joi, 29 august 2013

Profetul, parintele si ardelenii


"Vedenia" lui Branham despre masina-ou, care merge singura si oamenii se jucau in ea. Este plagiata si asta, la fel ca restul lucrurilor din mesaj, din presa americana a anilor '30
 
Parintele Branham, care a tipat si urlat si acuzat catolicii si alte culte, imbraca haina lorPredicatorul baptist Branham a fost de fapt pastor penticostal in haine de catolic.

Da, da, chiar si in anii in care ne-a spus ca soacra lui i-a interzis sa umble cu penticostalii si de aceea Dumnezeu l-a pedepsit ucigandu-i sotia Hope si fiica Sharon, el era de fapt pastor penticostal la "Tabernacolul Penticostal" devenit ulterior "Tabernacolul Branham". 

Imi este imposibil sa realizez motivele pentru care ne-a mintit.

El, pastor penticostal, a spus ca a fost pastor baptist, dar se imbraca in haine de preot catolic. La fel ca si in invatatura este dualist, haotic, contradictoriu

Vedeti ce bine e sa asculti de Domnul si sa nu critici pe altii? Vei ajunge intr-o zi ca cei pe care ii critici distructiv.  

Eu cred ca noi nu cunoastem viata lui Branham nici 15 % ci cunoastem doar CE NI S-A SPUS si ce au vrut altii ca noi sa cunoastem  ce a vorbit el pe benzi. Atat.


Inca o dovada mai jos, care din nou si din nou, dovedeste o instabilitate emotionala si mentala grava in viata lui Branham.
Branham mereu spune oamenilor: "Crezi ca sunt profetul lui Dumnezeu?" 

Il auzim pe toate benzile la fiecare rand de rugaciune. Nu de 3 ori, nici de zeci de ori, ci de sute si de mii de ori. "Crezi ca sunt profetul lui Dumnezeu?" "Crezi ca sunt profetul lui Dumnezeu?" "Crezi ca sunt profetul lui Dumnezeu?"

Si apoi neaga constant in aceeasi masura ca el ar pretinde asa ceva.

Ani si ani de zile la rand, in toate randurile de rugaciune spune asta, de mii si mii de ori, iar apoi spune exact opusul negand ca spune ce spune. 
 
Pana si cecurile lui erau semnate ca: "PROFET WM Branham." Nu conteaza daca de el sau de altii. Aici se vede ce "smerit si sincer" e profetul.

Cecul cu semnatura PROFETULUI care "niciodata" nu a zis ca e profet.
Apoi, cu un tupeu inexplicabil el zice: "Eu nu spun ca sunt un profet, nimeni nu m-a auzit vreodata spunand asta". " ("I don’t say I’m a prophet. NOBODY hears me say that" ("Q And A On The Seals," 3/24/63, page 491)

POOOOOFTIIIIIIIIIIIIIIIMMM? Tu glumesti? Sau e ipocrizie? Rusinicaaaaaa!

Tot el mai spune de cateva ori: "Cu siguranta ca eu nu sunt un profet, vedeti, un profet este cu totul altceva eu sunt evanghelist iar un profet nu evanghelizeaza". (Amin Branham. Aici iti dau dreptate :)). 


Nu te contrazic aici.)

Vedeti ca el a inteles lucrurile foarte corect cand a zis asta? Branham recunoaste ca NU e profet asa ca, nu mă mai urâți fraților, pentru că văd la fel de clar ca și el în momentele lui de sinceritate.

In sfarsit, a recunoscut diferenta dintre darul ce il avea si il folosea ca evanghelist, care era adevarata lui chemare daca avut totusi una, si slujba de profet biblică pe care NU O AVEA ORICÂT SE CHINUIA SĂ FACĂ SĂ PARĂ AȘA. Sau, mai corect spus, uneori era echilibrat si spunea lucrurile corect. Dar apoi iarasi le schimba, apoi iarasi zicea altceva, apoi din nou nega, apoi iarasi spunea. Incredibil, cat de haotic era.

În iunie 1963 Domnul il mustra iarasi, si ii spune cu repros: "Intoarce-te! Nu ti-am spus sa te intorci pe camp ca evanghelist?" Tot aici Branham plange si se pocaieste ca a etichetat pe pacatosi si oameni "Rickyies si Ricketass si tot felul de nume" si ca si-a pierdut simtamantul dragostei divine pentru oamenii pierduti si pentru frati crestini.

Dar el in loc sa asculte, in prima saptamana din iulie 1963 predica mesajul "ACUZATIA". Aici uita TOT TOT TOT ce a spus in iunie despre calea lui gresita.

Exact invers face totul din nou. 

Decat sa iasa ca evanghelist cum Domnul i-a cerut, ca sa SALVEZE PACATOSII, Branham predica "ACUZATIA" prin care creeaza o drama imensa care sa dea de inteles, ca toti au respins mantuirea si rastignesc a doua oara pe Isus, auziti de ce, pentru ca nu au preluat cateva idei branhamiste. (care acum se dovedesc false) Ce urat! Ce rusinos.

Fiti atenti. La doar o luna de cand Domnul l-a trimis la pacatosi ca evanghelist cu Evanghelia impacarii omului cu Dumnezeu prin Jertfa lui Isus, el isi toarna otrava frustrarii personale impotriva la alti crestini pentru care Domnul a murit la Calvar. 

Lindsay l-a întrebat: "De ce faci asta frate Branham, știi că astfel îți ruinezi slujba? Branham a răspuns, țipând, desigur: "Dacă această slujbă trebuie să fie ruinată atunci să fie ruinată".

Ăsta este răspunsul unui profet care pretinde că deține adevărul absolut?


(As spune asa: "Frate Branham, daca asa ai raspuns unui om care ti-a vrut binele, asa ti s-a implinit. Ti-ai ruinat slujba singur." Branham are in sfarsit o profetie implinita 100%. Am gresit cand am zis ca nu are. Nu sunt ironic, sunt doar atent la ce vorbeste el.)

De ce nu a mers ca evanghelist daca Domnul il mustra si il trimite? Pentru ca a vrut sa fie exact ce nu era: profetul Ilie, Inger, Fiul Omului si alte titluri nemeritate.

Ma socheaza cat de des Domnul il mustra si cearta pe Branham, iar acest om incapatanat pana la Cer nu pricepe nicicum. Ce mult seamana urmasii lui cu el. 

Acum mi s-a mai dezlegat o enigma legata de aceasta incapatanare aproape diabolica a celor care il urmeaza pe Branham. 

Stiu de la cine ati mostenit-o. De fapt toti, ca si eu am avut-o.

Din toate astea, va rog sa preluati gandul lui Cristos cu privire la Branham, si nu gandul lui Branham cu privire la sine insusi. Daca vreti, daca nu, e ok, e treaba voastra, dar acum stiti cum stau lucrurile.

Probabil de aceea a folosit Domnul o "magarita", prorocita sora Schrader, sa-l avertizeze ca va muri ucis pana la finele lui 1965 daca nu se pocaieste de eroare. Normal ca si-a tinut incapatanarea si a murit. (Articol preluat partial din cel anterior)

Ardelenii, suntem noi, care se roaga zi de zi pentru tine, scriu, comenteaza pentru tine, sa poti face singur cu ajutorul Duhului Sfant, diferenta dintre adevar si eroare si sa ajungi sa dai dreptate lui Dumnezeu singur si Bibliei Sale. 

Crestin = a crede in Domnul si al urma. 


Credincios al mesajului = sa urmezi ideile lui Branham care se dovedesc false si plagiate, si confuze.

Mantuirea este data oricui crede in Domnul si il urmeaza. Acesta este un crestin. 

Nu ai nici o promisiune in Biblie ca daca urmezi pe Branham vei fi mantuit.
 
Fapte 4:12

"În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.” 

Crezand astfel in Numele singurului Fiu nascut a lui Dumnezeu, care este Domnul Isus Cristos, vei fi mantuit. 


Oricine crede in EL nu va pieri ci va avea viata vesnica. Iar dintre cei mantuiti toti care au fapte bune, isi curata candela si aduna untdelemn (nu revelatii ieftine si taine de doi bani plagiaturi) aceia vor fi privilegiati sa fie numiti simbolic Mireasa. Biblia este atat de simpla incat ne da tot in cel mai frumos si clar mod.

Asa ca, nimeni de pe pamant nu trebuie sa urmeze vreun mesaj branhamist, sau alt fel, ca sa fie mantuit sau Mireasa. 


Minciuna ca trebuie sa fi "la mesaj" prinde la oamenii care nu cunosc si nu cred in Sfanta Scriptura si care sunt incapatanati. 
Ma rog sa nu fi si tu unul din ei.

Daca ai nevoie de consiliere, sfat fratesc, sprijin, ajutor spiritual pentru tine si adunarea ta scrie-mi. Nu te costa nimic.

Eu sau alti oamenii minunati calificati te vor ajuta. Shalom.

69 de comentarii:

  1. Sunt socata nu imi revin inca, nu mi-am inchipuit vreodata ca fratele Branham a facut atatea lucruri pe langa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu socat, tu socata altii socati...din cauza ca am privit pe Branham si mesajului lui ca fiind ABSOLUT PERFECTE FARA EROARE, cum el ne cere sa credem, de aceea ne zguduie un pic mai tare realitatea.

      Ștergere
  2. Anonima socata , niciodata si nici macar acuma nu-ti poti inchipui cat de parsivi pot fi oamenii care cauta prin orice mijloace sa discrediteze un om al lui Dumnezeu , interpretand in mod voit si eronat tot ceea ce contemporanii lui au vazut in mod normal, dar ei va pun sa priviti prin ochelari care distorsioneaza ,incercand sa va abata de la sensul adevarat al evenimentelor .
    Lica a uitat (beatul de el) ca Bily Graham, pe care l-a laudat ( pe blog ) pentru faptele lui marete si viata lunga de care a avut parte, a fost in vizita in Romania si chiar a predicat la cluj in haina si cladire de biserica catolica . facand si el " pe dracu-n patru " numai ca sa-si poata expune evanghelia la toata lumea . La fel au procedat si altii, de ex Vladimir Pustan, dar pentru acestia Lica nu are curajul " sa faca pe ARDEleanul ", fiindca inca nu au trecut in vesnicie , si au posibilitate de replica .
    Pentru fratele Branham am indraznit eu sa fac pe " avocatul din oficiu " , cu sau fara voia dumneavoastra, stimati anoNIMENI IN DRUM !
    Voi nu vedeti ca pe cecul care l-a expus Lica nu este semnatura fratelui Branham, ci este numele scris de cel care l-a emis, care, prin titlul pe care i l-a dat , isi exprima aprecierea fata de acesta ( Numai daca incultura voastra este mai crasa decat a blasfemiatorului , si daca dumneavoastra nu stiti sa deosebiti duhurile ) Lica , bogatul in duh, nici nu stie cum se scrie un cec . Behehe ! Unde este RASUL , curcilor ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Billy Graham si altii nu au batjocorit pe altii atata cat Branham o face pe toate benzile lui.

