luni, 25 noiembrie 2019

Atac cibernetic reusit împotriva lui John Collins


Recent, sute de video-uri foarte bine documentate cu privirea la multele falsuri, minciuni si ipocrizii din viata si slujba lui Branham au fost atacate sa fie sterse definitiv.

Ani de munca ar fi fost aruncati pe apa sambetei.
Contul de Youtube a lui John Collins a fost atacat si distrus complet.

Aici puteti vedea.





Canalul Youtube a lui Collins a fost complet distrus.


Din punct de vedere strategic, cel care a facut asta, sau cel care a platit o asemenea actiune, a facut-o pentru ca a suferit pagube mari. De aceea a atacat sursa care ii aducea paguna. Daca ati citit Arta Razboiului de Sun Tzu va este clar cum gandesc strategic oamenii cand se confrunta cu asemenea situatii.

Exista un singur mare disperat care a pierdut in ultimii ani sute de urmasi si platitori de zeciuieli din cauza acelor documentari video extraordinar de bune la care erau atasate imagini si acte originale scanate din libraria si arhiva primariei Jeffersonville si altele. Da, cei mai multi suspecteaza ca e vorba Voice of God Recordings. Dar pana nu avem dovezi nu putem si nu avem voie sa invinovatim pe nimeni, tocmai de aceea am zis suspect. 

Legile federale pentru asemenea actiuni sunt foarte aspre in SUA, asa ca nu imi ramane decat sa ma rog ca FBI sa prinda faptasii. Ar fi un scandal imens sa vedem oameni cu nume grele din VOGR, in catuse pentru asemenea fapte rele. Nu? 

Stiti ca si Branham a fost cat pe ce sa fie bagat la puscarie pentru frauda financiara, nu? A scapat la muchie de cutit nu ca a fost gasit nevinovat in mod real, ci pentru ca avocatul lui i-a gasit o portita de scapare legala. Banii de care fusese acuzat ca i-a fraudat, erau disparuti. Asta o spune Branham cu gura lui.

Surpriza!

Surpriza este ca John Collins a dat comunicat in care anunta ca avea copii ale acelor videouri si ca va reface intreaga structura si poate ca de data asta in mai multe conturi. 


Anuntul lui Collins

Atacatorul are o psihologie extrem de perversa! A vrut sa distruga dreptul elementar la exprimare al unui cetatean american. Ce e mai rau, e ca acel cetatean nu era un infractor cibernetic, nici un om toxic si mincinos ci era un fost sectant in secta lui Branham de unde a iesit dupa ce a vazut mizeria, minciuna, manipularea, haosul care erau imbracate in cateva haine frumoase cu vindecarea divina si botezul in Numele Isus, Epoci Peceti etc. E dreptul fiecarui om sa scrie ce vrea cu argumente, nu cu scop defaimator.

Daca voi puteti minti si insela cu mesajul lui Branham pe altii oamenii, oare alti oameni nu au dreptul sa spuna public ce cred ei despre Branham si mesajul lui?

Hai sa va mai dau o tema de casa in constiinta voastra. Stiti cand veti fi voi bine in fata lui Dumnezeu ca si constiinta? Atunci cand, imaginar vorbind, unele legi ar incerca sa opreasca pe unul care e impotriva voastra, sa isi publice convingerile si voi ati lupta NU CU OMUL care e impotriva voastra, CI CU LEGEA ACEEA care vrea sa il opreasca pe el sa va mai critice. 

De ce? Pentru ca acolo e vorba despre ceva mai mult decat un om care va critica. Este vorba despre dreptul si libertatea fundamentala a omului de a se exprima pe care noi ca oameni trebuie sa o aparam. 

Ion Ratiu a spus un lucru celebru despre cum vedea el democratia. El a spus ca el s-ar lupta si ar muri chiar pentru apararea dreptului altuia de a-l critica pe el. Va dati seama unde sunt de fapt cu adevarat lucrurile de valoare, divine si frumoase ale intelepciunii si frumusetii lui Dumnezeu? Ce mult seamana asta cu Cristos care in timpul Lui a facut un lucru NEMAIPOMENIT. El a aparat pe cei care trebuiau ucisi pentru pacatele lor. Asa ceva nu s-a mai pomenit in toata istoria lumii pana la El. Acum dupa 2000 de ani pare simplu si usor de inteles dar atunci a fost cu totul altceva. Si mai mult decat atat. Nu i-a aparat doar, ci in final a facut un lucru si mai EXTRAORDINAR. A MURIT PENTRU EI. Parea completa nebunie. Chiar Pavel spune ca nebunia lui Dumnezeu este mai mare decat intelepciunea oamenilor.

