miercuri, 30 septembrie 2015

Tacerea iezilor

Benjamin Netanyahu a reprosat si a mustrat liderii lumii pentru tacerea lor in fata amenintarilor Iranului la existenta Israelului. 

A avut un speech foarte bun, chiar tacand "asurzitor" cateva zeci de secunde apoi, tocmai sa atraga atentia. Mi-a placut modul lui si abordarea sa. Are calitati reale de lider si le exprima clar. 

Totusi, ca speaker, ar trebui sa incline balanta pericolului si catre alte state, nu doar catre Israel, deoarece Iranul devine o amenintare pentru toata civilizatia. Daca repeta doar asta, risca sa se victimizeze si asta nu ii ridica influenta in fata liderilor lumii. E opinia mea doar.



Liderii lumii sunt prea preocupati cu problemele din curtea lor, cu datorii, cu situatii interne dificile dar totusi asta nu trebuie sa ii impiedice sa apere, nu Israelul neaparat, ci niste principii, valori care protejeaza viata si dreptul fiecarui om de a trai si de a fi fericit.

Israel este ingrijorat de trupele iraniene care ajuta Siria si Rusia impotriva ISIS. 

Trebuia sa previna scenariul ca daca ei nu actioneaza impotriva ISIS, vor venii altii sa o faca, deoarece ISIS a crescut enorm in ultimul an, iar Obama era concentrat pe rasurnarea lui Assad nu pe distrugerea ISIS, ba chiar spera ca ISIS va slabi guvernul sirian. 

Sunt timpuri putin grele pentru Israel, dar nu imposibile. 

Cum mereu a reusit sa supravietuiasca va reusi si acum. Obama va pleca curand si toti candidati de acum sunt Pro Israel asa ca ori Ben Carson ori Trump daca vor castiga ei sunt pro Israel.

Liderii nu stiu cum sa administreze un adevar. Sau nu vor deoarece le rastoarna toata caruta. 

Intrebare pentru liderii de la mesaj dupa mesajul adresat lor cand le-am dat zeci de linkuri cu articole care demonstreaza fara dar si poate ca ei sunt pe o cale falsa si ca mesajul lui Branham este o facatura. 

Va dau din nou linkul. Eu am rabdare, adica lucrez mult la ea. Dupa intelepciune si iubire, rabdarea este urmatoarea calitate a unui lider. E pe locul 3 din top 5 calitati ale unui lider si vreau sa o dobandesc. Deci imi exersez rabdarea chiar si aici.


Dar va intreb. 

De ce taceti in fata adevarurilor pe care vi le-am prezentat? Nu va intereseaza sa livrati informatii adevarate poporului ci va place mai mult sa continuati in eroare? 

Eu nu inteleg cum de adevarul nu are nici o forta in vietile voastre, dragi frati iar ideile false, dovedite clar ca fiind false, le trambitati cu atata energie din amvoane si pe la sfaturi fratesti.

Acolo sunt articole de o calitate extraordinara si dezvaluie adevarul intr-o maniera de care voi nu ati avut parte pana acum. 

Asta arata ca Dumnezeu ne-a dat intelepciune sa va scriem materiale care va ajuta. Mai ales articolele lui Adi si Abel. Sunt fantastice.

De ce taceti? Eu stiu de ce. Si voi stiti de ce. 

Credeti ca e mai important si mai confortant sa tacem si sa lasam minciuna sa guverneze decat sa spunem adevarul? 

Respect dreptul vostru la libertatea religiei, dar a mintii si de a ascunde adevarul... nu sunt de acord cu asta.

Iezi tac acolo unde ar trebui sa vorbeasca. Si vorbesc unde ar trebui sa taca. 

Ei vorbesc, dar nu unde trebuie. Ei spun, dar nu ce trebuie. 

In loc sa bombardati din amvoane inchipuiri si prostii si pe la telefoane minciuni, din frica ce o aveti, si din cauza confuziei, mai bine invitati-ma la un suc sa discutam ca barbati sau ridicati subiectele de care vorbim aici in blog, cand sunt si eu prezent la adunare la voi. Suntem oameni. Suntem crestini, de ce sa nu ne purtam ca atare? 

Apucaturile voastre, emotiile negative, sentimentele de ura, respingere si de ignoranta ce le-ati mostenit in branhamism, nu trebuie sa troneze in vietile voastre deasupra interesului vostru si a iubirii voastre pentru adevar si valorile ideale ale vietii si Cuvantului lui Dumnezeu.

Dar voi nu sunteti interesati de adevar, nu-i asa? Nu sunteti interesati sa stiti ca Branham nu a adus nici o revelatie, nici un mesaj de la Dumnezeu, si ca ne-a mintit, a furat si plagiat invataturile de la altii, ne-a mintit ca el este Ilie, ca este inger, ca a fost in acel nor, ca in 1933 in fata miilor de martori o lumina a coborat din cer si a spus in auzul tuturor ca el va premerge a doua venire a lui Cristos. 

Nu sunteti interesati sa aflati ca si-a blestemat viata, si-a blestemat mesajul lui propriu si a cerut pedeapsa cu moartea daca a mintit.

Nu sunteti interesati sa aflati ca a spus totdeauna cate doua-trei variante despre un subiect fie trinitate, fie cele 70 de saptamani.

