luni, 26 octombrie 2020

Invitatie la dezbatere adresata liderilor de la mesaj

Să ai siguranța a ceea ce crezi și predici sau înveți pe altii este o binecuvantare fara seaman. 

Sa poti raspunde oricui are indoieli si nedumeriri, denota maturitate si seriozitate. 

Asta arata interesul pentru adevar si pentru a ajuta pe alti oameni cu ajutorul adevarului. In ultimii ani au iesit la iveala multe lucruri cu privire la slujba, invataturile si pretentiile lui William Branham si cred ca e momentul potrivit sa le discutam pe fața. Consider ca oamenii au dreptul uman si divin, să cunoasca INTREGUL adevar, nu doar franturi.

Tocmai de aceea propun o dezbatere cu cei trei lideri pe care, ca om, ii simpatizez si respect, mai ales pe Florin pe care il cunosc mai de aproape de peste 30 de ani si pot spune ca mai degraba eu l-am dezamagit decat el pe mine. Asadar cu respect doresc sa cer dezbatere. 

Pot participa si alti frati si surori cu intrebari legate de Cuvant si mesajul venit prin William Branham.




Dragi frati si surori,

Adevarul nu se supune unor muritori ci muritorii sunt chemati sa se supuna lui. 

Adevarul EXISTA SI EL NU VA RAMANE IGNORAT SI NEGLIJAT PANA LA SFARSIT.

TOTI OAMENII VOR CADEA IN GENUNCHI INAINTEA LUI INTR-O ZI, INDIFERENT DE POZITIA SI ATITUDINEA PE CARE O AU AICI SI ACUM de aceea ma rog ca Inspiratia Celui PreaInalt sa dea o inima buna si interesata celor invitati. 

Daca suntem cu totii in cautarea a mai mult din Dumnezeu, din adevar, atunci cu siguranta vom primi mai mult din partea Lui.

Imi doresc ca celelalte comunitati de la mesaj sa fie interesate de adevar si sa stabileasca intalniri in care sa dezbatem subiectele propuse. Interesul meu nu este sa am dreptate, ci impreuna sa descoperim CU ADEVARAT REALITATEA. Daca rezonati si voi cu mine si aveti o inima transparenta, incoruptibila si dedicata adevarului cu siguranta ca ne vom intalni cu bucurie, pace si binecuvantare.

Va iubesc si va urez toate binecuvantarile ceresti in Domnul nostru Iisus Cristos, adevaratul mantuitor si rascumparator.



22 de comentarii:

  1. Ce e frumos cu privire la adevar este ca El niciodata nu va putea fi ingropat de tot. Daca Acesta ajunge totusi in mormant, nu are nevoie de mai mult de 3 zile pentru a reveni la viata. Asa a fost intotdeauna si asa va fi mereu.
    fr. lica

    RăspundețiȘtergere
  2. Lica tu glumesti??? hai ca asta a fost buna. Tu nu te-ai invatat minte cu ei inca nici acum??????? Lor nu le pasa nici de tine si nici de ce vrei tu sa le spui. Le pasa de slujbele lor nu de adevar. Tu cu intentiile tale bune o dai in bara. Revino-ti omule revino-ti ei nu sunt oamenii care tu crezi ca sunt.Ei nu au intentii bune ca si noi.Nu ii intereseaza nimic din ce spui tu si daca e adevarat si daca nu e adevarat.Treaba ta dar iti pierzi timpul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok, inteleg ce spui insa nu este treaba mea decizia lor. Treaba mea e sa fac ce simt ca e bine sa fac si mai departe e responsabilitatea lor exclusiva.

    Nu ma priveste in mod personal si direct ce fac ei cu acest adevar.Eu l-am descoperit in urma cu multi ani, si a ajuns sa fie confirmat, dar mai mult decat atat a ajuns sa fie descoperit de multi altii de pretutindeni in jurul lumii, unii din ei au descoperit ca mesajul e fals inca din anii 90 cu mult inainte de noi.

    E bine ca fac asta ca nimeni sa nu spuna ca nu a stiut. Ma rog pentru lideri deoarece e o mare mare responsabilitate pe umerii lor. E atat de mare incat sunt sigur ca nici ei nu realizeaza inca gravitatea acestor situatii.

    Domnul sa dea biruinta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu cred la fel ca iti pierzi timpul Lica, dar e democratie asa ca fiecare poate face tot ce ii dicteaza inima.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lică, dacă te uiți în dreapta vezi că am scris un comment despre branhamistii din SUA și de o tânără amish care a fost la ei. Vei vedea că și cei din America sunt la fel ca cei din România.

