marți, 2 septembrie 2014

Derek Prince despre Branham si alte duhuri amagitoareDerek Prince explica cum deseori si duhul cel rau lucra prin Branham înselandu-l. In ciuda darurilor din Branham cel rau are acces la el, asta este si ceea ce se ascunde in spatele prorocilor falsi. Ceva lucreaza real in viata lor, de accea si pot insela multimile. 

Ascultati cu atentie explicatia biblica si ascultati apoi ce spune Domnul ca sa va paziti de prorocii mincinosi.

Probabil asta este explicatia spirituala la toate acele contraziceri biblice, ura si restul de lucruri false din mesaj de care insusi Branham se caieste uneori si recunoaste ca "are un duh rau". 

Dar apoi dupa un timp Branham incepe din nou cu invataturi false, cu tipetele si afirmatiile toxice si mai ales nescripturale. 

Doar asa vad eu cum a fost posibil sa aiba o tranzitie atat de urata de la "fratele Branham care iubea oamenii si se ruga ore intregi pentru ei cu compasiune" la asa zisul profet Ilie, sau autoproclamatul inger care ameninta cu degetul si acuza si lovea in stanga si in dreapta oamenii laudandu-se in fata poporului ca nimeni nu e ca el si nimeni nu are o misiune ca si el.

Pentru mine e clar de ce Branham incepea sa perverteasca Cuvantul, inaltandu-se pe sine in fata oamenilor ca fiind "alesul care singur aduna Mireasa, fecioarele intelepte, sa fie rapite inainte de necazul cel mare." 


Iata doar in invatatura asta sunt 3 minciuni, dintr-un foc. 


Adi ne-a scris doua articole despre asta in luna aprilie.

Ce sa mai zicem de restul sutelor de minciuni si contraziceri sau de faptul ca "marele profet care descopera Cuvantul" e atat de haotic si incurcat incat ajunge si spune ca antihristul din cartea Daniel, este Isus. 
Atat de orb ajunsese "ingerul laodicean." 

El nu mai stia din Cuvantul lui Dumnezeu cine e Isus si cine e dusmanul lui Isus, anticristul.

Omul ce pretindea ca are discernamant, cand e vorba de Cuvant, nu de daruri spirituale, dovedeste ca nu are pic de discernamant nici cat un tanar proaspat absolvent de la teologie.


Deci e posibil ca omul sa fi avut intradevar si acel duh rau care in final l-a corupt spiritual pana acolo incat s-a dat drept Dumnezeu in carne umana furand slava lui Cristos si punand-o peste sine, de aceea voi urmasii lui sunteti atat de orbiti. Deoarece Branham a inselat oamenii in final folosind chiar lumina lui Dumnezeu. A devenit un inger de lumina fals? E posibil.


Darurile de vedenie si vindecare nu te face nici Dumnezeu si nici Ilie si nici inger. Acestea sunt date in Biserica pentru A SLUJI CU ELE NU PENTRU A CORUPE POPORUL SA TE URMEZE intr-un mod nebiblic.

Derek Prince a fost prieten apropiat a lui Gordon Lindsay, managerul lui Branham, si la el se si refera atunci cand vorbeste despre Branham.

E interesant ca si el a spus ca si mine, ca urmasii lui Branham sunt unii din cei mai tristi si nefericiti oameni din lumea crestina. Nu e greu de observat, de fapt, e chiar usor de vazut.

17 comentarii:

 1. Unul din semnele profetilor falsi este ca impun oamenilor sa creada experientele lor personale mai presus de Scriptura si mai ales care nu sunt nici obiective, care nu pot fi dovedite...pe lista lui Derek Branham ocupa locul 1 la cei amagitori.

  Este un lucru necinstit din partea cuiva sa pretinda o ascultare subiectiva....

  E ff bine ancorat in Scripturi acest om.

  RăspundețiȘtergere
 2. Adi stiai de asta?

  Ca cica vizita ingerului ar fi fost in 1945????? Si cica in camera nu in pestera...stiam de vreo 4 variante dar de asta cu 1945 nu stiam....I-as spune o porecla lui Branham potrivita cu stilul sau.

  "Fratele" Confuzie. "Fratele" Haos.

  "Fratele" Haos Confuzie din Jeffersonville, Indiana. Asta este cel mai potrivit nume pentru el daca efectiv la toate afirmatiile lui gasim cate 2-3-4 variante diferite, confuze si haotice.

  Basescu e de vina.

  One of the issues is that WMB makes it clear in the tape:
  47-1102 THE.ANGEL.OF.GOD, " A little over two years ago now, I was sitting in the room."

  In other words 2 years back from Nov 2, 1947, he had his angelic visitation, That would make the angelic appearance prior to November 1945.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu stiam sigur ca a fost pe data de 7 Mai 1946.


