marți, 27 noiembrie 2012

Eroarea cu asa zisul "Nor Supranatural"

Am descris, am scris despre faptul ca atunci cand am descoperit contradictia enorma cu asa zisul Nor am fost la un pas de lesin. Nu mai insist pe partea mea emotionala, desi m-a afectat ff mult caci mi-as fi dat viata candva pentru aceste "adevaruri".

Idea este ca m-am bucurat sa vad ca multi altii care urmau Mesajul lui WMB au vazut aceleasi lucruri si au avut curajul sa spuna.

Păcat că cei care urmeaza inca mesajul lui William Branham NU IAU IN CALCUL POSIBILITATEA CERCETARII OBIECTIVE A ERORILOR DIN MESAJ. SA VADA CA NU ESTE "UN ABSOLUT" ASA CUM SUNT OBLIGATI SA CREADA. Mare pacat ca oameni minunati care si-au pus viata la dispozitia mesajului sunt infricati, manipulati, speriati, amenintati cu iadul, cu necazul cel mare, daca isi permit sa intrebe anumite lucruri. ASTA ESTE O FORMA GRAVA DE ABUZ EMOTIONAL, SPIRITUAL SI SPALARE DE CREIER. Da lasati oamenii sa studieze! SA intrebe, sa cerceteze. Ce sunteti INCHIZITIA romei sau comunisti?

Acest nor este un cristos fals care nu este altceva decat FUM de la racheta Thor. Aceasta a fost detonata in 28 februarie, deoarece nu mai putea fi controlata. Branham se afla in drum spre Houston Texas, la acea data. El a ajuns in zona Tucson, Arizona, abia in 6 martie 1963, dar nicidecum in zona norului ci la 350 de kilometri distanta de unde acest nor sa aratat. 

Owen Jorgensen in cartea lui "Supranatural" RECUNOASTE ca Branham nu a fost acolo pe munte in 28 februarie, dar inventeaza o alta varianta. Ca cica ar fi fost doua aparitii ale norului, dar aceasta ipoteza NU CORESPUNDE CU CE A ZIS Branham despre nor timp de peste doi ani pana la moartea lui si nici cu ce au spus ceilalti apropiati ai sai, inclusiv Rebecca Branham fica sa sau Billy Paul fiul lui cel mare.

Raportul rachetelor lansate pe 28 februarie 1963 si cele care au esuat.












Willliam Branham a spus ca Norul acesta este CRISTOSUL care i s-a aratat in pustiu!
Domnul Isus ne spune:

Matei 24:
  • 23 Atunci dacă vă va spune cineva: „Iată, Hristosul este aici sau acolo”, să nu-l credeţi.
  • 24 Căci se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi.
  • 25 Iată că v-am spus mai dinainte.
  • 26 Deci dacă vă vor zice: „Iată-L în pustiu”, să nu vă duceţi acolo! „Iată-L în odăiţe ascunse”, să nu credeţi.
  • 27 Căci, cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului.
  • 28 Oriunde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
  • 29 Îndată după acele zile de necaz „soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.”
  • 30 Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.

Eu am ales pe cine sa cred si nu trebuie sa dau socoteala nimanui de credinta mea in ISUS. Da si tu dreptate lui Dumnezeu.

!!!! Partea a doua despre nor, foarte bine documentat aici: Norul buclucas si lamuriri

 In engleza:

http://en.believethesign.com/index.php/The_Cloud

66 de comentarii:

  1. Dupa aproape o jumatate de secol, cu tehnologia computerizata si stiinta politica --vezi toate confirmarile si dezmintirile care se dau la fiecare eveniment publicat astazi, -- este usor de mintit poporul . Cei care citesc corect , asa cum a fost spus si acceptat de cei din generatia martora , vor sti sa caute sursa originala si nu se vor lasa amagiti de diversiunile unor slujitori ai lui Dumnezeu , carora EL le-a ingaduit sa testeze credinta poporului Sau, precum pe aceea a robului Sau Iov si a Fiului Sau, Isus Hristos .Raspunsul meu catre unul dintre acestia este ,dupa Scripturi : " de asemenea este scris :Aruncati-va ochii printre neamuri si priviti, uimiti-va si ingroziti-va! Caci in zilele voastre voi face o lucrare pe care n-ati crede-o, daca v-ar povesti-o cineva! (Hab.1:5)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lica , esti vinovat de interpretare a Cuvantului in folosul minciunilor tale . Nimeni nu a cerut cuiva sa mearga la nor si nu a spus ca acolo ar fi Hristosul . Fratele Branham a reletat o vedenie, cu un timp inainte de eveniment, in care a zis ca a vazut o explozie, si s-a gandit ca ar insemna moartea lui Da , o explozie, da nu de racheta , cum sustii tu, ci un sunet de rupere a barierei sonice, datorat unui eveniment desfasurat instant . Si in vedenie a vazut aripi de ingeri inlantuite, ca nu a putut sa distinga precis numarul lor . Curand dupa aceea, in februarie, spune ca a fost luat in nor, unde a vazut pe ingerul care i-a vorbit si pe ceilati, care erau asezati in forma de piramida . Dar, cum ai putea tu sa intelegi asta, cand citesti despre rapirea lui Ioan, care era Prizonier , nu de buna voia lui pe insula Patmos, si nimeni n-ar fi stiut ca el a fost rapit, daca nu ne-ar fi scris despre eveniment Si ce daca Branham a fost la 300 de mile de locul in care a fost fotografiat norul ? La ce distanta de cer a fost Ioan cand a fost adus in fata usii deschise acolo? Nu e de mirare ca Branham nu a stiut de nor pana cand a fost publicata fotografia - enigma la timpul acela - , fiindca el a fost rapit in Duhul, nu dus intr-o excursie cu satelitul si dotat cu aparat de fotografiat . Dar el a trait un eveniment, despre care a vorbit, si anume primirea unui Mesaj pe care l-a predicat pentru noi , sustinut si adeverit de Dumnezeu . Faptul ca tu nu l-ai primit=inteles, este doar problema ta, si nu mai da vina pe altii pentru asta .Nu-i corect ce faci ! Degeaba pui pe altii sa studieze mesajul si sa te contacteze iarasi peste cinci ani, fiindca si aceia au dat dovada ca l-au citit exact ca tine, nu ca o oaie, ci ca o capra, pe sarite . Mai scrie, si voi reveni cu comentarii . Pace tie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. unde ACOLO nu a fost Branham in 28 febr. ? pe munte ? Dar Branham spune ca a fost luat in nor, nu pe munte Daca a fost posibil sa fie luat in nor, ce era asa greu sa ajunga pe munte ? N-ai inteles nimic ! Tu nu crezi ca Ioan a fost rapit de Domnul si dus la poarta cerului . Te lauzi la altii ca citesti multe ineptii si tu nu citesti Biblia decat din interes, sati aperi saracia ( de credinta in descoperire ) Cum a putut sa fie mutat Filip de laga famen, de pe drumul spre Gaza, fara sa mearga pe picioarele lui, pana in AZot, aproape de Cezareea ? . Am impresia ca tu slujesti unui dumnezeu care nu are mai multa putere ca tine, si mai multa inteligenta decat ai tu si pe care-l slujesti din convingerea ca ala este cel adevarat , nu Duhul care si-a aratat calitatile de Medic desavarsit , prin ascultarea rugaciunilor unui om care se contrazicea pe sine, fiindca nu avea decat 4 clase elementare facute la fara fregventa . Oare nu-i asta din partea ta si a altora , exces de gelozie exprimata , ca pe voi Dumnezeu n-a binevoit sa va bage in seama ? poate fi oare blogul tau o refulare a sentimentelor de frustrari si neimpliniri pe care le-ati trait intr-o comunitate care a ridicat mereu standardele de credinta intr-un Dumnezeu real ?