Fratilor, voi nu stiti de astea. Voi sunteti la mesaj, voi sunteti Mireasa, voi sunteti super rasa, voi nu aveti nevoie sa stiti ca Dumnezeu iubeste si pe altii si ca le da dreptul si le apara dreptul de a se exprima chiar daca ei nu sunt de acord cu voi. 

Stau acum si ma intreb daca intelegeti ceva, sau imi pierd (din nou) timpul cu voi? Poate ca sunteti atat de insensibili incat efectiv, nici chiar Dumnezeu nu va mai poate ajuta, deoarece El nu va forteaza cu nimic. Voi ati uitat adevarul ca Dumnezeu iubeste oamenii si doreste sa fie exprimat NU PRIN IDEI DOGMATICE FALSE CI PRIN CEEA CE EL ESTE: INTELEPCIUNE, ADEVAR, IUBIRE, BUNATATE, si celelate daruri si virtutii din Cuvant...

CE CONVENABIL E PENTRU PARAZITISMUL RELIGIOS DIN MESAJ SA ARUNCE IN FATA OAMENILOR IDEI PE CARE NICI EI NU LE INTELEG DEPLIN SI NU LE CRED IN TOTALITATE, IN LOC SA MANIFESTE CEEA CE ISUS SI APOSTOLII AU MANIFESTAT! 

Ce convenabil e sa stai cu burta de 150 kg atarnata pe canapea sa manci bine, sa te uiti la TV la Nasul, sau pe net, si sa crezi ca ce bine esti, dar sa nu iesi niciodata in societate, in strada, in locuri unde miroase urat din cauza saraciei si a mizeriei ca sa manifesti CREDINTA VIE si iubirea lui Cristos pentru oamenii pe care El ii iubeste la fel de mult ca si pe tine. 

Da. Pe cel mai amarat si distrus si pacatos betiv dintr-un sat indepartat, Dumnezeu îl iubeste la fel ca si pe tine. Nu mai putin decat pe tine ci la fel ca si pe tine si pana cand tu nu stii si nu simti asta, tu esti un crestin nesimtit, pentru ca nu simti dragostea lui Dumnezeu in nici un fel, afara de dragostea pentru pantecele tau, numai ca acolo domneste un alt dumnezeu.

Ce convenabil e sa ai un stil de viata si credinta sec si parazitar, gol, neroditor, sa asculti predica nr. 200, sa te culci cu gandul ca e sfarsitul timpului de sfarsit si ca nu e treaba ta sa faci ceva...si dupa 10 ani gandesti la fel, si dupa altii 10 tot la fel...si tot asa, apoi fratii tin inmormantarea unor frati in varsta ce erau candva tineri, si apoi a altora si tot asa...pacaleala, prostia, parazitismul, sectarismul si orbirea merge tot inainte...

Frate, ce e cu prostiile astea? Voi nu vedeti in ce intunerec sunteti? Chiar nu vedeti deloc?

Poate ca intradevar sufletul vostru este total gol, pustiu si rece, cum mi-a zis cineva recent despre o adunare de la mesaj la care a fost el inainte.

Sper totusi, si ma rog ca in final veti intelege adevarul, si veti scapa de sub controlul diabolic al ideilor rele si emotiilor negative implantate de Branham in sufletul vostru. Sa revenim la subiect.

Insasi bunicul lui Collins a fost pastorul Tabernacolului Branham timp de 40 de ani si e un om extrem de bine documentat.

Eu zic ca pierderea celui care l-a atacat va fi mai mare pe viitor. Atacatorii nu cunosc psihologia omului care nu mai are nimic de pierdut. Acel om poate deveni foarte puternic si mult mai hotarat. Un om care pierde totul poate fi periculos.

Chiar acum imi amintesc de mine si Nelu Dascal care pe blogul meu de atunci despre dezvoltare personala, motivatie, ma ataca constant. Ba ca eu nu mai cred mesajul, ba ca eu sunt necredincios, ba ca nu stiu ce.

