vineri, 1 februarie 2013

ISUS - nu Branham, este Pacea noastră

Am sesizat că dacă vorbesc cu oricine de la mesaj din orice grupare, despre Isus, ne întelegem foarte bine. 

Când El are întâietate, totul merge strună...dar la un moment dat ISUS nu mai este suficient și apare ideea de "om special" care se bagă între mine și Mântuitorul meu. Sunt întrebat: "Crezi în cutare? Crezi slujba lui cutare?" și aici văd cum nu mai sunt la fel de important pentru interlocutorul meu. In mod practic el NU MĂ MAI CONSIDERĂ FRATE dacă nu accept altceva care este cu mult inferior lui ISUS. Jertfa singurului Mântuitor Domnul Isus Cristos este anulată fără rușine de cei care înainte cu 5 minute îmi vorbeau de Domnul.

Să fie Domnul numai o momeală a lor pentru a ajunge în gruparea lor unde mai apoi îți impune să crezi într-un om și marea lui misiune sau trimitere? Sau pur și simplu nu își dau seama că Domnul, Evanghelia este esenta mântuirii, NU există ceva superior Lui și că asta este un lucru extraordinar care NE ADUCE PACEA intre noi ca oamenii si frati. Isus face asta cu noi.

Alte nume precum Branham, Coleman, Frank, Ellen White, Papa de la Roma, etc NE DEZBINĂ. Numele Isus ne face să ne respectăm, să ne ajutăm să colaborăm, să ne dorim să fim ca El

Alte nume ne țin separați, la Cluj cel puțin în 4 grupuri. Se vorbesc de rău unii pe alții și nu ne lasă să avem părtașie. Numele lor ne despart.

Dacă am înălța cu adevărat Numele Lui, acesta ne-ar unii fraților. Sper că o puteți vedea!

Voi realizați cine este sămânța de discordie? Alte nume puse mai presus de părtașia noastră și cu Isus, ESTE DISCORDIE ȘI ANTICRIST! Aceste nume pot fi ok, pot fi respectate, dar ele trebuiesc să fie puse sub Numele Domnului nostru Isus Cristos nu peste El, nu mai presus de El. 

Și dacă facem asta NOI NU NE MAI PUTEM URÎ ȘI DISPREȚUI, ȘI DEZBINA IAR DIAVOLUL ESTE ÎNVINS DE PUTEREA NUMELUI CEL MARE DOMNUL ISUS CRISTOS ! NUMELE LUI ÎNVINGE TOATE CELELALTE NUME. LE SUPUNE. LE ARATĂ LOCUL ȘI POZIȚIA CORECTĂ.

În "Șarpele Rănit" WB spune că așa ceva l-ar face anticrist și i-ar ruina slujba. Câțiva ani mai târziu, din păcate, când a început să predice dumnezeirea lui William Branham, mesajul este Cuvântul și Cuvântul este Dumnezeu și mesajul și mesagerul sunt una, Dumnezeu dezvăluit, etc a făcut exact ce spusese înainte că este greșit să facă.

Îmi pare foarte rău că și-a ruinat slujba ridicându-și numele lui mai presus de orice nume. De aceea în Jeffersonville, în Africa, India, oamenii botează, cântă slavă și se roagă în numele lui William Branham. Numele cel nou ascuns în tunete care este scris pe piatra albă cică este William Branham de aceea în Pecetea a 7-a el a spus "STOP numai spune nimic ca să nu se facă pagubă" legat de aceste lucruri. Am citat din memorie.

Sau este una din acel gen de rătăciri care duce oamenii într-o lume mistică, unde ei cred foarte mult acele lucruri și apoi gustă amarul dezamăgirilor. Așa a fost și la moartea lui J. Coleman. Mult misticism. Păcat de fr Coleman. După părerea mea a fost unul dintre cei mai dinamici și carismatici predicatori din lume. Și-a dat viața și darul divin unor idei înguste pe care Biblia le pune sub semnul întrebării.

Înainte să moară el i-am spus la fr Dascăl că am visat că un mare lider de la mesaj va muri. Și unui tânăr din Târgoviște i-am zis. Nu mă iau după vise dar uneori mi se împlinesc la fix.

Tot așa cred și despre Ewald Frank, Billy Paul...și ei sunt bătrâni.

Acum realizez cu adevărat cât de MARE ESTE ISUS. Domnul domnilor. 

Acum testul nostru este să credem că Numele Lui este MAI PRESUS DE ORICE NUME. Dar asta nu la modul teoretic, că doar spunem asta, ci să punem acum NUMELE LUI în acțiunile noastre mai presus de celelalte nume și să permitem Numelui Său să ne unească, să deschidă ușile închise de puterea celorlalte nume. Asta e tare. Aleluiah!

Isus a făcut din noi unul. El este pacea noastră, spune ap. Pavel.

Dacă Isus este pacea noastră si aduce pace între oamenii plăcuți Lui, cine sunt cei care ne dezbină? Punerea altor nume mai presus de Numele Domnului ne dezbină. Fraților dacă asta atât de simplă, nu o vedeți și nu o înțelegeți nimic nu vă mai ajută.

