marți, 24 ianuarie 2017

Drumul minciunii - Penibil

Am citit cateva comentarii de aici si am urmat acel link. 
Merita sa postez pentru claritate. 

Am doua imagini. 

Una care circula intre urmasii mesajului in care se lauda ca poza lui Branham este afisata la Casa Alba. Si alta in care se vede realitatea. Sunt lideri care arata aceste "dovezi" adunarilor sau pe internet si ii insala cu aceste lucruri.
(Mai exista si o poza cu acel nor buclucas care cica ar fi la Putin in birou). E de ras acest spectacol de doi bani al lor.
Falsitatea branhamista
Realitatea de la Casa Alba


Sa ajuns la nivelul penibilului, al ridicolului. 

Asa zisul profet dar si urmasii lui au depasit linia si limita oricarui sentiment spiritual autentic.  

Intreaga masinarie este ingropata in falsuri, minciuna, eroare si plagiatura. 

Pacat de oamenii minunati de acolo. 

Ei fie sunt ignoranti, fie sunt ingroziti si astfel sunt sclavi ai fricii de a cerceta si de a asculta de Dumnezeu cu privire la ce spune El despre profetii dovediti, fara dar si poate, ca fiind clar falsi. 

Asta este, in viziunea mea, ca si cum unui inger urmas a lui Lucifer i-ar fi fost greu sa creada si sa se lepede de el, desi vede clar, ca Lucifer, marele slujitor al lui Dumnezeu, marele inger de lumina si cel mai mare lider al cerului, cel mai frumos si mai desavarsit, a cazut totusi. E greu sa iei o decizie noua, stiu. Dar trebuie sa ramanem credinciosi Domnului pana la capat, noua insine, adevarului, daca pretindem ca vrem asta. Asta este ispita cea mare.

Probabil ingerii decazutii au continuat sa creada si sa urmeze pe Lucifer tocmai din acest motiv. Ei nu puteau nici in ruptul capului sa accepte adevarul ca acesta se razvratise impotriva lui Dumnezeu si ca a fost respins definitiv. 

Astfel, urmasii mesajului si altor secte false, s-au facut singuri robii fricii si minciunii. Ei nu mai pot da inapoi si pentru ei adevarul este minciuna si minciuna este adevar.

Adevarul si lucrurile adevarate nu mai sunt relevante pentru ei atunci cand sunt obligati sa apere falsul, minciuna, eroarea, plagiatura, contradictia, ura, rautatea, autoamagirea din mesajul lui Branham. 

Aici un clip cu alta minciuna care se propovaduieste la mesaj. Ca, cica Putin ar fi primit mesajul si are poza cu norul in cabinetul sau. 

Doamne, va dati seama ca cei nascuti in minciuna, traiesc in minciuna, si promoveaza minciuna. 

Dar stau sa ma intreb. DE CE? Dragi oameni sinceri, scumpi sunteti multi dintre voi...DE CE TREBUIE SA TRAITI IN FALSITATE?

De ce trebuie sa spui ceva fals doar ca sa impresionezi spiritul cuiva? DE CE? DE CE OAMENI BUNI?




Mesajul a inceput cu minciuni, a continuat cu adevar amestecat cu minciuni, ca apoi in final sa se termine cu profunde rataciri, intr-un blestem implinit in moartea lui Branham si la un nivel de spiritualitate infantil. Drumul minciunii mesajului a ajuns la capat.
Mesajul a fost blestemat de catre Branham personal si de catre Dumnezeu insusi.

Autocarul minciunii mesajului a ajuns cu adevarat la statia penibilului.

64 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Cica Putin a primit mesajul norului lui Branham =))))))))) rusine voua prostilor ignorantilor falsilor . prorocilor si invatatorilor mincinosi.
      MINCINOSI!

      Ștergere
  2. Imaginilea astea cu norisori deasupra capului se gasesc doar la catolici in picturi pe pereti.Oare dumnezeul branhamistilor este catolic? Asa cum si asocierea lui Isus cu pictura lui Hofman,facuta de Branham. Opa!. Branhamismul are elemente din catolicism.Bazele lui se regasesc in picturile catolice.

    Pe cand Biblia afirma despre Isus ca nu ar fi avut nimic care sa te atraga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. problema gravanu e niste norisori zic eu ci felul cum ei mint si falsifica fara rusine fara nici un dumnezeu fara nici o remuscare. Astia sant sarlatani in toata firea.

      Ștergere
    2. A da .Mint cu tupeu si in cunostiinta de cauza. Dar am vrut sa arat si anumite aspecte mai putin evidente. Ironia este ca ei critica catolicismul dar au elemente din catolicism in fundamentele credintei.

      Ștergere
    3. Si totusi a fost Cel Mai Frumos. Fata ii stralucea! Nimic spiritual nu poti sa vezi! Gol ca napu!

      Ștergere
    4. Da sigur... divinizezi o poza iesita nereusita,si apoi afirmi ca este ceva spiritual .Un aiurit si un zapacit!.

      Ștergere
  3. Asta e lumea deformata, din mintile bolnave, sau mai degraba dsezactivate (sau prespalate) ale oilor imbatate de niste lupi in blana de oaie...

    Ei traiesc iluzia ca tot universul isi va pleca genunchiul inaintea lui Branham sau a Mesajului sau cretin... Asa vad ei lucrurile, si de aia isi fac astfel de "icoane". Ca asta sunt de fapt. Ce are in inima omul, aia va reprezenta in exterior, in pictura, muzica, arta...

    Catolicii si ortidicsii o au in inima pe maica Domnului, Isus, sfinti... Oamenii astia au in inima doar Mesajul si Branham, norisosi si luminite.

    Lica, ia pune si poza cu Putin si ce mai ai, cu inchinatori la poze...

    Le-ar place Branhamistilor sa il puna pe Putin sau pe Obama la picioarele Profetului. Treaba este ca acesta era un "nima-n drum", pe cand cei doi presedinti sunt practic cei mai tari oameni de pe planeta. Cel putin Putin este unul care si conduce, si trage sforile, face ce vrea el, sunt oameni care manipuleaza, nu care se lasa manipulati de un .... (completati voi, ca nu vreau sa vorbesc urat).

    Putin si Obama sunt atat de tari incat le-ar putea baga pe gat fraierilor o religie, daca ar dori. Nu m-as mira ca stramosii lor impreuna cu serviciile care le slujesc, sa-l fi inventat pe taica "Branhmael", sau alti "profetei" ca el...

    Rau e cand prostii ajung sa creada ca papusa ar fi Dumnezeul papusarului? Muhahahahahaaaaa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caut si cand le gasesc si am un pic de timp le postez desigur.

      Ai vazut filmul "A Beautifull Mind?" Ti-l recomand si vei intelege mai mult ce a insemnat schizofrenia in viata lui Branham.

      http://calitatehd.com/2015/11/a-beautiful-mind-2001-online-subtitrat-hd-720p.html

      Ștergere
    2. Diferenta e ca eroul din film a luptat cu ea si a invins partial. A recunoscut eroarea mentala. NU zic mai multe. Merita. Tipul a luat si Nobel.

      Vizionare placuta.

      Ștergere
    3. Frumos film. Sa intelegem deci ca schizofrenia e reala in viata lui Branham si cred ca asta este motivul ca sa contrazis asa de mult.

      Ștergere
    4. La Branham problema este mult mai complicata decat o simpla schizofrenie.

