sâmbătă, 1 iulie 2017

Copilul ne-înviat din Mexic

Contradictii mari de tot si despre copilul "inviat" in Mexic. 

La fel ca in ceea ce am scris inainte, vedem acelasi stil la Branham. Acelasi mincinos cronic care isi folosea imaginatia, nu memoria

Vedem aceeasi minciuna spusa in multe feluri. Inchipuiri. Contradictii. Haos. Incoerenta. 

Asta e stilul de la adunarea din Cluj de la mesaj care au prorociri si vedenii si pacalesc oamenii cu inchipuiri. De zeci de ani de zile fac asta. Dar asa e in general cam peste tot, cu diferente minore intre ei.

Aici nu e vorba despre unde a luat masa de pranz acum 3 ani in Mexic, ca sa nu isi aminteasca ora exacta, ci e vorba despre un copil, asa zis, inviat din morti, eveniment care ar fi facut un mare tam-tam in acele vremuri. 



Adevarul insa a fost altul. 

Avem cel putin 6 variante in care Branham ne spune despre copil.

1 - A fost mort timp de (10) 15 minute, (20) zice Branham. - A mers la el sa il verifice.

2 - Apoi, ca de obicei, se suceste Branham si zice: "copilul era mort de 30 minute". - A mers la el sa il verifice.

3 - Copilul mort de la ora 3 dupa amiaza (mort de 8 ore) - Nu a mers la el sa il vada, deoarece a venit femeia prin multime. A trimis pe cineva sa se roage pentru ea. 

4 - Copilul era mort de dimineata de la ora 9 si adunarea a fost seara la 10,30. (mort de 13, 30h ore deci!) -  A fost anuntat medicul sa mearga sa verifice si el a zis ca e mort.

5 - Copilul mort de dimineata de la ora 9 si adunarea a fost seara la 11. - Mort de 14 ore. Nu a fost anuntat medicul sa mearga sa verifice si nu el a zis.

6 - Copilul era mort de "o noapte in urma" zice Branham. Deci de o zi si o noapte, femeia tinea copilul mort in brate. De cel putin 24 de ore. Iar el, Branham, nu a mers sa il vada, nici nu a stiut. 

De la 10-15 minute, Branham a ajuns la peste 24 de ore!

Despre asta spuneam si in articolele anterioare. Branham minte, inventeaza, vorbeste din inchipuire, fabuleaza. 


Daca copilul a "murit" de 10-15 minute CINE A CONSTATAT MOARTEA LUI IN MOD OFICIAL? NIMENI!

Asta este exact ca si in articolul acela unde am scris cum el spune ca a avut odata, cu o anumita ocazie, pe platforma 100 si ceva de predicatori si in numai in doi ani a ajuns cu povestirile sale despre acelasi eveniment la...500 de predicatori pe platforma. :)) 😄😄😄😄😄

E de ras. 

Concluzia clara: Nu te poti baza niciodata pe ce spune Branham. Stiti care este adevarata problema aici?

ACELASI STIL, ACEEASI MENTALITATE A LUI BRANHAM ESTE SI ATUNCI CAND VORBESTE DESPRE VINDECARI, DESPRE EXPERIENTELE LUI CU DUMNEZEU, RAPOARTE DIN EVANGHELIZARI etc.

AFLAM CU STUPOARE, AFLAM SOCATI, CA EXTREM DE MULTE LUCRURI PE CARE BRANHAM LE-A SPUS NU SUNT ADEVARATE SAU SUNT EXAGERATE SAU TRANSFORMATE IN MOD NECINSTIT DUPA INCHIPUIREA LUI!

Nu exista la el nicaieri o coerenta, armonie, maturitate, seriozitate, concentrare. 

E haotic si mincinos cronic total. 

Deci asa e Branham. Asa e nevroza lui mentala. 

A fost un bolnav. A fost un fals. A fost gol. A fost un ticalos. A fost un nenorocit. A fost un orb. 

De la tot felul de minciuni cu iz "supranatural" ajungea sa minta oamenii cu minciuni cu iz comic mai degraba de genul ca Dumnezeu i-a spus lui dupa o meditatie seriosa si rugaciune, ca ei toti sa isi arunce la gunoi masinile de spalat haine deoarece acestea sunt de la diavolul si ca femeile trebuie sa spele cu mainile lor! 

