miercuri, 10 ianuarie 2018

De ce nu au titluri predicile lui Ewald Frank?

Ma trezesc recent intr-o dimineata asa brusc, cu un gand in mintea mea. Mai degraba, este vorba de doua intrebari. 

1. De ce Ewald Frank nu isi pune titluri la predicile lui? Asta este ceva ce nu am intalnit la nici un predicator, nici macar la Branham. Pana si Branham isi punea titluri la subiectele predicate.

Si a doua intrebare era ca ce anume din ceea ce spune si face Ewald Frank ii face slujba unica, profetica si apostolica, cum el are pretentia ca este slujba sa? 

Cu privire la aceste doua intrebari voi scrie in acest articol.

Am intrat pe cateva siteuri de la ei, si mi se confirma ca el nu isi intituleaza deloc predicile.

Intru si pe http://ultimachemare.ro/ si ajung la predici audio Ewald Frank si din 1976 pana acum si se reconfirma faptul ca predicile lui nu au un subiect dat sa stim despre ce a predicat.

Ewald Frank nu a predicat sau invatat lucrurile in flux biblic, in teme biblice, in subiecte biblice legate de viata, credinta, invatatura, relatii, doctrina, etc.

Are cateva brosuri si carti cu anumite teme -ar fi fost culmea sa nu le dea titluri nici lor- dar cam 99% din tot ce predica, invata si explica, pare in ceața.

Adica, daca vreau sa stiu de la orice predicator ce a predicat, inclusiv de la Branham, ma uit la titluri si aleg ce vreau, daca doresc un subiect anume pentru edificare spirituala sau pentru a cerceta un subiect doctrinal, sau pentru a-l verifica cu Scripturile daca e corect. E foarte bine asta!

Dar la Ewald Frank nu se poate asta. INCREDIBIL! NU SE POATE!

Apoi incerc sa inteleg de ce nu si-a pus titluri/subiecte la predicile sale. Ma apuc de ascultat din adunarile lui.

Ii ascult cateva predici -oricum ii stiam bine stilul sau de a trece de la un subiect la altul- si observ ca intradevar nu are nici un motiv sa isi puna un titlu deoarece nu vorbeste despre nimic concret si totusi vorbeste despre toate. 

Un ghiveci religios, teologic in care urmeaza acelasi sablon plicticos si foarte previzibil. Adica, stii aproape tot cam ce urmeaza sa spuna. 

Ewald Frank este foarte previzibil si invechit. 

Cam stii tot ce urmeaza sa spuna. Si stii chiar si ce va spune cu privire la respectivul subiect. 

Trebuie sa criticam sau sa analizam un lider care e previzibil sau invechit? Desigur ca nu, daca acela nu are pretentii superioare despre sine in comparatie cu altii. Fiecare e liber sa aleaga daca ramane mediocru si repeta ca papagalii ani de zile aceleasi idei si invataturi. 

Nu poti acuza sau critica pe cineva pentru asta. E alegerea publicului, a adunarii locale daca vrea sa asculte un asemenea pastor/predicator gol si plicticos, fara esenta, fara substanta, needucat, fara inima fierbinte pentru Cuvant. 

Dar, ca si la Branham, cand un lider emite super pretentii despre el, atunci este datoria noastra, daca suntem interesati de subiect, sa cercetam, sa analizam, sa ne exprimam opinia. 

Atunci da, avem dreptul dar si obligatia sa cautam sa facem lucrurile sa fie mai bune.

Stiti ce ar fi frumos? Stiti ce ar fi divin? Hai sa va spun.

Sa poti discuta liber cu acesti lideri fara frica de a le spune ca au cateva lucruri de corectat. Asa frumos si liber, ca frati, ca oameni. 

Sa ii vezi ca sunt deschisi la ce e bun, biblic si ii ajuta.

Iar ei, daca este cazul, sa accepte ca da, au nevoie de anumite retusari, de innoire a discursului, a vietii, poate si a mentalitatii, fara sa ia discutia respectiva ca o acuzatie personala sau batjocura. 

Mai oameni scumpi, mai frati preaiubiti, noi cu totii avem nevoie in anumite momente ale vietii de o readaptare, de o innoire, de diferite corectii personale, si asta nu este ceva rau, ci dimpotriva este ceva bun. Dumnezeu o face cu noi. El ne ajuta si ne arata ca uneori acumulam in timp si lucruri si idei care nu sunt divine, nu sunt sfinte, nu sunt corecte, iar El ne ajuta sa ne debasaram de ele. 

De ce exista atata frica de schimbare daca vedem si stim clar ca Domnului ii este placut sa ne schimbam in mai bine, in mai aproape de Duhul Lui smerit, cald, bun, sfant, autentic, FARA MINCIUNI? El ne cere sa crestem in statura dar a creste in sus inseamna a lasa ceva jos. A abandona mentalitati, obiceiuri, orgolii, trufie, mandrie, rautate.

Asta ar insemna maturitate din partea liderilor. Ar insemna interes pentru propasirea lor si implicit a tuturor. Asta este ceea ce Dumnezeu lucreaza liber, cand ii este permis, in om.

ASTA AR INSEAMNA CA EI SUNT A LUI DUMNEZEU. ASTA INSEAMNA FRATIETATE SFANTA SI AUTENTICA. AUTENTICITATE INSEAMNA SI CURAJUL DE A VORBI SI CURAJUL DE A ASCULTA.

Asta ar insemna ca ei sunt calauziti de Cer, de bunavointa, de iubire, de interesul suprem pentru cresterea personala -nu a EGO-ului-, interesat pentru Imparatie, pentru fratietate si mai ales pentru binele sufletelor din adunare si societate.

Dar din pacate ei inca sunt prinsi in lanturile orgoliului personal, al mandriei, al ambitiilor masculine religioase egoiste si arogante. Se supara repede. Se manie usor. Se aprind repede. Se enerveaza. Se razbuna prin cuvinte taioase. Se gandesc ce stiu despre cel care le-a spus, pentru a-i spune ca nici el nu e mai bun. 

FRATILOR, OAMENI BUNI, DUMNEZEU NU HRANESTE ORGOLIUL SI EGOCENTRISMUL. INSA DUSMANUL LUI O FACE. DUMNEZEU NU SE LAUDA, NU SE GANDESTE RAU, NU SPUNE RAU, NU FACE RAU. 

DUMNEZEU SE ALFA LA O DISTANTA TOTAL OPUSA FATA DE MENTALITATILE SI APUCATURILE NASCUTE DIN ORGOLII, MANDRIE, EGOISM.

Multi dintre ei cauta rapid versete biblice negative sa includa pe cutare si cutare din adunarea lor, care a avut bunavointa si curajul de a le spune ce simt si ce cred.

Pacat de ei si de cei care ii asculta pe ei. Locul lor nu este in amvon cat timp simt acea ura si neliniste si frustrare interioara pentru ca cineva le-a atras atentia asupra unor chestiuni.

Este mare pacat sa vezi ca dupa 20-30 de ani de mesaj sau asa zis crestinism apostolic, cei mai multi lideri nu detin nici acum lucrurile elementare in a fi uman, bun. 

Ar fi bine sa fie capabili in a purta un dialog civilizat, atent la detalii si interesat de orice e bun, corect si ajuta poporul, nu sa fie interesati doar DE SINE, DE EGOUL PERSONAL. Asa lucreaza Dumnezeu. Restul sunt ambitii rele, prostesti, care nu au nici un viitor, nici o rasplata cereasca.

Din ce il ascult si pe Ewald Frank, vad ca nu aduce nimic din Prezenta lui Dumnezeu, proaspat, uns, dinamic, miscator. Nu ma refer la tipete, ci la acea intelepciune si briza a Duhului Sfant care innoieste, atinge si face ca totul in Templul Sau sa strige Slava. Nimic de acest fel in predicile lui Ewald Frank. El foloseste tot stilul de cearta si argumentare a unor idei. Tot se apara pe sine si ataca pe altii. 

Acesta este CANCERUL DE LA MESAJUL LUI BRANHAM. CEARTA SI CRITICA DISTRUCTIVA SI BATJOCORIREA ALTORA CARE SUNT PUTIN DIFERITI DE EI.

Tot pe siteul http://ultimachemare.ro/ am ascultat cateva inregistrari si efectiv stiam ce urmeaza sa spuna. Stiam de fiecare data, si asta desi nu sunt profet. 👳

Daca mie mi sa intamplat asta, care il ascult acum mai rar, sunt sigur ca fratii si surorile stiu si ei mult mai mult aceste lucruri si de aceea sunt EXTRA PLICTISITI, chiar daca nu isi dau seama. Priviti-i la adunarile video.

Dar daca le citesti limbajul trupului, al ochilor, al feței, imediat realizezi ca abia mai stau pe scaune. Stau oarecum fortati de imprejurari, de acel "trebuie".

Sau vezi clar ca e ca si un chin inconstient (ei nu stiu de ce se simt atat de prost si nehraniti spiritual) sa tot auzi vechile placi predicate de Ewald Frank.

Eu nu cred ca este vreun frate care il urmeaza si care cand sta pe scaun si il asculta, nu stie ce va urma sa spuna. Nu cred ca exista asa ceva.

Toti stiu ce urmeaza sa spuna Ewald Frank. 

Toti stim ce spune mereu de 30 de ani incoace. De ce? Deoarece el nu predica Cuvantul, ci el tine discurs religios repetativ pentru sinele sau. Pentru a-si justifica misiunea si reconfirma singur asa zisa slujba intreita. 

Am mai observat ca nu exista predica in care sa nu atace pe altii de la mesaj, si din lume si in care sa nu spuna sau sugereze ca doar el este urmasul lui Branham. Asta e o tactica nespirituala si necinstita care a inspirat negativ pe multi frati si in Romania. Le-a hranit mandria si egoul nu omul duhovnicesc ascuns al inimii.

Frate draga, un om chemat cu adevarat de Dumnezeu nu trebuie sa faca asta zi de zi, ceas de ceas. Acela nu tot tipa si striga ca el este chemat de Dumnezeu, nu altii. Un om a lui Dumnezeu iubeste si cauta sa salveze, sa ajute pe altii, nu sa se promoveze pe sine in fata unor oameni mai putin competenti decat el.

Este o copilarie si naivitate din partea lui ca face asa ceva. Eu asa il vad.

Are influenta, iar el vorbeste despre sine mereu. Este foarte incorect. 

Este mare pacat. Ar putea face foarte mult bine dedicandu-se Cuvantului, oamenilor, nu ideii ca el are o slujba celebra, unica.

Si in restul subiectelor de zi cu zi se tot repeta, inclusiv cu ceea ce sa zis la raul Ohio in 1933, ca "mesajul va premerge" nu ca Branham va premerge, facandu-si astfel activitatea sa cu sens si aparandu-se zi de zi, discurs de discurs, de parca nu e sigur pe chemarea sa. Sau crede ca daca el tot repeta asta la nesfarsit isi stabileste Tronul lui Dumnezeu in Krefeld amintind aceste intamplari din 1933, care desigur sunt dovedite ca fiind false. 

(Am dovedit in acest blog, cu argumente clare, ca la raul Ohio nu i sa spus nimic din cer lui Branham in anul 1933. Practic, Ewald Frank traieste propria iluzie falsa, din cauza minciunilor lui Branham. Nu e trist ca cineva sa creada si sa promoveze o minciuna din amvon? Este foarte trist. Link articol: La raul Ohio )

Ewald Frank incercand atat de insistent sa se apere, si sa dovedeasca ca lui Branham i sa spus ca "mesajul tau va premerge a doua Venire" nu ca "tu vei premerge", ca si cum o intamplare -care nu a avut loc niciodata- ar fi esentiala pentru mantuirea cuiva. (Foto preluata de pe http://ultimachemare.ro/ )

Bun. El repeta de 30 de ani aceeasi placa, dar uneori mai spune si ceva cu sens, da? Pai da. E normal. Dar e o problema si aici.

Cand fratii cauta un argument al lui Frank intr-o predica ei nu cauta predica dupa numele acesteia, ci dupa data si oras, tara, si asta daca doar daca cumva si-a notat ca in cutare oras, la data respectiva Frank a pomenit ceva despre subiectul respectiv. 

Altfel, ei trebuie sa parcurga toate inregistrarile? Sau cum procedeaza? Nu am idee.


Exista mii de astfel de predici de la Krefeld fara numePlus ca din alte sute de locuri, mai sunt cateva mii de predici NO NAME. (Sursa imagine www.evanghelia.ro)
Concluzia mea, dupa ce l-am reascultat cu atentie, este ca Ewald Frank nu este predicator real, nici macar un invatator biblic adevarat. 

De ce spun asta? Va spun ceva socant acum. Pentru ca nu predica si nu invata Cuvantul lui Dumnezeu pe oameni.

Faptul ca spune anumite lucruri din Cuvant, nu inseamna ca invata si predica Cuvantul.

Si chiar daca comenteaza uneori un verset biblic, si il explica diferit de altii, nici asta nu inseamna ca predica Cuvantul. Si observati va rog ca o face pentru a se apara sau dovedi ceva nu sa invete in pace si liniste poporul.

Or, fratilor, a aminti cateva teme biblice din cand in cand, tot la fel, nu inseamna predicarea Cuvantului lui Dumnezeu.

Scopul predicarii si al invataturii este cresterea spirituala a adunarii, evolutia, schimbarea, transformarea, dobandirea lucrurilor duhovnicesti, a intelepciunii, a iubirii, capacitatii de vindecare a poporului si restul lucrurilor, din cunoasterea Cuvantului nu doar ca si idee de a argumenta, ci ca experiente de innoire a inimii, a mintii, a vietii.

Va rog urmariti ca nu spune aproape nimic despre Imparatia lui Dumnezeu, Jertfa de la Golgota, importanta rugaciunii, cresterea spirituala, maturizare, lidership, iubire, bunatate, altruism, ajutorarea altora, relatii bune cu toti oamenii, fratietate puternica, iertarea celor gresiti, iertarea vrajmasilor, fericire, implinire in Cristos, in familie, in activitatea profesionala, descoperirea scopului si misiunii personale a credinciosului, folosirea talantilor, incurajarea celor buni si cu potential, dezvoltarea si cresterea liderilor tineri, ajutorarea orfanilor, etc. Contributia crestinului in familie, relatii cu alti oameni, in societate. 

Este socant chiar si pentru mine, sa spun asta dar Ewald Frank nu predica Cuvantul in flux biblic. El foloseste Cuvantul pentru a-si apara ideile personale. Ce sa mai spun despre a expune invataturi, teme, subiecte biblice de mare valoare si ajutor pentru noi poporul? Nici vorba.

L-ati auzit vreodata pe Ewald Frank spunand si invatand audienta ca Dumnezeu este Dragoste? Eu nu. Asta este de-a dreptul socant! Cel mai mare mesaj al iubirii din istoria Universului si al omenirii este IUBIREA LUI DUMNEZEU PENTRU OAMENI prin Cristos iar Ewald Frank nu spune nimic despre asta. 

Nu va pare ciudat ca cineva sa vorbeasca despre Cuvant, Dumnezeu, dar sa nu vorbeasca niciodata despre iubire, care este cea mai mare forta din intreg Univers? (Cititi va rog 1 Cor 13 si vedeti ce spune Cuvantul lui Dumnezeu despre un astfel de om.)


L-ati auzit vreodata pe Ewald Frank spunand ca Dumnezeu iubeste oamenii, ca Dumnezeu este interesat ca Tata de o relatie spirituala cu omul, pe care l-a facut fiu si fiica a lui Dumnezeu? Eu nu.

L-ati auzit vorbind de partasie duhovniceasca interioara si apoi sa invete cum se poate face acest lucru? 

Eu nu am auzit de la el asa ceva. Acestea sunt esentiale, sunt singurele care pot ajuta credinciosul sa creasca si sa ajunga unde crede ca va ajunge. Altfel, e doar religie, cearta, argumentare orgolioasa si desigur, pierdere de timp, energie si bani.

Poate a facut-o uneori acum 30-40 de ani, cand nu era atat de orgolios, dar de atunci incoace eu nu il vad sa spuna ceva duhovnicesc, evident, cu cap si coada, si caruia sa ii dea un titlu, sa se stie ca in data cutare a predicat sau invatat despre subiectul biblic cutare si cutare.

Tot ce spune e ca "Dumnezeu da claritate" prin slujba lui. Asta este mandrie si superficialitate. E inutil. Nu aduce slava lui Dumnezeu prin asta si nici Imparatia nu creste.

Dupa predicile sale nu poti sa mergi acasa cu o idee clara biblica, deoarece nu o prezinta nicaieri. Ce spune el cand predica, mai degraba hraneste orgoliul ascultatorului si mandria, si iluzia falsa ca doar ei sunt Mireasa si ca doar el este robul Domnului. Asa ceva nu este deloc biblic. Nu e placut lui Dumnezeu. Asta nu este caracterul smerit si bun al Mielului lui Dumnezeu. Este egocentrism.

Este haotic si foarte repetitiv modul in care vorbeste. Nu aduce o invatatura evidenta, ci spune mereu de toate si le presara apoi cu evenimente apocaliptice. Se repeta de ani de zile.

Cand il ascultati aveti curaj si sa va ganditi la sensul directiei predicii sale si ce titlu ar trebui sa aiba predica respectiva. Cred ca 99% din ele nu ar putea avea nici un titlu din cauza ca spune multe lucruri total opuse. Nu stapaneste nici un subiect.

Asta arata ca este lipsit de calauzire si este haotic. Nu incerc sa fiu lipsit de respect, dar trebuie sa fiu obiectiv, drept, daca analizez ceva. 

Asa ceva ne mai arata un lucru extrem de important si grav in acelasi timp. Ewald Frank in realitate nu considera ca ceea ce el predica si invata, este o mostenire valoroasa lasata de Domnul, prin slujba sa, de care sa se bucure urmasii lui mai tarziu. 

Din punctul meu de vedere, sa folosesc metafora, este una din cele mai mari reduceri de pret si calitate asupra asa zisei HRANA impartita de el. Nu petrece timp mult si duhovnicesc asupra unui subiect, pe care sa il dezvolte si sa il prezinte pentru a ajuta si hranii poporul. Nu face deloc asta. Si predicatorii care este in legatura cu el sunt la fel. Nu prezinta subiecte, teme, inspiratii personale venite din intelepciunea de Sus. Nu. Doar predica repetand poeziile lor de ani de zile.

Au devalorizat mereu -inconstient probabil- intreaga substanta si esenta, intreaga valoare a ceea ce au predicat. 

Prin acest gest, mesajul lui Ewald Frank catre noi este ca de fapt el nu este interesat de ESENTA a ceea ce el a predicat. Au trecut anii. Ce mai conteaza?

El a doar fost interesat sa PARA CA TOTUL ESTE BIBLIC SI CORECT la prezent, adica atunci cand vorbise.

El isi spune de peste 30 de ani poezia lui cu idei de la mesaj, politica, religie, evenimente catastrofale, apocaliptice etc.

Dupa ceea ce el a vorbit in ultimii 30 de ani, eu as rezuma urmatorul titlul si l-as aplica la toate predicile sale (exceptand probabil unele Evanghelizari) cam asa:

"Eu, fratele Frank, sunt singurul slujitor adevarat a lui Dumnezeu, si toti ceilalti sunt falsi, de mine sa ascultati, pentru ca numai mie mi-a vorbit Dumnezeu si numai pe mine m-a confirmat barbatul lui Dumnezeu, fratele Branham, asa ca doar eu va pot da claritate".

Cum vad eu lucrurile, asta este o forma prin care isi hraneste orgoliul personal, nu slujeste oamenilor dandu-le valoare, nu ajuta poporul in mod practic prin lucruri pragmatice ale Cuvantului lui Dumnezeu. 

Un lider, un slujitor al lui Dumnezeu este interesat de Cuvantul lui Dumnezeu ca hrana pentru propasire nu ca argumente de cearta si a dovedi ca altii sunt falsi si astfel acesta aduce propasirea oamenilor, relatii bune, fericire, implinire si bunastare. 


Asa ca se pare ca Ewald Frank nu predica nimic spiritual, ci doar argumental. Argumentativ. Aduce argumente pentru a se apara pe el insusi si ceea ce el face si da cu pumnul in masa nervos cand cineva de la mesaj spune ceva care i-ar reduce cumva din autoritatea sa.

Nu e de mirare ca atunci cand intri la ei ti se dau o gramada de LEGI de tinut.

Dupa ce asculti o predica a lui, nu ai decat o concluzie. El este robul Domnului, venirea Domnului este chiar la usi, toti de la mesaj sunt rai si gresiti, ca el a auzit o voce in anul 1962, ca el a predicat in 100 si ceva de tari...samd. Nimic duhovnicesc. Nimic transformator. Nimic de ajutor duhovnicesc audientei. 

El predica PENTRU EL INSUSI. Ascultati ce predica si analizati ce spune din pozitie neutra, biblica, spirituala.

Da, el isi intareste pozitia personala in fata audientei cu ajutorul Cuvantului si a unor citate din mesaj. Atat. Ascultati-l. Luati orice video de la Krefeld sau alt oras si vedeti ca asa este. Daca nu este asa, eu sterg acest articol si imi cer public scuze.

Este foarte posibil ca lipsa roadelor Duhului Sfant din vietile celor care am urmat si pe el si pe Branham, sa fie din cauza ca ei nu predica si nu invata inspirat de dincolo de "carne si sange" si nu invata poporul lucrurile cu adevarat esentiale, adanci si bogate ale Cuvantului lui Dumnezeu.

Mai frate draga, el este un slujitor care pretinde ca are o slujba unica, biblica, apostolica si profetica, atunci trebuie cercetata aceasta pretentie. Eu nu am citit nicaieri de o asa slujba. 

Sau daca exista undeva, -desi nu cred- aceea nu a fost nu este si nu va fi a lui Ewald Frank. In Biblie nu gasim o astfel de slujba. Si daca ea ar fi la vreun predicator, atunci asta s-ar vedea si ar fi exact asa.

Dar din cate vedem in ceea ce a predicat si invatat Ewald Frank in ultimii 30-40 de ani, NU VEDEM NIMIC UNIC, NIMIC APOSTOLIC, NIMIC PROFETIC SI DESTUL DE PUTINE LUCRURI BIBLICE. 

CE ANUME DIN CE SPUNE EL ARATA CA EL ARE O SLUJBA UNICA, APOSTOLICA, PROFETICA SI BIBLICA?

SE PARE CA APROAPE NIMIC.

Fratilor, daca voi vedeti ceva unic, apostolic, profetic in slujba lui, nu ma lasati in orbire si va rog spuneti-mi. 

Sunt gata sa corectez blogul si imi cer iertare voua tuturor, dar si lui personal.

Dar daca nu aveti dovezi, atunci si el, si voi toti trebuie sa va cereti iertare de la public si de la adunari si de la poporul caruia v-ati adresat zeci ani de zile cu aceste pretentii neadevarate. 

Oameni buni si scumpi, amintiti-va ca pretentiile trebuiesc acoperite de dovezi, de argumente adevarate, altfel sunt doar orgolii si ambitii masculine religioase care tin oamenii legati in idei sectante nebiblice. Nu au nici o valoare transformationala sau duhovniceasca. Nu au putere decat de a reinforma si de a duce in eroare pe cei care sunt superficiali in studiul Cuvantului Domnului.

Misiunea, dedicarea, inclinarea unui lider de acest gen, trebuie sa fie catre a sluji catre oameni, nu catre sine insusi.

Inainte sa moara Branham atata sa proslavit pe sine in fata poporului incat a ajuns sa se creada Dumnezeu in trup uman. Sa fie aceste exagerari si repetari zilnice ale lui Ewald Frank despre sine ca e unic, profet si apostol, semnul unei apropieri plecari ale lui la cele vesnice? Este foarte posibil.

Cand un om isi pierde din autocontrol spiritual si neuro-psihio-logic e un semn clar ca deterioarea majora a neuronilor din creier se acceleaza intr-un ritm mai rapid.

Ascultand acum din nou pe Ewald Frank cum tot repeta ca el este cineva, ca el este nu stiu cine, si ca este nu stiu ce, mi-am amintit de un citat a lui John Maxwell: "Cand un lider trebuie sa spuna mereu altora ca el e lider, atunci el nu e lider."

186 de comentarii:

  1. Nu poti avea o slujba profetica fara a fi profet si nu poti avea o slujba apostolica fara a fi apostol. Se pare ca si Doctorul Ewald Frank minte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are nici semnele unui apostol si nici macar o profetie.

    Vocea din 1962 i-a spus sa predice Cuvantul.Dar lui Branham i sa spus ca mesajul sau va premerge a doua venire.SI mesajul contine si lucruri care nu sunt in Cuvant adica Pecetile Epocile..etc.

    Observati contradictia?

    Branham: mesajul tau va premerge a doua venire...

    Frank: Porunca sa predice doar Cuvantul...