      Ștergere
  3. permite-mi te rog cateva observatii despre pozele si harta de mai sus
    Eu stiu ca daca se face o experienta cu bumba, nu se face deasupra zonelor locuite si avand in vedere locul indicat, langa ocean, , aceasta era trimisa mai degraba insptre larg, decat inspre pamant. Iarasi , tinand cont de distante, locurile de fotografiere indicate pe harta mi se par incorecte, ,
    daca este vorba de bomba respectiva , tinand cont de rotatia pamantului si de sensul liniar de indicare a pozitiilor stiind ca distanta fata de pamant era prea mare ca sa poata fi dus de vant fumnul . de aceea eu consider ca FAKE explicatiile tale, mai degraba, decat relatarile originale

    RăspundețiȘtergere
  4. n-ai inteles nimic. Nu locatia si data aparitiei, modul de formare a norului, si traseul acestuia in acel caz, sunt prezentate imaginar.Faptul ca forma lui s-a modificat nesemnificativ si directia de deplasare , inversa celei care ar fi fost in cazul unui fum , imi da de gandit si-mi intareste concluzia ca teoria cu racheta este DIVERSIUNE

    RăspundețiȘtergere
  5. Vrea sa zica, au lansat racheta , ( cu ce scop, daca nu sa o explodeze ?), nu au putut sa o controleze si au explodat-o in desert, in mod necontrolat, da ? Fumul de la racheta ar fi trebuit sa apara liniar, dar racheta necontrolata a facut ceva piruiete, apoi s-a dus direct spre desertul unde au explodat-o de ciuda ca n-au mai putut sa o controleze . Mai mai, , iaca o alta idee : Americanii au lansat o racheta necontrolata inspre continent, tara lor, cu scopul sa o explodeze controlat , cand va ajunge in desert . Eu nu vad sa rimeze aceasta poezie ! Chiar daca este recitata dupa o jumatate de secol : Norul s-a format de la explozia unei rachete, inainte ca ea sa fie explodata, doar in trei locuri diferite, pe parcursul zborului ei necontrolat spre desert Nu ti se pare ca-s prea multe contradictii in aceasta prezentare ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ai inteles nimc , si- nu-mi pare deloc bine ca gandesti ingust de tot .Faptul ca Fratele Branham era sau nu era la acea data pe munte, nu are nici cea mai mica importanta in legatura cu descoperirea pecetilor si cu prezenta Ingerilor , O rapire in Duhul nu depinde de locul unde se afla persoana , citeste mai cu atentie si intelege felul de lucrare a lui Dumnezeu, nu te lasa calauzit doar de ganduri firesti .
    Si iarasi revin la nor, care se pare ca este un tepus pentru tine . Explicatiile voastre cu racheta nu au alta baza decat SPECULATIILE, fiindca, din alt punct de observare, combustibilul de la o singura racheta nu putea sa formeze un astfel de nor si la o asa inaltime , indiferent unde ar fi fost detonata " necontrolat " Dar, ca sa fim corecti, si diversiunile voastre sunt cat se poate de necontrolate, cum m-am exprimat intr-un comentariu, Dumnezeu va da voie sa faceti ce vreti voi cu Duhul lui Ilie, el L-a dat pe mainile voastre, , daca tot ati facut la fel si cu viata personala .

    RăspundețiȘtergere
  7. http://news.uk.msn.com/video-clips/?VideoID=2grwk158
    Stirea din dimineata asta despre explozia unui meteorit, filmata in rusia , confirma faptul ca am gandit corect, fumul unei explozii merge liniar, nu face forme de ingeri si alte asemenea, cum ai afirmat mai sus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata , teoria ta cu fumul de racheta nu se poate demonstra nici macar prin legile fizicii, pe cand in inteles spiritual norul ramane ca un semn BIBLIC al revenirii Domnului, iar Parousia -ramanerea permanenta - este documentata de mii de suflete care marturisesc prin viata lor de epistole scrise . Nesansa ta ( intamplatoare, sau provocata de tine ? ) de a gasi numai ramuri si frunze uscate in desisul padurii , nu cumva se datoreaza faptului ca ai intrat in hatis si lupta pentru a inainta nu-ti mai da ragaz sa privesti in sus, spre ramurile verzi ? Prima ta greseala a fost cand ti-ai pierdut calmul si ai intrat in panica, ti-ai luat VIATA IN MAINILE TALE si ai uitat sa privesti spre locul de unde putea sa-ti vina ajutorul . Opreste-te, omule , intoarce-te la familie si la Domnul, care are mila si nu oboseste iertand , si vei fi binecuvantat . Nu-ti mai impietri inima , ca n-ai nimic de castigat . Nu te mai amagi singur, viata ta e in MAINILE LUI , nicidecum in ale tale !

      Ștergere
    2. Da, precum ai citit, Ingerii au aparut instant, - dar tu nu crezi in puterea lui Dumnezeu - au venit cu un scop, nu in vacanta, ci erau MESAGERI , si cand AU PLECAT - Ingerii , nu Domnul - au lasat un semn , care era norul circular, asemanator unui chip omenesc cu par alb, ca al unui judecator , despre care fratele Branham a spus ca semana cu acela din pictura lui Hofmann. Ei, ce sa mai vorbim, ai dreptul sa te INDOIESTI ( de durere de burta, cat despre inchinare, vad ca zici ca Mircea cel Batran , adica " Doamne, sa ne ierti "

      Ștergere
    3. norii sunt dumnezeiesc de frumosi, asa a facut Domnul pentru toti oamenii nu ia dat porunca lui Branham sa isi faca un idol dintr-un nor.
      iata ce frumos e http://www.express.co.uk/news/science/618118/Bizarre-skull-shaped-multi-coloured-wormhole-in-sky-signals-end-of-the-world

