vineri, 14 decembrie 2018

Si din iad Il voi iubi


In anul 1965, Branham ne spune ca intr-o zi a venit cineva la el si i-a spus: "Frate Branham stii ca in curand vei sfarsi ca un blestemat?" El ii raspunde ca chiar daca Domnul il va arunca in iad si de acolo Il va iubi.

Acum cam 20 de ani cand am citit prima data asta am fost atata de miscat in interior si am zis: "Uite un om adevarat a lui Dumnezeu, fratele Branham. Ce iubire profunda are fratele Branham pentru Domnul. El are asa o iubire imensa pentru El incat chiar daca Domnul il leapada, el totusi Il va iubi, chiar si din iad." 

Atunci am fost profund emotionat de ideea asta si mi-am creat o mare simpatie si respect pentru "fratele Branham".

Insa zilele trecute mi-am dat seama de superficialitatea lui Branham si desigur si a mea din acel timp.

Acum inteleg ca pe langa cateva avertizari si profetii catre Branham care anuntau ca nu va prinde in viata anul nou 1966, si aceasta a fost o avertizare serioasa din partea lui Dumnezeu pentru el.

Dumnezeu a trimis probabil pe acel om sa il ajute pe Branham, insa Branham a dat un raspuns INCREDIBIL DE PROST si plin de trufie.

Branham nu a fost interesat ca daca el e gresit, in ce anume ar putea fi gresit si sa isi faca corectarea si pocainta necesara daca Dumnezeu ii cere asta. Nu l-a interesat asa ceva. A fost plin de mandrie si insasi acest raspuns pe care l-a dat este o grava ofensa la adresa lui Dumnezeu. 

Daca cineva il iubeste asa de mult pe Dumnezeu nu trebuie sa stea ca sa ajunga in iad ca apoi de acolo sa il iubeasca. Va dati seama de prostia afirmatiei lui Branham? Daca il iubesti asa cum pretinzi mai bine schimba ceva la viata ta, daca chiar vrei sa dovedesti atata de mult ca tu il iubesti. 

Astfel de jertfe vrea Domnul din partea noastra? Nici vorba.

Nu scrie ca ascultarea este cea mai placuta jertfa pentru El? Ba da. Si in final aceasta ascultare, nu tot noua ne face bine? Ba da.

NU TREBUIE SA AJUNGA NIMENI IN IAD CA SA SE DEA MARE CA SI DE ACOLO IL IUBESTE PE DOMNUL. ASA CEVA ESTE O PROSTIE SI RATACIRE DE O DIMENSIUNE COSMICA SI ASTRONOMICA.

Fratele meu, noi toti am gresit. Eu, tu, noi toti am pacatuit si am gresit in viata, cu voia sau fara voia, dar asta nu inseamna ca nu ne putem apropia de tronul de har sa primim indurare si sa ne corectam viata sa o schimbam in mai bine. 

Nu e absolut nimic rau in a te smeri si a te pocai de pacatele tale. Ba dimpotriva, asta este insasi baza, fundamentul vietii de credinta.

Eu nu inteleg de ce Branham a fost atat de arogant cand e vorba de corectare? Voi intelegeti? 

Nu am inteles de ce liderii de la mesaj in loc sa fie mai toleranti unii cu altii imediat se cearta, se acuza, se lovesc, se ataca si nici unul nu accepta corectarea, smerenia, bunatatea, intelepciunea. Nu au fost educati niciodata in privinta asta si permit emotiilor si orgoliului sa ii conduca, nu se predau Duhul Sfant pentru a lua decizii intelepte si mature.

Omule, corectarea noastra a tuturor face parte din normalitatea vietii, din faptul ca ne maturizam in timp si corectam lucruri de care ne dam seama ca nu sunt bune la noi insine. Asta inseamna crestere spirituala. Asta inseama cresterea in statura.

Acceptarea ca ai nevoie de o schimbare personala, este un semn de maturitate, de intelepciune, nu de slabiciune. 

Eu vad ca este cel mai bun lucru pe care noi l-am facut dupa ce am realizat ca am gresit anumite lucruri in viata. De ce sa tinem greseala si aroganta in noi? De ce? Chiar nu are nici un sens asa ceva. 