Si tot faze de astea facea, iar daca oamenii ii spuneau sa o lase mai usor cu exagerarile, el tipa la ei si ii facea Core, Datan si alte nume negative din Biblie, NUMAI PENTRU CA ACEIA NU CREDEAU PE EL, PE "PROFETUL". 

Deci, ganditi-va ca nu conta ca acei oameni aveau dreptate, multi chiar vroiau sa il ajute. Pentru el conta doar faptul ca ei nu cred -minciunile lui- si asta il infuria pe Branham si el se victimiza, poza in victima si arunca cu noroi peste ei si indemna prin asta ca si adunarea si urmasii lui sa faca la fel. 

(intelegeti acum de unde au copiat multi pastori din Cluj, Romania si din lume, aceasta atitudine? Da, de la nevroticul de Branham.)

Are o nevoie bolnava mentala si spirituala de mult "supranatural" in viata lui, ca si o dovada ca el este profetul Domnului. El si numai el.

Cu cat trecea timpul de la evenimentul acela, si de la orice eveniment, Branham largea intervalul de timp de cand copilul "era mort" si pana "a inviat." 

Daca ar mai fi trait Branham inca vreo 10 ani, precis ca ar fi extins si mai mult timpul pentru a da impresie puternica audientei asupra "miracolului". 

Acesta este modelul lui de exprimare, este modul lui de a fi, de a spune ceva. Fiecare aceeasi intamplare povestita de el nu este la fel niciodata. Niciodata. 

Asta va ajuta sa vedeti si mai bine faptul ca ce am scris in articolul anterior este din nou si din nou confirmat si reconfirmat de catre Branham. El traia intr-o lumea lui inchipuita, falsa.

Ce mult ne emotiona povestea asta falsa, spusa in stilul storytellerului Branham, cu femeia disperata alergand prin ploaie si multime care isi facea loc, dand din coate, doar ca sa ajunga "la profetul lui Dumnezeu". Oricat de barbat erai, nu puteai sa nu te emotionezi, mai ales daca si credeai 100%.

Povestea asta in cartile din seria "Supranatural", inca impresioneaza multimile. Le insala.

Branham e un bun storyteller, unul mincinos, dar bun. Uneori e un speaker emotional bun, dar nicidecum un profet, asa cum vroia sa fie. El isi inchipuia ca este, dar nu era.

Multi urmasi ai mesajului sunt legati de STILUL LUI emotional, nu de realitatea faptelor pe care le povesteste. 

Branham hraneste emotiile oamenilor cu emotiile lui, nu hraneste sufletul lor cu Cuvantul lui Dumnezeu sau cu valori ale vietii, ale credintei, ale umanitatii. 

Oamenii au nevoia, tot emotionala, de a crede si nu cerceta. Domnule, nu le poti lua predicatorul care le hraneste emotiile lor bolnave. Nu poti pentru ca si ei urla la tine si te indeparteaza urgent. 

Branham nu le vindeca emotiile ci doar le alimenteaza, le hraneste. Branham hraneste sistemul nevrotic degradat din oameni si il degradeaza si mai mult. 

Si zaharul dulce si bun este deosebit de toxic si hraneste cancerul, stiati asta?

Branham mai zice ca are "zeci de mii de dovezi medicale" ale celor vindecati si ca acestea vor inchide gura criticilor. 

Scrieti la VGR sa publice acele "zeci de mii de dovezi medicale" ale celor vindecati, indeamna Collins. 

Ei nu au publicat NICI MACAR UNA in ultimii 40 de ani. Eu stiu de ce ei nu au publicat nimic. Si voi stiti. Nu au nimic. 

ASA CA GURA CRITICILOR NU POATE FI INCHISA FARA DOVEZI! 

CRITICA CONSTRUCTIVA ESTE DE LA DUMNEZEU PENTRU A DEMASCA, IN ACEST CAZ, PE PROFETUL INSELATOR BRANHAM!

Inca ceva.

Ce ati spune daca vreun predicator de la mesaj ar spune ani la rand ca toata viata ar fi stat la picioarele lui Richard Wurmbrand, iar apoi ar spune multi ani dupa aceea, ca nu l-a cunoscut niciodata pe Wurmbrand, dar ar fi vrut sa il cunoasca, ci a citit carti ale lui? L-ati crede serios? Ati putea sa va bazati pe un astfel de om instabile mental?