Voi chiar nu sunteti interesati. Macar spuneti-o public.

Sunteti interesati sa aparati ideile voastre false care va mentine echilibrul emotional si psihic.

Daca ati fi interesati, ati dovedi ca sunteti lideri reali cu constiinta proprie, nu marionetele lui Branham si Frank si altii, ci oameni adevarati ai lui Dumnezeu, autentici, care nu au nimic de ascuns, nimic de mascat, nimic de evitat. 

Lideri care arata in mod public, transparent, ca ei sunt sinceri si adevarati cand spun ca ii intereseaza adevarul si Dumnezeu, nu un om si chestiile lui false. Astia sunt mieii. Ei sunt la polul opus iezilor. Miei tac cand trebuie sa taca si vorbesc unde trebuie sa vorbeasca. 

Miei cresc pe masura ce spun adevarul fara teama. Iezi cresc pe masura ce ascund adevarul. Fiecare se va transforma in ceea ce este.

"Spune-ti adevarul in dragoste" ne invata apos Pavel. Nu spune sa spunem oamenilor "mesajul" -fals- lui Branham.

Dar cat timp frica de adevar, invidia si razbunarea pe mine, va conduce viata, nu o veti face. Tacerea iezilor.

In schimb veti infrica oamenii ca vine sfarsitul, acuma ca a trecut cometa, veti declansa frica de razboi si veti mintii ca Branham a spus asa ceva.

Sunt mii de voci care sustin Israel si noi stim oricum ca are o sustinere care este cu mult, peste ceea ce noi i-o oferim ca oameni.

Tot ce se intampla acum nu este spus de Branham nicaieri ci este scris in Biblie. Nu va purtati ca niste ignoranti care manipulati oamenii sa ii tineti in frica. 

Da, avem inca neajunsuri si nu reusim tot ce ne propunem pentru a fi in ordine cu toate, dar in ciuda acestor lucruri putem fi oameni, lideri reali care lucreaza la ei insisi in primul rand.

Fiti lideri reali. 

"Fiti oameni." a spus apos. Pavel.

43 de comentarii:

  1. Foarte buna idea cu acest articol, felicitari. Am ascultat discursul lui Bibi (Netanyahu) si am ramas imresionat de momentul de tacere. Aici chiar a spus mai mult decat in celelalte 4 minute cat a vorbit...

    Acum ca tot venii vorba de a tace sau a nu tace, ai vazut asta?

    https://www.youtube.com/watch?v=9IykPyqMwII

    Recently, the pastors, song leader, and entire staff of deacons resigned from the Branham Tabernacle. Here is one of the resignation letters from the staff of deacons

    Stii cumva mai mult despre aceasta? Nu am inteles de ce in video sunt cenzurate niste nume. Despre cine este vorba?

    Shabat Shalom!
    ABEL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Socant! Demisia intregii conduceri de la Tabernacol ne arata multe si grave erori in mentalitate si abordarea in lidership.

      Lacomia lor, lipsa de interes pentru a slujii oamenilor, nu este mai mica decat a celor pe care ei ii critica ca tin evanghelizari si fac colecte masive.

      Daca s-ar fi organizat altfel si nu s-ar fi lasat dependenti de familia Branham nu s-ar fi ajuns aici.

      Ștergere
    2. E vorba de Collins, bunicul lui John Collins, si alti cativa apropiati lui, si probabil din respect nu a publicat.

      Ștergere
    3. nu am stiut ca a fost aproape 50 de ani pastor. Sa-ti dai demisia dupa aproape 50 de ani. e ceva. dar tot si-au dus idolii cu ei in inima.

      Ștergere
  2. Pe langa stirea cu Iranul care ameninta Israelul cu anihilarea, avem si o stire trista de ultima ora:

    Un tanar de 26 ani a ucis cel putin 10 persoane la o scoala in America

    http://www.mediafax.ro/externe/atacul-din-oregon-autorul-masacrului-a-vizat-crestini-potrivit-tatalui-unei-victime-il-veti-vedea-pe-dumnezeu-in-doar-o-secunda-14785783

    http://stirileprotv.ro/stiri/international/sunteti-crestini-atunci-o-sa-l-vedeti-pe-dumnezeu-intr-o-secunda-marturiile-supravietuitorilor-masacrului-din-oregon.html

    Numele ucigasului era Chris Harper-Mercer

    Parintii sai erau: Laurel Margaret Harper si Ian Bernard Mercer.

    Bunicul sau era Leo Mercer, acel Tape-Boy homosexual al lui Branham care a avut o influenta nefasta asupa mamei unui altui ucigas ce a comis mai multe crime in 1991.

    Poate o sa fac un articol despre asta...

    ABEL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar era bunicul lui? Asta da stire.Branham si asupra lui Jim Jones a avut influenta. Acest psihopat a pus 1000 de oameni sinceri sa se sinucida cu tot cu familii si copii lor in 1978 anul marilor dezamagiri pentru ca nu a fost venirea Domnului in 1977.