    Iar în privința inițiativei tale, îți pierzi timpul. Eu au familii la sectele alea branhamiste și frankiste, unii au și avantaje materiale de pe urma adunărilor gen Germania-România sau SUA-ROMÂNIA. Te-ai prins acum cum stă treaba? Din cauza unor avantaje materiale vor susține pe Branham sau Frank.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit da. Multumesc.

      Stiu cum sta treaba insa vreau sa cred ca in final vor aprecia adevarul mai presus decat aceste avantaje si legaturi cu vestul.

      Ei cunosc prea bine Cuvantul ca sa isi lase sufletul in coruptia in care se scalda atunci cand ei vad ca Branham a mintit insa aleg sa ramana cu mesajul lui fals si plagiat.

      Ștergere
  6. Ce mare rusine la frankinsti. sa stie ca nu au adevarul dar sa continue in minciuna ei fac exact ca si aceia pe care ei ii critica. Sa va fie rusine Cetnarovici, Florin si Opris si aialalti lideri fara coloana vertebrala si corupti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așteaptă rusaliile promise de Frank de zeci de ani. Apoi tot Frank ca să se scoată, le plasează în viitor în ploaia târzie. Adică mai sunt valabile Rusaliile dar de fapt nu prea... ci doar într-un viitor incert.

      Eu asa o vad: Dacă era adevărat Frank și slujba lui, oamenii trebuiau de mult sa experimenteze ceea ce predică/învață /scrie E. Frank. Așa se vede și se verifica valoarea de adevăr a ceea ce predică și învață robul credincios, și nu numai el ci oricine predica și promite anumite lucruri care vin prin slujba lui.

      Ștergere
  7. Cine a răspuns invitației? Cred că nimeni. Minciuna și falsitatea sunt mai importante ca ancorarea în realitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni. E mare orgoliul. E urias. E in control.

      Ar fi nevoie de tone de mii de tone de smerenie fata de adevarul simplu, nu al meu evident, ci al faptelor prezentate in lumina dezvaluirilor mele dar mai ales ale fratilor de dincolo care la prima mana, au putut verifica si observa ca multe lucruri din mesajul, viata si evenimentele lui Branham sunt fabule, exagerari, minciuni.

      Ionut, Florin, Dan sau alti frati, va amintesc faptul ca adevarul nu poate fi desfiintat. Nu poate. E imposibil.

      Daca cineva nu poate sta in mod public pentru ce crede, cat de slaba si deformata e credinta acelor oameni. Nu?

      Infricosator lucru faceti fratilor. Va doresc mult har. E mare nevoie.

      Ștergere
    2. Asa este Lica. Mulți care cică au fost vindecări de Branham au murit ulterior sau nu au fost vindecați deloc, asa precum spunea Branham.

      Dumnezeu nu e sluga ignoranților și mincinoșilor și a sectelor acestora, ci " oricine practică neprihănirea este primit de El" dupa cum spune Ap. Petru în FA.

      Doar referitor la unul singur a spus " De El să ascultați": Fiul Său Iisus Hristos.

      Ștergere
    3. Am totusi satisfactia enorma ca le-am spus tuturor si stiu deasemenea ca nu au incotro.

      In final, vor recunoaste, pentru ca Adevarul va fi deslusit.

      Dumnezeu a fost cu noi cand ne-a aratat lucurile false din mesajul lui Branham si faptul ca el nu a fost nici pe departe ce a sustinut ca este, in special in ultimii 5-6 ani de viata, ba ca e Ilie, ca e inger, ca e Dumnezeu in carne umana.

      Ca evanghelist, da a fost un evanghelist de succes in vindecarea divina, insa asta e fix treaba lui, nu a mea. Daca am ceva bun de luat, iau si cu asta basta, Dumnezeu nu ma obliga sa il urmez in toate ideile lui personale cu privire la Cuvant.

      Si in plus, exista multe relatari exagerate despre vindecari, care pot fi dovedite ca sunt in mare parte falsificate.

      Ionut, Florin si Dan va amintesc din nou ceva extrem de important, desigur cu dragostea lui Hristos in inima mea: Fratilor, adevarul nu poate fi desfiintat.

      Ștergere
    4. Problema nu e că unii au auzit și văzut porci zburători ci că încearcă sa-i convingă și pe alții.