Nu este interesant faptul ca oamenii de la mesaj inca nu cunosc cu adevarat care este definitia cuvantului adevar/realitate? Ei nu stiu ce inseamna realitatea unor lucruri, unor fapte.

Adevarul despre faza din Mexic, extras din profilul psihologic a lui Branham nascut din propriile sale cuvinte, imi spune ca acel copil -daca o fi existat asa ceva- o fi fost lesinat, de sete, de febra, de ceva factori diversi si apoi si-a revenit dupa ce a stat 15 minute intr-o stare de oarecare inconstienta. 

Totusi, starea de "inconstienta" -somn profund sau mici afectiuni- la copii este normala.

Branham a construit o poveste imaginara si "supranaturala" si in jurul acelei intamplari. 

Asta nu il face profet cu un mesaj al timpului, cu multe miracole, si invieri din morti, ci un evanghelist (pescar) cu o noua minciuna. Singur s-a osandit! El singur si-a facut-o cu mana lui.

In acest blog, si altele ex-mesaj, in special in ultimii ani, asta i sa intamplat lui William Marrion Branham:

"Căci din cuvintele tale vei fi scos fără vină şi din cuvintele tale vei fi osândit.”

Acum realizez cel mai clar, din ultimii 6 ani, ca nu noi am osandit pe Branham. Niciodata nu am facut asa ceva, desi urmasii lui cred asa.

Nici eu, nici Abel, nici Adi, nici Peter, Max sau alti ex mesaj. 

Dar cine l-a osandit pe Branham? Cine?

Propriile sale cuvinte au facut asta nu noi!

Noi doar am gasit cuvintele care il osandesc pe Branham si noi le-am scos la lumina in acest blog.  

(Ce l-a mai osandit pe Branham este si comparatia cu Cuvantul, de la care Branham a picat rau de tot. Exista zeci de dovezi ca Branham si-a batut joc fara rusine de Scripturi si de oameni.) 

Pe scurt, noi ne-am facut bine treaba. Nu perfect, e adevarat, dar ne-a interesat de sufletele oamenilor. 

In ziua de azi e mare lucru sa iti pese de oameni fara sa fi interesat de a castiga popularitate sau urmasi. 

Noi asta am facut. Ne-a interesat ca sufletele sincere, cautatorii autentici, sa poata afla ca mesajul si Branham nu sunt deloc asa cum a fost prezentat. 

Stam si luptam, in masura care putem, pentru ca fiecare om, fiecare suflet, sa stie ca are dreptul sa afle adevarul despre mesaj si Branham fara sa fie amenintat, infricat si intimidat! 

Au fost amenintati si manipulati subtil sau pe fata, zeci de ani.

Aflarea adevarului se pare ca a devenit un cosmar, o ciuma in ochii celor care conduc adunarile de la mesaj din Romania in special. 

Eterna intrebare pentru lideri: Mai oameni buni, voi spuneti ca noi suntem gresiti. Dar cum adica este gresit sa pui intrebari, sa cercetezi, si sa cauti adevarul mai ales atunci cand s-au ivit sute de mari si grave probleme in mesajul lui Branham fie cu invatatura, fie cu plagiatura, fie cu intamplarile diferite, care nu au fost deloc asa cum s-a spus ca sunt) 

Nu este deloc gresit sa verifici pretentiile cuiva! Fie el si inger de lumina ce coboara din Cer insotit de lumini si alte mii de ingeri! 

Gresit este sa crezi inventiile si inchipuirile cuiva! 

Gresit e sa nu le verifici! 

Gresit e sa nu le compari! 

Gresit e sa nu iti pese de adevar - ci sa crezi totul ca si o sluga oarba si proasta, corupta, incompetenta, incapabila sa se ridice si sa vorbeasca pentru adevar.

Gresit este sa te lasi corupt de minciuna!

Gresit este sa ascunzi mizeria sub covor si sa traiesti in camera umbland pe covor toata ziua facandu-te ca nu exista nimic rau in camera.

Gresit este sa traiesti manipulat de emotiile produse de nevrotismul lui Branham.

Gresit este sa NU AI CURAJUL SA SPUI CA BRANHAM A MINTIT ATUNCI CAND STII BINE CA EL A MINTIT! 

Asta este gresit. Este gresit total.

