luni, 20 noiembrie 2017

Cuvantul este valabil si pentru Branham?

In corespondentele mele in scris sau telefonic cu multi lideri de la mesaj, am observat un lucru interesant.

Acestia sunt foarte zelosi si folosesc Cuvantul lui Dumnezeu in mod activ, pasionat. Nu le scapa niciodata nici un verset biblic sau dovezi din istorie prin care pot dovedi ceva anume. 

Uneori chiar o fac si in mod agresiv, in dorinta lor, eu cred ca sincera, de a dovedi una/alta celor din alte adunari, alte biserici si culte. 

Cand vor sa dovedeasca ceva ei O POT FACE CU USURINTA DEOARECE SUNT ANTRENATI IN CONTROVERSE. EI STIU BINE UNDE SUNT TOATE DOVEZILE PENTRU RESPECTIVUL SUBIECT. 

Dar ciudat, ceva socant, este faptul ca atunci cand vine vorba de Branham, de minciunile, erorile sale, cand vine momentul ca acesti profesionisti in arta de a gasi versete potrivite, sa-i aplice si lui Cuvantul lui Dumnezeu, acestia tac. EI TAC MUTI! Incredibil, dar parca ceva ii opreste. 

In opinia mea, este vorba de subiectivitate, de lipsa intelegerii clare a importantei dreptatii si a Cuvantului, dar poate ca si o forta intunecata si coruptia sufleteasca, le blocheaza curajul si le anuleaza dreptul lor de crestini -autentici- de a verifica pretentiile chiar si unui asa zis, inger de lumina, mesager, profet.

E si lasitate. EI nu mai sunt la fel de loiali Domnului si Cuvantului atunci cand vine vorba de liderii lor. Aici cred ca vedem si inalta tradare. Tradare la cel mai inalt nivel. Isi tradeaza principiile pentru a fi de partea liderilor carora le gasesc falsurile vazute.

In mod fie ignorant, fie nesimtit, ei nu au capacitatea si puterea de a fi corecti si loiali cu adevarat Cuvantului. 

Acea clipa in care ei refuza sa aplice Cuvantul si lui Branham si lui Frank sau altuia, este momentul adevarului. Acolo se descopera autenticitatea sau falsul unui caracter, al unui personaj.

Nu e treaba mea sa judec pe cineva anume de aceea niciodata nu dau nume ale fratilor, dar eu ma refer la intreg sistemul corupt de la mesajul lui Branham in aceasta privinta. 

Vedeti? 

Tot ce ei au criticat la alti religiosi, este si in curtea lor. Si inca este foarte vizibil. E un elefant in camera. 

De ex. ei critica imediat si aduc multe dovezi daca cineva desi nu e botezat, traieste in concubinaj cu un barbat sau femeie. Dar ei tac, ascund intentionat faptul ca Branham a angajat la biserica lui doi homosexuali care formau un cuplu, parteneri activi sexuali, ca sa inregistreze predicile lui de la Tabernacol. 

Ei ascund si faptul ca Branham avea o simpatie speciala pentru ei, deseori laundandu-i in mod public si ca el a umblat cu acesti doi sodomiti ani de zile, doar ei trei, singuri, in excursii in munti distrandu-se bine, dormind in corturi. 

Ei nu vor sa ii aplice Cuvantul lui Dumnezeu si lui Branham pentru lucruri total incorecte, minciuni extrem de grave, falsuri evidente, dar ei ataca pe nu stiu ce om, sau pe o sora ori frate pentru niste lucruri fara sens din viata lor privata.

Ataca pe altii in mod pervers ca sa devieze de la adevarata problema.  

De ex. daca Pustan sau Țon sau alt predicator face o mica eroare din Cuvant, gata, il ataca rapid si il rastignesc, si il fac invatator fals. 

Dar la faptul ca BRANHAM A PLAGIAT SI A FURAT INVATATURILE ALTORA si a invatat multe lucruri false, ei tac. Nu spun nimic. 

Exista deci un standard dublu la ei in gandire si fapte. 

Dublu standard=fatarnicie! Fatarnicie=iad!