      Ștergere
  8. Eu citesc permanent ceea ce a spus fratele Branham si sunt de acord cu tot ce a invatat el despre Scripturi Este singurul predicator care a dat explicatii prin care se leaga toate evenimentele scrise in Biblie, nici un altul nu a putut face asta, toti au lasat in urma lor interpretari care au dus la intrebari fara raspuns, dar Mesajul dat de Ingerul Domnului a adus lumina peste toata Biblia .
    Decat sa pierzi timpul parand si cautand sa arati greseli in lucruri pe care nu le intelegi, incercand sa-ti demonstrezi tie insuti ca minti de-adevaratelea , bine ai face sa iei Biblia de la Geneza si sa-ti expui vederile tale profetice , caci, daca la acela pe care generatia lui l-a numit PROFET tu i-ai gasit erori cu carul, inseamna ca de fapt tu esti profetul mult asteptat, da-ne deci dreapta calauzire, nu ne mai purta prin locuri pustii, ca sa ne poticnim . Ti-am spus cum Dumnezeu a dat fiecarui slujitor al Lui un semn , ca fiecare om mantuit si-a primit de la Dumnezeu semnul personal, ca oile Lui cunosc glasul si nu merg dupa un strain .Deocamndata, din toate punctele de cercetare, semnul nu ti se potriveste ... si cu asta, norii de necredinta se risipesc, sau se aduna asupra cuiva care iti citeste blogul , si VIATA LOR ESTE PE MAINILE TALE

    RăspundețiȘtergere
  9. William Branham a spus ca el a primit o insarcinare de la un Inger, care ia ZIS : " DACA TU VEI FACE PE OAMENI sa te creada pe tine, nici o boala , si nici cancerul nu se va putea impotrivi rugaciunii tale " si asa cum il prezinti tu de inselator si plagiator si Hristos mincinos , milioane de oameni l-au crezut si-l mai cred --eu sunt unul din ei --si s-au vindecat de boli si si-au mantuit sufletele . Eu atata as vrea sa stiu, ce insarcinare ai primit tu si de la cine, si cati te cred , ( au ocazia sa dea marturie in scris la comentarii ) si cu ce beneficii se pot lauda, in afara de faptul ca si-au luat gandul de la spanzuratoare ,( acesta este totusi un lucru de apreciat ) si ce au obtinut crezand propovaduirea ta ca William Branham a avut un Spirit amagitor , pe cand al tau este acela de descoperitor al tainei respective

    RăspundețiȘtergere
  10. Vezi, cum se intampla sa citim aceeasi predica si sa o privim si intelegem diferit -- nu cumva aici se dovedeste invatatura lui Dumnezeu despre doua seminte diferite, insufletite de duhuri diferite . Fratele Branham a spus ca SUFLETUL este identificat prin NATURA DUHULUI care-l calauzeste . Dar iarasi, ce sa mai vorbim, de vreme ce tu ai spus ca Samanta Sarpelui este invataura Hitlerista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai chiar este un Hitler al mesajului

      Ștergere
    2. Vai de sufletul vostru, ba chiar de trei ori vai, trinitarilor, odata pentru ca nu-L cunoasteti pe Dumnezeu, apoi pentru ca nu puteti crede Cuvantul Lui si chiar il interpretati eronat , conform mintii voastre bolnave de necredinta , minte infectata de duhurile rautatii iesite din inima voastra impietrita .
      JALNIC este faptul ca voi nici nu va dati seama cat de bolnavi sunteti , cancerul acesta al impotrivirii la Mesajul orei va va tine pe picioare pana in clipa cand , pe neasteptate, VA VETI DA ORTUL POPII " si nu va fi chip de scapare din necazul cel mare " pentru voi . MARE PACAT ! Cine-ar mai putea sa va ajute atunci, daca acuma va incapatanati sa va lasati ajutati ? Daca acuma refuzati sa fiti botezati in Numele Domnului Isus Hristos, iar aceia care v-ati botezat fara sa aveti CUGETUL CURAT , luati acuma in desert Numele Domnului , A cui evanghelie pretindeti voi a o propovadui, cand EVITATI si NEGATI FAPTA DE CREDINTA cu care se incepe UMBLAREA IN CREDINTA, care este primul pas spre Hristos ?
      Se dovedeste ca acest BLOG ESTE ANTICRESTIN, , nici un articol despre " invataturile incepatoare", ci numai barfe si teorii ce pretind a da dezmintiri prin minciuni si umblari dupa idei carcotase , care sa va defaimeze intre voi pe unii si pe ceilalti, prin fapte omenesti mai mult sau mai putin corecte , reale sau inventate de imaginatii induse de " dezintegrare de neuroni " in creiere infierbantate dupa senzational si preamarire de sine , dragul meu ENFP !

      Ștergere
    3. Bine zici de umblarea in credinta nu in branhamism. Sunt doua lucruri diferite.
      Esti plin de negativism si emotii negative nebiblice.

      Mai bine ai dovedi lucrurile in care crezi decat sa ataci oamenii. Asta e tot ce stiti face.

      Sa atacati oameni care nu vor sa creada in falsul mesaj branhamist confuz si contradictoriu.

      Timpul minciunii branhamismului a trecut.
      Cei intelepti iau seama la ADEVAR, nu la senzationalul din vindecarile -multe false- din mesajul lui Branham.

      Acest blog demasca falsul in care tu umbli. Nici botezul de care tu vb nu este descoperit de Branham asa cum FALS voi pretindeti si invatati pe altii minciuni.

      Botezul si alte invataturi le-a luat Branham de la altii si a pretins ca el le-a descoperit, pe cand colo el era pastor penticostal la Tabernacolul penticostal.

      Nu exista preamarrie de sine si goana dupa senzational nicaieri maimare c ala cei care urmeaza mesajul. Toata ziulica va autoproslaviti voi ca sunteti Mireasa, alesii, etc.

      Sunteti cea mai dezbinata secta din lumea crestina.

      Frate drag, voi nu va puteti suferi intre voi, cum sa suferiti pe cineva care va spune ca sunteti in minciuna si fals?

      Nu se poate.

      Va dati mari ca sunteti ceva?

      Nu sunteti nimic.

      Si daca sunteti ceva, ati fi deoarece Domnul a murit pentru pacatele voastre. NU AVETI NICI UN MERIT. NIMENI NU ARE.

      Asa ca mai bine vezi-ti de barna din ochiul tau mai intai.

      Ștergere
    4. Anonimule branhamist ar trebui sa consulti un psiholog.De urgenta.

      Anticrestin este orice teorie,invatatura care fura Harul lui D-zeu si il inlocuieste cu acceptarea unei teorii a unui om,fie el WMB,E .Frank ,Joseph Smith sau orice alt mare destept si grandoman mistic....

      Asa ca trage aer in piept,iesi si fa miscare si descarca-ti energia negativa cu care te-a inoculat mesajul ''revelat''al lui WMB.... poate iti trece nevroza religioasa .

      P,S :Spui de botezul in numele lui Isus.Ai uitat ca WMB spunea ca Numele Tatalui...este defapt Numele Domnului Isus? Pai na...si concluzia care este?Cei care sunt botezati in Numele Tatalui si al Fiului....etc defapt sunt botezati si in Numele Domnului Isus. Chiar voi o spuneti,nu eu.

      Asta reiese din afirmatiile lui WMB.Se vede ca Branham nici nu era coerent in ceea ce predica fiindca nu isi dadea seama ce perle afirma.

      Ștergere
    5. Si inca ceva foarte important:Botezul in Numele lui Isus era cunoscut de Joseph Smith pe cand Branhamel nici nu era in schite.