      Si faptul ca Branham minte non stop ca el nu a zis ca e profet te faci ca nu vezi? Cecul e doar o idee inplus, subiectul este altul: IPOCRIZIA CONSTANTA A LUI BRANHAM vis a vis de autointitulat, nu regele romilor Cioaba, ci "profetul".

      Nici vedenia plagiata cu masina ou la fel te faci ca nu o vezi.

      Stii ce e interesant?

      Ca la nici alt evanghelist sau lucrator, cand lucrurile sunt simple si reale, nu trebuie sa il apere cineva atata, cu eforturi, ci se apara singur prin REALITATEA LUCRURILOR.

      Dar pe Branham trebuie sa ne chinuim sa cautam poate poate reusim sa gasim ceva care sa il scoata din nebunia in care s-a bagat singur DESI DOMNUL MEREU SI MEREU IL MUSTRA SI CERTA.

      Poate gasim macar 500 in loc de 5000 botezati la Ohio, poate gasim ca a zburat in Duhul in nor, poate poate gasim pe cei 10.000 de musulmani convertiti in Africa de Sud...poate, poate poate.....DAR DEGEABA.

      La Domnul Cuvantul si lucrarile lui sunt DA SI AMIN!

      La Branham nicicum, nici da nici nu, si da si nu...

      Eu sunt de partea Domnului care l-a mustrat si sunt exact pe acelasi gand cu EL. Tu ramai de partea profetului incapatanat ca Balaam.

      Ștergere
    2. Billy Graham, Pustan si altii nu si-au pierdut zeci de ani criticand hainele lungi ale preotilor ca apoi sa le imbrace.

      Asta era ideea, nu ca a imbracat haina ca sa poate merge undeva sa predice

      Judeca si tu obiectiv lucrurile.

      Probabil si prin asta, cu imbracatul hainei, Domnul a vrut sa ii dea o lectie de viata lui Branham... sa invete flexibilitatea, respectul chiardaca diefra doctrinal de altii...dar din pacate nu a inteles nimic, dar chiar nimic.

      Ascultati predica ACUZATIA si altele si vedeti ca efectiv nu si-a mai putut gasi orientarea spirituala avuta cat de cat in prosperii ani '50.

      Ștergere
    3. Esti egoist frate Lica. Pune acolo la titlu 'ardeleni' ca nu esti tu singurul care vede adevarul. Si noi ne rugam pentru fratii ce urmeaza pe prorocul Branham sa se intoarca la Cuvantul lui Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Recunosc si repar. Ma bucur. Shalom. :)

      Ștergere
  3. Am citit, am comentat , am spus verzi si uscate si ne-am distrat unii,( mai mult sau mai putin ) pe seama MESAJULUI orei , ba chiar ne-am aprins in pofta de-a batjocori lucruri necunoscute noua, dar interpretate de unii cu scopul de a ne amara si mai mult viata traita in intunericul religios al acestui secol in care "Dupa cum Iane si Iambre s-au impotrivit lui Moise, tot asa si oamenii acestia se impotrivesc adevarului, ca unii care sunt stricati la minte si osanditi in ce priveste credinta. (2Tim.3:8)
    Constienti sau nu, am fost actorii unui SHOW care a inceput sa atraga atentia la tot mai mult popor , dar ACUM SPECTACOLUL S_A TERMINAT !Cortina de pe acest blog , care a fost ridicat pe o SCENA IMPOVIZATA se va inchide curand, actorii se vor retrage , obositi, sa-si vada de necazurile lor, iar ochii spectatorilor se vor intoarce inapoi spre ADEVARATul PODIUM care tocmai isi deschide cortina ce dezvaluie scene de viata mai putin si mai rar observate de cei curiosi in privinta lucrurilor spirituale , dar in care spectatorii se vor regasi ei insisi ca ACTORI : Actul intai : http://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2013/08/29/suntem-cei-mai-nenorociti-dintre-toti-oamenii/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii care se impotrivesc adevarului nu sunt cei care au vazut si s-au separat de falsurile din mesajul lui Branham ci, dimpotriva, aceia care desi vad eroarea in forma continua a mesajului, gravele contradictii, totusi continua sa se impotriveasca adevarului Evangheliei data prin Sfintele Scripturi.

      "Cercetati scripturile caci in ele veti gasi viata vesnica"

      Ștergere
    2. Acelasi obicei branhamist de a aplica versete aiurea fara nici o legatura cu dezbaterea(Timotei).Acolo este vorba de adevarul predicat de apostoli la inceput fiindca multi iudei nu vroiau sa accepte ceea ce a facut D-zeu in Hristos si faptul ca D-zeu L-a inviat cu puterea Sa inspre salvarea noastra a tuturor,si nu despre invatatura lui Branham este vorba.

      Daca traia Branham atunci si predica in stilul lui ,era repede descalificat si pe drept etichetat ca si un dezbinator si condus de un d-zeu al neoranduielii,ca unul care loveste in altii si ii distruge pe altii pentru care a murit Hristos.

      Pana in ultimul ceas dovediti ca sunteti o secta care doar smulge versete din contextul lor biblic si istoric si le folositi pentru a va impune in fata altora.

      Ștergere
    3. Foarte corect.
      - Sunt fericit sa vad forta adevarului BIBLIC cum infrunta fara frica eroarea. Mersi de comentariu.
      - Poate ne vom si cunoaste intr-o zi. shalom

      Ștergere
  4. Anonimule, ce mahrama deasa ti-a fost pusa peste fata, ca nu poti sa vezi legatura ? Ca nu vezi cat de multi "crestini " nu pot accepta lucrarea lui Hristos in Biserica pe timpul vietii lor ( nu despre invataura lui Branham este vorba ) Pana in ultimul ceas dovedesti motivul pentru care latri din umbra : ai inteligenta , dar credinta iti lipseste cu desavarsire , din lipsa de descoperire . Vorbesti despre "salvare" dar numai de ochii lumii, fiindca nici tu, nici mentorul tau nu ati catadicsit sa spuneti vre-un cuvant de invatatura pozitiva , cum a vorbit fratele Branham in toate predicile lui , RIDICAND credinta ascultatorilor, nu imbrancind-o in nebuloasa stelelor asociatiei carismatice de care s-a lipit Lica , prin barfele de RADIO SANT referitoare la prezentari tendentios eronate a faptelor si inprejurarilor in care a vorbit Profetul .
    "Forta adevarului biblic" ? aceasta nu sta in blamarea omului prin care Dumnezeu si-a implinit fagaduintele date celor ce vor crede in Numele Lui, nu in titlurile care definesc personalitatea Lui in relatiile cu oamenii:
    " Iata semnele care vor insoti pe cei ce vor crede: in Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi in limbi noi;
    vor lua in mana serpi; daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama; isi vor pune mainile peste bolnavi, si bolnavii se vor insanatosi.... Iar ei au plecat si au propovaduit pretutindeni. Domnul lucra impreuna cu ei si intarea Cuvantul prin semnele care-l insoteau. Amin."
    Deci, atunci cand voi citi ( pe acest blog , sau pe altundeva, prin ziare, de exemplu, ca vre-un Anonim dintre voi sau mentorii vostri carismatici lucreaza pentru Domnul si Cuvantul Lui ii insoteste , cel putin cu acelasi numar de vindecari, (sa nu ne legam de semne si minuni , ca oricum voi n-aveti nimic din acestea ) cu care l-a insotit pe fratele Branham, ati avea cat de cat o sansa sa ma aburiti si pe mine cu smecheriile voastre inteligente , prin care incercati sa va ascundeti LIPSA de CREDINTA . Pana atunci, consider acest BLOG DE VORBE GOALE ! Si comentez, in consecinta si corespunzator .ANONIM PANA_N PANZELE ALBE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi confirmi ceea ce am scris:Folositi versete pentru a va impune in fata altora.

      Cred ca ai si probleme mentale din moment ce simti nevoia sa acuzi non stop.

      Ti-am scris de credinta apostolilor adica ceea ce credeau ei si predicau la inceput.POate am lipsa de credinta in invatatura lui Branham si in afirmatiile lui caraghioase cu capul lui Isus de sute de km care apoi sa estompat pana a ramas doar o fasie pe cerul serii....Da ,ai dreptate,am o lipsa de credinta dar vis-a-vis de povestile cu nori formati din aripile ingerilor si voci care au rasunat aiurea dar care nu le-a auzit nimeni decat Branham...

      Chipul lui Isus sa estompat incat a ramas o fasie banala pe cer...Sau poate ingerii au obosit sa mai bata din aripi...:

      http://www.livingwordbroadcast.org/LWBPublications/Science_Magazine.htm

      Ștergere
    2. Ceea ce vezi tu in poza a doua, nu este " o fasie banala pe cer " ci o alta fotografie a aceluiasi nor, numai ca DIN ALT PUNCT de observatie . Astfel, baiete sau DUDUIE , orice-ai fi tu, daca ai citit cumva si articolul din revista , te rog sa-ti dai tie insuti si celor sceptici ca si tine,o explicatie , ce este cu relatarile martorilor oculari despre culorile observate in norul despre care voi credeti ca ar fi doar fum de racheta ? Probabil ca acea duduire de explozie (inchipuita?) o auziti permanent in mintea voastra, fara sa realizati ca ar fi timpul ca voi sa fiti consultati de un doctor de nervi . Si va rog sa ma iertati, dar nu va mai ganditi la minciuna ca eu as fi vinovat, prin ce va spun, de boala voastra cronica de-a comenta aiurea-n tramvai .Behehe !