EI STIU CA BRANHAM NU A DESCOPERIT NIMIC, CA NU A AVUT REVELATII DIN CUVANT, EI STIU CA A MINTIT CU ILIE, CU NORUL, CU EPOCILE, CU PECETILE ETC., DAR EI TAC SI IL PROMOVEAZA MAI DEPARTE CA FIIND PROFETUL LUI DUMNEZEU.

Ce putem spune despre asa ceva? Fatarnicia si minciuna conduce mintea si sufletele oamenilor si de la mesaj? Asa se pare.

Lasitatea, frica, mastile religioase diverse, interese necinstite, si multe altele nu le permite sa FIE DE PARTEA ADEVARULUI PE CARE EI INSASI IL VAD, ci ei cauta justificari pentru fals si minciunile din mesajul lui Branham, asta in timp ce pentru altii procedeaza exact invers, adica le gaseste si aplica imediat Cuvantul. 

Vedem zilnic foarte bine ca ei folosesc la maximum cunostintele lor din Cuvantul lui Dumnezeu despre temele discutate si chiar ataca in forta pe altii. Deci ei stiu despre ce vorbesc. Ei cunosc foarte bine totul.

Dar cand e vorba de propria lor ograda EI TAC. Adevarul se face nevazut dinaintea lor. 

Ei tac la orice intrebare pe care le-a pus-o si la fiecare articol in care chiar si propriile cuvinte ale lui Branham il arata ca fals, ipocrit si mincinos, plagiator.

Stiu ca nu e simplu sa iti vezi liderul pe care il iubesti si urmerzi, ca a mintit. Dezamagirea este foarte cruda si dura. Am experimentat-o si eu. 

Dar oare adevarul lui Dumnezeu, Cuvantul Sau scump nu este mai presus de orice lider? 

PENTRU EI NU. PRIN CE FAC EI, NE SPUN CA NU E. 

Voi spuneti de fapt prin gesturile voastre, ca jocurile religioase in care sunteti angrenati de ani si zeci de ani numite descoperirile lui Branham, sunt mai bune si mai presus decat Cuvantul lui Dumnezeu si decat adevarul faptic in sine.

Este aceasta imaginea perfecta a falsului religios si a fatarniciei? Din punctul meu de vedere, da, este. 

Ei critica mereu pe altii, pentru ca au idei diferite de ei, sau trinitare, ori alt fel, dar in realitate ei sunt mai rataciti si mai corupti decat cei din culte sau biserici crestine in general.

Eu cred ca ei sunt asa de lasi si slabi, deoarece Branham i-a corupt cu amenintari grave, din nevoia de control, introducandu-le o frica irationala, in subconstientul lor. 

Astfel, se pare ca cei mai multi au ajuns niste lasi si fricosi, tinuti captivi de ideile arogante si de suprematie ale orgoliosului de Branham.

De unde stiu? Pentru ca si eu am trecut prin asta. FRICA! FRICA! FRICA!

Prin asta trec toti care se elibereaza de falsitatea si de demonii trecutului din branhamism.

Am gasit un citat fain a lui Branham si de aici am si inceput sa scriu acum. El a zis un lucru bun, dar care e valabil si pentru el desigur. 

"Nu vă puneţi încrederea într-un om. Când acel om părăseşte Cuvântul lui Dumnezeu, voi să părăsiţi acel om. Vedeţi? Voi să părăsiţi omul; staţi cu Dumnezeu, Dumnezeu este Cuvântul." 63-1130B Par. 171 

Intrebare pentru toti urmasii mesajului:

ESTE VALABIL ACEST ADEVAR SI PENTRU BRANHAM? 

Este corect din partea mea sa aplic adevarul acesta spus de Branham, si lui insusi? Normal ca este corect. 

Si daca este corect, atunci de ce ma tot urati si ma criticati si ma vorbiti de rau?

Oameni buni, oameni scumpi si sinceri, va pun cea mai simpla intrebare din intreg Universul: avem dreptul sa il parasim pe Branham daca vedem ca el a parasit Cuvantul lui Dumnezeu?

Avem dreptul sa il parasim pe Ewald Frank daca vedem ca el a parasit Cuvantul lui Dumnezeu?