      La el apar si elemente adevarate, bune, benefice, preluate de la altii vindecatori penticostali, de la armenianul Avak, si din textul biblic pozitiv.

      Asa ca el a combinat cu succes elementele de fantezie/realitate/dorinta toate creand un univers frumos in care putea lucra cu oamenii care credeau in mod aparte aceasta parte a Evangheliei, legata de vindecari mai ales.

      Cand nevrozele i s-au accentuat, i-au afectat schizofrenia, creand multe elemente de paranoia, iar universul frumos pe care si l-a creat in anii 1950, a devenit extrem de toxic si manipulativ.

      El a pretins ca oamenii sa accepte neaparat elemente de invatatura pe care el singur si le-a creat, le-a preluat de la altii, sau le credea, altfel acestia vor pati ceva rau. A devenit agresiv si violent verbal. Asta arata ca este victima propriei afectiuni bolnave si toxice.

      El spune repetat ca nu isi mai gaseste locul, ca e nefericit, ca nu se mai suporta, ca numai suporta oamenii, etc.

      Prima victima a lui Branham a fost el insusi.

      Etichetele pe care singur si le-a pus: inger, Ilie, profet, mesager unic, Dumnezeu in trup, etc., au devenit statui la care oamenii trebuia sa se inchine, sau erau considerati falsi.

      Ștergere
    5. Din nevrozele lui accentuate se trag si elementele de apocalipsa repetate, de sfarsitul lumii, distrugere, etc.

      Avea nevoie sa creada ca toti vor fi pedepsiti pentru ca nu il asculta pe el, dar cei ce il asculta, vor fi rapiti la cer si salvati.

      De aceea a despartit mantuirea si rapirea la cer de Evanghelie si Cruce si le-a conditionat de mesajul lui. Asa a devenit "salvatorul" celor care il urmeaza. Avea nevoie de aceasta minciuna, pentru a supravietui sentimentului de respingere, depresiei acentuate si restul afectiunilor psihice care il presau din ce in ce mai mult.

      Ștergere
  4. La ce mai citesti din Biblie daca pt mintea ta bolnava Abel e o carte pt homosexuali? Sau pur si simplu e o carte plina de mituri?O sa creada cine de tot ce are lagatura cu realitatea.Dar Up .... stai ca o sa te aplaude in continuare redusii mintali ca Peter2100 sau Constantinescu pt.... care le insiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim dus cu zmeul,oamenii cu o inima aleasa cerceteaza viata lui Branham,asa cum erau si cei din Berea care cercetau Scripturile.Vitele doar rumega ce le da stapanul,fara sa aiba capacitatea sa judece cu propria lor minte . Aici intra si prorocii falsi care va dau doar minciuni ,sa va tina in adunari infricati si speriati ,ca sa va aduceti zeciuielile. Maine poimaine va aruncati in aer pentru Branham sau mergeti in pelerinaj la moastele lui. :))

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentarii.

      Cred ca cei exmesaj si-au gasit justificarea in comportamentul de a parasi mesajul atunci cand au aflat saptamani, luni si ani la rand ca acesta este fals nu din alt motiv. Eu de mine spun.

      Eu nu ma bucur de faptul ca sunt conflicte si mari distrugeri la mesaj. Nu sunt genul sa ma bucur de necazul altora. Eu cred ca aceste comunitati crestine, ar trebui sa creasca si sa se dezvolte si dupa ce vor parasi profetul fals, nu sa se sparga.

      Exista destula forta in Evanghelie sa ii poata tine impreuna dupa ce se va re confirma ca Branham a mintit.

      E nevoie de comunitati solide, iubitoare, intelepte, cu lideri care iubesc oamenii asa cum Mantuitorul i-a iubit.

      Dar ma tem ca sunt atat de otraviti, incat nu mai pot discerne adevarul. Sunt paralizati de otrava, frica si ignoranta.

      Iara tie, om scump, sa nu iti fie frica de nici un om.

      Trebuie sa stii clar cine esti in Cristos si faptul ca ce El a facut pentru tine la Calvar, nu poate fi anulat nici de 1 milion de Branhami sau Frank sau ingeri sau intreg iad.

      Toate amenintarile si rautatea lor sunt doar fasuri.

      Esti ce esti pentru ca esti om. Branham si altii nu au de-a face cu asta.

      Ștergere
  7. Frate Lica asa cum l.am rugat si pe Baciu, fi bun te rog si sterge.mi comentariile. I.mi pare rau ca le.am scris si le.am postat. Am motivele mele strict personale de care acum nu pot sa scriu. Fi bun deci, te rog inca odata si sterge.le.. Iti mumtumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Desigur ca pot face asta.

      Simti ca ti-e frica de ceva sau cineva?

      Totusi crezi ca ai putea sa vorbesti la telefon cu mine putin inainte de a sterge?

      Daca este pur si simplu dorinta ta o fac. Daca este frica si amenintarile nu stiu cui care stie cine esti problema e grava si trebuie o alta solutie.

      Imi poti explica putin pentru a ma lamuri?

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frate, nu ai citit despre lupii rapitori imbracati in blana de oaie? Acestia sunt peste tot, nu doar in denominatii, ci si la Mesaj...

      Unii lideri sunt mai degraba dictatori, nu pastori. Vorba aia: Da-i omului o functie (de conducere) si isi va manifesta caracterul.

      Parerea mea e sa nu te lasi intimidat de astfel de persoane. Faptul ca cineva este "pastor" nu il face nici mai intelept, nici nu il pune mai presus decat altii. Dimpotriva, ar trebui sa fie "cel mai mic", sa slujeasca, nu sa se fie arogant...

      Daca vezi ca e "magar" (incapatanat), lasa-l in pace, nu il mai intreba. Ori nu stie, ori se face ca nu stie, pentru ca nu vrea sa renunte la ideile sale, probaboil si pentru ca functia lui ii dicteaza (nu constiinta).

      Iti multumim pentru marturiile si explicatiile pe care le-ai adus si pentru ca ai impartasit experientele tale cu noi. Mi-ar parea rau sa fie sterse de pe blog si odata cu disparita lor sa se termine si dialogul cu "un frate" pretios, din care imi doresc sa avem fiecare doar de castigat. Mai gandeste-te, te rog!

      ABEL ben ADAM

      Ștergere
  9. Imi place de voi cum incercati sa denigrati acest mesaj. Dar stiu ca si voi totusi credeti invataturi ale acestui Profet. Degeaba va tot ascundeti dupa deget, pentru ca undeva in adancul inimii voastre stiti ca este un adevar.
    Iuda cand l-a vandut pe Isus a fost atat de zdruncinat inauntrul lui, incat stim sfarsitul lui.
    Fie ca Dumnezeu sa va binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca imi arati o denigrare inchid acest blog.

      Nu nu cred invataturile false ale lui Branham, iar cele care sunt cat de cat bune, sau aproiate de adevaruri biblice sau de viata, sunt fie copiate de la altii fie sunt pur si simplu preluate din viata, din lucruri frumoase ale vietii pe care toti le avem, dar asta nu il face profet, nu il face inger, nu il face Ilie din Maleahi 4,5.

      Nu denigram mesajul. Il dovedim fals. Este dovedit deja demult ca fiind fals si plagiat.

      Ștergere
    2. Faptul ca am descoperit faptul cavoi inselati oamenii, nu inseamna denigrare, inseamna responsabiliate si maturitate.