      Ștergere
    2. Inca nu am toate informatiile. Am gasit in 2-3 locuri ca pe bunic il cheama Leo Mercer. Sau cel putin i se spunea Leo, numele lui fiind Joseph Mercer.

      http://lunaticoutpost.com/thread-587733.html

      http://marycumminsrealestatemarycummins.blogspot.de/2015/10/chris-harper-mercer-alleged-killer-in.html

      http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/11906108/Oregon-shooting-kills-nine-Roseburg-live.html

      Potrivit astora, Joseph "Leo" Mercer traieste in Angia, dar majoritatea vietii si-a petrecut-o in America, pana a murit sotia lui, in 2011.

      Stie cineva ce s-a ales din Tape-Boyul Leo Mercer? Daca mai traieste? Si daca il chema si Joseph? Daca da, atunci el este bunicul criminalului de ieri.

      Lica, poti sa il intrebi tu pe Collins?

      Shalom
      Abel

      Ștergere
    3. Am scris, astept sa vad ce zice.

      John Collins nu a fost pe net de cateva zile si eu am fost langa Targu Mures plecat.

      Ar fi interesant. Ucigasul din Universitate scria ca "URASTE RELIGIA ORGANIZATA". Vezi cum planteaza branhamistii si alte secte ura in sufletele copiiilor de cand sunt mici apoi te miri de cine stie ce auzi intr-o zi.

      Ei nu stiu ca ura si prostia creste.

      Branham a spus ca cei doi homosexuali sunt ucenicii slujbei lui :). Jesus!

      Ștergere
  3. O altă găselniţă şttinţifico-fantastică a adepţilor cultului lui Branham:

    Acesta a pretins că ar fi pus în piatra de colţ a tabernacolului Branham o hârtie cu profeţiile lui din 1933. Din cauza unui accident rutier, în anii '70, în care a fost lovit chiar acel colţ al clădirii, structura de rezistenţă a fost afectată, aşa încât a trebuit să fie reparată. Piatra originală de colţ a fost înlocuită, împreună cu alte pietre.

    Curioşi, oamenii s-au adunat să vadă cu ochii lor profeţia scrisă de chiar mâna profetului în care credeau. Dar, spre dezamăgirea lor, nu s-a putut găsi nici urmă de profeţii scrise.

    Piatra a fost dezgropată şi evident nu s-a găsit nimic în acolo. Nici nu aveau cum, întrucât, cum dovedesc înscrisurile oficiale, terenul pe care se afla Tabernacolul Penticostal a fost cumpărat abia în anul 1936.

    Asta se ştia deja, ce e nou acum, e explicaţia fantastică pe care o dau unii adepţi ai lui Branham. Ei spun că profeţia era acolo, dar Dumnezeu nu a vrut să fie revelată, aşa că a făcut să dispară în mod miraculos. Aceasta este pentru ei una din "cea mai mare minune din viaţă"...

    Probabil că după logica lor înaltă, Dumnezeu este un HOŢ, şi a şters urmele, cu scopul ca "sămânţa şarpelui" să se poticnească şi să cadă de la credinţă...

    https://www.youtube.com/watch?v=RmAdQ_CGrGU

    Cred că sunt disperaţi săracii, cei bătrâni se vor stinge în curând, şi cei mai tineri nu mai pot fi prostiţi la nesfârşit.

    Se duce dracului (adică de unde a venit) cultul ăsta blestemat...

    Abel


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incredibil!

      Si eu eram super fericit si mi-am facut poze acolo la colt cand am fost la Jeffersonville :)))

      Pai inseamna ca Branham a avut tulburari grave, si confunda ce vrea sau ce si-ar dori, sau ce ar fi fost bine, dupa parerea lui, ca e chiar asa ca e chiar real.

      Plasa dorinta proprie ca fiind un eveniment real. Plasa imaginatia unui lucru ca fiind adevarat pentru a da contur si forma unei viziuni pe care o avea despre el si despre slujba lui. Si combina lucruri reale cu false.

      Trebuie sa aflu cum se numeste aceasta tulburare psihica.

      Putea sa se faca scriitor de carti SF si ar fi avut succes caci avea talent la a combina realitatile cu inchipuirile. O zic la modul serios nu in gluma.

      Nu trebuie sa folosesti daruri pentru a te inalta, pentru a te declara inger si unic profet, si pentru a stabili ordinea profetica de model al Vechiului Testament in Biserica din Noul Testament. A facut o mare si imensa prostie.

      Noi in lidership numim asta "probleme de conducere personala." Eu am mostenit mult din asta de la Branham. Multa eroare in gandire si actiune. Am si suferit din cauza asta. Sper ca nu e prea tarziu sa schimb totul la mine.

      Branham si-a concediat managerii, altii au plecat ei. Credea ca nu are nevoie de nimeni sa ii spuna lui ce sa faca. Dar fara mentori in apropierea ta dai gres. Oricine ai fi.

      Omul este o fiinta sociala. Asta nu se mai poate evita.

