marți, 16 februarie 2016

Iata cum exagereaza Branham



Iata stilul lui Branham de a exagera, de a mintii si de a crea povesti mistice, inchipuite. Deseori amestecate cu un strop de adevar.


Asta asa, ca sa vedeti mai clar, desi ati vazut de mult timp ca el este mincinos, sa vedeti acum si modul lui de a fi, de a gandi, de a exagera si de a plasa minciuna catre audienta. 

Despre acelasi eveniment Branham spune: 

Here We Have No Continuing City, 50-0200, 

They called, said, "Every preacher come to the platform." Hundred and fifty, more preachers come up to the platform. They was having a conference, international conference.

El spune - 150 predicatori.

Life Story, 50-0820A, 

They said, "All the preachers come to the platform." Two or three hundred preachers walked to the platform.

El spune - 200-300 predicatori

Life Story, 51-0415A, 
They was having a conference…he said, "I want all the preachers to come to the platform." And I guess there's three or four hundred preachers got on the platform. 

El spune - 300-400 predicatori

Life Story, 53-1108A, 
So that night I just waited to see what the would do. They had all the preachers come up on the platform. They said, "We're—we have…" About five hundred of us up there. 

El spune - 500 predicatori!!! 

Uriasa minciuna din partea lui Branham!

In numai 3 ani - notati asta!- in numai 3 ani Branham a schimbat numarul, de la 100 si ceva la 500. 

Asa ceva este incredibil, dar puteti vedea clar ca acesta este stilul lui Branham!

Se pare ca el intradevar, era dependent in a mintii oamenii!

A umflat numerele cu 500 %, ceea ce este ENORM! Dar se pare ca el nu are nici o treaba! El continua sa spuna asa ceva ca adevar si oamenii il credeau. 

Ei bine, eu nu mai vreau sa cred un asemenea mincinos. Acum ai inteles de ce am decis sa parasesc secta asta falsa? Sper ca da.

Sper ca ai inteles si nu ma vei mai judeca dupa emotiile tale negative, ci vei gandi in termenii adevarului si dreptatii.

Toti am mai inflorit poate una alta ca sa para mai frumos ce zicem. Nu zic ca am mintit, minciuna e altceva. 

Vreau sa zic ca este in natura umana sa idilizeze, adica sa dea o forma frumoasa unei intamplari, unei povestiri pentru a o face mai inspirativa, mai usor de inteles, mai emotionala. 

Asta nu este gresit. Este chiar frumos asa ceva.

Asta fac artistii, scriitori, cantareti si predicatorii. E normal.

Dar este total FALS SI DIABOLIC SA MINTI CU ATATA NERUSINARE PUBLICUL DOAR PENTRU A IMPRESIONA mai ales ca este vorba de credinta din inima, de religie, de Domnul, de sufletele oamenilor sincer cautatori!




Branham = Pinochio!


Scriind si citind atat de mult in ultimii 25 de ani, am observat ca asta este o metoda des aplicata de Branham si la evanghelizari, si la vindecari, si la botezul de la raul Ohio in 1933 si la toate celelalte experiente, inclusiv vizita ingerului, invieri din morti, si alte experiente. Branham chiar minte. Branham exagereaza enorm!

Ce neserioasa treaba. Ce urata treaba.

Ce dezamagire mare pe unul ca mine care si-a pus increderea totala in povestirile lui Branham. 

M-am lasat vulnerabil cand citeam, eram impresionat, m-am emotionat deseori, am plans, am multumit si uite, acum sa aflu ca nu a fost adevarat! Asta da dezamagire! Este pur si simplu groaznic!

Branham exagereaza in chip monstruos. Nu are rusine, nu are bun simt, nu are respect pentru audienta sa.

Branham nu a gresit doar o data, sau de 5 sau de 77 de ori. Nu. Ci acesta era un mod de viata si exprimare obisnuit la el. El inventeaza cifre care ar fi vrut sa fie, nu care erau in realitate. 

Asta arata ca nu isi respecta deloc nici audienta, nici pe sine, nici pe Dumnezeu. Era interesat sa IMPRESIONEZE oamenii cu cifrele lui false.