    Intrebare: Cum va mai premerge mesajul a doua venire daca ACEEASI VOCE I-A SPUS LUI FRANK SA PREDICE DOAR CUVANTUL ? :)

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buna asta Peter.Cine ia vorbit lui Branham nu ia vorbit lui Frank.Se bat cap in cap.

      Ștergere
    2. Mesajul este fals20 ianuarie 2018 la 11:01

      Pe siteul lor www.evanghelia.ro au scris ceva care pare frumos dar pe care ei insisi nu il respecta. Ei au preluat multe cuvinte si invataturi false, total nebiblice de la Branham si multe in contradictie cu el. E haos nu e nici o claritate. Am scris unui lider de la ei cateva intrebari in care calca Cuvantul lui Dumnezeu dar nu a mai raspuns nimic.

      Vedeti? Asta o numesc eu fatarnicie infinita. Iata pretentia lor necinstita:

      "Sfânta Scriptură este singura sursă, temelia desăvârşită, şi singura unitate de măsură pentru credinţă, învăţătură şi viaţă. Prin proorocii din Vechiul Testament, şi prin apostolii Săi din Noul Testament, Dumnezeu ne-a spus tot ceea ce avem nevoie să ştim. De aceea, Biblia este mărturia completă a lui Dumnezeu, căreia ca şi în cazul unui testament, nu i se poate adăuga nimic."

      Sursa: http://www.evanghelia.ro/desprenoi.php?opt=display&id=2

      Intrebare pentru cei care sunt in legatura cu Ewald Frank: Vreti sa avem o intalnire politicoasa pentru a discuta lucrurile din Cuvant pe care spuneti ca le respectati, dar de fapt nu este asa?
      Vreti sa fiti ajutati sa elimininati erorile si falsul din credinta voastra in asa fel incat la sfarsit sa NU aveti soarta fatarnicilor?
      Eu va pot ajuta cu draga inima.

      Ștergere
    3. Ei nu au sf scriptură cca sursa sigură și singură,din moment ce au lângă ei teancul de predici ale lui Branham si Frank. ;-)

      Ștergere
  3. 12-Jan-2018 Predica de la Krefeld din 6 ianuarie 2018 (audio)
    12-Jan-2018 Predica de la Krefeld din 7 ianuarie 2018 (audio)
    08-Jan-2018 Predica de la Krefeld din 11 mai 1978 (audio)
    03-Jan-2018 Predica de la Zurich din 27 iulie 1980 (audio)
    25-Dec-2017 Predica de la Zurich din 24 decembrie 2017 (audio)
    09-Dec-2017 Predica de la Krefeld din 2 iunie 1996 (audio)
    Întâlnirea de la Cluj Napoca din 24 iulie 2011
    Întâlnirea de la Sibiu din 22 august 2010
    <- Timişoara 23 iulie 2005
    Timişoara 24 iulie 2005->
    <-Întâlnirea de la Tg Mures din 15 august 2015
    Întâlnirea de la Cluj Napoca din 16 august 2015

    RăspundețiȘtergere
  4. Este fara inspiratie. Multa teologie si certuri de cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  5. 1) Sola Scriptura (Scripture Alone)
    2) Sola Fide (Faith Alone)
    3) Sola Gratia (Grace Alone)
    4) Solo Christo (Christ Alone)
    5) Soli Deo Gloria (Glory to God Alone)

    RăspundețiȘtergere
  6. "Mai degrabă aș învață un om să se roage decât zece să predice."
    - Charles Spurgeon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevarat. Foarte bine spus!!!!!

      Ștergere
    2. La multi predicatul le-a intrat in sange.Vor sa-si impuna ideile si credintele altora.De fapt predicarea este o autoprogramare.Cu cat predici mai mult despre niste minciuni sau pseudoexperiente ,cu atat mai mult acestea se transforma in adevaruri.Cu cat cineva predica mai mult o minciuna ca fiind adevar ,cu atat mai mult aceea minciuna are toate sansele sa se transforme in adevar.

      De aceea putem spune ca discernamantul este cheia linistii si a pacii sufletesti. Ne ajuta sa nu intram sub influenta unor secte psihopate si bolnave sufletesti.

      Peter

      Ștergere
    3. Mesajul este fals5 iunie 2018 la 16:05

      Interesant e ca Spurgeon a fost predicator si totusi a spus asta.

      Probabil a vazut ca rugaciunea are influenta si aduce beneficiu mai mare in viata Bisericii decat predicarea si ca insasi rugaciunea este aceea care insufleteste si da putere adevaratei predicari a harului si adevarului.

      Predicare la mesaj este echivalenta cu a IMPUNE normele lui Branham si altii. Este orgoliu.

      Este vorba despre zbieraturi izvorate din frustrari si rani interioare nevindecate. Este nevoia bolnava a urmasilor mesajului, de a arata superioritatea lor, nu din pasiunea pentru a sluji semenilor.

      Ștergere
    4. Secte dupa chipul si asemanarea lui branham si a lui frank.

      Ștergere
  7. Din nou domnul Frank numai despre el vorbeste.
    http://ultimachemare.ro/sumar-video-krefeld-februarie-2018-ewald-frank/

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-a placut mult cum doamna Kovesi a raspuns la o intrebare, in seara asta cu privire la scandalul actual din DNA si am primit o lamurire, daca comparam lucrurile cu partea asta de aici.

    A fost intrebata daca are incredere in ceva procuror care nu stiu ce raport i-a dat. Ea a zis nu e vorba de incredere, ci de procedura. Se respecta procedura.

    Pe loc m-am gandit la mesajul lui Branham si la liderii care il tot promoveaza. Acestora le lipseste procedura juridica biblica. Nu sa cultivat niciodata la mesaj, mentalitatea unei judecati procedurale corecte, sanatose ci doar s-a criticat si judecat dupa emotiile si sentimentele cuiva.

    Ce naivitate!

    Ei sunt doar sentimentali cu privire la Branham si mesaj. Le lipseste total procedura juridica tehnica a Cuvantului lui Dumnezeu.

    Ei nu analizeaza faptele reale ale lui Branham scrise si dovedite din acest dosar (blog) deoarece ei nu au o procedura biblica sanatoasa nici in gandire si nici in fapte.

    Tot ce au ei este sentimentul lor si atasamentul bolnav fata de Branham si mesajul lui.

    Daca luam juridic lucrurile, daca voi nu aveti capacitatea de a analiza si judeca cuvintele si faptele "sefului" vostru Branham, desi sunt dovedite, sunteti ori infantili in gandire, ori corupti.

    Dreptatea NU tine cont de sentimentele voastre fata de cineva ci tine cont de ADEVAR.

    Nu puteti ascunde dosarul care DOVEDESTE fara dar si poate ca mesajul lui Branham este fals si ca Branham a mintit si a plagiat de la altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lică, eşti sigur că ai informaţii obiective cu privire la Doamna K şi la scandalul din DNA?

      Ștergere
    2. Nu sunt sigur de tot ce am auzit. Ma refer la procedura in sine despre care a vorbit si cum functioneaza sistemul. Nu era vorba de chestii de genul a place sau nu de a crede sau nu, ci de procedura. Aceste proceduri sunt create pentru a se evita subiectivitatea si implicarea emotionala.

      Cred ca are bube in cap si ea e clar, dar nu cred ca e corupta. Nu exista dovezi si nici macar acuzatii. Sau nu am auzit eu.

      A instrumentat multe dosare grele cu succes si e normal sa fie atacata de televiziunile lui Voiculescu si Ghita.

      Uita-te ca DNA e atacata zilnic iar tara e condusa de baronii si liderii PSD cu nesfarsite dosare penale si condamnari. Au averi de zeci de milioane de Euro nejustificate, multe venite din afaceri ilegale cu statul.

      Noi, firmele mici tragem din greu sa punem o afacere pe picioare profitabila si am primit recent iara o lovitura cu fiscalitatea asta, iar ei fac milioane de euro ilegal si vor sa ramana tot asa.

      Dragnea, Tariceanu si ai lui sunt disperati deoarece se face lumina in multe fraudari de zeci de milioane de euro, trafic de influenta, marturie mincinoasa. Toti penalii PSD propun de un an incoace legi noi prin care sa scape de pedeapsa. E normal asa ceva?

      Si cei din Ploiesti fura si fraudeaza milioane de euro si vor sa scape? Au primit condamnari si acum ataca DNA-ul.
      La acest nivel trebuie sa alegem raul mai mic, sa zic asa.

      Ai vazut conferinta de presa? A raspuns ok zic eu.

      Ștergere
    3. Tu ai vazut conferinta procurorului sef de la Ploiesti? Uita-te cu atentie la acest om si spune-mi ce iti inspira?

      https://www.youtube.com/watch?v=y0HEudV3S0E

      Ștergere
    4. OK. Mersi de link.
      Pe deseara ca sunt tot pe fuga acum. :)
      O zi minunata sa ai Abel!

      Ștergere
  9. Da, in România există o procedură şi L-C-K are încredere în aceasta, ea se numeşte "Fabricare de dosare" şi "Paraditul la cetăţeni"...

    https://www.youtube.com/watch?v=kVdRtqQ_VrA


    Nu ştiu de ce unii în România confunda DNA cu Justiţia? Justiţia este înfăptuită de judecători, nu de procurori. DNA (o mare parte din el) este o "maşină de ucis destine".

    https://www.youtube.com/watch?v=VugRrUtDhPM


    Branhamismul cu practicile sale de "ucis destine" este Paradisul comparat cu ticăloşia abisală a SISTEMULUI MAFIOT creat de Traian Băsescu. "Justiţia" lor înseamnă "Denunţă-l pe cine vreau eu, că altfel vă iau pe toţi". "Culcă-te cu mine ca să scape tactu"... În această discuţie, procurorul "de elită", Portocală zis "Zdreanţă" recunoaşte că tatăl Andreei Cosma (cea de care era şi este obsedat) este nevinovat şi că tot dosarul este o făcătură. (ajunge să vezi primele 2 minute)

    https://www.youtube.com/watch?v=GX5lg4jCjwM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gândit mult dacă să mă bag să scriu sau nu despre aceste uriaşe monstruozităţi despre care am cunoştinţă (mai pot fi spuse mult mai multe). Dacă era oricine altcineva nu mă interesa, dar pe tine te cunosc de vreo 5 ani deja, am văzut cum gândeşti şi cum acţionezi, că poţi mult mai mult decât a repeta lozincile aplaudacilor lui Kovesi si ale statului paralel... (lozinci compuse din 3-4 formule: "hoţii, penalii, corupţii, ciuma roşie, Dragnea")...

      Acum vreo 3 ani te-ai implicat (în justiţie, cu metode perfect legale) în a ajuta pe un sărman om ajuns la mâna unor interlopi. Probabil că ai făcut chiar mult mai multe lucruri, de care noi nici nu ştim, căci doreai să ajuţi, nu să te scoţi în evidenţă. Totuşi, Behăitul a sărit la atac, chiar şi când încercai să faci Binele... În final, m-am bucurat mult auzind că Justiţia chiar a învins. Nu înţeleg cum de în cazul acesta nu poţi vedea clar ce se întâmplă în ţară şi încerci să iei apărarea un sistem mafiot, de 1000 ori mai malefic decât acei interlopi şi chiar decât Branhamismul.

      Că ai amintit de televiziunile "penalilor" Ghiţă şi V., pe mine nu mă interesează viaţa lor privată sau dacă sunt sau nu "penali". Nu pe ei îi urmăresc la televizor, ci INFORMAŢIILE care sunt prezentate pe acele posturi. Şi automat îmi vine în minte cum slugile obediente lui Branham l-au făcut "penal" pe John Collins sau pe tine, ca să dau doar două exemple. Dar pe omul onest însă, care caută adevărul, nu îl interesează ce "păcate" a făcut Collins sau Nemeş în trecut, nici măcar dacă le-a comis sau nu ("penal" vorbind), ci el urmăreşte informaţiile de pe canalele acestora ca să vadă dacă pretenţiile lui Branham sunt adevărate sau fiinţa aceea a spus minciuni.

      Tocmai că nu DNA este "atacat" şi "şantajat" de către "penali", aşa cum se victimizează acum, ci DNA însuşi face tot ce poate să nimicească acele canale ce înceacră să scoată la iveală minciunile și abuzurile sale. Fix la fel victimizează şi Branhamiştii, când zic despre noi că "îi atacăm", şi că e normal să fie aşa, că ei doar sunt "sfinţii lui Dumnezeu" iar noi "sămânţa şarpelui", care dintotdeauna prigoneşte pe adevăraţii copii ai lui Dumnezeu".

      Acum 3-4 ani Antena 3 a făcut publice înregistrările cu Mircea Băsescu care a primit "morman" ca să-l scape pe un interlop. Imediat după dezvăluiri a început "Jihadul" împotriva Antenelor şi lui Dan Voiculescu care a ajuns la pârnaie, pentru că a de îndată au băgat-o pe Camelia Bogdan ca judecător, cum a spus chiar Băsescu! Cine a atacat pe cine? Despre fratele lui Traian, s-a spus că "a fost şantajat de ţigani", aşa cum susţine acum şi Kovesi despre înregistrările care îi îngroapă pe procurării de la "unitatea de elită" DNA Ploieşti. Voiculescu a făcut puşcărie, în schimb lui Mircea Băsesescu i-au închis toate dosarele. Şi el şi Portocală încă mai sunt în libertate. Onea este încă şedul DNA Ploieşti. În orice stat de drept adevărat, să zicem în Germania, sau SUA, ar fi cutremur, această gaşcă mafiotă ar fi fost arestată încă din noaptea în care au ieşit înregistrările... Dar la Românika este "ţara tuturor posibilităţilor".

      Am crezut că este bine să intervin, întrucât consider că comparaţia pe care ai făcut-o între situaţia actuală şi Branham din punctul meu de vedere nu poate sta în picioare. Lăsând la o parte pretextele cu PSD, penalii, hoţii, scapă Dragnea, Legile Justiţiei, etc... mă întreb (la fel ca în cazul Branhamismului) dacă oamenii (nu contează cine, eu, tu, oricine) văd cu adevărat că dincolo de aceste lozinci şi stereotipuri proiectate ca să ia ochii, există practici mafiote, abuzuri monstruase, mincini strigătoare la cer (Branham era mic copil în comparaţie)? Şi dacă ni se pun înainte toate dovezile, vom vrea să le cercetăm, sau vom continua să strigăm în continuare că "Ghiţă şi Voiculescu sunt penaaaaaliiii", în schimb "DNA apără Justiţia", "Trăiască Kovesi"?

      Ștergere
    2. Cred ca in cea mai mare parte ai dreptate.

      Procurorul sef Ploiesti nu este onest, asta e clar. Imi inspira genul de procuror corupt si fals. Mai ales daca inregistrarea aceea este reala.

      Rolul DNA este pentru mine foarte important si mi-a adus satisfactii personale atunci cand a anchetat pe greii baroni ai PSD si ia trimis in judecata unde instanta a facut justitie.

      Pana cand sa fie DNA nu a fost anchetat nici un demnitar desi au jefuit tara.
      Crezi in rolul DNA?

      Asa cum eu inteleg in acest moment, televiziunile lui Sebi Ghita si Voiculescu urasc DNA si pe Kovesi pentru ca le-a stricat afacerile de sute de milioane de euro.

      Eu sper ca Kovesi sa fie obiectiva si daca va vedea ca cei din Ploiesti sau alte cazuri au facut chestii ilegale sa ii de-a pe mana anchetatorilor.

      Gadea si Mircea au aplaudat acum 3 ani inceperea anchetarii familiei Cosma de la Ploiesti deoarece se stia ce fraudari au facut. Au palate de mii de mp si multe alte chestii. Cred ca unii procurori total lipsiti de profesionalism si chiar corupti nu au instrumentat corect cazul.

      Ei doi si-au schimbat atitudinea fata de DNA doar de cand seful lor a fost anchetat. Inainte criticau DNA ca nu face destul, ca nu e destul de incisiva.

      Multe detalii inca nu cunosc doar ce am prins asa din anumite discutii din recentul scandal. Dar sunt sigur ca ai dreptate in mare parte.

      Sa stii ca si la DNA Cluj sunt procurori corupti care au tacut ani de zile cu privire la Lucan, si cazuri grele, daca ai auzit de caz, si denuntatorul a avut succes abia a Bucuresti si cei de acolo au venit aici sa faca curatenie.

      Totusi in alte situatii DNA Cluj a anchetat cazuri grele si din PNL nu doar PSD. Sef al CJ recent a primit 8 ani. Rolul DNA este de aplaudat. Coruptia din sanul DNA este infect ca si in orice alta institutie.

      Ghita si Voiculescu chiar sunt penali. Adica sunt dovediti legal. Nastase, Sova, Catalin Voicu, Mitrea, Ponta, Dragnea....e clika asta infecta a PSD care a facut mult rau tarii. Plus valul doi de corupti PDL care au invatat de la ei ce sa faca sa fure mai mult.

      Nu sunt setat mental pro Kovesi. Sunt setat pe utilitatea institutiei DNA.

      Ce nu e in regula cu misiunea si valorile DNA?

      Ștergere
    3. Mulţam de răspuns, dragă Lică :)

      Mă întrebi dacă cred în rolul DNA. Păi ce să zic?... Înainte de a zice "da au ba", trebe să vedem ce înţelege fiecare prin acest rol. Dacă te referi la înţelesul ce rezultă din nume, adică o instituţie ce se luptă împotriva corupţiei, evident că susţin la maxim. Ca şi tine, nu suport deloc injusţia (nedreptatea de orice fel, deci şi corupţia), şi aş susţine pe oricine care se luptă pentru dreptate. Un DA de la mine! :)

      Numai că tocmai în rândul instituţilor statului român, şi în special al acestui "DNA" am văzut câte abuzuri grosolane şi câtă nedreptate se face (am urmărit multe cazuri în ultimii ani). Unii care merită să fie traşi la răspundere nu păţesc nimic, în timp ce oameni nevinovaţi sunt practic distruşi de un sistem perfid. Aşa că rolul "ideal" de lupător anti-corupţie s-a pierdut de mult, şi acest "înger luminos" s-a transformat într-o fiară, o armă periuculoasă și mortală în mâna unui SISTEM politic. Exemplele sunt multe şi dovezile prea zdrobitoare pentru cei ce vor cu-adevărat să afle, se găsesc la tot pasul.

      Aceste înregistrări de la Ploiești apărute recent sunt totuși doar vârful aisbergului, sunt infime faţă de ce coace acolo în adâncime. Nu vreau să vorbesc despre asta. Dar, ca un apărător al dreptăţii şi al adevărului (cum mă ştii de nişte ani) nu pot tolera aceste abuzuri, aşa că pentru ACEST rol (inoficial) dar mult prea luat în serios de ei, vei auzi de la mine un NU FERM!

      Şi nu sunt eu (un "nimeni", pe persoană fizică) cel care îşi permite să "judece" distinsa instituţie în frunte cu "Zeiţa" sa care taie şi spânzură pe cine vrea sistemul. Însuşi Traian Băsescu spune că ea a încălcat Constituţia, şi chiar putem şti noi mai bine decât fostul preşedinte cum stă treaba, mai ales că el a creat acel sistem ca să-l servească...?

      Poate că Băsescu nu ni se pare credibil, atunci iată că acelaşi lucru îl spune însăşi Curtea Constituţională în motivarea sa. Și știrea o găsim chiar la HotNews, oficina sistemuului :)

      https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21654551-curtea-constitutionala-aprecierea-oportunitatii-adoptarii-unei-ordonante-urgenta-atribut-exclusiv-guvernului.htm

      "O astfel de conduita echivaleaza cu o INCĂLCARE GRAVĂ a principiului separatiei puterilor in stat, garantat de art.1 alin.(4) din Constitutie, deoarece Ministerul Public nu doar ca isi depaseste atributiile prevazute de Constitutie si de lege, dar isi aroga atributii ce apartin puterii legislative sau Curtii Constitutionale", arata judecatorii.

      "Curtea constata ca prin verificarea circumstantelor in care a fost adoptata Ordonanta 13 "Directia Nationala Anticoruptie si-a arogat competenta de a efectua o ancheta penala intr-un domeniu care excedeaza cadrului legal, ce poate conduce la un blocaj institutional din perspectiva dispozitiilor constitutionale ce consacra separatia si echilibrul puterilor in stat", se arata in motivare.

      Hei, despre ce vorbim aici? Nu o spun eu, sau Gâdea, Băsescu sau "penalii", ci judecătorii cei mai înalţi din stat. Noi dăm doar informaţia mai departe... :)

      Ștergere
    4. Mai are rost să mai vorbim despre înregistrările cu "decaparea" şi "înhăţarea" de miniştri şi cum să "ajungem la primul ministru"? Că or fi adevărate, sau poate nu? Că le-a făcut Ghiţă sau cutare "penal"? Că Kovesi spune că nu sunt adevărate şi Iohanis confirmă, deşi nici nu îl interesează să le asculte, pentru că el ştie că "DNA îşi face bine treaba"?

      Iată însă ce zic anchetatorii în Comunicatul Inspectiei Judiciare (nu eu sau Gâdea, nici Ghiţă sau Voiculescu):

      https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22221316-inspectia-judiciara-demarat-actiune-disciplinara-fata-kovesi.htm

      "La 12 ianuarie 2018 Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de doamna Laura Codruta Kovesi, procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute:
      ...
      In concret, procurorul sef al DNA s-a exprimat in sensul combaterii efectelor negative in planul imaginii si credibilitatii institutiei, generate de Decizia CCR 68/2017, prin instrumentarea urgenta a unor dosare 'cu ministri', de impact mediatic, si-a exprimat dezacordul cu privire la caracterul legal, definitiv si general obligatoriu al Deciziei CCR 68/2017 si a folosit exprimari inadecvate la adresa Curtii Constitutionale si a unui judecator al Curtii Constitutionale
      ...
      De asemenea, procurorul sef al DNA a folosit fata de colegii procurori un ton superior si agresiv, inadmisibil in raport cu standardele minimale de etica si deontologie ale unui magistrat, de natura a genera in randul opiniei publice un sentiment de indignare si a unui dubiu legitim cu privire la respectarea principiilor suprematiei Constitutiei si a legilor, precum si a impartialitatii procurorilor.
      ...
      a adoptat o atitudine nedemna, folosind la adresa procurorilor cuvinte si expresii cu un continut vadit denigrator, insultator si amenintator, respectiv 'lasi', 'barfitori', 'infractori', facand cunoscut acestora faptul ca 'exista deja un cerc de suspecti' ,cu referire la un dosar penal, incalcand astfel obligatia de rezerva si normele de conduita atasate profesiei de magistrat.
      ...
      a incalcat cu stiinta dispozitiile art. 7 lit. b din Regulamentul de ordine interioara al Directiei Nationale Anticoruptie
      ...
      Actiunea disciplinara a fost inaintata Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii, care va decide cu privire la raspunderea magistratilor in cauza."


      Ar mai fi multe de spus şi de povestit despre imaculata, sfânta fecioara Codruţa, neînfricata apărătoare a justiţiei. Ea însă nu ne spune, de exemplu, ce căuta în sufrageria lui Oprea, împreună cu politicieni și securiști în seara alegerilor... Ba din contră sfidează a nu ştiu câta oară comisia de anchetă din parlament cu privire la această altă amestecare a ROLURILOR de puteri în stat.

      http://evz.ro/kovesi-macovei-sfideaza-parlamentul.html

      „Vă aduc la cunoştinţă că nu deţin «informaţii şi/sau documente necesare clarificării împrejurărilor şi cauzelor în care s-au produs evenimentele supuse cercetării parlamentare»”, le-a transmis ea parlamentarilor.

      Adică ea nu are cunoştinţă dacă a fost sau nu acasă la Oprea în seara alegerilor? Ne crede proşti?

      Dar ea nu poate răspunde la această întrebare şi de aceea se eschivează, se ascunde, pentru că ştie că A MINŢIT, atunci când a spus că ea nu s-a întâlnit niciodată cu oameni politici. Şi ştie că atunci când vor ieşi şi aceste înregistrări, acestea o vor îngropa definitiv.

      Asta, dacă nu cumva ministrul justiţiei va da dovadă de bărbăţie şi o va arunca de pe tronul ei pe care a fost pusă. Am însă încredinţarea că acest lucru se va întâmpla curând. :)

      Ștergere
    5. Domnu' Werner, ce facem cu Luluta, sa o demitem (cum zice CCR) sau sa o mai lasam sa va slujeasca (cum vor securistii)?

      Ca prea se simte incoltita, daca nu i se puna repede lesa, incepe sa-si arate coltii....

      https://www.luju.ro/magistrati/dna/iohannis-are-dosar-penal-dna-a-deschis-dosarul-250-p-2018-pe-numele-lui-carmen-georgeta-iohannis-si-klaus-werner-iohannis-in-urma-sesizarii-redactiei-lumea-justitiei-pentru-cei-320-000-euro-luati-pe-casele-din-sibiu-uluitor-prin-ordonanta-250-p-2018-din-2

      Ce avem aici? Bifati raspunsul:

      A: Familia prezidentiala
      B: Familia traditionala
      C: Familia penala

      GHINION! :)
      ABEL

      Ștergere
    6. Toata clasa politica e manjita.E o cacealma de ambele parti. Solutia e sa vina oameni complet diferiti la putere,fara nici o legatura cu partidele actuale.

