vineri, 5 septembrie 2014

Haosul reconfirmat

Pe blogul lui Adi a aparut un articol interesant care confirma ideea despre instabilitatea in invatatura a lui Branham cu privire la absolut fiecare subiect pe care l-a abordat.

Branham este "profetul" haosului si al confuziei. 

Cum sa fie el Ilie restauratorul, cand el si-a dat mereu si mereu cu stangul in dreptul in PROPRIUL LUI MESAJ, IN PROPRIILE SALE INVATATURI, IN PROPRIILE SALE AFIRMATII? Ce sa mai zic cu privire la Biblie? Dezastru total.
Este incredibil cum un asa numit "profet" poate declansa atata haos si contradictie iar urmasii lui sa taca si sa inghita fara sa rumege. 
Dragi frati, nu stiti nici acuma ca voi nu aveti voie sa credeti in ceva care nu este biblic si nu va face mai buni? Si mai mult decat atat, nu aveti voie sa inselati sufletele oamenilor si sa-i amagiti.
Adi scrie: 
"Având în vedere tema ” născut din nou “și” botezul cu Duhul Sfânt “, există schimbări constante în înțelegerea fratelui Branham, el merge o data intr-o direcție, apoi în direcția opusă.
În predicile sale, în 1957, aflăm că ” nașterea din nou “este diferita de” botezul cu Duhul Sfânt. "
Adi, poti completa daca vrei si cu faptul ca in 1965 Branham a zis ca "mie nu-mi pasa daca in fiecare zi ai fost botezat cu Duhul Sfant tu ajungi in iad oricum" am citat din memorie. Si a mai zis minciuna cea mare a mesajului. Si anume ca "daca crezi mesajul ai Duhul Sfant." Cata aroganta luciferiana. 
BRANHAM NE-A INSELAT IN ULTIMUL HAL! APOI SI NOI AM INSELAT PE ALTII FARA VOIE! DAR ACUM STIM CE E ADEVAR SI CE NU E ADEVAR, CAT VOM MAI TRAI IN EROARE SI MINCIUNA INSELAND SUFLETELE OAMENILOR?
A zis asta cu iadul, deoarece oamenii despre care a spus ca au Duhul Sfant au incercat sa il corecteze si sa il ajute. Iar el in nebunia lui ca si Ballam a preferat sa blesteme decat sa asculte. 
Din fericire pentru aceia, blestemele lui Branham s-au intors asupra capului sau si a murit in chinuri groaznice, lasand in urma invataturi contradictorii, preziceri care nu s-au implinit, doctrine plagiate si multi oameni fara nici o directie clara dar si in mare minciuna. 

Iar celorlalti, Dumnezeu le-a transformat blestemul lui Branham in imense binecuvantari, cei mai multi lasand in urma lor mari centre misionare, universitati crestine, orfelinate, scoli, sute de carti duhovnicesti sau de dezvoltare spirituala, relatii, familie, afaceri, etc. Dumnezeu nu a jucat cum a cantat Branham. Pe Dumnezeu nu L-a putut manipula ca si pe noi.

Adi, multumesc pentru efortul tau. Stiu bine ce mult timp si energie inseamna sa faci asa ceva. 

Sa ai spor si inspiratie si pe mai departe.

28 de comentarii:

  1. Multumes Fr. Lica, sper ca efortul depus sa merite, si sa ajute cativa frati sinceri care vor sa cerceteze adevarul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu te indoiesti. Merita.

      Sunt multi oameni deosebiti la mesaj care cauta si duc lupte interioare grele si ei au nevoie de talentul si darul nostru de a scrie si prezenta lucrurile din mai multe parti iar ei sa decida ce aleg. Dumnezeu ti-a dat si tie si ala ltii frati tot ce trebuie si sa cresti, ca sa ajutati pe altii prin scris.

      Eu incurajez si pe altii sa isi caute chemarea si sa nu stea degeaba la umbra stejarului numit Branham. Acolo nu creste iarba.

      Si sand obosesti si vin presiuni mentale si spirituale stai langa Dumnezeu linistit.