Modul si mentalitatea in care Branham se vedea pe sine, viata, oameni, credinta, este dovada unei prostii crunte si inegalabile in universul credintei trezirilor anilor 50. Si venite tocmai din partea unui pretins profet si slujitor a lui Dumnezeu cu o slujba foarte speciala pare de domeniul incredibilului.

Asadar, atitudinea lui Branham este de-a dreptul socanta in fata omului trimis de Dumnezeu cu avertizarea. 

Da. Este de-a dreptul socant. 

Branham nu este interesat deloc de voia lui Dumnezeu pentru el.

INCREDIBIL: 

BRANHAM NU NEAGA AVERTIZAREA PENTRU EL! 

BRANHAM NU SPUNE CA NU E ADEVARATA! 

BRANHAM NU IL CONTRAZICE PE ACEL OM. (Branham mereu ne spune in predici cum nu stiu cine ia zis ceva si ce replica ia dat el, dar de data asta NU ZICE NIMIC. Tace mormant.)

PRIN ASTA BRANHAM RECUNOASTE OARECUM CA E POSIBIL CA ACEASTA AVERTIZARE SA SE IMPLINEASCA, DAR EL ARE UN PLAN DE REZERVA: SA IL IUBEASCA PE DOMNUL DIN IAD.

BA INCA PRIN CE CONTINUA SA SPUNA NE CONFIRMA CA E ADEVARATA SI ACCEPTA SA MEARGA IN IAD!?

MAI FRATE, AM VAZUT MULTE MINCIUNI, INVATATURI FALSE, PLAGIATE, MULTE FALSURI SI ERORI GRAVE LA BRANHAM, DAR ASTA E CEL MAI GRAV LUCRU PE CARE IL AUD LA BRANHAM! EL NU E INTERESAT DE SUFLETUL LUI. NU E INTERESAT DACA EL VA AJUNGE IN CER SAU IN IAD. PARCA E TOTUNA PENTRU EL.

ESTE CA SI CUM AR FI FOST DEMASCAT SI NEAVAND CE SA MAI SPUNA, A ZIS CA OK, VA AJUNGE IN IAD DAR SI DE ACOLO IL VA IUBI PE DUMNEZEU.

EL SPUNE PRIN ASTA CA ARE O IUBIRE MAI MARE PENTRU DUMNEZEU DECAT ARE DUMNEZEU PENTRU EL SI CHIAR DACA AJUNGE IN IAD NU E O PROBLEMA!

BRANHAM NU A FOST DELOC INTERESAT IN CE ANUME EL ESTE GRESIT. EL A FOST INTERESAT SA AFLAM NOI CA EL E ATAT DE DUHOVNICESC INCAT SI DIN IAD IL VA IUBI PE DUMNEZEU. (E de ras si de plans in acelasi timp).

EXTRAORDINAR: PE BRANHAM NU L-A INTERESAT DELOC DE CE DUMNEZEU VA PERMITE CA EL "MARELE PROFET" SA SFARSEASCA IN CURAND PRECUM UN BLESTEMAT SI LEPADAT SI NU CA UN SFANT! 

BA INCA IN AROGANTA SI TRUFIA SA SE CREDE MAI BUN DECAT DUMNEZEU SPUNAND CA DACA DUMNEZEU - E RAU- SI IL ARUNCA IN IAD, EL BRANHAM E MAI BUN DECAT DUMNEZEU SI IL VA IUBI SI DE ACOLO. 


Branham nu neaga avertizarea primita si accepta sa
mearga in iad crezand ca si de acolo il va iubi pe Dumnezeu.

Din cuvintele sale aflam ca, in mod teoretic, Branham a ales iadul in locul corectarii. De azi promit ca nu ma mai mir de liderii de la mesaj ca sunt atat de incapatanati. E clar cine i-a insuflat si invatat sa fie asa. 

Practic, Branham a ales sa sfarseasca precum un blestemat si ca un lepadat. De ce ar face asa ceva, un mare "profet"? 

El nu a aratat nici un pic de interes sa se corecteze sau sa intrebe, precum au facut altii din vechime, daca se poate pocai si daca mai poate trai inca 10 sau 15 ani, si sa se smereasca, sa ceara indurare daca a suparat Cerul cu ceva atat de grav.

