duminică, 13 decembrie 2015

Cosmarul - partea 1

Am simtit si trait multe lucruri minunate dupa articolul cu "Boli psihice in branhamism."

Am inteles ca pe langa ce deja am descris, sunt multe alte contradictii atat de vizibile, dar pe care nu le observaseram atat de clar.

Branham a putut predica astazi "sa nu judecam pe nimeni, sa lasam betivul sa isi bea bautura, fumatorul sa isi fumeze tigara si doar sa reprezentam Imparatia si sa le vorbim despre iubirea si forta mantuirii prin Calvar si Dumnezeu va lucra. La scurt dupa asa o predica, el le-a facut pe femei "sugatoare de tigari" si "galeti de gunoi".

Acelasi Branham care a spus ca daca cineva il elimina din cercul lui, el "va face un cerc mai mare si ii va cuprinde cu dragoste pe toti," a spus la scurt timp, ca toti (care nu cred mesajul lui) au semnul fiarei si sunt pierduti. Se explica acum aceste uriase contradictii si haosul general provocat de el in mesaj.

Branham nu aduce cate doua trei marturii pentru a dovedi ceva, ci el spune cate doua trei variante diferite opuse, aratandu-ne cat de falsa este intreaga lui lucrare numita "Mesajul orei".

Semnele nevrozelor si gravelor afectiuni psihice, sunt mai mult decat evidente in toata capodopera lui Branham si in cele ale urmasilor lui. 

Problema majora, nu sunt afectiunile in sine, ci faptul ca cine le are, nu le vindeca, si le proiecteaza in intreaga viata, gandire, existenta, valori, credinta, religia etc prin ele, aducandu-si pagube personale si altora. Daca introduci religia in propriile nevroze, totul poate deveni dezastru.

Am vazut aceste comportamente deviante inca de cand am fost la adunarea lui Mera Romulus, la multi oameni din adunare dar nu stiam ce sunt cu adevarat.

In special cand aparea o problema grava, am putut vedea cat de goala este aceasta miscare si lipsita de resurse, intelepciune, pentru a evita sau rezolva anumite probleme. 

Hai sa ne apropiem de subiectul principal.

L-am cunoscut pe Sorin (numele de familie nu il mai pun, sa nu implic emotional pe altii) in 1992 dupa ce "aderasem" la Mera la adunare. (Oricum auzisem de mesaj dinainte de Revolutie.) 

Ceea ce voi relata, nu dovedeste ca toate adunarile de la mesaj sunt incadrate in acest tipar, sau ca toate au aceeasi mentalitate, atitudine. Nu. Unele adunari de la mesaj sunt mai rele si din fericire, altele sunt mai bune si multe din acestea au condamnat in mod corect faptele si actiunile acesteia. Eu doresc doar sa descriu experienta mea din acei ani. Acest caz este cunoscut de toti din Cluj si aproape toti din intreaga Romanie.

Acest tanar trist si nefericit, de aprox 25 de ani, se confrunta cu o problema medicala, destul de dificila. El simtea atractie pentru barbati in aceeasi masura cel putin, ca si pentru o femeie. Nu era homosexual. Era un barbat normal, in mod fizic, dar se lupta cu aceasta dorinta care aparea tot mai mult si mai puternic. 

Se lupta mult si se ura pe sine din cauza asta. In plus, atitudinea unora din mesaj l-au determinat sa ascunda acest "secret" sa se izoleze si sa sufere in singuratate.

Vroia sa ajunga in Germania sa se opereze, sa se trateze. Afland ca eu am revenit din Germania m-a rugat sa il ajut cu informatii si tot ce pot, sa ajunga acolo.

Sa nu intru in toate detaliile, imi amintesc ca intre timp, la adunare incepusera sa fie "activate daruri" de vorbiri in alte limbi, de prorocie, de vedenii si incepuse o miscare destul de entuziasta.

Multe insistente din partea noastra, l-au adus pe Sorin la aceste adunari de rugaciune si lucrari.

I s-au facut promisiuni dupa promisiuni ca va fi vindecat. 

Luni de zile, promisiuni si din nou promisiuni. Omul spera, si isi dorea mult. Dupa cateva luni de amagiri, dupa amanari specifice prorociilor neclare, ambigue, s-au dat niste prorociri majore. "In sfarsit", si-a zis el destul de bucuros. 