      Ștergere
    3. Nu are cum sa fie acelasi dar din alt punct de observatie.Doar daca intorci poza inspre dreapta si pozitionezi solul in plan vertical.Dar nici asa nu se mai vede un nor circular ci doar o fasie pe verticala.

      Daca era un chip in pozitie verticala cu solul in plan orizontal ,se vede asa din orice punct l-ai privi.Asta inseamna ca formatiunea circulara de la inceput si-a schimbat forma sub actiunea curentilor de aer si sub efectul gravitatiei sa aplatizat.

      Si oricum daca era chipul lui Isus trebuia sa se vada din pozitia normala nu sa trebuiasca sa se intoarca poza inspre dreapta sa vezi un chip care oricum este pus acolo de altii fiindca in poza originala poti sa intorci poza in toate partile dar nu se observa nici un chip.

      Si totusi este aberant ca Isus sa se arate aiurea in atmosfera iar Branham sa nu stie nimic despre asta,sa nu spuna nimic decat dupa ce afla de existenta acestui nor.

      Branham era la vanatoare,Isus se arata in atmosfera fara nici un sens,Branham nu spune nimic decat dupa o perioada de timp adica dupa ce vede poza in revista...Nu are nici un sens.



      Dar Branham era absent de la evenimentul aparitiei Norului.

      Ca si cum cineva vine la tine dar tu pleci de acasa.Apoi dupa un timp afli ca a fost pe la tine adica de la altii.

      Deci totul nu are nici un sens...Nu se leaga nimic.

      Doar daca acceptam ca totul este interpretarea unui om cu inclinatii mistice,care traia intr-o sfera mistica,si orice vedea si auzea punea pe seama ingerilor,a personajelor biblice....

      P.S:Culori in nori se vad din cauza particulelor de apa care se comporta ca o prisma si ""desfac""lumina in culorile curcubeului...Asta chiar confirma ca a fost ceva material,fizic,si nu aripile ingerilor...:))

      Ștergere
    4. Si in stralucita lor cartea "Supranatural" care omite atatea alte detalii importante legate de esecul lui Branham ca Ilie, inger, etc autorul Owen Jorgensen RECUNOASTE ca Branham nu s-a intalnit cu norul ala.

      - Rebecca Branham in revista ei, la fel, a scris cand traia, insusi BRANHAM NE SPUNE CA NU A FOST desi apoi spune ca a fost apoi iarasi ca la Ploiesti le intoarce.

      Cui ii trebuie o poza cu un hristos fals din pustiu ca sa fie mantuit? celor naivi si diabolic de incapatanati in fata atator dovezi.

      EXISTA UN CRISTOS VIU INVIAT CARE MIJLOCESTE PENTRU ORICE OM CARE SE POCAIESTE SA II DEA VIATA VESNICA IN DAR GRATUIT.

      NIMENI NU POATE FI MANTUIT PE SPECULATIILE SI POZELE NU STIU CUI CARE CREDE NU STIU CE.

      E goana dupa nori si vant toate aceste iluzii mistico-apocaliptico- nvrotice ale branhamistilor.

      Ele nu au putere nici sa se sustina ca adevarate cum ar putea ele sa va faca Mireasa??

      Ștergere
  5. Nu i-ai raspuns la eroarea la care ti-a dat replica biblica din Timotei, si imi confirmi ca nici tu nici restul de branhamisti NU CUNOSC BIBLIA:

    Eu nu trebuie sa fac ce faceau apostolii sau ce facea Branham sau Graham sau altul. Este o doctrina falsa si asta A IMITATIEI ALTOR SLUJITORI,precum sunt restul DIN MESAJUL LUI BRANHAM.

    Iata ce spune ADEVARUL de care voi se vede ca habar nu aveti:
    Romani 12.

    4. Căci, după cum într-un trup avem mai multe mădulare, şi mădularele n-au toate aceeaşi slujbă,
    5 tot aşa şi noi, care suntem mulţi, alcătuim un singur trup în Hristos; dar, fiecare în parte, suntem mădulare unii altora.
    6 Deoarece avem felurite daruri, după harul care ne-a fost dat: cine are darul prorociei să-l întrebuinţeze după măsura credinţei lui.
    7 Cine este chemat la o slujbă să se ţină de slujba lui. Cine învaţă pe alţii să se ţină de învăţătură.
    8 Cine îmbărbătează pe alţii să se ţină de îmbărbătare. Cine dă să dea cu inimă largă. Cine cârmuieşte să cârmuiască cu râvnă. Cine face milostenie s-o facă cu bucurie." Plus altele in alte epistole sunt enumerate foarte frumos...dar cum voi nu cititi Biblia si vreti sa fiti COPY PASTE ale lui Branham stiti doar sa dati in bara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucrarea lui Dumnezeu in Biserica in timpul vietii oricarei generatii a fost, este si va fi aceeasi care a fost mereu: propovaduirea pocaintei si credinta in Evanghelia mantuirii prin moartea si invierea Domnului Isus Hristos. Tententioasa este prezentarea lui Branham mincinosul care a botezat 5000 de inchipuiri nu lica pentru ca a aratat minciunile voastre mai ragaiala esti de rasul lumii. Tu cand continui sa minti cand vezi adevarul inseamna ca esti un inselator de suflete.

      Ștergere
    2. Eu credeam ( inca nu mi-am schimbat credinta ) ca textul din 2 Timotei cap. 3 este totusi in directa legatura cu des-baterea apei in piua care se face pe acest blog, prin faptul ca este scris ca PROFETIE pentru " zilele din urma ", si m-am gandit ca doar aceia ce-si zic anonimi nu vad - ca pe acelea tocmai le traim, - datorita mahramei groase care le-a fost azvarlita peste ochi si dupa care se ascund cu satisfactia poznasului nepedepsit pentru nazbatiile lui. Desigur, pentru ei " dat cu piciorul in tepus " poate sa insemne recunoasterea ca au devanit posesori , pe langa toate " calitatile negative " e Pnumerate in text, a unei " forme de evlavie , tagaduind insa puterea evlaviei adevarate , ( care , pentru mine, inseamna o stare dupa vgoia lui Dumnezeu, iar "taina " evlaviei este taina divinitatii lui Isus Hristos ) Pentru mine , oamenii ne-evlaviosi , aceia care " schimba in desfranare harul Dumnezeului nostru ", sunt tocmai aceia ca voi, trinitarilor, care " tagaduiesc pe Singurul nostru Stapan si Domn Isus Hristos " prin faptul ca il prezinta ca si Co-laborator cu alte doua persoane Co-egale , co-eterne , co-existente si nu mai stiu eu ce co-co -costarci care le aduc in cioc si legate cu panglica rosie tot ce le fata mintea , in marea lor intelepciune de proverbe cap. 9

      Ștergere
    3. Branham spune:

      "Vedeti, voi credeti in Dumnezeu; voi credeti in Fiul, credeti in Duhul Sfant; aceea este Trinitatea. Noi credem in ea. Intelegeti?"
      51-0506E AT.THY.WORD LOS ANGELES, CA

      Branham spune:

      "Cel care a fost peste noi, Cel mort si inviat, este glorificat in Prezenta lui Dumnezeu in seara aceasta, El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus."
      58-0208 THE.QUEEN.OF.THE.SOUTH_ SOUTH.BEND.IN

      Branham spune:

      "Lasati-L sa va deschida ochii. EL este Duhul Sfant, a treia Persoana a Sfintei Treimi aici seara sa va unga ochii cu alifia lui Dumnezeu: deschideti-va ochii."
      58-0316E DOOR.TO.THE.HEART_ HARRISONBURG.VA

      Ștergere
    4. Nici un trinitar nu tagaduieste ca Isus este singurul stapan si Domn.

      Exista inca o doctrina falsa in mesajul lui Branham cu care a spalat creierele tuturor si asta este: A FI DIFERIT INSEAMNA A FI GRESIT.


      Asta este pura manipulare din partea lui si a voastra. Voi cu oricine interactionati ganditi dinainte deja ca ei sunt gresiti pentru ca sunt diferiti.

      Ștergere
    5. ""Eu credeam eu credeam""....

      Asa nu se ajunge niciunde.Versetele trebuiesc lasate in contextul si timpul lor,nu sa fie luate din contex apoi folosite pentru a va impune in fata altora.

      Unde reiese ca ar fi vorba de zilele din urma?Ap Pavel vorbeste de cei care au respins ceea ce predicau ei adica credinta adevarului ,credinta in Isus cel inviat,pe care nu o puteau suporta iudeii din vremea lor.

      Vad ca aveti un obicei egoist de a aplica toate versetele si intelesul lor la credinta dvs.Deaceea sunt si atatea secte si culte in cadrul crestinismului fiindca fiecare isi revendica versete pentru ei,si le aplica lor rupandu-le din contextul lor si netinand cont cui i se adreseaza si au uitat ca Inceputul si Sfarsitul este Hristos si nu vreo invatatura sau vreo fotografie retusata .

      Credinta adevarului este ceea ce predicau apostolii adica pe Hristos cel Rastignit.Aceasta este o credinta completa,nu mai are nevoie de adaugiri de basme frumos alcatuite adica relatari si povestiri despre lucruri unde nu ai fost martor direct.Acestia sunt numiti martori mincinosi.

      Ap Pavel spune foarte clar dar cine tine cont? :""Nu m-am ferit sa va vestesc tot planul lui D-zeu..."". Orice adaugire si orice invatatura care duce la mantuire pe langa Evanghelie este o evanghelie falsa fiindca se substituie lucrarii de pe Golgota.

      In privinta trinitatii,nu stiu sa fi zis ca exista 3 persoane de tipul celor de mai sus:Co eterne...

      Am spus clar in alte postari ca Isus nu este D-zeu Atotputernic.Am aratat propriile lui afirmatii cand spune ca era cu Tatal inainte de intemeirea lumii sau ceea ce scriu apostolii despre Isus si cum isi incep epistolele:Dumnezeu Tatal Domnului nostru...sau D-zeul Domnului nostru Isus...(Efeseni).

      Oricum ceea ce crezi este o invatatura preluata de la Sabelius care a spus ca D-zeu se manifesta in trei moduri.Dar asta nu rezolva multe alte versete din N.T!

      Aveti idei fixe si vedeti totul in alb si negru adica cine nu gandeste si crede ca dvs.este ratacit.