A devenit interesant pentru mine sa inteleg acum ce se afla in spatele cuvintelor pe care le spun oamenii. Pacat, mare pacat ca a durat atata timp sa ma smeresc cu adevarat, sa ma lepad de falsitatea sectanta pana in adancul oaselor si imi dea Dumnezeu har si intelepciune. Capacitatea aceasta de a discerne si de a intelege lucrurile ascunse si pline de viclenie venite din taramul sectant religios, este darul si harul Sau, ca sa pot sa ajut si pe altii cu aceste informatii. Sunt profund multumitor. Oamenii de la mesaj urasc exact lucrul care ii poate ajuta. Oricine incearca sa ii ajute, pentru ei acela e dusmanul. E o chestiune de viata si moarte, spiritual vorbind si ei se joaca cu focul iadului precum Branham.

Cercetand atatia ani psihologia sectanta si religioasa, am observat ca gandirea emotional-religioasa predominanta a celor de la mesaj este cea care le da mare bataie de cap.

Ei sunt setati 99% pe emotional-sentimental-religios-negativ si asta poate face ca orice lucru explicat dintr-un anumit punct de vedere religios cu insertii apocaliptice grave, sa para adevarat. Insa daca il cercetezi din mai multe unghiuri, poti vedea imediat ca e fals, lucru care nu este posibil la cei dominati emotional. Eu nu judec pe nimeni. Doar explic procesul psihologic si spiritual care li se intampla. Asa am fost si eu. Nu ma exclud. Nu ma cred superior fata de altii, dar imi place sa studiez atent lucrurile care tin mai ales de viata si moarte.

Intr-o secta sau o grupare religioasa in care este incurajat fanatismul si educatia si fericirea este blocata, emotiile ieftine si false conduc cu putere mare gandirea si vorbirea membrilor, iar capacitatea acestora de a gandi rational, sanatos, biblic, echilibrat, iubitor, intelept, nepartinitor, este redusa aproape la zero. 

Incerc sa nu mai ii judec pe urmasii lui Branham, Frank si altii, dar asta nu inseamna sa nu spun adevarul aici in blog.

Acest demon de incapatanare diabolica si incapacitate de smerenie domina foarte multi lideri si oameni de la mesaj. 

Ganditi-va ca deja de la primul meu pastor din Cluj am auzit ca el decat sa isi ceara iertare cuiva vreodata, mai bine se lupta sa nu greseasca. La prima vedere pare intelept, dar se ascunde o grava tulburare psihica, dominata de orgoliu. Acel om, nu a reusit ca sa nu greseasca altora si aici au aparut gravele probleme. El a facut mult rau altora dar niciodata in viata lui nu si-a cerut iertare de la nimeni desi a distrus zeci de familii si oameni buni si sinceri, pe multi si din aceia care l-au ajutat si sustinut zeci de ani. Acel om este dominat de demonul orgoliului. Are grave probleme psihice si spirituale. Dar si altii din Romania sunt asemanatori cu el.

Iata deci ce mentalitate a lasat Branham mostenire liderilor sai: Incapatanarea diabolica, orgoliul, egocentrismul, mandria, trufia, toate acestea ducand la stagnare si moarte spirituala, la lipsa unei impliniri si multumiri duhovnicesti, la distrugere, dezbinare si in unele cazuri si la o moarte blestemata.

Va intreb ceva. Sa vina cineva la voi cu autoritate divina sa va spuna ca aveti o grava problema si Dumnezeu va permite celui rau sa va loveasca, voi nu ati fi interesati sa aflati ce anume e gresit cu voi si sa va pocaiti? Sa va smeriti? Cred ca multi ati fi interesati. Iar altii, din pacate multi dintre voi, in veci vecilor nu veti mai reusi sa fiti salvati din Cancerul Orei, fara sa va smeriti inainte. Veci pururea! Este cimentat deja in sufletul vostru. 

Iata ca nici Branham nu a putut sa se corecteze si chiar s-a dat mare in fata acelui trimis din partea lui Dumnezeu ca sa il avertizeze.