      Uitate la pozele din articolul de mai sus. Asa este intreg mesajul. FALS. Arata ceva fals ca fiind adevarat. Cineva vede minciuna si o spune. Asta nu e denigrare dragul meu. Este curajul de a spune adevarul.

      Inselaciunea religioasa si spirituale este radacina si samanta din care sunteti nascuti.

      Imi pare rau pentru tine.

      Ștergere
    3. Si inca ceva.

      Evanghelia, este pentru mine, suficient. Este intregul adevar dat de Dumnezeu care dezvolta multe multe alte legaturi. Nu am nevoie de mesajul dovedit fals a lui Branham pentru a primii viata eterna sau de a-mi face viata aici frumoasa. Nici nu tu ai nevoie de Branham pentru asa ceva. Nimeni nu are nevoie de Branham si de minciunile lui.

      Mesajul este prea slab, prea fals, prea pervertit, prea contradictoriu, prea jos, prea nevrotic, prea mincinos, prea isteric, prea nebun, prea plin de ura fata de altii, prea inchipuitor, prea rautacios, prea emotional negativ, prea acuzativ, prea deformat in comparatie cu frumoasa, simpla si eterna Evanghelie salvatoare a Domnului Isus.

      Exista multa bogatie spirituala si umana dincolo de nevroticul de Branham si de mesajul lui fals.

      Eu am ales Evanghelia. Asta recomand tuturor. Nimic mai simplu.

      Ștergere
    4. "" Dar stiu ca si voi totusi credeti invataturi ale acestui Profet. ""

      CE invataturi a adus Branham? Spune macar una . El a fost trimis sa se roage pentru bolnavi.Nu i-a spus nimeni ca va fi invatatorul suprem ,sau Ilie din Maleahi. Pur si simplu trebuia sa se roage pentru bolnavi si atat. Ca si altii din vremea lui. Ce este asa greu de priceput? De aceea exista branhamismul cu atatea ramificatii.Fiindca acest Branham a inceput sa faca pe invatatorul,si apoi sa adauge si sa scoata din Biblie dupa bunul sau plac,preluand de la altii tot felul de invataturi dar pe care nu le intelegea in totalitate.

      Pe Branham l-a ridicat fiul sau Billy Paul pe o pozitie de zeitate infailibila. Apoi aceasta imagine a raspandit-o in intreaga lume.

      Dar un cercetator serios care studiaza predicile lui Branham ajunge sa descopere tot felul de ciudatenii,neclaritati,contradictii si vedenii esuate.

      Alegi sa crezi ceea ce au stabilit altii sau sa crezi ceea ce tu descoperi ?

      Ștergere
    5. Stii cum se zice: cine rade la urma rade mai bine. Asa ca finalul va dovedi totusi cine-i cine. Pana atunci discutiile astea nu-si au locul, total nebiblice si bineinteles aducatoare de rautate, ura, dezbinare.
      Ps: sunt persoane care posteaza pe acest blog si care nu ar avea ce posta. "Viata bate filmul". Eu in locul lor m-as fi ascuns undeva sa nu ma mai vada nimeni la cate mizerii a facut.
      Dumnezeu sa fie indurator cu fiecare!

      Ștergere
    6. "" Pana atunci discutiile astea nu-si au locul, total nebiblice si bineinteles aducatoare de rautate, ura, dezbinare. ""

      De ce ar fi nebiblice? Ap Pavel ne spune sa cercetam toate lucrurile.Cei din Berea cercetau sa vada daca era asa cum le spusese Pavel.

      Deci ce este nebiblic? Sa cercetezi lucrurile sau sa fi indoctrinat cu predicile lui Branham? Pana la urma asa se numeste cel care vocifereaza toata ziua viata lui Branham,dar fara sa observe anumite neclaritati si invataturi preluate de Branham: Un indoctrinat . Exista si un sectarism dogmatic,nu doar un dogmatism teologic.Branhamismul si frankismul sunt exemplele cele mai elocvente. Sectarismul dogmatic este centrat in jurul unui om,si provine de la omul respectiv,care este si fondatorul sectei sau miscarii respective. Mormonii il au pe Joseph Smith.Martorii lui Iehova il au pe Russel.Adventisii pe Elen White. Branhamistii il au pe Branham,iar frankistii pe Ewald Frank.

      Ne spune Biblia sa ascultam de un singur om? Nu cred. Pana si invatatura apostolilor provine de la 12 apostoli,nu de la unul singur.

      Ștergere
    7. Si Pavel spunea: "calcati pe urmele mele". Deci poti sa asculti de un singur om "profetul timpului in care traiesti".
      Imi pare rau pentru tine dar se vede cata ura, pizma, rautate, otrava plina de venin locuieste in tine.
      Pana sa ajungi la vorbele lui Isus: iubiti-va chiar si vrasmasii mai ai de lucrat. Si mai mult: sa iubesti pe oricine.
      Dar voi care strigati impotriva acestui om a lui Dumnezeu nu veti mai lua o osanda, deja ati luat-o.
      Ati ajuns sa aveti niste vieti de gunoi, nu va mai regasiti si ati ajuns o mizerie chiar si printre cei necredinciosi. Amara va este si va fi suferinta voastra. Cum zice Biblia: era mai bine pentru voi sa nici nu va fi nascut, sau o piatra de moara la gat si....
      Si daca invatatura apostolilor provine de la 12, arata-mi unde este scrisa invatatura apostolului Andrei in Biblie.
      Dumnezeu sa aiba mila de tine. Ar fi mare lucru daca ai avea macar un strop de intelepciune.

      Ștergere
    8. Apostolul Pavel a mers la Ierusalim sa fie confirmat de ceilalti apostoli. Experientele lui separate cu Dumnezeu nu erau de ajuns ca sa ajunga sa spuna asa ceva.Si el nu a plagiat invataturi de la altii si apoi sa spuna ca a avut revelatii si descoperiri sfinte. Branham a mintit pe fata de aia a fost parasit de alti apostoli ca sa zic asa. Aia au stiut ca un teolog pe nume Clarance Larkin a scris Epocile si samanta sarpelui si alte lucrari si au stiut ca Branham minte si se da mare ca e Ilie si nu stiu cine.

      Ștergere
    9. Apostolul Pavel nu a avut nevoie de nicio confirmare de la ceilalti ucenici. El era deja confirmat de Cine trebuia. Si nu a mers la Ierusalim sa fie confirmat.
      Vrajeala voastra de 2 bani nu tine. Doar veniti-va si voi in fire si vedeti ca sunteti 3-4 persoane care ati gasit marele fals despre Branham. Restul sunt prosti, redusi mintal, prostiti, inselati, etc, iar voi v-ati gasit marii destepti (in frunte cu mr nemes). Spui Lica si spui totul. Nici nu mai e nevoie de comentarii. Cascati-va ochii si uitati-va in ce stare penibila ati ajuns.
      Satan se hraneste cu proprii lui fii. Mare adevar.

      Ștergere
    10. Diavolul este tatl minciunii si voi sunteti ucenicii lui. Ati lepadat Biblia pe care nici nu ati cunoscuto altfel nu va insela Branham.


      Te ai dat de gol ca nu cunosti Cuvantul. Esti chipul tuturor branhamistilor cu minciunile voastre.

