marți, 27 iulie 2021

Cuvantul il autorizeaza pe fratele Tim

Da, Cuvantul il autorizeaza  pe fratele Tim.

Au fost mari discutii in tara si liderii de la mesaj, desigur, ca au contestat dreptul unul predicator de a predica spunand tot felul de lucruri strict legat de emotiile lor, nicidecum de Cuvant. Altii au spus ca are dreptul sa predice Evanghelie, insa nu e chemat sa faca asta. POFTIIIIM? Ma apuca rasul si mila in acelasi timp. Un om care nu are nici 8 clase si care nu are nici 10 enoriasi in adunare spune asa ceva. Teribil.

Concluzia la ce am auzit si vazut este ca oamenii (majoritatea) de la mesaj nu au evoluat in ultimii 10-15 ani de cand am plecat eu din secta lor. Aceleasi tipare de gandire si comportament, aceleasi invataturi false, aceleasi emotii acuzatoare si veninoase. Ei sunt inca foarte departe de adevarul din Cuvant, fie ca sunt branhamisti, tunetisti sau frankisti ori alta miscare din cadrul mesajului lui Branham.

Din nou lipsa de intelepciune isi spune cuvantul. Majoritatea sunt doar un pachet emotional negativ impotriva la tot ce nu este pentru Branham sau Frank.

Evanghelia, Jertfa Mielului si valorile pe care Cuvantul le promoveaza, nu au importanta pentru ei atunci cand Branham nu este pus in ecuatie. URIASA GRESEALA din partea cui face asa ceva. E semnul denominational, al fiarei din inima lor care plina de sine, nu doreste sa comunice si sa aiba partasie cu frati si surori care sunt si ei in Numele Domnului. Liderii mesajului promoveaza astfel ura, falsitatea si propriile interese. 

Si cand aplica anumite versete catre Tim Humes in mod total fals, imi arata ca le este frica de adevar. Niste lideri de carton, fricosi, fara barbatie spirituala, fara bunatate, fara prietenie. Nimic. Nu e permis fratilor sa faceti asa ceva. Unde sunt barbatii de la mesaj care aveau candva argumente pentru a-si sustine credinta, fara frica, fara teama? Nicaieri. Unde sunt cei pentru care Cuvantul si valorile de viata spirituala sau umana, conteaza mai mult decat sectarismul ieftin si toxic? Nicaieri.

Dragii mei, eu cred ca fratele Tim Humes este mai indreptatit si autorizat de Dumnezeu sa predice Evanghelia decat voi toti. Fratele Tim simte cu oamenii si doreste sa ii ajute. El a fost la mesaj de mic copil, stie mai multe decat voi toti. 




Si cand cineva predica Cuvantul curat, fara falsuri de la Branham sau Frank, si oamenii se impotrivesc, acestia devin anti-Evanghelie, anti-Cuvant, anti Hristos. 

Si mai rau, comploteaza impotriva la asta...ca sa ce? Sa apere un profet dovedit fara dar si poate ca a falsificat multe, a mintit mult, a plagiat aproape toate asa zisele sale descoperiri. 

Of, of, dragi frati....ce copilarii din partea voastra....Dumnezeu sa ajute si sa aiba mila.



18 comentarii:

  1. Dar pe cine d...oamne iarta-ma intereseaza ce spun asa zisii "lideri"? Cine le da lor dreptul sa autorizeze pe vreun OM ce sa vorbeasca si ce sa nu? Cine se cred ei? Traim intr-o tara democratica sau in statul islamic? Ziceti-mi si mie daca cumva s-au schimbat legile, ca poate nu am fost eu atent?

    V-am mai spus, acesti branhamisti radicali in frunte cu "liderii" lor de mamaliga ar fi in stare sa dea buzna prin casele sau adunarile celor care nu predica conform cu credintele lor ca sa ii bata sau sa ii omoare. Daca am trai in Talibania ar face acelasi lucruri ca si la Charlie Hebdo und au intrat peste ei cu mitraliera. Va zic eu, ca daca nu le-ar fi frica de pedepsele statului de drept, aceste personaje de nimic s-ar deda la atrocitati si cu fapta, nu doar cu gura.