      Ștergere
    6. Dupa cm se observa, voi sunteti mai " berbeci " decat mine ,intr-un anume sens al cuvantului . Astfel, daca " apostolul Pavel spune clar ...: nu m-am ferit sa va vestesc tot planul lui Dumnezeu ", intrebarea de pus este : " ai inteles tu vestirea lui "?Daca el astepta " aratarea MARELUI ( cuvant exprimat la singular si la superlativ ) nostru Dumnezeu si Mantuitor " poti tu sa-mi arati, stimate nenascut = inexixtent = anonimeni , cum ar putea sa incapa in mintea cuiva care stie sa citeasca pe litere , un al doilea macar, nicidecum trei persoane , in Singurul Nume dat oamenilor pentru a fi mantuiti ? Nu este mai LOGICA , intr-o gandire spirituala , perceptia ca trupul uman, nascut de o Fecioara , dintr-o SAMANTA sa-i zicem clar, extraterestra ,a fost luat in totalitate sub controlul Duhului lui Dumnezeu,despre care El a spus " Dumnezeu este Duh, si cine SE INCHINA Lui (stiind ca numai Dumnezeul Adevarat este vrednic de o inchinare )trebuie sa I se inchine in duh si in adevar ", cu alte cuvinte , tot de Pavel rostuite, " Dumnezeu era in Hristos, impacand lumea cu Sine " Rationand = gandind cu mintea treaza , la un Dumnezeu Duh , ale carui pretentii sunt de a fi Sfant, concluzia corecta nu poate sa fie alta decat aceasta : Dumnezeu este Duhul Sfant in trup omenesc, si NUMELE LUI este este Unicul cu dreapta pretentie de inchinare si Singurul in care noi, oamenii putem sa accesam mantuirea , acesta fiind Domnul Isus Hristos. Eu credeam, eu credeam si eu cred in continuare , ca exprimarea aceluiasi apostol Pavel, " Hristos in voi, nadejdea slavei " se refera la acelasi DUMNEZEU DUH SFANT despre care el i-a intrebat pe invataceii lui Apolo la Efes : " Ati primit voi Duhul Sfant de cand ati crezut ? " Locuieste Dumnezeu in voi ? Cuvantul cu care va exprimati Sinea voastra , este inspirat de CEL MAI MARE decat acela ce este in Lume, sau forma voastra de evlavie = divinitate ii tagaduieste puterea ? Nu stiti oare ca " Mare este taina evlaviei - divinitatii : "CEL CE A FOST ARATAT IN TRUP a fost dovedit neprihanit in Duhul, a fost vazut de ingeri, a fost propovaduit printre Neamuri, a fost crezut in lume, a fost inaltat in slava." (1Tim.3:16)

      Ștergere
    7. Anonimule, care din voi ati fi? de ce nu citesti textul din Biblie , apoi sa intrebi de unde reiese ca e vorba de zilele din urma ?" Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele." (2Tim.3:1) Si mai scrie si asa :" Inainte de toate, sa stiti ca in zilele din urma vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trai dupa poftele lor " (2Pet.3:3)
      Desigur, ".Versetele trebuiesc lasate in contextul si timpul lor"
      iar " credinta completa "nu este nicidecum faptul ca tu ai spus clar ca Isus Nu este Dumnezeul atotputernic , ci este ceea ce Dumnezeu a spus , in cartea Lui numita tocmai " Descoperirea lui Isus Hristos" : " Iata ca El vine pe nori. Si orice ochi Il va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pamantului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin.
      "Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul", zice Domnul Dumnezeu, "Cel ce este, Cel ce era si Cel ce vine, Cel Atotputernic."

      "Cand L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca mort. El Si-a pus mana dreapta peste mine si a zis: "Nu te teme! Eu sunt Cel Dintai si Cel de pe Urma, . Cel Viu. Am fost mort, si iata ca sunt viu in vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale Locuintei mortilor.

      Ștergere
    8. In cap.3 este specificat clar cand vorbeste de zilele din urma.

      Dar in versetul de mai sus cu Iane si Iambre este vorba de oamenii din zilele apostolilor care nu acceptau ceea ce predicau apostolii adica credinta adevarului.

      Oricine poate sa citeasca in Fapte reactia iudeilor la auzirea predicilor apostolilor.Ap Pavel ii compara pe acestia cu Iane si Iambre.

      Aceasta este credinta completa.Ceea ce predicau apostolii despre moartea si invierea lui Isus .Aici nu este vorba de trinitate,unitate si de alte lucruri ce tin de Dumnezeire ci doar despre lucrarea de mantuire prin jertfa de pe Golgota.



      Ștergere
  6. Pana si Iov a stiut ca Domnul lui Isaia este Rascumparatorul cel Viu , care "traieste " desi a fost mort, a inviat si " in zilele din urma VA UMBLA PE PAMANT . Si avem marturia lui Ioan, care rasuna si mai tare, fiindca el a fost luat in rapire spirituala si a intrat prin USA DESCHISA in cer : "Stim ca Fiul lui Dumnezeu a venit si ne-a dat pricepere sa cunoastem pe Cel ce este adevarat. Si noi suntem in Cel ce este adevarat, adica in Isus Hristos, Fiul Lui. El este Dumnezeul adevarat si viata vesnica. (1Ioan.5:20) Cum suna pentru voi aceste cuvinte, dragii mei trinitarieni , va gadila la urechi, ori va zgarie ?. Eu am constatat cu uimire ca va zgarie, de aceea aveti aceasta atitudine de impotrivire pana la moarte la MESaJUL OREI, dat noua prin Profetul ( caci acela care vorbeste Cuvantul este desigur un profet care spune adevarul cum zice psalmistul : " Cuvantul Tau este adevarul , iar dreptatea Ta este dreptate oricand = in veac ". Va provoc sa-mi aratati un predicator care a predicat asa cum v-am scris despre Domnul Isus Hristos, afara de fratele Branham , pe care voi incercati sa-l bagati, post mortem, in supa voastra trinitara , ca apoi , din dragoste de oameni - motivati voi - sa-l puteti inghiti intr-o lingura de zeama ca aceea preparata de fiii proorocilor contemporani cu Ezechiel. ( caci doara proorocii vostri penticostali pretind ca proorociile lor au fost acelea pe care Domnul le-a implinit , in defavoarea celui de a carui chemare si daruri care i-au fost date , lui Dumnezeu
    "nu-i pare rau " Ce motiv as avea eu, care CUNOSC in felui meu Mesajul Orei, sa cred niste penticostalo-carismatici aparuti ca ciupercile dupa ploaie si care umbla dupa cioace, mai degraba decat pe fratele Btanham si pe cei care au dat marturie a vietii pe care au trait-o in preajma lui ?
    Este foarte adevarat ca eu " vad totul in alb si negru " asta insemnand ca, pe langa faptul ca observ totul, pot face si o distinctie simpla si clara a lucrurilor spunand doar binelui , bine (primit) iar celui rau " vezi ca pacatul hulii impotriva Duhului Sfant te pandeste la usa, dar tu sa-l stapanesti "Si observa, te rog adevaratul inteles al frazei fratelui Branham, vorbind voua, penticostalilor Laodiceeni :El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus." adica, ceea ce voi considerati ca si persoana a treia " dovedeste a fi acelasi Domn Isus. Acuzatia de faTaRnicie PE CARE I-ATI PUS-O PE SI PRIN SPATE cu privire la Trinitate, o consider ca o mare eroare in dreptul vostru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti unitarieni si trinitariei cred ca Isus este Rascumparatorul cel viu.

      - Penticostalul Branham a furat aceste taine de la Tabernacolul Penticostal la care a fost pastor si care a mintit ca a fost baptist si a mintit ca nu a umblat cu ei din cauza la soacra-sa.

      - Cand se referea la acele timpuri el ERA PASTOR PENTICOSTAL.

      - Nu exista nici un mesaj al Orei.

      - Zi -mi ce este mesajul orei?

      - Care este mesajul orei si ce contine mesajul orei?

      Ștergere
    2. EL a predicat si a crezut in TRINITATE, nu noi i-am pus cuvintele in gura, aberatii mari, stii inventa, dar nu va mai tine.

      Branham spune:

      "Vedeti, voi credeti in Dumnezeu; voi credeti in Fiul, credeti in Duhul Sfant; aceea este Trinitatea. Noi credem in ea. Intelegeti?"
      51-0506E AT.THY.WORD LOS ANGELES, CA

      Branham spune:

      "Cel care a fost peste noi, Cel mort si inviat, este glorificat in Prezenta lui Dumnezeu in seara aceasta, El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus."
      58-0208 THE.QUEEN.OF.THE.SOUTH_ SOUTH.BEND.IN

      Branham spune:

      "Lasati-L sa va deschida ochii. EL este Duhul Sfant, a treia Persoana a Sfintei Treimi aici seara sa va unga ochii cu alifia lui Dumnezeu: deschideti-va ochii."
      58-0316E DOOR.TO.THE.HEART_ HARRISONBURG.VA

      Ștergere
    3. Analizeaza si tu si vezi ca nici unul dintre predicatorii trezirilor nu a fost atata de confuz, contradictoriu in invatatura precum Branham.

      - Daca unul era unitarian apoiaia predica, nu toto lesucea ca Branham, daca era trinitar la fel...isi tinea echilibrat doctrina dar Branham dezastru.

      Inca in 1965 nu stia ce crede cu adevarat deoarece iarasi a zis ca el crede in trinitate, dupa ce inainte a zis ca e de la satana, dupa ce inainte a zis ca e de la Dumnezeu, dupa ce inainte a spus ca e nebiblica, dupa ce inainte a predicat-o cu pasiune ca adevar...si tot asa...

      Ștergere
  7. Mai, berbecilor infumurati , care nu mai iesiti odata cu capul din acel nor de fum al vostru, nu ati citit oare in articolul original din revista " Stiinta " ca norul la care s-a referit fratele Branham avea 6o pe 30 kilometri in diametre si 4 km in grosime , si nu ati apreciat in mintea voastra mai stralucita decat acel nor, dupa asfintitul soarelui,( asemanatoare aurorei boreale ) cam ce soi de racheta o fi fost aceea si ce cantitate si fel de combustibil a putut sa aiba ca sa scoata asemenea cantitate de fum plin de apa incat lumina sa fie refractata in el ? Behehe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BRANHAM NU ARE NICI O LEGATURA CU ACEL NOR.