      Iata insa ce spune ADEVARUL de care habar nu ai, mai inselatorule:

      Încuviinţarea apostolilor

      1 După paisprezece ani, m-am* suit din nou la Ierusalim împreună cu Barnaba şi am luat cu mine şi pe Tit.
      2 M-am suit, în urma unei descoperiri, şi le-am* arătat Evanghelia pe care o propovăduiesc eu între neamuri, îndeosebi celor mai cu vază, ca nu cumva să alerg** sau să fi alergat în zadar.

      Ștergere
    11. iti pierzi vremea anoniomule. pentru acesti oameni Cuvintul lui Dumnezeu este cica "vrajeala de doi bani" . asta arata nivelul lor de cacat in care ei sant bagati pana in gat. gura lor este duhoare dsi ei vorbesc de alti. vai de mama voastra blestematilor de branhamisti care numiti Cuvantul adevarat ca e vrajeala. vrajeala e mesajul lui Branham si voi santeti o gluma nereusita a religiei pervertite de Branham. cum sa respectati alti oameni daca nici Biblia nu o respectati.

      Ștergere
    12. penibili santeti voi care falsificati poze cu Branham ca e in tablou la Casa Alba, ca sa inselati bietii oameni fara scoala fara educatie care nu stiu engleza. ca sa le mulgeti zeciuielile. tu vorbesti de a fi penibil ? dar cine e mai penibil ca voi? nimeni. cine face asa ceva? penticostalii? nu. baptisti? nu. cine face asa ceva? nimeni. cine stie ca minte si sa minta in continuare ca voi? nimeni.
      samanta a raului si al falsului. Cuvantul lui Dumnezeu te-a invins si tea demascat ca minti. nici nu stiai ca Pavel a fost de doua ori la Ierusalim la apostoli si odata special sa isi verifice propovaduirea. Deci da, ala a a fost OM A LUI DUMNEZEU SMERIT care nu sa bazat pe semne minuni si alte descoperiri. a fost intelept. nu arogantulsi infumuratul de branham care urla ca lupul ca toti is falsi si numai el e adevarat. sarpe si lup asta a fost el. nu conteaza cate minuni a facut ca prorocii falsi vor face dar ei nu sunt in adevar. Isus ii va respinge "plecati ca NICIODATA nu v-am cunoscut"...ei vor zice ca "am facut semne si minuni in NUMELE TAU (nu in trinitate)" dar degeaba ei sunt fii celui rau si urmasii lor la fel. asa ca dispari din fata mea tu care ai spus ca Cuvantul e vrajeala de doi bani. Esti UN ZERO! Pocaieste te poate ca exista indurare.

      Ștergere
    13. Branham a fost demonstrat ca un fals . Invataturile care le predica nu erau descoperirile lui supranaturale. Ce atata o intoarcem? :)

      Sectarismul dogmatic produce fanatici pe banda rulanta,indivizi care nu gandesc cu propria lor minte. De aceea auzim in mijlocul lor doar de drame si amaraciune. Fiindca nu au putere sa discearna binele de rau.

      Ștergere
    14. Sunt cel mai fericit om de pe fata pamantului sa fiu numit branhamist. Si sa stiu ca am un profet cu numele William Branham. Nu stiu daca acea poza este sau nu la Casa Alba, ca nu am facut cercetari, dar m-as bucura sa stiu ca ar fi.
      Oricum, Dumnezeu sa va binecuvanteze.

      Ștergere
    15. Sa stii ca ai un profet FALS cu numele de Branham. Ai uitat sa numesti cel mai important lucru.

      Ștergere
    16. A fost o descoperire da la un rabin despre fratele Branham. El a sunat pe fratele Musgrove de la fratii cei cu 7 tunete si ia zis ca el Fratele Branham este profetul Ilie din Maleahi 4. Ce spuneti de asta?
      https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=tPtwFSxqakU&app=desktop

      Ștergere
    17. Eu spun ca toti mint in legatura cu cele 7 tunete.Daca i- a fost spus lui Ioan sa nu le scrie.atunci oricine adauga la Apocalipsa ceva,atunci sa nu se astepte ca Dumnezeu va fi de partea lui.

      Ștergere
    18. Hai ma lasi cu rabinul tau? Un rabin nu se ocupa cu treburile crestinilor... poate doar cand daca l-ar poate aburi la cap sa se lase cu vreo donatie generoasa pentru copiii lui Iacov...

      Un rabin nu se manjeste cu un psihopat ca Branham. Numai daca ar fi ajuns si el dement...

      Ștergere
  10. Frate Lica,
    te rog inca odata sa-mi stergi comentariile, toate cate au aparut sub acest nume "Un frate".
    Poate ca de aceasta data imi vei asculta rugamintea, iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK. Am fost plecat la munte.

      Ștergere
    2. Scrii ceva apoi incepi sa plangi sa-ti fie retrase comentariile.Cat caracter aveti voi branhamistii...asta ne arata ca sunteti in contradictie cu voi insiva,dar nu vreti sa acceptati asta. De ce nu esti barbat si lasi ceea ce ai scris? De cine sau de ce te feresti? Doar cu cioara vopsita umblati ,apoi strigati ca e pasare exotica. :)

      Ștergere
  11. Cei care sunt cu mesajul orei umbla cu cioara vopsita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si apoi vor sa ne sperie cu sperietoarea de ciori.

      Ștergere
    2. Sperietorile numite carti de pe amazon a lui Collins,alea sa ne sperie>

      Ștergere
    3. Adevarul nu sperie. Adevarul elibereaza.

      Ștergere
    4. Adevarul elibereaza,nu minciuna cu pretentie de adevar. :D

      Ștergere
  12. Despre Creştinism şi Islam:


    Ascultare I

    https://www.youtube.com/watch?v=zMCH79tb2NI

    Rezumat:

    Stânga regresivă multiculturală susţine că nu este nimic rău cu Islamul, este o religie ca toate celelalte, oamenii nu vor decât să trăiască în pace cu restul lumii. Terorismul, Şaria şi abuzurile nu au nici o legătură cu religia ca atare. ISIS nu este Islam ci o denaturare a acestuia.

    Dreapta reacţionară creştină susţine că Islamul este o religie care trebuie discriminată, pentru că este o religie rea în comparaţie cu creştinismul.

    Cei mai mullţi oameni consideră ca într-adevăr, când 1200 de femei sunt molestate în Germania, în noaptea de Anul Nou [în piaţa Catedralei din Köln] are o legătură cu învâţăturile Islamului... Ei consideră că terorismul, statul ISIS, abuzurile sub Şaria, sclavia femeii au legătură cu Islamul.

    Dar critica Islamului ca o religie diferită de creştinism nu este destul de radicală. Într-adevăr ceva este rău cu Islamul şi cu Statul ISIS, dar ceea ce este rău este ascultarea de Biblie. Coranul nu este altceva decât un rezumat al Bibliei.

    Mai întâi să facem un studiu biblic al legilor lui Moise:

    Lev. 20:10: Pedeapsa cu moartea împotriva adulterului: STATUL ISIS!

    Lev. 20:13: Pedeapsa cu moartea împotriva homosexualităţii: ŞARIA!

    Liderii adventişti din România au fost entuziasmaţi de faptul că Ivanka Trump a mers să-l întrebe pe Rabin ca să îi dea voie să meargă [în zi de Sabbat, ea fiind evreică] la inaugurarea tatălui ei ca preşedinte. Entuziasmul unora a fost mai degrabă din cauza "umilinţei" lui Ivanka, o miliardară, ea "prima fată" a Statelor Unite merge şi cere aprobarea Rabinului [Pastorului]...