Indrumarea era sa mearga la Baia de Aries (de acolo era el) sa urce pe munte si acolo Dumnezeu va cobori si il va elibera deplin si va fi total vindecat. (cred ca i se spusese tot in acel timp, ca se va si casatori cu sora mea dupa vindecare). El trebuia sa astepte momentul instiintari finale.

Intr-o noapte, am visat ca am mers cu el acolo si ca in loc sa fie vindecat, venise in camera lui Sorin de la Baia de Aries, un demon in forma unui preot gras si inalt cu o cruce pe piept de metal, imbracat in negru, dar al carui cap se schimba in multe chipuri urate, demonice iar cand acestea se schimbau, transmiteau energiile asociate cu forma chipului si puterile rele se revarsau in locul acela. Sorin fusese "hipnotizat" si era condus de fortele acelea. Nu a reusit sa ajunga la ceea ce spunea ca isi doreste.

Apoi l-a legat si l-a dus afara. Stiam ca il va rani, ca ii va face rau. Au fost tipete, lupte. Pe moment scapase a venit pana la mine. El striga sa il ajut. Era agitatie. Cand am incercat sa il ajut, o forta imensa de la acel demon, m-a trantit brutal la pat si m-a paralizat. 

M-am zbatut, dar in zadar. Eram blocat.

Din pat, de sub mine, au iesit multe maini si m-au tras in jos prin pat. Eram inspaimantat. Cand m-am impotrivit cumva, au taiat -sau nu stiu ce au facut- salteaua din jurul meu si atunci m-am prabusit in gol.

Am strigat: "Isuse, ajuta-ma."

M-am trezit din vis, in camera la mine, tipand dupa ajutor. O speriasem pe Lili. 

Cand am deschis ochii, am auzit deasupra patului o voce in mod foarte clar, ca orice glas: "Nu pleca nicaieri"! sau "Nu te duce nicaieri"! Am spus sotiei: "Ai auzit?" Ea imi raspunse: "Ce?" Am zis "Glasul." A zis, "Nu." I-am povestit visul si tot. A zis sa merg la pastor la fratele Mera sa vorbesc, precis e ceva important. Era si ea speriata. Era insarcinata cu Rebecca.

M-am imbracat rapid si am plecat. Pe str. Aurel Vlaicu colt cu Siretului, ma intalnesc cu fratele Șoni (care a murit in Spania acum 7 ani). Ii spun totul pe scurt, foarte tulburat. Si el zice sa merg la pastor sa discutam.

Ajung la fabrica CUG in sectie la pastorul Mera Romulus. Avea dumnealui o incapere mica, o numea "birou". Acolo era cu prorocita adunarii, care era si sora tanarului si colega de lucru cu pastorul. Discutau una alta despre adunare (eu cred ca ea l-a ajutat mult in momentele dificile dar si ca la influentat negativ mult in viata lui de pastor).

Ei bine, ajung acolo si le povestesc amanuntit tot. Ei doi raman tacuti cateva secunde, dupa care ea s-a uitat ciudat la el, si apoi pastorul Mera imi spune: "Deci nu crezi ca se va vindeca Sorin? Nu mai crezi lucrarile, Lica? Tu crezi ca nu va lucra Domnul asa cum ne-a vorbit de atatea ori? Hai sa fim seriosi, nu are cum sa moara Sorin, daca Domnul ne-a zis altceva". 

A zis multe alte lucruri si in final m-a convins ca voia lui Dumnezeu este binele lui Sorin si asa va fi cu el. Se va vindeca. 

Am fost intimidat la inceput. Nu stiam ce sa zic. Mi-au dat multe argumente, "dovezi" ca totul va fi bine, si ca Sorin se va vindeca si va fi sanatos si chiar ca se va casatori cu sora mea. Am acceptat.

Mai tarziu dupa aceea, ma intalnesc cu Sorin in oras. 
Ii povestesc visul meu si ii spun ca mi frica ca ceva rau i se va intampla. Socant a fost faptul ca si el imi spune ca a avut un vis groaznic, in aceeasi noapte, si se teme ca va muri, ca nu se va face bine, degeaba ii spun ceilalti altceva. 