      Ștergere
    2. Interesant ca aceasta bazaconie este sustina de niste oameni batrani.Si aici exista o explicatie psihologica,care este ca ei au nostalgii din tinerete cu vremurile in care au trait si implicit cu vremurile lui Branham.Si atunci inconstient sustin niste lucruri de pe vremea cand erau tineri si fericiti. De aceea tinerii de azi nu mai pot fi prostiti cu asemenea lucruri.Fiindca nu sunt legati emotional de acele vremuri .Deci cei care sustin asta sunt tocmai cei care odata erau tineri . Chestii psihologice pana la urma.Nimic divin si supranatural.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Profetia s-a implinit exact !
    ________„Şi i-a înşelat pe toţi aceia al căror nume n-a fost scris, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului”. Pe toţi i-a înşelat, tot pământul: Politicieni ,cultele religioase, toate religiile ,pe creştinii închipuiţi; pe membrii bisericii; pe cei morali; pe cei buni; pe aşa zişii predicatori; pe aşa zişii creştini. El i-a înşelat pe toţi cu propaganda lui vicleana: „Noi suntem cu toţii o mare biserică şi s-ar cuveni să ne unim caci avem un singur Dumnezeu , să unim lumea toate religiile ca sa fie pace pe pamant ..... Vom încheia toate războaiele pe veci”(Va spune Antihristul). Mii de mame, milioane de oameni sinceri vor spune: „Asta vrem noi”. „Şi i-a înşelat pe toţi aceia ale căror nume nu au fost scrise în cartea vieţii Mielului”.Apoc 13;8 .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste povesti le tot spuneti de 40 de ani, care e noutatea?

      Apoc 13 si eu o pot citii din Biblie. Asta e invatatura adventista si a martorilor lui Iehova de acum 200 de ani aproape. Cu fiara, cu Papalitatea, etc.

      Care e de fapt profetia implinita? Era cu totul altul subiectul tau. Asa le suciti ca la Ploiesti.

      Ce legatura e cu ce ai spus tu ca loveste cometa si nu stiu mai ce?

      Dar cu mesajul lui Branham? Sunteti plini de baliverne si va traiti propriile frici, nu va traiti mantuirea si viata spirituala, traiti doar animati de stiri negative cu iz apocaliptic.

      Aceasta arata multe, nu mai insist.

      Ștergere
    2. Cu mult mai putin tu o traiesti mantuirea decat spui despre noi aceste lucruri neadevarate ,esti deja orb si te crezi bogat din pricina banilor ,dar tocmai asta te-a facut sa cazi de la mesaj mandria oarba si faptul pentru care ceri zeciuiala cand Domnul a zis fara plata ati primit fara plata sa da-ti,dar tu ce ai primit nimic nimic nimic nici macar DRAGOSTE DIVINA.Deci daca ai fi primit cu adevarat Dragoste erai treaz si nu primeai acest duh de adormire sau efectul franciscan prin asta va aratati ce sunteti.Deci nu uita Isus a zis fara plata ati primit fara plata sa datidar voi nu aveti dragoste.

      Ștergere
    3. Ce-i aia "efectul franciscan"?

      http://semneletimpului.ro/religie/efectul-francisc-nu-a-adus-mai-multi-oameni-in-biserica-catolica.html

      "Cu toate acestea, un sondaj publicat joi de Pew Research Center a arătat că popularitatea papei nu a fost, până acum, suficientă pentru a crește numărul celor afiliați Bisericii Catolice, și nici pentru a-i face pe credincioșii catolici să se implice mai mult în viața bisericii."

      Asa ca, mai sapa, Dane, mai trebuie sa vina multi Papi ca sa se implineasca profetia ta, ca "Papa i-a inselat pe toti, cu mic cu mare" (Unde i-a inselat, la Alba-Neagra???)

      Asa e si cu "Efectul Bran-Ham", care isi pierde "farmecul" dupa 50 ani, ca o guma mestecata aroma...

      Ne mai ramane doar efectul "Iacob Dan", asta chiar ca "ne sparge pe toti" :)

      ABEL

      Ștergere
    4. Dane, cum ramane cu asteroidul ala si rapirea? Ca ziceai ca ne spui tu DUPA ce trece?

      Lica, intre timp am mai scris si eu ceva despre stele si... comeate... :)

      Shalom
      ABEL

      Ștergere
    5. Mai Dane, ai mintit si tu ca Branham. Dar ca si el, si ca ceilalti Branhamisti niciodata nu veti recunoaste.

      Eu cer zeciuiala? De la cine am cerut eu vreodata zeciuiala? Se vede ca minti ca si Branham, esti fiul minciunii Dane. In viata mea nu am luat cerut sau luat zeciuiala de la adunare sau de la alti oameni.

      Cred ca esti chiar bun de legat si dus la internat cu Nelutu Dascal cu tot, ca si el a aberat pe blogul lui, ca eu as fi primit bani de la biserici cand am fost in America acum 10 ani. E minciuna sfruntata spusa din rautate.

      Sunteti bolnavi. Amandoi.

      El vorbeste de mine minciuni, dar el e un evazionist ca ceilalti branhamisti. Cum de tot aia care fura si mint, acuza pe altii?

      Daca eram asa sa fi primit bani, nu ajungeam eu sa inchid firma si sa ajung in datorii pe care inca nu am reusit deplin sa le achit.

      Sunteti comici. Asta ati facut mereu, v-ati bagat in viata altora cand nu ati mai avut ce sa raspundeti cu privire la Cuvant.

      Hai sa va spun ceva odata pentru totdeauna: nu este treaba voastra cine imi da mie bani, cati bani imi da, si ce fac cu ei.