    Lev. 20:18 Pedeapsa cu moartea pentru un cuplu care a făcut sex în perioada menstruaţiei

    Bineînţeles, în societăţile iudaice seculare, legea nu se aplică. Dar de unde ar ştii "restul cetăţii" când o femeie îşi are ciclul? Femeile de iudei ortodocşi au datoria să-şi prezinte - iertaţi-mă - chiloţii rabinului, pentru ca el să decidă, dacă ciclul s-a încheiat şi să dea iarăşi voie cuplului să îşi continue viaţa sexuală.

    Aceşti oameni se entuziasmează când o femeie trebuie să se "supună pastorului" în orice lucru, însă aceasta are şi un aspect nedemn şi dezgustător.

    Alte practitci ISIS (cea de mai sus a fost o excepţie ce ţine strict de iudaism):

    Numeri 15:30: Păcatul cu voia şi hula se pedeăseşte cu moartea: ISIS a executat sumar un băiat de 14 ani care a pronunţat "Ahhh Mohamed". Deşi suntem indignaţi, trebuie să recunoaştem că ISIS implementează legea lui Dumnezeu, mai strict decât evreii şi creştinii.

    Numeri 31:17: Fetiţele Madianite: "Omorâţi orice prunc de parte bărbătească şi pe orice femeie care a cunoscut pe un bărbat culcându-se cu el; dar lăsaţi cu viaţă pentru voi toţi pruncii de parte femeiască şi pe toate fetele care n-au cunoscut împreunarea cu un bărbat." - GENOCIDUL, SCLAVIA SEXUALĂ - aşa cum o practică ISIS.

    În versetele următoare ni se dau statistici, cifre exacte, câte animale şi "suflete" (v. 35) adică oameni, fetiţe minore au revenit "ca dare Domnului", mai exact ca sclave sexuale lui Eleazar, Aaron... Nu vă faceţi iluzii că aceste fetiţe minore au fost educate să spună poezii sau să cânte frumos de la amvon şi după aceea s-au căsătorit în Israel la vârsta majoratului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alte texte din Legea lui Moise care justifică acţiunile ISIS:

      Deut 7:2 Nimicirea "fără milă" a tuturor Cananiţilor: Politica Islamului a fost din totdeauna de a tolera religiile cărţii (evreii, creştinii) dar de a omorî păgânii sau a-i lua ca sclavi dacă nu se converteau.

      Deut 7:5 Nimicirea altarelor, a pomilor: Talibanii au aruncat în aer statuile lui Buddha, ISIS a distrus mormântul lui Iona şi alte monumnte istorice.

      Deut 13: Ne-tolerarea apostaziei: Se cere nimicirea totală a unei cetăţi sau a fratelui, sorei, soţiei care "te îndeamnă să slujeşti altor Dumnezei"

      Deut 17:14-19 Principiul Şariei: Împăratul să aibe mereu la el un sul al legii şi să implementeze punct cu punct legea lui Moise.

      Doar că Şaria e mai blândă decât Moise, în sensul că musulmanii nu sunt obligaţi să omoare orice femeie care a cunoscut împreunarea cu un bărbat şi să ţină doar fetiţele minore pentru ei, deoarece în Islam nu este vorba de "puritate rasială".

      Deut 20:10-17 Cum să te porţi cu "cetăţile vrăjmaşe": Le dai un ultimatum în care oferi două posibilităti: Fie "pace" şi ele vor fi nevoite să îţi plătească bir şi să îţi fie supuse, fie război, cu consecinţele că vei trece prin ascuţişul săbiei orice parte bărbătească (aşa "spune Domnul", inclusiv pe populaţia civilă) şi să iei pentru tine (ca pradă) toate animalele, copiii şi femeile (ca sclavi şi sclave sexuale, că doar nu ca să-i convertească?). Exact asta face ISIS şi degeaba sunt condamnaţi, pentru că asta spune Biblia să facă! Ei vor să fie cu totul după "Cuvântul Domnului". Nu în Coran se găsesc lucrurile acestea prima data, ci în V.T. Coranul, dacă a preluat aceste lucruri, le-a mai "îndulcit", le-a făcut puţin mai umane.

      Deut 21:18 Fiul neascultător să fie scos în afara cetăţii şi omorât cu pietre: Orice fel de progres într-o asemenea societate este blocat, când copiii nu pot avea o opinie diferită de a părinţilor.

      Deut 22:5 Femeia să nu poarte haine bărbăteşti: Se implementează strict în ISIS (şi în Branhamism şi în multe alte biserici conservatoare). Astfel, când un creştin conservator (sau Branhamist) recunoaşte acest principiu, el de fapt recunoaşte că şi toate celălalte principii sunt valabile.

      Deut 22:13-21 "Semnele fecioriei" (cearşaful din noaptea nunţii): Câte abuzuri se puteau face şi câte femei nevinovate puteau fi ucise, datorită urii demente ale soţilor despotici? Este ca şi acum în Romania cu DNA-ul şi cu denunţurile abuzive ale unor oameni din puşcărie, care după ani de zile se trezesc că "i-a şantajat cineva"... La fel, şi pe o femeie (=un gunoi după legea lui Moise, a lui Pavel şi a lui Branham), de care nu mai aveai nevoie, puteai oricând să o acuzi că nu a fost virgină în noaptea nunţii, şi dacă ea nu avea un "cearşaf pătat roşu", putea fi foarte lesne ucisă cu pietre. Cât loc de manipulare este într-o astfel de "lege"? Pe vremea aia nu se ştia nici de grupe de sânge, darămite de teste ADN. Câte dovezi nu puteau fi "fabricate" şi câte dovezi nu puteau fi distruse?

      Deut 22:23: Violul: Dacă cineva violează în cetate, o femeie logodită, şi aceasta "nu a ţipat" trebuie să fie omorâtă cu moartea. Dar ce face dacă violatorul i-a ţinut mâna la gură? Moare... Dacă femeia nu era logodită, atunci trebuia să se căsătorească cu violatorul. Asta s-a întâmplat în Sudan, conform legii Şaria, pentru că "Aşa vorbeşte Domnul"...

      Dacă un tată nu vrea să o dea de soţie violatorului, acesta trebuia să plătească 30 siclii de argint. În Romănia, într-un caz asemănător, un pastor învăţat şi profesor de teologie, a propus ca violatorul să plătească tatălui fetei violate o despăgubire de 30.000 LEI.

      Ștergere
    2. Cei mai mulţi creştini, şi pastori, sunt de părere că aceste "legi" sunt perfecte şi sunt date pentru a creea o societate perfectă. Chiar dacă acum nu se aplică aceste legi, datorită separării dintre Biserică şi stat, creştinii cred că într-o zi Isus va veni şi va pedepsi toate acele înălcări de lege.

      Biserica în ziua de azi nu aplică legile lui Moise, cum o face Islamul, care în secolul VI s-a întors la Lege. Motivul nu este Isus, ci sunt învăţăturile lui Pavel, care, deşi nu a anulat sau invalidat Legea, a afirmat că oricine ţine Legea nu mai este în Har.

