marți, 10 august 2021

Despre conferinta


Fiind prima intalnire ca sa zic asa ex-mesaj fratii nu au facut pregatiri foarte profesioniste din punct de vedere tehnic insa a fost un inceput absolut excelent. 

Tot ceea ce am scris in blog si am intuit deseori despre Branham, mi-a fost confirmat si asta mi-a adus multe bucurie in inima si viata. Am fost calauzit corect inca de acum peste 10 ani cand am aflat prima mea revelatie ca Branham nu este Ilie din Maleahi si ca in mod necinstit si-a glorificat slujba. 

Atunci nu era nici siteul BTT, nici John Collins. Pur si simplu Dumnezeu mi-a aratat multe falsuri de la Branham si apoi confirmate si reconfirmate si de BTT si Collins si apoi tot mai multi oamenii minunati si curajosi care au pus mai presus DEMNITATEA DECAT REPUTATIA si au declarat ca pastreaza ce e bun dar denunta minciunile si fatarnicia fara limite a lui Branham.

Despre asta a fost si mesajul fr Tim. Onoarea, demnitatea, adevarul, sa fie puse DEASUPRA REPUTATIEI altfel oamenii s emint singuri si minti si pe ceilalti. 

El a zis ca toti oamenii de nimic, pun reputatia lor deasupra la caracterul lor. Dar, la polul opus, oamenii lui Dumnezeu, autentici, pun demnitatea si adevarul deasupra reputatiei.


Liderii mesajului, urmasi ai mesajului DEJA STIU CA BRANHAM A MINTIT SI CA A FALISFICAT MULTE. Dar ce fac ei? Isi pun reputatia deasupra adevarului. eI CRED CA REPUTATIA LOR VALOREAZA MAI MULT DECAT ADEVARUL! Aceasta este greseala lor fatala. Nu veti rezista. Oamenii vor vedea adevarul si va vor parasi si denunta ca ipocriti si mincinosi. Cu siguranta ca asa va fi.

Deci ei sunt pe drumul lor personal, nu pe calea lui Dumnezeu.

Aici linkul primit de la fr Maris, din FB, cu filmarea. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3994005630727978&id=100043258121820

Update 16.08:

Un video asemanator cu ceea ce a spus la Alba Iulia este pe Youtube dar in engleza si spaniola. 

https://www.youtube.com/watch?v=HFFQ-aMEy1o

12 comentarii:

  1. Se putea organiza mai bine fratilor. Oricum e bine ca s-a inceput.Diavolul va uraste Dumnezeu va iubeste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice început e mai dificil, dar e un început pe un fundament curat, al Adevărului.
    Domnul să fie lăudat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo de fanatism și sămânța șarpelui..
    Un bărbat adept al teoriilor conspirațiilor și-a ucis cei doi copii. Era convins că au ADN de șarpe
    Ultima actualizare: 12-08-2021 12:06
    Matthew Taylor Coleman
    Matthew Taylor Coleman, un american adept al teoriilor QAnon şi Illuminati, și-a ucis copiii, fiind convins că aceștia au ADN de șarpe și că se vor transforma în monștri.

    Astfel, bărbatul în vârstă de 40 de ani, proprietar al unei școli de surf din California, este acuzat că și-a ucis băiatul, de doi ani, și fiica, în vârstă de 10 luni.

    Coleman, care era convins că soția sa le-a transmis copiilor ADN de șarpe, și-a recunoscut faptele și a spus că i-a înjunghiat pe copii folosind un instrument pentru pescuit, conform NBC News.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai automat și el e șarpe fiindcă sunt copiii lui deci trebuie să se sinucidă. :)

      Sectarismul ăsta dogmatic distruge vieți și destine.

      Peter

      Ștergere
    2. Vedeti deci cat de toxice si periculoase sunt invataturile profetului mincinos Branham?

      Nu conteaza ca se identifica acum cu "Qanon" sau "Iluminati", asta cu sarpele este aceeasi mizerie pe care o mesteca si Branham acum 60 ani si o vindea ca pe "revelatii de la Duhul Sfant".

      Am spus si repet, vreau sa ma contrazica cineva: Acesti fanatici religiosi ("crestini") sunt in stare de aceleasi atrocitati ca si talibanii, daca nu le-ar fi frica de bratul lung al legii. Cu cat sunt mai deraiati (mai deplasati in lumea lor paralela) cu atat se dedau mai usor la fapte ticaloase! Iar pe cetatenii americani in general (fie ei si "profeti") nu ii banuiesc de foarte multa cultura si educatie.

