miercuri, 16 martie 2016

Holoportare - Noul trend in tehnologie

Holoportare. Un lucru interesant.

In tehnologie sunt atatea lucruri de care nici un pretins "profet" nu a spus niciodata, absolut nimic. 

Fata de pretentiile lui de inger, profet, mesager, fiul omului, cristos, Dumnezeu in trup, profetul Ilie, slujitorul Domnului, vultur, vazator, trimisul epocii, putea spune macar ca vor fi masini de spalat cu stoarcere si uscare automata. 

Oups, stati ca masina de spalat haine e de la cel rau. :))

Sunt curios cati din urmasii mesajului care cred ce a zis "Profetul", tin "unealta satanei" -masina de spalat haine-, in casele lor si le permit sotiilor lor sa lucreze cu ea. Grija mare deoarece Branham a spus ca "Domnul i-a aratat". 

Asa ca daca vreti sa va donati uneltele diavolului, masinile de spalat, ca sa dovediti ca Domnul i-a vorbit lui Branham, va dau o lista cu familii si lideri pe care ii consiliez si nu au acasa asa ceva. Astept emailul vostru.





16 comentarii:

  1. Interesant.Dar normal ar trebui ca niciun branhamist sa nu foloseasca aceste tehnologii,fiindca nu le-a ""profetit profetu`"".

    Dar ipocritilor nu prea ai ce sa le ceri.Spun una si fac alta,si i-au de la Branham doar ce le place .Si pe restul se fac ca nu le vad.Isi pun un val pe fata ,ca si femeile din islamul radical.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai primit ceva masini de la satana? =)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu nu. Urmasii lui Branham se pare ca tin mult la "unealta diavolului" -masina de spalat haine-.

    Mai ales femeile lor.

    E socant in ce situatie ii baga Branham...pur si simplu face ce vrea cu ei. Ii manipuleaza cum vrea el si ei traiesc dupa ideile lui despre viata, credinta, societate. Se pare ca la capitolul masina de spalat nu il cred si nu il asculta pe Branham care a spus clar ca DUMNEZEU I-A SPUS ASTA.

    Branhamismul - o viata irosita in baliverne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai iti vine sa crezi ca am vazut o filmare pe YouTube cu o adunare branhamista din Romania,unde au pe perete o poza cu pictura lui Isus a lui Hofmann? Cand altii la comentarii le-au spus ca este idolatrie,au inceput sa o intoarca si sa spuna cu tupeu ca nu este idolatrie....ci doar ceva simbolic. :))

      Pot sa spun si eu ca Lica, ca branhamismul este o viata irosita in fatarnicie si autoinselare,cu un ghiveci de teorii pe care Branham le preluase de la altii.

      Ștergere
    2. "Flacara" Branhamismului se va stinge singura. Batranii dinozauri ce mai tin cu dintii de "mesaj", pe ei cu greu mai poti sa ii schimbi, dar pe tineri nu ii mai intereseaza si nu mai au tangenta cu povestile aparent "nemuritoare", care in final sfarsesc in deziluzii pentru cei ce le dau crezare (ex. Jim Jones, Colonia Dignidad, psihoze, schizofrenii, etc...)

      Discutia de mai jos, dintre un ex-adventist trezit si un adventist convins (care mai doarme inca) cu ale lui vechi tipare religioase de acu 200 de ani este un exemplu elocvent de cat de incuiati pot fi unii care fie iau Biblia literal, fie ce le spun "profeti" si "profetese", desi intre timp a fost invalidat de stiinta.

      Ex: Biblia spune ca Dumnezeu l-a facut pe om din „tarana pamantului”. Fundamentalistul biblic nu poate vedea in aceasta o figura de stil, ci crede ca aceasta s-a intamplat exact literal, adica Dumnezeu "a luat" niste pamant, poate a mai pus si niste apa si a inceput sa-l framante cu "mainile" dupa ce si-a suflecat mainile, ca sa nu isi murdareasca roba alba... Si ca prin minune, omului i-au aparut muschi, oase, tendoane, neuroni, sange sau glande endocrine, mai nimic ce seamana cu "tarana pamantului"... Sa nu uitam ca si Branham se chinuia sa enumere cele "16 elemente din care e format omul" dar nu a putut gasi decat vreo 4 (CALCIU, POTASIU, PETROL si... LUMINA COSMICA :)))) Si aceasta creatia a avut loc taman acum 6000 de ani, caci, deh... daca Biblia spune asa, nu mai e loc de milioane si miliarde de ani. Si pe de-asupra, "Dumnezeu are un program de 7 zile sau de 7000 de ani"... :)

      Si "Profeta" Ellen White a avut viziuni din spatiul cosmic, cu oameni care umbla pe Jupiter si cu cei 4 sateliti ai sai. Acum 200 ani, saraca femeie nu stia ca Jupiter are mai mult de 4 sateliti si ca este o planeta gazoasa pe a carei suprafata existsa furtuni gigantice, si nu prea poti sa te "plimbi" pe el, si ca Orionul nu este poarta prin care intra si iasa ingerii. Sa nu mai vorbim de Branham care habar nu avea ca pe Marte se poate ajunge in doar cateva luni - cu tehnologie omeneasca. "Profetul" a spus ca ingerilor le trebuie milioane de ani sa ajunga de pe Marte pe Pamant, atunci ce sa mai spunem cat le-o trebui din Orion?