      Un alt motiv, pentru care Biserica nu aplică legea, este că ea are la bază dreptul (jurisprudenţa) romanilor şi raţionalismul grecilor. Aceasta a făcut ca ea să nu aluncece în alternativa (fanatismul) Şariei, deşi a făcut multe abuzuri şi Biserica.

      În plus, Biserica, începând din sec. XVII cu Galilei, revoluţia ştiinţifică, iluminismul, a fost supusă mereu unei critici (sănătoase) şi astfel a trebuit să bată tot mai mult în retragere (i s-au tăiat colţii şi ghearele).

      Cum e problema cu America? Ea are o contradicţie internă. America a fost înfiinţată ca primul stat secular din Apus. În acelaşi timp însă, baza socială au fost puritanii care nu au plecat din Europa din cauza persecuţiei papale. Ei au venit din Olanda, în care nu era nici vorbă de persecuţie, în schimb era ţara cu cea mai mare libertate religiasă din Europa. Asta îi deranja pe puritani, care nu vroiau libertate religioasă ci vroiau teocraţie. Ei au mers în America şi au înfiinţat mici teocraţii puritane, au măcelărit indienii, i-au făcut sclavi pe negrii, au ars vrăjitoare, toate acestea fiind perfect biblice.

      Problema este că cei mai mulţi credincişi cred că societatea ideală este bazată pe Biblie. Dar ei spun că "atunci când vom fi în cer vom trăi după Biblie, acum trăim pe pământ şi aici este Satana, sunt secularii, comuniştii, ateii şi nu-i putem omorî pe toţi". Dar cei mai mulţi cred că dacă este vorba să înfiinţezi o societate ideală, aceasta trebuie să fie bazată pe Biblie. Ei zic că nu trăim sub Lege, dar legile acestea sunt cele mai bune, sunt ideale. Ellen White spune că dacă evreii ar fi ascultat de legile lui Moise, societatea din Israel ar fi înflorit. Şi dacă ar fi implementată legea lui Moise (o formă de Şaria) ar înflori America şi toate celălalte ţări din Europa.

      Ștergere
    3. Islamul este o problemă. Cele 1200 de femei molestate sexual au fost o expresie a credinţei musulmanilor conservatori, credincioşi, că ei au dreptul şi datoria să umilească necredincioasele, violându-le, pentru că uite cum se îmbracă... Terorismul ISIS este expresie a religiei musulmane. Dar elefantul din sufragerie este că religia islamică este bazată pe Biblie, de fapt este mai biblică decât creştinismul. În bisericile evanghelice de origine americană (baptişti, penticostali, adventişti, branhamişti) există această înclinaţie de a se întoarce la un biblicism absolut: "Biblia, singura normă de viaţă şi religie". Biblia luată ca un tot (deşi nu este o carte, ci o culegere de cărţi) este scoasă din contextul cultural-istoric. Ei cred că fiecare text conţine un adevăr propoziţional, este un adevăr absolut, şi ca atare, şi aceste legi ale lui Moise sunt norma perfectă de viaţă socială şi politică.

      Cei mai mulţi creştini sunt apolitici, dar imaginaţi-vă o situaţie de criză care oricând poate să vină. În România, bisericile neoprotestante foarte puternice politic, să fie puse într-o situaţie de criză, cum a fost pusă biserica din Roma atunci când barbarii au invadat Roma. Sunt puse în poziţia când trebuie să dea legile, şi fiţi sigur că ar face ce face şi statul ISIS în Orientul Mijlociu, adică s-ar inspira din V.T. ca să dea legi. Să omoare cu pietre homosexualii, să pedepsească adulterul cu moartea, să aplice legiule războilui (ultimatum: bir sau exterminare, sclavie sexuală).

      Creştinii pot face aşa ceva! De ce? Pentru că ADN-ul creştinismului şi ADN-ul islamului este identic. În creştinism, expresia acestui ADN a fost influenţată de o anumită teologie a lui Pavel, de raţionalismul grec şi de ştiinţa juridică romană care au fost încorporate în învăţătura bisericii. Maxima de bază în teologie, a oricărui profesor şi pastor creştin conservator neoprotestant este aceea că influenţa greacă a fost "începutul apostaziei" în Biserică şi că Biserica ar trebui să se conducă doar după Biblie. Dacă nu credeţi că Biserica dvs. poate face o asemenea teocraţie, mergeţi şi vizitaţi acele "independent ministries" în care tineretul lucrează practic ca sclavi şi unde cele mai absurde învăţături biblice sunt implementate.

      Astfel, este nevoie să facem puţină discriminare pozitivă în favoarea raţinuii, a ştiinţei, şi chiar a ateilor. Avem nevoie de un dialog cu ateii, aceasta ar ajuta cel mai mult Biserica. Avem nevoie de un duş rece al ştiinţei care să o trezească. Dacă nu, mă tem că atunci când statul ISIS va disparea, când islamul nu va mai fi o problemă, vor fi o problemă creştinii, şi Dumnezeu să ne ferească de creştini!

      Ștergere
    4. Ascultare II

      https://www.youtube.com/watch?v=AFpExGdbFGY

      (citat de la min. 33)

      Dintre musulmani, un procent foarte mic, poate 1%. merg atât de departe încât să intre în Statul Islamic. Dar daţi-mi voie să vă spun o comparaţie:

      Adventiştii de ziua a Şaptea [a se citi aici şi Branhamiştii!] au o doctrină profetică despre decretul duminical şi papalitate, persecuţie, ploaie târzie, sigilare, şamd... Câţi dintre adventişti o respectă? Deci câţi trăiesc tot timpul obsedaţi de papă, obsedaţi de ideea de a trăi fără păcat, să plece la munţi, să nu mai aibă legături culturale cu lumea, să nu mai citească nimic, să nu se mai uite la televizor, să nu mai facă educaţie, să se îmbrace numai în cenuşiu. Câţi trăiesc aceste idei? Foarte puţini, o minoritate. Dar această minoritate renaşte mereu din anumite texte religioase, dintr-o anumită filosofie. Şi aceasta se întâmplă şi cu Islamul...

      E adevărat că noi nu suntem asertivi, noi suntem agresivi pasivi. Noi aşteptăm ca să vină Isus şi să-i ardă pe toţi cu foc. Nu punem noi mâna pe armă să facem aceasta, n-avem nici măcar curajul... Dar sentimentele în general sunt aceleaşi. Aceeaşi ură faţă de om, faţă de libertate. faţă de secularism, faţă de progres [Branham: faţă de maşina de spălat, faţă de femei, faţă de semenii creştini]. Şi dorinţa de a vedea oamenii arzând în foc pentru aceste "ofense aduse lui Dumnezeu".

