joi, 30 septembrie 2021

Către frații din România - fr Tim Humes

Către sfinții credincioși din România 

Salutări în Numele minunat al Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Sunteți în gândurile și rugăciunile noastre. Scopul acestei scurte scrisori este de vă saluta pe fiecare dintre voi și, de asemenea, să vă mulțumesc că ne-ati primit, pe fratele Stephen Yeboah și pe mine, cu o așa dragoste și bunătate. 

Părtășia cu voi mi-a răcorit inima și cred că am întâlnit prieteni pentru o viață. 

Vă încurajez din nou să vă țineți ochii doar pe Hristos Isus și să rămâneți fideli și credincioși Cuvântului Său, iar atunci viața voastră va fi roditoare și va abunda în orice lucrare bună. 



Dacă Domnul este dispus să ne ajute, eu deja aștept cu nerăbdare momentul când ne putem reîntâlni cu toții împreună într-o altă părtășie. Sunt prietenul vostru și slujitorul Său în împărăția lui Dumnezeu. Vă iubim pe toți. 

Dumnezeu să vă binecuvinteze.

Fratele Tim Humes
29 septembrie 2021


21 de comentarii:

  1. Si eu iti multumesc frate Tim. Ai dat dovada de curaj si de caracter. In ultimii 10 ani am vazut atat de multa lasitate si coruptie religioasa la mesaj si compromisuri grave, incat atunci cand cineva care lasa totul deoparte pentru adevar, imi pare o uriasa LUMINA. O imensa binecuvantare, o sinceritate si onestitate extraordinara.

    William Branham l-a tinut in brate pe fr. Tim si l-a binecuvantat cand era bebelus, si in ciuda atasamentului emotional prin care era legat in urma acestui gest, totusi, cand a sosit ceasul adevarului, fr Tim ca si noi ca si multe alte mii deja, au avut curajul sa spuna minciunii ca e minciuna, si adevarului, ca e adevar.

    Cand va vad ca inca promovati minciuna, plagiatul, falsitatea, invataturi si preziceri false date de Branham, pur si simplu mi se intoarce stomacul pe dos. Lipsiti de orice element al bunului simt spiritual, incapabili sa credeti ca Evanghelia, Jertfa Mielului, Cuvantul, sunt mai mult decat suficiente pentru mantuirea si rascumpararea noastra, ati devenit avocatii falsului mesaj a lui Branham, preluat de alti invatatori falsi, care profita de naivitatea voastra, de frica voastra, de incapacitatea voastra de a le pune intrebari despre cele peste 100 de minciuni, contradictii si idei false ale lui Branham.

    Ieri am discutat cu Abel.

    Pe final de discutie am realizat ce onoare a fost pentru mine sa fiu impreuna cu el si alti frati, pionierii adevarului pe aceasta directie a lui Branham.

    Dupa ce am aflat clar din Biblie ca Ilie nu este pentru neamuri, am inceput aceasta calatorie extraordinara, plina de revelatii, de lumina, dar si de mari si grele lovituri. Am primit lovituri foarte grele de la cei care mi-au fost prieteni candva, si de la alti paraziti care au crezut ca daca mint in public lucruri mizerabile despre mine, ma vor face mai putin credibil in fata audientei.

    Ei credeau probabil ca daca ma murdaresc, Branham devine automat un profet adevarat si toate minciunile lui dispar. Uite ca nu a fost asa.

    Oricum, ura lor, rautatea lor, nu a facut decat sa ma ajute sa imi antrenez emotiile, si sa vindec modul in care raspund atunci cand apar situatii delicate, si extrem de dificile. Am reusit. Am depasit praguri psihologice care ii fac sa turbeze pe unii daca ar incerca macar sa le atinga.

    Practic, ei m-au ajutat sa evoluez, sa ma desavarsesc pe multe directii de viata. Cu cat am evoluat, cu atat ei au involuat, devenind, nu mai buni, ci mult mai rai, mult mai fanatici, mult mai intunecati, mult mai nefericiti, mult mai tristi. Pacat de ei. Dumnezeu nu asta doreste.

    Ce bine ca am ascultat de inima, de adevar, de Cuvant. Sunt un om cu greseli, cu bune si rele, dar stiu ceva.

    Am realizat impreuna cu cativa soldati extraordinari, IMPOSIBILUL. Da, oricat de imperfecti suntem, oricat de slabi si trecuti prin foc, noi am adus claritate unei generatii care a fost ratacita, inselata si mintita de catre un om pretins inger, profet, Fiul Omului, mesager, Dumnezeu in carne umana. Slava Domnului pentru toate astea.

    Asta face fr Tim acum in SUA si in jurul lumii. Ajuta oamenii sa vada ca lucrurile nu au fost asa cum s-a spus ca au fost.