      Ștergere
    2. Berbec esti tu fiindca crezi toate trucurile din photoshop si mai esti si plin de tine in prostia ta.

      Esti practic un invatator fals fiindca aduci lucruri straine de Evanghelie si de ceea ce predicau apostolii.

      ------------------------------------------------------------------------

      Si norul intr-un final sa aplatizat si sa facut terci...NU mai era nici un cap al lui Isus ci doar o fasie banala ....

      Ti-am spus ca nu are nici un sens ceea ce sa intamplat acolo.Daca era Isus atunci Branahm a doua zi ar fi aparut sa spuna si ca a fost ridicat in Nor.Dar nu o face decat dupa cateva luni dupa ce vede poza...

      Si atunci intrebarea este:Pentru ce sa mai aratat Norul? Care a fost scopul lui? Nici un scop.Era doar fumul unei rachete asa cum a fost cu acele rachete lansate de NASA si care au produs nori identici.



      Cum poti sa crezi ca aceea formatiune erau defapt ingeri batand din aripi? In mod normal nici nu ar mai trebui sa stau de vorba cu tine. Nici macar sa gandesti putin nu te duce capul.

      Dar daca Branham a spus ca au fost ingeri pai atunci sa credem si sa nu cercetam, ca au fost ingeri...(Fanatism de tipul Evului Mediu).

      Ai vizionat macar linkul de pe YouTube sa vezi ca acele rachete au produs nori circulari identici..Daca ii vedea Brahnam spunea iarasi ca l-au vizitat ingerii...:))

      ------------------------------------------------------------------------

      Planul lui D-zeu pe care il vestise Ap Pavel este tocmai vestea buna,planul de mantuire al lui D-zeu si faptul ca EL L-a inviat pe Isus din morti si L-a facut Domn si Mantuitor,ca EL a fost randuit sa fie Judecatorul tuturor...

      Aici nu incape nimeni cu invataturi si povesti cu nori cu capul lui Isus si alte glume de photoshop si apoi sa mai afirmi precum un copil tamp ca aceste lucruri sunt esentiale pentru a intra in Mireasa...

      Credinta in Hristos cel Rastignit si trairea Evangheliei sunt cerintele lui D-zeu pentru mantuire! O spune Isus,o spun apostolii...restul sunt povesti si trucuri ieftine ...

      -----------------------------------------------------------------------

      Ce tot aberezi intruna cu verstele acelea pe care nici macar nu le intelegi in spiritul Bibliei....Ti-am mai spus ca si ingerii au fost numiti D-zei in biblie atat in VT cat si in NT.

      Biblia vorbeste din mai multe unghiuri.Isus este diferit de Tatal dar este totusi Una cu EL...Sunt o unitate in esenta dar diferiti asa cum tu esti in esenta una cu tatal tau dar esti totusi diferit de el...

      Faci un talmes-balmes si bagi in aceeasi oala pe Isus,Tatal,Domnul D-zeu apoi spui:Gata ,am gasit minunea.TOti sunt aceeasi persoana!

      Te am mai intrebat in alta postare:Cate persoane a vazut Daniel in cap.7? Nici nu te-ai obosit sa imi raspunzi.

      Sau pe cine a inviat D-zeu si L-a facut Domn si Mantuitor?

      Voi spuneti ca Isus este Domnul iar Domnul este Dumnezeu deci Isus este D-zeu.Dar asta este doar pura semantica,judecata copilareasca..

      Uite aici o cheie care rezolva misterul cat de cat:

      In Evrei 1 Fiul este numit D-zeu.Ai stiut? Dar totusi este uns de...D-zeul Sau sa fie Imparat!

      ""...de aceea Dumnezeule,Dumnezeul Tau te-a uns cu untdelemn...""

      Este numit D-zeu dar este intr-o pozitie de inferioritate...

      Asta inseamna sa nu ramai la credinta apostolilor de la inceput si sa incepi sa iti produci invataturi dupa bunul plac cu nori pe post de ingeri si profeti care profeteau dupa ce evenimentele au avut loc...Ce comicarie...:))

      Ștergere
  8. ce sens avea sa pluteasca ingerii aiurea in 28 februarie data la care Branham habar nu avea de nor, de ingeri, de vanatoare, plus de FLAGSTAFF unde s-a aratat norul nici nu mai repet, turcule behaiala... BRANHAM ABIA AJUNSESE LA HOUSTON TEXAS in 4 martie unde a predicat verifica CD-urile, IN DRUM SPRE VANATOAREA CARE A AVUT LOC PE MUNTE LANGA TUCSON, IN PERIOADA 6-9 MARTIE, DEJA NORUL SE DIZOLVASE CU O SAPTAMANA IN URMA SI IN CU TOTUL O ALTA ZONA A AMERICII...Flagstaff...vai cum incercati sa duceti opinia publica in eroare...

    - DACA ERA ADEVARAT AS FI PUS TOATE DOVEZILE CARE ARATA CA ESTE ADEVARAT DAR DOVEZILE TOATE ARATA CA URMATI UN CRISTOS FALS DIN PUSTIU.

    - Va dati seama ca ati schimbat slava Singurului Mantuitor Isus Cristos cu un nor natural, artificial, gazos, fum, etc orice ar fi, EL NU ESTE PERSOANA DOMNULUI ISUS CRISTOS AL BIBLIEI.

    - Cine are ochi si urechi va intelege cine nu este in continuare MINTIT SI INSELAT DE CRISTOSUL FALS ARATAT IN PUSTIU, exact ce Domnul a zis: SA NU II CREDETI SI SA NU II URMATI CAND VOR SPUNE: CRISTOSUL ESTE IN PUSTIU SAU ODAITE ASCUNSE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fratele Branham a stat intr-o vedenie sub Norul acela nu in realitate cum s-a inteles.

      Ștergere
    2. Atunci vedenia nu i s-a implinit. El a avut in "Domnilor este acesta timpul?" o vedenie cu 5 ingeri care zburau. ATAT. Nu 7, nu nor, nu 26 mile inaltime (ce aiurea teorie), nu Flagstaff, nu Tucson, NIMIC NIMIC ci doar o explozie IN CARE IOSIF BRANHAM BAIATUL LUI A TIPAT, si Branham a spus ca este o bubuietura care el crede ca ii va aduce moartea.

      - Ulterior a spus ca nu e despre moartea lui ci despre tunetele din Apoc 10 dar din pacate in 18 decembrie cand a avut accidentul Iosif era acolo si a TIPAT si Branham l-a auzit, exact ca si in vedenia din 30 decembrie 1962. I S-A IMPLINIT VEDENIA CU PROPRIA MOARTEA nu era vb de norul ala.

      - De ce trebuie sa repet la nesfarsit, ca NORUL A APARUT IN 28 FEBRUARIE SI A DISPARUT IN ACEEASI ZI, iar Branham a fost la vanatoare din 6 la 9 martie, in cu totul o alta locatie din America.

      - ADEVARUL NU MAI POATE FI NEGAT. DIAVOLUL, TATAL MINCIUNII INCEARCA SA CREEZE MITURI, LEGENDE MISTICE, SA IMBRACE ALT CHIP, CA SA FURE CONCENTRAREA OAMENILOR DE LA ADEVAR CARE ESTE BIBLIA, ISUS SI EVANGHELIA.

      - De ce trebuie sa zicem atata "poate, "probabil" si sa scuzam si sa cautam luni de zile raspunsuri cand de fapt raspunsurile el avem chiar in predicile lui Branham care ne arata ca ne-a mintit si prezentat un cristos fals din pustiu.

      ORICINE ASTAZI AR INTREBA APOSTOLII ADEVARATII AR PRIMII ACELASI RASPUNS:

      „Domnilor, ce trebuie sã fac ca sã fiu mântuit?”
      Pavel si Sila i-au rãspuns: „Crede în Domnul Isus, si vei fi mântuit tu si casa ta.” (Fapte 16:30, 31)

      Apostolii falsi si mincinosi de astazi raspund: "Crede in mesajul lui Branham, in nor, in Ilie, in inger si urmeaza-l pe el."

      Tu ce crezi pentru mantuirea ta?

      Ștergere
    3. La inmormantarea lui fr Nasu, astazi la Cluj, mi s-a spus de catre un branhamist ca, citez: "NICI VORBA SA POTI SA CREZI IN DOMNUL ISUS SI SA FI MANTUIT IN MOD DIRECT, FARA SA ACCEPTI MESAJUL TIMPULUI IN CARE TRAIESTI".

      Voi ce spuneti?

      Aceasta invatatura este biblica si sanatoasa sau este o invatatura falsa si anticrista?

      Ștergere
  9. Eu cred ca voi sunteti doar niste lilieci care veti fi judecati ca nu ati crezut eu personal asa va vsd pe cei ce acuz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce nu credem?

      Nu ai citit ce rapsuns au adevaratii apostoli cand sunt intrebati?

      Mai pun odata:

      „Domnilor, ce trebuie sã fac ca sã fiu mântuit?”
      Pavel si Sila i-au rãspuns: „Crede în Domnul Isus, si vei fi mântuit tu si casa ta.” (Fapte 16:30, 31)

      Pentru mantuire nu a fost dat tot Domnul Isus si pentru noi? Nu ajunge EL pentru salvarea noastra?

      Ce nu credem? Minciuna de la raul Ohio cu 5000 de oameni imaginari?
      Ce nu credem? Minciuna cu norul? Minciuna cu Ilie?
      Ce nu credem? Restul de minciuni si erori?

      Sa-ti spun ceva: NICI NU TREBUIE SA CREDEM ASA CEVA.

      Ștergere
    2. Adevarul etern ne arata modul cum Dumnezeu a facut o lucrare extraordinare pentru noi toti.