Luni de zile il rugasem pe Nelu Dascal sa ma lase in pace. Am ales sa nu cred mesajul si e decizia si dreptul meu. El nu. Din nou si din nou lovea si ataca in spatiu public ca un om fara minte, fara inima, fara Dumnezeu. Va amintesc ca eu pe acel blog nu am scris niciodata despre Branham sau mesaj, si nici nu aveam de gand asa ceva, insa acest om nu se oprea din atacuri si jigniri. In plus pe langa el au mai venit si altii chiar mai toxici decat el si atacau constant. 

Chiar si Biblia porunceste ca atunci cand un om, un strain vrea sa traiasca langa tine in pace, lasa-l. Da-i pace. Lasa omul sa traiasca. Nu e treaba lui sa traiasca cum tu ii impui credinta si modul de viata.

Ei bine fratilor, asa am pornit acest blog. 

Vreti discutii despre mesaj? Acum le aveti. 

Vreti argumente ca Branham nu a fost ce a spus ca e? Aveti aici mai multe dovezi decat oriunde in limba romana. 

Vreti dovezi ca mesajul e plagiatura, minciuna si falsificare? Aveti aici sute de dovezi. 

DAR ACUM UNDE ATI DISPARUT? 

Am aprins lumina, unde ati fugit? 

Oare nu ar fi trebuit sa imi spuneti si mai ales si celorlalti frati care au scris aici articole extraordinare cu dovezi de netagaduit si bazate 100% pe Biblie si pe adevar, un sincer MULTUMESC, pentru ca am avut curajul sa infruntam minciuna la un nivel atat de ridicat? Am fi putut face asta fara Duhul Sfant? Am fi putut demasca o inselatorie atat de mare fara sa fim inspirati si ajutati de Dumnezeu? Voi stiti ce inseamna sa ai curajul sa faci asa ceva? Habar nu aveti. Voi doar criticati. Cand am inceput nu existau atatea materiale si siteuri antimesaj ca acum. A fost greu, dar am razbit.

Eu cred ca voi inca traiti intr-o lume iluzorie intunecata. In loc de asta, voi inca ne urati si probabil ca ati vrea sa dispara acest blog.

Dragii mei. Informatiile din acest blog inseamna usa deschisa pentru voi din inchisoarea spirituala inc are sunteti si eu o las deschisa pentru voi.

Inchei cu o provocare simbolica ca si un joc. Ca si un scenariu. 

Hai sa zicem ca as avea o avere de 1 milion de euro. Nu mi-ar fi frica sa o pun la bataie. Asa ca i-as pune ca recompensa, atat de mult sunt bazat pe Biblie si pe ce am studiat zeci de ani. 

(Luati in chip simbolic suma, dar esenta provocarii nu este simbolica, este reala. Provoc pe toti pastorii si predicatorii de la mesaj.)

OFER 1 MILION DE EURO CELUI CARE NE ARATA CA NU AM SPUS ADEVARUL IN ACEST BLOG! 

OFER 100.000 EURO PENTRU FIECARE ARTICOL CARE SE REFERA LA BRANHAM SI MESAJ SI NU ESTE BAZAT 100% PE BIBLIE SI PE ADEVARUL FAPTIC DIN VIATA LUI BRANHAM SAU INTAMPLARILE SI EVENIMENTELE DIN EA PREZENTATE DE NOI. 

DAU 1 MILION DE EURO ORICUI IMI DA UN SINGUR MOTIV SA LAS TOTUL SI SA URMEZ MESAJUL LUI BRANHAM!

28 de comentarii:

  1. Îți dai seama ce nivel de frustrare au, de au coborât la un asemenea nivel? Viziuni și profeții false, afirmații contradictorii, minciuni cu vocile de la râul Ohio, cu mii de martori cică... Nu își dau seama că dacă erau mii de martori care auzeau ceva supranatural, se afla în toată America? Atât de greu de priceput este? Dar, culmea, Branhamnu spune nimic timp de 20 de ani... El să zicem că a tăcut, chiar dacă e absurd de anormal, dar ceilalți mii să tacă toți? Toate acestea converg spre un singur punct : Branham a mințit cu tupeu apoi a fiul său a răspândit o minciună în toată lumea...Deci, săracii, sunt atât de frustrați încât recurg la chestii ilegale, doar să-i elimine pe cei care vor să arate adevărul!. Nu Isus a spus ca vom cunoaște adevărul iar acesta ne va elibera? Un adevăr întotdeauna eliberează, nu constrânge.

