joi, 1 decembrie 2022

Evolutia mesajului in jurul lumii

In ultimii ani mesajul a scazut foarte mult peste tot in jurul lumii. As fi fost trist daca s-ar fi intamplat asa ceva daca mesajul lui Branham ar fi fost adevarat. 

Dar pentru ca in ultimii 10 ani, mai multi frati am dezvaluit uriasele minciuni si falsitati spuse de catre Branham, nu pot decat sa ma bucur ca oamenii parasesc secta aceasta falsa, care sta ascunsa in spatele unor adevaruri biblice frumoase si de valoare. Aici e forta mesajului lui Branham. Si-a promovat minciuna stand deseori in spatele unor adevaruri evanghelice simple, frumoase si puternice si oamenii care cred si stau inca la mesaj, sunt pacaliti exact in aceste puncte. 

Ei citeaza cateva adevaruri biblice aducand laude lui Branham pentru ele nu lui Dumnezeu si tot lui il aduc laude ca ar fi descoperit taine, lucru dovedit cea mai grosolana minciuna din istoria mesajului lui Branham. O uriasa manipulare. Nerusinata manipulare! Groaznica manipulare. De aceea e greu pentru multi sa plece de acolo DESI EI STIU NEGRU PE ALB CA BRANHAM A MINTIT. Unii ma suna si imi spun cat de greu le-a fost si ce opozitie au intampinat. Si asta se intampla din cauza abuzurilor emotionale la care sunt supusi si a amenintarilor cu versete biblice aplicate in mod total fals. De ex. "Au iesit din mijlocul nostru"...etc si alte amenintari si comparatii rautacioase cu Iuda, Core, Datan, Abiram izvorate din fragilitatea si instabilitatea psihica si emotionala a celor care raman la mesaj. Ei au o nevoie psihologica toxica, de a eticheta in mod negativ pe cei care nu mai cred pe Branham. Pentru ei nu conteaza ca cineva crede in Domnul Iisus Hristos. NU LE PASA si nu acorda nimanui sansa la mantuire prin credinta in Hristos, ci condamna pe toti care nu mai cred in ideile, dovedite, false ale lui Branham. Au schimbat deci mantuirea prin credinta in Domnul, cu secta toxica si bolnava a lui Branham. Daca analizam putin, vedem ca de fapt chiar ei sunt cei care sunt rataciti si pierduti, nu cei care cred in Hristos, Domnul. 

La Cluj numarul celor care au parasit mesajul este tot mai mare, dar aud ca si in SUA, Europa, Africa, America de Sud si Rusia chiar, pleaca oamenii, nu pentru ca nu cred Cuvantul, ci pentru ca au reusit sa scape de unele dintre cele mai grele lanturi de robie.





Nu e usor deloc pentru noi cei care am parasit mesajul, deoarece apar multe goluri in minte si suflet, si acestea trebuiesc umplute cu ceva si asta poate deveni dificil deoarece avem atat de multa otrava pusa in noi de care cei de la mesaj incat sa ai curajul sa mergi la o adunare, oridecare ar fi este un act de mare curaj. 

Ma suna uneori frati si surori si ma intreaba ce sa faca deoarece se simt foarte agresati si abuzati de vorbele si amenintarile venite de la credinciosii falsi ai lui Branham care arunca venin si otrava asupra celor care decid sa plece din aceasta secta dovedita de Biblie si realitate si istorie, a fi falsa.

Va dati seama ca eu insumi care chiar ma consider ca am evoluat si am lucrat la vindecarea mea, gasesc uneori in mine deseuri sectante provenite din mentalitatile celor de la mesaj, de la Branham si Frank in special. Incerc sa ma vindec cat mai mult. E un proces lung, mai ales daca eu am fost implicat atat de mult, am crezut pe Branham din toata inima mea. Asta este costul. Sa continui procesul de vindecare.

Sunt surprins sa vad ca unii din cei care uneori vorbesc de la amvon cu atata smerenie si aproape lacrimi in ochi, sunt de fapt plini de rautate si multi din ei nu cunosc pe Domnul. Nu cunosc iubirea. Nu cunosc bunatatea dar ei cunosc bine mesajul si viata lui Branham.  E trist. Nu cunosc dreptul fiecarui om de a alege propriul drum in viata.