Mi-a povestit cum in acest vis se facea ca era un sarpe urias si gros, mare de tot, in garsoniera unde locuia sora lui, care era si prorocita adunarii mentionata mai sus. Acesta umplea si se plimba in intreaga camera, era incolacit, atat de mare era. Acolo locuia sarpele pe langa prorocita si o alta femeie, cu copilul ei, un baiat. 
Cand Sorin venea la Cluj, cateva zile, locuia acolo cu ei. Toti din Cluj, stiu despre cine e vorba.

Sorin se mira ca acest sarpe nu le facea nimic celor doua femei, sau copilului, in schimb incerca sa il forteze pe Sorin sa iasa din casa. 

El stia oarecum ca daca va iesi din casa, atunci va muri. 

Sarpele a devenit agresiv si l-a fugarit pe Sorin prin casa pana la dus pe hol, langa frigider. Acolo, pe jos, Sorin gasise niste botosei de bebe, de aceia crosetati manual. 

I-a luat de jos si i-a aruncat lovind sarpele care se ridicase vertical in fata lui. Acel sarpe era imens. Cand acei botosei l-au atins pe sarpe, acesta a ranjit ironic ca si cum ar fi spus "cu asa ceva ma ataci tu pe mine?". Sorin s-a ingrozit. Se simtea slab si era era total neputincios in fata unei astfel de creaturi. El stia cu groaza, ca va muri daca iasa afara din casa. 


Sarpe in camera, precum a fost in visul lui Sorin.

Atunci sarpele l-a impins afara. 

Cele doua femei din camera erau total indiferente asupra situatiei. (eu as zice acum, nu ca nu le pasa de soarta lui Sorin, deoarece il iubeau, se rugau pentru el, il ajutau, normal, ci doar ca erau nestiutoare mai degraba, asupra ce se intampla cu adevarat in vietile lor).

In final sarpele a reusit si l-a impins afara din casa pe Sorin. Apoi mi-a zis pe un ton foarte grav: "Voi muri Lica". 

L-am imbratisat si l-am incurajat si i-am zis ceea ce Mera Romulus si prorocita lui, si sora cu el, mi-au spus la ei in "birou" in fabrica: "Sorine, nu vei muri" am insistat. 

Saracul baiat, voia mult sa poata sa creada ca un miracol se va intampla. Puteam privi in ochii lui un capat de drum, fara iesire, o disperare. 

Viata era deja un chin pentru el. Avusese si multe alte esecuri in viata. Am suferit impreuna cu el in acele momente foarte delicate. Am vorbit mai multe lucruri, dar in final am ramas cu speranta ca totusi se poate vindeca asa cum s-a profetit prin prorociri si vedenii.

Serile urmatoare au fost mai multe adunari de rugaciune si toate lucrarile erau indreptate asupra lui Sorin si aveau un singur mesaj: "Fiul Meu Sorin DU-TE PE MUNTE PENTRU CA A SOSIT CEASUL SI VEI FI VINDECAT! A sosit timpul sa mergi." Au fost zeci de promisiuni de vindecare. 

Erau atat de puternice lucrarile, incat se vedea clar ca o forta mai pe sus de noi, ne influenta. Noi am crezut ca Dumnezeu ne vorbeste.

Indoiala a plecat si speranta si credinta ne-a crescut. Ne hotarasem sa plecam. Cand am auzit ca Dumnezeu Insusi va veni la el si il va vindeca, am decis ca trebuie sa merg si cu el, sa vad pe Dumnezeu in actiune. (Am uitat complet de visul meu in momentele acelea de entuziasm). 

Am anuntat in adunare. Toti asteptau cu inima aprinsa, sincer, ca o mare minune sa se intample. Erau sinceri toti din adunare. Eu asa ii vedeam, ii respectam, ii iubeam.

I-am zis sotiei mele ca plec pentru 3 zile pe munte, la Baia de Aries, cu Sorin, pentru a fi martor la miracolul promis de Dumnezeu. Ea a zis "bine, du-te." Dar dupa cateva minute, mi-a amintit despre visul si experienta mea din acea noapte de groaza in care auzisem o voce ce imi cerea "SA NU PLEC".
Nu i-am raspuns nimic. Parca nici nu o auzisem. 