Avem dreptul sa il parasim pe Mera Romulus daca vedem ca el a parasit Cuvantul lui Dumnezeu?

Avem dreptul sa parasim pe oricine daca vedem ca el a parasit Cuvantul lui Dumnezeu si minte constant si este orgolios, rautacios si ipocrit?

Avem voie, conform cu ce spune chiar el, sa aplicam Cuvantul lui Dumnezeu si lui insusi?

Este valabil Cuvantul lui Dumnezeu si pentru el si pentru ei? 

Iata intrebarile mele pentru liderii de la mesaj. Puneti-va si voi singuri intrebarea aceasta.

Din punctul de vedere al celor mai multi care urmeaza mesajul, Cuvantul lui Dumnezeu nu are valoare si putere de a fi aplicat si lui Branham.

Este asta dovada suprema ca ei sunt inselati complet si nici macar nu stiu asta? Desigur ca este.

Duhul amagirii celui rau ii lasa fara puterea de a aplica Cuvantul si principiile lui Dumnezeu si la Branham si ideile lui. Sclavii lui Branham. Sclavii minciunilor lui. Sclavii propriilor frici.

Din pacate citatul lui Branham se refera la el impotriva vreunui competitor din adunare sau altul gen Gordon Lindsay, TL Osborn, Ern Baxter, etc. 

Asemenea pastorilor de la Cluj si alte orase din Romania, Branham a alungat toti oamenii buni de langa el, deoarece acestia i-au spus ca a deviat grav incercand sa il ajute. Ia facut cu oua si otet pe toti. Din Core, Datan si Iuda nu ia scos.

El se refera ca altul a parasit Cuvantul, iar el are Cuvantul. A aplicat in mod egoist, dar a spus un principiu bun. Dar acesta este aplicabil si lui, bineinteles. Nu omiteti asta.

Branham se dovedeste din nou ca este un mare ipocrit aplicand acest adevar doar pentru altii, dar nu si pentru el. 

Va mai mirati de ce liderii care il urmeaza sunt la fel ca si el?

Eu nu ma mai mir. Nedreptatea si lipsa autenticitatii ii caracterizeaza pe urmasii mesajului lui Branham. Ei au lepadat principiul elementar al adevarului, al dreptatii. 

Sa fii de partea adevarului, inseamna sa fii de partea adevarului, indiferent pe cine trebuie sa avertizezi ca a deviat.

Asa ca daca ati gasit ca Branham a plagiat, a mintit, a creat haos, confuzie, contradictie, a falsificat scripturi in favoarea sa, ca a fost fatarnic in mod continuu, atunci aveti toata libertatea, puterea si Cerul de partea voastra! 

Nu va temeti. Adevarul elibereaza nu va pune lanturile fricii!

Dumnezeu nu doreste sa fiti sclavii unui om dovedit a fi profet mincinos.


Numai adevarul poate elibera cu adevarat!

Puteti parasi fara frica si imediat pe cel care a mintit si a parasit Cuvantul lui Dumnezeu: pe Branham. Altfel ajungeti in iad, nu in Cer. Ati fost inselati.

Iata ce spune profetul vostru:

"Eu trebuie sa plec. Voi trebuie sa plecati intr-o zi. Si daca voi merge ca un profet fals, imi voi pierde sufletul dar si pe al vostru impreuna cu al meu". (59-1219 QAA ON THE HOLY GHOST)

Din cuvintele lui Branham intelegem ca un profet, adica el insusi, care incepe bine slujba poate sa ajunga sa sfarseasca in mod fals inseland oamenii si distrugandu-le sufletele cu minciunile si otrava lui. Bine a zis.

Asa ca daca Branham a plecat dincolo ca si profet fals SI VOI VRETI SA MERGETI CA FALSI IMPREUNA CU EL? 

DRAGII MEI, MA SOCATI! 

SE PARE ATI AJUNS DIN CAUZA LUI BRANHAM SAU ALTUL SA NU MAI DATI 2 BANI PE SUFLETUL VOSTRU PRETIOS !? 
Nu faceti asta.