      Daca as fi fost liderul unei comunitati, doar acelei comunitati as da socoteala de toti banii primiti, nicidecum voua, niste mincinosi si rautati ce sunteti. Si daca primesc miliarde de lei care e treaba voastra? Care e problema voastra? Trebuie sa iti dau tie socoteala?

      Esti un mare ignorant.

      Iti spun eu. INVIDIA, URA SI RAUTATEA VA ROADE PE DINAUNTRU. VA ROADE PROSTIA. VA DOARE PROSTIA.

      Care e treaba voastra cu banii ce i-as primi eu? V-am cerut bani sa va vestesc Evanghelia?

      Hai sa spunem adevarul. In realitate voi sunteti cei mai mari evazionisti fiscali, hoti cu alte cuvinte. Nici un pastor de la mesaj nu declara veniturile. Unii de zeci de ani incaseaza donatii, zeciuieli si tu imi zici mie de bani.

      Cand Branham moare, ii gaseste 3 milioane de dolari ascunsi. Bani luati pe neveu si tu imi zici mie de bani?

      Esti unul dintre cei mai mari ignoranti cu Behaitul cu tot. Voi mereu jigniti pe altii, etichetati pe altii dar stii ce? Voi sunteti doar alti branhamisti naivi care apara minciunile lui Branham, samanta minciuni de la tatal minciunii, asta sunteti.

      Tatal minciunilor va calauzeste ca si pe Branham.

      Eu vad ca tu esti un mincinos, un nesimtit, un paras fals, acuzator mincinos. Si tu si celalalt. Ar trebui sa platiti pentru minciunile voastre.

      Mai ipocritule tu, tu, vorbesti de dragoste? Uitati-va la voi in primul rand. Ipocriti mai sunteti.

      Acum imi dau seama de ceva. Voi aparati minciuna mesajului fara dovezi, si acuzati in mod mincinos tot fara dovezi. Tot ceea ce voi aveti este un singur lucru: emotie pozitiva pentru Branham si emotie negativa pentru cei cau nu il accepta. In rest sunteti total pe dos.

      Voi aveti doar un alt mod parazitar de a gandii si vorbi.

      Pisica e moarta, si este in curtea voastra. Si pute urat.

      Ștergere
    6. Pai daca a mintit Brnaham de ce sa nu minta si ei? :)

      Auzi la zevzecul de Dan ce poate sa spuna: "" .....faptul pentru care ceri zeciuiala cand Domnul a zis fara plata ati primit fara plata sa da-ti...."",cand defapt pastorii lor cer zeciuieli si predica saptamani intregi despre acest subiect,iar apoi evita sa spuna altora ce fac cu zeciuielile....

      Iacob Dan ori este un ignorant ori este un mincinos si fatarnic,evitand sa vada ce se petrece in curtea branhamistilor,si din frustrare arunca aceste fapte care se intampla la ei exact in curtea altora care nu au nici o treaba cu zeciuiala. Chiar au fost si articole pe blog unde dezbateam toti valabilitatea zeciuielii in perioada Bisericii. Dar ce sa ii ceri nebunului?El uraste cercetarea si onestitatea lucrurilor. Ii place doar sa arunce indruge din ale lui,cum face si tatacul lor care vorbeste doar din ale lui!.


      Ștergere
    7. Din frustrare si lasitate se comporta branhamistii asa,pana acolo incat ajung sa minta si inventeze tot felul de lucruri fara sa aiba dovezi. Sunt nemultumiti de ceea ce vad in adunarile lor,si atunci arunca aceste fapte in seama altora. Asta ne arata lipsa de pocainta,de sinceritate si prezenta vicleniei si prefacatoriei . Exact lucruri pe care Ap Pavel le condamna in scrierile lui.

      Ștergere
    8. BAnii sunt o binecuvantare si sunt importanti in administrarea Bisericii si este biblic sa dai bani acolo unde se folosesc pentru Evanghelie nu unde se dau sa cumpere poze cu norul fals si brosuri cu Branham mincinosul. Apostolii nu au oprit oamenii sa aduca bani.Oricine daruieste bani si ajutoare pentru scopuri bune bine face. Cine da bani la secte branhamiste si frankiste rau face. Bani sunt utili si buni. lacomia de averi si de bani este un pericol nu banii in sine.

      Ștergere
  6. Duhul de adormire cred că a venit și peste voi sau cum zic unii lumești efectul francisc ,voi tot nu vă dați seama de asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe tine te-a inselat Branham, adormitule, cu sindromul lui "Ierusalim" (citeste daca vrei despre asta)

      Ștergere
    2. Iacobe ia-ti medicatia si calmeaza-te.Nu mai acuza pe altii,doar fiindca acestia nu cred si gandesc ca tine si ca ""profetul fara nici o profetie"" William Branham.

      Adormiti sunt cei care sunt vrajti de povesti in loc sa cerceteze cum au stat lucrurile.In cazul de fata adormitii sunt cei care dau dovada de o mare naivitate si merg pana acolo incat cred tot ceea ce a predicat Branham,in loc sa dea dovada de discernamant si sa cerceteze lucrurile.

      Oricum odata cu moartea lui Brnaham a picat si esenta mesajului sau:ca el este ultimul mesager si ca odata cu ingerul al 7-lea se intoarce si Hristos.