      Ștergere
  8. Branhamismul și frankismul nu au nici o legătură cu credința sănătoasă. Mai degrabă sunt niște fixații idolatre, de domeniul patologicului.

    Dacă credeți că Dumnezeu, Divinul, se identifică cu acestea, înseamnă că aveți niște deficiențe cronice.

    Vorba anomimului de mai sus: Dumnezeu nu e sluga ignoranților, mincinoșilor și a diferitelor secte "... care preamăresc omul în mod nejustificat, plasându-l pe o poziție identică cu idolatria și păgânismul, mai degrabă, decât cu creștinismul biblic învățat de apostolii Domnului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zidul cetăţii avea douăsprezece temelii şi pe ele* erau cele douăsprezece nume ale celor doisprezece apostoli ai Mielului

      Apoc. 21

      Nu scrie numele lui Branham sau Frank sau a altui lider de sectă.

      Și atunci cum pot spune unii că Branham a fost cel mai mare de la Iisus încoace?

      Pretențiile sectelor nu au legătură cu adevărul biblic.

      Ștergere
    2. Asa e frate. Dumnezeu e de partea adevarului. Nu este partinitor si nu face jocul lui Branham sau Frank. El nu confirma mincinosi si hoti care fura ideile altora. El nu e sluga mincinosilor si plagiatorilor. Bine ai zis. Domnul sa te binecuvinteze.

      Ștergere
  9. Să greșești este uman, să persiști în greșeli și mincuună este prostie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Fr.Frank zicea în multe predici că noțiunea de rob și roabe se referă la pop.evreu.
    Dar el zice că e robul din Matei 24;45-47.
    Vedem și în Luca 12;35-43 care vb.despre același lucru ( ispravnic) că este vorba despre evrei nu despre neamuri.
    Nu poate zice Matei una și Luca alta. Ambele texte vb.despre un rob, respectiv ispravnic care provine din poporul evreu.
    Domnul Isus să vă dea lumină și înțelegere clară asupra textelor Scripturii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Hopa - iată că mai am de făcut o mică precizare....

    Matei 12:38

    "Atunci unii din cărturari şi din farisei au luat cuvântul şi I-au zis: „Învăţătorule, am vrea să vedem un semn de la Tine!”


    Unii din cărturari.

    Cărturarii erau învăţătorii oficiali ai Legii şi tradiţiei. Cei mai mulţi dintre ei erau Farisei. Aceşti tâlcuitori profesionişti ai legii orale şi scrise erau în constantă controversă cu Isus.

    Ei explicau adesea Scripturile în aşa fel încât să arunce îndoială asupra înţelesului lor, în loc să le facă înţelese şi se ocupau cu tradiţiile părinţilor pe care le considerau egale sau superioare faţă de Scripturi, desfiinţând Legea lui Dumnezeu.

    Învăţătorule.

    „Învăţător”, adresându-se lui Isus ca „Învăţător”, cărturarii şi Fariseii nu-L admiteau în nici un chip că este aşa ceva.

    Era doar un simplu fapt că El învăţa, iar "învățător" era forma populară de a se adresa cuiva care învăţa.

    Am vrea să vedem un semn.

    Cererea pentru un semn relatată în capitolul 16,1-5 a avut loc probabil în vara anului 30 d. Hr., cam cu vreo nouă luni, sau cam aşa ceva, după întâmplarea relatată aici.

    Având în vedere minunea remarcabilă săvârşită chiar înainte de aceasta (cap. 12,22,23 ), cererea unui „semn” nu era altceva decât o insultă.

    Ea lăsa să se înţeleagă că ceea ce avusese loc nu era o minune şi, în chip subtil, insinua că Hristos până la data aceasta nu dăduse dovezi care să ateste pretenţiile Lui supranaturale.

    Ce fel de „semn” doreau sau aşteptau ei?

    Poate că doreau să vadă vreun „semn” de felul acelora prin care Moise îşi dovedise însărcinarea divină înaintea lui Faraon ( Exod 7,9-13) .

    Un asemenea semn ar fi putut să fie considerat de ei o manifestare convingătoare de putere supranaturală.

    În cursul judecării lui Hristos înaintea Sinedriului, conducătorii iudei au cerut din nou un semn.

    Irod a făcut o cerere asemănătoare şi a făgăduit să-L elibereze pe Isus dacă ar fi făcut un astfel de „semn”.

    Nesinceritatea tuturor acestor cereri reiese din faptul că nici unul din cei care le făceau nu răspunsese favorabil la minunile pe care le făcuse Hristos.