    Ce prostie mai e si asta cum ca "Cuvantul il autorizeaza"? Este un OM si are dreptul sa isi spuna liber opinia indiferent care, fie ca le place unora, fie nu. Pana si Dumnezeu este "obligat" sa il asculte pe fiecare ce vorbeste, asta se cheama LIBER ARBITRU!

    Abel ben ADAM

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar pe Branham cine l-a autorizat să spună minciun, plagiate și profeții false? :)

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e prost cine cere/spune, prost e cel ce plateste/crede ce spune...

      Ștergere
    2. " Nu ești obligat să cumperi" dar ai mari șanse să te îmbolnăvești. :)

      Peter

      Ștergere
    3. Da, mai ales la mansarda ;)

      Ștergere
    4. :). Avem creierul pt a gândi și mintea pt a înțelege. Dar unii vor să fim ca necuvântătoarele, care tac și se supun.

      Peter

      Ștergere
  3. Hopa -

    Mergeți la muncă și nu vă mai lamentați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine e fratele mai mare? Branham? Nu va-ți săturat să-l pupați în dos, ca pe un superstar? Știai că oamenii ăștia ca voi, cu fixații idolatre, sunt de domeniul patologic?

      Peter

      Ștergere
    2. Lasa-l, igonra-l ca e un frate mai "sarac cu duhul", de fapt nu pare ca detine asa ceva, are inregistrat decat un program de robot de bucatarie. :))

      Ștergere
    3. Așa e. Cred că are pe pereți postere cu Branham și toată ziua îi citește bâlbâielile.

      Peter

      Ștergere
  4. Nimic nou sub soare...fanaticii religioși au fost, sunt și vor mai fi. Rețeta e simplă și aceiasi. Apare unu care se dă sfânt și cu revelații pe bandă rulantă, iar cei naivi pun botul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și le promite că vor zbura în ceruri la nunta mielului , dacă bineînțeles stau lângă el și cred mesajul lui. Altfel nu se poate. E imposibil. Trebuie să crezi profetu 100% pt ca să intri în împărăția Domnului. Iar dacă se întâmplă ceva și profetu moare, trebuie să stai lângă sicriu și să aștepți să învie. Că doar a promis călătoria spre ceruri, nu?

      Un film hazliu despre un predicator care încearcă să prostească niște simpli țărani.

      https://youtu.be/xvMt48y9AZI

      Peter

      Ștergere
  5. Lăsa-ții ca sunt aleșii domnului văzduhului să fie înșelați de profetul Ilie din America. Maleahi vorbește clar pentru Israel, iar ei îl introduc pe Branham cu tupeu maxim în Maleahi 4;5-6. Clar aleși să fie înșelați!

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate trebuie curățate vorbirea Rea astfel nu santem uni mai buni că alți

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiecare are dreptul să spună ce găsește dar are drept să trăiască ce vorbește

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apostolii ne spun să trăim Cuvântul. Branham și Frank ne spun fixurile lor teologice, preluate de la alții sau născocite de ei.

      Unii au ales să asculte de aceștia doi din urmă. Nu fac nimic fără să le spună Frank ce să facă. Până și în chestiunea vaccinării, Frank le predica să se vaccineze fiindcă și el proceda așa când mergea în vreo tara străină.

      Deci ce pretenții să avem de la ei? Până și ultimul păcătos când se pocăiește ascultă de ceea ce spune biblia și nu de ceea ce spune un predicator sau altul. Trebuie să fi extrem de rătăcit și fără minte ca să asculți de un om în loc de Cuvânt.

      Peter

      Ștergere
  8. Deci sambata vir fi doua adunari la Alba si o intalnire cu intrebari si raspunsuri. Duminica va fi si o adunare cu Tim humes la Sibiu la fr Sinai.bine am inteles?

    RăspundețiȘtergere
  9. Da da asa va fi. Doua adunari la Alba si o intalnire cu intrebari si raspunsuri si o adunare cu fratele Tim Humes la Sibiu.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.