      Deci branhamismul este expirat si dovedit ca fiind fals de insasi proba timpului.

      Ștergere
  7. Ia uite ce postare de pe facebook.

    Si altii vad ipocrizia si putoarea religioasa a sectantilor.

    Pute la fel peste tot minciuna, limitarea, naivitatea si prostia imensa a mentalitatii acestor promotori ai non valorilor.

    Am vazut masti frumoase care ascundeau multa agresivitate.
    Am vazut oameni care se prefaceau a fi smeriti, "cu frica de dumnezeu", insa care emanau o rautate coplesitoare.
    Am vazut oameni care propovaduiau bunatatea si iubirea, insa urau cu inversunare.
    Am vazut oameni care iti zambesc, dar care atunci cand le intorci spatele iti "infig cutitul in spate".
    Am vazut oameni care pareau aroganti, insa in interior erau buni, blanzi si calzi.
    Am vazut oameni duri care stiau ce inseamna empatia si ajutorul neconditionat.
    Am vazut oameni saraci care ofereau cu bucurie din putinul lor.
    Am vazut oameni, cu chipul brazdat de urme ale durerii, care erau nespus de frumosi in interiorul lor.
    Nu te lasa impresionat de aparente.
    Oricum ti-ar parea la prima vedere un om, straduieste-te sa vezi si dincolo de masca lui.
    Caracterul unui om se reflecta in congruenta dintre aparenta, gandurile, cuvintele si faptele sale.

    Ursula Sandner, psihoterapeut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lică îți dau un număr de telefon este un băiat interesat să vb cu tine și nu știe cum să i-a legătura cu tine sunăl tu și apoi te va suna el,eu nu mai am numărul tău 0762461288.

      Ștergere
  8. Vreau să spun un lucru limpede și clar,nu eu am spus despre asteroid că va cădea pe pămînt și ziarul libertatea,din contră eu i-am spus lui cineva tot Dan îl cheamă că nu se va întîmpla așa ceva de atunci cînd sa dat știrea,de fapt americani au mințit iarăși și ca să se scoată au dat altă știre că este apă pe marte,ceea ce cred iarăși că nu este adevărat,eu cred că voi nu urmăriți știrile,sos-ul care l-am dat înainte nu l-am dat degeaba și sa întîmplat în chile cutremur mare ,eu personal simt înainte că se întînplă cutremur pentru că mă clatin în trup puteți să mă faceți mincinos va-m spus adevărul nu mint,cît despre efectul francisc este o realitate vă afectează și va luat valul așa cum anglicani acum se unifică cu biserica catolică îmi pare rău că nu pot să vă explic mai în amănunt,tot așa trebuie să fie și cei care să denigreze adevăratul mesaj,acest mesaj nu este a lui Branham și este a lui Dumnezeu, care și astăzi se descoperă pe sine celor ce sunt ai Lui ei lau primit cartea care o împart cei de la Martorii lui Iehova se vede că este cat se poate de lumească și Cuvîntul vorbit este acest mesaj,se vede limpede și clar unul este fals și unul adevarat.Nu mai fiți lumeșfi și căutați să fiți mai buni unii cu alții căci așa îndeamnă și biblia încît atîrnă de voi.Pe curînd...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dane, eu cred ca te clatini de la altceva...

      (de la vanturi de invatatura, nu de la alcool :D)

      Ștergere
    2. Dane ,tu esti ca si Ewald Frank care comenteaza si face pe profetul dupa ce evenimentele au avut loc.Daca ai simtit dinainte de ce nu ai spus ca va fi un cutremur? In schimb tu ai preferat sa preiei niste idei si sa le dai mai departe,fara discernamant....

      Si pe baza spui ca nu este adevarat ca ar fi apa pe Marte? Doar fiindca tu nu poti accepta sau pricepe anumite lucruri? Iti recomand cap.1 din Proverbe. Nu mai redu totul la ceea ce a spus Branham,ca doar nu o fi Branham insusi Dumnezeu .

      Ștergere
    3. Abel daca nu spuneam poate era mai bine ca nu stiai in orice caz alcool nu beau si invatatura o am sanatoasa nu nascoci tu ceva aiureli.Te rog frumos

      Ștergere
    4. Anonime uiti un lucru suntem in acelasi duh ma refer la Frank si la mine,de ce nu iti spui numele anonim e iti e frica de ceva?

      Ștergere
    5. Se vede ca sunteti in acelasi duh. Amandoi va mandriti cu tot felul de presupuneri dupa ce evenimentele respective au avut loc. :)). Asa cum facea si Branham. Ce ciudata asemanare intre toti...Branham e tatucul si voi sunteti copii lui,fiindca va comportati ca el .

      Daca Branham dadea tot timpul cu presupusul,oare cum sa fie ucenicul lui E.Frank? Tot asa ca si el. Tin minte ca era prin 97 parca,cand spunea ca Simon Perez parca,va fi ales presedinte al Israelului apoi va face nu stiu ce pact cu Papa de la Roma. Dar ulterior Perez murise. Apoi cand am intrebat fratii ,acestia au spus:Fratele Frank a spus doar asa....