      Peter

      Ștergere
    7. Mesajul este fals7 iunie 2018 la 07:16

      Desi nu ma mai implic in dezbateri din politica, e interesant ce se va intampla.

      Toata clasa politica e manjita da, dar jaful, distrugerea economiei, indatorarea tarii la aproape 100 miliarde euro, pe care fostul PCR, actual PSD, la facut acestei tari, este greu de egalat.

      Cu mici exceptii, ei au guvernat tara asta 28 de ani, si chiar si sub Basescu ei au avut majoritate si influenta parlamanetara, executivul si baronii locali, samd.

      O mentalitate noua in care patriotismul este inclus, ar ajuta.

      Apropo de asta, realizez acum ca Branham nu ne-a invatat nici acest aspect important al vietii.

      El nu ne-a invatat, conform Bibliei, sa ne iubim si sa ne slujim tara. Nu ne-a invatat sa ne rugam pentru conducerea tarii, lideri, institutiile tarii.

      Nu ne-a invatat sa contribuim intr-o forma sau alta la binele ei. Ne-a tinut in "tensiunea" anuntului venirii Domnului si atunci normal ca nu ne mai pasa de viata, de societate, desi Biblia ne porunceste clar sa le facem. Dar nu numai ca Biblia porunceste. E normal sa faci asta.

      Eu o vad foarte corecta abordarea asta, desi multe secte nu doar ca nu o fac dar, sunt si pline de venin impotriva societatii in general.

      Predicatorii urii toarna deseori otrava lor in mintile si sufletele bietilor oameni pervertind adevarul biblic, care spune cu totul altceva.

      Ștergere
    8. Nici te-ologul Frank nu se roaga niciodata pentru tara si conducatori.Si mai spun ca ei au adevarul total.O mare mare falsificare.

      Ștergere
    9. Ewald Frank nu are nici o legatura cu ceea ce au scris si invatat apostolii.El are o invatatura a dumnezeirii mai diferita de ceilalti si in consecinta are impresia ca detine adevarul absolut.Pasiunea lui pt teologie il face sa fie obsedat de anumite teorii ,pentru el avand valoare doar "Cuvantul" ,adica litera sau teoria teologica.Plus ca are si nostalgii cu vremea cand traia Branham . Frank traieste si este blocat in trecut in vremurile "bune" cand traia Branham.De aceea tot aminteste anii 50 .Mai nou la Krefeld a predicat ca la botezul din raul Ohio s-ar fi auzit un vuiet.Deci cu cat trec anii cu atat vine cu tot felul de inovatii religioase.Si nu doar el ci toti care au legatura cu Branham .

      Peter

      Ștergere
    10. Solutia e sa vina extraterestrii sa ne scoata :)

      Pai de unde sa vina oameni diferiti, daca mentalitatea colectiva (de grup) a Romaniei despre sine este de genul: "suntem hoti" (sau "toti sunt hoti") si alte calificative de subsol. (Aceasta mentalitate este exprimata si impartasita incepand de la cel mai inalt nivel, prin Madame Macovei de la tribuna Europei pana la omul simplu, soferul de taximetrist sau vanzatoarea de la piata.)

      Bine, acum cei care manipuleaza masele pe toate canalele zic ca tot ce e cel mai rau, cei care au furat cel mai mult, sunt - nu se poate altfel - Ciuma rosie PSD... Ceilalti sunt evident niste sfinti. :)

      Nici pe mine nu ma intereseaza dezbaterile politice, sunt apolitic, si fiind si plecat definitiv de aproape 30 ani din Romania, pot zice ca mi se imbrehane de cine conduce tara si cum.

      Dar nu pot sa raman indiferent in fata acestui sistem ticalos, creat de ticalosul ticalosilor cu nume din regiuna anala, dupa model stalinist (sovietic). Si nici nu pot ramane indiferent atunci cand cineva sustine in mod dement acest stat al procurorilor (indiferent cine ar fi ei) care sa "paradeasca" pe toti cei care nu sunt dezirabili.

      Extraterestrii probabil nu vor venii curand, dar iata ca cei din Europa nu mai accepta tacut abuzurile sistemului si il SOMEAZA pe Iohannis printr-o rezolutie sa afirme o pozitie oficiala de presedinta, alta decat cea de "Nu stiu si nici nu ma intereseaza :D "

      https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/rezolutie-impotriva-sistemului-securist-magistratii-europeni-il-someaza-pe-presedintele-iohannis-sa-ia-masuri-pentru-a-stopa-imixtiunea-serviciilor-in-justitie-lupta-impotriva-coruptiei-nu-poate-fi-realizata-prin-utilizarea-de-metode-nedemocratice-similar

      Observand un numar tot mai mare de atacuri publice impotriva Curtii Constitutionale din Romania,

      Remarcand ca autoritatile UE nu vorbesc despre interferenta serviciilor secrete romanesti in sistemul judiciar, in conditiile in care analizeaza sistemul judiciar romanesc strict din punctul de vedere al combaterii coruptiei,

      Adopta prezenta rezolutie prin care:

      1. Condamna cu fermitate incheierea de protocoale secrete intre institutiile din cadrul autoritatii judecatoresti si Serviciul Roman de Informatii, ce submineaza statul de drept, democratia, independenta sistemului judiciar si dreptul la un proces echitabil, incalcand astfel drepturile fundamentale ale romanilor protejate de Constitutie si de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.

      2. Cere autoritatilor Uniunii Europene sa afirme cu fermitate ca lupta impotriva coruptiei nu poate fi realizata prin utilizarea de metode nedemocratice de investigare penala, similare celor sovietice.

      3. Solicita publicarea tuturor protocoalelor incheiate intre institutiile din cadrul autoritatii judecatoresti si serviciile secrete romanesti, astfel incat acestea sa poata fi evaluate de catre societate, magistrati si avocati.

      4. Cere Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis sa adopte o pozitie publica ferma in sensul denuntarii acestor protocoale si sa ia masuri concrete, in calitate de presedinte al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), pentru a se asigura ca serviciile secrete nu mai intervin in niciun mod in procesul judiciar.

      5. Solicita incetarea atacurilor impotriva Curtii Constitutionale din Romania, care submineaza increderea intr-o institutie fundamentala ce protejeaza statul de drept si drepturile omului.


      6. Saluta decizia actualului Consiliu Superior al Magistraturii de a publica protocolul secret incheiat de Consiliul precedent cu SRI si incurajeaza Consiliul sa ia toate masurile necesare pentru a clarifica pe deplin modul, metodele si amploarea implicarii SRI in procedurile judiciare.

      Ștergere
    11. Mesajul este fals8 iunie 2018 la 07:42

      Sunt convins ca procurori au abuzat in cateva cazuri, sunt convins ca exista corupti in toate baltile politici, dar la ce stat ticalosit te referi?

      Ca PSD are toata puterea majoritara adica, tot guvernul, parlamentul, prefecti, primari, ei is majoritari in 95% din toate deciziile acestei tari.

      Dupa aproape 30 de ani tara are 450 km de autostrada dar datorii de 100 miliarde Euro. 4 milioane au plecat din tara.

      PSD au facut acum legea ca sa scoata coruptia de sub incriminare, marturia mincinoasa sa nu fie pedepsita, o victima nu poate face plangere decat daca calaul, violatorul, sau criminalul este langa ea....toate legile acestea sunt dedicate marilor conducatori PSD si odraslelor lor.

      Inaite de DNA era PNA care au avut recuperari de prejudicii ale fraudelor aproape ZERO si dosare foarte putine.

      Dupa infiintarea DNA s-au RECUPERAT PESTE 2 MILIARDE DE EURO de la hotii si coruptii tarii majoritari PSD! Uite ca si Udrea si altii din tabara aialalta au sechestru pe avere si multi bani s-au recuperat.

      DNA este o institutie extrem de utila. Unde ar fi ramas cele doua miliarde de euro? In buzunarele coruptilor majoritari PSD.

      Ei au puterea si influenta de 99% inca de acum 29 de ani.

      Presedintele are o putere simbolica mai mult pe supravegherea functionarii statului si este pe politica externa.

      In DNA s-a dovedit ca au fost abuzuri. Dar abuzuri au fost si in politie si in tribunale, in prefecturi, primarii, dar acestea nu au fost inchise sau slabite.

      In ce tara din lumea asta nu exista abuzuri?

      Abuzatorii trebuie dati afara si legati sunt 100% de acord! Dar lupta impotriva coruptiei nu trebuie slabita. Trebuie sa se faca tot posibilul sa nu se incalce drepturile omului anchetat dar nu trebuiesc date legi care protejeaza INFRACTIUNEA.

      Dimpotriva banii trebuie sa mearga in educatie, sanatate, dezvoltare.

      De ce nimeni din cei de la putere nu se bucura de succesele DNA din ultimii 4 ani?

      Nu ma refer la Kovesi personal, ci la actiunile de succes, faptice, reale.

      Am corespondat si vizitat la inchisoare un tanar de 22 de ani care a luat 3 ani de inchisoare ca a stat de 6 cand altii au furat fier ca sa il vanda.

      Altii din PSD si din fosta PDL a lui Basescu au furat zeci, sute de milioane de euro si multi ani au fost liberi. Altii sunt inca liberi.

      TelDrumul lui Dragnea a fraudat fonduri europene de aproape 30 mil euro. Cine va plati pentru toate astea?

      Sunt multe nedreptati in tara asta. Si cei mai vinovati sunt cei care au detinut puterea si toate parghiile prin care s-au facut scapati.

      In rest stii principiul meu: ADEVARUL SA TRIUMFE.
      Doamne ajuta tuturor!

      Ștergere
    12. Visul pesedistilor declarat public de presedintele psd de atunci. Controlul politic asupra DNA
      https://www.youtube.com/watch?v=bNl2RikUmpA

      Ștergere
    13. Nu e nici un stat ticalosit, totul e bine si frumos la Romanika, si ar fi si mai bine, daca nu ar exista PSD si ciuma rosie.

      Nu mai am ce sa zic, celor care nu se uita la problemele reale si nu vor sa stie de ele, pentru cei care in mintea lor nu exista decat Ciuma Rosie, Dragnea, DIAVOLUL PSD, nu ai ce sa le mai explici, sorry...

      De ce succese DNA sa se bucure guvernul? De zecile si sutele de achitari? De milioanele de Euro amenzi luate de la CEDO pentru abuzurile lui "Slujirea", si a "unitatii de elita" care facea anchete cu pistolul pe masa? Nu e decat RUSINEA DNA. Nu e impotriva institutiei in sine, ci a coruptiei din randul ei. Totul se rezuma in doua cuvinte: PORTOCALE si PROTOCOALE. Europa striga deja, dar pe cine intereseaza? Nu e important decat sa-l belim pe Dragnea...

      Poate o sa ne dam seama peste cateva saptamani, sau cateva luni, sau poate abia peste alti 29 ani de ce s-a petrecut in tara asta.

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    14. DNA nu trebuie controlat de nimeni, trebuie lasata cucuveaua si portocalele ei sa isi faca de cap.

      Controlul politic = Visul PSD-ului? Mai documenteaza-te, ma faci sa rad...

      https://www.antena3.ro/actualitate/document-soc-ce-spunea-comisia-de-la-venetia-in-2002-despre-situatia-procurorilor-472431.html

      Documentul datează din 2002.

      „Strasbourg 22 octombrie 2002. Comisia Europeană pentru Democrație prin lege, Comisia de la Veneția, pagina 4.

      Comisia reiterează faptul că serviciul de Procuratură nu trebuie neapărat să fie independent pentru a garanta consecvența politicii de criminalitate, așa cum a fost definită de Guvern într-un context democratic, fiind preferabil ca serviciul de urmărire penală să fie atașat Ministerului de Justiție, chiar dacă fiecare procuror își păstrează discreția deplină de a se ocupa de cazuri individuale, după cum el sau ea consideră adecvat”.

      Ștergere
    15. Mesajul este fals9 iunie 2018 la 07:43

      Eu iti zic mai ales din perspectiva cetateanului care traieste aici. E foarte diferit sa stii.

      Daca traiesti aici in Romania zi de zi, si te lovesti peste tot de IMBECILITATEA unor legi, si mai ales, daca incerci sa faci o firma sa te dezvolti, sa evoluezi, si contabila iarasi iti spune ca s-a schimbat iarasi legea, ca nu mai poti face aia, ca nu mai e voie aia, ca trebuie sa maresti salariul la angajat obligatoriu ca sa platesti la stat mai mult, nu ca firma ta produce mai mult, ca trebe sa platesti taxe si impozite marite, ca iara trebe schimbat nu stiu ce...iti vine ACRU si SCARBA.

      Asa intelegi de ce au plecat 4 milioane de romani. Scarbiti de ce e aici. Saracie, coruptie si multa mizerie.

      Sa stii ca pe cand sa te ridici un pic apar alte taxe...taxe pentru ca ei sa mareasca salariile la functionarii statului -semi paraziti multi din ei- si sa isi dea ei pensii de cate 5000 Euro iar unul care a lucrat 40 de ani are 250 Euro pensie.

      Si cand treci pe strada vezi ca iarba nu e tunsa, e plin de mizerie, autostrada nu exista si multe alte rahaturi.

      Nu putem da vina pe DNA pentru rahaturile astea deoarece DNA nu exista cand a inceput distrugerea economiei, a fabricilor, vanzarea gazului si a petrolului PE APROAPE NIMIC, a padurilor, a vanatului.

      Insa da, iti dau dreptate la faza cu abuzurile procurorilor abuzivi. Sunt 100% la asentimentul tau. Daca au facut ce au facut, sa fie dati afara si chiar condamnati, nu conteaza cum ii cheama.

      Ideea mea e ca nu putem compara 2-3-4-5-10 procurori abuzivi, care oricum mereu au fost si vor fi- cu un sistem politic distructiv care a facut jaf si distrugere a tarii in mod constant.

      Guvernul trebuia sa felicite DNA-ul ca a recuperat pentru statul roman, pentru poporul roman, cele 2 miliarde de Euro din fraude si marile cazuri de coruptie. Sa fi felicitat succesul DNA, si sa fi incurajat lupta anticoruptie mai departe mai serios, dar fara abuzuri asta e normal.

      Sa fi spus ca cu acei bani facem 5 mari spitale de urgenta cu acei bani sau centre educationale pentru tineri, autostrazi, etc.

      Ei au avut aproape mereu puterea executiva. Ei au condus tara asta din 90 incoace, ei au avut mereu aproape toate primariile, prefecturile, totul. Ei au facut politicile acestei tari.

      Amarata de opozitie, vai si amar de ea, nu reuseste nici cate o motiune de cenzura sa aplice pe anumite legi date, cu dedicatie evidenta pentru cazurile de coruptie ale lui Tariceanu si Dragnea.

      Ștergere
  10. Ion Iliescu, urmarit penal in dosarul mineriadelor
    Liviu Dragnea, presedinte PSD, condamnat definitiv la 2 ani cu suspendare
    Victor Ponta, premier, fost presedinte PSD, trimis in judecata
    Robert Negoita, primar sect 3, urmarit penal
    Olguta Vasilescu, primar Craiova, urmarita penal
    Paul Stanescu, presedinte CJ Olt, anchetat penal
    Cristian Rizea, deputat, cercetat penal
    Tudor Pendiuc, primar Pitesti, urmarit penal
    Catalin Radulescu, deputat, condamnat in prima instanta
    Gabriel Mutu, senator PSD, urmarit penal
    Adrian Năstase, prim ministru, preşedinte PSD, condamnat definitiv
    Viorel Hrebenciuc, vicepreşedinte PSD, deputat PSD, cercetat penal
    Darius Valcov, ministru de Finanţe, cercetat în stare de arest
    Dan Sova, fost ministru şivicepreşedinte PSD, trimis in judecata
    Radu Mazăre, primar Constanta, cercetat în stare de arest
    Nicusor Constantinescu, preşedinte CJ Constanta, cercetat penal
    Bunea Stancu, preşedinte al CJ Brăila, condamnat definitiv
    Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte PSD, cercetată penal
    Marian Vanghelie, primar sector 5, cercetat în stare de arest
    Gheorghe Nichita, primar Iasi, vicepresedinte PSD, cercetat penal
    Adrian Severin, europarlamentar PSD, trimis in judecata
    Mircea Cosma, presedinte CJ Prahova, cercetat penal
    Vlad Cosma, deputat PSD, cercetat penal
    Ovidiu Marius Isaila, senator PSD, trimis în judecată
    Adrian Duicu, preşedinte CJ Mehedinţi, cercetat penal
    Ilie Sârbu, senator PSD, urmărit penal
    Miron Mitrea, vicepres. PSD, vicepres. Camera Deputaților, condamnat definitiv la 2 ani cu executare
    Şerban Mihăilescu, senator PSD, urmărit penal
    Dan Nica, europarlamentar PSD, cercetat penal
    Ioan Adam, Senator PSD, cercetat penal în stare de arest
    Ion Prioteasa, şef CJ Dolj, cercetat penal
    Sebastian Ghiţă, deputat PSD, cercetat penal
    Alexandru Mazăre, senator PSD, cercetat penal
    Ristea Priboi, deputat PSD, trimis în judecată
    Maior Lazăr Dorin, deputat PSD, condamnat la închisoare cu executare
    Dumitru Ion, deputat PSD, trimis în judecată
    Cristinel Bîgiu, presedinte CJ Buzău
    Mârza Gavril, preşedinte CJ Suceava, trimis în judecată
    Constantin Nicolescu, preşedinte CJ Argeş, condamnat definitiv
    Cătălin Voicu, deputat PSD, condamnat definitiv
    Niculae Bădălau, deputat PSD, cercetat penal
    Ion Stan, deputat PSD, condamnat în primă instanţă
    Nicolae Vasilescu, deputat PSD, trimis în judecată
    Florin Pâslaru, deputat PSD, cercetat penal
    Cutean Emilian Vasile, deputat PSD, secretar de Stat, condamnat definitiv
    Constantin Contac, Preşedinte CJ Botoşani, condamnat definitiv
    Duță Vasile, senator PSD, condamnat definitiv
    Constantin Boscodeala, primar PSD Buzău, trimis în judecată
    Victor Mocanu, senator PSD, trimis în judecată
    Marian Ghiveciu, Deputat PSD, trimis în judecată
    ADĂSCĂLIŢEI CONSTANTIN, deputat PSD, cercetat penal
    Alexandru Cordos, senator PSD, trimis în judecată
    Adrian Simionescu, deputat PSD, trimis în judecată
    Mircea Drăghici, deputat PSD, trimis în judecată
    Nechifor Catalin, presedinte CJ Suceava, cercetat penal
    Oana Mizil, fost deputat PSD, cercetata penal
    Dontu Ovidiu, senator PSD Suceava, cercetat penal
    Toni Grebla, urmarit penal
    Marian Neacsu, vicepresedinte Camera Deputatilor, trimis in judecata pentru conflict de interese
    Constantin Nita, fost sef al organizatiei PSD Brasov, fost vicepresedinte PSD, urmarit penal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara o institutie neutra necontrolata politic nu se puteau ancheta acesti oameni.
      S-au recuperat prejudicii de sute de milioane de euro doar de la politicieni dar sunt si cei cu mafia fotbalului, energie, diverse industrii, toti in catuse si cu prejudiciul recuperat.

      Asta aplaud. Ca pleca Kovesi ca vine altul nu conteaza. DNA trebuie sa fie curatat daca are mizerii interne si sa continua misiunea. Asa vad eu lucrurile.

      Ștergere
    2. Ai făcut tu sau ai verificat această listă? O căutare pe Google arată că este o postare e unor răspândaci de pe Facebook. :)

      Ştii de ce mă lasă rece numărul aparent impresionant de anchete ale anti-corupţilor? Pentru că din 60 de anchete, doar 12 au primit condamnare. Nu mi se pare că are un randament prea bun :)

      În plus, "urmărit penal" sau "cercetat penal" nu înseamnă nimica. Decât că nişte procurori au zis despre unii: "Băi, voi sunteţi penali" dar nu au reuşit să le găsească nimic. Mai rău decât atât, nu ştie nimeni câte dosare s-au fabricat, pentru ai "cerceta penal" pe aceşti "inculpaţi". Până la urmă, dacă sunt penali sau nu, va stabili instanţa, nu procurorii.

      Tot aşa de bine pot să fac şi eu copy-paste la o listă de dosare care au primit achitare sau nici măcar nu au ajuns înaintea judecătorilor, căci DNA habar nu are măcar dosare pe bune:

      https://www.dcnews.ro/dosare-penale-lista-achitari-numele-cheie-din-romania-care-au-primit-achitari_571622.html
      http://gazetadecluj.ro/dosarele-pierdute-de-dna-2017-lista-cu-achitarile-primite-de-inculpati/

      "De la inceputul acestui an, mai exact incepand cu 31 ianuarie 2017 si pana in prezent, DNA a suferit nu mai putin de 95 de achitari definitive sau in prima instanta."

      Dacă DNA şi-ar "face treaba impecabil" - cum susţine Iohanis, aplaudacul principal - atunci cum de în 10 ani DNA nu a stârpit corupţia? Nu, ei nu ştiu să facă dosare adevărate, decât să falsifice, să planteze probe, să intimideze şi să smulgă prin şantaj denunţuri de la alţi penali, cu care să "paradească" pe oricine zice nasoale de ei sau de sistem.

      Cum de pe lista pusă de tine nu se găsesc nume precum Traian Băsescu, Mircea Băsescu, Elena Udrea, Alina Bica, sau Ioan Bendei de la DIGI, care comitea fapte de corupţie chiar în sediul DNA. Cum de aceştia mai sunt în libertate, la cât au furat şi au corupt la viaţa lor?

      Ștergere
    3. Faptul ca sunt condamnarile mai putine tine mai mult de instanta. Asta nu place tuturor.

      Eu m-am referit la PSD in primul rand. Am copiat lista dar am si urmarit un timp inainte asta. Nu te opri la asta.

      Am vrut sa iti arat o parte din ceea ce ziceam cu privire la utilitatea DNA, fara de care nu ar fi fost astea. Si mereu am avut o repulsie fata de baronii PSD inca din anii 90 deoarece urmaream presa si stiam ce au facut.

      Astialalti, am mai zis, sunt si ei vinovati in mare parte, dar in cele mai multe cazuri nu cu jaf national pe o perioada de zeci de ani ca si PSD.

      Si sub Basescu a fost mult timp guvern PSD. Ca si acum. Cam tot ei au facut legea si furtul majoritar in tara. Desigur ca sunt corupti de toate partile am zis asta.

      Nu uita totusi ca DNA e o institutie foarte tanara si are de-a face cu rechini (de toate culorile politice) foarte experimentati, pana chiar ca si corup procurori.

      Pai gandeste-te ca PSD au vrut sa faca anul trecut o lege prin care sa scape toti de anchete si de dosare.

      Sa stii ca au fost si judecatori corupti care au dat liber celor trimisi in instanta de catre DNA. Unii au si fost prinsi si pedepsiti.

      Tu vrei sa zici ca ar fi posibil sa existe institutie perfecta in Romania? Pai de ce sa credem ca DNA ar putea fi si daca nu e sa o criticam?

      E de criticat fiecare lucru luat punctual, dar pentru mine DNA face treaba buna. E foarte departe de a face tot ce trebuie faut sau o treaba perfecta. Dar functioneaza.

      Saptamana asta sau trecuta, Darius Valcov fost ministru de finante corupt pana in maduva oaselor, a luat 8 ani cu executare.

      Ștergere
    4. "PSD au vrut sa faca anul trecut o lege prin care sa scape toti de anchete si de dosare"

      Hai mai bine s-o lasam balta, că lozincile astea de tip #REZIST a lui Tapalaga & co cu "scapa penalii" sunt prea de gâga. M-am ocupat din plin acum fix un an de asta, am citit si am scris mult, asa ca stiu despre ce vorbesc, la mine nu mai tine vrajeala (ochilor) :)

      Ștergere
    5. Salut Lica,

      ti-am trimis pe email istoricul unei discutii pe care am purtat-o acum un an cu o prietena din Cluj, Ioi :)

      Ștergere
  11. KOVESI MINTE PATOLOGIC

    Iată aici, în final, dovada că zeiţa anticorupţiei din România, Mitomana Codruţa Koveşi a MINŢIT PE FAŢĂ milioane de cetăţeni la prima ei conferinţa de presă:

    Rezumatul îl puteţi auzi aici, de la minutul 3 incolo (doar sonorul, fără video)
    https://www.youtube.com/watch?v=-DViMQlbTLg

    Aceste informatii sigur nu le veti gasi pe canale oficiale de prostire a Maselor (inclusiv Facebook).