      În principiu aici nu e vorba de iubire faţă de Dumnezeu, hai să recunoaştem. Biblia ne învaţă în ultimă instanţă că cel ce iubeşte pe Dumnezeu, dovedeşte aceasta iubindu-şi aproapele. Nu e vorba de iubire faţă de Dumnezeu ci mai degrabă despre nişte mecanisme ale psihologiei abisale. Este vorba de un anumit fetişism, de o anumită ură împotriva omului caumuflată în noţiunea că Dumnezeu este de fapt furios pe om. Dumnezeul care îl urăşte pe om, care îl îneacă la potop, care îl arde în foc, care îl duce în iad, care aduce lăcuste şi sabie şi toate nenorocirile, aşa cum îl cunoaştem pe Dumnezeu din V.T. în special sau din Apocalipsa, ca un Dumnezeu care aduce tot timpul nenorociri şi şi e într-un permanent război cu creaturile sale... Acest Dumnezeu este produsul minţilor noastre, această ură este în sufletul omului, omul doar o proiectează împotriva lui Dumnezeu. Oamenii urăsc viaţa, îşi urăsc semenii din motive diferite, dar această ură este cumva refulată în inconştient şi i se dă o proiecţie religioasă: "Da, Dumnezeu este cel ce urăşte pe om, cum să nu vă urâm noi", cum spunea prietenul meu: "Cum să nu urăsc eu pe cei pe care-i urăşte Dumnezeu". De fapt nu Dumnezeu îi urăşte, tu îi urăşti şi justifici această ură apelând la Dumnezeu, dându-i un înveliş teologic, care te face să spui: "Da, eu de fapt nu fac altceva decât să ascult de Dumnezeu".

      Aşa că luptătorul mujahedin care pune mână pe un pistol mitralieră sau pe o bombă şi omoară oameni nevinovaţi, el spune: "Eu nu am nimic cu voi, doar îl ascult pe Dumnezeu". Dar de fapt, el îşi creează un dumnezeu în mintea lui ca să aibă justificare să omoare oameni. Şi acestea sunt nişte adevăruri pe care trebuie să le recunoaştem şi să le înţelegem dacă vrem să existe speranţă pentru omenire.

      Ștergere
    5. Am publicat acest rezumat al celor două filme pentru că cred că Branhamismul s-a născut dintr-un mată Adventist şi o mamă Penticostală. Şi că Bisericile conservatoare, neoprotestante, de tip american, au toate o problemă, fără excepţie. Dacă ideile exprimate de vorbitor şi preluate de mine nu convin autorului blogului, nu am nimic împotrivă dacă sunt şterse de pe blog.

      ABEL

      Ștergere
    6. „Prezic (nu profetesc) prin inspiratie divina ca lumea si sistemele s-ar cuveni sa se sfarseasca in 1977 ca un student in Biblie al carui nici o vedenie nu a dat gres, prezic ca lumea se va sfarsi in 1977”. William Marrion Branham.
      O prezicere dovedita falsa altele dovedite la fel de false apoi plagiate multe minciuni multe arogante si declaratii anticriste siafirmatii pline de ura si dispret la adresa altora multe contradictii in ce spune despre una si alta , fatarnicia de a critica o femeie ca poarta pantaloni dar el angajaza doi perversi sexuali homosexuali ce faceau sex in Tabernacol si el iesea doar cu ei doi in vacante in corturi in munti il fac pe Branham o sursa de inselaciune a sufletelor o boala a sufletelor , un cancer pentru mintea si duhul omului . Branham este CANCER.
      Un prezicator fals = profet fals.

      Ștergere
    7. stiti ce e funny? Branham a cerut celor doi gay sa ii retuseze prorociile si prezicerile lui.

      Totusi dece? De ce a cerut celor doi homosexuali angajati la Tabernacol sa le „retuseze” sa le rearanjeze, aceste vedenii, profetii ?

      Care este raspunsul duhovnicesc al oricarui crestin al mesajului ? Care este apoi logica ? care este revelatia? care este armonia in Cuvant si neprihanire si in adevar la asa ceva?

      Ștergere
    8. Aceasta branhamista femeie sa sinucis!!! PACAT PACAT! Vai de ei prin ce iad trec. la mera la adunare este iadul imbracat in rai.
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1542399379133983&set=pcb.1542402899133631&type=3&theater

      Ștergere
    9. Mesajul este fals15 martie 2017 la 21:44

      Propun sa nu facem sa zic asa, scandal, show din aceasta nefericita intamplare.

      Eu spun ca Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

      Cred ca adunarea lui Mera a avut, ca de obicei, influenta negativa profunda si in acest caz. Pe langa multe altele, despre care nu vreau sa vorbesc, un lucru care este strigator la cer este acela ca adunarea nu a vrut sa o ingroape pe motiv ca sa sinucis uitand ca ei au ingropat pe celalalt suflet care s-a sinucis acum 20 de ani, Sorin.

      Daca as vorbi despre acesta caz, as vorbi despre atitudinea lor rece, rea si perfida, nu despre persoana care sa sinucis. Din respect.

      As face un articol despre factorii directi si indirecti care duc o persoana dintr-o comunitate sectanta inspre asa ceva.

      Va amintiti de Jim Jones, prietenul lui Branham cum a condus 1000 de suflete la sinucidere? Sa stiti ca in mesajul lui Branham exista un puternic demon depresiv care duce mai ales femeile in stari dificile emotional si psihic.

      Asta se trage de la depresia si nevrozele lui Branham.

      Sa respectam acest caz sa vorbim cu decenta, este indemnul meu.

      Ștergere
    10. Mesajul este fals15 martie 2017 la 22:04

      Fosta sotie, cand era la baptisti era luminoasa, linistita, fericita ca se convertise, mergeau tinerii cu chitara la evanghelizari pe sate...ajutam oamenii...era viata, era bucuria slujirii.

      Am adus-o la mesaj, in cativa ani era gata deprimata, trista, inchisa, asa cum sunt 99% dintre femeile de la mesaj.

      Ștergere
    11. Satanism imbracat in notiuni crestine.

      Ștergere
  13. Failed prophet!!!
    LIsta minciunilor lui branham: http://en.believethesign.com/index.php/List_of_Issues_with_the_Message

    How can William Branham be a true prophet of God if he failed the test of Deut 18:20-22?

    Did William Branham make any REAL prophecies? (We can't find any before the fact prophecies on any tape!)
    Why did William Branham say that the municipal bridge vision was fulfilled when it clearly wasn't? (Failed Prophecy)
    Why did William Branham say "Thus Saith The Lord" that he would shoot a large brown bear, when he didn't? (Failed Prophecy)
    Why did the vision that William Branham had of the meetings in south Africa fail to be fulfilled? (Failed Prophecy)
    The Seven Ten Prophecies of 1933
    Why did William Branham prophecy that America would start World War 2? (Prophecy Changed/Failed Prophecy)
    Was Mussloni's invasion of Ethiopia really his last invasion? (Prophecy Changed/Failed Prophecy)
    Why did William Branham's prophecy of Hitler change over time? (Prophecy Changed)
    Did Facism, Nazisim and Communism really unite into Communism? (Failed Prophecy)
    Did the prophecy of egg-shaped come from William Branham's visit to the 1933 World's Fair? ("After the Fact" Prophecy)
    Was William Branham's prophecy of a driverless car based on a Disney TV program? ("After the Fact" Prophecy)
    Are women really going to wear a fig leaf apron and go topless? (Failed Prophecy)
    Did women elect the wrong person or was it the men's vote? ("After the Fact" Prophecy/Failed Prophecy)
    Why did William Branham state that the prophecy of the rise of the cruel woman in America was already fulfilled? (Failed Prophecy)
    Why did William Branham change his prophecy of the destruction of America? (Prophecy Changed)
    Why is Los Angeles still above water if Billy Paul is an old man? (Failed Prophecy)
    Was William Branham's death before the Rapture a failed prophecy? (Failed Prophecy)
    Why did William Branham state that Martin Luther King, Jr. would cause the death of millions, when this didn't happen? (Not a prophecy)
    Was William Branham's vision of Marilyn Monroe's death accurate? (Failed Prophecy)
    Why did William Branham change the vision of the angels appearing? (Prophecy Changed)
    Why did William Branham predict that the USA would be destroyed by 1977? (Failed Prophecy)
    Was the meeting of Nikita Khrushchev and Dwight Eisenhower the fulfillment of Daniel chapter 2? (Failed Prophecy)
    Will Russia destroy the Vatican? (Failed Prophecy)
    Why did William Branham say that man would never land on the moon... but the communists might? (Failed Prophecy)
    Was the prophecy of the World Council of Churches accurate? (Failed Prophecy)
    If the vision of the Plum and Apple Trees was from God, why did William Branham change his mind about it in 1965? (Prophecy Changed)
    Was the prophecy of the 1964 Alaska earthquake made after the fact? ("After the Fact" Prophecy)
    What is the Third Pull? Was it prophetic? (too vague to qualify as a bona fide prophecy)
    Did William Branham really prophecy where he would live? ("After the Fact" Prophecy)
    Why did William Branham mention the Ohio river flood years before he told of his prophecy without saying anything about it? ("After the Fact" Prophecy)
    Is Florida going under as well? (Ambiguous prophecy)
    Did William Branham prophesy his own death? (This was not a prophecy)
    Why did William Branham's original commissioning vision disappear? (This vision was abandoned by William Branham)
    Was the birth of Joseph Branham foretold? (Ambiguous prophecy)
    Was the death of Florence Shakarian prophesied before she died? (Ambiguous prophecy)
    Was William Branham's ministry foretold in a Santa Rosa church? ("After the Fact" Prophecy)
    What if William Branham was a Prophet?

