina cont de vremurile in care traim ,vremuri in care sa aratat chiar si fotografic din spatiu ca Pamantul este cat de se poate de rotund.

      Asa au facut si cu miscarea aparenta a soarelui pe cer:Au spus repede ca soarele se misca in jurul Pamantului.Nu ii duce capul ala patrat ca in Biblie sunt lucruri scrise de un observator de pe Pamant.

      Ștergere
    3. Behaitule esti cel mai ignorant si imbecil om care isi permite sa scrie si sa manipuleze oamenii fara nici o treaba. Esti un incapabil si minti oamenii pe fata de parca noi nu stim sa citim si sa ne documentam. tu si Branham credeti ca oamenii trebuie sa se raporteze la ideile voastre pe cat de tampite pe atat de nebunesti. Fraierilor...nu ne mai puteti insela. BASTA cu inselatoria. Sunteti invatatori falsi proroci falsi si caracter mizerabil. INSELATORILOOOOOOOR. MINCIUNA E MAMA VOASTRA INSELACIUNEA E TATAL VOSTRU.

      Ștergere
  30. Nenea Lica fr Branham vorbea despre o granitza. Cand ai trecut aceea granitza , nu mai ai nicio dorintza sa te intorci inapoi. Incotro te indrepti ? Ce biserica ai ? Daca ti-a fost descoperit adevarul... Impartases-te-l cu noi. Sau esti doar consilier ? Spune-ne pozitia ta . de ce denominatiune apartii ? Si sa nu minti ! Sa stim si noi in ce cult este adevarul ! IAR daca esti doar consilier. Nu ai biserica , si nu apartii de nici un cult ... Iti dau un sfant prietenesc : Get a Life !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai lasati-ne cu povestile lui Branham cu granite si alte tampenii.Voi nu vedeti ca citati doar din predicile lui Branham dar NIMIC DIN BIBLIE? Ce conteaza in ce denominatiune apartii?Mantuirea este PERSONALA,NU LA NIVEL DE TURMA,cum sunteti voi invatati in branhamism,frankism...etc.

      Voi sunteti doar o turma branhamista care repetati ca papagalii ce a spus Branham,dar nu judecati predicile lui prin prisma Cuvantului.De aceea si sunteti asa de suspiciosi,barfitori si dispretuitori cu toti oamenii .Fiindca asa va invata Branham prin predicile lui.

      Din acelasi izvor pot sa iasa si apa dulce si apa amara? Nu cred. Sunteti exact chipul lui Branham + prostiile debitate de liderii vostrii cu scopul sa va tina in adunari sa decartati zeciuieli .Si din aceasta cauza ei baga frica in voi ca nu cumva sa parasiti adunarea ,ca vezi Doamne vei pierde rapirea...Astea sunt prostii si chestii bune de manipulat oamenii cu discernamant redus.

      Peste tot in adunarile voastre va barfiti,va suspectati unii pe altii si va atacati cu Biblia pe masa. Se vede de la o posta ce duhuri sunt in mijlocul vostru.Nu trebuie sa fi mare cunoscator al Bibliei sa vezi asta.

      Tot ceea ce a invatat Branham nu erau ideile lui insusi ci erau preluate de la altii.Deci va faliti cu un om care nici macar nu ii apartineau ideile care le promova.

      In loc sa ramaneti pe cuvintele Domnului,voi ati facut din predicile lui Branham o alta evanghelie.Din pacate Branham nu a pus oamenii in legatura cu Dumnezeu ci cu ideile lui nebiblice .De aceea urmasii lui sunt de-a dreptul obsedati de Branham si de viata lui,si vorbeste si se comporta impotriva Cuvantului lui Hristos.

      ""De ce imi spuneti Doamne Doamne,si nu faceti ce spun Eu?"".

      Ștergere
    2. "" nu uita caci fratele Branham a stabilit o relatie intre om si Dumnezeu"".

      O mai mare prostie ca asta nu mi-a fost dat sa citesc.Inca o data branhamistii astia idolatrii o fac lata si nascocesc doar lucruri nebiblice si contrare evangheliei Domnului.