    Multumim fr Tim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Religia se bazează în primul rând pe frică. Este parțial teroarea necunoscutului și parțial dorința de a simți că ai un fel de frate mai mare care va sta alături de tine în toate necazurile și disputele tale. Frica de misterios, frica de înfrângere, frica de moarte. Frica este părintele cruzimii și, prin urmare, nu este de mirare dacă cruzimea și religia au mers mână în mână. Pentru că frica este la baza acestor două lucruri. În această lume putem începe acum un pic să înțelegem lucrurile și puțin să le stăpânim cu ajutorul științei, care și-a forțat calea pas cu pas împotriva opoziției tuturor vechilor precepte. Știința ne poate ajuta să depășim această frică ticăloasă în care a trăit omenirea de atâtea generații. Știința ne poate învăța și cred că inimile noastre ne pot învăța, să nu mai căutăm în jurul nostru pentru a susține imaginarul, să nu mai inventăm aliați in cer, ci mai degrabă să ne uităm la eforturile noastre pentru a face această lume un loc potrivit de trăit, în loc de locul în care au făcut-o bisericile din toate aceste secole. ” - Bertrand Russell

      Peter

      Ștergere
    2. Si mesajul lui Branham si al urmasilor lui se bazeaza pe frica. Chiar si ei intre ei se ameninta cu moartea si distrugerea, ei care se lauda pe de alta parte ca sunt MIreasa. Cat de mare este intunerecul din viata lor!

      Ștergere
    3. Religia se bazeaza pe frica (frumos citatul, multumesc!) iar mesajul lui Branham se bazeaza pe groaza si treoare!

      Ștergere
    4. Cei ce urmeaza pe Branham si Frank se terorizeaza si intre ei cu versete bibblice si din mesaj, bine spus Abel. E religia terorii sub masca religioasa de Mireasa. Cine e mireasa? Mireasa nici nu exista. E un simbol frumos si atata tot dar ei siau creat o indogmatizare prin care se urasc ei intre ei si urasc oamenii si urasc si pe cei care cred in Domnul dar nu sunt cu ei. Secta ratacita care duce in ratacire pe alti rataciti.

      Ștergere
    5. Frica face ca cele mai rele și urâte lucruri să devină realitate. Iar cei care promovează frica sunt ucenici ai răului și nu ai lui Hristos.

      Peter

      Ștergere
  2. Inainte de Tim Humes au fost multi altii care au demascat pe Branham. Nu el a fost cel care a vazut ca Branham a mintit oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acuma cu virusul acesta Covid, branhamistii au postat fragmente din predicile lui branham cum spunea branham de o bomba bacteriologică și virusi ucigasi. El spunea ca mai întai vine pecetluirea si doar cei care nu sunt pecetluiti vor fi răpusi de virus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Smecher Branham ăsta. Vedea un film cu viruși și apoi zicea că a avut o vedenie de la Domnu.

      Asta se numește prosteala pe față.

      Ștergere
  4. Nu era atat de prost cum se pretindea... :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Chris Oyakhilome - pastor denominational marturiseste despre fratele Branham, ca a fost un profet.
    https://www.youtube.com/watch?v=GJ1K6cXcHR4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals5 noiembrie 2021 la 07:02

      Si noi credem ca Branham a fost un profet. Dar unul fals, unul care a mintit constant.

      Ștergere
    2. "Noi credem..". Noi știm nu credem, că Branham se juca cu vorbele. Și știm chiar din predicile lui, nu din părerile noastre.

      Peter

      Ștergere
  6. Mărturia lui Dawson Riley despre Profetul William Branham tradusă în Română cu Subtitrare Part 1-2
    https://www.youtube.com/watch?v=pSMjHLRwsxM
    https://www.youtube.com/watch?v=Ayd3fDcTGiY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aia nu-i ieșeau prorociiile și vedeniile? :)

      Ștergere
    2. Branham era un ghicitor, unele îi ieseau, dar cele mai multe nu.

      Ștergere
  7. https://m.digi24.ro/stiri/externe/sute-de-adepti-qanon-s-au-strans-in-dallas-asteptand-ca-jfk-mort-din-1963-sa-si-faca-aparitia-si-sa-l-proclame-pe-trump-presedinte-1723749

    Vi se pare cunoscut? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. As vrea sa își legătură cu cineva, am ieșit de la mesaj, in 2022!Am nevoie sa vorbesc cu cineva!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce oras locuiti? Puteti cauta pe fratele Adrian Maris din Cluj. Este live deseori pe Facebook. El va va ajuta. Sau fratele Stefan Antal. Am inteles ca fr Lica nu se ocupa de adunare dar acesti frati o sa va ajute.

      Ștergere
    2. Cu ce să ajute Adrian Mariș? Odată îl critică pe Frank, odată ii citează afirmațiile ca fiind adevărate revelații. Cum te poate ajuta un asemenea om duplicitar?

      Peter

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.