    Fiecare dovadă de divinitate doar îi făcea cu atât mai hotărâţi să-L aducă la tăcere, până când în cele din urmă învierea lui Lazăr din morţi a slujit ca să-i facă să-şi dubleze sforţările de a-L îndepărta din cale.

    Luca 16:31

    "Şi Avraam i-a răspuns: „Dacă nu ascultă pe Moise şi pe profeți , nu vor crede nici chiar dacă ar învia cineva din morţi.”

    Dacă ar învia cineva.

    La câteva săptămâni după aceasta Domnul a înviat pe Lazăr dintre morţi (Ioan 11,1), ca şi cum le-ar oferi criticilor Săi o împlinire a cererii exprimate de omul bogat din pildă.

    Voi care astăzi respingeți cu uşurătate mesajul profetic solemn care premerge cea de-a doua venire a lui Hristos până la marginile pământului, voi a-ți face face bine să cântăriți soarta omului bogat din această pildă care, deşi aveți acces la predici şi robii trimiși de Dumnezeu pentru timpul acesta, nu trageți folos de pe urma acestui lucru.

    Nu veți scăpa....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU cred ca vreunul din noi si-ar permite sa respinga un mesaj profetic real. Ne insulti inteligenta infumuratule. Mai intai trebuie sa prezinti argumente ca mesajul este profetic.

      Daca in 3 zile nu aduci dovezi aici in blog ca mesajul la care te referi este profetic, esti ca si el. Un fals si un amagitor si un mincinos, un corupt spiritual.

      Ștergere
  12. "Infumuratilor" daca mantuirea ar fi prin fapte si prin dovezi de ce ne-ar mai trebui credinta. Ce rost ar mai avea descoperirea prin duhul sfant? Am avea dovezile, am crede si totul ar fi frumos,nu? Pace si armonie, nu? "Infumuratilor"? Dovezi, inteligenta, totul simplu pentru toata lumea. Calea larga, dovezi gramada, mura in gura. Na si crede "infumuratule" ca scrie negru pe alb ce e atat de greu? Fix pix.

    Și Avraam i-a răspuns: ‘Dacă nu ascultă pe Moise și pe proroci, nu vor crede nici chiar dacă ar învia cineva din morţi.’”
    Luca 16:31

    Și credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd.
    Evrei 11:1

    Lucruri care nu se vad?? Aoleu! Pai nu merge asa.. Ne insulti inteligenta. Vino cu dovezi sau cara-te "infumuratule"( 3 zile maxim,altfel dai de dracu vorba aia...)

    RăspundețiȘtergere
  13. Hopa - următoarea lecție,

    Mt. 23:29-30:

    "Vai de voi, cărturari şi Farisei făţarnici!

    Pentru că voi zidiţi mormintele profeților, împodobiţi gropile celor drepți, şi ziceţi: Dacă am fi trăit noi în zilele părinţilor noştri, nu ne-am fi făcut vinovați cu ei la vărsarea sîngelui profeților."

    Martirii unei generaţii devin adesea eroii celei următoare.

    În timp ce profeţii erau în viaţă era ceva popular să se arunce cu pietre în ei; dar, după ce fuseseră morţi pentru un timp, a ajuns ceva popular să li se ridice monumente de piatră elaborate pentru a-i comemora.

    Iudeii nu puteau onora pe profeţii în viaţă fără a le primi mesajele, dar era un lucru simplu de a-i onora pe profeţii morţi - așa cum fac actorii acestui blog.

    Dacă am fi trăit.

    Fiecare generaţie tinde să se laude că este mai înţeleaptă şi mai tolerantă decât generaţiile de mai înainte.

    Profeţii vremurilor de mai înainte suferiseră din cauza că atacaseră crezurile, standardele şi acţiunile nebiblice contemporanilor lor.

    Același lucru sa întâmplat și în timpul nostru - prin slujba confirmată de Dumnezeu a lui William Marrion Branham.

    Dacă profeţii ar fi în viaţă astăzi, ar fi prezentat aceleaşi mesaje de demascare a păcatului şi aceste mesaje ar fi întimpinat aceeaşi răzvrătire, nepăsare împietrită şi ar fi provocat aceleaşi încercări de a aduce la tăcere pe profeţii care le făceau cunoscute.

    Matei 23:21

    "Prin aceasta mărturisiţi despre voi înşivă că sunteţi fiii celor ce au omorât pe profeți."

    Despre cine este vorba aici?

    Despre voi înşivă - !

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.