      Adevarul va birui intotdeauna. Vei vedea ca nici o arma, nici o invatatura, nici o asa zisa revelatie, nimic, nimic, nimic din ce e al lor nu are putere asupra adevarului. NU poti fi invins deoarece reprezinti ceva ce este absolut perfect. Cuvantul simplu si minunat a lui Dumnezeu.

      Eu uneori eram atat de presat incat ma rugam sa gasesc dovezi ca mesajul e corect ca sa ma intorc la el...dar oricat am cautat NU AM GASIT NICI UN SINGUR MOTIV SA MA INTORC LA MESAJUL OREI A LUI BRANHAM.

      M-as fi intors, caci sunt usor de induplecat daca ai argumente. Dar din fericire suntem eliberati de sub puterea intunerecului si a falsitatii acestui mesaj pe nedrept si strigator la cer de fals numit "Cuvantul descoperit". Asta e hula impotriva Bibliei.

      Adi, iubeste adevarul si iubeste oamenii iar restul poarta El de grija.
      Shalom.

      Ștergere
    2. Mersii Lica!

      Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu COD-urile text (Doc, PDF) in limba Romana, contracost!

      Ștergere
    3. Ei te pot ajuta cu COD in format digital. Vasile Santa, Matanie Gabriel, Pamfir Flore.

      Ștergere
    4. Asa cum a fost Branham scufundat in haos ,asa sunt si branhamistii lui.Daca vorbesti cu ei,exprima doar haos si iti interpreteaza vorbele.Un haos total...

      Ștergere
    5. Are cineva mail-ul lui Vasile Santa?

      Ștergere
    6. lica nu are ca el avea tot mesajul in romaneste?

      Ștergere
    7. Vasile Santa Iernut>
      svasilero@yahoo.com

      Ștergere
  2. Si cine mai sustine ca biserica catolica este fiara? Cititi aici cine este fiara si ce planuri au cu alti oameni ,care nu le impartasesc credintele si obiceiurile. Transpus in plan spiritual,ideologic,ce bine se aseamana cu branhamismul si cu ingustimea de spirit care predomina in branhamism,frankism...etc. Toate sectele si religiile absolutiste sunt distrugatoare si fura oamenilor dreptul la viata si libertate.

    http://www.antena3.ro/externe/va-fi-o-lume-sangeroasa-creata-de-jihadi-tii-statului-islamic-vezi-cine-face-aceasta-declaratie-266066.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei asculta de profetul lor nu conteaza ca incalca insasi Viata in picioare.

      Nu conteaza cata ura si crima fac si cate destine ruineaza si cat rau fac altora...ei sunt interesati doar de ceea ce la spune "profetul".

      Cat de asemanator si familiar suna asta nu pentru cei ce urmeaza un om fara minte si fara suflet in el, nu? lica

      Ștergere
  3. Daca a preluat anumite invataturi si teorii de la altii ,asta nu inseamna ca a restaurat anumite ""adevaruri"".Intradevar a adus vindecarea prin credinta,faptul a Isus este acelasi ieri,azi si in veci,dar asta il face oare Ilie din Maleahi? Mai degraba a ""restaurat'""vindecarea prin credinta,dar si asta a tinut doar in timpul vietii lui. Oricum nu a lasat nimic bun in urma ci doar haos si adepti care il imita in vorbire,imbracaminte,mentalitate..etc. Asa zisele prorocii sunt foarte ambigue,nimic clar si concis.Multe au fost spuse dupe ce evenimentele au avut loc.Deci cum poate cineva sa spuna ca a fost profet? Cu viziunile lui este aceeasi situatie:multe nici nu au avut loc.Probabil au fost doar inchipuirile lui proprii.

    Pana la urma care sunt roadele mesajului?Ce efecte produce mesajul?Asa ne invata Invatatorul,sa ne uitam la roade adica la rezultat,la ceea ce produce o anumita invatatura,un anumit om, nu la semne si minuni.

    Culmea este ca ei sunt invatati sa se uite la semne si minuni ca dovada .Ceea ce contravine evangheliei. Cititi Matei 7 si daca sunteti ucenici autentici ii veti da dreptate Invatatorului si Domnului nostru.