      ""Doar asa "" a fost si cand predica ca papa Ioan Paul fiind cel mai popular papa,va merge la Ierusalim si va incheia nu stiu ce pact ,el fiind defapt Antihristul cel vestit. Dar cand Papa murise in 2005 ,iarasi fratii au spus ca : "" Fratele Frank a spus doar asa..."".

      Deci lasati-va de smecherii branhamistilor si frankistilor.

      Ap Pavel ne indeaman: "" Lasati-va de minciuna.Fiecare sa spuna adevarul aproapelui sau..."".

      Din pacate/fericire ,aceste doua curente respectiv branhamismul si frankismul sunt fondate tocmai plecand de la presupuneri,lucruri nedovedite,apoi predicate ca si lucruri reale care sau si intamplat. Deci predicarea presupunerilor ca fiind UN ADEVAR DIVIN,INSPIRAT. Adica PREDICAREA MINCIUNII CU BUNA STIINTA.

      P.S: Ce folos iti este tie sa imi spun numele? Crezi ca conteaza? Mai bine Ewald Frank trebuia sa-i ceara NUMELE acelei PRESUPUSE voci care i-ar fi vorbit de pe geam dimineata la 6. Nu sa va preocupe pe voi numele unor anonimi. Este ca si cum te-as intreba cum o cheama pe nevasta ta. Aici se dezbat anumite lucruri.Nu se face recensamantul populatiei.

      Dar ce pretentii sa am de la ucenicii lui Brnaham sau Frank? Sunteti goi in minte si in suflet dar va credeti bogati spiritual.

      Ștergere
    6. Adaugare: """ ""Doar asa "" a fost si cand predica ca papa Ioan Paul fiind cel mai popular papa,va merge la Ierusalim si va incheia nu stiu ce pact ,el fiind defapt Antihristul cel vestit. Dar cand Papa murise in 2005 ,iarasi fratii au spus ca : "" Fratele Frank a spus doar asa..."".

      Se poate citi de oricine brosura ""Antihristul"". Toata brosura este defapt concentrata in jurul personalitatii lui Papa Ioan Paul al ll-lea. Dupa personalitatea acestuia precum si datorita faptului ca era un papa popular,Ewald Frank a tras ""stralucita"" concluzie ca Papa Ioan Paul va fi nimeni altul decat....Antihristul,care evident va merge asa garbovit cum mergea in ultimii ani din viata,la Ierusalim ,si va face un pact apoi brusc va intinerii.

      Asta cu intinerirea am auzit personal de la un frate frankist ,care credea ca Papa isi va revenii brusc din bolile care le avea apoi toti se vor mira de grozavie.

      De o grozavie ne-am mirat cu totii...grozavia faptului ca Antihristul a murit,iar Ewald Frank sa facut de ras in modul cel mai penibil posibil. Dar evident nimeni nu vrea sa recunoasca asta. :))

      Ștergere
    7. Da, asa e, mi-am amintit si eu ca se credea sau poate mai crede bazaconia cu intinerirea Papei. Acum ca a murit, se crede si intr-o "inviere" falsa, ca asa evreii si toti sigur vor crede ca e Mesia, daca nu l-au crezut cand era in viata :))

      aici e si brosura Antihristul. auzii ce spune Frank:
      http://www.scribd.com/doc/90745086/Antihristul-de-Ewald-Frank

      "Pe baza părerii reprezentate în general, multora le va veni foartegreu să-l recunoască pe acel Antihrist despre care vorbeşte Scriptura.Deoarece el vorbeşte despre Hristos în faţa maselor adunate din diferite naţionalităţi şi religii, pentru cei mai mulţi oameni este de neînchipuitfaptul că acest bărbat ar fi cel mai mare împotrivitor al lui Hristos.Să luăm ca exemplu vizita istorică a papei în India, unde a strigat în faţa maselor imense de hinduşi: „Hristos este în fiecare religie!”

      Ioan Paul al II-lea a fost un Papa cu totul diferit, a fost primul Papa care s-a folosit de Mass-Media pentru a deveni un "Super Star" asta era el, si atat. A facut o multime de vizite prin toata lumea, si toti vedeau in asta un semn al sfarsitului. Pentru mine e doar un semn ca si Biserica s-a modernizat, au desoperit "showul" mediatic, pe care il vedem aproape la orice eveniment, fie ca sunt alegeri, fie ca e campionat de Football (american), Oscar, Eurovision sau MTV Awards.

      Dar Branham saracu, a preluat invatatura Adventistilor de prin anul 1800, care faceau din papa inamicul lor. Ei au creat invatatura ca Fiara intai e Papa si a doua e America. Branham a preluat-o si a zis ca e "descoperire". Iar Semnul Fiarei, pentru adventisti era Duminica, si Branham a schimbat aceasta cu samanta Sarpelui, o veche legenda de 2000 ani. El interpeteaza semnul pe frunte si pe mana tot ca si adventistii, zicand ca inseamna credinta (dogma) trinitatii, si actiunea adica botezul. Nimic original nu a adus omul asta, totul a copiat de la altii...

      ABEL


      De 20 ani Frank tot ne asigura ca:

      "Noi trăim acum scurt timp înainte de încheierea timpului de har."

      Ștergere
    8. Exact.Asa e. Doar ca adventistii spun ca dogma sau semnul fiarei ar fi invatatura duminicii,pe cand Branham spune ca ar fi invatatura trinitatii.