    La urma urmei, dacă au contraargumente de ce nu le aduc în față? De ce recurg la lucruri urate și infracționale? Fiindcă sunt o sectă, ce nu are nimic spiritual ci doar demagogie ieftină, de doi bani...

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  2. Au ajuns niste scarbe de oameni care nu mai au nici o treaba cu Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Curios dar am observat că acolo unde sunt secte acolo este și o anumita constrângere, în jur unei învățături și fapte presupuse care au avut loc în trecut . Dar unde există doar Evanghelia, acolo nu vezi nici un fel de constrângere sau abuz și șantaj.

    "Hristos va eliberat ;Nu vă faceți robi oamenilor".

    Vedeți ce ne învață Ap. Pavel? Este Branham și Frank mai mare decât Pavel, încât impun oamenilor propriile lor trăiri și experiente?Nu cred


    Pe zidurile și porțile Noului Ierusalim
    scrie numele celor 12 apostoli!. Nu
    scrie numele lui Branham, Frank, prorocului Ilie sau a îngerului Laodiceean!. Vă spune vreun branhamist sau frankist așa ceva? Nu. Nici nu vor și nici nu știu. De ce? Fiindcă au creierul spălat cu imaginea lui Branham și a lui Frank sau a altui lider.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesajul este fals2 decembrie 2019 la 19:55

    Intradevar.

    Mi-ai dat o idee. Stii de fapt ce se intampla atunci cand sunt acele constrangeri? Nu o sa va vina sa credeti.

    Este socant zic eu.

    Oamenii sunt cei mai necredinciosi dintre toti. Stii de ce? PENTRU CA EI AU ACCEPTAT LUCRURILE PRIN CONSTRANGERE SI NU A FOST UN ACT AL CREDINTEI! FRATE ASTA E BOMBA NUCLEARA. Oamenii la mesaj aproape nu au deloc credinta.

    Imi amintesc cand unii frati mi se plangeau ca sotiile lor mai poarta pantaloni uneori. Acestea le spuneau lor CA ELE NU CRED, DAR O FAC PENTRU CA ASA S-AU IMPUS LUCRURILE. Dar probabil ca la nivel subconstient aproape toti sunt la fel dar fiecare pe alte lucruri.

    Da! Atunci cand oamenii accepta ce li se spune pentru ca "TREBUIE" sunt sanse de 99% ca acei oameni sa nu creada acel lucru acceptat. Il accepta pentru ca li s-a explicat ca asa sta treaba si ca asa trebuie, dar CREDINTA VERITABILA ESTE UN ACT BENEVOL, INTELES CU INIMA, CU BUCURIE, ASUPRA CARUIA S-A ACTIONAT CU INTENTIE PERSONALA SI BUNAVOINTA...NU E VORBA DE ACCEPTAREA REGULILOR DE LA MESAJ SAU ALTE DOGME...Asta vorbea Branham in anii 50 oamenilor sa nu se bazeze pe dogmele lor ci sa ia credinta vie in suflet si sa actioneze prin ea...bine a zis. Apoi a legat credinta autentica a oamenilor de asa zisa lui slujba de profet Ilie si inger si dupa ce i-a scos din dogmele unor bisericii, i-a bagat in dogmele lui false...

    Credinta este o substanta! Este vie si actioneaza cu intentie personala venita din proprie inima, inspiratie si credinta...asta este adevarata credinta.

    Credinţa este o încredere în lucrurile nădăjduite, o certitudine cu privire la lucrurile nevăzute
    Prin credinţă înţelegem că veacurile au fost create prin Cuvântul lui Dumnezeu
    Prin credinţă I-a adus Abel lui Dumnezeu o jertfă mai bună
    Prin credinţă a fost luat Enoh, ca să nu vadă moartea
    Prin credinta Moise
    Prin credinţă a ieşit din Egipt
    Prin credinta Avraam
    Prin credinţă Avraam*, când a fost chemat să plece într-un loc
    Prin credinta Isaac
    Prin credinţă a pomenit Iosif
    Prin credinţă au căzut zidurile* Ierihonului
    Prin credinţă au cucerit ei împărăţii, au făcut dreptate, au* căpătat făgăduinţe, au** astupat gurile leilor,
    Şi ce voi mai zice?
    Căci nu mi-ar ajunge vremea, dacă aş vrea să vorbesc de Ghedeon*, de Barac**, de Samson†, de Iefta††, de David*†, de Samuel†* şi de proroci!