    Pomul se cunoaste dupa rod.Crestinul autentic se cunoaste dupa roadele Duhului,care sunt produse de viata lui Isus care este in inima lui. Nu de simpatia cu un asa zis proroc sau cu vreo secta.Asta nu produce decat distrugere si haos.Tot nu ati invatat lucrurile simple ale evangheliei? Sau este mai important mesajul lui WMB decat evanghelia Domnului?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceea ce este de mirare e faptul ca voi, care umpleti acest blog cu discutii " inteligente " ? nu puteti sau chiar nici nu vreti sa recunoasteti ca mesajul lui WBM nu-i altceva decat Evanghelia Domnului , prin care ne pregateste intalnirea cu El ( cu toate ca v-ati apucat sa citati din el, prin selectia mintii voastre ........Va las sa inlocuiti voi punctele cu cuvantul pe care l-a spus Pavel despre unii ca voi, din vechime, care si ei s-au considerat in constiinta lor liberi de supravegherea Duhului Sfant , conform exprimarii atat de dragi voua :" Viata in mainile tale "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti fie rusine orbule ca blasfemiezi si ridici falsitatile lui Branham la nivelul Evangheliei. Iesti un arogant si nesimtit pedeasupra. Numai Evanghelia este Evanghelia inselatorule. Nimeni si nimic nu se poate compara cu Ea. Trebuie sa fi foarte inselat de diavolul sa spui ce spui. Mesajul lui WMB este departe de Evanghelie. Evanghelia este Jertfa lui Dumnezeu pentru copiii lui D-zeu mesajul lui WMB este invatatura falsa despre un proroc Ilie care este si inger si a restituit invataturi ce s-au dovedit false si copiate. Fugi de aici lup rapitor in haine de oaie cu dintii ascutiti sa mai inseli oameni. Huooo lupule huoooo ca te-ai prins in capcana. WMB nu are nici un mesaj ci doar doctrine cu nori falsi si multe furate si altele oculte si masonice si restul inchipuite. Invatatorii falsi apara prorocii falsi ca sa nu fie iei demascati ca is falsi. Tu vorbesti de Duhul Sfint? dar ce Duhul Sfint invata toate invataturile masonice si false ale lui WMB? Duhul Sfint minte cum minte WMB la fiecare predica ce o spune? Hulitorule ce esti.

      Ștergere
    2. Te-ai cam dat de gol Behaiala. Esti un idolatru si toti branhamistii si ca negi autoritatea Sfintei Scripturi si ai confirmat prin ce ai spus ca Branham a schimbat adevarul lui Dumnezeu in minciuna crezandu-si Mesajul fals egalul Bibliei si el egalul lui Isus. Mai mincinosule dar nu era destula Biblie pe pamant de i-a trebuit sa o inlocuiasca cu doctrine inventate si false dovedite de Cuvantul lui Dumnezeu ca sunt mincinoase sa insele oamenii? Voi duceti sufletele credule si necitite la pierzanie in intunerecul de afara.

      Ștergere
    3. Sunteti cei mai nepregatiti oameni pentru intalnirea cu El degeaba va credeti Mireasa ce va fi rapita inainte de rapire. Si in acest subiect mintiti si inselati sufletele si le dati minciuna drept speranta falsa. Isus personal spune ca ridicarea la cer a credinciosilor nu a miresei este in timpul necazului mare. Samanta vrajmasului din voi nu va lasa sa credeti Biblia, asta se stie dar cu toate astea Scriptura nu poate fi desfintata de nici un proroc mincinos si de invatatorii lui falsi. Matei 24:24 va apartine prorocii mincinosi si amagitori sunteti voi.

      Ștergere
    4. Dar nu a scos nici un singur cuvintel despre subiectul de mai sus legat de ceea ce Adi a scris.

      Asta este ipocrizia celor de la mesajul profetului. Behaituloilor vede mai sus foarte bine, foarte clar ca Branham da cu stangu in dreptul la toate invataturile sale inclusiv la "nasterea din nou" dar se face ca ploua si vorbeste aiurea nimic din ce "profetul" gafeaza in Cuvant.