      _____________________________________________________________

      Frankistii mai au o zicala:"" Noi traim sfarsitul timpului de sfarsit."" :)). Evident tot de vreo 20 de ani o predica si pe asta.Si toti stau cu frica in ei si tremura ca soarecii in hambar,de frica sa nu isi paraseasca adunarea . Tin minte ca chestiile astea chiar erau folosite impotriva celor care nu mai veneau la adunare,sau veneau foarte rar,si din cauza ca veneau foarte rar nu isi aduceau nici zeciuiala . Deci la mijloc era tot un mod pervers de a-i manipula pe ceilalti .prin frica si constrangere.

      Ștergere
  9. Da, sfarsitul sfrsitului Mesajului Orei. Si cei din America discuta si alte subiecte "fierbinti", ca de exemplu Branham si transvestitul homosexual, pentru care a facut trafic de influenta pe la procurori ca sa nu-l puna pe scaunul electric, in timp ce mintea ca era la un chat cu ingerii in norul care exista doar in capul lui... Si despre pastorul violator din Africa care dupa ce ca avea un harem de sotii (la ei e legal) si-a luat drept amante si celelalte femei din adunare, chiar si cele maritate... Si si-a luat si 50 ani puscarie, din care 40 cu executare...

    Uitati-va pe canalul lui Collins, incerc sa le traduc, dar timpul meu e ff. limitat:

    https://www.youtube.com/user/seekyethetruthvideo/videos

    ABEL

    RăspundețiȘtergere
  10. Uitati inca ceva interesant: https://www.youtube.com/watch?v=iULMQUobEJ8

    Ce bine se potriveste Avak cu ingerul pe care il descrie Branham... De aici poate a pornit si ideea ca ingerii ar fi si oameni in carne si oase.Si prin invatatura asta nebiblica Branham sa facut si el pe sine ingerul din Apoc.10,asa cum l-a facut si pe Avak tot un inger...

    RăspundețiȘtergere
  11. Multi branhamisti si frankisti nu recunosc ca Branham a predicat ca odata cu el vine si rapirea.

    Uitati aici dovada ca Branham a predicat teoria ca Ilie din Laodiceea va introduce Biserica in rapire!.

    https://www.youtube.com/watch?v=dR6QXEIFF4c

    RăspundețiȘtergere
  12. Falsurile nu mai pot fi ascunse si indosite.Sa vad eu care o sa se creada mai "duhovnicesc" dupa aceea?Normal ca tot ei vor sta in frunte ca dovada ca nu au cauatt adevarul ci numai functie si bani.Invatatori falsi asta sunt ei.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu doar ca se potriveste fizicul, ci si data venirii lui Avak cu data aparitiei "ingerului". Si despre asta vreau sa scriu ceva...

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc pentru linkuri, nu stiam atat de detaliat viata lui Ashley. Pai Branham nu apare nicaieri ca salvator. Branham zicea ca a primit premiu ca l-a salvat. L-a salvat? Nu l-a salvat.

    O sa caut filmul poate apare Branham acolo :))) BURN, BABY, BURN!

    Doamne Isuse, oare este vreun lucru in care Branham nu a mintit?

    RăspundețiȘtergere
  15. Here, let me just tell you a little bitty thing, and then I hope I'm not hurting too much. But, look. The other day I was called to Houston, Texas, to try to get a pardon… I gathered some people together to preach a message to get people there to sign a pardon of—of this young fellow and young girl, you know, that got in that trouble (I guess you've read about it in the paper) and that was Mr. Ayers' step son. Mr. Ayers is the one who had taken the picture of the Angel of the Lord that you see right there: a Roman Catholic, and his wife was Jewish. 347 And he married this Jewish girl; they wouldn't speak religion among one another and so forth like that, and Ted Kipperman, which was also with him in the business had the Douglas Studio. And when he come over there where Mr. Best, Dr. Best, of the Baptist church, holding his fist under Brother Bosworth's nose, and shook it and said, "Now, take my picture doing that." Said, "I'm going to take that old man's hide and hang it on my study room as a memorial of divine healing." And before I went to Houston, Texas, the Lord God told me to go there, and I was there in the Name of the Lord. And you all know the debate and things that come up. You've read it in the books and so forth, and there it was. And that night, trying only to walk humble, "Why," they said, "they're a bunch of ignoramuses." Dr. Best said, "They're nothing but a bunch of ignoramuses." Said, "There's no such people believes in divine healing, stuff like that. That's a bunch of backwash."
    63-0317M - God Hiding Himself In Simplicity, Then Revealing Himself In The Same

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnul l-a trimis la Houston, Texas. !!!
    Acest "little Ashley" mai tarziu dupa ce a fost salvat de la moarte, si-a facut operatie de schimbare se sex si a devenit "Leslie Elaine Perez". Probabil ca asta a fost voia Domnului, de aceea la salvat de la moarte Branham ! Insa nu s-a pocait si nu a devenit un crestin niciodata !
    Si atunci stai si te intrebi, de ce era asa de important pentru Dumnezeu sa il salveze de la moarte pe un homosexual travestit, doar ca sa devina femeie mai tarziu?

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.