luni, 3 decembrie 2018

Dupa 35 de ani la mesajul lui Branham - marturie


Scurta marturie a unui frate dupa ce a fost timp de 35 de ani la mesaj in Jeffersonville, chiar la Tabernacol, dar a fost si angajat la "Voice of God" timp de 15 ani. 

Am sesizat ca oamenii care nu sunt robotizati, care au stima de sine, respect pentru Dumnezeu, si au o inima calda, au un pic de bun simt spiritual si uman, nu pot ramane tacuti dupa ce vad evident atata de multa contradictie, atata fals si minciuna si plagiatura la asa zisul mesaj al orei. E imposibil sa taci si sa ramai acolo in eroare. 





Iata inca un om care are respect pentru Dumnezeu si pentru valorile de credinta in care pretinde ca crede. Felicitari lui! Oamenii din jurul lui Branham, din Tabernacol care au plecat stiu mai multe despre faptul ca in cea mai mare parte mesajul este o frauda totala. 

De aceea au plecat zeci de la Tabernacol, iar din America si alte tari mii de frati si surori parasesc mesajul.

Liderii care nu au facut nici o reforma in mijlocul adunarii sunt total vinovati pentru asta. Acestia nu au suflet. Nu sunt interesati de oameni cu adevarat.  Ei sunt ca si niste calai pentru care tot ce conteaza este ca orgoliul lor sa fie satisfacut. Asta e groaznic! Niste slujitori care ar trebui sa moara pentru oamenii, le da cu piciorul in fund acestora sa plece daca nu mai cred pe Branham.

Intradevar, de ce ai vedea adevarul dar ai continua sa mergi in eroare? Pentru ca pur si simplu nu esti cinstit cu tine insuti. Iti calci peste cinstea de a alege adevarul pentru fanteziile altora. Cand asta se intampla altii iti conduc viata, credinta si deciziile de viata. Iar daca un lider de la mesaj stie ca lucrurile in mesaj nu sunt asa cum se spune ca sunt, dar continua sa promoveze minciuna si eroarea, acela nu este decat un inselator al propriului suflet si al celor care il asculta si il urmeaza.

Ma intrebam deseori acum 2-3 ani, unde este respectul de sine a celor care stiu ca Branham a mintit dar aleg sa ramana acolo si inca pretind ca doar ei detin adevarul?

2 comentarii:

  1. Blogistule de nimic dece nu comentezi despre parascheva și pupatul oaselor de morti care se petrec aici lasă mesajul pe care nu ai capacitatea de al intelege nicidecum de al crede

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.