      Iata de ce nu ai nevoie de Branham, nici de Papa de la Roma sau de alti lideri care sa fie interpusi intre tine si lucrarea lui Dumnezeu cu tine prin Domnul Isus:

      Efeseni 2:

      4 Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit,
      5 măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi).
      6 El ne-a înviat împreună şi ne-a pus să şedem împreună în locurile cereşti, în Hristos Isus,
      7 ca să arate în veacurile viitoare nemărginita bogăţie a harului Său, în bunătatea Lui faţă de noi în Hristos Isus.
      8 Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.
      9 Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni.
      10 Căci noi suntem lucrarea Lui şi am fost zidiţi în Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, ca să umblăm în ele.
      11 De aceea, voi, care altădată eraţi Neamuri din naştere, numiţi netăiaţi împrejur de către aceia care se cheamă tăiaţi împrejur, şi care sunt tăiaţi împrejur în trup de mâna omului:
      12 aduceţi-vă aminte că în vremea aceea eraţi fără Hristos, fără drept de cetăţenie în Israel, străini de legămintele făgăduinţei, fără nădejde şi fără Dumnezeu în lume.
      13 Dar acum, în Hristos Isus, voi, care odinioară eraţi depărtaţi, aţi fost apropiaţi prin sângele lui Hristos.
      14 Căci El este pacea noastră care din doi a făcut unul şi a surpat zidul de la mijloc care-i despărţea,
      15 şi, în trupul Lui, a înlăturat vrăjmăşia dintre ei, Legea poruncilor, în orânduirile ei, ca să facă pe cei doi să fie în El însuşi un singur om nou, făcând astfel pace;
      16 şi a împăcat pe cei doi cu Dumnezeu într-un singur trup, prin cruce, prin care a nimicit vrăjmăşia.
      17 El a venit astfel să aducă vestea bună a păcii vouă, celor ce eraţi departe, şi pace celor ce erau aproape.
      18 Căci, prin El, şi unii şi alţii avem intrare la Tatăl, într-un Duh.

      Ștergere
    3. Cui ii pasa ce crezi tu mai "liliacule"? nimanui. Daca ai fi un crestin nu ai vorbi asa despre altii dar iti permiti pentru ca esti branhamist.

      Ștergere
    4. Branhamistii si frankistii nu inteleg ca Isus Hristost este Alfa si Omega.

      Ei accepta doar mecanic adica la nivel de litera,invatatura,dar nu pot patrunde in esenta lucrurilor.

      Aici nu mai incap istorisiri frumos alcatuite,povesti din auzite si relatari dubioase,contradictorii,poze retusate si lucruri doar citite si exagerate,de exemplu voci dubioase dimineata la 6 cu trimiteri directe(E.Frank) :

      Trimiterea "directă" a lui Frank care se pretinde, nu-i model biblic. Unde şi când a mai trimis Dumnezeu o persoană prin "timitere directă"?!, auzind o voce din atâtea voci care l-a pus în lucrare, ne mai fiind nici un martor pe când Biblia spune că "orice vorbă să fie sprijinită pe mărturia a 2 sau3 martori" (2 Corint.13.1). Chiar pe vremea Domnului Isus erau 12, iar acum unul pe tot pământul.

      Si in cazul lui Branham si al lui Frank,totul este dubios,ciudat,nimic dovedit de nimeni ci doar vocile din capul lor sunt unica dovada.

      Este anticristic sa lovesti pe altii cu lucrurile de mai sus cum ca daca ei nu accepta aceste relatari atunci ei nu sunt in Mireasa.

      E clar de la o posta ca aici este vorba de invataturi adaugate pe langa ceea ce predicau apostolii adica :""Nu vreau sa stiu altceva intre voi decat pe Hristos cel rastignit"".

      Restul sunt invataturi pentru propriul EU si pentru mangaierea eu-lui lor ,sa se simta ei deasupra tuturor plini de atotsuficienta.

      Se iluzioneaza ca sunt Mireasa dar sunt defapt doar pomi uscati,fara roade.Doar roade ale amaraciunii si ale rautatii.Nu isi dau seama de ce duh sunt insufletiti.

      Hristos este mila,compasiunea,bunatatea,toleranta,iertarea...

      Ei se lauda ca au invatatura primilor crestini dar se manifesta invers de cum este Hristos.Curata ratacire si totul cu notiuni crestine si denumiri pompoase suprarealiste:Mesajul orei,cuvantul original,descoperirea...

      O invatatura care nu este de la D-zeu produce doar dezbinare,rautate,produce pomi fara viata,fara roade...Este simplu.

      Ștergere
    5. Ai dreptate e biblic cum spui referitor la a lovi si obliga pe altii sa creada lucruri NEDOVEDITE. Se numeste abuz emotional si spiritual.

      Am zis-o si eu in blog, o pun din nou sper sa ajute:

      Este o imensa responsabilitate in lucrurile sfinte. Este diferenta dintre fals si adevar,
      Inca un lucru important. Un lucru poate fi intr-un fel, dar perceptia celui in cauza, poate sa fie diferita, si el ne spune ce a inteles el, nu ce era in realitate experienta, dar noi credem perceptia lui gresita si iata-ne in eroare pe gratis.

      Cu atat mai mult, NU AVEM VOIE SA IMPUNEM OAMENILOR SA CREADA CEEA CE NU ESTE ADEVARAT. Este lucrarea celui rau aceste obligatii si amenintari din partea celor ce urmeaza mesajul, sa credem lucruri care nu sunt dovedite.

      Nici chiar cele dovedite, 100%, nu trebuiesc impuse cuiva sa le creada. Trebuie lasati oamenii sa aleaga, caci credinta este mereu puternica in viata omului care a ales el de bunavoie, nu intimidat si manipulat.

      Repet: Nu este corect sa impui nici experientele adevarate ale cuiva, ca si doctrina, in Biserica, in planul de mantuire al lui Dumnezeu cu atat mai mult nu trebuiesc impuse cele nesigure sau neadevarate. Este total falsa aceasta atitudine. Pe noi ne-au "obligat" sa le credem. Rau ati facut fratilor.

      Ștergere
    6. Nimeni n-a impus vreodata o doctrina in Mesajul orei . Dovada esti tu insuti, care iti expui libertatea de a alege ce vrei sau ce nu vrei sa crezi , si care ai aratat ca in legatura cu Mesajul sunt mai multe " linii " Oare chiar asa mare ti-e barna din ochi, ca n-ai vazut acest aspect al lucrurilor ? CACE CHESTIE ai infiintat acest blog, ca sa-ti expui doar IGNORANTA ? Sunt lucruri de care te legi vorba ceea , nestiind cu ce (lingura sau furiCUlica) se mananca. Biblia ne invata sa " raspundem nebunului dupa nebunia lui, ca sa nu se creada intelept " Behehe

      Ștergere
    7. Cand spui oamenilor ca nu sunt mantuiti, ca nu au dreptul la Cer prin Isus in mod direct ci numai daca au aprobarea lui Branham si a voastra cu mesajul vostru, atunci este impunere.

      - Am vazut acest lucru deosebit de urat, la inmormantare, cedeam ca oamenii se mai maturizeaza dupa 10-15 ani dar dezastru: DACA NU CREZI IN MESAJ SI MESAGER NU POTI FI MANTUIT DIRECT PRIN ISUS.

      - ASTA E MANIPULARE SI IMPUNERE.

      90 % din frati invata si predica minciuna asta.

      - Dreptul la a scrie pe blog nu mi-l dati voi, ca la cate amenintari si jigniri am luat pentru ca imi exprim dreptul la opinie, arata ca daca ati fi fost voi la putere politica, militara, nu mi-ar fi fost deloc usor sa scap de persecutie, daca la nivel de cuvinte deja M-ATI PERSECUTAT, JIGNIT, ETICHETAT, ABUZAT la foc continuu.

      Multumesc Domnului pentru democratie si libertatea de exprimare.

      Ștergere
  10. Cine -dracu?- v-a " obligat " ? Sa "aderati " sa va "lepadati", sa va " impuneti "gandirea voastra prin propaganda , ceea ce faceti voi credeti ca e diferit de ce ziceti ca fac branhamistii ? V-a taiat cineva capul ( mai bine era sa va fi taiat limba doar ), de va doare asa tare de presupusii " rataciti ", prin ce anume va impun ei sa le impartasiti crezurile ? SI DE CE NU AVETI CURAJ DE SEMNATURA, VA TEMETI DE NISCAI REPRESALII ? DIN PARTEA CUI ? Va ganditi ca Dumnezeu e " Cel imbatranit de zile " si e cam senil , nu-i asa , vietile voastre , modul vostru de actiune - nu doar vorbele desi " din prisosul inimii vorbeste gura " nu vor putea fi deosebite, cantarite cu exactitate de El, ci vor fi trecute doar cu vederea ( probabil slabita de batranete )
    Va ganditi voi la afirmatia ca " El nu judeca pe nimeni " dar observati, va rog ce scrie in continuare : " toata judecata a dat-o Fiului "iar El a ramas si ramane TANAR , fiindca " Isus Hristos este acelasi, ieri, azi si pentru totdeauna " astfel dar, NIMENI NU POATE FENTA Nu cumva va socotiti - ba da - superiori branhamistilor ? Ia mai cercetati-va si pe voi insiva " daca sunteti in credinta " Sa nu va treziti intr-o zi ca urmati orbeste pe lica , ca aceia pe Branham numai ca intr-un alt mod si catre o alta destinatie , cu totul neasteptata si neprevazuta de luminatiile voastre descoperitoare de erori grave si scoatere de paie din ochii altora . Mai bine vedeti-va de barnele voastre si lasati Mesajul orei asa cum a fost dat de Bunul Dumnezeu fiecarei generatii de la apostoli incoace , nu va mai infiltrati ideile voastre RANCHIUNOASE si punand pe seama fratelui Branham afirmatii rastalmacte de voi sa dati o alta directie , adica " sa strambati caile drepte ale Domnului "(Fapt.13:10)

    Nu faceti rau, fratilor ( Dati-i nainte !) Para-vi-se in continuare ca rolul unui profet este altul decat acela de-a sesiza , mustra , a avertiza si de a condamna pacatul( chiar ascuns cu toata grija sa fie ) si pe cei care-l sustin din umbra anonimatului

    RăspundețiȘtergere
  11. n Poza pe care ai publicat-o cu masina electrica cu cupola transparenta rotunda este doar un desen , dar PROOROCIA a devenit REALITATE, numai cu alta imagine ( aratare )
    Poza ta nu arata o masina ou, asa cum atata aceasta in vedenia fratelui Branham , poza de pe Yahoo news de azi, 5 sept 2013 arata exact ca oul, conform profetiei , adica vedeniei unui barbat adeverit de Dumnezeu in lucrarea Lui . Asa ca , frate lica, ADIO, si n-am cuvinte de discutie in acest subiect terfelit de tine
    http://uk.news.yahoo.com/south-korean-armadillo-car-folds-easy-parking-052522826.html#1XxNPnz

    RăspundețiȘtergere
  12. A crede in Domnul Isus inseamna a crede CUVANTUL PROOROCIEI pe care-L AVEM " facut si mai tare; la care bine faceti ca luati aminte, ca la o lumina care straluceste intr-un loc intunecos, pana se va crapa de ziua si va rasari luceafarul de dimineata in inimile voastre. (2Pet.1:19)
    Acest Cuvant a fost distribuit tuturor , prin Mesajul Orei asa ca este adevarata remarca pe care ai primit-o ( bucura-te ca nu era inmormantarea ta , adica prea tarziu ) de la un frate care te iubeste, chiar daca tu nu-l mai socotesti frate si consideri drept ura iubirea lui, numai pentru ca-ti spune adevarul . Behehe .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect pe de o parte Nelutule.