Vroiam sa vad "miracolul" cu orice chip. Am crezut amandoi 100%, ca ceva extraordinar se va intampla. Eram animati de o asteptare foarte mare de a vedea minunea. Ne-am urcat in autobuz si dusi am fost.

(Va urma.) 

Cosmarul partea a doua aici:
https://mesajul.blogspot.com/2015/12/cosmarul-partea-2.html

26 de comentarii:

  1. Am reusit sa fac pe scurt, articolul promis. Il impart in 3 parti. Aveti doua parti deja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e sectarismul si prorocii mincinosi de care vorbesc si apostolii.Sunt imbracati in blanuri de ori dar sunt niste lupi rapitori,care ii indeparteaza pe oameni de Evanghelia Harului ,si ii fac sa pice in fanatism si sclavie spirituala si relationala.

      Doar daca ramanem in Hristos suntem in siguranta,adica in cuvintele Lui.Daca ne plecam urechea la tot felul de prorocite,revelatii cu pretentii absurde si versete rupte din context,ajungem sigur sclavii altora,chiar daca acestia sunt
      "imbodobiti"" doar cu texte biblice si afiseaza o atitudine de superioritate la adresa altor crestini, fancandu-te pentru moment sa crezi ca doar ei au dreptate si restul sunt rataciti. Cand de fapt realitatea este tocmai invers.

      Ștergere
  2. Dar asa zisi prooroci din acestia gasesti si la penticostali.Aici la mine in oras mai mult "proorocite" o sa vezi care nu au nici o treaba cu Scriptura.Am cautat sa corectez intr-o zi ca venise asa zisa o "lucrare" prin cineva ca Domnul isi va incheia lucrarea prin el si am aratat din Scriptura ca Domnul insusi isi va incheia lucrarea si nu un om, nici nu a vrut sa auda ce spun.
    Sa vezi cum repeta aceleasi si aceleasi lucruri si spun ca "vorbesc in limbi".
    Ce s-a intamplat cu acest Sorin e trist... Eram si eu candva "mort" dupa acesti "prooroci", daca nu era zi cand era adunare de rugaciune sa nu fie macar unul,atunci ieseam trist de acolo cu gandul, uite Domnul nu mi-a vorbit si mie, ci numai lui ala. Multumesc acum lui Dumnezeu ca am fost eliberat de aceste lucruri. Nici nu mai vreau sa aud de asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Branham a putut predica astazi "sa nu judecam pe nimeni, sa lasam betivul sa isi bea bautura, fumatorul sa isi fumeze tigara si doar sa reprezentam Imparatia si sa le vorbim despre iubirea si forta mantuirii prin Calvar si Dumnezeu va lucra. La scurt dupa asa o predica, el le-a facut pe femei "sugatoare de tigari" si "galeti de gunoi".

    Acelasi Branham care a spus ca daca cineva il elimina din cercul lui, el "va face un cerc mai mare si ii va cuprinde cu dragoste pe toti," a spus la scurt timp, ca toti (care nu cred mesajul lui) au semnul fiarei si sunt pierduti.CE NU AI INTELES ? ESTE FOARTE ADEVARAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals8 aprilie 2017 la 08:26

      Am inteles. Da este adevarat. Branham era instabil psihic, emotional si spiritual. El actiona emotional, dupa cum se simtea el, nu dupa niste valori clar stabilite.

      Se explica acum aceste uriase contradictii si haosul general provocat de el in mesaj.

      Branham nu aduce cate doua trei marturii pentru a dovedi ceva, ci el spune cate doua trei variante diferite opuse, aratandu-ne cat de falsa este intreaga lui lucrare numita "Mesajul orei".

      Semnele nevrozelor si gravelor afectiuni psihice, sunt mai mult decat evidente in toata capodopera lui Branham si in cele ale urmasilor lui.