Cine sunt cei care se bagă în părtașia mea cu frații mei prin ISUS? De ce prin Numele lui Isus aș putea să mă văd cu toții, dar prin alte nume nu avem voie să discutăm cu familia Domnului.

Prin numele lor avem interzis să fim în părtășie unii cu alții. Numele vostru este blestemat dacă faceți asta iar Numele lui Isus este binecuvântat pentru că ne dă pacea între noi.

Dacă Domnul Isus nu este îndeajuns pentru ei, dacă pentru ei Numele Lui este mai prejos decât al altor nume atunci un spirit anticrist conduce lucrarea lor, fie ea și cu semne și minuni, și plină de învățătură, și de alte momeli. 

Dar eu sunt foarte fericit că am găsit pe Acela prin care putem avea părtașie pace, salvare, vindecare și prin care putem fi împreună în orice lucrare izvorâtă din credință. Domnul ISUS Cristos! Pe El Dumnezeu L-a dat ca să facă din doi dușmani ca un singur frate credincios. 

Dumnezeu nu își schimbă Cuvântul Lui. 

Oricine se bagă între Isus și oamenii este fals. Și oricine bagă pe altcineva între Isus și oamenii este un amăgitor. 

Crezi că prin Isus și nu prin dogme, doctrine, îngeri, etc SUNTEM FRAȚI ȘI SURORI? CREZI CĂ DOMNUL ESTE ÎNDEAJUNS PENTRU PĂRTAȘIA DINTRE CEI CARE ÎL CRED PE EL ? DACA ZICI AMIN FIE INIMA TA BINECUVÂNTATĂ. Dacă nu, mă rog să primești înțelegerea asta: ISUS ESTE PACEA NOASTRĂ! Alte nume aduc ura și războiul între noi. De aceea suntem așa cum suntem.

Numele cui îl vei înalța de astăzi înainte? Vei privi de astăzi la alții prin numele lui Branham, Frank sau alt lider fie bun sau mai puțin bun sau prin sfânt Numele lui Isus? 

Este o șansă extraordinară să îți verifici spiritul credinței tale. 

Shalom!

6 comentarii:

  1. Mai bine iti sta sa scrii despre credinta decat sa tot critici pe Branham. Ai ajuns sa il critici pentru ca el critica pe altii. A gresit si el ca a fost om. Nu te invarti in jurul cozii.Da-i inainte cu ce Domnul iti pune pe inima si la revedere ca nu toti de la Mesaj is cu Nori si tunete si fulgere. Suntem cu Isus frate si ce nu incadram in Biblie lasam deoparte. Pentru mine ai ramas acelasi frate scump care ai fost mereu imi pare rau ca nu am fost alaturi detine cand ai suferit. Toti te-am parasit si sper sa ne ierti pentru aaceasta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand am citit articolul mi-a venit in minte vorba Ap. Pavel:

    "" Nu vreau sa stiu altceva intre voi decat pe Hristos cel rastignit""

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi astia care va indoiti de Mesaj sau il credeti pe jumatate, va invit sa intrati pe bloguri cu argumente contra Bibliei. O sa vedeti daca aveti o minte fireasca fara Duh Sfant, o gramada de contraziceri. Daca va luati la contraziceri cu atei va vor inchide gura, deoarece ajungi la anumite lucruri supranaturale pe care nu le poti explica, deoarece Supranaturalul nu se explica ci se crede ! La fel este si cu Mesajul. Esenta si valoarea Mesajului este strict de la Dumnezeu si nu se contrazice. Merge mana in mana cu Biblia... Cei care citesc Mesajul si sunt sinceri, inclusiv Lica, va declara ca nimeni altul nu il poate prezenta pe Cristos sau sa predice salvarea, mantuirea, iertarea pacatelor etc. mai bine de cum a facuto Branham. Cele mai mari tipologii, taine si pilde Dumnezeu lea adus la lumina prin fr. Branham. Noi stim ca toti marii lideri denominationali din romania citesc predicile fratelui Branham si predica ideiile lui in biserici si au o mare trecere inaintea oamenilor. Unul din ei e Pustan... defapt sunt toti. Nu zice de unde se inspira, dar noi care citim Mesajul stim. Asa ca fratilor TREZITIVA. Nu va grabiti sa aruncati predicile fr Branham... Aruncand Mesajul sar putea sa faceti aceiasi gresala care sa facut cu Piatra din capul unghiului, pe care au lepadato zidarii. Punetil deoparte. Rugativa si Dumnezeu va va descoperi mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici ca
      "Rugativa si Dumnezeu va va descoperi mai mult".Eu mai zic, " Cititi , si veti pricepe, fiindca Duhul Sfant ne-a dat descoperirea completa ,suntem chiar in timpul serii, cand Tatal Ceresc isi aduna copii la o povestire , in lumina Focului Sfant .Daca veti obtine virtutile , intre care este si rabdarea, veti putea asculta mai multe povestiri despre cele sapte dimensiuni ale existentei , behaite de o " oaie neagra " in ochii lumii, dar aleasa si scumpa in ochii Domnului isus Hristos

      Ștergere
    2. Alesi si scumpi in ochii Domnului sunt toti care cred in Jertfa Lui egoistule. :)

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.