Ciudata secta, nu-i asa? 

Ei continua sa speculeze evenimentele din politica, religie, economie pentru a semana frica si asteptarea falsa a multor evenimente apocaliptice, in inima credinciosilor sinceri, dar rataciti grav.

16 comentarii:

  1. Atât de îndobitociți sunt in mesaj majoritatea că dacă pui la îndoială "norul supranatural" sau lumina de la un reflector spunând că nu e nici un stâlp de foc , ajung să spună că aceasta e hulă împotriva Duhul Sfânt și nu există iertare. Vă dați seama in ce se scaldă acești oameni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate ai dreptate. Sunt sclavii unor idei care nu au valoare de mantuire ar daca nu le crezi te condamna. Acesta este semnul ca de fapt ei sunt pierduti.

      Ștergere
    2. Norul retușat pe care trebuie să-l întorci într-o parte ca să vezi chipul lui Jesus. Cum vine asta? Au greșit îngerii direcția în care trebuie să se arate? :)

      Ștergere
  2. Dacă în trecut, cineva aflat în prezent într-una din aceste grupuri denumite "la mesaj" și care până atunci nu a știut nimic despre mesajul proclamat de Branham sau Frank, ar fi avut una sau mai multe experiențe supranaturale cu Dumnezeu, în care El însuși ar fi dat persoanei în cauză siguranța că acesta este adevărul și nu altul, am putea nega trăirea acelui om, spunând-i că a delirat, că i s-a părut sau că totul s-a petrecut doar în mintea și imaginația lui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus e adevărul biblic iar evanghelia e puterea lui Dumnezeu, după cum scrie ap. Pavel.

      Bro. Frank aproape că nici nu mai vede nici nu mai aude dar tot predică cum că suntem în perioada Rusaliiilor, ca și cum experiențele supranaturale ar fi la ordinea zilei și se pot experimenta.

      Vă îmbătați cu apă rece. De fapt afirmațiile lui Frank ne arată valoarea de adevăr a ceea ce predică. Dacă era adevărat ceea ce învață atunci trebuia ca aceste Rusalii să poată fi trăite și experimentate. E simplu de verificat ceea ce predică Ewald Frank.

      Ștergere
    2. Frank introduce o obligație care din punctul meu de vedere e periculoasă. El spune că fiecare trebuie să-și trăiască mântuirea într-un chip supranatural. Unde spune așa ceva Pavel sau Petru să-l alt Apostol? E chiar o chestie foarte toxică. De fapt liderii de secte ii culpablilizează pe oameni într-un mod subtil dar Biblia ii eliberează pe oameni și le oferă bucurie, pace și un sens în viață.

      Ștergere
  3. To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.