Aceasta tipologie se repeta in toata viata lui cand vorbeste despre vanatoare, sau vedenii sau vindecari. 

Branham exagereaza mereu. El ne minte, ne insala, nu ii pasa ca noi chiar il credem si suntem interesati de ceea ce spune! Parca e un sociopat si psihopat.

Da, acesta era Branham adevarat. Acesta este Branham asa cum vedem ca se da de gol despre sine, nu cum noi spunem despre el sau cum altii ne spun despre el. 

Degeaba urmasii lui striga si urla la noi, ne jignesc, ne compara tot cu Core Datan Abiram, Iuda etc. noi nu am facut nimic gresit, decat am constatat aceste lucruri ALE LUI BRANHAM, NU ALE NOASTRE. 

Urlati cat vreti, eu cred ca nu va ajuta cu nimic deoarece ADEVARUL NU POATE FI INVINS DE CATRE MINCIUNILE VOASTRE!

Branham a mintit nu noi. Voi tintiti gresit fratilor atunci cand ne atacati pe noi. Sunteti de-a dreptul orbiti. 

Se pare ca voi inca nu va cunoasteti adevaratul dusman.

Adevaratul inamic este cel care va minte nu cel care va arata adevarul! Iubiti frati nu eu sunt dusmanul. Eu va spun adevarul. Dusmanii vostrii sunt cei care va minti si va insala.

Daca pentru asta ne urati atat de mult, daca pentru asta ne dispretuiti, ne criticati si judecati, inseamna ca sunteti cu adevarat oameni de nimic si va meritati inchisoarea spirituala in care sunteti. 

Daca pentru ca va aratam adevarul va purtati asa cu noi chiar sunteti subzero. Fara suparare. 

Daca v-am minti ca mesajul e adevarat, atunci ne-ati iubi probabil. Dar stai, ca voi nu stiti ce inseamna iubirea de aceea nici intre voi nu va iubiti. Branham va invatat ura si taine false si dezbinarea nu iubirea dumnezeiasca. 

Astfel, se pare ca sunteti doar niste marionete religioase sectante manevrati de emotiile proprii si de altii. 

(Am citit lucruri urate, pline de ura si otrava pe blogul exmesajulorei, scrise de branhamisti. Cand religia face asa ceva cu oamenii, acolo este putred totul. Cand calcati lucruri bune in picioare doar pentru a apara un mesaj fals sau altceva, trebuie sa stiti ca sunteti pe un teren gresit.) 

Strigati la Branham de ce a mintit, nu la noi pentru ca am vazut ca a mintit. 

Ati ajuns sa ne faceti vinovati pe noi pentru ca Branham a mintit si ca a inselat oamenii? Voi sunteti chiar in culmea prostiei daca veti continua sa faceti asa ceva. Asa veti si muri intr-o zi. 

Strigati la liderii mesajului care stiu ca Branham a mintit tot timpul incepand cu aceste lucruri minore si pana la nor si "descoperirea tainelor" dar ei nu va spun adevarul ci va spun doar siropurile mincinoase si exagerate ale lui Branham. Eventual si lacrimogene. 

Asa ca, faptul ca Branham a fost un mincinos cronic, nu mai poate fi ascuns. Nevrotic, isteric, mincinos cronic, asta vedem la el zi de zi, prin ceea ce ne vorbeste el personal. 
Serios acuma.

Nu inteleg de ce ne urati pe noi cei care am vazut aceste lucruri? De ce? Sa imi explice cineva.

Ar fi trebuit sa ne urati, sa zic asa, daca am fi vazut ca Branham si mesajul este dovedit corect si cu toate acestea sa fi incercat sa defaimam si sa inventam minciuni. 

Atunci da, cat de cat as fi inteles atitudinea. Dar asa, modul vostru de gandire, este complet bolnav.

Nu ar fi trebuit sa ne multumiti pentru ca va aducem adevarul pe tapet? Eu cred ca da. Dar Branham nu va dat simtul dreptatii si al adevarului ca sa puteti cantari lucrurile. El va dat doar drogul de a-l urma fara discernamant. 