      - Cuvantul prorociei era ca vine un Mantuitor care este Cristos, Domnul. El dat mai departe Evanghelia care este valabila pentru mantuire pana la sfarsit si pana cand ajunge la marginile pamantului.

      - De ce sa schimbi singurul lucru dat pentru mantuire, Evnaghelia, cu ideile nebiblice ale unui profet confuz si plagiator?

      - Parte din cuvantul prorociei mai este ca "oricine crede in EL va fi mantuit". Astea sunt detalii.

      - Mesajul lui Branham este atata de slab si diluat incat nu are forta sa se apere singur.

      - Este atat de confuz incat nu exista nici o certitudine cand spune ceva. va marturisesc ca as fi fost deosebit de fericit sa spun exact invers, acum, daca as fi avut dovezi, de cand am cautat atunci cand am avut primele indoieli despre mesaj si Branham.

      Ștergere
    2. Bine Lica, nimeni nu te poate obliga sa iesi afara din confuzia ta, dar nici tu nu-i poti obliga pe altii sa ti-o impartaseasca , nu-i asa? Ba-i asa !totusi, nu-i nici un bai, oricat te-ai stradui sa arati ca este , in legatura cu Mesajul orei . Daca tu nu-l poti intelege si crede, sa nu crezi nici ideea ca lumea a inceput si se gata odata cu tine Adio si n-am cuvinte . Behehe

      Ștergere
    3. Corect.
      - Nu avem dreptul sa ne obligam si sa ne jignim si sa ne uram si sa anulam dreptul unui altuia la mantuirea data de Isus personal fiecaruia in parte.

      - Nu ma zbat deloc. Dar fiecare om merita si are dreptul sa asculte si o a doua opinie cu privire la ceea ce crede si invata pe altii.

      Corect ?

      Ștergere
    4. Fiecare om merita si are dreptul sa asculte si o a doua opinie cu privire la ceea ce crede si invata pe altii.

      Corect?

      Ștergere
    5. In ce e lica confuz? Ce a spus din Mesaj si nu e adevarat, vrei sa spui ca e de fapt adevarat totul din Mesaj dar lica totusi minte desi are dovezi. Voi de ce nu puneti dovezi practice din viata fratelui Branham care sa contrazica ce scrie lica aici? Eu abia astept asa ceva.

      Ștergere
    6. Oare nu stii tu, om cuminte dar fara nume , ca poti gasi destule dovezi pe blogul " behaituloilorsiglasulpastorului,wordpress.com ." unde este prezentat Mesajul lui Dhmnezeu pentru acest timp in care traim noi ? Ai acolo peste 400 articole si peste o mie de comentarii !
      Vei afla ca Lica n-a spus inca NIMIC , NImic , ni-mic din Mesaj, despre care el zice ca il considera CONFUZ si mincinos,si plagiat deci, pentru Dumnezeu, cum ar putea el sa-l prezinte in lumina ? Daca lumina din ochiul lui cand priveste Mesajul este intunerec, intreaba-te cat de mare poate sa fie intunerecul acela?- ca a ajuns sa-i cuprinda pe majoritatea cititorilor acestui blog, de nu-si mai pot macar SEMNA NICI NUMELE PROPRIU ! Mare minune sa nu si-l fi UITAT chiar , unde l-au ascuns, ca nimeni sa-l mai poata gasi ! Behehe .

      Ștergere
    7. Din moment ce chiar cei care promovau mesajul lui Branham au realizat ca povestea cu Norul este o minciuna pe fata si si-au cerut scuze ca au promovat lucruri false,nu inteleg ce te tot chinui sa il scoti curat pe Branham?

      Subconstientul tau nu poate accepta realitatea de frica ca lumea in care traiesti se va prabusi intr-un final...

      Nu vreti sa gusti din nectarul adevarului?! Adevarul elibereaza,minciunea ii tine pe oameni captivi in fantastic...

      Fi om demn,nu iti mai fura propria caciula si recunoaste macar fata de tine ca Branham a inventat povestea cu Norul.Poate a visat noaptea asa cum multi dintre noi viseaza tot felul de lucruri dar asta nu inseamna ca a fost ridicat fizic in formatiunea aceea de care nu stia nimic.

      Mesajul sfarsitului se transformat in sfarsitul mesajului.

      Ștergere
    8. O intrebare pe care am pus-o de vreo 10 ori si nu mi-a raspuns nimeni:

      CE ESTE MESAJUL OREI, MESAJUL LUI DUMNEZEU?
      Ce contine el? Cine l-a adus?
      Cand a fost trimis? De ce a fost adus mesajul?
      Ce are diferit fata de Evanghelie?

      Sper ca nimeni nu va da Evanghelia pe asa zisul "Mesaj al Orei".

      Daca mesajul pretinde ca a fost trimis sa descopere taine (cui ii folosesc aceste asa zise taine, nu stiu), atunci mesajul nu exista in realitate decat ca o imitatie.

      Eu spuneam inainte ca si ceilalti:

      "Multumim lui Dumnezeu ca a trimis un profet in aceasta generatie, sa descopere Cuvantul. Aleluiah. Daca D-zeu nu trimitea pe profetul Sau, noi nu stiam despre botez, Epocile, Anticrist, babilon, Mireasa etc."

      TOATA ACEASTA AFIRMATIE ERA O MINCIUNA. Cand aud azum aceasta poezie, imi vine rau. Stomacul mi se intoarce pe dos pentru ca stiu ca nu e adevarata.

      Eu nu stiam mai demult ca altii descoperisera inaintea lui Branham lucruri interesante din Biblia, si multe, multe dintre acestea nu sunt descoperiri, ci pur si simplu sunt CONCLUZIILE LOR DESPRE CEVA ANUME. Unele faine, interesante, dar nu sunt idei care merita sa fie introduse ca Docrina in biserica.

      De ex.: Cele 7 Epoci au aparut cand Larkin s-a gandit ca "oare cele 7 biserici din Asia din timpul lui Ioan, nu ar fi o prefigurare a unor timpuri pentru perioada de har?" Si a inceput sa scrie. El nu a pretins ca e profet. Lui i-a placut sa scrie, sa dezvolte idei biblice. Am putea lua ca interesante ideile lui DAR NU CA ABSOLUT.

      - Branham le-a preluat si le-a dat ca revelatie personala si le-a dat ca ABSOLUT si a criticat pe altii "ca ei nu cred Cuvantul" "ei nu sunt Mireasa daca nu cred". Ce nu cred? PLAGIATURILE SI IDEILE ALTORA?

      E caraghios Branham si foarte iresponsabil pentru sufletele oamenilor. Si voi care vedeti aceste lucruri dar inca aparati minciuna suntem mai rau.

      "Noi credem ca asa este" spun ei, desi BIBLIA SI ISTORIA NU VORBESTE CA E ASA.

      Pentru mantuire nici nu avem nevoie de asa ceva.

      Cand am aflat toate astea insasi sensul "Mesajului Orei" s-a dizolvat in mintea mea, in sufletul meu, cand am citit in istorie si in brosurile lui Branham ca peste 90% din tot ce a vorbit, NU II APARTINE, NU ARE NICI MACAR O REVELATIE, CI le-a copiat si plagiat de la altii.

      Apoi cand am vazut ca Insusi Domnul il cearta pe Branham ca il mustra la subiectele pe care si eu le-am vazut asa, am fost tot mai convins ca sunt pe o cale corecta cand renunt la ideile acestei miscari.

      Am ajuns la faza in care trebuia sa aleg. A fost groaznica experienta aceea.

      Dupa ce am aflat atatea lucruri, sa continu sa mint oamenii si pe mine insumi ca "D-zeu a trimis in generatia noastra un profet sa descopere taina cutare, taina cutare" cand EU STIAM BINE CA NU ERA ADEVARAT?
      Nu. Nu. Nu.

      Asa am realizat ca mesajul lui Branham este o frauda spirituala si un mod de abuz continuu.

      Mesajul lui Branham, oamenii care il urmeaza te acuza, te jigneste, te asupreste, te injoseste, te abuzeaza emotional dar nu pentru ca ai fi un pacatos, desi nici pentru asta nu asa se face, ci pentru ca urmezi pe Isus si Biblia dupa cum constiinta ta iti dicteaza.

      ASTA ESTE UN ABUZ PSIHOLOGIC TOTAL NEBIBLIC, INUMAN, DIN PARTEA LOR.

      La inmormantarea lui fr Nasu zilele trecute, unul din ei m-a facut cu oua si otet in fata la toti oamenii de la masa numai pentru un singur motiv: "Daca nu sunt la ei la adunare NU POT FI CORECT. Pentru ca numai ei sunt prima si adunarea adevarata din Cluj si toti ceilalti sunt sub semnul fiarei, rataciti, etc".

      Nu mi-a zis NIMIC, dar NIMIC, despre Isus si ce forta are tot ce El face pentru oricine cede in EL nu in Branham si mesjaul lui.

      Am zambit. Imi era mila de el. Ei cred ca si catolicii acum 500 de ani CA AU MONOPOL ASUPRA MANTUIRII SI A LUI ISUS.