      ""Exista un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:Omul Isus Hristos..."". Nu omul Branham aiuritilor.

      Domnul Isus Hristos a restabilit relatia intre om si Dumnezeu,numindu-L pe Dumnezeu ""Tata"" si implicit pe noi fii si fiice ale Tatalui. Cititi evangheliile si lasati prostiile propagate de liderii vostrii ,care sunt precum niste orbi care conduc pe alti orbi.

      Ștergere
    3. Adevarul nu il detine nimeni decat Domnul si Cuvantul Sau.

      Tot ceea ce noi muritorii putem, este sa acceptam ca EL SI CUVANTUL LUI ESTE CALEA ADEVARUL SI VIATA si sa ne raportam si sa traim cat de mult putem dupa acel Adevar. In rest nu conteaza nimic.

      Daca cineva spune ca au adevarul si se refera ca ei inteleg totul si au totul doar ei pentru mantuire, atunci sarmanii de ei sunt inselati (ca si voi branhamistii).

      Nimeni nu poate detine adevarul ci doar poate sa perceapa lucruri si sa inteleaga lucruri din El si sa le accepte si sa le traiasca.

      Ai face bine sa cercetezi invataturile profetului tau deoarece deja pretutindeni oamenii parasesc Mesajul, nu ca cineva le da bani, -e o imensa prostie ce spui tu- ci pentru ca ei vad ca aproape nimic nu esta asa cum s-a spus.

      Nu e treaba ta unde merg eu, ce fac eu, daca sunt penticostal sau ateist sau ortodox. Treaba ta este viata ta.

      Stiu ca Branham v-a invatat sa priviti mereu la altii si nu la voi insiva. Branham a gresit si de datat asta deoarece apost. Pavel spune ca sa va: "CERCETATI PE VOI INSIVA DACA SUNTETI IN CREDINTA."

      Mai lasati-ma in pace sa decid ce vreau eu pentru mine, mai lasati in pace pe altii sa decida pentru vietile lor, mai terminati cu barfele si rautatile voastre. Aveti ceva de valoare de oferit? Oferiti. Ce atata minciuna si ura din partea voastra?

      Nevoia voastra de a controla alte destine provine din lipsa de incredere de sine si lipsa sigurantei interioare, lipsa pacii personale a sufletului. Vezi? Iti ofer si consultanta psihoterapeutica, gratuit.

      Sa nu te superi dar nicaieri nu am vazut suflete mai goale si lipsite de iubire pentru Domnul si oameni ca la Mesaj. Cei mai reci si lipsiti de interes pentru Dumnezeu si omenire, sunteti voi.

      Nimic in adunarile voastre nu transmite iubire, bunatate, interes pentru bine. Doar lauda de sine si tot felul de idei toxice si bolnave.

      Timpul a sosit ca voi sa va cercetati pe voi si daca mesajul profetului vostru este chiar asa cum se spune.

      Ștergere
    4. Si branhamismul ce este?Tot o denominatiune.Si inca una foarte toxica si fanatica.Intrebati cunoscatorii sa va spuna cati bani au ""fratii intru Branham "" din SUA la Jeffersonville....Si o sa ramaneti masca.

      Atata timp cat ati facut o dogma din predicile lui Branham si le-ati pus deasupra Bibliei,sunteti o denominatiune.Vreti nu vreti asta e adevarul. Deci mai lasati cliseele astea obosite cu stigmatizarea denominatiunilor,fiindca relatia cu Dumnezeu este personala. Macar in culte se predica din Evanghelii si se pune accent pe relatia cu Dumnezeu.

      In branhamism,frankism conteaza doar predicile si viata lui Branham .Aproape deloc nu se predica din Evanghelii.Nu este dubios asta? La ei predomina niste clisee expirate plecate de la Branham ,cum ca denominatiile sunt rele. De parca branhamismul si frankismul nu sunt sisteme organizate.Acestea sunt doar niste clisee expirate,de care se agata unii sa aiba ce critica si sa-si descarce frustrarile si rautatile.