      Citeste daca ai la indemana,cartea mormonilor scrisa in 1838 parca si ai sa intalnesti botezul acesta in Numele lui Isus.Stii ca Joseph Smith spunea ca acest botez face parte din restituirea bisericii? Exact teoriile lui Branhamel. Probabil si penticostalii unitarieni le-au preluat de altii dinaintea lor,dar nu au aderat la miscarea lui J.Smith.

      Si cum lui Branhamel ii placea sa citeasca de toate ,de peste tot,este clar acum de unde i-au venit aceste idei ""revelate"" precum si fixatia cu restituirea bisericii prin Ilie...

      Tu ai primit si auzit doar ceea ce au vrut altii sa auzi.Dar nu stii originea invataturilor lui WMB.

      Ștergere
    6. Consider foarte importanta aceasta cercetare a originii invataturilor lui WMB fiindca la branhamisti,frankisti,se predica cum ca Branham a adus aceasta invatatura a botezului,el fiind SINGURUL si PRIMUL care a ''descoperit"""aceste invataturi.

      Dar cand citeste si scrierile altor miscari sectare din USA iti dai seama ca defapt unii s-au ""inspirat "" de la altii...Deci nici o revelatie reala si unica.Doar preluari ...plagiate,mai pe romaneste...

      Si atunci vezi ca Branham nu a restituit nimic ci doar a ""restituit"" ceea ce au predicat altii...Dar acestea nu sunt descoperirile lui ca Ilie....

      Vi sa aratat doar o parte a REALITATII si nu TOATA MONEDA,CU AMBELE FETE...

      Din ce motiv anume,nu stiu...interese materiale,morale,o anumita pozitie privilegiata adoptata si crezut orbeste(noi avem adevarul absolut) etc....Multe motive pot fi in spatele acestor plagiate.

      Sau pur si simplu ignoranta unora de a nu vedea tot adevarul privitor la anumite invataturi...Si vor sa vada doar ceea ce vor ei,mintindu-se pe ei si pe altii si pastrandu-si o pozitie inchipuita de oameni diferiti si superiori fata de alti....

      Ștergere
    7. Eu consider ca nu ar trebuii sa mai raspundem unor provocari nesimtite precum(anonimul 7 FEBRUARIE 2014 8:33) !
      Un crestin adevarat nu ar vorbi asa , in primul rand se vede clar ca ii lipseste dragostea !
      Un om fara dragoste nu poate fii numit fiu a lui D-zeu, chiar daca e botezat in numele D-lui Isus.
      cand vezi ura pe care o emana poti sa iti dai seama de ce duh e calauzit.
      eu consider ca putem avea opini diferite si sa fim frati dar cu conditia sa avem dragoste.

      Ștergere
    8. Recomand tuturor citirea textului din 1Corinteni 13 inainte de a incepe sa comentam si sa atacam pe acest blog. Eu personal dupa citirea acestui text mi-am dat seama ca nu este bine sa mai atac fratii de la mesaj. Am facut asta si imi pare rau, de acum am sa fac doar comentarii biblice si nu o sa mai folosesc texte din mesaj. Eu ii consider fratii mei si stiu caci D-nul ii poate trezii la realitate chiar daca nu ii atac eu. Si mie mi-a fost foarte greu dar cu ajutorul D-lui vad altfel lucrurile dar daca cineve m-ar fi bonbardat cu atatea lucruri deodata poate as fi fost mai greu de convins.

      Ștergere
    9. " energie negativa " ? Cine are mai mult din asa ceva . decat voi, HAITA DE CAINI ce latrati feroce cand trece CARUTA SATREI MESAJULUI , scuturand colbul de sub roti pe sub nasul vostru fin de locuitori pe MARGINEA CAII MANTUIRII, si puneti botu la asmutirile pe care vi le provoaca unul ca mine, care se pare ca N-ARE ALTA TREABA decat sa va intarate in nebunia voastra . Si mai aveti si curajul sa va orbiti unul pe altul despre " dragoste "

      Ștergere
    10. Vorbesti ca un sarpe plin de venin si toxic. Nu ai pic de respect nici fata de tine si nici fata de altii.Am urmarit cuvintele tale dar nu ai nici un singur cuvant intelept sau adevarat.Tot ce iti iasa pe gura e rautate si ratacire. Sa te ierte Dumnezeu branhamist ratacit si orbit.

      Ștergere
    11. Domnul sa te ierte !

      Ștergere
    12. In sala de sport a liceului meu era scris "Sportul te invata sa castigi cinstit si sa pierzi onorabil". Se pare ca fratii care urmeaza mesajul nu stiu nici macar asa ceva.

      Mesajul nu este ceea ce pretindeti voi si nu mai mintiti si inselati oamenii cu inlocuitori, cu fanteziile si erorile si toate contradictiile ca sa ii abateti de la Evanghelia data oamenilor pentru mantuire. Nu stiti sa pierdeti onorabil.

      Ei asa se comporta si ei intre ei. Asa ca sa nu ne miram. Am vazut la Cluj asta zeci de ani.

      Este o puternica samanta de discordie semanata de satana in sufletul lor sa urasca mereu, sa loveasca sa fie salbatici ca si Ismael. Sunt barfitori de prima clasa, uratori fara limita, nesimtiti fara masura, nedrepti cand judeca pe cineva, sau o cauza sau o problema a cuiva. Nu au nevoie de martori, de prezenta celui acuzat, ci ei pun direct sentinta dupa cum educatia limitata, emotiile negative, sentimente ieftine de explozie de nervi si rautatea din ei le dicteaza.

      Singura lor arma este aceeasi cu care au luptat mereu:JIGNIREA, LOVITURILE, ATACURILE.

      Aici nu putem vorbi despre umanitate in atitudinea lor, ce sa vorbim despre crestinism, Mireasa etc. Este non-sens.

      Se lauda ca sunt o super-rasa, (am auzit ca Nelu Dascal a spus, -nu stiu sigur daca e totul asa- ca noi suntem holograme, nu suntem realitati, nu suntem fiinte umane,) dar cu aceste atitudini copiate de la Branham, Frank si alti lideri slabi si uratori, arata ca sunt o sub-rasa, nu super-rasa.

      Zic si eu ca fratii, Domnul Isus sa te ierte.

      Chiar si sportul ne invata mai multe si mai bune, decat voi branhamistilor
      "Sportul te invata sa castigi cinstiti si sa pierzi onorabil."