    RăspundețiȘtergere
  14. Lista minciunilor lui Branham

    1. Pretenţii absolutiste, exclusiviste şi separatiste
    1.1. „Mesajul Orei” este „Absolutul” şi trebuie crezut orbeşte
    1.2. Mireasa lui Cristos trebuie să creadă tot „Mesajul Orei”
    1.3. Cei ce resping conştient „Mesajul Orei” sunt „Sămânţa Şarpelui”
    1.4. Restul cultelor sunt fie „Fecioare neînţelepte” fie „Fiicele curvei cele mari” fie „Sămânţa Şarpelui”
    1.5. Cineva poate fi mântuit fără credinţă, doar prin respectul adus faţă de „Profet” sau prin servicii făcute urmaşilor acestuia
    1.6. În serviciile de vindecare, primirea acesteia era condiţionată de credinţa că Branham era „Profetul lui Dumnezeu”

    2. Dispreţ faţă de demnitatea umană, Rasism, Misoginism, Xenofobie
    2.1. Mireasa este o „Super-Rasă” pură. Cultele sunt un „produs hibrid”
    2.2. Bisericile sunt nişte „morgi”
    2.3. Marea majoritate a omenirii există în afara voii lui Dumnezeu, apărând pe lume în mod accidental
    2.4. Femeia este considerată un „Produs secundar“
    2.5. Femeia este considerată „Pomul Morţii”, o perversiune
    2.6. Femeia a fost proiectată de către Satan
    2.7. Femeia nu contribuie în geneza vieţii, întrucât „Viaţa provine doar de la bărbat”
    2.8. Femeia este considerată un simplu „incubator” şi nu are nici o legătură cu bebeluşul în afară de cordonul ombilical
    2.9. Femeia este considerată o unealtă a diavolului, creată pentru seducţia bărbaţilor şi sex
    2.10. Femeia este vinovată pentru orice păcat, orice accident, crimă, boală sau moarte pe pământ
    2.11. Femeia este inferioară bărbatului şi trebuie să se supună acestuia
    2.12. Femeile care poartă pantaloni sunt echivalentul unor prostituate
    2.13. Femeile care se tund pot fi părăsite de soţii lor fără nici un alt motiv
    2.14. Femeile care se machiază sunt numite „Izabele” (personaj negativ în Vechiul Testament) sau „Hrană pentru câini”
    2.15. Creştinii denominaţionali sunt numiţi în mod înjositor „găini”
    2.16. Branham numeşte locuitorii Africii „Hotentoţi”, aceasta fiind de fapt o insultă rasistă la începutul secolului XX.
    2.17. Branham numeşte pe „păcătoşi” „Ricky şi Ricketta”
    2.18. Branham nu susţine căsătoriile inter-rasiale
    2.19. Predicile lui Branham vestesc mai degrabă condamnarea şi distrugerea omenirii decât harul şi dragostea faţă de ea

    3. Tehnici manipulative pentru dezvoltarea cultul personalităţii
    3.1. Manipulare prin crearea de sentimente de empatie şi simpatie
    3.2. Manipulare prin exagerare şi minciună
    3.3. Manipulare prin crearea sentimentului de frică

    4. Profeţii neîmplinite, neverificabile sau false
    4.1. 1977
    4.2. Scufundarea Los Angelesului
    4.3. Cauza morţii lui Marylin Monroe
    4.4. Podul municipal
    4.5. Ursul brun
    4.6. Profeţia despre India
    4.7. Profeţia despre Africa
    4.8. Viziunea neîmplinită a cortului
    4.9. Nivelul apei în timpul inundaţilor din 1937

    5. Erori scripturale
    5. Erori scripturale a la Branham
    Partea 5
    5.1. Isus nu a spus că era „Fiul lui Dumnezeu”
    5.2. Maria nu era mama lui Isus
    5.3. Evanghelia nu este pentru evrei
    5.4. Dumnezeu nu a lucrat niciodată cu mai mulţi profeţi simultan
    5.5. Noe era contemporanul lui Enoh
    5.6. Enoh a umblat cu 500 ani cu Dumnezeu
    5.7. Nu există femeie-înger
    5.8. Căderea din har
    https://www.youtube.com/watch?v=eGn5512IAIw

    6. Erori ştiinţifice
    6.1. Viaţa prenatală nu există
    6.2. Viaţa nu provine din femeie
    6.3. Bărbatul are cu o coastă mai puţin decât femeia
    6.4. Omul compus din 16 elemente
    6.5. Mişcarea Soarelui în jurul pământului
    6.6. Cele „şapte dimensiuni”
    6.7. Botezul trinitar s-a folosit abia dupa anul 325 (Nicea)

    RăspundețiȘtergere
  15. 7. Confuzii şi contradicţii
    7.1. Botezul public din 1933
    7.2. Vizita „Îngerului Domnului”
    7.3. Numele surorii medicale din spitalul unde a murit Hope
    7.4. Povestea cu omul din Windsor
    https://www.youtube.com/watch?v=1TpIsIYSacU
    7.5. „Semnul Fiarei”
    7.6. Trinitatea
    7.7. Semnul botezului cu Duhul Sfânt
    7.8. „Cartea Vieţii Mielului” şi „Cartea Vieţii”
    7.9. A fi sau a nu fi… „Profet”
    https://www.youtube.com/watch?v=ks3rchVQEWk
    7.10. Inegalitatea sexelor şi recăsătoria

    8. Lipsa de onestitate
    8.1. Data propriei naşteri
    8.2. Biserica penticostală a lui Roy Davis şi „Tabernacolul Penticostal”
    8.3. Convertirea
    8.4. Povestea vieţii
    8.5. Explicaţia pentru gramatica sărăcăcioasă
    8.6. Râul Ohio
    8.7. Norul Supranatural

    9. Plagiarism

    Larkin
    Graham

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.