    VOI DA, VOI SUNTETI LA MESAJ, DAR VOI AVETI IN INIMA VOASTRA CREDINTA aceea? Pulseaza ceva real acolo in interior sau voi doar ati acceptat ce v-a spus Branham si tot repetati ca papagalii?

    Cand va veni El va GASI CREDINTA? (nu explicatii si reguli antitrintare si fuste lungi, si Epoci si peceti...)
    VA GASI EL CREDINTA?! Asta-i intrebarea!

    Sa va dati singuri raspunsul.

    Multumesc Peter pentru inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu zici de altii da tu faci ceva? Mai bine fa tu mai intai ceva inainte ca sa critici pe altcineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbe-n vânt .. Voi nu sunteți în măsură să vorbiți,cei care răspândiți minciunile lui Branham, promovând și trăind în minciună.

      Mai bine mergeți la mormântul lui Branham și așteptați să învie. Ucenicii și adoratorii unui mincinos notoriu.

      Peter

      Ștergere
    2. Mesajul este fals3 decembrie 2019 la 17:14

      Nu sunt predicator, nu sunt pastor, nu am bugete din zeciuieli si donatii la dispozitie sa pun in practica diverse proiecte, si nici nu fac parte dintr-o adunare, biserica, zi-i cum vrei. Si nici nu ma consider singurul ales si Mireasa si alte aberatii de ale voastre asa cum faceti voi.

      Ai inteles total gresit. Eu ma refeream ca la pretentiile voastre ca sunteti cineva voi in realitate nu faceti nimic. Nu simtiti iubirea divina in voi pentru actiunile voastre...Ati dat la o parte tot ce e bun in voi pentru a primi ceva fals care se pretinde foarte sus dar in realitate nu e sus. Sunteti de fapt foarte jos.

      Nimic din ceea ce spuneti sau faceti nu acopera pretentiile voastre. La asta ma refer.

      Sunteti Mireasa? Prin ce?
      Aveti adevarul total 100%? Noi v-am demonstrat de sute de ori ca NU AVETI.
      Chemati oamenii la mantuire? V-am demonstrat ca ii chemati la o secta toxica si falsa in care exista si cateva idei bune si corecte, dar asta e ZERO.

      Sunteti nu stiu cine tot pretindeti ca sunteti? Bravo voua, felicitari dar atunci demonstrati asta in practica prin ceea ce Domnul porunceste in Cuvant.

      Voi nimic. Nimic, decat PRETENTIA CA SUNTETI CEVA SI CINEVA. Atat. O pretentia falsa e o ceapa degerata ca si valoare.

      Dar, stai, ca de zeci de ani voi ati demonstrat ca sunteti capabili de cearta, ura, dezbinare, rautate, barfa, si multe alte rele. Multe sunt rele de nedescris.

      Pai atunci unde va e lauda? Cu ce demonstrati vorbele goale pe care le spuneti zi de zi? Ma mir cum puteti emite atata neadevar si fals.

      Dragii mei oare nu stiti ce spune Scriptura ca credinta fara fapte este moarta? Ca litera omoara, dar Duhul da viata? Ati uitat astea, insa alte aberatii ale lui Branham le pomeniti zi de zi.

      In alti termeni voi sunteti fraudatori/impostori/sarlatani atunci cand spuneti ca sunteti cineva dar cand vi se cere buletinul/cartea de identitate NU AVETI CE SA ARATATI. Este frauda totala. Voi emiteti cecuri fara acoperire.

      Eu nu trebuie sa demonstrez nimic, nimanui, pentru ca nu am pretentii absurde si nici nu vreau sa am.

      V-am demonstrat impreuna cu alti frati care au scris aici in blog ca SUNTETI INTR-O SECTA FALSA. Intreg blogul este plin cu argumente la care nu aveti nici macar un singur contraargument, de aceea taceti si taceti de ani de zile. VOI STITI CA TRAITI IN FALS SI MINCIUNA.Voi stiti ca Branham a mintit, a plagiat, a debitat zeci de prostii grave dar totusi pe el il adorati si respectati iar pe noi care va spunem purul adevar, care nu poate fi rasturnat, ne urati, ne barfiti, si ne dispretuiti.