Fratilor, vreti sa va dati mari inca ca cine sunteti voi, Mireasa? Asta va satisface EGO-ul? E fix treaba voastra. Dar se stie deja peste tot Pamantul ca nu sunteti ceea ce pretindeti ca sunteti. Se stie deja foarte bine. Mii de suflete au parasit mesajul in ultimii ani. Nu ma refer la anumite invataturi care sunt biblice, dar nu de Branham descoperite, ci la toata falsitatea din mesaj.

Oare este atat de greu sa intelegeti ca omul este cu adevarat doar ceea ce traieste din adevarul pe care il cunoaste. Cum am zis in alte articole, pretentia voastra despre voi nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Eu va scriu sa va ajut nu sa va critic. Stiti ca daca continuati tot asa nu veti avea nici o rasplata din partea lui Dumnezeu?

Stiu asta din Cuvant. Toti stiti ca Dumnezeu nu va rasplati falsul si minciuna. 

Sa revenim. E foarte interesant in acelasi an, conform celor 3 mari profetii si avertizari, Branham a pierit ca un blestemat exact cum ii se profetise si cum fusese avertizat. 

Pacat de el. Chiar simt ca Branham prin smerenie si pocainta putea sa sfarseasca cu o batranete binecuvantata si sa lase o mostenire spirituala bogata si plina de adevar, pace, iubire, vindecare si intelepciune. Din pacate el a mers din rau in rau in anii 60 pana la moarte.

Ba inca el face inca un rau total inexplicabil.  

El insusi se blestema in luna noiembrie a anului 1965. El spune ca daca el este un profet mincinos, atunci Dumnezeu sa il ucida in fata intregii Americii. Acest lucru se si intampla imediat, 3 saptamani mai tarziu. 

De ce ar chema un om a lui Dumnezeu blestemul asupra sa? Greu de inteles.

In final, Branham a murit asa cum si-a dorit el. A murit ca un blestemat, nu ca un sfant. Ca un lepadat, nu ca un martir.



Masina lui Branham dupa teribilul accident din 18 decembrie 1965.
In 24 decembrie, Branham a murit,
exact asa cum se profetise despre el si cum fusese avertizat.

Intrebarea fireasca pentru noi este daca din iad Branham Il poate iubi pe Dumnezeu, asa cum el a spus ca o va face? 

(Eu personal, ca fiinta umana, sper totusi ca pe patul de moarte in spital, Dumnezeu i-a dat har sa se pocaiasca, nu stim. Iar pe noi Dumnezeu ne-a lasat ca intotdeauna in istorie: Sa alegem mereu adevarul, nu ideile oamenilor mandri si mai ales sa alegem viata si binecuvantarea, nu moartea si blestemul. Doamne ajuta, pe fiecare dintre noi.)

Articolul - Blestemul lui Branham aici:
https://mesajul.blogspot.com/2015/02/blestemul-lui-branham.html

12 comentarii:

  1. Branham a fost născut în zodia Berbecului.Știți ce simbol are Diavolul? Berbecul. Bărbații din zodia Berbecului sunt psihopați si se cred deasupra tuturor. Acești indivizi sunt si afectați nervos,suferind de grandomanie.

    Poate Branham a început bine, ruganduse pt bolnavi, așa cum îi spusese si "îngerul", si așa cum trebuia să si rămână.

    Dar intr-un final a ajuns sa sufere de grandomanie si îngâmfare patologică,trăsături ale bărbaților din zodia Berbecului,simbolul lui Belzebuth

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt de acord! De ce berbecul si nu tapul? Oricum, astea sunt inchipuiri omenesti, ca diavolul la fel ca si dumnezeu nu are imagine.

      De ce sa nu simbolizeze berbecul mielul de jertfa?

      Ștergere
  2. Si referitor la darul deosebirii : Acesta în sine nu a fost bun sau rău. Contează cum îl folosești. Iar Branham trebuia să îl folosească pt binecuvântare. Dar impulsurile venite din natura astrală au fost mai puternice,iar intr-un final această capacitate a fost folosită intr-un scop pervers si egoist,pentru a se glorifica si ridica pe sine în ochii celorlalți ,până acolo încât a picat în cultul personalității. De aici a început identificarea lui cu Ilie din Maleahi.A folosit o capacitate pentru ași crea o imagine supraumana.A abuzat de ea ,iar asta i-a adus diferite profeții ca să se întoarcă la normalitate.