      Ștergere
  11. Eu ti-am raspuns la intrebarile tale, oare ai si tu de gand sa raspunzi la ale mele ? :
    1. Spune tu, cu mana ta , scriind : " ce duh te calauzeste ?
    2 Ce insarcinare ai primit, si de la cine ?
    3 Esti tu trimisul pentru epoca aceasta a Bisericii ? Daca nu, cine crezi ca este ?
    4 Ce invatatura sustii, ca fiind cea corecta : Sfanta treime, sau ISUS ESTE DOMNUL ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Argumentele mele : Dumnezeu a vorbit in acelasi mod , profetii cu impliniri diferite, care au fost spuse in acelasi context : Isaia 61, fapte 13.47 , Maleahi 4, Matei 24 , Luca 17 , desi avea in vedere evenimente diferite . Tocmai de aceea ne-a spus Petru ca " nici o proorocie nu se talcuieste singura --adica nu este voie sa o interpretam dupa urechea fiecaruia -- fiindca oamenii prin care a fost spusa au vorbit de la Dumnezeu, calauziti de Duhul Sfant , care singur isi interpreteaza Cuvantul, prin aplicarea in practica . Viata traita de William Branham a fost aplicarea in practica a mai multor profetii . prin ea noi am inteles " Caci Dumnezeu, care a zis: "Sa lumineze lumina din intuneric", ne-a luminat inimile, pentru ca sa facem sa straluceasca lumina cunostintei slavei lui Dumnezeu pe fata lui Isus Hristos. "(2Cor.4:6)
    Nu te mai stradui deci , in desertul in care te afli, (unde vezi numai fum de rachete explodate ) sa incerci a ne prosti cu ape de la Mara , ca noi suntem deja la Stanca veacurilor , la izvoarele apelor vietii . poti citi in libertate pe blogul meu despre pOMUL sadit langa izvorul vietii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mai am o remarca si o intrebare : Ce spui despre afirmatia lui Pavel :
      Si n-ati aratat nici dispret, nici dezgust fata de ceea ce era o ispita pentru voi in trupul meu; dimpotriva, m-ati primit ca pe un inger al lui Dumnezeu, ca pe insusi Hristos Isus. (Gal.4:14)
      Nu cumva ai avea curajul sa-i aduci aceiasi acuzatie ca fratelui Branham ?

      Ștergere
    2. Nuti rusine sa zici asa ceva de apostolul Pavel? Acum ai depasit linia de har si judecata nu vreau sa fiu in pielea ta Lica

      Ștergere
    3. Oare se potriveste declaratia ta cu pretentia lui Pavel: " Ma bucur acum in suferintele mele pentru voi; si in trupul meu implinesc ce lipseste suferintelor lui Hristos, pentru trupul Lui, care este Biserica. (Col.1:24)
      Cei care au cautat pe Domnul cu inma curata si au primit si vindecare trupeasca, au marturisit ca slujba fratelui Branham a fost intocmai ca si a lui Pavel, el a simtit IN TRUPUL lui toate suferintele oamenilor pentru care se ruga , de aceea a putut sa le numeasca si sa spuna unde au avut inceputul . Fratele Branham a avut de facut o lucrare unica in aceasta generatie vicleana si preacurvara , identica cu aceea in care a fost rastignit Domnul nostru

      Ștergere
    4. Fiindca ti-ai aratat iarasi puterea , RIDICAND argumentatia despre Semnul Fiului Omului , zicand mai sus : "Ai calcat in picioare cuvintele Domnului din Luca 17:34, 35.
      care il DEMASCA PE BRANHAM CU NORUL LUI FALS din 28 februarie caci DOMNUL ISUS ZICE CA SEMNULUI FIULUI OMULUI ESTE ECHIVALENT CU RAPIREA LA CER.
      ( iarasi afirmatii fara suport , nici macar moral ), unde, Doamne, sunt scrise astfel de cuvinte, eu am LAPSUS , iarta-ma, Te rog ! Doresc sa iti citesc din Evanghelie :" "Ce semn faci Tu deci", I-au zis ei, "ca sa-l vedem si sa credem in Tine? Ce lucrezi Tu? (Ioan.6:30)
      Isus le-a raspuns: "Lucrarea pe care o cere Dumnezeu este aceasta: sa credeti in Acela pe care L-a trimis El."
      si pentru ca oamenii au amintit lucrarea facuta prin Moise, darea manei, Isus le-a zis ca aceia care au mancat mana totusi au murit , dar cine mananca adevarata PAINE din cer, CUVANTUL descoperit sub ochii ,lor si vorbindu-le " Eu sunt Painea vietii " Cine vine la Mine nu va flamanzi niciodata; si cine crede in Mine nu va inseta niciodata.
      Dar v-am spus ca M-ati si vazut, si tot nu credeti.
      Ai putea , frate Lica , sa crezi, candva, ca " Isus Hristos este Acelasi ?"
      Duhul lui Dumnezeu a spus lui Natanael ce gandea atunci cand medita la umbra smochinului , a spus femeii de la fantana mersul vietii ei , si lui Simon fariseul la fel, lui Zacheu, Martei, si multora , aratandu-le SEMNUL , adica Cuvantul profetiei . La fel , AIDOMA , s-a intamplat si in slujba fratelui Branham , cei care au citit NEINDOCTRINATI predicile lui L-au vazut . Nu pe Branham ci pe INGERUL DOMNULUI. Balaam insa a dat sa treaca mai departe , fiindca se lauda a fi VAZATOR de adevar , " omul care are ochii deschisi " - reclama - dar de fapt era orb spiritual

      Ștergere
    5. O perioada de 2 -3 ani am suferit de o scadere a vederii, si un frate mi-a facut cadou o lupa, ca sa ma ajute sa citesc cuvintele cu litere mici din Carte . faptul acesta - scaderea vederii- m-a pus pe ganduri si pe rugaciune, si am inceput sa citesc mai cu atentie si in mod spiritual , si acuma, cand iarasi nu-mi mai trebuie lupa, vad si spiritual in alt mod decat inainte, si imi dau seama ca vad si altfel decat vezi tu ceea ce citesc acuma , scris de tine, adica diferit de ideea pe care o expui .
      Tu vrei sa zici ca Branham ne-a chemet sa urmam un hristos dintr-un nor care nu mai este decat in fotografii , ca a facut o doctrina falsa cu norul in pustiu, ceea ce NICI PE DEPARTE de el ! Norul nu a aparut vizibil in pustiu, ( din pustiu pretinzi tu ca s-a ridicat niscaiva fum de racheta necontrolata , ca si ideile vehiculate de tine )norul a fost fotografiat PE CER, unde erau cei sapte ingeri mesageri si a aparut seara, nu NOAPTEA , asa ca nimeni nu a fost luat atunci, ca sa poata cineva ridica pretentiA rapirii Bisericii, doar fratele Branham spune ca A TRECUT PRINTR-UN EVENIMENT SPECIAL , care ne poate vorbi, daca vrem sa intelegem, ca suntem in perioada de timp a unor zile profetice numite ZILELE FIULUI OMULUI , si profetul nu a chemat pe nimeni in padure ca sa-L intalneasca pe Hristos, el a mers doar cu fratii la pescuit si la vanatoare, care pentru ei era un mijloc de procurare a hranei , asa cum marturisesc fratii in cartea GENERATIA CARE ... pe care am inceput sa o traduc , la PAGINA SPECIALA, pe blogul meu
      Tu ar fi bine sa-ti corectezi modul de exprimare exagerat, cand repeti intruna ca Fratele Branham TIPA , gandeste-te ca el vorbea tot timpul la o multime GALAGIOASA , nu una linistita , cum sunt azi crestinii educati ca tine .si chiar si astazi unii predicatori vobesc pe ton ridicat cand sunt multi ascultatori in aer liber . Ce sa mai spunem daca citim in Biblie ca intelepciunea RIDICA GLASUL SI STRIGA , si mai citim ca ceea ce unii cred ca fac in ascuns va fi dat pe fata cu strigat de pe acoperisul caselor . Ei, ce putem face noi, daca tu auzi tipatul in urechi, tot timpul ? Se intelege ca tu numesti NESIMTIRE SI LIPSA DE RESPECT faptul ca cineva incearca sa te corecteze , sa-ti spuna in dragoste , unde ai gresit , ca sa te poti pocai , dar tu nu accepti, ci mai degraba te simti POCANIT = lovit ( to love = a iubi )Da , cuvantul profetic a fost vestit in engleza, si tu stii limba, dar o iei pe romaneste , cu incapatanare, fiindca nu crezi in vorbirea in limbi , unul dintre darurile lui Dumnezeu .Te-ai suparat cand ti-am dat linkul blogului cu DECALOGUL FAMILIEI da nu-i nimica , fiecare raspunde pentru sine ( eu am scris un articol in care am argumentat faptul ca SINEA PRIMULUI ADAM ESTE NEVASTA LUI , si SINEA LUI DUMNEZEU ESTE BISERICA ,TRUPUL LUI INTREG

