miercuri, 27 septembrie 2017

Branham in presa din Londra

Predicator branhamist pe strada in Londra (Ontario), jigneste trecatorii, in special femeile, spunandu-le ca sunt curve, prostituate, scroafe si Izabele doar pentru ca au parul tuns si pantaloni.
Din nou apar in presa branhamistii, dar ca de obicei, nu pentru ca fac ceva bun altor oameni, sau ca au o contributie pozitiva in societate, ci apar din nou ca acuzatori, parasi, atacatori, otravitori, toxici, care mereu condamna pe altii si care nu predica Evanghelia celor pierduti, ci ataca oamenii care sunt diferiti de ceea ce ei cred si invata. 
_____________________ 
Carapella said he believes Branham to be a "prophet of God."
The oppression of women is a common element in Branham's sermons. He often berated them from the pulpit, comparing them to "dogs" and "hogs." He also frequenly describes all women as instruments of Satan, sent to Earth only to tempt and deceive man. 
He preached that women should be kept inside the home and not pursue careers. He also said women should not dress in any way like a man, including pants and short haircuts. 
On London's streets, Carapella confronts women about their appearance and clothing, triggering complaints and an active investigation by local police and the city's bylaw enforcement officers. Women told CBC they've been called "whores" and "prostitutes" for wearing pants or having short hair.


Familia lui Mathew Carapella -necajita- a trimis o poza presei in care il arata pe Matt inainte si dupa ce a aderat la mesajul lui Branham.

Inainte de asta facea si sport avand o viata activa, normala, frumoasa iar apoi - dupa exemplul acela a lui Branham dintr-o predica - si-a pus o pancarta ca e NEBUN PENTRU CRISTOS si sta in oras toata ziua atacand si acuzand femeile. 

E nebun -ii dau dreptate- dar nu pentru Cristos, ci pentru Branham. 

Imi amintesc foarte bine ca multi (o perioada si eu am fost) sunt cei care din niste oameni activi profesional, social, cultural, au devenit niste paraziti sociali si religiosi, dupa ce au aderat la mesajul lui Branham, considerand ca vine Domnul si nu mai trebuie sa faca nimic frumos, bun si util in viata. Au invatat sa nu faca nimic, adica, nu, ci aproape nimic. Cei mai multi dintre ei critica si urla la alti oameni, ii ataca, eliminandu-si astfel frustrarile si ura interioara preluata de la Branham.

3 comentarii:

  1. Branhamistii se simt superiori daca injosesc pe altii. Asta li se trage de pa psihologia bolnava a lui Branham. Nu au nimic de oferit de calitate spirituala si atunci ataca pe altii.

    In loc sa se bucure de libertatea de a predica -daca tot au ales calea credintei- ei abuzeaza de aceste timpuri minunate din istorie, si calca in picioare tot ce pot.

    Daca li se va interzice sa mai agresese oamenii, tot ei vor urla ca sunt prigoniti si vor posta in eroi-martiri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate se alege cu o bataie. :))

    Intradevar prostia si fanatismul branhamist nu are limite.Prinde la cinici si frustrati.

    Peter


    RăspundețiȘtergere
  3. Ce moaca de taran nervos are. Poate vrea sa dea cu pancarta in cap la cinveva. :)))

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.