sâmbătă, 14 august 2021

Ce am mai aflat la conferinta?

Daca Branham ar fi avut 100000 de greseli personale, dar ar fi spus adevarul aproape nimeni nu l-ar fi parasit. De ce? 

Pentru ca orice om poate gresi in viata dar asta este omeneste, insa a minti si insela cu bunastiinta nu trebuie tolerat. 

Cand am intrebat pe fr Tim despre chestii de genul, de ce  a zis Branham ca masina de spalat haine e de la satana a zis ca la asa ceva nu se baga deoarece sunt elemente de limitare si opinii personale ale fiecarui om in parte insa el este interesat de ceea ce Branham a zis ca invatatura, ca revelatie si mai ales ca si confirmare a slujbei sale. Cand a vazut ca la toate aceste capitole Branham fie a plagiat de la altii idei, fie a mintit, fie a sustinut idei complet false, intreaga constructie s-a prabusit. Da, branhamismul este prabusit si cei de la mesaj, voi stati sub daramaturi chiar acum. 

Cand voi fratilor, liderilor, nu aveti sange in instalatie sa veniti sa puneti simple intrebari unui om onest, sincer, bun la suflet, sociabil si bun si cu cei rai si care a fost 50 de ani la mesaj. In schimb ati criticat si ati amenintati oamenii ca daca vin isi pierd mantuirea. Vai si amar ce statura mediocra aveti. Sunteti sub limita acesteia.

Fr Tim stie ce s-a intampat acolo, voi sunteti cei mai slabi si dezinteresati de adevar oameni pe care eu ii cunosc. 

Sunteti foarte slabi. Va este frica de adevar. Va este frica de realitate, dar faptul ca nu ati venit la conferinta, NU SCHIMBA ADEVARUL. 

Da, Branham a mintit, a mintit si din nou a mintit si voi acum mintiti in mod constient. Va dati seama in ce univers fals traiti? Haideti fratilor veniti-va in mintea duhovniceasca, nu va alsati in continuare corupti. Nu aveti scapare. Nu va puteti prezenta inainte lui Dumnezeu cu minicunile lui Branham si jumatatile lui de adevar.

Fr Tim auzise multe si inainte despre Branham dar NU II VENEA SA CREADA CA Branham, acela care l-a tinut in brate si la binecuvantat cand era bebelus, avea sa fie descoperit ca profet mincinos. A fost dureros pentru el. Foarte dureros. Acolo a existat o legatura emotionala puternica intre el si Branham si aceea l-a mai tinut in mesaj in speranta ca Branham e adevarat. 


Si el ca mine si multi altii care au parasit mesajul, fr Tim a cautat mereu dovezi ca Branham este corect, ca este profetul Ilie, ca este cu adevarat ingerul 7. Spera sa nu i se confirme ca a risipit zeci de ani intr-o secta falsa. Poate ca toti am simtit asta la un moment dat.





O chestie interesanta de care nu am stiut. 

Fr Tim a vorbit odata cu fratele din adunarea lui Branham care a fost la predicarea Epocilor si acesta a spus ca o masina din curtea Tabernacolului a intors si farurile au luminat cateva secunde pe geam chiar catre amvon si Branham a facut, ca si cu norul si altele, o mare mascarada din asta MINTIND PE FATA OAMENII ca stalpul de foc a venit acolo vizibil in fata oamenilor. Vai vai ce copilarii. 

Asemenea asa pretinse legitimari nu au de-a face cu Evanghelia, cu mantuirea, cu planul lui Dumnezeu pentru omenire. Nu foloseste nimanui cu absolut nimic, DAR CHIAR CU NIMIC sa auda si sa creada ca cineva din America ar fi vazut lumini si nori. Cu nimic.

A mai zis si despre Leo Mercier, unul din cei doi homosexuali care au inregistrat benzile, ca a fost dat afara din Tabernacol de catre comitet, nu de catre Branham dupa ce cei doi au fost prinsi ca furau banii adunarii. Dar acesta a ajuns sa isi deschida adunare in California si Branham - ghiciti ce?- a mers sa il ordineze ca pastor si a zis ca acolo e un loc foarte spiritual. A dat oamenilor incredere in el. 

Inca Branham nu murise si abuzurile lui Leo asupra femeilor si copiiilor din adunare a inceput. S-au ajuns la agresiuni sexuale asupra minorilor, femeilor, el a violat baieti de 8 si 10 ani, a creat o secta groaznica incat presa a scris despre el si a demascat mizeriile si relele incredibile facute de acesta. Branham a facilitat toate acestea. Nici fr Tim nu isi explica cum de Branham a ales sa se asocieze cu acesti doi sodomiti si sa le faca totul pe plac si sa ii promoveze. Nu isi explica nici de ce a mers la vanatoare si la pescuit cu ei ani si ani de zile. 