      Apropo de fapte ticaloase, am gasit scris pe acest site urmatoarele:

      https://www.thedailybeast.com/matthew-taylor-coleman-surf-school-owner-arrested-after-his-kids-1-and-3-found-stabbed-to-death

      "Hiram Sanchez, Baja California’s attorney general, told reporters that the 3-year-old boy was stabbed 12 times. The 1-year-old girl was stabbed 17 times. A blood-stained wooden stake was found at the scene, said Sanchez."

      Mai pe romaneste: "Procuroul General a declarat reporterilor ca baietelul de 3 ani a fost injunghiat de 12 ori. Fetita de 1 an a fost injunghiata de 17 ori" Nu va suna cunoscut cifrele? Branham s-a folosit toata viata de puterea numarului 17 (in Biblie). El era Ingerul din Apocalipsa "10 cu 7", cel care a preidcat la 17 religii in India si a vindecat ologi la marile adunari din Africa, la care au fost adusi cu 17 trenuri si la urma au ramas 17 camioane cu cârje si carucioare...

      Sa revenim la fapta odioasa. De unde stia criminalul ca ADN-ul de sarpe era in copii? Le-a facut el cumva un test ADN? Si daca da, de unde stie ca prevenea de la sotie, si nu de la el insusi? Si de ce si-a injunghiat fata de mai multe ori decat baiatul? Poate ca era de sex feminin si prin urmare mai "murdara", mai "vinovata", asa cum ne spunea si Branham?

      Evident, intrebarile sunt doar retorice, din nefericire evenimentul este foarte tragic si ma intristeaza la maxim. In acelasi timp mi se face tot mai mult greata de ticaloseniile cu care Branham a amagit si inca mai amageste milioane de oameni de-a lungul deceniilor.

      Ar trebui sa nu trecem asa usor peste acest subiect, ar merita studiat si scris un articol mai amplu.

      ABEL

      Ștergere
    3. Călugărițele vrăjitoare-la noapte la 2.25, pe Cinemaraton

      " Un documentar de lung metraj despre toleranța/intoleranța, raporturile individului cu statul, dar și despre magie, atât în trecut, cât și în prezent. Pornind de la un fapt real petrecut la București, în 15.08.1715, când principesa domnitoare Păuna Cantacuzino a avut o criză în timpul slujbei de Sf. Maria, ea fiind suspectată că, împreună cu soțul ei, l-au trădat turcilor pe precedentul principe Constantin Brâncoveanu. Pentru a o disculpa, neștiindu-se natura crizei - epilepsie, cădere de calciu etc, sub pretextul că ar fi fost fost vrăjită, două călugărițe martore ale crizei au fost spânzurate, iar alta zidită de vie în subsolurile unei mânăstiri. O întoarcere în timp, reflectând mentalități atât din trecut, cât și prezent, o multitudine de intervievați: istorici, antropologi, psihiatri, oameni simpli etc. O privire lucidă asupra fragilității ființei umane în raport cu statul, dar și a mentalului colectiv care nu poate ignora magia, mistica etc"

      Peter

      Ștergere
    4. Foarte interesant dar unde il pot vedea am gasit numai reclama la film https://www.youtube.com/watch?v=H280wjwhNNI

      Ștergere
    5. A fost pe Cinemaraton. Nu cred că e pe YouTube.

      Ștergere
  4. Un Nostradamus român.

    Cei autentici sunt foarte puțin cunoscuți. Ei au visuri, intuiții și premoniții. E specific oamenilor de geniu.

    În schimb mitomanii și impostorii sunt pe toate gardurile.

    "Implacabil" (2002)

    " Miroase-a carantină peste veac
    Bolnavii sunt chemați să se supună,
    la încercarea, ultimă, comună,
    să li se spună :nu mai aveți leac"

    Adrian Păunescu

    Peter


    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu credeam că Federația Galactică împreună cu Q-anonunaki îl vor pune pe Trumpalau din nou președinte. ☹️ Sa ne spună Radu Morar sau Cornel Sabou ce mai spun aberațiile Q-anon.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cât de toxic e sa îți pui niste lideri și zi noapte numai pe ei să asculți. Când după ani de zile când m-am decuplat de la rețeaua sectarismului și fanatismului am realizat cat de mult am pierdut. Sunt atât de mulți oameni minunați de la care ai ce învăța și nu o dau cu "acum e ultimul mesaj, vine apocalipsa ".

    RăspundețiȘtergere
  7. Update 16.08:

    Un video asemanator cu ceea ce a spus la Alba Iulia este pe Youtube dar in engleza si spaniola.

    https://www.youtube.com/watch?v=HFFQ-aMEy1o

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.