    Pentru cui nu ii place de Badea, care dupa parerea mea a facut o excelenta sinteza in catevea minute, cine vrea se poate documenta si singur:

    https://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-patologice/kovesi-lasa-ne-exclusiv-cele-77-pagini-ale-actiunii-prin-care-sefii-dna-laura-kovesi-si-marius-iacob-au-fost-trimisi-in-judecata-pentru-grave-abateri-disciplinare-pretextul-lui-kovesi-ca-inregistrarea-cand-ordona-dosare-cu-ministri-ar-fi-fost-falsificata-?print=1

    Cine are rabdare, poate citi toate cele 77 pagini ale raportului Inspectiei Judiciare a CSM aici:

    https://www.luju.ro/static/files/2018/februarie/04/Actiune_disciplinara_Laura_Kovesi.pdf

    Despre ce este vorba?

    Minciuna Nr. 1

    Koveşi spune:
    "Sunt doua expertize in dosar care constata ca n-am facut acele afirmatii, chiar si inspectia judiciara a constatat ca n-am facut acea afirmatie..." (din celebrele inregistrari despre "decpare" şi "să ajungem la primul ministru")

    Inspectia judiciara spune (pag 36-37):
    "In concluzie, din analiza intregului material probator, rezulta dincolo de orice indoiala rezonabila, ca in cadrul sedintei de lucru din data de 30.03.2017, procurorul sef al DNA a facut afirmatii de natura a aduce atingere onoarei sau probitatii profesionale si prestigiului justitiei.
    Imprejurarea ca o parte din procurorii audiati nu isi mai amintesc aceste afirmatii sau ca aprecieaza ca ele nu au avut un caracter ofensator nu inlatura nici certitudinea acestor afirmatii, nici faptul ca, in mod vadit, ele au fost intentionate ca atare de autoarea lor, fie ca aceasta nu a avut reprezentarea caracterului lor, fie ca acestea constituiau un limbaj uzual, astfel incat nu a mai aparut vreun sentiment de autocenzura. "


    Minciuna Nr. 2

    Koveşi spune:
    "N-am trimis nici o scrisoare procurorilor din subordine, nici un mail in care i-am facut lasi si bârfitori. Ceea ce a aparut în spaţiul public nu ştiu ce era."

    Raportul Inspecţiei spune (pag 74):
    "- de art. 99 lit. c) din Legea 303/2004, constand in aceea ca prin corespondenta de tip email transmisa in seara de 20 iunie 2017 de pe adresa de email de serviciu a procurorului sef al DNA, pe adresele de email ale procurorilor din cadrul Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, a adoptat o atitudine nedemna, folosind la adresa procurorilor din cadrul Sectiei cuvinte si expresii cu un continut vadit denigrator, insultator si defaimator, respectiv “lasi”, “barfitori”, “infractori”, facand cunoscut faptul ca “exista deja un cerc de suspecti”, cu referire la dosarul penal nr. 246/P/2017, incalcand astfel obligatia de rezerva si normale de conduita atasate profesiei de magistrat, prezentate pe larg in expozitivul prezentei rezolutii. Consecinta acestei incalcari o reprezinta lezarea grava a onoarei, reputatiei profesionale si imaginii procurorilor destinatari ai emailului, precum si afectarea imaginii si credibilitatii institutiei DNA in general, prin propagarea ideii in constiinta publica potrivit careia in cadrul acestei Directii, modul de relationare si adresare intre conducere si procurori se desfasoara de o asemenea maniera, incompatibila cu regulile care guverneaza statutul magistratilor"


    Lucrul absolut odios si infiorator este ca stimatul domn presedinte Iohanis o acopera pe Kovesi, spunand rânjitor ca el nu stie nimic, nu a auzit nimic, nu il intereseaza nimic şi că DNA-ul este beton şi îşi face treaba bine (că doar suntem la Românica, ţara lucrului bine făcut, nu-i aşa...?)

    Asta e....
    Ghinion!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a anunţat azi: Va avea loc mâine seara... :)

      ... la Sinteza Zile pe Antena3 va fi "Lovitura de graţie" pentru stalinistii lui Ana Pauker. :D

      Cred ca e timpul sa pun sampania la rece, presimt că mâine seara Faraoanca sufrageristă va fi aruncată în aer, lucru ce îmi va crea un sentiment de profundă satisfacţie. :)

      Nu ratati emisiunea, (pentru că nu știți ce pierdeți ;)

      Ștergere
    2. Abia astept sa vad. Mersi de informare.

      Ștergere
  12. Daca singura ei vina este ca a facut pe unii din echipa sa “lasi”, “barfitori” si “infractori” si sa nege ulterior asta...nu vad nici o infractiune si nici un motiv real sa fie data afara.

    Sefii PSD si-au exprimat dorinta ca DNA sa fie schimbata din temelii, adica cele zeci de mii de dosare ale baronilor sa fie ascunse si clasate.

    Sunt convins ca doamna Kovesi are bube in cap, dar nu exista nicaieri nici acuzatii si nici dovezi ca este infractoare si este corupta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu' Werner, doamna "Justiţia" Codruţa Kovesi nu are nici o vină, nu trebuie să fie dată afară, face totul corect, perfect legal. Doar s-a verificat, ce dracu, şi i-a pus şi pe procurorii de la Ploieşti să se verifice şi băieţii s-au verificat şi nu au găsit nici o neregulă la ei. Aşa că, domn' Preşedinte, pentru ce să o dăm afară pe Luluţa? Că nu e nici o infracţiune să spună despre procurori că sunt "laşi şi bârfitori". În rest, domnu' Iohannis, nu a înfăptuit nici o infracţiune. Că nu e deloc "penal" să încalci Constituţia, să încalci regulile democraţiei (principiul separaţiei puterilor în statul democratic), e perfect în regulă să sfidezi Curtea Constituţională sau Parlamentul, când te cheamă de 4 ori să te întrebe dacă ai fost acasă la Oprea împreună cu SRIşti. Nu e nimic ilegal, ce dracu, lasă măi că merge şi-aşa... :D

      Ștergere
  13. https://www.youtube.com/watch?v=LJB641T6rww

    12 minute de la Malin Bot jurnalist independent.

    E o parere obiectiva, nemanipulata politic. E putin emotionala, dar nu negativa, nu corupta.
    Stii ce am invatat din experienta de la mesaj? Am invatat sa fiu atent si obiectiv la ambele parti atunci cand apare un scandal, acuzatie, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mălin Bot - Jurnalist Independent? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

      Iată ce scrie marele "jurlanist" pe pagina de facebook "Malin Bot, pagina publică" in 14 februarie:

      "Toți cei care o contestă pe Lauta Codruța Kovesi sunt infractori sau inculpați cu dosare grele.
      Presa care o atacă e deținută de penali sau servește intereselor dictatorului de la Moscova.
      În opinia mea, posturile TV, mocirlele online și următoarele cârtițe servesc intereselor mafiei:
      ..." şi dă o listă întreagă cu "penali"

      https://i2.wp.com/abelbenadam.files.wordpress.com/2018/02/malin-bot-facebook.png

      Uite, eu o contest pe LCK, aşa că poţi să mă numeşti şi pe mine "infractor" sau "inculpat" :)

      Dacă aşa ceva numeşti tu "Jurnalism" şi dacă un "Jurnalist" îşi permite să vorbească în halul ăsta, atunci îmi permit şi eu să îl numesc "japiţă, jegos, javră ordinară".

      De ce zic asta?

      "Ne-am edificat pe deplin cu circul de prost gust facut de propagandistul macovist Malin Bot in curtea instantei supreme, la termenul din dosarul presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Stiti voi, atunci cand Bot a inceput sa planga ca "ma doare foarte rau ficatul si stomacul" pe motiv ca l-ar fi lovit in plex o gorila de-a lui Codrin Stefanescu. Propagandistii lui Bot i-au facut interlopi pe prietenii lui Codrin de la Revolutie, unii cu gloante in ei, niciunul neavand cazier, chiar daca aratau ca iesiti din salile de culturism. Ce sa vezi insa, in spatele lui Malin Bot au fost pozati doi indivizi "implicati social", care cica au venit sa protesteze impotriva lui Dragnea, spontan si din proprie initiativa. "Implicatii social" au fost descoperiti pe Facebook in posturi de interlopi, unul cu sabia, iar celalalt cu pistolul in mana, cu tatuaje si cu burtile la vedere si au fost catalogati de diversi cetateni ca facand parte din "Clanul Kiovesenilor". Deci, asta a fost, hotii au strigat prindeti hotii! Ce sa te astepti de la Malin Bot care, la inceputul acestui an, a fost adus pe cheltuiala Parlamentului European de Monica Macovei sa tropaie in sala Comisiei de Drepturi si Libertati de la Bruxelles ca in Romania e mare coruptie si PSD ar vrea sa distruga lupta impotriva acestui flagel. Astia sunt propagandistii sistemului. Feriti-va de ei!"

      http://m.luju.ro/vorbe-de-fumoar-6-10-2017-propagandistul-bot-a-descins-la-iccj-cu-clanul-kiovesenilor

      Ok, nu ne place Luju, că-i al "Penalului" de Voiculescu? Nici o problemă, să vedem ce zic altii de la "contributors":

      http://www.contributors.ro/editorial/sa-spunem-lucrurilor-pe-nume/
      http://www.contributors.ro/media-tech/radicalizarea-jurnalistului-malin-bot-pe-youtube/

      Mâine poimâine o să-mi dai să mă uit la Sandy Bel (Sandu Matei, cel cu boxul) sau poate la Florin Bădiţă (dementul în chiloţi de la metrou care îşi dădea cu cartea în cap)

      Lică dragă, cât de naiv mă crezi? Tu crezi că o să pun vreodată "Botul" la propaganda Sorosist-Macovist-Rezist?

      Ștergere
    2. Cred ca sa referit la faptul ca cei care ataca atat de feroce sunt oameni care au dosare grele, nu se refera la cetateni.
      Abel, exista simpatii, exista aliante, lucruri normale.
      Teldrum a fraudat zeci de milioane de Euro. Toti stiu de 20 de ani ca Dragnea e in spatele tuturor firmelor si faptelor care au infaptuit grave ilegalitati.
      Tariceanu a mintit, a furat, a dat Petrom pe nimic, Udrea lua spagi, Basescu a stat in spatele lui Bica si celorlalti PDL-isti corupti.
      Ghita Sebasatian a distrus zeci de firme de IT fraudand banii statului, zeci de milioane de euro...etc.
      Valcov, Cosma, oameni din stat, toti presedintii de CJ arestati, inculpati, intemnitati, urla impotriva DNA.
      Daca tu urli impotriva DNA ai dreptul, da? Ca asa vrei tu.
      Ei nu. Intelegi?
      La asta se refera cand spun ca doar cei corupti ataca DNA.
      E dreptul lor in final.
      Sa speram ca daca raul se ascunde sub masca Johaniss si Kovesi, nu va dainui si ca lucrurile se vor imbunatatii in tara asta.
      Ca firma mica in relansare este aproape imposibil sa faci treaba buna dupa noile revolutii fiscale. Se poate face treaba buna aici dar PSD face totul ca sa ia de la cei care lucreaza, sa ii sugrume, ca sa sustina parazitismul social si salariile lor nesimtite la stat.

      Ștergere
  14. Nu inteleg totusi, de ce acel procuror Onea, sau cum il cheama, inca mai este in functie dupa ce mizerii a scos pe gura si ce atitudine a avut.

    Doamna Kovesi il poate destitui? Nu stiu cine il poate sanctiona disciplinar sau da afara pentru asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu înţeleg de ce mai e în funcţie şi azi? Şi de ce nu e încătuşat?

      Foarte simplu, pentru că "Mama cătuşelor" i-a zis să se verice şi el s-a verificat şi a zis că nu a încălcat cu nimic legea.

      Doamna Kovesi nu il poate destitui? Pe bune? Ea care paradeste pe capete demnitari, ministri, e ditamai şefa DNU să nu poată da afara pe un subaltern care comite abuzuri? Păi cine să îl dea atunci afară? Eu?

      Dar cum de i-a putut destitui pe cei trei procurori (veterani) DNA pe care nu îi mai suporta?

      http://evz.ro/kovesi-decapiteaza-dna-seafa-procurorilor-anticoruptie.html

      Ștergere
  15. De ce nu au titluri predicile lui Pavel? Fapt 20.27 ,,Căci nu m-am ferit să vă vestesc tot planul lui Dumnezeu".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar ca Frank daca se lauda ca vesteste planul lui Dumnezeu atunci ar trebui sa vesteasca ceea ce a vestit Pavel. Dar Ewald Frank se predica pe sine ca detinatorul unei slujbe mijlocitoare intre oameni si Dumnezeu. ;)

      Peter

      Ștergere
    2. Mesajul este fals4 martie 2018 la 08:40

      Intrebarea ta e un argument la faptul ca Frank nu si-a pus titluri la predici in secolul 21? Hai ca asta e penibil.

      Ale lui Pavel sunt Epistole nu predici si daca le urmaresti poti vedea ca Pavel scrie pe SUBIECTE clare. LEGEA - TAIEREA IMPREJUR - HARUL - CREDINTA - etc.

      In multe epistole si capitole pur si simplu raspunde intrebarilor corintenilor, galatenilor, etc.

      Obsesia branhamistilor sa compare pe Branham cu Pavel si a voastra sa comparati chestii de la Frank cu Pavel este incorecta.

      Pai daca Pavel a vestit tot Planul atunci avem acces cu totii la PLAN in Cuvant. LIBER. Fara Branham, fara Frank, fara alt intrus.

      Daca totusi cineva are chemarea sa predice acest PLAN sa o faca, -Doamne ajuta-l- e treaba lui, deoarece e vai de el (nu de noi) daca nu o face.

      Si Pavel spune ca trebuie sa o faca cu grija ca nu cumva dupa ce a propovaduit altora el insusi sa fie pierdut. Asa ca nu inceputul are importanta ci sfarsitul.

      Probabil ca Branham a inceput corect, dar a sfarsit tragic. Si pe Frank il vad foarte deviat de pe axa Cuvantului acum la batranete.

      Au uitat ca Domnul cauta SLUJITORI - adica oameni care slujesc cu Cuvantul- nu care vor sa impuna anumite idei si interpretari din Cuvant.

      Ce sa zic? Domnul sa dea har.

      Ștergere
    3. " Inaintea de Mine au fost hoti si talhari..."

      Isus catre apostoli : "....ati facut ceea ce trebuia sa faceti...".

      Acelasi principiu scriptural il intalnim si la Ap Pavel cand vorbeste despre slujitori :

      " La Dumnezeu nu se are in vedere nici cel ce seamana nici cel ce culege, ci cel ce face sa creasca-adica Dumnezeu-. " Am scris din memorie

      "Dar daca cineva da inapoi sufletul Neu nu gaseste placere in el...Noi insa nu suntem din aceia care dau inapoi inspre pierzare...." Evrei 10: 38,39

      Deci noi suntem doar niste vase in mana olarului,fiecare dupa harul si darul primit .

      Sectarismul este idolatrie.Iar idolatria este o uraciune inainte lui Dumnezeu.

      Ștergere
  16. In Fapte aminteste de doua ori trairea puternica de pe drumul Damascului
    Rom 1.1 Pavel, rob al lui Isus Hristos, chemat să fie apostol, pus deoparte ca să vestească Evanghelia lui Dumnezeu,
    Rom 15.18 Căci n-aş îndrăzni să pomenesc niciun lucru pe care să nu-l fi făcut Hristos prin mine, ca să aducă Neamurile la ascultarea de El:
    Cor 1.1 Pavel, chemat să fie apostol al lui Isus Hristos, prin voia lui Dumnezeu,
    2Cor 1.1 Pavel, apostol al lui Isus Hristos, prin voia lui Dumnezeu,
    Gal 1.1 Pavel, apostol nu de la oameni, nici printr-un om, ci prin Isus Hristos şi prin Dumnezeu Tatăl
    Ef 1.1 Pavel, apostol al lui Isus Hristos, prin voia lui Dumnezeu,
    Col 1.1 Pavel, apostol al lui Isus Hristos, prin voia lui Dumnezeu,
    1Tim 1.1 Pavel, apostol al lui Isus Hristos, prin porunca lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, şi a Domnului Isus Hristos,
    2Tim 1.1 Pavel, apostol al lui Hristos Isus, prin voia lui Dumnezeu, după făgăduinţa vieţii care este în Hristos Isus,
    Tit 1.1 Pavel, rob al lui Dumnezeu şi apostol al lui Isus Hristos,
    1Tim 1.12 Mulţumesc lui Hristos Isus, Domnul nostru, care m-a întărit, că m-a socotit vrednic de încredere şi m-a pus în slujba Lui,
    2Tim 4.17 Însă Domnul a stat lângă mine şi m-a întărit, pentru ca propovăduirea să fie vestită pe deplin prin mine şi s-o audă toate Neamurile.

    Nu aveti impresia ca Pavel se cam predica pe sine...?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deloc.Ap Pavel a fost facut apostol in locul lui Iuda.El facea parte din ce 12 apostoli.Toti apostolii se exprima in acest mod.

      Ap Pavel nu leaga mantuirea de acceptarea slujbei lui,cum fac branhamistii si frankistii.

      Ewald Frank nici macar nu predica Evanghelia care o propovaduia Pavel.El predica o pseudoevanghelie unde slujba lui este ridicata la rang de slujba mijlocitoare in el si Dumnezeu. Aproape in fiecare predica spune direct sau indirect ca doar prin ceea ce el predica putem ajunge la Dumnezeu.Ce inseamna asta ?Nici mai mult nici mai putin ca sa facut un mijlocitor intre oameni si Dumnezeu.

      El spune ca a fost trimis de insusi Dumnezeu.Intrebarea care se pune este: Unde sunt semnele care insotesc un apostol sau trimis? ( In Biblie apostol inseamna trimis).


      Semnele unui apostol le-aţi avut printre voi în toată răbdarea, prin semne, puteri şi minuni cari au fost făcute între voi. 2 Corinteni 12

      Ewald Frank nu are semnele unui apostol.El nu fost trimis de nici o voce supranaturala.Poate una din mintea lui . In perioada Nou Testamentala Dumnezeu lucreaza prin slujbe .Nu vorbeste prin voce directa,in afara celor 12.Fiindca pe invatatura lor este zidica Biserica.Pavel explica foarte clar cum actioneaza Dumnezeu in perioada Bisericii.

      Si inca ceva: Lui Frank i sa spus sa predice DOAR CUVANTUL.

      Dar lui Branham i sa spus ca MESAJUL VA PRREMERGE A DOUA VENIRE. Iar mesajul contine Pecetile Epocile adica asa zisele descoperiri,pe care Frank nu le predica fiindca le considera preluari de ale lui Branham.

      Sa schimbat Dumnezeu din 1933 pana in 1962 ? ;)

      Peter

      Ștergere
  17. 1. Pavel nu a fost numit in locul lui Iuda. In locul lui a fost numit Matia. Daca era ceva gresit, Duhul lui Dumnezeu nu confirma.
    2. Pavel nu lega de slujba lui...Serios? Fil 1.16 ,,Aceştia din urmă lucrează din dragoste, ca unii care ştiu că eu sunt însărcinat cu apărarea Evangheliei". Atunci ce faci cu cuvintele Domnului ,,Cine va primeste pe voi, pe Mine Ma primeste"? sau ale ap. Ioan ,,Cine este din Dumnezeu NE asculta". ,,A venit Ioan...ca toti sa creada PRIN el". A primi un om trimis de Dumnezeu este un trebuie dumnezeiesc. Vezi si pct 5.
    3. Apostol = trimis sa faca ce i s-a spus. Trimiterea din 2 apr 62 confirmata de martori. A fost unul Sothman care a confirmat ca ceea ce a spus Dumnezeu lui E. Frank in Germania a fost spus de W. Branham in SUA. Trei persoane au intrebat pe Sotham aceasta si a confirmat. Si Sotman era unul care nu-l avea pe frank la ranza.
    4. Partea a doua a trimiterii a fost impartirea hranei (Mat 24:45-47). Si acest lucru a fost confirmat.
    5. Felul de lucru al lui Dumnezeu...In Rom. 10:13-15 sunt 4 intrebari ,,cum". Tot Pavel da si raspunsul in v. 15. Eu cred ca este bine sa luam in seama raspunsul lui, cel al Scripturii.
    6. Am citit de pe evanghelia.ro niste predici mai vechi ale lui frank si sunt relatate unele lucruri supranaturale intamplate in viata si slujba lui. De porunca lui Dumnezeu sa nu faca o vizita in India, desi avea adunari programate si Dumnezeu l-a oprit cu o voce auzibila, ati citit? De ologul din Japonia vindecat la pronuntarea cuvantului ati citit? Poate ar trebui analizate mai atent predicile lui. Parerea mea.
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa de ploaie.Doua trei INTAMPLARI deosebite, sa zic cu har, nu inseamna nici pe departe o slujba apostolica si supranaturala...sa fim corecti si seriosi.
      Propovaduirea Cuvantului nu a mesajului lui Branhan este sarcina multor predicatori si evanghelisti deoarece este trimitere directa in Biblie si cum am citit aici undeva e vai de ei daca nu o fac. asta nu ne obliga sa urmam pe nimeni eventual sa luam ce e bun si sa fugim de orice se pare rau si nebiblic.

      Ștergere
  18. ...am uitat niste clarificari la pct 1.
    Pavel nu este numarat niciodata cu cei ,,doisprezece"
    Fapt 6.2 Cei doisprezece au adunat mulţimea ucenicilor şi au zis..
    1Cor 15.5 şi că S-a arătat lui Chifa, apoi celor doisprezece

    RăspundețiȘtergere
  19. Corect...partial. Pavel a spus ,,Urmati-ma pe mine caci si eu urnez pe Domnul". Atentie daca cel pe care-l urmam urmeaza pe Domnul. Nu omul, ci cuvantul vestit. Avem OBLIGATIA sa verificam ce vorbeste un om, chiar trimis de Dumnezeu. Pavel a avut o trimitere si si-a arata locul in Scriptura. La fel Ioan Botezatorul, la fel branham si frank. Ce poate fi gasit in Scriptura, cum ai spus, patram. Ce nu, lasam deoparte si Dumnezeu va judeca pe slujitorii Lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde si-a aratat Pavel locul in Scriptura?

      Ioan a fost profetit in Maleahi.Dar Branham unde a fost profetit? Unde scrie de William Branham ca fiind Ilie? Oricine poate spune ca este Ilie.Si Martorii lui Iehova se numesc gruparea "" robul credincios"". Asta inseamna ca asa si este?

      Sectele abuzeaza de Biblie,bagandu-se cu forta in tot felul de texte metaforice. Mai lipseste sa apara o persoana sau o grupare care sa se autointituleze "" fiul risipitor". :)

      Lasand gluma la o parte,parerea mea este ca sunteti pe un drum gresit.Toti care sunteti cu Branham sau Frank sunteti in erori si rataciri grave si bolnavicioase. Acestea va otravesc sufletul,si va face sa fiti robii lui Branham si a lui Frank.Sunteti produsul unor povesti si fabulatii ,precum si a unor pasaje din Biblie denaturate si rastalmacite.

      Ewald Frank este un mincinos.De ce?Simplu.Fiindca spune ca insusi Dumnezeu l-a trimis . Daca era sa atunci avea semnele unui apostol sau trimis,de care spune Pavel . Dar nu are asa ceva.El doar predica vorbe si voci izvorate din dorintele lui mistice. Nu a confirmat nimeni trimiterea lui.

      Referitor la Pavel:El a fost un apostol.Chiar el o spune.A fost facut apostol si a avut harul de a fi crezut.El a primit taina Bisericii si a rapirii acesteia. Si Biserica este zidita pe invatatura apostolilor,adica a acestora de la inceput. Ap Pavel chiar merge mai departe cand afirma ca daca vine cineva cu o alta Evanghelie diferita de cea PREDICATA DE EL,sa fie anatema!. Nu Evanghelia mesajului cu serpi amorezati si catapultari in nori la 30 km pt a primii o invatatura care poate fi primite simplu la nivelul solului. Nu Evanghelia unui autonumit rob credincios caruia i sa spus sa imparta hrana adica mesajul,apoi tot el ataca esenta mesajului adica Epocile si Pecetile,numindu-le "" invataturi preluate de Branham"".

      Timpul ne va demonstra ca am dreptate.Ewald Frank va muri si el,ca noi toti.Nu va introduce miscarea lui in nici o rapire.In maxim 7 ani va muri.Poate chiar mai repede.Se va imbolnavi grav apoi de pe patul de spital va pune pe altcineva in locul lui. NU este o profetie ci doar o parere personala.

      Peter

      Ștergere
  20. Se pare ca nu vreti sa respectati conditiile site-ului. Atacati oameni cu vorbe urate, pentru ca nu aveti argumente biblice. Nu puteti raspunde la cei patru ,,cum", atunci taceti - v-ati arata ceva mai intelept. Ma mir ca domnul Nemes nu a sters comentariul. Din tot ce am scris m-am referit la scriptura si am expus pareri fondate biblic. Dvs suntei cei care propagati rautatea si calomnia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals7 martie 2018 la 11:04

      Sunt de acord sa pastram echilibru in discutii si indiferent de credina religioasa a fiecaruia sa ne respectam ca oameni.

