miercuri, 4 august 2021

Conferinta cu fratele Tim se apropie

Da, se apropie conferinta.

Dupa toate discutiile si mesajele primite de la fratii care urmeaza pe Branham sau Frank post spune urmatoarele.

Dragi frati nu ma puteti urî atât de mult, cât eu va iubesc. Si 99% din voi știti ca spun adevarul.

Nu imi pasa de nimic ce spuneti si faceti. Va inteleg. Stiu ca majoritatea sunteti pachete de emotii negative, nu sunteti ancorati sanatos in Cuvant si logica acestuia, ci in fanteziile lui Branham despre Biblie. Asta nu va ajuta deloc.

Dar, oricum fiecare va da socoteala pentru ce spune si face, insa doresc sa stiti ca daca continuati tot asa, nu va ajuta cu nimic in viata, credinta si societate. Ce spuneti si faceti cu privire la conferinta sunt semne grave de infantilism si parazitism spiritual, aratati o grava necunoastere a Evangheliei si a Cuvantului lui Dumnezeu. 

Este decizia voastra si responsabilitatea ce faceti dar e clar ca vor fi consecinte ca atare. Eu oricum va iubesc insa va si spun ca ati semanat frica si confuzie intre frati in mod manipulatoriu, lipsit de etica si moralitate. 

Treaba voastra ce faceti, dar asta ne arata ca folositi manipulare in loc de argumente biblice. Cand faceti asta se vede ca nu adevarul va conduce viata. Nici dragostea pentru adevar nu este in voi cand faceti asa ceva.

Dragii mei prieteni si frati, ar fi trebuit sa vedeti in aceasta conferinta cu fratele Tim un moment excelent de a pune intrebari unui om foarte iubit, respectat si binecuvantat care a fost 50 de ani la mesajul lui Branham. 

Eu sa fiu la mesaj astazi si sa aud ca zi de zi oamenii parasesc aceasta miscare a lui Branham, as fi foarte interesat sa aflu motivele pentru care ei fac asta. As vrea sa stiu daca au argumente adevarat. Daca acestea sunt de bun simt, sau sunt inventii. Si asa as lua o decizie sanatoasa, bazata pe ADEVAR, nu emotii negative precum frica si nesiguranta.

In Cristos avem siguranta deplina. Asta e clar ca Buna ziua. 

Iata ca aveti ocazia sa aflati sambata 7 august la Alba Iulia de ce el a parasit mesajul si de ce a pastrat multe idei bune pe care noi le consideram din Cuvant cand eram la mesaj. 

Vor fi doua adunari sambata la Alba Iulia, iar duminica la Sibiu la adunarea locala va fi o adunare de dimineata.

Va asteptam cu drag, sunteti bineveniti.







6 comentarii:

  1. Vor fi doua adunari sambata la Alba Iulia, iar duminica la Sibiu la adunarea locala va fi o adunare de dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine este sincer în inima lui nu manipulează frații prin răutăți și frici puerile.
    Doar fanaticii manipulează.

    RăspundețiȘtergere
  3. " Pachete de emoții negative". Fain spus. Dar de ce unii ajung în halul ăsta, din moment ce Biblia învață altceva și total opus?

    Vă spun eu de ce : Fiindcă au pe masă predicile lui Branham în loc să aibe Cuvântul sfint. Dar când se dă la o parte revelația apostolilor și se înlocuiește cu "revelația" unui predicator sau altu, se ajunge la fanatism, absolutism, idolatrie și excese de tot felul.

    Conferința se transmite și Live? Și dacă da, unde? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Fratele Vasile Otves din Alba Iulia care este organizatorul adunarilor, va asteapta cu drag.
    Fratele Adrian Maris probabil ca va transmite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde se transmite? Pe YouTube? Sperăm că link-ul va fi pus aici. Mulțumiri.

      Ștergere
  5. Haalloooo. Puneti si aici sa vedem si noi?

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.