      Ștergere
    6. Dar se pare ca fratele Branham nu a fost pe munte in 28 februarie asta cum explicati?

      Ștergere
  13. Domnule de ce nu a-ti raspuns la inrebarile de mai sus. Se pare ca sunteti cel care ocoliti raspunsul adevarat. Eu sunt stupefiata ca nu reusiti sa dati raspuns si aveti argumente de tot rasul.

    RăspundețiȘtergere
  14. stimata anonima, eu am raspuns deja, daca ai rabdare sa citesti comentariile mele , te rog insa sa precizezi la care intrebare anume te referi , se poate totusi sa o fi omis , dar observa , te rog, ca eu incerc sa raspund pe cat pot de bine IN CONTEXT BIBLIC . Daca astepti rspunsuri in alte circumstante, probabil ca nu vei primi , fiindca ceea ce incearca sa minimalizeze fratele Lica este tocmai explicatia unor profetii, pe care lumii nu-i convine sa le accepte , din pricina ca le sunt condamnate greselile . Si atunci cauta sa se razbune, gasind si ei greseli , chipurile, mai grave . Asa facem noi toti, desi toti stim ca e o metoda care ne condamna din start . Dar mai bine sa discutam ceea ce ai propus, vrei te rog sa-mi amintesti acele intrebari la care te referi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi tu oare, sincer, ca daca repeti anumite fraze ca aceea de mai sus ( asa fac papagalii) spui ceva cu adevarat important ?
      In care comentarii, ma rog sa-mi spui, sunt in dezacord cu Biblia ?

      Ștergere
  15. Daca ai scris " pasaje intregi cu dovezi de netagaduit ca Maleahi este adresata Israelului," si tu te excluzi din randurile acestui popor sfant, desigur ca nu vei recunoaste in ruptul capului ca acele cuvinte ale vers.16 din capitolul 2 iti sunt adresate in mod direct . Si nici ca pentru aceia care se tem de Numele Lui VINDECAREA este promisa ,odata cu Lumina Soarelui NEPRIHANIRII = viata curata traita in ascultare de Cuvantul lui Dumnezeu
    Dar profetul Maleahi a vorbit corect, si el a mai spus : Iata, va voi trimite pe proorocul Ilie ....
    Precum stim, din cuvintele spuse de Domnul Isus, lucrarea s-a infaptuit prin Ioan Botezatorul , al carui nume nu a fost scris in nici o carte , cata vreme el a trait pe pamant Dupa ce i s-a taiat capul Isus a spus -LUMII ?- doar celor trei ucenici ca, daca vor sa INTELEAGA faptul ca Ilie era Ioan . Si noi mai stim -- dar se vede ca tu NU - ca Petru ne-a spus, si el nu a folosit cuvinte inselatoare : "Prorocii, care au prorocit despre harul care va era pastrat voua, au facut din mantuirea aceasta tinta cercetarilor si cautarii lor staruitoare.
    Ei cercetau sa vada ce vreme si ce imprejurari avea in vedere Duhul lui Hristos, care era in ei, cand vestea mai dinainte patimile lui Hristos si slava de care aveau sa fie urmate.
    Lor le-a fost descoperit ca nu pentru ei insisi, ci pentru voi spuneau ei aceste lucruri, pe care vi le-au vestit acum cei ce v-au propovaduit Evanghelia prin Duhul Sfant trimis din cer si in care chiar ingerii doresc sa priveasca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Noi mai stim ca este adevarat ca Dumnezeu arw FLACARI DE FOC din care-si face slujitori, si unul din acestia a venit la raul Ohaio , unde un pastor adevarat facea o slujba divina de botez biblic celor care se temeau de NUMELE DOMNULUI si care au simtit acea tmaduire adusa de sub aripile Lui, vorbind insarcinarea acelui pastor cu vestirea celei de-a doua veniri a lui Hristos, trimitandu-l sa o propovaduiasca cu acelasi Duh si putere cu care a fost investit Ioan Botezatorul . Ba inca i-a mai dat si doua semne, la fel cum i daduse odinioara lui Moise , ca sa-i intareasca credinta ca EL L-a TRIMIS, ca sa incheie intrega profetie din Maleahi 4 , unde se cere ADUCEREA AMINTE A LEGII LUI MOISE, in care PRIMA PORUNCA ERA : Asculta , Israele , Domnul Dumnezeul nostru este O SFANTA TREIME ! Sa te inchini la TREI PERSOANE si numai LOR SA LE SLUJESTI Ca MAI SUNT DOI DUMNEZEI, PE LANGA MINE
    Noi stim,-- si cu regret observ ca tu NU -, ca ADEVARATUL ISRAEL este inca intre natiuni, de aceea a fost trimis primul profet de dupa Rusalii , Pavel, ca sa fie Lumina Neamurilor, si si ultimul profet, Branham, tot la neamuri, de unde DUMNEZEU A ALES UN POPOR = poporul Israel , cu NUMAR DEPLIN, cunoscut de EL inainte de intemeierea lumii , cunostinta pe baza caruia i-a fost facuta fagaduinta lui Abraham .. Petru a stiut si TAINA ACEASTA, si el a vorbit-o , spunand mai departe : " Dupa aceea voi ridica din nou CORTUL lui David din prabusirea lui," fiindca David era din spita de neam a lui Iuda , poporul de la care a venit MANTUIREA , prin rastignirea lui Hristos . Poti oare sa observi ca nici macar numele vanzatorului nu a fost dat la intamplare ? Ca " ranile de la maini, IN CASA celor ce Ma iubeau, le-am primit " ? Dumnezeu a " impietrit O PARTE DIN ISRAEL , si l-a mantuit pe TOT ", caci NUMELE LOR ERA SCRIS IN CARTEA VIETII MIELULUI Fratele Branham a repetat observatia ca niciodata n-a trimis Dumnezeu profet care sa nu fie COPIL AL LUI ISRAEL , dar cine tine cont de ceea ce descopera Dumnezeu afara de SAMAMTA DUMNEZEIASCA ? Pavel a stiut , petru a stiut, dar Lica NU VREA SA STIE ca DUHUL LUI HRISTOS era in profeti, unii dintre ei vestind patimile lui Hristos , iar altii SLAVA de care au fost urmate, fiindca EL locuieste in fiii Lui si doar prin ei isi arata SLAVA si astazi .prin lucruri supranaturale . Dar , asa cum ne-a spus si Pavel, " noi am vazut Slava Lui, " care in ochii altora este doar fum de racheta .Asa a fost si la inaugararea si SFINTIREA primului TEMPLU , cand NORUL a umplut casa , pe cand la darea Legii, tot muntele era acoperit cu FUM si EXPLOZII . Poti sa observi din care punct privesti si distanta intre munte si templu ?
    Conform cantarii, " Acest munte va fi mutat ! "