      Ștergere
  4. pastorul Mera Romulus dar Romu ii spun fratii a prelucrat-o pe prorocita Mariana ca sa il ridice pe el in fata oamenilor si oamenii sa ii se supuna. ea l-a pus pastor, prin asa zisa confirmare. Dupa aceea si pe diaconi tot ea ia pus prin prorocie. A fost buna atunci cand le-a cantat in struna. Dar prin prorocie se pun slujitori in slujba?
    Nu de mult cand eaa prorocit ceva lui Mera ca e gresit a dat-o afara pe mariana si o considera falsa si uni ii zic chiar vrajitoare. Meraeste un dictator si cineva trebuie sa ii spuna asta in fata pentru ca si a baut multi ani joc de toti. A folosit o si a prelucrat o pe Mariana ca saii cante in struna si acum dupa 35 de ani i-a dat cu piciorul in fund. UN gunoi de om, un om fara inima si fara suflet. Sora Mariana chiar daca a gresit el ca pastor daca avea duhul lui Dzeu de ce nu si-a dat seama atunci ca sora mariana proorceste gresit? Stiti de ce? pentru el niciodata nu a avut discernaamtn. A vrut un singur lucru ca toti sa ii dea dreptate si sa ii se inchine. Eu cand am vazut mizeriile si mandria lui aroganta lui am zis lui sotul meu ca nu mai am ce cauta acolo. Mera cu trupa lui sunt cei mai necredinciosi oameni si cei mai rai. Isi bat jos de sufletele sincere si le tine acolo legate in lanturile rautatii lor. Putem sa ne rugam pentru ca cei care sunt sinceri sa le lumineze Domnul mintea si inima. Sotul meu inca a zis ca mai sta acolo sa vada ce se intampla. Sunt multe multe minciuni si barfe ei nu cunosc paxcea in suflet si ei urasc pe ceilalti frati si surori de la Mesajul fratelui Branham. daca ai o problema barfesc si te urasc. deja multe suflete nu mai frecventeaza adunarea dar lor nici nu le pasa de asta. Diavolul minciunii si urii domneste in inimile multora de acolo. Domnul sa aibe mila.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da ai dreptate si eu am ieșit de acolo pt nu respectau cuvântul biblic de loc și făcea cum apucau distrugând frați și aurori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16. Îi veți cunoaște după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini, sau smochine din mărăcini? Matei 7

      Ștergere
    2. Dumnezeu nu are un cult, sectă sau vreo mișcare preferată!

      29." Sau, poate, Dumnezeu este numai Dumnezeul Iudeilor? Nu este și al Neamurilor? Da, este și al Neamurilor; 30. deoarece Dumnezeu este unul singur și El va socoti neprihăniți, prin credință, pe cei tăiați împrejur, și tot prin credință și pe cei netăiați împrejur." Romani 3

      6." Este un singur Dumnezeu și Tată al tuturor, care este mai presus de toți, care lucrează prin toți și care este în toți." Efeseni 4

      Ștergere
  6. Mesajul este fals28 august 2019 la 11:24

    Buna tuturor si shalom! E foarte Interesant ce ati scris. Multumesc. Puteti sa dati detalii mai multe

    Doresc sa va rog sa scrieti mai pe larg experientele voastre de la adunarile de la mesaj, in special de la pastorul Mera Romulus, locul unde s-au petrecut atatea tragedii si oamenii au fost atat de mult abuzati si agresati.

    Nu lasati ca povestea voastra sa ramana in obscuritate.

    Daca ati fost abuzat, agresat, jignit, batjocorit la unele din adunarile de la mesajul lui Branham? Va rog scrieti! Astept sa imi scrieti pe email mesajulorei@gmail.com mai multe detalii.

    Orice greseli fratesti sau personale pot fi iertate si asa este biblic, insa abuzurile, atacurile la persoana, agresiunile emotionale si spirituale nu trebuiesc tolerate sub nici o forma! Nu e vorba de razbunare aici, ci este vorba de a demasca ipocrizia si nerusinarea celor care vorbesc despre Dumnezeu dar calca in picioare pe aproapele lor.

    Oamenii au dreptul sa fie informati.

    Dumnezeu sa va inspire si sa va daruiasca curaj si putere. Astept.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum mai suportați să frecventati adunarea acelui escroc si tupeist? Nu il ia nimeni de gât pe nesimțitul ăla?Odată o să și-o ia în freză.Se crede superior celorlați, si are impresia că poate să facă ce vrea cu cei din adunarea aia. Și oamenii sunt vinovați, fiindcă stau si acceptă comportamentul acelui tupeist si șmecheraș, fără Dumnezeu și regulă de bun simț.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin prorociri și vedenii au băgat frica si groaza in ei timp de 25 de ani și au i-au amenințat pe membrii că cine se ridica împotriva păstorului se ridică impotriva lui Dumnezeu. Manipulare în ultimul hal securisto-comunistă.Pai de aia au plecat asa de multi de acolo de la adunare.