    Deci un dar sau o capacitate nu este bun în sens absolut,ci este bun sau în rău în funcție de cel care îl posedă.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain articolul. Dar prea profund pt ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce proroc baaa? A predicat ca odată cu el vine si răpirea,dar el a murit intr-un stupid accident.Deci a mințit .A fost un proroc mincinos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da da.De aceea si așteptau să învie,fiindcă le-a predicat ca el este ultimul mesager,si apoi urmează răpirea odată cu el. Deci acei oameni l-au crezut pe Branham.Doar că una e ce visezi si alta e realitatea. Si cum se numește asta? Minciună, amăgire,așteptări false,șarlatanie.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  6. La asta se rezumă de fapt branhamismul si frankismul: Branham le-a spus că el este ultimul mesager,si ca el duce biserica în răpire. Dar el de fapt a murit intr-un accident de mașină. Cam stupid,având în vedere faptul că se credea Ilie din Maleahi si îngerul din Apocalipsa.

    Dar mai vede cineva aceste lucruri? Esența branhismului a murit odată cu Branham.

    RăspundețiȘtergere
  7. Branham sa comparat cu Isus când a spus că deasupra lui să auzit o voce din ceruri,care la ordonat în slujbă. Doar deasupra unuia a vorbit Dumnezeu Tatăl, si a spus : De El să ascultați!. Dar Branham tupeistul a mers atât de departe cu trufia lui,încât a mai spus că și el a privit în cartea cu 7 peceți, chiar dacă doar Mielul a fost găsit în măsura să vadă conținutul cărții sigilate. De la o simplă misiune de a se ruga pt bolnavi a ajuns să-și clădească un cult propriu. Trebuia să fie o binecuvântare dar a ajuns sa duca oamenii în rătăcire si departe de evanghelia lui Hristos. Nici nu mă mir că a sfârșit cum a sfârșit.Trebuia să fie o binecuvântare pt toți creștinii,nu să ducă oamenii după el,în cultul trufiei si a slavei omenești. Dumnezeu urăște așa ceva.




    RăspundețiȘtergere
  8. Ar trebuu sa revizuuesti,putintel, mesajul de la sfarsitul paginii desprende comentario!!!
    Aici e o critica serioasa asupra persoanei!!!!
    Cere calauzire de la Dumnezeu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil ca in ravna sa fiu putin mai aspru, dar sunt departe de felul vostru si mai ales al lui Branham care a zis ca femeile sunt scroafe si galeti de gunoi daca nu sunt la mesaj.

      Frate eu vad articolul ca o critica asupra cuvintelor sale despre iubirea lui pentru Dumnezeu din iad. Nu este despre faptul ca s-a imbatat si acum il barfim, sau ca s-a certat de 3 ori cu sotia lui. sau ca ar fi facut ceva greseli omenesti. Nici vorba. Daca vezi ceva ce nu e corect, si e atac la persoana lui Branham, arata-mi ca voi sterge sau voi reformula si imi si cer scuze pentru excesul de zel.

      Este vorba mai mult despre a judeca cuvintele lui foarte grave -despre el in iad- cuvinte total nebiblice pe care le spune un om care pretinde ca este profetul si pretinde sa fie crezut 100% si urmat, fara a i se pune intrebari. E cu totul altceva decat atac la persoana.

      Eu am vazut ca am calauzirea Duhului Adevarului si intelepciunea lui Dumnezeu peste mine. Duhul Adevarului mi-a aratat adevarul si nu imi este teama sa scriu. Ma rog sa imi pastrez simplul echilibru si bunavointa, dragostea si rabdarea pentru voi cititorii.

      Dumnezeu sa va binecuvinteze. Orice corectare este binevenita. Multumesc.

      Ștergere
    2. Iate ce prefacuti! bai prefacutilor branhamisti de faptul ca Branham a spus ce a spus cum de nu ziceti nimic? Ati implinit vorba aia care zice ca voi va legati de scriitor nu de infractor. Vai si amar de voi. fatarnicia va este mare.

      Ștergere
  9. Necunoscutule,se vede că ești în ceața necunoașterii. Sunt critici justificate si constructive, față de pretenția că Branham si misiunea lui au fost infailibile!.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.