    RăspundețiȘtergere
  17. Lucrurile nu stau de;loc asa cum tu le prezinti ,dar daca tu ai apucat pe drumu tau , nu te mai deranjez , ca am eu destule lucruri bune de facut si de invatat , asa cum cantam si azi : Eu merg pe drum spre Canaan, daca nu vii, nu ma opri !

    RăspundețiȘtergere
  18. Certuri de cuvinte si vorbarie multa. Mai bine 2 randuri de argumente decat 10 pagini de acuzatii. Va pierdeti timpu degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu nu cred ca branham este asa-zisu mesager si totusi sunt botezat in numele lui D-l Isus si cred intr-un singur dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Trist! Este foarte adevarat ca pentru un avantaj material mai mic sau mai mare lideri fac compromisuri, inventand mesageri ,robi credincioasi etc.
    Bineiteles depinde de unde vine sponsorizare.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dupa parerea mea ar trebui sa ne uitam in Biblie la cei mai mari profeti, dupa cum i-am numi noi, si sa vedem ca nici unul dintre ei nu a fost fara greseli. In sensul ca Fr. Branham a avut multe greseli si eu sant de acord. Nu este greu de descoperit. Nu trebuie sa-l facem infailibil, pentru ca nu a fost. Nici chiar apostolul Pavel, cel mai mare apostol, dupa categorisirea noastra, nu a fost infailibil. Doar uitati-va la David. Cred ca dintre personalitatile Bibliei nimeni nu a facut o gafa atat de mare cum a facut el. Puteti vedea pe fiecare la rand. Unul a mintit, altul a omorat, altul a avut depresie etc.
    Fratii mei dragi, pentru ce trebuie sa pierdeti atata vreme sa va convingeti unul pe altul despre lucruri care sant atat de vadite. Oare nu sant lucruri ziditoare despre care puteti vorbi? Despre lucrurile in care nu gasiti numitorul comun, lasati sa ve aduca Dz. lumina.
    Unii spuneti, ca fr. Branham nu a avut descoperiri. Fie asa cum spuneti. Insa oricum ne uitam, dumnezeirea nimeni nu a explicat-o ca el. Plus in a ceasta directie ca sa inteleaga cineva acest subiect trebuie sa fie nascut din nou. Eu am citit tot felul de explicatii despre Dumnezeu: unitariana, duotariana, de la martori lui Jehova, adventisti, reformati, catolici, baptisti, penticostali. Va asigur ca ele nu concorda 100% intre ele si bineinteles nici cu Bublia in primul rand.
    Dragii mei. Nu trebuie sa facem Mesajul infailibil, in sensul ca fiecare cuvant spus vind de la Dumnezeu, si ca este inspirat, caci am pune la un nivel egal cu Biblia. Trebuie sa vedem faptul ca apar elemente izvorate din slabiciunea omeneasca. Balbaielile nu sant de inspiratie divina. Din aceasta apare fanatismul atat de raspandit astazi pe taramul Mesajului. Insusi Moise care a fost cel mai influent profet a avut nevoie de talmaci. Ba unii nici nu mai citesc Biblia NUMAI MESAJUL. Pe acest blog am scris ca eu iubesc atat pe fr. Branham cat si Mesajul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zsolt ai spus ca Dumnezeirea nu a explicat-o nimeni ca el. pai el a fost pastor penticostal unitarian UPC Pentecostals, toate acestea NU sunt revelatiile lui ci ale Bisericii Penticostale.
      Citeste aici: http://mesajul.blogspot.ro/2013/07/branham-trinitar-si-unitar.html

      Ștergere
  23. ... Continuare.
    Dupa cei 20 de ani de studiu al Mesajului, si in paralel am citit o seama de carti de alta natura pentru a mentine un echilibru spiritual, va pot spune ca foarte multi predicatori denom. citesc predicile fr. Branham. Dupa sute de predici ascultate am putut sa vad ca predicatorii denom. indragesc Mesajul in ciuda faptului ca urasc pe "branhamisti". Unii merg atat de departe incat indraznesc sa spuna ca au avut revelatii din Cuvant, care defapt sant inspirate din Mesaj.
    Va pot spune cu inima deschisa ca va iubesc pe fiecare, atat pe cel din partida Mesajului cat si pe cei din partida ex-Mesaj. Va pot vorbi deschis. Eu nu cunosc nici o linie pe Mesaj numai din auzite cum ca ar exista multe. Locuiesc destul de izolat de fratii la Mesaj, astfel sant constrans sa citesc sau sa ascult numai predicile fr. Branham si cateva predici de pe un anumnit site. Nu as vrea sa va mai scriu caci am scris destul. Gasesc o pierdere de timp citind si raspunzand la criticile unora care nici macar nu merita sa le citesti. Domnul sa va binecuvantaze pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  24. Crezi d-l Isus nu poate sa te calauzeasca in scripturi.
    cine cauta gaseste adevarul ,noi oamenii putem sa influentam in bine sau rau.
    Ne putem lauda cu o mare cunostinta a mesjului ,dar din pacate pentru multi este o mare necunostinta .
    Domnul meu Isus spune cercetati scripturile ca in ele socotiti ca aveti viata vesnica
    Eu am vazut multe lucruri care ar trebui sa de-a de gandit.
    Frati la mesaj care au pareri diferite cu toate ca au aceiasi linie si culmea ca lideri arunca gunoi uni impotriva altora .Ore de ce ?
    In rest domnul sa ne binecuvinteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect ce ai zis dl vasile : "Cercetati Scripturile ca in ele socotiti ca aveti viata vesnica!"

      NIMENI PE LUMEA ASTA NU ARE NEVOIE DE MESAJ SI DE BRANHAM CA SA PRIMEASCA VIATA VESNICA.

      NIMENI NU POATE FI MANTUIT DACA CREDE IN MESAJ SI IN BRANHAM DAR ORICINE CREDE IN DOMNUL ISUS SI IN EVANGHELIA LUI ESTE MANTUIT !

      Oricine schimba acest adevar si deviaza oamenii de la adevarul etern biblic este un anticrist si mincinos care urmeaza idoli.


      Ștergere
  25. ""Gasesc o pierdere de timp citind si raspunzand la criticile unora care nici macar nu merita sa le citesti.""