      Va dati seama ce valori mari sunteti prin ce faceti? (Ironie)

      Si inca ceva. Nimeni de pe aceasta planeta nu va iubeste asa cum noi va iubim in sens spiritual pentru a va dori binele lui Dumnezeu departe de minciuna numita mesajul orei.

      Ștergere
    3. Nu trebuia sa fiti deja rapiti ? Branham a spus ca odata cu el adica cu ultimul mesager vine și răpirea adunarii lui. Nu vreti sa vedeti ca Branham va mintit și ca ati ramas cu praful de pe toba. Branham nu a vorbit de o perioada de dupa moartea lui. El a legat rapirea și sfarsitul timpului de slujba lui. Exact cum face Ewald Frank. E greu sa recunosteti anumite lucruri.

      Ștergere
    4. Mai Bro. Lica trebuia sa dai recompensa de 1 milion pentru cel care a hecuit saitul lui Colins :))))

      Ștergere
    5. Mesajul este fals6 decembrie 2019 la 05:49

      Desigur. Dau unul imaginar si pentru asta.

      Daca ei cred ca se poate considera ca fiind adevarat daca calatoresti in jurul lumii de 7 ori in mod imaginar, atunci pot sa accepte si 1 milion de euro imaginar. Nu?

      Ștergere
    6. Cică Branham nu a spus "așa vorbeste Domnul" . Dar în schimb a spus că Dumnezeu ia arătat viziunile false. Înseamnă că are un Dumnezeu mincinos. :)

      Peter

      Ștergere
    7. Frank la Krefeld în 1 decembrie:

      "Noi nu suntem un cartier general. Cei de la Jeffersonville sunt dar noi nu suntem..."

      Dar de unde naiba pleacă predicile tipărite în toată lumea? Pică din ceruri și toți stau și le prind?

      "Noi suntem... Noi nu suntem... etc" dar faptele și realitatea dovedesc ceea ce sunteți .

      Asta e prosteală pe față, vorba românului.

      Peter

      Ștergere
    8. A spus-o ca sa se scoata, deoarece Branham a zis ca la Tabernacolul in Jeffersonville este cartierul lui general de unde predicile se vor distribui.

      Ștergere
    9. Știi la ce concluzie ajung? Că Frank își predică propriile lui frustrări și neajunsuri.

      Peter

      Ștergere
    10. Frank a vrut oarecum sa fie in armonie cu Branham ca urmasii lui Branham i-au aratat lui Frank ca Branham a zis ca de la Tabernacol se vor distribui predicile ca acolo e cartierul general al mesajului.

      Ștergere
  6. Mafie! Va dati cu seama cum se ajunge?Daca la mesaj exista asa ceva lurari de mafioti care vor sa distruga pe alti. Da unde mai e respectat dreptul la libertate? Eu nu am auzit ca Bisrica Catolica sa atace vreun websait care este anticatolic. La mesaj sa ajuns ca la mafie fara rusine fara omenie.In care cer veti fi rapiti fraierilor?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da dar stau și mă întreb oare botezul cine este Isus și altele sânt false nu ne învață Biblia că dacă vine cineva și zice că este proc și ne cheamă după alt Dumnezeu să ne ferim oare WMB după cine ne-a chemat ? Cred că nu înțelegeți Biblia și lucrurile ei pt că nu v-ați adânciți in biblie nu zice Biblia despre femei cum se in braca destul de rău faceti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tedy ești spălat pe creier amice. Nu scrie în biblie ca femeile să fie îmbrăcate ca la branhamiști. Și oricum nu elimini pe alți oameni fiindcă nu cred ca tine. Asta e o regulă de bun simt și educație. Ce mai urmează? Teroriști și jihad branhamist? Dar nu cred că înțelegi ceea ce spunem pe acest blog. Voi aveți impresia ca aveți adevărul absolut și nimeni nu vă poate scoate asta din cap. Apropo, știai ca Branham a preluat multe învățături de la alții, și că respectivele învățături nu sunt de fapt descoperirea lui? Nu cred ca știai. Sau că după botezul de la râul Ohio, nu a spus nimic timp de 20 de ani despre vocea aceea care i-ar fi vorbit? Nu sctrd că știi aceste lucruri. Așa că ai face bine să te mai documentezi apoi să vorbești de ceea ce e corect și ce nu.