In clipa in care voi din prima nu vreti si evitati sa aplicati Cuvantul lui Dumnezeu si lui Branham, deja ati si fost inselati pentru totdeauna. 

Dragii mei eu sunt total liber si curat de sangele si sufletele voastre. Sunteti singurii responsabili de deciziile voastre. 

Iluziile branhamiste despre adevar si mesajul lui trebuie sa inceteze deoarece Dumnezeu nu poate salva pe baza iluziilor ci doar pe baza adevarului Sau din Cuvant.

Repet intrebarea de baza a acestui articol. 

Este valabil si aplicabil Cuvantul lui Dumnezeu si pentru Branham?

Daca raspundeti cu DA, atunci trebuie sa va ganditi sa il si aplicati si lui Branham. 

Daca raspundeti cu NU inseamna ca sunteti in mari si grave probleme, inseamna ca nu ati inteles inca principiile biblice esentiale, inseamna ca traiti in minciuna si intunerec si inseamna ca nu aveti respect deloc pentru ceea ce toata ziua strigati in gura mare ca iubiti: Cuvantul lui Dumnezeu.

Desigur, intrebarea acestui articol este retorica. Si normal ca trebuie sa parasim pe orice om care paraseste Cuvantul, care minte constant si constient, caruia i se da sansa sa se corecteze dar acesta devine mai rau, mai orgolios, mai obraznic, mai dictatorial.

Totusi, pe de alta parte, eu nu cred ca oamenii ar trebui sa se desparta pentru opinii diferite asupra unor teme minore din Biblie. Oamenii de la mesaj nu au invatat ca trebuie sa respecte pe cineva chiar daca difera putin, sau mai mult.

Branham a uitat total in anii 60, ca mantuirea este rezultatul lucrarii lui Cristos la Calvar, ca este un dar gratuit pentru oricine vrea sa accepte, nicidecum nu este rezultatul unei explicatii diferite mai bune sau mai rele a unei teme din Scripturi.

Prin citatul de mai sus Branham a semanat semintele discordiei intre frati, care daca cineva difera putin in invatatura fata de altul, atunci ei imediat se critica, se anatemizeaza, se cearta, se urasc, se dezbina se acuza reciproc ca au parasit Cuvantul deci trebuie sa se desparta. 

Parca devin nebuni, iresponsabili, atunci cand incep sa se acuze, sa se certe si sa se murdareasca unul pe altul. 

Eu, nu am inteles niciodata de ce acesti oameni se barfesc, se acuza mult fals ei intre ei, si se urasc atat de mult si totusi pretind ca ei sunt Mireasa si Alesii pentru ca citesc brosurile unui pretins profet. 

Nu am inteles pana acum de ce experientele de viata si Cuvantul nu i-a facut mai buni in atatia ani de cand urmeaza mesajul.

Timp de 25 de ani am vazut asta constant in Romania, mai ales la Cluj, dar si in alte tari.

Toate dovezile aratate in acest blog dovedesc grave erori, eretism, ratacire grava, minciuna continua, haos si confuze, contradictii masive si plagiat in loc de descoperire si incalcare deosebit de grava a Cuvantului lui Dumnezeu si a principiilor elementare, de baza crestine si umane, de catre Branham si mesajul lui, si desigur, si de catre urmasii lui. 

Zeci si sute de dovezi ca Branham nu a fost deloc ce a pretins in ultimii ani ca e. 

Zeci si sute de dovezi ca a falsificat Cuvantul in favoarea lui si a abuzat de versete biblice pentru a-si impune mandria, orgoliul si in final trufia, unor oameni nepregatiti in Cuvantul lui Dumnezeu.

Exista zeci de dovezi ca a folosit succesul in vindecarea divina din anii 50, pentru a controla vietile oamenilor si a-i tine langa el, din cauza dependentei lui emotionale fata de credinta oamenilor ca el este profetul lui Dumnezeu.

Asa ca daca parasesti pe Branham si alti lideri asemenea lui, ai doar de castigat, deoarece a urma profeti mincinosi si invatatori falsi va aduce dezamagire si pedeapsa asupra sufletelor inselate, naive si ignorante. 