      Nici nu poate.

      Exista o vorba inteleapta care spune: "Vezi ce oameni nu poti critica si vei afla cine te controleaza prin frica".

      Ștergere
    5. Behaitule cu stilul asta autoritar de genul ""crede si nu cerceta"" chiar nu ajungi niciunde,decat sa semeni semintele dezbinarii si ale amaraciunii. Oamenii au dreptul sa cerceteze,sa hotareasca singuri pentru viata lor .Nu are nimeni dreptul sa ii judece fiindca nu cred ceea ce a spus Branham.Asta e fanatism si absolutism religios.Se aseamana perfect cu islamul radical,unde oamenii de alte credinte sunt vazuti ca si dusmani ai lui Alah.

      In acelasi duh de mandrie desarta suneti si voi,cu Branham al vostru.Noi suntem chemati sa calcam pe urmele lui Isus.Chiar ISus a spus apostolilor"" Mergeti in toata lumea si faceti ucenici..."". In branhamism Branham a luat locul lui Isus Hristos.

      Nu sunteti decat niste copii xerox ale lui Branham.

      Deci nu dovedesti nici un fel de intelepciune ,dovada ca ""tainele"" pe care ,chipurile le ai,nu sunt decat niste invataturi si pareri diferite preluate de WMB de la alti invatatori,profesori,teologi,reformatori...etc.

      Ștergere
    6. Ati esuat branhamistilor. Ati falimentat odata cu prorocul vostru fals oricat va sbateti nu mai aveti argumente. Nu puteti raspunde la cele mai neinsemnate sau simple intrebari. Santeti penibili si se vede pe fata cum iubiti minciuna si pe tatal minciunii. adevarul a triumfat si va triumfa mereu.

      Ștergere
    7. Alt invatator fals al mesajului care explica povestea cu norul fara sa ridice cele mai simple intrebari care au facut pe altii sa nu creada povestea cu norul.

      Chestiile elementare sunt ignorate si ascunse intentionat. Nu ridica problema adevarat in nici un fel ci doar repeta ce Branham a spus. Nici nu face legatura ca Branham s-a contrazis in acele afirmatii schimbandu-le radical, punandu-le apoi la Polul opus incepand cu iunie 1963.

      Nimic din viziunea din decembrie 62 nu pusca cu 28 februarie sau vanatoare....acest invatator mincinos insala sufletele pe fata fara rusine ca si Behaitul si ceilalti.

      Este INCREDIBIL cum adunarea este manipulata si cum oamenii stau atat de tristi si mutilati sufleteste. In adancul inimii ei stiu ca sunt mintiti.

      http://www.bcfellowship.org/Archives/archives_RW.html#2014/8/3

      Ștergere
    8. Manipularea se vede si la inceput cand pune textul din Isaia si citatul lui Branham despre incercarea credintei este o urata manipulare, deoarece incercarea credintei noastre nu este daca CREDEM IN BRANHAM SI MESAJUL LUI, CI IN CUVANTUL LUI DUMNEZEU.

      Aici ei pun mesajul nu Biblia. E dezastru ce fac ei.

      Dar ei ca sa sustina minciuna, spun ca mesajul e Cuvantul, iar apoi citeaza din Biblie ceva legat de asta, oamenii "vad" ca asa e, si uite asa ii leaga in lanturi grele.

      Ștergere
    9. Ce explicatie banala despre nepotrivirea datei de 20 februarie cu 8 martie care era ziua de la vanatoare. te doare mintea cata minciuna trebuie sa inventeze ca sa acopere alte minciuni si in acelasi timp uita ce a zis Branham si il contrazic direct pe Branham care a spus ca a fost la vanatoare in 28 februarie in Tucson lucru neadevarat sau ca branham nu a spus niciodata nimic de vreun nor pana la vederea lui in paginile revistei Life si multe altele. Fii minciunilor pocaiti-va! Nimeni nu are nevoie de nori sa ajunga in Imparatia lui Dumnezeu. Evanghelia este Vestea Buna si orice crede si se pocaieste este salvat!