Fr Tim a urât gandul ca va trebui sa plece de la mesaj daca ceea ce deja circula pe internet despre Branham e adevarat, adica acele zeci de dovezi ca mesajul e fie plagiat, fie e fals. El a sperat pana in ultimul moment ca va gasi lucruri care sa il apere pe Branham si sa il confirme cu adevarat.

Am mai zis, mi-a placut faptul ca a vorbit despre importanta de a inclina mereu balanta catre demnitate si nu catre reputatie, catre popularitate.

Reputatia fara demnitate este o haina murdara, este a trai in minciuna in mod constient. Asta fac cei de la mesaj. Si ei o stiu. Si eu stiu bine, ca ei stiu, ca eu stiu.




24 de comentarii:

  1. " Dar acesta a ajuns sa isi deschida adunare in California si Branham - ghiciti ce?- a mers sa il ordineze ca pastor si a zis ca acolo e un loc foarte spiritual. A dat oamenilor incredere in el. "


    Deci Branham dacă mai trăia, susținea mișcarea LGBD și parada homosexualilor :)

    Mare profet aveți.... Să vă spălați pe cap cu el :)

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma minunez cum de marii lideri de la mesaj din Romania impun fuste lungi dar Branham a promovat si ajutat in adunare oameni care erau si gay si hoti si alte rele.Ei vor sa para ce nu is. Mancavar rusinea de oameni de nimic care stati ca talhari ascunsi in pesteri nu ati venit la lumina la Alba Iulia sa discutati despre erezia dovedita numita Mesajui Zilei. Minciuna zilei se potriveste mai bine si atunci voi cine santeti?Mincinosii zilei.Da.Mincinosii zilei si orei ca ora de ora mintiti poporul.O sa va ajunga rusinea si mizeria.Unde ajunge minciuna acolo veti ajunge si voi blestematilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai minuna atata. Asta au facut oamenii fara caracter de cand e lumea.

      Ștergere
    2. După cele spuse și după cum petrecea Branham cu cei 2 gay precum și câtă încredere le-a acordat celor doi, ar fi trebuit ca lumina aceea de deasupra capului său să fi fost în culorile curcubeului. Cred că lui Branham nu-i displăcea ideea. :)

      Lăsând gluma la o parte, voi încă mai credeți că ăsta e Ilie din Maleahi?

      Biblia ne îndeamnă să judecăm și să cercetăm lucrurile, oamenii, evenimentele ,și nu să credem orbește ce spune unul și altul, chiar dacă e vorba chiar de fiul lui Branham!.


      Peter

      Ștergere
  3. Incredibil ce poti sa auzi de la oamenii acestia! Eu ajut oamenii de ani de zile si mereu am facut asta si cu ajutorul Domnului mereu voi face asta. Fauritori de rele si mincinosi precum Branham si ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si acum cand ma gandesc la ce am trait in copilarie la mesaj, ma intristez. Doar negativism, groaza..si uneori mascate in ceva "bun". M-am distantat de oamenii de la mesaj fiindca majoritatea transmit ceva negativ. Si au acea falsa impresie ca sunt mai presus de toti ceilalti. Am vazut ce poate face fanatismul religios (indiferent de secta) si e foarte periculos.
    In ultimul timp imi tot dau seama ca e ciudat faptul Ca stiinta a evoluat enorm, Dar majoritatea lumii a ramas parca in Evul Mediu Ca gandire, idei, mod de viata etc. Folosesc tehnologia (telefoanele etc) dar cauta tot ideile lor fanatice, nicidecum sa descopere lucruri noi si cu adevarat interesante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo tie. Si eu si multi altii au patit la fel. Am fost martori la atat ura, rautate incat am plecat de la mesaj nestiind inca de faptul ca fr Branham a deviat atat de mult.

      Ștergere
  5. La 2.25 noaptea, pe Cinemaraton e documentarul" Călugărițele vrăjitoare ". Pentru cine il interesează.

    La mulți ani români si România!.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu un branhamist pe TikTok, ce se roagă pt blesteme si spune că prin el vorbește Duhul Sfint. Canalul lui e "maldivekaraibefilipine" Tot timpul stă cu biblia in mână si câteodată are și câteva cărți de-a lui Branham.Sunt si câțiva moderatori ce îl încurajează să creadă că are vedenii si proorociri. E trist cum ajung unii, cu Biblia in mână si încurajați de predicile lui Branham. Ăsta e defapt efectul sectarismului,mai simplu spus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cineva i-a spus ce am scris și și-a pus contul pe privat. Doar cu siretlicuri și ascunzișuri umblă branhamistii ăștia. Apoi au tupeul să mai vorbească de alții.