   In COD-uri la pagina 260 WMB spune:

   Steagul Evreiesc,acea stea cu sase colturi a lui David,nu a fluturat pentru doua mi cinci sute de ani; de la deportarea in Babilon. Si acum pentru ca Imperiul Roman i-a preluat, si au fost imprastiati in cele patru colturi ale pamantului. Dar ati stiut, in 6 Mai, 1946, steagul acela a venit inapoi peste Ierusalim din nou? Ati stiut, in 7 Mai ,1946, Ingerul Domnului mi s-a aratat(in ziua urmatoare) aici sus, si m-a trimis in toata lumea sa aduc o trezire? Chiar in dimineata urmatoare! Chand steagul acela s-a ridicat in Ierusalim, cum soarele apunea in dupa-masa aceea,Ingerul Domnului a aparut aici in Statele Unite la acelasi timp.”Cand voi veti vedea smochinul si restul pomilor inmugurind!”

   Nimic mai fals! Israelul nu a devenit un stat in anul 1946, ci abia in anul 1948, si anume in 14 Mai 1948 cand s-a semnat declaratia de Independenta!

   http://ro.wikipedia.org/wiki/Israel

   Ștergere
  2. Steagul Evreiesc, acea stea cu sase colturi a lui David...

   http://wakeupfromyourslumber.com/blog/monkeyzerg/photo-found-star-david-khazar-symbol

   http://www.radioislam.org/islam/english/index_khazars.htm

   http://www.reformation.org/synagogue-of-satan.html


   Dar ce reprezinta Alianta Izraelita cu filialele ei din America, Anglia, Austro-Ungaria, Franta, Italia, Romania? Se pretinde ca fiind evreii pretutindeni oprimati, aceasta alianta are de scop sa-i scape de opresiune. Sa vedem ce grozav de oprimati sunt la noi.

   Comert si capital in mainile lor, proprietatea funciara urbana in cea mai mare parte in mainile lor, arenzile de mosii in Moldova idem, pe sub mana tot debitul tutunului si al bauturilor spirtoase, negot de import si export, cu un cuvant toate arterele vietii economice care se bazeaza pe specula! In ce consta grozava opresiune de care se plang? Si, daca se plang, de ce nu aleg alte terenuri decat Romania, alte tari unde sunt egali in toate cu cetatenii statului? De ce nu Austria, Franta, Germania s.a. ?

   …Apoi sunt totdeauna o arma a strainilor in contra noastra. Pana si ungurii – care numai in gropi nu dau de cuminti -isi inchipuiau intr-un rand o stapanire a Moldovei prin evrei si ceangai, pentru ca stiau ca evreul s-ar asocia cu orisicine impotriva poporului romanesc.
   M. Eminescu


   Arendașul plătea o sumă fixă pentru pământul în chirie și administrație, încercând apoi să scoată un profit maxim prin exploatarea țăranilor. În Moldova, de unde a izbucnit răscoala, 40% dintre arendași erau evrei și alți 10% indivizi de altă etnicitate decât cea română. În România anului 1905, neoiobăgia prevala și disparitatea între marea și mica proprietate era fără egal în Europa, chiar și atunci când considerăm și Rusia.

   http://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83scoala_%C8%9A%C4%83r%C4%83neasc%C4%83_din_1907

   Se adăoga apoi sistemul nenorocit al arendărilor, foarte mulți dintre latifundiari ne lucrându-și direct pământul, ci dându-l pe mâna arendașilor, în bună parte Evrei (43%!) care aveau interesul să scoată cât mai mult de pe moșii. De aci, o exploatare, adesea neomenoasă, a țăranilor, socotindu-li-se ziua de muncă la un preț redus, luându-li-se, în schimb, dobânzi cămătărești la avansurile pentru hrană, sporindu-li-se dijma (până la una din două!) și, nu arareori, făcându-li-se și măsurători nedrepte. Administrația, cointeresată, era de partea arendașilor."

   "Chestia țărănească. Răscoala din 1907" în "Istoria Românilor Din Cele Mai Vechi Timpuri Până La Moartea Regelui Ferdinand I" de Constantin C. Giurescu - Ed. Cugetarea — Georgescu Delafras, 1943

   Revolta a început în nordul Moldovei și a fost inițial direcționată în principal contra evreilor care controlau peste 40% din terenurile moșiilor și un sfert din totalul pământului. "The Market, Tradition and Peasant Rebellion: The Case of Romania in 1907". Author(s): Daniel Chirot and Charles Ragin

   Ștergere
  3. Vor fi multi ca au facut semne si minuni in Numele lui Isus(!) si care vor merge in intunericul de afara!. Fiindca adevarata spiritualitate nu este sa manifesti niste daruri si capacitati,ci sa traiesti cuvintele lui Isus. ""Daca ma iubiti veti pazi poruncile Mele"".""Casa pe stanca"" nu este sa stai ancorat in experientele altora si sa te mandresti cu ele ,ci sa calci pe urmele lui Isus si faci in tot ceea ce a spus El,intocmai ca un ucenic devotat si ascultator ,care face tot ce ii spune Invatatorul lui, care primeste adevararurile evangheliei ca un copil,fara carteli si sovaieli.