      Peter a spus: "Toti care sunteti cu Branham sau Frank sunteti in erori si rataciri grave si bolnavicioase. Acestea va otravesc sufletul,si va face sa fiti robii lui Branham si a lui Frank.Sunteti produsul unor povesti si fabulatii ,precum si a unor pasaje din Biblie denaturate si rastalmacite."

      E opinia lui despre ceva anume, nu stiu sigur daca este calomniere sau defaimare. Totusi nu incurajez sub nici o forma nici limbajul de limita a conditiilor de comentarii.

      Haideti va rog sa ramanem cu totii la studiul si la ideea centrala de a compara mesajul cu Biblia si pretentiile despre sine ale lui Branham, Frank si altii.

      Am scris aici -si Abel si Adi si Peter- destule dovezi prin care putem dovedi oricand ca mesajul este bazat pe plagiatura si impostura asa ca nu este nevoie sa jignim pe nimeni.

      Dimpotriva orice comentator care apara mesajul, pe Branham si Ewald Frank si pe oricine vrea el, e binevenit aici sa prezinte argumente si contraargumente.

      Eu am un singur scop: FIE CA ADEVARUL LUI DUMNEZEU, BUNATATEA SI IUBIREA LUI CRISTOS SA NE CUCEREASCA INIMILE TUTURORA. Asta e esenta vietii si misiunii noastre pe acest Pamant.

      Shalom!

      Ștergere
    2. Ceea ce s-a scris este direct impotriva Cuvantului
      1Cor 13.5 dragostea... nu se gândeşte la rău
      ,,.In maxim 7 ani va muri.Poate chiar mai repede.Se va imbolnavi grav"
      Poti tolera asemenea rautate?!?!
      1Cor 13.5 nu se poartă necuviincios
      ,,Ewald Frank este un mincinos".
      Nu este acesta un atac la persoana? Am scris, se poate argumenta biblic. Fratele X a spus asa in cutare lor, fara a fi scos din context, iar Biblia spune asa. Acesta este modul echilibrat cred eu.


      Ștergere
    3. Deci cine nu este cu voi este impotriva voastra?

      Si da,Ewakd Frank biblic este un mincinos,fiindca nu are semnele unui apostol.Te simti ofensat? Vezi ca si Ap Pavel ii face mincinosi pe prorocii si apostolii mincinosi,adica pe cei care proroceau minciuni si pe cei care spuneau ca sunt apostoli dar nu erau.Cum isi dadeau seama ca nu erau? Simplu.Ii cercetau sa vada daca sunt confirmati adica daca aveau semnele unui apostol veritabil.Asa era la inceput.Sau brusc nu va mai place modelul de la inceput? :-)

      In privinta lui Pavel ce pot spune? Versetul acela se refera la Hristos ca fiind Lumina Neamurilor,nu la Ap Pavel. Asta e inca o dovada ca rastalmaciti Biblia ,si vorba lui Hristos " strecurati tantarul si inghititi camila".

      Iar in privinta lui Frank ce mai pot spune? Se vede pe chipul lui ca nu mai are mult de trait.Nu avem voie sa spunem ca va muri ,ca imediat suntem rautaciosi? Stiti sa va prefaceti in victime...si bineinteles sa denaturati Biblia.Sunteti specialisti in asa ceva.

      P.S : Am fost indulgent si ti-am dat cateva explicatii.Data viitoare nu o voi mai face. Te las in lumea ta ....fabuloasa,cu zeii tai Branham si Frank.

      Peter

      Ștergere
    4. Ştiu faptele tale, osteneala ta şi răbdarea ta, şi că nu poţi suferi pe cei răi; că ai pus la încercare pe cei ce zic că sunt apostoli, şi nu sunt, şi i-ai găsit mincinoşi.""

      Ștergere
  21. Pemtru cel care nu stie unde si-a arata Pavel locul in Scriptura, ii propun sa citeasca Fapte 13.47 Căci aşa ne-a poruncit Domnul: „Te-am pus ca să fii Lumina Neamurilor, ca să duci mântuirea până la marginile pământului.” si Is 49.6 El zice: „Este prea puţin lucru să fii Robul Meu ca să ridici seminţiile lui Iacov şi să aduci înapoi rămăşiţele lui Israel. De aceea, Te pun să fii Lumina neamurilor, ca să duci mântuirea până la marginile pământului.”

    Ioan a fost profetit in Is 40.3, Mal 3.1a si Mal. 4.5,6a(sa intoarca inima parintilor la copii Luca 1:17).
    W. Branham a fost profetit in Mal 4.5,6b in legatura cu intoarcerea la credinta parintilor apostolici. Domnul Isus a confirmat in Mat 17.11 si Mar 9:12.
    E. Frank a fost profetit in Mat 24:45-47 fapt confirmat de ceea ce a facut si face.

    Revin la intrebarea din Rom 10:13-15: ,,cum" pusa de patru ori. Astept un raspuns biblic, documentat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals7 martie 2018 la 18:43

      Ai pus problema tipic dupa forma "poeziei" pe care am auzit-o si eu si am predicat-o timp de 25 de ani la mesaj, dar sper ca imi voi face putin timp cat de repede si iti voi raspunde si eu.

      E simplu si gresesti. Vom descoperi impreuna unde anume.

      Intrebarea corecta este daca tu cauti sincer adevarul sau cauti sa justifici ca adevarat ceea ce crezi tu ca e adevarul. Aici e diferenta dintre fals si adevar. Subtire linie...nu?

      Aici pe blog au fost multi care au pus intrebari si cand noi le-am dat raspunsuri 100% corect biblice au disparut.

      Pana atunci toate cele bune si multe binecuvantari!
      Shalom

      Ștergere
    2. Mesajul este fals7 martie 2018 la 18:52

      Totusi, un punct scurt. Despre Ilie.

      In asta sunt expert si a fost usa deschisa de Dumnezeu prin care mi-a aratat ca Branham a interpretat fals Cuvantul in favoarea sa.

      Domnul Isus a confirmat in Mat 17.11 si Mar 9:12 pe UN SINGUR ILIE LA VIITOR deoarece in Mal 4.5,6b ramasese O SINGURA PROFETIE.

      Domnul a spus asta deoarece acolo ucenicii L-au intrebat despre Ilie. Si au facut asta deoarece ACOLO ERA ILIE (nu un evanghelist american) DECI DESPRE ACELA ERA VORBA SI INTRADEVAR SINGURA PROFETIE RAMASA SI RECONFIRMATA DE DOMNUL ACOLO SE VA IMPLINII LA ISRAEL.

      Branham nu are nici o promisiune. Ca si Esau.

      In Maleahi 4,56a si b sunt doua PROMISIUNI NU TREI. Una sa implinit cu Ioan si inca una la viitor, da? Tu ai zis-o mai sus ca Insusi Domnul a confirmat-o. Deci una a ramas, NU DOUA. Astfel ca Branham ramane pe dinafara Cuvantului deoarece Ilie chiar vine la Israel. Observa ca in vers 4 din Maleahi 4 scrie de MOise. Deci contextul este perfect. Cuvantul nu greseste.

      Am dezbatut subiectul acesta cu marii lideri de la Mesaj inclusiv Ewald Frank, Ionut si altii. NIMENI NU A DAT UN RASPUNS BIBLIC.


      Aici ai mai multe detalii.

      https://mesajul.blogspot.ro/2013/05/profetul-ilie-in-grafica-simpla.html

      Numai bine!
      Shalom

      Ștergere
    3. Lica nu te-ai obosit sa le tot dai explicatii? Ei repeta lectia ca niste robotei. Argumentul tau e biblic .Se potriveste cu contextul din Matei .Intradevar acolo era Moise si Ilie,nu Moise si Branham.Iar Isus cand spune de Ilie vorbeste de cel de fata adica de cel care era cu Moise.

      Ștergere
    4. Mesajul este fals9 martie 2018 la 08:30

      Cei 4 de cum nu au legatura cu Ewald Frank sau Branham.

      14 Dar cum vor chema pe Acela în care n-au crezut? Şi cum vor crede în Acela despre care n-au auzit? Şi cum vor auzi despre El fără propovăduitor?
      15 Şi cum vor propovădui, dacă nu sunt trimişi? După cum este scris: „Cât* de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc pacea, ale celor ce vestesc Evanghelia!”

      Noi in secolul 20, respectiv 21, am auzit de Domnul.
      Avem Cuvantul Lui. Datorita reformei si lui Gutenberg avem carti suficiente. Nu avem nevoie sa vina cineva sa reinventeze roata. Roata exista deja.
      Desigur ca daca vine un evanghelist sau predicator care e onest si predica Cuvantul si are inspiratie si e binecuvantat, asta e ceva minunat, asa si trebuie sa faca daca acela e chemat la asta.

      Insa eu si tu nu suntem obligati sa credem ceva ce nu pare in armonie cu Cuvantul si valorile de baza ale umanitatii, dar putem lua ce e bun, desigur.

      Mantuirea cuiva nu sta in a avea legatura cu un om - in mod obligatoriu. Mantuirea este bazata pe lucrarea Mielului la Golgota si oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica.

      Pare cliseic dar inca e adevarat.

      Se pot crea comunitati sanatoase crestine care dau Cezarului ce e a lui si lui Dumnezeu ce e a Lui, care sunt interesate mai degraba de schimbarea vietii oamenilor in bine prin slujirea Cuvantului, decat de idei sectante si pline de ura de prejudecati si care promoveaza valori credinta, familie, fapte bune, etc.

      Sa traiasca in pace cu toti oamenii, sa fie exemple pozitive de viata, credinta, munca, moralitate, folosirea talantilor, contributia in societate cu darurile lui Dumnezeu.

      Toti care fac aceste lucruri sunt mesagerii Domnului pe pamant si ne invata sa creste,

      Eu asa vad mesajul Evangheliei.

      Ștergere
    5. Mesajul este fals9 martie 2018 la 10:42

      Scuze vad ca lipseste ceva text. Se parec ca l-am copiat trunchiat. Sorry. Ideea e clara oricum.

      Weekend frumos sa aveti!
      Shalom.

      Ștergere
    6. Trimis nu inseamna neaparat sa auzi o voce din tavan sau din alt loc.Nu nu...daca ar fi asa Evanghelia nu ar mai auzio nimeni.In timpul primei biserici din Fapte apostolii trimiteau pe alti frati sa predice in diferite cetati.

      Frank va amagit cu teoriile lui facute sabloane si reguli din propriile lui experiente.In acest mod va manipuleaza si va tine aproape de el.

      Peter

      Ștergere
  22. Nu stiu ce intrebari ati pus dvs. dar eu am pus una la care vad ca nu raspunde nimeni..
    Ref la SINGURA PROFETIE RAMASA SI RECONFIRMATA DE DOMNUL ACOLO SE VA IMPLINII LA ISRAEL. Ai un text ca Ilie va veni la Israel? Ilie singur!
    Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vb de asa ceva. Isus a zis de el singur pentru ca ucenici au intrebat doar de el singur. Maleahi nu avea nicio treaba cu predicatorul american.

      Ștergere
    2. Mesajul este fals8 martie 2018 la 12:53

      Dragul meu, faptul ca Domnul nu a spus nimic de Moise ca acesta ar trebui sa vina desi era acolo, nu inseamna ca nu vine Moise impreuna cu Ilie.

      Dupa logica de la mesaj cam asa puneti problema. Cum am repetat si a spus mai sus anonimul, s-a vorbit numai de Ilie pentru ca ucenicii au intrebat de Ilie nu si de Moise, desi Moise era si el acolo. Moise va veni cu Ilie. Ei erau acolo. De ei e vorba peste tot ca vin si ca maslini, profeti, etc.

      Ilie a restituit atunci la Israel credinta asa va face si acum.

      A fost asa contextul. E simplu de tot.

      NU UITA ASTA: Ucenicii l-au vazut pe acel Ilie de aceea au intrebat DE EL si Domnul LE-A RASPUNS DESPRE ACELASI ILIE - nu de Branham!

      In Maleahi 4,5 -6 a si b sunt doi de Ilie. Unul Domnul a zis ca a fost Ioan Botezatorul si mai ramane UNUL. Care e acela? E acela care a fost acolo unde sa vorbit despre el.

      Cum ai putea sa crezi ca ar fi vorba de un altul cand ACOLO INTREG SUBIECTUL SE REFEREA LA ACEL ILIE NU ERA VORBA DE ALTUL NICI ACOLO IN DISCUTIA DOMNULUI CU UCENICII SI NICIDECUM NICI IN PROFETIA INITIALA DIN MALEAHI 4,5-6. NICIDECUM NU EXISTA ALT ILIE. Am cautat ani de zile si in scrierile evreilor inclusiv Zohar.

      Singura exceptia a facut-o Domnul si asta a creat confuzie la evrei, cu Ioan Botezatorul, evreii omitand ca Domnul va veni de doua ori nu o data cum ei credeau. A venit ca Miel si ei au ratat-o si va veni ca Leu.

      Domnul -slava Lui- a impartit perfect si corect profetia aceea din Maleahi in doua parti.
      1. Ioan Botezatorul
      2. Ilie

      Unde mai e Branham aici? Sau Joseph Smith sau John Dowie? Nicaieri. Ei toti s-au dat drept Ilie in mod impostor.

      Daca Branham ar fi fost corect, as fi putut sa spun, asa ca simpatie, fara ezitare ca Branham seamana cu Ilie, seamana cu Pavel sau alt erou al Bibliei si e ok asta pentru mine asta, dar ca sa creeze doctrina/invatatura de baza, obligandu-ne sa credem si vazand ca e interpretare falsa din scriptura pentru a se favoriza pe sine, asta nu trebuie acceptat si asta l-a facut fals de fapt.

      Voi reveni.
      Toate cele bune.
      Shalom.

      Ștergere
    3. Mesajul este fals8 martie 2018 la 12:57

      10 Ucenicii I-au pus întrebarea următoare: „Oare* de ce zic cărturarii că întâi trebuie să vină Ilie?”
      11 Drept răspuns, Isus le-a zis: „Este adevărat că trebuie să vină întâi Ilie şi să aşeze* din nou toate lucrurile.
      12 Dar* vă spun că Ilie a şi venit, şi ei nu l-au cunoscut, ci au** făcut cu el ce au vrut. Tot aşa are să sufere şi† Fiul omului din partea lor.”
      13 Ucenicii au înţeles atunci* că le vorbise despre Ioan Botezătorul.

      Ștergere
    4. Mesajul este fals8 martie 2018 la 13:00

      Despre care Ilie au intrebat ucenicii? Si despre care Ilie le-a raspuns Domnul?

      2 El S-a schimbat la faţă înaintea lor; faţa Lui a strălucit ca soarele şi hainele I s-au făcut albe ca lumina.
      3 Şi iată că li s-a arătat Moise şi Ilie stând de vorbă cu El.
      4 Petru a luat cuvântul şi a zis lui Isus: „Doamne, este bine să fim aici; dacă vrei, am să fac aici trei colibe: una pentru Tine, una pentru Moise şi una pentru Ilie.”

      Ștergere
    5. Buna intrebarea Lica.

      As vrea sa adaug: Daca Branham era acel Ilie care urma sa vina la Neamuri,atunci nu are nici un sens ca Isus sa le fi spus unor evrei despre Branham .

      Peter

      Ștergere
    6. Am ajuns la concluzia ca ei nu vad tabloul in ansamblu ci au idei fixe cu anumite versete scoase din context.Procesul e identic cu spalarea creierului,cand subiectul are idei fixe implantate in minte .

      Peter

      Ștergere
    7. Stie Ewald Frank sa manipuleze masele.Doar si-a facut ucenicia in Colonia Dignidad.

      http://www.wz.de/lokales/krefeld/freie-volksmission-in-krefeld-distanziert-
      sich-von-colonia-dignidad-1.853564

      Misiunea populara a recunoscut ca 13 membrii ai coloniei sunt membrii ai comunitatii locale din Krefeld.

      Cu google chrome se poate traduce si citii cat de cat.

      Poate de aceea frankistii din Ro si-au schimbat atitudinea si comportamentul.Sa nu para ca sunt o secta. Asa ca nu e nimic real in mijlocul lor.Totul este dupa cum bate vantul,vorba unui proverb autohton. ;)

      Ștergere
    8. "" "Mișcarea târzie a ploii" crede în "doctrina sămânței șarpelui", conform căreia Eva a făcut sex cu ophidianul. Astfel a fost născut Cain și cei care coboară din această relație "sunt destinați iadului". El spune fostul colonist Georg Laube, care forțează femeile la un rol subordonat și supus, să stai departe de ispită, mândrie și vanitate ( vezi versiunea spaniolă a mișcării web ). Discriminarea împotriva femeilor a fost , de asemenea , o parte centrală a Schafer predicare, așa că a hrănit o imagine de sex păcătos, obligația soților separați și că copiii cresc până departe de părinții lor, toate care au facilitat agresiuni sexuale la minori. ""

      Fragment din linkul de mai jos,tradus cu google chrome.

      http://ciperchile.cl/2009/09/03/ex-hombre-de-confianza-de-schafer-habla-por-primera-vez-pide-su-parte-tras-millonario-acuerdo-entre-villa-baviera-y-el-cde/

      Trist dar Colonia Dignidad a avut credinte asemanatoare cu a celor de la mesaj,si promovate de Ewald Frank.

      Ștergere
    9. "" Stie Ewald Frank sa manipuleze masele.Doar si-a facut ucenicia in Colonia Dignidad. ""

      Adica stie sa tina oamenii legati de Krefeld si implicit de slujba si persoana lui.Se foloseste de frica si intimidare directa si indirecta prin tot felul de tertipuri de genul: "" Cine neaga slujba fr Branham este samanta sarpelui"" , "" cine nu e in lucrarea lui Dumnezeu azi nu are legatura cu Dumnezeu,....etc "", si alte amenintari si infricari directe si indirecte. VEdeti cum este raspandita frica si dependenta de un om ""special"" ?

      Ștergere
    10. Despre care Ilie au intrebat ucenicii? Si despre care Ilie le-a raspuns Domnul?
      I-ai spart frate. Pe bune. Daca puneai mai repede asa intrebari si eu intelegeam mai bine acum 3 sau 4 ani subiectul asta cu Ilie. Sunt curios daca mai vin frankistii cu raspunsuri sau daca se fac ca ploua.

      Ștergere
    11. Mesajul este fals13 martie 2018 la 07:56

      Eh i-am spart. Nu trebuie sa gandim asa.
      Am adus argumente solide. Este interesant ca uneori cand scriu imi vine inspiratia care da asa clarificare reala si puternica.

      Peter, acum intelegi de ce tot scriu? Nu ma oboseste sa le explic. Am acea speranta ca vor fi luminati de adevar in timp ce citesc si verifica cu Sfintele Scripturi INTREG CONTEXTUL subiectului dezbatut.

      Poate ca uneori ma simt responsabil.

      Oricum, eu sper sa ajute, sper sa elibereze, sper sa scape de iluzia si falsitatea numita mesajul orei.

      Una din cele mai mari binecuvantari pe acest pamant este sa traim liberi de fals si minciuna.

      Mai bine sa traiesc normal, simplu, liber, avand inca zeci de intrebari fara raspuns, decat sa traiesc in minciuna si iluzia ca am raspunsurile la toate intrebarile.


      Ștergere
    12. Este interesant ca ei sunt fixati doar pe versetul unde Isus face referire la restaurare dar nu vad sau nu vor sa vada tabloul complet.Asta se aseamana cu spalarea creierului,cand respectiva persoana are o idee fixata in minte pierzand contactul cu realitatea.

      Peter

      Ștergere
    13. Mesajul este fals14 martie 2018 la 12:27

      Am scris asta unor lideri de la mesaj din Romania:

      Ilie si Moise sunt pe munte cu Domnul.

      Ucenicii il vad pe ACEL Ilie si intreaba pe Domnul ca de ce carturarii spun ca trebuie sa vina mai intai Ilie.
      Domnul le raspunde perfect, preluand cele doua profetii din Maleahi 4,5-6 a si b si le imparte in doua (nu in trei) una pentru Ioan Botezatorul alta pentru Ilie la viitor.

      Despre care Ilie a profetit Maleahi? Despre Ioan Botezatorul si ACEL ILIE care era acolo cu ei.

      Intrebare 1. Despre care Ilie au intrebat ucenicii?
      2. Despre care Ilie le-a raspuns Domnul?

      Raspunsul se afla in Biblie. Despre acelasi.

      Faptul ca Domnul nu a zis de Moise nimic, nu inseamna ca Moise nu era acolo cu un rol extrem de important. Era acolo si Moise langa Ilie. Ucenicii au intrebat de Ilie Domnul le-a raspuns doar de el nu si de Moise. Asa ca Ilie nu vine singur.

      Nu cumva vreti sa spuneti ca in prezenta adevaratului Ilie, la intrebarea ucenicilor despre Ilie, Domnul le-ar fi raspuns despre un evanghelist american. Si penibil si nebiblic.

      Sa fim seriosi. Nu exista nici macar o profetie si nici macar un context pentru asa ceva.

      Acest email este cu scopul de a va intreba

      Intrebare 1. Despre care Ilie au intrebat ucenicii?
      2. Despre care Ilie le-a raspuns Domnul?

      Domnul fie cu voi fratilor.

      Shalom si toate cele bune.

      Ștergere
    14. Le intra pe o ureche si le iese pe cealalta. Nu vor sa invete nimic.Au impresia ca detin adevarul suprem.Sunt legati in lanturi de Ewald Frank ,care ii santajeaza emotional cu experientele lui.Krefeld este colonia spirituala unde oamenii sunt controlati si santajati la nivel emotional pana acolo incat le este frica sa gandeasca ceva cu propriu lor creier.

      Este regretabil ca oamenii nu se mai vad cum ii vede Dumnezeu prin Isus,ci ii vad oe ceilalalti semeni cum ii vede Ewald Frank.

      Ștergere
    15. Mai precis am vrut sa scriu: "....le este frica sa puna la indoiala slujba si experientele lui Ewald Frank".

      Ștergere
    16. Frankistii sau "imbracat" cu Ewald Frank iar branhamistii cu Branham.Un crestin care traieste cuvintele lui Isus se va imbraca cu Hristos.Restul este orgoliu si aroganta.

      Ștergere
  23. Inca ceva dle Nemes.
    Ati facut afirmatia:Branham nu are nici o promisiune. Ca si Esau.
    Ca sa o puteti sustine, trebuie sa aratati cine este Iacov, ce persoana in existenta este un Iacov. Sa nu spuneti ca este un popor, caci nu se compara mere cu pere. Maleahi vorbeste de Esau si Iacov, Pavel in Romani, vorbeste de Esau si Iacov, la fel in Evrei. Tablourile biblice sunt desavarsite si nu pot fi trunchiate si folosite arbitrar (2Petru 1:20).
    Daca nu o puteti sustine cu Scriptura, va rog in numele adevarului s-o retrageti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals8 martie 2018 la 09:09

      Daca nu iti scrii numele - e ok pentru mine asta- nu e musai sa imi zici pe nume ca nu pot face la fel.

      M-am referit la faptul ca nu a ramas nimic pentru Branham din acele promisiuni ca nici ui Esau nu-i ramasese- a fost un simplu exemplu.

      Nu am vrut sa creez arhetipuri si tablouri si simboluri -JESUS! Las-o mai moale cu chestii de astea.

      Am dovedit in blog ca Branham este marele abuzator al versetelor biblice. Voi reveni.

      Multumesc.

      Ștergere
    2. Voi care urmati pe Ewald Frank si nu credeti Apocalipsa 10 cum Branham a predicat-o si invatat-o ani de zile dovedeste ca in adevar voi stiti ca Branham a sucit si falsificat foarte mult versete biblice. Fratele Frank l-a corectat mult pe falsul profet si ne arata si dovedeste ca Branham a fost fals. Dar fr. Frank a luat si multe din alte falsuri de la Branham chiar si invatatura cu Ilie si altele. Ar fi bine ca fratele Frank sa mearga mai departe in demascarea invataturilor false ale lui Branham.

      Ștergere
    3. Pai nu a spus vocea din ceruri in 1933,ca mesajul va premerge a doua venire? Iar mesajul contine si Apoc 10. ;-)

      Ewald Frank corecteaza pe Branham fiindca are o educatie teologica.Dar a uitat faptul ca vocea din 1933 a spus ca mesajul va premerge a doua venire.

      Ștergere
    4. Mesajul este fals10 martie 2018 la 09:04

      Dupa cum Branham a vorbit incepand cu sfarsitul anului 1962 pana ce a murit, INTREG MESAJUL este doar in Apocalipsa 10 de la 1-7.

      El a zis ca acolo este totul si ca - tineti-va bine- Ilie din Maleahi 4,5-6 se implineste in Apocalipsa 10:7.