      Ștergere
  8. Păi am înțeles de pe blog că Lică a demascat minciuna si prorociile false din mijlocul lor, cand a pus la cale renumita inscenare.Si totuși atât de mare să fie prostia, pardon, manipularea, încât să le fie frică să plece din cuibul ăla de viespi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost atunci acolo. Doua rudenii de a mele au mai ramas acolo inca aproape 10 ani dupa aceea. Dupa demascare am plecat din adunare vreo 35 de frati si surori pe restul i-a manipulat din nou si au ramas acolo. Ne-au amenintat in chip si fel si ne-au blestemat.Urlau la noi.Prorocirile si vedeniile erau doar impotriva noastra. De aia ceilalti s-au ingrozit si au ramas acolo.Ia prostit. Pe fratele Vasile Neamtu si pe Lica ii urau de moarte.Dupa demascarea aceea Lica a fost tinta lor. Cum l-au urat pe el pentru faza aia pe ninemi nu au urat. Da e adevarat acum au dat o afara din adunare chiar pe sora Mariana Voicu care prorocea.Este adevarat ca ea la sustinut pe Romu si ca daca ea nu ar fi fost cu el adunarea nu ar mai fi existat.Ea a pus in slujba si pe Romu si pe diaconi. Este o adunare complet deplasata.Nu va pierdeti timpul cu asa ceva.

      Ștergere
    2. Secte toxice. Acel individ își va găsi odată nașul. Mă refer la Mera Romulus. Dar din păcate ii merge, fiindcă are balta pește.

      Ștergere
    3. Frate Lica ei au ajuns la cuvintele tale.Acum ei predica impotriva lui Mariana prorocita si recunosc ca au fost dusi de nas. Ar fi normal ca acum sa se pocaiasca in sac si cenusa si sa recunoasca ca au fost inselati.Dar dupa cum ii cunosc ca nu o vor face niciodata. Ca sa faci asa ceva trebuei sa ai Duhul Sfant in tine si ei nu Il au.

      Ștergere
  9. Ieremia 14:14

    Dar Domnul mi-a răspuns: „Prorocii lor prorocesc minciuni în Numele Meu; Eu nu i-am trimis, nu le-am dat poruncă și nu le-am vorbit; ci ei vă prorocesc niște vedenii mincinoase, prorociri deșarte, înșelătorii și închipuiri scoase din inima lor.

    Ieremia 23:16

    Așa vorbește Domnul oștirilor: „N-ascultați cuvintele prorocilor care vă prorocesc! Ei vă leagănă în închipuiri zadarnice; spun vedenii ieșite din inima lor, nu ce vine din gura Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vorbiti minciuni.Fratele Romu este singurul pastor si predicator din Romania care tine sus cuvantul adevarat altii interpreteaza mesajul cum vrea fiecare.Dumnezeu la pus in slujba pe acest barbat a lui Dumnezeu nu un om.Nu aveti ce sa reprosati si ati ajuns sa barfiti. Mai bine sa va vedeti de treaba voastra si sa va pocaiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahahahahaha... ma faci sa rad. El s-a pus singur si si-a batut joc de toti fratii si surorile care nu au jucat cum el a vrut. Sa ii fie rusine. este cel mai fals pastor si cel mai mincinos invatator. Am vazut cu ochii mei cat de fals este sub masca smereniei el a calcat in picioare pe toti. Rusine sa va fie voua.

      Ștergere
  11. Glumesti!?
    Mera Romulus este singurul pastor care isi bate joc de enoriasii lui daca vreunul isi permite sa ii arate ca e gresit.

    Adevarul este ca el sa pus pe sine in slujba de pastor cu ajutorul prorocitei Mariana Voicu care la "confirmat" fata poporului. Ei au facut o joaca de copiii lipsiti de disciplina unei randuieli in Biserica.