Daca se dovedeste ca un lider a invatat fals trebuie sa se pocaiasca si sa aduca claritate adunarii. Daca aceasta adunare il iarta si accepta, el poate merge mai departe. Daca nu, atunci trebuie sa isi dea urgent demisia de onoare.

Inchei cu un citat foarte potrivit celor de la mesaj:

„Uneori, oamenii nu vor să audă adevărul deoarece nu vor să le fie distruse iluziile.” — Friedrich Nietzsche

17 comentarii:

 1. Mesajul este fals2 decembrie 2017, 11:24

  Mi-a scris recent -acum doua luni- unul dintre cei mai reprezentativi lideri de la mesaj din Romania.

  Ne-am raspuns unul altuia, politicos, cu respect, dar sunt curios daca imi raspunde biblic si obiectiv la ultimul email.

  Intrebarea de 1 million de euro: Se aplica si lui Branham Cuvantul? Este Cuvantul lui Dumnezeu si principiile acestuia valabile si pentru el?

  RăspundețiȘtergere
 2. Citatul:

  "Nu vă puneţi încrederea într-un om. Când acel om părăseşte Cuvântul lui Dumnezeu, voi să părăsiţi acel om. Vedeţi? Voi să părăsiţi omul; staţi cu Dumnezeu, Dumnezeu este Cuvântul." 63-1130B Par. 171

  In intelgererea lui Branham si a liderilor (de mare frunte) ai Mesajului suna in felul urmator:

  "Nu vă puneţi încrederea într-un om. Când acel om părăseşte MESAJUL OREI, voi să părăsiţi acel om. Vedeţi? Voi să părăsiţi omul; staţi cu Dumnezeu, Dumnezeu este MESAJUL OREI."

  Asadar, ei sunt deja din start in capcana (ipocriziei si a ratacirii) si nu iti vor raspunde la intrebare...

  Intrucat Branham si Mizeria orei lui sunt deasupra Cuvantului. Cu alte cuvinte sunt pe acelasi Level cu Dumnezeu, Cristos, ca doar se tot medsteca sloganul ca "Mesajul Orei este Cristos venit in trup a doua oara". Si ca "Cine respinge Mesajul Orei, il rastingneste pe Cristos din nou".

  Intrebarea de 100 milioane de cacareze de oaie este: "Cine (dintre mioarele paralizate de frica prin OTRAVA OREI) are curajul sa puna sub semnul intrebarii pe "Cristos" AKA "MESAJUL OREI"?

  Te astepti, ca cineva sa "indrazneasca" sa-l puna sub semnul intre

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ultimul fragment de propozitie trebuia sa-l sterg pt ca am reformulat intrebarea... Dar nu l-am mai vazut, nu mai conteaza acum.

   Uite, am dat pe canalul Seekyethetruth ca am vazut ca a pus un filmulet nou, dar primul film care mi-a aparut pe ecran avea titlul:

   Branham.org Claiming William Branham Was Jesus Christ

   https://www.youtube.com/watch?v=pC63vQid0bY

   Vedeti (si auziti) de la minutul 0:55 cum Branham striga:

   "DAR ILIE AL ACESTEI ZILE ESTE DOMNUL ISUS HRISTOS.... NU UN OM, DUMNEZEU"

   Urmeaza de la minutul 1:30 nista imagini cu oameni care se inchina IDOLULUI lor WILLIAM MARRION BRANHAM

   Dupa care, adfirmatia fiului Iosif Branham (si el Profetel) de la 1:55: "Eu cred ca fiecare lucru pe care el (taticu) l-a spus a fost ASA VORBESTE DOMNUL"

   Ștergere
  2. Mesajul este fals3 decembrie 2017, 17:01

   S-a referit la el desigur pe de-o parte -ca el are si ca este Cuvantul- si banuiesc ca s-a referit la vreunul dintre liderii miscarii de trezire, foarte apropiati, despre care tot el a zis ca a cazut de la Cuvant si a asmutit, dupa obiceiul lui, adunarea si pe alti crestini impotriva aceluia.