      Este interesant cum in realitate exista o prapastie uriasa si contradictie masiva intre Frank si Branham.

      Branham spune ca Apoc 10 contine intreaga taina a restituirii si a mesajului timpului de sfarsit. In ultimii ani a spus-o de SUTE DE ORI, nu e vorba de o simpla afirmatie in trecere.

      Cele 7 Peceti si cele 7 tunete conectate cu Pecetea a 7a si Venirea Domnului, Piatra Alba, toate sunt nascute din Apoc 10 si sunt exprimate de ingerul din Apoc 10:7. Am studiat si am iubit lucrurile astea zeci de ani.

      De prin 1962 Branham neaga importanta primelor doua trageri - vindecarea si darul discernamantului- deoarece au aparut imitatori si apoi el sa indreptat catre tragerea a 3-a unde satana -spunea el- nu va putea imita si e doar pentru mireasa.

      Exact ce Frank neaga.

      Pentru Frank mesajul inseamna botezul, Cina Domnului, parul lung, D-zeirea Unitariana, Babilonul religios, etc.
      Pentru Branham mesajul este manifestarea lui Dumnezeu in trup uman prin ingerul 7 din Apoc. 10 impreuna cu deschiderea Cuvantului pentru Mireasa.

      Abel a scris un material perfect cu privirea la contradictiile dintre ei doi.

      Il recomand:

      https://mesajul.blogspot.ro/2015/06/ewald-frank-un-branhamist-eretic.html

      Ștergere
    5. Ewald Frank a luat din predicile lui Branham doar ce i-a placut lui,potrivit educatiei lui teologice.Daca ar fi crezut ca Branham a fost un proroc cu anumite descoperiri atunci credea si Pecetile,Epocile,Apoc.10 si altele.Si cu toate acestea afirma nu o data ca "" Dumnezeu prin fr.Branham a descoperit TOATE TAINELE din Genesa pana in Apocalipsa". Asta mi se pare o sfortare din partea lui E.Frank in sensul ca vrea sa dea un sens presupului mesajul al lui Branham. Dar nu isi da seama ca se contrazice.

      Ștergere
    6. Am vrut sa scriu ""..presupusului mesaj al lui Branham"".

      Ștergere
    7. Dumnezeu ia primit pe toti in Hristos iar Frank ii alunga pe toti care nu sunt legatura cu Krefeld adica cu el.

      Peter

      Ștergere
    8. Cat adevar in cuvintele ce le-ai spus. Amin!

      Ștergere
    9. Unde spune fratele Branham ca Ilie din Maleahi 4 cu 5,6 se implineste in Apocalipsa 10:7?

      Ștergere
    10. Mesajul este fals4 august 2018 la 09:11

      Now, we're promised a church age through reformers, and we've had them. But He promised, in Malachi 4, He'd keep His pattern in the last days, what would take place, "To turn the hearts of the children back to the Faith of the apostolic father." For that very purpose! And the church is so broke up in denominations and isms, it's so tore to pieces till it's dead; it's been a carrier. And then He promised, in the hour of the seventh angel's Message, the Seven Seals would be revealed; and the mysteries of God would be declared (Revelation 10) when the seventh angel begins to sound his Message, not the healing service, the Message that follows the healing service. I.HAVE.HEARD.BUT.NOW.I.SEE SHREVEPORT.LA 65-1127E


      Now this messenger of Malachi 4 and Revelation 10:7 is going to do two things.
      One: According to Malachi 4 he will turn the hearts of the children to the fathers.
      Two: He will reveal the mysteries of the seven thunders in Revelation 10 which are the revelations contained in the seven seals.
      It will be these Divinely revealed 'mystery-truths' that literally turn the hearts of the children to the Pentecostal fathers. Exactly so. Seven Church Ages- Laodicean Church

      Here is where I wanted to get to, in Revelations 10. We'll get to it in a few minutes, and another Scripture verse. He said, "In the days of the Message of the seventh angel, the mystery of God ought to be finished." Here is the question, is, if you follow in that line in this hour, will it be finished? "Will I find the Faith?" Will Malachi 4 be fulfilled in this time, "Restore the Faith of the children, back to the Faith of the fathers, the original, the Word"? See? THE.ANOINTED.ONES.AT.THE.END.TIME JEFF.IN 65-0725M

      Si o mai zice in multe alte locuri.

      Dupa anii 1961-1962 si pana a murit singura invatatura si revelatie a lui Branham este legata NUMAI de Apocalipsa 10 de la 1-7. In jurul cartii deschise si a celor 7 tunete graviteaza fiecare cuvant si predica a lui.

      Este absolut incredibil, deci total INCREDIBIL, ca Ewald Frank sustine ca Apocalipsa 10 nu are de-a face cu mesajul venit prin Branham. Ba inca critica si umileste pe cei care cred ceea ce Branham numeste DESCOPERIREA LUI DUMNEZEU PENTRU MIREASA si chiar mai mult o numeste ASA VORBESTE DOMNUL!

      Si de aici ar trebui sa vedeti ca mesajul este foarte haotic, contradictoriu si fals.

      Aici puteti citi un articol foarte bun scris de un fost frankist.

      https://mesajul.blogspot.com/2015/06/ewald-frank-un-branhamist-eretic.html

      Ștergere
  24. ...ca veni vorba de Romani...,,Pe Iacov l-am iubit, iar pe Esau l-am urât.”
    Cum de s-au petrecut atatea vindecari si intoarceri la Hristos printr-un om pe care il uraste Dumnezeu? Ne gandim un pic?

    Pentru Peter:

    Draga Peter, nu e nicio victimizare, este o constatare. Ce are omul in inima aia scoate. Daca nu poti aduce argumente biblice intr-o discutie serioasa, macar nu arunca cuvinte fara noima si acuzatii nefondate. Nu accepti ca Pavel si-a luat textul din VT ca si Ioan? De ce? Doar de ,,Gica contra"?
    Se pare ca si cunostinta biblica este destul de slaba...Semnele nu sunt o dovada. Domnul nostru a spus ca vor veni unii care vor spune de minuni, semne, etc, si totusi falsi. Verificarea era dupa ceea ce vesteau. Dovada, cei din Berea. Si pina acum nu ati putut arata ca Frank nu predica ceea ce a predicat Pavel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Acelasi obicei: cand e vorba de Ewald Frank o intoarceti si nu mai tineti cont de ceea ce spune Pavel.

      Asta ne arata ca aveti o atitudine selectiva si alegeti din Biblie doar ce va convine.Daca Frank nu are semnele unui apostol imediat cautati o portita de scapare in alte texte biblice. :-)

      Unde scrie ca dovada este dupa ceea ce vesteau? Vorbim de un apostol nu de o simpla cercetare a unei invataturi.

      Cand sunteti in impas nascociti tot felul de reguli si teorii. Nu mai tineti cont de ceea ce este evident.

      ______________________________________

      Frank se predica pe sine si slujba lui ,si credinta in Branham si slujba lui ca sa fi pe placul lui Dumnezeu. La fkecare predica de la Krefeld se vede f clar cum ii ataca pe toti direct sau indirect,si cum doar prin credinta in misiunea lui si a lui Branham putem ajunge la Dumnezeu.Ceea ce este ratacire si minciuna. Prin Hristos putem ajunge la Dumnezeu.Si asta e dreptul oricarui om.Fara slujbe si indivizi pe care trebuie sa ii acceptam.De aici pleaca totul. Frank reduce totul la persoana si slujba lui.

      Am spus totul f clar si simplu.Doar un spirit arogant si ignorant poate sa mai contraargumenteze .

      P.S: Ewald Frank- slujba apostolica dar fara semnele unui apostol,asa cum ne invata Pavel

      Slujba profetica dar fara nici o profetie implinita.

      Slujba biblica- si-a preluat titulatura de rob dintr-o pilda pe motivul ca imparte hrana adica predicile lui Branham. Dar tocmai esenta predicilor o neaga adica Pecetile Epocile si Apoc.10

      Peter

      Ștergere
  25. Am adus argumente biblice dar nu vreti sa le vedeti.Ceea ce este evident ca sunteti setat pe teoriile lui Frank si ale lui Branham,si in consecinta orice argument biblic il ignorati.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  26. Am putea sa vedem si noi scrisoarea pe care ai trimis-o lui fratele Ionut de la Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals1 mai 2018 la 19:41

      Scuze nu am vazut comentariul acesta. Cred ca da ati putea.
      Totusi ii cer permisiunea lui Ionut. Asa din respect. Dar nu cred ca are ceva impotriva.
      Voi reveni.

      Asa e corect.

      Ștergere
  27. Mesajul este fals1 mai 2018 la 17:20

    Nu ai nimic mai bun de facut decat sa iti arunci mizeria si minciunile aici?

    Pastreaza-le pentru tine. Frustrarile acestea nu au de-a face nici cu umanitatea nici cu crestinismul, daca tu te pretinzi crestin si sfant.

    Viata mea nu a fost nu este si nu va fi treaba ta si a nici unui branhamist sau frankist.

    Atacuri ieftine de genul asta nu pot sa-l scoata nici pe Frank nici pe Branham din erorile si minciunile in care ei sunt.

    Alegerile mele, am mai spus de n-spe miii de ori, nu sunt treaba nimanui.

    Nu sunt profet, nu sunt rob, nu sunt predicator, nu am pretentii false despre mine insumi cum aveti voi despre voi.

    Sunt OM. Cu bune cu rele. Nu e treaba ta daca maine devin budist sau musulman si imi iau 4 neveste.

    Aici discutam despre cea mai mare inselatorie sectanta, mesajul lui Branham, nu discutam despre pacatele tale sau ale mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost precis un frankist frustrat dupa ce a citit articolul despre Frank.In loc sa raspunda de ce predicile lui Frank nu au titluri el te-a atacat. Acesti oameni sunt si de ris si de plins.

      Ștergere
    2. ""Membrii unei turme cu citesc,nu vad si nu receptioneaza decat ceea ce le indica liderul (creierul din afara),de care asculta orbeste"".

      Peter

      P.S: Aici am vrut sa scriu commentul.

      Ștergere
  28. Tu esti un om bolnav spiritual care nu vrea sa intre in Împărăția lui Dumnezeu și ce este cel mai tragic ca impiedica si pe altii , astfel sângele lor este răspunderea ta !
    Revino la realitate si accepto- întoarce- te la familia ta si copii tai care plâng prin diferite colțuri! Nu te-a pus nimeni sa faci asemenea confuzie si batjocura la adresa slujitorilor lui Dumnezeu și a Cuvântului LUI Dumnezeu!
    Repet uită-te în oglindă Cuvântului si vei vedea adevărul despre tine nu despre altii ! Dar mândria e călare pe tine asta e !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ""Membrii unei turme cu citesc,nu vad si nu receptioneaza decat ceea ce le indica liderul (creierul din afara),de care asculta orbeste"".

      Peter

      Ștergere
    2. Anonimule trezirea. Nu mai suntem in Evul Mediu.Nu intram in Imparatie daca ascultam orbeste de un lider sau de alti lideri. Imparatia este inlauntru nostru,dupa cum ne spune Isus. Frank va vinde iluzii .Vrea sa va tina in lumea lui,in visul lui . El este teolog si in consecinta pune accent doar pe litera sau invatatura.De aceea auzim in predicile lui doar ""Cuvantul...Cuvantul"". El are impresia ca are cuvantul original. Asta e alta iluzie.Daca ar avea cuvantul original ar fi mai flexibil in gandire.Dar el ii devalozireaza pe toti care nu gandesc si cred ca el.Este plin de aroganta si infatuare.Si din pacate a produs alti aroganti si infatuati,in special in Romania.

      Peter

      Ștergere
    3. Mesajul este fals2 mai 2018 la 15:29

      Intrarea in Imparatia lui Dumnezeu nu tine de opinia ta despre mine. Eu nu am pelcat niciodata de langa familie. Sotia a plecat, nu eu si copiii. Vitejilor!

      Unde ati fost oare voi atunci cand am anuntat in adunare ca sotia ma refuza de luni de zile si ca are intentia sa ne paraseasca? Unde ati fost? Ati barfit.

      Atunci ati avut ocazia sa vorbiti. Atunci copiii mei plangeau la colturi, nu acum. Acum suntem vindecati aproape total si suntem fericiti.

      Vai ce grija ai tu de copiii mei?! Ma impresionezi!

      Dar oare unde ai fost tu cand am falimentat si nu am avut nici bani de paine pentru ei? Ai ras de mine. Precis. Stiu asta pentru ca 99 % ati facut asa.

      Stii ce? Pentru ca ati tacut atunci, nu aveti permisiunea sa mai scoateti vreun cuvant despre trecutul meu in acest caz. SHUT UP! Este un caz inchis si nu mai este cazul vostru ca Biserica. Ati cazut toti la testul asta. M-am retras.

      GATA! Ati pierdut etern ocazia de a arata faptic ca Il iubiti pe Dumnezeu si pe oameni in general.

      Cand am anuntat in adunare am si refuzat slujba de pastor de care fusesem ales. Am stiut ca am probleme acasa, m-am retras imediat, din orice functie si activitate a bisericii.

      Asculta. Numai fi ca papagalii. In acest blog nu exista nici o batjocura alta decat a voastra fata de mine. In schimb exista studii si dovezi ca aceia pe care tu ii numesti slujitorii lui Dumnezeu, Branham in special, a fost un profet fals si te invit sa aduci dovezi ca a fost un profet adevarat.

      Adevarul despre mine il spune Cuvantul. Ai dreptate. Daca am gresit ca om vreodata, si da, am gresit, Cuvantul spune ca oricine a pacatuit are la Tatal un Mijlocitor si daca isi marturiseste pacatul ii este iertat.

      Cuvantul imi spune sa imi dau silinta sa traiesc frumos sa iubesc oamenii si sa fac bine altora. Asta ma lupt sa fac.

      Dar toate astea sunt numai intre mine si Mantuitorul meu. Tu nu ai treaba cu asta. Dragul meu, tine-ti nasul in oala ta.

      Un om care e mandru este acela caruia i se dau dovezi clare, dar de mandrie si trufie, el nu vrea sa accepte realitatea, ci o tine continuu pe al lui. Asta esti chiar tu. Asta sunteti voi care urmati mesajul lui Branham.

      Aveti aici in blog, sute de dovezi ca mesajul este fals. Dar trufia nu va lasa din intunerecul de la mesaj.

      Ștergere
    4. Mesajul este fals2 mai 2018 la 15:48

      Si daca mai spuneti vreodata de zeciuiala va declar bolnavi mental deoarece eu niciodata nu am adunat zeciuiala ci am dat mai mult decat 10 %.
      Iti plac barfele si povestile de femei limbute vad ca.

      Cand am fost la Mera Romulus la adunare am dat zeciuiala acolo la ei. Intreaba-i pe ei ce au facut cu ea.
      La Florin Duca la fel intreaba-i ce au facut cu ea.
      Apoi am dat-o la casieria adunarii noastre lui Puiu Baciu si apoi lui Stoica Iosif.

      Desi nu e deloc treaba ta suna-i si intreaba-i pe ei daca vrei sa afli ce au facut cu zeciuiala pe care eu am dat-o nu am luat-o.

      Ce fatarnicie si aici! Auzi. Peste 90% din pastorii de la mesaj iau zeciuielile, le manca, fac afaceri si nu stie nimeni de 25 de ani unde sunt sute de milioane, miliarde chiar, si tu ma iei pe mine la suturi in fund, care AM DAT MEREU ZECIUIALA si nu am luat niciodata!? Esti deplasat total.

      Singura ta motivatie este ura si minciuna, precum si demonul de ura si dorinta ta de a ma distruge.

      Vindeca-te omule draga, ca te autodistruge minciuna, ura si rautatea. Vrei sa discutam subiecte din mesaj daca sunt adevarate sau biblice?

      Asta e corect! Asta nu e ura. Nu e falsitate. Este ca si cu fratii din Berea. Cercetam frate. Cercetam.

      Mai frate draga! NU E NIMIC FALS SAU GRESIT IN A CERCETA PE BRANHAM SI FRANK.

      Insa este satanic sa ataci si sa lovesti pe cineva pentru care nici macar nu ai miscat un deget sa ajuti, si nici nu cunosti adevarul asa cum a fost.

      Doar exprimi rana ta si emotia negativa pentru ca noi cercetam pe Branham si Frank. Asta e tot ce faci. Tu ar trebui sa raspunzi la subiectele deschise nu sa ma ataci. Esti imatur.

      Verifica si imi vei da dreptate.

      Ștergere
    5. Mesajul este fals2 mai 2018 la 15:50

      Repet:

      Vrei sa discutam subiecte din mesaj daca sunt adevarate sau biblice?

      Asta e corect! Asta nu e ura. Nu e falsitate. Este ca si cu fratii din Berea. Cercetam frate. Cercetam.

      Mai frate draga! NU E NIMIC FALS SAU GRESIT IN A CERCETA PE BRANHAM SI FRANK.

      NU E ABSOLUT NIMIC GRESIT IN A CERCETA PE BRANHAM SI FRANK. NIMIC! DAR NIMIC.

      Ștergere
    6. Dupa atitia ani de credinta branhamisti nu stiu nici macar invataturile incepatoare de respect si de dialog civilizat.Is otraviti bine de tot saracii.

      Ștergere
    7. Au cerebelul spalat.Trebuie sa ii intelegem si sa-i compatimim.Cand ai creierul spalat nu mai esti constient ceea ce spui si ce crezi.Ii jignesti si injosesti pe ceilalti semeni fara nici o remuscare.

      "" Din prisosul inimii vorbeste gura"".

      Peter

      Ștergere
  29. Mesajul este fals2 mai 2018 la 16:20

    Hai sa mai zic una.
    Se spune la mesaj ca trebuie sa dati zeciuiala pentru predici. Da?

    Eu am tiparit zeci de mii de predici ale lui Branham si carti dar nici macar UN LEU nu am cerut de la propria noastra adunare. Si nici nu m-am oprit din a da zeciuiala la adunare, sub motivul ca eu fac predici si atunci sa imi retin mie banii. Nu.

    Nici macar UN APROPO NU AM BAGAT ADUNARII CA AS VREA BANI PENTRU CARTILE CU BRANHAM SAU PREDICI. NICIODATA!

    Se poate verifica asta. Si asa au fost uneori barfe, dar daca mai si ceream bani de la adunare atunci era scandal de proportii nationale. Au fost si cativa oameni rai si mincinosi in adunarea de la calea Baciului. Invidiosi. Rautaciosi. Incruntati. Nefericiti.

    Si daca veti continua cu ura si minciuna este strict problema voastra. Sunteti fii urii si ai minciunii. E decizia voastra. Eu am spus adevarul si ce am spus se poate verifica.

    Minciunile voastre sunt de la cel rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca ai fi cerut pentru predici ? Nu era nimic gresit. Toti au voie la banii Domnului dar tu nu?Sa fim seriosi./Ce adunare e si aia sa nu te ajute frate?Ei din dragostea lor trebuia sa faca asta sa te ajute.Voi din Cluj ati fost in frunte. Atunci noi ne uitam la voi cu mare speranta.Lasa-ma cu oameni de la mesaj ca sunt convins.Oameni de nimic.

      Ștergere
    2. Chiar că oameni de nimic...Dar ironia e că se cred ca primii creștini precum si deținătorii cuvântului original.

      Peter

      Ștergere
    3. Pai da. Intotdeauna oamenii de nimic injosesc pe altii si se cred superiori.

      Ștergere
    4. Mesajul este fals6 mai 2018 la 10:30

      Nu ar fi fost gresit sa cer bani pentru lucrare, desigur ca nu dar nu poti conlucra cu oameni care sunt emotional instabili, invidiosi, si au tot felul de probleme legate de prejudecati.

      Din pacate foarte putini frati -dar totusi au fost cativa- s-au bucurat de faptul ca m-am ridicat cu firma, cu asociatia, cu familia, cu adunarea, ca am prosperat peste masura de mult.

      Eu nu inteleg nici acum pe deplin de ce m-au sapat, barfit, atacat si lovit, pur si simplu fara sa le fac ABSOLUT NICIODATA NICI VREUN RAU.

      Dimpotriva, i-am iubit, i-am respectat, i-am invitat mereu, i-am ajutat, le-am vorbit cu amabilitate, cu dragoste, cu respect.

      Ei s-au purtat cu viclenie si rautate.

      Ma credeti sau nu, sunt foarte fericit, sunt foarte liber in suflet si in minte ca am scapat de astfel de oameni, mereu suparaciosi, morocanosi, rautaciosi, banuitori, nefericiti, neimpliniti, mincinosi, barfitori...

      Aceste modele psihologice sunt specifice majoritatii celor care urmeaza mesajului lui Branham.

      Ștergere
  30. Mesajul este fals6 mai 2018 la 10:00

    Ascultand acum cateva minute pe Ewald Frank pe Nasul TV realizez ca multe versete biblice le distorsioneaza si le aplica la timpul prezent si le foloseste pentru a specula asta si de a manipula emotional audienta sa nu aiba nici o alternativa.

    De exemplu daca foloseste versetul care spune "TOATA LUMEA ZACE IN CEL RAU." si il invarte si il arata audientei ca si cum este astazi real atunci poate sa manipuleze foarte usor pe cei care sunt instabili in Cuvant si emotional.

    Nimeni nu se intreaba ca acel verset, de exemplu, a fost scris in perioada in care pe pamant era o perioada extrem de grea, oamenii ucigandu-se pentru nimicuri, asa fiind toti "in cel rau", adica departe de o constiinta hristica, iubitoare, umana, crestina.

    Ideea este ca nu ai dreptul ca predicator sa arati un verset sa il interpretezi dupa interesul tau si apoi sa le arati oamenilor salvarea prin solutia adusa de TINE.

    Mi se pare manipulare urata ci cred ca multe asemenea argumente falsificate au contribuit in parte si la venirea mea la Mesaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am observat si eu de ceva ani incoace.Am si scris aici pe blog ca Ewald Frank denatureaza intelesul textelor biblice in folosul sau propriu,pt ași susține punctul de vedere.Direct sau indirect ii face pe toti rai si gresiti,si doar el si miscarea lui sunt cei buni si corecti.Este evident ca avem de a face tot cu o secta ca celelalte secte care se cred detinatoarele adevarului absolut: martorii lui iehova, advenistii,dizidenti penticostali, branhamistii , si in general toate sectele care anunta un sfarsit iminent sau un sfarsit al timpului,dupa cum ii place lui E.Frank sa se exprime.Si bineinteles ca nu lipseste solutia salvatoare...oferita de aceste secte si de intemeietorii lor. Nu de putine ori in aceste secte ale sfarsitului iminent predomina un anumit gen de frica si de respect impus ,fata de intemeietorul sectei sau miscarii.Acesta chiar foloseste Biblia dar o o foloseste in scopul lui propriu, pt a tine oamenii legati de persoana si de miscarea sau secta intemeiata de el.Si nu doar atat dar predicile lui sunt centrate in cea mai mare parte in jurul persoanei lui , ca fiind un fel de hristos cu um mesaj salvator.Pe față nu spune asta dar rastalmaceste biblia ca sa isi sustina slujba misiunea lui "unica si infailibilă". Cei mai smecheri din sectă imbină credința cu "treburile lumesti" adica le place sa se predice ca vine sfarsitul timpului dar ei actioneaza si se comporta exact pe dos: isi ridica case dupa case de parcă nu ar veni acel sfarsit cu care se tot lauda fata de altii. Deci cu un picior sunt la Krefeld si cu celalalt foarte impământați, ca sa ma exprim mai plastic. Acest gen de comportament nu este ceva neobisnuit pt membrii diferitelor miscari si secte.

      Peter

      Ștergere
    2. De genul `` Ultima chemare `` si `` sfarsitul timpului de sfarsit`` al lui Ewald Frank. Iar liderii care au legatura cu Frank isi cresc vilele si burtile de la an la an.Nu prea dau dovada ca ar crede aceasta Ultima chemare. ;)

      Ștergere
    3. Mesajul este fals9 mai 2018 la 18:40

      Inainte au oprit categoric si studiile superioare pentru noi, nu ma mir ca suntem cum suntem multi dintre noi. Ne-au oprit pur si simplu ca si cum ei erau stapanii nostrii.

      Da au un mesaj alarmist dar actiunile lor spun ca e doar o teorie goala toata aceasta campanie de marketing.

      Biblic, ei ar trebui sa iasa ca evanghelisti, ca predicatori, ei toti, pe strazi cum spune Scriptura sa cheme la Nunta pe toti, buni, rai sa intre ca mai este loc, dupa pilda Domnului.

      Un om care este normal si care priveste la Nasul TV, nu cred ca gaseste in emisiunile acelea, suficienta substanta divina, iubire, bunatate, chemare pentru inima sa de a veni la Domnul. Parerea mea.