    Zsolt este regretabil daca tot ce ai inteles de pe acest blog sunt doar cuvintele de mai sus!

    Ce ar fi daca ar aparea un predicator cu un verset din biblie si ar predica ca el este in acel verset,ca a vorbit cu ingerul Gabriel si sa inaltat in aer cu el,a zburat cu el si apoi a dialogat cu Isus mai mult de jumatate de ora apoi ca i-ar fi aparut o sabie in mana si o voce i-ar fi spus:Aceasta este sabia lui D-zeu"" l-ai fi crezut orbeste??

    Nu te-ai fi indoit nici o clipa ce afirmatiile lui? Sa stii ca exista si critica constructiva,nu doar distructiva.

    Este aceea critica care judeca afirmatiile si pretentiile unui om,cu scopul de a face lumina intr-o chestiune anume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumina intr-o chestiune anume este ca noi am citit bibliografia unui predicator care NU a aparut prin hocus- pocus , ci si-a dovedit pretentiile prin astfel de lucrari cu care FOARTE putini muritori s-au putut prezenta in fata a mii de oameni adunati intr-un loc , ca sa beneficieze de un dar divin trimis prin MAINILE LUI . In schimb, au aparut tot mai multi pretentiosi de adevar bazat pe interpretari tendentioase , adresate unor minti care se pretind a fi (o)CULTE , mostenitoare a unor culte religioase imbatranite in dogme pagane festite crestineste .
      Behehe !

      Ștergere
  26. Fr Lica vad ca cunosti multe lucruri ,as dori sa ne cunostem ,bine intels daca doresti.
    Adesa mea de mail este vasea72@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Credinta nu trebuie bazat pe asa zise semne, emotii si ar trebuisa se bazeze pe cuvatul domnului.
    Sa nu uitam ca pastorul bun este unul sigur.
    Daca credinta noatra se va bazeaza pe senzatii, satana se face inger de lumina daca este necesar.
    Vedem cu toti ce pot sa faca mentalisti in zilele noasre ,asadar sa fim intelepti ca sa nu fim derutati .
    Domnul sa ne pazeasca de ce nu ne putem noi pazi.Cine il iubeste pe domnul, el nu-i lasa de rusine.
    Domnul cu noi toti,si bazativa pe cuvantul domnului nu pe emotii, semne .

    RăspundețiȘtergere
  28. I-am arătat poza cu nori și am spus, ” Frate Branham, tu ai văzut asta vreodată ? ” El a răspuns: ” Nu, niciodată ! ” El sa uitat la ea și a întrebat: “Ați observat că aceasta este o formă de piramidă?” I-am răspuns, “Nu, nu am acordat atenție.” El a spus, “Gene, te superi dacă o i-au cu mine?” La care am răspuns: “Poti s-o iei, nu am nevoie de ea.” (Marturia lui Gene Norman)

    https://exmesajulorei.wordpress.com/category/norul/

    RăspundețiȘtergere
  29. Uite modelul de predicator sarlatan nimic atceva decat un spalator de cadavre care minte si in mod intentionat evita afirmatiile totale ale lui Branham despre nor care aduc contradictie flagranta asupra norului. Cu adevarat minciuna a devenit adevarul la branhamisti.
    http://www.tabernacolularad.com/2015/01/20/ce-este-atrac%C8%9Bia-de-pe-munte-1963/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce inselaciune si insirare inutila de cifre.

      Ștergere
    2. Cum se misca intruna zici ca a baut 2 litrii de cafea. Ce e asa de agitat?

      Eu persoanal nu am intalnit branhamist sau frankist calm,senin si echilibrat.Aproape toti au probleme cu nervii sau sunt hiperactivi nervos.Oare fiindca ei umbla si isi bazeaza credinta pe experientele unui om? Am citit undeva ca cine se bazeaza pe experientele unui om ajunge sa fie sub influenta acelui om,chiar daca el a murit . Cuvintele si gandirea lui ii patrunde in subconstient,fara ca el sa isi dea seama ,dioar citind scrierile si felul cum gandea acel individ.

      De aceea ni se spune de catre Pavel: ""Cine se uneste cu Domnul este un singur duh cu El"".

      Si cine se uneste cu un om in inima lui,este un duh cu acel om.Aici mai intervin si pastorii care ii tin pe oameni legati de Branham si predicile lui.Si totul se transforma intr-un sistem autoritar si dictatorial,unde trebuie sa crezi fara sa cercetezi.

      Culmea ironiei dar dictonul din catolicism a trecut in branhamism,frankism..: ""Crede si nu cerceta"".

      Deci cine este mai catolic aici?

      Ștergere
    3. Cata minciuna pe siteul acele ""Tabernacolul Arad"". Cica un glas sa auzit cand erau SUTE DE MARTORI....:)). Pai daca erau SUTE DE MARTORI care auzeau un glas,de ce a aparut nimeni sa spuna ca a fost acolo si a auzit glasul?

      Ce sa mai spun de impactul social...o voce din cer cu sute de martori:pai cred ca toata America era plina de branhamisti. Dar realitatea era invers:ïn timpul lui Branham erau foarte multi martori ai lui Iehova,si foarte putin branhamisti...De ce oare,daca SA AUZIT O VOCE DIN CER?

      Nu va ganditi ca totul este o minciuna plecata de la BRanham? Nu a aparut NICI MACAR UN MARTOR CARE SA SPUNA CA A AUZIT O VOCE.

      Si Biblia ne invata ca marturia cuiva sa fie sprijinita cu 2-3 martori.

      Ati ajuns sa propagati lucruri nedovedite de nimeni,nici de istorie nici de martori...DE NIMENI SI DE NIMIC.

      Doar dictonul din evul mediu catolic ""crede si nu cerceta"". Atat v-a mai ramas.

      Ștergere
    4. Mai au si tupeul sa ceara bani de la altii .Sa ii sprijine fratii de la Jeffersonville,ca au in conturi zeci de milioane de dolari. Nu este mai corect asa?

      Ștergere
  30. "I-am arătat poza cu nori și am spus ” Frate Branham, tu ai văzut asta vreodată ? ” El a răspuns: ” Nu, niciodată !"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca nu a vazut.Asta a fost reactia spontana si sincera a lui Branham.Daca vedea sarea imediat si spunea : ""Da da,asta e norul cu ingerii"". Deci a fost luat pe nepregatite.

      Dar apoi dupa ce a reflecat putin sa gandit sa promoveze aceea poza ca si cum niste ingeri l-ar fi vizitat. Pur si simplu sa gandit sa MINTA CU BUNA STIINTA.

      Ștergere
    2. exact asa a facut. a mintit cu buna stiinta.

      Ștergere
  31. matei 24 versetul 29 e dovada ca Necazul cel mare este inainte de rapirea la cer a Miresei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu numai Matei 24, toate versetele indica clar spre rapire inainte de necaz !

      Ștergere
    2. https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/12/03/despre-rapire/
      https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/09/15/profetul-wmb-a-anuntat-venirea-domnului-inaintea-necazului-cel-mare/

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.