   Gordon Lindsay la avertizat deja pe Branham ca a deviat de la Scripturi si Ern Baxter cu mult mai inainte.

   Ern Baxter a fost chiar primul daca nu ma insel, care a spus public ca Branham deviaza, dupa ce a vorbit cu el multi ani in speranta ca se va corecta. Chiar si cu unele tehnici de vindecare Baxter, desi manager de campanii de vindecare, nu a fost de acord.

   Branham l-a murdarit cu tot ce a putut scoate murdar din Biblie impotriva lui Baxter -Core, Datan, Abiram, Iuda, etc stiti deja poezia- desi acesta a fost un invatator solid si un om serios.

   In final Branham pe toti i-a etichetat drept unsi falsi, doar pentru ca acestia nu au vrut sa ii accepte banalitatile si copiaturile de la Larkin.

   In SUA se stia de Cartile lui Clarence Larkin inca din 1920.

   In toate scolile de teologie protestanta se invata despre ele, asa ca Branham a aparut ca un clown, ca un caraghios, cand a declarat ca a avut descoperirea lor si Saptamanile lui Daniel, Samanta Sarpelui, Rapirea, etc.

   Asa ca atunci cand ei l-au demascat si avertizat el i-a atacat dur manipuland emotional oamenii facandu-i sa creada ca el are Cuvantul si apoi ca el este Cuvantul.

   Va mai mirati de unde au invatat liderii de la mesaj sa faca asa ceva?

   Ștergere
 3. Dar de asta ce spuneti? Branham a fost plin de bani de tanar. cand a fost el are sarac?Parintii lui arestati pentru contrabanda cu lichior.
  https://www.youtube.com/watch?v=5UYd-27_gXI

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mesajul este fals3 decembrie 2017, 17:04

   Foarte tare acest video. Multumesc.

   Ne arata viata lui Branham asa cum a fost nu cum a spus el ca a fost. Dar cine va lua aminte? Oamenii vor sa traiasca in iluziile lor.

   Repet citatul pus la finalul articolului:

   „Uneori, oamenii nu vor să audă adevărul deoarece nu vor să le fie distruse iluziile.” — Friedrich Nietzsche

   Ștergere
  2. Da foarte tare. Daca nu ma mai uit prin ochelarii roz (dar incetosati) pe care i-am purtat aproape 25 ani, vad ca Branham & family erau inconjurati numai de - cum sa le zic? - interlopi. Nu ii fac interlopi pe ei insisi, dar cum sa ii zic altfel la mentorul lui, Roy Davis, "pastorul" care numai sfant nu era. Pentru cine inca nu a aflat (si e dovedit!) acela a fost mai mult decat un interlop. Era chiar un criminal, intrucat conducea o organizatie terorista, cu care fraterniza si Branham si a carei ideologie o promova, de exemplu fantezia ca Eva si-a facut placerile cu "Sarpele" in gradina Edem. Bine ca pe Eva (si pe toate femeilie) le-a "afurisit" iar Roy Davis isi facea placerile cu minore pe care si le aducea din alte state in care sexul cu minori era legal la vreme aceea. Poate si Branham si-a facut placerile cu "baietii de la casete", doar ei trei, singuri, in fundul muntilor?

   Dar in povestea cu Eva si maimutoiul, care la origine este un mit sau o legenda evreiasca, pe care insa nici un evreu nu a inteles-o vreodata la modul literal, se ascund insa mai multe lucruri foarte ticaloase. Ea da dreptul la subjugarea femeilor, ceea ce s-a practicat si se mai practica de milenii. Si Branham recomanda, in stil taliban, sa-ti bati femeia cu parul, daca nu ti se supune. Asa ca, e convenabila "Samanta Sarpeului", nu? Si mai slujeste totodata si ca fundament al ideologiilor rasiale de suprematie. Fie ca e suprematia albilor deasupra negrilor, asa ca haideti sa mentinem sclavagismul, ca doar e si el "biblic"... Fie ca e vorba de suprematia "ariana" asa ca haideti sa mai gazam vreo cateva milioane de cetateni (sau sa-i numim animale?) din rasa inferioara. Fie ca e vorba de suprematia Bisericii "Super Rasa" (Vulturimea) fata de "curvele denominationale" (Gainimea).