      Ștergere
    4. Bine ai punctat Lica.Intradevăr actiunile lor ne spun ca este doar o teorie goală.Si nu doar atat .Ei cred din mandrie,să se creada diferiti de ceilalti.Este o nevoie psihologica ,pt ași umple un gol interior.Este de ajuns să ne uitam la ceea ce predica.Tot timpul se compară cu altii si ii fac gresiti si rataciti pe toti de alte credinte. Sunt produsul lui Ewald Frank. Un om autentic descopera singur dragostea si harul venite prin Hristos,de care vorbesc apostolii. Nu repeta si imita teoriile altora .

      Peter

      Ștergere
  31. Si aici este la fel http://ultimachemare.ro/slujba-biblica-apostolica-si-profetica/. E o lista cu emisiuni. Emisiunea numarul 1 numarul 2 si asa mai departe.
    E un sistem ROBotizat care este lipsit de suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Litera omoara dar Duhul da viata"

      Degeaba au o teorie daca nu il au pe Hristos in inima. Iar asta inseamna sa aibe iertare compasiune empatie toleranta.Restul este trufie si inchinare la idoli,adica adorarea unui om ca fiind unicul slujitor cu 3 slujbe in 1.

      Peter

      Ștergere
    2. Sa nu ai alti dumnezei in afara de Mine

      Prin aceasta porunca Dumnezeu cere omului sa i se inchine Lui singur.Nu numai cei care se inchina la soare,la luna si la stele calca aceasta porunca:ci fiecare dintre noi o calcam cand dam altui lucru sau altei persoane decat lui Dumnezeu primul loc in gandurile sau in afectiunile noastre.Adeseori poate fi vorba de un sport,care ne acapareaza,sau o ocupatie care ne pasioneaza,o ambitie egoista,o persoana din care facem un idol(Branham,Frank...etc). Poate ca adoram un dumnezeu din aur sau argint,sub forma unui plasament sigur in banca,sau un dumnezeu din lemn sau piatra ,in forma de proprietati sau avutii,care ne acapareaza.Nici unul din aceste lucruri nu este rau prin el insusi; devine insa rau cand noi ii acordam in viata noastra locul care apartine numai lui Dumnezeu.Radacina pacatului consta in faptul de a ne pune in valoare pe noi insine in detrimentul lui Dumnezeu.A pazi prima porunca ,dupa cum a spus Isus,inseamna ca El sa fie Cel dintai in gandurile vorbele si faptele noastre,in munca,in prietenie si in folosinta banilor.

      Peter

      Ștergere
    3. Noua porunca la ei este : Eu sunt Branham. Sa nu ai alti dumnezei afara de mine.

      Ștergere
    4. Fanatismul si extremismul produc oameni religiosi care devin dogmatici.Ei se tin strict de litera scripturilor si omit esenta profetilor si a apostolilor.Ei nu au capacitatea sa inteleaga ca nu trebuie sa fie rigizi.Ceea ce conteaza este sa il cautam pe Hristos ,nu crestinismul si ramificatiile lui incurcate.

      Peter

      Ștergere
  32. Cum arata hrana de la krefeld. Fara titlu. Toate sunt asa. aveti dreptate frate.

    Zurich - 27 Iulie 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    Zurich - 28 Decembrie 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    Krefeld - Decembrie 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    Kigali - 11 August 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    Zurich - 30 Noiembrie 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    2014-10-01 Krefeld - adunari cu tinerii - clarificare Ewald FRANK 2014 Descarca
    Krefeld 13 septembrie 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    Zurich 29 Martie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Zurich 31 Mai 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Krefeld noiembrie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Krefeld octombrie 2015.doc Ewald FRANK 2015 Descarca
    Krefeld-decembrie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Krefeld-septembrie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Targu Mures 15 aug 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Zurich septembrie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Zurich-27-decembrie-2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Zurich-29 noiembrie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Zurich-25-octombrie-2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Abidjan-adunare cu fratii slujitori 13.09.2015.doc Ewald FRANK 2015 Descarca
    Krefeld - Iunie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Zurich 26 Iulie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Zurich 22 Feb 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Krefeld - Martie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Zurich 25 Ianuarie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Krefeld Februarie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Krefeld - Ianuarie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    2015 08 16 Cluj Adunare frati si surori Ewald FRANK 2015 Descarca
    Zurich 28 Iunie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Krefeld - August 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Krefeld - Iulie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Zurich -iunie-2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Zurich ianuarie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Zurich-iulie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Zurich-februarie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld septembrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Zurich-mai 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Zurich-aprilie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld-mai 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld-iunie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld-iulie -2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld decembrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld-octombrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld februarie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Zurich-septembrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Biblia - cea mai citita carte Ewald FRANK 2016 Descarca
    Zurich-octombrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Zurich-noiembrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld- martie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld- noiembrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld-august 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Krefeld-ianuarie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Zurich-august 2016.doc Ewald FRANK 2016 Descarca
    Zurich februarie 2017 Ewald FRANK 2017 Descarca
    Zurich-aprilie -2017 Ewald FRANK 2017 Descarca
    Zurich martie-2017 Ewald FRANK 2017 Descarca
    Zurich ianuarie 2017 Ewald FRANK 2017 Descarca
    Krefeld aprilie 2017 Ewald FRANK 2017 Descarca
    Krefeld- februarie 2017 Ewald FRANK 2017 Descarca
    Boblingen 9 aprilie 2017 Ewald FRANK 2017 Descarca
    Krefeld martie 2017 Ewald FRANK 2017 Descarca
    Boblingen 9 Aprilie 2017 Ewald FRANK 2017 Descarca
    Krefeld mai 2017

    RăspundețiȘtergere
  33. 1 Zeciuiala 0 Ewald FRANK Descarca
    2 Scrisoare Circulara feb 1972. 1972 Ewald FRANK Descarca
    3 Scrisoare Circulara aug 1972. 1972 Ewald FRANK Descarca
    4 Scrisoare Circulara dec 1972. 1972 Ewald FRANK Descarca
    5 Scrisoare Circulara dec 1975. 1975 Ewald FRANK Descarca
    6 Scrisoare Circulara apr 1976. 1976 Ewald FRANK Descarca
    7 Scrisoare Circulara feb 1978. 1978 Ewald FRANK Descarca
    8 Scrisoare Circulara sep 1978. 1978 Ewald FRANK Descarca
    9 Scrisoare Circulara iun 1979. 1979 Ewald FRANK Descarca
    10 Scrisoare Circulara mar 1980. 1980 Ewald FRANK Descarca
    11 Scrisoare Circulara mai 1980. 1980 Ewald FRANK Descarca
    12 Scrisoare Circulara iun 1980. 1980 Ewald FRANK Descarca
    13 Scrisoare Circulara aug 1980. 1980 Ewald FRANK Descarca
    14 Scrisoare Circulara nov 1980. 1980 Ewald FRANK Descarca
    15 Scrisoare Circulara ian 1981 1981 Ewald FRANK Descarca
    16 Scrisoare Circulara apr 1982. 1982 Ewald FRANK Descarca
    17 Scrisoare Circulara sep 1982. 1982 Ewald FRANK Descarca
    18 Scrisoare Circulara apr 1983. 1983 Ewald FRANK Descarca
    19 Scrisoare Circulara mai 1983. 1983 Ewald FRANK Descarca
    20 Scrisoare Circulara sep 1983. 1983 Ewald FRANK Descarca
    21 Scrisoare Circulara mar 1984. 1984 Ewald FRANK Descarca
    22 Scrisoare Circulara ian 1985. 1985 Ewald FRANK Descarca
    23 Scrisoare Circulara dec 1985. 1985 Ewald FRANK Descarca
    24 Scrisoare Circulara martie 1986 1986 Ewald FRANK Descarca
    25 Scrisoare Circulara mar 1987. 1987 Ewald FRANK Descarca
    26 Scrisoare Circulara aug 1987. 1987 Ewald FRANK Descarca
    27 Scrisoare Circulara dec 1987. 1987 Ewald FRANK Descarca
    28 Scrisoare Circulara oct 1988. 1988 Ewald FRANK Descarca
    29 Scrisoare Circulara dec 1988. 1988 Ewald FRANK Descarca
    30 Scrisoare Circulara feb 1989. 1989 Ewald FRANK Descarca
    31 Scrisoare Circulara aug 1989. 1989 Ewald FRANK Descarca
    32 Scrisoare Circulara dec 1989. 1989 Ewald FRANK Descarca
    33 Scrisoare Circulara oct 1990. 1990 Ewald FRANK Descarca
    34 Scrisoare Circulara dec 1990. 1990 Ewald FRANK Descarca
    35 Scrisoare Circulara apr 1991 1991 Ewald FRANK Descarca
    36 Scrisoare Circulara dec 1991 1991 Ewald FRANK Descarca
    37 Scrisoare Circulara apr 1992. 1992 Ewald FRANK Descarca
    38 Scrisoare Circulara dec 1992. 1992 Ewald FRANK Descarca
    39 Scrisoare Circulara mar 1993. 1993 Ewald FRANK Descarca
    40 Scrisoare Circulara aug 1993. 1993 Ewald FRANK Descarca
    41 Scrisoare Circulara dec 1993. 1993 Ewald FRANK Descarca
    42 Scrisoare Circulara mar 1994. 1994 Ewald FRANK Descarca
    43 Scrisoare Circulara dec 1994. 1994 Ewald FRANK Descarca
    44 Scrisoare Circulara apr 1995. 1995 Ewald FRANK Descarca
    45 Scrisoare Circulara oct 1995. 1995 Ewald FRANK Descarca
    46 Scrisoare Circulara apr 1996. 1996 Ewald FRANK Descarca
    47 Scrisoare Circulara dec 1996. 1996 Ewald FRANK Descarca
    48 Scrisoare Circulara apr 1997. 1997 Ewald FRANK Descarca
    49 Scrisoare Circulara dec 1997. 1997 Ewald FRANK Descarca
    50 Scrisoare Circulara apr 1998. 1998 Ewald FRANK Descarca
    51 Scrisoare Circulara dec 1998. 1998 Ewald FRANK Descarca
    52 Scrisoare Circulara dec 1999. 1999 Ewald FRANK Descarca
    53 Scrisoare Circulara 2000. 2000 Ewald FRANK Descarca
    54 Scrisoare Circulara 2001 2001 Ewald FRANK Descarca
    55 Scrisoare Circulara 2002. 2002 Ewald FRANK Descarca
    56 Scrisoare Circulara 2003. 2003 Ewald FRANK Descarca
    57 Scrisoare Circulara 2004. 2004 Ewald FRANK Descarca
    58 Scrisoare Circulara mar 2005. 2005 Ewald FRANK Descarca
    59 Scrisoare Circulara sep 2005. 2005 Ewald FRANK Descarca
    60 Scrisoare Circulara dec 2005. 2005 Ewald FRANK Descarca
    61 Scrisoare Circulara apr 2006 . 2006 Ewald FRANK Descarca
    62 Scrisoare Circulara dec 2006. 2006 Ewald FRANK Descarca

    RăspundețiȘtergere
  34. Iata cum ar arata titlurile predicilor lui Frank, dupa continut:

    Eu am auzit o voce audibila - 27 Iulie 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - 28 Decembrie 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - Decembrie 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - 11 August 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - 30 Noiembrie 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    2014-10-01 Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - adunari cu tinerii - clarificare Ewald FRANK 2014 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - 13 septembrie 2014 Ewald FRANK 2014 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - 29 Martie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - 31 Mai 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - noiembrie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - octombrie 2015.doc Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - decembrie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - septembrie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti 15 aug 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - septembrie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - 27-decembrie-2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - 29 noiembrie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - 25-octombrie-2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - adunare cu fratii slujitori 13.09.2015.doc Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - Iunie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - 26 Iulie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - 22 Feb 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - Martie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - 25 Ianuarie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - Februarie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - Ianuarie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    2015 08 16 Cluj - Toti criticii mei sunt gresiti - Adunare frati si surori Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - 28 Iunie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - August 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - Iulie 2015 Ewald FRANK 2015 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - iunie-2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - ianuarie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - iulie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - februarie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - septembrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - mai 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - aprilie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - mai 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - iunie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - iulie -2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - decembrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - octombrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - februarie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - septembrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Toti criticii mei sunt gresiti - Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - octombrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu am auzit o voce audibila - noiembrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - martie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca
    Eu sunt singurul trimis cu insarcinare divina - noiembrie 2016 Ewald FRANK 2016 Descarca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals20 august 2018 la 12:56

      Foarte tare Abel! :)))
      Multumesc.

      Ștergere
    2. Ce titluri deplasate... Ce vedem în perioada NT? Un singur trimis care să predice evanghelia? Isus a trimis 12.Apoi după ce a înviat sa arătat la 500 de oameni.De unde obsesia asta pt unul singur? Nu se potrivește cu perioada nou testamentară.

      Mi se pare că Frank are o gândire cu substrat nazist. Credeți că exagerez? Uitați la baza credinței lui Ewald Frank:

      "Omul lui Dumnezeu la poporul lui Dumnezeu"

      Știți care a fost lozinca de baza a nazismului?

      " Un lider ,un popor,un Reich"

      Observați asemănarea cu baza ideologiei lui E.Frank?

      Deci dacă Frank era trimis de același Isus care a trimis 12 oameni să predice!,nu avea nici o problema cu ceilalți predicatori ai evangheliei.

      Dar vb lui Abel,probabil Frank se vrea a fi unicul reprezentant al lui Dumnezeu pe Pământ,si atunci îi desconsidera pe toți,mergând până acolo încât rastalmaceste pasaje întregi din Biblie,apoi are tupeul să spună că doar el predica Cuvântul original.

      Peter

      Ștergere
    3. Ai perfecta dreptate in legatura cu ideologia Nazista, Peter!

      Eu am mai scris pe ici pe colo despre substratul Nazist al invataturii lui Branham, dar vedeam doar aspectul ideologiei de ura rasiala. Sigur, Branhamistii nu vad prea usor asta, sau le-ar fi greu sa recunoasca, dar in esenta asta e: Branham s-a purtat la fel ca un Nazist care isi pune pe un podest "Supraomul", sau "Super-Rasa", cum o numea Branham. La picioarele lui era (precum la Nazisti Evreul), "Prostituata", "Gaina denominationala" sau "Carnea de tun"... Daca asta nu este Nazism, frate, atunci ce e?

      Acum, tu ai amintit un alt aspect al Nazismului, care este mai pronuntat la Frank decat la Branham. Branham se credea pe undeva Dumnezeu (Cuvantul intrupat, Fiul Omului, etc). Dar Frank, "vulturul german" este posedat de duhul dictatorial de "Fuhrer". Iar acolitii sai, liderii nationali din diferite tari ("ceata slujitorilor") sunt de fapt echipa de SS si Gestapo-ul, (politia secreta), si chiar asa se si comporta (asta o spun din proprie experienta)...

      --------------------------------------------

      Si ca sa nu zica lumea ca speculam, despre Branham stim al carui pion era, ca de fapt era o marioneta si papusarul din spatele lui era organizatia terorista Ku-Klux-Klan, cea condusa la cel mai inalt nivel de nimeni altul de "Pastorul" Roy Davis (titul secret era de "Vrajitor Imperial"). Astea nu sunt povesti din carti de conspiratii, sunt marturii si probe din anchete publice ale FBI-ului. Iar acest Ku-Klux-Klan sunt chiar neo-nazisti care militeaza pentru "Suprematia alba" (adica a "Super-Rasei", cum zicea si Branham, si Hitler...)

      Iar despre Frank iarasi nu e nici o speculatie, faptul ca a avut legaturi directe cu gruparea "Colonia Dignidad" din Chile, care era o adunatura de Nazisti germani, fugiti dupa pierderea razboiului in America de Sud unde isi faceau de cap mai departe...

      Ștergere
    4. S-a mai scris aici un articol despre Colonia Dignidad, dar cred ca era mai mult axat pe filmul facut acum niste ani.

      Iata si niste fapte, pentru ca sa stiti despre ce vorbim aici. Citez nu de pe Digi, Hotnews sau Cancan.ro, ci chiar de pe Deutsche Welle, o agentie cat de cat serioasa de stiri din Gemania:

      https://www.dw.com/ro/dosarul-colonia-dignidad-se-deschide/a-19217562

      Marţi, ministrul german de externe s-a întâlnit cu victimele sectei Colonia Dignidad. Decenii la rând, zeci de mii de copii au fost violaţi chiar sub nasul ambasadei Germaniei în Chile.

      ...

      Colonia a fost înfiinţată în 1961 de către predicatorul laic german Paul Schäfer, fost soldat al Wehrmacht-ului, care a fugit din Germania după cel de-al doilea Război Mondial şi care fusese condamnat pentru abuzuri asupra copiilor. În colonia masiv securizată din Chile, de-a lungul a mai bine de trei decenii au fost violaţi peste 30 000 de băieți, estimează victimele.

      ...

      Hartmut Hopp, fostul adjunct al lagărului, care a fugit în Germania în 2011. Hopp fusese judecat în Chile şi condamnat la 5 ani de închisoare pentru multiple abuzuri sexuale împotriva unor copii. "Şocant este că autorii acestor fapte pot trăi liniştiţi în Germania", spune, mâhnit, Wolfgang Kneese. Se ştie de pildă că Hartmut Hopp locuieşte în Krefeld.


      ------------------------

      Acel Paul Schäfer, fondatorul "lagarului de tortura" (ca ce altceva era locul de "distractie" al nazistilor) era evident un dezaxat religios si un psihopat, la fel ca si Jim Jones, in al carui "Templu" a predicat Jim Jones, cel care dupa esecul de la 1977 (parca trebuia sa vina apocalipsa, nu?) a condus aproape 1000 de suflete in cel mai mare suicid in masa.

      Cum de, dupa fuga schingiuitorului Paul Schäfer, s-a gasit tocmai Ewald Frank sa mearga si sa "misioneze" printre victimele acelei inchisori (numita "Colonie")? Si cum de, multi dintre fostii membrii ai "Coloniei" locuiesc acum in Krefeld (cartierul general al lui Frank) si chiar merg la biserica lui?

      Presa l-a presupus pe Frank de mai multe ori ca ar oferi adapost si pe unii din tortionarii lagarului, precum Hartmut Hopp. Cum credeti ca le-a raspuns? Facand razboi cu ei, adica tarându-i prin procese (ok, este dreptul lui intr-o democratie, dar vedeti deci caracterul acestui "rob, slujitor"? Parca seamana mai mult cu "Robul Necredincios" din pilda, care a inceput sa-si bata robii (si dusmanii)... Cum e cu "intoarcerea la Cuvantul Original"? Spune asa? "Cand cineva te loveste peste fata (sau spune ceva rau si neadevarat despre tine) tu sa-l duci inaintea judecatorilor si sa ceri daune morale"????

      Ștergere
    5. Postul de radio "Deutschlandfunk" zice asa:

      https://www.deutschlandfunkkultur.de/traumata-das-leben-nach-der-sekte.1278.de.html?dram:article_id=287257

      Hartmut Hopp, vice-seful de la Colonia Dignidad a fost condamnat in Chile in 2006 la 5 ani inchisoare. Dar inainte de a fi inchis a reusit sa scape si a fugit la Krefeld. El nu este extradat din Germania intrucat este cetatean german. Astfel, el traieste foarte linistit in zona Rinului de Jos si participa la adunarile predicatorului Ewald Frank, un om cu cele mai bune legaturi cu fosta Colonie Dignidad.

      Dupa ce a plecat Schäfer a aparut un nou predicator pe nume Ewald Frank din Krefeld, care i-a luat locul ca lider spiritual, a tinut botezuri in masa, a primit oameni la el in Germania, ce veneau din Colonie. Si acest om reprezinta o linie crestina foarte fundamentalista, nu are nici o scoala teologica, dar are un centru crestin in Zürich si un altul la Krefeld, acela este centrala.

      La fel ca si Hartmut Hoop, multi fostii membrii ai sectei, merg la Misiunea Libera din Krefeld. La fel si Heinz si Irmgard Wagner. Ei apartin de cei care i-au iertat pe fostii conducatori ai Coloniei Dignidad.

      Nici Hartmut Hopp nich Ewald Frank nu doresc sa faca declaratii publice. Frank a anulat in ultimul moment promisiunea unui interviu. Desi el confirma ca fosti membrii ai sectei - si Hartmut Hoop - win la el la asa-numita misiune, dar el nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect.


      ---------------

      Revista Der Spiegel a scris:

      http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-42736525.html

      Ca si Schäfer odinioara, si misionarul Ewald Frank din Krefeld sustine viziuni intunecate despre sfarsitul lumii. Si el avertizeaza de ispitele lumii cele stricate. El mai lasa si cateva casete video pioase in jurul carora se aduna orfanii lui Schäfer. Este aproape ca inainte...

      Ștergere
    6. Ewald Frank are si interdictie sa predice in Chille.Nu stiu daca si in alte state din America de Sud,dar in Chille nu are dreptul sa predice.

      Acum privitor la Colonia Dignidad: E.Frank la Krefeld a pus bazele unei colonii spirituale. De acolo ii tine pe oameni legati de persoana lui,vociferand ca doar el are are Cuvantul original.Si daca mai adaugam si povestea ca insusi Dumnezeu i-a vorbit cu voce audibila,fapt ciudat fiindca nici pana in ziua de azi nu ne-a spus cine i-a vorbit adica numele si identitatea persoanei respective,deci daca mai adaugam si povestea cu vocea audibila,reiese o schema care daca iti patrunde in subconstient ,genereaza frica si teroare daca indraznesti sa pui la indoiala misiunea lui E.Frank.

      Deci Ewald Frank ii tine pe alti semeni intr-o colonie spirituala,unde oamenii sunt legati de el si misiunea lui inchipuit stabilita de Divinitate.

      Divinitatea nu inrobeste si subjuga pe nimeni,nu creeaza secte si culte ale personalitatii. Ego-ul uman este cel care nascoceste tot felul de scenarii,pentru a se manifesta pe sine.Motivele sunt multe:onoare,bani,faima,apreciere,adoratie,nevoia de control ,etc.

      Peter

      Ștergere



    7. "" Tot ce se afla "dincolo" nu este in mod necesar divin

      Calea insasi a cautarii poate fi periculoasa.Am auzit cu totii vorbindu-se de distrugerile provocate de droguri.Majoritatea grupurilor psihologice.spirituale si supraconstiente sunt ca drogurile.Ele seduc si prind in capcana cercetatorii lor.Ele sunt insidioase, primejdiile nu apar decat atunci cand este prea tarziu.

      Toate fortele nu conduc neaparat pe drumul cel bun.Viziunile,vocile,calatoriile astrale,viziunile aurei,prezicerile,comunicatiile cu mortii si toate puterile de acest fel sunt periculoase.Ele sunt toate posibile si reale,dar nu conduc catre Dumnezeu.Ele ne fac puternici in mod temporar.Ele determinta ego-ul nostru sa se creada special,dar foarte repede aceste puteri se modifica si provoaca boli,disperare si depresie.Acestea sunt ocoluri care tulbura,dar nu distrug ,adevarata noastra cautare.

      Anumite grupuri si invatatori ravnesc la banii dumneavoastra.Altii ravnesc la sufletul dumneavoastra.Iar altii,pur si simplu,vor sa va atraga cu ei in Infern.

      Cand alegeti un grup sau un invatator,puneti-va aceste intrebari:

      -Se solicita bani? (Adevarul nu poate fi cumparat nici vandut)
      -Invatatorii si membrii grupului fac presiuni asupra dumneavoastra,cum ar face orice negutator?(Ar trebui sa cunoasteti valoarea a ceea ce va propun.Adevarul nu depinde de a arta de a vinde).
      -Puteti simti dumneavoastra efectul a ceea ce va invata,roadele muncii voastre spirituale?( Nu fiti satisfacuti de promisiunea vaga de a apartine,intr-un viitor nesigur,unui "cerc inchis",unei"elite").
      -Va imbraca ei in haine neobisnuite,va pun sa va comportati ciudat sau va supu unui santaj salbatic?(Adevarul nu este ceva care poate fi atins prin eforturi disperate).
      -Noua cale pe care ati ales-o este morala,echilibrata,si va respecta liberul arbitru,sau va conduce la experiente infricosatoare de natura subconstienta sau supraconstienta?
      -Membrii organizatiei,inclusiv preotul sau liderul,sunt oameni in care puteti avea toata increderea?(Va simtit bine cu ei?Iradieaza ei adevarata bucurie si adevarata dragoste?Caldura lor este autentica?Valoarea a ceea ce ei invata este oare evidenta in ochii lor?)
      -Sunteti liberi sa alegeti daca sa plecati sau sa continuati?(Urmati-va inima si nu ego-ul vostru!.Daca aveti indoieli sau daca suferiti presiuni,atunci plecati!.Nu va lasati intimidati!.)


      Puteti fi propriul dumneavoastra invatator

      Orice deschidere catre Divin face posibila realizarea lui Dumnezeu in interiorul nostru.El este acolo pentru a fi trezit,intalnit,astfel incat noi sa devenim o parte a Intregului Divin.