    RăspundețiȘtergere
  4. Și tot nu mi-ați răspuns la întrebare. Exact cum bănuiam. Este o întrebare al cărei răspuns nu îl puteți sincer da, pentru că făcând acest lucru, ați recunoaște că poziția voastră vis-a-vis de tot ceea ce susțineți este greșită.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deși continuați să postați articolașe și articoluțe, tot nu mi-ați răspuns scurt, clar și concis: puteți nega trăirea sau trăirile supranaturale avute de oameni simpli cu Dumnezeu? Dacă da, înseamnă că și ale voastre sunt false. Dacă nu, înseamnă că sunteți greșiți până în al treilea domeniu. Nu v-ați gândit și întrebat vreodată: de ce în orice timp, fie în VT, fie în NT, au existat și oameni care s-au poziționat greșit față de lucrarea lui Dumnezeu
    din timpul lor, lucrare care nu putea fi decât una autentică?
    Ca și acum, atunci ei credeau zvonurile, bârfele, neadevăruri răspândite despre toți trimișii lui Dumnezeu, evident incluzând-ul și pe Domnul. Că era născut din curvie, că avea drac, că era încurcat cu Maria Magdalena cu care a avut copii, că de la un om urât la chip nu are ce să fie bun, că din Galileea nu iese nimic bun, că vindecă în timpul sabatului, că mănâncă cu mâinile necurate, că mănâncă spice, etc etc etc, bla bla bla.
    Acum, voi credeți că toate acele lucruri spuse sunt niște mizerii, neadevăruri și implicit minciuni. Ei bine, în ziua de azi, voi sunteți cei care răspândiți mizerii și minciuni. V-ați pus de partea calomniatorului șef, de partea pârâșului fraților. Acum voi sunteți cei ce l-au părăsit pe Domnul pentru că nu va mai convenit vorbirea Lui prea dură.
    Asta pentru că nu ați înțeles nimic corect de la bun început. În zeci de ani petrecuți doar cu prezența fizică în adunările celor chemați și aleși, ați avut impresia că trăiți binecuvântările lui Dumnezeu dar defapt, urmăreați ca părerile voastre greșite să vă fie confirmate. Vouă se potrivește versetul acesta din Ioan 5:35 "Ioan era lumina care este aprinsă și luminează, și voi ați vrut să vă înveseliți câtăva vreme la lumina lui."
    Tot așa au procedat și cei contemporani cu fratele Branham. Totul a fost bine cât Dumnezeu vindeca oamenii prin prorocul Său însă când a sosit vremea descoperirii tainelor din Cuvântul lui Dumnezeu, au început cu toții să critice, să scoată povești, să acuze, să calomnieze. Toți în afară de cei aleși care erau, au fost și mereu vor fi un număr mic. Dumnezeu a permis și greșeli în viața tuturor trimișilor Lui, tocmai pentru ca cine nu este din Dumnezeu să se lege doar de acele lucruri, neînțelegând planul și voia lui Dumnezeu. La fel a permis și în Biblie ca să apară versete care nu sunt decât minciuni făurite de Satan și plasate în mințile oamenilor fără Dumnezeu, gen trinitatea, etc. Toată lumea religioasă așa zis creștină crede acum și este bazată pe aceste minciuni dar numai celor aleși li s-a descoperit Cuvântul. Deja mi-am pierdut destul de mult timp scriindu-vă că și așa nu veți asculta, replica voastră preferată fiind: uite alt branhamist și frankist acuzator plin de ură și venin, îndoctrinat de așa zișii aleși și proroci al lui Dumnezeu.
    Replicați cum doriți dar să știți aceasta: ziua nu este departe când veți vedea și auzi întâmplându-se tot ce au spus acești doi bărbați al lui Dumnezeu și atunci veți înțelege că ați fost prostiți de cel rău. Dar atunci va fi prea târziu. Eu vă doresc ca totuși să încercați să ascultați lucrurile poruncite de Dumnezeu Miresei Sale, rostite prin predicile fr. Frank din ultimele luni și poate veți înțelege în ce timp ne aflăm. Poate veți înțelege cine este dușmanul nostru comun și care este poziția noastră față de tot Cuvântul lui Dumnezeu.
    Evident că iar veți răspunde: "Voi? Mireasa? :))) Amărâților, prostiților de un om cu patru clase care a făcut bani de pe urma proștilor și credulilor, care a mers la vânătoare cu homosexualii. Voi Mireasa mă? Cu ăla care nu mai aude bine, nu mai vede bine și se află în pragul morții prin Germania și vă promite răpirea? Voi mă? Voi veți trăi dezamăgirea vieții voastre inutile, pe care ați petrecut-o într-o sectă de nebuni și răi și înveninați, atunci când vă va muri urâtania aia de moș, cu fața lui de monstru, un manipulator de clasă." Poate nu am exprimat tot dar v-ați făcut o ideea despre ce am vrut să vă arăt.
    Ce să mai scriu? Nimic. Mă pun să ascult o predică inspirată și mă voi bucura nespus de mult de harul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU e stilul nostru sa vorbim asa de voi. Acesta e stilul VOSTRU sa vorbiti si despre voi si despre altii! Si intr-un sens da, ne punem intrebari cu privire la invataturile si contradictiile lui Branham PENTRU CA DUMNEZEU NE CERE SA FACEM ASTA SI NE CERE SA NU CREDEM ORICE! Tu faci asa?