   Matei 7 este elocvent in acest caz.Oare WMB a predicat vreodata din Matei 7? Eu nu am intalnit o predica despre acest text din Matei.

   Ștergere
 3. As dori sa stiu parerea voastra sincera in legatura cu acest text:

  60-1208 Ei spun: „Zilele minunilor au trecut. Aceste lucruri au fost pentru alte vremuri. Noi avem un sindicat. (o frăţietate – n.tr.)” Dar să ştiţi că orice om isteţ poate să facă aşa ceva .Toate acestea sunt bune, dar nu vor înlocui niciodată naşterea din nou în Isus Hristos, mântuirea sufletului, acest adevăr.

  Doresc sa imi spuneti ce intelegeti voi din acest text. mersi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ca sa intelegeti de ce v-am cerut parerea, va dau acelasi text insa in limba engleza:
   “Days of miracles is past. Oh, that was for another age. We got a brotherhood.” A good Mason, Odd Fellow, or anything like that produces that, and that’s all right. But that’ll never take the place of a new birth in Jesus Christ, salvation to the soul, this truth. 60-1208

   Ștergere
  2. Iata o alta manipulare prin traducere:

   Engleza:
   I remember Mrs. Roeder stood by me out there in the hospital. I’ll never forget that woman; no matter whatever happens, I can never forget her. She was just a young woman then. Her husband was superintendent down here at the car works; and I–I remember she standing by me, her and Mrs. Stewart. And they was the ones actually that paid my hospital bill. I… We didn’t even have food to eat in the house; so how could I pay a hospital bill of hundreds of dollars?
   But she, through her church society and the Klu Klux Klan paid the hospital bill for me: Mason’s. I can never forget it. No matter what they do or what, I still… There’s something that that stays with me (See?), what they did for me. And they paid the bill to Dr. Reeder. He’s still living–lives here in Port Fulton, could tell you the story.

   63-1110M Souls That Are In Prison Now   Romana:

   Eu pot să-mi amintesc că doamna Röder din spital stătea lângă mine. Eu nu o voi uita niciodată pe această femeie. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, dar eu nu o voi uita. Atunci ea mai era o femeie tânără. Bărbatul ei avea o funcţie înaltă la o fabrică de maşini. Eu îmi amintesc că ea a şezut lângă mine împreună cu doamna Steward. Ele două au fost cele care au plătit cheltuielile pentru spitalizarea mea. Noi nu aveam nici măcar ce mânca acasă, cum am fi putut să plătim nota de plată pentru spital care era de sute de dolari?

   Ea a plătit nota de spitalizare pentru mine prin asociaţia-bisericilor. Eu nu voi uita aceasta niciodată. Indiferent de ceea ce vor face ei sau ce va fi, ceea ce au făcut pentru mine rămâne în amintirea mea. Ei au plătit şi nota de plată de la dr. Reeder. El mai trăieşte aici în Fortville şi poate să vă povestească întâmplarea.

   63-1110M Suflete care sunt acum in inchisoare

   Ștergere
  3. si in rusia se demasca mesajul fals a lui Branham. http://www.wbranham.ru/

   Ștergere
  4. Statul Islamic proclama propaganda Anti-Cristos dupa ce semnul asteptat de islam a aparut. Omul cu un singur ochi. http://pamelageller.com/2014/09/islamic-state-uses-isis-uses-one-eyed-baby-apocalyptic-propaganda-islamic-anti-christ.html/

   Ștergere
  5. Toti crestinii si evreii trebuie macelariti si decapitati dupa noua ordine mondiala a Statului Islamic. Zeci de mii de crestinii si alte religii sunt asasinati in calea extremistilor. acestia doresc o singura religie mondiala ISLAMUL!

   Ștergere
  6. https://www.facebook.com/video.php?v=258655494343844

   Ștergere
 4. Daca crede cineva ca este religios, si nu-si infraneaza limba, ci isi insala inima, religia unui astfel de om este zadarnica. (Iacov 1.26 )

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ceea ce afirma apostolii intra in contradictie cu branhamismul si frankismul.De aceea eu personal le consider niste erori.

   Ștergere
  2. Sunt ridicole aceste secte fiindca ei predica si sustin ca stau pe invatatura apostolilor dar in realitate ei vorbesc si se comporta contrar cu ceea ce invata apostolii.Chiar si anumite aspecte de invatatura sunt complet diferite de ceea ce predica apostolii.

   De aici trageti voi concluziile.

   Ștergere
  3. Adevaratul pericol pe care nici liderii religiosi nu il vad si nici cei politici. Branhamistii nici atat.
   "În cea de-a patra ediţie a revistei de propagandă a Statului Islamic, „in Dabiq”, gruparea teroristă face un apel direct la un război împotriva creştinătăţii, scrie presa internaţională."

   https://ro.stiri.yahoo.com/visul-statului-islamic-un-califat-p%C3%A2n%C4%83-la-vatican-153907657.html

   Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.