miercuri, 6 august 2014

"Casa viitoare" plagiata de Branham

Iata ca nu numai "Cele 7 Epoci  ale Biserici" au fost furate de Branham de la Larkin ci si multe alte subiecte. 

Unul ar mai fi "Casa viitoare a Mirelui Ceresc ..."

Se pare ca ceea ce noi am numit "Cuvantul descoperit" si "lucruri extraordinare pe care numai fratele Branham le-a stiut" sunt de fapt o serie de documentari pe care el le facea si le transmitea in mod total necinstit ca fiind revelatiile lui.

De aceea urmasii mesajului nu au Cuvantul, nu au nici macar o singura descoperire. Tot ce au este fals, mincinos sau copiat de la altii.

De fapt, in adevar, noi la mesaj suntem (sau am fost) urmasii unor amestecuri ale invataturilor lui Larkin, adventisti, martori si penticostalii (unitarieni) care sunt in Numele Domnului Isus. (Asta pe langa cele masonico-numerologico-mistico-delirante si aberante.)


Oricat ne-am laudat, si ne-am crezut "alesii" si "Mireasa" in realitate noi nu am fost nascuti din Cuvant.


Suntem -am fost- nascuti din plagiat. Nascuti din furt intelectual. Nascuti in minciuna. Nascuti din eroare. Nascuti in nevrotism. Nascuti in frica. Nascuti din ambitiile egoiste si arogante ale lui Branham. Nascuti abuziv. Nascuti si primiti in lumea sectei branhamiste intr-un mod rece, lipsit de afectiune, nefamilist.

Branham habar nu a avut de Cuvantul lui Dumnezeu si  incercand sa para ca e profet de tipul lui Ilie, a facut mai mult rau decat altii, pervertind si stricand in ultimul hal, Cuvantul lui Dumnezeu.

Urmariti clipul lui John Collins.



Si aici comparatiile in scris: 
http://www.scribd.com/doc/235950510/Future-Home-vs-Dispensational-Truth

Acum am aflat de ce mereu spune ca are cate 20-30 de pagini la amvon -cand predica la Tabernacol- cu el din care se inspira si citea, si isi cere scuze deseori ca e atat de lung si apoi alteori ca nu a reusit sa aduca tot mesajul deoarece era prea tarziu si multi frati calatoreau de departe sa ajunga la Tabernacol.

11 comentarii:

  1. Descoperirea lu` peste...Branham lua teorii si invataturi de la dr.Larkin apoi urla ca un isteric deparca erau propriile lui revelatii...cine stie cate predici a mai imprumutat pe aceasta cale. Nu ma mir sa fi luat si de la predicatorii din secolele 19-18 diferite predici si idei apoi le-a prezentat multimii si toti intr-un delir se minunau de predicile si revelatiile lui Ilie americanul...Trebuia sa ramana la rugaciunea pentru bolnavi,nu sa ne minta cu vocile lui inchipuite de la Ohio,cu ridicarea in norul ala care intr-un final a aratat ca o shaorma pe cer...adica sa aplatizat dupa cateva ore.

    RăspundețiȘtergere
  2. Branham apare in presa din Romania de acum doi ani alaturi de ceilalti "profeti" mincinosi jurnalul.ro/special-jurnalul/top-10-profetii-ale-sfarsitului-lumii-609356.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cica era pe 28 pe muntele Sunset...Au preluat si aia minciuna lui Branham sau a lui Frank..ca altul in afara de E.Frank nu vad care sa tot raspandeasca o invatatura falsa ca Branham era pe munte in 28 februarie...

      Ștergere
    2. E un fariseu.Nu vedeti ce scrie?Vorbeste de Dragoste dar acuza cu pedepse si blesteme pe toti care nu cred predicile lui Branham. Asta arata grave lipsuri spirituale.

      Ștergere
    3. Sorry am gresit postarea.Nu aici trebuia sa scriu ci la ceea ce a spus Iacob Dan. :))

      Ștergere
  3. . In El, Dumnezeu ne-a ales inainte de intemeierea lumii, ca sa fim sfinti si fara prihana inaintea Lui, dupa ce, in dragostea Lui,

    www.facliaiubiri.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. 5. ne-a randuit mai dinainte sa fim infiati prin Isus Hristos, dupa buna placere a voii Sale,

    www.facliaiubiri.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dane cum adica suntem infiati prin Isus Hristos? Esti sigur ca nu e gresit ce scrie acolo?
      Nu cumva suntem infiati si salvati prin Braham si mesajul lui? Poate o fi gresit apos. Pavel totusi, mai verifica odata. :)

      Ștergere
    2. Astia se contrazic urat de tot.Problema e ca nu isi dau seama cat sunt de penibili.Este ca si cum i-as spune cuiva:""da ai dreptate in tot ce spui"" ,apoi sa incep sa il combat!.

      Asa fac branhamistii:recunosc ca suntem rascumparati prin har si prin moartea si invierea Domnului,ca apoi sa vina sa spuna ca nu mai esti defapt mantuit si rascumparat daca nu accepti invataturile lui WMB. Asta cum se numeste? Rautate,prostie,aroganta,religiozitate falsa ? Fiindca adevarata religiozitate este ceea ce Branham nu a predicat niciodata !. Si se defineste ca: ""a cerceta pe orfani si pe vaduve si a te pazi de lume"".

      Blogul este defapt faclia fanatismului si minciunilor plecate de la Branham. Promoveaza invataturile unui om care defapt le-a preluat de la altul dinaintea lui,deci promoveaza o minciuna,o iluzie...

      Stiti cine a fost Branham?Un om decedat in urma cu 50 de ani. Va place sa va ghidati dupa un om sau sa traiti Evanghelia? Nu vedeti ca sunteti copii xerox a ceea ce a predicat Branham si implicit a lui Branham insusi? Nu mai aveti nici putere sa va analizati pe voi ,cum scrie Biblia.Sunteti mici branhamei-robotei cu o cheita in creieri.

      Ștergere
  5. In vechime trebuia sa asculti de Moise ca sa fi salvat in noul testanebt ,Isus a venit la cruce ca sa fim salavti si rascumparati si sa credem in jertfa de pe cruce ,nu este gresit sa spunem despre proorocul Domnului ca suntem salvati pentru ca in pilda Bogatul si Lazar parintele Avraam spune ii au pe Moise si pe prooroci sa asculte de ei ca sa fie salvati, deci tot ceea ce credem este cat se poate de adevarat dar oamenii fiecare este liber sa creada orice numai de prooroc sa nu asculte si nu mai vorbim de Isus ,eu te intreb tu ti toate poruncile Domnului Dumnezeului Tau nu incalci nici una?


    www.facliaiubiri.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Si din cer s-a auzit un glas care a spus: "Acesta este Fiul Meu Preaiubit in care Imi gasesc placerea. De El sa ascultati."

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.