   Asa ca haideti sa promovam Mesajul, ca nu este doar cool si fancy, ci ofera si multe avantaje! Dar asta doar daca faci parte din familia aleasa, atunci poti beneficia de firme si fundatii de sute de milioane de dolari, care provin de la vulturii, care or fi ei "de rasa", dar sunt prosti gramada!

   Ce rau imi pare, ca in naivitatea mea mi-am pierdut un sfert de secol cu niste lucruri fara valoare. Nu m-am dezvoltat, desi fizic sunt un om de varsta medie, pe plan mental, emotional, spiritual sunt inca un adolescent, poate chiar copil. Asta pentru ca am fost din cale afara de prost incat sa cred ca toti care au o biblie in mana si spun 2-3 cuvinte despre Dumnezeu sunt oameni numai de bine, oameni curati, cinstiti, cu frica de Dumnezeu.

   Nu mi-am dat seama, ca majoritatea sunt ipocriti si corupti, ca nu il cauta sincer pe Dumnezeu in inima lor, ci au in vedere doar interese josnice: BANI, FAIMA, PUTERE, CONTROL. Nu mai dau doi bani nici pe familia Branham si nici pe vreo organizatie afiliata, dar nici pe vreo forma de religie organizata.

   Avea dreptate Branham, aceste organizatii sunt toate niste CURVE, putem aplica asta insa la orice sistem, fie religios, fie politic, fie economic. Si, bineinteles i se aplica si dumnealui, si fiilor dansului, si la toti!

   Nu e nicicare "bun" si "sfant" si nimeni nu lucreaza "pentru Dumnezeu", ci toate sistemele sunt de fapt niste COMPANII COMERCIALE! Sigur, nu spun asta despre toti oamenii, sunt si multi oameni buni, sinceri, fara interese materialiste, dar aceia sunt in genereal "prostii" ca mine, care inca nu au inteles cum stau lucrurile.

   Asta e, mie mi-a trebuit un sfert de veac, sa dea Dumnezeu ca tineretul de azi, in caz ca va da nas in nas cu Branhamismul sau religia (comerciala) sa nu mai ramana blocat atat de mult timp. Dorinta mea e ca ei sa cunoasca, sa invete si sa inteleaga cat mai repede, dar nu imi fac probleme, caci doar acum traim "vremurile de pe urma" si cunostiinta cu adevarat "a crescut" :D :)

   Ștergere
  3. Familia Branham nu are nevoie sa dai tu doi bani pe ei. Dumnezeu ia binecuvantat mult si ei nu folosesc bani pentru ei ci pentru lucrarea de raspandire a Mesajului Orei.

   Ștergere
 4. Ezechiel 33= Branham. Cuvantul lui Dumnezeu e valabil frate pentru toti!

  12 ....... „Neprihănirea celui neprihănit nu-l va mântui în ziua fărădelegii lui, şi cel rău nu va cădea lovit de răutatea lui în ziua când se va întoarce de la ea, după cum nici cel neprihănit nu va putea să trăiască prin neprihănirea lui în ziua când va săvârşi o fărădelege.
  13 ............. dacă se încrede în neprihănirea lui, şi săvârşeşte nelegiuirea, atunci toată neprihănirea lui se va uita, şi el va muri din pricina nelegiuirii pe care a săvârşit-o.

  Eu inteleg asa. Branham a avut o slujba buna si a tinut evanghelizari mari si au avut rezultate bune si Branham era neprihanit dar s-a ingamfat si a inceput sa devieze si sa insele poporul cu tot felul de invataturi de la unii de la altii si pe care el zicea, deci el zicea ca sunt descoperirile lui si ca e nu stiu ce mare inger si prorocul Ilie si alte basme, ei astea toate l-au dus la moarte pentru ca sunt minciuni si a amagit milioane de suflete apoi sa implinit ce sa spus de prorocul neprihanit care deviaza grav.