      Ștergere
    10. Fratilor care urmati Mesajul de ce taceti la argumentele impotriva Mesajului? E Mesajul chiar atat de deplasat de la adevar incat nu aveti nici un raspuns? Eu vad ca ce spuneti voi e apa de ploae. Daca voi aveti dreptate ca Mesajul orei este corect aratati si daca nu aveti dovezi de ce mai credem in el atunci? Doar pentru ca prorocul a zis?

      Ștergere
    11. Cica norul a fost dovada ca slujba lui Branham e adevarata. Da au dreptate. Ne arata ca slujba lui Branham e falsa. Si il contrazice pe Branham care a zis ca e Cristos Insusi, nu un semn doar al Lui. Acest predicator mincinos zice nu nu e Cristos ci ca e un semn doar asa ca trebuie sa faca si pe Branham mincinos indirect ca sa isi acopere inchipuirile lui. Toti branhamistii mint. Ce mai Evanghelie e si asta in care vorbeste 3 ore sa apere un nor inutil si nefolositor nimanui.

      Ștergere

    12. I was over at my Brother in Law, Willard Weert’s and he got a phone call and I picked up that Life Magazine and I was thumbing through there and I seen that cloud picture and I didn’t have any idea what it was and so I asked Willard “Don’t you think that’s strange?” and he said “Sure is” And I said “Can I just take this and show Brother Branham?” and he said “Sure you can have it if you want it.” Brother Branham come over Sunday to go to Church at one of the Assembly of God Churches down on Broadway and I showed him that picture of the cloud and I said “Did you ever see this before Brother Branham.” And he says “No, I haven’t seen it” He looked at it and said “I guess you’ve seen that it’s in the form of a pyramid?” and I said “No I never” And he said “Do you mind if I have it Gene?” and I said “No, take it along. I don’t want it”. And he never said what it was but later on when he said what it was, why we were going to Church another Sunday morning and he said “Gene, why don’t you go down and tell that McDonald” (he was the guy at the university there that was making light of it), ”Why don’t you go down and tell just what happened up there?” and I said “Oh not me Brother Branham. I’d get it all balled up. I said “You go tell him”. He said “Well it’s not for them, it’s for us that believe”. And I think it was a year and a half or two years later that that man took his own life. Now that’s the difference. If you stand for the Word or if you go against the Word. That’s quite a contrast. He took his own life.
      Brother Gene Norman

      Transcribed from the audio testimony held in the William Branham Storehouse collection.

      Ștergere
  5. Behaitul ne dovedeste din nou ca nu cunoaste mesajul "profetului" deoarece chiar acesta a zis ca mesajul lui nu este Evanghelia ci "restituirea tainelor" si "descoperirea lucrurilor secrete la sunetul trambitei ingerului al 7-lea" ascunse in Cele 7 Peceti si Cele 7 Epoci.

    Vezi Doamne ce taine extraordinare a descoperit.
    Ah da iata o revelatie: Sa nu spalati hainele cu masina de spalat haine, ci sa spalati asa cum mama lui spala! CLAR? :) ca se stie bine ca ce a pretins descoperit nu era chiar asa si ca, dar Behaitului nu-i place adevarul, ca Epocile si Pecetile le furase de la Larkin, botezul Fapte 2:38 de la Penticostali, Babilonul de la Adventisti, Fiara de la Martorii lui Iehova si tot asa restul....da intr-adevar trebuie sa ai o nerusinare nebuna, diabolica, ca sa aperi minciuna dupa ce stii bine adevarul tocmai din mesajul "profetului".

    Iar despre gravitatea aberatiei pe care a spus-o este intre el si Domnul, nu mai insist, eu i-am spus lui multe si stie si el chiar foarte bine ca Branham a mintit si stie si ce spune Scriptura despre profetii si invatatorii dovediti falsi dar se pare ca asa ii place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Branhamistii sunt fff inconstienti de adevar. Cei mai slabi sectanti. Habar nu au de nimic

      Ștergere
  6. Omul din Windsor in imagini :
    http://exmesajulorei.wordpress.com/2014/09/08/omul-din-windsor/

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.