      Ștergere
    2. Contul lui pare public https://www.tiktok.com/@maldivekaraibefilipine?lang=en&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1 daca despre acesta e vorba.

      Ștergere
    3. Vad ca are link de la frankisti Www.EVANGHELIA.ro

      Ștergere
    4. Vai de el. As fi vrut sa vad dar se pare ca e privat contul...

      Ștergere
    5. Poți să vezi când face live. Face des live inclusiv noaptea.

      Ștergere
    6. Ce sa vad? Cum baga in el ca in betoniera. Doamne fereste, nu mai vreau s ama uit ca poate visez urat la noapte :P

      Ștergere
    7. :)). Are și videoclipuri când profețeste și spune "Așa vorbește Duhul Sfint" apoi începe să spună că prin el vorbește Isus și că el Edi, căci asa3in cheamă, e asemenea lui Isus.

      Ștergere
    8. Lasa-l in pace, e un biet "puradel" frustrat ca nu ii aduce odata Domnu' pe "piranda" :)

      Iata cateva din "profetiile" lui. Pe urma nu o sa imi mai bat capul cu aceasta forma de viata:

      "Caci asa vorbeste Duhul Sfant, popor de legamant, caci eu sunt proorocul si profetul lui Isus cei cel mai destept om al tuturor timpurilor..."

      "Seara buna! Vreau sa va spun ca Isus nu putut sa imi trimita pe fata mea, pentru ca trebuia sa ineleg ca o femeie, alta tiganca piranda, mi-a facut farmece si am avut drumurile legate (ale cununiei) si de asta nu s-a putut, si acuma am inteles. Dar cu Isus am biruit si toate aceste chei si lacate au fost daschise pentru viitor, pentru cununie. In numele lui Isus, oricine se va impotrivi inapoi, bine nu va fi. Amin!"

      "Auziti, eu sunt dreptul dreptilor, corectul corectilor, curatul curatilor, dumnezeul dumnezeilor. "

      "Si vreau sa mai zic un lucru: Tu femeie si barbatule, nu uita ca tu esti un prost si o proasta. Ai inteles?"


      Atata poate saracul, nu il mai urmariti, ca sa nu va coborati la nivelul lui...

      Nu cred ca are nici o treaba cu branhamismul, chiar daca ar crede in monstrul de spaghette, tot asa s-ar manifesta...

      Ștergere
    9. E caz patologic. Se vede si pe față, privire și vorbire. Vorbește de pocăință dar trimite poze cu el dezbrăcat. Am văzut pe "ochiuldinumbra". A si recunoscut ca a trimis poze dar spune că face ce vrea cu viața lui. Cred că nici nu-și da seama ceee ce spune si face. Iar legătură cu branhamismul e că branhamistii ii alimentează starea asta în care se află spunându-i că e proroc și ca e perfect ca si Isus. Câteodată vorbește ca di Branham. Deci sectarismul branhamist are un efect negativ asupra lui.

      Ștergere
    10. Doamne ce mizerie e TikTokul m-am uitat pe "ochiuldincur", asa ceva....

      Puradelul iar si-a facut contul privat, pentru ca probabil a inteles ca e "urmarit". Pai da, dar atunci cum sa il mai gaseasca "piranda"?

      Clar e dus rau, ar trebui sa vina Arafat sa-l descarcereze din propriul corp...

      Mai are si un alt canal tot privat, ii zice asa:

      isusduhulsfant
      "Eu sunt Edi te iubesc femeie!♥"

      Ștergere
    11. Mai devreme a fost live, cred ca am prins doar finalul, unde a baut cola, a fumat si a tipat in telefon ca el e cel mai drept si mai curat decat toata omenirea :)

      Ștergere
    12. :)). Pe mine totuși mă deranjează că sunt moderatori si branhamisti care efectiv il încurajează și ii alimentează nebunia asta mistică. Îmi arată încă o dată că branhamistii sunt în stare de orice, pt a-și susține ideile si pe Branham.

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Voi care blamați pe alții chiar daca ar fi greșiți mai bine v-ați ruga pentru ei dacă ați fi creștini, unde este dragostea pentru semenii vostrii orice ar fii ei branhamisti frankisti penticostal sau orice altceva, Eu zic sa va fie Rușine

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.