      ""Dumnezeu nu este un Dumnezeu al neoranduielii ci al randuielii"".Adica al organizarii lucrurilor,al bunului mers al angrenajelor intr-un sistem.Nu al haosului si intunecimii,ca fiecare sa predice ce il taie capul sau ce i sa parut lui ca a vazut la un frate sau altul.

      Ștergere
    5. Corect. Ei urasc buna organizare. Foarte bune observatiile tale si cele de mai sus. Ma surprinde placut intelegerea ta. Esti matur, slava Domnului. Ma bucur pentru tine.

      Da. Branham i-a invatat ca a fii organizat si a gandii e ceva gresit.

      In viata de zi cu zi si in psihologie se stie bine ca daca cineva iti cere sa fii dezorganizat si sa nu gandesti, iti cere de fapt, dreptul sa te manipuleze. Noi am dat dreptul lui Branham sa ne manipuleze deoarece de-a oferit personal o "lume" paradisiaca extraordinara imaginara numita de el "Mireasa" si "rapirea la Cer."

      Unii, si din pacate sunt multi, doresc in subconstientul lor sa fie abuzati si manipulati intr-un univers in care li se prezinta un ABSOLUT de care sa fie legati deoarece personal ei sunt fara o lume proprie interioara, fara perspectiva individuala data de Dumnezeu si atunci apeleaza la inchipuirile lor sau ale altcuiva, pentru a reusi sa supravietuiasca intr-o "lume rea cu oamenii rai".

      Am un singur cuvant pentru Branham in acest caz: MANIPULATOR.
      Si am un singur cuvant pentru cei care l-am urmat orbeste: MANIPULATI.

      Ștergere
    6. Numai un sarlatan spiritual ar putea spune asa ceva ""nu uita caci fratele Branham a stabilit o relatie intre om si Dumnezeu"". Inchideti gura mai sarlatanule branhamist ca te-am prins noi ca inseli oamenii. Pocaieste-te daca nu vrei sa ajungi in iad anticristule.

      Ștergere
    7. Nu mai judeca saracii.Anumite relatari despre vindecari le-au sucit mintile pana acolo incat reduc totul la Branham si la predicile lui.Cu predicile lui Branham masoare ei lucrurile ,in loc sa le raporteze la cuvintele Domnul Isus.

      Ștergere
  31. Smerenia este singurul lucru pe il pierzi cand spui ca il ai..... ce adevarat e asta!

    RăspundețiȘtergere
  32. Un rasuns , si ultimul pe acest blog, il dau lui Adi23 februarie 2015, 23:27 : Daca stergeti toate comentariile celor pe care-i numiti " branhamisti " veti vedea toata NONvaloarea comentariilor voastre si, implicit a intregului blog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Pe acest blog nu ti-am sters nimic ! Insa pe blogul meu ti-am sters comentariile care aduceau injurii sau daca esti nesimtit si scri prostii ,atunci e normal sa ti le sterg ! Shalom !

      Ștergere
  33. Prostia in branhamism
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=513602962096281&set=a.274612552661991.40292.100003397448042&type=1&theater

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai ca in alte locuri Branham spune: ""Mireasa din Maleahi"". Iti dai seama daca aude vreun evreun studios ce spune? : ""Crestinii astia au luat-o pe aratura.Se baga cu tupeu in srierile noastre apoi se substituie profetilor din Vechiul Testament.""

      Maleahi 4: Moise si Ilie .

      Zaharia: Cei 2 maslini care sunt in fata tronului.

      Nicidecum Branham din SUA este Ilie din Maleahi ,cu jumatate de verset feliat ."" Va dati seama ce conteaza virgula aia din Maleahi 4 ? Este de natura divina.Ar trebui sa-i fie facuta un tablou special de 3 metri pe 3. Daca nu era virgula din Maleahi? "" Doamne iti multumim ca ai pus virgula in Maleahi."" .



      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.