Alte articole similare:

Iata cum exagereaza si minte Branham:

Dumnezeu nu poate sa minta:
https://mesajul.blogspot.ro/2014/06/dumnezeu-nu-poate-sa-minta.html

Afirmatii haotice - botezul de la râul Ohio
https://mesajul.blogspot.ro/2014/05/afirmatii-haotice-ale-lui-branham.html

Afirmatii haotice - Omul din Windsor
https://mesajul.blogspot.ro/2014/05/afirmatii-haotice-omul-din-windsor.html

Minciuni dupa minciuni
https://mesajul.blogspot.ro/2014/04/minciuni-dupa-minciuni.html

Branham trinitar si unitar
https://mesajul.blogspot.ro/2013/07/branham-trinitar-si-unitar.html

Descoperire sau inselatorie?
http://mesajul.blogspot.ro/2015/04/descoperire-sau-inselatorie.html

Descoperire sau plagiatura?
http://mesajul.blogspot.ro/2014/12/descoperire-sau-plagiatura.html

FALS, FALS, FALS:
http://mesajul.blogspot.ro/2014/12/fals-falsfals.html

Catre liderii de la mesaj:
http://mesajul.blogspot.ro/2015/09/catre-liderii-de-la-mesaj.html

7 comentarii:

  1. Mesajul este fals30 iunie 2017 la 14:18

    test comentariu -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals30 iunie 2017 la 14:19

      Vad ca merge.
      Au fost multe comentarii spam si unele au intrat aici altele au fost respinge de serverul Google.

      Ștergere
  2. Mesajul este fals1 iulie 2017 la 08:42

    "Turma care îl apără pe popa Pomohaci nu e decât un grup de oameni care au nevoie să creacă că e un popă bun în continuare, că el e victima.

    Pentru că altfel se prăbușește sistemul lor de credințe și apare un stres. E stresant să vezi că te-ai înșelat, că ceea ce credeai tu despre lume e fals, stupid, că Pomohaci e un fariseu ordinar și imoral, nu un vindecător.

    Și ei vor să evite acel stres, nu pot să recunoască că au greșit…

    Avem nevoie de coerență, nu de adevăr

    Da, noi, oamenii, avem nevoie de coerență internă, chiar dacă povestea e cu totul aberantă. Avem nevoie de o poveste bună, nu reală."

    CE ASEMANARE cu branhamismul si sectarismul in general!

    De ce?

    Este acelasi principiu si exprimare emotionala si mentala la toti oameni care sunt implicati in procesele spirituale si psihologice infantile, mediocre, false, care esueaza pe fata, dar ei le dau atunci rapid, o alta explicatie, un alt sens, o alta infatisare din nevoia disperata de a supravietuii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Catre autorul blogului. ai scris urmatoarele.

    Concluzia clara: Nu te poti baza niciodata pe ce spune Branham. Stiti care este adevarata problema aici?

    ACELASI STIL, ACEEASI MENTALITATE A LUI BRANHAM ESTE SI ATUNCI CAND VORBESTE DESPRE VINDECARI, DESPRE EXPERIENTELE LUI CU DUMNEZEU, RAPOARTE DIN EVANGHELIZARI etc.

    AFLAM CU STUPOARE, AFLAM SOCATI, CA EXTREM DE MULTE LUCRURI PE CARE BRANHAM LE-A SPUS NU SUNT ADEVARATE SAU SUNT EXAGERATE SAU TRANSFORMATE IN MOD NECINSTIT DUPA INCHIPUIREA LUI!

    Nu exista la el nicaieri o coerenta, armonie, maturitate, seriozitate, concentrare.

    Dar de unde sti tu ce ia aratat Dumnezeu fratelui Branham in viziune? Daca Dumnezeu ia vorbit si ia spus ce sa faca dar asta este intre profet si Dumnezeu. Aceasta nu este intre Dumnezeu si critici. Dumnezeu nu vorbeste cu critici si necredinciosi ci El vorbeste cu profetul Lui si asta este ascuns de ochi necredintei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ce dumnezeu partinitor si avea Branham...nu spunea la nimeni ce face ci doar lui Branham. Oare acelasi dumnezeu ia spus si viziunile false ?In Biblie orice marturie trebuie sa stea in picioare cu 2 sau 3 martori.

      Ștergere
  4. Asteroidul loveste Pamantul?
    Nu va mai certati ca tarana santeti toti.
    http://www.romania-actualitati.ro/asteroidul_florence_va_trece_la_distanta_relativ_mica_de_pamant-106525

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma unul va lovi Tera.Au mai fost cazuri .Vezi craterul din Arizona.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.