    El a invrajbit oameni, familii, prietenii, relatii. Sunt prieten cu pastori sau predicatori de la mesaj si fiecare are minusurile lui dar cand ma intalnesc cu probabil 90% din ei ne salutam, unii ma imbratiseaza, dar el este un om care a izolat oamenii si ii barfeste pe toti care nu apartin se secta lui toxica. Acel om trebuie mustrat in fata!

    Daca el si liderii din jurul lui au dat ok si au sustinut prorociile zeci de ani, ei sunt primii care trebuie sa se pocaiasca si sa isi recunoasca eroarea in care a tinut poporul timp de 30 de ani si sa caute pe toti care au plecat de la ei din adunare din cauza minciunilor vedeniilor si prorociilor!

    Voi nu puteti sa va debarasati de Mariana Voicu si prorociile ei si sa nu va cereti iertare de la cei care AU VAZUT ASTA INAINTE DAR VOI I-ATI BATJOCORIT EXACT DIN CAUZA ASTA!

    Cum a scris cineva, ATI AJUNS LA CUVINTELE NOASTRE. Ati pierdut 30 de ani in pustiul minciunilor si falsului dar NU MARIANA VOICU TREBUIE SA RASPUNDA CI VOI INCEPAND CU MERA ROMULUS.

    Daca ati avea un pic de bun simt ati incepe de la zero din nou cu smerenie, cu adevarul, nu din nou cu falsuri, cu fatarnicii, cu ascunzisuri si cu idolatria fata de Mera. I-am scris in 2012 dupa ce am avut cateva indemnuri si revelatii. S-a dovedit ca ce v-am spus inca de acum 25 de ani de la moartea lui Sorin a fost adevarul. S-a dovedit ca toti cei care v-au spus ca sunteti pe un drum gresit au avut dreptate dar voi v-ati baut joc de toti.

    Este timpul ca sa incetati sa cereti altora sa se pocaiasca si sa va cereri voua insiva acest lucru.

    Bai oameni, voi sunteti bagati in rahat si mizerie pana peste cap. Sute de frati si surori in timp de 30 de ani au incercat sa va ajute si sa va indemne in smerenie si bune intentii dar voi i-ati agresat verbal si spiritual, i-ati abuzat cu amenintari, i-ati barfit si barfit si iar barfit si i-ati dat afara din adunare. Fara suparare, fara nervi, fara critica, dar voi sunteti cea mai barfitoare si josnica adunare de la mesaj din Romania din istoria Romaniei, condusa de cel mai orbit spiritual, orgolios si lipsit de suflet si inima lider si diaconi si altii oameni de acolo.

    Ati folosit Cuvantul lui Dumnezeu ca sa calcati oamenii in picioare si sa ii numiti cu tot felul de nume rele doar pentru ca nu erau in toate de acord cu voi si ca sa va satisfaceti nevoia psihologica bolnava de a fi superiori lor. Sunteti afectati psihologic. Asa ceva Cristos si Evanghelia nu face cu copiii lui DUmnezeu.

    Ati arestat mantuirea si puterea Jerfei Mielului pentru oameni ca sa o dati doar aceloara cara va cata in struna. Cu ce sunteti mai buni decat cum era Catolicismul acum 500 de ani facand asa ceva? Cu absolut NIMIC.

    Acum ati vazut in sfarsit ca noi am avut dreptate. Dar acum Mera Romulus & Co vrea sa arunce mizeria doar pe Mariana Voicu. Asta ar fi o inselatorie si mai grava decat prima. Mariana Voicu nu trebuie sa fie tapul ispasitor in locul lui Mera Romulus.El a incurajat-o si a sustinut-o de aceea responsabilitatea este a lui nu a ei. Ea a crezut ca face bine ce face din cauza ca el o sustinea. El este capul rautatilor, nu ea.

    Eu zic ca aveti o sansa buna sa va cereti iertare si adunati pe toti de care v-ati batut joc si care v-au spus demult timp ca acolo sunteti dominati de o lucrare falsa. Daca vreti sa faceti in sfarsit ceva bun pot sa va ajut ca moderator, sa chemam sa invitam pe toti fratii si surorile pentru a curata mizeria ascunsa de voi sub covor de aproape 30 de ani.