      Ștergere
  6. Să vezi şi nu crezi... Credeam că le-am văzut pe toate!

    După psihopatul Jim Jones (People's Temple), fratii Homo Leo şi Gene Mercier (The Park), Paul Schäfer (Colonia Dignidad), pe lista criminalilor odioşi (la propriu!) ce isi au obârşia în "Cuvâtul vorbit" prin "profetul" William Marrion Branham îl putem adăuga şi pe Paul Mackenzie (Secta Malindi) din Kenia.

    Nu ştiu dacă cineva ştie sau a auzit despre Mackenzie şi despre recentele evenimente tragice din Kenia? Acest "guru" propovăduia învăţături din mesajul lui William Branham, printre care "Sămânţa Şarpelui", "Răpirea" şi sfârşitul iminent al omenirii, rasismul (hibridarea), apocalipticismul, denunţarea Bisericii Catolice, a sistemelor de guvernare, de educaţie, medicale, a ştiintei, demonizarea femeii şi alte forme de instigare la ură.

    Bun, în cele din urmă, Mackenzie a prezis că în 15 aprilie va fi sfârşitul lumii şi nu vor merge in cer decât cei care vor muri prin înfometare! Astfel a pus in practica un plan de infometare in 3 faze, (primii copiii, apoi femeilie, apoi tinerii si bărbaţii). Autorităţile au fost alarmate şi l-au arestat şi totodată au găsit multe cadavre, printre care şi copii, gropi comune dar şi broşuri (orginale) ale lui Branham tipărite de VGR. Eu am văzut cu ochii mei la ştiri pe un canal de ştiri german, fapt care mi-a atras atenţia imediat.

    Acum acest nebun este acuzat de uciderea a 145 de oameni (încă vreo 500 sunt dispărute). Ce să vă mai zic? Trageti voi concluziile, fiecare pentru sine.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Malindi_cult

    Am observat ca John Collins este din nou activ si are mai multe platforme, printre care si Youtube. A vorbit aproape zilnic deste acest subiect, in filmul urmator sunt aratate de la minutul 8:00 si imaginile cu brosurile VGR pe care autoritatile le-au gasit la diferiti membrii ai sectei din Malindi.

    https://www.youtube.com/watch?v=2DdLVxukSnw

    Sa vedem cum decurge procesul, ar merita cercetat mai temeinic acest subiect si scris un articol (sau mai multe chiar) despre asta.

    Abel ben ADAM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar ca saracii oameni auf fost ucisi prin infometare, dar la multi li s-au scos si organele, dupa cum au desoperit autoritatile in urma autopsiilor...

      https://www.youtube.com/watch?v=sd41v32Ntgc

      https://www.theguardian.com/world/2023/may/09/autopsies-missing-organs-kenya-cult-deaths-police

      Ștergere
    2. Incredibil! Dar adevarat. Secte toxice care distrug vietile oamenilor dupa ce le-au controlat ani si ani de zile viata, banii, si stilul de viata. Branhamismul o secta toxica mental si emotional si spiritual.

      Ștergere
    3. Și Ewald Frank i-a botezat pe unii dintre ei dar a refuzat să se roage pt niște bolnavi când a fost în România, în 1997 parcă. A spus fraților sec că misiunea lui nu e să se roage pt bolnavi dar să boteze niște pedofili nu e nici o problemă. Cred că e și pe moarte fiindcă nu mai e activ pe YouTube, slujitorii lui punând predici înregistrate. Iar sărmanii ignoranți stau și așteaptă să fie ridicati la ceruri împreună cu robul credincios și înțelept.

      Ștergere
    4. Desi l-am urmat pe fr Frank nu am inteles atunci de ce a refuzat sa se roage. Orice crestin femeie, barbat, tineri, batrani, membri sau lideri trebuie sa se roage pentru alt crestin sau necrestin chiar si pagan daca acestia cer acest lucru dar uite ca fr Frank nu a facut asta.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.