      Cea mai buna din puterile pe care cineva ni le poate darui este cea de a discrimina adevarul de fals.Este o putere innascuta in fiecare din noi.Este o putere care ne este data.Prin puterea de a discrimina,putem fi propriul nostru invatator,propriul nostru maestru,popriul nostru stapan.Putem deosebi cultele si sectele bazate pe false puteri,pe "maestrii" si "lideri" avizi de banii nostrii si experientele care ne transforma in posedati.Dar putem de asemenea,cu siguranta spiritului nostru,sa discernem calea care glasuieste din inima si care satisface cautarile intregii noastre vieti. ""

      Peter






















      Ștergere
    8. O mica corectare:

      Aici am vrut sa scriu: "" Acestea sunt ocoluri care tulbura,daca nu distrug ,adevarata noastra cautare."".

      In loc de : " Acestea sunt ocoluri care tulbura,dar nu distrug ,adevarata noastra cautare. ""

      Peter

      Ștergere
    9. Da asa este. Dezvoltarea "la exterior", toate acele "semne si minuni" (ce ai enumerat, ceea ce PUTEM face prin abilitati si ce inca mai tine de domeniul "paranormal") sunt bune si frumoase, dar fara o dezvoltare in paralel a interiorului, nu sunt decat "ispite" (In ebraica termenul "minune" si "ispita" este asemanator, daca nu identic, nu mai tin minte)

      Este important ca dezvoltarea noastra sa aiba loc in mod echilibrat, in fiecare domeniu. Nu ajunge doar sa "mutam muntii" prin puterea credintei, sa facem calatorii astrale, sa vedem aura, sa clarvizionam, daca mentalul si emotionalul nostru nu este inca pregatit. Forte "supraomenesti" nu sunt benefice cand ai mintea sau reactiile emotionale ale unui copil...

      Doar am vazut la Branham ce harababura s-a creat, deoarece el pur si simplu nu era PREGATIT sa fie un adevarat Profet, desi ar fi avut calitatile necesare. (Oricine le poate avea, daca nu din nastere, se pot dobandi pe parcurs). Dar este nevoie de mult efort si pregatire. Nu degeaba pe timpul profetilor exista o "scoala a profetilor". Profet nu inseamna doar sa ai un vis si o vedenie, ci sa ai o viziune holistica (de ansamblu) cat mai mare, sa poti incadra si interpreta corect "mesajele" receptionate de la divin.

      Branham nu era pregatit sa fie un profet, el era mai degraba un copil isteric, ce batea nervos din picior cand nu i se dadea atentia dorita de el. Mai batea si pe toata lumea care nu i se supunea si nu-i accepta ideile. A fost un om plin de complexe, prejudecati, nervozitate, ura, si niciodata nu a reusit sa se vindece de ele...

      Cam asta este "Profetul" vostru, Branhamistilor, observati bine.

      Ștergere
  35. Aceleasi povesti in fiecare predica!!! Nu spune nimic nou. Acesta nu este Cuvantul lui Dumnezeu.

    https://www.youtube.com/watch?list=PLVmTT8kaT89z3CwnlnwCmIlQhSV7VLezz&v=D986vQeTVvI

    Prov 16:23. Cine are o inima inteleapta, isi arata intelepciunea cand vorbeste, si mereu se vad invataturi noi pe buzele lui.

    Nu e cazul si la Ewald Frank.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta se poate numi Cuvantul lui Frank.Observati ca dupa moartea Papei Ioan Paul al-2-lea in 2005,E Frank nu mai predica nimic despre Antihristrul.In schimb ca sa compenseze , Frank se predica pe sine ca fiind hristosul care trebuie urmat si crezut in tot ceea ce spune!.

      Doar oamenii cu probleme emotionale se agata de o invatatura,o dogma,de o persoana,pentru asi calma valurile emotionale care ii navalesc.Si nu doar atat,dar aceste persoane simt nevoia sa fie si impotriva opiniei si credintei general acceptate,si atunci ajung in tot felul de secte si grupuri spirituale. Si nu doar atat,dar aceste persoane preiau rapid tot felul de teorii si poveste mistificate,fiindca au nevoie sa creada in ceva la superlativ,pentru linistea si suportul lor emotional si psihologic.Acesti indivizi ii intalnim inclusiv in religia oficiala adica in ortodoxie,unde doar ei au adevarul si lumina sfanta,restul fiind considerati rataciti si in intuneric. Deci nevoia acestor gen de oameni de a crede intr-o dogma sau o invatatura noua si un lider care sa le ofere siguranta interioara,este foarte mare,aproape patologica.

      Peter

      Peter

      Ștergere
  36. Am exclus pe cei care sunt nascuti in familii de frankisti,si care cred in Frank fiindca asa au fost crescuti si indoctrinati.Credeti ca ei nu sunt indoctrinati,doar fiindca vorbesc de altii? Atat timp cat crezi in exrientele fara nume si identitate ale lui Frank,precum si in pretinsa misiune divina unica,dar fara sa simti si sa vezi roadele muncii tale spirituale,atunci esti un indoctrinat si spalat pe creier,cu promisunea de a apartine in viitor ""miresei lui Hristos",dar tu practic nevazand nimic din ceea ce promit acesti indivizi .

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frank tot repeta Fapte 2:38 ca ceva care trebuie sa se implineasca.Dar a trait cineva ceea ce tot repeta Frank,adica ceea ce scrie in versetul din Fapte? Parerea mea personala este ca nimeni,cel putin in Romania,daca nu peste hotare.Apoi nu o data a predicat ca fiecare trebuie sa-si traiasca mantuirea in chip supranatural.Asta cum vi se pare? Ne cer Isus sau apostolii asa ceva ?

      De aceea am scris mai sus ca Frank vine cu lucruri pe care doar le promite sau le impune celorlalti,dar fara sa le experimenteze nimeni.Asta nu este spiritualitate ,daca nu poti experiementa ceea ce crezi .Stiu ,veti zice ca partea asta va fi la viitor,in ploaia tarzie. Dar cu riscul de a ma repeta,asta nu este spiritualitate autentica,daca nu vezi roadele muncii tale spirituale.Asta e doar vorba in vant, timp pierdut si iluzii desarte.

      Peter

      Ștergere
    2. si zeciuielile luate. daca prostii nu dau bani pt educatie ii dau pe iluzii si minciuna.

      Ștergere
    3. Peter asta se numeste a fi dus cu zaharelul.Asta fac toti capii de secte,care promit marea cu sarea.Dar vorba ta,nimeni nu se intraba de ce ei nu traiesc si experimenteaza ceea ce cred. Sa fie asta un indiciu ca avem de a face cu o credinta falsa,doar teoretica,dar fara sa poate fi traita? Tot ce e posibil.

      Ștergere
    4. Minciuni.Fundamentaliștii vând doar minciuni,iar plata e zeciuiala.Dar unii au și avantaje ,altfel nu ar crede poveștile unui mosulic.

      Ștergere
    5. Mesajul este fals26 august 2018 la 20:27

      Sunt curios ce vor spune liderii din Romania cand Ewald Frank va trece la cele vesnice?

      Ștergere
    6. Ce sa zică?Vor da în bâlbâiala caracteristică sectanților.Asta în cel mai bun caz.

      Ștergere
    7. Mesajul este fals27 august 2018 la 10:22

      Sunt curios sa vad acea balbaiala.

      Dar cum sunt experti in a se scoate, vor gasi explicatii chip si fel. Dar sper ca macar o intamplare de acest gen ii va ajuta sa scape din lanturile sectei in care sunt.

      O comunitate care il urma pe Coleman a trecut prin faza asta. Coleman era pentru ei ce e Frank pentru frati.

      Asteptau multe lucruri sa se intample care pareau 100% reale, profetii semi-implinite, ordinarea lui Coleman de catre Branham cu punerea mainilor - ceea ce pare foarte biblic- si multe argumente mult mai publice si mai puternice decat ale lui Ewald Frank.

      Branham a vorbit de Coleman, l-a ordinat ca predicator, a spus lucruri foarte tari si profetice oarecum despre el, dar in final a fost degeaba.

      Aceleasi idei mistico-religioase-sectante.

      Moartea lui Coleman a produs dezbinare si dezamagire deoarece el la fel ca si Frank s-au identificat cu Rapirea la Cer a Miresei.

      Acel grup a renuntat la tot mesajul, pastrand totusi cateva idei biblice si a mers mai departe. Biserica l-a iertat pe pastor si pe invatatorii falsi si au mers mai departe dupa o reforma corecta, biblica si mai ales de bun simt.

      Ștergere
    8. Interesant ce ai spus.In cateva randuri ai expus baza unei secte,care parea oarecum autentica. De ce toti liderii astia se identifica cu rapirea bisericii?De ce nu se rezuma la anumite invataturi ,unde exceleaza,si apoi sa lasa rapirea,daca o fi reala sau simbolica,pe seama probei timpului?

      In loc sa invete oamenii cum sa traiasca pentru Dumnezeu,cu tot ce implica asta,dupa cum ne invata Isus si apostolii ,ei ajung sa creada si sa invete(!) ca tot universul graviteaza in jurul lor si a slujbei lor.

      Deci se trece usor de la un anumit echilibru la un dezechilibru nociv,chiar patologic,persoana in cauza cum este Coleman sau Frank fiind vazuti ca un fel de guru mondial sau national,cum a fost cazul lui Coleman.

      Peter

      Ștergere
    9. Ce adunare de idioti! I-au iertat e bine ca este spiritul crestin. dar de ce ii lasa sa ii conduca mai departe daca s-au dovedit a fi invatatori si pastori falsi care nu au avut nici o calauzire si fara discernamant? Toti conducatorii de la mesaj care descopera ca Mesajul este fals trebuie sa demisioneze pe loc!!!! Au dovedit ca nu au nimic din Dumneze3u.

      Ștergere
    10. Si in Romania unele asa zise prorocite sa dovedit a fi niste adevarate mincinoase...si cu toate astea le lasa sa se manifeste mai departe.De ce?Fiindca sunt interese de tot felul.

      Peter

      Ștergere
  37. Referitor la linnkul de mai sus:

    E comic Frank cum da cu pumnul in masa,la minutul 15.Dar totusi sa ii spuna cineva ca rastalmacirile au plecat chiar de la Branham.

    Apoi e tare asta: La minutul 10:10 spune: " Am tradus predicile lui Branham si nu este nici o contradictie..."" . Inseamna ca Frank ori a eliminat contradictiile,ori chiar traieste in lumea lui mistica si mistificata,si vrea sa-i traga si pe altii dupa el.

    RăspundețiȘtergere
  38. asemanare intre martorii lui iehova si brahmanisti. Serena williams este martorita a lui iehova

    Se speculează că și soțul său, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, este adeptul acestui cult, în ciuda faptului că nu a crescut într-o familie cu înclinații religioase. "Alexis, chiar dacă nu a crescut într-o biserică, este foarte receptiv și îmi înțelege nevoile", a mai spus Serena.

    Martorii lui Iehova nu celebrează Crăciunul, Paștele, zilele de naștere sau alte sărbători și obiceiuri, pe care le consideră că au origini păgâne. Organizația cunoscută astăzi ca Martorii lui Iehova a fost fondată în Pennsylvania, SUA, în 1870, plecând de la un studiu biblic condus de Charles Taze Russell.

    Martorii lui Iehova resping Sfânta Treime, sau Trinitatea, crezând că Iisus este doar o fiinţă creată şi că Duhul Sfânt este puterea lui Dumnezeu şi atât. Martorii lui Iehova resping conceptul ispăşirii substitutive făcută de Domnul Hristos şi, în locul acesteia, spun că moartea lui Iisus a fost doar pentru a plăti păcatul lui Adam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diferente de invatatura si atat.In rest asemanari specifice sectelor.Profetii si preziceri false.Invataturi noi aduse ca si revelatii divine.Promisiunea de a apartine in viitor unei ""elite"",dar fara sa experimenteze ceea ce cred.Asta ultima parte mai mult e valabila pt branhamism si frankism,unde se promite Fapte 2;38 si faptul ca inca traim in zilele Rusaliilor. Dar cati experimenteaza asta? Si cu toate astea Frank asta invata de zeci de ani. Sectarism si promisiuni false. Atat si nimic mai mult.

      Ștergere
  39. Fratele Branham a predicat multe mesaje inspirate cu titlu si cu subiecte clare. Nu il puteti compara pe Proroc cu acest impostor care nu crede Mesajul si care pretinde ca e urmasul lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proroc?Dar ce a prorocit Branham? In privinta predicilor multe sunt preluate de la altii dinaintea lui,gen Spurgeon si alti predicatori din anii 1900.In multe predici rastalmaceste Biblia ca sa dea de inteles ca ceea ce el predica este adevarul iar restul sunt rataciti. Apropo,ti se pare normal ca prorocul Ilie sa moara intr-un urat accident de masina? Care slujitor in Biblie a murit la voia intamplarii? Adica Ilie era pe scena si predica si asa il ia Dumnezeu la el? Brusc sa razgandit Dumnezeu ,si l-a strivit intr-un accident? Ganditi ca nu costa nimic.

      Peter

      Ștergere
    2. Le e frica sa gandeasca.De la frica pleaca multe blocaje.

      Ștergere
  40. Iarasi se cearta si se lauda singur. Acest om nu predica Cuvantul lui Dumnezeu. Ascultati.
    http://ultimachemare.ro/sumar-video-septembrie-2018-ewald-frank/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Papa de la Roma a trecut la propria persoana.Pana in 2005 predica de fiecare data ca Papa Ioan este Antihristul.Chiar si cei din Ro predicau si credeau ca Papa Ioan Paul va merge la Ierusalim.Chiar credeau asta cu mult zel,si legau de Papa multe evenimente.Dar de cand a murit Papa ,Frank nu mai predica despre cel numit Antihristul.A trecut la propria persoana. Trebuie sa compenseze cumva nemultumirea prilejuita de moartea Papei.

      Peter

      Ștergere
    2. De vreo 20 de ani tot ultima chemare predica.Chiar nu sa săturat să tot predice același lucru? Trec anii ,el îmbătrânește ,si nu vede că predică povești, unde el este eroul principal. Aceleași povești predica si Branham,până acolo încât i-a făcut pe alți semeni să aștepte ca să învie din sicriu.Trist,foarte trist...întotdeauna liderii politici si religioși se bazează pe naivitatea si frica oamenilor de existență

      Peter

      Ștergere
    3. Doamne fereste!

      Frank nu a fost niciodata un om deosebit de frumos. Eu l-am cunoscut acum 22 ani, si fizionomia chipului sau mi se parea tot timpul intr-un fel deformata. De atunci nu l-am mai urmarit.

      Acum insa, cand privesc la aceasta creatura, nu mai stiu ce sa cred. INGROZITOR. Nici daca cei de la Hollywood ar fi creat un monstru, extraterestru sau animatie pe computer nu ar arata mai inspaimantator. Si cand te gandesti ca omul asta zice ca predica Evanghelia si pe Hristos?

      Oamenii pot crede si predica ce vor ei, nu este treaba mea sa le judec credintele. Si nu ca ma leg de chipul omului, ca imi place sau nu, daca unul are urechile mari sau nasul cârn... Dar chipul este intr-un fel o forma de expresie exterioara a sufletului. Prima data cand am vazut chipul actual al lui Frank in acest video am avut un soc. Nu pot nega ca prima impresie a fost: "Doamne, aceasta este fata Diavolului". Nu ca as crede in Diavol si mai putin decat atat ca as stii cum arata "Necuratul", nu asta conteaza, ci care este imaginea pe care umanitatea (crestina) o are despre aceasta entitate mitologica in constiinta noastra colectiva de vreo 2000 ani incoace?

      Acest predicator "infocat" al lui Hristos nu doar ca nu aduce nici macar o singura "vorba buna", nici un mesaj de dragoste la lumea aceasta care are atat de mare nevoie de mantuire. Mesajul lui este aceslasi, de cum il stiu eu, de 22 ani. Poate chiar de 50 ani. Si aici intervine minunea: Dupa cum ii este mesajul (plin de ura si frustrare), asa ii este si inima (sufletul) - caci "din prisosul inimii vorbeste gura". Si nu doar gura, ci si fizionomia si limbajul non-verbal se modeleaza "dupa prisosul inimii", de aceea am vorbit mai sus de expresia exterioara a sufletului ce se reflecta in chipul unui om. Nu ca am eu ceva cu omul sau cu fata lui...

      Fata aceasta pur si simplu nu mai stie, nu mai poate sa exprime iubire, iertare, acceptare, muschii necesari acestui lucru nu mai functioneaza, intrucat acest mereu om doar a tipat, a certat, a batut cu pumnul in masa in ultimii 40-50 ani.

      Priviti atent de la minutul 4:05, tot ce poate mai exprima gura aceasta este un oribil scrasnit din dinti, ca al unui monstru fioros...

      Sincer sa fiu, cand l-am vazut pe Frank in acest video m-am simtit ca si cand l-as fi vazut pe "Gollum" in "Stapanul Inelelor":

      https://www.youtube.com/watch?v=Iz-8CSa9xj8

      -------------------------

      Poate ca mai citeste si vreun frankist, atunci pentru vindecarea sa sufleteasca ii recomand sa priveasca la un adervarat propovaduitor al lui Hristos, care desi ar afi avut absolut toate motivele din lume sa fie frustrat, sa strige si sa se certe, nu si-a pierdut frumusetea interioara si exprimata la exterior prin radianta si zambet:

      https://www.youtube.com/watch?v=IpLsFumNZD4

      Dupa aceea, fiecare sa aleaga mai departe la cine sa se uite si ce sa asculte...

      Ștergere
    4. Cum sa vi si sa te lauzi cu predicile lui Branham,in contextul in care nu crezi "revelatia" lui Branham,adica Apoc.10:7,Epocile si Pecetile?

      http://ultimachemare.ro/sumar-video-septembrie-2018-ewald-frank/

      La Krefeld de ce nu se tiparesc cele 7 Peceti,cum fac branhamistii? Frank mai citeaza din Peceti,dar le tine pentru el.Refuza sa le tipareasca.Asa face si cu Epocile.

      Daca el este reprezentantul lui Hristos pe pamant,de ce nu face o dovada a ceea ce predica? In Biblie intotdeauna oamenii trimisi de Dumnezeu veneau cu o dovada palpabile a trimiterii lor,fiind confirmati prin semne si minuni.

      El are doar o teologie diferita de neoprotestanti,dar esenta este ca la acestia.

      Peter

      Ștergere
    5. Urât ca moartea.Așa este si hristosul predicat de el,adică un Hristos teologic,care te primește la el doar dacă crezi o anumită învățătură, si că Branham a fost Ilie iar Frank robul credincios.

      Îmi pare rău dar acesta nu este Hristosul din Evanghelii ,si din învățăturile apostolilor,pe a căror învățătură e zidită Biserica!.

      Peter

      Ștergere
  41. Cei mai simpli si nescolati predicatori de la mesaj isi pun titluri la ce predica ei dar numai Ewald Frank nu isi pune titluri la predici exact cum e spus mai sus pentru ca nu stie despre ce vorbeste.
    Sunt multe predici frumoase de la frati sinpli fara scoala care cred cuvantul acestui ceas. http://bchdb49.podbean.com/

    RăspundețiȘtergere
  42. Este grav ca uni de aici isi permit sa vorbeasca despre cine-va ca este urat nu stiu ce ati invatat voi din biblie ca dumnezeu nu priveste la fata omului ci la inima lui si orice rau v-ar face omul acela ewald frank cine va da dreptul sa vorbiti asa despre el ce cel de credinciosi sunteti voi? indiferent cine ar fi nu puteti sa urati pe nimeni fiecare va fi judecat la urma de dumnezeu pentru tot ce a facut pe acest pamant
    sau voi va credeti mai buni ca el aveti voi garantia 100% ca maine daca muriti aveti viata vesnica de unde stiti voi ca nu zice adevaru ? sunteti voi dumnezeu sa stiti ce e in inima omului mai bn rugati-va domnului sa va ierte pentru ca urati si isus a zis sa iubiti pe vrasmasii vostri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rautatea din inima il face urat pe Ewald Frank. Din prisosul inimii vorbeste gura. Stim ce e in inima lui din cuvintele care le spune.

      Ștergere
    2. Este grav pentru cine? Iti spun eu. Este grav pentru Frank sa batjocoreasca pe toti care nu il accepta. Aia este grav nu ca cineva il face urat.Are rautate in inima lui si asta il face urat.

      Ștergere
    3. Frank se vrea a fi un fel de revolutionar,care protesteaza impotriva unui crestinism decazut. Dar oare frankismul nu este decazut ? In Romania frankistii actioneaza ca si neoprotestantii,alergand dupa bani si averi.Apoi culmea ,arata cu degetul inspre altii .

      Daca spuneti ca sunteti doar cu CUvantul,atunci fiti doar cu Cuvantul ,nu doar in teorie ci si in practica.Nu voi predicati ultima chemare? Ba da voi!.Si atunci de ce nu actionati pe masura a ceea ce predicati?

      Peter

      Ștergere
    4. De ce?Fiindca sunt ipocriti.Domnul Isus ne-a invatat sa ne pazim de aluatul fariseilor,care este fatarnicia.Dar cand Frank este pe primul loc,Isus este dat la o parte. Daca Frank era trimis in adevar de Isus,atunci ii invata pe oameni sa traiasca dupa cuvintele lui Isus,asa cum sfintii apostoli aratau inspre Evanghelie. Dar Frank este trimis de propriul lui orgoliu si mandrie.

      Ștergere
  43. Frate ati scris ca:'Cel mai mare mesaj al iubirii din istoria Universului si al omenirii este IUBIREA LUI DUMNEZEU PENTRU OAMENI prin Cristos iar Ewald Frank nu spune nimic despre asta.' Este adevarat.

    De aceea nici urmasii lui Frank nu predica si nu invata iubirea lui Dumnezeu prin Cristos.

    RăspundețiȘtergere
  44. Cine mai e si asta de preia articolele pe blogul lui fara sa puna referinta?

    https://armoniamagazineusa.com/2018/09/24/biserica-branhamista-de-ce-nu-au-titluri-predicile-lui-ewald-frank

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Greseala mea, m-am grabit si nu am vazut sursa. I-am raspuns pe blog si mi-am cerut scuze.

      Lica, cred ca e ok si pentru tine daca cineva ne preia si da sursa si nu modifica continutul?

      Ștergere
    2. Mesajul este fals7 decembrie 2018 la 08:33

      Bineinteles ca e ok. Cred ca editorul acelui site a postat o data sau de doua ori aici in blog, nu mai retin exact cand.

      Am vazut ca au postat acolo si seria articolului Cosmarul.

      E bine sa vada publicul cat pericol exista in sectele mari si mici conduse de un singur om cu titulatura de "singurul ales", dar si in religie in general unde se fac abuzuri si acolo unde nu exista mai multi lideri, ca un consiliu, ca un sfat batranesc.

      Eu cred ca daca oamenii vor sa traiasca si sa promoveze crestinismul, trebuie sa faca in asa fel incat acesta redevina o alegere a oamenilor benevola si plina de pasiune pentru Cristos, asa cum era la inceput.

      Nu trebuie sa ameninte pe nimeni, nu trebuie sa manipuleze pe nimeni.
      Insa pentru a realiza asta, trebuie sa fie ei insusi pasionati de El, de personalitatea Lui. Nu sa fie fanatici orbiti de altii si care orbesc pe altii si care incearca sa isi apere ideile fara sa tina cont de nimic altceva.

      Va dati seama ce uriasa distanta exista intre autenticitate si falsificare? Cata falsitate am avut si promovat si eu promovand mesajul lui Branham.
      Regret profund ca am facut asta.

      Sunt multumitor Cerului acum ca am iesit de acolo dar totusi uneori ma incearca un sentiment de amaraciune atat pentru mine cat si pentru cei de acolo, multi prieteni buni, multi oameni asa de sinceri.

      Ștergere
    3. Mesajul este fals7 decembrie 2018 la 08:39

      A postat comentarii*.

      Ștergere
  45. Mai jos a pus sursa articolului.Dar oricum cred că trebuia să ceară permisiunea lui Lică.

    Revenind la articol,este interesant de recitit. Văd tot mai clar de ce frankistii nu rodesc si că nu se spune nimic bun si pozitiv despre ei.Din cauză că nu sunt ancorați în esența Cuvântului, ci în obsesiile teologice ale lui Ewald Frank. După cum se vede pe ei nu îi hrănește cuvântul și învățătura lui Isus și ale apostolilor,ci propriile idei si visuri ,voci si aroganța lui Ewald Frank.Acesta este condus de un spirit de trufie si mândrie,atunci cand a spus că " atât timp cât e el pe Pământ ,Hristos nu a revenit".

    Aceasta atitudine nu are nimic în comun cu spiritul Evangheliei si ale învățăturii apostolilor

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  46. Asta e culmea prostiei: să îți interzică să studiezi predicile lui Branham.Se vede duhul de autoritate de tip securist care este ei.

    RăspundețiȘtergere
  47. De cand exista acest articol au inceput sa puna titluri la unele predici. La unele se potrivesc la altele e comedie.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.