    Si desigur Mera Romulus si ceilalti trebuie sa isi dea urgent demisia din orice functie detinuta, pana cand vor dovedi ca au inteles si ca regreta cata distrugere si rau au facut oamenilor si copiilor lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit ca nu e el singurul care nu ii pasa de oameni. Mai sunt si altii iti zic eu sigur.

      Ștergere
    2. Dacă au stat atâția ani si au suportat comportamentul acestui psihopat si grandoman, înseamnă că sunt proști si lipsiți de cea mai elementară înțelepciune, pe care o găsești și in poveștile gen Povești Nemuritoare.

      E un rob necredincios, care isi bate oile, in loc să le hrănească. Va primi pedeapsa cuvenită, potrivit pildei cu robul credincios si necredincios.

      Dorința unora de a fi pastori si de a avea o adunare, unde ei dețin controlul asupra oamenilor și a banilor acestora, la mulți e la cote patologice.

      Ștergere
  12. Ba fraierilor Branham va mințit pe față. A spus că el este ultimul mesager si că el restaurează si descoperă adevărul. Dacă era așa cum spunea de ce dracu a murit într-un stupid accident? De ce nu a dus biserica in răpire asa cum a predicat? Știți de ce? Fiindcă a fost un mincinos.

    Ba nebunilor, dacă Branham a auzit o voce la Ohio, de ce naiba timp de 20 de ani nu a spus nimic de asta?Stiti de ce? Fiindcă nu sa auzit nici o voce. Va mințit si aici, fraieri cu diplomă.,

    Iar Ewald Frank face același lucru.

    Fiți atenti aici; Lui Branham cică Dumnezeu ii spune că mesaajul lui va premerge a doua venire!.

    Iar lui Frank i se spune să prefice doar Cuvântul!.

    Cum dracu ma? Dumnezeu da indicații diferite? Lui Branham ii spune ceva iar lui Frank altceva?

    Am vrut doar să vă arat ce fraieri sunteți, toți cei cu Branham si cu Feank. Niște fraieri, ipocriți si proști de dați un gropi!.

    Vorbim după ce moare si Frank adică atunci când se va termina toată mascarada asta de 2 bani!.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai dreptate, insa propun sa nu jignim...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am spus așa că poate le vine mintea la cap.

      Adică lui Branham i se soune că mesajul lui va premerge a doua venire, iar lui Frank i se spune să predice doar Cuvântul, potrivit unui verset din 1 Timotei.

      Pai nimeni nu sesizează această contradicție? Sunt indicații diferite venite de la, chipurile, același Dumnezeu!.

      Adevărul e că dacă este adevărat ceea ce i sa zis lui Branham, atunci nu mai e adevărat ceea ce i sa spus lui Frank, si viceversa!.

      Mesajul lui Branhan conține Epocile, Pecețile, tunetele, apocalipsa 10:7,precum si multe alte lucruri, pe care Frank le omite, si asta la indicațiile aceluiași presupus Dumnezeu, care cică ia vorbit lui Branham!.

      Pt mine asta e o dovadă că cei doi au inventat totul, fiecare după bunul lui plac.

      Ștergere


    2. Branham fiind un oportunist spiritual, ca să spun așa, prelua totul după cum ii plăcea lui, apoi, in jurul acelei învățături preluate, își fabrica o imagine proprie, pe care o impunea prin amenințări si obligații, celor creduli si fără discernământ.

      Frank fiind un teolog,vede totul in limitele literei sau a Cuvântului, pe care il si divinizează, până într-acolo încât spune că dacă cineva nu crede Cuvantul predicat de el este pierdut, este sămânța vrăjmașului, este un paria. Si asta chiar dacă biblia afirmă cu totul altceva!.

      Si Ewald Frank procedează direct sau indirect ca și Branham, si isi impune propria slujbă in fața audienței, ca să fie acceptată, fiind o condiție obligatorie pt a fi in biserica adevărată, si pt a avea parte de răpire!.

      Doar că in cazul lui Branham, timpul si viața ne-au demonstrat că nu a avut dreptate. Cei care au crezut in el au așteptat să învie din sicriu. Doar era ultimul mesager al bisericii, nu? Trebuie sa revină Isus, odată cu slujba lui,nu să moară așa stupid si fără sens, de parcă hazardul si intamplarea ar fi adevărații dumnezei ai acestei lumi.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.