      Peter

      Ștergere
    2. Peter, cu personajul "tedy" nu are rost sa stai de vorba. Nu e nici spalat pe creier, intrucat nu detine asa ceva...

      Este un GOLUM analfabet care sta tot timpul in fundal si ne supravegheaza cam ce scriem. Si cand se scrie ceva mai sensibil impotriva unei oarecare organizatii de sute de milioane de $$$, golumul se activeaza si apasa pe toate butoanele. Misiunea lui e sa faca isi apere stapanii care il hranesc, latrând si facând pe "fiorosul".

      Ma asteptam sa isi faca aparitia la acest articol. Nu il bagati seama... In fond, se face de râs pe sine si secta din care face parte...

      Ștergere
    3. Este bine sa stie Tedy ca chiar daca Branham a spus unele lucruri care ne par bune si unele chiar sunt bune nu el le-a descoperit. Punct. asa ca ne-a mintit chiar daca a spus unele adevaruri.Cerceteaza ce e bun si pastreaza dar arunca ce nu e corect. Fi bun crestin si om si restul nu conteaza dupa parerea mea.

      Ștergere
    4. Tedy te intreb ceva.Daca intr-un pahar cu mult cacat moale punem si ceva bun de exemplu o lingura de sirop dulce si bun si adevarat e cineva dintre branhamisti dispusi sa il bea?Asa e cu mesajul. Branham a inceput bine cu lucuri de vindecare iubire pace intre culte si promovarea Evangheliei si a puterii de vindecare dar apoi a devenit fanatic si sa predicat doar pe el insusi fabricand multe minciuni si baliverne. Esti de acord sa inghiti minciunile lui?

      Ștergere
    5. Ce puteri de vindecare visați? Dacă era așa se consemna în presa vremii și la televizor. Nu toată ziua vedem vindecări presupuse supranaturale. Nu mai exagerați atât. Gândiți cu propria voastră minte, nu după cum vor unii, care sunt conduși de propriile lor interese morale sau financiare. Prea exagerați cu acest Branham. Nu credeți? Există un proverb românesc : " La pomul lăudat să nu mergi cu sacul. "

      Nici biblia nu ne învață sa fim obsedați de viata și vindecarile unui om. Nu e nimic divin să faci un cult în jurul unui om, apoi să-l ridici chiar și deasupra apostolilor.

      Să nu uităm că pe zidurile și porțile Noului Ierusalim scrie numele celor 12 apostoli!. Nu scrie nici numele lui Branham nici numele lui Frank sau a altui presupus mesager.

      Peter

      Ștergere
    6. Cică ultima chemare. Și dacă nu e ultima chemare? La fel a spus și Branham și a murit într-un stupid accident, contrar față ceea ce predicase. Acum Frank ii tine aproape pe oameni de slujba lui, sugerând că în curând el va duce biserica în răpire. Și asta chiar dacă același Frank e bătrân și îl lasă vederea, auzul și se mișcă greu. Nu întâmplător la Krefeld au început sa se roage pt botezul cu Duhul Sfânt și darurile Duhului. Mi se pare că Frank își simte sfârșitul și de aceea a început să predice despre presupusele daruri ale Duhului. El nu are nici o vină fiindcă trăiește în lumea lui mistică, unde a auzit voci ca și profeții din vechime, deci trăiește într-o lume semănătoare bolilor psihice grave, unde bolnavul susține că a auzit diferite voci. Poate fi contrazis un asemenea om bolnav? Nu, deoarece vocile lui pot fi cât se poate de reale. Dar cu diferența ca sunt reale doar pt el, nu și pt alții. Deci Frank nu are nici o vină fiind un om bolnav. Vinovații sunt cei care ii dau crezare, fiindcă se mint pe ei înșiși și ii mint și pe alții.

      Peter,

      Ștergere
    7. Se numeste cultul personalitatii.

      https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Cultul_personalit%C4%83%C8%9Bii

      Ștergere
    8. " Adolf Hitler a construit un puternic cult al personalității, bazat pe principiul conducătorului"

      Oare care e lozinca lui Frank? " Omul lui Dumnezeu la poporul lui Dumnezeu". El se vede conducătorul miresei la nunta Mielului iar restul învățătorilor, predicatorilor și credincioșilor sunt făcuți rătăciți și blestemați, fiindcă sunt botezați în titluri precum și că aceștia cred tunetele și alte învățături plecate tot de la Branham.