Am trecut prin vai foarte adanci in ultimii ani si prin multa durere, respingere, abandonare, acuzatii mincinoase, denaturari a realitatilor, pana am ajuns in aceasta faza de a vedea aceste lucruri despre care urmasii mesajului din Romania nu au stiut nimic.

Dar a fost cu sens bun, totusi, fiecare lucru bun sau rau care mi s-a intamplat.
Parerea mea e ca mai bine incepeti sa demarati operatiunea de transfer si pocainta, de la minciuna la adevar, de la Branham la Isus, de la mesaj la Cuvantul lui Dumnezeu. 

Oricum o veti face intr-o zi, deoarece Dumnezeu a respins pe Branham si jertfa lui si Dumnezeu nu accepta minciuna si va respinge prorocii falsi si pe cei ce ii urmeaza. 

Dar cu cat mai repede, ma gandesc, ca este cu atat mai bine pentru voi. 

De ce v-ati petrece restul vietii intr-o secta dovedita de zeci de ori ca fiind falsa? De ce ati continua sa aparati mesajul pe care Biblia si insusi Branham il arata ca fals si mincinos? 

Aceste intrebari nu eu trebuie sa vi le pun. Aceste intrebari trebuie sa vi le puneti voi insiva.

29 de comentarii:

  1. Am gasit in notitele mai vechi cateva chestii interesante si ma gandesc sa nu le las acolo uitate de vreme.

    Am aranjat acesta de mai sus si mai am cateva tot vechi dar nefinalizate si necorectate.

    Incerc sa ma tin de cuvant de a nu mai scrie articole noi, dar uite ca am gasit o portita de scapare :). Greu de dus "ispita" asta de a nu scrie.

    Le public pe cele cateva mai vechi sa nu le vad ca stau acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare. Tu si Mihai parca mi-ati citit gandurile. Am vrut sa fac o serie de "povesti" care incep cu "A fost odata" (asta a facut Mihai) si o alta serie cu Pinocchio :)

    Shalom
    Abel

    RăspundețiȘtergere
  3. Au mostenit darul de a citi ganduri de la Branham :)))) sa ramana si ei cu ceva bun de la el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa cum stiu eu din alte povestiri ale lui Branham si din imagini sau filmulete vechi cu corturile de evanghelizare ale anilor 1930, cred ca in realitate era vorba de 15-20 predicatori maxim deoarece nu au loc fizic acolo in fata si cortul in sine nu e mai mare de a tine 200-300 locuri total.

    Abia prin anii 50-60 corturile evanghelistilor au ajuns si la 700 locuri. (poate si mai mari dar nu stiu eu)

    Priviti in filmul "Adancul cheama adancul" din iunie 1954, la Sala Constitutiei din Washington DC acolo pe scena, in spatele lui, toti la un loc nu cred ca sunt 50 de predicatori. Hai sa fie 100, dar la o sala atata de mare se justifica pe cand intr-un cort amarat de penticostali ai anilor 30, nici vorba nici macar de 150 de predicatori.

    Nici vorba de asa ceva. Branham spunea CE VROIA EL SA FIE NU CE ERA. Aceasta inclinatie a folosit-o mereu deoarece EL VROIA SA FIE ILIE, EL VROIA SA FIE ISUS, EL VROIA SA FIE DUMNEZEU IN TRUP, EL VROIA SA DESCOPERE TAINE, EL VROIA SA RAMANA IN ISTORIE CA CEVA SPECIAL.

    El ar fi vrut sa fie luat in acel nor dupa ce l-a vazut...si s-a proiectat in el desi nu stia nimic de el pana cand i-a fost aratata revista...acel om a suferit mental, nu degeaba ne-a spus ca TOATA VIATA LUI A FOST NEVROTIC. A avut dreptate.

    El a proiectat dorinta lui despre ceva nu realitatea despre acele lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  5. UN ADEVARAT PROROC MINCINOS!