      Ștergere
  13. Nimeni care urmeaza un mesaj confuz precum a lui Branham, care este efectiv o imensa amestecatura de idei gresite si cateva adevarate, nu are nici o promisiune ca este mantuit.

    - In schimb cine ia promisiunea biblica pentru viata lui, este salvat.

    - Mantuirea este ceva ce Domnul a dat nu trebuie sa mai treaca prin aprobarea lui Branham sau a celor care il urmeaza.

    - Daca ei va spun asta ei va mint. Iata ce iti spune sursa mantuirii tale:

    Efeseni 2:
    6 El ne-a înviat împreună şi ne-a pus să şedem împreună în locurile cereşti, în Hristos Isus,
    7 ca să arate în veacurile viitoare nemărginita bogăţie a harului Său, în bunătatea Lui faţă de noi în Hristos Isus.
    8 Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ati ascultat Mesajul Orei prezentat in video pe care l-am postat pe Facebook ? Nu va ganditi ca ati fi cu adevarat IGNORANTI, daca nu ascultati acea predica ? Si MAI MULT DECAT IGNORANTI, daca nu pricepeti NIMIC din ceea ce Domnul ne-a transmis prin acest MESAJ al orei ?
    https://www.facebook.com/BehaitulOilorSiGlasulPastorului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Efeseni 2:8 "Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi -Branhamistilor, frankistilor, etc.- ci este darul lui Dumnezeu."

      Ștergere
    2. Acest adevar este bomba atomica a lui Dumnezeu impotriva la toate ideile si filozofiile false din mesajul si altele....

      "Şi aceasta nu vine de la voi -Branhamistilor, frankistilor - ci este darul lui Dumnezeu."

      Dragi branhamisti, frankisti, etc. voi nu aveti ABSOLUT NIMIC DE DAT PENTRU MANTUIREA oamenilor.

      Nu aveti nici o revelatie, nici o invatatura, NIMIC NIMIC NIMIC CARE SA DEA MANTUIRE OAMENILOR.

      Si Cel ce are ceva pentru salvarea noastra, IL DA CA UN DAR CELOR CE CRED IN DOMNUL ISUS CRISTOS.

      Ma rog pentru voi dragi frati si surori, sa prindeti acest adevar biblic si sa il promovati.

      O zi binecuvantata sa aveti cu toti. Shalom

      Ștergere
    3. D-zeu vorbeste prin Evanghelie si prin apostolii Domnului Hristos.

      Nu exista nici o referinta in Biblie ca va apare un mesaj al orei cu nu stiu ce descoperiri,taine,nori de fum,vise,voci stranii auzite doar de unii...

      Ati inlocuit Evanghelia cu o alta evanghelie:Mesajul orei...

      Ce a produs acest mesaj in voi?Doar rautate,dispret fata de alti crestini,ingamfare,barfe si smerenie falsa.Aceste comportamente sunt efectele mesajului.

      Domnul Isus ne-a spus foarte clar:Dupa roade ii veti cunoaste.

      Hristos nu face derogare de la Cuvantul Sau pentru adeptii lui Branham,Frank si altii carora le plac doar relatarile cu vise,vedenii,povesti fantastice cu ridicari la 30 km in aer si ingeri care bat din aripi si formeaza nori pe cer fara nici un rost fiindca ""profetul""caruia ii era destinat Norul era la sute de km distanta ,in anturajul lui cu familia,prietenii,radeau,mancau probabil vanat ...etc.

      Deci behaiti pe aici fara rost,faceti spume la gura pentru povesti frumos alcatuite...

      Si ce este mai grav este ca iL dati pe Hristos pentru un Mesaj!

      In vorbire,in purtare sunt anticristi...Nu va mai intereseaza implinirea Cuvantului ,dupa cum ne spune Iacov,ci doar o teorie sterila care pica incetul cu incetul datorita dovezilor care se tot aduna referitoare la Norul si alte relatari.... Sunteti produsul unui om.Atat si nimic mai mult.

      Ștergere
    4. te rog nu mai raspandi invataturi de la un om ci raspandeste ADEVARUL lui HRISTOS ISUS care a murit pentru noi ,nu a murit branham nici un alt om nu va ganditi ca duceti in ratacire atatea suflete nu va este frica de Dumnezeu a tot puternic care nu doreste sa-si inparta slava cu nici un om de pe pamant sau cu vreo alta faptura Domnul sa aibe mila sa aduca Lumina Lui peste cei ce au o alta invatatura straina incetati va rog si intoarcetiva la Domnul cu multa pocainta sa va ierte pentru aceasta invatatura falsa de ane increde intr-un om muritor vai de acela om care se increde in om Domnul sa se indure de noi toti AMIN

      Ștergere
  15. Atat timp cat un om spune ca este omul lui D-zeu pe pamant,ca a fost ridicat in Nor la 30km iar apoi dupa 40 de ani se descopera minciuni in afirmatiile lui,se mai poate avea incredere in pretentiile acestui om?

    Ce credibilitate mai are acest om in alte afirmatii ale sale?

    Povestea cu Norul este graitoare in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu norul este nesimtita dar este de departe cea mai mica dintre problemele lui W Branham dupa cum eu vad. Faptul ca a mintit ca nu a fost penticostal si ca cei cinci mii de oameni botezati inexistenti au vazut lumina si auzit vocea in 1933 si ca el a descoperit Taina Dumnezeirii si a botezului si Cele Sapte Epoci si celelalte baliverne. La fel si ura lui nestapanita pe o parte, fata de alti crestini si fata de noi femeile dupa opinia mea sunt dovezile cele mai evidente ca mesajul si mesagerul si cei ce urmeaza pe acestia sunt dusi in ratacire profunda in cel mai profund sens al cuvantului 'ratacire'.

      Ștergere
    2. Stiti ce a spus despre femeie?Ca este cea mai josnica faptura a lui D-zeu.

      Daca aceste devieri sunt Cuvantul original,cuvantul descoperit pentru Mireasa si alte denumiri pompoase ,pai atunci eu trec de la crestinism oriunde altundeva..

      Ștergere
    3. fratilor ce se va intampla cu atatia care au deraiat la aceasta invatatura brahamista ,ma rog lui Dumnezeu sa aibe mila si indurare de sotul meau care a apucat in brate convingerile lui branham ,am incercat sa lupt dar nu mai pot sa il smulg din invataturile eronate in care a intrat. Domnul sa aibe mila si indurare de el si de toti care au apucat aceasta cale gresita nu-i drept inaintea lui Dumnezeu sa mergem dupa alte invataturi sau mai bine zis dupa alti dumnezei straini AI MILA DOAMNE DE NOI TOTI CARE CEREM MILA .Faca Domnul sa se trezeasca la realitate fratii care doresc cu adevarat sa-L slujeasca pe Domnul nostru Isus Hristos care ne poate scoate din intuneric la Lumina.Rugativa pentru toti cei ce au ratacit de la ADEVAR.

      Ștergere
    4. Articol interesant despre misogini. A fost W Branham misogin daca a recunoscut ca a urat femeile?
      ________________________________________

      "Misoginismul (si misandria) nu se vindeca, pentru asta ai nevoie de creier si o gandire rationala. Daca tratezi o femeie ca pe o soseta rupta fara a avea un anume motiv, ci doar pentru faptul ca e femeie, si in acelasi timp te justifici spunand ca esti misogin, eu te corectez si iti spun ca esti idiot, nu misogin.
      Gandirea misogina prin care femeia stie doar sa asculte, sa spele si sa faca plozi, mi se pare invechita. Gandul ca o femeie poate face altceva, in principiu sa gandeasca, iese din discutie in cazul misoginilor.
      In realitate, pentru fiecare misogin exista o femeie care sa fie mai buna decat el in cel putin un domeniu."_________________________________

      Misogini sunt frustratii care au fost respinsi de femei din cauza unor cauze tratabile dar pe care ei nu stiau ca le au. sau care sufera de impotenta sexuala partiala sau totala nefiind in stare sa satisfaca femeia pe care o considera un obiect sexual necucerit. Ura pentru nereusita o exprima prin alte moduri si catre alte persoane decat cea din cauza careia uraste. La un moment dat oamenii din jurul lui nu il vor mai suporta din cauza tulburarilor de personalitate aparute. Daca in copilarie respectivul misogin a avut neimpliniri majore sau a fost expus abuzurilor verbale, emotionale, fizice si sexuale din partea femeilor atunci el se va detasa foarte greu de ura fata de acestea.' Majoritatea misoginilor se vindeca prin educatie, prin pshihoterapie, prin confruntarea tulburarilor interioare cu realitatea si invatand si acceptand rolul femeii in viata lor si a societatii.

      Ștergere
    5. Pace, Sora draga scrie-mi te rog pe adresa de e-mail zalau.sj@gmail.com si iti voi putea da cateva sfaturi pentru a trata problema ta. Nu vreau sa scriu in public pentru ca apoi apar totfeluri de comentarii neserioase.
      Abel, Zalau.

      Ștergere
    6. Sora, nu trebuie sa te gandesti ca sa il smulgi din branhamism.

      Nu pune asa problema, zic asta ca sa nu ai de suferit inutil. Stiu ca te doare, probabil iti impune anumite norme de la ei, s-a schimbat, si te simti oarecum manipulata.

      - Biblia spune ca si daca sotul e necredincios dar vrea sa traiasca cu tine, este foarte bine.

      - Ca frate te pot sfatui sa fi o sotie buna, comporta-te absolut normal si respecta-i dreptul la alegerea lui chiar daca o consideri gresita.

      - Domnul nu va lasa asa lucrurile. El mi-a aratat ca vor fi mii de oamenii care vor parasi miscarea branhamista.

      - Eu fac parte dintr-un grup de rugaciune puternic din Romania, daca vrei ne rugam special pentru el, sa imi spui cum il cheama.

      Ștergere
    7. Crestin = a crede in Domnul si al urma.
      Credincios al mesajului = sa urmezi ideile lui Branham care se dovedesc false si plagiate, si confuze.

      Mantuirea este data oricui crede in Domnul si il urmeaza. Acesta este un crestin.

      Nu ai nici o promisiune in Biblie ca daca urmezi pe Branham vei fi mantuit.

      Fapte 4:12
      "În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.”

      Crezand astfel in Numele singurului Fiu nascut a lui Dumnezeu, care este Domnul Isus Cristos, vei fi mantuit.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.