      Ștergere
    9. Mera Romulus si alti lideri din romania sant plini de cultul personalizatii.Is atata de rai incat nimeni nu le poate spune nimic fara ca dupa aia sa fie aspru pedepsiti si pana chiar sa fie dati afara. Pastorul Romu este capul cel arogant si orgolios care a adus mesajul prin creierul lui plin de sine dar lipsit de Domnul Isus Cristos.Au iesit din nou inca cateva persoane de la el din adunare semn ca el continua sasi bata joc de oameni. Nenorocitul a nenorocit multe vieti.Sper ca Dumnezeu sa ii iasa in cale sa il opreasca din nebunia lui.

      Ștergere
    10. Recent m-am intalnit cu cativa frati care au plecat de la adunarea lor. Din cate mi-au povestit aceleasi orgolii si demoni ai urii si rautatii domina adunarea aceea. Desigur ca sunt deghizati in asa zisul mesaj al Miresei. In loc de caracter au ales false taine descoperite.

      Mi-au spus ca cei de la Mera citesc acest blog, unii chiar pe ascuns.

      Va dati seama ca dupa atitia ani inca conducerea lui Mera se bazeaza strict pe emotiile lui vis a vis de personalitatea sa.

      Acolo nu exista dialog, comunicare, smerenie si buna credinta.

      Inca ceva. Ei le fac in continuare preș pe cele doua femei, Mariana si Tina care l-au sustinut timp de 30 de ani. Le critica si le pun etichete de tot felul.

      In acelasi timp ma gandesc ca au avut nevoie de peste 25 de ani sa ajunga la cuvintele noastre vis a vis de lucrarile false de atunci.

      Asadar, domnule Mera, daca recunoasteti ca asa stau lucrurile, ar trebui sa va cereti scuze si iertare de la noi toti pe care i-ati prigonit acum 25 de ani pentru ca v-am spus exact lucrurile pe care acum le promovati. Ati ajuns la cuvintele noastre. Ati ajuns 25 de ani mai tarziu la cuvintele pe care vi le-am spus.

      Legea morala a bunului simt ar trebui sa va faca sa actionati in mod crestinesc dupa ce ne-ati barfit, criticat si etichetat zeci de ani ar fi de bun simt sa va pocaiti in mod public pentru tot raul pe care l-ati facut tuturor celor care au avut curajul sa va spuna atunci ca ceva nu este bine.

      Dar stiu...la voi nu exista asa ceva...la voi exista altceva...orgolii, egocentrisme, prostie si o falsa religie imbracata cu multe versete biblice si din mesaj.

      Totusi aveti sansa extraordinara de a va corecta.

      Si atitudinea pe care o aveti fata de Mariana si Tina si altii nu arata cine sunt ei ci ne arata cine sunteti voi toti de acolo. Incetati odata cu luptele inutile.

      Domnule Mera ati imbatranit acum, ar trebui sa aratati intelepciune si iubire, bunatate, maturitate nu sa va razbunati pe niste femei care au fost suflet si trup alaturi de dvs.

      Va recomand tuturor de acolo de la adunare de la Mera sa profitati de sansa pe care o aveti de a pune lucrurile in ordine. Impacarea, iertarea, bunatatea, bucuria, pacea sunt atributele Duhului Sfant de ce le urati atata de mult domnule Mera?

      Ștergere
    11. După roade ii veți cunoaște, nu după taine.

      "Ei se laudă că îl cunosc pe Dumnezeu dar cu faptele Îl tăgăduiesc. Depărtează-te de aceștia căci sunt o scârbă".

      Femeile alea săracele, nu se pot desprinde de cuibul ăla de viespi, numit greșit adunare. Au nevoie de un sprijin emoțional și stau acolo împotriva voinței lor, fiindcă li sa inoculat ideea să nu-și părăsească adunarea!. Cam așa procedau și frankistii în anii trecuți. Ii loveau pe alții de la amvon apoi, chipurile, predicau să nu-ți părăsești adunarea.Un fel de culmea tupeului și a nesimțirii dar îmbrăcate și mascate cu Biblia.

      Apoi ne mirăm de ce unii se sinucid, cum a fost cazul cu Sorin. Aceste secte ar trebui oprite, chiar cu forța, și vorbit cu pastorul respectiv. Nu se poate să jignești pe toti apoi nimeni sa nu-ți zică nimic, din frică!.

      Peter

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.