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi dovezi de minciuni si exagerari ale Pinochioului Branham

    http://messagemysteriesrevealed.blogspot.ro/2016/02/charles-branham.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca asa vedea lucrurile si exagera tot timpul asa inseamna ca daca avea 1000 de oameni la o Evanghelizare el spunea c 5000 daca sau vindecat 100 el spunea 500 si tot asa. Atunci cand a vazut in Cuvint ca Ilie vine de 4 ori el repede a spus ca de 5 ori. Hahaha mincinosul de branham!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Samanta minciunii. Branham este un mincinos ordinar.Toti care il urmeaza pe Branham si Frank sant nascuti din samanta minciuni!

    RăspundețiȘtergere
  9. Branham e Pinocchio? Va rog nu jigniti minunatul personaj de desen animat si sa il puneti alaturi cu un sarlatan american.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteapta pana ii vezi caricatura. O voi pune in curand pe blogul meu. Va fi nebunie... :)

      Ștergere
    2. Pinochio macar era distractiv si inocent.Branham a fost un mitoman agresiv si intolerant.Nu se mai suporta nici pe el,nici pe ceilalti dar nici femeile.

      Ștergere
    3. Ajunsese sa suporte doar homosexualii. ""Mare proroc Ilie""...n-am ce zice. :))

      Ștergere
  10. Doua articole interesante despre mitomanie si secte care promit ""rapirea"" sau mai rau, incurajeaza pasivitatea , sinuciderea si comportamentul aberant.

    http://www.revistamagazin.ro/content/view/7118/21/

    http://www.revistamagazin.ro/content/view/12519/21/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incapabili de-a înfrunta realitatea - branhamistii si frankistii mint ca Branham a descoperit taine si alte lucruri false!!!

      În anul 1905, psihiatrul Ferdinand Dupré a creat termenul de „mitomanie”. Dupa studierea unei cazuistici voluminoase, el a propus patru tipuri de mitomani: vanitosul (cel care se lauda); nomadul (cel care fuge mereu de realitate); rautaciosul (cel care încearca sa depaseasca unele complexe de inferioritate) si perversul (cel ce inventeaza povesti pentru a escroca). Studierea de catre psihologi, mai ales, a fenomenului în cauza, a reusit sa demonstreze ca mitomania poate fi determinata de un defect neurologic, mai exact spus, ar fi o usoara afectare a lobilor frontali ai creierului care ar avea rol de „cenzor” a ceea ce spunem.

      Majoritatea mitomanilor, sustin specialistii, sunt incapabili de-a înfrunta realitatea si atunci, recurg la minciuna, considerand-o un mijloc sigur de aparare împotriva unei lumi pe care o percep ca fiindu-le ostila si pentru care nu gasesc mijloace optime de acomodare. Mitomania este, asadar, o afectiune, care, în unele cazuri poate fi semnul unei boli de natura psihiatrica sau nevrotica.

      Mitomanul minte de dragul de a minti. El crede în minciunile spuse si din acest motiv este greu sa ai o atitudine corectiva fata de un astfel de personaj. Aceasta trebuie stabilita în functie de gradul de luciditate al persoanei în cauza.

      Ștergere
  11. Un articol foarte bun care da claritate ca William Branham nu avea asa daruri cum se specula. Bine ati scris ca era Pinockio.

    https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/05/03/un-martor-ocular/


    Mi-ar place sa pot spune ca toti acesti oameni sau un mare numar dintre ei au fost vindecati. Dar nu pot. Timpul a trecut, campania sa terminat, si Branham cu echipa lui au plecat. Apoi am inceput sa vedem rezultatele cu trecerea timpului. A fost un timp greu pentru noi, in particular pentru mine . Unul dupa altul, cei pe care i-am vazut personal, declarati „vindecati” de „vindecator” au murit. Credinta noastra a fost greu incercata. Rudele celor decedati intrebau „De ce ?”Ce puteam sa le spunem? A trebuit sa imi pun citeva intrebari: Daca acesti oameni au fost vindecati, de ce au murit? Nu au avut destula credinta? De ce asa multi si-au pierdut vindecarea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt unii oameni care s-au vindecat, aceasta nu trebuie sa pierdem din vedere... Dar acestia s-ar fi vindecat si in alta denominatie, sau chiar religie, poate chiar si non-religiosi. Caci pana la urma, factorul decisiv tine de noi insine, de atidudinea pe care o avem fata de viata sau boala. (Am putea-o numi "credinta", dar este mai mult decat imbratisarea unui set de crezuri si dogme, cum am spus, instrumentul functioneaza si in mainile celor non-religiosi).