  "neprihanirea lui se va uita şi el va muri şi el va muri şi el va muri şi el va muri şi el va muri şi el va muri şi el va muri!!"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu nu neg ca acel pasaj este aplicabil oricui, chiar si lui Branham. Dar Branham a fost "neprihanit" poate maxim pana cand a inceput sa vorbeasca... Pentru ca de cand a deschis gura, a vorbit doar minciuni!!!

   De exemplu cat de sarac si vaisamar de capul lui era, cum umbla el la scoala intr-o uniforma de marinar cu un singur crac, si cum au ras copiii de el... Si cum statea in clasa, langa soba, cu un palton gros pe el pentru ca nu avea camasa pe dedesupt... Si cum nu a putut face scoala pentru ca dupa moartea tatalui sau, el trebuia sa aiba grija de fratii lui… (care aveau deja cam 20 ani)…

   Ce ipocrit… Cat de bine mai stia sa manipuleze oamnii... Nu e de mirare, ca doar a avut mentori ilustri, ca Roy Davis si alti evanghelisti de succes. Si pe „vindecatorul Avak“ care a fost angajat de un miliardar ca sa-i vindece copilul. Dar nu i-a reusit, nici lui Avak, nici lui Branham, mai tarziu, care i-a copiat stiulul…
   „Profetul“ nu ne-a spus ca la 16 ani si-a luat un Ford T cu care s-a dus sa-si faca viata in Vestul Salbatic (vezi poza cu Branham si noua lui masinuta in film la minutul 4:18). Si nu ne-a spus nici ca in 1933 si-a luat a doua masina, un Ford Roadster. (vezi minutul 8:54). Mai tarziu a primit „cadou“ si o masina scumpa, de lux (un Cadillac), despre care spunea ca nu l-a acceptat niciodata, insa il vedem in fotografie cum ii sunt inmanate cheile masinii.

   Hai sictir!

   Nu mai fiti naivi! Toate evanghelizarile si „sujbele de vindecare“ ale lui Branham si a tuturor americanilor, din toate timpurile pana acum, sunt in primul rand activitati de interes comercial. Scopul lor e sa faca profit, prin a vinde ceva, in cazul acesta, „afacerea“ era „iertarea pacatelor“ si „vindecarea“. O afacere tot atat de nobila ca cea cu „indulgentele“ pe care o practicau catolicii in Evul Mediu. Nu ma leg de obiectul afacerii, sau de „calitatea produsului“, pentru unii era bun, pentru altii mai putin. Ca pana la urma, nu e prost cine cere, ci cel ce da, sau nu? Au fost si clienti multumiti :)

   Ștergere
 5. Copilasilor si tinerilor, ca sa nu va rataciti si voi zeci de ani si sa pierdeti evolutia personala, luati lumina de aici, si vedeti de ce unii cauta sa ne tina mereu in ignoranta si prostie, urzind diverse scenarii apocaliptice de genul "mai este foarte putin timp si..."

  https://www.youtube.com/watch?v=IES0_pht53c

  Craciun Fericit!
  (dar sa nu mai credeti in Mos Craciuni!)
  ABEL

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De genul `` Ultima chemare `` si `` sfarsitul timpului de sfarsit`` al lui Ewald Frank. Iar liderii care au legatura cu Frank isi cresc vilele si burtile de la an la an.Nu prea dau dovada ca ar crede aceasta Ultima chemare. ;)

   Ștergere
 6. La Multi Ani ,si un an nou fericit si binecuvantat la toti !

  Peter

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mesajul este fals1 ianuarie 2018, 10:47

   Multumesc Peter!
   La Multi Ani si un An Nou Fericit tuturor!

   Ștergere
  2. La Multi Ani si un an nou fericit tuturor va doresc!

   Ștergere
 7. Branham a vrut sa puna robia peste oameni dar pentru el nu e valabil orice incalcare a Cuvantului. Iaca deci ca el poate sa umble cu doi homosexuali in munti in vacanta dar o femeie nu are voie sa aiba o masa rezervata la un restaurant si el putea face orice pentru ca nu prea considera el ca e important sa isi aplice si lui Cuvantul lui Dumnezeu. Si a batut joc de oameni in ultimul hal.

  RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.