      In final se pune intrebarea despre tinerii din biserici (min 59 si apoi la o ora si 12, foarte interesant:

      (Intrebare) "Ce facem cu tinerii, nu mai exista decat foarte putini tineri in biserica..."

      (Interventie) ... "si care mai sunt, sunt fanatici, foarte multi dintre ei"... :)))))

      (continuare la intrebare) "Cum canalizam existenta biosericii si a timpului in care traim si tot ceea ce vedem, unde-i tineretul si de ce au plecat din biserica?"

      (Raspuns) "Biserica X isi pierde tineretul si isi pierde membrii educati din cauza ca a devenit irelevanta in lumea in care traim astazi si nu este singura. Daca te uiti in urma, generatia milenialilor cu 6 % pe an (in Statele Unite e cea mai religioasa tara din Vest) devin ateisti, nu mai vorbesc de Europa de Vest, devin atei sau agnostici sau non-denominationali, nu merg la nici o biserica din cauza ca biserica nu mai este relevanta si biserica se adreseaza la un nivel intelectual in care eu m-as simti insultat in locul lor. Sa merg la biserica, sa aud ce se predica si sa-mi spuna parintii 'Uite aici trebuie sa vii ca altfel nu te ia Domnul la cer' as spune 'Lasa mama si tata cu ale lor, eu sami vad de viata mea'"

      Tinerii de azi au la dispozitie mijloace de informare, de aceea biserica considera Internetul ca ceva rau, de la Satana.

      https://www.youtube.com/watch?v=2WmvNHACB_M

      Ștergere
    3. Imi aduc aminte de Frank cand predica ,ca de la Adam la Avraam sunt 2000 de ani,de la Avraam la Hristos alte 2000....etc,de parca toata istoria omenirii era cuprinsa in doar 4000 de ani inainte de Hristos.

      E dezastru cu acest fundamentalism cre(s)tin. Transforma oamenii in imbecili ,care doar repeta ca niste aparate stricate ceea ce aud de la fondatorul sectei sau miscarii in care se afla.

      Ștergere
    4. "Tinerii de azi au la dispozitie mijloace de informare, de aceea biserica considera Internetul ca ceva rau, de la Satana."

      Ce "coincidenta"...

      https://www.youtube.com/watch?v=Ct9xzXUQLuY

      Ștergere
  4. "ce zice fr.branham despre pensat?"

    Asta se intreba recent cineva pe Google si a ajuns aici pe acest blog.

    S-ar pensa, s-ar face mai frumoase, dar le este frica, si au nevoie de aprobarea decedatului. Chiar si asta dovedeste manipularea vietilor oamenilor si o forma abuziva de control a lui asupra urmasilor sai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Branham si Ewald Frank = doi mitomani care sa joaca cu vorbele,niste zapaciti care au conditionat psihic negativ oamenii ,pe care ii sperie cu apocalipse,sfarsitul lumii si pierderea ""rapirii"".

      Ștergere
    3. Cu pumnii in masa. :)))

      http://mesajul.blogspot.ro/2016/04/ewald-frank-da-cu-pumnul-in-masa.html

      Ștergere
  5. Lica, nu stiu ce se intampla in ultimul timp comentariile au aparut sporadic in banda din dreapta, acum nu mai apar deloc. Nu stiu daca si la altii e la fel, poate e din cauza ca am blockere (AdBlock in Chrome si AdBlock PLus in Firefox)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu mi le afiseaza dar le vad in admin, imi intra. Ciudat. Sa mai sterg din ele oare? Sunt 9000 de comentarii.

      Ștergere
    2. Nu imi apar niciunde, dar am fost plecat si abia acum pot raspunde.

      Nu stiu de ce nu apar, trebuie vazut daca apar pe alte bloguri...

      Nu sterge deodamdata comentarii, eventual doar cele lipsite de importanta, daca exista...

      Incearca sa stergi sectiunea de comentarii si sa o refaci, poate cu ceva modificari, sa vedem daca merge.

      In rest, eu m-am abonat la RSS Feedul de comentarii, si daca intru pe el, vad noutatile :)

      Oricine se poate abona, aici e adresa (pentru comentarii):
      http://mesajul.blogspot.com/feeds/comments/default

      Cine vrea sa se aboneze la articole, aici e adresa;
      http://mesajul.blogspot.com/feeds/posts/default

      In Firefox intrii pe linkurile acestea, dupa care apesi pe abonarea acestui bookmark in bara de bookmarkuri dinamice.

      In Chrome merge in mod similar.

      Ștergere
    3. O fi ceva de la Blogger ca am incercat cu mai multe widgeturi. Wordpressul e cel mai bun pentru bloguri dar daca am inceput cu asta, asa am ramas, din pacate.

      Am pus Feed-ul ca recent comments, asa temporar. Imi da voie maxim 5.

      Mai incerc maine sa vad. Mersi mult.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.