      Un mare numar insa de oameni nu au fost cu adevarat vindecati, sau cred ca s-au vindecat, sau cred ca altii au fost vindecati. Inclinatia omului spre "semne si minuni" sau spre "supranatural" este adanc inradacinata ereditar, si el tinde sa puna multe lucruri pe seama lui Dumnezeu sau a Satanei. De exemplu, daca faci rau, "Dumnezeu te bate", te va lovi prin ciuma, lepra, lacuste, grindina... Si daca esti ascultator, el te binecuvanteaza, iti da si vindecare, etc...

      De ce exista astfel de false credinte, o explica urmatoarea prezentare:

      https://www.youtube.com/watch?v=UGyKztndxEI

      Ștergere
  12. Sarlatan si mincinos acest Branham.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa fi tare si orb si prost ca sa il mai crezi pe Branham dupa ce sant atatea dovezi ca a mintit mai tottimpul si a exagerat.

      Ștergere
  13. Dovezi fabricate de pe seekof.. si celalalt site care nu-i dau numele, apoi preluate de romani.
    E foarte usor in ziua de azi sa photoshopezi niste poze si sa arunci cu mizerie dupa aceea,dar na , se pare ca multora de aici le place barfa.
    Cum am spus, un blog blestemat pentru oameni blestemati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dovezile de mai sus cum Branham a mintit de la 100 la 500 si din alte articole sunt fabricate?Sau tu esti incapabil sa te pocaiesti de minciunile blestemate a lui Branham? Cine sa blestemat sa moara? Noi sau Branham? Cine a mintit ca a botezat 5000 de oameni si ziarul aaratat 14 convertiti? Cine a mintit ca a descoperit taine si botez si peceti si epoci? Stii cine? Blestematul de Branham. Astea nu sant invettiile nimanui. Sant realitati tocmai de Branham aratatesi spuse. Blestemul lui sa fie cu voi mai departe sarlatanilor.

      Ștergere
  14. Daca a mintit la toate astea am realizat ca a mintit si la vizita ingerului.A fost intradevar bolnav de minciuna omu asta care sa dat profet. Dumnezeu sa va binecuvinteze fratilor pentruca aratati oamenilor adevarul. Amin. Cu respect Remus Stan.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pt Branham ingerii au familie si copii. Spun asta deoarece Avak a fost insurat si a avut copii. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi este rusine de mine ca am crezut si promovat un astfel de om care minte si minte si minte toata ziua. Bolnav psihic nu profet a fost Branham. ce altceva poti zice?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toți am fost mințiți de cei din SUA. Ei au răspândit în toată lumea o versiune exagerată și cosmetizată a vieții lui Branham,în special fiusu, cel care deține Voice of Recording. E bine că au rămas spusele lui Branham pe benzi, acestea neputând fi înlăturate.

      Ștergere
    2. Copiii lui Branham au organizatiile lor desi Branham a zis ca toate organizatiile sunt de la diavolul. Cred ca un om anormal la cap spune asa ceva. ii injoseste pe toti ca el sa se scoata in evidenta ca va salva oamenii din denominatiuni. Ce manipulare ieftina a profetului fals.

      Ștergere
    3. E de la diavolul doar ce nu le convine lor. Ce fac ei nu e de la diavolul. Niște nenorociți și rătăciți, cu Branham pe buze. Calcă Cuvântul un picioare de dragul lui Branham și a lui Frank. Ăștia sunt conduși de draci nu se Sfintul Duh.

      Ștergere
  17. Din moment ce au proroci falși dovediți ca fiind falși de Lică, ne putem face o idee ce duhuri au acolo. În nici un caz Duhul Adevărului sau Duhul Sfint. Treziți-vă și luați-vă viața în proprii mâini și lăsați povesti fantastice. Dumnezeu nu e limitat de nici un om.

    Peter

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.